Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x11 - Mátézás és a kobretti love

2019. szeptember 12. 22:30 - 6paw

Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne. 

ke_pernyo_foto_2019-09-12_19_44_24.png

Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű virágszálak között. Talán ennek köszönhetően ezt a kellemetlen szitut is kedvesen, de távolságtartóan reagálja le. Próbál célozni arra, hogy talán a tarjáni vágány melletti kisrestiben adogatja ez a karcos modor, de errefelé az emberek kevésbé ortopédak lelkileg. Nem érti ez a Máté, igy például megemlíti, hogy nem lett volna rossz bemutatkozni az elején.Lényeg a lényeg, Andi is finoman tudtára adja, hogy inkább a heroin.

Jöhet Máté és a Sörény. Az udvariassági formula hiánya pofáncsapta az első benyomást. Hát ez van. Sörény bizonygatja, hogy IzomTibivel alakulóban vannak a dolgok. Lelke rajta. 

ke_pernyo_foto_2019-09-12_19_45_25.png

Jön Mekis, Őt már egyszer kiidegelte a világból, azóta nem vezeti a népszerűségi listát. Van kérdés? - kezdi Mekis, mint egy kiégett callcenteres a feltöltőkártyás ügyfélnek. Megtudjuk, hogy Patrikkal olyan jól érzi magát, hogy meg ne próbálja elválasztani.

Itt van Miss Stricán aka Zsófi! Máté úgy gondolta, szimpátiája van felé. Zsófi erre megkéri kevésbé szolidan, hogy hagyja őket békében. Máté feje pedig olyan, mint bármely építőmunkásé, aki lenyomott 2 doboz cigit, 12 óra árokását a napon, óránkénti folyadékpótlást pedig tüskékből biztosította már így is a végletekig kihajtott testén. Check it out:

ke_pernyo_foto_2019-09-12_19_45_45.png

Helga sem örült a randinak, de mivel lelkileg Ő maga is elég ortó, neki szimpibb lett, de nem annyira hogy fúzionálgassanak mondjuk úgy a következő pár évezredben. 

Jön Nia, akinek úgy kezdi, hogy nem tudna vele együtt élni, erre Nia olyat basz a csengőre, hogy a kapuban eldobja az őr a Blikket. Télakol a randiról, talán ez volt a legrapidabb. 

Snitt és sztori: Zsófi valószínűleg kirángatta a Strici kici kobrettijét az éj leple alatt. Kínos beszólogatások, kb mint a gimiben. Közben Máté tanácstalanul rakódik oda bárkihez, aki nem küldi el a faszba azonnal. Hát nem lennék a helyébe, ha nem lenne ennyira tenyérbemászó, meg is sajnálnám.

ke_pernyo_foto_2019-09-12_19_46_13.png

Közben kiderül, hogy MissAndi és Erik románca már túl van kapva, mert Erik annyira törődő, hogy az már komikus. Képzeljétek, gondoskodik és tenyerén hordja a csajt. Mondjuk elég gagyi módon, értem én mi a baja, de azért fasztudja, szerintem sok csaj szeretne ilyen típusú odafigyelést. 

Duplarandika, Helga és Zsófi kap egy újabb szeletet Mátéból. Nem boldogok, dehát ilyen a popszakma. Máté egy pucsiccsáá-val indítja meg wannabe golfedzői karrierét, teljesen jogos borzongást keltve a hölgyekben. Kis kínos ütögetés után Helgát hazaparancsolja (mármint vissza a villába), Zsófit fárasztja tovább. Friendzone a vége, bár még az sem lesz ebből. 

ke_pernyo_foto_2019-09-12_19_46_39.png

Stricián persze felborsozott kiskakasként légboxol párat. Annyira kemény a csávó, mint a fagyott macskaszar. Tudatja Mátéval, hogy jobban utálja mint a lábnapot. Máté ezt tudomásul veszi.

Újabb iq-játék, kókuszt görgetnek a párok egymás testén. Ne haragudjatok, ez nem ér betűket, akit érdekel nézze meg, de ha nem, hát nem marad le semmiről. Na de mire ment ki a játék? Arra, hogy ki kaphatja meg a kúrószobát! Nia és Gabesz a befutó, mert a benti hiteles vélemények szerint a csávó golyója hamarosan robban. Nia mint egy félénk szűz, aki ha pornóújságot is látott, azonnal letakarta a bibliával, nem szeretne ezzel a férfiállattal ilyen kis területen őrizetlen maradni. Kicsit émelyegni is kezdtem ettől a résztől és írtam egy levelet az akadémiának, hogy az értelmezőszótárban Nia képét tegyük a hipokrata szócikk alá.

ke_pernyo_foto_2019-09-12_19_48_06.png

És a végére egy kis csavar, ma este egy pár hazamegy!!

160 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2019.09.13. 14:50:38

@szociál: Nia csak eljátszotta volna a szerelmest, de Gábor nem akar ésszel is játszani. Más kérdés hogy Niának senki nem elég jó, de hogy Gáborral nem akar 5 perc után dugni a tévében azt is megértem :) Nia talán nem is nyerni akar, hanem sokáig bentmaradni és azt ügyesen csinálja eddig. Gábort meg rossz nézni ahogy túlnyomulja magát és nem veszi észre hogy a csaj csak szűzkurva.

introverted22 2019.09.13. 14:59:53

@Zb74: Erik a beteges féltékenységéről pont tegnap tett tanubizonyságot, amikor betámadta Rajmit, amiért az szerinte fizikailag közeledett hozzá, holott szerencsétlen srác nem tett semmi ilyet. Meg van győződve arról, hogy mindenki ellenük van, még a lányokkal sem szereti magára hagyni az ő kis ékszerét.
Volt egy ilyesmi pasim anno, ő nem akarta ismerni az ismerőseimet, barátaimat, de én se találkozzak velük... Sajnos akkoriban egy elég durva mélyponton voltam, így nem vettem észre, hogy mit csinál. Aztán alig tudtam kimászni a kapcsolatból. A mostani párom csak 5-6 év után kezdett eljárni velem a baráti összeröffenésekre, és most sem mindig, holott nagyon jól kijönnek, de tudja, hogy mindenkinek jobb, ha van saját életünk is. A bizalom megvan, szóval lehet ezt így is :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:00:59

@bElannaTorres:

Szerintem Gábor se tekerte volna meg, de egy veretést megérdemelt volna a csókcsata után.
Valljuk be nem kicsit húzta fel Gábort, szegény meg napi szinten szkanderozik a farkával :)
Patrik még egy napot maradhatott volna, hogy Gábort is felvilágosítsa :))

hereverő heverő 2019.09.13. 15:08:13

@bElannaTorres: Szerintem ezt ők megbeszélték már jó előre, csak mi nem láttuk. Biztos vagyok benne, hogy Gábor pontosan tudja hányan tettek már mély benyomást Niába, bár ez abszolut nem menti fel az alól, hogy túltolja a dörgölőzést. Nia pedig ugyebár félpucéran feküdt le Gáborhoz dörgölőzni, szerintem ezzel azt akarta üzenni a barátjának, hogy most legszivesebben körbebetonozná a tengerpartot a villa körül

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:08:13

@introverted22:
egyik csaj ismerősöm is így járt, ha a csaj elment a barátnőjéhez ő is elkísérte, és ott ült kukán, témához se tudott hozzá szólni, de ő attól megtudott nyugodni hogy a csaja mellett van, mert ennyire nem bízott meg benne.
Ez kurva gáz, nem is voltak együtt sokáig, igaz a szex állítólag jó volt a csávóval.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:11:10

Én a helyükben beküldeném Alekoszt, ő tényleg konkurencia lenne a galamb testével :))))))
De az tuti végig udvarolna és inná a házi páleszt, meg az úzót :))
Tegye félre az RTL azt a kis affért, és vegye szárnyai alá Alekot néhány hétre, nézettségi rekordot csinálnának :))))))))))
És VV Simont is ha kérhetném :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:12:21

a trollkodás csimborasszója lenne, picit eltérnének a liszensztől :))))))))

hereverő heverő 2019.09.13. 15:14:59

@szociál: Alekosztól kiver a víz, Simont én is beküldeném! Sajnos Stricián pikkpakk megborítaná, bár Simon fekete öves karatés volt, talán lenne egy izgalmas esténk.

bElannaTorres 2019.09.13. 15:15:37

@szociál: igen erre gondoltam én is, hogy a fiúk sem akarták annyira azt a szobát, az is be van kamerázva stb.
@hereverő heverő: Nia is érdekes amúgy, olyan mint akinek folyamatos megerősítésekre lenne szüksége minden percben , hogy ő milyen jó nő.
Egyébként nekem bejön ahogy játszik, jó lenne fiúban is hasonló karakter bent.

Akkora csalódás most nekem hogy Patrik repült, akinek esze is volt, Máté meg marad ..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:17:16

@hereverő heverő:

Pedig Alek a modoros szövegével odab*szna a műsornak :)))))
Jah Simont múltkor láttam az UFC-ben, kő kemény a csávó.

Qqts 2019.09.13. 15:17:58

@szociál: Simon elobb szerezne maganak part, mint Mate :))

bElannaTorres 2019.09.13. 15:19:01

@szociál: valahogy a szex mindig jó az ilyenekkel , érthetetlen , talán az előző pasijaikkal volt gond ilyen téren.
Nekem is volt olyan barátnőm, fura volt, hogy a srác alig akarta elengedni, aztán már hármasban mentünk fagyizni. Nálam van egy vészjelző az ilyen embereknél, két mondat után érzek egy gyomorgörcsöt, szóval én megúsztam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:19:55

@bElannaTorres:

Patrik túl kancsal volt a játékhoz, de hát az RTL válogatta be, miért tették ki ilyen hamar ?
Sajnos sok vizet nem zavart Patrik, öfibe alig került szerencsétlen, én aszondom mostantól csak halmozottan hátrányos játékosokat küldjenek, legyen egy jó nyaruk :))

Qqts 2019.09.13. 15:21:23

@bElannaTorres: nem hinnem, hogy Gabor nyomulna tul magat. Nia kokemenyen huzza az agyat, majd meglepodik, hogy meg akarja dugni.

Ahogy osszealltak Nia ruhan keresztul meglovagolta, majd a KurLak-ban dorgolodzott hozza...ki az, aki ezt nem venne zold jelzesnek?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:21:58

@Qqts:

A hosszú lábkörmével szívet vésne a sziklába Kittikének :)
Lerókázná a lábát :)))))

@bElannaTorres:

Az ilyeneket agyon kell verni egy palacsintasütővel, maguktól nem változnak meg :)

introverted22 2019.09.13. 15:23:35

@bElannaTorres: Szerintem ezzel mindenki EKG, mert Máténak esélye nincs senkinél, Patrik meg legalább kedvelhető arc volt, még ha pasiként nem is volt igazán bejövős.
Nia a nagy szája ellenére nincs megelégedve magával. Hiába vett melleket, az önértékelési gondok attól még nem múlnak el, csak máshol kezdi keresni a "hibát". Amígy nem békél meg magával úgy igazán, addig senki nem lesz neki elég jó, mert nem velük van baja, hanem magával, csak rájuk vetíti ki.

hereverő heverő 2019.09.13. 15:26:00

@Qqts:

Gábor, bújócskázzunk! Ha megtalálsz, a tied leszek, ha nem találnál meg, akkor az ajtó mögött leszek...

Qqts 2019.09.13. 15:26:43

@szociál: szinte latom...naplemente a hatterben serceg a kovom a korom, romantikus zene...hmm micsoda recept a szerelemre :))

hereverő heverő 2019.09.13. 15:28:27

@szociál: Abban a szériában legelőször Simon ugrotta meg Charlotte-t. Még nincs veszve semmi.

bElannaTorres 2019.09.13. 15:29:39

@Qqts: ja ebből a szempontból érthető, csak már annyiszor eljátszotta vele ezt a csaj. Viszont ha meg nem nyomul semmit akkor meg az lenne a baj.
Niával mindenki rosszul jár :)))

@szociál: Andi is már ütné Eriket, de hát a szabályok :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:31:43

@Qqts:

Feltenném a monitorra háttérképnek :)

@hereverő heverő:

Aurélio pedig megnézte hogy tényleg tekeri e a mások által szépnek mondott csúnya lányt Sárlottét :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:34:06

@bElannaTorres:

:))

Ezért mondom, üljenek le és küldje el a faxba Eriket :))
Mostantól mindenki szingli, kimondta az a laligyerek.

hereverő heverő 2019.09.13. 15:35:09

@szociál: Nekem amúgy tetszett Sárlott.
De kicsit olyan mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne.

hereverő heverő 2019.09.13. 15:36:01

@szociál: aztán gyorsan elszelelt, nehogy a Máté kiválassza izibe

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 15:36:57

@szociál: nem vagyok már mai csirke, de egy két felismerésem azért van ezalatt a műsor alatt!

Qqts 2019.09.13. 15:39:09

@bElannaTorres: Amit Nia muvel az nezheto, mert kivalt vmit a nezobol. Lehet helyeselni, rosszallani, egyeterteni, elhatarolodni, nevetni, megbotrankozni. Jo karakter. Ami nekem magas, hogy frankon magara tetovalta a sajat becenevet? Az elso adas ota nem birom levenni rola a szemem...:D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 15:39:33

@hereverő heverő: Abból a VV-ből a Simon gyereket sajnáltam.... lazán vitte volna a főnyereményt ha nem zárják ki...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:40:19

@hereverő heverő:

Fujj de ronda volt Sárlotte, még bottal se böködném szegényt, Szájmon meg bele tette :O

@Brigante:

én se vagyok mai madár, eljár felettünk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:42:14

@Brigante:

Nem mindig lehetett tudni mit akar, túl elvont volt a nézőknek.
Gyúrós Józsit megértették, szoli kondi, mi kell más bátya ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 15:43:46

@Qqts:

Ez olyan mint mikor Patak UFO Ati Edda pólóban koncertezik :))

Én még nem láttam a Guns n rosest GNR pólóban koncertezni :))

introverted22 2019.09.13. 15:45:55

@Brigante: Ezzel egyetértek, kb pont ezért is zárták ki. Tudták, hogy megnyerné, és azt is, hogy utána nem bírnának vele, mert menne a saját feje után. Mondjuk ezt Alekosszal is beszopták...
Amúgy ott akkor az is felcseszett, hogy pont egy Viki miatt repült Simon....

hereverő heverő 2019.09.13. 15:47:01

@Brigante: EKG

@szociál: Hát inkább ezer sárlott, mint egy fél Pácz Viki. Az meg amúgy is eldől az ólban...

introverted22 2019.09.13. 15:47:46

@szociál: Öööö, az a helyzet, hogy Axl nagyon sokat hordott Gunsos polót... Mondjuk neki jól állt :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 15:48:19

@Qqts: volt ilyen nő az életemben, k@ra nem kívánom senkinek... nem tudsz vele mit kezdeni, se barátnak, se barátnőnek, se szeretőnek nem jó + lepattintja azokat a nőket rólad akikkel talán lehetne értelmezhető viszonyod... ezek után 15 év múlva egy összejön egy rakás szerencsétlenséggel akinek az egyetlen értelmezhető tulajdonsága a sperma donorság... te meg nézel, mint Jenci a gömbmoziban, hogy ezt hogy sikerült összehoznia?

mérges nokedli 2019.09.13. 15:49:08

Nem tudom, hogy volt-e már, de Máténak ilyen rövid idő után is vannak jó meglátásai. Az egyik a játéknál, amikor azt mondta Nia a legkevésbé őszinte a párjával, a másikra nem emlékszem 1

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 15:51:33

@szociál: Mint a jó bor :) a korral érünk ... avagy a lenyugvó napnak is van ereje!

hereverő heverő 2019.09.13. 15:53:43

@Brigante: megcsókolnám aki kitalálta a Viagrát

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 16:01:25

@hereverő heverő: Egyébként igazad van, nagy találmány. Áldásék a neve!

hereverő heverő 2019.09.13. 16:03:34

@Brigante: mmm, fincsi! Van tetkója? Ugye van? :DDD

hereverő heverő 2019.09.13. 16:06:03

@Brigante: Tudod ezt csak a rossz nyelvek beszélik :))

Post Modern Prometheus 2019.09.13. 16:06:07

@Qqts: azt a tetoválást én is néztem, próbáltam fejtegetni, de nem találtam logikus magyarázatot rá :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 16:06:07

@hereverő heverő:

Vikinek szép volt a szeme, Sárlotténak semije se nem :P

@introverted22:

Rohadjon meg Axljózsi is akkor :)

@Brigante:

Tökmagolaj és így tovább :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 16:06:18

@introverted22: Akkor abban az esetben Vikit is ki kellett volna zárni, így lett volna a korrekt. A gatya lehúzás és póló tépés között számomra nincs annyira nagy különbség.

Pácsó Ármándó 2019.09.13. 16:08:02

@Brigante: A melltartó feltalálója meg Monnyonle! :-))

hereverő heverő 2019.09.13. 16:10:14

@Post Modern Prometheus: a tetkó szövege Nia Even. Even az angolban egyenlőt jelent, kiegyenlítést, elsimítást - és a páros számokat.

Qqts 2019.09.13. 16:11:23

@hereverő heverő: Sárlott valo ok, sajnalom. Nem szeretnek egy skalan szerepelni vele :))

hereverő heverő 2019.09.13. 16:11:43

@Post Modern Prometheus: és @Pácsó Ármándó: Monnyon Lee, és hordja ő maga. Megint egy olyen felesleges találmány, mint a villanyírógép.

Qqts 2019.09.13. 16:12:49

@Pácsó Ármándó: dehoooogy aldassek a neve! A push-up feltalalojaet meg 2x is aldja :))))

hereverő heverő 2019.09.13. 16:13:43

@Qqts: Drága, dehogy egy skála. Azóta megkomolyadtam, akkor fiatal voltam és kellett a pénz.

Qqts 2019.09.13. 16:14:23

@hereverő heverő: Nia=? Igy sincs tobb ertelme..vagy de? Kodfejtot szeretnek kerni! Vaaaaaagy felezzunk Vago ur! :)))

Pácsó Ármándó 2019.09.13. 16:15:04

@Qqts: A puA push-uppost meg bannolják ki az életből is! :-)))

Pácsó Ármándó 2019.09.13. 16:18:02

@Qqts: Nincs még a szöveg után valami klingon képírás? Most nincs itt elöttem, csak úgy rémlik, mintha

Qqts 2019.09.13. 16:18:38

@Pácsó Ármándó: a push up vicces :D ad egy alap onbizalmat, amig ismerkedesi fazisban vagytok, aztan mire lekerul par poennal fel lehet kesziteni a vallalkozo szellemu egyent, hogy ne legyen nagy meglepodes. :D ennyi a push up titka :D

hereverő heverő 2019.09.13. 16:19:13

@Pácsó Ármándó: a Nia és az Even között van valami jel, de hogy az mi, sosem fogjuk megtudni. Talán a szavatossági időt jelölő pecsét

Post Modern Prometheus 2019.09.13. 16:21:38

@hereverő heverő: azt tudom, hogy azt jelenti, de nem értem a miértjét, néha elfelejti a nevét és ilyenkor jól jön? :D
@Pácsó Ármándó: a push-up valóban az ördög műve, de a sima az kell, különben fáj a puszta létezés is.
@Qqts: a nia az oké, hogy XéNIA. de az even mit akar az ő olvasatában jelenteni, jó ég tudja, olyan, mint amikor valamelyik akadémiás az egyik márka nevét pakoltatja magára

hereverő heverő 2019.09.13. 16:23:18

@Qqts: Vicces? Holnaptól én is egy fél gyulai kolbászt fogok a nacimban hordani, hátha megkörnyékeznek a lányok mikor végigsétálok a feszülős bicajos nadrágomban a körúton.
De az tuti, hogy csorgó nyállal fog utánam loholni minden kutya.

Qqts 2019.09.13. 16:23:48

@hereverő heverő: Nia -relaciosjel (gyengebbeknek kacsacsor)gyokvonas- even tehat egyenlo. Aztan ezt hatvanyozzuk. Ez egy keplet! Keplet ahhoz, hogy kivel lenne elegedett.

Megfejtettem! Nincs mit! :))

hereverő heverő 2019.09.13. 16:25:19

@Post Modern Prometheus: Meg amikor azt kérik a tetováló mestertől, hogy ezt a két kínai jelet tetoválja a hátukra, mert az örökké szeretlek jele. Aztán kiderül, hogy valójában azt jelenti, hogy olcsó hal eladó

Qqts 2019.09.13. 16:25:54

@hereverő heverő: :DDDDD megjelent elottem a kep :DDD potyognak a konnyeim :DD

Post Modern Prometheus 2019.09.13. 16:27:57

megtaláltam az instáját [nehéz volt, influenszer akar lenni], itt egy kép, ezen látszik is, de továbbra sem vagyok közelebb a megoldáshoz :D
www.instagram.com/p/B0viyu8AJM0/

Post Modern Prometheus 2019.09.13. 16:29:38

@hereverő heverő: és amúgy tényleg így van, volt egy kínai osztálytársunk, a nyarai nagy részét Kínában töltötte, meg járt is ott pár évet általánosban, így az írásjelek nagy részével tisztában van, és olyan jókat nevetett ezeken a tetoválásokon

Qqts 2019.09.13. 16:35:16

@Post Modern Prometheus: en megint megfejtettem. A muvesz leirta h Nia, majd megharapta a konyoket egy bogoly. Nos, akit mar szenvedett bogoly harapast, az tudja, hogy az kellemetlen....szoval probaltak elhesegetni a boglyot, igy lett a krix-krax kozepen. Majd jott az even.

Amugy vki betagelte, hogy @niaeven, a legvaloszinubb az, hogy ez a MUVESZ neve, meg az influenszer oldala, csak a musoridejere fel kellett fuggesztenie :)

W.Jack. 2019.09.13. 16:40:43

@hereverő heverő: Sziasztok! Amúgy csak olvasóként szoktam erre járni és jókat derülni a kommenteken, de most esik le, hogy amikor a melóhelyen szóba került, hogy az idei céges bulin DJ lesz, akkor a fiúk szeme felcsillant, hogy legyen Nia Even... Azt hiszem kezdem érteni az összefüggést a tetkó kapcsán, meg a srácok lelkesedését. :)

Post Modern Prometheus 2019.09.13. 16:40:46

@Qqts: na igen, de milyen már, legközelebb én is felvarratom a nevem, lakcímem [ha költözök majd átsatíroztatom] meg a taj számom és vér csoportomat is :D

hereverő heverő 2019.09.13. 16:40:58

@Qqts: megnéztem, a lóvészigetes szelfik mennek fel most az instájára. Egyszer Erikkel, egyszer Gáborral, hogy mennyire tökéletes párok, tejóég!

hereverő heverő 2019.09.13. 16:42:53

@Qqts: na és akkor fog lerohadni a kezem, amikor bekövetem őinfluencerségét. A DJ szakma amúgy sem a szivem csücske, a Novarockon viszonylag keveset látni lemezlovast.

Pácsó Ármándó 2019.09.13. 16:43:11

@Post Modern Prometheus: @Qqts: Teljesen el vagytok tévedve! Az a paca egy ritka névelő ("reciprok a")és azt jelenti, hogy az utána következőket fordítva kell olvasni, vagyis a megfejtés: Nia a neve !!

hereverő heverő 2019.09.13. 16:45:50

@W.Jack.: Jajj. Céges bulin DJ, ez három olyan szóból képzett összetétel, amitől egyenként is összeakad a szemöldökom. Milyen zenét tol egyébként?

Qqts 2019.09.13. 16:49:23

@Pácsó Ármándó: es tenyleg! Dobbenet! @W.Jack.: gondoljak meg, ha elhivjak konnyen ugorhat a karacsonyi premium :))

@Post Modern Prometheus: mondjuk a vercsoport az hasznos lehet, az nem valtozik :D

@hereverő heverő:

Qqts 2019.09.13. 16:50:43

@hereverő heverő: benazom :D
Szoval annyit szerettem volna, hogy legy NYITOTTABB, legy befogado :D :D

Qqts 2019.09.13. 16:52:38

@Pácsó Ármándó: amugy...pff...ch...miutan mindent kizartam, konnyu igy benyogni a valodi megfejtest :))

Pácsó Ármándó 2019.09.13. 16:54:39

@Qqts: De ha belegondolsz, hogy én meg mióta várom, hogy minden mellékvágányt kizárjatok és elárulhassam a megfejtést ... :-)

Qqts 2019.09.13. 16:54:57

@Pácsó Ármándó: naaaaaaa! A lelke legyen befogadobb, ne a testeee :D

hereverő heverő 2019.09.13. 16:55:43

@Qqts: Nyissak a techno fele? Inkább kiharapom az ütőeremet

Qqts 2019.09.13. 16:56:56

A mai hogyvolt adagunkat is holnap kapjuk meg?

hereverő heverő 2019.09.13. 17:19:22

... de azt már nem várom meg online. Kellemes hétvégi pihenést mindenkinek, ellovagolok a naplementébe.

Sziasztok blogtársak.

hereverő heverő 2019.09.13. 17:21:39

Ja.. ezt meg tessék végignézni. 9 és 16-os kép nagyon állat
hvg.hu/elet/20190912_Comedy_Wildlife_vicces_allatfotok

Qqts 2019.09.13. 17:31:37

@hereverő heverő: jo pihenest, koszi a galeriat! Jo pofa :)

Chuck Νorris 2019.09.13. 17:51:26

@hereverő heverő:
11. Andi és Erik
18. Mia és Gábor
23. Nia és Mekis
26. Tibi
29. Ticián és Máté

kismalacka 2019.09.13. 18:06:29

Ezt az Erik gyereket nem lehetne deportálni már?

W.Jack. 2019.09.13. 18:20:33

@hereverő heverő: Elképzelésem sincs milyen lehet a zenéje, de élek a gyanúval, hogy a kollégákat sem a zenéjének a gondolata villanyozta fel ennyire :) Céges buli nekem egy tortúra, de hát kötelezően ajánlott rajta a részvétel.

Szoba kilátással 2019.09.13. 18:21:24

Szilvinek ha olvas: fogát megcsináltatni, szemöldökét, műszempilla kék kontaklencse, haját -ami nehéz ügy - és már oks a feje
Tetkói nagy hiba volt, ha edz, barnul akkor az is ok

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.13. 19:20:20

@szociál: és hasonló jóságok (annyira vén azér nem vagyok), ha osztanám magamat néggyel, akkor mind a négyen 10 fölött lennénk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.13. 19:28:19

@Brigante:

Decemberre 5X
Kicsit durva, meg nem fogom fel.
Midlajfkrizis

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.15. 12:18:17

@szociál: Én már félig túl vagyok a krízisen... tavaly bevállaltam valamit amivel lehúzhattam egy rakat dolgot a bakancs listámról. Most már csak néhány apróság hiányzik :)

bElannaTorres 2019.09.15. 13:27:32

@introverted22: ezt gondolom én is, mondjuk van egy olyan érzésem, hogy ő már ilyen marad.
süti beállítások módosítása