Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x20 – Jótékonysági vacsora

2019. május 03. 13:00 - szde

Hondo leszedeti Darryl tetkóit, mert hát egyik munkavállaló se keres volt bandatagot. Chris a reggelt a párjainál kezdi, már egészen otthonosan mozog, ráadásul Ty szobra kilenc ezer dollárért kelt el, amit az LAPD-nek adományozott, ahogy Kira cége is gyűjti a pénzt Chris szervezetének. Így hát a lány mindkettejüket elviszi a jótékonysági vacsorára, hogy a csipetcsapat megismerje őket. Mielőtt Chris elindulhatna munkába, Ty-ék előrukkolnak azzal, hogy mi lenne, ha Chris beköltözne hozzájuk. Chris szerint a költözés az már olyan hivatalos lenne, de most mennie kell, és inkább gondolkodik még a dolgon.

vlcsnap-2019-04-28-18h28m00s320.png

vlcsnap-2019-04-28-18h28m42s542.png

vlcsnap-2019-04-28-18h29m04s012.png

Járőrök érkeznek egy bizalomgerjesztő környékre, a házból lövéseket adnak le rájuk. Hondo-ék úton, Chris pedig bejelenti, hogy hozza a párjait, aminek Deac annyira nem örül. Még több lövöldözés, közben a csapat megközelíti a házat, és füstgránáttal kiűzik az embereket, az egyik meg annyira be van állva, hogy három SWAT-os kell ahhoz, hogy leszedjék a Deac-ről. A szer neve, amit beszedett, rocket fuel, amúgy egy sárga cucc, de Hondo ilyennel találkozott, amikor a 90-esek években elterjedt Los Angelesben.

PCP-t találtak a szerben, Chef J a főzőmester, aki amúgy börtönben van. Jimmy-nek is behúzott az egyik eltartóztatott személy, Chris pedig elújságolja neki a nagy hírt. Az esküvőt amúgy Ty és Kira megtartja, Chris még segített is a meghívók kiküldésében. Jimmy szerint ez szép és jó, meg örül is a lány boldogságának, de mi lesz a nászút után?  Közben hívják Jimmy-t a bankból, hogy valaki hitelkártyát igényelt a nevében, és lehet az anyja az, aki ugye egy hónappal ezelőtt eltűnt, és eddig senkinek sem hiányozott.

vlcsnap-2019-04-28-18h29m23s306.png

vlcsnap-2019-04-28-18h29m42s972.png

vlcsnap-2019-04-28-18h29m50s702.png

Victor ismer valakit, aki tudna segíteni, mert volt egy unokatestvére, aki függő volt és ez a rendőr, Mosley volt az, aki megtalálta a hulláját. Victor és Deac Mosley-hoz, Chef J pedig titokban tartotta a receptet, tehát valószínűleg ő van a dolgok mögött. Egy új rapper is megjelent, aki folyton a rocket fuelről rappel. Hondo-mama és fia főznek, Darryl idegesen jön haza, ledobja a táskáját, Hondo meg megneveli. Darryl nem kapott munkát, és addig nem adja fel, amíg nem talál valakit, aki ad neki még egy esélyt. Hondo-mama szerint idő kell neki.

Másnap az HQ-n Hondo és Jimmy is híreket nézik, tudjuk, hol van Jimmy-anyu, és ne tiltsa le a kártyát. Deacon talált valamit, meghallgatjuk a rappert, aki nem biztos, hogy a zenéjével gazdagodott meg. A stúdiónál fegyveres tagok őrzik PC-Pakot, a rappert, aki egy ordibátorral jön ki, meg kisköntösben, de ez a kisebbik probléma. Még zongorázni is tud, Chef J-ről pedig az egyik egyetemi órára készülve tudott meg kábé mindent. Amúgy a pasas megkereste, és megzsarolta, most meg be kell vinniük PC-Pakot.

vlcsnap-2019-04-28-18h30m12s663.png

vlcsnap-2019-04-28-18h30m28s211.png

vlcsnap-2019-04-28-18h30m40s855.png

Megvan a tag, akit Chef J küldött, Chipper-é a blokk, ahol lakik, a kis őrszem leadja a jelzést, hogy jön a csipetcsapat. Az egyik menekülő fegyvert talál, de bekerítik, így mindenkit elfogtak. Chipper, a fegyveres, nem együttműködő, Jimmy meg kapott egy értesítést a kártyájáról. A címen lévő pasas sosem látta Jimmy-anyut, valami húszéves lánytól kapta a kártyát. Jimmy megsajnálja, és nem viszi be.

HQ-n Mosley bemutatkozik a Lucának és Chrisnek, Chipper nővére, Kendra Chef J barátnője volt, több közös birtokuk is volt, és ha J újra a városban van, akkor valamelyik házban. Darryl interjúra menne, amikor is belefut két haverjába meg egy lányba, akik bulizni mennek, és bár Darryl-nek dolga lenne, a csaj miatt mégis beül a kocsiba. Hondo-mama HQ-n van Jess-szel, anyuka még sosem volt a fia munkahelyén, de most még hozott sütit is, ráadásul Jess-szel már tegeződnek. Ami Hondo-nak nem tetszik. Darryl felől egyikük sem hallott, de Hondo is ilyen volt, Hondo-mama aggódott, főleg amikor Leroy-jal, Darryl apjával lógott a fia. Jess és Hondo meg cuki babákkal ajándékoznák meg.

vlcsnap-2019-04-28-18h30m56s114.png

vlcsnap-2019-04-28-18h31m00s437.png

vlcsnap-2019-04-28-18h31m09s775.png

Victorék próbálják meghatározni, hol lehet Chef J, egy pincében, ami egy napközi alatt van. Ha valaki pszichopata, az mindenhol pszichopata. Jess civilként bemegy, mert a gyerekeket ki kell hozni, a tanár talán neki dolgozhat. Inkább csak azért, mert megzsarolta Chef J, és miközben kiviszik a gyerekeket, a csapat bemehet. Kint csak kilenc gyerek van, az egyik letévedt a laborba, ahol Chef J megtudja, hogy itt vannak a rendőrök. Robbanás, mindenki jól van, Chef J és a kislány kifelé tartanak, Victor és Hondo utánuk, utóbbi kiviszi a kislányt, miután J-t meglőtték. Victor bent maradt, és rögtön letámadta a rosszfiú, majd kábé félpercnyi aggódás után megjelennek a füstben – egyben, a lőtt sérülésen kívül épen. Hondo sms-t kap a mamától, hogy Darryl-t letartóztatták.

A jótékonysági vacsorán Jess megköszöni az adományokat, 150.000 dollárt adományoztak eddig. Chris bemutatja Deacnek és Lucának a párjait, Luca tök odavan Ty festményeiért. Mosley is tiszteletét tette az eseményen. Lila, Deac legidősebb gyereke azért rákérdez, hogy mégis kik ezek, akikkel Chris jött, Annie pedig nem teljesen érzi úgy, hogy a poli-kapcsolatot most kéne elmagyarázni a gyerekének. Annie szereti a lányt, de nem akarja, hogy a gyerekei úgy nőjenek fel, hogy azt lássák, az ilyen kapcsolatok normálisak. Chris szerint a szerelem sokszínű, és hát Annie kérte meg őt, hogy legyen a legkisebb gyerek keresztanyja. Annie, ha tudja, hogy milyen kapcsolatban él Chris, nem kérte volna fel. Deac megígéri, hogy beszél vele.

vlcsnap-2019-04-28-18h31m48s582.png

vlcsnap-2019-04-28-18h32m02s339.png

Jimmy otthon iszik, Chris jön hozzá egy üveg piával. Hondo-hoz meg az HQ-ra jön Darryl, a partin csukták le, de sem drogra, sem alkoholra nem lett pozitív az eredménye, így elengedik. Jimmy az anyján agonizál, majd mivel már későre jár, Chris menne. Az ölelésből csók lesz, majd mindketten zavarodottan Uberért kezdenek hívni. Chris hazaérve igent mond a beköltözésre, Ty és Kira meg hülyére aggódták magukat.

Darryl csak össze volt zavarodva, és elege van, hogy mindenki bírálja. Legközelebb meg, ha ilyen van, hívja fel Hondo-t, ő majd lebeszéli a hülyeségről.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása