Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x04 - All About Eve

2019. július 26. 09:00 - Szencsike

Már az epizód legelején szembesülünk a szomorú valósággal, Chloe most Dannel érkezett az aktuális ügy helyszínére, nincs többé Chloe-Lucifer páros. Dannek tűnt fel Lucifer hiánya, Chloe mintha magát is győzködné, hogy meglesz nélküle. Egy reptér hangárjában vagyunk, a halottunk Pablo, ékszertervező és a Közel-Keletről tért haza. A halál oka: puszta kézzel való fojtogatás, de sokkal furább, hogy Ella pisztácia darabkákat talált a holttest körül, míg a gépen nem is volt pisztácia. Ha ez nem is, akkor egy rakás kábszerre tippel Dan, Ella figyelmezteti őket, hogy ez esetben ne engedjék Lucifert a gép közelébe. Ellának is végre feltűnik Lucifer hiánya, Dan a kezét a nyaka előtt elhúzva jelzi, hogy ezt a témát ne feszegesse, ám Ella rögtön Lucifer lefejezés általi halálára gondol, de nem, a szuperpáros többé nem dolgozik együtt. 

1.png

Van egy tanúnk, Toby, egy 50 körüli öltönyös pasas, Pablo üzlettársa, közösen vezetnek egy menő ékszerüzletet. Pablo a tervező, Toby az üzemeltetéssel foglalkozik. Egy igencsak drága nyaklánc, a Sivatag délibábja eltűnt, Pablo az ékszert Dubajból hozta haza, ugyanis ott lehet jó üzletet kötni gyémántokra és az aranyra. Toby egy tárgyalás után száguldott a reptérre, ugyanis kapott Pablótól egy üzenetet, de mire megérkezett ő már halott volt. Az üzenet szerint Pablo felbosszantott néhány arabot, akik ez alapján bosszút álltak, mert nem kapták meg tőle a láncot. Sajnos Tobynak fogalma sem volt, hogy Pablo ilyen kétes ügyekbe keveredett, pedig segített volna a barátján. Mivel Tobyék rengeteg arabbal üzletelnek, hosszú lesz a lista a lehetséges elkövetőkről, ám Dan tud valakit, aki odavan a pisztáciáért. Ez Pete, a Török, és egy arab bűnözőnek a kapcsolattartója, akit Bashir Al-Fassadnak hívnak. Dan elmegy telefonálni, Ella rögtön lecsap a kedvenc barinőre, mi történt Luciferrel?! Összevesztek és ezúttal nem fognak egykönnyen kibékülni. És vajon hogy van Lucifer? Chloe szerint neki biztosan meg se kottyant a dolog. Hát Chloe, ebben tévedsz, Lucifer slamposan, lyukas zokniban ténfereg le a Luxba piáért. A csapos bulizni hívja és megmutatja a bár új vendégét: az önfeledten táncoló álomnőt. Lucifer nem hisz a szemének, hogy itt látja a bibliai Első Nőt, Évát. 

2.png

Fent vannak a lakásban, a viszontlátás meglepetése Lucifernél a nagyobb, hogy kerül ide a Mennyországból? Éva egyszerűen megtalálta a kiutat onnan (remélem ennek lesznek még következményei, meg ki akarna eljönni a Mennyországból?), hiszen amúgy is szívesen szegi meg a szabályokat, láthatóan a kis csalafinta ezt Lucifertől tanulta el annak idején. Egy poros sírkamrában ébredt fel, majd eljött L.A.-be. És mi van Ádámmal, a kis mókamesterrel, Lucifer nincs jó véleménnyel róla, ez tuti. Odafent van, boldog, mint mindenki más. Ezek szerint Éva nem volt az, és emlékezteti Lucifert arra, hogy őt Ádámnak teremtették, és ez az elrendelt cél se okozott köztük nagy szikrákat. Elvoltak ugyan, talán Ádám szerette is őt, de sosem ismerte meg az igazi Évát. Lucifer most tényleg megérti, milyen az, ha valakit nem fogadnak el. Éva egy idő után unatkozni kezdett odafent, így elfoglaltságként az újonnan érkezőket kezdte el üdvözölni és hallgatta a történeteiket, mi van idelent. Ekkor jött rá, hogy amire csak vágyik, az itt van lent, ez pedig az izgalom, a szórakozás. Vagyis csak simán bulizni jött le? Igen, és hát itt ül előtte az exe is és megvillantja a csábosnak szánt mosolyát. Lucifernek most semmi kedve flörtölni, felpattan mellőle, Éva erre gyorsan javít, idelent csak Lucifert ismeri. Hol fog lakni, Éva még erre se igazán gondolt, ám Lucifer tud segíteni. A leányzó azt hiszi, hogy itt maradhat Lucifernél, ám ő felhívja egy ismerősét a Waldorf szállóban, ott kaphat egy lakosztályt. Éva látványosan csalódott.

3.png

Lucifer lekísérte őt a taxikhoz, Éva csodálkozik, hogy milyen rosszkedvű lett az ő Luciferje. Csak rosszkor jött, lesz majd jobban is. Éva a szavaival ellentétben szívesen lenne újra Lucifer életének a központja, de megjött érte a kocsi. Éva bűbájosan mosolyog, Lucifer pedig örül a régi barátjának, most csak ennyit kaphat tőle. Lucifer eligazítaná a sofőrt, de ő nem az, akit a hotelből várt. A férfi fegyvert fog rájuk, egy nyakláncot követel tőlük. Lucifer nem is érti, mi van itt, a pasas bepánikol és lelövi Lucifert. Éva kiugrik a kocsiból, jajongva kér segítséget, az autó közben elment, Lucifer pedig egy karcolás nélkül felébred. Vagyis Éva mellett sebezhetetlen. Kell neki egy kis fájdalomcsillapító és pia, illetve meghallgatná Éva magyarázatát, aki csak zavartan mosolyog. Később Lucifer végre összeszedte magát, jöhet a magyarázat, miért lelőtték le. Éva egyetlen nyakláncot ismer, ez pedig Pablóé, ő hozta el a városba és a lánccal hencegett, amit egy fura nevű arabnak készített, valami Bashirnak, Lucifer kapcsol, Bashir Al-Fassad, igazi nehézfiú, ha tényleg Évánál van a lánc, felköthetik a gatyát, muszáj lesz lerendezni az ügyet. Lucifer rutinosan bizalmatlan, Éva áll elébe a kalandnak. 

4.png

Menjünk el Lindával a nőgyógyászhoz, nagyszerűen érzi magát, sőt, hála a természetfeletti kis csapatának, minden támogatást megkap. Ott áll mellette a zord arcú Ámenka és Mézi, lesik a doktornő minden mozdulatát, és Mézi rögtön le is csap, mikor az UH-hoz a kencét akarja rákenni Linda hasára. Mézi biztosra megy, megkóstolja, tényleg csak gél, mehet tovább. Szegény doktornő feszültsége csak lassan enyhül, de végre felbukkan a magzat, kisfiú! Ámenka örül, Mézi lányt akart. Viszont van más dudor is a gyereken a szárnyakhoz, kérdi a büszke apa. Linda gyorsan javít, minden baba igazi kis angyal, a doktornő nevetve bólogat, Linda pedig meghallgatná Ámenka magyarázatát a szárnyakról. Dan és Chloe megérkeztek Bashir otthonához, mint két normális rendőr, nem kell aggódni, hogy bármi hülyeség fog történni. Dan érti a célzást, neki aztán nem hiányzik Lucifer. Bashir épp a jakuzziban üldögél, elég tenyérbemászó a stílusa, de Pablót nem ők ölték meg. Valóban találkoztak vele a hangárban, de akkor még élt, legalábbis az egyik embere szerint, pont ő lőtte meg Lucifert. Ott van a Török is, eszegeti a pisztáciát, talán ő jobb magyarázatot tud, Dan kikapja a kezéből a poharát, ám ezzel Chloénak se segít. Pont azért hívta őt, mert nem olyan balhés mint Lucifer. Lucifer neve volt a varázsszó Bashirhoz, imádja a tagot, és ha találkoznak, Lucifer mindig egy jófej nyomozóról mesél nekik és milyen öröm, hogy végre találkozhat vele. Lucifer épp beteg, de Chloénak támad egy ötlete, felemleget egy bizonyos szívességet, Lucifer felhatalmazta, hogy behajtsa ezt. Ha így van, Bashir elmondja, hogy ismerte Pablót, segített neki nőket és drogot szerezni, de ehhez Pablónak nem volt elég pénze, így hitelbe dolgozott nekik. Néhány különleges ékszerért cserébe elengedte a tartozását, ilyen a Délibáb is. Ám ezt sajnos Pablo elvesztette és figyelmeztetésül alaposan elverték, de még élt, amikor otthagyták. A Török miatt jó alibijük is van, boltban voltak pisztáciát venni, a biztonsági kamera igazolhatja őket. Bashirnak van még egy videója is, Pablo még a gépről üzent, mögötte ott van két szép hölgy is, az egyikük Éva. Ha megvan a két nő, akkor valamelyik lehet Pablo gyilkosa, erre következtetnek Danék. Bashir is elégedett, egyenlített végre Luciferrel, Chloe remek partner neki.

5.png

Luciferék most érkeznek meg Bashirhoz, Éva teljesen fel van dobva, alig várja, hogy lássa, ahogy Lucifer elintézi az alvilági alakot. Mindenféle brutális vallatást lát maga előtt, sőt, ő is szívesen beszállna, a tökénél fogva alaposan megkínozna bárkit, ám Lucifer most csak beszélgetni fog Bashirral. Meghallják, ahogy Dan és Chloe közelednek, akik épp arról beszélgetnek, hogy milyen ügyes volt Chloe trükkje a szívességgel, aki amúgyis csak tippelt. Luciferék gyorsan elbújnak egy oszlop mögé, Éva fantáziája meglódult, most jön a ruha nélküli rész, de nem. Lucifer csak Chloe, pontosabban a rendőrség elől bujkál, és Évának van annyi esze, hogy megnézze magának a konkurenciát, hiszen Lucifer elég egyértelműen megbámulta Chloét. Lucifer és Éva besétál Bashirhoz, az arab szerencsére közlékeny, a nyomozó valóban kiváló, a halott Pablo miatt voltak itt. Ez az infó Lucifernek is új, Éva nem ölt meg senkit, közben jön a Lövöldözős, hát ő azt hitte, hogy Lucifer meghalt! Hát nem, és végre mindenkinek összeáll, hogy ki kicsoda, Éva a videóban szereplő nő! Igen, és nincsen nála semmilyen nyaklánc, vigyorog, és Lucifer elrendezettnek tekintené a szívességet, ha nem bántaná többet Évát. Bocs, de a partnere már rendezte a tartozását, megadta neki a kért infókat, nincs már semmi közük egymáshoz. Éva elgondolkodik a partner szón, Lucifer pedig új alkut ajánl, kifizetné a lánc értékét. Bashirnak a lánc kell, a feleségének lenne ajándék, és aranyosan Évára mosolyog, egyik nőt sem lehet átverni. Lucifer gyorsan terel, nincsenek együtt, ám Éva javít, régen együtt voltak, még a Bibliában is olvashat róluk. Bár a tiltott gyümölcs inkább egy nagy banán volt, gyanítom Lucifer „banánja” lehetett ez, ahogy mosolyognak egymásra. Lucifer új alkut ajánl, békén hagyják Évát, cserébe visszaszerzi Bashirnak a láncot, és utána megy mindenki a maga útján, és Éva számára ez nem sok jót jelenthet. 

6.png

Lindáék hazatértek, Ámenka teljesen odavan, hogy fia lesz, mennyi mindent fog neki tanítani, és megszületett a beceneve is, A-mini-diel. Linda a háttérben a mennyezetre szerelt ventilátort nézi, hiszen a gyereke repülni fog! Hogy a fenébe tegyék bababiztossá a lakást, egyáltalán hogy lehet biztonságban tudni egy angyalbabát, aki ráadásul még repülni is fog? Ámenka sajnos egy ilyen esetet se tud, hiszen ők felnőttként jöttek létre. Linda számára ez több, mint ijesztő, hogy ez a baba lesz az első az emberiség történetében, aki egy ilyen kapcsolatból születik, sajnos Ámenka nem érzi a pánikot, ő örül, hogy ez a baba lesz az első baba az angyalok történetében. Ámenka szerint minden rendben lesz, de hogy lesz minden rendben, ha azt se tudják mire számítsanak?! Lucifer-lak, Éva takarít, kedves tőle, hogy elpakolja a nagy bánat idején felhalmozódott piásüvegeket. Viszont fogós kérdés, hogy fogják megtalálni a nyakláncot? Lehet, hogy ez a kis buzgóság a partneréhez van köze? Már csak volt partner és Lucifer nem hagyna cserben senkit, akit egy Bashir-féle alak üldöz, Éva számíthat rá. Ki utazott még a gépen? Egy Odessa nevű nő, nevetett, flörtölt és imádta az ékszereket és valami Daltonnal lóg. Lucifer javít, Dalton egy kocsma, ott fognak kezdeni. A rendőrségen sokkal modernebb eszközökkel azonosítják Pablo utastársait. A fehérruhásra nincsen találat, nem is meglepő, de a másikra rengeteg találat van. A művészneve Odessa, amúgy Sandy Bumford, érthető a váltás, és a csalások világában utazik. Gazdag pasikat szed fel és kifosztja őket. Megvan azoknak a helyeknek a listája, ahol általában felbukkan, vagyis gyakorlatilag bárhol lehet a menő kluboktól kezdve az olcsóbb lebujokig. A rendőrségnek ez hosszú menet lesz, mindegyikbe el kell menni.

7.png

Szerencsére Luciferék jutottak el előbb a Dalton bárba, Odessa máris felszedett egy újabb balekot. Éva felismeri a nőt, egyenesen odamennek hozzá és a nyakláncot keresik rajta. Odessa azonban profi, a szekusok a cinkosai, egyikük máris felbukkan a nő mellett. Éva teljesen rápörgött, hogy láthatja az első kocsmai bunyóját. Ez még nem szükséges, de a szekusnál sokkoló van, Lucifernek elég csak rávillantani a vörös szemeit, a pasas máris meghátrál. Eközben egy férfi elkapja Évát, ő nem akar menni sehova, na, innen lesz a bunyó, ugyanis Lucifer kiüti Éva zaklatóját, majd visszajön a szekus a sokkolóval, de időközben ott a kocsma minden vendége, aki bunyózni akar. Éva is széttörhet egy üveget valakinek a fején, aki visszakézből megütné őt, de a felszolgálólány siet a segítségére, hiszen a csajok összetartanak. Lucifernek ez a verekedés csak egy könnyed testedzés, Évának mindez felér egy pornófilm bevezetőjével, úgy csorog a nyála Lucifer után. Sajnos a balhénak csúnya vége lesz, megjön Chloe és az egyik kocsmatöltelék Luciferbe döfi a biliárd dákót, szerencsére csak a válla bánja az akciót. Lucifer nem örül a viszontlátásnak, Chloénak úgyis jönnie kellett volna ide és ha már bejelentették a bunyót, eljöttek Dannel. Lucifer meg se akarja őt hallgatni, Éva pedig a pult mögött bujkálva, végre közelebbről is megnézheti magának Chloét. Annyi előnye lesz a helyzetnek, hogy Dan elkapta Odessát.

Lucifer és Éva angolosan távoztak, Éva aggódik Lucifer miatt, hiszen látta, hogy a nyomozó nemcsak sima partner lehetett neki. Elmúlt, ennyi a válasz, de Éva tovább kérdez, fejbe lőtték, akkor nem történt semmi, most pedig átszúrták a vállát, miért? Lucifer ezt később elmeséli, de jobb lesz, ha újabb tervet találnak ki a nyaklánchoz. Rendőrség, Odessa kihallgatásán Chloe első kérdése, honnan ismeri Lucifert? Most látta először, Dan közbevág, és Pablo? Alkalmi ügyeskedős kaland volt, és ő csak egy ügyes szélhámos, de nem gyilkos, a pasas élt, amikor elváltak a reptéren. A nyakláncot viszont valóban ő lopta el, ugyanis valaki felbérelte a rablásra, és egy vádalku fejében szívesen megmondja, hol van az ékszer. Chloe és Dan részéről rendben, így a nyakláncot egy árverésen fogják megtalálni, amit kifejezetten a gazdag és kétes alakoknak szerveznek, természetesen titokban. A lánc Pablo utolsó munkája, vagyis a halála megtöbbszörözte az árát. Valaki nyerészkedni akar, így meg kell találni, ki akarta a nyakláncot és ha ő megvan, mehetnek tovább a gyilkoshoz. Chloe hazatért, és összefut a távozóban lévő Mézivel, akitől csak egy köszönés jár az árulónak. A csajok rendezhetik végre a soraikat, ugyanis Mézi elmondja, hogy azért kerüli őt, mert Linda tanácsa szerint jár el. Nem zavarja feleslegesen, mert fel kell neki is dolgoznia, hogy átbaszta Lucifert és eltiltotta Trixie-től. Chloe azzal érvel, hogy a Menny és Pokol létezéséről egyedüliként tudni, ez óriási teher volt. Akkor gyenge, ennyi, el is fog költözni innen, és egyébként nem ő az egyedüli aki tudta mindezt. Linda sokkal könnyebben vette ugyanezeket.

10.png

Chloe ezek után már ott teázik Lindánál, és kiöntik egymásnak a szívüket, ugyanis Lindának most kezd csak igazán leesni, hogy mi is a helyzet. Teherbe esett egy angyaltól, és lényegében a legközelebbi barátai a legveszélyesebb emberek a világon, és talán ez a baba is szárnyakkal jön a világra. Hogy szülje meg, császárral, fedezi egyáltalán a biztosító, és egyáltalán, senki sem tud erről semmit! Chloe biztos benne, hogy Linda elég erős, hogy kezelje ezt a helyzetet, hiszen nem futott el. Linda ezen elgondolkodott, megtehette volna, és ezzel a tudással ugyan rengeteg rossz dolgot élt át, de sokkal több jó származott belőle: lett egy legjobb barátnője, neki van a világon a legérdekesebb páciense, és jön a baba. Félelmetes az egész, de alig várja, hogy megismerje végre a szárnyas kisfiát. Chloénak pedig azt tudja tanácsolni, hogy gondolja végig, akarja-e, hogy Lucifer az élete része legyen vagy sem. A következő nap reggelén Éva sétál be a rendőrségre Chloéhoz és a cuki mosolyával igyekszik meggyőzni, hogy tud segíteni Pablo ügyében. Bashir nevét említi, de ezzel már nem mondott újat. És igazából azzal se, hogy alig ismerte Pablót. Chloe részéről akkor ennyi. Odakint Lucifer ólálkodik, vagyis Chloe eltüntetése a színről a terv része, beleértve azt is, hogy Lucifernél két kávésbögre van. Bent Éva nagyon kedvesen lelkizni kezdene, Chloe nagyon kedves és érti, hogy miért vonzódhat hozzá valaki. Szegény nyomozónak fogalma sincsen, hogy mit kéne kezdenie a fura nővel, kihallgatás vége. Chloe Ellához megy, mesélne neki a fura nőről, mire Ella reflexből a „nem csináltam semmit” szöveggel indít. Chloe észreveszi a kávésbögréket, az egyiknek whiskey illata van. Ella zavarba jön, ő sose iszik a munkahelyén, de Chloe tudja, hogy Lucifer itt járt. Ella egy finom kávéért cserébe, ha nem is szándékosan, de eladta az infókat, hogy mi lesz a terv az esti árverésen.

Nézzük meg ezt az árverést, Lucifer és Éve kirittyentve érkeznek a partira, és a tervük egyszerű: még a nyomozó előtt megszerezni a láncot. Az egyik vitrinben ott pihen a szép ékszer, Évának el kell vonnia az őr figyelmét, addig Lucifer ellopja azt. Ám sajnos ez nem jön össze, a láncot kiveszik a vitrinből és a backstage-be viszik, ott ugyanis egy modell fogja felvenni, hogy a vendégek viselés közben is megtekinthessék. Lucifernek van egy terve, hátramegy és megvan a csinos modell, nyakában ott az értékes lánc. A nő szinte bármit megtenne Luciferért, a csáberő egyáltalán nem kopott meg. Lucifer hamarosan visszatér Évához, bejött a terv, nála a lánc, koccintanak egy pohár pezsgővel és léphetnek is végre. Sajnos azonban egy pincérhölgy az útjukat állja, Chloe. Elég fagyos a hangulat, az se segít, hogy Évát, mint a randiját mutatja be Chloénak, és segíteni se akar neki. Chloe azonban érzi, hogy a problémák ellenére, a lelke mélyén érdekli az ügy, ne hagyja cserben, a nyakláncot viszont nem kaphatják meg. Lucifer részéről ennyi is volt, de Éva édesen pillant rá, akkor legyen. Kicsivel később eljött a bemutató pillanata, a műsorvezető kihívja a modellt a Délibábbal, egy millió dollár a kikiáltási ár. Lucifer ott ül a közönség között és Chloe bólintására megkezdi a licitálást a láncra, stílusosan övé a 69-es tábla. A közönségből egy első ránézésre anya-fia, vagy épp sugar mama és a fiatal kanja páros licitál még, de a nő a pénzes fél közülük. Az ár szép lassan emelkedik, Lucifer kb. 4 misi után unja meg a dolgot és dönti el a kérdést, 10 millió, és itt a licit vége. Éva boldogan nevetgél a színpadon. 

Mint nyertes, Lucifer elintézheti az adminisztrációt, Chloe kíséri őt az eladóhoz. Meglepetésre ez nem más, mint Pete, a Török. A pasas nem nézhette tétlenül, hogy a főnöke, Bashir elkótyavetyélné a láncot azzal, hogy csak a feleségének adná. Pete-nek a pénz kell, de hát ez nagy bukta lesz, ugyanis gyilkosságért fogják elítélni. Chloe felszisszen, sajnos nem, a gyilkosság idején tényleg a boltban volt, Pete-ről lemaradtak. Pete Tobyt, az üzlettársat dobja fel, ő segítette ki pénzzel Pablót, aki pedig állította, hogy nem tudott semmit Pablo üzelmeiről. Lucifer nem is csodálkozik, hogy valaki hazudott Chloénak. A backstage-ben Éva gyönyörködik a láncban, és lám, Toby ráfog egy jókora fegyvert. Pete-et ugyan letartóztatják, meg a helyet is felforgatják, de a gyilkos még mindig nincs meg. Lucifer biztos benne, hogy Toby lesz az, csak hogy ellenőrizze Chloét. A nyomozónak nincsen szüksége a segítségére, de Évának igen, Lucifer után kiabál, Tobynak nagyon kell az a nyaklánc. Odaérnek hozzájuk, Toby túszul ejti Évát, Chloe elkezdi beszéltetni a férfit. Tudja, hogy milyen egy felelőtlen társsal, átérzi. Toby szerint mindenki oda volt Pablóért, de ő csak szórta a pénzt. Az üzenet után rohant a hangárba, de addigra már rég összeverték és a nyaklánc eltűnt, Toby pedig annyira bepöccent, hogy elintézte a társát. Cselekedni kéne végre, Lucifer emlékezteti Évát, hogy tegyen meg valamit, és ez bizony a nagyon vágyott tökön vágás lesz, ügyes lány. Lucifer a földhöz vágja Tobyt, aki szépen kifeküdt az ütés után. Dan vezetésével Tobyt letartóztatják, Éva nagyon lelkes, hogy ő üthette ki Tobyt. Sajnos Lucifer nem kapja meg a láncot, Dan nem fog lopott bizonyítékot átadni neki. Lucifer Chloéhoz fordul, de ő sem tud segíteni.

Lindáék, bababiztossá tették a lakást, minden éles bútort, a plafonról függő ventilátort és a lámpákat buborékfóliába csomagolták. Linda kap egy nem várt lakótársat, Mézi otthagyta Chloét, és idejött, ahol biztosan tudja, hogy kedvelik őt. Ámenka tiltakozna, ám Mézi kikiáltotta magát a baba újdonsült nénikéjének, Linda máris oda van, igaz Mézi késeit is be kell illeszteni a bababiztos lakásba. A rendőrségen Ella félve közelít Chloéhoz, biztosra veszi, hogy mérges rá, amiért dumált neki, ám Chloe nem Ellára haragszik. Leginkább saját magára haragszik, mert hiányzik neki Lucifer minden egyes bosszantó tulajdonságával együtt, sőt, talán ezek hiányoznak neki a legjobban. Nos, Ellának egyértelmű, hogy mit kell tenni és Chloe is meghozta a döntést, meg is mondja Lucifernek, hogy békülni akar. A kései óra ellenére a Lux üres, Lucifer pedig bosszús, hogy nincs náluk a nyaklánc. Éva szerint simán ellophatnák a rendőrségről, és Lucifernek is bejön az ötlet. Kudarcot vallottak ugyan, de inkább ünnepeljenek, hogy jól tudnak együtt dolgozni, Éva hoz pezsgőt. A táskája leborul a földre és kiesik onnan a nyaklánc. Éva akkor szedte el Tobytól, amikor Lucifer kiütötte őt. Csak azért nem szólt erről, mert Lucifer kijelentette, hogyha megvan a nyaklánc, köztük vége mindennek, és ezt a szórakoztató kapcsolatot akarta volna meghosszabbítani. Remek, mi mást titkol el? Éve zsigerből azt mondja, hogy semmit, de Lucifer tudja, hogy hazudik. Nos, amit korábban mondott, hogy miért jött vissza, az igaz, de a valódi motiváció Lucifer volt, azért jött vissza, hogy vele legyen, mint régen. A régen most több ezer évvel ezelőttöt jelent, a kis paradicsommadár még mindig a régi időkben él, azzal a Luciferrel akar együtt lenni, akit akkoriban megismert. Lucifer elutasítja őt, hiába jött vissza, nem fog működni. Éva viszont tudja, hogy a nyomozó az ok, a háttérben pedig Lucifer önbizalomhiánya áll. Bátor lány, hogy ilyen nyíltan beszél, és okos, hiszen saját tapasztalatból tudja, milyen érzés az, ha valakit visszautasítanak. A nyomozó nem fogadja el Lucifer igazi énjét, Éva viszont igen, sőt, kéri is, hogy mutassa meg az igazi énjét neki. Lucifer felveszi az ördögi arcot, Éva pár pillanatnyi döbbenet után nem csak hogy elfogadja Lucifert, hanem egyenesen csodálja őt, és meg is csókolja az ördögi arcot. Lucifernek ez kellett, az elfogadás, és Évától meg is kapja és összeölelkeznek. A legszomorúbb az egészben az, hogy Chloe pont akkor ér fülig érő szájjal a Luxba, amikor a párocska megöleli egymást. Ennyit a békülésről... A negyedik rész dalai.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása