Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x10 - Who's da New King of Hell? (Évadzáró)

2019. szeptember 10. 09:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, ami alaposan felkavarja majd főhőseink életét. A múltkori dráma után Lucifernek jobb a kedve, és újra vidáman veti bele magát a Lux bulis forgatagába. Mi a fene, váltunk a rendőrségre, ott is megy tovább a tánc. Igazi flashmobként mindenki bekapcsolódik és Dirty Dancing módon Lucifer felkapja Dant a levegőbe. Majd egy huszárvágással minden lecsendesül, a kollégák mennek dolgozni, mintha meg se történt volna, Lucifer pedig lecsüccsen Chloe asztalára. Ő is észreveszi a jókedvet, ami annak köszönhető, hogy Lucifer végre valahára megbocsájtott önmagának, így nincs világvége. Chloe szíve szerint hazaküldené Lucifert, hogy pihenjen, nehogy újra kijöjjön az ördögi énje, de Lucifer most aztán tényleg elemében érzi magát. El kell kapniuk Kinleyt, ám őt már a szövetségiek keresik, és új ügy sincs, tényleg menjen és pihenjen, ilyen megrázkódtatás után ez jár neki. Legyen hát, ha ez Chloe óhaja. 

1.png

Linda otthonát Éva rakja rendbe a mészárlás után, és mikor Mézi hazatérne az otthonába, a kialvatlanság mellett a hisztéria is kiül a paradicsommadárka arcára. Mézi vissza akarja vinni Kinleyt a börtönbe, már megbánta a szabadítósdit és mivel Éva nem nyit ajtót, Mézi betöri azt. Mézin már nyoma sincs a régi vonzalomnak, Éva pedig előadja neki, hogy Kinleyt önszántából engedte el, mert nem volt rá szüksége, igaz, a pap még így is megtámadta őt. Oké, Mézi megkeresi őt, ám Éva visszatartja, neki már nem kell Kinley, sőt belátta, hogy Lucifert sem fogja visszakapni. Jó neki, Mézi részéről el van intézve minden, ő távozik, Éva ezzel ismét elvesztett valakit. Lucifer eljött babalátogatóba a kórházba, Ámenka adja a kezébe a kis unokaöcsit, akit Lucifer pár másodperc után vissza is ad neki, tipikus Lucifer. Lindának hozott ajándékot, de mielőtt átadná, Ámenka beavatja őt valamibe. Meghozott egy fájdalmas döntést, de így lesz a legjobb a fiának. Lucifer azt hiszi, hogy a körülmetélésre gondol, részéről igazából tök mindegy, de egy-két statisztikát felsorol. Ámenka csak megvonja a vállát, elbúcsúzik tőle, Lucifer is elköszön, mi történhetne ugye... Ámenka már menne is a gyerekkel a Mennyekbe, de jön egy nővérke, hozott egy babanyomkövetőt, így biztonságban lehetnek a kis angyalkák. Ez az egy picike konkrétan szó szerint is, és jobb is, hogy a nővérke elveszi Ámenkától a Minikét. Linda megkapja az ajándékát, egy eredeti Sigmund Freud naplót, maga a nagy ember írta, és ez a hála, amiért Lucifer meggyógyult. Lindából előbújik a terapeuta, ha így érzi, mit gondol erről Chloe? A nyomozó pihit ajánlott, ezt is teszi, Linda élvezze a gyereket, aki ha végre eljöhet a sztriptízbárba, keresse meg. Linda még annyit kér tőle, hogy ne vegye ennyire félvállról ezt a megbocsájtósdit, de Lucifer visszaüti a labdát neki, már nem a terapeutája, így nem kell rá hallgatnia.

Menjünk el egy rapper, Holla Bae stúdiójába, aki vendéget vár, akivel régen összevesztek, de eljött az ideje a nagy kibékülésnek, ugyanis az új turnét fogják megbeszélni, ez később a Mayan mulatóban fog indulni. Mindezt élőben is közvetíti a neten, ám a nézők az ajtónyitás után azt látják, ahogy a pasast valaki egy késsel leszúrja. A csapat immár itt van a helyszínen és Holla hullája eltűnt, a vér mennyiségét látva Ella szerint tuti elvérzett. Dan már a gyilkost is tudja, MoNopolize, vele lett volna találkozója a videó szerint, így ő a késes gyilkos is. Dan és Ella elrappelik a Mo-Holla páros legjobb szövegeit, és a viszályuk kb. olyan, mint annak idején Tupac és Biggie-é, Chloe-nak fogalma sincsen, hogy kik ezek az emberek, és hamarosan Luciferrel is nyűglődhet, ő ugyanis megtudta, hogy balhé van. Chloe négyszemközt tényleg őszintén aggódik, hogy Lucifer ismét bekattan, ám Lucifer biztosan tudja, hogy minden rendben lesz. Pár méterrel arrébb ott figyel a két megboldogultunk, a démonizált Kinley, aki levette a papi láncait és utcai gengszter göncöt öltött, valamint a szintén friss démonná vált Holla. Luciferék Mo menedzseréhez mennek, van mit a tejbe aprítani, a ház kertjében két életnagyságú, ágaskodó ló látható, ami közrefog egy Hummert is. Lucifer könnyedén feltöri a kaput, és a Hummer mögül valakik rájuk lőnek. A lövöldözők a nagydarab Mo és a nyurga menedzser, de a rendőrség szóra leállnak, milyen jófiúk.

3.png

A párost még szendviccsel is megkínálják, Mo elismeri a balhét és a kibékülést is. Viszont Mo egy nagyon fura, de fontos infót oszt meg velük, Holla nem hulla. Épp a stúdióhoz tartott, amikor ott látott egy bőrdzsekis késes fickót, majd Holla véresen, késsel együtt sétált ki és nagyon virgoncnak tűnt. Ezek után valami pizza szállító kocsit vittek el, és ugyan Mo szívott egy kis mariskát, amit mond, az tényleg igaz, még a rendőrségre is elmegy, hogy ezt írásba adja. Az őrsön Ella hoz Chloénak egy képet, egy járókelő készítette és Holla meg a pizzáskocsi látszik rajta, a rajongók csak reklámfogásnak tartják a kamu halált. Chloe lát rajta még egy alakot, Kinley az, Lucifer már azon morfondírozik, akkor így nincs is ügy, Chloe pedig buzgón helyesel neki, menjen haza pihizni. Legyen, egy másnapi gyilkosság reményében köszön el tőlük, Chloe pedig magánakcióba kezd. Elmegy a templomhoz, ott készült ez a fotó a fura párosról. A templomban minden csendes, az irodarészen hallani zajokat, de csak Mézi az. Puskaporos a hangulat köztük, de talán a közös ügy enyhülést hozhat, Mézi Kinley miatt van itt, Chloe miért? Chloe elmeséli a Holla nem hulla sztorit, na, Mézi máris tudja, hogy miről van itt szó. Lucifer visszatér a Luxba és egy régi ismerős köszön rá, Kinley atya bőrében. A démon hatalmas öleléssel üdvözli a királyát, még le is térdel elé. Lucifer Dromos nevet említi, Dromos egy másik démont int hozzájuk, ő Squee, Holla testébe bújt bele és most épp papi egyenruhában feszít, érdekes álöltözet. Lucifer nem is érti, mit keresnek itt, pedig tök egyszerű: haza akarják őt vinni. 

4.png

A templomban Mézi beavatja Chloét a démoni megszállás alapjaiba: csak elátkozott lelkű embert tudnak megszállni, közvetlenül annak a halála után, innen tudják a démonok melyik testet foglalhatják el. Vagyis valaki megölte Kinleyt, így miatta már nem kell aggódni, de Mézi a démont se felejtené el. Lucifer régen megtiltotta a megszállást, szóval a démon is aggódhat, ha Lucifer elé kerül. Lux, jelenleg még nyugis a helyzet, Dromos épp azt meséli, hogy épp a szokásos keddi szemkinyomós kínzási programot végezte a lelkeken, mikor jött valami fura pap és egy próféciáról hadovált és hogy segíteni kellene Lucifert visszavinni a Pokolba. Dromos, mint hűséges démon elsőként jelentkezett és most itt van. Lucifer jót röhög, Kinley mennyi mindenre képes, hogy visszaküldje őt, de ez a projekt már kifulladt, Lucifer önmaga győzte le a próféciát, nincs értelme visszatérni. Dromos szerint Lucifer már elég régóta távol van, a démonoknak kell a királyuk. Akkor legyen Dromos a király, Lucifer itt helyben átadja neki ezt a megtisztelő feladatot. Dromos azonban még így sem örül, a szabály szerint a Pokolt egy angyalnak kell irányítania (ez egész érdekes szabály) és Lucifer távozása óta totális káosz uralkodik odalent. És mi olyan jó a Földön, hogy itt akar maradni? A társaság, a piák, ráadásul nagybácsi lett, neki kell megtanítani a következő generációt a szex titkaira is, ha itt az ideje, mert ha a tesóján múlik, ezt is elrontaná. Dromost leginkább az utolsó infó érdekli, igaz, csak annyit mond, hogy még egy ideig itt marad, megkínozna egy-két élőt. Na, erre előjön Lucifer vörös szeme és még a hangja is megváltozik, úgy parancsol Dromosra, hogy húzzon haza.

5.png

Mini Charlie immár otthon van, Linda az anyák bűbájos mosolyával dajkálja őt. Ámenka készített neki egy fürdőt, amihez bálna-éneket javasol relax-zeneként, ám Linda le se tenné a gyereket. Inkább dajkálja tovább, vagy megeteti, vagy inkább kiszedi a takaróból hátha melege van, de lehet jobb így neki, mert talán fázik. Tipikus anyuka, ahol csak lehet, talál valami aggódnivalót, viszont egyre biztosabb benne, hogy ketten együtt klassz szülők lesznek. Ámenka semleges bólogatása sem ígér sok jót, még meggondolhatod magad haver. Linda végül átadja Ámenkának a Mézi-féle takaróba bugyolált babát, lepihen és csak úgy mellékesen bejelenti, hogy jön majd egy éjszakás dadus, így mindketten aludhatnak majd egy kicsit. Látod, nem olyan könnyű elvinni a gyereket, ezért gondold meg magad. Mézi és Chloe ébresztgetik Lucifert, démon-vészhelyzet van. Ja, erről már tud, Kinley ügyeskedett, de már hazaküldte őket. Dromos és Squee nem épp a legeszesebbek, jobbat is találhatott volna. Mézi szerint Squee a legrosszabb, Lucifer szerint mindenki utálja őt, Mézi hozza a késeit, ha a két hülye eltévedne hazafelé. Chloe felhozza a prófécia „elszabadul a gonosz” részét, lehet erre a helyzetre vonatkozik. Talán Lucifernek el kellene egy időre mennie, de ő aztán marad, ahol van és Chloe hogy került össze Mézivel? Most már kénytelen színt vallani, Kinleyt kereste, nem akarta, hogy mindez Luciferből újra előhozzon valamit. Remek, csak nem bízik benne, Lucifer elküldi Chloét, nehogy baj legyen. Chloe megy is, de Luciferrel együtt, ugyanis Lindához kell menniük.

6.png

Nagy a baj, eltűnt Mini Charlie, hát csak megtette a melák... Az őrsön Dan már Ellának hozza a hírt, hogy kikérdezte az éjjeli dadust, aki el se ment Lindához, ugyanis „lemondták”. Ámenka pedig órák óta nem ad életjelet magáról, ez is egy normális viselkedés, ha eltűnik a saját gyereke valakinek... Linda, szegény nő azt hiszi, hogy talán Ámenka mondta le a dadust, hogy többet legyen a babával. Talán Mini Charlie csak nyűgös lett, Ámenka elvitte kocsikázni egyet, csak nem történt velük semmi. Linda már zokog, Lucifer fejében pedig szépen összeáll Ámenka kórházi mondandója. Lucifer elmondja, hogy a baba tényleg biztonságban van, odafent a Mennyországban. Linda már a legrosszabbra gondol, de nem, mivel a baba félig angyal, jöhet-mehet a két hely között, csak kell valaki, aki kíséri őt. Lindában egy világ omlott össze, Mézi Ámenka meggyilkolását tervezgeti, Lucifer meg csak tovább ront a helyzeten azzal, hogy azt hitte, Ámenka a körülmetélést tervezi, de ami biztos, hogy a gyerek tényleg biztonságban van. Mire eluralkodna a teljes pánikhangulat betoppan végre Ámenka is, pont, mint aki jól végezte a dolgát. Linda rögtön neki megy, hogy hozza vissza a gyereket, de Ámenka nem tud semmiről, sőt, ő nem is csinált semmit. Akarta volna, de Linda annyi mindent mondott a lefekvés előtt, hogy ismét át kellett gondolnia ezt a kérdést. Megvárta, hogy megérkezzen a dajka is, neki adta a gyereket, aztán elment sétálni. A dajka sosem járt itt, Chloe előkeresi a tanúként kihallgatott dajka képét, Ámenka szerint nem az a nő járt itt. Dan és Ella talált valakit, egy bizonyos Layla nevű nőt, ő mondta le az ügynökségnél az eredeti dajkát. Átküldik a képét, Ella üzeni Lindáéknak, hogy mindenki imádkozik, jobban mondva drukkol nekik. A telefon után Ella teljesen összetört, sose érezte magát ennyire egyedül, mióta elveszítette a hitét. Charlotte halála óta dühös, amit Dan teljesen meg tud érteni, viszont Ella úgy érzi, hogy Istennek nem feladata, hogy megállítsa a gonoszt, inkább az erőt adja, hogy átvészeljük a legrosszabbat is. Dan is mintha magára talált volna a múltkori összezuhanása óta, tudja, hogy Ella miről beszél.

7a.png

Chloe megkapta a képet, Ámenka felismeri a nőt, és Lucifer is tudja, hogy kicsoda, ott volt Dromosszal a klubban. Menjünk el a templomba, Dromos dajkálgatja a babát és alig várja, hogy csudajó rossz dolgokat tanítson neki, sőt még Lucifert is kiütik a királyi pozíciójából. A démonok csapata egy újabb taggal bővül, Holla egy frissen meggyónt férfit öl meg, aki hamarosan démonként támad fel. A rendőrségen Dan jelent, elmentek Layla lakására, hatalmas vértócsa, de a hulla nincsen meg. Kinley elég fura csapatot választott magának. Chloe és Lucifer a pontos okot is tudják, de Ella és Dan előtt ezt nem tárgyalhatják ki. Négyszemközt viszont azt találgatják, hogy mi lenne a jobb: elmondani Danéknek az igazat, vagy se? Ha Lucifer elmond mindent, akkor vajon elhiszik-e és ha igen, felépülnek-e valaha a sokkból, hogy Lucifer valóban az aki, meg démonok rohangálnak körülöttük. Sajnos inkább a nem, mint az igen, viszont mit akar három démon egy bébitől? Lucifer tudja, hogy ez is miatta van, megparancsolta, hogy menjenek haza, ez a bosszújuk. Komoly pácban vannak, jobb lenne, ha nyugisabb helyen tervezgetnének, elmennek Luciferhez. A templomban Dromos békésen falatozza a megszentelt ostyát, nem történik semmi látványos. Jön Éva drága is, felépült a sokkból, ismét a fejében pörög a „szerezzük vissza Lucifert” terv. Sajnos azonban nem számolt a kis paradicsommadár azzal, hogy a terve félrecsúszik és a démon se követi igazán a parancsait, ugyanis Éva eredeti ötlete volt, hogy pár démon idejöjjön Luciferért. Sőt, a terv is megváltozott, Layla közben behozza a síró babát, kivágná a nyelvét, de ezt sajna nem teheti meg. Jön Squee is, a Mayan készen áll. Most már Éva is érzi, hogy gondban van, és ráparancsolna Dromosra, ám a démon nem fogad el tőle semmilyen parancsot, mert nem a királya. És mivel nekik már a baba kell, se Lucifer, se Éva nem számít már. Éva kap egy jókora pofont, a démonok pedig elindulnak egy szertartásra.

Luciferék visszatértek a penthouse-ba, de a démonok teljesen feldúlták azt. A széfet is kinyitották, a pénz megvan, de a fiola eltűnt. Ez a Kinley-féle fiola, és Lucifer végre rájött, hogy a démonok megtalálták a helyettesét. A törvények szerint démon nem uralkodhat a Pokolban, csak az angyalok, de ezúttal egy félangyalt fognak felhasználni. Ha már Lucifer nem megy vissza, kinevelik a saját urukat. Ekkor jön Éva, fontos ügyet kéne megbeszélni, ám Luciferéknek is megvannak a maguk bajai, így Éva végre kinyögi, hogy Kinleyről van szó. Még mindig meg van rémülve, de elmeséli, hogy mit miért csinált, hát nem teszi zsebre, amit a párostól kap, hogy megidézett egy démont és ezzel veszélybe sodort egy babát. Évának ezért bűntudata van, tényleg bánja, hogy mi történt, és sajnos kiütötték, így nem tudja, hova vitték a babát. Lucifer Chloéra is mérges, Kinley még emberként a fiolával egy szertartást hajtott volna végre, hogy visszaküldje őt, most Dromos ugyanezt akarja tenni vagyis Kinley és Chloe hol hajtották volna végre ezt a ceremóniát? Chloe kimérten feleli, hogy ezt ő nem tette meg, de Kinleynek egy olyan hely kellett, ami egyszerre imaház és egyben egy bűnbarlang. Évának beugrik, hogy egy régi civilizációt emlegettek, talán valamelyik régi dél-amerikait, Chloe a mobilján babrál és előkeríti Holla videóját, a Mayan klubot említi, ott kezdődött volna az új turné. Vagyis a helyet bérbe adják bulikra és egyházi csoportoknak is, ez ideális a szertartáshoz és ma este pont üres is, hiszen Holla már nem koncertezik többé. Luciferék elindulnak, Éva is menne, de Lucifer szerint ő már eleget tett, maradjon a lakásban. 

9.png

A Mayan klub belseje a régi maja időket idézi fel, igaz, most tucatnyi démon állja körül a főasztalt, ahol Mini Charlie fekszik. A fiolát a tejbe raknák bele, de Layla túlforrósította azt, a pici még nem bírja jól a forróságot. Lucifer és Chloe megérkeztek a klubhoz, Chloe a démonokra kíváncsi, milyenek: erősek, faragatlanok és nem érzik a fájdalmat, viszont meg lehet őket ölni, ezt Lucifer elintézi, Chloe ezúttal kimarad a csatából. Nem, segít, bármivel is álljanak szembe, segít Lucifernek. Lucifer emlékezteti rá, hogy hiába a jó szándék, Chloe mellett sebezhető, és talán ez fáj a legjobban Chloénak. Éva itt van, tényleg segíteni akar és mellette meg sebezhetetlen. Szegény lány is már tudja, hogy ennyi volt kettejüknek, Lucifer se az a tökéletes férfi, akinek hitte. Igazából Évának saját maga régi énje hiányzott, aki mindig jól érezte magát Lucifer mellett. Sajnos erre túl későn jött rá, és most démonokkal kell csatázni, viszont jóvá akarja tenni a sok rosszat, úgyhogy ő is bemegy és kiveszi a részét a harcból. Legyen, már csak Ámenka és Mézi hiányzik, akik ahogy megérkeznek, rögtön Évának mennek, semmi keresnivalója nincs itt. Veszekedni se most kell, a csapat Chloe nélkül megy be a klubba. Odabent szerencsére Mini Charlie még mindig önmaga, de a tejecske lehűlt, a fiola tartalmát bele lehet önteni. Szerencsére a fantasztikus négyes is megérkezett, így az etetés elmarad és a kötelező szájkarate után jöhet a csata.

10.png

Mézinek Squee, Ámenkának Layla és a random statiszták jutottak, Lucifer Dromost veszi célba. Sajnos őt még pár kolléga védi, előbb őket kell Lucifernek elintézni, hogy eljusson hozzá. Éva lesből támad Dromosra, sikerült egy zsákot ráhúznia a fejére, majd jól tökön rúgja őt. Lucifer el tudja venni tőle a babát, aki hála az égnek nem kapta meg a mérgező tejet. Éva menekülhet a babával, Lucifer intézi a többit. Évát majdnem megtámadja egyikük, őt Mézi dobja fejbe a tőrével, így Éva kijut a hátsó kijárathoz. Ott se lesz sima az ügy, ugyanis Layla várja őt, de Chloe résen van és az egész tárat beleereszti a nőbe, igaz, ám még mindig él. Fog egy jókora vasrudat, azzal üti le őt, viszont még így sem halt meg. Megragadja Éva bokáját, aki a másik lábával és a golyóroppantó magassarkújában szépen Layla szemébe tapos, ezzel csak sikerült elintézni őt. Bent elhullottak a statiszták, már csak Dromos maradt. Mézi és Ámenka fogja le, Lucifer csúnya büntetést tervez neki, már a vörös szemei is előjöttek, viszont Chloe bejön hozzájuk. Aggódott Luciferért, de ő azt kéri tőle, hogy menjen, ezt neki nem kell látnia, hiszen tudja, hogy ezzel megijeszti őt. Már nem, attól félt a legjobban, ha Luciferből előjön a gonosz, elfelejti az átélt élményeket, és elfelejti őt. Na 4 évad kellett, hogy végre eljussunk a nagy felismerésig, és majdnem elhangzik az a bizonyos szó is. Viszont hogy ne legyen ennyire egyszerű az ügy, még mindig vannak démonok a házban, és megpróbálják elvinni Chloét. Dromos mindegyik emberi testet a templomban szerezte a gyónások során, láthatóan nagyon elégedett magával. 

Chloe a démonok foglya, Dromos nyerésre áll. Luciferből pedig kijön az ördögi énje, a démonok egy emberként fosnak a királyuktól, aki megparancsolja nekik, hogy menjenek haza. A démoni banda elájul, semmi látványos fekete füst vagy ilyesmi, egyszerűen elájulnak. A veszély elmúltával Luciferből újra a normális önmaga lesz, Chloe valahol félúton a „hűbazdmeg” és a „megcsináltad” között van lélekben, de jár az elismerő mosoly Lucifernek. Kint Éva végre odaadhatja Mini Charlie-t az apukának, aki viheti haza őt. Mézinek és Évának is lesz mit megbeszélni, ugyanis Éva végre felismerte, hogy Mézi érzett valamit iránta. Viszont Éva ugyanolyan rögeszmésen viselkedett, mint a Paradicsomban Ádámmal és nem vette észre Mézi érzelmeit. Mézi sose akarná, hogy megváltozzon miatta, de Éva azt se igazán tudja, hogy ki is ő valójában. Ehhez most egy ideig muszáj egyedül maradnia, hogy rátaláljon a válaszokra. A rendőrségen Ella és Dan is megtalálta a maga válaszait, Ella visszavette a keresztes nyakláncát, Dannek pedig szép lassan el kell engednie Charlotte-ot. Ámenka hazahozta a babát, Linda végre megnyugodhat, és ő maga mondja ki, hogy Ámenka vigye el a gyereket. Ámenka szerint pont ezért nem kéne elvinni, hiszen csak ők tudják megvédeni igazán a gyereket. Luciferék is végre rendezhetik a soraikat, Chloe úgy hiszi, hogy vége a veszélynek, a baba ismét a szülőknél van, a démonok a Pokolban. Lucifer viszont nagyon bús, bár ennyire egyszerű lenne a helyzet. A démonok tudják, hogy nem fog visszatérni, így bárhol és bármikor készek szembeszállni vele, vagy akár elviszik megint Charlie-t vagy Chloét. Lucifer meghozta élete legnehezebb döntését, vissza kell térnie a Pokolba, de ki tudja meddig lesz ott... A próféciát megállították, de meddig lesznek biztonságban, bármikor megtörténhet ismét, ha nem uralkodik valaki a démonok felett. Chloe maga se igazán tudja, hogy mit mondjon, bocsánatot kér, amiért elhagyta annak idején, és ami a legfontosabb, hogy szereti, leginkább ezért ne menjen el. Lucifer is végre megkönnyebbülhet, ő is szereti Chloét, sőt, a prófécia csak egy valamiben tévedett: nem Éva az első szerelem, hanem Chloe. Sajnos muszáj menni, a csók búcsúcsók lett, el se kezdődött, amit mindketten szerettek volna. Lucifer szárnyai normális angyalszárnyak, Chloe sírva nézi végig a távozását. Lucifer visszatér a Pokolba, és elfoglalja a trónját, hogy ismét uralkodjon a démonok és az elátkozott holtak birodalmán. akár egy sorozatzárónak is jó lett volna a rész, de szerencsére vagy épp sajnos a Netflix berendelte az ötödik és egyben utolsó évadot is, így rendes lezárást kapunk. A tervezett bemutató 2020 tavasza és 16 epizóddal búcsúzik a sorozat. Köszönöm szépen a figyelmet, találkozunk legközelebb!  A 10. rész dalai.

Címkék: lucifer
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Démonmac1 2020.09.08. 00:11:19

A démoni banda, nem elájult, hanem ahogy a démonok kimentek a testükből, visszaváltoztak hullákká.
süti beállítások módosítása