Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x13 – Túlélés

2019. április 12. 13:00 - szde

Buck találja meg Chimet a ház előtt, Mentor fogadja a hívást, amire Főnökasszony is bekapcsolódik. A sebesült csak percek óta fekhet itt, és még annyit ki tud nyögni, hogy Jason és Maddie – Buck pedig rohan a lakásba, hogy tájékoztassa a 911 felén lévőket: a nővére eltűnt. Főnökasszony pedig levonja a következtetést, hogy a férj megtalálta.

vlcsnap-2019-04-03-08h30m30s461.png

vlcsnap-2019-04-03-08h34m05s776.png

vlcsnap-2019-04-03-08h33m00s035.png

N évvel ezelőtt vagyunk, amikor még látszólag eléggé rendben voltak a dolgok Maddie és Pszicho-Jason között. A férfit éppen kinevezték fősebésszé, a második legfiatalabb az államban, és ezt pezsgővel meg az édesanyja poharaival kell ünnepelni. Maddie-nek ez furcsa, az esküvő óta nem használták. A kertben táncolnak, majd a lány pohara lekerül az asztalra, aminek Pszicho-Jason nekiforgatja, így anyuka ajándéka széttörik. A balesetekből pedig minden alkalommal tanulni lehet, a probléma csak az, hogy Maddie sosem tanul, közli a szerető férj és jól megpofozta az asszonyt.

A kocsiban ébredő nőt Pszicho-Jason szidja, hogy mindez az ő hibája, pedig kedvelte Chimney-t, de hát amikor Maddie randira hívta, akkor elpattant nála valami, és muszáj volt cselekednie. Innen pedig nincsen visszaút. A kórházban Hen update-eli az érkező Eddie-t, miközben Buck a kirendelt nyomozót győzködi, hogy Pszicho-Jason volt a tettes, csak ugye Buck Doug-ként ismeri, ami a rendes neve, de Chim Jasont mondott. A telefon lehet a kulcs, de azt nem lehet csak úgy felnyitni, Maddie-nek viszont nincsen ideje. Bobby és Athena is kérik a srácot, hogy nyugodjon le, de ő inkább cselesen lenyúlja a mobilt pólócsere címszó alatt, majd elindul a kórházba.

vlcsnap-2019-04-03-08h36m51s704.png

vlcsnap-2019-04-03-08h39m33s858.png

vlcsnap-2019-04-03-08h43m26s902.png

A kórteremben sikerül megszereznie Chim ujjlenyomatát, Athena pedig gondolta, hogy el fogja követni ezt a hibát a srác. A kórháznak van börtön részlege, nagyon menő, Eddie is érkezik, hogy ez szar lépés volt, és neki is vannak nővérei, megérti a helyzetet. Buck ideges a rendőrök szabályai csak meg fogják öletni a nőt, ráadásul még magát is hibáztatja, hogy nem tudta megvédeni Pszicho-Jasontől Maddie-t. Ez nem az ő hibája, és ha tovább menekült volna, akkor is megtalálta volna a pasas, csak akkor nem lennének barátai. Athena és a kirendelt nyomozó nem boldogok, de Buck csak segíteni akart. Athena ráadásul segít is, mert aggódik, és most már a telefont a hivatalos nyomozás során sem használhatják. Bobby lefektet pár szabályt, de nyilván csak azért, hogy a színésznek is legyen pár sora az egész részben az aggódó tekinteten kívül.

Pszicho-Jason kocsijának benzinszintje vészesen csökken, benzinkút pedig még nem jelent meg a láthatáron. Maddie szeretné, ha a férfi végezne vele, de Pszicho-Jason szereti, és sosem adja fel a reményt. Maddie a kocsibérlés papírjait elrakva kiszáll, hogy mosdót használjon, majd a vécé ablakán keresztül megpattanjon, de Pszicho-Jason utoléri. Athena és Buck a 911 központjában, Főnökasszony és Mentor segítségét kérik, hogy bemérjék a telefonszámot, ami Maddie férjéé. Mentornak ismerős a telefonszám, Főnökasszony azért még rákérdez, hogy biztos-e benne, és amikor az rábólint, akkor lekérik az adatokat.

vlcsnap-2019-04-03-08h45m04s301.png

vlcsnap-2019-04-03-08h47m00s549.png

vlcsnap-2019-04-03-08h47m18s668.png

Maddie majdnem meglépett, a benzinkutas fegyverrel jön, hogy hallotta a veszekedést, és Pszicho-Jason engedje el a nőt, de a férfi sokkal határozottabb, mint a benzinkutas és a saját fegyverével lelövi. Majd még kétszer, csak hogy biztos legyen a dolgában, és Maddie se higgye, hogy itt meg lehet menteni valakit. Mert nem lehet. Viszont így már csak 4 töltény marad a pisztolyban, ha jól számolok.

Hen a kórházban várakozóknak mesél Chimney-ről, Bobby érkezik, akinek kísértetiesen hasonlít ez az előző évadban történtekhez, megint nincsen barátnő, amit neki kell közölnie a beteggel… Ex-Férj és Athena kisfia kaját hoztak, mert a kissrác aggódott Bobby-ért. Athena és Buck mennek a telefon helyére, nem lennék meglepve, ha a benzinkúton lévő kamionba tette volna a pasas a mobilt. Athena szerint nem csak az életét építette újra Maddie, hanem saját magát is, és Pszicho-Jason nem tudja, kivel áll szemben.

vlcsnap-2019-04-03-08h49m49s659.png

vlcsnap-2019-04-03-08h52m20s402.png

Az országúton haladókat egy rendőrautó előzi meg, Maddie bánatára nem hozzá jöttek, Pszicho-Jason pedig a nőt hibáztatja a történtekért. Maddie szerint a férfi nem idióta, csak egy szörnyeteg, és nem fog tovább menekülni, de le kell menniük a főútról. Ez ugyanis a munkája: krízisben segít az embereknek tisztán gondolkodni. Volt pár mérföldre egy erdei kabinos reklám, oda be tudnának menni.

Chim felébred az altatásból, Eddie kisfia, Chris ül az ágya mellett. Bobby szerint Chim elpusztíthatatlan, mint egy szuperhős, Chris pedig egy jótanáccsal látja el: ne egye meg a hússzeletet, amiatt vesztette el ugyanis egy fogát. Buck és Athena a kamionnál, bejött, amit mondtam, és Athena gyorsan rájön, hogy a benzinkúton kerülhetett bele a járműbe a mobil. Pszicho-Jason azóta már bárhol lehet.

vlcsnap-2019-04-03-08h55m16s440.png

Eddie és Shannon beszélgetnek, a nő nem hozott elég kaját, és azért is jöttek, mert tudja, milyen kórházban várakozni. Ráadásul Chris is az apjával akart lenni. A benzinkúton megvan a holttest, illetve a Maddie által a vécében hagyott kölcsönzési szerződés is – ezzel valahogy be tudják mérni a kocsit. Pszicho-Jason betört az egyik kabinba, ráadásul a negyedik évfordulójukon majdnem felgyújtotta az erdei kabint, amiben voltak, a tűzoltók meg eközben a feleségével flörtöltek.

- Mi van a nőkkel meg az egyenruhákkal? (Pszicho-Jason)

- Nem tudom, egy olyan férfihez mentem hozzá, aki műtős ruhát visel. (Maddie)

vlcsnap-2019-04-03-09h00m18s286.png

vlcsnap-2019-04-03-09h02m21s222.png

Egy korábbi eset: rendőrök jönnek Maddie-ékhez, mert a szomszédok veszekedést jelentettek, de a nő nem mert szólni az érkező járőrnek. Azért valahol elszomorító, hogy a rendszer nem tud mit tenni ilyen esetekben. A jelenben Pszicho-Jason szerint újra lehetne kezdeni, de Maddie egy vassal lecsapja, én mondjuk még egyszer azért ütöttem volna, két lövés, nem maradt már sok Pszicho-Jason lopott fegyverében. Maddie rohan, a férje utána.

Chim és Hen beszélgetnek – a férfi hibásnak érzi magát, hogy nem ismerte fel Pszicho-Jason valódi énjét, Hen szerint pedig ez a normális: a pszichopaták nem közlik, hogy pszichopaták. Maddie tovább rohan a hóban, Pszicho-Jason szerint úgysem menekülhet, ráadásul a hóban a lábnyomok ott maradnak. Megvan a bérelt kocsi, de nem jöttek be a központba kabint bérelni, ráadásul közel 300 helyük van.

vlcsnap-2019-04-03-09h04m24s381.png

vlcsnap-2019-04-03-09h06m00s378.png

vlcsnap-2019-04-03-09h09m12s938.png

vlcsnap-2019-04-03-09h12m07s275.png

Maddie megunta a menekülést, így hátulról támadja meg a pasast, aki az utolsó két golyót is elhasználja, de van bicskája, amivel jól combon szúrja a nőt. Verekedés a fegyverért, majd valahogy Maddie megszerzi, és megkéseli a férjét. A múltban, miután távozott a járőr, Pszicho-Jason várja a nőt, hogy tudja, miről volt szó: mindenki azt akarja, hogy hagyja el őt a felesége. De ez nem fog megtörténni, mert ők egymásnak lettek teremtve: együtt is fognak meghalni. Ez kattan be Maddie-nél, aki kinyitja a szemét, és felkel, hogy visszajusson az útra. Én azért a biztonság kedvéért vinném a bicskát is, hátha Pszicho-Jason se halt meg annyira.

Buckék megtalálták a kérdéses kabint, Buck pedig rohan a hídon, amin korábban a nővére. Majd valahogy összetalálkoznak, nagy összeborulás. A mentőben Maddie megtudja, hogy Chim életben van, mindketten túlélték. Későbbiekben látogató jön Chimhez, Maddie átkérette magát ugyanabba a kórházba, amiben a tűzoltó fekszik. Chimnek ez jobban tetszik, mint a tavalyi, mert most nincsen kómában. Csók, mindenki rendben van, Pszicho-Jason meg a múlté.

Címkék: 911 911 LA
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása