Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 4x03 – Strandszezon

2019. május 15. 11:00 - szde

Zsófi szexfantáziájában kezdünk: a hotel folyosóján a csinosba öltözött lány és Márk találkoznak, majd a hotelszobában folytatják azt, amit a 2. évadban elkezdtek, miközben az ágy szélén álló Törcsi fogmosás közben nézi őket atlétában. És láthatóan nem zavarja a dolog. Zsófi aztán a telefoncsörgésre ébred, Törcsi, Csónakos és Lakótárs mennek vissza a Balatonra, de mivel dugó volt az autópályán, ezért a kerülő úton jönnek, ami másfél-két óra maximum. (Ez nem is a 7-es főút, amin haladnak, lehettek volna a készítők kicsit pontosabbak.) Zsófi valamiért nem annyira lelkes, még a szeretlekre sem tud unalommentesen válaszolni. Amúgy ha ennyire nem bírja a fasziját, minek van vele? Hogy legyen valakije?

vlcsnap-2019-05-15-10h12m49s047.png

vlcsnap-2019-05-15-10h12m55s007.png

vlcsnap-2019-05-15-10h13m11s063.png

vlcsnap-2019-05-15-10h13m16s212.png

Törcsi ma fog először találkozni Zsófi apjával, Csónakos sosem találkozott Encsi szüleivel. Törcsi amúgy mindent eltervezett, még szorongás oldót is bevett. Kökény közben bombázza üzenetekkel Csónakost, aki kicsit másnapos, és nem meri elárulni Lakótársnak, hogy kivel volt. Aki egész éjjel Noéminél volt. Hoppácska. Lakótárs nem akar beszélni az estéjéről, így zenét hallgatna, Törcsi erre igent mond, most lehet, én vagyok béna, de mintha az előző részben az lett volna, hogy nem tud koncentrálni a vezetésre, ha szól a zene? Vagy ez már a gyógyszer hatása? Aztán szépen a világvégén, amint vége a dalnak, lerobbannak. Törcsi, aki nem tudja, ilyenkor mi van, Csónakoshoz fordul:

- Te ilyen archetipikus maszkulin típus vagy, értesz az autókhoz, ugye?

- Nem igazán.

Törcsi tehetetlennek érzi magát, kicsit mintha autista lenne a srác. Lakótárs javasolja, hogy telefonáljanak, de ahelyett, hogy az autómentőket hívnák, mint minden más normális ember ebben az esetben, a pszichológus az anyját hívja, aki rögtön rázúdítja a kérdészuhatagát, miszerint: milyen volt az út, rosszalkodik-e a pocója, az emésztési problémák lelki eredetűek… de legalább elmondja, hogy ki kell rakni az elakadásjelzőt, és a háromszöget sem ártana felállítani. Amit még a húszhónapos húgom is jobban össze tudna szerelni, mint Törcsi. Lakótárs nem esik pánikba, mert ez a 21. század. Hát pont ezért kéne hívni az autómentőket. De nem, inkább Google barátunk segítségével nekiáll megkeresni a probléma forrását, miközben Törcsi máris újratervezi a napját, hogy mikor mit fog csinálni, főleg a diszkrét kölnit mikor szórja magára. Csónakos nem tud kiigazodni Lakótárs útmutatásain, nem csodálom, Törcsi meg kezd becsavarodni. Csónakos úgy érzi, sikerült megoldani a dolgokat, de ekkor elkezd füstölni a kocsi, Törcsi meg elérkezettnek látja az időt, hogy bevegyen még egy adag gyógyszert.

vlcsnap-2019-05-15-10h13m23s209.png

vlcsnap-2019-05-15-10h13m38s808.png

vlcsnap-2019-05-15-10h14m24s355.png

Gáborka Elvis kedvenc szendvicsét készíti el Lucának és Bencének, a receptet a srác a neten találta. Boglárka nem kér belőle, kicsit émelyeg (csak nem terhes?). A vendégeket zavarja a pár édelgése, Luca rákérdez az összetevőkre, majd jól kiköpi a kenyeret. Boglárka és férje Aligára mennek a halmúzeumba, ami most nyílt, és jó lenne, ha jönnének velük a vendégek – Bencének ott lesz Gáborka, mint wingman, még inget is ad kölcsön, hiszen Bencus tél típus, tehát a pink jól fog állni neki. A vendégeknek más programjuk van, Luca nem kapcsol eleinte, Bence meg nem tud kitalálni egy épkézláb elfoglaltságot. Gáborka eddig úgy tudta, hogy utálja a bícset, elvégre balatoniként miért szeretné…

Luca utálja a strandot, mintha az első részben egy gumimatracon fetrengett volna a vízen… Bence szerint Luca megpróbálhatná jól érezni magát, és inkább elmennek kitalálni az emberek életét, ez a jelenetsor annyira szar, hogy inkább tovább is tekerem. Végül Zsófi is csatlakozik hozzájuk, aki aggódik Törcsiért, mert hát nem annyira gyakorlatias. A srácok közben még mindig az úton szenvednek, végre megszánták őket a készítők, mert beküldenek egy HVCS-t, aki bömbölteti a zenét, hogy Sopronból is hallják. A tag ért a kocsikhoz: elfogyott a benzin. Viszont a motort valaki tönkrevágta, így HVCS bevontatja őket Soponyára, ahol az apja megcsinálja a kocsit olcsón. HVCS elővesz egy üveg átlátszó folyadékot, meghúzza, Törcsi meg dehidratált, így beleiszik – más után, anélkül, hogy letörölné az üveg száját? – majd két korty után rájön, hogy nem víz van benne, hanem pálesz.

Easy rider, Csónakos, easy rider. (Lakótárs)

vlcsnap-2019-05-15-10h14m35s363.png

vlcsnap-2019-05-15-10h14m40s372.png

Az úton kiderül, hogy HVCS kesztyűtartójában fegyver is van meg egy is kokó is, és mielőtt mennének Soponyára, beugranak egy putriba menyasszonyt szöktetni, csak egy pár perces kitérő lesz. Zsófi a strandon a telefonját buzerálja, Bence meg elkéri a rózsaszín flamingót, majd közösen mennek fürdeni a Balatonba. Lucát persze szarul érinti, így kidobja a fagyiját, és elmegy.

A vízben Zsófi kijelenti, hogy Bencével csak barátok, ami a srácnak nem esik jól, és cserébe elmondja, hogy olyan, mint Törcsivel a lány már évek óta együtt lenne. Zsófi nem lelkes, szerinte is olyan, mintha évek óta együtt lennének. Lementünk hatéves szintre, úgy nyávognak a színészek, és nem tudom, hányszor vették fel ezt a részt, de lehetett volna még pár kört futni, mert eddig magasan ez a legrosszabb színészi alakítás az elmúlt két és fél részből, pedig nem volt magasan az a bizonyos léc. Zsófi bevallja, hogy van valaki, aki szexuális érzéseket ébreszt benne, és nem úgy, mint amikor régen vele volt. Bencus nyilván azt gondolja, hogy ez ő lesz, és szerinte, ha ez ennyire különleges, akkor lépni kéne vele kapcsolatban.

vlcsnap-2019-05-15-10h14m45s622.png

vlcsnap-2019-05-15-10h15m02s726.png

vlcsnap-2019-05-15-10h15m21s551.png

A kempingben Bencus annyira örül a fejének, hogy még fekvőtámaszokat is lenyom, Gáborka meg hozott neki ajit a múzeumból (ami vándöfúl volt), egy rózsaszín XL-es felsőt, szingli felirattal és egy csali képével. A póló nagy, Bence meg már nem sokáig lesz szingli, gud för jú, reagál Gáborka, és hát Zsófinak van boyfriendje. Bencus biztos magában, nem sokáig lesz képes a lány ellenállni neki. Öhm. Kétlem. Eközben az érintett személy a hotelben a medencénél keresi Márkot, majd az orvosiban, hogy nemrégiben itt hagyta a napszemüvegét. Márk beinvitálja, gyorsan megvizsgálja a fenekét is, hogy minden rendben van-e azzal a szúnyogcsípéssel. Amúgy ittak a színészek vagy direkt beszélnek ilyen lassan és vontatottan? Zsófi végül megint berág Márkra, és még a flamingó is összeesett.

HVCS viszi a fegyvert is a lagziba, Csónakos és Lakótárs pedig megpattannának, de mivel kint harci kutyák vannak, inkább visszaspuriznak a kocsiba. Törcsi teljesen kész van, nem is érdemes vele foglalkozni. A kocsit el lehetne vinni, de a maszkulin Csónakos és a feminin Lakótárs sem rendelkezik jogsival, az utóbbi viszont megpróbálná elvezetni a járgányt, de még a gáz-fék-kuplung kombinációt sem tudja, így amikor jön a fiatal pár menekülve a násznép elől, majdnem ott maradnak. De végül csak sikerül Lakótársnak elindítani a kocsit, így csak egy repedt szélvédőjük van. Közben közjáték: Csónakos bevallja, hogy lefeküdt Noémival, bár a szex szar volt. Lakótárs meg azt vallja be, hogy szereti Lucát.

vlcsnap-2019-05-15-10h15m59s664.png

vlcsnap-2019-05-15-10h16m09s832.png

vlcsnap-2019-05-15-10h16m28s239.png

Este Zsófi egyedül üdvözli az apját, aki a mostohaanyu helyett Alex-szel, a perverz kollégájával jött, aki szinte családtag. Zsófi idegesen hívja Törcsit, akinek a mobilja valószínűleg lemerült. A vacsora kellemetlenül zajlik, Zsófi és Törcsi szeptemberben összeköltöznek, mert a lány áthallgat a Műszakira, így nem Pécsett lesz. Luca a felmentősereg, annyi sütit kap, amennyit akar, de nem hagyhatja kettesben Alex-szel a lányt. Zsófi apja elmegy aludni, Alex táncolna Zsófival, aki gyorsan kifut a mosdóba, ahol sikertelenül próbálja elérni Törcsit.

Törcsiék közben egy kocsmában vannak, HVCS állítólag csak a levegőbe lőtt. Csónakos tudna akarja, hogy merre volt Lakótárs, mert ha komolyan gondolja dolgokat a Lucával, akkor ne nőzzön. Lakótárs bevallja, hogy az anyjánál volt, amivel csak egy probléma volt: Csónakos úgy tudta, hogy meghaltak a szülők. Luca a hotelben összefut Lacival, és a táncolás után felmerül benne az, hogy inkább mégis szexeljenek, mert neki elege van abból, hogy szűz.

vlcsnap-2019-05-15-10h17m04s961.png

vlcsnap-2019-05-15-10h16m54s445.png

vlcsnap-2019-05-15-10h17m30s904.png

Zsófit a mosdóból kiérve Alex szorítja a falhoz, de pont megjelenik a csinosan öltözött Márk, aki lehetőséget ad a lánynak a menekülésre. Alex is biztos arra a tanfolyamra jár, ahol a férfi a vadász, a nő meg a préda. Laci a folytonos mosdóba kimenéseknél a tanfolyamszervezővel beszélget, aki „jó” tanácsokkal látja el. Felérve a hotelszobába, még a szex előtt Laci gyorsan kimegy a mosdóba – az elég morbid lenne, ha a szervező ott is ott lenne – de mivel nem úgy alakul az együttlét, ahogy Luca gondolja, beront a fürdőszobába – és igen, ott van az ember. Jogosan kiakad, hogy mennyire perverz minkét férfit, majd elmegy.

Zsófi Márk után megy a tetőre, ahol borozgatnak. Márk nagyon jól csinálja, hogy húzza a lányt, akit két évvel ezelőtt sem zavart, hogy van barátja. Mire Zsófi megcsókolná, Márk feláll, és egy „talán legközelebb jobb lesz az időzítés” felkiáltással magára hagyja a lányt, aki mered maga elé, és nem tudja, mit kezdjen egy játékossal.

Végezetül Luca megérkezik a kempingbe, ahol Bencét magával rángatja, és megkéri, hogy vegye el a szüzességét, Csónakos pedig válaszol Kökénynek egy hétnyi hallgatás után.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása