Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 4x01 - Everything's Okay

2019. július 23. 09:00 - Szencsike

Visszatért a kedvenc bukott angyalunk, a Netflixes váltás nagyon jót tett a sorozatnak, sokkal pörgősebb, bátrabb lett, bár ez annak is köszönhető, hogy nem kell a tévécsatornák szokásos családbarát kéréseinek eleget tenni. A Netflix azóta bejelentette, hogy az érkező 5. évad lesz az utolsó, így meglesz a méltó lezárása a sorozatnak. Szerencsére a szereplőgárda a régi, egyedül a paradicsomi Éva (Inbar Lavi alakításában) és egy meglepetésvendég lesznek majd az új belépőink. Vágjunk is bele,  az előzményekről itt lehet olvasni, és ott hagytuk abba, hogy Chloe meglátta Lucifer ördögi arcát. A kedvenceinknek meg kell birkózni ezzel a helyzettel, mi elsőnek Lucifert nézzük meg. Jó szokásához híven a Luxban tölti az idejét, zongorázik és dalol. Élmény Tom Ellis éneklését hallgatni, az idő múlást a folyton változó vendégek és Lucifer csapzottsága jelzi. Minél mélyebbre süllyed a depressziójában egyre lepukkantabb a kedvenc ördögünk. Egy csendesebb napon Lucifer egyedül búslakodik a klubban, mikor maszkos fegyveresek támadnak rá.

1.png

A bandavezér az a pasas, akitől a 3x1. részben Lucifer megszerezte a kocsit és meztelenül kihajított a sivatagba bóklászni. Lucifer szerint inkább legyen hálás, mert nem került börtönbe. Ja, csak napokig kóválygott a sivatagban, még hallucinált is, szárnyakat látott Luciferen! Ez azóta igencsak megváltozott, ám a sivatag túlélőjének az elveszett pénze kell, Lucifer pedig gazdag, adja vissza! Nem, Lucifer batmanesen meghajlítja a fegyverét, felvillantja a vörös szemeit, na, érzi a félelmet?! De még mennyire, reszket a pasas, ám Lucifer elgondolkodik, hogy vajon Chloe mit érezhetett akkor, mikor mindezt neki is megmutatta? A fegyveresek rálőnek Luciferre, de ő sérthetetlen, csak az öltönye bánja a kalandot, majd jöhet a verekedés. Könnyedén intézi el a banda többi tagját, még arra is van ideje, hogy elmesélje, hogy Chloéval a nagy leleplezés óta nem is beszéltek, ugyanis a nyomozó egyszerűen elment vakációzni. Ennek már egy hónapja, Lucifer pedig minden erejével arra gondol, hogy vajon Chloénak sikerült-e feldolgoznia a valódi énje látványát. De mi van akkor, ha azt gondolja, hogy ő a megtestesült Gonosz, és lehet igaza van. Túlélőnek tök mindegy ez a lamentálás, ő csak egy piti tolvaj, aki az életéért könyörög. És lám, Lucifer szerint mindenki változhat, és később már a lakásban pakolja meg a fura vendége zsebeit, bizonyítsa be, hogy meg tud változni ő is! Néhány ezer dollárral és aranyrúddal lesz gazdagabb, sőt, kap egy valódi koronát, és a múltkoriakra tekintettel megkapja Lucifer gatyáját is, és ráadásként Tom Ellis szép kerek fenekében gyönyörködhetünk. 

2.png

Túlélő után jön Mézi, látta a károkat a klubban, szólhatott volna, de persze megérti, ha zabos rá, mert átverte és majdnem megölte. Á, az már rég nem aktuális, más gondok vannak, Mézi jól tippel, még mindig Chloe miatt szomorkodik. Mézi fejvadász, könnyedén megtalálná Chloét, de Lucifer nagyon terel, egy démon csak újabb sokkot okozna neki. Jó, akkor csak kerülje tovább a nyilvánvaló tényeket. Mert Mézinek a Chloe-keresés lenne a legjobb indok, hogy Trixie után mehessen, ugyanis anya-lánya vakációra mentek. Természetesen Mézi is szépen kivárja amikor hazajönnek és bocsánatot kér a kislánytól, mert ő is olyan könnyen kezeli a helyzetet mint Lucifer. Lucifer szerint nem az a kérdés, hogy mikor jönnek haza, inkább az, hogy egyáltalán visszajönnek-e valaha is, erre már Mézi se nagyon tud mit felelni. Újabb nap virradt az angyalok városára, és jöhet az epizód bűnügye, ezúttal egy méhészetben járunk. Dan valószínűleg már sokadszorra teszi meg, hogy elzavarja Lucifert, ha Chloe nincs, akkor ő se kell, tűnés! Na, Dan golyói leszálltak végre, nagyon zabos a csávó, ám hiába, Lucifer marad, ne ugasson itt neki. Ella szerint Dan Charlotte elvesztése miatt lett ilyen, Lucifer viszont kikéri magának, hogy ő legyen Charlotte miatt is a felelős. Csak adjon neki egy kis időt, ezt mindenkinek nehéz feldolgozni. Ella is elvesztette a bizalmát a régi barátjában, a Mindenhatóban, Lucifer szerint ezt csak igazán odafent sajnálhatják. Ella szívesen mesélne neki az ügyről, de Lucifer jobbnak látja, ha inkább végleg elköszönnek, felesleges már reménykednie, hogy Chloe egyszer csak felbukkanjon.

3.png

Erre tessék, csak mondania kellett, Ella vigyorog, odasétál hozzájuk Chloe, Ella rögvest megöleli, meséljen mindent, merre járt? Lucifernek csak egy zavart mosoly jut, aki úgy néz Chloéra, mintha szellemet látna. Chloe nem változott semmit, mit kell tudni az ügyről? A halott az 55 éves Bob, méhész, és leszúrták egy mézkaparóval. Az egyik kaptár tönkrement, talán Bob rajtakapta a méhgyilkost, aki megölte őt. Az egyetlen tanú Lenore, a feleség, Chloe megy is kikérdezni. Ella boldog, végre helyreállt a világ rendje, ám Lucifer lelkivilágát újra alaposan feldúlták, ugyanis eddig egy árva szót se szólt. A feleség szerint Bob jó ember volt, mindenki szerette, még a termelői piacon is, szinte családtagként kezelték egymást a kollégákkal. Sajnos a kikérdezést a meredten bámuló Lucifer zavarja meg, így Chloe félrehívja, már megint/még mindig hülye. Lucifer megtalálta a hangját, hova tűnt ennyi ideig?! Európába mentek Trixie-vel, és ez idő alatt sikerült gondolkodnia a látottakról. Na, és, sikerült elfogadnia őt? Hát, Lucifer mindig is mondta, hogy kicsoda is ő, és talán legbelül érezte, hogy ez igaz, erre megkapta a bizonyítékot. És mégis mit gondol, kiabálna vele, sírna, megverné, mit érez vele kapcsolatban? Nos, Chloe leginkább csak dolgozni szeretne, maradjon minden a megszokott. Lucifer, ez bizony ennyi.

4.png

Lucifer ezek után ismét Doktor Linda szakértelmére bízza magát, Chloe ugyanis tagadásban él. Sehogy se reagált Lucifer valós énjére, így ismét Lindának kell utat mutatnia, hogy Chloe tisztán lásson végre vele kapcsolatban. Linda tudja, hogy ez megint csak egy ügyes terelés és Lucifer idegei járnak virtustáncot, így a lehető legmegnyugtatóbban igyekszik helyre rakni őt. Amit Chloe látott, azt időbe telik feldolgoznia, ezt ő is tapasztalatból tudja. Viszont Lucifer a páciense, aki a lelke mélyén egy esetleges visszautasítást várt volna Chloétól. Mindezt azért, mert egyáltalán nem akar beszélni az ördögi arca visszatéréséről. Ugyan már, megölt valakit, nagy ügy, de Linda kijelenti, hogy az emberölés az ellenkezik a mennyei szabályokkal (angyalok nem ölhetnek embert a sorozat törvényei szerint), és az angyalok is járhatják a saját útjukat, hála Ámenkának. Lucifer saját magát büntetné? Talán azért, mert még élvezte is, hogy gyilkolt? És ha így van? Lucifer emiatt látja saját magát gonosznak, és ezért akarja Chloe visszautasítását. Lucifer nem akarja, hogy visszautasítsa, viszont Chloe azt mondta, hogy rendben van, akkor fogadja el ezt. És mi van, ha még sincs minden rendben, Chloe csak kamuzik, Lucifer úgy tesz, mintha elfogadná, hogy minden rendben, ám elkezdi őt addig piszkálni, amíg ki nem deríti, hogy Chloe kamuzik. Linda tudja, hogy ez az ötlet már azóta van Lucifer fejében, mióta bejött hozzá, és nincs esély arra, hogy ne tegye meg ezt a nyilvánvaló hülyeséget. Úgyhogy csak annyit kér tőle, hogy ne siesse el a dolgokat. Lucifer a türelem mintapéldánya.

5.png

Lucifer Ella előtt ünnepélyesen kijelenti, hogy ő az Ördög, a Bukott Angyal, akit Isten száműzött a Pokolba. Chloe szinte szívrohamközelben van, ahogy hallja őket erről beszélni. Ám a várt reakcióval ellentétben Ella kiröhögi a kiváló színészi tehetséggel megáldott Lucifert, tökéletes előadás. Lucifer kihagyta a legjobbat, Amenadiel tesója angyal, Ella alig várja, hogy elvigye őt "repülni", nagyon bejött a csajnak ez a mókás kis előadás, Lucifer nem is érti, hogy miért nem hisz neki... Chloe meg karótnyelten mosolyog mellettük, haha, viccesek vagytok, de most már dolgozzunk végre. Lucifer büszkén vigyorog, de Chloénak már túl sok a jóból. Szerencsére Ella előszedte az anyagot, a mézkaparó nem Bobé volt, hanem valaki másé. Bobék kevert mézet termelnek, míg a mézkaparón csak sima méz nyomait találta, vagyis a gyilkos valaki más eszközével ölt, talán azért, hogy elpusztítsa Bobék kaptárját. Ördögi, vigyorog Lucifer és Ella. Chloe és Lucifer kimentek a piacra, feltérképezni a társaságot. Van idő egy kis tervezgetésre is, most, hogy Chloe tudja az igazat, ő is jót röhöghet a többi emberen, akik Lucifer vélt gonoszságán ijedeznek. Chloe szerint ez bunkóság, senki nem fogja elhinni bizonyíték nélkül, hogy Lucifer tényleg az Ördög, sokan így is csak metaforának tekintik. Lucifer szerint csak bosszantja, hogy ő nem találta ki elsőre. Megérkeztek Bob és Lenore üresen álló standjához, ők még újak a piacon, de van másik mézes stand, aki a régiek közé tartozik, talán a konkurenciától félt.  Most hogy tiszta minden Chloe előtt, ideje kitolni a határokat is, Lucifer szabadon bevetheti az erejét. Odamennek a konkurens árushoz, Glennhez, igazi hippi a faszi, Lucifer beveti az elmetrükköt, ám a hatékonyságát csökkenti, hogy állandóan Chloéra figyel, hogy mit szól a nyomozó. Chloe rászól, hogy csinálja rendesen, úgyhogy újrakezdi és Glenn kinyögi, hogy Bob halálát akarja. Ez gyorsan ment, ám Chloe a részletekre kíváncsi. Glenn egyszerűen rémisztőnek tartja a jámbor szépléleknek beállított Bobot. A halálhírre Glenn megnyugszik, és vall.

6.png

Glenn volt az, aki elpusztította a kaptárukat, mert zavarta a mézük extravagáns ízesítése, avokádóméz, ugyan már, ez még L.A.-ben is túlzás. Glenn a méhgyilkosság után hazament, ám Bob megtalálta őt és megverte, hidegvérrel, ez volt a legnyugtalanítóbb Glenn számára. A verés után Glenn kórházba ment, és Lucifer is alaposabban megszemléli az ütésnyomokat, mintha biliárd golyók lennének, ilyet már látott a Pokolban. Glenn javít, gömb alakú ajtógombok. Később Chloe megkapta Glenn alibijének igazolását, a hippi tényleg a kórházban járt Bob halála idején. Viszont ez az ajtógombos verés sajátos stílusra utal. A párosnak lesz egy kis gondja, valaki követi őket, fegyver is van nála. Luciferék bemennek egy raktárba, ahol Lucifer alig várja, hogy ismét lenyűgözze az erejével Chloét. Bárki követi őket, azt messzire fogja elhajítani, szó szerint. Chloe nincs oda a felesleges erőfitogtatástól, de ha Lucifernek ez kell, hát legyen. Bejött a pasas, Lucifer majdnem a plafonig emeli fel őt a földről, mikor Chloe meglátja a férfi jelvényét. Álljon le, Lucifer erre azt gondolja, hogy Chloe mégsem békült ki vele igazán, de nem, csak kollégát kapott el. Bob a tanúvédelemben volt és ő pedig a rendőrbíró Luke, Bob felügyelőtisztje, ezt még ő is alaposan elszúrta. Bob egy bűnszervezet verőlegénye volt, ajtógombokkal verte agyon az áldozatait, innen a beceneve, Bob the Knob. Chloénak ismerős a banda neve, Luke szerint főleg New Yorkban dolgoztak, de mindenhol voltak érdekeltségeik. Lehet megtudták, hogy Bob elárulta őket, hát elintézték. Pár bandatag amúgy is L.A.-ben van, megtehették. Zsarukkal biztos nem fognak beszélni Luke szerint, ám Lucifer mosolyog, egy olyannal biztosan fognak, akinek az Ördög segít. Luke nem érti ezt a poént, Chloe mosolyog, tényleg mókás beavatottnak lenni.

7.png

Este lett, Chloe hazatért, ám pihenni se fog tudni, ugyanis Mézi ott várja a nappaliban. Odabilincselte magát egy székhez, ezzel bizonyítva azt, hogy nem akarja őt bántani, démon létére. Hiszen Chloe tud mindent, akkor legalább ad egy kis előnyt neki. Mert sötétben várakozni, majd hirtelen megszólalni az nem olyan ijesztő, de ez Mézinél már régi szokás. Chloe hogy biztonságban van, úgyhogy Mézi le is dobja a bilincset magáról, nem kell tovább tettetnie. Tényleg nem fogja őt bántani, és remélhetőleg köztük is minden a régi. Viszont hol van Trixie, remélte, hogy látni fogja. A kicsi épp Dannél van, rég látták egymást, egy ideig ott is marad. Klassz, Mézi beugrik oda, viszont Chloe szerint Trixie egyáltalán nem békélt meg, és nem is biztos, hogy egyhamar találkozni akar Mézivel, inkább hagyja a gyereket. Szegény Mézi, ez nagyon szíven ütötte, kis híja, hogy nem bőgi el magát. Lucifer is hazaért végre, neki is sok mindent át kéne gondolnia, de őt Ámenka tesó látogatja meg, biztos kárörvendeni jött. Visszatért a Mennyországból, csakhogy ismét kioktassa a tesóját, hogy az angyalok a saját életük kovácsai, pont ahogy gondolta és természetesen kiröhögni Lucifert. Remek, erre isznak egyet, szent a béke köztük, megemlékeznek Charlotte-ról is, aki megérdemelten mehetett fel Ámenkával a Mennyekbe. Dehát mit keres idelent Ámenka, hisz minden vágya volt, hogy hazatérhessen, csak nem uncsi Ezüstváros? Pont olyan, mint régen, de mintha megváltozott volna valami ezzel kapcsolatban Ámenkával. Lucifernek is vannak hírei, Chloe tudja kicsoda is valójában. Ámenka rögtön sajnálkozni kezd, és segítséget ajánl, de Lucifer szerint minden oké. Nagyon is jól alakultak a dolgaik, Ámenka nyugodtan hazatérhet.

8.png

Nézzük meg a L.A.-ben nyaraló maffiát, egy helyi puccos sport klubban múlatják az időt. Chloe és Lucifer a kajapult mellett találják a bandát, pontosabban annak a verőlegényét, ő medencébe szokta fojtani az áldozatait. Nem rázza meg túlságosan Bob halálhíre és elmegy játszani. Lucifer az asztalon szemléli a kajakínálatot, Chloe pedig tovább kérdezgeti őt. Bobot utoljára a tanúk padján látta, mikor kialkudta magának a tanúvédelmet. Nem, hazudik, Lucifer kezében ott a finom bizonyíték, az avokádós méz, amiből jóízűen falatozik és ez bizony Medencés kedvence, lebukott. Tudták, hogy Bob itt lakik, de nem volt okuk, hogy megöljék, sőt, Bob még szívességet is tett nekik azzal, hogy annak idején a banda szarházi vezetőjét a börtönbe küldte, így került a tanúvédelembe is. Pár hete tudták meg, hogy Bob itt él, egy névtelen levélből és valaki vadászik rá, úgyhogy eljöttek figyelmeztetni, a méz ajándék volt tőle, a levelet Bobnak adták. Chloe később már utasítja a kollégákat, hogy a piac biztonsági felvételeit nézzék meg, ki járt Bobnál a bandából. Lucifer szerint akkor mégse olyan egyszerű az ügy, majd megérinti Chloe vállát, aki ijedten rezzen össze. Persze, persze, nincs baj, de a lány olyan gyorsan lép le, amilyen gyorsan csak tud, Lucifer pedig megijedt, hiszen azt hitte, minden rendben van.

9.png

A rendőrségen Chloe és Luke egyeztetnek, Chloe hisz Medencésnek, azt kell megkeresni, aki holtan akarta látni Bobot, ez nem bandaháborús leszámolás. Lenore-nak is utána kéne nézni, de Luke szerint a nő nem tudott semmit se Bob múltjáról, de a Medencés szinte barátian beszélt Lenore-ról is, talán ismerték egymást. Lucifer eközben Dantől kér tanácsot, mi van, ha egy nő visszahúzódik az érintés elől. Tökös Dan megmondja az őszinte véleményét, ez csak Lucifer újabb hülyesége, Dan már képtelen röhögni a sértő poénjain, nem barátok többé. A kérdésre meg egyszerű a megoldás, a nő utálja őt és a lelke mélyéig undorodik tőle. Lucifer nem tud mit mondani, Tökös Dan meg is jegyzi, hogy végre erre már nem tud semmilyen hülye beszólást... Chloe azt hitte, Lucifer vár rá, ám csak Dan fogadja őt, együtt mennek Lenore-t kikérdezni. Lucifer Lindánál gondolkodik, Chloe gondja sokkal nagyobb, mint gondolta volna. Linda rávilágít arra, hogy ha Lucifer lenne ebben a helyzetben, akkor valahogy kivetítené a gondjait arra, amivel vagy épp akivel foglalkozik. Ez az, a nyomozó a nyomozásra vetíti ki a gondjait, és Lucifernek is a nyomozáson keresztül kell megértenie a nyomozó érzéseit. Linda felhívja a figyelmét a saját érzésire, de erre Lucifer csak legyint, csak a szokásos terápiás ülés a félremagyarázással. Chloe és Dan megérkeztek Lenore-hoz, Chloe sajnálja, hogy egyedül hagyta Dant a gyászban, igaz, szerinte az sem lett volna jobb, ha itt van. A munka volt a terápiája, Chloe nagyon szívesen beszélget vele, ám Dannek elég a melója elterelésnek, de köszöni a segítséget. Az jobban foglalkoztatja, hogy Trixie oda-vissza van a gelatoért, ja, Rómából alig tudtak eljönni, fagyifüggő lett a gyerek. A házhoz érve már nem olyan vidám a hangulat, az ajtó nyitva van, odabent mindent feldúltak, Lenore-nak nyoma sincs.

10.png

Később már zajlik a helyszínelés, egy szomszéd látta, ahogy Lenore egy sporttáskát cipelve elment, egyedül. Talán a feldúlt ház csak egy álca, meg akarta öletni a férjét, az üzenettel akart idecsalni valakit, de ez nem jött be, hát keresett mást és most menekül. Lucifer szerint lehet a feleség rájött a férje valódi személyiségére, mit érzett vajon? Irtózat, félelem? Lucifer szerint ha megértik a nézőpontját, az segít az ügyben. Chloe szerint összezavarodott, megijedt, félt is egy kicsit, Lucifer szerint ezek összessége üldözte el őt, igaz?  Chloe inkább folytatja az ötletelést,  Lenore őszintén gyászolta a férjét, de talán hazudott arról, hogy nem ismerte a múltját. Ella megnézte mit vitt el, a szokásos menekülős csomag, kiegészítve az esküvői albumukkal. Dan megnézte a felvételeket, Medencés is járt a standjuknál, illetve Luke is többször járt ott, még Lenore-ral is beszélt, de ő azt mondta, hogy a feleséget nem ismeri. Mézi Lindánál beszéli ki magát, bár a „minden rendben” ezúttal is az ellenkezőjét jelenti. Szegény démonka egyedül Trixie-vel nem tudott kibékülni, mióta újra normális lett, és ez aggasztja, akár bevallja, akár nem. Linda meg folyton járkál, nagyon felpörgött. Viszont taktikát vált, megpróbál Mézi fejével gondolkodni, hátha a saját nyelvén megérti a problémát. Mézi azt hiszi, hogy Linda tud lilimül (itt Lilith a démonok ősanyja, innen a nyelv neve), és Mézi valami fura, torz nyelven mond néhány mondatot, hát Linda nem erre a nyelvre gondolt. Hanem az erőszak nyelvére, verekedjenek meg, de Mézi csak akkor harcol, ha boldog, vagy ha szexelni akar, és nem akarja bántani Lindát. Azt nem fogja, tud kick boxolni, szóval ne becsülje le őt. Legyen, Linda bemos neki egy jókorát, de ekkor lép be Ámenka, a kis naiv angyal meg azt hiszi, hogy a csajok még mindig miatta verekednek. A csajok „ajjmár” arcát látva rájön, hogy nem, hát ez van, Lindáék egy hónapja kibékültek. Ámenka lelke azonban továbbra sem nyugodt, hiába ment haza, mégse érezte otthon magát. Mézi szerint egészen egyszerűen azért, mert ez az otthona. 

11.png

Az őrsön Lucifer egy újabb adag mézet eszeget, addig Chloe és a csapat ötletelnek. Keresik Luke-ot, de hogy felelős-e bármiben, jó kérdés. Dan hozza a híreket, szerinte Luke sáros lehet, felhívta a hivatalt, és mondták, hogy az őrizete alatt ketten is meghaltak. Egyiküket a dühös exe ölte meg, a másikat a maffia végezhette ki. Esélyes, hogy Luke adta mindkettőnek a tippet, és elvégezték helyette a piszkos munkát. Bob esetében viszont senki sem tett semmit. Dan tovább nyomoz, de a fontos kérdés, hol van Lenore? Talán megbízott Luke-ban, aki elhitette vele, hogy veszélyben van, csak épp miatta került veszélybe. Ella megtalálta Luke-ot a GPS adatok alapján, Chloe és Lucifer már rohannak is. Luke és Lenore egy uszodában vannak, a nő a medence szélén egy székhez kötözve ül, Luke kezében pedig a fegyver. Chloe és Lucifer megérkeztek, Lucifer meg se lepődött, hogy Luke úgy próbálja elintézni Lenore-t, mintha azt Medencés tette volna. Luke amolyan igazságosztónak hiszi magát, bűnözők kapnak jutalmat azért, mert elárultak valami fontosat, hát nem! Ugyanolyan rosszak és megérdemelik a büntetést. Lucifer ellentmond neki, megpróbáltak megváltozni, de Luke elvette tőlük a lehetőséget és most egy ártatlant akar megbüntetni. Luke támadni akar, ám Lucifer már ott áll előtte, felvillannak a vörös szemei, Luke megijed, Lucifer ráfog a pisztolyára, az pedig elsül és átlövi Lucifer kezét. Ezt a pár pillanatot kihasználva a medencébe löki Lenore-t majd elmenekül. Chloe Luke után küldi Lucifert, ő pedig beugrik Lenore után a vízbe. Luke a kocsijával akarna menekülni, de jön Lucifer és Amerika Kapitány mintájára megragadja a kocsit és a lámpaoszlopot és csak tartja és tartja, vörös szemek, hangos ordítás és egészséges fogai vannak Tom Ellisnek. Végre jön Chloe, Lucifer elengedi a kocsit, Luke-ot elkapták, de Lucifer eltűnt. 

Ugyanezen az estén Mézi behozott egy szökevényt, ám Dan asztalánál ott ül Trixie és a Skyward képregényt olvassa. Mézi habozik, látszik, hogy odamenne a gyerekhez, de mégsem, szó nélkül tovább megy. Trixie lesz az, aki ráköszön, Maze akadozva, de bocsánatot kér tőle, ám a kislány megelőzi, egyszerűen átöleli a kedvenc, lüke barátnőjét, nem tud haragudni rá sokáig. Mézinek eszébe jut Chloe figyelmeztetése, de Trixie előtt nem fejti ki, viszont látszik rajta, hogy kétségei vannak Chloe őszinteségével kapcsolatban. Dan épp a bizonyítékokat pakolja, mikor megjön Ámenka. Dan rá nem haragszik, de majd egy hónapja nem hallott felőle. Otthon volt, viszont lenne hozzá egy kérdése, hiszen ő a legemberibb ember, akit csak ismerhet. Miért választotta L.A.-t? Jó a kaja, itt az óceán, és klassz embereket ismert meg, akiket fontosnak tart. Ámenkának ez segített dönteni, marad. Remek, Dan nem igazán tud örülni a barátjának, és Ámenka elmondja, hogy Charlotte a mennyországban van. Dan most lesz mérges, utálja ha ezzel traktálják, és Ámenka bevet valami erőt. Ráteszi Dan mellkasára a kezét és megismétli, hogy Charlotte a mennyországban van, bízzon benne. Dan mintha megkönnyebbült volna, hisz Ámenkának. 

Lucifer a klubban zongorázik, vagy legalábbis szeretne, a sérült keze miatt ez nem fog összejönni. Valaki jött, morcosan elküldi az illetőt, de Chloe az. Ismeri a dalt, amit Lucifer próbált eljátszani, ő akkor játszotta el magának, ha elveszettnek érezte magát. Itt az ideje a nagy beszélgetésnek, Lucifer nem rója fel neki, hogy lelépett, hiszen talán még ő maga sem igazán tudja elfogadni személyiségének ezt az oldalát. Igaz, ezt egy egész örökkévalóságon keresztül gyakorolhatta, nem túl sok sikerrel. Chloe viszont továbbra is a partnerét látja Luciferben, arc ide vagy oda. És ha ez így van, ha el tudja fogadni, akkor Lucifer is megnyugodhat végre. Chloe eljött Lucifertől és egy templomba ment. Alapvetően ezzel semmi gond nincsen, az ember hitét alaposan próbára tenné egy ilyen sokkhatás, Chloe se bírja ki sírás nélkül. Azzal viszont rengeteg probléma lesz, hogy megismerjük a meglepetésvendégünket, Kinley atyát (Graham McTavis alakításában) és összeszövetkeznek, mert meg kell tenniük valamit, ami Lucifer érdekeit szolgálja. Bármilyen nehéz dolog is lesz ez Chloe számára, a munka nagyját neki kell elvégeznie. Chloe, mit csináltál?! Az epizód dalai.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása