Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x06 - Párosodás és a plüssmackó hadművelet

2019. szeptember 07. 13:08 - 6paw

Gyors elemzéssel indul a műsor, hogy mi történt a zuhanyban, hát Zsófi interpretálja férfiasabban a történteket: összekeveredtünk, Striciántól csak csajos szirénázásra futja. Karola persze vérig van sértve, úgyhogy ágyból kivonul.

Strici nagy kópé, elbugázza Zsófi kedvenc plüssmaciját, majd a sötétben felkérdezi, hogy aludhat a nélküle. Zsófi lemegy 4 évesbe és hopp már bent is van Strici ágyában. Gabesz meg nézheti a födémet. 

Reggel megy is a Helgaposta, sárkányok anyjának tálalja, hogy hát az ágya még ki sem hűlt, Zsófi már ott fetrengett. De vajon mit szól Gabesz? Normálisan reagálja le a srác, amúgy mit is tehetne, felfogja szerintem, hogy a  morális igazság kurva kevés a bentmaradáshoz. Strici persze totál férfiasan rákeni a Zsófikára az egész történetet, tulajdonképp Strici csak áldozat. Hát ha felál a cerka, mit lehet tenni, mi? Gábor és Strici többé nem barátok :(ke_pernyo_foto_2019-09-07_11_56_00.png

Evezzünk érdekesebb vizekre, Erik tol pár pro tippet IzomTibinek, hol máshol, mint a kézisúlyok hűs árnyékban. "Karolának egy Úr kell" - Tibi körülnéz - "Te!" - oszlatja el a homályt Erik. Tibi elmélázik ezen és felméri, bizony Karola mostmár kúrható zónában figyel, ahol eddig csak a Sörényes volt, lássuk be, nem túl nagy persepektíva, én is a fekpadot választanám inkább. Szóval Tibiben megszületik a nyerő ötlet: Karola jó választás, amúgy is tolja az edzéseket.

ke_pernyo_foto_2019-09-07_11_58_54.png

Izomtibi nem szarakodik, odaparancsolja magához a Sörényest és közli, hogy itt nem terem több babér. Ha én választanék, nem lennél - vakarja meg tűzoltósisakját Tibi. Patrik pedig tehetséges biodíszletként moderál és próbál hasonlítani Johnny Depp -re. Szilvit ez a beszélgetés lesúlytotta, rájött arra, hogy drasztikusan csökkent az esélye a fődíjra.

Közben Karolával azonnal közli is IzomTibi a híreket, Karola erre egy dönt megadja Tibinek az esélyt. Ezt kijavítja Tibi "magunknak"-ra. Kezd szimpatikus lenni nekem ez a srác. Lehet, hogy Ő a KondiKhal? Amíg ezen gondolkodunk rate this breast: 

ke_pernyo_foto_2019-09-07_11_58_05.png

 

Gábor közben kapja a keresőcimkéset, hogy duplarandi van készülőben, bármely kancára teheti a gyeplőjét. Kitti és Nia a befutó. Nia persze alapon tudni véli, hogy itt csak Ő lehet a választott, Kitti csak muszájból lett választva. A helyzet úgy áll, hogy Nia kanyarokkal férfiasabban viselkedik mint a Strici, kérdés kinek jön ez be? Fel is teszik a kérdést, hogyha csak egy kancát lehetett volna a hűs tengerparta édesgetni, melyikőjük lett volna? Gábor erre leizzad, zihál és bullshitel, de nagy erők árán kikerüli az értelmes választ. De a szerkesztők ma elemükben vannak, küldik is az üzit, hogy akkor most valamelyiket küldje szépen haza. Gábor nagy gondolkodás után Niát választja. Ezzel szerintem élete legrosszabb döntését hozza, mert ha ez a szerelem kisarjad, Gabesz búcsút inthet a golyóinak és a szabad helyváltoztatás jogának. A parton eldurrantja ugyan azt a bugyiszaggatónak gondolt jellemzést Niára, mint 20 perccel azelőtt Kittire: látja benne a csibészséget és vagányságot. Láss csodát működik!

ke_pernyo_foto_2019-09-07_12_02_11.pngke_pernyo_foto_2019-09-07_12_02_14.png

Párbaállás következik: 

  • Gábor és Nia: Nem túl nagy meglepetés, persze csibészség és vagányság itt elhangzik.
  • Strici és Zsófi: Itt sem esünk ki a székből.. itt az esély ez első őszinte szerelemre. Lelkük rajta.
  • Patrik és Helga: korrekt módon választott, tartotta a szavát.
  • IzomTibi és Karola: Bizony a sárkányok anyja végre a Khallal hálhat. Tudjuk ez mihez vezet. Nekik spec örülök, ők lettek a titkos favoritjaim.
  • Miss Hungary és Erik is ott ül egy párként, szóval aki a Niából kompletten hiányzó polgári értékekre vár, itt megtalálja majd. Akár értelmes összetett mondatok is elhangozhatnak.
  • Üresben maradt a Szilvi és Kitti.

ke_pernyo_foto_2019-09-07_12_03_03.png

Kieső nincs, sajnos, pedig a sörényes vizuális terrorjától megmondom őszintén én már szabadulnék. 

Nia ellátja tanácsokkal Kittit, talán ennek hatására is átkapcsol extragyökér módba.

Kitti azonnal meg is mondja, hogy Ő szebb és vonzóbb. Mégvonzóbb lenne, ha ezt nem így tálalná.. "Szilvi csúnya mint a bűn" - mondja Kitti, akivel egyetértek, de azért mégiscsak rosszérzést kelt a jóravaló nézőben. Naív ez a kislány és túlságosan is elhitte Niának, hogy játszania kell az alfát a sikerhez. A gond azzal van, hogy ezt nem úgy éri el, hogy kitűnne a vetélytársai közül, hanem hogy lenyomja a környezetét. Ennek általában az életben is és a szigeten is csúnya vége szokott lenni. ke_pernyo_foto_2019-09-07_12_03_20.png

Szerelmes csókokkal záródik az este, Gábor és Nia csőrözik elég közönséges módon. Zsófika meg lelkibeteg, mert nem zuhant meg a kan, akit egy másikért elhagyott. A rohadt életbe is, hát idő kell egy Zsófikát kiheverni. Ha esetleg valaki nem venné észre, hogy Gáborék bensőséges pillanatokat élnek át, az alkalmi csajhorda a leggázabb leánybúcsú brigádokat megszégyenítő hangerővel visít fejhangon. Már csak ezért a pár másodpercért is jár a faszkorbács, remélem a hangmérnököktől meg is kapják. Amúgy ha valaki ráér, majd kérem magyarázza már el, ezt a visítási kényszer jelenséget. 

Az ajánlóból kiderül, hogy érkezik Rajmi a személyi edző, szóval valószínűleg a kollektív IQ drasztikusat nem fog emelkedni a szigeten, de ne legyen igazam.

ke_pernyo_foto_2019-09-07_12_05_20.png

 

 

Címkék: 18+ loveisland
47 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2019.09.07. 14:20:36

Köszi a hogyvoltot, Szilvit én is Miss Sörénynek hívom :-)

""Karolának egy Úr kell" - Tibi körülnéz - "Te!" - oszlatja el a homályt Erik." --> Ezen elmosolyodtam, mert tényleg így volt :-)

"hogy akkor most valamelyiket küldje szépen haza. Gábor nagy gondolkodás után Niát választja" --> ez egy kicsit félreérthető megfogalmazás volt a számomra: arra választja ki Niát, hogy hazaküldje vagy arra hogy vele folytatja :-) Persze láttam a részt, ezért világos, csak a hogyvoltban nem volt az.

Mivel a visítást Kitti kezdte, így nincs rá logikus magyarázat, teljesen elvarázsolt az a csaj :-)

Mate4182 2019.09.07. 16:39:16

oooh 6paw a VV ota varom a hogyvoltjaidat :D :D halas koszonet erte.

nalam a favorit eddig Sylvi 2.0 (Zsofi) de csak a kulseje miatt, a szememben egyedul o jo no, de o legalabb nagyon :D

nia vallalhatatlan de sanszos hogyha mashogy nem majd felsobb utasitasra benn tartjak mert jelenleg a screen time 25%at o teszi ki ... na majd meglatjuk :D

Mate4182 2019.09.07. 16:39:17

oooh 6paw a VV ota varom a hogyvoltjaidat :D :D halas koszonet erte.

nalam a favorit eddig Sylvi 2.0 (Zsofi) de csak a kulseje miatt, a szememben egyedul o jo no, de o legalabb nagyon :D

nia vallalhatatlan de sanszos hogyha mashogy nem majd felsobb utasitasra benn tartjak mert jelenleg a screen time 25%at o teszi ki ... na majd meglatjuk :D

Mate4182 2019.09.07. 16:39:54

baszki bocs a duplazasert a bongeszo itt a melohelyen nem a legelesebb kes a fiokban aztan kicsit nehezen reagalt a kuldes gombra...

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.07. 17:21:10

Nem tudom. Nekem Zsófi pont azt a szép, de végtelen egyszerű karaktert hozzá. Nia cseppet közönséges.

GTI100 2019.09.07. 19:38:46

"Szilvit ez a beszélgetés lesúlytotta, rájött arra, ...."
Sújtotta a pontos j nem ly.

FlowingBubbles 2019.09.07. 20:18:33

Nem csak én hallgatok Rózszínpitbullt, végre ez is kiderült! :D - IzomTibi alias Ig.Iz.Tib. Király volt, várjuk a folytatást! Sixx kiszállt már a hogyvolt-ból?

jágör68 2019.09.07. 20:19:13

Sosem tudok kb 2 percnél tovább nézni ilyen megrendezett valógságsókat, az állatkerttel.
De itt még ennyi idő alatt is azonnal feltűnik, hogy a hímek
1) vagy folyton be vannak állva
2) vagy mindegyik súlyosan kancsal

Pácsó Ármándó 2019.09.07. 20:55:31

@FlowingBubbles: Még IzomTibi a legnormálisabb.
Én is hallgatok :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.07. 21:20:35

Tibor peckes járása, mint kakas a szemétdombon, és az a bárkit megdughatok kifejezés az arcán, lányt , fiút bárkit mert alfa vagyok....sztem bi a csávó, aki ennyit gyúr az a fiúknak is tetszeni akar :)

Striciánnak mákja hogy ennyire jóképű, mert ezzel a szöveggel elhajtanák az anyjába :)
Mondjuk ha ronda lenne, akkor meg nem lenne ekkora a mellény :)

Thats What She Said! 2019.09.07. 21:47:33

@szociál: nekem nem tűnik annyira jokepunek :) nem férfias.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.09.07. 21:53:41

@Thats What She Said!: Tiziano nekem valahonnan ismeros volt, aztan rajottem

Theriad 2019.09.07. 22:37:21

@szociál: Tibi teste messze a legjobb (férfi szemmel nézve) és a vicc az, hogy meleg körökben a "parizerjei" meg a nagy mellizmai tényleg kimondottan vonzóak.
Ettől függetlenül én csak az alfát látom benne, nem hinném, hogy bármikor is kirándullt volna a Szaharában.:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.07. 22:51:08

@Thats What She Said!:

Delon fiatlkoru kepeit nezd meg, tiszta strician.

@Theriad:

Lehet csak az izmai miatt jar olyan peckesen Tibor .
Majd kiderul piasan ramozdul e Gaborra.

Theriad 2019.09.07. 23:01:24

@szociál: Esetleg Erikre, bár Gábor sanszosabb. Mondjuk ilyesmit nem hiszem, hogy leadnának.:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.07. 23:06:10

@Theriad:

Pedig az osszes vv-be betesznek egy meleget, lehet itt is lesz egy radiator .
Orulnek ha nem.

Erikre nincsenek szavak akkora nyalgep, egyre kinosabb.

Thats What She Said! 2019.09.07. 23:38:23

@szociál: megnéztem, van benne vmi valóban :) Tudom, kissé bizarr lesz a hasonlitas, de Tici vonásairol nekem Annabell a horror baba ugrott be :)))

Theriad 2019.09.07. 23:43:29

@szociál: Tény, bár az eddig szerepeltetett karaktereket leginkább a b betűs kifejezéssel illetném, annak minden negatív vonzatával együtt...

Nagy ugrás lenne a szerkesztők részéről, ha beraknának egy más jellegű meleg (ez milyen jól hangzik már :D) faszit is, aki egyrészt férfiként viselkedik (és néz is ki) másrészt azért jelentkezik egy ilyen műsorba, mivel tudja, hogy a figyelmét elvonó elemek (érzelmek, szexuális ingerek) nélkül építhet fel egy tudatos taktikát (amihez talán partnerre talál egy rafkós/céltudatos/lojális/értelmes! nő személyében). Erre kicsi esélyt látok, mivel a castingokon nem változatosság és a 'szellemi erő' keresése a szempont.

No igen, szegény Erik már csak ilyen.

Chuck Νorris 2019.09.08. 05:49:51

A visitási kényszer mellett, felleltem a tapsikolási kényszert is.
A sárkányok anyja a 3centis mükörömmel nekem nem igazán áll össze :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 06:13:27

@Thats What She Said!:

Nekem ez a horror baba nem ugrott volna be róla, inkább egy 6 éves partedlis, a legváratlanabb pillanatban elkezd táncolni, kiszámíthatatlan ez a stricián, szerintem ő lesz az első aki félre fog "dugni", hiába a roma lány élete szerelme, és ez a csajnál elég heves reakciókat fog kiváltani.

@Theriad:

Karola "meglássa" , de ő sem az irodalmi Nobelért teper, hanem hogy több műsoridőt kitöltsön az RTL-en, első 3-ban ott lesz a csaj.
Ezt a csapatot azért nem tudnám elképzelni egy VV-ben mert túl sok az A kategóriás kinézettre, egy VV-ben meg nagy a szórás, ott van pár selejt is.
Gondolom a lávájlendben nem lesz iskola hét :))

Ha a trendeket nézzük, akkor betennének meleget, már divat melegnek lenni, de ezzel kinyírnák a műsort mert párt nem találna, csaj meg nem akarna meleggel kavarni.
De poénból beküldeném Greget (sellőhomárt) a műsorba, hogy leverje a faszikat a víz, a nap végén meg kiküldeném, hogy ez csak egy poén volt az RTL részéről.
Elvinné randira Ticiánt, az meg szétboxolná Gregorián fejét hirtelen :))

Kitti már tudja, hogy nem a legjobb csaj a villában, ráadásul pszichopata, de Nia mire fel veri a mejjét , hogy már Gábort is dobná az új fiúért ?

Thats What She Said! 2019.09.08. 08:44:29

@szociál: O tuti! Tici úgy tűnik gyorsan képes virág rol virágra szállni, de azért Erik se kutya, pár napja meg annak a közönséges csajnak csapta a szelet. Egyedül Tibi és Szilvi jelenleg azok, akik ki tudnának tartani egy ember mellett. A tobbibol nem nezem ki.

bel ami 2019.09.08. 08:54:08

Ott a legjobb csaj a Nia,
engem kéne csókolnia.
Ha bemennék a villába
felpróbálnám hamarjába.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 10:43:35

@Thats What She Said!:

Mekkora poén lett volna az RTL-től ha csak Patrik kaliberű fazonokat válogattak volna be a műsorba, egy csók nem csattanna el az is biztos :)))))))))

Theriad 2019.09.08. 13:43:04

@szociál: Visszafelé - Nia nekem azért furcsa, mert 27 évesen már lehetne annyi tapasztalata (ha esze nem is), hogy ismerje a 'türelem' fogalmát.

Szerintem nem az a divat, hogy ki meleg vagy ki sem (mivel ez születési adottság), hanem a kísérletezési kedve nőtt meg a hogyismondjam fluidabb srácoknak. Ez nem feltétlenül baj, amíg a 'nemi szerepüknek megfelelően' viselkednek (ezért a mondatért a suliban megköveznének :D). Gregtől minden normális értékek szerint élő embert lever a víz. El nem tudom képzelni, hogy egy ilyen bevallottan gerinctelen illetővel miért is áll szóba bárki pl. a munkán kívül.

Eddig nincs olyan nő, mint anno Botox vagy Niki (beceneve már nincs meg), akik messze a kedvenc játékosaim voltak, főleg az előbbi.
Igen, tényleg jól néz ki a 70%, a többi is átlag feletti, bár iskola hét szerintem sem lesz. Esetleg fitnesz napok.:D

FlowingBubbles 2019.09.08. 14:04:38

@Pácsó Ármándó: az első 2-4 epizód alapján amit láttam valóban értelmesnek tűnik a tag - a többihez képest persze - aztán kiderül. Szerintem vagyunk még akik hallgatnak pitbult, csak van aki felvállalja és van aki nem :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 14:06:46

@Theriad:

Első körben kiesni biztos gáz, Nia pedig most bebiztosította magát Gáborral, innen elbukni és szinglivé válni nagy tehetség kell, akkor meg is érdemelné hogy kiessen a facba.

Pedig már divat lett homárnak lenni, hollywoodban is kötelező az összes rasszt és nemi hovatartozást felvonultatni, még ha a sztori nem követeli meg, akkor is valahogy be kell préselni.
A Szigeten is már megnéznek ha fiú létedre nem fogod egy pasi kezét :))
Ha a farkát fogod vállon veregetnek és meghívnak egy gin tonikra :))

Éden hoteleket nem néztem én, gőzöm nincs ki kicsoda, néhány VV-t láttam.

6paw 2019.09.08. 14:23:37

@GTI100: Mea Culpa.. kurvagáz vagyok.. ez a műsor megöli az agysejteim

Pácsó Ármándó 2019.09.08. 14:55:52

@Theriad: Műanyagnak hívtuk itt a Hogyvolton Nikit :-)

Theriad 2019.09.08. 15:12:34

@szociál:Láttunk már karón varjút, de én nem bánnám, ha egy darabig még maradna, van benne egy kellemes adag posztóság, ami a lelkem egyszerűbb felének imponál.:D

A hollywoodi LGBTQ lobbi indokolatlanul erős vagy inkább akaratos, a fajimádóknál is jobban. Nagyon hosszan lehetne a témát elemezgetni, nem is egyszer kellett feldolgoznom, voltak hangosabb szóváltásaim is a különféle csoportok képviselőivel, úgyhogy tegyünk rá pontot.
A Szigetről szintúgy, ne nyissunk vitát, biztos rossz napokon voltam kint, de én még a MagicMirrorban sem láttam kézenfogva palikat, csak fiúcskákat, bár utóbbiaknak csillogó smink is volt a fején, úgyhogy azokat nem sorolom a férfi kategóriába.

Pedig az Éden Hotelek micsoda jók voltak. Lassúbeszédű Kristóf, Hiper, szép emlékek.:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 15:40:04

@Theriad:

Melegekkel nincs bajom, de akik annyira túl tolják mint Greg az gyomorforgató.

Még mennyien költöznek be a hotelbe ?

2019.09.08. 16:10:57

Hatalmas ez a sorozat. Egyfajta párkapcsolati tesztlabor. :)

Theriad 2019.09.08. 20:10:32

@szociál: A brit tapasztalatokból kiindulva a sorozat kb. 2 hónapig megy, az elsőkkel együtt olyan 35 körüli emberre tippelek összesen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.08. 20:16:04

@Theriad:

Jézus, akkor Patriknak reszeltek és Kittinek, kizártnak tartom hogy még egy hetet letoljanak.
A szépségkirálynő is tök átlagos csaj, legalábbis az arca, valami redneck versenyen nyert ? :P

Theriad 2019.09.08. 20:41:44

@szociál: Nem nézted véletlenül a Totál Dráma c. animációs sorozatot. A 'reszeltek' szó azóta a z egyik kedvencem. :D
A Magyarország Szépe versenyen helyezték a fejére akoronát, szal ja, elég redneck.
Amúgy nincs kedved itt folyttatni (ha): hogyvolt.blog.hu/2019/09/08/love_island_1x07_jo_hat_nagy_csocsom_van_az_a_lenyeg

Theriad 2019.09.08. 20:42:39

@szociál: Meg össze-vissza gépelek, pedig nem is iszom. :D
süti beállítások módosítása