Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x04 - Pizzagyalázás szenvedélytől lucskos halántékkal

2019. szeptember 05. 15:00 - 6paw

A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó.

Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a hallgatóságot felrázandó néha beakad, mint DiCaprio az Aviátorban. Csodák csodájára Tibi érti miről beszél, ha jól hámozom ki, az a baj, hogy az új csajjal szimpatizál Izomtibi. A helyzet az, hogy nagyon nehéz hogyvoltozni rendesen, ha Tibin nincsen trikó, mert csak azon tudunk filózni a párommal, hogyha ezek a parizercickók egyszer tejre fakadnának, felszámolják-e az afrikai éhezést (valószínűleg igen).

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_10_27.png

IzomTibi viszont nemcsak a irgalmatlan emlőfejlesztéshez, hanem az asszertív vitarendezéshez is ért, 6 érvet sorolt fel Kittinek, hogy hányszor is nyitott felé. Itt Kitti kapott egy szellemi K.O.-t szóval érvek híján már csak abba kapaszkodik a nagy munkával szépre reszelt körmöcskéivel, hogy hát mé mások előtt mondta el a véleményét? Sajnos a közösség IzomTibi pártjára áll, gyanítom félnek Tőle, mert akkora mint a szekrényem.

Helga és Szilvi Almási Kittit lepipálva felfedezik, hogy hát IzomTibi és Kitti (nem a doktornő) bizony eltávolodtak és megállapítják, Szilvinek van esélye nála! Megemlíti Szilvi, hogy nem akar párokba rondítani, nos elképzeltem, kellett egy sör, hogy jobban legyek.

Mikor már épp csitulna az érzelmi cunami, a csúnya szerkik küldik ám az üzit, hogy az új csaj, Szilvi bizony választhat magának a kanok közül kettőt, akivel hashtag kisrandizhat. Mi a faszomok ezek a hashtagek? Kb annyira menő, mint bármelyik Bon-Bon dal.

Patrikot és IzomTibit választja persze Szilvi. Megnyugtató, hogy Tibin végre póló van.

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_13_31.png

Bele csapnak a lecsóba: vagyunk, mer vagyunk, szól Nietzsche-t idézve. Közben Kitti, mint Escobar magányosan néz maga elé és rájövök, hogy kicsit emlékeztet a Vajna Timire! Ha egy Lambót vagy egy fánkozót tennénk mellé, lehet össze is keverném őket! Eközben Szilvi a randi hevében bizonyítja, hogy hajigazgatás szakon végezte tanulmányait. Metakommunikációban természetesen ez öles zöld lámpa Izom Tibinek, aki lassan nyitogatja Titanicra éhező szívét. 

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_13_35.png

A szegényember Vajnatimije, Kitti, önsorsrontásból a többieket rászuggerálja közben, hogy hát a jelenlegi párjával jobban összeillik a Szilvi. Helyeselnek, a film pörög tovább.

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_10_23.png

Tibi visszatér dögleni a medence mellé, összefoglalja a randi tanulságát:

Azé illünk jobban össze mert itt olyan mint én

- kocogtatja szenvedélytől lucskos halántékát. Kicsit eltűnődök, hogy lehet ebbe a bútor testbe valóban egy durvasörényű hölgy lakhat? 

De nincs idő a gondolatom végére érni, mert a jávorbajszok szakértője Patrik érkezik két habos koktéllal a keresőcimke kisrandira. Nem szarakodik a kiscsikó, bekérdezi: miért Tibi és Ő lett a választottja. Szilvinek most össze kell ám szedni minden tudását, fel is csillogtatja műveltségét, mert analógiával él, miszerint ez olyan, hogy miért pont Üvegtigris? Mi mi legyen fapuma? - majd derül is egy jót saját poénján. Jávorbajusz nem éri ám ezzel be, ki akarja hozni, hogy itt most akkor mekkora a sunázási chance? Viszonylag kínos nyihogás közben azért kijön, hogy nem túl nagy. Úgy bedurrantja a friendzone-ba Jávorbajszit, hogy feltörnek az emlékeim kamaszkorból, innom is kell erre egy sört, hogy bírjam továbbnézni.

Aki nem szereti az ételpazarlást és a gusztustalankodást, az most kapcsoljon át máshová, mivel a szerkesztők szemlátomást nem emelkedtek további szellemi magaslatra a VV - óta, a feladat: pizzát kell csinálni, kéz használata nélkül. Nyilván a hölgyek jó része a püspökfalatukat választja tésztanyújtásra, kivéve Tibi, aki nemes egyszerűséggel, hassal előre ráveti magát. Szegény pizzatészta ordít, hogy neee, de IzomTibi érkezik és egy pillanat alatt üvegszál vékonyságra préseli az alapanyagot. 

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_14_22.pngke_pernyo_foto_2019-09-05_13_14_58.png

Továbbra is kérem a szerkesztőket, hogy ha mód van rá, ne pazaroljuk már az ételt, ha ezt amúgy bárki megette (miután pl a csaj a lábával dolgozta meg, vagy a Ticiános csávó szájából köpködte tele a tésztát), akkor visszaszívom és gratulálok az erős gyomrához. 

A pizzagyalázás legdurvább élménye a Kiscián csávó és Karola performansza, szerintem megtalálták a jóöreg szolgálati kokaint, mert amit lenyomtak, azt tényleg érdemes megnézni. Meg is nyerik ezt a mutatványt, legalábbis Moslékpontozó Szilvia szubjektív véleménye alapján. 

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_16_09.png

Levezetésnek zuhanyzás, aki esetleg a csöcs és segg miatt kapcsolna át a Duna TV irodalmi műsoráról, most megtalálhatja a számítását. Újabb dráma, Nia, aki számomra VV Dinát idézi, már totál kivan a párjától. 3 nap alatt úgy besokalt, mint nagyfater a Kádár korszaktól. Akció van! A Ciános csávó támadásba lendül rámoccan a Zsófira. Erre a legjobb mód, hogy így szól: félek Tőled, mer fura vagy! Igazi szerelem sarjadhat ebből még, a narrátor egy

hajadismilyen

beszólással próbálja emelni a műsor színvonalát. Hát ez van srácok.

Karola a sárkányok anyja bizony érzékeli ám azokat az érzelmi hullámokat a Ciános csávó meg Zsófi között, privátban arról beszél, hogy szerelemfélt! Szegény ördögöt be is teszi a kerékbe első az első adandóval, miszerint: Milyen véleménnyel vagy a Zsófiról? Tetszik mint nő Neked? - na itt indul az igazi mérgezés. Olyan bullshitet veret le a gyerek, hogy én kérek elnézést. A lényeg, hogy Zsófi nem több SPANNÁL! Amúgy hozzáteszem, elég lagymatag a banda, ez a csávó legalább valami színfolt, szóval remélem nyomja majd a játékos életérzést. 

Boldog vagyok, hogy a lávájlend első páros játékját én győzhettem a párommal.

Igen,szós zerint idéztem a Ciánostól, Kazinczy-t is lemérgezte.  Elmennek egy kis olajos masszírra, Karola teljesen rákattan, szegény kislány, mi lesz így a Khal -al?

ke_pernyo_foto_2019-09-05_13_17_17.png

Kitti és Tibi lelkizése zárja a műsort. Kitti neheztel Tibire, mert nincs tapasztalata hisztis nőkkel. Kérdezné mondjuk a tárogatásról, vagy a Diabanolról! Váltás a masik párra, a Niaékra, ahol egyébként a srác neheztel jogosan a csajra, hogy pronyó. Mindketten azt hiszik, ez akarati kérdés, de én már most úgy sejtem, hogy a csaj alkatilag ellenáll bármilyen polgári értéknek.

Ennyi volt a móka mára, holnap is én jelentkezem a szerelem szigetéről!

Címkék: loveisland
49 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 15:34:22

Azt figyelted, hogy Szilvi üzenete így szólt (mert a csökkent hallásúak miatt kiírják a képernyőre is az üzenetek szövegét): "Jelenleg te vagy az egyetlen SZINLI" :-))) Azért át lehetne olvasni azt az sms-t még1x, mielőtt a képernyőre kerül :-)
Az IzomTibi találó név, megvettem :-)

dre_ynreh 2019.09.05. 15:47:43

Még mindig nem volt parittyázás. Szégyen ez a műsor.

Chuck Νorris 2019.09.05. 15:49:54

szerintem Mekis nem hasonlit Vajnára, Love Niárol meg az Éden Hoteles Sezlona (vagy hogy hivták) ugrott be nekem :)
majd irok többet ha megnéztem a részt

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 16:42:49

@Chuck Νorris: Snjezana? Annak nem volt tokája :-)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2019.09.05. 17:02:27

Már azt hittem, nem lesz hogyvót! Enélkül szar minden trash reality.

Lynette21 2019.09.05. 17:24:39

Ez az ételpazarlás ritka gusztustalan volt! Nia idegesito, de nyilvan kell ilyen karakter is. A fiuk egyenlore nyuszik, remelem Gabor jobban ki fog bontakozni, nekem o a legszimpibb, es egyenlore alig mutattak. A hogyvolt viszont szupi, koszi az osszefoglalot!

bElannaTorres 2019.09.05. 17:28:01

@Chuck Νorris: snejzi hagyta a másikat is szóhoz jutni, ha jól emlékszem :)

6paw, jó volt a hogyvolt, örülök hogy te is írod !

É2I 2019.09.05. 18:32:03

Üdvözöllek 6Paw!

(Te is voltál a vv-ben ugye?)

Na, hozzáfogtam visszanézni, mondom legyűröm ezt az elmaradt 3 részt... Nos az elsőnél felakadtam, ennyi önjelölt gyökeret már az első fejezeten én sem bírtam lenyelni.
Nem részletezném mi ami megakadt, de cakkompack mehetnének a gulágra héderezni.

Mind a formátum, mind a gyökerek - tényleg Bruti lesz ? - eddig elcsépelt TWD, felfújt tüdőkkel meg bi/tricepszekkel. Vinyákolás, nyihogás, tverkelés, stb. Volt már ebből annyi, mint a győzikében a dikmán'. Tényleg még még ez a menő a 20/30-s korosztálynál? Komolyan kezdem félteni a nyögdíjamat.
Egyszó; a HV marad; a műszar meg nem keres reklámozással rajtam keresztül pízt! (Mondhatnám úgy is: Lófaszt ! Mama!)

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 18:37:21

"Lali egy hajadismilyen narrációval próbálja emelni a műsor színvonalát"
Az nem Lali, nem ő a narrátor :-)

cascade 2019.09.05. 18:45:38

Ennek a szerencsétlen pizzának a meggyalázása elképesztően gusztustalan volt. A kreatívok megint túltolták a biciklit.

É2I 2019.09.05. 18:53:08

@cascade: Szokták. Úgy gondolják - az óvoda óta -, hogy az mennyire vicces mán', hogy valakit lisztel szórunk be, olajjal locsolunk le, habostortával basz.nk pofán, stb. Kreatívok na!!!
Gondolom lesz majd fogkrémmel bekent budikilincs is, meg zacskóba tojt kaki a lepedő alá, meg ilyen szédítően vicces dógok.

cascade 2019.09.05. 19:18:48

@É2I: Ennél sokkal többre már nem is számítok. Addig is igyekszem bejáratni a nevető izmaimat nehogy váratlanul törjön rám a fékezhetetlen kacajözön és izomlázas legyen tőle a rekeszem.

Cordelia Sanderson 2019.09.05. 19:22:56

@Pácsó Ármándó: ne akarjunk sokat szerkesztői részről se! Ez a casting legalább (egyelőre) fel tudja olvasni az üzeneteket, nem úgy mint a VVsek.... bár azért a #-ek néha kifognak rajtuk.

Én komolyan nem értem ezt a kajával való állandó játékot a szerkik részéről. Egyrészt undi volt,másrészt meg tényleg ennyiben merül ki a fantazia?! Már a VVben is utáltuk ezeket.

Számolgattam,hogy ha ma egy csaj jön be,akkor ugye két extra csaj lesz (elképesztő vagyok matekból) szóval...2 extra nő lesz, ami jeletheti azt, hogy lesz egy leszbi pár is :) vagy húzzák még a Mekis lányt, mert a 2 extrához kell majd egy csávó is,mire az is bejön és újra párválasztás lesz ez a nő kb széthullik az idegtől.

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 19:38:01

@Cordelia Sanderson: Igazi Szilvi simán jól olvasta fel, plusz pont neki :)
A kaja szerintem mellékes a szerkiknek, arra mennek, hogy ki milyen szexisnek gondolt mozgással oldja meg a feladatot, lehet egymást összekenni, lenyalni, lemosni, stb., hátha egymásra gerjednek a párok és dolgozhat az éjszakai kamera :-)
Ha beköltözik valaki, ki is rak6nak valakit :-) Bármikor :-) Mekist akkor tartják bent, ha megérkezik a szponzorpénz a McDonáCCtól :-)

haXXor 2019.09.05. 19:47:46

Az első faszinak mekkora udvara van, lol. Amorf mint az az egész felsőtest

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.09.05. 20:05:00

az egyik képen olyan mintha a csaj rá akarna csinálni a cuccra------guszty

Lynette21 2019.09.05. 20:39:46

@Pácsó Ármándó: Eddig a narrator a legjobb, rajta meg neha nevetek is, aki szerintem sem a Lali...

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 21:00:40

@Lynette21: Egyszer-kétszer már én is elmosolyodtam rajta, de lehetne még keményebb :-)
(Gacsal Ádám szinkronszínész)

Cordelia Sanderson 2019.09.05. 21:09:57

Azt nem értem minek sminkelnek, amikor medencezek es/vagy napoznak egesz nap?!?!

Cimili 2019.09.05. 21:19:42

@Cordelia Sanderson: Biztos vízálló smink és rendkívül fontos, h használják!! :D

Cimili 2019.09.05. 21:22:44

@Pácsó Ármándó: köszi a felhomályosítást!! :) Lalát sztem akár haza is küldhetnék, inkább hallgatnám csak az Ádámot.

Cordelia Sanderson 2019.09.05. 21:29:09

@Cimili: biztos naaaaagyon jot tesz a boruknek ha abban napoznak.....ezert nez ki mindegyik bore smink nelkul ugy mintha 60 lenne.....

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 21:29:39

@Cimili: Szívesen! Én nem ismertem volna fel, ha nem nézek utána, hogy melyik híres karakternek volt a magyar hangja :-)

Cimili 2019.09.05. 21:34:23

@Cordelia Sanderson: azért ezzel vitatkoznék, annyira nem csúnya a bőrük.
@Pácsó Ármándó: ügyi vagy!! tegnap itt filóztunk a barinőmmel, h ki ez a jó hangú pasi.

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.05. 21:35:36

Tudom, már valamelyik műsorban - VV? - kielemeztétek a hajpótlásokat, de muszáj megjegyeznem, Zsófié borzalmas. Egyébként nekem Ticián a legalja. Amúgy szerintem tiszta Pumped Gabó.

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.05. 21:35:37

Tudom, már valamelyik műsorban - VV? - kielemeztétek a hajpótlásokat, de muszáj megjegyeznem, Zsófié borzalmas. Egyébként nekem Ticián a legalja. Amúgy szerintem tiszta Pumped Gabó.

Cimili 2019.09.05. 21:43:46

@Orbán Béláné, Erzsike: Tici sokkal butább Gabónál. tegnap pölö egy épkézláb mondata nem volt. szörnyűűűűű

Pácsó Ármándó 2019.09.05. 21:45:42

Nia és Kitty milyen látványos párválságban szenved, mikor épp csaj pluszban vannak bent. És jön még egy...

Cordelia Sanderson 2019.09.05. 21:53:45

@Cimili: nem pont nekik, de a legtobb ifjonc lanynak ugy altalaban...

Cimili 2019.09.05. 22:00:03

@Cordelia Sanderson: az lehet, de általában nem figyelgetem. :)

Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.05. 22:04:20

@Cimili: bocsánat, tekknika ördöge. Szóval igazad van. És ahogy tipródik beszéd közben....

blue_violet 2019.09.06. 00:04:32

Gábor szimpi nekem is, de nagyon visszafogott. Lehet Nia jobb hatással lenne rá?
Furán alakulnak a viszonyok (mondjuk jó értelemben), mert Tibi és Karola, illetve Zsófi és Ticián "kapcsolata" is meglepett, de lehet csak a vágások miatt nem jön át, hogy mikor alakultak ki ezek.

Lynette21 2019.09.06. 00:06:08

@Pácsó Ármándó: Oooooo! Koszi! Szinkronhangok felismereseben altalaban jo vagyok de ot nem ismertem meg, majd utananezek.

Chuck Νorris 2019.09.06. 04:00:07

visszanéztem az adást, Helga egyre szimpibb nekem, neki drukkolok, szerintem ö nem is akar benn kavarni, csak nyerni ment be :)
érdekes lesz ez a 7/5 felállás, szerintem Tibi ráreppen hajasbabára, Erik meg lepaktál Mekissel.
valamiért azt érzem Ticike szerelmes lesz egyböl a 7. számu csajba, és ha két kiesö lesz Karola és az egyre lepukkantabbnak tünö Nia fog távozni. :)

Magentax 2019.09.06. 04:59:48

Sziasztok! Most vettem csak észre, hogy végre van hogyvolt ebből a ....-ból.
Az új csaj feje szerintem iszonyat randa, nem 26, hanem 46 évesnek néz ki - bár itt megjegyezném, ismerek olyan 46 évest, aki jobb nő, mint ez a rusnyaság.
Engem Zsófi nem Bódi Szilvire, hanem a fiatal Eva Longoriára emlékeztet.
A fiútársulat elég gáz, mind izomagy marha nagy arccal.
Meglássuk... :)))

Pácsó Ármándó 2019.09.06. 07:59:15

@Chuck Νorris: Ahhoz képest az első körben váltott :-) Bár ez jelentheti azt is, hogy van mersze beleállni az ilyen helyzetekbe.
Erik és Mekis? Érdekes lenne :-)
TC már Zsófit szappanozná :-)

panamcat 2019.09.06. 08:01:25

@Orbán Béláné, Erzsike: Ticike annyira látványpékség, hogy fel se tudott mászni a kötélen a plüssmacskáért a tegnapi részben. :D:D

innovation 2019.09.06. 08:36:03

@Chuck Νorris: Igen, Helga eddig a nr1. Igaz, ő is elharapja a szavak végét. Ez valami generációs probléma/stílus/feature. Külsőre is jobban néz ki, mint a többi egyenlány. Lobonc meg 26??? o.O Atyaég! "Mivé lett a világ?"

Nyuszomuszo83 2019.09.06. 08:38:32

Sziasztok Hogyvoltosok!!! Jééé, mennyi ismerős név! Bevallom őszintén egy fél percet láttam tegnap, akkor felsejlett hátha van belőle HV. És igen van, úgyhogy most gyorsan elolvastam Dzsudi és 6paw írásait amik nagyon jók lettek. a műsorról ennyi is a fogalmam kb. de első blikkre nem atomfizikáról fognak beszélgetni az szent! :D

exelensz 2019.09.06. 10:59:38

Nézni vagy nem nézni? - ez itt most a kérdés.

hereverő heverő 2019.09.06. 17:10:09

@exelensz: Nem nézni, olvasni.

Én visszanáztem az összes eddigi (elmaradt) epizódot és most rám fognak gyulladni a benti pasik, mert minden hónaljszőröm kihullott a videok alatt. @É2I: -el értek egyet: ha minden mai fiatal ilyen, akkor kirágom a végbelem és felkötöm rá magam mielőtt nyugdíjas lennék.
Tetszett, hogy a bongyorka lombrágó lány (nem emlékszem a nevére talán szilvi) milyen könnyedén veszi a szépségkirálynő (??????WTF?????) érkezését - könnyű neki, nincs hites ura örökkön örökké mint a többieknek.
És a végére: mélységes megvetésem az RTL kreatívjainak - a kutyám különb mintát hugyozik a bokor alá, mint ez a dekoráció. Forró. Buja. Szenvedélyes. ÉDESFASZOM.

Cimili 2019.09.06. 21:14:43

na kérem szépen, az van, h tici nagyon lelkes attól a csóktól, de zsófin nem látni, h olvadozna. lesznek itt még gondok.:DDDDD

blue_violet 2019.09.06. 22:05:37

Gábor elkezdett játszani. Meg úgy egyáltalán beszélni elkezdett :D
süti beállítások módosítása