Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x08 - Super Bad Boyfriend

2019. szeptember 08. 09:00 - Szencsike

Lucifer elrabolt egy orvost, akinek régen szívességet tett, itt az idő, hogy a doki is segítsen neki. Hazahozta a lakásába és szakvéleményt kér tőle, hogy távolítson el két nagy kinövést a hátáról. Ez a csúnyaság a denevérszárnyai lennének, amit egy egyszerű rajzzal is illusztrál, amik jelenleg rondák és jó lenne, ha a doki egy kicsit vidámabbra szabná őket. Egy-két virágos tetkó is megtenné, de az orvos haszontalan, max. botoxot tudna neki intézni, de ez nem kell. Szerencsére megjön Ámenka, így az orvos megmenekült, és legalább Lucifer is kieresztheti a gőzt azzal, hogy megjegyzéseket tehet Ámenka laposra vert képére. Itt járt a kedvenc Remiel tesó, vele verekedtek a gyerek miatt, és ezzel csak még jobban megerősödött Ámenka szándéka, hogy a gyermek idelent fog nevelkedni. Lucifernek is fontos szerepet szán ebben, ugyanis felkéri keresztapának. Ez még Lucifer szerint is hülyeség, hogy a megtestesült gonosz nevelje a gyerkőcöt, de Ámenka is kétségbeesett. Nem készült fel az apaságra, fogalma sincsen, hogy mit kell tennie apaként. Mert Lucifer tudja, de nem, sőt, az egyetlen tanács amit adhat, hogy Ámenka kérdezze meg az emberektől, hogyan nevelik a gyerekeiket, ő pedig nem lesz keresztapa, mind a saját, mind pedig a gyerek érdekében.

1.png

Menjünk az aktuális helyszínre, egy gimnázium öltözőjébe, ahol van egy halott tanárnőnk. Ella és Dan most találkoznak először szemtől szembe a szex után, és megállapodnak abban, hogy nem folytatják a dolgot. Igaz, ehhez rövid tőmondatok és zavart mosolygások kellettek, de felnőttként intézték az ügyet. Ezzel szemben Chloe feje igencsak zavaros, a prófécián gondolkodik. Lucifer megérkezett, látja, hogy Chloe milyen zord, hát ha már itt vannak a gimiben, akkor önszántából elvonul a büntetését letölteni, ha Chloe esetleg miatta ilyen. Á, dehogy, ennél többre nem telik tőle, az öltözőben Ella látványosan zavarban van Chloe előtt, mégiscsak Dan ex-felesége. Ella és Dan egymás szavába vágva ismertetik a tényeket, a halott neve Sandra, töritanárnő. A takarító találta meg, ugyanis Sandra szívesen futott reggelente, majd az öltözőben lezuhanyzott és ment tanítani, ehhez képest valaki most megtámadta és megölte, egy tompa tárggyal verték agyon. Amúgy tanácsadóként is funkcionált, a vállalkozók utánpótlását keresi a gimiben és ez a kis csapat láthatta őt élve utoljára az előző gyülin. Chloe fejben messze jár, és most jobbnak látja, ha beszél Luciferrel.

2.png

Négyszemközt elmondja neki, hogy elment Kinleyhez, ezen Lucifer megsértődik, még mindig vissza akarja küldeni őt a Pokolba, szép... Nem, ez már rég elfelejtődött, de Kinley ragaszkodott Chloéhoz és a próféciás rögeszméjéhez. Lucifer röhög, rengeteg próféciát hallott már magáról, talán ezúttal közeleg a tél? Nem, Chloe nagyon rémült, fogalma sincsen, hogy a sok angyali-démoni infó közül mi a jó vagy a rossz, és  elmondja neki a "Lucifer-első szerelem-gonosz életre kel" történetet. Lucifer meglepően jól fogadja a hírt, sőt, még örül is, hogy tud erről, hiszen végre érti, hogy mitől kezdett megváltozni. Sőt, már tudja is mit kell tennie: itt van a Földön, ez tiszta sor, Éva is itt van, ő az első nő az életében, szegény Chloe biztosra veszi, hogy az első szerelem is ő. Lucifernek nincs mit tennie, egyszerűen szakítania kell Évával, Chloénak eszébe sem jutott volna ez a megoldás. Lucifer otthon elmondja Évának mi a helyzet, próféciástól együtt, és Éva mindebből csak annyit hallott meg, hogy ő Lucifer szerelme. Sőt, szerinte Lucifer ezzel elismerte, hogy szereti őt, és lényegében ezzel Lucifer mondta ki először a szeretlek szót is a kapcsolatukban. Lucifer inkább a prófécia második részére, a gonosz elszabadulására koncentrálna, és hát muszáj meghozni a nehéz döntést, szakítaniuk kell. Éva a maga kis lelkes módján meg se hallja őt, szakításról szó se lehet. Tudja, hogy Lucifer most csak hárít, mert régen megbántották. De itt van ő, benne megbízhat azon egyszerű oknál fogva, hogy ő is szereti Lucifert. Éva baba boldog, Lucifer bajban van.

3.png

Vissza a gimibe, Chloe és Lucifer az ifjú vállalkozók klubjának egyik tagjával, Lexyvel beszélnek, ránézésre a lány a klub diákelnöke lehet, olyan kis pedáns. A lány szerint a tanárnő remek tanár, segített neki bejutni a Harvardra, és remek ember, ha bajban voltak, mindig segített nekik, akár családi, akár szerelmi ügyben kértek tanácsot. Lucifer szeme felcsillan, neki is elkélne néhány tanács, hogyan kéne valakivel szakítani. Lexy ezt nem tudja, mert ő nagyon biztos a kapcsolatában, a barátjával az egyetem után tuti, hogy összeházasodnak. Ha mondania kellene egy bajos diákot, akkor egy bizonyos Calebre voksolna, Sandra tanárnő kiemelten kezelte az igazán problémás diákokat. Ez a Caleb stílusosan egy afroamerikai diák, igaz valódi úri sportot űz, golfozik a suli pályáján. Ő épp azt fontolgatta, hogy kilép a vállalkozó klubból, Lucifernek ez is egy szakítás, Chloe rászól, hogy koncentráljon. Caleb felismeri Lucifer nevét, a klubtulaj, aki szívességeket tesz, pár ismerősétől hallott róla. Igen, bár most éppen a gonosz elszabadulásával van elfoglalva, de lényegében igen. Caleb a tanárnővel sem volt valami közeli viszonyban, de egy bizonyos Nate-ről tud, aki veszekedett vele. Ez a Nate egy zabos fehér srác, ugyanis a kedves tanárnő lefeküdt az apjával. A szülei válófélben vannak, szóval valahol oké a dolog, ám a srác még mindig reménykedik abban, hogy a szülei kibékülnek, ezért a tanárnőt elküldte a búsba. Mérges volt rá, de nem ölte meg, alibije is van, a gyilkosság idején reggel még javában a barátnőjénél, Harvard Lexynél volt, mert nem aludt otthon, az apja elküldte őt előző este valami üzleti ügy miatt. Chloe köszöni az infókat, Lucifer rákérdez még, hogy ment tönkre a szülei kapcsolata? Nate szerint azután ment minden igazán gallyra, hogy párterápiára jártak. Terápia, ez a hívószó Lucifer fejében.

4.png

Ámenka, megfogadta Lucifer tanácsát, kikérdezi a többi apukát. A Luxban kérdezget, kifog egy elvált apát, aki azt hiszi, hogy a felesége küldte rá a nagydarab négert, hogy fizesse be a gyerektartást, amit már rég megtett. Ezzel nem lett okosabb, jöhet a következő, egy 30 körüli fickótól kérdezi meg, hogy milyen a kapcsolata az apjával. A pasas meleg, imádná, ha Ámenka lenne az ő új apucija. Ez se jó, jöhet egy táncosnő, milyen a kapcsolata az apjával? Félmeztelenül táncol egy klubban, szerinte?  Eddig abszolút vakvágány, viszont nocsak, itt van a klubban Caleb és Lucifert keresi. Szerencsére Ámenka meggyőzi, hogy ő is tud segíteni, így Caleb megmutatja a hátizsákját, egy rakás bulibogyótól kéne megszabadulnia. Egy Tahir nevű dílernek dolgozik, de ki akar szállni, igaz, Tahir ezért kicsinálja. Remélte, hogy Lucifer megveszi tőle az anyagot, de talán Ámenka is tud segíteni. Szerinte Tahir csak még jobban rászállna, de lenne egy ötlete. Rendőrség, Ella megkapta Sandra boncolási eredményeit, Chloe szól Dannek is, közösen megbeszélhetik, ám Ella szerint jó lesz ez most ketten is, Chloe majd átadja Dannek az infókat. Chloe nem teszi szóvá Ella furaságát, de az eredmények szerint a fejsérülést egy bizonyos típusú golfütő okozta. A gimiben van golfoktatás is, Caleb is játszik, lehet a gyilkos ütő még ott lapul az egyik szekrényben, kell egy házkutatási parancs. Ellát ezek után valaki felhívja, és kifejezetten a Tiernan-ügyről érdeklődik nála.

5.png

Lux, Mézi randizik, megfogadta Linda tanácsát, ő is keres magának valaki különlegest. Az első randipartner gyakorlatilag Mézi 2.0, egy börtönőr csaj, még a külseje is olyan vad, mint Mézié és a viselkedése is olyan, mint Mézié. Hála az égnek, Mézi felismerte, hogy ez nem fog menni. És ha már Linda, eljött az ideje a párterápiának, Éva most is cuki, itt ülni Lindánál, mintha Lucifer fejében lenne. A természetes kedvessége Lindát is elbűvöli, és hát Lucifer rátér a lényegre, tökéletes a kapcsolatuk, hogyan látja ő, mint szakember ezt a tökéletességet? Linda érzi, hogy a vesztébe fog rohanni, de vágjanak bele, Lucifer írja le a kapcsolatukat. Lucifer igencsak szép szavakkal jellemzi ezt, szerencsére Linda fejében ott a Lucifer-szótár, tudja, hogy a sok szépség mögött bizonytalanság bújik meg. Éva szerint ez olyan, mint a tagadás, ő is magától rájött arra, hogy Lucifer állandóan az ellenkezőjét teszi annak, mint amit meg akarnak vele értetni. Linda végre talált valakit, aki ugyanúgy érti Lucifert mint ő, és szinte egyszerre mondják ki Évával, hogy Lucifernek szembe kellene nézni a problémáival, nem pedig valami másra kivetíteni azokat. Egy csodás barátság kezdetei ezek a pillanatok. Szegény Lucifer pedig még messzebb jutott a megoldástól, mert a két nő összehaverkodott.

6.png

Ámenka és Caleb eljutottak L.A. egy lepukkantabb részébe, itt él Tahir. Caleb valami buliban találkozott vele meg a társaságával, elég menőknek tűntek, így Caleb odacsapódott hozzájuk. Egy nap Tahir rátért az üzletre, és Tahirnak ugye nem lehet nemet mondani. Ámenka biztos benne, hogy neki sikerülni fog, és ha lerendezték a tagot, elmennek fagyizni. Tahir épp a haverokkal ücsörög a kertben, és vidáman fogadja a kedvenc eladóját a testőrrel együtt. Ámenka szépen közli velük, Caleb kiszállt a buliból, Tahír int az egyik emberének, Ámenkának csak ujjgyakorlat a lerendezése és visszaadja a hátizsákot Tahirnak. Tahir nem tágít, mivel ő üzletember, Caleb nem adta el a bogyókat, így tartozik neki. Majd Ámenka kifizeti, elmegy a pénzért, de ez gengszterek között nem járja. Tahirnak biztosíték kell, nem ígéret, Caleb maradjon itt. Azt már nem, ha nem, akkor Tahir elkéri Ámenka láncát. Igen, ez az Apa-féle csodanyaklánc, és sajnos nincs mit tenni, muszáj odaadni Tahirnak, aki megfenyegeti őket, ha bármiért is eljön hozzá a rendőrség miattuk, elintézi őket. A rendőrségen Chloe és Lucifer Nate apját hallgatják ki, tisztességesen előadja, hogy mennyire sajnálja a tanárnő halálát. Miért küldte el este Nate-et? Munkaügy, Lucifer fordításában ez olyasmit jelent, hogy ő ölte meg a szeretett Sandra nénit? Nem ölte meg, sőt, ha már így kiderült a dolog, akkor Sandrával már kb. egy hete szakítottak, ugyanis a kedves apuka már rég mással randizik. Ez a másvalaki pedig az exfelesége, Emma, újra összejöttek és megpróbálják újrakezdeni. Este is Emmával volt, Nate-nek még nem akarják elmondani, nehogy újra megzuhanjon, ha nem sikerülne a szülőknek felmelegíteni a kapcsolatukat. A válásukat nehezen viselte, de  most már jól van, együtt jár Harvad Lexyvel, de ki tudja, mennyire tartós ez is. Chloe elkéri a nő adatait, Lucifer meg rákérdez, hogy miért szakítottak annak idején Emmával? Nos, a legtipikusabb klisék miatt, hűtlenség, elhanyagolás, önzőség, csak a válás lehetett a kiút. Lucifernek ezzel egy újabb zseniális ötlete támadt.

7.png

Ez pedig a „Hogyan veszítsünk el egy nőt a lehető leggyorsabban?” művelet lesz. Ennek részeként Lucifer a haverokkal lóg Éva helyett, és úgy viselkedik, mint egy ősember: cigizik, sörözik, lepukkant lesz. Más csajokkal bulizik, sőt, akár más csajokkal csókolózik ha kell, illetve minden szabad percét  videojátékokkal tölti. Éva azonban rafkós csaj, ő is beszáll a gémerkedésbe, ha kell, ő is undorítóan zabálja a chipset és issza a sört, valamint ő is kipróbálja az új csajt, és ő lesz a társaság lelke, amikor a haverok átjönnek szórakozni. Hát Lucifer, ezt megszívtad, szerencsére jön a megváltó telefon, munka van, megvan a gyilkos! Szegény Éva hiába lelkes, a párja lelépett, nem jött be a „Hogyan tartsuk meg a pasit” trükközés. Ámenka és Caleb fagyiznak és megbeszélik a srác ügyes-bajos dolgait. Késő bánat ugyan, de Caleb azért lógott Tahirral, mert a menő fehérek közé nem tudott igazán beilleszkedni, Tahir meg az ő világból való. A srác kíváncsi, hogy Ámenka miért segít neki, ő pedig elmondja, hogy az apaság miatt, szerencsére Caleb nem sértődik meg, hogy ő a próba-gyerek. Sajnos a kellemes estének vége, kijönnek a rendőrök, Calebet letartóztatják gyilkosság miatt, Ámenka hüledezik, Caleb se igazán tudja ezt hova tenni. Most jön a fehér zsaruk keménykednek a fekákkal jelenet, a fegyverek is előkerülnek, és sajnos az se segít, hogy Ámenka állítja, hogy vannak ismerősei a rendőrségen, masszív ordítozássá és erőfitogtatássá fejlődik a helyzet a két járőr részéről. Végre valahára megjön Dan, leállítja a kollégákat, akik elviszik Calebet, Ámenka agyvize csendesen forrni kezd.

8.png

Ámenka az őrsön Dantől tudja meg a híreket, a gyilkos golfütő Calebé volt, akiről tudták a suliban, hogy drogokat árul. Sandra néni megfenyegette, hogy kitálal és Caleb agyonverte, ez a teória. Ámenka állítja, hogy Caleb ilyet nem tenne. Dan szerint sok minden szól a bűnössége ellen, Ámenka rögtön a bőrszínt emlegeti, egy fekete csak bűnös lehet... Dan kikéri még a rasszizmus feltételezését is, a bizonyítékok szólnak Caleb ellen, és talán a rendőrök fellépése se sokat segített. Ámenka nem is érti, hogy miért kellett ennyire túltolni a keménykedést, Dan megígéri neki, hogy feljelenti őket, ám még ő is tudja, hogy semmi se fog változni és később is ugyanilyen események fognak történni másokkal. A tanmese rész megvolt, Ámenka magában füstölöghet tovább, ugyanis jön Ella, elhívja Dant. Ella a bizonyítékraktárban mondja el Dannek, hogy a Tiernan-ügyet vizsgáló csapat összeszedte az infókat és úgy tűnik, hogy egy zsaru súgott Jacob Tiernannak arról, hogy Lucifer törte el Julian gerincét. Dan izzadhat, viszont Ella azon gondolkodik, hogy kideríti ki volt a besúgó zsaru, ám ekkor Dan megcsókolja őt. A részéről ez csak egy kétségbeesett lépés volt, hogy Ella ne ilyesmin törje a fejét, viszont a lány újból megismétli, hogy köztük nincs semmi, amit Dan is tud. Dan szerint talán nem is igaz, amit mondanak, Ella is helyesel és elmegy. De mi lesz Dannel?

9.png

Ámenka bement Calebhez, segíteni fog neki, de srác szkeptikus, egy napja ismeri, és ennyire biztos benne, hogy nem ő volt? Ámenka teljesen biztos az ártatlanságában, Caleb viszont tisztában van a helyzetével, fekete, drogdíler, így simán elkönyvelik őt a gyilkosnak is. Ámenka csak ne fantáziáljon tovább, hiszen őt is majdnem lelőtték. Ámenka nem ijed meg tőle, ha másoknak nem is hisz, legalább neki higgye el, hogy kiderül az igazság, jó emberek dolgoznak az ügyén. Menjünk vissza a Luxba, Mézi újabb randija egy cuki, idős bácsi, aki imádja Mézi véres, kitaláltnak vélt kalandjait. Viszont az öreg lesz az, aki szakít vele, ugyanis két ilyen erős egyéniség nem fér meg egymás mellett. Igazi úriember, de Mézinek ez is csak egy újabb agyzsibbadás. Jön Éva baba, Lucifert keresi, de észreveszi, hogy Mézinek valami baja van. A 21. randin van már túl, nemsokára jön a 22. és ez se lesz jobb az előzőeknél. Mézi már annyira kivan, hogy elgondolkodott azon, hogy talán vele van a gond. Dehogy, Mézi fantasztikus, és Éva felajánlja, hogy gyakoroljon rajta, így kideríthetik, mi a hiba. Sajnos kiderül, hogy Mézi már a bemutatkozás után szexre hívná a másik felet, ez meg annyira nem oké, előbb beszéljen egy kicsit magáról. Na, ez lesz nehéz, Mézi nehezen nyílik meg, ám Éva tudja, a titok abban rejlik, hogy azzal randizzon, aki tényleg elfogadja őt. Éva lelkesedése lassan Mézire is átragad, és szép lassan elmosódnak a próba randi határai. Mézi a bűbájos Évát kezdi elfogadni, folytassák a próba-randit, jól haladnak.

10.png

A rendőrségen Chloe rákérdez Luciferre, hogy halad a szakítósdi, és Lucifer elismeri, hogy csúnyán elbukott mint rossz barát. Chloe szerint azért, mert Lucifer nem rossz, ám Lucifer ebből megint azt hallja meg, hogy Chloe kritizálja őt, de jön Ámenka, nincs lelkizés. Az angyal követeli, hogy nézzen utána jobban az ügynek, mert Calebet felültették. Meglepetésre Chloe egyetért vele, túl könnyű volt a megoldás. Ámenka ad egy listát, rajta azokkal, akiknek Caleb eladott drogot, Chloénál ott a lista, hogy ki férhet hozzá a golfszekrényhez, a közös név lesz a megoldás. Viszont nincsen közös név, de Harvard Lexy neve ott van a drogos listán, Nate pedig a szekrény listán.  Harvard Lexy már a kihallgatóban pityereg, és beismeri, hogy Nate ölte meg Sandra nénit. Nate nagyon padlóra került a szülei válása miatt, Sandra nénit hibáztatta, hogy ő volt a szerető, és tessék, megölte őt.  Chloe szünetet kér, hoz neki zsepit, ám a megfigyelőszobába megy, ahol ott van Nate az édesapjával. Nate a Harvardot hibáztatja, ugyanis Lexy agyára ment a menő egyetem. Lexy azt akarta, hogy Nate vegyen egy csomó drogot, hogy jobban forogjon az agyuk, így jött a képbe Caleb.  Majd jött az érettségi, Sandra néni volt a vizsgáztató és Nate ellopta tőle a vizsgalapot, mert Lexy rákényszerítette. Sandra néni rájött a lopásra és ezért veszekedtek, ugyanis a tanárnő felnyomta volna őt az apjának és a rendőrségnek, ha Nate magától nem mondta volna el. Lexy ezt megtudta, kiborult, hogy nem jut be a vágyott egyetemre Sandra néni miatt. Nate-nek el kellett lopni a golfütőt és neki kellett volna elintéznie Sandra nénit. Nate azonban képtelen volt rá, ám Lexy hidegvérrel megölte a tanárnőt. Nate tudja, hogy bűnrészes, részt vett egy gyilkosságban és rákente egy ártatlanra. Bizonyítani tudja mindezt, ugyanis Lexynek véres lett a ruhája, Nate-nek kellett volna eltüntetnie, de inkább megtartotta és elrejtette. Lexyt csak a Harvard érdekelte, Nate pedig nem állt ki se saját magáért, se az ártatlanért, aki meghalt. Mindezek eljutottak Luciferhez is, aki kapiskálja végre, hogy mit is kéne tennie.

11.png

Calebet elengedték, és Ámenka is visszakapta a láncát, időközben kifizette Tahirt, Calebnek már nincs dolga vele. Csak lóg egy szívességgel Ámenkának, aki kihívja őt egy golfmeccsre, legyen, és Caleb megtoldaná még egy közös fagyizással. Ámenka lelke megnyugodhat, a próba-gyerek szerint jó apa lesz belőle. Lux, a csajok már egészen egymásra hangolódtak, és ott tartanak, hogy Mézi bevallotta, hogy röhögött a Marley meg én c. film végén egy randiján. Gyanítom erre sokan felszisszentünk, de Évának bejön ez az őszinteség, nézzék meg együtt a filmet. Viszont Mézi már elég rossz randimesét mondott, jöhet  Éva. Na, szép, ő csak házas volt, de a második próbálkozásra végre rátalált az igazira. De honnan tudja, hogy Lucifer az igazi? Jogos kérdés, Éva Ádám mellett megjátszotta magát, ám Lucifer mellett önmaga lehet. Vagy legalábbis mostanáig minden rendben volt, ám Lucifer kezd eltávolodni tőle. Mézi biztos benne, hogy ez csak Lucifer újabb hülyesége, észhez tér, és újra Éva kell neki majd, hiszen ő is remek csaj. A lányok nagyon belejöttek ebbe a kis lelkizésbe, már réges-rég nem hasonlít próba-randira a csajok terve. Mézi hoz egy újabb italt, a bárpultnál pedig ott iszogat Dan, és látta a csajok csevegését. Elég bátorra itta magát ahhoz, hogy beszóljon Mézinek, rámoccant Lucifer csajára! Mézi nem veszi fel a dolgot, Dan károg tovább, Mézivel hasonlítanak egymásra, hiszen ő is kijátszotta Ellát. Mézi még mindig hárít, csak beszélgetnek, Éva nem játszik nála. Na, akkor Dan is bepróbálkozik nála, ám Mézi megállítja, Dan tovább nyomul, erre kap egy hatalmas pofont Mézitől, és Dan várja a további ütéseket is. Mézi rutinos a büntetésekben, ez nem normális állapot, Dan büntetni akarja saját magát, Mézi pofonok helyett kidobatja őt.

12.png

Lucifer hazatért, Éva már várja őt, nyoma sincs a korábbi cukiskodásnak, eljött végre a komoly beszélgetés ideje.  Éva kezdi, az este egy barát segítségével rájött, hogy ő nagyszerű  ember, aki megérdemli, hogy jól bánjanak vele. Lucifer igazat ad neki, többet is érdemel ennél, és Éva hiába reménykedik, Lucifer nem tudja neki ezt a többet megadni. Éva nem is érti, hiszen mindent megtett, hogy Lucifer kedvében járjon, Lucifer pedig most jött rá arra, hogy egyiküknek sem szabadna a másik miatt megváltozni. Lucifer olyan lett, akivé már soha többé nem akar válni és Éva is megérdemli, hogy önmagéért szeressék. Éva nagyon kétségbeesett, szereti Lucifert, de Lucifer gyűlöli azt az önmagát, akivé Éva mellett vált. Na, csak rájött és kimondta végre, végig ez volt a probléma. Megszólal a telefon, munka, Éva tudja, hogy a beszélgetésnek vége. Chloe az, Ámenkát keresi, nagy a baj. Később Lucifer már egy gyilkosság helyszínén várja Ámenkát, Calebet lelőtték. Ott van Chloe is, megígéri, hogy megtalálják a gyilkost. Chloe el, Ámenka Lucifernek mondja el, hogy tudja, hogy ki a gyilkos. Lucifer hozza a kocsit.

Luciferék megjöttek Tahirhoz, a sleppet Lucifer tartja sakkban, amíg Ámenka alaposan elveri a főgengsztert. A nagy ütlegelés közepette azonban Ámenka is megáll, talán tudja, hogy ezzel már nem segít semmit. Visszamennek a kocsihoz, Ámenka rájött, hogy az emberek elvesztették önmagukat, és a születendő gyermekének ez nem a megfelelő hely az életre. Lucifer a csendes Luxban búsul, ám Chloe ott lesz mellette. Nehéz estéje volt, Ámenka, Éva, és saját maga okozta a legnagyobb fejtörést. Chloe szerint megváltozott, jobb ember lett, és Lucifer szerint pont ez a probléma. Éva abba a hedonista Luciferbe szerelmes, akit a Kertből ismert, míg itt van Chloe, aki egy teljesen más Lucifert ismer, és ez hiába jó dolog, ha ugyanannyira rossz is, mert Lucifer ettől nem érzi jól magát a bőrében. Ámenka bemegy a halottasházba, Caleb utolsó ajándékként egy igazi kincset kap, Ámenka Apa-nyakláncát. Lucifer elmegy Lindához, megtört, igaz kezdésként az Apját szidja, ismét manipulálja őt ezzel a két különleges nővel. Viszont Lucifer tudja, hogy ez is hazugság, évezredek óta az Apját szidja bármi is történt vele, mert ezt könnyebb elviselni, mint az igazságot. A nagy igazság pedig az, hogy minden a saját hibája, az ördögi énjével kezdve. Linda szerint ez komoly haladás, végre nem a tagadásban él. Győzködi, hogy mondja ki, mit érez, mert sokkal könnyebb lesz neki. Lucifer számára a nagy igazság az, hogy olyan régóta hallja, hogy gonosz, és belefullad ebbe az érzésbe, és állandóan azt kérdezi saját magától, hogy miért gyűlöli önmagát? A 8. rész dalai.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása