Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda 2x04 - Miért mész vietnámi papucsban borjút simogatni?

2019. szeptember 22. 09:36 - nёmere

screenshot_from_2019-09-22_09-31-16.png

Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy jelentkezik egy műsorba, erre meg nem besöpör a portájára néhány műszempillást, meg testépítőt a remény szele? Néhány megtéveszthetetlen kommentelő szerint ezeket a kártyákat nem teljesen az élet keveri, én meg romokban ülök itt, és nem akarom elhinni! Ezek után mi lesz a következő csapás? Valaki majd el akarja hitetni, hogy Zeusz Mágus nem is küld pénzenergiát, pedig hát látom, hogy engem néz a TV-ből? Senkinek nem lehet már hinni? No, de mára fussunk is neki, mert ma két hősszerelmes útilaput kap, lesz minidráma, orcára esés, és egy valóban szomorú eset, ami szerintem nem is tartozna ránk.

hg_12.jpg

Niki háza táján ott tartottunk, hogy Misit hívta el randira, és a fiúra bízta, hogy mi hogyan lesz, csak legyen jó. Ő el is vágtatott az Üvegtigrishez, lezsírozta a délutánt, és a siker édes ízét érezve készült a randira. És itt követte el a szarvashibát. Merthogy Mihályunk úgy gondolta, hogy jópofa dolog lesz egy szál fehér semmiben zuhanyozni, majd végiglejteni a domboldalon, úgy, hogy közben 50 méterrel arrébb komoly lovasoktatás folyik. Niki olyan pipa, hogy a fülén jön ki az agya a túlnyomástól, nem is szól semmit, csak felcaplat a lovardától, majd a rozoga raklap kaput úgy bevágja, hogy az végérvényesen megfintul.

hg_01.jpg

Egyrészt felmerül a kérdés, hogy hogyan másképp oldhatta volna meg Misi a nagy generált, ha egyszer kinn van az a szerencsétlen ballon a mező közepén, másrészről viszont tényleg miért kell majomkodni mindenki szeme láttára. Nikinek ez a magamutogatás nagyon nem fér bele, szerinte a srác egyáltalán nem ide való. És ha azt hittük volna, hogy Misi ezen a helyzeten nem tud már tovább rontani, megjelenik egy feszülős, párduc mintás förmedelemben. Jocó és Norbi vigyorogva biztatja, nagyon csinos vagy aranyapám, ezzel a szerkóval tuti leveszed a lábáról a csajt, értsd: vágd csak magad alatt a fát!

hg_02.jpg

Amikor Niki meglátja az outfitet, csak kerozinos olaj a tűzre, menjünk randizni, de jó lesz. A már említett vendéglátóipari egységben aztán elmondja Misinek, hogy mi a baja, aki egyáltalán nem erre a témára számított, arra meg főleg nem, hogy ez a kis műsor ekkora para lenne, neki ez tök természetes, nem szégyelli magát, nincs mit, és nagyon bízik benne, hogy Niki(!) lesz olyan intelligens, hogy ezt a kis botlást elfelejti; ő csak ebből él, mit számít a renoménak néhány félpucáran flangáló pasi a trambulin mögött nyitvatartási időben, szóval, koccintsanak a nagy pohár almafröccsel, és nincs is itt semi baj. Amikor visszaérkeznek a farmra, Niki egyből bemegy a kuckójába, miközben Misi teljesen hihetően (nem) előadja a többieknek, hogy mennyire klasszul sült el mindent, milyen boldog, és hogy madarat lehet vele fogatni. Ja, max dodót, ha nem halt volna már ki.

hg_03.jpg

Anikó érkezése éppen egy parttalan beszélgetést szakít félbe Niki és Misi közt: utóbbi éppen kényelmetlenül teátrálisan adja elő a Niki csodálatos szabad világa versus Niki elektromos kerítése című filozófiai székfoglalóját, de Nikiről már lepereg a bullshit, már tudja, hogy mit akar. Anikóval barcsiként üdvözlik egymást, és kb két perc alatt megbeszélik, hogy ma innen valaki menni fog. Anikó ahogy jött, úgy el is megy a naplementében, Niki meg félrehívja Misit, hogy ez így nagyon nem OK, majomparádék márpedig ide nem kellenek, viszlát, a 17.35.-öst még eléred Árpád-híd felé.

hg_13.jpg

Zsolt kiviszi a csajokat a telepre, nekik is előadja a “ha nem ismeritek valamelyiket, lehet kérdezni” laza gazdát, megmutatja a kis bocikat is. Egyáltalán nem sejtem, hogy miért, de Anikó (a mosolygó jógamester) valamiért ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy flip-flopban és miniben bemásszon hozzájuk, és itt a csajok annyira vagányok, hogy Kitti (RSG) is követi, nehogy az első elsimogassa a kis bocikat, neki meg ne maradjon semmi. Enikő kerítésen kívül maradva csodálja a két amazont, ahogy a trágyában cuppogva gügyögnek a teheneknek, ő a palackos vizek őrzője, nem mehet be oda. Zsolt meg szerintem csak szimplán röhög rajtuk, ahogy tepernek.

hg_04.jpg

Az idillt egy telefon hívás zavarja meg: az állatdoki az, Zsolt macskája eltávozott. A többi történést őszintén szólva nem értem: otthon megkéri a csajokat, hogy míg eltemeti a kedvencét, addig maradjanak benn a házban, aztán ha van kedvük(???), csatlakozzanak a végén. Először is, minek ezt megosztani három tök idegennel? Aztán meg, minek mennek a csajok oda? Egyáltalán, minek ezt bevágni? Valszeg a stábot már nem lehetett visszamondani, de egy-két napot csak kaphatott volna, mielőtt továbbmegy a cirkusz…

hg_09.jpg

Az örök mókamester Misi háza táján vidámabb a helyzet, ő az erősen megosztó karaktert képviselő Renit viszi magával éppen dinnyét szedni, hova máshova. Az eddig mindig talpig úriember Misi, aki még a kiválasztásnál is inkább négyszemközt adott kosarat, aki két hétig sikálta a haverjaival a házikót, hogy tökéletes legyen, és 3 köbméteres csokrokkal fogadta a lányokat, most azon élvezkedik, hogy amikor Reni lehajol, hogy jófajta szakértő módjára megkopogtassa a dinnyéket, mindig előtte hajol “be” (csak azért sem mutatom hátulról a mutatványt).

hg_07jpg.jpg

Ez nem fér bele a Misi profilba, itt valami nem kerek, lehet, hogy Zeusz is átvert? No, de a lényeg, hogy elkezdik felpakolni a dinnyéket a platóra, Misi szerint nagyon jól elmókáznak Renivel, Reni szerint a pucsíttatós dolog vicces volt. Remek, akkor mindenki szerint rendben van minden. Hazafele a kocsiban valahogy Reni izmos hátára terelődik a szó, Misi keze észrevétlenül átkúszik a lány hátára és elkezdi masszírozni, vagy valami ilyesmi. Dicséri, hogy a lány háta mennyire rendben van, Reni meg kiröhögi, hogy ugyan honnan tudhatná ezt 75 réteg ruhán keresztül, és egyébként is, Misi keze gyenge, ellenben neki erős, hiszen “minden nap használja”. Túl alacsonyan szállnak a magas labdák.

hg_10.jpg

Reni bicikliseket nem sajnálva kicsit odalép totyónak a faluban, mégiscsak egy 2 tonnás szekeret hajt, de aztán a guthi sugárúton, amikor kellett volna egy kövéret húznia, hogy átszökkenjenek az erdei dagonyán, elveszti a lendületét, mert épp nem érti, hogy mit jelent az, hogy “tedd be egyesbe”, így benn ragadnak a sárban. Reni nagyon jól szórakozik rajta, hogy elásta a verdát, Misi szerint ez nem az ő hibája, nem láthatta, hogy milyen a nyomvályú, ilyen előfordul. Nem baj, van itt egy tanyája, amin áll egy trakesz, az majd kihúzza őket. A mesteri terv nem sikerült, a spani elszakadt, későre jár, már csucsukálni kell menni, kocsi marad, hátha másnap még ott lesz, elvinni senki nem fogja, hisz’ épp az a baj, hogy felhasalt, höhö.

hg_11.jpg

Reggel már teljes létszámmal jelenik meg a kis csapat, kerékbilincs nincs, a kaszni még megvan, akkor el lehet kezdeni kiásni! El is kezdik kilapátolni a járgányt a cupákból, kivéve Renit, aki igazi team-et farag a csapatból, és managerként biztos távolból nézi az eseményeket, biztos kézben tartva a munka folyamatát. Tehát semmit nem csinál. Alexa és Ilona meg is jegyzi, hogy tulajdonképpen akár segíthetne is, ha már egyszer megszervezte ezt a csapatépítő összetartás bulit, de a fekete szépség közli, hogy ehhez a tevékenységhez neki nincs access-e, ebben a csukában tuti nem megy be a dagonyába. Aztán Misi rászól, hogy legalább az első kerék mögül kapirgálja kicsit ki a dzsuvát, amit el is kezd, de aztán rájön, hogy ő a kezéből él, így az nem sérülhet le, így megint csak arra az eredményre jut, hogy ő nem dolgozhat. A többiek előtt nem meri mondani (hiszen a másik két csajnál megpakolt lapátok voltak), de priviben elmondja, hogy ő nem trágyát lapátolni jött ide, csak azért mert a tragacs elakadt, ő a magas sarkúhoz van szokva, a többiek meg ezek szerint a kakához, csinálják csak. Misi meg azt mondja el nekünk, hogy neki nagyon bejön Reni, mert vicces, meg csinkó, de ha valami nem hiányzik a guthi pörgésből, akkor az a hiszti. Ennek a fejezetnek a haverok vetnek véget, jönnek a trakesszel, és kihúzzák az autót, nagy az öröm, Misi viccelődik is, és amikor a lányok már a kocsiban vannak, nagy lendülettel megint nekimegy a mocsárnak, de aztán az utolsó 10 centin megáll. Nagy kópé ez a Mihály!

hg_14.jpg

Botondhoz csak most érkeznek meg a csajok, mindenki plusz ponttal indít. Eszter azért, mert elsőnek érkezik, ez mindig előny, jó parkoló helye lesz, Tünde azért, mert -Botond szerint – roppant elegánsan libbent be (tehát, bokáig érő hófehér ruhában és vastag talpú szandiban caplatott fel a bekötő úton egy szakadt szatyorral, a homokban végig húzva a gurulós bőröndöt), Dalma meg azért, mert hozott vásárfiát, valami csetreszt, de ami fontosabb: pogit és sütit. Ez a csaj tud pasit fogni. A három hölgynek két lakókocsit szán Botond, Tünde gyors fejszámolás után rájön, hogy nem érti, hogy jön ki a matek. Töprengésre nincs idő, sietés van, Botond lovas rendezvényre viszi őket.  Ott aztán egy lesz a tengernyi kockás inges lovas közül, és az egyikkel ki is pletyizi a csajokat: egyelőre Dalma a nyerő. A verseny nem sikerült olyan jól, de rosszul sem (igazából fogalmam sincs, hogy mi folyik itt), Botond nagyon élvezi a helyzetet, hogy három ilyen rajongója van, a csajok meg kicsit esetlenül, de lelkesen tipegnek mindig a nyomában.

hg_19.jpg

Balázshoz ugrunk át, kijelenthetjük, hogy Misin kívül ő vitt haza még egy időzített bombát, lássuk mit főz ki ebből a hármasból. Randira Orsit viszi, mert éppen aratás van, és köztudottan Orsi rajong a nagy izékért, ezért elviszi egy kilátóba, ahol pont látni belőlük néhányat munka közben. Orsi születése előtt mimikáért a Steven Seagal sorba állt, így kb annyira tűnik lelkesnek, mintha Balázs Adrit vitte volna el egy kolostorba csendes meditációra. Szóval, nem nagyon. Azaz de, csak kívülről ez nem látszik. Viszont kiderül, hogy a szüleivel él, szerinte ez nem ciki, szereti őket, bár a múltjából nem büszke mindenre, ma már nem bulizós (jé, ezt nem gondoltam volna), szereti a csendes tájat, az állatokat, Balázsnak ez tetszik.

hg_08jpg.jpg

Balázs anyukája csak nem bírja ki, és amikor a gazda nincs otthon, akkor tiszteletét teszi, lemeózza a csajokat. Adri mellett persze nem nagyon jut senki szóhoz, mindenki nagyon nyájas, de neki azért csak Evelin a legszimpibb, hiszen “ő vette ki a tortát a kezéből, látszik, hogy tudja, mikor mit kell csinálni”. Ez remélem, csak sután jött ki, és nem mondta komolyan, elvileg nem idomított szolgát keres(nek), hanem Balázsnak oldalbordát.

hg_18.jpg

Megérkezik Anikó, a pillantásokból ítélve a csajok nem tudták, hogy jön, Balázs igen, ami azért fura, mert gondolom, a versenyzőkkel is közölték, hogy ez a móka 4 nap, vagy 5 hét. Ani elvonul Balázzsal, megbeszélik, hogy Balázsnak kicsit sok, hogy Adri, mennyire “domináns”, udvarol neki, folyton zavarba hozza, persze, egyébként meg aranyos és kedves és jó ember (mikor jön a “túl jó hozzám” rész?) Szóval, Adri. Balázs a beszélgetést “és ne gyere ilyen hamar, jó?” zárással be is rekeszti.

hg_21.jpg

A csajok közben összerakták, hogy miért van itt Anikó, Adri éppen monológot tart, hogy nem volt ideje kibontakozni, nem lenne jó így hazamenni. A többiek csak rezignáltan hallgatnak, úgy sem tudnának hozzászólni, Adrinak bőrlégzése lehet, másképp néha levegőt kellene vennie, sose lesz vége. Ani lelép még a dráma előtt, Balázs nagy nehezen kinyögi, Adri, én kishal vagyok hozzád képest, hozzád komolyabb pali való, túl nagy a különbség köztünk. Talán elegánsabb let volna kettesben elmondani ezt a lánynak, de sajnos ezt most nem sikerült megugrania Balázsnak, Adri ki is van borulva, de legalább lejött neki az üzi: “a pasiknak sok vagyok, mert sikeres vagyok”. Ülj le, egyes. Most egy darabig biztos nem fog senkit közel engedni magához, nem tud megint bízni valakiben. Gondolom, ez a vaskos két nap, amit Balázsnál töltött, komoly mérföldköve lehetett az életének (nem), ezért a súlyos szavak. Orsi -bár az arca nem rezzen - pillantásából egy pillanatra azt hiszem, pezsgőt bont; ahogy jött, úgy ment is ki a kabrió a faluból.

hg_20.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regina Falange 2019.09.22. 19:42:52

Remelem a kovetkezo resz cime az lesz hogy Misi es a legycsapkodas a kaja felett... :) Zsolt amilyen szimpi volt az elejen, annyira unszimpi a flegmazasa es a szurkalodasa miatt. Meg ugy is, hogy pontosan ertem a miertjeit. Az ilyen pasikkal sosem tudtam mit kezdeni. Botond nekem iszonyat nyálas. Misi messze a legszimpibb az osszes kozul.

masszazsinfo.hu 2019.09.23. 08:46:55

Ez ugyanaz a sorozat, mint öt-hat évvel ezelőtt, amiben egy tisztességes tanyasi fiú kiválasztotta a néki legjobban tetsző primadonnát, amire az kijelentette, hogy ne haragudj, én nem akarok tőled semmit, csak a tévébe akartam bekerülni?

MissMothMyth 2019.09.23. 11:33:52

@Regina Falange: EKG

Zsolt gazda nem veletlenul van egyedul.
Hosszu tavon ez a flegmasag irritalo.
Total ugy jott le, hogy hitegette, kvazi kiprobalta a voros goth csajt, kis csok, tipitapi...aztan megsem jo, menjen haza.

bleh

Chuck Νorris 2019.09.23. 12:30:01

@MissMothMyth:
nem is értem, miért jelentkezett, egyáltalán nem ugy tünik, hogy bármelyik csajt ki akarja választani, szerintem már megbánta az egész haccacárét.
a következtös részben amiröl irtál (ugye ebben az egész szereplése a macskasiratás volt) még gázabb volt.

Misi gazda jó fej, talán ö élvezi legjobban a müsort, tippre a fiatal csajt fogja választani és még akármi iehet.
Balázs a legbizonytalanabb gazda, érezhetöen nem erre várt, de rendesen teszi a dolgát. kit választ nem tudom a fiatal csaj csinos, de nem egymáshoz valók sztem.
Lucky Luke Botond mozgása olyan mintha állandoan pisztolyt akarna rántani, nagyon benne van a cowboyság :) . nála érzem hogy összejöhet komolyan valakivel, ha nem szólnak közbe a Daltonok.
Niki ténsasszonyt nagyon birom, sztem baromi kemény csaj, nehéz dolga van vele a férfinak, de ha elcsábult, kenyérre lehet kenni tipus. az ausztrál ezermester illik hozzá, drukkolok.
süti beállítások módosítása