Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x07 - Devil Is as Devil Does

2019. szeptember 07. 09:00 - Szencsike

Az epizódot egy ismerős rendezi, Richard Speigth Jr., a SupNat Gábrielje, aki rendezőként is jó munkát végez ebben a sorozatban is. A Julian-saganak nincs még vége, ugyanis Lucifer tetteinek csúnya következményei lesznek. Egy hídnál járunk, és egy szerencsétlen férfit lelő valaki. Közben Éva és Lucifer hangját halljuk, a kismadarunk nagyon elégedett magukkal, ahogy megbüntették Juliant a múltkori epizódból. Sőt, alig várja a következő alkalmat, hiszen ő is ráérzett a büntetés örömeire. Lucifer is elégedett magával, hiszen végre azt tette, amire teremtették. Viszont a bűnözők nem állnak sorba, nekik is meg kell várniuk, ki lesz a következő. Éva rájön, hogy ezért dolgozik Lucifer a rendőrségnek. Velük együtt találja meg a következő bűnöst, és a madárka igazán lelkes, ebben is Lucifer partnere akar lenni. A párocska új közös hobbit talált magának, Lucifer alig várja, hogy Éva drágával együtt kapja el a csúnya rosszfiúkat. Chloe és Dan a kórházban vannak, Julian gerinctörése ellenére jól van, legurult a dombról, ez a hivatalos magyarázat. Készséggel beismeri az emberkereskedelmet, a Könyvelő Gary meggyilkolását és Fánkos Joan rendőr megölését. Sőt,  igazából bármit beismer, mert még a börtön is jobb neki, mint idekint lenni. Julian retteg és Dan felismeri a tüneteket, ugyanígy félnek azok is, akiket Lucifer „megdolgozott”. Chloe biztos benne, hogy Lucifer nem menne ilyen messzire, és Dan is azóta fúj rá, mióta Charlotte meghalt. Talán Dan már képtelen objektív lenni, ám Dan Chloét is megvádolja, ő is elfogult Luciferrel.

1.png

Ámenka és Remiel hugi kalandjai nem fejeződtek be, a csaj még mindig nem tette túl magát azon, hogy az imádott bátyja felcsinált egy embert. Ámenka egy hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül, sokkal közelebb érzi magát az emberekhez, mint bármikor. Még a képességei elvesztését sem bánja, mert rájött, hogy nem szabad lenézniük az embereket. Remiel képtelen megérteni a tesó új álláspontját, így Ámenka élőben is megmutatja neki, hogy mire gondol. Ugorjunk az aktuális bűntett helyszínére, megtalálták az áldozatunkat a híd alatt. Ella jelenti, hogy ugyan fejlövés végzett vele, de még ez sem volt elég, hát valaki ledobta a férfit a hídról. Érdekes, hogy Ella túlságosan is jókedvű, korábban megrázta volna egy ilyen eset, de most már ő is csak a vállát vonogatja. A halott neve Sam, ismert drogkereskedő, igaz, most semmi nyoma annak, hogy drog lett volna nála.  Talán ezeket is elvitték az irataival, kulcsaival együtt, és nem is feltétlenül a gyilkos rabolhatta ki. Ella rákérdez Luciferre, Chloe biztosra veszi, hogy Évával van, és pont begördül mögöttük az álompáros. Chloe nem látja őket és azon morfondíroz, hogy Éva ugyan rendesnek tűnik, de elég rossz hatással van Luciferre. Lucifer rájuk köszön, Chloe jól tippelt, Évát is hozta magával. Éva vidáman rájuk köszön, ám Chloe elküldi a lányt, nincs helye a vendégeknek egy bűnügyi helyszínen. Éva cukin mosolyogva kijelenti, hogy tanulni jött, mindent tudni akar a bűnüldözésről és Chloe jó tanár lenne. Ha hízelegni akart, Chloén nem látszik semmi, de félrehívja Lucifert. Lucifer túlment a határon, Éva nem jöhet, ez nem szórakozás, hanem munka. Lucifer tudja ezt, és ha Chloénak nem kell Éva, akkor Lucifer se marad, megkeresik Évával a bűnöst. Erre Chloe megijed, Lucifer tényleg képes lenne otthagyni őt, így beleegyezik, hogy Éva csak erre az ügyre, de maradhat. Éva nagyot sikít az örömhírre, Lucifer szerint kiválóan fognak szórakozni.

2.png

Az őrsön Éva drága a bűnözők plakátjaival szemez, alig várja, hogy elkapja mindegyiket. Lucifer szerint egy is elég lesz közülük. Chloe még mindig nem dolgozta fel, hogy itt van a nő, és elég ridegen elutasít egy hívást. Lucifer tudni akarja, hogy ki volt, de Chloe nem köti az orrára. Dan ezúttal Ellának morog Luciferről, most az zavarja, hogy itt a barátnője. Ella kedveli Évát, és szerinte jobb ha azt csinálják, amit szeretnek, mert bármikor eljöhet az utolsó pillanat, hiszen a halál bármikor lecsaphat. Ja, vagy eltörhet az ember gerince, Dan csak úgy bedobja ezt a kis megjegyzést, ám Ella tudja miről beszél, de Julian nem tett feljelentést. Ella biztos abban, még ha így is lenne, úgysem találtak volna semmit nála, mert a házát rég kitakarították. Dan morogva tovább megy, Lucifer megmutatja őt Évának, és lefafejezi, de őt nem büntetik meg, hiszen az egész élete büntetés. Kedves, ezzel nem segített semmit, hogy változzon róla Dan véleménye. Ismét Ellázunk, Chloe és a Büntetőpáros tőle hallja az összefoglalót. Samet ugye ledobták a hídról, ám a halála előtt valaki még fejbe verte a pisztollyal. A Büntetők már most imádják az esetet, ennyi erőszakot meg kell torolni, Chloe igyekszik nem látványosan utálatosnak lenni velük. Ella a sebben aranypelyheket talált, a pisztoly aranyozott lehetett, és ilyet nagyon kevés bűnöző használ. Szerencsére az adatbázisban ilyesmire is rá lehet keresni, megtalálnak egy Greg nevű illetőt, aki bérgyilkosként ismert és a nyomok arra utalnak, hogy személyes ügy lehet a kivégzés, és emiatt Greg ezúttal hanyagul dolgozott. Éva alig várja, hogy megbüntessék őt, Chloe javít, igazságot kell szolgáltatni, Éva azonban nem érti a különbséget. Chloe amolyan „látod miről beszélek” pillantást vet Ellára, Lucifer és Éva vidáman indulnak Greg után. 

3.png

Linda-lak, egy terhesség alatt fontos, hogy a magzat hallja a környezetünk hangjait, hogy beszéljenek hozzá. Mézi a maga gyilkos stílusában ezt teszi, épp arról mesél, hogy ő volt a legkisebb a démon-alomban, de fürgeséggel és találékonysággal pótolta ezt a hiányosságát, és elmeséli az első gyilkosságát. Linda nem ilyesmire gondolt, mikor eltervezte ezt a kis játékot, de Mézi nem érti a problémát, mi baja a gyilkolós történetekkel? Linda nem kísérti a szerencséjét, elüti a választ, hogy munkába kell mennie, Mézi összeszedi a késeit, és testőrként vele tart. Linda őszintén értékeli a gesztust, de a betegei nem biztos, hogy egy állig felfegyverzett nővel akarnak találkozni, Mézinek meg kell tanulnia a határokat. Rendőrség, Dan komolyan vette Ella szavait, ugyanis elhozta Julian lakásából a szemetet. Ellának meg is mondja, nyomot keres, hogy bizonyítsa, valaki járt ott, amikor Julian eltörte a gerincét. És van is találat, ott van a cigicsikk, az a márka, amit Lucifer is szív. Dan elrakja a csikket és találomra felkap valamit a szeméthalomból, megvan amit keresett. Dan elrohan, Ellára marad a szemét összetakarítása. A Büntetőpáros és Chloe egy edzőterembe mentek, ott keresik Greget. Éva reméli, hogy a legerősebb fickót kell levadászniuk, ugyanis imádja nézni, ahogy Lucifer megver valakit. Chloe felvilágosítja, hogy az eljárás ilyesmit nem tartalmaz, se Lucifer otthonában, se máshol nem fognak senkit se megverni, egyszerűen beviszik kihallgatásra. Éva még mindig reménykedhet abban, hogy ellenkeznek, talán Greg is ilyen lesz. Chloe a szokásos letartóztatási szöveggel lép Greg elé, aki egyáltalán nem ellenkezik, sőt, annyiszor tartóztatták már le, hogy ismeri az eljárást, és az ügyvédje is jön majd. Éva Lucifert kéri, hogy még az ügyvéd előtt kínozza meg a vallomásért, Chloe újból rászól, hogy ez nem így megy. Lucifer egy köztes megoldást ajánl, beveti a trükkjét, hadd lássa Éva, hogy dolgozik. Greg se áll ellen az elmetrükknek, az a legnagyobb vágya, hogy bár megengedte volna neki a főnöke, hogy ő ölhesse meg Samet. Vagyis Greg ártatlan, Éva felizgult Lucifer munkája láttán. Chloe ráveti magát az infókra, ki a főnöke, és ki használta a pisztolyt? Mire Chloe újból a kísérőire néz, addigra Luciferék elvesztek egymás szájában, Chloe igyekszik nem felrobbanni.

4.png

A rendőrségen Éva cica vidáman kacarászik a forgós székben, Chloe a nyugalma érdekében nem figyel rájuk. Ella lép hozzá, Chloe Greg aktáját böngészi, a kifizetései alaposabb lenyomozása után rájött, hogy Jacob Tiernan áll a háttérben, ő Julian édesapja. De hogy jön össze Sam halála és Julian gerinctörése? Ella infói alapján valaki Sam gerincét is eltörte, Lucifer pedig meghallotta, hogy miről beszélnek, és ő is figyel. Chloe elmélete szerint Tiernan megtudta, hogy Sam eltörte a fia gerincét, Greget bérelte volna fel a munkára, de mivel a fiáról van szó, személyesen cselekedett, elkérte Greg aranyozott pisztolyát és bosszúálló apaként megölte Samet. A két csaj ezen az úton fogja végigvinni az ügyet, Lucifer végre nem cukiskodik Évával, hanem a csajokra figyel és rájött arra, hogy meg kell büntetni a szörnyeteget, hiszen Tiernan egy ártatlan embert ölt meg. Chloe és a Büntetőpáros elmennek Jacob Tiernan-hoz, a férfi nincsen különösebben megrendülve a fia balesete miatt. Elismeri, hogy rossz ember volt, aki sok gaztetthez adta a nevét. Tiernan nem ismeri Greget, elég sok cége van, amelyek nagyon sok embernek fizetnek. Lucifer számonkérő üzemmódba kapcsol, a fiát bezzeg állandóan kihúzta a szarból, és lássuk be, valamilyen formában az ő hibája is, hogy Julianból szarházi alak lett. Tiernan úgy gondolja, hogy Juliant valamelyik ellensége intézhette el. Nahát, pedig Julian elmesélte Lucifernek, hogy az apjának is elég sok titkolnivalója van. Éva szerint ettől olyan, mint egy igazi bűnös, viszont Tiernan itt be is fejezné a beszélgetést, ha nem vádolják semmivel, akkor menjenek el. Lucifer agyát egyre jobban elborítja a köd, még Chloét is elküldi, hogy végre megbüntesse Tiernant, mert megérdemli. Chloe figyelmezteti Lucifert, hogy elkapják Tiernant, ám Lucifert most szó szerint a két nő irányítja. Egyik oldalán Chloe, aki azt kéri, hogy ne tegyen semmit, a másikon Éva, aki búgó hangocskájával duruzsol Lucifer fülébe, hogy igenis csapjon oda. Tiernan ideges, mert nem tudja mit lát itt, Lucifer már lassan robban, de elég Chloénak csak megérintenie őt, és sikerül megállítani. Lucifer szinte kirohan az irodából, Évával a nyomában, Chloe pedig figyelmezteti Tiernant, még nincs vége.

5.png

A rendőrségen Éva masszírozza Lucifert, Chloe pedig ideges, mert Lucifer alakítása miatt Tiernan körbevette magát az ügyvédeivel. Éva azon kattog, hogy így nem tudnak senkit se megbüntetni, még Greget is el kellett engedni, kifizették érte az óvadékot. Éva kérdőre vonja Lucifert, hogy elmarad a büntetés, Chloe pedig végre valahára elküldi őt. Kettesben Luciferrel elmondhatja neki, hogy Éva rossz hatással van rá, ám Lucifer ismét a saját fejében él. Ő végre rájött arra, hogy kicsoda, megbünteti az embereket, ez az ő lényege. Chloe emlékezteti arra, hogy ennek megvan a törvényes módja, Lucifer azzal érvel, hogy régen ő volt a Pokol ura és a gonoszokat büntette odalent, mert ha nem teszi, akkor rossz dolgok történnek. Ezért törte el Julian gerincét, és ezért fogja Tiernant is elintézni. Chloe pedig csak ne papoljon neki semmiről, hiszen ő az, aki nem tudja kezelni Lucifer valódi személyiségét. Visszamegyünk Jacob Tiernan irodájába, mégpedig Dannal, ezzel biztos, hogy a hadjárata új szintre emelkedett. Dan tudja, hogy Julian gerincét szándékosan törték el, és azt is tudja, hogy ki. Sajnos nincs elég bizonyítéka az illető ellen, viszont Tiernan befolyásos ember, jól jönne a segítsége, hiszen ő se szokta futni hagyni az ellenfeleit. Tiernan benne van, kiről lenne szó? Lucifer Morningstarról.

6.png

Chloe és Ella átnézik Sam boncolási anyagát, hátha a gyilkos valamilyen DNS-nyomot hagyott rajta, nyál, izzadtság, ilyesmi, ám nincs találat. Viszont Sam egyik ujját eltörték, mintha egy gyűrűt akartak volna leszedni, ám ez már a halál beállta után történt, lehet az tette, aki ellopta a cuccait. Chloe azonban nincs itt fejben, a mennyei igazságszolgáltatásról gondolkodik. Mi van akkor, ha létezik Menny és Pokol, és nekik rendőröknek talán felesleges a munkájuk. Ella vallásos, ezért dobta fel neki a témát, ám Ella már rég feladta a vallást, véleménye viszont van. Régen hitt benne, hogy segítik a munkájukkal ezt az igazságszolgáltatást, az egyensúly fenntartását, de most, úgy véli, hogy se Menny, se Pokol, így rajtuk kívül nincsen senki, aki elvégezné ezt a feladatot. Chloe rákérdez a Pokolra, az Ördög valódi, van büntetés, nem? Nem, mivel a Pokol se létezik, sőt a Biblia szerint az Ördög annak idején angyal volt, de nem lehet csak úgy átalakulni totális gonosszá. Chloe mindebből annyit hallott meg, hogy angyal volt, ám Ella berágott, szerinte ez egy rakás hülyeség, és sértődötten elmegy. Lássuk Ámenkát és Remielt, egy játszótéren vannak, mikor Linda megtudta, hogy terhes, Ámenkával először ide jöttek. Remiel a nyavalygó gyerekekben és a töketlen szülőkben is csak az emberek gyengeségét látja, a születendő baba is gyenge lesz, ha itt marad. Ámenka nem gyengeséget lát az emberekben, hanem hibákat, de kinek nincsenek hibái, még az angyalok sem tökéletesek. Sajnos Remiel már rég döntött, Ámenkát csak tiszteletből hallgatta meg, elviszi a gyereket. Szagot fogott, szóval az anyát be tudja azonosítani. Remiel elrepül, Ámenka pedig utána megy. Linda békésen sétálgat az utcán, de mintha csak érezné, hogy valaki figyeli, követi őt. Gyorsabb léptekre vált, majd behúzódik egy kis zsákutcába. Ott hamarosan felbukkan egy sötét alak, aki megérinti Linda vállát, aki ijedten ugrik egyet. Szerencsére ez csak Mézi, vigyáz Lindára, az ifjú anyuka és a baba védelme az egyetlen feladata. Kis lelkes, Linda mondhat bármit, nem fogja tudni levakarni magáról a botcsinálta árnyékát.

7.png

Eljött az ideje Ámenka és Remiel nagy csatájának, egy elhagyott, lerobbant pláza épületét teszik még jobban tönkre. A csata és a szópárbaj is döntetlen, de végül Ámenka elintézi a hugicát. Remiel kénytelen elfogadni a vereségét, és azt, hogy nem nyúlhat a babához. Figyelmezteti a bátyját, hogy egy nap még megbánja a döntését, majd hazarepül. Remélem később még visszahozzák, vagy legalább is hoznak még angyalokat, érdekes lenne ezt a szálat is tovább vinni.  Chloe-lak, rég láttuk Trixie-t, leckét ír, Chloe pedig Lindának telefonál, aggódik Lucifer miatt, hívja vissza. Trixie hallotta, miről beszél az anyja, és ő is aggódik, mert az anyja aggódik. Viszont Trixie sokszor hallotta tőle azt a tanácsot, hogy egy barát mindig segíthet a bajban, ám Chloe úgy érzi, hogy most nem ő a legjobb erre a feladatra. Lucifer-lak, Lucifer válogatott kínzásokat képzel el Tiernannak, ám Éva a türelmetlenebb, csak bökjön rá az egyikre, és intézzék el végre. Éva úgy érzi, hogy Lucifer csak az időt húzza, ő viszont úgy fogalmazna, hogy nem sietné el a dolgokat, az ágyban ez bejön. Éva javít és kibújik a szög a zsákból, szerinte Chloe az időhúzás oka. Éva kedveli Chloét, de a személye rossz hatással van Luciferre, visszafogja magát miatta. Éva a legjobbat akarja neki, mellette nem kell rejtegetnie semmit, főleg nem azt az Ördögöt, akit a paradicsomi Kertben megismert annak idején. Éva tudja milyen, ha valaki visszafogja magát, hiszen ő Ádám miatt tette ugyanezt és Lucifer pont ezt teszi, csak Chloe miatt. Lucifer már épp tiltakozna, de nyílik a liftajtó és megjön Trixie. Ő az a barát, akire most Lucifernek szüksége lehet, igaz, Éva jelenléte meglepi a kislányt. Trixie most jár először Lucifer otthonában és tornádóként száguld végig a lakáson, és imádja minden egyes részét, az antik és törékeny műtárgyakkal együtt. Ám a gyerkőc lebukik, Chloe nem tudja hogy itt van, és azért jött, mert azt hitte, hogy Lucifernek egy barátra van szüksége. Igaz, már ott van vele valaki, és Éva bemutatkozik neki, kellemetlen percek fognak következni.

8.png

Chloe-lak, Dan megérkezett Trixiért, apás este lesz. Chloe szól a leányzónak, és a várakozás közben Dannel átbeszélik az ügyet. A gyilkos Jacob Tiernan, ám sajnos betonbiztos védelme van, nehéz lesz elkapni. Dan ideges lesz, alaposan átgondolta ezt? Chloe bólogat, ám Trixie jó ideje nem jött elő, a szobájában találnak egy üzenetet, elment Luciferhez. Lucifer-lak, Trixie örökölte Chloe nyomozói vénáját, szigorúan kikérdezi Évát, és mivel jó választ adott arra a kérdésre, hogy valóban ő-e az a barát, akire Lucifernek szüksége lehet, azt hiszem átment a Trixie-vizsgán a kis madárkánk. Viszont két fegyveres alak bukkan fel a lakásban, az egyikük Greg. Éva Lucifert hívja, aki elintézi a pisztolyosokat, és Greg ugyan rálő, de nincs itt Chloe, Lucifernek a haja szála se görbül, csak az inge lesz lyukas. Lucifer elszedi Greg aranyozott pisztolyát, tudja, hogy Tiernan küldte őket. A liftajtó ekkor nyílik, megjött a két aggódó szülő és egy járőr, szerencsére nincs baj. Mivel Trixie-t Éva bújtatta el, jár neki egy hálás mosoly Chloétól. Kicsivel később már nyugisabb a helyzet, a rendőrök a háttérben végzik az ilyenkor szokásos tennivalókat, Lucifer azonban zordan iszik. Chloe odamegy hozzá, és Lucifer azzal kezdi, hogy sose hagyná, hogy a kölyöknek baja essen. Chloe tudja, és azt is, hogy Lucifer fejében most rengeteg csúnya dolog jár Tiernannal kapcsolatban. Még jó, Chloénak is a bosszún kéne agyalni, hiszen majdnem megölte a gyerekét. Igen, sok ilyesmi gondolat jár Chloe fejében, de Tiernant törvényesen fogja elintézni és reméli, hogy valahol Lucifer a lelke mélyén tudja, hogy ez a helyes út. Ő az Ördög, de régen angyal volt. Hát persze, de Lucifer már maga sem tudja, hogy mi is igazából, hiszen Pierce meggyilkolása óta tért vissza az ördögi arca, és az angyalszárnyai talán végleg eltűntek. Igaz, ezt azóta sem ellenőrizte. Chloe szerint erre csak egy megoldás van, nézze meg, ilyen egyszerű, és hátha meglepetésben lesz része. Éva szól, hogy a rendőrség végzett, Chloe elköszön Lucifertől és Évához lép, egy öleléssel köszöni meg, hogy megvédte Trixie-t. Chloe elmegy, Éva most már nem olyan nyegle, mint korábban, de ugye a pasas után fognak menni, hogy megbüntessék? Lucifer igent mond, de ezúttal egyedül, a saját módszereivel fogja elintézni őt. Éva azt szeretné, ha Lucifer boldog lenne, és ez teljesen őszinte, és lassan eljön az a pont is, amikor Lucifernek saját magával kell őszintének lennie.

A rendőrségen Chloe és Dan alaposan megdolgozzák Greget, aki szerencsére vall. Mindig is kedvelte Juliant, de felelőtlen volt. Samnek is sok pénzzel tartozott és mivel apuci sose adott eleget, hogy Samet kifizesse, így tárgyakat adott neki: órák, kocsi, néhány drága családi ereklye. Tiernan azt hitte, hogy Sam törte el Julian gerincét, és bosszút állt rajta. Ám később Tiernan kapott egy új tippet, hogy Lucifer volt a valódi gerinctörő, ezért küldte oda Greget és a haverját. Dan hirtelen kapkodni kezdi a levegőt, Greg mintha látná, hogy mi a gond, talán tudja, hogy Dantől jött a tipp, mindenesetre azt mondja, hogy Tiernan nem mondta meg neki kitől is jött az infó, Dan megnyugodhat. Chloe egy gyűrűre kérdez, és ezt a bizonyos családi gyűrűt Jacob Tiernan ujján látjuk viszont. Az irodájában van, már jó ideje nem hallott Gregről, úgyhogy beindul a menekülési terv. A testőrét előre küldi, hogy szervezze le a magángépet, ám a testőrt mintha valaki odakint épp megverné a hangok alapján. Ez a valaki pedig Lucifer, eljött végre megbüntetni Tiernant, a szemei már vörösök. A rendőrségen Chloe, Ella és Dan képek alapján keresik a gyűrűt, ha bizonyítani tudnák, hogy Samnél volt a gyűrű, és Tiernan elvette tőle, akkor letartóztathatják, mielőtt valaki más intézkedni kezdene. Az egyik képen ott van Sam ujján a gyűrű, két nappal a halála előtt készült a fotó. Ebben a pillanatban Lucifer sétál be az őrsre, és hozza a meglepően jó állapotban lévő Jacob Tiernant. Lucifer nem bántotta őt, ott járt az irodájánál és hallotta, hogy lelép, mint aggódó állampolgár úgy érezte kötelessége megakadályozni. Szép mentés, és Lucifer végre magába szállt, túl messzire ment, de remélhetőleg vissza tud még jönni. Vagyis megnézte a szárnyait, Lucifer kissé túl lazán bólogat, és Chloe is örül végre, sose késő jót cselekedni. Remélhetőleg Lucifer is így gondolja máskor is.

Linda-lak, az esti órákban Linda egy utolsó teát akar inni, igaz, az árnyéka ott van mögötte, Mézi még mindig követi. Linda örül, hogy ilyen lelkesen részt vesz a családi életükben, ám itt az idő kiugrasztani a nyulat. Linda kereken rákérdez, hogy Mézi szerelmes-e belé? Mézi jót röhög, de nem, igaz, Linda amolyan kicsi a bors, de erős típus, és ez általában bejön, de most nem. Rendben, akkor Linda ítélete az, hogy Mézi valami mást keres, mint amit ő és a baba adhat, ugyanis Mézi valakihez tartozni akar, egy társhoz. Mézi szomorú arca egy tanulmány, Linda bizony jól gondolkodik. Lindának viszont érkezett egy SMS-e, ami nagyon rossz hír lehet. Ella, még dolgozik, és pakolás közben megtalálja a régi láncát, a kereszttel. Jön Dan, még ő is bent van, és ha már így alakult, lelkiznek egyet. Annyi biztos, hogy mindketten elveszettnek érzik magukat, a nagy miért kérdésre nincs válasz. Dan a megoldást se droggal, se alkohollal ne keresse, Ella kipróbálta, de nem jött be. Lesz viszont egy másik megoldás, ez pont egy olyan pillanat, amikor két sebezhető ember a szó minden értelmében egymásra talál, a néhány kósza érintésből csók, majd szex lesz. Chloe ezen az estén elment a börtönbe, meglátogatja Kinley atyát, az öreg hívogatta állandóan, álljon le ezzel. Kinleynek még mindig lenne mondanivalója számára, ám Chloe biztosan állítja, hogy Lucifer nem az a gonosz, akinek hiszi. Linda, eljött Luciferhez, nagy a baj, Lucifer remeg, mint a nyárfalevél, és azt hajtogatja, hogy nem akar szörnyeteg lenni. Megnézte a szárnyait, azóta először, mióta visszatért az ördögi arca. Börtön, Kinley a próféciáról beszél, azt hitte, hogy Chloe Lucifer első szerelme, de ezek szerint mégse. Így viszont ki lehet Lucifer első szerelme, és erre már Chloe is odafigyel. Kinley tudja, hogy Chloe is tudja, hiszen talán már itt is van a nő. A prófécia szerint ha Lucifer a Földön jár és rátalál az első szerelmére, elszabadul a gonosz. Lucifer-lak, a szárnyak megvannak, de sajnos sokkal rosszabb a helyzet, mint ahogy vártuk. Kibukkannak a szárnyak, amelyek olyanok mint egy denevér szárnyai, csak vörösek, és hatalmas karmok állnak ki az ízületeknél.  A 7. rész dalai.

Címkék: lucifer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alma_szósz 2021.02.22. 13:36:08

hú a Virág szülők nagyon nem szimpatikusak, ha segíteni akarnak a lányuknak azt nem így kéne

.Zsu 2021.02.22. 13:45:23

@alma_szósz: ezt gondolom nem ide akartad :D
vagy kezdjünk itt el egy VV topicot? :)))

Egyfejű 2021.02.22. 13:55:09

@alma_szósz: @.Zsu: Akartam is kérdezni, itt is itt vagyunk? :D

alma_szósz 2021.02.22. 13:58:42

@.Zsu: baszki nemár, azt hittem észrevétlen marad :D mobilról vagyok na... nemtudom hogy kell kommentet törölni

.Zsu 2021.02.22. 14:40:31

@alma_szósz: szerintem azt csak olyan félisten emberek tudnak, akiknek van admin joguk.
de nem baj ez így, h itt van a kommeted :)) meg most már a miénk is :D @Egyfejű:
süti beállítások módosítása