Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 38X11 – Awkward….

2019. május 08. 16:00 - Laura Ingalls

nyito.png

A tanács után, a 29. estén Gavin, Lauren, Aurora és Victoria pacsiznak, szép munka volt!

Julie a dzsungelben magyarázza a bizonyítványt Ricknek, hogy Wardogban nem lehetett megbízni, nem tudhatta az ember, hogy mit akar, Ron meg áll mellettük és bólogat. Rick azt hitte megbízhat Ronban, de már másodjára szavazott ki olyat, akivel Rick együttműködött. Ron elhívja Ricket egy kis beszélgetésre, mert szinte minden tanácson hazudott Ricknek, most egyedül Rick nem tudott a szavazásról, ezért szeretné Ron kicsit a saját oldalára állítani. Továbbra is ő mindenki Ronja, mindenkivel jóban akar lenni, mert ha így van, senki sem akarja majd kiszavazni. Jelzi Ricknek, hogy ő a következő Wardog után, de ne aggódjon, mert Ron talált egy előnyt és a lojalitás és bizalom jegyében ezt átadja Ricknek. Arról az előnyről beszélünk, ami a 3. tanács után érvényét vesztette, amit Ron soha nem használt fel. Ricknek leesik az álla, megköszöni. A riportból viszont megtudjuk, hogy ezzel sikerült Ricket teljesen összezavarni, nem érti miért kapta az előnyt Rontól. Inkább megpróbál nem támaszkodni rá és úgy játszani, mintha nem is lenne. Rick optimista, ő a Főnix, ami mindig feltámad hamvaiból (nem úgy volt, hogy Joey ömézing a Főnix? Na mindegy…).

00-46.png

01-28.png

A 30. nap reggelén játékkal indítunk, de előtte… Megérkeztek a rokonok! Hogy mit tudtunk meg?

  • Mindenkit nagyon szeret és hiányol a felesége, férje, apukája, testvére. 
  • Rick megszőrösödött a felesége szerint és a kisfia nem tudja, hogy a survivor miatt nincs otthon.
  • Julie-nak kölyökkutya hangja van ha sír és a férje nagyon büszke rá és Julie sokat változott, majd otthon megmutatja.
  • Lauren és az apukája nagyon közel állnak egymáshoz.
  • Ronnak és a férjének különleges a kapcsolata és a férj mindenben támogatja Ront.
  • Victoria 6 éves kora óta nézi a survivort a családjával és régóta vágyott erre a pillanatra.
  • Aurorának van egy bátyja, aki egy személyben volt testvér, apa, védelmező és Aurora mindig neki akart megfelelni, de a bátyja megnyugtatja, hogy sokkal több annál, mint amilyennek valaha is remélte, hogy lesz.
  • Gavin az utolsó a sorban és annyira magával ragadták az érzelmek, hogy a lábán is alig áll. 2 nappal azelőtt volt az esküvője, hogy elindult játszani – egyébként egy héttel a játék kezdete utánra volt kitűzve. Szóval most látja először 30 nap után újdonsült feleségét, ez a nászút (just kidding). Egész nap a feleségéről beszél a többieknek – mondja Victoria. (A szerkesztők egyszer sem vágták be nekünk.) Nagyon cukik btw.

A reward challenge természetesen páros játék. A feladat: a survivor egy vödörrel a tengerhez fut, megtölti és távolról a rokon kezében tartott vödörbe „hajítja” a vizet, a rokon az elkapott vizet beleönti egy nagyobb vödörbe. Ha elég víz van a nagy biliben, lehúzza a súlya és megemelkedik egy zászló. Akik először fejezik be a feladatot a tábor mellett piknikezhetnek. Start!

11-14.png

A feladat nem túl bonyi, az fogja megnyerni akinek leghamarabb sikerül ráérezni. Gavinéknek, Laurenéknek és Ronéknak egész jól megy. Rick inkább a feleségét célozza, mint a vödröt, de nagyon jól szórakoznak. Victoria nagyon elfáradt, Julie is, hiperventillál azt mondja. Aurora bosszankodik. Végül Ron és Lloyd nyerik a jutalmat, de nem egyedül. Ron dönthet, hogy ki csatlakozzon még hozzájuk. Természetesen Julie. Ok, de választhatsz még valakit – mondja Jeff. Ron előadja a nagy halált, nehéz döntés, de legyen Gavin, mert nászút! Az érintettek eufóriában, Victoria viszont mérges, szarjál sünt Ron!

A piknik csendesen, jó hangulatban telik, mind megbeszélik a kedvesükkel mi újság otthon. Gavin sűrűn elnézést kér kisfeleségétől, de asszonya büszke rá. Emellett Gavin mérhetetlenül hálás Ronnak, s mint kiderül Ront nem a jó szíve vezette mikor Gavint választotta, hanem pont ez, hogy lekötelezi vele Gavint. Ron elsuttogja szívszerelmének, hogy hazudtam, csaltam és sokakat manipuláltam (igazi politikus) és én irányítom a játékot – úgy érzem PuppetMasterRon visszatért – de lojálisak hozzám, úgy válogattam őket. Ron nagyon büszke magára. Majd a piknik végén azért szóba kerül ki legyen a következő kieső: ha nem nyer védettséget, Ricknek mennie kell.

15-50.png

15-54.png

15-58.png

A piknik után mindenki a táborban van, kivéve Híradós Ricket. A többiek szerint idolt keres. Azt latolgatják, vajon kapott-e másik előnyt az Extinctionről. Lauren odaszól Aurorának, hogy nézze meg Rick táskáját. Aurora kikotorja mi van Rick batyujában, de nem talál semmi frisset, ám a művelet közben Rick visszaér a táborba. Busted! Aurora nem jön zavarba, elismeri, hogy megnézte Rick táskáját, a szabályok nem tiltják. Rick azért próbálja kínossá tenni a helyzetet, de Aurorán nincs fogás. Ezek után Rick komoly erőkkel kezdi keresni az idolt, mindenhol, nem is titkolja. Aztán bingó! Talál egy útmutatást a rejtett védettséghez, ami a táborban van a fekhelyük feletti fán elrejtve, ha elég bátor, az övé a szajré. Rick türelmesen kivárja a megfelelő pillanatot amikor a legkevésbé kockázatos megszerezni az idolt. Az éj leple alatt felkommandózza magát az ominózus faágra, nesztelenül, mint egy ninja. Na jó, nem nesztelenül és nem ninja, hanem rohadt zajosan, mint egy kövér kismajom, recseg ropog alatt az ág, de az a lényeg, hogy senki nem vette észre – bár Aurora és Gavin is felébredtek, de Rick nem bukott le és megszerezte a rejtett védettséget. Túl hamar néztétek át a táskámat! – mondja örömmel. Nice job!

18-17.png

18-46.png

20-19.png

22-28.png

Másnap védettségi játék. A feladat survivor klasszikus: két fal között kell tartaniuk magukat a játékosoknak a karjaikkal támaszkodva, míg lábéllel egy vékonyka kis kapaszkodón állnak. Az nyer aki a legtovább bír fennmaradni. Huh, hogy örülhet a feladat láttán Rick annak, hogy talált egy rejtett védettséget! Start!

23-17.png

Ez a feladat a kitartásról szól, igazi endurance challenge. Jeff azt mondja minden fejben dől el, minden az akaraterőn múlik és bár igaza van, Ron rázza a fejét, hogy nem igaz, mert fájdalom (és az is igaz, hogy ha nagy a lábad és nehéz vagy, akkor egy ponton túl kevés az akaraterő egy olyannal szemben aki legalább annyira akarja, mint te, de 30 kilóval könnyebb és 5 számmal kisebb a lába). Néhány perc telik el és Híradós Rick az első kieső. Mindenki mosolyog és úgy tűnik nyílt titok, hogy az esti célpont Rick. Ron is kiesik rögtön Rick után. 21 perc elteltével Rick a padon ülve elmondja, hogy sokat kereste az idolt. És megtaláltad? – kérdezi Ron, mire Rick nemmel válaszol. Megkérdezi, kire szavaznak este. Talán Aurora – mondja Ron és ennyiben maradnak. 33 perc után Victoria is kiesik, majd Julie is lelép. Nem tud a lábára állni, Ron segít neki, ölben viszi a padhoz. Majd Aurora megszólal, hogy „jó buli volt” és leengedi magát a falról. Gavin és Lauren maradtak, mindketten küzdenek erősen. Végül Lauren leesik, Gavin nyeri a védettséget.

23-45.png

25-23.png

25-55.png

26-00.png

26-18.png

26-33.png

A táborba visszaérve senki nem beszél Rickkel. A híradós rögtön vágja, hogy este rá fognak szavazni, még viccelődik is, de senki nem vevő a viccekre. Egyedül Julie és Ron beszélnek Rickkel, hogy az esti szavazat Aurora. Hogy lesz ez elég? - kérdezi Rick. Hát úgy, hogy felhasználod az előnyt amit Rontól kaptál dummy. Ok, akkor bízom bennetek. (Bár a riportban elmondja, hogy nem tudja mennyire bízhat Ronban, de más nincs.) Rick balra el, Julie meg mondja Ronnak, hogy szörnyen érzi magát, mire Ron annyit mond, hogy oka van, hogy ezt a játékot survivornek hívják. Ennyit a lelkiismeret furdalásról. Gavin csatlakozik Ronékhoz, akik elmondják, hogy este Rickre kell szavazni, aztán ha mégis van idolja, Rick Aurorára szavaz és Aurora 1 szavazattal kiesik. Win-win.

27-35.png

28-51.png

Victoria és Lauren beszélgetnek. Mi van ha Ricknek van rejtett védettsége? Akkor Ronnak kellene kiesnie. Ugye? Egyik lány sem bízik benne. Osszuk meg a szavazatokat? Bevonják Aurorát is, hogy tudja meg mi jár a fejükben. A lányok azt tervezik, hogy Lauren és Gavin Ronra szavaznak és így Ron esik ki, ha Rick bevédi magát. Erre Aurora elmondja a lányoknak, hogy van egy extra szavazata, amit egyenlőség esetén is fel tud használni. Viszont ha ő az egyik „egyenlő”, akkor már nem tud újra szavazni, ezért odaadja az extra szavazatát Gavinnek és egyenlőség esetén tudják Ron ellen használni. Azért Gavinnek, mert Gavin védett és ő az egyetlen aki tuti fix hogy szavazna egy újra-szavazáson. Lauren elmondja Gavinnek, hogy Ron a tartalék terv. Gavin nem tudja mit tegyen, Ron a szövetségese, élete egyik legboldogabb napját köszönheti neki és most verje át? Csak attól elkezdek szorongani, hogy Gavinre nézek, nagyon őrlődik. Indulás előtt Híradós Rick még gyorsan bejelentkezik a legfrissebb hírekkel: megváltás Ronnak, vagy egy gonosztevő a középpontban? A tanácson kiderül! Plusz egy rejtett védettség készen áll arra, hogy felhasználják! Ki jár jól és ki megy haza? Maradjatok velünk a részletekért! Rick Devens vagyok és ez a vezető hírünk innen a Vata partról!

30-53.png

31-50.png

32-44.png

Tanács. A zsűri már szinte el sem fér, viccesen néznek ki, hogy ilyen sokan vannak. Jeff Ricket kérdezi először: a védettségi játékon mikor kiestél azt mondtad a padon ülve, ma én fogok kiesni. Még mindig ez a helyzet? Igen. Hiszen sosem jó jel, ha a tábor tele van emberekkel és valaki épp a te táskádat kutatja át. Erre Davidnek a zsűriben leesik az álla. Ki volt ez a galád? – kérdezi Jeff. Aurora jelentkezik. Rick egyértelművé tette, hogy idolt keres, szóval megnéztem megtalálta-e. Rick erre azt mondja itt és most véget vethet a találgatásoknak, de inkább hagyja a többieket főni a levükben, élvezi a helyzetet. Aurora és Victoria reakciója, hogy pont ezért kell legyen tartalék terve mindenkinek. Ha valakinél van rejtett védettség, az Rick lehet, szóval kell a B terv. Ron nem ért egyet azzal, hogy az embernek 68 terve legyen, szerinte nem annyira random, mint amennyire annak látszik, egyszerűen csak a jó emberekkel kell egyeztetni. Ronnál maradunk és a rokonoknál. Milyen volt a táborban a hangulat azok között akiket nem választottál. Ronnak megszakadt a szíve a lányokért (Victoria, Lauren), a lányok meg forgatják a szemüket és grimaszolnak. Amit Ron mond még Ron sem hiszi el, nemhogy a lányok. Lauren azt mondja, hogy nagyon beszédes, hogy kit választott és kit nem választott Ron a jutalomkor és hatással volt a játékra. Jeff egy flipper golyójához hasonlítja a játékot, úgy változik folyamatosan a helyzet, mint a pattogó flipper-golyó. Julie helyesel, hogy ő is részese volt már számos szövetségnek és a mellette ülők mindegyikével kialakított már kapcsolatokat és ez még mindig folyamatos átalakulásban van. Rick is látja, hogy ez történik és próbálja megtalálni a rést a pajzson, de úgy tűnik mindenki tud valamit amit ő nem, így azért nehéz. Victoria szerint mások tudnak olyan dolgokat amiket meg ő nem tud, de azt tudja, hogy nem szeretne Rick mellett ülni az utolsó háromban. (Naná, hogy nem, mert a nyakamat teszem rá, ha Rick bejutna a döntőbe meg is nyerné az egészet – bár ki tudja ki tér vissza Extinctionről és bent lesz-e  döntőben.) Na, akkor szavazás! Rendesen izgulok mi lesz!

tanacs_1.png

tanacs_2.png

tanacs_3.png

tanacs_4.png

Szokásos kérdés: oszt’ idol van-e? Ron alig észrevehetően bólint Ricknek, vegyed elő amit adtam tüstént. Rick jelentkezik, hogy szeretne rendelni valamit erről az „előny menü”-ről amennyiben lehetséges, méghozzá egy védettséget. Jeff közli, hogy a menü a 9. napon lejárt, szóval nem lehetséges. Rick Ron és Julie felé fordul: gonoszak vagytok. Már amúgy is hazamegyek, ti meg azt akartátok, hogy mindenki hülyének nézzen? Hogy a gyerekeim azt gondolják egy idióta vagyok? – Ronnak hirtelen mintha őszinte zavar futna át az arcán, a többiek is megérezték a helyzet súlyát – majd Rick elvigyorodik: csakhogy! Ron te bebizonyítottad újra és újra, hogy hazug vagy és megbízhatatlan, Julie pedig bizonyította, hogy szeret szemrebbenés nélkül a másik arcába hazudni, szóval szeretném ezt a rejtett védettségi nyakláncot most felhasználni, MAGAMra. Bazinga! A zsűri hatalmasat mozizik, Julia rázza magát, Kelley hangosan nevet, de a játékosok közül Lauren és Victoria is nagyon vigyorog. Jeff közli, hogy bizony ez már egy valódi védettség, a Rickre leadott szavazatok nem számítanak. Akkor lássuk: Rick, Rick, Rick, Rick. Az első négy szavazat nem számít. Majd: Aurora és Ron. 1-1. És megint Ron. Rick tapsol, Ronnak leesik, hogy vége a dalnak. A zsűri nagyon élvezi a helyzetet. A survivor 13.kiesője és a zsűri 10.tagja: Ron.

tanacs_5.png

tanacs_6.png

tanacs_7a.png

tanacs_7b.png

tanacs_8.png

A hét játékos nyolc szavazatot adott le, nem bízták a véletlenre. Lauren szavazata mellett Gavin kétszer szavazott Ronra, így Aurora extra szavazata nem veszett oda. Ron folytatja a játékot, nem meglepő. Remélhetőleg jövő héten történik valami az Extinctionön, mert már nem fognak elférni, annyian vannak odaát.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2019.05.08. 20:35:53

1. Loved one visit: elég érzelmesre sikerült szokásos módon, Gavin eljegyzéses történetén meglepődtem, Julie-n és Lauren-en pedig különösen érződött, hogy nagy szükségük volt erre a látogatásra. Kár, hogy Wardog hogy pont nem jutott el idáig, megnéztem volna, hogy hozzá ki jön :)
2. Reward: a vödrös vízgyűjtősnél szerintem megfontolandó taktika lett volna kicsit pörgetve dobni a vizet, hátha akkor jobban egyben marad. Amúgy ez az a játék, amit kb nem érdemes megnyerni, most is azért csak rosszul jött Ronnak a döntés később – Lauren különösen emlegette, hogy őt nem választotta, pedig Julie kvázi borítékolható volt, és Gavint is sejtettem a honeymoon miatt. Ron nem semmi, mennyire elbízta magát, ahogy a jutalomkajáláson kvázi a többiek előtt ecsetelte, hogy mennyire ő irányítja a játékot és hogy a “mézeshetek” csak az ürügy volt, valójában taktikából választotta a srácot.
3. Idol: viccesen jött ki, hogy a kamu idol mellé Rick talált egy igazi cluet, egyfajta önbeteljesítés, hogy “hát akkor már elmegyek idolt keresni” és lett is neki. Tetszett, hogy a tábor felett van elrejtve, hatalmas volt az éjszakai “nindzsázás” :D (a táskaátkutatás nekem nem szimpi amúgy)
4. Immunity:
– Annyi extra történés volt a részben, hogy a challenge-re való bejövetelt is levágták, ilyet ritkán látni.
– Milyen sok dumálás meg nyílt stratégiázás, szavazásról beszélgetés volt az immunity alatt, ez is ritka, pláne hogy a kiesettek padján beszéljék meg a dolgokat (ez már közel áll ahhoz, amit egyszer megnéznék, hogy még a törzses fázisban a játékot kihagyók között köttessen valami a sit-out bench-en ülve).
– Gavin megint nyert egyet, a többiek meg 1-2 kivétellel nem leestek, csak feladták és leszálltak.
5. EoE: na ez meg ugye tök kimaradt a részből, pedig milyen sokan vannak ott. Így kicsit tényleg mellélőttek ezzel az ötlettel a készítők, elég lett volna pre-merge ez a plusz sziget.
6. Az idol (meg Aurora extra vote-ja) nagyon megkavarta az egyértelműnek látszó szavazást – a csajtól okos volt a gondolat, hogy Gavinnek adja, mivel csak ő szavazhatott volna biztosan revote esetén.
7. A tribal meg… egyszemélyes Rick Devens Show. Már előtte is nagyon nagy szövegeket nyomott, de ott a kamu idol leleplezése, majd az igazi idol teátrális előhúzása is epic + így ráadásul a magát elbízó Ron ment haza szigetelni. Tetszett még, hogy Victoria megint szervezkedik a háttérben, ráadásul közben ő maga nem is szavazott Ronra.

Laura Ingalls 2019.05.10. 12:34:29

@enzo23: 1. Gavinen én is, mert egyetlen egyszer mondta, hogy "a feleségem" és én egészen addig azt gondoltam a fiúkat szereti, szóval már ez sokk volt. Az meg, hogy éjjel nappal róla beszél a többieknek abszolút nem derült ki. Mennyi mindenből kimaradunk...
2. Ron mindig úgy nyilatkozott, mintha ő szarta volna a spanyolviaszt, de fele annyira sem látta át a játékot, mint amennyire gondolta.
3. Nagyon jó volt, hogy talált egy rejtett védettséget és az egész jelenetet jól megcsinálták. Legalább lett biztosítéka, szerencsére nem nyugtatta meg a fecni amit Rontól kapott.
4. Gavin szépen elnyunyuzik a háttérben, néha nyer egyet-kettőt és közben nem esik le senkinek, hogy egyébként a fiú ügyes, aztán a végén majd jól behúz egy védettséget és lehet pislogni mikor a tejbetök eldönti ki lesz döntős...
5. adom, elhibázott döntés volt
7. Rick nagyon hajt és megérdemelte most is, hogy nem esett ki. Én az elején nem kedveltem, inkább semleges volt, mikor visszatért a kiesése után az sem érintett meg különösebben, de mégis meghatározó alakja lett az évadnak.

enzo23 2019.05.11. 01:40:23

@Laura Ingalls: Mondjuk nekem is rémlik, mintha Gavinről azt gondoltam volna, hogy meleg, de az idei kvótát Ronnal kitöltötték.
Rick abszolút meghatározó alakja az évadnak, most azt mondanám, hogy még Wardog fog beugrani egy jó darabig (de ő részben a neve miatt), meg hogy volt 4 visszatérő. Ja meg Victoria, aki a Survivor crush-listám élére ugrott nagyon gyorsan :$
süti beállítások módosítása