Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x07 - "Jó, hát nagy csöcsöm van, az a lényeg"

2019. szeptember 08. 11:58 - sixx

2019-09-08_18_edited.jpg

vlcsnap-00001_47.png

Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában, sapkában, műanyag (?) virággal a fejibe tűzve hívja fel a műsor nézőinek figyelmét, hogy VV Aurelio faszhelikopterezésére többé már NE szavazzanak, mint a hét eseményére, mert már lejárt. Az ilyeneket nem árt tisztázni, az én ultimate vaóságshow-mban a kép a necces pillanatokban kimerevedik, mint Éden Ádám Éden Melanie ágyéka előtt, és bejön Lali magyarázni, de ilyen bénán odavetítve, mint a Pirx pilóta kalandjaiban a kotyogós kávéfőzőbe az űrhajós. Teszem azt, az Ázsia Expresszben milyen jól jött volna, hogy elmondja, azért akarták agyonverni a stábot, mert Sri Lankán a homoszexualitásért sitt jár, a tradicionális menyasszonyi ruha férfira húzásáért meg két kurva nagy pofon. Na mindegy már, majd Indiában, amikor a teheneket abajgatják, visszasírják majd az ötletet.

Hogyvóttal kezdünk, az nekünk is van, és jobb is, mint a tévés, ugorgyunk. Kitti, akinek a fejére az alkatrészeket elég random hajigálta fel a genetika, a párválasztás utáni buliban, azaz a helyi barkácsáruház 2019 Sommer Angebot Das Jahres Super Ja Gut leárazásán beszerzett kerti bútoron elterülő és pezsgőt(?) kortyolgató lakosság előtt aszongya öt hónapos dry spellben van, és azért ha lehet, akkor dugna már, de nem egyéjszakásban, mert 28 évesen neki még nem volt olyan. Elég határozottnak tűnik, idáig hallom a vezérlőben tartózkodó szerkesztőkből kiszakadó "faszom"-at. <-- Ezt lehet, nem így köll leírni helyesen. Tici és Zsófi, a Műszempillás Csábító Ribanc Kittit valami sütivel húzza, amit nem ért, ahogy én sem, ráadásul a legrosszabbkor megszólaló narrátor aszongya, meleg a pite, amit én a szar van a palacsintában helyett használok, így pláne nem tudom, mi a fasz van.

Milyen besülés, te nyomorék? Hallod, te szar? - Kitti

Kitti a sütis beszóláson kattog még egy sort, és megállapítja, hogy Zsófi, aki elment sminkelni, hiszen pont öt perce nem kent a fejére valami kisnyulakon letesztelt vegyi anyagot, és Tici, a frissen éreccségizett VV Soma pótlék ketten egy felet se' tesznek ki. Rá is pirít az egyik faszira (elnézést, de tarkóról csak a taxisofőröket, countryénekeseket és csehszlovák teremfutballistákat tudom beazonosítani), hogy mégis, hogy bírt egy ilyen szakadékkal lenini, mire az a magas bige, aki tévesen azt hiszi magáról, hogy jól néz ki, odavágja, hogy jaj, haggyadmánmagadat, mi vagy te, hercegnő, és ebből lesz egy kis feszkó, úgy látom, Kittit ki akarják itten csinálni, egészen pontosan Férfitolvaj Zsófi és a Férfitolvaj Zsófi Seggébe Begyógyult Szilvi.

Tici jól tette, hogy cserélt, eurót forintra. Vagy forintot euróra? - Zsófi

A hálóban Nia és Gábor(?) fekszik egymás mellett, Nia a "Baszos vagyok" eszöztár tárogató fiókját kihúzva jelzi a csávónak, hogy befogadásra kész, jöhet a bré, de nem lesz semmi, meh, mert megszólal a Csudatelefon, löevél gyött, azaz valaki olvasni fog, előre rettegek, az ilyen jelenetek legalább olyan traumát okoznak az emberben, mint egy Kelemen Anna-pornó. Nyilvánvaló Kapitány üzenete: az új párok költözzenek össze, azaz fogja meg szépen mindenki az átizzadt lepedőjét, és húzza fel a másik ágyra. A legjobban a szinglik jártak, ők ott alszanak, ahol tudnak, hesstegg nyomja_a_könyököd_a_hátam. És ha azt teccenének hinni, hogy ebből nem lehet veszekedést csiholni, hát de.

Amelyik faszi bejön, bármit megteszek, csak őt ne válassza - Kitti

Mert ugye most Kitti (vászon, amire festeni kell) és Szilvi (hosszú lábam van) van facéron, és arra számítanak, hogy majd jön egy pasi, aki kettőjük közül fog választani. Ha én szerkeszteném a műsort, itt lenne egy kis pofára esés, de majd kiderül menten. Az éjjelátó kamera képébe tetovált zombik és csillogó szemű párjaik térnek nyugovóra, a legújabb csaj, aki valami szépségversenyt nyert (első ránézésre a HR Asszisztensek 56. Arany Gemkapocs serlegét) eddig egy kibaszott szót sem szólt, azaz vagy annyi faszságot beszél, hogy ne lehet bevágni, vagy annyira érdektelen, mint egy kampányígéret.

vlcsnap-00031_39.png

Reggel kaja, gyúrás, arc felrakása. Nia Gábor mellett fekve csekkolja, hogy merev-e a bimbesz így hajnal 11-kor, amitől olyan tokája lesz, min nekem, de Gábort a tegnap esti tárogatáshoz hasonlóan rohadtul nem érdeklik Nia ún. bájai. Az egyik kamerára mintha tegnap valaki ráköpött volna (csak remélni tudom, hogy nem az Összeesküvők később geciskilincs néven elhíresült jelenete köszönt vissza), homályba burkolja a Nia és Gábor közti holt teret. Aki egyszer csak aszongya, hogy áll a farka, nahát. Nia elégedett, csak tud hatni az altestere is.

Nem szeretnék Gábornak fájdalmat okozni - Nia.

Pro-tipp: nem köll fogazni. (Szívesen.)

Semmittevés, évődés, kanos-baszos mindenki így hajnalban. A semmittevést beszélgetés tarkítja, a szegény ember Jávorbajsza szerint ha Nia rendesen felöltözködne egyszer, Gábor farka lerobbanna a helyéről. Namármost, én... Jó, hagyjuk. Ezt az epizódot láthatóan arra fűzik itten fel, hogy dugás lesz, ha tippelnem kellene, az újonnan bejövő fasziról rángatja le a parasztinget Kitti, aki nem szokott ilyet, de a muszáj felülírja az elveket. Aztán majd meglátjuk. Gábor közben elképzeli Niát abban a fekete izében, a szerkesztők meg lassított felvételben megmutatják. Gábornak sürgősen el köll mennie rejszolni, már Nia is sajnálja, mondja is Kittinek, hogy full kivan.

Na, feladat. A semmiből. Se Lali, se telefon, se löevél, eccer csak a faszik nekilátnak lefesteni szerelmük tárgyát, nem, nem a kocsijukat, saját magukat, a farkukat, Virgil Van Dijkot, egy Thinkpad X220-ast, az anyjukat, egy RHA T20i-t, hanem a bulát, aki mellett itten alszanak, a truváj meg az, hogy a csaj lát egy képet, amin ő van valaminek beöltözve, és leírja a faszinak, aki lefesti. A végeredmény olyan lett, amilyennek el tetszenek képzelni. A szinglik közben nem csinálnak semmit.

Két nagy sárga cicit rajzolj! - Nia

Én most nagyon pikasszó vagyok. - Tici

Mi az a fos szín? - Helga

Jó, hát nagy csöcsöm van, az a lényeg. - Nia

Milyen jó melleim vannak! - Zsófi

Délután gyúrni KÖLL, meg hidratálni közben, kivéve Gábort, akinek folyamatosan áll a farka. Löevél, Zsófi és Ticián megy randira, ki is rittyentik magukat, aminek van is értelme, mert egy farmra viszik ki őket, szamaragolni.

Ez szamár, vagy paci, vagy miez? - Tici

A többit el lehet képzelni. Zsófi vezeti a szamár hátán rettegő Ticiánt, a kép olyan, mint egy posztmodern festmény a Szíriából a család utolsó vagyontárgyán kimenekített, fogyatékkal élő testvérpárról.

Karola és Tibi is mehet randizni, ők este, de az indulás nem olyan eccerű, mert Karola egy órán át masztizik a zuhany alatt, így nem tudnak elindulni. Sárkányt eregetnek a tengerparton, elég minimál randik vannak itten, a mai két esemény kijött nettó 34 euróból, sőt, a gazda örült, hogy valaki megjáratta az állatot. Tibi ls Karola romiban nyomja a szelfit a Galaxy 9-es sorozaton.

Na, jön az új kani, személyi edző, mondja, de kevesebb izom van rajta, mint egy partvisnyélen. Rajmi a neve, két csaj jön be neki. Kitti a riportban aszongya, Rajmi láttán nedvesedett a bugyui a nappaliban, hát kösz, Kitti, tényleg.

A videó alapján bármelyik kapcsolatot veszélybe sodorhassa. - Karola

Én nem tom mit látnak ebben a Rajmiban a lakók, a csajok hajat vasalnak és pinaszőrt szednek lelkesen, a faszik meg guvadó szemekkel hörögnek, mintha legalábbis Brad Pitt jönne be menten, elvinni a nőjüket, mint a távol-kelet gyerekállományának egy részét. Kitti tárogat a kamerának, besfosok. Karola röhög a faszikon, most mit kel itt hisztériázni, kérdezi, mire Macskabajusz aszongya

Aputeste van! Tudod, hogy én mennyit szenvedtem, hogy ezt felpakoljam magamra?

vlcsnap-00133_2.png

Patriknak innen küldeném Lukács László egyik korai zöngéjét:

Elveszem a kokódat, elviszem a nődet,
Nem tehetsz semmit, nem félek tőled

Mozgóképen:

Újabb randi, Erik viszi piknikre Andit, az Arany Gemkapcs Díj jogos birtokosát, aki az üzenet felolvasásától olyan izgalomba jön, hogy szimpla dejómár helyett így fakad ki:

Östlund munkássága ékes bizonyítéka annak, hogy a mozgóképkultúra digitális forradalma messze túlmutat a fantáziavilágokba kalauzoló pixelfestmények uralmán: ahelyett, hogy a hétköznapi valóságot feledtető látványvilágokat hozna létre, épphogy azt kutatja az átalakuló technológia segítségével, miként válik közvetlen környezetünk egyre többféle képen megfigyelhetővé, illetve milyen viselkedésformáló hatásai lehetnek az újfajta digitális eszközöknek.

A randi a vellában lesz, az ún. villa-lugasban, hát erre miafaszt mondjak, ha a sóherségnek is vannak fokozatai, most nyolcason van a potméter. A randin italozás megy, a többiek meg saját levükben főnek a kertben, és várják az újpasit. És Erik eljutott Andi kezének megfogásáig, ami ált. isk. 2. osztály óta annyira azért nem kéne hogy meghatározó élmény legyen. És perszehogy nem most jön be a csávó, faszom, csak holnap. 

Ja, a művek:

69 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.09.08. 12:39:43

Még nem vettem fel a ritmust. Jó lesz viszont.

Chuck Νorris 2019.09.08. 12:48:12

a részt még nem láttam, de Strici, a cigánylány és a szamár, olyan mint egy Kusturica jelenet

Ken Adams79 2019.09.08. 13:12:21

Ez a Ticián gyerek mindig James Rodriguez-t juttatja eszembe.

Nekem teljesen úgy tűnik, hogy a srácok már attól szerelmesek lettek, hogy valamelyik csaj rájuk nézett, de a csajok... inkább undorodnak a srácoktól.
Pl, ez a Zsófi... a (mimikája alapján) hideg rázza, ha Ticián hozzáér.

FlowingBubbles 2019.09.08. 14:00:50

Végre!!! Sixx is beszállt!!! Még jó, hogy tegnap kérdeztem hogy lesz-e!! Jippí jippíí!! A szír hasonlaton kifeküdtem!! made my day!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 14:18:11

" Karola és Tibi is mehet randizni, ők este, de az indulás nem olyan eccerű, mert Karola egy órán át masztizik a zuhany alatt, így nem tudnak elindulni. "

Első tippem nekem is ez volt, mert ennyire retkes még egy bányász se lehet hogy egy órán át zuhanyozzon, zuhanyozásnak pont az a lényege hogy 5 perces leveretés, és nem órákig kádba fekvés.
Tibi helyében offoltam volna a randit, így járt a Sárkányokanyja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 14:20:23

@Chuck Νorris:

Már csak egy telefingott neon színű jogging kellett volna rájuk, akkor igazán Kusturicás :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 14:22:46

@Ken Adams79:

Várjál még két napot és Helga tarkón rókázza Patrikot.

Pácsó Ármándó 2019.09.08. 15:08:35

Ezeken a festős jeleneteken szétröhögtem az agyam :-))
Nálam Andiék nyertek a Mexico-i téma miatt :-)

2019.09.08. 16:46:40

Teljesen reális lenyomata az eddigi társaság a kinti társadalomnak ebben a korcsoportban. 5 hímnemű közül csak egy férfi mentálisan is, és ezek már válogatott egyedek, akik legalább külsőre férfira hasonlítanak. A nőneműek közül pedig már mind több faszt fogott mint kilincset, vagyis alfaözvegy mind, már az életben nem fog náluk szemcsillogást kiváltani senki.

Érthetetlen, hogy az 5 palimadárból egynek sem tűnt fel, hogy az optimális választás a Helga lenne, aki jelenleg sakkban van tartva. Külsöleg oké, IQ-ban 3 számjegyű értékkel rendelkezik, mégis a sokat látott (dugott) niára nyáladzanak.

Ha van bent nő, aki tudja magáról, hogy fapina, vagyis kibírja szex nélkül végig, és esetleg öklendezés nélkül be tud vállalni egy blázt a 20 milkáért, annak meg adott a megoldás; macskabajúsz.

Egyértelműen csak Tibi prezentálja a férfi jellemet eddig, a kommunikációja a pinákkal példamutató, a többi palimadarat tényleg lenyomja férfiasságban a Nia is.

Végső páros tippem:
Tibi&Helga.

Tudatosság nélkül ezt nem lehet végig tolni, a többiek pedig ezt még nyomokban sem tartalmazzák.

Chuck Νorris 2019.09.08. 17:03:52

megnéztem a 7 részt, pár észrevétel
Andi vs Erik, a szépségkirálynö aranyos csajszi, de szerintem öt csak biodiszletnek küldték be. Erik viszont a folytonos charme-os bámulásával az örületbe fogja kergetni.
Helga vs Patrik, mint egy régebbi részben kiderült, Helgának Tibi tetszik, szerintem ö kivárásra játszik, és jól ellesz Patrikkal. közbe rájöttem miért volt ismerös Patrick, ö is ninjázott, ha jók az emlékeim?
Tibi vs Karola. A legnagyobb fejtörö nekem, Tibi mit lát karolában, a csajnak amugy tuti másik pasi tetszik (vagy senki).
Zsófi vs Ticián, a kiscsaj szerintem szerepet játszik, nem nagyon érdekli Ticián, és alig várja hogy az összerakott párosukat szétbontsa a forgatokönyv.
Nia és Gábor, nem változott a játék eleje óta a véleményem, miszerint Nia az egyik fő beépitett ember, viszont kezdek szimpatizálni vele, jókat nevetek azon ahogy huzza Gábort.
ez az uj fiu Rajmi, én sem tudom miért ájultak el töle a csajszik, béna gyereknek tünt elsöre :)

Chuck Νorris 2019.09.08. 17:12:34

@Captain Admin: nagyon mély igazságokat irtál, jó is lenne a végeredmény (tibi+helga) de szerintem Tibi egy igazi romantikus melák, elég könnyü az orránál fogva vezetni :) vagyis rafinált csajokat fog kikapni nem értelmeseket mint Helga. Akkor már inkább maradjon Patrick, a nyereményért dugni ugyse kell. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 26 szereplö lesz, szóval jöhet még Helgához passzolo.

2019.09.08. 17:19:16

@Chuck Νorris: nincs igazad, mert már most is jelezte tibi helga felé,hogy ő a B terve. Az előzetesből pedig kitűnt,h dobja a mostani szőkét. Szóvak alakul ez.

A mondandóm lényege az lett volna, hogy hihetetlen, hogy az intellektus mennyire nem vonzza egymást. (Jó, semmi kiugró értékről nincs szó ebben a ketrecben, de ebben a csoportban egyértelműen ők jelentik ketten a magasabb minőséget). Szórakozóhelyen pl egy szemkontaktból fel lehet ismerni akivel egy hullámhosszon lesztek, itt meg másodikra sem tudnak jól választani. Érdekes nagyon. :)

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.08. 17:36:54

@Captain Admin: minden szavaddal egyetértek, vagyis EKG :D:D:D

Chuck Νorris 2019.09.08. 18:00:08

@Captain Admin: az vitán felüli hogy Helga a legértelmesebb a csajok közül, de tibi szerintem érzelmileg könnyen manipulálható, hiába a nagy ész ha egy ravasz mosollyal, egy pillantással, le lehet venni a lábárol :)
egyelöre én ugy látom agyban helga és a csajok közt nagyobb szakadék van, mint Tibi és a fiuk közt. Andika pld ugy tünik nem az a harcos tipus, Szilvi meg, aki szintén mutat némi értelmet, nem kell senkinek. A fiuknál viszont Gábor, (aki egyelöre látahatóan élvezettel sodrodik az árral) Patrick, és a bájgunár Erik is képesnek tünik az agyát használni, egyedül stricike aki nagyon kilóg lefele :)

2019.09.08. 18:16:00

@Chuck Νorris: megint vitatkoznom kell. :) Nézd meg, hogy az aktuális partnernőivel hogyan viselkedik/kommunikál Tibi és a többi. Higgadtságot csak Tibi mutat. A többi mint egy állófaszú 16 éves az első punci mellett aminek a közelébe fért.

A nőknél Helgát meg nem kell különösebben magyarázni szerintem. Összetett mondatokat csak tőle hallani.

Behaton 2019.09.08. 18:18:59

Rohadj meg Sixx! A "Szíriás" poénon úgy röhögtem, hogy ráöntöttem a kávét a billentyűzetre. Be is ragadt az óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...............

Gang blogger 2019.09.08. 19:01:38

Ellentmondásnak érzem, hogy amíg a műsorban semmi vetkőzést nem mutatnak, azt az egyet is kitakarták és szigorúan 12 karikás, addig Niával a műsor előtt forgattak egy kisvideót, amin levetkőzni és bimbóig bevágják?! A kisvideó meg a műsor eddigi visszafogottsága teljesen üti egymást és két külön koncepció...

Pácsó Ármándó 2019.09.08. 19:11:57

@Captain Admin: Nem tűnt ki semmi ilyesmi az előzetesből, csak az hogy IzomTibinek nem tetszik, ahogy Karola-Daenerys fogadja az új csávót :-) Ha a srác igazán érez valamit, előbb megbeszéli a dolgot a párjával.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2019.09.08. 19:24:41

A Nia nevű lány nem diszkózik egész véletlenül?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 19:44:26

@Captain Admin: @Pácsó Ármándó:

Sárkányok annyának nem Tibi volt a kiszemelt ?
Örült mint ló a farkának mikor őt választotta Tibor a Terminátor, majdnem szingli lett bakker mikor Stricián pattintotta, most meg teszi az eszét és rámenne az úgy palira, úgy hogy nyertes helyzetben van ?
Ha így lesz akkor tuti az RTL súgja ezeknek ki mit húzzon.
Aki a survivort látta, az levágta hogy megvezetik a nézőket.

Pácsó Ármándó 2019.09.08. 19:57:42

@gergo: DJ Nia? De.

@szociál: Meglepődnék, ha Kitti és Sörény hagyná érvényesülni Daeneryst az új csávónál, de ha igen, akkor #bentmindenkihülye, #rtlsúg

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 20:19:44

@Pácsó Ármándó:

Sztem Lóarc Kittike nem fog bejönni az új srácnak, Sörény meg nem túl szép, igaz hosszúak a lábai, nem igen tudná helyettesíteni Kudlik Julit a deltában :)

Billy a kölyök 2019.09.08. 20:23:42

@Chuck Νorris: Igen Andi mint csaj mérföldekkel veri a mezőnyt, de játékosnak nulla. Lényegében nincs is ott, csak néha bájosan belemosolyog a kamerába.
Persze, ha dögös külső elég ahhoz, hogy mindig találjon párt maga mellé, akkor már ezzel is nyerő lehet....

Pácsó Ármándó 2019.09.08. 20:34:39

@szociál: Attól függ hogy lesz a párválasztón. Ha az új srác választhat és bárkit kinéz, azzal rögtön párt alkothat, az más tészta, mintha keresnie kell valakit, hogy maradhasson, mint Erik. Mivel két lány szingli, náluk van a legtöbb esélye. Persze a LóvÁjlenden minden megtörténhet! Vagy az az ÉdenHotel volt? :-))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 20:40:07

@Pácsó Ármándó:

Csak Kitti ne maradjon ,mert rosszabb mint az ebola.

Theriad 2019.09.08. 20:49:29

@szociál:
Én meg nemrég értem haza, reggel óta a kertben/teraszon/hajón/pincében dolgoztam. :D

Theriad 2019.09.08. 23:00:28

Nia, aki már 7 éve sem lehetett szerelmes típus. :D (nem tudom, hogy linkeltétek-e, de az utolsó kép elég sok mindent elmond róla).
www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-nap-szepe-nia-v2/

Blindmouse 2019.09.09. 01:57:12

@Theriad: Mi az hogy zenéléssel foglalkozik? a lemezjátszó az nem hangszer, vagy ha van egy mikrosütőm akkor élből szakács vagyok? :D

Thats What She Said! 2019.09.09. 06:27:43

@Blindmouse: szívemből szóltál! És köszönöm a szakma védelmét :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 06:33:14

@Blindmouse:

Részben igaz az állítás, mert bakeliteket pakolgat, ha gázszerelő lenne, akkor tényleg túlzás lenne ha azt mondaná zenéléssel foglalkozik.
Úgy lenne korrekt ha azt mondaná, zenével foglakozik.

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 07:53:51

@Blindmouse: Lehet, hogy az oboára gondolt :-)

hereverő heverő 2019.09.09. 09:12:11

@szociál: A rakodómunkás is bakeliteket pakolgat, de kurvasemmi köze a zenéhez. A Nia pedig szórakoztatással foglalkozik nem zenével, ha már szőrszálat hasogatok. És nagyon szereti a focit, ami messzire vetíti az intelligenciahányados totális hiányát, szóval foglalkozzon csak zenéléssel, nekem mindegy :)

bobbafet 2019.09.09. 09:23:46

"Kitti, akinek a fejére az alkatrészeket elég random hajigálta fel a genetika" - eddig bírtam olvasni sírva röhögés nélkül... :)

sogeking 2019.09.09. 09:24:06

@Pácsó Ármándó: szia Pácsó :) ki a favoritod?
posztot nehéz olvasni

Chuck Νorris 2019.09.09. 09:57:19

megnéztem a 8 részt , lesz megint kavarás rendesen. az adás gyöztes jelenetét nálam egyértelmüen Helga röplabdás popsiképei vitték el, a többi 53 perc csak sallang volt :)

Theriad 2019.09.09. 10:23:41

@Blindmouse: Nekem van, ráadásul grillez is, úgyhogy én annak tekintem magamat, jó?! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 10:51:54

@hereverő heverő:

Bontsuk két részre, mert van a futball , és van a magyar fudbal, az utóbbit nem igen szoktam nézni, még a válogatott meccseket sem, hazaáruló G napos vagyok :))
Szóval kuncogNÁK ha elpitsáznának újfent minket a Szlovákok :P

@Chuck Νorris:

Lehet sokáig nem gyönyörködhetsz a hátsójában, ha Tibor rámegyen Hosszúlábra, szegényember Johnny Deppje meg Kittire, akkor Helga a két szék közé esik :)

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 10:52:11

@sogeking: SziJa Pókember! Nincs még favoritom, a jelenlegiek közül még senkiben sem látom az esélyt a nyerésre. Bár TC jól tud hazudni! :-)

@Theriad: Azt hittem ez egy 18+ os kommentszekció :-))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.09. 11:05:45

@szociál: nem kell, elég furcsa a lány magától is...

Mitya Ivanov 2019.09.09. 11:15:35

Ennek az új srácnak az arcberendezése az egyben Kun Aguero. A teste persze kevésbé Maradonás

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 11:20:50

@Brigante:

Hosszúláb annyira nem csúnya, van olyan szög aminél kifejezetten jól néz ki, csak ne rázná annyira a csontos seggét :)

@Mitya Ivanov:

Nekem elsőre Ikon Ákos jutott eszembe, ha még modoros is lenne akkor kiköpött.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 11:26:02

@Theriad:

Az első képen a dj pultnál elég tanyasi feje van :jajj

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 11:31:26

@Mitya Ivanov:

igen :)

Patrik meg Gundel Takács Gábor :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 11:33:18

Tibi = Selmeczi Roland

Kitti = Vajnáné Palácsik Eszmeralda

Kentacsdisz 2019.09.09. 11:37:16

Lőjjetek le, de nekem a legjobban a Kittike jön be. Van egy ilyen cuki önmardosó humora, már amikor nem nagyképűsködik, bár az is jópofa, láthatóan cinkelésből teszi. A mellei meg szenzációsak

2019.09.09. 11:42:43

@Kentacsdisz: nem rossz kis félcigó puncinak tűnik, nekem a Helga után ő a 2. Fogalma sibcs hogyan kellene játszania és viselkednie, ez van ha már túl sokan jártak egy nőben és még látszólag jó nőnek tűnik. Meg kell dugni rendesen, ledominálni aztán elválik,h érdemes e vele foglalkozni.

Kentacsdisz 2019.09.09. 11:53:10

@Captain Admin: abszolút nem vagyok benne biztos, hogy annyian "jártak volna" benne. Az utolsó mondatod meg nem sok tiszteletet mutat a nők iránt :-/ Kb. a benti csávók (legalábbis Strici, Tibi biztosan)

hereverő heverő 2019.09.09. 11:53:53

@szociál: Na ebben nagyon igazad van, van a nemzetközi foci és van a magyar puma.

@Captain Admin: Te is a klotyón, papírzsepibe dugtál utoljára, ha ennyire értesz a nőkhöz.

2019.09.09. 11:55:45

@Kentacsdisz: én sem tippeltem, hanem tényként közöltem, hogy azok a nőknek ilyen a viseljedése jelkemzően, akik már több faszt figtak mint kilincset.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 12:00:55

@Kentacsdisz:

Sztem Kittikéből csak a kamerák miatt nem jön ki az állat, ha nem vennék minden pillanatát az életben tutira telibe verné Szilvikét egy palacsintasütővel.

horex · http://horex.uw.hu/ 2019.09.09. 12:05:24

Ennél modoroschabb blogot rég olvastam. Gondolod a hülye szavaiddal te vagy a menőcsávó?

Kentacsdisz 2019.09.09. 12:20:08

@Captain Admin: ez egy nagy általánosítás, nem egy olyan csajt ismerek, akik szeretik a szexet, nem túl monogámok, de mégis jófejek és nem kell őket "ledominálni"

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 12:30:41

@Kentacsdisz: Nem lő le senki! :-) Kittire sok jelentkező nem volt még eddig, szerintem simán a tiéd lehet, be is írom a forgatókönyvbe, hogy Kentacsdisz+Kitti egy pár virtuálisan :-)

Theriad 2019.09.09. 12:30:50

@szociál: Szerintem úgy az összesen. :D

@Pácsó Ármándó: végül is az :)

illiberális 2019.09.09. 13:12:55

@szociál: Ha attól leszel boldog hogy a szlovákok "elpitsáznának" este akkor nálad valami valóban nem stimmel, vagy lehet hogy szlovák vagy? Gondolom akkor is nagyon boldog voltál amikor a román Adrian Rus (aki már bánja hogy megkérte a magyar állampolgárságot bezzeg akkor amikor jó pénzért leigazolta a Vidi akkor jól jött, amikor meg az NB3-ba száműzték akkor meg nyafog) pályára lépett Ploestiben és a sok hülye b..zi román azt üvöltözte hogy "Magyarország szopjon le". Kii is mehetnél hozzájuk és teljesíthetnéd a kívánságukat.

Kentacsdisz 2019.09.09. 13:20:24

@Pácsó Ármándó: király! el is viszem egy randira a félemeleti teraszra!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 14:48:26

@illiberális:

Bekaphatja az összes fhaszomath a magyar fudbal, közpénzestül, tao pénzestül, stadionostul, o1gstül.
A világ összes pénzét bele lapátolták a fociba, a romokba álló egészségügybe lapátoljanak bele annyit ,hogy ne dögöljenek meg halomba az emberek ,mert nincs orvos, meg nővér.
Kit érdekel hogy lassan 2000 ft 1 euró, vagy 600 ft a benya, végre kijutunk az ebére , hurrá !

illiberális 2019.09.09. 15:48:24

@szociál: Oké ebben igazad van viszi a pénzt a magyar foci de azért drukkoljunk a szlovákoknak? Szerinted ha nyernek a szlovákok akkor több pénz lesz egészségügyre? Újpest drukkerként átkozottul idegesít hogy a Fradit telenyomják közpénzzel az Újpest meg le van sz..va mert belga a tulaj. de azért a Fradinak drukkoltam amikor a kupaszereplésért játszott, mert magyar csapat még ha magyar már alig játszik benne. A magyar egészségügyről egyébként tudnék mesélni édesanyám lehúzott ott alkalmazottként 30 évet, ott nem csak az a probléma hogy kevés a pénz a probléma jóval összetettebb ennél. Ha dupla annyi pénzt kapnának a kórházak akkor sem lenne elég orvos meg nővér de ma is nagyon sokan nagyon jól megélnek abból hogy romokban a magyar közegészségügy, ha több pénzt kapnának akkor többet lopnának ki. Egyik hazai párt sem mert, mer hozzányúlni ehhez a kívülállók által áttekinthetetlen különféle személyes meg magánérdekek által befolyásolt bonyolult rendszerhez Gyurcsány legalább felszínesen megpróbálta bele is bukott. Csak menj el egy szimpla problémával egy háziorvoshoz majd küld el egy rokonodat egy teljesen más problémával és meglepő módon vszeg ugyanazt vagy ugyanannak a gyógyszeripari multinak a termékét fogja felírni orvosságként. Gondolom nem nehéz kitalálni hogy miért. Persze biztos vannak kivételek a háziorvosok között is nem akarok általánosítani. Vagy nézd meg hány befolyásos orvos végzi a magánpraxisát államilag finanszírozott drága eszközökkel, és ez még csak a jéghegy csúcsa!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.09. 16:01:12

@illiberális:

Semmi sem a fociról szól, az egy pénzmosoda, mindegy egyes beáramoltatott lóvénak meg van a helye, csak éppen nem arra fordítják amire kellene.
Olimpiát és vizes VB-t akarunk rendezni, azt a lóvét ha beletolnák az egészségügybe már meg lenne mentve, és nem úgy nézne ki mint egy vizihulla .
De a tűzoltók, rendőrök, senki sincs megfizetve, embereknek nincs állásuk...vagyis van, közmunkás lehet ha akar fillérekért, vicc ami itt megy.
EU-s pénzeket is úgy elverik mint ha a sajátjuk lenne, minden közbeszerzést megnyernek és mindent túláraznak, hihetetlen lóvékról van szó, milliárdokban beszélnek 100 milliókért le se hajolnak, a "Gázszerelőé" a fél ország...vagyis tudjuk kié, ilyet csak banán köztársaságokban lehet megtenni, meg Putyinéknál.
Magasról lexarom ki ver el minket, Szlováktól, romántól kikapni még rosszabb, de ezek a túlfizetett focisták se fognak nagyon siránkozni ,mert megmarad az állásuk a klubcsapatukban és keresik az évi 80 millákat, és ezért a pénzért nagyon meg se izzadnak, mert tudják hogy teljesítmény nélkül is biztos a helyük, nem akarnak ők angol másod osztályban játszani, ha itthon is megfizetik őket nulla, ott futni kéne, ott bele döglenek egy meccsen, az NB1 csillámfaszpóni a Championshiphez képest :)

etikette 2019.09.09. 19:01:02

Erikből kinézem hogy privatban elrabolja majd bezárja a lányokat aztán csak nézegeti őket azzal az őrült nézésével :D

Pácsó Ármándó 2019.09.09. 19:18:44

@etikette: És élve hagyja őket vagy vastagon lelakkozza mindet, hogy ne büdösödjenek holtukban? :-)

Blindmouse 2019.09.09. 20:22:09

@szociál: a bakelitek pakolgatása nem zenélés. max zenelejátszás. Ugyanúgyahogy az ha behúzom a monaliza festmény fotóját egy képnézegetőbe a monitoromra, akkor nem állíthatom azt hogy festek.

A zenélés az az, amikor fog BÁRMILYEN hangszert, gitárt, zongorát, vagy akár egy darab alufóliát egy fésűn, és egy hangsort lejátszik bármin (a bőrösfuvola nem számít.)
De valszeg nem igen tudja a csibehusi hogy mi az a C moll 7, azt inkább tudja hogy huszas egy óra natúrfranciával. :)

chatte 2019.09.11. 09:36:38

@sixx: ez az utolsó csóka a képen úgy néz ki, mint Gendry Baratheon csak úgy 20 centivel magasabb, nem?
amugymár halálra izgultam magam, commenten sincs friss cikk, hála a szüzanyának, hogy végre írtál
süti beállítások módosítása