Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x05 - Expire Erect

2019. szeptember 05. 09:00 - Szencsike

Bármi is történt itt, remélem jó magyarázatot adnak arra, hogy Lucifer miért vérzik, Ella és Éva miért csókolóznak egymással, Chloe pedig miért gondolja azt szinte mániákusan egy szendvicsről, hogy válasz lehet a problémáira? Menjünk ehhez vissza 36 órával korábbra, szegény Lucifer fáradtan rogy le a zongorája elé és szívná el a megváltó cigit, miközben egy kicsit kikapcsolódna, de nem. Éva csicsereg neki, jöjjön szépen vissza hozzá, és ehhez meg is mutatja magát: a paradicsomi divat szerint alig néhány falevél takarja őt. Vagyis dugnak, sokat és állandóan, és jöhet az újabb kör, ám Éva kimondja azt a bizonyos „barát” szót, igen, a nagybetűs Barát, ez lenne Lucifer. Látványos pánik ül ki szerencsétlen férfi arcára, Éva szalad vissza az ágyba, jöhet Lucifer is, igaz, ez már egy új szint lesz.

1.png

Lucifer az előbbieket Lindának is elmesélte, a „barát” szó kimondása után csak kétszer szexeltek, és Lucifernél ez látványos visszaesés, a napi minimum nála 10 alkalom, hiszen áll, mint a Big Ben! Linda a „barát” szóra tippel, az állította őt meg, és igen, ez a csúnya szó jócskán bekavart a buliba. De Éva már majdnem egy hete nála van, eddig lehet ez Lucifer legkomolyabb kapcsolata, vagy nem? Lucifer csak egy barátot segít ki, hova mehetne szegény lány?! Megsúgom, hotelnak hívják azt a helyet, ahová egy vendég elmehet, de mindegy. Linda viszont most realizálta, hogy ez számára csak egy átlagos újabb nap, Lucifer problémáival, a paradicsomi Évával és a kis angyalbabájával. Luciferrel foglalkozzon inkább, mi legyen Évával, hiszen Lucifer nem a kapcsolatok embere. Linda szerint Éva elfogadja őt, vagyis talán tényleg egy kapcsolat lehet köztük, viszont lezárta-e magában Chloét? Elég gyorsan ért véget köztük a dolog, és talán le se zárták normálisan a köztük lévő szitut rendesen. Elmegyünk az újabb ügyünk helyszínére, Ella máris oda van egy csodaszép Mercedes 300 SL Gullwingért, a halott pedig ott fekszik az autócsoda mellett.  Chloe inkább a környezetet szemléli, a halott férfit, Dereket, autómosás közben ölték meg, nem rablás volt, mert semmilyen értéket vagy pénzt nem vittek el tőle vagy a lakásából. Derek megfulladt, ugyanis a gyilkosa leerőltette a locsolócsövet a torkán és megnyitotta a csapot. Személyes ügy lehet a gyilkosság oka, és ha már személyes ügyek, Ella rákérdez Luciferre, beszéltek? Nem, sőt, amikor elment hozzá, épp valami nővel volt. De mindegy, elmúlik ez is, majd később beszél vele. Ella mindenképp szeretné, ha rendeznék a helyzetet, viszont Chloe az üggyel akar foglalkozni. Van két tanú, szomszédok, egy 30-as férfi, meg egy idősebb hölgy, vitatkozást hallottak, talán a kocsi eladása volt a téma, de nem láttak senkit. Jön Dan, Derek gyűjtötte a régi kocsikat, és nemrég egy árverésen övé lett egy új autó. Az üzenetek között azonban találtak egy névtelen fenyegetést, hogy megöli valaki, ha átveszi az új kocsit. A kocsit épp a halála napján kellett volna megkapnia, egy zártkörű autóklubtól. Ellának ismerős a nevük, oda nem jut be akárki, és van néhány piszkos ügyük, a rendőrség csak elijesztené őket. Oda egy saját klasszikus autó a belépő, Dan a rendőrségi lefoglalt kocsik között keresgélne, ám Chloe tud valakit és ezt a valakit Ella is ismeri.

2.png

Lucifer-lak, Éva már a fogmosáshoz is Lucifer fogkeféjét használja, és a fürdőszobába is vehetnének néhány dolgot, saját szexi használatra. A fürdőben lesz a következő szex-kör, a Big Ben elütötte a delet, ám Chloe pont akkor sétál be a lakásba, amikor Lucifer lehúzza a gatyáját. Sajnos Tom Ellis férfiasságát nem látjuk, viszont Chloe egy lezárás miatt jött, egy ügyet kellene megoldaniuk és kellene a segítsége. Lucifer a lezárást hallja csak meg, ám már Évának is hiányzik, Chloe inkább nem is zavar tovább, a lakás rendetlen állapotából ítélve jó sok hölgy lehet nála, szórakozzanak csak tovább. Lucifer viszont Chloét választja, a lezárást a doktora javasolta. A páros ezek után egy csodaszép piros Aston Martin DB4-gyel megy el az autóklubba, a régi fekete Corvettet Lucifer lecserélte erre, ha már ilyen különleges lesz az ügyük. Chloe összefoglalja az eddigieket: gyilkosság, új kocsi, ki veszi át a halott helyett a gépet? A gépátvétel máris zajlik, az új tulaj büszkén mosolyog a csalás útján megszerzett kocsi mellett. Lucifer a megszokott harsányságával kiabálja ki, hogy az új tulaj egy gyilkos, aki erre menekülni kezd. Chloe megy utána, de örülne, ha Lucifer is segítene, aki látványosan kerüli a munkát. Viszont becsületére legyen mondva, gyorsan cselekszik, felvesz egy nagyobb, 1927-ből származó kiállított autókereket és a pasi után hajítja, akit sikerül kupán vágnia vele. Lucifer büszke magára, hogy a gyilkos ugyan olajra akart lépni, de az ő jóvoltából nem sikerült kereket oldania. A hülye szóviccre Chloe csak fáradtan reagál, ám Lucifer csak poénkodni akart az utolsó ügyükben. Na, erre már éber lesz a nyomozó és Lucifer készséggel elmagyarázza, hogy ez lesz az utolsó közös ügy, mielőtt lezárnák a közös múltjukat. Chloénak ez felért egy gyomrossal, később megbeszélik, most muszáj a pasassal foglalkozni.

3.png

A férfit Kevinnek hívják és bevallja, hogy gyűlölte Dereket, de nem ölte meg. Lucifer beveti a kis trükkjét, és Kevin az igazat akarja elmondani, hogy ne kerüljön börtönbe. Kevin azt hitte, hogy a hamis kocsik miatt jöttek, ugyanis seftel néhány utánzattal és attól fél, hogy lebukott. És a fenyegető üzenetek, azokat Kevin küldte, mert Derek hírnevét akarta volna elintézni azzal, hogy elterjesztette volna róla, hogy hamis kocsikat vett tőle. A gyilkosság idejére alibije van, Fresnóban adott el egy baleknak egy kocsit, nemrég ért vissza. Azt viszont tudja, hogy Derek együtt lógott valami félelmetes alakkal, nem ismeri, de a kocsijáról ad egy leírást. Lucifert közben Éva keresi telefonon, kinyomja őt, Chloe látta a képet, ő még csak úgy ismeri, hogy az ékszeres csaj a múltkori ügyből. Lucifer magyarázkodni kezdene, de inkább mégsem, kapják el az utolsó gyilkosukat! Ámenka elment Luciferhez, kaptak tőle egy babaköszöntő ajándékot, de nem biztos, hogy  kisbabának való a farokgyűrű. Éva ráköszön, Ámenka rögtön tudni akarja, hogy vajon bántotta-e Lucifert, hiszen megölte Káint, aki ugye Éva fia. Káin pedig azt kapta, amit megérdemelt, a történetet pedig odafent Charlotte-tól hallotta. És miért jött el Ezüst Városból? Éva Ámenkával példálózik, ő jött vissza azzal, hogy mindenki a maga életének a kovácsa, hát élt a lehetőséggel. Mivel őt közvetlenül Isten teremtette, sikerült újjászületnie, és eljött ide. És mi van, ha nem mehet vissza, mert eljött a Mennyországból? Miért akarna visszatérni egy uncsi helyre, itt Luciferrel jól szórakozik. Ha viszont a Pokolba kerülne, akkor Luciferrel odalent folytatják a bulizást. Azt te csak hiszed, édesem...

4.png

Lucifer az őrsön búcsúzik, mindenkinek jár egy-egy kedves köszönet, még a névtelen kis rendőrstatisztát is megölelgeti. A teljes csapat ajándéka pedig ingyen hamburger egy büfékocsiból, nekik bérelte ki. Ella az irodájából kémlel, még mindig nem dolgozta fel, hogy Lucifer elhagyja őket. Chloe szerint mindez megint csak a problémamegoldás Lucifer módra, mint múltkor a házasság. A korábbiakkal ellentétben most csak egy nő van, egy Éva nevű partygirl. Hűha, ezt még Ellának is át kell gondolnia, mert ez komoly kapcsolatnak hangzik. Chloe igyekszik elhitetni magával, hogy minden rendben, Éva nem ismerheti úgy Lucifert, mint ő. Lucifer megjött végre a szendvicsezésből, mit találtak a félelmetes férfiról? A kocsi alapján több embert is találtak, de egy emberre ráillik a jelző: testi sértés és egyéb súlyos ügyek miatt van a rendszerben egy bizonyos Sid, mennek is utána. Mézi leakasztott egy igazi nehézfiút, Dantől jár a dicséret a fogásért. Ez még fél siker, ugyanis a tesója még hátra van, hívja Dant is, ha már a múltkor olyan jót „szórakoztak”. Dan azóta aludt a dolgokra és a Los X balhé csak eszköz volt egy cél érdekében, nem szeretne többször szórakozásból balhékba keveredni. Mézi nem kommentálja, de szóljon, ha ismét szórakozni szeretne.

Luciferék megérkeztek Sidházához, Chloe nagyon kardoskodik amellett, hogy ne ez legyen az utolsó ügyük. De igen, muszáj lezárniuk a kapcsolatukat, még doktor Linda is ezt mondta. Legalább beszéljék meg, de a figyelmüket elterelik a gyanús nyomok, a keresett fickót valaki megölte, hosszabb lesz az ügy, mint Lucifer várta. A rendőrségen Chloe azon gondolkodik, hogy ez nem lehet véletlen, hogy Derek és Sid ugyanaznap haltak meg. Lucifernek az állandó ötletelés és annak megzavarása is hiányozni fog, ám Ella jó híreket hoz, Derek és Sid katonák voltak, a harmadik társuk pedig Derek szomszédja, akit Chloe tanúként kérdezett, Marco, aki a bombaszakértő volt. Évekkel ezelőtt együtt szolgáltak Irakban, a hazatérés után Marco rablásra adta a fejét, és alig két napja szabadult a börtönből. A jelentések szerint a rablásoknál volt még két társa is, de őket nem kapták el, ezek lehettek Derek és Sid, akik talán átverték Marcót és Marco most bosszút akar, vagyis lezárást Lucifer szerint. Ám ez csak egy elmélet, hiszen még bizonyíték sincsen, Ella szerint szemtanúk látták Marcót Siddel veszekedni, de ez sem elég Chloénak. Ella azonban felkészült erre is, ugyanis Sidet pisztollyal ölték meg, és az adatok szerint Marcónak is ilyen fegyvere van. Így csak őrizetbe kell venni Marcót és Ella ismét büszkén jelenti, hogy Dan és a csapata már úton is vannak hozzá. Ezek után Ella már bulizna egy jó, megy is átöltözni. Chloe folytathatja a lelkizést Luciferrel, de ő bele se akar menni, megköszöni a nyomozást, remek volt mint mindig, és megköszöni, hogy partnerek voltak, majd megy is.

7.png

A parti a Luxban lesz, Ella kirittyentve ül le a bárpulthoz, és pont véletlenül Éva drága is ekkor kéri a szokásos almás martinijét. A csapos a nevén szólítja a lelkes leányzót, Ella pedig meghallja, hogy itt a vetélytárs és bemutatkozik neki, erre Éva egy nemvárt dologgal köszönti őt. Ella saját fegyverét használja fel, ugyanis nagyon vidáman megöleli őt, hiszen Lucifer rengeteget mesélt róla, alig várta, hogy találkozzanak. Éva lelkesedése teljesen őszintének tűnik, látta Ellát táncolni, jól nyomta. Ella bánatára Éva is ügyes, sőt, nem tud belekötni semmibe rajta. Éva elővesz két cukorkát, de ez valójában ecstasy, de Évának fogalma sincsen, hogy ez mit jelent, szerinte jó móka lehet és Ella vigyorog, végül is tényleg az. Lucifer hazatért, és a mérges Ámenka várja őt, mondhatta volna, hogy Éva itt van. Lucifer szokás szerint mellébeszél, de Ámenka szerint veszélyes, hogy Éva idejött. Ugyan már, nem tudja megrontani, mint múltkor, sőt, nem is tudná mivel, hiszen gyakorlatilag a maca mindent ki akar próbálni. Ámenka Lucifer miatt aggódik, Éva a régi Lucifer miatt jött vissza, aki puszta szórakozásból keverte a bajt és nem akarja, hogy visszaváltoztassa azzá a szörnyeteggé, aki volt. A szembesítés segített, ugyanis Lucifer sem igazán tudja, hogy mit akar Évával...

8.png

Lucifer lement a Luxba, ott van már Chloe is, igaz, nem bulihoz öltözött. Az ügynek még nincs vége, ugyanis nem kapták el Marcót. Remek, Lucifer visszamegy az öltönyéért és mehetnek is folytatni a nyomozást! Ella is jön, beállt a partidrogtól, odavan Chloe puha kabátjáért és bemutatja Évát is, akitől a drogot kapta. Chloénál ez nem jó indítás, de Éva bűbájos személyisége itt is bejön, és Chloe végre rájön, hogy ő nem csak egy sima Éva, hanem Az Éva, mint Ádám és Éva. Szegény lánynak már megint Ádámoznak, de Chloe azon akad fenn, hogy Éva ismeri a valódi Lucifert, hiszen réges régen együtt voltak. Megjött Lucifer is, Éva cukin odabújik hozzá, és Chloe láthatja őket mint párt, hiszen elég régóta ismerik egymást. Sajnos azonban nincsen törióra, ugyanis eljött a fegyveres Marco, Lucifer rendreutasítaná, de Marco meglövi őt és mivel Chloe itt van, vérzik is. Na, akkor most járhatunk a rész elején látott furcsaságok kezdeténél, de hol a szendvics? A tömeg pánikol, Marco bombát rejtett el az épületben, és követeli Chloe fegyverét és telefonját. Chloe átadja neki ezeket és kéri, hogy Luciferhez hadd hívjon mentőt és engedje el a vendégeket, ő itt marad. Szó sincs róla, senki sehova, egy vendéget megkér, hogy szedje össze a mobilokat. Éva aggódik Luciferért, Chloe szerint rendbe fog jönni, Éva maradjon mellette. Ella totál beállt, most épp Éva fényes haját csodálja. Chloe próbál Marco eszére hatni, ha lelövi őt, rendőrgyilkosságért is ülni fog. Marco nem akarja bántani, hanem segítsen neki megtalálni a feleségét. A bankrablás tönkretette a nőt és lelépett, nevet változtatott, Marco bocsánatot akar tőle kérni. Átadja Chloénak a telefonját, keresse meg és ha megvan a nő, akkor elengedi a vendégeket.

Chloe felhívta Dant, aki mellett ott van a helyi SWAT csapat vezetője, készítik a tervet. A behatolási pont még nincsen meg, Chloe nem is mondhat ki fontos dolgokat, de kér kaját és Dannek van ötlete. Berobog Mézi, hallotta a híreket, ám most sajnos nem rongyolhat be a bombák miatt. Nehezen, de Mézi megérti és kap más feladatot, keresse meg Marco ex-feleségét, Leonát. Megkapja az aktáját, szó szerint semmi nyoma a közösségi oldalakon, Mézi tud valakit, aki képes láthatatlanná tenni az embereket. Dan ehhez megvárná a hivatalos végzést, ám Mézi szerint erre nincs idő, úgy kell gondolkozni, ahogy a rossz fiúk, így lehet őket elkapni és most is ezt fogja tenni. A Luxban a helyzet változatlan, Lucifer tekintete egyre elcsigázottabb és a kölcsönös bocsánatkérésnél járnak Chloéval. De hogy legyen tovább, Lucifer se tud segíteni, Ella se, és mint kiderült, Évának sincsen semmilyen szuperereje, ő csak önmaga, vagyis nem jutnak előrébb. Éva szerint Chloe a legokosabb ember közülük, Lucifer agyba-főbe dicsérte neki, tuti biztos, hogy ki fog találni valamit. Terv, legyen, Éva vigyázzon Luciferre, Ella meg ne simizze tovább Lucifer arcát, hanem keljen életre és mondjon valamit a bombáról! Ella vigyorogva elmeséli, hogy Marco bombáját tök könnyen tudná hatástalanítani. Remek, Lucifer, hogy lehet kijózanítani Ellát? Józan nem lesz a csaj, ám ennél a fókuszált is jobb lesz, és ezt egy újabb fehér porral, a kokainnal fogja megoldani.

11.png

Mézi elment egy irodába, az esti órák ellenére most is dolgoznak, a közös légterű iroda kész kínzás lehet. Viszont el lehet bújni annak, aki rosszban sántikál, főleg ha hamis személyikkel üzletel. Megvan az áldozat, egy kis geek csajszi, csúnya dolgot művel, és most ezt mindenki megtudja. Szegény lány állítja, hogy csak anime feliratokat gyárt, miközben egy srác szépen lelécel mögöttük, Mézi tudja, hogy a lány ártatlan, ügyes trükk volt, hogy előcsalja a valódi bűnöst, a srácot. A biciklitárolóig jutott a srác, ott Dan várja, meséljen szépen Leonáról, hova tűnt a nő? A Luxban még mindig semmi, Chloe és Éva viszont megejthetik a nagy beszélgetést. Éva ismeri Lucifer valódi énjét, miért nem ijed meg tőle? Annak idején őt direkt Ádámnak teremtették, egyedül Lucifer kérdezte tőle, hogy valóban ezt akarja-e. Közben Chloe Marcot is figyeli, aki gyakran néz a lépcső fölé, valahol az emeleten lesz a bomba.  Ella életre kel, szinte alig lehet érteni, olyan gyorsan magyarázza Lucifernek a bomba hatástalanítására vonatkozó tervét. Lucifer már szinte hazatérni készül, nem akar józan lenni, ha ismét a Pokolra megy. Ellának már kezd sok lenni, hogy Lucifer ilyen hülyeségeket beszél, hogy sose fog találkozni többet Chloéval, de mi ez a lezárás szarság? Lucifer maga se tudja igazán. Chloe viszont tudja hol van a bomba.

12.png

Mézi és Dan eljutottak Leonához, vagyis új nevén Amyhez. Dan próbálja meggyőzni, hogy beszéljen Marcóval, hiszen emberéletek múlnak ezen, ám a nő úgy érzi, képtelen lenne újra találkozni vele. Mézinek már nagyon viszket a tenyere, nem bírja már az ömlengést hallgatni. Dan ügyes fiú, és rábeszéli a nőt, hogy segítsen, sok jó barátja van ott bent, nem akarja őket elveszíteni. A Luxba megérkezett a rendelt kaja, Marcónak jött egy szendvics, sajnos nem az a szendvics, amit kért. Chloéhoz vágja a kaját, remélhetőleg Leonát jobban megtudják találni, mint kajarendelést felvenni. Chloe tudja, hogy ez egy jel, Dan szándékosan rontotta el. Ella teljesen kikészült, egyik pillanatban kész hatástalanítani a bombát, a másikban nem. Mi legyen, mit csináljon, az egész élete egy nagy káosz, mióta válságba került a hite és ekkor Éva megcsókolja őt. Lucifernek bejön ez a kis akció, aki egyre sápadtabb és már vért köp a martinis poharába. Chloe rájött a megoldásra, Dan egy olyan helyről rendelte a szendót, amit Chloe ismer, és egy adott irányban van, vagyis a SWAT csapat az épületbe is ebből bizonyos irányból fog behatolni. Jó ötlet, csak Ellát kellene először odajuttatni a bombához. Kint vannak már Danék, épp Leonát győzködi, hogy beszéljen az exével, de Leona ismeri a férfit, nem rádión keresztül akar vele egyezkedni. Mindenképpen be kell mennie, csak így lehet megakadályozni, hogy ne haljon meg senki.

Chloe számítása szerint kb. 10 percük van a felmentő sereg érkezéséig. Ellával együtt Évát is felküldi az emeletre, mondván Éva meg tudja őt nyugtatni. Már épp egy lehetséges elterelést terveznek, de végre bejön Leona, így Elláék is feljuthatnak a bombához. A házaspárnál lezajlik egy bocsánatkérés, igaz, nem várt fordulat következik be, ugyanis Leona leszúrja Marcót és elveszi tőle a detonátort. Na mi történt itt? Lucifer odakúszik Marcóhoz és beolvas neki, megszívta. A bombánál viszont sietni kéne, és kiderül, hogy Leona volt a bankrablás kitervelője, lelépett a rabolt pénzzel. Marco a gyilkosságokkal csalta őt elő, mert így a rendőrség kénytelen volt megkeresni, és ha megtalálta őt, akkor robbantott volna, együtt haltak volna meg. Így viszont Leona befejezi, amit az exe elkezdett, inkább robbant és haljon meg mindenki, de nem fogja feladni az életét, valahogy meglépett volna a káosz közepette. Chloe közben ügyesen a megfelelő sarokhoz irányította a nőt, és pont jókor, ugyanis a megérkezett a lovasság, Leona kiejti a kezéből a detonátort, de sajnos ő a gyorsabb és megkaparintja az eszközt és lenyomja, Chloe azonnal Luciferre veti magát, és nem történt semmi. Odafent Ella jó munkát végzett, igaz, ehhez a régi baráthoz is imádkoznia kellett, és a bomba nem robbant fel. Leona hiába nyomogatja az eszközt, nincs reakció, de végre átvergődte magát a romokon a SWAT-csapat, elkapták a nőt. Lucifer már alig van eszénél, Chloe pont a sebére zuhant, ez térítette újra észhez, és rájött, hogy Chloe meg akarta őt védeni a robbanástól, igaz, ez lehet Chloe életbe került volna. Éva mindezeket a pillanatokat látja, igen, valami történik köztük.

Később, mikor minden lecsendesedett, Chloe kimegy Luciferhez, akit elláttak a mentősök. Éva épp egy jókora adag vodkát öntött az infúziójába és nem csak ezért, de látványosan jobban néz ki, hiszen messze volt Chloétól, elkezdődött a gyógyulás. Éva kettesben hagyja őket, és hát mindketten megkapták a lezárásukat. Igaz, a partnerségnek egyáltalán nincs vége, Lucifer továbbra is beleüti az orrát a nyomozásokba. Egy kicsivel távolabb Dan őrlődik, rájöhetett volna, hogy Leona csaló. Voltak alvilági kapcsolatai, mindenáron be akart menni a klubba, és tessék, ez lett a vége. Mézi szerint ez a nő nem volt senki, igaz, neki kellett volna bemennie és más lett volna a vége. Ella is jön Dant vigasztalni, ne hibáztassa magát, és még mindig a drog beszél belőle, de rájött arra, hogy nincs Isten. Kért segítséget tőle, de semmit se kapott, csak a felismerést, hogy kizárólag saját magára számíthat, Dan inkább elviszi a kijózanítóba. Később, Chloe már otthon van és elhívta Ámenkát beszélgetni. Éváról kérdezi őt, veszélyt jelent, van bármi hátsó szándéka? Ámenka szerint nem, és ezzel Chloe is egyetért, sőt, kedveli Évát. Rendes nő és törődik Luciferrel, talán jót is tesz majd neki, hogy együtt vannak. Ámenka csodálja Chloét, hogy ennyi cudar dolog ellenére tud mások boldogságával törődni, az apja büszke rá. Kedves tőle, de az apja már halott és látva Ámenka mindentudó mosolyát, Chloe rájön, hogy Ámenka személyesen beszélhetett az apjával, hiszen Odafent van. Egy újabb nap kezdődik, Lucifer él és virul, alig várja, hogy visszatérjen a munkába. Éva szerint Ádámnak csak a henyélés volt a munkája, jó végre egy dolgos pasast látni. Ez a dolgos pasas majd bilincset is fog hazahozni, hogy kipróbálják ezt is. Sőt, Lucifer végre Barátként jelöli meg magát, hiszen ilyen kaland és ápolás után illendő hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Ám lesz egy kis bibi, Lucifer almaszeletelés közben megvágja magát, de az égvilágon semmi baja, vagyis Éva mellett még mindig sebezhetetlen. Ez jó jel a Deckerstar fanoknak, és Lucifer kikotyogja, hogy csak a nyomozó mellett sérülhet meg. Éva szava elakad, Lucifer pedig mintha mi sem történt volna, elszalad a kígyókosztümért. Na, Éva baba, mit lépsz erre?  Az 5. rész dalai.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása