Hogy volt?

Love Island 1x20 - A vígözvegy és a kinyílt csipa este a naptejjel

2019. szeptember 21. 12:01 - sixx

screenshot_from_2019-09-21_11-21-38.png

vlcsnap-2019-09-21-09h36m41s854.png

Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj lehet, de egyre kevesebb esélyt látok a "kézi súlyzó a te legjobb barátod" szlogen hátamra tetováltatására.

Az özvegy felrongyol a sminkszobába, ami az egyetlen biztonságot adó hely ebben a rideg villában (és, figyelem, egy kis bennfentes infó: egyáltalán nincs pézsmaszag benne), lehányja magáról a fekete kukazsákból hegesztett koktélruhát, és azzal a lendülettel átvedlik egy fekete otthonkába, gyászilag, mert hát őrá itten rátalált a szerelem, de a sors és az elmért farok (v.ö. nem szériázok 344 kilóval) gonoszul kibabrált vele. Ezen a ponton én két narratívát tudok elképzelni Niának, a Rómeó és Júliából ismertet, azaz nekilát vénát szaggatni vassal a kezében, és az ura után megy a kórházba, vagy a vígözvegyét, aki végigcsinálja a játékot, de az új kanikkal üveges szemmel smárolva is csak Gáborral gondol.

vlcsnap-2019-09-21-09h44m21s144.png

Spoilerezek menten: Nia nem megy ki, a kéthetes szerelmet legyűri az út végén vigyorgó csekk, amit ezek szerint ő készpénznek vesz (höhö), pedig nemigen lesz döntős sem, de ha mégis, kizárt, hogy a nézők rá szavazzanak, csöcsvillantás és zuhany alatti kúrás ide vagy oda. Zsófi, aki egy olyan házikabátban vált zoknit, amit az első Star Wars-filmben a Jawa elöljárók viseltek, mondja is Sándorlánynak, a tetovált hátak vellabeli mesterének, hogy á, kurvábúl nem lesz angolkisasszony, marad ez bent, bazdmeg.

vlcsnap-2019-09-21-09h54m27s136.png

Sándorlány beszéde lassú, hajtekergetése és 87%-ban nyitott szája láttán aszondom, nem nagyon lövök mellé, ha az IQ-t 56-78 közé lövöm be nála, az udvart éppen nem szarja körbe, de a rúzst már nem mindig a jobbik végénél nyitná. Zsófi póthaja kezd eléggé megmihájlani, ha nincs a büdzsében fodrászra elkülönített 34 euró, két nap múlva úgy fog kinézni, mint Tina Turner egy különösen jól sikerült nyugdíjasházi bingó másnapján. 

vlcsnap-2019-09-21-09h57m08s590.png

A kertben Rajmi, Gergő meg az újember arról tanakodnak, hogy az Izomtibi babérjaira pályázó hogyishívják kivel párosodjon. A Sándorlány-Zsófi vonalon mozog tetszési indexileg, de Helga is bejön neki. Rajmi csak a fejét csóválja, szopni jöttél te ide, kiválasztottad a megbízhatatlan, full taktikás, hazug csajokat. Rajminak Helga nem pálya, nem mintha Rajmi BÁRKINEK is pálya lenne, mert csak B-opciónak jó.

Ő már nem is Helga, hanem Belga.

Na, Zsanér eddig bírta, és elkezdi baszogatni Izomtibit, aki ugye kényszerűségből Helga faszija mostan, és Zsani, aki a Veszedelmes Viszonyok Glenn Close-jának nyomán a féltékeny liba karaktert hozza ezerrel, hallani akarja, hogy Izomtibi SZENVED Helga mellett, hogy neki ROSSZ volt, mert JÓ csak Zsanér kerek segge alatt/mellett/banben lehet neki. Izomtibi ebben nem partner, mármint a hiszti hallgatásában, és most mondom, hogy ez a nyivákolás végigköveti az epizódot, de többé nem veszem elő, csak ha muszáj. Ja, Zsanér, az "ez nélkül" az nem az igazi.

17.jpg

Este lefekvés, kúrásra esély sincs, Sándorány meg levonul a kertbe, mert nem akar Rajmi mellett aludni, aki full idióta, creepy hazug fasz. Lejön után az újfiú, aki hat percen át jelzi, mit jelzi, ÜVÖLTI, hogy aludjunk már együtt, de Sándorlány vagy ennyire hülye, vagy szopatja, mert nem reagál az egyértelmű szűkölésre. Aztán bevonulnak a nappaliban, ahol lefekszenek egy-egy kanapéra, középen asztal. Gordiusz, pipa.

Ébredés után Zsanér első dolga megnézni, hogy Helgán nincs-e valami pocsékolási nyom, rászáradt geci, stb, de nincs. Nia még mindig nem tudja, hogy menjen-e vagy maradjon, neki ezt a számot küldöm:

Délelőtt havaj, buli, dőzsi, napcsi, tevepata-galéria, majd üzenet: az átmeneti párcserének vége, Andi visszament Erikhez, Tibi Zsanérhoz, lehet visszamenni pocolni, Zsanér ráveti magát Tiborra, de ne lesz semmi belőle, nyugi. Közben Nia és Rajmi is ezt a gumicsontot rágja, azaz mennyire őszinte Tibi Zsanérral (nem az), Nián közben ocelotmintás egyrészes fürdőruha, majd amikor a kertre vágunk, már egy ezüst bikiniben pucsít, kontinuitási problémát vélek felfedezni.

17_1.jpg

Odalent Sándorlány és Rajmi megbeszélik, azaz Sándorlány kinyilatkoztatja, hogy Rajmi egy hazug, alattomos fasz, akivel akkor sem, ha az alternatív megoldás Harvey Weinstein és Keró szerelemgyereke lenne, és eleve, Rajmi, mennyé te a faszomba de hirtelen. Rajmi igyekszik be-beszúrni az érvei közül valamit, de hiába.

17_2.jpg

A beszélgetés csúcspontja egyébként ez volt:

R: Amikor ültünk ott négyen, Zsani, Tibi, Zsófi, Tici, te meg én...

S: Az hat, mondjuk, nem négy.

R: Öööö.

S: Rajmi, én bejöttem ide egy véleménnyel, és az jó volt. 

Rajmi visszamegy a bázisra, ez hülye bazdmeg, mondja Eriknek, aki arra mutat rá, hogy Rajmival se beszélgetni se vitázni nem lehet, mert nem partner hozzá. Rajmi erre magába száll, és átgondol mindent. Jó, csak hülyéskedek. Feladat jön: be kell kenni egymást naptejjel. A szöveg hozzá priceless, mi a faszom az a szerelmi érzés???

vlcsnap-2019-09-21-10h42m48s667.png

És ez verseny. A kenés. Lesz neki nyertese. Eszemfaszm megáll, komolyan. Nia nem vesz részt a játékban, mert frissek a Gábor (távozása?) okozta sebek, IzomTibor szivacsnak használja Zsanért, mármint szó szerint, a kaniknak áll a farka, ami kellemetlen, mármint a csajoknak, Andi arcán pl. tisztán kivehető, hogy Erik pöcsének gondolatától is kiveri az ekcéma. És akkor a képek, amikhez tessék elképzelni, hogy a Bon Jovi You Give Love a Bad Name c. slágerét Szintiboy nyomja Casio villanyorgonán.

Alexa és Dani (újfiúnak van neve) nyernek, majd elmennek randira, buggyval mehetnek a parton egy sort, és megszületett 2019 pácsója, a szó szerint kimondott buggy. A randi fasza, ezek ketten innentől egy pár.

vlcsnap-2019-09-21-10h53m57s303.png

Este párbaállás, a lakók, mint Szaros Pista Jézus nevenapján, a választásokban meglepőt nem találni, mindenki ott köt ki, ahol kell neki.

Utána játék, aminek majd lesznek következményei: meg kell mondani egymásról, kik a leggyengébbek és kik a legerősebbek. A leggyengébb Nia és Rajmi alkalmi párosa lett, a legerősebb meg Tibi és Zsanér, de ahogy elnézem az előzetest, amiben ex-Pumpedné, született VV Somától Csöcsöt Kaptam Ajándékba És Még Csak Szopnom Is Csak Keveset Kellett Érte Lunácska költözését vetítik elő, Zsanérnak igencsak meg kell tanulnia pingponglabdákkal a seggéből célba lőni, ha Tibor mátkája akar maradni.

screenshot_from_2019-09-21_11-13-15.png 

99 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2019.09.21. 13:26:41

Pumpedné lunával átmegyunk scripted reality-be?

bElannaTorres 2019.09.21. 13:42:23

Köszi az öfit :)
Azt én is néztem ahogy Tibi dobálta, tette ide-oda a csajt, már második játék volt ahol attól féltem el is ejti.

Zb74 2019.09.21. 13:45:39

@RTB: Hát, ha eddig nem az volt...

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.09.21. 13:55:44

Nos, bedaráltam a heti adagot. Továbbra is tartom a véleményem, hogy kiváló a műsor, még egy realityben sem lehetett így végigkövetni a nők gusztustalan párkeresési és manipulációs trükkjeit.

Továbbra is érthetetlen, hogy a legnormálisabb és legértelmesebb csajt (Helga) miért nem értékeli még senki, hiszen stratégiailag és párkapcsolati szempontból is ő az ideális választás bent jelenleg.

Amit a papucsok leművelnek, ez pedig tragédia igazából.

kismalacka 2019.09.21. 14:13:32

Jó az öfike :)

Azért ez a beszélős pamlag már jó dzsuvás lehet ennyi naptej, meg torta meg miegymás után.

Nia milyen jövőt akar ott építeni? Bemegy a LI-re jövőt építeni?

Ez a Tibi gyerek is egyre gázabb a szivacs Zsanérral, és nem tudom miért őket mondták a legbiztosabb párosnak, mikor Tibi simán pattanna ha valaki igazán rámenne..

kolompar lole 1116 2019.09.21. 14:22:25

Nem tökmindegy melyik Baszó Világ részben mi történt? Kurvák és szefós stricik ezek mind.

OriginalBlackMamba 2019.09.21. 14:36:21

"Zsani, aki a Veszedelmes Viszonyok Glenn Close-jának nyomán a féltékeny liba karaktert hozza ezerrel, hallani akarja, hogy Izomtibi SZENVED Helga mellett"

:D :D :D :D :D :D :D :D köszi Sixx!

FlowingBubbles 2019.09.21. 14:39:46

Ez ám összefoglaló :D Bazz, sírok! :D

szkófild 2019.09.21. 14:54:43

Hogy lett Alexából Sándorlány? Lemaradhattam.

Zb74 2019.09.21. 14:59:40

@szkófild: Ha Alexander=Sándor, akkor Alexandra=Sándorlány, ééérted? ;-)

*jinx* 2019.09.21. 15:00:02

@szkófild: gondolom az Alex magyar neve Sándor :)

OriginalBlackMamba 2019.09.21. 15:00:25

@szkófild: gondolom úgy, hogy külföldiül a Sándor az Alexander

woofesz 2019.09.21. 15:10:51

A naptejes játékot kivéve ez a rész teljesen kihagyható.

Zb74 2019.09.21. 15:14:40

Na, ide is beteszem a kedvenc kivágott jelenetem, mert több dolog is kiderül belőle:

1. A szerkesztők - miközben egy csomó unalmas részt bent hagynak a műsorban - simán kihajítanak belőle olyan érdekesebb momentumokat, amelyekből egy kicsit jobban meg lehetne ismerni a játékosokat, meg azt, hogy mivel ütik el az időt odabent.

2. Helga nem is mindig jégkirálynő. Itt például tök' szimpi. Vagy csak nekem az?

3. Zsaninál még Tícinek is jobban vág az esze.

rtl.hu/rtlklub/loveisland/lovestory-exkluziv-jelenet-tician-a-legyozhetetlen

MeadowSoprano 2019.09.21. 15:16:10

Azt neztem instan hogy Gabor megoszt mar par infot magarol de Niarol semmit, nyilvan nem is spoilerezhet de azert nem is vedi.....szal en azt hiszem kimerem jelenteni ebbol a konzekvenciat.
Nia marad es a legdurvabb az hogy o tenyleg azt hiszi nyerni fog
Talan bizik az ultramega djniaszereto kozonsegeben akik majd nyomjak a szavazast.
Amugy en teljesen bekajoltam Tibinek tetszik Zsani....ugy beneztem ezt hogy Tibi joarc....

MeadowSoprano 2019.09.21. 15:23:10

Szerintetek akkor Lunanak dramaturgiailag kell egy kis orvenyt csinalnia a Zsofi es Tici koze?
Mondjuk Zsofi felszabadulna ki menne ra kinek is jon be meg? Total elfelejtettem

Chuck Νorris 2019.09.21. 15:36:06

@Captain Admin: Ott kezdödik hogy Helga már az eleje óta beleesett Tibibe, és a többi fiut folymatosan koccolván, várja az alkalmat. (ami sosem jön el, mert szerintem Tibiék már a müsor elött is együtt párosodtak).

@woofesz: az egész adás kihagyható volt, nekem pont a naptejes faszakodás volt z adás mariana árka. (elöször azt irtam ároka :DDD)

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.09.21. 15:42:24

@Chuck Νorris: az pont semmit nem jelent,h Helgának éppen a tibi tűnik "A" férfinak, vagy az alfának. A Gergő ha kicsit rutinosabb és több strategiai érzéke van, simán befűzhetné addig a szintig, amikor már van annyi intimitás kettejük között,h a csaj elkezd hozzá kötődni. A Tibi ellen pedig kibaszott könnyű érvelni, hiszen már a sokadik agyhalott picsába zúgott bele. Ez egy gondolkodó nőnek szempont. Ebben a játékban pedig ez kulcs tényező.

Niké88 2019.09.21. 16:10:19

Alexa beszéde, mimikája nekem kicsit Zsuzsut idézi azért...

szkófild 2019.09.21. 16:28:07

@Zb74: hubazmeg, beégtem,kösz...

bel ami 2019.09.21. 16:36:27

Szeretnék párzani
hajnalig Niával,
ám ha jön a reggel,
lelépnék Helgával.

Fredo78 2019.09.21. 17:01:38

Minden idők párválasztása volt 6 vs 6. Komikus volt hogy a végén Erik egy nőből választhatott
Alexandra egyszerű mint a tőmondat de az új srác se a szavak embere.(buggy) Alexandra klasszikus lassú eszű falusi lányka akinek soha nem mondtak ellen de itt a cápák közt érdekes lesz neki.
A randi kemény volt. Kimentek a világból egy kétszemleyes járművel, gyorsan lehuztak egy üveg pezsgőt. Ki vezetett vissza?

lilalibaluna 2019.09.21. 17:13:51

Több mindenben más a véleményem, mint amit írtok. Szerintem Zsani semmivel nem butább, mint a többi. Csak mivel nem nagy pofájú, nem osztja az észt, esetleg annak tűnik. Nekem női szemmel ő a legnőcisebb. (Nem a legkurvásabb, hanem a legaranyosabb) És azt gondolom, lehet, hogy Tibi is így gondolja. Helgának meg nagy a feneke, az pont nem szép, (szigorúan véleményem szerint)de az arca üdítően más, mint a többi, szinte egyforma lányé. Rajmival meg lehet, hogy az a gond, hogy neki a bent lévőknél szebb barátnői lehettek, ezért nem tudja hozni (a lehet, hogy szerkesztői tanácsokat követve), a hősszerelmes, szívecskés, udvarlást. Szerintetek véletlenül minden fiúnak pont szívecskés kaját jut eszébe készíteni??? Vagy az én férjem ilyen érzéketlen, hogy soha nem kaptam még tőle mintába rendezett ételt? (Bár amúgy is én főzök)

megvagyhadnagy 2019.09.21. 17:20:48

@lilalibaluna: Helgának nagy a feneke? Hát...egészen más az elképzelésünk a nagyról. Mármint a nagy fenékről.:)

Chuck Νorris 2019.09.21. 17:24:26

@lilalibaluna: ma kiprobálom a hatást, nokedli lesz zuzapörkölttel, a nokedlit sziv alakura rendezem, és közé kerül a szaft meg a zuza

Fredo78 2019.09.21. 17:44:58

@Chuck Νorris: volt egy kép hogy mennek visszafelé ezerrel csak madartávlatbol

Chuck Νorris 2019.09.21. 17:49:25

én nem tudom helgáé nagy e, közelröl kéne látnom ;)

Chuck Νorris 2019.09.21. 17:51:08

@Fredo78:
akkor mindenképpen nyomd fel öket a ciprusi sheriffnél hogy ittasan vezettek :)
egy aggodó állampolgárnak ez kötelessége :)

mézescsók 2019.09.21. 18:37:46

Alkoholmentes pezsgő volt.

blue_violet 2019.09.21. 20:34:43

@lilalibaluna: Engem ez a szivecskés kaja kiborít, mert senki se csináljon 2-3 nap után szivecskés dolgokat. :D Ebből is látszik, hogy ez egy jelentéktelen gesztus a részükről, inkább csak "jaj vágok ki neki szivecskét, aztán majd jól odalesz értem".

blue_violet 2019.09.21. 21:25:43

az új csaj már most nagyon jól játszik

Maravillosa 2019.09.21. 21:31:28

Koszi az ofit, sixx! Annyira vartam mar erre, hogy visitva rohoghessek! De jolesett!

Thats What She Said! 2019.09.21. 21:38:46

@ble_violet: az autómosásbol is sok minden kiderült . Előjött egyesekben a “k” faktor.

Regina Falange 2019.09.21. 21:39:13

Na fiuk! Kinek hogy tetszett a kocsimosas? Mostmar kezdem erteni a Helga feneke irant rajongokat...

Ken Adams79 2019.09.21. 21:39:26

Most nézem, hogy azért ennek a Zsani lánynak elég fura az orra... kifejezetten nem szép (legalábbis nekem nem tetszik)
Ez az új lány, a Puna... viszont ... Kedves az arca

Ken Adams79 2019.09.21. 21:40:23

@Regina Falange:
Jó alakú lányok, szépek.
De ez nem szexista játék? :)
Feminácik engedik?

MeadowSoprano 2019.09.21. 21:41:03

Andibol is kijott az x fucktor

megvagyhadnagy 2019.09.21. 21:42:15

Nem nagyon pörög a topik...pedig ez a Luna lyány hosszú idő óta az első, aki érdekes lehet.

blue_violet 2019.09.21. 21:44:12

@megvagyhadnagy: Egyetértek! Végre valaki azt mondta, hogy az összes fiú tetszik neki! Ezt így kell csinálni.

MeadowSoprano 2019.09.21. 21:44:21

@megvagyhadnagy: jol latja Erik hogy rafkos a Luna.

Regina Falange 2019.09.21. 21:47:03

@Ken Adams79: De szexista, De engem egyaltalan nem zavart. Lehet hogy velem van a baj...

Ken Adams79 2019.09.21. 21:47:09

@MeadowSoprano:
Ez a Puna kicsit, mintha húsosabb lenne (vagy... inkább normál testalkatú)... pont jó :)

Ken Adams79 2019.09.21. 21:48:30

@Regina Falange: Hidd el, engem sem. :)

Egyébként a te neved igazából:
Pheobe Buffay

MeadowSoprano 2019.09.21. 21:48:35

@Ken Adams79: inkabb ez a normal sztem is de a regebben a Luna vekonyabb volt ugy remlik de sztem tok korrektul nez ki

Regina Falange 2019.09.21. 21:49:01

Valaki irta, hogy a Sandorlany ot VV Zsura emlekezteti... Sajnos engem is.

Regina Falange 2019.09.21. 21:54:28

@Ken Adams79: Haha! De te csakk tudod, kedves Joey Tribbiani! :)))

*jinx* 2019.09.21. 21:55:24

@Ken Adams79: de az, szexista. Ahogy a fiúk taperolása is az volt.

megvagyhadnagy 2019.09.21. 21:55:46

Nemtom ki ez a Luna, és hol szedték össze, de telitalálat. Végre valami.

blue_violet 2019.09.21. 21:59:39

A srácok erre vártak már mióta! Egy nő, aki mindenkit megmozgat. Emlékszem Andi bejövetele előtt erről beszéltek.
Jó lenne pasiban is kapni ilyet.

Ispy 2019.09.21. 22:01:46

Luna? Sehol egy Irén, Erzsébet, Jutka? :D

MeadowSoprano 2019.09.21. 22:02:15

@ble_violet: igeeeeeen!!! Pasiban is legyen ilyen!!! ;))))))
Amugy Tici tuti marad Zsofi mellett ebben valahogy biztos lettem

megvagyhadnagy 2019.09.21. 22:03:06

@ble_violet: Pedig alkatilag nem a legjobb nő, és mégis. Nián pedig először látni bizonytalanságot. Hát ìgy járt.

Thats What She Said! 2019.09.21. 22:03:56

@megvagyhadnagy: jaj ne mondd már. :( pumped volt nője állítólag, ez a no várható volt h megkavarja az allovizeket odabent. Önmagában nem érhet sokat a csaj. Annyiból lehet érdekes, h Nia hót féltékeny lesz mert ez a kva is egy alfakva. (Már bocsánat itten a csúnya jelzoert...)

MeadowSoprano 2019.09.21. 22:06:24

Jo lehet megiscsak a nezettseg ha ennyi reklam van!

megvagyhadnagy 2019.09.21. 22:09:51

@Thats What She Said!: Nem vagyok nagyon otthon celeb ügyben, nemtom ki az a pumed nője, de most már utána nézek. Ha ilyen ismert, a villában miért nem ismeri fel senki?

megvagyhadnagy 2019.09.21. 22:12:39

@Thats What She Said!: Nem nagyon vagyok otthon celeb ügyben, nem tudom ki az a pumped nője, de most màr utána nézek. Ha ez a Luna ilyen ismert, a villában miért nem ismeri fel senki?

blue_violet 2019.09.21. 22:14:32

végre elkezdték az erős párokat célozni - ideje volt már

Chuck Νorris 2019.09.21. 22:18:53

Luna olyan lassan mondja a betanult szöveget hogy csak ugy repül a müsoridö.
arra is kiváncsi vagyok, mikor találják meg egymást a pumpedkuki sóginöjével Niával :)

Thats What She Said! 2019.09.21. 22:21:26

@megvagyhadnagy: fogalmam sincs. Én sem tudom ki az a pumped. Akkor hallottam róla először amikor egy buzi pornos partnere vv-s lett tavaly. Szóval egy csökött vki lehet ez a pumped. És akkor ennek a nője ez. Ez mindent leír. És ha attól izgalmas egy szerelmi reality vagy mi ez s musor, hogy ringyokat meg pasiban is ilyet küldenek be, h kavarja ott meg a dolgokat, ájjjj istenem.

blue_violet 2019.09.21. 22:22:33

Zsófi olyan tökéletes, hát rá nem lehet rosszat mondani! :D

Regina Falange 2019.09.21. 22:26:48

@ble_violet: Meg nagyon fiatal es semmi onismerete. En is ilyen voltam ennyi idosen. Marhara nem ertettem hogyha valaki nem kedvel az miert nem kedvel.

Cnere 2019.09.21. 22:28:16

Na vajon a 3 pár közül ki megy haza? Kérem a téteket megtenni.

Anak 2019.09.21. 22:29:46

Mi értelme volt az anonim cetliknek, ha utána lehetőségük volt kisakkozni ki mit írt? Ezt nem lett volna szabad így hagyni.

Anak 2019.09.21. 22:32:53

Tibi akkor hogyan is gondolta, amit mondott az új lány kézben cígöléséről?

Niké88 2019.09.21. 22:37:46

@Chuck Νorris: Hát igen, ez így lassan egy Éjjel nappal Bp. a szigeten....

blue_violet 2019.09.21. 22:40:09

@Regina Falange: ez igaz! viszont így tartós párkapcsolatra sincs sok esélye addig, amíg ebben nem fejlődik

blue_violet 2019.09.21. 22:43:14

Tibi játéka kezd nagyon zavarni. Durva beszólásai vannak, aztán meg mismásol, mellébeszél, másra keni.
Nem bánnám, ha Karola visszajönne, hogy megzavarja kicsit a játékát.

Fredo78 2019.09.21. 22:49:51

@Anak: szerintem is gusztustalan volt ez így. Azért mert azt mondták hogy anonim. Akkor milyen jogon turkálják és nézegetik a cetliket olyanok akikre ez nem tartozik.

istenbáránykája 2019.09.21. 22:53:17

@Cnere: Nia - Rajmi, a rezsiutalványom a tét. / nem jár, nem vagyok jogosult , de szerzek a vaterán :)

blue_violet 2019.09.21. 23:05:00

@Thats What She Said!: Tibi úgy rakta ki Karolát, hogy ha nem lehet az övé, Rajmié se legyen. Nem akarta véginézni, ahogy a szeme láttára összejönnek.
Karola hátha helyretenné, mert Tibi most nagyon a korrektség mintaszobraként tetszeleg. Most titokban sem kérdezett nagyot, aztán nem is leplezte, hogy ő melyik kérdést tette fel, pedig nem ez volt a játék lényege.

woofesz 2019.09.22. 03:34:38

Jó kis beugratós feladat volt a cetliírás. Aki gonosz abból elő is jött, amint lehetőséget kapott rá. Helga, Rajmi, Nia. (de Helga a legrosszabb, a játék kezdete óta). Aztán visszanyalt a fagyi de erre gondolhattak volna eleve.

Grapy 2019.09.22. 08:28:17

Tici órája baromi cuki volt, nekem nagyon tetszett, jókat nevettem rajta, ahogy ökörködnek :)

Luna jóval vaskosabb a többieknél (továbbá mintha bandzsa lenne), valami miatt a srácok mégis meg vannak veszve érte. Valaki fel tudna ebben világosítani?

Az autómosás vicces volt, a lányok cukik voltak. Nia megadta az alaphangot, hogy is kell ezt csinálni, Andi meg nagyot robbantott :D

Ez a civakodás, amit behoztak, ez nekem nem az érdeklődési köröm.

Torrrente 2019.09.22. 08:43:05

Ez a Zsófilány megtestesít mindent ami taszító lehet egy egyebkent dekorativ lehetoyegekkkel megaldott nőben. Frl nem foghatom hol és mitől szocializálódott ilyenné valaki. Ticivel ugy viselkedik munt akit konkrétan gyűlöl.. A szilvy2.0 név is túlzás..Inkább hivhatnank ugy hogy: Bánatgeci ha már amúgy is az ő fotója van a wikipedia szócikkhez mellékelve :)

Szoba kilátással 2019.09.22. 08:54:27

@Grapy: szep, természetes arca van, az alakja arányos,
Arcra még Andit lehetne említeni, bár feje alakja vhogy furcsa, de neki felső és alsóteste aránytalan kissé ( kis mell, vekony felsőtest - vastagabb lábak, vastag boka)

Cnere 2019.09.22. 09:29:12

@Grapy: Luna híresség, megvolt a Pumpednek sőt még a barátnőjének is hihette magát egy ideig. Egyébként tapasztalt lány, amikor a Pumpedék szereplőket válogattak a balatoni történethez, akkor pár srác valami érthetetlen okból egy szál f..zra vetkőzött a Luna előtt, mert lehet, hogy azt hitték, hogy pornóst keresnek és nem csapost, de őt nem lehetett ilyennel zavarba hozni :)
A Lunának a blikk interjú alapján a belső értékek a fontosak (ezt az is bizonyítja, hogy a Pumpeddel volt együtt) és a nyereményből autót akar venni, meg utazgatni.
Egyébként meg azért mozdul rá mindenki vagy legalábbis sokan, mert egzotikus, dél amerikai vonások vannak benne az apjától.

hereverő heverő 2019.09.22. 10:04:36

@Cnere: szóval félig indián, félig papagáj.

szeIídgesztenye 2019.09.22. 10:07:00

@lilalibaluna: hehe, mi is ezen nevettünk itthon. Kérdeztem a férjem, hogyhogy ő még soha ... Mire ő: jajj már, ezeknek meg van mondva, hogy ezt kell csinálni.
Azzal is egyetértek, hogy Helgának nagy a feneke - a Niáé sokkal szebb szvsz.

indy0311 2019.09.22. 10:43:03

@Fredo78: igen, ez így nagyon gáz...de nyilván a feszültségkeltés volt a cél. Mert amúgy nem írták volna le ugyanezeket. Zsófiban nem csalódtam, végtelenül nyers és bunkó a viselkedése. Nem tudom, Tici mit eszik rajta, nagyjából semmit kap tőle, meg néha lecseszést.

Thats What She Said! 2019.09.22. 11:00:58

@Cnere: lolll :))) szepen osszefoglaltad az összes szimpatikus vonását ennek a drága lánynak. Akit bytheway a ferjecskem egy pillantás alatt elnevezett: A “Luka “ nev valahogy jobban megy hozzá. :)

Grapy 2019.09.22. 11:38:51

@Cnere: Köszi a válaszokat. Szóval lefordítva azért vannak megőrülve érte, mert rajta látják hogy ő azán hamar "hajlandó" lesz? :)

Zb74 2019.09.22. 13:36:04

@Ispy: Ez pont ennél a műsornál egy kissé indokolatlan kérdés. Hiszen vann benn egy Andi, egy Zsófi és egy Helga is, noch dazu Kovács Helga, ha jól tudom. Rajtuk kívül megfordult a vellában egy Szilvi, sőt, egy Karola is. Az új csaj latin keresztnevére pedig simán magyarázatot ad, hogy ecuadori apja van.

Lunával nem a neve a probléma, hanem az, hogy ismert trashceleb. Az érkezése arra utal, hogy az RTL a Love Islandet taktikai játékból trashreality-vé kívánja átminősíteni, aminek nem örülök.

@Grapy: Rosszul fordítottad le ;-) Luna reménybeli... khm... nyitottsága lehet ugyan egy szempont, de önmagában kevés volna. Kittire sem úsztak rá a palik, pedig ő eléggé nyíltan hangoztatta, mennyire szenved a több napi szexhiánytól... Nem, ahogy fentebb írták, Luna egyik legnagyobb vonzereje az egzotikus pofija. Amit te bandzsaságnak vélsz, valószínűleg az is inkább az indián ősöktől örökölt mandulaszem, ami egyébként elég jól áll neki, csak nem a sixx által berakott képen. Az, hogy vaskosabb - pláne "jóval vaskosabb" - lenne a többi női ápoltnál, nekem nem tűnt fel, de ha tényleg husibb náluk, az szintén inkább jó pont a férfiak szemében. Egy Helgán pl. mit lehet fogni a fenekén kívül?

Grapy 2019.09.22. 14:01:22

@Zb74: Köszi:)
Kitti előtte azért elég rendesen elásta magát a Tibi-Szilvi hisztivel, onnan azért nehéz lett volna visszajönni akárhogy hangoztatta a hajlamát, az hogy meg is történt volna, azt szvsz senki nem hitte el neki.
Amellett még (hogy akkor férfiszemmel a Luna tényleg jó nő) még egy szempont talán hogy ha már trashreality lesz belőle meg is lett adva a srácoknak, hogy mindnek rá kell startolni (ahogy szív-alakú palacsinát sütni), vagyis a szerkik elkezdenek jobban beleszólni a játékba?

bElannaTorres 2019.09.22. 14:15:29

@Zb74: lehet azt gondolják, és lehet igazuk van, nem tudom, - hogy a magyarok nem szeretik a taktikai játékokat, hiszen abban nem az idős nők kedvence tipusú fiúk nyernek

lilalibaluna 2019.09.22. 14:48:07

@bElannaTorres: Milyen típus az idős nők kedvence?

Zb74 2019.09.22. 14:57:58

@Grapy: Az a hiszti tényleg übergáz volt.

Amúgy igen, én is tartok tőle, hogy sok mindent kiadtak itt rendezői utasításként (például azt is, hogy senki ne ismerje fel látványosan Lunát, pedig csak akad közöttük olyan, aki tudja, ki ő).

bElannaTorres 2019.09.22. 15:02:03

@lilalibaluna: gondolom olyan mint Gábor
Szerintem inkább nők szavaznak az ilyen műsorokban, és inkább idősebbek nézik nem a húszasok. akik eddig nyerték a valóságsókat, azok a nézői kedvencek, a jófiú meg a bohóc

De ebben nincsenek eddig nagy taktikázások, sem annyira kedves vagy vicces emberek, lehet ezért lapos egy kicsit
süti beállítások módosítása