Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x17 – A 90 az nem 100

2019. március 18. 13:00 - szde

Darryl, akivel találkoztunk az első évadban meg tizenöt résszel ezelőtt, amikor is lesittelték, most már a börtön mosodájában pakolja szépen a szennyest, amikor is hátulról egy lepedőt terítenek a fejére és megkéselik. Hondo az orvosi szobában, korábban már megtámadták a kiskölyköt, de az nem volt ennyire súlyos. Darryl apja azt mondta neki az előző heti telefonbeszélgetés alkalmával, hogy legyen erős és domináljon. Hát, ennek is meg lett az eredménye. Hondo persze itt van, és segít, még előbb ki is tudná hozni a srácot, de akkor jó útra kell térnie.

vlcsnap-2019-03-10-17h08m48s887.png

vlcsnap-2019-03-10-17h10m17s136.png

vlcsnap-2019-03-10-17h10m24s439.png

Deacon munkában, 3 hét alatt visszahozta a lemaradását, a fizioterápia amúgy 10 hetes lenne, és bár még élvezhetné a rendes munkaidőt, reggel 9-től 5-ig. A háta még csak 90%-os, ami az orvos szerint elegendő, de Jess nemet mond. Még irodai munkán lesz Deacon, akinek fizetnie kéne az uzsorást meg Lucát is… de ez van. Gazdag párt fegyveresek támadnak meg, és bár jönnek a biztonságiak, a drága és nagyon jól kinéző kocsist elviszik, a biztiboyokat meg lelövik, illetve elütik. Az egyik őr kómában, ez pedig már a sokadik autórablás volt, Jimmy meg be volt épülve egy ilyen bandába, de nincsen ötlete, hogy ki állhat mögötte. Viszont van ismerőse, a zseni gyerek, akinek Whip a neve, épp egy motort tuningol, amikor befut Jimmy. A hat kocsi ára több mint 6 millió, dollárban persze, és ezek olyan GPS-szel vannak felszerelve, amiket egyszerre kell a kocsiban meg a műholdról lekapcsolni. Ilyenre pedig nem sok ember képes Whip-en kívül, összesen még 3-an, és a Novak nevű tagról nem tudja, mi lett vele a börtön után.

Hondo-hoz jön Darryl anyja, akinek kicsit elege van az exéből, és bár ki lehetne hozni a kölyköt a fiatalkorúaktól a 17. születésnapja előtt, az anyuka köszöni, de nem. Túlságosan is az exére hasonlít a gyerek, és neki ebből elege van, ráadásul a srác saját maga hozta meg a döntéseit. Hondo elő is készítette a felügyeleti papírokat, a nő csak gondolkodjon rajta. Deac az uzsorásnál, aki nem örül, hogy még nem kapta vissza a pénzét, inkább megfenyegeti Deacont, hogy bemegy a főnökeihez. Ha pedig pénzzel nem tud fizetni, akkor szívességet kér. Az anyja rossz környéken lakik, és jól jönne egy rendőrségi razzia.

vlcsnap-2019-03-10-17h10m59s279.png

vlcsnap-2019-03-10-17h11m17s264.png

vlcsnap-2019-03-10-17h11m35s751.png

Victor és Chris Dieselt, Whip egyik tippjét keresik, de itt nem dolgozik ilyen nevű ember, ellenben megvan a rablások rejtekhelye, és a szökni próbáló Diesel is. A következő címet éppen akkor kapta meg, a csipetcsapat már ott, lőnek is rájuk, Mumfordot el is találják, szerencsére a sisakját, de Rocker rendes, és feltartja 3 ujját, hogy mennyit mutat. Luca és Hondo követik az elkövetőket, akik bár gyorsak, a jobb sofőr a rendőröknél van. Meg a menőbb felszerelés is, így megvannak a fegyveresek, a kocsijukban meg egy csinos kis kokain pakk. A csomagtartóban még több pakkocska, ráadásul a 7 kocsi helyett 8 volt a szállítmányban, így egy még hiányzik.

Darryl anyja aláírta a papírokat, Deac szakértelme meg hiányzott a helyszínről. A hacker ügyvédet kért, a drog pedig nem egyezett a DEA-gyűjteményével, viszont Deacnek van egy ismerőse a drogosoknál, aki a „Vulkán” fedőnév alatt árulja a heroint, és korábban egy nagyobb banda része volt, de most már önállóskodik, meg is ölt egy árulót. Akiket a maffiában jobban utálnak, mint a rendőröket. A banda ráadásul megint hackel, de azt hogyan tudják, ha az emberük őrizetben van? Jimmy jön Whiphez, akit valószínűleg elraboltak.

vlcsnap-2019-03-10-17h12m15s747.png

vlcsnap-2019-03-10-17h12m34s702.png

vlcsnap-2019-03-10-17h13m16s294.png

Jimmy saját magát hibáztatja, hogy az olaszok a haverja után mentek. Diesel sok maffia-filmet látott, hogy ne álljon az olaszok és a pénz közé, de azért elmondhatja, hogy valószínűleg egy Ferrarit keresnek. Los Angelesben pedig elég kevés volt rab él, akik megengedhetnek maguknak egy ilyen drága kocsit. Whip viszont tud hackelni a háziőrizetes monitort, és az egyik jelez, valószínűleg ő az. Jimmy nem teljesen biztos, de azért úton vannak, hogy megnézzék, ott van-e a Ferrari.

Whiphez fegyvert fognak, úgy kell dolgoznia, az ex-rab pedig nekiáll dolgozni, amikor is érkeznek az olaszok. A csipetcsapat is behatol, lövöldözések, a Ferrari még egyben, Jimmy az egyik olasszal verekszik, majd jól ki is esnek az ablakon, szerencse, hogy alatta ott a medence. A vezér a kocsi felé igyekszik, de szerencsére Hondo és Mumford emberei ott vannak. Whip egyben, Jimmy-vel söröznek.

vlcsnap-2019-03-10-17h13m33s506.png

vlcsnap-2019-03-10-17h13m59s101.png

Deac a drogos haverjának még elmondja az uzsorás tippjét, Mumford pedig jön Jesshez és Hickshez, hogy beadja a 30-napos felmondását. Elege van. Nem tudja tartani a tempót a fiatalokkal. Hondo kihozta Darryl-t a börtönből, az anyja egy pasassal lakik együtt, aki nem tudott arról, hogy 1-2 hónap helyett 1 évig kell eltűrnie a mostohafiát. Hondo-ék inkább elmennek, majd később telefonálnak. Hondo megkéri a mamáját, hogy nézzen utána a gyereknek, amíg nem sikerül új otthont találnia neki.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása