Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x12 - Két párkereső könnyes búcsúja

2019. szeptember 13. 20:19 - 6paw

Úúú deszééép - csodálkoznak rá a kúrós odura. Pezsi és buja fények, minden ami kell egy ilyen szexbarlangba, tisztára mint egy mátészalkai wellness részleg. Mély gondolatok, Nia tart továbbra is attól, hogy Gábor többet érez, mit sem törődve a műsor alaptematikájával. Bele is kezdenek a huncut masszázsba, ami Gábor harmadik talpának kényeztetésébe fullad. Talán itt is volt egy kis kobretti ránciga? Ugyan, az a biblia marad a pornóújságon, mert Nia NEM OLYAN LÁNY! 

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_54_38.png

Másnap Rajmi faggatja, hogy volt e vágy? Telipofával magyaráz, ami legitimálja első megérzésem, miszerint VV Dina helytartójaként van jelen a Lávájlenden. Közbe Gábor úgy felértékeli szerelmét Patriknak, mint Varga miniszter úr a magyar GDP-t. 

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_56_18.png

Patrik próbálja Eriknek megmagyarázni, hogy felsőtagozat után már közepesen gáz amit művel MissAndival. Még csak le sem lassítja. Viszot Rajmi környékezgeti Andit, ez persze felébreszti a kappant és odaparancsolja riportra a személyi edzőt. Zavarosan, kerülve a szemkontaktust szépen megkéri, hogy ne csak úgy közeledjen, hanem inkább randizzon vele. De most vagy elhívja randira, vagy nem környézi. Sűrű korrekt, korrekt mantrázás és mindenki elvonul a porondról. 

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_57_16.png

Nia és Gábor beszélgetnek picit, amiben Nia kifejti, hogy azért mert neki nem engedi, attól még lehet más nettó 2 óra alatt legépelheti. Erre mondja Gabesz, ha úgy van, igyekszik majd a pórázt úgy tartani, hogy a kolbit más azért bevághassa a kékvérűnek. Erre kiakad Nia, hogy miazhogy póráz?? Hát Ő nem kutya! Ő kutyába nézhet bárkit, de őt aztán rohadtul senki se! Gábor a legrosszabb utat választja: mentegetőzni kezd. Ettől erőre kap Nia és kap egy olyan dominancia hisztit, amitől Gabesznek instan embrionális álapotba fejlődik vissza a pöcse. Nem értem, miért viselkednek a csajok ennyire férfiasan a villában, de oké.

Bárgyú játék, ami kb arról szól, hogy bántsd meg a lányokat (virágok) az irányítottan geci kérdések tapintatlan megválaszolásával. Melyik lány lenne a legjobb feleség, feszül a kérdés a Striciánnak, be is mondja Szilvit, egy hetes Zsófipunci instant sztornó. Melyik lány a leglustább? - ebből Tibi könnyedén kijön Kittit benyögve. Kitti verbálisan nem erős, kicsit forrong, majd elhallgat. Legszarabbul Rajmi jön ki a játékból, bekérdezik, hogy melyik lány illik legkevésbé a párjához. Nem lenne ez olyan gáz, ha Rajmi ortó személyiségéből kifolyólag nem úgy kezdi, hogy Tibi egy helyes uriember és felszopja Törökországig, majd nem úgy folytatja hogy szebb lányt érdemelne. Na ettől Szilvi kissé elpattan, de a PC LED időben felvillan a többiekben, végre itt az idő szimpivé válni a nézők előtt és nagyon bevédeni Szilvit, hogy hát ilyet nem mondunk nőőőnek!!! Amúgy tényleg nem, de ez a tömegreakció itt nekem testidegennek hat. Aki esetleg nem a nézők szimpátiájáért, az inkább Rajmi legitim morális alázása végett foglal állást azonnal és fennhangon ellene. Helga elől jár a Rajmi helyetti szégyenkezésben, ha a középkorban lennénk, tuti ordítaná hogy égessük meg!

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_58_23.png

A morális igazságot IzomTibor teszi helyre:

"Olyat nem mondnunk egy hölgyre, hogy nem szép, hiszen szép. Azért van itt. A szépség relatív."

Majd priviben biztosít minket arról, ha esetleg olyan lánynak mondta volna ezt Rajmi aki iránt érzelme van, már rég kitörölte volna a létezésből. Tehát amúgy mondhatjuk, hogy a Sörényes relatív nem szép?

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_59_08.png

Szilvi ezek után elvonul, sírni. Rajmira most rájár a rúd, bullshitelhet 0-24 be, hogy mé vót geci. Amúgy ezt séróból jól adja, kár hogy nem veszi észre, hogy ez nem az ő jobb belátásra bírásáról szól, csak szimpátiagyűjtés és hatalmipozíció foglalás vele szemben a tyúkketrecben. Persze a legdominánsabb a Helga, aki gyakorlatilag mint egy anya a rossz gyermekét parancsolja kérlelhetetlenül Sörény színe elé, aki mivel épp edz, elhajtja. Sad story :(

Ha azt hinnénk, már vége az önalázásnak tévedünk. Nia ad újabb erkölcsi leckét Gábornak egyenjogúságból, emancipációból. Nem haragszik, de megjegyezte. Öregem, neked reszeltek. Nia privibe bevallja, manipulálja Gábort, de úgy, hogy nem hazudik neki. Ezzel fel is mentette magát, a Mennyek Kapuja továbbra is nyitva áll neki.

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_58_53.png

Érkezik ám a jó Lali. Váratlanul! A nézők szavaztak!! - és miután úgy beszél, hogy két mondat között 20mp eltelik, biztos vagyok benne, hogy a következő fél órában nem tudom meg ki a fasz fog távozni. Az a két párkereső kanóc haza, aki a legkevesebb szavazatot kapta. Külön mondja el a nyomorultaknak, hogy ki marad ki megy. Persze gyötrelmesen nehezen és lassan. Erik, szeretnéd megfogni Andi kezét? - kérdezi halál jogosan Lali. De komolyan, mennyire gáz, hogy a többiek már rég fikifikiznek a félhomályban, Erik pedig még egy laza csöcsörészéshez sem jutott :(

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_59_18.png

ke_pernyo_foto_2019-09-13_19_59_31.png

Szilvi és Patrik kapta a legkevesebb szavazatot. Patrikot sajnálom, én bírtam a srácot, még az értelmesebb vonalat vitte, dehát ahogy a hegylakó mondta: csak egyetlen egy maradhat! Ez esetben egy pár. Távoznak a szigetről ketten, de érkezik egy új muff és egy faszi is, szóval azért ne sírjuk tele a tévéújságot!

Címkék: 18+ loveisland
37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qqts 2019.09.13. 20:37:51

Koszi a hv-t :)

Most vegre latom, amirol a tobbiek beszeltek, tenyleg van ott egy kis bandzsasag. :)))

hereverő heverő 2019.09.13. 20:57:46

Köszi 6mancs, már hiányoltalak. Kell ez így estére mint egy korsó cseh félbarna.

W.Jack. 2019.09.13. 21:00:40

Akárki akármit mond, szerintem Szilvi ezen a fenti képen Tibi mellett kimondottan szép. Amúgy meg ízlések és pofonok ugyebár, nem kell, hogy mindenki ugyanazt találja szépnek.

Folliot 2019.09.13. 21:19:15

Zárjuk le a témát, de valami nem stimmel, itt is a Face-n is több szimpátia véleményt kapott - és Patrik is - ami nem indokolja a teljesen homályban tartott szavazás eredményét. Úgy látszik volt egy szerkesztői elképzelés, nem váltották be a szerk. elképzelést, mehettek a levesbe. Magam is szimpatizáltam velük, de lássuk be, túl normális embernek mutatkoztak, így nem kellettek. Amúgy szerintem, mindkettejükben volt valami, csak hát az idő kevés volt.

Chuck Νorris 2019.09.13. 21:21:59

fu ez a zsani, ellenségeimnek se....
Tibi meg rámozdult, jó sekélyes izlése van. :))

Chuck Νorris 2019.09.13. 21:24:24

Kitti ujra bevetésen, már nemis tudom hanyadszorra :)

megvagyhadnagy 2019.09.13. 21:53:35

Ööö....izé. Szóval Helga hátsója....szóval na.:)

Chuck Νorris 2019.09.13. 22:10:38

ez az uj csaj és tibi tuti ismeri egymást egy ideje.

huhujje 2019.09.13. 22:33:54

Ha az új lány (Zsani) a következő részt is végigröhögi, akkor feladom, nem nézem tovább. Tibi bazmeg, hát te komolyan erre vágytál egész eddig??? Az új csávó (Gergő) amúgy jó fej, idősebb is, nem értem mi baja mekissel, Nia mellett simán a legjobb testű csaj szerintem, ráadásul nem bolti a csecs, szóval ha bejön mekisnek, akkor némi energiát belefektetve meglehetne az első igazi kufirc is, még ha a lánykérésig nem is jutnak el végül. Zsófit kérem kibaszni Mátéval együtt. Egy mondatuk sem volt az egész adásban.

Nethooligan 2019.09.13. 23:57:33

Eddig Izomnak szurkoltam, hogy találjon valami normális párt, erre bejön Zsani és teljesen rápusztul, 1/2 óra alatt szerelmes lesz. Valami nem oké nála az tuti.
A Tibi - Helga páros ötleteket, rögeszmémet us feladom lassan, ha ez a pali ilyen barom. :)))

ddeevil 2019.09.14. 00:12:15

Nemár, hogy ez a Zsani szebb, mint Szilvi? Az a röhögés meg... Izomnál meg már repkednek is a pillangók.. jesszus.

mérges nokedli 2019.09.14. 01:37:19

No és Erik tánca? $^#*@£**.....
Ha eddig szimpatikus lett volna (nem!), most akkor is menekülnék valami távolabbi naprendszerig.

Yolo Marci 2019.09.14. 05:34:46

Na akkor én is beszállok a #kommentelő #buliba #hesteg.

Mekis Kitti szerintem a legjobb csaj és nemcsak azért, mert csinos, hanem mert van egy egyedi vicces karaktere. Én nagyon jól szórakozok a jelenetein, megmondja a tutit, aztán meg csetlik-botlik és duzzog (naptej! :D), de az egész olyan bájos és szerethető. Nem értem, miért nem röppen már rá valaki, nálam tuti befutó lenne villalakóként.

A legirritálóbb csaj a Nia - valakinek már pofán kéne b*szNia, egy péklapáttal, persze csak verbálisan. Egy 'basic' buta insta ribanc... akkora arca van, nagyjából a semmire. Arra a legbüszkébb magán, hogy milyen jó (bolti) mellei vannak... mintha ez egy érdem lenne. Mintha nem tudna bármelyik hülye liba venni magának ugyanolyat... 3 fajta interakciót látni tőle:
- nagyestélyiben pucsítva kurválkodik (miközben ő nem 'olyan' lány),
- önmagát dicséri ( -> kisebbségi komplexus),
- másoknak olyan kérdéseket tesz fel, amire válaszként szintén önmaga dicséretét várja...
A többiek meg ezt szépen beszopják és nem küldik el a francba, amikor tolja itt a nagy önérzetes monológjait. Én biztos elsőnek b*sznám ki a társaságból, hogy ne kelljen az öntelt nyávogását hallgatni, kb VV Éva szintű proli. (Tipp: Gábor jól meg fogja szívni mellette.)

A legjobb csávó szerintem a Tibi. Mármint belsőleg. Ő egész rendezettnek tűnik lelkileg, lehet a korából fakad, hogy nem egy 20 éves tinédzser. Külsőleg se néz ki szarul, de ezt nyilván nem az én dolgom megítélni, majd megteszik a lányok.

Legidegesítőbb csávó: igazából ilyen nincs. Erik mondjuk elég nyálas, TiCi meg mondjuk túltolja a rajoskodást, de ők annyira nem idegesítőek, őket sztem el tudnám élőben is viselni... sok tequilával... :D

Yolo Marci 2019.09.14. 05:39:28

Ja és Helgától még én is többet várok, mint ami most látszik belőle.

Yolo Marci 2019.09.14. 05:46:12

Tibi amúgy jól tette, hogy kivágta Karolát, sunyi volt a csaj, két kapura játszott és még nem is érezte, mi ezzel a baj, de most mehet haza vesztendezni, az biztos jobb... #repjegy #pápá

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.14. 06:24:53

@W.Jack.:

persze szép, de profilból nem annyira, olyan ó egyiptomi fáraós feje van.

@Yolo Marci:

Amennyiben Helga azzal a céllal jött hogy megnyerje a játékot, akkor egyetlen opció a lehetséges amivel még lenne esélye rá, az pedig az hogy ott hagyja Rajmikát, ő a Szilvi affér óta egy aknamező, ha a döntőig elmennének se szavazna rájuk senki mert azzal elvágta magát.
Persze csak ha a nézők döntik el ki nyerje, és nem az RTL, mert akkor még ő is megnyerheti.
Ha Jennifer Lawrence tipegne be és Rajmit választaná, akkor se nyernék meg, akinek esze van kerüli.

Thats What She Said! 2019.09.14. 06:53:19

@Yolo Marci: Mekis egy egy elkapott jelenetet láttam először. Szimpi volt a csaj! Aztán visszanéztem az első adástol a műsort, és megváltozott a véleményem. Egy öntelt liba, a maga szepsegetol el van ájulva, A lépten nyomon azt hangoztatta, és hogy neki nyert ugye van az új csavonal, és Szilvi egy banyarem, hogy néz már ki, stb... akkor elvágta magát, lehet bármilyen kis cukika... Nia dettó hülye beképzelt picxa, nem hiába támogatják ezek egymást. Tibi meg jaaaaaaaj, komolyan ez a szőke tetszik neki? Atyaeg!

*jinx* 2019.09.14. 08:21:28

@Yolo Marci: Nia nagyon jól tette, hogy helyretette azt a bájgúnárt. Ha eddig nem tanulta meg, hogy a fasza lévén nem gyakorolhat kontroll a nője felett, hát most megfogja. Nia egy okos karakán lány, én bírom. Jobb pali illene hozzá, mint ez a semmilyen Gábor. Egy olyan, akinek van agya és használja is, nem a farkával gondolkodik.

Anak 2019.09.14. 08:41:53

Ha Szilvi nem pottyant volna ki a "szavazás" által, most ismét főhetne a feje. Talán a Mátégyerek mellett lett volna esélye picit tovább bent maradnia, ha az is rájött volna erre.

kismalacka 2019.09.14. 09:22:38

Komolyan honnan válogatták be Zsanit?? Azt hittem Eriket nem lehet überelni, de lehet. Ez az örökös kényszeres vihorászás ezen a hangon dobhártya szakító. Megérdemli Tibi, neki bejön, ezzel aztán ki is estek azonnal.

jágör68 2019.09.14. 10:40:10

Nehéz a dolog a Bandzsalság Szigetén, a Bandzsal Villában.
Bár az új csákó végre némi önérzetet és férfiasságot is bevitt, a 31 évével. Ugye, a tapasztalat és a komplett személyiség, mennyit számít.

A többi bandzsal rajkó egyszerűen komolytalan, lányosan viselkedő kisfiúk gyülekezete, vízzel feltöltött napozin- raktár.
Egyetlen mentségük, hogy a gádzsik még rosszabbak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.14. 14:09:51

Aszondja Erik most hogy elmentek a csajok a csajos napra, most ők is végre tarthatnak egy pasis napot, erre ugrálnak a medencébe mint az óvodások.
A pasis napon atom részegre kellett volna piálniuk magukat :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.14. 14:11:23

@kismalacka:

Tibor ezt a nőt is benézte, még egy vihogós nap és feladja a játékot.

Regina Falange 2019.09.14. 14:25:42

Izom Tibiben csalodtam hogy bejon neki ez a csaj, nekem mar elso latasra sem volt szimpi, a tegnapi adas megtekintese utan pedig meg inkabb unszimpi. Es nem csak a vihogasa miatt. Az mondjuk erdekes, hogy az hogy van, hogy nemcsak Zsaniiiii de meg az anyja is latta az adast, es igy szimpatizaltak kozosen Izom Tiborral...Azt hittem akiket bevalogattak, mar mind kint csucsulnek a forgatas helyszinen. Az uj fiu viszont a beharangoszohoz kepest tetszik, es az meginkabb noveli a szimpatiamat, hogy Mekis nem jon be neki. Ertem en hogy Mekis es Nia kellenek ahhoz hogy legyen musor, el is nezegetm oket, csak ne ok nyerjenek.

Yolo Marci 2019.09.14. 15:02:20

@Thats What She Said! @Regina Falange:

Szerintem Kittinek van karakterfejlődése, kissé letörték a szarvát és kezd rájönni, hogy a szépsége kevés önmagában. Ha lenne mellette egy intelligens és érett férfi (nem ezek a szolgalelkűek), szerintem kikupálható lenne. Ez persze spekuláció, de itt minden az, tekintve hogy vágott anyagokat nézünk 2000 km-ről.

Kószapocok24 2019.09.14. 15:06:18

Áááá, jól láttam, hogy a 13. adásban, amikor a csajok terítik le a törölközőiket, 5:37 percnél egy cuki kis patkány korcol el mögöttük?

Yolo Marci 2019.09.14. 15:21:07

@*jinx*: bármilyen párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet. Na most Nia esetén ez egy nemlétező fogalom, mert ő nem tisztel senkit, csak azt várja, hogy az aktuálisan körülötte lévők kiszolgálják a kisebbségi komplexusait. Figyeld meg, hogy állandóan irányított kérdéseket tesz fel, amire mindig magát várja válaszként, kva nevetséges... Reggelig sorolja az elvárásait mások felé, amiből ő kb semmit nem teljesít visszafelé... klasszikus élősködő energiavámpír.

Chuck Νorris 2019.09.14. 15:36:26

@szociál: jaja férfiasság, meg bikáskodás, inkább vmi buzulási elöjátéknak tünt az egész pasibuli :)

nekem az volt az elsö megérzésem hogy Tibi erre a csajra várt, mármint konkrétan Zsanira akivel szerintem ismerték egymást, lehet csak a castiongokon futottak össze és ott kezdtek el szimpatizálni, mindenesetre nekem rögtön ez jutott az eszembe, kettőjük kémiáját (és fizikáját) látva, és tibi elöéletet ismerve.
ugyanis Tibi a benti csajokkal az elejétöl kezdve elég hüvös volt, többet cicázott (vagy bikázott?) erikkel gyurás közben, mint az összes csajjal együttvéve. mintha várt volna valakire, semleges maradt.
persze lehet csak a fantáziám lódult meg, mindenesetre jók az elsö benyomásaim általában :)

+ a hazai kertévéket ismerve, simán benne van, hogy már kész párokat castingolnak.

Chuck Νorris 2019.09.14. 15:45:41

@Kószapocok24: már 5.33 nál feltünik, folyamatában nézve gyanus de megállitva 5.34 nél, tul piros hogy patkány legyen, inkább egy ár hajtotta labda, vagy egy uszónak a sapkája :)

Chuck Νorris 2019.09.14. 15:51:08

@Chuck Νorris: na továbbnézve az egy ember a piros uszósapkájában :)
viszont pont látni Helga combját, és hát... az jutott eszembe vajon beküldenek e, egy sportosabb lányt a villába :)

kismalacka 2019.09.14. 18:22:59

@szociál: Lehet hogy ki van adva neki, hogy most ő a hősszerelmes figura, de ez a csaj egy biológiai fegyver, a vihogása kombinálva a kegyetlen hangfekvéssel kegyetlen. Ennyire irritáló csajt keveset lehet látni, és komolyan mondom Zsófi fafaragott arca is jobb, mert ő legalább meg sem szólal.

Kószapocok24 2019.09.14. 18:31:05

@Chuck Νorris: a kis patesz csak egy pillanatra látszik... pont a Helga feneke mögött... a sziklák előtt a pálmafa alatt ugrándozik el az üvegfalnál... :D (Ne a Helga fenekét nézd, hanem a háttérben a pálmafa tövét! )

Chuck Νorris 2019.09.14. 19:03:44

@Kószapocok24: na majd mwgnézem, azt hittem a vizben mozgo vmire gondolsz :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.14. 19:25:34

@Chuck Νorris:

Az lehetséges hogy kint a castingon már összefutottak és már akkor bejött a meláknak a kacagóhiéna.

kolompar lole 1116 2019.09.14. 23:11:14

Na egy újabb Baszó Világ...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.15. 15:40:19

@szociál: szerintem ezzel a kis csajjal összeillenek. Valahogy látszik elsőre, (nekem) hogy működik a dolog...
süti beállítások módosítása