Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x08 - "Tetszelsz nekem. Én is szimpatizállak"

2019. szeptember 09. 11:48 - Chat Géza

A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a Csábítás Csomolungmájára édes kevés, hát Karola egyből visszarántja a kedves nézőt a Proli Parádé Paradicsomába, merhogy Karola a tulajdon szájával mondja bele a kamerába, hogy ilyen romantikus dolgot neki még soha senki a büdös életbe nem csinált. Ezt a trubadúr költőket megszégyenítő romantikát viszont Tibi nélkül, a napozóágyon búsan gubbasztva fogyasztja el. Romantika ide, szívecskés sonka oda, Karola jégszíve már nem Tibitől, hanem az újonnan érkező Rajmitól olvadozik. 

Miközben Rajmi elregélte, hogy amúgy 23 éves és személyi edzősködésből aprítja a tejbe a papit, a csajok csak simogatják, tekergetik a hajukat.

Rajmi: Aki ebben a játékban akar maradni, annak nyitottnak kell lennie. Én nyitott vagyok.

Tíciánné Zsófia: Na, akkor azt a pezsgőt is nyissuk má' meg!

Tibi nem most jött a 6:20-as zónázó Intercityvel lefelé a falvédőről, levágta az őrtoronyból sasolva is, hogy szíve hölgye, Karola már Rajmival kokettál. A nagy megfejtések közepette Patrik fekvőtámaszozását Harry Potter magyar hangja narrálja. Tícián mondjuk nem érti, hogy minek kell itt most hirtelen izmozni, egy ilyen Rajmi miatt nem kell összekulázni a mödansziét. Tícián, aki akár az Aranypartos Corvette Ádám eléggé basic hasonmása is lehetne, úgy mutatkozik be az újfiúnak, hogy Szia, tojás vagyok. Lehet, hogy az én vicc relémmel van valami gond, zárlatos, esetleg kiégett, de nem értem, hogy Tojgli ezzel milyen emeletes poént akart elsütni.

ke_pernyo_foto_2019-09-09_7_34_01.png

Kitti totál felszukásodva megy oda Rajmihoz. A nagy terve, hogy majd jól bekeni naptejjel. Kirakatba kipakolt, felpocolt csöcsökkel előre érkezik a műveleti területre, a medence szélére, majd finoman elkezdi puhítani a csávót. Te nem szoktad bekenni magad? Nem. Itt el is vérzett az egyszerű, de nagyszerű, sok buktatókat nem (épp csak egyet) rejtő terv, aminek célja Rajmi kidolgozott testének simogatása, kenegetése lett volna.  

Rajmi ukázba kapja a feladatot, hogy röplabdáznia kell vinnie három csajt. Hesteg ki a faszt érdekel, de Karola mellé beválogatta még Helgát, akiről jó tudni, hogy még ebben a műsorban van, plusz Kittit is, aki meg továbbra is abban az álomvilágban él, hogy el tudja csábítani ezt a csávót. Mondta is a barátnőjének, hogy majd azért nem a röplabda tudásával akarja eltekerni a fejét, hanem, hogy a fenekében lévő kiszuperált tolató radart aktiválva, majd pucsítva ráfedez Rajmi altestére. És ez így is lesz, amikor eljön a spontán rapid röpizés, amit Rajmi úgy ad elő, mintha nem olvasta volna fel előbb a szponzortelefonból a szerkesztői utasításra küldött sms-t. 

Az edzést levezető koktélozás abba torkollik, hogy előbb a kissé tapadós Kittit, majd Helgát küldi haza Rajmi, aki így szerelmesen tud sétálgatni a közepesen redvás tengerparton a ciprusi naplementében Karolával, aki ettől - ha reggeli szívecskés sonkás esetből indulunk ki - olyan nedves lehet, mint egy medúza, aminek teste 99%-át vízből van, ugye. Sikerül is érzelmeket kicsikarni a lányból, aki kimondja a nap mondatait.

Tetszelsz nekem. Én is szimpatizállak - Karola

ke_pernyo_foto_2019-09-09_7_38_14.png

Eközbe a villában: az épp zuhanyzó Patrikra ráront a randikról száműzött Kitti és hű árnyéka, a most éppen Oscar-gálára készülő, vörös szőnyeges, oldalt végig kivágott - elvileg bugyi villantós -  dresszben parádéző Nia is. Megdumálják gyorsan, hogy Kittit be kéne védeni, és erre jobb nincs alapon Patrik is megfelel, szóval agyalgasson rajta. Rajmiék is visszatérnek a randiról. A csávó első útja Tibihez vezet, hogy megkezdje a területének megjelölését, Karola verbális körbehugyozását.

Vágom a témát, hogy nem azért jött haza legutoljára Karola, mert még nem itta meg a bambiját, értem én a szitut, nem kell itt köntörfalazni - mondja Tibi.

Estére táncverseny a program, ahol a Gumiláb, Dirty Dancing és Grease-en nevelkedett táncparkett ördögei megmutathatták denszing szkilljeiket. A szombat esti láz ott tetőzik, amikor Gábor a bécsi keringő felcsendülésekor tök őszintén megkérdezi, hogy ez a Himnusz? Sorban potyognak ki a párok, de közben Corvette Ádám hasonmását sikerült Rajminak Tíciának neveznie, nem pedig Tíciánnak. Aztán amikor megszólalt a Bulibáró, akkor Patrik elkezdett egy ponton némi toszást imitálni Helga lábán. Nem pont ezen, hanem azon akadt ki az önérzetesség izomból gyúrt ciprusi szobra, hogy egyesek itt diszkós stílusban ropták a denszt, miközben mulatós szólt. A Love Island antik Patrick Swayze-jét ezzel ki is paterolják a következő körből, így a döntőt Nia és Gábor, valamint Helga és Patrik meccselik le. Végül Helgáék nyernek, de Patrik magamutogatása ráébresztette szövetségeseit, hogy ez az ember mehet castingra a feláldozhatók közé.

Ne alázzon má' meg, hát látják ezt mások is.

Erre a megfejtésre jut Nia, amikor Patrik mondta neki a medencénél hesszelve, hogy Helga mekkora undorral táncolt vele. Itt ezzel el is dől, ki van mondva, hogy Patrik beáll Kitt mögé. Karola meg steampunk koktélruhában, egy mell résznél fémbe mártott sündisznókkal felvértezett dresszben sminkeli ki magát fullosra. Erre jön Rajmi, aki megkérdezi, hogy most akkor így szépnek látja magát, hogy bevakolta fejét, mint egy félkész házat? Szerencsére nincsenek itt kilós alapozó mögé dugdosott önértékelési problémák, mert Karola smink nélkül is szépnek tartja magát. Amúgy Rajmi is, akiből azért lehet, hogy a villába való belépése óta tartó nettó kangörcs beszél csak.

ke_pernyo_foto_2019-09-09_11_26_46.png

A következő részben lesz párválasztás, majd akkor kiderül, hogy ki robbantja a nagyobb bombát, de nagyon úgy tűnik, hogy Szilvi nevére kell átírni a holnapra foglalt retúr jegyet Budapestre.

Címkék: love island
139 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.09. 12:06:07

Jó, hát a Szilvit nem is értem melyik meleg szerkesztő és miért gondolta életképesnek a ketrecben.

"Te nem szoktad bekenni magad? Nem. Itt el is vérzett az egyszerű, de nagyszerű, sok buktatókat nem (épp csak egyet) rejtő terv, aminek célja Rajmi kidolgozott testének simogatása, kenegetése lett volna."

Ez hatalmas jelenet volt. :D

Mitya Ivanov 2019.09.09. 12:39:39

@Captain Admin: kábé egy másodpercre meg is sajnáltam szegény csajt.

Nethooligan 2019.09.09. 13:15:40

@Mitya Ivanov: Én meg sírtam a röhögéstől. :D
Főleg ahogy el akarta mutogatni a távolabbról hesszelő Niának, hogy miért nem kenegeti már a személyi edzőt. :D

mérges nokedli 2019.09.09. 13:32:38

Shame on me, de nekem eddig őszintén tetszik ez a műsor :)

Az pedig már szinte felüdülés, hogy a VV-hez képest szinte semmi káromkodás nincs.
Na persze itt sem MTA doktorok vannak, és gyakran felvonom a szemöldököm 1-1 mondatnál (vagy mondatnak látszó valaminél), de ennél sokkal rosszabbat vártam. Legalább tudok a baráti körben közvélemény-kutatást tartani, hogy vajon szerintük ez és ez mit jelenthet (pl. konkrétan 0 százalékuk tippelt helyesen arra, hogy a Ticián által használt "Teljesen kivagyok rád" mit jelenthetett az ő olvasatában :DD)

És akkor az én véleményem a szereplőkről:
fiúk:
- Tibi: Magasan a legszimpatikusabb a fiúk közül, pedig első látásra nem sokat vártam. Őszinte, kedves, félek hogy pont ez lesz a veszte... pedig hosszú évek után akár még tudnék is drukkolni egy szereplőnek.. :(
- Gábor: Baromi ismerős, és nem tudom honnan, ami idegesít :D Ezen felül teljesen semmilyen számomra.
- Ticián: Na ő mehetett volna VV-be is. Buta, de legalább nem rosszindulatú (vagy csak ez még nem derült ki eddig), Zsófiért meg egész őszintén lelkesedik.
- Patrik: Szilvi párja lehetne a #vajonmiértválogattákbe versenyben.
- Erik: Az első adás után azt hittem, ő lesz a legértelmesebb, legvállalhatóbb a fiúk közül, de a viselkedése nekem borzasztóan taszító, sokáig még Andi sem fogja bírni ezt a nyálas nyomulós cukiskodós stílust. A randijukon meg amikor néma csendben farkasszemet néztek, én legszívesebben üvöltöttem volna a kislánynak, hogy MENEKÜLJ!!!
- Rajmi: Egyelőre csak a külsejéről tudok véleményt mondani, nem rossz, 10 év múlva meg kifejezetten jó is lehet :)

no és a lányok:
- Karola: Amikor a körmeivel pucolta a fogát (meg a manduláit?) miközben Tibi próbált vele 2 értelmes mondatot váltani, akkor elég komolyan elkapott a hányinger. Elsőre is butának gondoltam, de sokkal rosszabb, mint hittem. Arcra pedig szerintem sokkal szebb, mint MissWorld2018 Andi.
- Helga: Képes elmondani 2 összetett mondatot érthetően, hiba nélkül. Remélem összeáll Tibivel, már csak emiatt is (nem is értem mit eszik TIbi a bántóan ostoba Karolán...).
- Zsófi: Szép lány, de még szebb lenne, ha nem lenne műhaja/műszája/műszempillája (a műszempillákat hatóságilag betiltanám!!!). Viszont mindig olyan fejet vág, amit a párom méla undorként jellemzett, és szerintem 10000%-ig igaza van. Ticiánnal elvan, de nem látom, hogy angy lamúr lehet ez a részéről. Engem az Éden Hotelből Botoxra emlékeztet :)
- Nia: A 2. adástól azt gondolom, hogy ingyen reklámért cserébe ő az RTL beépített embere. Amúgy meg 12 egy tucat lány, aki túl sokat képzel magáról.
- Kitti: Ütném. Sokszor. Nia barátnőjáhez hasonlóan azt hiszi, hogy az egész világ őt akarja (muhaha).
- Szilvi: Szegénykém itt nem nagyon fog labdába rúgni, pedig Helga mellett ő tűnik a legértelmesebbnek a lányok közül.
- (kivanmég?) Andi: hát.... természetesen szép lány, de egyáltalán nem kiemelkedően, az utcán szó nélkül mennék el mellette, pedig az igazán szép nőket a nők is megnézik (sőt, lehet jobban mint a férfiak). :) Nekem jellegtelen, Gáborrak tökéletes pár lennének, a jéták végéig senki se venné észre hogy ott vannak :)

Chuck Νorris 2019.09.09. 13:46:01

@mérges nokedli:
Gábor: Baromi ismerős, és nem tudom honnan, ami idegesít :D Ezen felül teljesen semmilyen számomra.
kick box bajnok volt, meg a ninja warriorban is szerepelt, interjuvolták is a sztoriját,
tv2.hu/ninjawarrior/276393_sulyos-depresszioval-kuzdott-molnar-gabor-ez-volt-a-kiut.html
_
sokmindenben egyetértünk, párban nem.
Zsófi: Botox sokkal idösebb és értelmesebb volt, és nem annyira flegma mint Zsófi. max az arcuk megt a hajuk hasonló, bár anniyra már nem vagyok képben botoxnál.
Mekis: Nekem valamiért bejön (Helga után). amugy szerintem a müsor egyik üde szinfoltja a Niával való szervezkedése :)

mérges nokedli 2019.09.09. 14:07:38

@Chuck Νorris:
Zsófi: Botox is mindig olyan fejet vágott, mint aki citromba harapott, így gondoltam a hasonlóságot :) Meg persze külsőre is nagyvonalakban.

Mekis: Külsőre vagy stílusra jön be? Persze, a műsorhoz kell a tattika meg a Tícián féle jólelkű bolondok, de engem borzasztóan idegesít amikor valaki ennyire a többiek fölé pozicionálja magát, főleg amikor még igaza sincs :D Ettől függetlenül (úgyis szubjektív a dolog) még ha ő is lenne a legszebb, ez akkor se jelentené automatikusan, hogy ő kell minden fiúnak

Gábor nem innen ismerős, nem néztem a Ninja Warriort, TV-t fél év után most kapcsoltam be a love island miatt :D De aztán csak lehet, hogy valakire emlékeztet, mivel nem túl karakteres az arca.

Amúgy az első 3 napban komolyan aggódtam, hogy nem lesz erről hogyvolt, a VV-ket is csak ennek köszönhetően tudom végigkövetni, mert nézni csak addig szoktam, amíg megjegyzem a neveket és kialakul valami kép a fejemben róluk, utána pedig idejárok szórakozni :)

molnár zsuzsanna 2019.09.09. 14:19:23

Borzasztó az egész úgy ahogy van...:( :( :(

mérges nokedli 2019.09.09. 14:28:56

@molnár zsuzsanna:
Hála az égnek, hogy nem kötelező nézni.

hordalek 2019.09.09. 14:31:17

Érdekes, hogy Helga nem jön be a fiúknak. Messze a legkultúráltabb. És némi IQ is szorult belé. Talán ezért? Ez az Andi, - vagy hogy is hívják a szépségkirálynő lyányt - ne tudom mit keres ebben a közegben. kb. két mondatot nem tudnak bevágni tőle egy egy órás műsorba. Amúgy még csak nem is kiemelkedően szép.

Chuck Νorris 2019.09.09. 14:31:52

@mérges nokedli: ez jó kérdés miért 2. nálam Mekis.
Andika nekem tul unalmas, Szilvi egyáltalán nem az esetem, Nia tul ribis, lepukkant és megbizhatatlan nekem, Zsófi buta kis tinilány, Karola meg huuu töle borzadok a legjobban :)

Mekis elég nöies, szerintem neki van benn a legjobb alakja, kicsit ribis, kicsit hisztis, de még határon belül, van benne elég tüz és vibrálás, ami fenntarthatja az érdeklödését egy férfinak. :)
Most a helyzete fonáksága miatt, van sok rossz pillanata, de remélem bennmarad, és jön sok jó is.
vicces hogy ezek a pozitivumok Helgára alig illenek, pedig ö nálam az első számu a játék kezdete óta.

MOUTHFEEL. 2019.09.09. 14:48:24

Gábor = nagyon szegény ember Ryan Goslingja. Pont annyi mimikával.

hereverő heverő 2019.09.09. 15:24:11

@hordalek: és @Chuck Νorris: Akkor az én sorrendem, pasiként:

- Helga. Messze a legértelmesebb a lányok között, és használja is az eszét, nem is csúnya.
- Szilvi. Nem erőszakos, csendben figyel és nem akar mindenáron rátapadni egy pasira (de). Mondjuk sajnos ebbe a játékba kevés, de attól még a való életben inkább őt ismerném meg, mint a többit. A tetoválásai borzasztóak.
- Mekis. Egyszerűen szórakoztató ahogy csetlik-botlik miközben nyálas csíkot húz maga után mint a csigák, akárhányszor meglátja a Rajmit. Amúgy a törtetése és az önzése taszít.
- Nia. Szarkavaró akarnok. Ég óvja a villát attól, hogy pár nélkül maradjon, mert mindent fel fog gyújtani - ezzel a heringgel!
- Karola Zsófi és Andi. Észrevehetetlen növények. Karola csak élvezi, hogy Igazságos Izom Tibor (by L'art Por Laár Társulat) és Rajmond versengenek érte, de kurvára nem érti az egészet. Andi és Zsófi pedig még azt se venné észre ha másnap a hős csacsi ébredne mellettük.

Mondjuk szerintem mindegyik benn lévő lány szép valamennyire, legkevésbé a Karola és a Zsófi tetszik - Karolának a hidrogén feje és a sötét szemöldök kontrasztja, a Zsófinak meg a csalánszája taszít.

A pasik.
- Rajmond. Bár még rajta a tojáshéj a seggén, de egész ügyesen szétrobbantja a Tibi-Karola bimbózó örökszerelmet. Mondjuk Karola hülye ahhoz, hogy észrevegyen ebből bármit is.
- Erik. Viszonylag humoros fickó lenne, de a tutibiztos párjával meghúzódnak a sötétben.
- Tricián. A második Erik, ugyanaz pepitában. Tuja.
- Igazságos Izom Tibor. Egyszerű mint a faék, de legalább böcsületesen próbálja a Karolát megvirslizni. Sajnos nem látja, hogy bárminemű erőfeszítés hiábavaló, és inkább a kazalhajút kellene megkörnyékeznie.
- Gábor. Nulla. Se nem eszes, se nem humoros, de nem is gonosz, ez az egy előnye van..
- Patrik. Kihalunk, ha ő lesz az utolsó pasi a földön. Ez a bajusz és a mögötte terpeszkedő intellektuális fekete lyuk büntet.

Zacskóstej 2019.09.09. 15:28:37

Van egy nó aki szexuálisan vonz....kedveled is..ebből bármi lehet :) Majd mélyen a szemedbe néz:
"'Te is tetszesz nekem. Én is szimpatizállak"

Óóhh..fuck..:D:D

mérges nokedli 2019.09.09. 15:34:37

@Zacskóstej: :D :D :D :D :D :D
szerencsére ez nem az a műsor, ahol ilyen apró baki bárkit is eltántorít, sőt.. lehet ilyen semmiség fel sem tűnik nekik

Chuck Νorris 2019.09.09. 15:50:41

@hordalek: @hereverő heverő: nem tudom milyen idösek vagytok, de tippre nem az a korosztály aki most benn lézeng. tehát az hogy nekünk Helga jön be, és nekik más, ez lehet csak korfüggö, tapasztaltabban már más az értékrendünk mint huszonévesen. :)

Kentacsdisz 2019.09.09. 15:57:51

Az én toplistám a csajokra vonatkozólag:
Külső:
7. Szilvi
6. Karoly
5. Nia
4. Andi
3. Szofi
2. Helga
1. MEKIS!!!

hereverő heverő 2019.09.09. 15:58:44

@Chuck Νorris: igazad van, én még sétáltam a Lenin Körúton :)
Most kissé komolyabban a műsorról, szerintem kifejezetten jó a casting és kellemes csalódás az összes szereplő, minden negatívum ellenére. Végre nem az a vértrash mint a VV volt, és bár sok gyökérséget lehet elmondani mind a fiúk, mind a lányok részéről, akkor is nézhető maradt. A játékok viszont alulról nyalják a béka seggét, de ez az RTL kreatívjait ismerve természetes (ugye, Zsolti?)

Nethooligan 2019.09.09. 16:05:24

@hordalek: Már hogyne jönne be Helga a fiúknak? Nekem legalábbis bejön, csak éppen nem vagyok ott a szigeten... :D

Chuck Νorris 2019.09.09. 16:27:31

@hereverő heverő:
picit döcögösen indult a Lové sziget , de már rákaptam a szerre :)
türhető az öszi szezonkezdet, love bejött, a Házasodna a gizda is tetszik, (ennek már az 1. évada is tetszett, kár hogy a Farmra hiába várok/vágyok, sose lesz uj évad)
Egyedül a sztárban sztár ami nekem elég tré, azt csak azért fogom nézni, mert az egyik kedvenc énekes kiscsajom is bekerült, drukkolok hátha felfut a szekere.
na meg még jön X faktor uj mentorokkal, hátha most jobb lesz mint az elmult 3 évben (kétlem)

Nethooligan 2019.09.09. 16:33:33

Szerintem jól sikerült a casting, egyedül Sörényes Szilvit nem értem, meglepődnék, ha a ma esti adásban nem menne haza.
Patrik remélem kiválasztja Mekist és utána nyígva várja mikor küldi haza, mert afelől nincs kétségem, hogy az első épkézláb faszira le fogja cserélni.
Izom Tibire vagyok kíváncsi, hogy kiválasztja-e Helgát. Ha igen, akkor nyert ügye van, bár sosem lehet tudni Helga mikor pusztul rá valami jóképű új palira.

Az eleje nagyon nehezen indult, de még mielőtt elengedtem volna az egészet megjött a HV és végre elkezdődött a műsor is. Kicsit fura még, hogy ennyire nem alakultak ki stabil párok, már-már azt hinném egyik-másikra, hogy stabil, de a következő adásban minden a feje tetejére áll.

Pillanatnyilag jobbnak tűnik, mint az ÉH, bár vannak kétségeim. Például nem értem, hogy fognak ebbe beleszólni a nézők? Majd visszaküldhetnek valakit?

Mitya Ivanov 2019.09.09. 16:48:47

Szilvi feje 1080p-s szuperközeliben egyenesen taszító. És olyan fura a haja is, mintha parókája lenne, vagy egy részen nem lenne a haja a halántékánál. Intellektuálisan Helgával együtt magasan a többiek felett áll.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.09.09. 17:03:50

Egész tűrhető puncikat szedtek össze!:P

hereverő heverő 2019.09.09. 18:06:43

@Chuck Νorris: Igaz, igaz! A házasodik a gazda is jól indul, remélem nem lesz belőle olyan lapos semmitmondó nyígás, mint mondjuk Alekosz társkeresése. De az, hogy a pasiknak sátrat kellett verni a gazdasszony kertjében, priceless :))) ÉÉÉÉS, Anikó is egészen műsorvezető lett, hátha tényleg lepermetezik a tetveit :D

@Nethooligan: Ha Helgát nem is, de Sörényes Szilvit még mindig választhatná IzomTibi, egészen sokáig benn tudnának maradni. 10 misiért legalábbis vállalnám a numerát Izom helyében, aztán lássuk mire megy egymással a Rajmund meg a Karola, illetve a Helga és BajsziRózsaSöndör Patrik.
Szerintem a casting is arra ment rá, hogy van esze a lánynak, hátha valamelyik IQ fighter feléri aggyal, hogy rá is lehet támaszkodni. De ezek ott benn egyelőre a farkukkal gondolkodnak, vagy azzal sem (Erik, Strici, Patrik).

hereverő heverő 2019.09.09. 18:07:23

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: És nekünk egyből itt van egy méretes fasz is....

Nethooligan 2019.09.09. 18:17:06

@hereverő heverő: Ha Izom Tibi Sörényest választja, akkor Helga hazamegy. Patrikot vérig sértette azzal, hogy már ha ránéz is szinte lehányja, hát még ha hozzá is akar érni. Nia meg ezerrel fűzi is Bajuszt, hogy Mekis jó lesz neki.
Izom helyében én is vállalnám, de nem vagyok ő. :D

Theriad 2019.09.09. 18:28:09

@mérges nokedli: Gábor pont úgy néz ki, mint az unokatesóm volt férje, akár ikrek is lehetnének, bár ez Neked nem mond semmit.:D

@Chuck Νorris: Én ugyanabba a korosztályba tartozom, mint a játékosok, mégis Helga jön be. Amúgy Andival is el lehet lubickolni egy darabig, mivel a bevágások szerint nem zavar sok vizet, tehát a lakosság nem tartja (vélhetőlen) veszélyesnek.

2019.09.09. 18:31:43

@hordalek: ez nekem is rejtély volt, de már megfejtettük, hogy valószínűleg őt tartják a ketrecben a legnehezebben sunázhatónak, mivel egy 5 éves kapcsolatból szabadult nemrég és még csak 21 éves és agya is van. Nekem is ő a favorit csaj. ;)

hereverő heverő 2019.09.09. 18:38:27

@Theriad: Viszont Andi szép, ezért többen akarják ill. akarhatják majd elcsavarni a fejét, mint a kevésbé szépnek tartott Helgáét vagy az érdektelennek tartott Sörényesét. Ha bejön egy bejövős snájdig faszi aki elkezd neki udvarolni, már reppen is tovább.

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 18:42:47

@Berborosz: Valszeg Zsófi kizárásos alapon :-)

Nekem viszont Miss Sörény jobban bejön, mint a Helgatag Lány :-)

Jack stereo 2019.09.09. 18:43:10

Az feltünt hogy Rajmi úgy néz ki mint a jóllakott Kovács Ákos?

Theriad 2019.09.09. 18:49:13

@hereverő heverő: Igaz, és szegény Andi valóban nem horgonyozna le egy megbízható faszi mellett, ha az "igaz szerelem" is lehet a tét.
Mondjuk én akármelyik lány helyében rámarkolnék Tibi formás combjaira, megnyalogatnám a mellét és még takarítanék is utána, mert rajta kívül egy stabil, domináns faszi nincs bent.

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 18:56:05

@Jack stereo: És a hangja is olyan, mint a 8 éves jóllakott Kovács Ákosnak :-)

@Theriad: Te amúgy csaj vagy? :-)

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 19:02:16

@Theriad: Nekem sohasem jutott volna ilyen az eszembe, hogy IzomTibinek formás a combja :-))

etikette 2019.09.09. 19:03:26

@Theriad: pontosan! És most az ùj frizuràval még...hmmm grrrr flflflfl

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 19:08:58

TC azt mondja az új srácnak kézfogáskor, hogy: "Szia tojás"
Nem lehet, hogy nem magára gondolt, hanem Rajmit tojásozta le, a szerinte nem jó alakja miatt?

Theriad 2019.09.09. 19:09:01

@Pácsó Ármándó: Én a teremben is megnézek minden srácot, nem tudom, nekem ez egyből feltűnt. Ahogy az is, hogy Tíciánnak van a legszarabb lába.:)

@etikette: :D

Thats What She Said! 2019.09.09. 19:30:39

Amúgy a mai adásban tervezem megszámolni amúgy Kittike amúgyait, amúgy hányszor mondja ki egy adások belül amúgy....

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 19:37:55

@Thats What She Said!: Eggyel többször mondta az amúgy-ot, mint azt, hogy bejön neki Rajmi.

mérges nokedli 2019.09.09. 19:56:23

@Theriad: hát valóban nem vagyok közelebb a megoldáshoz

Kentacsdisz 2019.09.09. 20:00:20

Ami meg nekem feltunt, hogy Gaboren es most Rajmien kivul egy igazi kisportolt test nincs, de mar Gabor is inkabb erre a gyurosformara ment ra. Tibie egyenesen ciki es gaz. Nezzenek mar meg ezek a szerencsetlenek egy uszot, az hogy nez ki

Theriad 2019.09.09. 20:07:28

@mérges nokedli: Mondtam én.:D

Hmm, itt már máshogy nézzük őket. Tibi szerintem nem jóképű, inkább jóindulatúan jóvágású. Mármint ilyen fogalom szerintem nincs, de úgy értem, hogy az arcára, ami azért az átlagnál jobb, kiül az egyszerű, kedves apafigura képe, akire rábíznék 10 gyereket is. Ha érted.

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 20:09:22

@mérges nokedli: @Theriad: Látjátok, a lányok formást, szemrevalót, helyest, megnyerőt mondanak Tibi híres combjára, a fiúk meg azt mondják, hogy izmos, kisportolt, edzett, b@szó, masszív :-))

Theriad 2019.09.09. 20:18:32

@Pácsó Ármándó: Megingattál az identitásomban (majdnem).:D
Én a formás, kisportolt, sportos, illetve atletikus kifejezéseket használom mindkét nemre.

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 20:19:05

Mi az az átlátszó palack ami Ticiánnál is volt, meg Tibi is azt lengette amikor Sörénnyel beszélt? Abba kapják a fehérjét?

Berborosz 2019.09.09. 20:37:02

@Pácsó Ármándó: Ja tényleg. Kösz.
Nem volt kedvem gondolkodni.

MOUTHFEEL. 2019.09.09. 20:47:16

Szerintetek Kitti nem egy Lily Allen-utánérzés?

doszy 2019.09.09. 20:47:37

@mérges nokedli: "Viszont mindig olyan fejet vág, amit a párom méla undorként jellemzett, és szerintem 10000%-ig igaza van."

Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy "resting bitch face". :)

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 20:52:14

@hogymi: Tényleg, hasonlít rá külsőleg :-)

Billy a kölyök 2019.09.09. 20:53:57

A tegnap előtti rész óta azon tűnődöm, mennyire van előre kiadva, hogy miről folyjon a társalgás. Tegnap előtt jött Rajmi videóüzenete, tegnap meg maga Rajmi. A fiúk pedig tegnap előtt óta egyfolytában azon paráznak hogy jajj, most mi lesz, ki fogunk esni. Nem b.meg, nem fogtok!
Azt én is látom, hogy nem egy csapat akadémikust válogattak be a műsorba, de azt azért még belőlük is kinézem, hogy hétig el tudnak számolni.
Ennyi lány van jelenleg a hotelban. Rajmi bejövetele előtt öt fiú, most már hat. Vagyis még mindig eggyel több csaj van, mint hapsi. Ilyen számok mellett a fiúknak párt találni, számomra nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak. (még annyi IQ-val sem, ami ezeknek jutott)
Az oké, hogy van aki ragaszkodna a jelenlegi párjához, de ezek kb. olyan hisztit vernek le, mintha legalábbis minden másodikat készülnének főbe lőni.
Nem tudok nem arra gyanakodni, hogy a szerkesztők által ki lett adva nekik ez nyavalygás, mert ennyire még ők sem lehetnek hülyék.

mérges nokedli 2019.09.09. 21:02:16

@Theriad: na, erről még az jut eszembe, hogy tesó/tesa/testvérem/tezsvír megszólítástól kinyílik a bicska a zsebemben, szerencsére csak egyszer vágták be ezt Tíciántól

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 21:02:18

Az előzetes szerint, amikor ma Tibi választ, még mind a 7 lány ott áll, vagyis elsőnek teszi ezt a srác. Vajon meri-e Helgát választani?

mérges nokedli 2019.09.09. 21:04:31

@doszy: valóban, ezt így sose hallottam, de most utánaolvastam

mérges nokedli 2019.09.09. 21:06:48

@Pácsó Ármándó: külön öröm hogy pacekba meg is mondod

Theriad 2019.09.09. 21:31:10

@mérges nokedli: Igen, és ez gyakran hatalmas nyögésekkel, meg idétlen vihorászással párosul. Amikor eltérő alkatú faszik ugyanakkora súlyokkal edzenek pl:van ez a mezomorf 40 közepi apuka és a velem egykorú, de nálam vagy 25 centivel magasabb, szikár ekto haverja, és mit ad az ég, kinyomatja szegény sráccal a 95 kg-t fekve, hogy "leszálljanak a golyói". Ezektől a butaságoktól a falnak megyek.

mérges nokedli 2019.09.09. 21:33:57

@Theriad: és csapkodják egymás vállát, valamint kézfogásból indított 2 puszival köszönnek? Azt is imádom

Theriad 2019.09.09. 21:42:59

@mérges nokedli: A puszi relatíve kevés, a fizikai kontaktus meg a körbekezezést leszámítva méginkább. Inkább szóban szórakoztják, meg mustrálják a másikat és valamiért van egy olyan (szerintem) fals elképzelésük, hogy egy férfi akkor 'izmos' meg néz ki 'f@szásan', ha tekegolyók vannak a felkarjaiba applikálva és akkora a háta, mint egy kamion plató. Érdekes módon segget egyik sem akar, de ha már lesz neki, azért nem szomorkodik hangosan.

Chuck Νorris 2019.09.09. 21:45:35

@hereverő heverő: szimpi a gazdaasszony, de nekem kicsit akaratosnak tünik.
Szerintem a kengurus pasi lenne neki a legjobb aki pikkpakk megszerelte az aggregátort, a melegnek kinéző személyi edzö pld el nem tudom képzelni hogy birná 2 napnál továbba prérin :D
viszont a pasikhoz milyen gáz nök kerültek pfff csak lestem.

OriginalBlackMamba 2019.09.09. 21:47:18

Nagyon gáz ez a szeméttel teli, hajóroncsos tengerpart....

Chuck Νorris 2019.09.09. 21:49:52

közbe andi kezd besokalni a seggében loholó bájgunártol
pösze karola meg buta mint a tök.

megvagyhadnagy 2019.09.09. 21:50:22

Hehe. Andika besokallt. Gondolom Rajmi neki is bejön.

mérges nokedli 2019.09.09. 21:58:28

@Chuck Νorris: de Erik azért megmagyarázza magának, hogy Andi csak megijedt az érzelmeitől, és nem is sok neki ez a nyomulás... érthető miért nincs barátnője

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:02:52

@mérges nokedli: nagyon gáz a srác, egy nap ismeretség után, ugy koslat a lány után mint egy biztonsági ör, a szerelmes bámulásátol meg a hideg futkos a hátamon.
Andi helyében ilyenkor azt mondanám, - Erik hunyd le egy picit a szemed!
...aztán fognák egy lapátot és jol pofán b@sznám vele :D :D

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:07:48

ticia nyelvtan - nem pedig más az. zsófi.. ezt zsófi szereti hallgatni :)

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:08:44

jajj Rajmi lecsapott Helgára

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:09:22

derült égböl rajmicsapás :)

megvagyhadnagy 2019.09.09. 22:11:04

@Chuck Νorris: Határozottan Helga a legjobb csaj a kerítésen belül.;)

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:12:40

jó döntés, karola buta , megbizhatatlan és sumákolós. go tibi go

exelensz 2019.09.09. 22:15:25

Azt hiszem elég ebből a zsinórtangásokból ennyi is. Több időt és energiát már nem ér meg (nekem). Béke légyen véletek!!

megvagyhadnagy 2019.09.09. 22:15:27

Jajjj....karola. Kár ezért a cirkuszért. Magadnak köszönhetsz mindent.

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:15:29

Tibi egy csapással kiütötte Karolát és Rajmikát is :D

megvagyhadnagy 2019.09.09. 22:21:32

Helgában csalódtam, hogy nem állt tibi mellé. Kb ugyan ezt csinálta ő is. Jó pár lennének.

Büszke_troll 2019.09.09. 22:22:36

Egy IzomTibi ne hisztizzen!

Thats What She Said! 2019.09.09. 22:28:15

Tibiii!!! Jól dontottel!! Hajrá Tibi!!! Karola, én azt hiszem ertem a búcsú beszéded mondanivalóját, de itt idő nincs nagy érzelmek kialakulására. Annál sűrűbben esnek ki játékosok. Máshogy kell játszani ezt a játékot, erre nem tudtál raérezni ezek szerint. (hátha olvassa majd ☺️)

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:29:29

@megvagyhadnagy: karola volt a nagy havercsaja, de az is megzavarta hogy Rajmi bevállata, szinte láttam ahogy csikorognak a fogaskerekek a fejében hogy - mi van ma itt??? :)

Chuck Νorris 2019.09.09. 22:31:59

@Thats What She Said!: egy dolog miatt esett ki, köntörfalazott, sumákolt, és tibi szemében megbizhatatlanná vált. emellett nem is érekelte Tibi, én se tartottam volna meg, mertc minek?

Büszke_troll 2019.09.09. 22:36:02

Amikor Karola meg akarta ismerni az új fickót, gyakorlatilag egy "ha nincs ló, jó lesz a szamár is" helyzetbe hozta IzomTibit. De ő nem akar olyan helyzetbe jutni, hogy a lehetősége is felmerüljön, hogy nem ő lesz a választott. Nem szamár, hanem ló. Vagy inkább paripa.

Nem tud már bízni Karolában, ezért nem őt választotta.

Cnere 2019.09.09. 23:29:05

Ha feltételezem, hogy nem forgatókönyvet követnek, akkor végül is tényleg az van, hogy 20 millát szeretné mindenki felmarni, naná. Ha közben meg jön egy olyan partner, akivel passzolnak, hát dupla nyereség.
Tibi jó srác, egyszerű, megy előre és jó napot. Szerintem Szilvivel még jól is járt, bár a slusszpoén az lenne, ha bejönne egy okoska gyerek, aki meg valószínűleg Szilvivel összejöhetne :) Remélem már poénból is bedobnak egy programozó srácot, aki nem néz ki jól, de cserébe okos. Kíváncsi lennék, melyik csajnak jönne be. Tippem Szilvi.

Nethooligan 2019.09.10. 00:19:37

@megvagyhadnagy: Ha látványosan Tíbi mellé áll, akkor bukja Rajmit, ennél értelmesebbnek gondolom. Ha meg nem ez volt mögötte, akkor tévedtem, de nekem olyannak tűnik, aki keveri-kavarja rendesen.
Továbbra is tartom, hogy Helga és Izom Tibi jó páros lenne.

reKorrekt 2019.09.10. 07:59:19

Sziasztok, Korrekt vagyok, LI függő.
Az egész úgy kezdődött, hogy a hogyvoltok miatt felmentem az rtlmost-ra, tegnap meg már 2 év után bekapcsoltam a tv-t is este 9-kor.
A műsor formátuma nagyon tetszik, az Éden Hotelből is megnéztem pár részt hogy lássam mennyiben tér el, de mondhatom igen sokban, és jó irányba, a teljesség igénye nélkül:
- ÉH-ban esett ki úgy ember hogy az ég világon semmit nem tehetett ellene/róla (ergo random - S03 Timi)
- LI-ben tetszik a narrálás, kifejezetten vicces, tuti hogy innen nyúlták a stílust és az ötletet

Eddig nálam Tibi volt a top, ma pedig már szerelemes is vagyok belé hogy kiejtette a magát túlszimpatizáló picsát. El nem tudom képzelni hogy mi tetszhet benne ennyire másoknak, engem már a szemöldök-haj kontrasztja is taszít (ahogy egy tanult kollégát is fentebb), és hát a haja is elég ápolatlan volt néha, vakargatta is rendesen, most meg aztán pláne vakargathatja.

Erik története borzasztó ismerős, na, várj... ahh, a 20 évvel ezelőtti tapasztalatlan önmagam. Rajong a csajért, de azt még nem tudja hogy ezt tilos ilyen szinten kimutatni és nyomni. Majd megtudja, ez teljesen biztos. Sajnos, mert egyébként jószándékú srác.

A Strici stílusa számomra kib@ott idegesítő, az Aurelio gyerek klónja (aki ugye nyert ráadásul), vajon hány ilyen létezhet még az országban? Addig tuti marad, míg a Tepsiszáj nagyobb biztonságban érzi magát mellette mint más mellett.

Helga számomra is olyan arcberendezéssel rendelkezik, amibe simán bele tudnák esni, aminek pedig nem lenne jó vége, a csaj természetét alapul véve. Értem a problémáját Patrikkal kapcsolatban, de ezt máshogy kellett volna intézni, pl. normálisan.

A többiek egyelőre hidegen hagynak, hajrá Tibi, csak így tovább.

78Fredo 2019.09.10. 08:17:20

Sziasztok!
Csak szerintem gáz ez a kiválasztósdi? Itt a sorrend mindent meghatároz. Pl ha tegnap Tibi kezd választani akkor teljesen más párok alakulnak ki...

mérges nokedli 2019.09.10. 08:30:18

@78Fredo: szent meggyőződésem, hogy előre meg kell mondaniuk a szerkiknek, hogy ki kit akar választani (és tartaniuk is kell ehhez magukat), majd eszerint osztják be nekik a sorrendet. egyszerűen túl jól jött ki tegnap is a lépés ahhoz, hogy ez pusztán véletlen legyen

Berborosz 2019.09.10. 08:44:51

@78Fredo: @mérges nokedli: Mi több: szerintem a szerkik határozzák meg, hogy kit kell választani, és ehhez igazítják a sorrendet.

78Fredo 2019.09.10. 09:16:25

@mérges nokedli: Rendben, de ezt akkor a közönséggel közölni kéne szerintem. Az Édenhoteles mögé beállás sokkal jobb volt emlékeim szerint.
A másik ciki az a kiesés utáni jelenetek. Lali úgy műsorvezető, hogy semennyire ez ugye kiderült azaz nem biztak rá semmit pl felaatok ismertetése levezetése stb.
De hogy kiesés után még félóráig megy a picsogás és dráma: nekem volt kellemetlen...

introverted22 2019.09.10. 09:34:30

Sziasztok!
A szerkesztők döntését olyan téren nem értem, hogy most így bent maradt 2 (Helga, Szilvi) vagy inkább 3 (+Mekis) csaj, aki senkinek sem kell, meg egy pasi (Patrik), akivel ugyanez a szitu.
Tibi döntése azért nem tetszett, mert bár Karola hülyén csinálta azt, amit, de a végén odament hozzá, hogy ne haragudjon, neki ő kell. Rajminak is megmondta ugyanezt, hogy ne őt válassza. Pedig Rajmi őt választotta volna, tehát bent maradhatott volna, ha csak ez számított. Ehelyett Tibi úgy döntött, hogy ha szerinte az övé nem lehet Karola, akkor másé se legyen... Ehelyett választotta colost úgy, hogy a végén zokogott Karola után. Ez milyen jó egosimogató lehetett colosnak... És ott maradt Helga, akit Rajmi kényszerből választott, hiszen ő is Karolát akarná. Szóval maradt két dobható játékos, aki ennél kb nem is fog többet kapni a műsorból, mint a vésztartalék szerepet. Patrik meg a kövi jó pasi érkezése után fog kiesni, mert igazándiból ő senkinek sem az esete, mert sehol nem helyes pasi. Nagyon rendes, meg minden, de itt véget is ér a dolog.
Nekem amúgy tetszik a Nia Gábor páros, mert az Andi-Erik csöpögéstől már hányingerem van, a Tícián-Zsófi páros sötétsége és beképzeltsége meg olyan szinten taszít, hogy az leírhatatlan.
Nnna nem írok regényt, hagyok vmit későbbre is.

Qqts 2019.09.10. 09:39:47

Halihooo, csendes nezelodobol elolepek en is.
Nagyjabol hasonlo velemennyel vagyok a jatekosokrol, mint ti.
Erik borzaszto nagy csalodas, amikor Niaval alkottak egy part, meg a Niat gondoltam szornyetegnek. Ra kellett jonnom, hogy bar Nia nagy kavaro gep (egyelore egeszen jol duruzsol az ellenfelei fulebe es kb iranyitja a jatekot), de teljesen jol tette, hogy lefalcolt a macsonak beallitott nyuszi fiu mellol.
Gabor jellegtelen, de azt erzem rajta, hogy egy megfelelo partnerrel egy vicces/szorakoztato karakter lehetne. Foleg, ha felhagyna a kis kanos 16 eves attituddel.
Patrik: szerintem sunyi, amig azt teszi, amit mondanak neki bent marad...baaaar ez lesz egyszer a veszte is. Sajat magat fogja kigolyozni szerencsetlen.
Tician: aztgondoltam elsokent vagjak ki a a csapatbol. Sokkal tovabb jutott, mint amit kineztem belole. Foleg, hogy a kis beka feju, alvo arcu Zsofit megcsipte maganak.
Tibi: nagyon kettos, hol borzasztoan ostoba, hol egesz ertelmes gondolatokat rant elo. Rejtely a srac.
Rajmi elso ranezesre nekem ugy tunt, hogy meleg. Meg nem gyozott meg az ellenkezojerol.
Csajok: Nia kisminkelve tud szep lenni, egesz jol mozgatja a szalalat. Erdekelne, hogy bolti cicik nelkul is ilyen kapos lenne-e a kandurok koreben. Szerintem nem.
Kitti: Szilvi erkezesekor levagott hisztije nagyon ellenszenvesse tette. Kezdek raerezni az izere. Elkezdett szorakoztatni az affektalasa, a grsztikulacioja es a szovegei, valamint az, hogy ritkan latni drogok nelkul ennyire mas univerzumban lebego embert.
Andi: semmi. Nem tudok velemenyt alkotni rola.
Zsofi: sokszor meglep, hogy ebren van. Szerintem reszerol nem oszinte a dolog koztuk a kis lenyalt haju buzgomocsinggal
Helga: sosem lesz porondon, mert nem olyan mutatos, mindig csak b-terv lesz a fiuknak. Szerintem a fotokon szebb, mint a musorban.
Szilvi: szegeny lany kifejezetten nem szep, azt varna az ember, ha mosolyog majd jobb lesz...DE NEM huu ijeszto. A haja viszont nekem tetszik! Szerintem sem teljesen ostobi. Szimpatikus, hogy nem riadt meg es vallalja a konfliktust Kittivel.
Korrekt, de csunya dolog volt Tibitol, hogy megmondta neki, hogyha erkezik egy nosteny, aki hangyafasznyit szebb, mint egy vizihulla, akkor dobbant. Foleg, hogy Karolat ezert dobta. Kicsit hosszura sikeredett..Bocs mindenkitol

Nethooligan 2019.09.10. 09:57:53

Eddig nekem a legjobban az ÉH-féle párválasztás hiányzik. Így sosem lesz senkinek sem két párjelöltje.
Pont fordítva kellene csinálni, most például a csajoknak kellett volna választani és ha valahol többen vannak, ott kellett volna a kannak dönteni. Így tényleg olyan, mintha a szerkesztők eldöntenék ki kivel legyen egy pár, és a választási sorrendet ennek megfelelően alakítják.
Bár azt el kell ismernem, hogy Tibi még így is meglepett, de arra lettem volna kíváncsi, hogy ha elsőnek választ, akkor kit választott volna. Tippem, hogy Helgát, akit akkor már nem választhatott, így maradt a "dráma" a két lány között.

hereverő heverő 2019.09.10. 10:14:37

Lóreggelt HV lakók.

Szerintem a tegnapi adás legemberibb pillanata Izom Tibi és Rajmi kézfogása volt, miután megbeszélték, hogy IT elengedi Karolát, Rajmi startolhat. Ebben semmi tárgyiasítás nem volt, nem úgy kezelték a lányt mint egy árut, hanem mint két barát megbeszélték a problémájukat és közös nevezőre jutottak. Kurvanagy jópont mindkettőjüknek, de inkább Igazságos Izom Tibornak, mostantól neki drukkolok meg Helgának.
Andika és Erik randiján jót röhögtem, szimpatikus páros, és Erik megcsillantott valamit a humorából is, bár a mentegetőzése "de én hagytalak ma is" szánalmas volt.
Karola, nos... rábaszott mint vasorrú bába a patkómágnesre. Amikor Rajmi a Helgát választotta, látszott az arcán, hogy fejben már csomagol. IT pontosan levette a kamu tekellesz örökkönörökké dumát, és jót lépett, bár abban a Helgának igaza van, hogy most a sértett férfiegója döntött helyette. Aztán mielőtt Karolát megsajnáltam volna, beköpte, hogy "te ne irányíccsál" és már tapsikoltam is mikor IT a boglyahajút választotta. A kiválasztás utáni picsogás és veszekedés a legalja volt, "nekem idő kell" Karola még ott se volt hajlandó beismerni a hibáját.
Viszont én a Szilvi helyében odaóvatoskodtam volna a magát geciszarul érző Tiborhoz, kicsit vigasztalni - még ha nem is őszinte a mosolya, de a későbbiekben az ilyen bizalomépítés elengedhetetlen lenne.

Most elég stabil párok alakultak ki, nehéz dolga lesz az új faszinak.
Amúgy Erik profin megnyírta Tibit.

Nethooligan 2019.09.10. 10:32:48

@hereverő heverő: stabil párok?
Én se az Izom Tibi - Sörényes Szilvi párost, se a Patrik - Mekis, se a Rajmi - Helga párost nem érzem semennyire sem erősnek.
Azaz... hát Helgán nem tudok kiigazodni, talán majd a későbbi adások segítenek, neki én piééanatnyilag egyetlen jó párt látok és az Izom Tibi lenne, ha meg tud benne bízni.

Thats What She Said! 2019.09.10. 10:34:45

@Chuck Νorris: tökéletesen igazad van, mi így láttuk, én is így láttam. O meg azt mondta, hogy az érzelmek... ha komolyan gondolta, és úgy van ahogy mondta, akkor sem játszott jól. Amúgy nagy franc a tv, úgy tudják megvágni a szereplők dumait, h félrevezető is lehet. Kábéra lehet látni ki milyen, pl Kittike elszólásai és barinoje gátlástalansaga egyértelmű, az életben se különbek, azt borítékolom. De azért lehet ferdítés bőven... no, Karolara vissza fordítva a szót, meg az is lehet h úgy van shogy gondolta, de lehet h az volt amit mi láttunk , mindenféleképpen magát ejtette ki. Nem hibaztathat mást! És Tibi helyében ezt a bizonytalan nőt én se vittem volna tovább.

megvagyhadnagy 2019.09.10. 10:41:06

@Qqts:
"Helga: sosem lesz porondon, mert nem olyan mutatos, mindig csak b-terv lesz a fiuknak. Szerintem a fotokon szebb, mint a musorban"
Helga a legtermészetesebb az összes bent lévő csaj között. Nincs agyonsminkelve, nincsenek rajta taszító tetoválások, nagy általánosságban normális ruhákat hord. Nem picsog, nem nayavajog, nem hisztizik. És nem utolsó sorban nem nyilvánította ki, hogy ki tetszik neki a kerítésen belül. Nem köteleződött el senkinek, annyit tudunk, hogy Patrik nem jön be neki :) Egyelőre utazik az eseményekkel, figyel, felméri a terepet. Ha bejön egy hozzá mérhető pasi, kb meg is nyerték a szériát. A segge meg...khm...

Kentacsdisz 2019.09.10. 10:43:53

nem értem ezeket a faszikat ott bent: magasan Kitti a legszórakoztatóbb csaj ott bent, ráadásul a legszexibb is. Én vinném azonnal!

Qqts 2019.09.10. 10:48:40

@megvagyhadnagy: bocsanat, nem fogalmaztam pontosan. A lany arca nekem nem tetszik. Talan az orra miatt. Hianyolom a mosolyt a pofijarol, szerintem sokat dobna rajta. Az alakja rendben van es valoban nem picsog. Ugy gondolom az osszes lanyzo popoja rendben van. Igazabol ha CSAK a testuket nezzuk mijelentheti, hogy rendben vannak a lanyok, vekonyak, formasak. Tetovalasokkal nincs bajom, nekem is van par. Szerintem smink nelkul a legszebb arca Karolanak volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 10:54:03

@Cnere:

Ja és kérnek egy sakkot meg egy scrabble-t, azt elvannak hónapokig a medence mellett, végén Szilvi és a 40 kilós gyógyegér bezsebeli a főnyereményt :)
Beküldeném az agymenőkből Howard Wolowitzot, lányok elejtenék a bubis italukat, Swarczenegger helyett bejön ez az izé :)))))))))

@Thats What She Said!:

Sárkányok anyja túlcsavarta a történetet, azt hitte ő J.Lo és majd ő jól eldönti kivel akarja megnyerni a játékot, sajnos buta volt a feladat végrehajtásához, kevesebb arccal vigi lehet vinni, Nia is ebbe a csapdába fog bele esni ha nagyon méregeti a faszikat, Gáborral végig tudna menni.

@hereverő heverő:

Tibor és Rajmika beszélgetését megkönnyeztem, ilyen egy igazi szoldzsör a csatatéren :)

Qqts 2019.09.10. 10:54:24

@Nethooligan: igen, ezt vartam en is. Lali musorvezeto szerepet nem ertem. Legalabb ilyenkor felbukkanhatna. Jo lenne tudni a parvalasztasok szabalyat, mondhatna 2 ember ugyanazt a szemelyt? Vagy akit mar vki kivalasztott az “tabu”? Nem emlekszem, hogy ilyesmirol kapott volna infot a nezo.

AMUGY, ez a sok kettoskereszt-hashtag csak engem zavar?

#eroltetett
#felesleges
#nemfancy

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 10:55:45

@Kentacsdisz:

Kitti egy sorozatgyilkos, csak még lappang benne, még nem nyiffantott ki senkit, de már tikkel a szeme és remeg a szája mikor olyanja van :)
Én nem vinném őt sehová :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 10:59:35

@Qqts:

zavar az a hestegelés mindenkit, már a harmadik ultra HDTV-t basztam ki az ablakon e végett

Nethooligan 2019.09.10. 11:00:55

@Qqts: #defancy #aszerkikszerint :D

Qqts 2019.09.10. 11:06:08

@szociál: en ezt nem mernem megtenni, mert a ferjem utana dobna :D

Mitya Ivanov 2019.09.10. 11:10:20

@Qqts: mi ez a hessteg? mire jó?

ByeKitty 2019.09.10. 11:10:35

#többChatGézátaLoveIslandhogyvótokba

hereverő heverő 2019.09.10. 11:11:52

@Nethooligan: Ne érts félre, nem érzelmileg stabilak a párok, hanem mint szövetségek. Mekis amúgy az első pillanatban lepattan Patrik mellől, neki az olyan "alfa"hímek kellenek, mint Stricián akit bármikor az ujjai köré csavarhat és gyönyörködhet a szűkölésükben. Nia dettó, de most lapul az árnyékban. Helga és Rajmi viszont elég eszesek ahoz, hogy kitartsanak egymás mellett, és így pikkpakk felmarják a lóvét - de friend zonánál többet nem nézek ki belőlük sem.
IzomTibi és Sörényes párja is pont ezért tud erős lenni, Szilvi nem fogja dobni Tibit mert megmentette őt a kieséstől, meg azért sem, mert abszolut nincs neki való pasi odabenn. Tibor pedig korrekt faszi, megtartja Szilvit amíg az a fene törékeny pici szive mást nem fog mondani.
Vagy amíg fel nem adja, és haza nem megy Karolához :))

Úgy általában, eddig jól futott ki a műsor a Karola körüli kavarásokra, de most új helyzetet kell teremteni. Én pl beküldeném Pintér Tibort lóháton, vagy Delhusa Gjont és Benkő Dánielt egy szál gitárba öltözve (nem fejenként, hanem közösen) - de előtte gondosan beszögezném a kijáratot.
Tényleg, senkinek nem jutott még eszébe a súlyokat odaragasztani a fekvenyomó padhoz?

Qqts 2019.09.10. 11:13:56

@Nethooligan: #a #szerkik #iden #is #olvashatnak #a #hogyvoltot :D

Kedves Szerkik!

Megfogalmaztam a forumozok 12 pontjanak az elso ket “koveteleset”:

-tajekoztatast kerunk a szabalyokrol
-nem kerunk tobb kettoskeresztet

Remelem a tobbi forumozo kiegesziti :)

hereverő heverő 2019.09.10. 11:14:34

@szociál: Tudod én is könnyeztem, és vágtam még egy szelet hegyes erős zöldet a szalonnámhoz.

hereverő heverő 2019.09.10. 11:16:47

@Qqts:
-Lalit tessék elásni a hajó alá, majd helyezzék rá a vissza a roncsot.
-KREATIVITÁÁÁÁSST, nem pizzaseggelést meg tűzoltókat plüsscicával baszki..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 11:16:55

@hereverő heverő:

Helga és Rajmi szerintem is sokáig húzhatja, igaz még nem ismerjük eléggé Rajmit, lehet tirpák lesz egy piálós partyn és akkor Helga aszondja neki menj anyádba.

Benkő Dani jó ötlet, egy fecskében ott topogna a lányok előtt és mindegyiknek csókolgatná a kezét, lábát mindenét :))
Tenyának nem jönnek be ezek a csajok mert elmúltak 14.

Berborosz 2019.09.10. 11:18:17

Karola kiejtetése érdekesebbé tette a műsort.
Még érdekesebb lenne, ha a későbbiekben visszatérne, mint "új" lány.
.
Szívesen.

Qqts 2019.09.10. 11:18:21

@hereverő heverő: kreativitast?! Azert realisabb celokat fogalmazzunk meg. :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 11:20:42

@Qqts:

Támogatom, már én se bírom anyagilag, ennyi tv-t még nem basztam ki a foci vb óta.

@hereverő heverő:

Eriket ássák a hajó alá, mert az a szerelmetes nézés kivált belőlem némi agressziót, nem tudom meddig bírja a királylány, de már jelezte a fasza kivan már, legalább a budira had menjen el egyedül.

Qqts 2019.09.10. 11:22:25

@Mitya Ivanov: kis bizgentyu, amit mindenhova oda kell biggyeszteni es az ugy mar ad az AMUGY erdektelen dolognak egy coolság-faktort.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 11:22:50

@Berborosz:

éden hotelben volt ilyen hogy a kivágott leányt vissza tették versenyzőnek ?
Nem lenne fair a többiekkel szemben ez a második esélyes dolog.
Sajnos Lb*szta, így járt, pedig elég dekoratív volt, néztem volna tovább.

hereverő heverő 2019.09.10. 11:30:20

@szociál: Én tök megértem az Erik gyereket, sose lesz többet egy szépségkirálynőhöz ennyire közel, mert azok mind el tudnak majd szaladni ez meg ide van láncolva. Persze, hogy szerelmesen néz, mert ennél közelebb úgyse kerül közelebb.
Mellesleg ezt a "ki a legszerelmesebb páros" játékot egyéniben kellett volna játszani, és a legszerelmesebb lányt meg a legszerelmesebb pasit elküldeni egymással a naplementébe. Így kb semmi értelme nem volt, illetve csak az, hogy Andi felmondhatta a scriptelt elegemvan belőled dumát. Majd miután ezen túlestek de még nem jött értük a szamár, hát raktak egy kavicstornyot amit az örök szerelem zálogaként lelöktek a picsába. Mily romantikus!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 11:35:18

@hereverő heverő:

A való életben ez a nő még a messengerre se válaszolna Erikkének, és most tényleg más opciója nincs a lánynak, ráadásul az a súly is nyomja a vállát hogy a legszerelmesebb páros, most nem mondhatja a szerencsétlennek hogy tartsunk egy kis szünetet :)
Szép pillanatok voltak, egy 100-as zsepit tele fújtam mikor a döglött rákokból kirakták a szivecskét, ők azt hitték kavics :)

Nethooligan 2019.09.10. 11:37:28

@hereverő heverő: Rajmi a tegnap esti produkciójával meglepne, ha nem ásta volna el magát. Választotta Helgát, aztán sírt-rítt Karola után. Rajmi és az ész, eddig nem úgy tűnt, hogy ő lenne a legélesebb kés a Love Island-ben. :)
Izom Tibi annyira azért nem tűnik okosnak, hogy a csúnyácska, de talán megbízható Sörényes mellett maradjon, ha csak egy kis esélyt is lát Helgára vagy egy újonnan érkező lányra Sörényest repíti.
Azért az tetszene, ha beküldenének egy olyan faszit, akire Sörényes rápusztulna és nem olyan visszaigazolást kapna, mint Petrik kapott Helgától, azaz a faszi sem egyből szembe hányná. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 11:38:58

Tibor és Szilvi között nem fog eldurranni egy csók sem, még ha 2022-ig is forgatják ezt az évadot akkor sem, ott nulla a kémia, hessteg ahátamközepésesekellezanő

Nethooligan 2019.09.10. 11:39:20

@Qqts: #azonnalváltoztassákmegapárválasztásmenetét!
Persze hashtagek nélkül ha lehet! :D

Nethooligan 2019.09.10. 11:43:37

@szociál: nálam Erik neve már báj(love)gúnár lett. Azzal a bárgyú, izé szerelmes nézésével a világból kikergetett, de úgy tűnik a szépségkirálynő is unja már picit. :D
Az a baj, hogy ha ők így elvannak - bár úgy tűnik Andinak nem ez az álma mégsem, - akkor két ember kiesik a showból, semmi kavarás, semmi vita, így pedig unalmassá válik a műsor.

Qqts 2019.09.10. 11:43:47

@szociál: szegeny Szilvi nem itt fogja megtalalni a gyermekei apjat. Mondjuk azt nem tudom, hogy hol..de valahol biztosan.

@Nethooligan: EKG!
Bocsanat: #EKG

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.10. 12:05:29

@Nethooligan:

Lesz vita, nem kell sok és Andikánál betelik a pohár ezekből a szerelmes nézésekből, és offolja Pélibarnát.

@Qqts:

Áttér a csajokra Szilvike, a kerítésen túl.

Nethooligan 2019.09.10. 12:06:17

@Qqts: Na én most le vagyok maradva, mi az az EKG?

2019.09.10. 12:31:59

@hereverő heverő: " Igazságos Izom Tibor. Egyszerű mint a faék, de legalább böcsületesen próbálja a Karolát megvirslizni." - itt kiesett a számból a szeletelt konzerv ananász a röhögéstől :)))))))

innovation 2019.09.10. 15:28:05

@Qqts: Helgáról szóló részt nem értem. Szerintem az első helyen áll Andival. Pofi, alak, cici, fenék. Nyamm...
Ezek a bolti csöcsök meg virsli száj kinek tetszik? Soha nem értettem férfi létemre. Szilvi szegény meg. A külseje mellett (amiről ugye csak a genetika tehet) belső kisugárzása sincs. Meglátjuk, mit hoznak ki egymásból Tibivel.
Hajrá Helga, hajrá Andi! :)

Qqts 2019.09.10. 15:44:49

@innovation: Noi szemmel Helga kicsit szurke, amikor a felveteleken latom. Semmi extra nincs benne, siman elsetalnek mellette az utcan. Talan az ilyen lanyokra mondjak, hogy szomszedlany tipus. Pl: Az orra nem tetszik, nagy es vastag. O sem elegedett vele, mert vekonyabbra/keskenyebbre sminkeli.
Az alakja rendben van, bar velemenyem szerint ez minden bentlevo lanyra igaz. Mindegyiken van “fogni valo”.
Osszessegeben nekem Helga (bar nem olyan buta, mint a legtobben odabent), nem egy nagy pukk. Talan, ha tobbet mosolyogna az dobna rajta.

Pácsó Ármándó 2019.09.10. 20:00:32

@Qqts: Egyetértek férfi szemmel is.

innovation 2019.09.11. 14:18:11

@Qqts: Ettől kerek a világ. :)
Nekem a szomszédlány típusú csajok a zsánereim. (Az agyonrajzol, műkörmös libák nem jönnek be.) Nincs baj az orrával így képernyőn keresztül. Most, hogy profilból láttam, ugyanezt állítom.
Igen, a mosoly, a játék közbeni "műsorvezetés" nagyon jól állt neki. :)
süti beállítások módosítása