Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x11 – Család

2019. március 29. 13:00 - szde

Máris itt van március, pedig még csak most írtam meg a novemberi félévad-záróját a 911-nek. De akkor lássuk, mi történt a 3 és fél hónapos szünet után.

Ha eddig valaki plasztikai műtéten gondolkozott, akkor az első eset láttán elgondolkozik azon, megér-e annyit az egész, hogy az anesztes orvos a páciens kiütése után saját magát és a teljes stábot is elaltassa, köszönhetően a szomszédban zajló felújítási munkálatoknak. A műtét nem teljesen 100%-os, a páciens nyaka és homloka nincs visszavarrva, de a szomszédban lévő munkások sem jártak jól: az egyikük hasába a körfűrész állt bele, miután a cső megvágása után abba esett bele. A páciens most már a régi arcával is jóban lenne, ugye.

vlcsnap-2019-03-22-15h22m41s626.png

vlcsnap-2019-03-22-15h24m20s946.png

vlcsnap-2019-03-22-15h28m43s870.png

vlcsnap-2019-03-22-15h30m04s562.png

Ex-Férj visszahozta a gyerekeket, de még mielőtt lelépne, befut Athena és a szülei, ahol nem is apóssal van a baj, hanem az anyóssal. Mielőtt a szülők leérnének a nappaliba, a rendőrnő figyelmezteti vőlegényét: bármi is történik, szombaton távoznak a vendégek. Apóssal máris tegeződnek, anyóssal viszont nem megy ennyire könnyen az ismerkedés: odaszól Ex-Férjnek és a lányának is. Buck és Maddie boxolnak, Maddie-nek jót tett a pihenés, mintha a színésznő fogyott volna, legalábbis ez az új haj jól áll neki. Buck nője, az építész Ali éppen New Yorkban van – miért utaznak el ennyire ezek a nők? – de cserébe Chim és Maddie csak barátok. Az ütések mást mondanak.

Chim és Pszicho-Jason között kialakult bromance megkoronázása a rendszeres billiárdozás egy kocsmában, miközben előbbi utóbbit traktálja a nőügyeivel, méghozzá Maddie-vel. Hát ha még tudná. Anyuka és lánya veszekednek a továbbtanulási terveken, amikor is szemben kisodródik egy kamion – szállítmányával, egy fehér cápával együtt, ami elkapta az egyik dolgozó karját. Amit le kell vágni, mert az nem opció, hogy az állatot öljék meg, ha már ekkora utat megtett. Erős visszatérés, mit ne mondjak. A tűzoltók még annyira rendesek, hogy elszállítják a létrára erősített cápát a kikötőbe, ahol szabadon engedik. A félkarú dolgozó sem marad le az élményről, a társai videózzák a történéseket.

vlcsnap-2019-03-22-15h53m10s253.png

vlcsnap-2019-03-22-15h54m50s479.png

vlcsnap-2019-03-22-15h58m07s447.png

Anyós – mivel Athena konyhájában semmit sem talált – átrendezte azt, hogy megtaláljon bármit. Cserébe a lánya és Bobby kutatják végig a polcokat egy tálért. Harry nem pakolta el a tudományos kísérleteit az asztalról, és miután Bobby nyomatékosan megkérte, hogy tegye meg, Anyós szólt bele a dolgokba: Bobby nem az apja a gyerekeknek, és bármennyire is sajnálja Bobby családját, Athena gyerekei nem a fájdalomdíjak. Ekkor szól közbe Athena, hogy most be lehet fejezni, mire Anyós hanyagolva érzi magát: sem Bobby-ról, sem pedig May túladagolásáról nem tudott, csak hetekkel később. Após is közbelép, hogy be lehet fejezni, Bobby is elmondja a magáét, és bár Após kéri a feleségét, hogy kérjen bocsánatot, az csak annyit tud mondani, hogy másnap reggel távoznak.

Maddie-t egy Stevie nevű kisfiú keresi, akinek az apukája valami rosszat tett, de még mielőtt elmondaná, hogy mit, az apa kerül a vonal túloldalára, és mentegetőzik, hogy a gyereket csak szobafogságra ítélte, ezért hívta a segélyvonalat. Maddie főnökasszonynak mondja el a furcsa hívást, a nő megnyugtatja, hogy bízzon az ösztöneiben, hiszen azok eddig sosem hagyták cserben, és szóljon a rendőröknek, hogy nézzenek ki a helyre. Athena érkezik, még térfigyelő-kamera is van a bejárati ajtóra fordítva. A lakás meglehetősen steril, semmi személyes tárgy, újság vagy tányér, a konyha is teljesen pöpec – egy felnőtt férfi és egy kiskamasz otthonához képest. A lépcsőn beszélget Stevie-vel, aki eléggé félénk, de végül nem mond semmit, csak olyan érzés, mintha elhallgatna valamit. Athenának is ez az érzése, ezért is jelenik meg a 911 központjában, hogy visszahallgassa a hívást.

vlcsnap-2019-03-22-16h02m35s034.png

vlcsnap-2019-03-22-16h04m55s855.png

vlcsnap-2019-03-22-16h05m51s253.png

A háttérben zajokat hall, amit Mentor hangosít fel, az apa valakihez beszélt, pedig csak ketten laknak a házban. Mi pedig megtudjuk, mit rejteget az apuka a házban: egy másik kisfiút, valami lyukban megkötözve, bekötött szájjal. Noah-nak hívják, a srác szerint nem ez a neve, a tévében pedig bemondják, hogy Brian, hat éves kisfiút nemrégiben tűnt el – a haja szőke volt, ami most már valószínűleg a hajfestéktől sötét. Athena és detektív haverja kint várakoznak, a szemetet szedi össze a csövesnek öltözött nyomozó, az apa és Stevie aktájában pedig semmi különös nincsen. Athena hazamehetne, de az anyja itt van, szóval ráér.

Bobby és Hen elemzik ki az eseményeket, vannak különböző típusú anyák, aztán ott van Anyós. Aki egy görög istenről nevezte el a lányát, a bölcsesség és háború istennője után, aki mellesleg a megtévesztés istennője is volt, de ez egy teljesen más sztori. Bobby pedig nem akar anya és lánya közé állni. Maddie jön az állomásra, válási papírokat hozott Chimnek – végre elválik Dougtól, aka Pszicho-Jasontől. És most már kész is van a randizásra, péntek este 7. Chimnek programja van – de ez csak a vicc része, persze, hogy ráér. Fentről a többiek tapsolnak neki, ő pedig hívja BFF-jét, hogy le kell mondja a pénteket. Pszicho-Jasonnek nem tetszik az egész, és nagyon hamar találkozni fognak, ígéri.

vlcsnap-2019-03-22-16h08m59s666.png

vlcsnap-2019-03-22-16h11m48s714.png

vlcsnap-2019-03-22-16h12m03s578.png

Detektív talált nyomokat, de nem csak a női hajfestéket, hanem az ujjlenyomatok lefuttatása közben kiderült, hogy Stevie nem is Stevie, 2012-ben rabolták el, akkor volt hat éves. Athenáék egy csapat SWAT-ossal (hello, Hondo) érkeznek a házba, ami tök üres, de megtalálják a lyukat, ami elég kicsi egy 13 évesnek, szóval apuka két gyerekkel utazik. Athena szerint nem pattantak meg, mert mindent hátrahagytak – mondjuk a családi fotókat nem, csak a gyógyszereket meg ruhákat.  

Maddie-t Stevie keresi a 911 vonalán, aki Athenát akarja elérni, ugyanis megléptek Briannel, és eltévedtek: rossz helyen szálltak le a vonatról, miközben Stevie vissza akarta vinni a kisfiút. Stevie sajnálja, hogy nem mondott semmit, amikor ott volt a rendőrnő. Apuka a GPS-szel megtalálta a gyerekeket, és a nézők nem akadályozzák meg a gyerekvonszolást. A rendőrök sem tudnak semmit csinálni, mert apuka kést ránt, és Brian nyakához nyomja. Jön a metró, ekkora akarna apuka megpattanni a tömegben, de a járat üres, egyedül Athena van rajta, miközben hátulról egy másik egyenruhás teríti le a férfit.

vlcsnap-2019-03-22-16h14m43s944.png

vlcsnap-2019-03-22-16h16m39s014.png

A rendőrségen Brian jól kijön a rá vigyázó rendőrökkel, Stevie szülei pedig szintén úton vannak, bár anyuka pánikrohamot kapott, amikor meglátta az egyenruhásokat. Stevie-nek vannak emlékei az anyukájáról, akinek göndör haja van, de az apja vagyis a pasas, aki elrabolta, elhitette vele, hogy nem igazi emlékei vannak. Stevie-t fényes nappal rabolták el, miközben az anyuka berohant felvenni a telefont – mindössze egy percre nem figyelte a kisfiát. Új, boldog emlékeket pedig mostantól kezdve gyárthatnak.

Athena otthon, a gyerekei örülnek neki, Anyós viszont csak annyit mond, hogy kész a vacsora. Athena még bemegy a hálóba elrakni a fegyverét, ahová Anyós is követi: most már talán megérti, miért lett rendőr a lányából ügyvéd helyett. Athena pedig nem a szülei elől menekült, hanem ehhez az élethez, családhoz tartott, aminek szeretné, ha Anyós is részese lenne, de ahhoz mindent és mindenkit el kell viselnie, azaz Bobby-t is. Anyós csak félti a lányát, hogy nem hiszi, hogy a következő csalódás után is össze tudja szedni magát. Köszi, mama, hogy szeretsz.

vlcsnap-2019-03-22-16h19m46s399.png

vlcsnap-2019-03-22-16h19m56s740_1.png

Maddie elkészült a randira, közben hívja az ügyvédje, hogy nem sikerült eljuttatni a papírokat Dougnak, aki szabadságra ment, miután megtámadta a nő volt főnökét. Chimney jön a randira, de közben Pszicho-Jason megkéseli és máris Maddie lakásában van: helló, bébi, hazaértem. És ment a jobbkéz Maddie arcába.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása