Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Stranger Things 03x02 - The Mall Rats

2019. szeptember 20. 12:00 - Ancsinszka

Billy az upside downba került az őt elkapó csáplénynek köszönhetően. Egy csomó ember közelít felé, és ő idegesen ordibálva kérdezi, hogy mégis mi a fenét akarnak tőle. Aztán egyszer csak az alteregójával találja szemben magát, és nincs több kérdése. Na de oldjuk is inkább a feszkót egy kis tini évődéssel. Mike idegesen toporog otthon, míg Eleven rá nem csörög, hogy mégis hol a jó életben van már, mi lesz így az esti smaci-partival. Hopper szentbeszédétől vigyázzba állt a szar is Mike-ban, úgyhogy nagyon bénán tol le egy ordas nagy hazugságot a beteg nagyiról, ami miatt nem tud átmenni jelenleg. A kamuzásban járatlan Elevennek is feltűnik, hogy valami nem stimmel, és mentálisan magára kúrja az ajtót. Hopper önelégülten mosolyog a müzlije fölött, majd Joyce-hoz hajt vígan dalolva, hogy megköszönje a segítségét, és elhívja vacsorázni, amiről megegyeznek, hogy nem randi.

vlcsnap-00016.jpg

Nancy az oknyomozó újságírói karrierjét próbálja bebikázni, és ellóg az irodából a paragép Jonathannel, hogy utánajárjanak egy furcsa néni patkányos bejelentésének. Szerencsére ezután kapunk egy kis pláza hangulatot, majd látjuk Dustin és Steve mély haveri egymásra találását. Dustin beszámol a barátnőjéről, Steve önbizalma meg egyenes úton van a bányász béka segge alá, hogy még a fogatlan kis nördi haverja is jobban tolja a csajozást. De azért Dustinnak se klappol minden, mert sajnos az egy csaj egyenlő mínusz három haver egyenletet próbálja megoldani. Dustin gyorsan témát vált, és sutymorogva beszámol Steve-nek a befogott orosz üzenetről, de mivel Steve nem tud szájról olvasni, ezért Dustin inkább elüvölteni magát, és nyilván mindenki felfigyel 2 méteres körzetben. Dustin rögtön megmarketingeli Steve-nek, miért lesz jó nekik, ha most ismét akcióba lépnek ők ketten, és egyenes párhuzamot von a csajozás és a titkos orosz üzenet megfejtése között.

vlcsnap-00017.jpg

Eleven meglátogatja Maxot, hogy talán ő lányként segít megfejteni Mike kamuzását. Persze Max átlagos tinédzser módjára a Bravo magazin Szex, szerelem, gyengédség rovatából már kiképezte magát, így teljesen felkészült a témában. Mike egyértelműen egy seggfej, nincs semmi dolga, csak kamuzik a nagyijáról. Eleven a „barátok nem hazudnak” tézissel próbálja takarni Mike-ot, de Max ezt is megvétózza, mert sajna ha a barátságból párkapcsolat lesz, ez az állítás automatikusan parkoló pályára kerül. Lucas közben megállapítja, hogy bárhonnan nézik is a problémát, Mike eléggé szarban van, úgyhogy felpattannak, mert Lucasnak támad egy ötlete. Szegény Will meg csak pislog a D&D tábla felett, hogy legmélyebb haverjai úgy ott felejtik, mint Ráhelék a szaros pelenkát.

vlcsnap-00018.jpg

A strandon közben a milfecskék sorakoznak és várják, hogy Billy antrézzon. Mrs. Wheeler viszont szeretné tisztázni a sráccal, hogy miért ültette fel. Megkeresi a sufniban magányosan álldogáló Billyt, aki elborult arccal hallgatja végig az asszony magyarázkodását, és közben fejben lenyom egy maflást Karennek. Szerencsére végül az igazi énje felülkerekedik, és megkéri a nőt, hogy mostantól inkább hagyja békén. Billyt nagyon megviseli a napfény és a hőség, ez bizony már az árnyéklény hatása, mint anno Willt. Steve és Dustin közben az orosz üzenetet hallgatják, és persze nagyon nem értenek semmit az egészből, bár Steve-nél bekapcsol a Shazam fejben, és a zenét ismerősnek érzi. Ehhez azért kicsit több kell az orosz társalgási zsebkönyvnél. Robin közben megunja a kiszolgálást és beviharzik a kódfejtő srácokhoz, majd gyorsan meggyőzi őket, hogy egy kicsivel képzettebb a füle és a nyelvérzéke, úgyhogy itt az ideje őt is bevonni.

vlcsnap-00019.jpg

Nancy és Jonathan meglátogatják a patkányos redneck nénit, aki gyorsan megmutatja nekik az üres műtrágyás zsákokat, amit szerinte veszett patkányok faltak fel. Nancyék felteszik a szokásos keresztkérdéseket, hogy biztos így volt-e, és nem tetszett-e véletlenül ginnel bevenni a vérnyomás csökkentőt? De a néni elfogta az egyik mohó patkányt is, ami egy letakart ketrecben berzenkedik a helyzete ellen. Hasonlóan felfokozott a hangulat a polgármesteri hivatal előtt is, tüntizik a jónép. Hopper vizitel Hawkins első emberénél, Larrynél, aki a legtipikusabb kartonpapírból kivágott, tenyérbemászó és kapzsi polgármestert adja. A probléma a pláza miatt bezárt kisboltosok dühe, ami Larry szerint csak az ő bajuk, mert amúgy mindenki másnak áldás a pláza. Persze joguk lenne hőbörögni, de nem kértek gyülekezési engedélyt a serifftől, úgyhogy ennyike. Larrynek ezért van még a tarsolyában ötlet, úgyis mindjárt itt van Július 4, csapunk egy nagy össznépi bulikát, zenével, kajával, ez majd felülírja a munkanélküliség miatti szomorkodást. Masterplan!

vlcsnap-00020.jpg

Eleven (Nem, akkor sem fogom Tízinek hívni, ahogy a sorozat magyarosított imdb címénél még egy „Nyolcadik utas a pláza” fordítás is jobb lett volna) meg Max bevetik magukat a plázába. Jöhet a szokásos tingli-tangli ruhapróba, amíg a Mike-ék ugyanott valami „bicsi-bocsi hogy seggfej voltam” ékszert keres, amivel kiengeszteli majd Elevent. Hawkinsban egy ember van, aki nem ment el tüntizni, és leszarja, hogy napok múlva munkanélküli lesz: Joyce, aki a hűtőről lepotyogó mágnesek rejtélyét próbálja megfejteni, legalább ő hasznosan tölti az idejét. Aztán rájön, hogy ha ehhez értett volna valaha is, akkor most nem egy éppen a csőd felé konvergáló vegyesboltban támasztaná a pultot, úgyhogy inkább elhajt Clarke-hoz, a srácok fizika tanárához tanácsért.

vlcsnap-00021.jpg

Jonathan lelkesen lövi a fotósorozatot az agresszív kis jószágról, aztán a potesz egyszer csak oldalt veti magát, és látszik rajta, hogy nagyon a végét járja. Sajnos a nagy fináléról lemarad Nancy és Jonathan, mert Nancy talált egy nyomot, úgyhogy már indulnak is. A patkányka meg közben felrobban, és a massza kicsúszik a rácson keresztül, majd eliramodik a helyszínről. Billy továbbra is nagyon rossz bőrben van, a naptól szó szerint ég a bőre, kisebesedik, úgyhogy a zuhanyban próbál enyhíteni magán, de a helyzet csak rosszabbodik. Billy életmentő társa Bongyorka toppan be érdeklődni, aztán Billynek látszólag teljesen elborul az agya és snitt.

vlcsnap-00022.jpg

Max és Eleven barátsága épülget, tolják a soppingot és a bohóckodást Madonnára, a srácok meg totál kétségbeesetten próbálnak ajándékot venni, mert nagyjából a semmire van pénzük, Will meg rátesz egy lapáttal, hogy most akkor lehetne végre D&D-zni? Nyilván nem. Robin közben megfejtette az első mondatot az orosz üzenetből. A lányok kifelé menet pont összefutnak a fiúkkal, végre jöhet a konfrontáció, Eleven módszeresen, egy fél mondattal kidobja Mike-ot, mert még mindig a nagyi halálával fedősztorizik. Mondjuk azt nem értem utána miért viháncolnak a buszon hazafelé.

vlcsnap-00023.jpg

Hopper teszi a dolgát, és feloszlatja a tömeget, aztán a következő pillanatban már frissen beszerzett hawaii mintás Thomas Magnum típusú ingében feszítve és egy dupla whiskey-vel készül rá az esti találkozóra Joyce-szal. Sajnos az asszony annyira belemerült a mágneses mező rejtelmeibe, hogy végül teljesen elfeledkezik a nemrandiról. De legalább kiderül, hogy a mágnese mezőbe belezavarhat egy bazi nagy transzformátor. Clarke csillogó szemmel magyarázza a tudomány értelmét, de Joyce míg a mágneses mezőt nem érzi a levegőben, de a konspiráció egyből bekúszik a tekintetébe.

vlcsnap-00026.jpg

Robin segítségével végre megfejtik az üzenet nagyját, aminek nagyjából semmi értelme, merthogy kódszavakat használnak a ruszkik. Ezüst macska, kék és sárga találkozik, meg hasonló látszólag értelmetlen kifejezések. Steve egyszer csak megáll az elektromos lovacskánál és bedobja a zsetont, amiért persze Robin egyből elkezdi szekálni. Steve-nél kicsit lassan ért körbe a dallamkereső program, de beugrik neki, hogy ugyanaz a vurstli zene megy lovacskázás közben, mint a magnón. Aztán leesik a tantusz: az üzenetet nem Oroszországból fogták be, hanem konkrétan a plázából.

vlcsnap-00027.jpg

Hoppernek kis idő múltán leesik, hogy Joyce nem fog jönni, és megint csak rágcsa és alkohol lesz a vacsi, majd teátrálisan kitámolyog Enzótól, miközben majdnem fellök egy pultnál ülő, csúnya tekintetű fickót. Gyanús, hogy nem most láttuk utoljára a morcos pulttámasztót. Billy az elhagyatott gyárépülethez hajt, majd a csomagtartóból kiemeli az eszméletlen Bongyorkát és beviszi magával az épületbe. Billy a kezdő nemi erőszakoló sorozatgyilkos szavaival nyugtatja Bongyorkát, és megkéri, hogy maradjon nyugton, mert akkor hamarabb vége lesz. Bongyorka meg nem érti, mire kéne most számítania igaziból, aztán megjelenik az Árnyékszörny, nagy cuppogó karokkal, és jöhet a sikítás.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása