Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x09 - "Sokkal jobban szimpatizállak téged"

2019. szeptember 10. 11:15 - Dzsudibí

Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp esze. Tibi sem nyugodt, legalábbis zaklatott tekintete, és gondosan beállított töprengő pózában a vállizmain megtörő nap fénye is erről árulkodik. Karola igyekszik flegmán kezelni Rajmi közeledését, miközben egy fél pohár gyümölcsjoghurtot egyben vesz a szájába, majd forgatja perceken át a nyelve körül a méretes falatot, mert okos nő a szájában nem turkál, de a teliholdra tömött pofával kérődzés az teljesen más kategória. Rajmi szerint Karola sminkben szebb, így a la nature se rossz, de ha lehet választani, inkább a smink, teszi le egyértelmű voksát Rajmi, miközben Karola még mindig legalább 3 deci joghurtot érlel tovább a szájában. 

szept_-10-2019_09-36-38.gif

Hamar fény derül Tibi aggódalmának okára is, szó nincs itten kérem bentmaradásról, taktikáról, elvesztegetett és potenciálisan kibontakozni készülő szerelmekről, ó nem. Tibi a haja miatt aggódik, a ciprusi pára nem a legelőnyösebb oldalát hozza ki sörényének, kész is az ördögi terv, lenyíratja Karival, két legyet egy csapásra, a hajprobléma is orvosolva lesz, és Kari is beleszeret seperc alatt, amikor selymes tincseitől megszabadítja. Tervének gondosan olajozott gépezetébe egyetlen homokszem kerül csak, de hát ki tud minden eshetőséggel, pláne ilyen messzemnően irreális végkimenetellel számolni: Kari baszik Tibi rakoncátlankodó tincseire, és nem kívánja hajvágással pazarolni drága idejét. A romantikus hódítási kísérlet így egy közepesen szomorkás homoerotikus jelenetbe csap át, amikor Erik veszi át a Karinak szánt birkanyíró szerepét. Tibi jól bírja a hajvágással járó fájdalmakat (NOT), de végül elképesztő akarásának és lelki erejének köszönhetően túléli a megpróbáltatásokat. Rögtön Kari elé járul, azt remélve, hogy a lány az új frizu hatására párás tekintettel a karjai közé veti majd magát, ám Karót ennél keményebb fából faragták, és egy jól artikulált ehh szócskát formáló arckifejezésével tudatja Tibivel, ezen még dolgozni kell, pontosít, kicsit lehetne Erikesebb. Touche, Tibi sebeit nyalogatva, szűkölve húzza magát arrébb a földön fetrengve, hát semmi nem elég ennek a nőnek???

7_3.png

8_2.png

9_2.png

10_4.png

11_4.png

12_3.png

13_3.png

14.jpg

Ezután félrevonulva a villa egy másik pontján Karó Rajmival beszélget, a lánynak Rajmi bejön (teccesz), de lehet, hogy egy szarházi kis gennyláda, és első alkalommal úgy bassza majd át a palánkon, ahogy illik, Tibinek meg szép a lelke, mégha a haja nem is. Rajmi nem érti, akkor miért nem marad inkább Kari Tibivel, oszt jóvan, Kari rövid válasza nem csak a szerelmi háromszögüket, de az egész műsort is remekül összefoglalja néhány szóval:

"Sokkal jobban szimpatizállak téged."

Ezek után Tibi rögtön rárepülne a magányosan napozó Karira, aki viszont már beszélgetni sem akar vele, inkább csak fetrengeni céltalanul, pedig ő szívét lelkét beletette ebbe, magyarázza a kamerának, miközben mellizmai szüntelenül ugrálnak fel és le, érzelmes mondandóját megerősítendő. Úgy érzi, megvezették, átverték, kihasználták, majd eldobták, mint egy göndörödő, mindennek ellenálló töredezett hajtincset. Kari is tanácstalan, nem volt neki még soha ilyen az életében, hogy két kan kétfelől közelít felé hörögve, csorgó nyállal és félmafla fasszal, ilyenkor vajon mi a teendő, néz tanácstalanul hol maga elé, hol a kamerába.

15_2.png

16_2.png

17_2.png

18_2.png

szept_-10-2019_09-37-28.gif

Üzenet, amit Nia olvas fel, és esküszöm, ebben a pusztító érzelmi viharban már az ő látványának is megörülök, mindegy, csak ne kelljen már tovább Tibi szomorúan és élettelenül ugráló mellizmait néznem. Az üzenet szerint a villa lakói szavazhatnak, hogy ki a legszerelmesebb pár most a szigeten, Zsófi ennek hallatán reflexből ugrik Tíci karjai közé. A szavazatokat szimbolizáló szívek főleg Nia és Gábor valamint Andi és Erik testén landolnak, Zsófi és Tíci is kap néhányat, de messze nem eleget ahhoz, hogy megnyerjék a versenyt, és Zsófi arcán ne jelenjen meg a jellegzetes "nem ilyen melleket akartam doktor úr" arckifejezés. Tibire és Karóra az elvárásoknak megfelően senki nem szavaz, így Tibi jobb híján magának oszt ki egy vígasz szívet. Andi és Erik nyerik végül a szavazást, Andi elégedett, szerinte ha nem így történik, az bunda, hiszen egyértemű, hogy az ő szerelmük a legerősebb itten. 

A szívecskés szavazósdi masszív szarhullámokat ver a szerelem szigetének szív alakú zátonyain, Helga és Patrik kap össze, Helga nem kívánatos számára Patrik közeledésére, amit mások is észrevételeztek, Helga igyeszik Patrik értésére adni, hogy nem vevő a hormonbajszos fiú öleléseire. Patrik láthatóan vagy sértett, vagy nem értett egyet a villa lakberendezőinek koncepciójával, mindenesetre idegből huzigálja jobbra balra a kerti bútorokat, miközben Helga mondandóját hallgatja. Az eredmény egy elég viharos szakítás, remélem ő is rámegy Karóra. Tibi és Rajmi megbeszélik a helyzetet, Tibi átengedi Rajminak Karolát, mintha lenne bármi más választása, de figyelmezteti, Karó nem játszik tisztán, őt nem az érzései vezérelnek, mint itt mindenki mást, hanem a színtiszta taktika. 

28_2.png

29_2.png

Erik és Andi hajóroncs nézőbe mehetnek jutalmul a tengerpartra, Andi még ezt is szívesebben nézi, mint a többieket, a szívecskék pedig továbbra is az arcukon, hogyha esetleg más emberekkel is találkoznának, akkor semmiképp ne legyen kellemetlen. A roncsot elnézve nem hagy nyugodni, hogy mégis mi a tökömre gondolhatott egy ekkora baszom méretű hajó kapitánya, még közelebb megyek egy kicsit, mert what can possibly go wrong? Van szelfizés is természetesen, Andi lába automata üzemmódba kapcsol - bár a képen nem látszik - de a spicc alap. A romantika akkor vág csak a tetőfokára, amikor szelfizni tanítják egymást, Eriknek a megfelelő szög eltalálása nem megy, Andinak pedig a gomb megnyomása nem erőssége, de én azt hiszem ez kapcsolatuk harmóniájának legékesebb bizonyítéka, hogy még ebben is remekül kiegészítik egymást. Andi ennek ellenére még nem tart ott, hogy megfogja Erik kezét, mert ő nem olyan. Ezek után pedig Erik néhány napon belül megkapja ugyanazt a kritikát, mint Niától is, Andinak Erik waaaay too much, több térre van szüksége, és legalább pisálni szeretne néha egy jót magányosan, Erik csaholása nélkül. 

34_2.png

Tibi, Mekis, Helga és Zsófi továbbra is Kariról beszélgetnek, nem tudom ők hogy nem unják, mert én már kurvára, pedig van egy olyan érzésem, a javát így is kivágták, a nőnemű rögtönítélő törvényszék egyértelműen Karót találja bűnösnek abban, hogy Tibi és Karó szerelme ugyanarra a sorsa jutott, mint Andi és Erik randijának hátteréül szolgáló roncs. Karó félrehívja Tibit, nála is döntés született, Tibit választja, ám Tibinél ezek a kapuk már bezáródni látszanak, pláne azok után, hogy közli Karival, akkor most menjen, és közölje a döntését Rajmival is, mire Karó faszérgörcsös agyidegösszeroppanást kap menten és leüvölti Tibi fejét, hogy neki is ez volt a terve, neki ne parancsolgasson senki, mer kurvaéletbemá. Tibi szerint Kari döntése kamu, miközben Karó közli az ítéletet Rajmival is, aki nem örül.

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_12_44.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_12_54.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_11_47.png

40.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_16_23.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_17_21.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_18_10.png

PÁRVÁLASZTÓ. A fiúk választhatnak, lányok felsorakoznak, mindenkin alkalomhoz illő vastag szemöldök, pocolt csecs és emeletes lábbeli. Gábor Niát, Tíci Sylvi 2.0-t, Erik Andit választja. Rajmi következik,, drámai zene. Karó vallomása után nem nagy meglepi, hogy szarik a lány highlighteres orcájára, és Helgát választja. Patrik Mekis mellett teszi le a voksát, majd jön Tibi. 

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_22_50.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_24_15.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_25_55.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_26_04.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_23_42.png

Hosszas fejtegetés, harcokról meg háborúról beszél, Karó valahonnan kihallja mindebből, hogy az ő neve fog elhangzani hamarost, ezért vigyorog, mint a vadalma, de téved, ugyanis Tibi Szilvit választja. Karó szevasz, a szárny mellé szól a jegyed, a lány zavartan hadovál még valamit őszinteségről, meg átbaszásról, miközben feketével átitatott könnyek mossák csillogósra polírozott arcocskáját. Már majdnem meg is sajnálná az ember, amikor elkezdi hirtelen senkiházizni Tibit, így egy férfi nem viselkedik, csak egy papucs, hátakurvaanyjátmindenkinek. 

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_28_12.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_28_16.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_29_02.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_29_24.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_30_17.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_30_28.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_30_23.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_30_35.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_30_44.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_30_52.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_31_07.png

Rajmival a búcsú hosszúra és még könnyesebbre nyúlik, majd - ha már Tibi úgysem vevő a csillámporra - Karó kapva kap a kínálkozó lehetőségen, és stoppol egy randit Rajmival hazatérése utánra. Szerinte Tibi csak mondja, hogy ezt a játékot a szívével játssza, mutat a fejére, majd utolsó pillanatban korrigálja a mozdulatot, mert azért ő is járt általánosban bioszra.

szept_-10-2019_09-38-25.gif

Tibi kifejti Szilvinek, hogy ő csak addig pálya, amíg nem jön jobb nő, míg Karó továbbra is búcsúzkodik, én meg hörögve mordulok, hogy húzzál már, amit úgy tűnik, meghall valahogy, mert végre becipzározza a bőröndjét, és már csak 43-szor öleli meg utoljára Rajmit, akivel fogadalmat tesznek, hogy azonnal szettelnek, ahogy a srác szabadul a szigetről. Távozása után Tibi zokog, én is, holnap meg jön az új csávó. 

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_33_55.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_45_51.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_45_58.png

ke_pernyo_foto_2019-09-10_6_46_01.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2019.09.10. 11:40:33

KArola igen undorító egy nő. A körmével piszkálta a fogát, teli szájjal beszél, ragacsos a haja. Ki az a férfi, akinek bejön? Talán egy olyannak, aki szerepet játszik és meg akarja törni a vezérbikát (Tibit) a csaján keresztül.
Szilvit sajnáltam, mert senkinek nem jön be, pedig okos.

Kentacsdisz 2019.09.10. 11:40:41

miért van olyan érzésem, hogy ha Rajmi bent marad még 2-3 hétig, akkor Karolát vissza fogják hozni? :D Főleg akkor lesz ez poén, ha Tibi is bent lesz akkor..

Qqts 2019.09.10. 12:00:58

Mindig arra vagytam, hogy egy rohado, rozsdasodo hajoroncshoz vigyenek randizni. Rejtely, hogy ez mitol turista latvanyossag. Nem szep, a sztorija sem erdekes, csak egy nagy szemet halom.

Folytathato a forumozok 12 pontja :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 12:02:58

Jó volt Dzsudibee :))

Karó meg Karóra, jók ezek a nickek a Sárkányok anyjának :))

Patrik is foghatott volna egy borotvát HulkTibor után, rövidebb hajjal és bajuszka nélkül szerintem még Kitti se rókázná ki a pociját, már csak ez menthetné meg a fiút, mert ha marad a fizimiska elenyészik és felfalja a szingli lét.

@Mitya Ivanov:

Azért Karolától nekem nem fordult még ki a belem :))
Tőlem még az orrát is túrhatja, a lényeg hogy szimpatikázzon velem :)

panamcat 2019.09.10. 12:09:28

Tibor döntése után, férjem csak annyit mond: "Ezzel a csávóval nem lehet baszakodni!" :D

Qqts 2019.09.10. 12:12:06

@szociál: ugyaaaan! A hosszu haj nelkul oda a DzsoniDep imidzs. A csemete bajuszra meg buszke, hogy vegre kiserkent. 20 misi meg nem er annyit, hogy megvaljon toluk

Keywest 2019.09.10. 12:13:08

Halló!
A dothraki jól hazazavarta Károlát, igazából ez volt a leglogikusabb húzása. A csajé parkolópályára rakta volna, amíg nem jön egy alfább kan, mint legutóbb. A barbár tiszta szívvel közeledett volna hozzá, de addig faroltatta, amíg beesett a bizonyos asztal alá. A másik széket is eltolta, miért csodálkozott??
A krokodilkönnyek a játéknak szóltak, nem Conannek, a többi egysejtűnek (planktonnak), akik együtt siratták, ez miért nem esett le?

Nethooligan 2019.09.10. 12:13:27

"Patrik láthatóan vagy sértett, vagy nem értett egyet a villa lakberendezőinek koncepciójával, mindenesetre idegből huzigálja jobbra balra a kerti bútorokat, miközben Helga mondandóját hallgatja."

Na ezen hangosan felröhögtem. Már a műsor megtekintésekor sem tudtam hova tenni a lakberendezést. :D

Nethooligan 2019.09.10. 12:17:34

@Qqts: Én még nem jártam Cipruson, de vagy ilyen ronda az egész sziget, vagy csak a hülye tévéseknek építettek egy villát a semmi közepére a helyi lepratelepre.
Legalább néha elvihetnék szerencsétlen párkeresőket valami normális, izgalmas, szép helyre. Vagy ez szándékos, hogy ebben az idővel unalmassá váló környezetben tartják őket? Ezek ott bent nagyjából mást sem látnak, mint a villát és egymást. Mondjuk lehet ettől fognak megbolondulni és érdekeseket tenni.

Chuck Νorris 2019.09.10. 12:19:33

Karola örülhet hogy kiesett, legalább befestheti a lenött haját.
Dzsudi nagyon bejön neked ez a roncs, de lehet csak egy IKEA hajó, tavasszal kiviszik, összeszerelik, a turisták hüledeznek a szezonban, ösz végén meg viszik vissza a raktárba :)

introverted22 2019.09.10. 12:26:45

@Mitya Ivanov: Azért annyira nem lehet okos, ha komolyan azt gondolta, hogy majd egy ilyen műsorban fogja megtalálni gyermekei apját. A baj az, hogy sajnos a benti összetételt nézve külsőben igencsak alul marad. A tetoválásokkal nekem alapból nincsen gondom, de az övéi nagyon nem festenek jól, így még a teste sem vonzó. A fürdőruha választása is érdekes tud lenni, szóval sajnos csúnyán kilóg a benti tömegből. Itt kint több esélye lenne/lesz párt találni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 12:29:39

@Qqts:

Az a szakmunkás bajuszka kész, egy nőnek nem jön be, plusz még a szeme is csámpás, haja meg úgy van nyírva mint ha paróka lenne egy kemoterápiáson.
Egy nyírás tényleg segítene rajta, de ahogy mondod inkább megdöglik, de az imidzs marad.

@Keywest:

HulkTibornál alfább pali ?
Szerinted ki fog berongyolni az ajtón, egy Jason Statham ? :)

@Nethooligan:

Lehet ők is a Beverly Hillsen kezdték a forgatást, de kinyírtak egy szent állatot, és áttették ide a pudvába, lásd Ázsia expressz, indiába tolják :))))))))

Qqts 2019.09.10. 12:30:15

@Nethooligan: en sem jartam meg ott, de ugy tudom ennel joval tobb van benne. Bizom benne, hogy kesobb elviszik oket szebb helyekre.

Jo volna, ha elore belengetnek neki a versenyekkel elerheto nyeremenyt. Erdekes lenne, mit valtana ki beloluk.
Bar addig tenyleg felesleges ilyesmibe energiat fektetni, amig szamaragolnak, meg kiviszik oket egy adag kavicshoz.
Igaz a nyeremenyek kozul villan beluli randik a csucsok csucsa.

Nethooligan 2019.09.10. 12:36:33

@Qqts: Jó, hát mondhatnák nekik, hogy üljenek át másik székekre is ezzel az erővel. Mintha a villán belül valami zárt terület lenne, ahova randizni járnak. Mondjuk a dzsuvás tengerpart a hajóronccsal sem biztos, hogy nagyon feldobja őket, főleg aki már volt kint.

OFF:
Ja, a másiknál kérdeztem mit jelent az EKG. (Tudom, le vagyok maradva, de akkor sem tudom. ) :D

Qqts 2019.09.10. 12:40:48

@Nethooligan: EKG: ezt az elozo vv-nel tanultam itten :D
haaaa jooool emlekszem (es itt regi motorosok segitseget kernem) egy regebbi vv szereplo mondta. Jelentese: Teljesen egyet ertek

Nethooligan 2019.09.10. 12:45:23

@Qqts: Aha, bár nem egészen értem hogy lett ebből EKG, de oké. :D
Nem vagyok egy nagy valóságsó fogyasztó, azt is mondhatnám, hogy az ÉH-n kívül ez az egyetlen amit eddig nézek.

Egyébként már régen volt és nem emlékszem, de az ÉH-ben is ilyen unalmasan teltek a versenyzők napjai? Ugyanis ez a műsor szinte másról sem szól, csak a szereplők lelkizéséről, agyalásáról. Sehol semmi értelmesebb feladat, semmi váratlan húzás a szerkesztőktől, csak bemegy pár új ember és elindul a haddelhadd.

Keywest 2019.09.10. 12:48:18

@szociál: Igaz, Szentigaz... Ha Svarci az Osztrák Tölgy, hát a mi Tibink a magyar. Azér' az a fancsali, méltató pofa, amit Carol dobott a két sporttárs felé, megért egy kihajintást. A bosszú hidegen tálalva..., akármennyire is veszített (átmenetileg) a népszerűségből.

Chuck Νorris 2019.09.10. 12:49:29

Farm Atit kéne beküldeni, vagy ha lamourra kell ember, Éden Gyulát vagy Éden Milánt :D

hereverő heverő 2019.09.10. 12:50:07

yepp, átcuccoltam én is ide mint Pinasz Őr (úr) Ganxsta Zolihoz.

Dzsudi, elveszlek feleségül! De csak amíg nem jön be egy jobb nő, természetesen. A teliholdra tömött pofán hangosan felnyerítettem, az egész írás pompás!

@Nethooligan: Az előző posztban felvetett kérdésre: EKG azt jelenti, hogy egy a véleményünk. Valamelyik régesrégi VV-ben mondta az egyik ápolt, hogy egy az EKG-nk tesó, ennek a rövidítése lett az EKG.

@introverted22: Szilvi nem csúnya szerintem, de a tetkói borzalmasok. Nem mintha a Nia combjára varrt félhektárnyi álomfogó tetszene de az nem zavaró, Szilvin pedig igen rosszul mutat az összes. Az orrkarika is... inkább egy pici piercing, ha már be akar fogni még egy plusz lukat is orrfújáskor.
Olyan érzésem van, hogy az egész lány fut a divat után, mindent megpróbál magával, hátha szép lesz tőle - pedig csak elfogadni kellene magát.

Qqts 2019.09.10. 12:58:56

@hereverő heverő: koszonom a pontositast :)

@Nethooligan: na igy sincs tobb ertelme az EKG roviditesnek, de logikat meg se probaljunk keresni benne
Sztem az EH-ban pont ugyanigy teltek a napjaik. Talan annyi kulonbseggel, hogy ott volt lehetoseg anonim a masik kepebe vagni a velemenyuket. Amin ugye jol osszebalheztak a bentlevok.

Chuck Νorris 2019.09.10. 13:03:11

@Nethooligan: a 3 bol emlékszem figurákra, de a 2 már totál kiesett, pedig sztem néztem. Azt tudom biztosan hogy az 1 szériát (az volt a pókmajmos?) egyáltalán nem követtem.

Keywest 2019.09.10. 13:07:05

Erik romantikus nézése esélyes lehetne egy Szellemlovas 3. - Büntető tekintet főszerepre. Tündeszemed mit lát, Legolas?

Nethooligan 2019.09.10. 13:30:26

@hereverő heverő: @Qqts: Köszönöm az EKG magyarázatát. Próbálhattam volna megfejteni napestig, sosem jöttem volna rá, de ha egy "ápolt" szájából hangzott el, akkor érthető, hogy nem volt számomra érthető. :D

ÉH-ban a külön szobákban ment a "praktikázás" legalább, itt sehol semmi, vagy csak nagyon kezdetleges szinten.

@Chuck Νorris: Pedig az volt a legjobb, vagy csak az újdonság varázsa? A 3.-at már a TV2 elsz... megszakértette. :D

flydomi 2019.09.10. 13:31:57

Én tömném Karolát,mint nokedli a kacsát. :-) Fincsi pipihus.Arra bőven elég. :-)

hereverő heverő 2019.09.10. 13:36:13

@Qqts: és @Nethooligan: Adjunk nekik feladatot mi, a nyeremény pedig a feladathoz mérhető legyen:

- Ki a legokosabb páros? Fejtsétek ki a véleményeteket 6-20 mondatban, téma a munkahelyi kiégés. Nyeremény: egy közös tűzgyújtás a parton, jelige: Úgy tetszik, ahogy lobog a hajad!

- Rajzverseny. Rajzoljátok le a szerintetek legokosabb páros gondolatait a munkahelyi kiégéssel kapcsolatban. Fekete festék NINCS! Nyeremény: a nyertes páros moshatja fel a nappalit.

- Hasznos-e a műmell ? Sportvetélkedő. Minden páros bemegy a hálóba ahova a szerkesztők befújnak egy egész flakon könnygázsprayt. Aki a legtovább bírja egy levegővel, nyert.
Nyeremeny: romantikus este a helyi Jorgosz Metal Band koncertjén, 2 óra plusz ráadás.

- Egymás kezének keresése. Mindenkinek bekötik a szemét, és a szigeten elrejtőzött párjának a kezét kell kitapogatnia, minden segítség nélkül. A rajt a hajó mellett lesz, aki elsőnek visszaér a párjával az kizárhatja a többieket a WCből egy egész napra.

- Romantikus naplemente és táncverseny. Minden fiúnak választania kell egy ellenfél lányt, és a lány párjával (a fiúval) kell elmennie naplementét nézni, majd táncolni, szigorúan sminkben és magassarkú cipőben. A lányok közben megtekintik a Felsőzsolca-Tápióbicske labdarugómérkőzést és kötelezően elfogyasztanak három üveg sört és egy tál hagymás babot közben.
Nyeremény: a legjobb táncos fiúpár egymás nőjével alhat, szabadrablás. Csak semmi buzulás!

Theriad 2019.09.10. 13:46:32

@Chuck Νorris: Megkérdeztem a csoporttársamat, aki történetesen paphosi, és mondta, hogy a város határán tényleg van egy roncs (meg van állítólag egy másik is), csak azt nem érti, hogy miért ilyen ronda helyekre mennek a magyarok, amikor a város nagyon szép. :D
Amúgy róla van szó:
www.youtube.com/watch?v=TzoOpxE68oc

Keywest 2019.09.10. 13:47:48

@flydomi: Nem az volt a baj Károlával, hogy nem jó nő, tényleg klassz csaj, csak hát csöcsre vette azt a két kanegeret, akiknek tényleg kellett volna. Aztán sírva fakadt önnön korrektségén, ami maximum annyira volt korrekt, mint sporthorgász versenyen a motorcsónakos hálózás.

Qqts 2019.09.10. 13:48:11

@hereverő heverő: lehetetlen nem kerheto toluk. 20 egesz mondat?! Osszesen ismernek annyit...amibol raadasul az egyik csupan ennyi: “Dikk.”
A kiegest (bar mar tobben megeltek) nem is tudjak mit jelent.

Csapat versenyek is lehetnenek: pl.: fiuk vs lanyok

Amit tenyleg szivesen megneznek es szerintem szorakoztatoan meg lehetne csinalni es valoban kozelebb hozna egymashoz a parokat. Terkep reszletek elrejtve a villa falain belul, amik feladatokhoz vezetnek. Logikai es ugyessegi feladatokhoz. A leggyorsabb paros nyer es mehet igazi kulsos randira.
Jobban belegondolva ilyesmi jatek talan volt vmelyik EH-ban

megvagyhadnagy 2019.09.10. 13:54:32

@Qqts: A dikk helyett én a "nyitni" szóra szavazok. Ezt mindegyik ismeri. Ki nem mondaná egyik sem, hogy közeledni, ismerkedni. Nem. Nyitni.

Thats What She Said! 2019.09.10. 14:01:27

@flydomi: most komolyan, mi tetszik nektek karolaban? Az hogy szőke? Bocs, festett szőke? Női szemmel a többi csaj szebb.

Qqts 2019.09.10. 14:02:42

@megvagyhadnagy: ne legyen igazam, bar mar elhangzott egy-ket “teso”-s mondat, elobb-utobb megerkezik a “Dikk” is.
Ebben a szeriaban a nyitni a meno? Nem tunt fel eddig, de ha jobban belegondolok jogos az eszrevetel :))

*jinx* 2019.09.10. 14:04:11

@Thats What She Said!: férjem se érti mi a szép Karolában. Szerintem a babaarca tetszik a pasiknak. Amúgy tiszta Rita Ora.

Thats What She Said! 2019.09.10. 14:09:17

@*jinx*: mindig reménykedem abban, h a pasiknak a természetesség jön be. A természetes szépség. Erre itt is dívik a fullra varrt bor, mucsocs, stb stb... nagymamakent úgy fognak kinézni mint egy telefosott zsák. Pláne, ha meg agyonszoliztatjak is magukat.

*jinx* 2019.09.10. 14:17:53

@Thats What She Said!: a pornó erősen formálja az ízlésüket. :/ Szilvi nem olyan csúnya, mint ahogy itt leírják szegényt, de a tetoválásai rettenetesek, mondjuk az senkinek se áll jól szvsz.

Keywest 2019.09.10. 14:19:19

@Thats What She Said!: a természetesség is lehet szép, és az is, ha egy nő úgy változtat a külsején, hogy az szép. Manapság mindenkinek szinte van egy kis hajfestés, egy kis szemöldökszedés, stb. Egy autós magazinban azt írták, hogy ha szebb felnit teszel a kocsid alá, ha felteszel egy kis matricát, az is tuning. 2019-ben még mindig ekkora baj egy kis tuning?

Zacskóstej 2019.09.10. 14:35:36

Rendesen kiégetett ez a drámázás.

Kb 7 napja (?) ismerik egymást, de úgy búcsúzkodnak sírva és ölelkezve, mintha már vagy fél éve együtt harcoltak volna a Mekong deltában. Szeretlek titeket.....mi is téged...:( Ha kijöttök majd találkozzunk...persze..:D:D

A személyi edzővel 2 napja ismerik egymást de ott is csöpög a nyál és a könnyek. Selymes hangon..."Én nem csináltam volna veled ez. SOHA!" :D:D Ha kijöttél randizzunk...naná..:D:D A vezetéknevét nem tudod bakker.

A Conant meg LEPAPUCSOZZA, mert az nem nézte jó szemmel, hogy a "párja" parkoló pályára rakja 2 napra, míg az egy másik kant meózik, hogy az jobb kan e mint ő. Szóval akkor nem lett volna papucs, ha úgy viselkedik mint egy papucs....értem..:)

Qqts 2019.09.10. 14:40:25

@Keywest: egyetertek. Mertekkel.

Egy 45 kg-os lanynak felesleges gigaszi didkokat fujatni, mert inkabb nevetseges lesz tole, mint dogos.

A tetkokkal semmi bajom, Szilvin sem a tetko a gond. Hanem az arca.
Vegre rajottem kire/mire emlekeztet:
i1.wp.com/kidsnews.hu/wp-content/uploads/2017/11/ppppp.jpg?resize=332%2C248

A muszempilla is lehet termeszetes hatasu es kiemelheti egy lany szemeit + csabossa varazsolhatja a tekintetet, de nem a Zsofi-fele sepru szemoldok, hamarosan lepotyog az onnet.

A mukorom szinten mutathat szebben, mint egy csonkig leragott korom.

Amit nem ertek az a pothaj. Az nekem magas, hogy azon mi szep vagy miert jo. Amikor kilognak azok az ocsmany illesztesek, mindig eszembe jutnak a kopocsovezesek az iskolas idokbol. Ugy nez ki, mintha telekopkodtek volna a fejet papirgalacsinnal.

Keywest 2019.09.10. 14:45:02

@Zacskóstej: pont ezt írtam a 12:13-asban, hogy Conan diló lett volna benntartani azt, aki mindenképpen otthagyja. Mivel One Direction elhappolta Helgát, így ha meg akarta tartani a sebzett nemesi vad büszkeségét, nem választhatta Károlát, mert az kb. annyi, mintha függőlegesen felköpne és aláállna.

megvagyhadnagy 2019.09.10. 14:57:15

@Keywest: Egyetértek veled. De Karola fehér haja és fekete szemöldöke nem túl vonzó.

flydomi 2019.09.10. 15:03:43

@Thats What She Said!:
Nekem,mint no,bejon Karola is,ahogy a tobbiek. :) Persze,csak "arra",ahogy a tobbi no is. :)) Nem elnek veluk,semmi komolyat nem akarnek ilyen noktol. :)

Mate4182 2019.09.10. 15:28:49

lehet egyedul leszek a velemenyemmel de a szememben a legundoritobb no bent a Helga.

o is tudja hogy max a szilvivel egy kaliber d emegis ugy hordja fenn az orrat mintha lenne mire.
az ahogy Patrikkal beszel meg viselkedik pedig siman kivaltja belolem a ,,takarodj haza te szutyok" mentalitast. alig varoom a valasztast amikor vegre tole bucsuzunk...

remeltem hogy a poszt cime az eddigi legjobb aranykopes less karolatol:

MEGKAPSZ! PERSZE HOGY MEGKAPSZ! - mondta ezt miutan Rajmi lebookolta egy ejszakara a kozeljovoben :D
majdnem megsajnaltam amugy egy percre ezt a lanyt, aztan persze egybol kiderult hogy a nagy igergetes meg ,,kinek van e lelke" baromsag utan orommel lecidazna rajmit akar a wizzair varotermeben hazafele is ha azon mulik ...

a kedvenceim meg mindig A szegeny ember Pumpedgaboja es Sylvi 2.0

hereverő heverő 2019.09.10. 15:35:55

@flydomi: Akkor jobb ha rágyúrsz a recskázásra, kevesebbszer fogsz pofára esni.

Cnere 2019.09.10. 15:53:00

Nekem a csajok közül Kitti jön be, mert van benne tűz, de mégsem akkora ..... mint mondjuk a Nia. Kicsit hisztis, de legalább nem unalmas. Az ilyen csajok ha találnak egy türelmes manust maguknak, abból egy nagyon jó kapcsolat tud kialakulni.
A másik véglet meg engem kimondottan taszít, a Helga meg Zsófi a két jégcsap. Az az unott fej állandóan. Az ágyban is ilyen arcot vágnak ezek? brrr a hideg kiráz tőlük.

Keywest 2019.09.10. 15:53:39

@megvagyhadnagy: nem tudom, mondhatom-e, hogy mindenkinek ízlés dolga tipizálni. Amikor kamasz lettem, akkor (haj/szem) a szőke/kék volt a minden /Pamela Anderson/, aztán fekete/fekete /Nicole Scherzinger/, majd bármilyen/bármilyen /barátnők/ és végül a párom 10 éve vörös/szürkéskék. A Khalesi is jól nézett ki a fehér-platina hajjal és sötét szemmel-szemöldökkel.
A Szilvinél és Niánál mindenképpen szebb. De szerintem üti a Zsófi-Kitti párost is. Nem sok mindenki maradt... :)

Cordelia Sanderson 2019.09.10. 16:31:20

Köszi a Hogyvoltot! :)
Tibi lépése elég meglepő volt. "Szimpatizálom" őt, magasan a legértelmesebb darabnak tartom odabenn, és nem bánom, hogy Karolka kiesett de nekem fura, hogy közölte Szilvivel, hogy ha jön egy jobb nő akkor tipli. Ez sem sokkal jobb viselkedés, mint Karoláé. Ő kb pont ugyanezt csinálta, úgy gondolta, ha jön jobb, akkor szevaszka Tibike, én jobbra el. Szóval kicsit kettős dolog ez.

@Cnere: Zsófi arcán az állandó undor tényleg valami döbbenet! Volt egy pszichológia tanárnőm, aki azt mondta egyszer, hogy ezek az emberek mindig olyanok, mint akik állandóan valami büdöset éreznek. :)

Valaki fentebb írta, hogy ha Patrik nem változtat a külsején egyedül marad. Szerintem, ha ő is kap egy karakterben hozzá illő lányt, akkor nem. Nekem tetszik a stílusa, bírom, ha valaki mer kilógni kicsit a tömegből és nem tucatáru.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 17:03:16

@Cordelia Sanderson:

Szerintem ezt a Szilvi tudta magától is, nem kellett volna Tibikének oda lökni ezt a paraszt dumát, még ha nem is annak szánta, lassan ő lesz az igazság bajnoka.
Szilvi arcán látszott is, hogy ha bejön egy sánta, dioptriás szőke bige ,akkor Szilvit dobja a melák parizer mejjű.

bel ami 2019.09.10. 17:27:39

@hereverő heverő: Én már rászoktam. Konkrétan Niára.
Szegényember kézzel nőz.

FlowingBubbles 2019.09.10. 17:35:17

Fürtöske szerintem egy sima pultos az egyik sarki kocsmában, vagy táncoslány... van az az ital mennyiség amikor már mindegy... na akkor jön elő ő.

Mekis nem rossz, nekem is bejön szvsz, de szerintem eléggé furkálódós stílusa van... na mindegy, röhögni jó a műsor.

Mate4182 2019.09.10. 17:44:16

@Cordelia Sanderson:

Valaki fentebb írta, hogy ha Patrik nem változtat a külsején egyedül marad. Szerintem, ha ő is kap egy karakterben hozzá illő lányt, akkor nem. Nekem tetszik a stílusa, bírom, ha valaki mer kilógni kicsit a tömegből és nem tucatáru.

EKG

baratnomet kerdeztem hatha o erti miert undorodnak PAtriktol es o se nagyon erti. azt mondta szerinte se o a legjobb pasi de azert a Helga arcan tukrozodo undor boven tulzas

mézescsók 2019.09.10. 17:48:32

@Nethooligan: Mondtak a villalakók nagyobb baromságokat is az ekg-nál. Sőt, valahol még értelme is van. Az elektrokardiográf a szívműködést méri. Az egy ekg-n vagyok veled, értelmezhető úgy, hogy egyformán dobban a szívünk, azonos a ritmusunk. Kicsit elvonatkoztatva a szószerinti jelentéstől: egy platformon vagyunk, azonos véleményen vagyuk. Akadtak ennél örökbecsűbbek is. pl. a nulla 24 órája, a labilis depresszió, a maga alatt vágott fejsze, holnap reggelig sorolni lehetne.
Szóval hidd el, hogy az egy ekg-n vagyunk,még nem is borzasztó.

Más:
Tibi bölcsen döntött, bebiztosította magát pár hétre. Szilvi nem az a típus, aki körül donganának a férfiak És ugyan a szép nem ilyen, de nem is vállalhatatlanul ronda, emellett ápolt, értelmes. Viszont bejön neki Tibi, sanszos, hogy átmegy valami szerelmes terroristába.
Tibi segget csinált volna a szájából, ha Sörényest választja, hiszen előtte elmondta a többieknek, hogy a nő húzásai miatt őt már ejtette. Azon csodálkoztam kicsit, hogy ezt a többiek nem adták tovább azonnal Karolának, a játékokban a titkok nem szoktak titkok maradni.
Szilvinek már korábban belengette, hogy ő a B verzió, annál nem több. Ezek utá Szilvi akkor is tudhatja, hogy ő csereszabatos, ha Tibi nem mondta volna neki. Pedig szerintem olyan típus, akivel végig lehet vinni a játékot. Ami viszont nekünk, nézőknek, hótunalmas lenne. Kb. olyan szinten, mint Andi-Erik románca.

Qqts 2019.09.10. 18:13:28

@mézescsók: elenk a fantaziam, de tiedhez kepest mulo gyermek betegseg. Szinte kizartnak gondolom, hogy ezert lenne az EKG rovidites, de parades megfejtes. Fejet hajtok elotted :))

@Mate4182: szerintem sem egy Adonis Patrik es szerintem is tulzas, ahogy undorodnak tole. Szerintem az tette be a kaput Helganal, hogy tanc cimszo alatt konkretan megdugta a labat. Akar egy kanos kutya. Nekem is kellemetlen volt, pedig en itthon fekudtem az agyikomban.

Qqts 2019.09.10. 18:17:12

@Qqts: szerintem legkozelebb atolvasom a hozzaszolast, mielott elkuldom.

#szerintem

Chuck Νorris 2019.09.10. 18:30:36

@Nethooligan: picit összekavarodtam hogy nem emlékszem semmire a 2 szériábol, mondom ennyire vén nem lehetek tuti 2 Édent végigkisértem (2 és a 3)
aztán visszanézegettem a saját aktivitásomat és rájöttem a 3 mellett, az Exek az édenben cimü müsor volt a másik, szal az 1 2 is kimaradt, csak a hogyvoltokat olvastam késöbb.

hereverő heverő 2019.09.10. 18:33:41

@bel ami: Szevasz Bel Ami! Most Nia a kedvenced? És egy óda sincs még?

Kentacsdisz 2019.09.10. 18:55:11

@Qqts: Cipruson vannak szép helyek, de ez láthatóan inkább a török rész

mézescsók 2019.09.10. 19:28:54

@Qqts: Szerintem semmi okom szégyenkezni a megfejtésem miatt. Azért van benne logika, ha picit nyakatekert is.

Qqts 2019.09.10. 19:32:34

@mézescsók: felreertettel. Nagyon is tetszett az eszmefuttatasod! Zsenialis :))

2019.09.10. 19:48:35

GYÖNYÖRŰŰŰ amikor így pofára ejtenek egy hercegnőt! :D Hatalmas a műsor eddig tényleg.
Így kell ezt!

Anak 2019.09.10. 20:09:57

Kérdés. A fiúk választási sorrendjét ki határozta meg és mégis mi alapján?
Teszem azt nem "Tiborvagyokhódítaniakarok"-ot hagyják utoljára választani, hanem Rajmondot, akkor ő Helga helyett a már biztosan csodálkozó szemű Karolát is választhatta volna. Vagy nem.
Lehet, hogy sokkal jobban szimpatizáltam volna egy efféle kialakult helyzettel.
"Megkapsz, persze, hogy megkapsz!" - Ettől azt hittem menten lefordulok a székről. Van önbecsülése a kislánynak.

Cnere 2019.09.10. 20:20:48

Anak: a forgatókönyv határozza meg. Túl drága ez a műsor ahhoz, hogy spontán események elrontsák.

Anak 2019.09.10. 20:39:34

Értem, de azért nem egészen. Persze erről eszembe jut egy idézet egy hasonló helyzetről az "Ítélet eladó" c. filmből: "Ez a tárgyalás túl fontos ahhoz, hogy az esküdtszékre bízzuk annak kimenetelét".
Véleményem szerint így is, úgy is kiesett volna egy meglepődött lyányzó. A műsorfolyam elején tartanak még, mit számít még, hogy ki?

Regina Falange 2019.09.10. 20:48:38

Valaki irta ezt korabban mar, hogy elore leadjak a szerkiknek a valasztasukat, ok az alapjan osszehozzak a sorrendet, es ugye az elore leadotton mar nem valtoztathatnak. Oruljunk ha igy mukodik, es nem a szerkik sugnak, hogy kit kell valasztani/kiejteni. Azt viszont en nem ertem, hogy Lalira vajon ennyi szerepet szantak vagyis semmit, vagy ez igy alakult...? Rajottek hogy bena, es ezert offoltak.

Billy a kölyök 2019.09.10. 21:07:00

@Thats What She Said!: Nekem nagyon bejönnek a szőkék, de csak a természetes szőkék. Az olyan lenövéses, sötét szemöldökű festett szőkék mint Karola kimondottan taszítanak.
Amúgy jelenleg Andi toronymagasan a legszebb csaj.

Pácsó Ármándó 2019.09.10. 21:24:12

@panamcat: A medve és Tibor nem játék! :-)

mézescsók 2019.09.10. 21:24:14

@Qqts: Ó! Akkor kösz! Ajánlom @Regina Falange: linkjét. Lesz min röhögni.

Regina Falange 2019.09.10. 21:29:29

Hihetelen szamomra hogy ezt a jatekot SEM Lali vezeti...

KnitKat 2019.09.10. 21:41:38

@Regina Falange: amennyire emlékszem, a brit Love Islandben sem szerepel sokat a műsorvezető, és a játékosok maguk bonyolítják le a játékokat. asszem igazán csak a vége felé lesz szerepe Lalinak.

megvagyhadnagy 2019.09.10. 21:45:57

@Regina Falange: Hát a fene tudja. Helga jobban bejön mint a Lali :)

Regina Falange 2019.09.10. 21:49:31

@KnitKat: Huhhha! Koszi a valaszt. Annyira beharangoztak hogy o lesz a musorvezeto stb. hogy nem ertettem hova tunt. De ha ez az eredeti elgondolas, akkor jo. Azt hittem kozben rajottek hogy bena es ezert nem szerepeltetik.

Regina Falange 2019.09.10. 21:51:52

Szilvi oldalrol ugy nez ki mint az Avatarban az a kek csajszi. :)

Pillecukor 2019.09.10. 22:05:05

Kitti holnap jól kiosztja az új csávót :) Olyan "kedvesen", amilyen a stílusa.

Pácsó Ármándó 2019.09.10. 22:08:06

@Qqts: Mézescsók jól mondta, az azonos EKG, azonos szívritmus, teljes egyetértés és egy húron pendülés :-)

@Regina Falange: Ott elég sok kék csajszi volt :-)

Pillecukor 2019.09.10. 22:13:41

Nem is holnap, tévedtem :)

Pillecukor 2019.09.10. 22:14:08

Nem szimpi ez a csávó

Regina Falange 2019.09.10. 22:19:50

@Pácsó Ármándó: A foszereplore gondoltam. Most utananeztem. Neytiri az Omaticaya klan hercegnoje, ajake Sully tanitoja. Es kozben Kitti is megerositett. Szerinte az uj fiu koboldfeju, es Szilvivel alkothatnanak part, mert mindketto randa. A hercegno es a kobold :)

Regina Falange 2019.09.10. 22:20:56

@Pillecukor: Szerintem senkinek nem szimpi. Jol mondta a narrator Harry Potter csavo, minusz 200-rol inditott.

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.10. 22:23:24

Ez jó! Kitti betámadja az új srácot, közli vele, hogy egyáltalán nem jön be neki. Máté erre visszaüt, hogy neki se Kittike arca. :D:D beindul a histy lavina egyből. Pff nekem teccett

Pillecukor 2019.09.10. 22:25:00

Én ezt a fiút nem kívánom senkinek

Pillecukor 2019.09.10. 22:27:13

Kitti most szórakoztató volt, jókat röhögtem a puffogásán :)

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.10. 22:28:22

Annyira nekem sem szimpatikus ez a Màté, de szerintem normálisan próbál puhatolózni mindenkinél. És azt is jól látta, hogy a Kitti Patrik páros még elég gyenge.

Pácsó Ármándó 2019.09.10. 22:31:07

@Regina Falange: Tényleg hasonlít :-)
Én meg Kittit és Rajmit tudom elképzelni egy párként és a srác megőszül a végére :-)

Regina Falange 2019.09.10. 22:33:18

@Orbán Béláné, Erzsike: Rohadtul rosszul inditott az teny. Bar a fene se tudja mi a jo taktika ha igy beledobnak egy ilyen zart tarsasagba... Mondjuk az sem egy nagy elony, hogy beszedhibas, nem szep, nem szereny, es az a tetko a mellkasan! Nem is ertem az micsoda.

Pillecukor 2019.09.10. 22:35:54

Nálam Kitti jön föl, Helga meg egyre lejjebb. Nem volt szép tőle, hogy Patrikot fikázta.

Regina Falange 2019.09.10. 22:35:57

@Pillecukor: Nem hinnem hogy eddigi elete soran barmikor is a szemebe mondtak volna hogy csuf a feje...Ugyhogy ez egy uj es meglehetosen nehezen feldolgozhato info volt neki.

Cnere 2019.09.10. 22:42:52

Ez lóvé sziget úgy lenne még jobb, ha először a kevésbé jól kinéző srácokat és csajokat dobnák be és utána jönnének az egyre jobbak. A szépségkirálynőt meg talán Rajmit leszámítva kevésbé versenyképesek jöttek be láthatóan. Ez így viszont gáz a műsor szempontjából.

Qqts 2019.09.10. 22:42:59

@Pácsó Ármándó: borzaszto rosszul fogalmaztam meg. A kizart dolgot ugy ertettem, hogy @mézescsók megfogalmazasa tul logikus egy olyan szemelyhez kepest, aki ezt egy valos, eloben elhangzo kommunikacio soran hasznalja.
Magyarul, aki egyeterteset ugy adja egy masik szemely tudtara, hogy EKG, az velemenyem szerint keptelen egy ilyen hasonlat/parhuzam megalkotasara.

Ugorjunk a mai adasra: Tibitol nagyon korrekt volt, hogy odalepett Rajmihoz es tisztazta vele az elozo este tortenteket. O tenyleg egy jo lelku melak, akinek a bemutatkozojaban mondta magat.
Rajmi tul sokaig nem buslakodott Karolka utan. Holnapra mar nem is fog emlekezni ra, pedig tegnap oriasi bucsuzkodasban voltak.

Pácsó Ármándó 2019.09.10. 22:48:21

@Qqts: Oké, így már értem :-)

@Cnere: Jó elképzelés, egyre fokozódna a hangulat. És egy kevésbé jól kinéző pár végig tudná vinni, ha hűségesek.

Nethooligan 2019.09.10. 22:53:59

@Regina Falange: Hogyhigy micsoda? Hát #gyémánt. :D

Ez a mai rész totál unalmas volt, az új faszi szép lassan rájön, hogy túl nagy arccal indított, de már későn. Mondjuk valaki rá akarta lőcsölni Sörényesre. De hát itt ugye a lányok fognak választani, nem a fiúk, így egyelőre nem látom, hogy maradna bent gyémánttetkó.

Nethooligan 2019.09.10. 22:59:39

Ja azt elfelejtettem, hogy itt Helga tűnik az egyetlennek, aki taktikázik. Magyarul próbálja keverni a szart. Már többször volt ilyen érzésem, de ma is Mekisnek tolta, hogy mekkora gyökét Bajusz. Pedig neki aztán elvileg tök mindegy lenne, hogy ők milyen viszonyban vannak.

Regina Falange 2019.09.10. 23:01:43

@Nethooligan: Mar ez is sokat elarul rola. Ki a fene tetovaltat magara egy gyemantot?! Borzaszto!

Cnere 2019.09.10. 23:47:42

A Kitti ma célzott rá, hogy jó lenne, ha valaki megcsiklandozná alulról, mert kezd sok neki lenni a szexmentes napok száma :)

mézescsók 2019.09.11. 01:23:43

Szerintem kb. tökmindegy, hogy ki ment be. lehetne a világ legklasszabb pasija is egy gentleman megjelenésével, modorával, visszafogott eleganciájával, stb.
Annyira meglegyintette őket annak a szele, hogy jé, itt még az is kieshet, aki sziklaszilárdnak látta és láttatta a helyzetét, hogy totálisan összezártak. Kittinek ne már Patrik legyen az álmai pasija..., vagy Zsófinak az idióta Ticián, Andinak a nyálgép Erik, és Szilvit sem azért védi a párja, mert ráébredt, hogy rá várt egész életében. És így tovább.

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.11. 08:15:28

@mézescsók: pontosan így van. Úgyhogy :EKG :D:D

Berborosz 2019.09.11. 08:28:24

@Qqts: Ne használd az EKG-t, inkább mondd azt, hogy egy vastüdőn vagyunk...

hereverő heverő 2019.09.11. 08:44:03

Lóreggelt.

Tegnap este nem láttam az adást (majd ma visszanézem). Ellenben rákerestem az EKG-re, Aurélió szériájában (talán VV6) mondta a Zsolt. Azóta terjedt itt el, főleg azok használják, akik a VV hogyvoltok alatt is aktívak.Szóval @mézescsók: EKG. :)

Na ez az új pasi péklapát pozitív. Kissé felfúvódott pofa, ami sokkal nagyobbra sikeredett mint aminek alapja lenne. Rengeteg barátnője volt, akiket azért pattintott (faszkalap, ilyen megfogalmazást nőkkel kapcsolatban...) mert nem akart elköteleződni. Hát lányok odabenn és idekinn, ha olvassátok a blogot - ez a pöcs most is csak a 20 misit akarja, nem elköteleződést. Mondjuk a szereplők már tudják a végeredményt, hiszen nem élő műsort kapunk hanem előre felvett szériát, gondolom már mindenki itthon van. Na megyek dolgomra, BRB

Qqts 2019.09.11. 09:00:39

Jo reggelt :)

Azon agyalok, hogy vajon telefonon is megoldhato-e, hogy csak a csevego alkalmazast hasznalhassak? Net van nekik, hiszen kuldik a randikrol a kepeket.
Uj fiunak nem ment a beilleszkedes. Mondjuk a kisfiu lehet ugy gondolkodott, hogy “kemenynek” kell mutatnia magat, hogy lassak a mar bentlevok, hogy nem egy nyuszifiu. Kb.: mintha bortonbe ment volna, elso nap leutod a legnagyobb szajut vagy orokre csicska maradsz
Azert tartom eletszerunek, mert utana ment mindenkihez puhatolozni es keresni a rest a pajzson.
Vagy ne feltetelezzek ilyenfajta tudatossagot?

Qqts 2019.09.11. 09:03:03

@Berborosz: egy eletre dlengedem az EKG-t

78Fredo 2019.09.11. 09:17:59

A tegnapi nagyon vékony volt, aki nem látta de képben van annak szerintem egy hogyvolt bőven elég róla. Az új srác nagyon gyenge, megy is a levesbe, nem látok olyan forgatókönyvet - nagy belenyúlás nélkül- hogy bent tudna maradni.
A múltkor szó volt a minimál-randikról. Tegnap szerintem megvolt a csúcs, randi keretében megfürödhettek a tengerben. Kaptak hozzá egy gumikacsát (nem újat hanem a villából vihették el és vissza).
Már tegnap is írtam hogy az Éden hotel emlékeim szerint sokkal jobb volt. Itt olyan szinten állóvíz van, hogy nem is értem. Elvileg profi szerkesztők vannak nem tudják megkavarni az pocsolyát?
Vagy nagyon hosszú lesz a műsor ezért nyújtják mint a tésztát?

evacat 2019.09.11. 09:30:19

@hereverő heverő: Ebben most tévedsz. Két-három nap lehet az eltérés a kinti történések és a
leadott műsor között. Na jó, max egy hét. Amikor indultak Zsolti és Lali is elejtett ezt-azt, amiből
egyértelmű, hogy még nincs vége, csak annyival vannak előbb, hogy kényelmesen szerkeszthető-vágható legyen a műsor.
Meg talán itt is olvastam egy hozzászólásban, hogy később lesz beleszólása a történésbe a nézőknek is. S gondolom akkor majd szerephez jut Lali is, mert biztosan nem azért vitték ki,
hogy azt az egy beköszönő mondatot elmondja.
Bár az ő szereplését annyira nem várom.

introverted22 2019.09.11. 09:50:00

Nekem Helga eleve nem volt a kedvencem, azért, ahogy Patrikkal bánt. A sokat szidott Nia ezerszer jobban lerendezte a Patrik helyzetet, amikor az elején eléállt, és megmondta, hogy itt nem lesz soha semmi köztük, és láss csodát, azóta is haverok. Szerintem ameddig tudja, addig segíti is Patrikot a bentmaradásban. Mekis is ezerszer normálisabban áll hozzá, és amit tegnap Helga művelt, az egyenesen undorító volt. Patrik soha nem baszta át, pedig megérdemelte volna, ahogy bánt vele. Remélem, hogy hamar kerül dátum a visszautas jegyére.
Az új pasinak gondolom fix dátumos a jegye, mert ilyen viselkedéssel max egy hosszú hétvégére szól a bentléte. Az, hogy nem helyes, egy dolog, hiszen Patrik sem az. Nna de amekkora arccal ez odaállt mindenkihez, és amilyen parasztul kérdezett rá dolgokra, én már javasoltam volna, hogy vonuljon félre, és játszon azzal, ami vele egyidős addig, ameddig nem indul a gépe. Nekem eddig se volt bajom Kittivel, mert túl azon hogy kissé hisztis, nem olyan rossz karakter. Irányítható, és alakítható. Ha biztonságban tudja érezni magát végre, akkor szerintem sokkal szórakoztatóbb lesz.

hereverő heverő 2019.09.11. 10:21:33

A tipitapi játék tetszett, a fiúk elhülyéskedték a dolgot és amikor elő kellett bújni, a bájgúnár Erik pislantása megint csalt egy mosolyt az arcomra (meg amikor felfedeztem, hogy maradt még a kávésbögrém alján).

ÁÁÁ, Ticián egyáltalán nem féltékeny, és egyáltalán nem ideges :))) A simlis kis napszemüvegétől én konkrétan agyfaszt kapnék, de látszólag nekik tetszik. A marhája pedig egyből számon is kéri Zsófit, ahelyett hogy megpróbálná erősíteni a hídkábel erejű köteléket (sic.) kettejük között.

A #romirandi hááát.. tököm kivánna magának olyan romantikázást, ahol melletted úszik az operatőr egy kamerával, aztán gondolom meg is kér, hogy mégegyszer ugorj fel az úszógumira (ami nem kacsa, hanem tukán ugye) mert az előző kép nem sikerült. Na jó lesz, akkor most menjetek a partra, a naplemente legyen a háttér, nézzetek mélyen egymás szemébe, mééég, most oké, köszi, jó lesz. Most kend be a HÁTÁT, igaz, hogy szemből süt a nap, és a háta árnyékban van, de a nézők nem figyelnek erre. Na menjünk haza a faszomba, ma még vágni is kell az anyagot. Amit remélem Karola is gondosan visszanéz, mielőtt megkapható lesz :) Közben Zsófi szedegeti Strici szemöldökét WTF?

Izomtibi pedig egy hülye ha Szilvit dobja bárki kedvéért. Még ha mint nő nem is tetszik neki, viszont pompásan együtt tudnának működni, és ez szövetség fejenként 10 misit hozhatna. Mellesleg Szilvi egyáltalán nem csúnya.

hereverő heverő 2019.09.11. 10:28:59

@evacat: Szoktam tévedni másban is, nem tagadom. Mondjuk nem tudom milyen szerepe lehet a nézőnek, még akkor is ha csak egy nappal járnak előbbre. Jelenleg választhatok, hogy kinek a szerelmes történetét akarom megnézni, ez nem éri meg, hogy letöltsem az appot. Szóval kiváncsi vagyok, mit dönthetnék én bármelyik szereplő sorsáról.
Arra nem is merek gondolni, hogy a szavazás semmit sem befolyásol, csak majd Lali elmondja, hogy a nézők szavazatai alapján most X-Y-Z fog történni.

hereverő heverő 2019.09.11. 10:38:00

@introverted22: Helga már ráérzett, hogy ő a legeszesebb nő odabenn, és kezd kioktató lenni mindenkivel. Ettől függetlenül a táncestén megkérte a bajszos betyárt, hogy ne dörgölőzzön hozzá, ebből lett a veszekedés másnap. Mekis engem kezdetektől szórakoztat, de nem hiszem, hogy kitartana a végéig.
Azt viszont nem tudom, hogy hogyan akarják leépíteni a társaságot. Jelenleg az új faszinak nincs párja, és ahogy halad, nem is lesz. Elvileg most a lányok fognak választani, a nagyarcú hazamegy és akkor megint párosan lesznek. Na utána hogyan tovább?

Mitya Ivanov 2019.09.11. 10:53:21

Szilvivel kapcsolatban teljesen egyetértek. Tibi is hülye volt , hogy megmondta neki, hogy a ha jön egy jobb nő, akkor dobja. Szilvi viszont erre igazi harcosként viselkedett, mert nem sértődött meg, hanem, elmondta, hogy akkor adva van a feladat.
Mekis viszont sminkben mintha teljesen más személy lenne külsőleg. Rondább.

78Fredo 2019.09.11. 11:28:20

@hereverő heverő: Jön egy csaj. uána kiesik egy csaj. Ótán jön egy fiu. stb.
Ez addig amíg el nem unják (november?) vagy ha rossz lesz a nézettség akkor lerövidítik.

introverted22 2019.09.11. 11:45:58

@hereverő heverő: lehet, hogy megint bedobnak egy pasit, hogy ismét 2 szingli legyen... bár azzal, hogy 6 pár lett, nincs már szabad szingliágy... Kíváncsian várom a folytatást :)

evacat 2019.09.11. 11:49:55

@hereverő heverő: én sem értem, hogy lesz ebből nézői akarat.
Azért már eltelt jó vagy két hét a műsorból és már igencsak ideje
lenne beavatni a széles közönséget arról, hogy mit is néz.
Mert azt ne várják, hogy a műsor szabályzatát tanulmányozgassuk
valahol a Moston.
Apropó Most. Látom, hogy felkerül naponta valami összeállitás, ahol
bevetik Lalit. Lehet, hogy ott hangzanak el az infók?

mézescsók 2019.09.11. 12:05:45

@Orbán Béláné, Erzsike: Kösz. Én használni fogom továbbra is, ha éppen a mondandómhoz psszol.
@hereverő heverő: Jól kiveséztük az ekg-t. És egy szót sem ejtettünk pl. a pácsóról. holott egy kommtársunk már évek óta ékeskedik vele, így téve halhatatlanná Jerzyt.! (És jól teszi egyébként.)
Ha nem élőben (vagy csak kevés csúszással menne az adás), akkor mire szavaznának a nézők?

É2I 2019.09.11. 12:18:39

Na ájmkámingbekk! Ahogy igértem is; nem nézem, de a HV-t olvasom, még ha vissza is, meg a csetet hozzá.
Jók vagytok!

Az EKG-t meg békén hagyni! Az örök érvényű! Bár tény, hogy a VV érdeme, mit a faszhelikopter.

Chuck Νorris 2019.09.11. 13:45:35

sztem csak a Moston van szavazgatás mindenféle hülyeségröl, a szerkik amugyse hagynák hogy a közönség beleronditson a forgatókönyvbe :)

Nethooligan 2019.09.11. 13:46:20

@78Fredo: Annyira vékony volt, hogy nem irigylem aki hogyvoltot próbál írni róla.

@introverted22: Helga is közölte Patrikkal, hogy nem jön be neki és ne tapogassa, simogassa, stb. Csak gondolom ezt Bajusz nem vette komolyan. :)

Nethooligan 2019.09.11. 14:03:26

Kezdem sajnálni Szilvit. Még a saját párja is megmondta neki kerek-perec, hogy lecseréli, ha beesik egy neki tetsző liba, más meg nagyon szóba sem áll vele a fiúk közül, igaz ő sem erőlteti, mintha IzomTibibe be lenne építve egy Szilvimágnes, úgy vonzódik hozzá.
IzomTibi ha nem viszi el az érzelmes szíve, akkor jól járhatna vele, simán végig tudnák vinni a játékot együtt. Egyébként talán még Patrik lehetne az ő párja, amennyiben a kackiás bajusza nem akadályozná abban, hogy észrevegye, hogy ő itt mint pasi senkinek nem fog bejönni, és ezért Szilvivel akár egymásban megbízva totál érzelem nélkül végig is vihetnék a játékot.
Az a gyanúm, hogy Szilvi erre már rájött, hogy kicsi a valószínűsége, hogy utána fog itt epedezni bármelyik kan, nem is buta (legalábbis ehhez a játékhoz tuti nem), szóval kíváncsi leszek rá.

A nagyarcú újfiút (mi is a neve?) eddig talán csak Szilvi nem küldte még haza a bent lévők közül, tehát neki nagyon más alternatívája nem lesz, hacsak be nem dobnak hirtelen 1-2 új lányt. Hacsak valamelyik pár össze nem rúgja a port hirtelen, neki semmi esélye nem lesz bent maradni, de még csak el sem jut majd odáig, hogy egy másodpercre legyen párja a párválasztás hülyesége miatt.

Egyszerűen nem értem mi a jó abban, hogy azok választanak, akik kevesebben vannak, és nem azok, akik többen, hogy tuti kénytelen legyen döntést hozni valaki, akit többen is választanak. Ezt ha még nem ment le a műsor, azonnal meg kellene változtatni. Persze ha már rég fel van véve az egész, vagy a licence ezt így írja elő, akkor erre esély sincs.

Pácsó Ármándó 2019.09.11. 17:18:02

@mézescsók: Bár nem Dzsörzi miatt vagyok az, de azért köszi a méltatást :-)

introverted22 2019.09.12. 09:47:11

@Nethooligan: A szitu annyiban volt más, hogy Nia nem választotta őt, sőt, jelezte, hogy kár volt, és azt is megmondta neki, hogy nincs köztük kémia. Helga viszont választott, mert neki szimpatikusabb volt Patrik. Ráadásul eleinte úgy csinált, mintha lenne esélye valamire, aztán mikor ez a kis hülye beleélte magát, utána próbálta leállítani és elég bunkó módon. Arról nem beszélve, hogy Helga azóta is mocskolja a háta mögött. Nia nem tesz ilyet, és elég közeli haveroknak tűnnek, sokat dumálnak, "tematikáznak".
süti beállítások módosítása