Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mi kis falunk – 4. évad 3. rész

2019. szeptember 19. 16:36 - Gillotte

Stoki egy igen szép lányba botlik az utcán, aki az út szélén áll a bringájával. ,,Parkolgatunk, parkolgatunk?” – kérdezi Stoki olyan rendőr-mód, majd kiselőadást tart arról, hogy a járművel hogyan kell parkolni a járdasziget mellett, illetve leesett lánc esetén a piros háromszögről is megemlékezik. Hiába na, összezavarja Stokit a lány szépsége, de mivel mindent helyére tett a lány a bringán, rendőri felvezetéssel érkezik céljához, Tecához. A kocsmárosné bemutatja a feleket: Ő Stoki, ő pedig Nelli, Pajkarétről. Ő fogja vinni mától a boltot. Füttyszó!

3_1.jpg

Városiéknak nem indul az autója, ezért Zsolt elmegy Gyurihoz segítségért. Viki a telefonhívást javasolja, de ez vidék – emlékezteti Zsolt – itt azt nem illik. Gyuri megy is át segíteni, Erika úgyis rossz hangulatban van, jobb a szabad levegőn. A kocsi nehezen, de menthető, így Zsolt kölcsönkéri a kocsit Gyuritól, mielőtt drágalátos felesége bekattan. ,,A kocsist?!” – így Gyuri - ,,Normális vagy?! Kérd inkább Erikát!” Míg a férfiak szerelnek, Viki 3G-t keres, amihez nem veszi igénybe férje segítségét, aki azt az egy G-t sem szokta megtalálni. A járgány nap végére elkészül, eddigre a városi nagyasszony kisebb idegösszeroppanást kap, úgyhogy férjét hátrahagyva elhúz a járművel.

3_2.jpg

Jó Károlyunk szívinfarktustól retteg, mivel egy barátja emiatt halt meg nemrég. Dr Reviczky szerint a Károly által produkált szívinfarktus-tünetek csupán pszichések, légző gyakorlatokkal lehet rajta segíteni. A város első embere így is tesz, az állatorvos tanácsára mély lélegzeteket vesz, mint egy bőgő szarvasbika, ezzel kergetve őrületbe a hivatalban dolgozó Erikát.

3_3.jpg

Nelli érkezése számos érzést kivált a falu lakosaiból, kiváltképp a férfiakból. Stoki mellett Matyi is első látásra belehabarodik, pláne, hogy Nelli még a szemüvegét is letisztogatja. Matyi úgy mutatja ki tetszését, hogy a Nelli által kedvezményes áron adott sört ingyen elviszi, Stoki pedig a pajkaréti rendőrt hívja segítségül egy szupertitkos találkozás keretében. A szintén okos kolléga megérti, hogy miért van szükség olyan bizalmas információkra Nelliről, mint például melyik a kedvenc együttese, így cserébe ő is kérne infót a pajkaszegi Dóriról. Stoki közeledését végül Nelli csírájában elfojtja, ugyanis nem pasizni jött a faluba, hanem dolgozni. Na és a pajkaréti Tivadar, aki beállít Dórihoz pár szál virággal? Na, ő nagyon meglepődik, amikor látja, Dóri bizony nem egyedül él: ,,Stoki nem mondta, hogy szüleid is vannak!”

3_4.jpg

Károlyon annyira elhatalmasodik a téboly, hogy még egy defibrillátort is rendel. A készülék sajnos angolul mondja az instrukciókat, és mivel Károly nem készült nyelvvizsgára defibrillátorból, a paphoz megy, aki az úszómesteri éveire emlékezve szájon át lélegeztetést javasol, s Károly már hívja is a népeket az ingyenes tanfolyamra, hogy bármerre jár, legyen aki újraéleszti. A pap önkéntest keres a szájon át lélegeztetést demonstrálandó, amire Dóri és Matyi jelentkezik, ám a lány felhívja Matyi figyelmét, hogy ez nem az a helyzet, amikor buzgólkodni kéne. Az atya némi zavart érez az Erőben, amikor Dóri átkarolja őt szájon át lélegeztetés közben, de végül ez is, és a szívmasszázs demonstrálása is megtörténik úgy nyak-tájékon, a kényes testrészeket elkerülendő. Károly ezzel nincs ki a pácból, nem érzi úgy, hogy bárki újraélesztené, ha ez a módja. Hazaballag hát, s leveleket bontogat, amikor megpillantja barátja temetésére a meghívót. Rögvest riasztja a doktort, ugyanis most aztán tényleg szívrohama van… .de szerencsére Károlynak nem lehet olyan szívrohama, amit a doktor pálinkája el ne mulasszon!

4_5_1.jpg

Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása