Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x16 – Love All

2019. február 28. 13:00 - szde

Anitpatikus fiatalember hallgat egy podcastet arról, mennyire nem fair a melegfelvonulás, mert azt közpénzből fizetik – a fiatalember bele is hajt a szórakozóhelybe. Hondo és Chris a helyszínen, meg Hicks és Jess is. A lezárás mögött emberek nézik a történéseket, mire Hicks odamegy, hogy ez itt nem látnivaló. Az egyik fiatalemberrel szóba is áll, mintha ismernék egymást – a srác csak önkénteskedik, de vigyázni fog magára. Amikor Hicks távozik, még odaveti a csodálkozó embereinek, hogy ő itt John Paul, más néven JP, de azt már Hondo árulja el, hogy ő a főnök fia.

vlcsnap-2019-02-24-11h17m23s246.png

vlcsnap-2019-02-24-11h17m42s908.png

vlcsnap-2019-02-24-11h18m07s110.png

Deacon és Annie az újszülöttet csodálják, és még nem vihetik haza a kicsit Vikkit, mert van egy lyuk a szívében, ami jobb esetben magától összeforr, rosszabb esetben meg nem, és műtétre van szükség. HQ-n Hicks mesterlövészeket akar minden fontosabb pontra, JP pedig már egy éve tiszta, igaz, Hicks nem beszélt vele a felesége halála óta, de nemrég költözött vissza Los Angelesbe. Jimmy vizet pakol fel a kocsija platójára, Jimmy-anyu elfelejtett az utolsó két megbeszélésen megjelenni a felügyelőtisztjénél – akinek jelentenie kell, ha a következőre sem jön el a nő, és akkor anyuka megy vissza a börtönbe. Deac-nek sürgősen kell 11 ezer dollár a műtétre, de a biztosítás ezt nem fedezi, várni kell két hetet, hogy meglássák, magától megjavul-e a helyzet.

Hondo vinné magával Jimmy-t a helyszínre, de mivel az előző évad végén ott szúrta el, hogy nem szólt az anyjáról, most nagy nehezen kinyögi, hogy drogok is voltak, meg a nő el is tűnt. Hondo örül, hogy megjött a gyerek esze, utána is fog nézni a dolognak, addig is Jimmy a munkára koncentráljon. Megint megy a podcast, közben egy Love All feliratú pólót viselő fiatalember, Micah, betör a rádióállomásra, hogy a műsorvezető megfizessen a bűneiért. 2 ártatlan embert megtámadtak, és ha a felvonuláson bárkinek bármi baja esik, akkor Micah elkezdi egyesével megölni a túszokat (aka rádióban dolgozókat).

vlcsnap-2019-02-24-11h18m22s042.png

vlcsnap-2019-02-24-11h18m50s294.png

vlcsnap-2019-02-24-11h19m37s427.png

Micah 29 éves, ráadásul tagja egy lövészklubbnak, szóval tudja, mit csinál. Kint tüntetnek egymás ellen az emberek, Chris ismeri az egyik lányt, aki ismeri Micah-t, mert ő is tagja a lövészeknek, és a srác nem rossz, csak dühös. Chrisék mindent megtesznek, hogy ne legyenek áldozatok, de ez főleg Micah-n múlik. Hicks nem akarja engedni, hogy a lány tárgyaljon, mert élőben megy az egész és gyakorlata sincs, de ő a legjobb lövésük – megérti, min megy keresztül a srác.

A csapat készen áll a behatolásra, Chris pedig már majdnem lebeszélte Micah-t a lövöldözésről, amikor is telefonál az előző esti sofőr, és bejelenti, hogy nemsokára megint bántani fog valakit, már ki is van nézve a személy. Hondo-ék bent, miután lecsapták az áramot, Micah megvan, a túszok rendben, amikor viszik el kocsiban a srácot, lövöldözés tör ki, és ezek szerint a járőrkocsik nem golyóállóak, mert Micah meghalt.

HQ-n összegzik, mit tudnak: Chrisnek fenn kell tartania a nyugalmat Micah lövészbarátaival, Hondo meg megkéri Victort, nézzen be Jimmy régi lakására, ott van-e az anyja. Deacon továbbra is pénzt próbál szerezni, Luca kap el pár ideges pillanatot, és megint felajánlja, hogy ad pénzt, ha kell még… Deac köszöni, de nem, és megy Chrishez, mert megígérte neki, hogy elkíséri a lövészekhez. Hondo a műsorvezetőt hallgatja ki, akinek sok rendőr barátja van, de nem akarja elmondani Micah gyilkosának nevét.

vlcsnap-2019-02-24-11h20m02s167.png

vlcsnap-2019-02-24-11h20m12s999.png

JP meglátogatja az apját, hogy újra megnyithassák a lezárt részt, mert pontosan a gyűlölet ellen állnak ki. Kicsit veszekednek is Hicks feleségének a halálán, és JP-nek pontosan erre a helyre volt szüksége, hogy leszokjon a szerről. Deacon szerint nekik kell intézniük a helyzetet, Chris viszont megérti a melegeket – mi lenne, ha Deac templomát gyújtanák fel? Deac erre felháborodik, ugyanis az ő hite azt mondja, hogy mindenkit szeretni kell. Egyformán. Öhm, erre azért elég sok ellenpéldát lehet mondani a történelem során, de ha neki így tetszik…

Deacon kölcsönért jön, egy olyan taghoz, akit ő tartóztatott le, és bár nincsen bedrótozva, eleinte nem akar adni neki a pasas. Majd Deac leteszi a bankszámlaszámát, hogy ide kéri a 11 ezret. HQ-n a polgármesterasszony le akarja fújni az egész felvonulást, de ezzel sem lesz a probléma megoldva. Hicks-ék már közel vannak a lövész megtalálásához, és a felvonulás képviselője is elmondja: nem a partizás miatt jönnek, hanem a támogatásért, hogy találkozzanak ugyanolyan emberekkel, mint ők. Hicks-nél ez betalál, és hát a Super Bowl-t se mondják le egy bombaveszély miatt, hanem megtalálják a bombát.

vlcsnap-2019-02-24-11h20m29s515.png

vlcsnap-2019-02-24-11h20m46s728.png

vlcsnap-2019-02-24-11h20m58s166.png

vlcsnap-2019-02-24-11h21m19s377.png

Jimmy a podcastet hallgatja, jön Hondo, hogy Jimmy-anyu nem ment be dolgozni, a hullaházakban sincs, viszont a szívgyógyszerét se vitte magával – ha anyu megint rosszat csinált, akkor Jimmy saját kezűleg viszi vissza a sittre. Hondo a kihallgatóban szembesíti a műsorvezetőt, hogy tudja, ki volt a betelefonáló, valami Dennis, aki már több támadást is kivitelezett a műsorvezető ki nem mondott kérésére. Ráadásul többen is vannak. Jess javasolja Hicks-nek, hogy hívja fel a fiát és mondja meg neki, hogy maradjon otthon, de ez nem fog menni, a gyerek sosem azt csinálta, amit az apja mondott. Nem Hicks az oka, hogy JP a drogokhoz fordult, ő csak kemény volt, mert az apja is kemény volt vele, hogy megtanítsa az életre.

Denniséknek teherautóik is vannak, és mivel ez az egész egy gázolással kezdődött, így az új járműveket is bele fogják vezetni a tömegbe. Az egyik kocsit Victor és Luca leszedik, Chris és Jimmy jönnek a másodikhoz, ahol már Micah lövészhaverjai fegyvert fognak a sofőrre – a rendőrségi appon keresztül sikerült megtalálniuk a csipetcsapat előtt. A harmadik viszont más irányba tart, a sátrak felé, ahol JP is önkénteskedik – a teherautó elgázolta Deacont, aki nem tud megmozdulni. Dennis is menekül, az egyik önkéntest túszul is ejti, aki segítene a sebesülését ellátni. Hicks és Hondo közrefogják, Hicks meg végre megmutatja, mit tud: lecsapja a tagot.

vlcsnap-2019-02-24-11h21m50s440.png

Deac-et bevitték a kórházba, akkor már a lábujjait tudta mozgatni. Hicks végre megtalálja JP-t, és bevallja, hogy mindig tudta, mi van a fiával: a lánya folyamatosan tájékoztatta. Bocsánatot kérnek egymástól, és az anyukája halála után nem kellett volna elmennie, Hicks segített volna neki. Az apjának ez nagyon fájt, hogy nem gondolta, a fiát is szerette. Deacon 2-3 hónapot nem fog tudni dolgozni, de utána 100%-osan rendbe fog jönni, ráadásul Vikkit is hazavihetik másnap. A pénz miatt egyelőre nem kell aggódni, bár az uzsorástól kölcsönkért 11 ezret valahogy vissza kell fizetni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása