Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 38X09 – A blindside íze…

2019. április 23. 11:00 - Laura Ingalls

13-03.png

A: Te ismered Kovács Pistit?
B: Kit?
A: Kovács Pistit.
B: Kovács Pistit?
A: Nem, nem ismerem.

A párbeszédek kb. ilyenek voltak a mai részben, senki nem mond semmit, de mégis mond valamit, kicsit zavaros, kicsit tapogatózós, jujj jó emberrel beszélek? Úgy fognak hullani a fejek a ma, mintha egy kiszámolós játék lenne, mert ezúttal nem egy, de két tanács is lesz! Jutalomjáték egy ideje nem volt, de lesz cserébe’ két védettségi játék és kiderül sikerül-e kibogozni az előző tanácson összekuszálódott szálakat, mert a survivor taktikai motorcsónakja száguld tovább…

nyito_1.png

A tanács után közvetlenül David a táborba visszaérve hangosan köszöni meg a rejtett védettséget, amit Híradós Rick felhasznált a tanácson. Végül nem volt rá szükség, de sohasem lehet tudni mennyi a színház a tanácson, ezért David nem bánja, hogy elégették az idolt, sőt ez volt a jó döntés tekintve a káoszba fulladt rendezvényt – mondja később a riportban.
Ron és Wardog beszélgetnek a parton, hogy tk. Aurora hibája, hogy Julia kiesett, mert nem tudott görcsöt kötni a nyelvére. Namármost – kezdi Wardog – a törzsi vonalaknak lőttek ugye? Akarok egy hat emberes szövetséget: én, Kelley és Lauren, hisz mi mindig együtt szavaztunk. Plusz te, Julie, mert ti is együtt szavaztok és Gavin, mert bízok benne. Ezt akarom. Ron helyesel, bólogat, de nem lennék meglepődve, ha Wardog akarnoksága pont az ellenkezőjét váltaná ki Ronból és inkább meg akarna tőle szabadulni.
Az említettekkel a parton beszél Wardog, úgy tűnik egyetért mindenki, hogy Aurorát kell kiejteni következőnek.

0-44_david.png

02-06.png

Aurora rájött, hogy hibázott. Egyrészt kimaradt abból kire szavaznak, másrészt a táborba visszaérve mindenki szétszéledt, hogy megbeszéljék mi történt, de őt senki nem hívta meg a buliba. Egyikbe sem. A riport közben kiderül, hogy szülők nélkül nőtt fel (én úgy értelmezem, hogy a nevelő szülői rendszerben, de nem fogadták örökbe), így hozzászokott milyen egyedül lenni, ettől nem fél. Viszont nem tudja lesz-e neki holnap a játékban. Feladni semmiképp sem fogja és türelemmel várja, hogy mit hoz a következő nap. Látod Julie, Aurora másodjára járt így, mégsem bőg a nyálát csorgatva, hogy valaki segítsen rajta. Játszani érkezett és minden lehetőséget meg fog ragadni, hogy ne érjen véget a kaland…

02-24.png

Nagyot ugrunk, a 23. este után a 25. napi védettségi játékon vagyunk. Úgy tűnik nehéz lefűzniük a készítőknek ezekről a statikus játékokról, már a sokadik megy ugyanazon a helyszínen, hasonló sémára ráhúzva. Most egy ládán helyezkednek el a játékosok, két párhuzamos rúdból álló szerkezetet tartanak a vállaikon. Ha túl alacsonyan tartják, megemelkedik egy kis zászló és a játéknak vége. Ha túl magasra tartják, leesik az urna a szerkezet végéről és kiesnek. Az utolsó állva maradt survivor védettséget nyer. Van azonban Jeff mellett letakarva valami. PIZZA! Ha valaki, akár többen is úgy érzik kihagynák a mai védettségi játékot, Jeff meginvitálja őket egy halom pizzára és hideg sörre. Mindig érdekes ki fogadja el az ilyen ajánlatokat. Ezúttal Lauren, Victoria, Kelley és Ron érzi úgy, hogy nem kell a védettség. Hogy ki miért, a rejtett védettség, a biztonság miatt, vagy egyszerűen azért mert ha nem kap enni Wardogot falja fel egészben (lásd Lauren) vagy amiatt mert esélytelennek érzi magát a győzelemre, azt most nem fogjuk megtudni. A többieknek start!

04-22.png

04-44.png

05-06.png

Ronék tömik a majmot, a többiek küzdenek. A rudakat tartani baromi kényelmetlen, ez nem lesz hosszú challenge, igyekezni kell a zabával, nehogy úgy érjen véget a kihívás, hogy nem fogyott el minden…
Hamar hullanak a versenyzők: Wardog az első, egy pillangótámadás áldozatává vált. Majd Gavin és Julie. 10 perc elteltével Híradós Rick és David ficeregnek, Aurora meg sem mozdul. 19 perc után a pizzások kicsit tele vannak, jutna ott mindenkinek. David megkérdezi Ricket, hogy mizu? Híradós Rick, meg előadja a híradóst, jelent, hogy szívás, Aurora és David még mindig versenyben, de nem mutatnak olyan jól mint Rick – majd mikor arra gondolok, hogy ne beszélj, mert ki fogsz esni, le is esik az urnája, most már csak ketten maradtak. David érdeklődik, de Aurora rövidre zárja a beszélgetést, hogy nem fogja feladni azok után ami az előző tanácson történt. Három perc elteltével David elkezd mocorogni. Vesztére, mert lebillen az urnája, így Aurora nyeri a védettséget. A legjobbkor ezt ő is pontosan tudja, különben kiszavazták volna. Még Jeff is elmondja a nyaklánc átadásakor, hogy ez nem jöhetett volna jobbkor. Ki fog így kiesni?

Julie-nak, Kelleynek és a „Hatok”-nak nem jött jól, hogy Aurora nyerte a védettséget. Ki maradt még? Híradós Rick, David és Victoria. A Hatok tehát a parton tartanak kupaktanácsot, ki legyen az esti „szerencsés”. David. Gavin az előző tanácson meg akart szabadulni Davidtől, mert nagy veszélyt jelent, nagyon jó stratéga. David és Rick mást terveznek estére, Wardog kiszavazását. David sejti, hogy ő vagy Rick van este veszélyben. Szeretnék megkörnyékezni Victoriát, Ront, Julie-t és Aurorát és megbontani Wardog, Kelley és Lauren hármasát, mert őrület, hogy még mindig mindhárman játékban vannak. Rick beszél Victoriával, hogy kiderüljön mit gondol a lány. Victoria benne van, ő is pont erre gondolt. David Aurorával beszél és mivel Aurorának nincs más lehetősége, ő is belemegy a tervbe. Julie-val már ketten egyeztetnek, s bár David nagyon meggyőző, nem tud kihúzni Julie-ból egy egyértelmű igent, Julie azon aggódik nincsenek elegen.

09-35.png

10-41.png

10-59.png

12-07_rak.png

Julie-t sikerült elbizonytalanítani épp annyira, hogy Ronhoz menjen a kétségeivel. Julie úgy gondolja, most Ronnal eldönthetik melyik hatos szövetséghez akarnak tartozni. Davidékhez, vagy a Lesu által vezetetthez. Ron Lesu felé hajlik, Julie attól fél annak a szövetségnek ők ketten az alján lennének, jobbak az esélyeik Davidékkel. Mindenképp közösen kell meghozniuk a döntést, mert egyben egyetértenek, ők ketten mennek a döntőig. Ron a szíve szerint egyszerre szavazná ki Wardogot és Davidet, egyelőre nem tudja kit válasszon.

13-31.png

14-40_tanacs_elotti.png

A tanács összegzéssel indul, káosz volt pár napja és még most is tart a sorok rendezése. Rick elmondja, hogy ma Daviddel bajban vannak, szóval jól jönne nekik egy kis segítség valakitől. Jeff Julie-hoz fordul és virágnyelven beszélnek ugyan, de a figyelmes néző rájön, hogy Julie azt árulta el, két választási lehetősége vannak. Rick is érvel maguk mellett, Wardog is érvel maguk mellett, a vita tárgya az, melyik a megbízhatóbb szövetség, melyikben vannak lojálisabb emberek. Jeff Ront kérdezi mi a véleménye az elhangzottakról. Ron nem szereti, ha a szájába akarják rágni, hogy mi a jó neki. Nem az előbbi érvek mentén dönt, hanem az alapján, hogy eddig ki, hogyan viselkedett velük, kivel tudnak tovább jutni a játékban. David is beszáll az érvelésbe, szeretné maga mellé állítani Ront, de Wardog és Lauren hangosan lehurrogja. Wardog odáig megy, hogy kijelenti, ma Davidnek kell kiesnie. David tovább érvel, fontos dolgokat mond, de Kelley elveszi az élét azzal, hogy hallotta már ő Davidet eleget, azonban létrejött egy csoport az előző tanács után és mindegy mit hallottunk eddig, ő biztos benne, hogy ez a csoport együtt fog maradni. Akkor itt az ideje szavazni! – mondja Jeff.

16-07.png

16-40.png

18-01.png

Van rejtett védettség? Nincs? A szavazatok: David, Wardog és megint ők. 2-2. Majd David és David. Nincs meglepetés, nincs fordulat, a survivor 10. kiesője és a zsűri 7. tagja David. Nemhogy Julie és Ron David ellen szavazott, de még Aurora és Victoria is David nevét írta le. Rick ma este egyedül maradt. Here we go again Jeff – mondja David mosolyogva – nem haragszom srácok – mondja a többieknek – de tudjátok, hogy meg kellett próbálnom. Viszont visszatérek, készüljetek! David balra el, felkapja a fáklyát, irány Extinction.

20-59.png

A 26. nap reggelén Extinctionnel indítunk, palackposta. Újabb versike, újabb keresés. David azonnal tiplizik, szevasztok gyíkok majd jövök! A többiek is indulnak utána öregesen. Ki így értelmezi a találós kérdést, ki úgy. Eric ott keres ahonnan a rizst szokták felvenni. Nope. Chris és Joe a szakadt vitorlánál keres. Nyema. David a szikláknál keres és a többiekkel ellentétben akik lemorzsolódtak ő nem mozdul és négyzetmilliméterenként nézi át a köveket. Bingó! My precious! David előnyt talált, ami a következő védettségi játékon lesz segítségére annak a mázlistának, akinek elküldi. Wow – mondja, végre valami pozitív így a 26. napon, éppen ideje volt. Ez a jó Davidben, hogy nem adja fel, fáradhatatlan és még akkor is amikor az Extinctionre kerül, szentül hisz benne, hogy még van esélye. Ezt csak így lehet csinálni, good for him!

21-47.png

21-59.png

23-23.png

23-42.png

Védettségi játék. Hiya boys and girls! A mai feladat: egy bottal alátámasztott lapátot egyensúlyoztok, a lapáton öt pici mélyedés van, az öt pici mélyedésbe öt golyót kell belegurítani. Aki leggyorsabban végez megnyeri a hőn áhított védettséget, míg a többiek közül este búcsúzunk valakitől. Te Jeff! – szólal meg Híradós Rick. Kaptam egy ajándékot ma reggel, David jóbarátomtól, valamiféle előnynek tűnik, nézd már meg nekem és világosíts fel kérlek miről van szó? A többiek óóó-znak és áááá-znak, nemááár! Demááár… Rick, neked 5 helyett 4 labdát kell a mélyedésekbe gurítani, ez jelentős előny. Fuckyeah! – bólogat Rick. Start!

25-02.png

25-45_v1.png

Rá kell érezni erre a kihívásra, finoman kell gurítanotok a golyókat és kitartónak lenni – instruálja kicsit a játékosokat Jeff. Úgy néz ki Rick érez rá leghamarabb, szorosan mögötte Ron és Aurora. A többiek nem érzik a feladatot, folyamatosan potyogtatják a golyókat. Rick vezet kettővel, Aurora és Ron is elhelyezi a második golyót, de nekik ötöt kell célba juttatni. A többiek köszönő viszonyban sincsenek a versennyel, Julie még a lapátját is elejti. Rick helyezi el először a harmadik golyót, de a negyedikkel kiüti, kezdheti újra. Ezzel a hibával először Aurora, majd Ron is be tudja hozni. Rick megint elejti a harmadik labdáját amikor a negyediket gurítja, harmadjára kell megpróbálnia a negyedik labdát a helyére rakni, de előtte még a harmadikat is stabilizálni kell, mert megindult a lapát széle felé. Közben Aurora és Ron a negyedik golyóval próbálkoznak. Végül Rick is nekikezd a negyediknek és sikerül a másik két társa előtt befejezni a feladatot, Rick nyeri a védettséget. Este biztosan nem tudják a híradóst kiszavazni, but who’s next?

Julie azt mondja, hogy tart Aurorától, mert jó a challenge-eken és szerinte olyan játékos, akit a többiek magukkal akarnak vinni a végére (ah értem, szóval vetélytárs…), de mivel ma Rick nyerte a védettséget, reméli, hogy este végre kiszavazzák Aurorát. (Egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy a végén Aurorának adnák a többiek a pénzt, de lehet Julie tud valamit amit én nem.)
Rick nagyon boldog, mert hatalmas szüksége volt a védettségre. A többiek nem annyira, mert ha Rick most kapott egy kis ajándékot, nincs garancia, hogy a legközelebbi előnyt nem ő kapja. Ám ezt egyelőre orvosolni nem tudják, szóval Aurora az easy vote. Legalábbis Kelley, Wardog és Lauren szerint. Julie bőszen bólogat, Ron csendesen elfogad. Majd bevágják Wardogot aki rámutat, hogy ha van egy egyszerű út, nem biztos, hogy az a legjobb, szóval ki kell szavazni Kelleyt. Pardon? Kelley az utolsó visszatérő játékos, most el lehet kapni, mert nem gyanakszik, nyeregben érzi magát. Nehogymár elvegye előlük, sőt Wardog elől az esélyt egy visszatérő játékos!

30-22.png

31-09.png

Wardog tehát sneaky-sneaky megkereste lopva, 30 másodperces beszélgetésekre Aurorát, Híradós Ricket és Victoriát. Csak egy mondat, mert senki nem veheti észre, hogy velük beszél: este Kelleyre szavazunk! Deal. Rick visszakérdez: elegen vagyunk? Igen, még Ronnal kell beszélni. Hah, azzal a Ronnal, akinek nem mindegy, hogy mit mondasz, mert hiába bólogat melletted, a tanácson átharapja a torkodat, mint Summer, amikor Bran belevargolt a farkasba a trónok harca harmadik évadában amikor John Snow a wildlingekkel harcolt. Wardog azzal érvel, hogy nem engedhetnek az utolsó háromba jutni egy visszatérőt, túl jól hangzik, megnyerheti a végén a játékot. Minden szezonban eljutott egy visszatérő a döntőig, Boston Rob meg is nyerte az évadát, most ezt nem engedhetjük meg, mert mind extraszupermegasurvivorfanok vagyunk, ezúttal nem történhet meg! Ron nem akar hinni a fülének, kiszámíthatatlannak tartja Wardogot és ez kicsit megijeszti. Emellett még ott van Julie is, aki ha tehetné maga lőné ki Aurorát a szigetről egy katapulttal és amint már megtanultuk, Ron és Julie együtt döntenek…

31-22.png

31-32.png

31-42.png

32-06.png

Aurora és Victoria a táborban vannak egyedül. Aurora érdeklődik, hogy Victoria szerint lehet-e hinni Wardognak? Tényleg Kelley lesz az esti kieső? Victoria szerint igen, mert Wardog aggódik és nem akar addig várni, amikor már késő kiszavazni Kelleyt, amikor már nincs meg a kellő számú szavazat. Aurora aggódik, hogy megint hazudnak neki és ahelyett, hogy este Kelley esne ki, ez egy elterelés és ő fog kiesni. Ezért a korábban kapott extra szavazatát próbálja alkudozásra használni. Hogy kit keres meg az ajánlattal? Ront. Ron kezébe adja az extra szavazatot azzal, hogy megtarthatja, ha Aurora kiesik a tanácson, ha visszatérne, vissza kell adnia Aurorának. Ron riportozáskor felveti annak a lehetőségét, hogy ha ma este egyszerűen kiszavazza Aurorát, övé az extra szavazat. Mi sem egyszerűbb. Azonban mégis mérlegelnie kell, mert most nagyon jó helyzetben van. Ha kiszavazza Aurorát övé a plusz szavazat, ha Wardoggal tart, megszabadulhatnak Kelleytől és Aurorát is lekötelezte. Mi legyen? Ez a döntés akár egy millió dollárba is kerülhet. A tanácson kiderül.

33-45.png

34-12.png

34-46.png

27. este tanács. A zsűri mosolyogva veszi tudomásul, hogy Híradós Rick nyerte a védettséget. Jeff őt kérdezi, hogy honnan tudhatja az ember, ha az esti tanácson átverik. Hogy honnan? Onnan, hogy minden nagyon egyszerűnek tűnik. Hirtelen minden a helyére kerül, minden nagyon stimmel. Ilyenkor egyet hátra kell lépni és feltenni a kérdést: mit nem veszek észre? Jeff Victoriához fordul: honnan tudod, hogy részese vagy „A Beszélgetés”-nek? Nos Victoria válasza alapján ő sehonnan, mert nem sokan beszélgettek vele az elmúlt napokban. Volt egy beszélgetés, de hogy ez volt-e AZ, az később derül ki, mert ő és Aurora kb. mindenből kimaradtak mostanában.

35-09.png

35-41.png

Jeff Ronhoz fordul, a kérdéssel hogyan tudja az ember kivitelezni a legjobbnak hitt lépést/döntést úgy, hogy közben a többiek is ugyanezt teszik. Ron szerint a kulcs az, hogy részese legyen egy olyan stabil csoportnak, ahol nem kell a blindside-tól tartani. Úgy tűnik mindenki egyetért abban, hogy egy blindside jókor elkövetve nagyon hasznos, de hogy mindig ez legyen a cél, az túlzás, sokszor a kézenfekvő megoldás a jó. Jeff Rickhez fordul, hogy az egyetlen rejtett védettséget Rick használta fel és az egyetlen előnyt Rick kapta, aminek az eredménye a nyakában lóg, mi történik? Nos Jeff, 27 napja vagyunk itt, felforgattuk Mamanucát és arra jutottunk, hogy az előnyök Zombielandben vannak (meg Kelleynél és Laurennél, de psszt!). Akkor legyen tánc szavazzatok!

38-57.png

39-08.png

Julie Aurorára, Aurora Kelleyre szavaz, ezt megmutatják nekünk, de mi van a többiekkel? Jeff szokásos kérdése jön a szavazás után: Rejtett védettség? Senki többet harmadszor? A szavazatok: Aurora, Kelley, Aurora és Aurora. 3-1. Aurora a fejét csóválja, mégis átverték. Megint Aurora, 4-1. Majd Kelley és megint Kelley. Öööö, valami nem stimmel, Kelley hunyorog. És kiegyenlít Aurorával 4-4. David elmosolyodik, Julie arca megnyúlik. A survivor 11. kiesője és a zsűri 8. tagja: Kelley. Julie, Lauren és Gavin semmit sem tudtak. Megint megerősítést nyert, ha azt hiszed minden rendben van, akkor fogsz kiesni.

40-52.png

41-13.png

Kelley mosolyogva kapja fel a folytatást jelentő fáklyát, nem is kérdés, hogy tovább fog játszani. Lassan többen lesznek Zombieland-ben, mint az éles játékban, talán már nem is lesz annyira zombie, mint eddig. Kelley megérkezve ellövi, hogy idollal a zsebében esett ki, majd gyorsan hozzáteszi, hogy Laurennek is van egy! Biztos csak véletlenül csúszott ki…

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2019.04.25. 00:54:49

Na, némi késéssel megnéztem a részt és megírtam a komment.

Első immunity: egyrészt nekem nem volt ismerős (elképzelhető, hogy újfajta?), másrészt érdekes volt látni, hogy kik nem vállalták (Lauren, Vic, Kelley, Ron). Amúgy ez az elején eldöntős szemetebb, mint amikor közben “csalogatja ki” őket Jeff újabb meg újabb kajákkal. Wardogot kvázi kiejtette a lepke, David megint immunity végjátékig jutott, Aurora pedig megint megnyerte, nagy szerencséjére.

Wardog eszméletlen üzemmódban nyomja amúgy, most is bekezdett egy ilyen hatos szövetséggel (Lesu3+Ron-Julie-Gavin – apropó Gavin szépen eltávolodott Victoriáéktól), ami tartott is vagy 3 napig, hogy végül saját maga bontsa fel…durván proaktív az ember. Csak azt nem értem, hogy az első tribalön miért hangsúlyozta ki, hogy milyen szoros a Lesu3, nem túl jó ötlet külön felhívni a figyelmet erre. A passengeres metafora hihetetlen módon még mindig használatban van, lassan az évad egész második felén végigvonul. Ron és Julie került középre, két négyes szövetség közé, és eldönthették, melyikkel alkotnak hatost – ezt annyira sikerült eldönteni, hogy még Vic és Aurora is melléjük állt, így David 8:2-vel esett ki. Mégiscsak kellett volna az az idol…
(Ja és poén, hogy valaki teljes névvel szavazott rá :DD)

Random észrevételek a rész második feléből:
– Ritka dolog, úgyhogy tetszett, hogy az EoE-n mutatták a clue-k félreértelmezését is egész hosszan. Idolkeresésnél is többször kéne ilyen (már ha keresnének idolt az emberek), hogy ne az legyen az ember érzése, hogyha már valakit mutatnak keresés közben, az tuti találni is fog.
– Az immunity-n olyan szinten nem volt semmi bevágva Wardog próbálkozásáról, hogy konkrétan elgondolkoztam, részt vett-e egyáltalán a kihívásban.
– Pont gondoltam, hogy valaki lassan észre fogja venni Aurora challenge beast-ségét, és lőn.
– Hasznos, hogy kiírják a soundbite-oknál az egyes játékosoknál levő idolokat/előnyöket.

Az idei évadban tetszik ez az “earlier today” módszer, hogy flashbackként mutatják meg a titkos szervezkedéseket – annak ellenére is bejött ez a szegmens, hogy most Wardog agyának randomgenerátora a Kelley ellen való szervezkedést dobta ki. Röhögtem volna, ha Ron kiejti Aurorát és megtartja az extra szavazatát, nagyon szemét húzás lett volna, de sajnos nem, maradtak a tervnél. Pedig Victoria még kicsit el is spoilerezte majdnem (akaratlanul), amikor mondta, hogy lassan eljött az az időszak, amikor az ilyen régi, hosszantartó szövetségek felbomlanak. Kelley-nek most már tényleg ki kellett volna játszania az idolt, ennyiszer nem lehet megúszni, de sajna biztonságban érezte magát.
Mindenesetre nagyon sokan azonnal levették, hogy ez Wardog műve (Aubry reakciója!), pedig a 6:4 aránynál ez nem volt olyan egyértelmű.
Ja és eskü nem értem, kit mond a végén Wentworth, amikor megérkezik az EoE-re, hogy van nála idol. Én is Lauren-t hallok, de valaki meg úgy reagál rá, hogy “He does?”…

Laura Ingalls 2019.04.25. 09:53:44

@enzo23: a végén David kérdez vissza Kelleytől és "she"-t mond, csak nagyon halk az "s" betű.
("Gratula, üdvözlünk a lúzerek szigetén - talán Joe.
Óh Istenem, van egy k...a idolom, olyan dühös vagyok! És Laurené a Manus (and Lauren has the Manu one). - Kelley.
She does? - David.")

Sok a háttérzaj, nehéz meghallani mit mondanak.
Azért milyen gyorsan kiadta a ride or die-ját? Lehet azt hitte Lauren is ellene szavazott...

Az elején én azt hittem, vagy inkább reméltem, hogy közben ajánl fel Jeff mindenfélét, már hiányzik egy ilyesmi játék nekem, de így sem volt olyan rossz. Bár elmaradtak utána a gyanúsítgatások, hogy vajon miért nem vettek részt.

Wardog elemében érzi magát ez látszik. A többiek lebecsülik, pedig nem kellene. Az extinctionön biztosan kibeszélik ki hogyan esett ki, plusz az előző tanácson látszott, hogy Wardognak központi szerepe van. Ezekből Aubry (és a többiek) is már tudják, hogy mire számítsanak Wardogtól. Azért nagyokat moziztak az elmúlt pár tanácson. Bárki tér vissza még hasznos lehet neki.

Nekem is hiányzik, hogy nem látjuk a játékosokat keresni, de Rick elmondta, hogy felforgatták a szigetet és nem találtak semmit. Uncsi volt gondolom, nem mutatták. Kicsit másabb ez az évad, mint a többi. Érezhetően próbálkoznak a készítők felpörgetni, de mégis olyan felemás érzésem van. A kihívások is unalmasak (nekem) és rewardok sem voltak a merge óta. A mai résszel együtt összesen 4 van hátra, remélem felpörög a végére.

enzo23 2019.04.25. 23:56:25

@Laura Ingalls: hát jó, én elhiszem neked :D tényleg nehéz kihallani, vagy 3x tekertem vissza :D

Az nekem is fura, hogy miért adta ki ilyen gyorsan, pláne 6:4-nél még mindig Lauren lenne az utolsó, aki eszembe jutna a helyében (+a reakciói se stimmeltek, persze jó színész is lehetne ettől még)

Kéne kajára licitálós játék is, az mindig vicces és elég rég volt.

Idolokra kicsit ráültek az emberek, valahogy most anélkül is mennek az epic tribalök meg a blindside. Már lassan nem is tudom, van-e vkinek idolja/előnye Laurenen meg Aurorán kívül (utóbbinak ugye Ronnál van). Ja és Kelley fenti mondata akkor alátámasztja h nem él az idoljuk, ha EoE-re kerülnek (pedig...!).
Nekem amúgy tetszik az évad, bár az EoE szigettel kezdhetnének valami többet, pl. kaphatnának többször maguk számára felhasználható előnyt, nem csak beküldhetőket.
süti beállítások módosítása