Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ízig-vérig – 1-2. rész

2019. április 25. 09:00 - Gillotte

Újabb saját gyártású sorozattal izzít a 200 első randi után a Viasat 3! Jelen esetben a főzés kerül előtérbe, úgyhogy személyes küldetésemnek éreztem, hogy írjak a sorozatról. A főbb szereplők közt tudhatjuk Simon Kornélt, Gryllus Dorkát, Pokorny Liát, Száraz Dénest, és Badár Sándort. A rendező Herendi Gábor, az írók Búss Gábor Olivér, Rudolf Péter, Divinyi Réka és Trunkó Bence, úgyhogy semmi rosszra nem számítok. Nézzük, mit főztek ki nekünk!

1_1.jpg

Kezdésnek kapásból egy válással indítunk, ami András (Simon Kornél) és Éva (Gryllus Dorka) közt zajlik. Közös, sikerre vitt éttermük is van, az André nevű, de András ezt 30 millió forint fejében átengedi Évának, s Éva immáron exférje ősellenségének jóvoltából ki tudja fizetni a milliókat. S hogy mi a válás oka? András hónapokig dugta a polgármester lányát. (Ebből lesznek még gondjai, csak e pontnál még nem tud erről). Ugyan a válóper nem telik jó hangulatban, a tárgyalás után mégis együtt vacsorázik az ex-pár. András tervei szerint eladja a présházát, és Amerikába megy. Éva szeretné begyűjteni az étterem hatodik ,,Legjobb étterem” díját, s ehhez úgy vezet az út, ha egy Potter nevű gasztroblogger ürge elájul a főztjüktől. Jobbnak látják mindketten, ha a saját jövőjükre koncentrálnak, mert a válás igencsak kiborítja mindkét felet – ráadásul András megtudja, hogy a 30 millió ős ellenségétől, ,,Asztalostól” van, úgyhogy rendesen nekimegy Évának emiatt. Az már csak hab a tortán, hogy a présházat is ez az Asztalos akarja megvenni. S mi ezzel a probléma? Az, hogy régebben András ezzel az Asztalossal csinált borbizniszt, aminek András, nagyapjától örökölt présháza volt az alapja. Asztalos vásárolt még hozzá földeket, hangoztatván, hogy Andrással együtt csinálják, ám a barátja megismerkedett Évával, és inkább az éttermek világa felé kezdett nyitni, és ez örök konfliktus maradt kettejük között.

1_2.jpg

Míg Dorka Éva készül a gasztroblogger látogatására, András búcsúvacsorát szervez a helyieknek fent a hegyen, a présháznál. Ehhez segítsége a Badár Sándor által életre keltett Tunya, aki indokolatlanul sokat jelenik meg félmeztelenül az epizódok során. Arra téved a fent említett blogger, akit egy helyi lakos erre irányított, hiszen a keresett András itt van. A fickó el van ájulva a kajáktól, jót is ír róla, csak András fogja a fejét, hogy mekkora szerencsétlenség ez Évának, viszont tetszik neki a jó kritika, így úgy dönt, hogy az Évától kapott 30 millióból éttermet csinál a présházból.

1_3.jpg

Megérkezik Londonból Sári, Éváék lánya, de milyen jó, hogy ott van a jó barátnő, Pokorny Lia (Kamilla) aki begyűjti Ferihegyről a leányzót. Mire hazaérnek, már András is a háznál van, és persze az is okot ad a vitára, hogy ő miért nem volt értesítve arról, hogy a lánya hazatért – hiszen most már kétfelé kell üzenni, nem elég anyának. Viszont így kétfelől lehet pénzt kérni! Elmondja ugyanis a lány az apjának, hogy vissza akarna menni az egyetemre, de az anyja nem finanszírozza, sőt, beállítaná lányát a konyhába. Bár a helyzet amúgy sem egyszerű, mert kirúgták Sárit az egyetemről, ugyanis véletlenül belekeveredett egy tüntetésbe, mert épp arra járt. Sári az éjszakát az apjánál tölti, s édesdeden alszik, amikor a telefonja csipog, így András lemegy, hogy lenémítsa. Szerencsére ismeri a pin-kódot, úgyhogy meglátja, amint a külföldi barát azt írja a magyar lánynak, hogy bajban van, és csatol képeket a tüntetésről, aminek Sári igencsak az élén áll. András még este átrohan Évához, hogy bocsánatot kérjen, hisz úgy tűnik, igaza volt Évának, a lányukkal gond van. Közben megkóstolja a füstölt lazacot, amit az exfeleség készített, és amitől előzőleg mindenki el volt ájulva, ám Éva számára kiderül, hogy nem ő találta fel a spanyolviaszt, hiszen András ezzel a recepttel nyert egy német főzőversenyt.

1_4.jpg

Bekerül a képbe a polgármester asszony – akinek mint említettem a lánykáját András döngette egy darabig, de ennél többet nem akart. A nőnek az a célja, hogy kihúzza András lába alól a talajt, és ehhez Évát is bevetné, hiszen mivel már akkor András felesége volt, amikor a férfi megörökölte a présházat simán el lehetne perelni tőle a felét. Éva erre nem hajlandó, inkább nekiáll főzni, hogy a saját eszközeivel győzze le volt férjét. A polginő Asztalost hívja B terv gyanánt, hiszen mivel Éva nem volt kapható, más módszer kell rá, hogy tönkretegyék Andrást. Kész maffia! Rá is küldenek egy ellenőrt, de az illető András régi ismerőse, úgyhogy ad három napot, hogy az összes engedélyt megszerezzék, és bekössék a vizet. A vízről Tunya gondoskodik, hívja a ,,Jockey és Bobby” nevű kútfúró párost, ám a polgármester nőci odamegy megtorpedózni a dolgot, hiszen a kútfúráshoz is engedély kell. Természetesen biztosítja Andrást, hogy megsürgeti neki a dolgot, így egy év helyett akár három hónap alatt is lehet engedélye. Persze, hogy Andrásék folytatják a fúrást, melyhez Tunya emberei a segítség. Végül megvan a víz, éljen, s ez mindössze 4 millió forintjába kerül szerencsétlen Andrásnak. ,,Mélyről jött Andriskám”. Köszönjük Tunya, veled is kivagyunk a szarból…

Címkék: Ízig vérig
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.04.25. 10:39:52

A cica rúgná meg azt a szájontekert édesanyját annak aki nem pakolja fel az előző részeket sehova se >(
enkóron is fenyítés van, se viasat3 se rtl produkció nem pakolható fel mert rinya lesz, wtfakk ???
4. részt nem láttam, úgy tűnik ez kimarad az életemből, sanszos hogy az 5. részt is elfelejtem felvenni, és ez így megy tovább a végtelenségig.
Pedig nem rossz sorozat, nem ripacskodnak benne annyira mint a Válótársakban Stohlék, vagy a Mikisfalunkban szinte mindenki Lovasrozit és Lengyeltomit leszámítvaL.

Gillotte 2019.04.27. 16:03:20

@szociál: Már felkerült a Viasat Play-re a negyedik rész, de valóban kell várni rá egy pár napot.
süti beállítások módosítása