Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x06 - Orgy Pants to Work

2019. szeptember 06. 09:00 - Szencsike

Zajlik az élet a Morningstar-háztartásban, Mézi épp egy BDSM-parti végére ért ide, és már csak a pihegő latexbe öltözött résztvevőkkel szembesül. Van egy ketrec, benne a kikötözött lakójával, még egy kis gyerekmedence is ott pihen a nappali közepén. Mézi Lucifert keresi, ő meg épp a zokniját vadássza, amit ráhúztak egy jókora játékszerre, szerencsére az eszköz nem lett lábszagos. Mézi jókor jött, szexhinta, kínpad, melyiket óhajtja kipróbálni, ám Mézi most csak simán mérges, mert Lucifer nélküle bulizott. Az elmondásuk szerint Mézi hónapokig volt távol, úgyhogy jókorát ugrunk az idővonalon, és ez a buli Lucifernek csak egy átlagos kedd, szombaton vadulnak majd csak igazán. És lám, Éva cica is megvan még, igazi dominaként megsuhogtatja a korbácsát és rápancsol a bepunnyadt társaságra, hogy igyanak, nem száradhat ki senki! Érdekes, de Mézivel még nem találkozott a madárka, viszont sok jó sztorit hallott róla és Éva lelkesedése Mézit is meggyőzte. Lucifernek viszont mennie kell, valakinek dolgoznia is kell, így a bulinak egy időre véget kell vetniük. Viszont Lucifer arcán látható a megkönnyebbülés, hogy végre elszabadulhat otthonról. Lám, lám, az első repedések a paradicsomi kapcsolatban.

1.png

Lucifer a rendőrségen büszkén meséli, hogy Éva cica milyen kreatív az ágyban, Ella odavan a sztorikért, szegény Chloe meg igyekszik nyugodtnak tűnni. Lucifer látja rajta, hogy valami baj van, Chloe halál komoly arccal kijelenti, hogy imádja hallgatni az Éva-szexakták  sokadik történetét is, de dolgozni szeretne. Hát igen, Chloe falai ismét magasra emelkedtek, most, hogy Lucifer tartós kapcsolatban él. Szerencsé Lucifer érzi, hogy átment a határon, és jön egy fiatal rendőrlány, Joan, Lucifer megkínálja őt egy kis fánkkal, amit a csapatnak hozott, a továbbképzésre. Dan szerint az már hétfőn megvolt, ma épp szerda van, Lucifer lemaradt az oktatásról. Joan a fánkot se eheti, mert az füves fánk, véletlenül a bulis csomagot kapta fel a lelkem. Viszont így már ő is tudja, hogy miért hiányzik a hétfő és kedd az emlékeiből, csupa átlagos problémák Lucifer unalmas hétköznapjaiban. Chloe az aktákat nézetné át Luciferrel, de megérkezik Éva üzenete, mehet haza, megint dugni fognak. Mézi egy sokkal nyugisabb otthonba tért haza, Linda lakása Ámenka segítségével igazi babaotthon lett. Jön Linda is üdvözölni őt, a pocakja alapján kb. a 6-7. hónap környékén járhat. Ámenka megy is, az esti lamaze órán ismét tali, de Mézi erről le fog maradni, ez a kismama órája. Mézi agyát elborította a köd, Linda gyorsan mondja, hogy a következőre eljöhet, de akarja a fene. Viszont Mézi amúgy se fejvadászkodott, hanem a kisbabának hozott ajándékot, de azt is inkább hagyja a fenébe, ha ilyen a fogadtatás.

2.png

Chloe és Dan megérkeztek az aktuális ügy helyszínére, Lucifernek még nyoma sincs. Dan máris tudja az okot, túl sokat bulizik. Chloe bízik benne, hogy benő a feje lágya, ám Dan szerint ez csak rosszabb lesz. A halottunk felnyársalva hever egy szobron, vagyis inkább rázuhant egy szoborra. Kilökték az ablakon és a szobor egy virág, és a hegyes szárakra esett rá. Végre megérkezik a lelkes Lucifer, ám profihoz nem méltóan rajta maradt a szado-gatyó, kilátszik a feneke. Lucifer rögtönzött megoldást választ, beszigszalagozta a lyukat. Chloe előtt már ott áll a tanú, az áldozat, Gary főnöke. A hölgy szerint Gary kiváló ember volt, a könyvelők mintapéldánya. Sajnos eltűnt a laptopja, ami sok kényes infót tartalmaz. Lucifer közben a mobilján pötyörészik, sőt, félrevonulva még farokfotókat is elküld Évának, hiszen vele cseverészik ilyen önfeledten. Chloe látványosan igyekszik ignorálni őt, a főnökasszony szerint Gary teljesen átlagos életet élt, talán ellenségei se voltak. Viszont lesz egy nyom, egy fiatal lány nagyban rajzolgat a helyszín mellett, és ezt a hulla-szitut muszáj lerajzolnia. Ebédidőben mindig itt van, és lehet lesz egy találat, ugyanis a rajzain sokszor felbukkan ugyanaz az arc, aki a rajzos lány elmondása szerint állandóan figyelte Garyt. Lucifer arra is kíváncsi, hogy aktképeket készítene-e, de Chloe elveszi a fontos rajzot, a csaj elmehet, és jöhet végre Lucifer letolása. Az állandó bulizás már kikezdi a szakmai teljesítményét, és a csupasz fenekével szégyent hoz a rendőrségre és az áldozatra is. Lucifer bocsánatot kér, lenémítja a telefonját, nincs több üzengetés és munka lesz az első, de a telefon rezgőn jelez tovább.

Mézi visszatért a Lucifer-lakba, ott szegény Éva cica búslakodik, a bánatát füves sütivel enyhíti és elmondja, hogy zavarja, hogy Lucifer állandóan dolgozik, alig tudnak együtt lenni. Szomorú, viszont Mézi figyelmébe ajánlja, hogy legyen neki is saját élete, amivel lekötheti magát Lucifer nélkül is. Neki ez a fejvadászat lett, Évának viszont nem kell semmi elfoglaltság, vár tovább a sütijével Luciferre. Mézi egy közös programot is ajánl, de Évának megfelel a semmittevés, Mézi viszont ráébreszti őt arra, hogy annak idején igazi partiarc volt, bulizzon újra. Lehet csak ennyi nógatás kellett, mert Éva újra mosolyog, menjenek bulizni! Mézi pedig letöröl egy kis csokidarabot Éva szájacskájáról. Ámenka épp sétálgat és egy bababolt kirakatán akad meg a szeme, igaz, nem a cuki holmik miatt, hanem meglátott valakit. Figyelmesebben tovább sétál, és egy kis mellékutcában megtalálja a sztalkerét, a Remiel nevű testvérét. A csaj igazi vadász, a pengéje a kezében van. Ámenka mosolyog, nincs elég levadászható állat odafent, unja már Castiel (itt is van egy Castiel!) tesó állandó éneklését, vagy csak ő hiányzott neki? Sajnos Remiel nem szórakozni jött le, megérezte egy nefilim kisbaba erejét és el fogja intézni, Ámenkával együtt. Lucifer végre hazatért, jöhet az újabb közös buli és betépés Évával, ám a lakásban csak Linda fogadja őt. Több kezelést is lemondott, gondolta megnézi mi a helyzet a kedvenc pácienssel. Lucifer saját bevallása szerint minden mesés, igazi egyensúlyban van az élete. Linda megmutatja neki Éva üzijét, elment Mézivel, reméli Lucifer nem halt meg. Linda rákérdez, hogy tényleg olyan elégedett-e, hiszen ott van a nyomozói munka Chloéval, ami megköveteli a józanságot és a közös történetüket figyelembe véve, Lucifer mellette normálisan tud viselkedni. Míg itt van Éva, aki mellett állandóan csak bulizik és a régi, hedonista önmaga, mert Éva ezt várja el tőle. Lucifer oda se figyel, Éva cicának egy szexi bocsi ajándékot küld, míg Chloénak egy hivatalos hangú sajnálomot. Viszont végre eljutottak hozzá Linda szavai, már figyel. Linda szerint így kettős életet él, egyszer az egyik, egyszer a másik énje pörög, de ezt sokáig nem lehet csinálni. Lucifer röhög, végre normális az élete, van egy tökéletes barátnője, aki elfogadja mindenestül és állandóan buliznak, míg van egy remek munkája, amit szeret. És ezért kellett a két nőnek bocsi-ajándékokat küldenie? Szerencsére Lucifert megmenti egy üzenet, mehet dolgozni, viszont lesz min gondolkodnia.

5.png

Chloe egy parkolóházban üldögél a kocsijában, Lucifer megjött, és kezdődhet a titkos küldetés. Ella  lenyomozta a rajz alapján Gary zaklatóját és megtaláltak egy Vince nevű tengerészt, ott van szemben a kocsija, azt kell figyelniük, ha felbukkanna a férfi. Vissza az angyaltesókhoz, Ámenka és Remiel a babáról beszélgetnek, a lány azt hiszi, a gyerek Luciferé a sok kalandja miatt, Ámenka pedig a súlyos titok őrzője, hogy védje Lucifert. Ámenka nem javítja ki a tévedést, és Remiel szilárdan eltökélte, hogy megkeresi a gyereket és elviszi a Mennyországba. A törvényeik szerint angyal és halandó nem kerülhetnek kapcsolatba, odafent a baba jó helyen lesz, és szegény lány már annyira ideges, hogy még a szárnyai is előjönnek. Ezt viszont nem lehet, Remiel nem jár idelent gyakran, és kéri a tesót, hogy lassítsa le az időt, hogy ne lássák a humánok a távozásukat. Ámenka nem tudja lelassítani az időt, igaz, azt nem mondja el, hogy épp gyengélkedik ez a képessége, de inkább csinálják másképp. Segít Remielnek megtalálni a gyereket, de előbb jobb, ha egy ruhaüzletben kezdenek, ugyanis az angyaltesó úgy néz ki, mint egy cosplayes harcos. Menjünk vissza a garázsba, Chloe majdnem elbóbiskol, annyira nem történik semmi se. Viszont így, hogy végre kettesben vannak, bocsánatot kér Lucifertől, amiért mérges volt rá, sajnos most látszik kettejük közt a különbség: amíg Lucifer szexpartikat ad, Chloénak csak a szülői értekezletek jutnak. Viszont, ha Lucifer boldog életet él, hát akkor Chloe is boldog, csak ne lyukas nadrágban járjon dolgozni. Sajnos a nagy monológnak semmi értelme sem volt, ugyanis Lucifer békésen hortyog az anyósülésen. Chloe nem ébreszti fel őt, inkább tovább mondja a magáét, de ezúttal szívből. Örül, hogy Lucifer boldog, de visszataszító számára azt látni, ahogyan boldog lesz, és mardossa a féltékenység is ezért. Közben felbukkan Vince is, egy nőt követ. Chloe felébreszti Lucifert, Vince pedig hamarosan elkapja és betuszkolja a nőt a kocsija csomagtartójába.

6.png

Chloe fegyverrel a kezében pattan ki az autóból és hallja, ahogy Vince azt kéri a nőtől, hogy keresse meg a csomagtartó nyitóját. Fura egy emberrablás és kiderül, hogy Vince emberrablási és túlélő kurzusokat oktat üzletembereknek, a kedves hölgy is épp a tanítványa. Chloe bedobja Gary nevét, Vince nem tanította Garyt, a könyvelők gyöngye a cégét vizsgálta meg és megvádolta őt, hogy kenőpénzt ad a határőröknek néhány latin-amerikai országban. Vince mindezt az ügyfelei miatt teszi, hogy biztonságban legyenek, és Garyt nem ölte meg, csak rá akart ijeszteni. Néhányszor követte, és rájött, hogy rohadt uncsi Gary élete, csak dolgozni és hazajárt. Egyszer azonban elment a Malibu kanyon vidékére, de nem tudta követni, gyorshajtás miatt megállították. A gyilkosság idejére betonbiztos alibije van, külföldön volt kiképzésen és alig pár órája jött haza. Akkor ez ennyi, talán a kanyon adhat valami tippet, Chloe megnézi mi van arra, ez hosszú, több órás kutatást jelent az őrsön. Lucifert hazaengedi aludni, de ő már kialudta magát, majd megcsinálja a kutatást. Biztos, ez uncsi lesz, de Lucifer ragaszkodik ahhoz, hogy Chloe menjen haza, ő pedig nekilát a feladatnak, mert ugyan sok hibát vétett mostanság, de a munka mindig az első számára. Akkor legyen így, reggel találkoznak. Reggel Mézi és Éva hazatértek, Mézin egy Miss Rodeo győzelmi szalag feszül, Éva kezében pedig egy hatalmas játékmackó, jót szórakoztak. Sajnos azonban a lakás üres, a mackó a bosszúság miatt a földön landol. Éva úgy érzi, amikor Lucifer magára hagyja, úgy viselkedik mint Ádám, és mesél egy kicsit a tökéletesnek gondolt első férfiról. Éva csak a második felesége volt, direkt neki teremtették, de Ádámka állandóan az első feleségét hiányolta, aki a szupertökéletes Lilith volt. Mézi elkomorul, Lilith messze nem tökéletes, és Éva cica is rájön, hogy hülyeséget mondott, nem akarta Lilithet szidni a saját lánya, Mézi előtt. Nyugi, Mézi nem veszi zokon, hogy szidta az anyját, már szinte nem is érdekli Lilith személye. Ekkor jön egy futár, jókora ajándékot hozott Évának, Lucifertől. Éva újra vidám, leszedi a csomagolópapírt és előbukkan... egy multifunkciós nyomtató-fénymásoló-szkenner gép. Évának kell pár másodperc, nem ilyesmire számított, Mézi meg már rég sejti, hogy mi lesz a vége. Éva bedugja a gépet, ami elkezd nyomtatni és egy bocsánatkérő üzenet jön ki Chloe számára, miszerint sose fogja őt cserben hagyni. Na, Éva, mit lépsz ezután?

7.png

Ezekben a pillanatokban Chloe is megkapta az ajándékát, Dannel együtt szemeznek egy vörös hajú szexbabával. Lucifer eközben a tárgyalóban szundikál a térképek felett, Danék begurítják hozzá Vöröskét és felébresztik, Lucifer hirtelen köpni-nyelni nem tud a baba miatt. Vöröske kártyája szerint közös élvezetekre való, és Lucifer kivágja magát azzal, hogy az őrs közösen használja majd a babát, viszik csalinak, Dan társasága lesz a hosszú megfigyeléseken, ilyesmi. Dan mérgében messze gurítja Vöröskét és már mondaná, hogy „cseszd meg!”, de jön Ella a fontos hírrel. Gary öltönye túlságosan is nagy volt rá, illetve túlságosan is drága volt egy átlagos könyvelői fizetésből élő embernek. Vagyis nem az övé volt, a gyilkosé lehetett a kabát. Lucifer már mondja is a megoldást, nem ruhacserére kényszerítette őt, hanem felöltözésre. Ha Ella állításával összevetjük a térképes találatát, akkor Lucifer megtalálta, honnan rabolták el Garyt. Ránéznek a térképen mutatott helyre, Ella azonnal jelentkezik, hogy velük tarthasson. Chloe, Ella és Lucifer hármasa megérkezett egy nudista üdülőbe, Lucifer és Ella szája fülig ér, Chloe nem hisz a szemének. Sajnos a bejutás nem egyszerű, az őr szerint vagy hoznak végzést és akkor ruhástól bemehetnek, ám a papír nélkül vetkőzniük kell mint bárki másnak, a szabály az szabály. Chloe szerez egy végzést, csak mire megfordul, Lucifer már rég meztelen, a lényeges részeket a kezében fogott ruhákkal takarja el, ő alkalmazkodik. Chloe vesz egy mély levegőt, ők profik, Ella pedig legyen szíves szerezzen egy végzést, ám Ella is meztelen, neki a nudizás a bakancslistáján szerepel. Chloe kénytelen rábízni magát a két lükére, akik leadják a rucit az őrnek és besétálnak a nudisták közé.

Elláék kikérdezik a strandolókat, jópáran ismerik Garyt, egy idősebb házaspár szívesen mesél róla. Pár hónapja tag, igazán rendes ember, még az adóbevallásban is segített. Lucifer nem érti, hogy lehet valaki egyszerre nudista és könyvelő, de egy hölgy szerint ide mindenféle népek járnak, még értelmiségiek is. Ella rákérdez az ellenségekre, de Gary jóban volt mindenkivel, bár egy bizonyos Juliannel összekapott a férj szerint. Ez a Julian nevű pasas a nudi-üdülő elhunyt alapítójának a fia, most ő vezeti a helyet, de csak romlásba taszítja a helyet a drogokkal és a prostikkal, bár az asszony udvariasságból nem jelentené ki hölgyekről ilyen nyíltan, hogy prostik. Később Luciferék megtalálták Juliant, igazi tenyérbemászó arca van, és két fiatal hölggyel/prostival üldögél a VIP medencében, mellettük Luciferék. Julian mint az erkölcsök őrzője mesél Garyről, azért veszekedtek, mert Gary otrombán ráhajtott a csinos nőkre, és Juliannek muszáj volt eligazítania őt a szabályokban. Természetesen letörte a halála, mert amúgy egész rendes pasas volt. Viszont részéről a kis beszélgetésnek vége, kezd ráncosodni a bőre, megy is. Nem is akárhová, Chloe ott áll ruhástól a medence mellett, meglett a végzés, hogy bejusson. Kezében egy letartóztatási parancs Juliannek, Ella és Lucifer pedig öltözhetnek. Menjünk el a Luxba, Remiel farmert és kabátot húzott, kész kínzás neki ezekben a göncökben lenni. Azt se nagyon érti, hogy Lucifer hogy képes az emberekkel együtt lenni, akik önzők, kapzsik és büdösek. Ámenka szerint nem minden ember ilyen, biztos találkozott valaki különlegessel, aki megmutatta neki, hogy másképp is lehet a világot nézni. Remiel gyanakodva figyeli a bátyust, aki kap Lindától egy üzenetet, lekési a lamaze-tornát, Remielnek azt mondja, hogy csak hirdetések. Eközben a lamaze-tornán a kismamák és kispapák valamint Linda és Mézi egy szülésvideót néznek. Az arcokon ott a riadalom, míg Mézi vigyorogva cukorkát fal a hangos kiabálás, erőlködés, kínlódás, gátszakadás láttán. Neki ez a szülés, a többieknek a természet csodája. Sajnos a baba-mama kötődés kialakítása és a többi nyálas dolog már nem érdekli, Linda alig várja, hogy megbeszélje ezeket vele, ám Mézi lelépett. 

11.png

Julian már a kihallgatóban ül Chloéval, látványosan leszarja, hogy a ruhák az övéi és látták veszekedni Garyvel a gyilkosság napján. A srác nem aggódik, hiszen megérkeztek az ügyvédei a szabadlábra helyezési papírokkal, már az óvadékot is kifizették. Dan tudja az okot, Julian ugyan a halott édesanyja leánykori nevét használja, de az édesapja nagyon is él, sőt egy befolyásos üzletember, Jacob Tiernan, szállítmányozással foglalkozik, szinte alig van kikötő a Csendes-óceáni térségben, ami nem az övé. Mindketten tudják, hogy a srác érinthetetlen, hiszen jön apuci és kiszabadítja, ám Chloe biztos benne, hogy megtalálják a módját, hogy elkapják. Lucifer hazatért, hozta Vöröskét is, és keserűen veszi tudomásul, hogy a Chloénak szánt irodai gép nála kötött ki. Egy csalódott Éva köszön rá, Lucifer megmutatja neki Vöröskét, de most nincs mellébeszélés.  Évának volt ideje gondolkodni, az elején még haragudott, de aztán rájött, hogy annak idején ő is ugyanilyen volt Ádámmal. Bármit megtett, hogy a kedvében járjon, hogy ő legyen az ideális nő, így saját magát is feladta az imádott férfiért. Viszont rájött, hogy sose lesz belőle Lilith 2.0, de időközben saját magáról is elfeledkezett, és minderre Lucifer mellett jött rá. Évát szó szerint egy bordából teremtették, hogy valaki alárendeltje legyen, de őt erről meg se kérdezte senki. Most Luciferrel ugyanezt éli át, mintha Lucifer is igyekezne feladni önmagát, hogy másnak mutassa magát előtte. Na, szép, lehetetlen nem utálni ezt a nőt, tudja hogy valami baj van kettejükkel és mindezt rettentően őszintén adja elő. Lucifer érzi, hogy most megszorongatta őt a nő, de talált a zsebében egy papírt, ez megmenti attól, hogy magyarázkodni kezdjen, így lelép, mert a kis fecni infója segíthet a nyomozásban. Vagyis Évát megint Chloe miatt dobta.

12.png

Az őrsön a csapat beleásta magát Julian életrajzába, a gondosan eltitkolt infók szerint Julian szeret a tilosban járni, és apuci húzta ki mindig a szarból, de egy idő után apunak elege lett a fia piszkos ügyeiből, kitagadta őt. Igaz, mivel ügyelni kell a családi hírnévre, odafigyel a fiára annyira, hogy az ügyvédek ott álljanak mögötte ha megint bajba keveredne. Dan azon gondolkodik, hogy mit akart Julian Garytől, miért kellett neki megölnie, hiszen Gary csak nudizni járt ki az üdülőbe, nem a könyvelést ellenőrizni. Beront Lucifer, félrelöki Dant, a papír lesz a megoldás, valaki elrejtette az öltönye zsebében, mialatt kihallgatták a nudizókat. Dan szerint egy szexpartin is kaphatta a cetlit, de nem, a kulcsszó Marigold, Ellának emlékeznie kell rá. Megnézik a nyomozás eddigi anyagait, ki volt Marigold, de ő nem egy kikérdezett tanú, hanem egy hajó, ami az esti órákban fog kikötni. Később Chloe és Lucifer ott vannak már a kikötőben és a Marigold nem sokkal távolabb pihen előttük. Az esti óra ellenére Lucifer most nem alszik, így megkapja Chloétól a dicséretet, ez a Marigold tipp sokat segített. Lucifer elgondolkodott, hogy tényleg látványosan másképp viselkedik a munka során? Chloe szerint a munkahelyen mindenki másképp viselkedik, igaz, Lucifer már szinte képmutatásnak érzi az életét, hiszen sose volt jó ember, de munka alatt próbál normális lenni, mert szereti csinálni. Chloe szerint az emberek változnak, ő 15 éve elvállalt egy meztelenkedős filmet, most nyomozó és anyuka. Ha Lucifer tényleg szereti azt, amit ilyenkor csinál, akkor az a valódi. 

13.png

Közben megjött egy nagyobb furgon, Julian üdvözli a járgány vezetőjét is, és megtudjuk, hogy mit szállított a Marigold. Lányokat, fiatal, rémült lányokat, akikből valódi prostik lesznek. Gary kiderítette az igazat, Julian embercsempész/kereskedő, erre Julian megölte. Chloe erősítést kér, Luciferrel együtt elindulnak a furgon felé, és jön a tűzharc. Julian elmenekül, mire az erősítés megjön, de Lucifer utána megy. Julian a műhelybe fut be, ám Lucifer elkapja. Odakint Chloe irányítja az erősítést, itt a kis Fánkos Joan is. Lucifer jóvoltából Julian feje vészesen közel van egy sebesen működő géphez, apuci nélkül már nem veri a mellét! A srác bevallja, hogy ő legalább nyíltan felvállalja, hogy szarházi, de az apja... Ő az elegáns külső és mosolya mögé rejti el a mocsokságait, hiszen milyen ember az, aki elrejti a valódi énjét. Luciferben valamit ez elindított, elengedi Juliant, ezúttal a rendőrségre bízza, hogy megbüntessék őt. Julian megnyom egy gombot, amivel hordókat zúdít Luciferre. Julian felszedi a fegyverét és elszalad, majd összetalálkozik a Fánkos Joannel akit sajnos Julian hidegvérrel lelő és tovább tud menekülni. Sajnos Lucifer túl későn ér oda Fánkoshoz, Chloe és Dan is odaérnek és azt látják, ahogy Lucifer a halott lány holttestét öleli magához. Luciferben megtört valami, még Chloe se tud neki mit mondani. Megteszi helyette Dan, végre eljött a nagyon várt lebaszás ideje, futni hagyta Juliant! Amihez Lucfer csak hozzáér, annak annyi lesz, ilyen volt Charlotte, most pedig Joan halt meg miatta. Sosem lesz belőle jófiú, bármennyire is ezt akarja elhitetni magával. Lucifer nem tud mit mondani, Dan lelép.

Otthon Lucifer Mézivel telefonál, a démonka súgott neki, talált egy házat valahol. Megjött Éva is, elment sétálni, egy fokkal már ez is jobb, mint a céltalan várakozás. A lány tudja, hogy baj van, elég csak ránézni Luciferre, a vak is látja, hogy mennyire szétesett fejben, hiszen nem tudja meghazudtolni magát. Miatta lelépett egy rossz ember, aki újra ölt és újabb ártatlan életeket fog majd tönkre tenni. Éva arra biztatja őt, hogy büntesse meg, hiszen ő az Ördög, a büntetés képességét nem veszítette el és Lucifer golyói újra leereszkednek, jöhet az a büntetés. Lux, Remiel a csajokat nézegeti, azt találgatja, hogy ki lehet a kis fattyú anyja. A csaj kerek-perec kijelenti, hogy kész a kisbabát kivágni az anyja hasából, aztán mennek haza. Ámenka nagyon sunnyog a háttérben, de végre felszólal a gyerekért és az anyáért, Remiel nem fogja őket bántani, ugyanis a gyermek az övé. Remielben egy világ omlott össze, ugyanis mindent, amit tud, azt Ámenkától tanulta, beleértve azt is, hogy az emberek mennyire megvetendőek. Linda otthon rakosgatja a babacuccokat, és megtalálja Mézi ajándékát. A vasládában nem bomba van, se kések, vagy bármi más erőszakos eszköz, hanem egy takaró. Mézi ott van mellette, Lilith nem volt a legjobb anya, és nagyon sokáig törte a fejét, hogy mit adhatna a babának, és arra jutott, hogy valami olyasmi kell, amit annak idején ő is szeretett volna és talán egy kicsit a törődést is jelképezi, amit nem adtak meg neki. Nem anyuka, vagy bármilyen partnere Lindának, de fontosak neki. Linda tudja, hogy ez szívből jött és Mézi néni mindig a család tagja lesz.

Julian eljutott az édesanyja házához, manapság ez az ő titkos búvóhelye. A vészhelyzeti csomag is már készen várja őt, ám nincs egyedül, Lucifer ott ül a fotelban. Julian lelőné őt, Lucifer meg is kérdezi, hogy hányadik lenne a sorban. Elszívja a cigijét, amit a drága fapadlóba tapos, és szépen számolni kezdi Julian halállistáját. Gary, Joan, és elegen a lányok közül. Julian elhitette magával, hogy ő nem felelős a lányokért, már otthon is sérült áruk voltak. Lelövi Lucifert, de csak az ingében tesznek kárt a golyók. Felvillan az ördögi arc, Lucifer már tudja, mi lesz a büntetése, kezdésképp amolyan 300 módon, kirúgja Juliant az ablakon. Jó messze landol, és odasétál mellé Éva drága is. Lucifer rátapos a karjára, és végre maga is elismeri, hogy ő az Ördög, és amit tenni fog, az a leghelyesebb, majd beletapos Julian hátába, ami egy jó nagyot reccsen.  A 6. rész dalai.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása