Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 4x04 – Érett döntések

2019. május 27. 13:00 - szde

Luca az ébredező Bencén ül és belevigyorog a képébe – úgy néz ki, a lány nagyon szexelni akar, de a srác nem vevő rá. Később reggelinél Gáborka és Boglárka nem nagyon figyel Bence beszámolójára egy napjáról az étteremben, de Luca a joghurtos kanalat feltűnően nyalogatja, még a strandpapucsból is kibújtatja a lábát, hogy aztán rajongása tárgyán kezdje felfelé csúsztatni. Boglárka nem érzi jól magát, most már tuti, hogy terhes, meg kicsit meg is van sértődve, mert azt hiszi, Gáborka elfelejtette, hogy most van a házassági évfordulójuk. Gáborka szerint így csak nagyobb lesz a szüprájz.

vlcsnap-2019-05-25-14h11m42s704.png

vlcsnap-2019-05-25-14h12m03s644.png

vlcsnap-2019-05-25-14h12m18s909.png

Zsófi kávézna, de Márk megijeszti, így a fehér pólója tiszta kosz lesz, ekkor futnak be Törcsi meg a többiek, mire a lány rögtön kiakad és igazi hárpiává válik. Fél óra múlva fognak az apjával találkozni, Törcsi pedig épp a bokorban hányja szét magát. A szobában Zsófi átöltözik, teniszezés lesz a közös program, amit ugye a pszichológus nem tud, de ez nem baj, mert Zsófi apja szeret mindenkinél mindent jobban tudni.

A parton Lakótárs meghívja egy adag gusztustalan szénhidrátbombára Csónakost, a lóvét az anyjától kapta, akinek ez a szeretetnyelve. Luca még nem tud a dologról, de biztos megérti. Nem messze tőlük Laci és a programszervező lányokat próbálnak felszedni, Lakótárs szerint az ismerkedés a radikális lépés, amire a másik fél nem számít. Mielőtt visszamenne a kempingbe, még a városban van valami elintéznivalója. Bence várja Lucát, Gáborka pedig „előre megy”, hogy nekiálljon készülődni a meglepetésre, az meg senkit se zavarjon, hogy a házasságuk a tavalyi évad utolsó része volt, ami ugye nyár vége, nekünk meg még vissza van 4 részünk, ami ugye kábé 4 hét, de mindegy. Luca végre elkészült, ki van sminkelve, de legalább a ruhája a jó.

vlcsnap-2019-05-25-14h12m23s864.png

vlcsnap-2019-05-25-14h12m31s434.png

A strandon Bence telefonozik, Csónakos olvas, Luca meg teszi az agyát – először a hátát keneti be Bencussal, aki kénytelen ezt egy idősebb fiútestvér társaságában megtenni; utána a stégen állva spricceli a vizet, mindezt csábosnak vélt mozdulatok kíséretében. Bence mindent a napszúrásra fog, majd rátér a Zsófi-issue-ra, mégpedig, hogy a lány vonzódik hozzá, méghozzá durván szexuális jellegűen.

Teniszparti, legalább találhattak volna olyan sportot, amiben a Zsófit alakító színésznő jártas, mert ő is csak a jelenet előtt két perccel fogott ütőt, de szerencsére itt van Alex, aki segít neki egy Federer által alkalmazott módszerrel. Kornél pilatesre jár, mert jó a társaság, a sportban a közösségi élmény számít neki. A foci annyira nem, Zsófi apja is csak a Bundesligát nézi, mert szereti ugye a futballt. Zsófi lesz Alex-szel, hogy kiegyenlítettek legyenek az erőviszonyok, és mivel ez egy páros játék, fontos a kommunikáció.

Szervánál mindig jelzek. 1: középre fonákra, 2: testre, 3: kifelé pörögetve. (Zsófi apja)

vlcsnap-2019-05-25-14h12m35s504.png

vlcsnap-2019-05-25-14h12m49s106.png

Törcsi itt vesztette el a fonalat, én pedig, ha az én párom lenne a pszichológus, nem engedném meg semmilyen körülmények között, hogy egy olyan sportban kelljen helyt állnia, amihez nem ért. Még akkor sem, ha fontos lenne nekünk a tenisz. Zsófi még egy szervánál tökön is találja szerencsétlen Törcsit, majd megy is Márkhoz az elsősegélybe, aki eddig még nem volt sokat a medencénél, pedig elvileg vízi mentő. Szóval, Zsófikának kell egy fájdalomcsillapító, amit ugye Márk nem hisz, mert a lány mindig itt köt ki nála, és közben vészesen közeledik felé – Zsófi kicsit magánál van, csak egy aszpirin kell neki.

A fentebb említett medencénél Zsófi és az apja napoznak az árnyékban, a téma természetesen Törcsi meg Alex, akinek ösztönösen jó érzése van az emberekhez. Hamarosan partner is lesz a cégnél, sajnos Juventus szurkoló, de ezt feledteti az, hogy éppen sup-ozik. Pesten, a galériában Donát épp Encsi főnökével nevetgélve beszél, majd elhívja a lányt fagyizni, mondván, jól jönne most egy nyalás. Még egy köteg pénzt is hozzávág, mert az üzlet az üzlet, ez a része az eladott képek után. Encsi amúgy összeállította a kiállítókról a saját megnyitójára, de a főnöke nem lelkes, meg amúgy is megy a Balcsira, kihajózik ugyanis.

Amikor én szakítottam, én is a munkába temetkeztem. Ne nyomd el a fájdalmat, inkább forgasd kreatív energiává. (Encsi főnöke)

vlcsnap-2019-05-25-14h12m58s144.png

vlcsnap-2019-05-25-14h13m20s711.png

vlcsnap-2019-05-25-14h13m53s676.png

Gáborka a kondiparkban edz suhogósban, Lakótárs pedig egy menő étterembe jön. Miután megvillantja az egyik húszasát, máris segítőkészebbek vele: erős benyomást szeretne az első randin. Van is erre egy csomag, háromfogásos étellel, felárért fehér galambok is lehetnéenk, ebben Lakótárs nem biztos. Mivel Encsi majd megszakad a munkában, a Facebook-ot pörgeti, de ott minden ismerőse nyaral és onnan tölt fel képeket, amiket Encsi gyorsan le is tilt. Elvégre ő akart dolgozni meg maradni a galériában két résszel ezelőtt. Nagy unalmában még Zsófit is felhívja, de mielőtt rátérne a kapcsolatának tönkremenésére, valaki jön a galériába. Fagyi helyett egy virágcsokrot kézbesítettek neki, ami gyorsan a kukában is végzi.

Csónakos összefut Kökénnyel, akinek jó ez a szerelése, és épp a városba tart, ahová a srác is menne, marhalábszárért. Akár mehetnének együtt is, Kökény pedig megvárja Csónakost, amíg lefürdik. A férfimosdóban Bence tusol, kint pedig Luca várja egy szál törölközőben, ami véletlenül leesik róla. Bencust fárasztja a dolog, Luca szerint csak fél az egészséges női szexualitástól, erre lép be egy kopasz, kövér tag az ajtón.

vlcsnap-2019-05-25-14h14m00s199.png

vlcsnap-2019-05-25-14h14m05s952.png

vlcsnap-2019-05-25-14h14m15s287.png

vlcsnap-2019-05-25-14h14m27s236.png

Később a kempingben fetreng nassolva, amikor is hívja Lakótárs, már full puccban az étteremben, és kajálni hívja a lányt a Cekkerbe, aki meg fogja találni. Kökény blogol, amiből nem tud megélni, de közben gasztronómiával kapcsolatos dolgokat csinál, lehet, lesz egy borkóstolója Pesten. Gáborka kint az utcán táncol, amit Csónakosék látnak, és mivel mindjárt hét van, Kökény rohan, mert ő még nem intézte el a dolgát. Luca, ahogy volt, pulcsiban és macinaciban jött az étterembe, majd mielőtt odakísérnél az asztalhoz, berohan a mosdóba. Zsófit hívja, hogy hozzon neki ruhát, de mivel annak annyira szar élete van, meg olyan sok problémája (Törcsi közben mellette alszik zavartalanul), hogy nem ér rá bemenni Földvár centrumába, mert ő most ezt nem tudja megoldani, hívjon mást a lány.

Csónakosnak kell negyed óra, a parton lévő butikokba tud bemenni. Kökény is végzett a gyógyszertárban, aki terhestesztet vett, ami Boglárkának lesz, de Gáborka még nem tud róla. Zsófihoz Alex érkezik, majd miután a lány behúzta a fürdőszobába, próbálkozna nyomulni, de inkább beolvas neki. Nem tudom, hogy ezt miért nem lehetett az ajtóban, de Alexnél valami elszakad, mert elkezd sírni, amivel meg Zsófi nem tud mit kezdeni, rögtön átmegy vigasztaló üzemmódba, ahelyett, hogy kirakná a pasit a folyosóra, és hagyná, hogy dolgozza fel magában a történteket. Alex ezt mégis pozitívumként fogja fel, és azért még egyet próbálkozik, hátha.

vlcsnap-2019-05-25-14h14m40s878.png

vlcsnap-2019-05-25-14h14m52s050.png

Csónakosék az étteremben, de Luca már elment. Ekkor futnak bele Lakótársba, és mivel kell nekik egy kifogás, Kökény gasztroblogjára hivatkoznak, a srác pedig meghívja őket, mert már ki van fizetve a vacsora. Ha Luca mégis befut, akkor majd diszkréten lelépnek. Az érintett eközben befut a kempingbe, Zsófi meg a hotel bárjában iszogat. Bence is csatlakozik hozzá.

Kökényék megkapják a vacsorát, amit a lány rögtön lefotóz, majd közös képet is csinálnak, ahol csak ketten boldogok.

Bence és Zsófi megint visszatérnek a lány pasigondjaihoz, és Zsófi osztott-szorzott, majd kijött neki, hogy Bencus saját magára gondolt. Azt mondjuk nem érti, miért, Bence többek között az izgalmas szexet is felsorolja, amit a lány rögtön megcáfol. A srácban erre felmegy a pumpa, és hogy lepedőakrobata mivoltát bebizonyítsa, rögtön ír Lucának, hogy mégis benne van ABBAN. Aki nem hiszi el a szerencséjét.

vlcsnap-2019-05-25-14h15m07s244.png

Lakótárs lelép az estéről, utána pedig a fiatalok még egy slágert is kapnak, az előadó nem más, mint akinek a 3. évadból Luca csodálatos szerzeményét köszönhetjük. Zsófi belefut Márkba, és mivel ez az érett döntések része, így nyilván lefekszik vele. Eközben Lucáék isznak, Bencének kicsit több kell, hogy menjen neki a dolog. Mielőtt azonban beindulnának a dolgok, a srác folyton kérdezgeti a lányt, hogy milyen, aki majd a végén összefoglalja, de Bence nem fogja sosem levenni a nadrágját. Eddig a részig Lakótárs már nem maradt, ő csak a csókolózást látta az ablakon belesve.

- Hülye ötlet volt, ugye? (Luca)

- Vigasztaljon, hogy volt már hülyébb ötleted is. (Bence)

vlcsnap-2019-05-25-14h15m27s973.png

vlcsnap-2019-05-25-14h15m40s737.png

vlcsnap-2019-05-25-14h16m22s248.png

Encsi már zárna, amikor két ázsiai turista beront, és mindent lefotóznak, még a kukába dobott virágot is. A lány unalmában a Facebook-ra tér vissza, ahol befut Kökény képébe, és rögtön hívja is Csónakost, hogy beszéljenek. Aki éppen még sörözne egyet a wannabe-bloggerrel, de inkább visszahívja az exét. Kökény visszaérve a két üveggel csak az Enikő nevet hallja, és inkább otthagyja a srácot.

Zsófi a folyosón összefut Alex-szel, aki jól beolvas neki: kihasználja a férfiakat, ez pedig depresszióhoz és kiégéshez fog vezetni, a szépsége pedig el fog múlni. Ő a lány helyében undorodna magából, és igazából a lány apját és barátját sajnálja, de úgyis meg fogja kapni az élettől a büntetését. Ott a pont, Alex.

És mi van Gáborkával? Egy parkban gyakorolja a táncot, remélem, a következő részben azért ki is fog derülni, hogy milyen műsor fog összeállni ebből.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása