Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szolgálólány meséje 3x11 – Liars

2019. augusztus 04. 16:15 - hektor_

June próbál 10-et elosztani 52-vel, így áll ugyanis a hely/kiszöktetendő gyerek arány, de sehogy sem jön ki a matek, amikor házastársi kiabálásra lesz figyelmes. Belépve a nappaliba az alábbi kép fogadja:

1.png

A lány a lelkére beszél, ugyan, Mrs. Lawrence, ne lője már le a férjét, bár én is szívesen megtenném, de szükségem van a segítségére. Az asszony végül leereszti a fegyvert és lepihen, így June egyedül marad a parancsnokkal, aki bármit megtenne azért, hogy a feleségét kimenekítse innen, így ebből a megközelítésből az 52 gyerekes ügyre bár viccesnek tűnő, de oda nem illő megjegyzéseket téve ugyan, de végül is belemegy. Meg a whiskey is sokat segít az ítélőképességben.

2.png

Serenának Rita pakol be az útra, aki rá is kérdez, hogy kire fogadjon jelenleg a Gileád-Kanada meccsen a Nichole-üggyel kapcsolatban. A gazdasszonya szerint remekül áll a dolog, már már túl jól, igaz hogy a kormány nem sietteti az elhelyezési per végét, de ezért lépnek ők most a tettek mezejére – a márta erre hangot ad annak, hogy oké, de egész biztosan a gyerek érdekeit nézzük most, és nem azt hogy te gyereket akarsz és mindenkinek kuss? Választ nem kap, cserébe érkezik Waterford egy olyan (egyébként atom) napszemüvegben, ami az én kollekciómban is megtalálható – már persze a 10 dolláros verzióban –, úgyhogy indulás.

3.png

4.png

A márták fejei eljöttek egy pincetanácskozásra, ahol elküldik June-t a búsba a magánakciójával együtt, sőt, lightosan meg is fenyegetik hogy ha sokat ugrál, a folyó fenekén fog kikötni, és senkinek nem fog hiányozni – de aztán Beth védelmébe veszi, így úgy válnak el, hogy ők személy szerint segíteni nem fognak, de akadályozni sem.

5.png

Waterfordék a hosszú autóúton megveregetik egymás vállát, milyen ügyesen járnak el épp, és kb kinevetik a Gileádon kívüli államokat, amiért hülyék, gyengék és jellemtelenek. Bezzeg Gileád. Fred nagylelkű hangulatában átengedi Serenának a kormányt, és innentől olyan az egész, mint egy kabrió reklám a 70s évekből, szól a Száguldás, Porsche, szerelemTwist Again, napsütés, szágulás, már csak a napszemüveg és a selyemkendő hiányzik Serena fejéről. Azt mondja Fred, olyan, mint a biciklizés, én meg úgy folytatnám ezt a közmondást, hogy „Ahogy azt sem lehet elfelejteni, hogy többek között miattad nem vezethet amugy. Te fasz.” Megérkeznek az aznapi szállásukra, semmi Holiday Inn vagy ilyesmi, ezúttal is egy idegen családnál szállnak meg, ahol van vagy hat gyerek – csak tudnám, hogy ha Gileád olyan igazságosnak tartotta, hogy az általuk bűnösnek ítélt nők gyerekeit szétosztogassák a bibliára hivatkozva, akkor az hogyan történhet meg hogy bizonyos helyeken mégis otthagytak 5-6 gyereket, akiket láthatóan csak segítséggel és igen szerényen tud eltartani a családjuk. Este aztán átbeszélik az életüket, jön a „mi lett volna, ha”, aztán Fred szépeket mond és lehet hogy ágyba viszi az asszonyt, lehet, hogy nem.

6.png

7.png

8.png

Beth és June épp egy Billy nevű fazonról beszélnek, aki a Jezebelben pultos, van érdekeltsége repülőgépekben és pénzért sok mindent bevállal, mikor Lawrence-ék indiai mártája érintetlenül hozza le Eleanor reggelijét a szobája elől. June-nak gyanús lesz a dolog, hogy a ház urát és feleségét tegnap este óta nem látta senki, így a dolgozószobába rohan, ahol a szétdobált és iratmegsemmisített cuccokból hamar világossá válik, hogy ezek bizony megléptek. Na, most vagyunk szarban, mondja Beth, és már latolgatja az esélyeit az újbóli Jezebelre, de aztán este kiderül, hogy Mrs. Lawrence igazat mondott: a pár megverten kullog haza, mert valóban nem hagyhatják el a határt, Josephnek nincsenek olyan jogosultságai, mint másoknak – reméltem, hogy erre is kitérnek majd, hogyan lett Gileád megalkotójából háborús bűnös, de tekintve hogy már csak két rész van hátra, ebben az évadban kötve hiszem. A szolgálólány a saját íróasztala mögül vonja kérdőre a ház urát, majd meghallgatva a történetet, dönt: bevisz a városba, most! 

Az úti cél a Jezebel, mert June van olyan hülye, hogy azt hiszi, ha sminkben és miniruhában állít be kiengedett hajjal, akkor majd pont senki nem fogja felismerni, pont őt, aki önmagában is nagy celeb Gileádban, de ráadásul épp kurva nagy port kavar a Nichole ügy miatt a TV-ben. Bent megtalálja Billyt, megbeszélik, hogy a srác átgondolja, meg tudja-e oldani hogy a gép 24 órát itt álljon és bevárja a last call utasokat is, cserébe kéri az összes festményt, amit Lawrence parancsnok kifosztott a MoMA-ból. Na, ezzel meg is volnánk, gondolja June és már indulna hazafelé, amikor utána szól egy hang: „Ofjoseph!” és a barom meg is fordul. Aki fülön csípte, nem más, mint Winslow parancsnok, hazudni nincs sok értelme, persze, Lawrence hozott ide, nem, ő nem jött, mert azt szereti ha másokkal fekszem le, aztán elmesélem, hogyvolt. Ó, hát akkor legyen mit mesélni – mondja Winslow azzal az ijesztő, kaján vigyorával és már cipeli is fel egy szobába, majd le is fekteti az ágyra. Ekkor felgyorsulnak az események, mert June egyszer csak megfordul, és arcba rúgja a washingtoni parancsnokot, aztán összeverekszenek, végül a lány egy tollal beleszúr vagy harmincat, amitől a nála alsó hangon 40 kg-mal nehezebb férfi a földre rogyva zihál, majd épp könyörögni kezdenek hogy „A gyerekeim...”, de June nem kegyelmez és agyonüti egy kis márványszoborral.

Nem tudni, mennyi idő telhetett el, de egyszer csak kopogtatnak az ajtón, „TAKARÍÍÍTÁÁÁÁS” és milyen kicsi a világ, mert a takarító márta nem más, mint az egyik az 5 nő közül, akit June néhány résszel ezelőtt megmentett attól, hogy a gyarmatokra kerüljenek, így hálából odaadja neki a csekkoló kártyáját, hogy ki tudjon menekülni az épületből, a halott csávóra meg csak vállat von: hagyd csak, aranyom, majd feltakarítjuk.

23.png

Waterfordék megérkeznek a találkahelyre, ahová befut Mr.Tuello is, de csak ennyit mond:

24.png

Aztán X órányi vezetés után, amikor az erdő közepén végre megállnak és kiszállnak, akkor meg ennyit:

Waterford parancsnok, ön átlépett Kanadába. Letartóztatjuk háborús bűnökért, erőszakos bűncselekményekért, a nemzetközi emberi jogi egyezmények megsértéséért, és a nemzetközi jog megsértéséért.

Majd felbukkan 4-5 katonai dzsip, amiből elugrik jó pár fegyveres, és már tuszkolják is befelé, külön kocsikba a Waterford házaspárt. Na, most ki a hülye meg a gyenge?

25.png

26.png

Az utolsó jelenetben vidám zenére megy a vér kiszippantása a szállodai szőnyegből, csoki a párnára, mintha mi sem történt volna. Aztán a márták akiborítják a szennyesből Winslow hulláját, és beteszik az ipari halottégető kemencébe, amiről jobb nem tudni, mi célt szolgál a Jezebelben. Lawrence átnyújt egy pisztolyt June-nak, „értünk jönnek” megjegyzéssel. Végre valami, bárcsak ilyen lett volna az egész évad!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása