Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x18 – Megmentés (évadzáró)

2019. május 23. 09:00 - szde

2 levélbomba volt kézbesítve Los Angelesben, az egyik ugye a feleség volt, aki védőügyvédként dolgozik, a másik áldozat egy nyugdíjas biztosítási ügynök, aki az életéért küzd. A 911 központjában érkeznek is a mindenféle bejelentések: a kézbesítőszolgálat kocsija, ami az utcán parkol, csak kézbesít, de nem büntetendő az sem, ha valakinek külföldi hangzású vezetékneve van. Maddie egy nő hívását fogadja, aki a kutyáját ráküldte a postásra, aki csak helyettesíti az illetőt. A következő egy iskolaudvaron egyedül hagyott táska, mindenkit az érkező tűzoltókocsik mögé terelnek. Eddig levélbombák voltak, de lehet változtatott az illető a módszerein, illetve más őrültek is nekiállhattak bombát gyártani. Mivel a táskában lévő fémvalami zavarja a jelet, nem lehet látni, hogy mi az, így felrobbantják. A fém az egy ebédet tartalmazó doboz volt, az egyik kislány hagyta ott az udvaron a táskát, mert nem akarta megenni az ebédet. Közben egy ablaktalan helyiségben valaki egy újabb csomagot állít össze.

vlcsnap-2019-05-16-10h48m59s909.png

vlcsnap-2019-05-16-10h50m27s688.png

vlcsnap-2019-05-16-10h52m08s744.png

vlcsnap-2019-05-16-10h56m56s029.png

Athena, Bobby és a gyerekek süteményeket kóstolnak – amelyik a legjobb lesz, az lesz a befutó étterem. Harry-nek rendben van az esküvő, csak nem akar öltönyt venni meg a nővérével táncolni, ráadásul gyűrűvivőnek is már öreg. Athena amúgy is a gyerekeivel akar levonulni az oltárhoz. Eddie-éknél családi összejövetel volt, a szülei azt szeretnék, ha Shannon halála után visszaköltözne a srác és a fia Texasba, mert ott is vannak tüzek. Ez nem ilyen egyszerű, javítja ki az apját Eddie, és a fiának az a legjobb, ha mellette van.

A következő eset egy autóversenyen van, ahol a hosszú pasas a kocsiját javítja, miközben a feleségével veszekednek azon, hogy érdemes-e ezt csinálni. Amikor megjavította a motort, az asszony beindítja a kocsit, mire a pasas haja becsípődik, és kicsit a bőre is lejön. Mivel a csapat nem tudja másképp megoldani, szét kell bontani az autót. A pasas annyira meg van ijedve, hogy rögtön megígéri a feleségének, hogy visszavonul, ha túléli. A nagy öröm mindössze pár percig tart, mert a mentőbe beszállva a pasas máris a visszatérését tervezi a neje nagy bánatára.

vlcsnap-2019-05-16-10h58m33s129.png

vlcsnap-2019-05-16-11h01m57s255.png

vlcsnap-2019-05-16-11h03m43s090.png

Buck és Ali lakást néznek, a srácnak ez lesz az első lakása, amit egyedül fog bérelni, mert még nem tartanak ott, hogy összeköltözzenek. Egy influencer műsorába csöppenünk, aki most érkezett vissza Belize-ről, ahol egy csomó új kencét kipróbált – eredményeként az arcán egy pattanás is megjelenik, amit most élő adásban fog kinyomni, megmutatva a 89 követőjének, hogy hogyan kell helyesen kezelni a dolgot. Nos, a pattanás nem az, aminek látszik, mert egy zöld mozgó féreg mászik ki belőle. Eddie és Buck a még mindig felvevő módban lévő telefon előtt állnak, a követők száma rögtön 100-zal lett több. A nőt el kell szállítani a kórházba, mert valószínűleg több pete került az arcába az egyik krémtől, Eddie-ék pedig 251 követőnél köszönnek el a követőktől.

Ex-Férj hozza haza a gyerekeket, a lakás előtt van egy csomag, amit a rész elején csomagoltak. Egy robot helyezi egy biztonságos dobozba a bombát, ami felrobban – ez volt a negyedik, a harmadik áldozat egy bíró volt, aki a helyszínen meghalt. Athena ismeri a bírót, de a másik két címzett neve nem rémlik neki. Bobby is megérkezik, a bombás rendőr pedig megtalálta, ki lehet a tettes: a biztosítási csalásos étteremtulaj, akit Athena és Bobby csukattak le. A férfi meghalt rákban, de a fia nagyon dühös volt. A rendőrségen a feleséget hallgatják ki, de nem tud, meg akarni se nagyon akar, segíteni, a bombások meg ellenőrizték Bobby lakását, és nem találtak semmit. Valószínűleg rossz házat néztek át, mert a srác legjobban a tűzoltóra volt dühös.

vlcsnap-2019-05-16-11h08m39s608.png

vlcsnap-2019-05-16-11h10m34s113.png

vlcsnap-2019-05-16-11h17m13s130.png

A 118-as éppen egy esethez megy, amikor is a tűzoltókocsi felrobban, Buck lába pedig beszorult a kocsi alá. Meg is érkezik Freddie egy robbanómellényben, és a kapitánnyal akar beszélni. Maddie és Mentor a híreket nézik, a nő aggódik az öccse miatt, Chim pedig előlép, elvégre a kapitányt szerette volna a fiú. Bobby és Athena is a helyszínen vannak, előbbi pedig besétál Freddie-hez, hogy itt van. Freddie holtan akarta látni a férfit, de nézze meg, hogy mit tett: Buck fekszik sérülten, aki akkor még nem is volt tűzoltó, amikor az éttermes eset történt. Athena kollégája hozza az anyukát, aminek köszönhetően Freddie megfordul, Bobby pedig le tudja fogni, hogy az érkező kommandósoknak segítsen.

Végre a tűzoltók odajutnak Buckhoz, akinek nincsen sok ideje hátra, de a kocsit megemelni nem kétemberes munka, és hiába van több tucat rendőr és tűzoltó a helyszínen, nem mozdul a vastömeg. Ekkor azonban a járókelők, akik premier plánból nézték az eseményeket, berohannak, hogy segítsenek, és ennek következtében sikerül Buckot kihúzni a roncs alól. Később Buck a kórházban tér magához, vannak fémlapok a lábában, de újra fog tudni járni, a munkáról még nem nagyon lehet beszélni. Carla, Ali és Maddie is itt vannak, a fontos most az, hogy a srác él.

vlcsnap-2019-05-16-11h18m37s753.png

vlcsnap-2019-05-16-11h21m37s425.png

Hen és a felesége Denny-vel a játszótérre jönnek, utóbbinak megint van munkája, igaz, hogy csak félállás, de több időt lehet a gyerekkel, és talán belevághatnának a babaprojektbe is. Amikor ugyanis Denny megérkezett az életükbe, nem voltak még készen, de sosem bánták meg a döntést. Az állomáson új tűzoltókocsit kaptak, Bobby-t pedig visszahelyezték, mert egy hőst az esti hírekből nem mertek volna kirúgni. Chim reméli, hogy kicsit a főnököt belőle hiányolják, de Eddie és Hen gyorsan lehűti, hogy nem.

Buck és Ali hazajöttek, a srác már várta a saját ágyat, ami a galérián van, és így még három hónapig nem látja. Ali most látja elérkezettnek az időt arra, hogy a jövőről beszéljenek: nyíltan nem mondja ki, hogy arra kéri Buckot, hogy adja fel az álmait, és ne legyen többet tűzoltó, de mégis csak ez az üzenetének a lényege. Ugyanis a srác majdnem meghalt, mondjuk a kapcsolatuk is ott kezdődött, hogy a földrengésnél találkoztak. Ali pedig nem tudja, hogy ő tud-e az a nő lenni, aki a veszélyes munkát végző párját várja minden este.

vlcsnap-2019-05-16-11h22m48s265.png

vlcsnap-2019-05-16-11h25m21s295.png

vlcsnap-2019-05-16-11h28m08s608.png

Maddie látogatóba jön az állomásra, Chimet keresi. Ott hagyták félbe a kapcsolatukat, hogy bár az már sosem lesz a régi, de talán egy új valamit csak ki tudnának építeni, csók. Később Bucknál Maddie a srác ruháját vágja ketté, hogy fel tudja venni a nadrágját Eddie avatására. Közben Buck elmondja, hogy újabb műtétje lesz, és nem akar várni, bár az orvos ezt tanácsolta neki. Buck viszont minél hamarabb vissza akar menni dolgozni, mert fontos volt, amit csinált, és bár számtalan lehetőség van, amit kezdhet az életével, már meghozta a döntését.

Az állomáson jelen van Eddie családja is, a srác egy év kemény munka és elhivatottság után hivatásos tűzoltó lett, Christopher pedig hozza neki a sisakját. Hazaérve Bobby-nak az az ötlete támad, hogy most azonnal házasodjanak össze – elvégre a nőnek csak ők ketten és a gyerekek kellenek. Bobby nem akar többet várni, és hozza a gyerekeket. Athena ruhája nagyon jól néz ki, és most már Bobby is a családjuk tagja.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása