Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x23 – Végjáték (évadzáró)

2019. május 22. 09:00 - szde

Jimmy lepukkant házban, az egyik lakásban ott van az anyja, aki eléggé be van állva, ráadásul egy Bryce nevű taggal él együtt, aki eléggé zűrös. Amivel Jimmy-anyu nem tudja, hogy a fia ki (folyton a férjének hiszi), inkább elviszi innen a nőt. Hondo és Darryl fizioterápián, a srác másnap haza is mehet, de járni neki is akarnia kell. Mivel nem megy egyenesen, nem akarja, hogy a barátai így lássák, ezért nem fogad látogatókat. HQ-n Hickset a lánya, Molly látogatja meg, Deac pedig megkapta a Police Star kitüntetést, a díjazott pedig nem lelkesedik annyira ezután az év után.

vlcsnap-2019-05-17-14h40m19s448.png

vlcsnap-2019-05-17-14h41m03s039.png

vlcsnap-2019-05-17-14h41m41s052.png

Jess tárgyalásra jön, az öt elfogott rossz arc még az emberrablásos esetekből, akik az elfogásuk óta ugyanazt a szöveget nyomatják, így a tárgyalóteremben is. A szövegben azonban kis változtatás van, a Maszkos Főnök pedig bejelentkezett a tévében: a legfelsőbb bíróság alkalmazottait okolja és három tagot elrabolt, aki közül az egyiket épp felakasztják. Miután már két lehetőséget adtak, hogy változás álljon be, most már megdöntik a rendszert – a nyomaték kedvéért pedig 3 kocsit felrobbant a bíróság előtt. Ráadásul a maszkját is leveszi, és minden órában egy politikust megölnek.

Nincsen sérült vagy halott a bíróságon, Hicks védőőrizetet rendel minden fontos emberhez és hozzátartozójához, ráadásul Hondo is célpont lehet. Van egy lakcím Maszkos Főnökhöz, meg egy rakás FBI-os telefonhívás. A címen gyerekek néznek tévét, és adnak egy levelet Hondo-nak, melyben megtudjuk, hogy Maszkos Főnök igazi jótét lélek, mert ezek a gyerekek mind hajléktalanok voltak, de ő befogadta őket, miután a város nem tett semmit az ügy érdekében. HQ-n megérkezik az elrabolt nő lánya, akit a földrengésnél a csapat szabadított ki, Hicks veszi pártfogásába a lányt. Közben Maszkos Főnök újabb „tárgyalást” vezet le, a büntetés pedig kutyák elé vetés. Ami egy jelzés arra, hogy melyik bandának fogják odaadni a politikust – Lucáék szomszédja a konkurens szervezet embere, talán segíthet.

vlcsnap-2019-05-17-14h42m02s575.png

vlcsnap-2019-05-17-14h42m09s214.png

vlcsnap-2019-05-17-14h42m23s217.png

Jimmy, Chris és Victor egy konténernél, ahonnan a videó IP címét szerezték, de valószínűleg csak zavarták. Marcoshoz Luca és Deac jönnek, a srác csak előbbivel beszél kettesben. Marcos szerint van értelme Maszkos Főnök mondandójának, és egy kis ráhatással meg a családjának megemlítésével Marcos tud tippel szolgálni. Közben a politikust rácsatolták kocsikra, és már indulna a vontatás, amikor is érkezik a SWAT helikopterrel felszerelve. A férfit elkábították, hogy ne emlékezzen részletekre. Hondo ráadásul kicsit ideges Darryl miatt, Jess itt van, ha beszélni szeretne vele. Aki ugye most vagy elmegy az FBI-jal vagy marad az LAPD-s kinevezésnél, de még nem döntött.

Újabb videó, most a nőt, Gwent ültetik a székbe. Jimmy próbálja bemérni a jelet, nem sok sikerrel. Maszkos Főnök nem tudja, hogy a második politikust sikerült megmenteni, ráadásul megvan az étterem helye, ahol találkoztak az elraboltak, és kint várakozik egy kocsi, ami elég nagy ahhoz, hogy elférjenek benne az emberek. Sőt, annyira is nagy, hogy mozgatni tudják, így nem csoda, hogy különböző IP-címeket sikerült bemérniük. A csapat még időben érkezik, így Gwen megmenekül, Hondo és Jimmy pedig bemennek az alagútba, ahová a maszkosok eltűntek.

vlcsnap-2019-05-17-14h42m54s432.png

vlcsnap-2019-05-17-14h43m00s665.png

vlcsnap-2019-05-17-14h43m27s749.png

Maszkos Főnököt bekerítik, és miután van fegyvere, Hondo lelövi – azt már nem látta, hogy közben a pasas letette a puskát. Összefoltozzák, majd visszaviszik az HQ-ra, Hondo pedig nem boldog. Hiszen a pasas okos, nyilván nem ez a végjátéka. A városházán lehet valami, mert sok fontos ember összegyűlt, egy évvel ezelőtt új biztonsági rendszert szereltek be, mégpedig a tárgyalásra váró maszkosok, így tudták elrejteni a robbanószert. Jess, Gwen és a lánya is ott vannak, ahogy Hicks is, így most mindenkit ki kell menekíteni – gyorsan és nyugodtan.

A szomszéd épület tetejéről egy maszkos csapattag figyeli a dolgokat, és nekiáll robbantani. Deac, Luca és Chris mennek őt megkeresni, a többiek meg bemennek a városházára. Jess még bent van, és egy robbantás el is találja, nem telibe, csak oldalt, de azért eszméletlenül fekszik a földön. Chrisék a robbantó után erednek, Hondo pedig az épületben keresi Jesst, és mivel a nő reagál, a vállaira kapja, úgy viszi kifelé. Még vannak bombák, így Hondo útja nem zökkenőmentes, Chris pedig ráveti magát a pasasra több emeletről, hogy megállítsa. Amint megvan az ember, mindenki visszajelez, hogy rendben van, kivéve Hondo, aki épp nagyban menekíti ki a főnökét, így nem ér rá ilyen halandó dolgokkal foglalkozni.

vlcsnap-2019-05-17-14h43m31s756.png

vlcsnap-2019-05-17-14h43m49s477.png

vlcsnap-2019-05-17-14h43m53s191.png

Kint a mentősök elviszik Jesst, Hondo pedig elmondatja Maszkos Főnöknek, hogy nem nyert a terve, mert csak a városháza sérült meg, emberek nem. Maszkos Főnök nem bánja, mert a munkája másokat is inspirálhat – Hondo-ék meg itt vannak, hogy megállítsák őket is.

Jimmy-anyu a lakásán, amikor Jimmy hazaér a munkából, és nem győz hálálkodni a fiának, hogy eljött és megmentette, valamint sajnálja, hogy így kellett látnia őt. Jimmy merev arccal fogadja mindezt, majd az ajtón belép egy rendőr, aki újra letartóztatja a nőt – így Jimmy-anyu rendes kezelést kaphat.

Hondo Leroyhoz érkezik a börtönbe, update-eli a fia állapotáról. Hondo Leroy lesittelése után egyedül maradt, hogy harcoljon és mindenkit megmentsen, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkit meg is tud menteni. Leroy azt belátja, hogy Hondo jó példát mutat a fiának, és talán Darryl is jót fog tenni a férfinek.

vlcsnap-2019-05-17-14h43m59s137.png

vlcsnap-2019-05-17-14h44m07s410.png

Police Star díjátadó, Molly munkát kapott Los Angelesben, aminek Hicks roppant mód örül, Deac pedig megkapja a kitüntetést: köszöni a családjának, akik azért nincsenek itt, mert betegek lettek a gyerekek. De az igazság az, hogy nem érdemli meg a díjat – a csapata viszont igen, mert különleges és bátor emberekből áll. Molly beszélget Jimmy-vel, ami Chrisnek annyira nem tetszik, Deac pedig visszafizette az első részletet Lucának. Jess is döntött: megy az FBI-hoz 5 hétre.

Másnap Hondo és Darryl a tengerpartra jönnek, utóbbi nem járt még itt soha, előbbinek pedig 64 nap szabadsága halmozódott fel az évek során, így nyáron utazhatnának a sráccal. Darryl leteszi a mankót, és támogatással odamegy a kilátó széléhez. Darryl még sosem látott élő kengurut, így az úti céljuk valószínűleg Ausztrália lesz.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása