Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x106 - The End

2019. február 18. 14:52 - sixx

screenshot_from_2019-02-17_19-17-03.png 

new_project.png
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend
The end


Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes again

(...)

Come on baby, take a chance with us
Come on baby, take a chance with us
Come on baby, take a chance with us
And meet me at the back of the blue bus
Of the blue bus, on the blue bus, on the blue bus
Come on yeah
Fuck, fuck
Fuck fuck, fuck, fuck
Come on baby, fuck me baby yeah
Fuck fuck fuck fuck fuck
Come on baby, fuck me baby
Fuck fuck fuck fuck fuck
Come on
Fuck fuck
Alright
Fuck fuck
Kill, kill, kill, kill

 

A tennapi poszt kommentjeiben valaki panaszkodott, hogy dallamtapadása van, és Frank Sinatra énekel az agyában folyamatosan, rajta szeretnék segíteni a fenti szöveggel, Jim Morrison írta, Az Ajtók nevű hippizenekar legendás énekese. Szívesen.

Naszóval. Ez az utolsó ebből a kanyarból. Ma este kilenckor még egyszer, utoljára, lehajítja az agy az ékszíjat, a végén meg valaki kap 36 miskát. Ha latolgatni kell, és kell, mer' ingyen van, azt mondom, Greg hullik elsőre, a magyar oppardon, Magyar Embör még nem áll készen egy meleg valóságshow-győztesre. VV Zsuzsura sem, aki nő, és eddig elvitte a szimpátiavonat, de Hunor a végállomás tessék szépen kiszállni, és eltűnni a süllyesztőben. Hunor meg azért nyer, mert olyan, mint az eddigi nyertesek kevésbé harsány kiadásainak egyfajta szerelemgyereke, és legfeljebb azzal bánthatott meg bárkit is, hogy megdugta Puát, azt meg elnézik neki. 

Ez még nem a teljes poszt, honnan lenne, nincs időgépünk (de ha lenne, KURVÁRA nem erre használnánk), hanem egy olyan, ami alatt lehet majd kommentelni, és amiben van valami, amilyet még nem csináltunk. Illetve ezt sem mi csináltuk, hanem úgy kaptuk a Mochubtól, ami egy olyan cég a másodlagos legópiacon, mint mondjuk a mobilpiacon a Huawei, azaz nem a legnagyobb, de kurva sokan odafigyelnek rá, mert jó dolgokat csinálnak. És nem, nem fizettek érte:

Gondoltam vicces.

Holnap a poszt kiegészül az összefoglalóval pár nap múlva pedig jön az "Így láttuk mi" poszt is. Na és akkor innentől a kedves kommentelőké a terep, jó szórakozást.

Hektor

Na, most hogy Sixx apánk megadta a kezdő lökést, amit ezúton is köszönünk, vágjunk is bele az évad utolsó hogyvoltjába. Az esemény fontosságának megfelelően mindkét műsorvezető velünk van ma, sőt, Peti szemüvegének meg bajszának köszönhetően Ron Woodroof lelke is; bemelegítésnek megmutatják a százalékokat, haj, valaki egyedül többet tesz ki, mint a másik kettő együttvéve, és azon sem siklunk át szó nélkül hogy az egyik játékos a sokat féltett, kínos tizeniksz százalékával kulloghat haza hamarosan. Kapcsolják a villát, a kiglancolt trió ott dekkol a kanapén, jaj de csinosak vagytok, mondják egymásnak a kamera két oldalán, Hunor tényleg csinos, Zsuzsu is az lenne, ha a piros szett nem egy szügyig felrántott nadrágban, hanem mondjuk szoknyában végződne, Gregre meg nem tudom, ki adta fel a latex pantallót, de szerintem ezzel azoknak is elvették a kedvét, akik eddig rá akartak szavazni, arról nem is beszélve hogy nem tud benne normálisan ülni sem, mert mikor kihívják őket stúdióba, fészkelődik mint tyúk a tojáson.

1.jpg

2.jpg

Megmutatják nekik/nekünk az utolsó 24 óra összefoglalóját pár percben, a tv-re ki van pattintva nekik a visszaszámláló, a kiszolgálás sem akármilyen: pincér mondjuk nincs, de küldtek be nekik fancy ételeket, szponzorbort, úgyhogy a hármas egész kedves kis nosztalgiázó beszélgetést kerekít a vacsi mellett. A stúdióban akkora az óbégatás, hogy se a kérdéseket, sem a válaszokat nem hallani rendesen, így amikor Anikó pár kérdés után lezárja a szavazást, hogy kiderüljön ki a bronzérmes, a játékosok még mindig gyanútlanul mosolyognak meg integetnek, mire kb harmadszorra sikerül túlordítani a közönséget és megértik hogy mi történik. Greg úgy fest, mint aki mindjárt elhányja magát, viszont mikor kiderül hogy neki kell távoznia, meglepően jól fogadja. Búcsúfilm, kis pityergés, „Zsuzsu ha már kiestem, te nyerd meg” üvöltések, majd Puskás Peti benyögi hogy

„Greg, vár téged az utca”

amin horkanva nevettem fel, és Kebab lelép. Anikó újranyitja a szavazást, kiderül hogy az eddig leadott szavazatok nem számítanak, hanem teljesen tiszta lappal indulnak újra a voksok, Ti mint pro VV-sek biztos tudtátok hogy ez így van, de engem letaglózott a hír hogy ezek szerint az utolsó egy órában dől el minden.

5.jpg

A két bent maradtat nem hatotta meg különösebben a dolog, nyilván az „inkább ő, mint én” hozzáállást képviselik, a közönségben imádom különben hogy a „NŐI GYŐZTEST” táblát ha nem is szándékosan, de sikeresen takarják a „HUNOR” kartonlapok. Jönnek az utolsó vlog bejegyzések, Zsuzsu megpróbál meggyőzni róla hogy ő tényleg ilyen ember, különben is, Halak a horoszkópja, és a Halak-emberek híresen kiegyensúlyozatlanok, ami persze full kamu, legalábbis az én ismeretségeimből kiindulva, de a lényeg, hogy nagyon szeret mindenkit, és végre nyerje meg nő a játékot. Hunor a videójában megköszöni Roli barátjának a sok támogatást, nélküle nem tarthatna itt, szép gesztus, nem bán semmit

„…szóval ha szimpatikus voltam, tudjátok, hova kell nyomni.” (Hunor)

(That’s what she said.)

Anikó belekérdez a barátság dologba, miből gondolod hogy nem jutottál volna Roli nélkül idáig, mire a kérdezett elmondja élőben is, hogy sokat köszönhetnek egymásnak, támogatták egymást, Roli meg ordít a nézőtéren. Bevágások jönnek Zsuzsu ellopott és elhagyott cuccairól, a Belevaló-vezetés, az artikulátlan üvöltözések odabent Renivel, a párbajok, a feladatok a történelmi pillanattal, ahol fél másodpercig volt képes a víz alatt tartani a fejét

„Soha nem tudtam levegőt venni a víz alatt, de azóta megtanultam.” (Zsuzsu)

Hál'istennek! Anikó hozzáteszi hogy látta, hogy nagyon élvezte a műsorvezetést, van-e oka félni, basszus egyébként a mostani sminkkel meg kinézettel a két lány szerintem egészen hasonlít egymásra. Hunor emlékezetes pillanatai a maszatolásokkal kezdődnek, a sorban benne volt ugye Adri, Zsuzsu, Özvegy, Pumpedné Ági, Era meg már be se fért a bevágásba, amit Hunor „nem baj, hogy nem voltak itt csak ilyen csúnyácska lányok” megjegyzésével zárnak, amivel most vesztette el a női szavazói 78.5%-át, szégyelli is a dolgot. Legboldogabb pillanatok neki a farsangi bulik meg a szülinapok voltak, a robogót nem is teszi bele, csak miután Bajszi rászól, viszont mivel a műsor a reklám után Sittes Papa meséivel folytatódik, és Dzsudibível abban egyeztünk meg, hogy itt váltunk, én búcsúzom most, köszönöm szépen a lehetőséget és a figyelmet mindenkinek és átadom neki a szót. (hektor)

 

Dzsudibí

Hát, itt a vége, fuss el véle. Olyan nosztalgikus hangulatba kerültem, hogy tegnap kivételesen élőben is megnéztem a műsort, és a szignál felcsendülésekor kicsit máris hiányérzetem támadt, hogy bassza kutya, most egy évig megint nem lesz, aztán eszembe jutott, hogy az ideiben sem volt sok köszönet, akkor meg minek sírni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem egyik gyöki sem fog hiányozni, az idei egy olyan széria volt, hogy egyik játékos sem törte át a szívemet körülvevő vastag kőfalat, senki nem érdekelt, senkinek nem drukkoltam, és a végső hármasból egyiknek sem adtam volna szívesen nemhogy 36 misit, de egy szkájbébis bögrét sem. Na de erről majd úgyis írunk még részletesebben az évértékelőben. Tehát, én ott veszem fel a hogyvoltírás aranyfonalát, hogy Greg távozott, és bár sixxhez hasonlóan én is sejteni véltem, hogy a másik két jómadár mellett nem rúghat majd labdába, azért én megkockáztatom, hogy kimondjam hangosan, nem értek egyet sixx-szel, szerintem nem Greg highlighterbe oltott páncsillámsellő buziskodása ütötte ki a kezéből az aranykoronát, hanem egyszerűen egy kétszínű antipatikus gyökér volt, oszt kész. (nagyon szeretnék a következő szériáról is írni majd, kérlek had’ maradjak sixx, mindent visszaszívok.)

vv-greg_image_7d179ed3465773914dd0d7f55cb3_16-9.png

Na de. Itt vagyunk, maradt a körúti szexshop akciós polcáról felöltöztetett Zsu, és a bokáját télvíz idején is divatosan kilógató Hunor. Továbbá. Anikó ruhája nagyon ott van, színben, fazonban és stílusban is, és nem átallottam észrevenni, hogy a bótit is kipakolta rendesen, má elnézést, de szerintem ez még tökre belefér, nekem legalábbis nagyon bejön en bloc ánblokk. És ha eddig azt hittük, jó humora van a sztájlisztoknak, akkor ma bebizonyították, hogy az eddigi szettek csak a felszopói voltak a végső, megsemmisítő atomrobbantásnak Péteren, sorolom, mi minden került ma rá. Van szemüveg. Van fényes fekete zakó. Van szatén zsabós női blúz. Van hosszú női arany nyaklánc. Van oldallánc, mindez egy sima fekete farmerrel lefojtva. Hogy ehhez most egy csipkés fekete boxert kapott-e, vagy piros selyemtangát, azt már nem tudjuk meg.

1_32.png

Brácsó Krisztián olvassa fel nekünk mesekönyvből a VV9 történetét, szerelmek és árulások, barátságok és az összes kiagecimvagyte, box, villérhét, és nem tudom nem észrevenni, hogy a közönség soraiból egyébként hiányzást mutató Radics is belekerült azért az összefoglalóba, ha másért nem, hát emiatt:

febr_-18-2019_17-49-32.gif

2_26.png

7_16.png

8_16.png

9_15.png

A stúdióban szokás szerint mindenki küzd azzal, hogy kurvára nem hallja a másikat a folyamatos süvöltéstől, így lehetséges, hogy néha egy éles váltással Anikó kénytelen felkonferálni a következő szegmenst, így tesz foSoma összefoglalója előtt is, ami csak stílusában különbözik Kárszegétől (de hiányzott már ez a szó), tartalmában nem, ugyanis itt is összefoglalót kapunk az elmúlt 3 hónapról, no né má.

Az összefoglaló után Zsu és Hunor visszavonul a villába, Petinek - saját bevallása szerint - ezen a ponton már a bajsza is eksztázisban van, amin majdnem röhögök, de aztán mégsem. Következnek a celeb támogatók, Zsu táborát Farm Gaben, ÉNB Karola, ÉNB Dávid, ÉNB Tamara, Kovács Dóri (aki már kiérdemelte, hogy lekopjon az ÉNB előtag a nevéről), MC Hawer (beszarsz), Vásáry André (beszarsz megint), Brácsó Kárszeg VV Krisztián, Peller Anna és MIKIKE, VV Dennis és ÉNB Lali (akire a szívlapátot is sajnálnám) gazdagítja, míg Hunort ÉNB Gábor, ÉNB Joe, ÉNB Karesz, ÉNB Milán (asszem a videó szerkesztői véletlenül betévedtek egy ÉNB forgatásra, és még véletlenül sem arról van szó, hogy még itt is bújtatott reklámját láthatjuk a jövő héttől a VV helyét átvevő sorozatnak), ÉNB Roland (mondom baszki), VV Viki, Sebestyén expumpedgabóné wikipédia Ágnes, ÉNB Szofi (HÁT MONDOM BASZKI), ÉNB Tamás (hányan szerepelnek ebben szutyokban??), Novák Angéla, ÉNB Mesi (mostmár elmentek ti a pöcsömbe, na), és foSoma támogatja, utóbbi már Ági és Hunor jövendő gyermekeiről vizionál. Mindenesetre a sormintánál maradva holnaptól HV Dzsudi vagyok, oszt jóvan.

15_15.png

Mindenki nagyon örül mindenki támogatásának, Hunorból még Soma jövendölése után sem lehet kicsikarni, hogy ő Ági üzenetének egy kicsit jobban örült volna, mint a többiekének, és akkor drámai pillanat - amihez Zsu felveszi a klasszik kocsik között spiccesen pisilő pózt - A SZAVAZÁST EZENNEL LEZÁRJUK. Péter és Anikó húzzák, amíg lehet, Zsu és Hunor is láthatóan elég nehezen bírja már az utolsó pillanatokat, de ezt kivételesen még én is megértem, pedig én egy kis gecikígyó vagyok (puszi Böbi). Hát akkor lássuk, LÁSSUK, süvölti Ancsa, és én eskü kicsit libabőrös leszek, mint minden alkalommal, amikor valami jelentős véget ér, és tegye fel a kezét az, aki erre számított:

16_13.png

17_14.png

18_14.png

19_14.png

24_13.png.

.

.

wait for it

.

.

.

25_13.png

26_13.png

.

.

.

.

wait for it

.

.

31_11.png

.

.

.

.

wait for it

.

.

.

.

.

.

32_11.png

.

.

.

.

.

33_11.png

Mert én nagyon nagyon sok pénzt fel mertem volna tenni arra a legnagyobb nyugalomban, hogy ennek a szériának a nyertese Hunor lesz, aki a fődíjat mindenfajta megerőltetés nélkül bezsebelő Tuja Karakterét (igen, nagy betűvel) olyan tökéletes higgadtsággal hozta, ahogyan az a karakterisztikai nagykönyvben megírva vagyon, az ő egészalakos fényképével illusztrálva. Erre tessék, történelmet írva aszonta a kedves egyszeri szavazó, hogy nyerjen nő, nyerjen Zsu, a tuják meg húzzanak haza második helyezettként hányászöld szkájbébi veszpájukon. A bejelentést követő percekben Hunor zavart arccal téblábol fel s alá, mintha nem egészen értené, mi is történt, hiszen őt a tujaképző szemináriumon a vizsgák után úgy bocsájtották el, mint a valaha volt legeredményesebb diákjukat, erre tessék, mialatt a háttérből Zsu tébolyult, szünet nélküli sikítása és a nézők üvöltése szolgáltatja a háttérzenét, és Zsu megmászik minden megmászható bútort a villában, hogy azok tetejéről aztán tovább visíthasson. Ancsa szakítja félbe a szürreális pillanatokat, Hunort szólítják ki a stúdióba, aki kb negyedjére meg is hallja, mi a dolga, majd mindenfajta köszönés vagy akár csak egy kósza odakacsintás nélkül iotthagyja az üvöltő Zsut egyedül. Hiába, veszteni tudni kell na, de már megint egy kis gecikígyó vagyok, mert van annyi önkritikám, hogy tudom, ebben a helyzetben én minimum belebasztam volna Zsut a TV-be Anikó és Péter közé, majd angolosan kibaszva a villaajtót távozom.

34_11.png

35_11.png

36_11.png

Sebestyén Ági arca

41_7.png

Hunor a stúdióba visszaérve elmondja azt, ami a VV-k etikett kódexében ugyanott szerepel, mint a szépségversenyeken a világbéke, azaz a pénz az lófasz, de a barátok, és ezen belül is a BARÁT, azaz Roli, na az az igazi főnyeremény, meg persze a robogó, aminél már érezte, hogy ugyanaz a személy nem lehet vespa meg főnyeremény tulajdonos is, Roli ennél a pontnál omlik össze lelkileg.

38_10.png

39_8.png

40_7.png

Hunor, Greg után téged is vár az utca, Zsunak 1 perce van búcsúzni a villától, ugyanis mostmár őt is várják a stúdióban, GEGV. Zsu végigtrappolja a villát a rendelkezésre álló 60 másodperc alatt a járásra tökéletesen alkalmatlan lábbeliken, ennek ellenére többször gongatnak neki, mert ő lelkiismeretesen még a mosókonyhától is elbúcsúzik, majd kap egy kis füstöt és konfettit, aminek a nagy részéről lemaradunk, mert elég szarul választották meg a közvetítés szögét, egy a kamerába belógó csokor szirszalag ugyanis kábé mindent kitakar, majd egy kameraman is bejön, akin Zsu átgázolva jut ki végre 106 nap után a böriből. Péter szenzire üvöltötte magát, az élet értelméről beszél, meg a kislányról, aki idejött Bükfürdőről, oszt megnyerte. A nyereményt szimbolizáló táblát Baukó és Győző adja át, előbbi azzal gratulál, hogy Zsu megcsinálta, amit ő nem tudott, gondolom itt a női győzelemre és nem az épelméjűség megőrzésére gondol.

Látkép a csillám szirszalag mögül

47_3.png

Zsunak ezúton is gratulálok, a hogy mit gondolok a győzelméről, meg úgy általában erről az egész évadról, azt majd a rendes évértékelőnkben kifejtem, már akit érdekel, de annak is, akit nem, HV Dzsudi balra el.

54.png

Címkék: vv9
1291 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moletty 2019.02.18. 19:28:24

@Cherie: A "szefózósok" sose szidják egymást nem szefósok, Te szefós :D :D :D

moletty 2019.02.18. 19:29:11

@moletty: a MERT kimaradt. :d :D ... szefósodok én is köztetek gecik...

Hétkilenced 2019.02.18. 19:29:29

Dzsudi, jó is, hogy felvetted a HV vezetéknevet, nehogy összekeverjenek Grovehouse Judyval! :D Fasza lett a te részed is, ezekért érte meg az egész vv.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:29:40

@moletty: itt most forma 1 van, topogni a 104-es posztban kell, vili? :))))

Meridian74 2019.02.18. 19:30:14

Na, most láttam a végeredményt... ÉN MEGMONDTAM HOGY ZSU FOGJA MEGNYERNI, még az elején, az első kieső után.

Miért is nyerte Zsu? Totál ugyanolyan mint Alekosz volt a VV6-ban. Szerethető idióta. Alekosz női verzióban. Ezt írtam akkor is.

Hétkilenced 2019.02.18. 19:33:51

@Meridian74: azért Alekoszt tényleg szerette legalább Olivér és Éva. Zsuzsi mellől meg elnapraforogtak a barátai a végére. Greg is összeszorított farpofákkak tolta a szívjátékot az utolsó napokban.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:35:00

@Meridian74: szerintem Aurélióhoz közelebb van, mint Alekoszhoz

moletty 2019.02.18. 19:36:46

@Hétkilenced: Alekoszon lehetett joizut nevetni ! Jah és tudott beszélni, bár igen bonyolult és értelmetlen körmondatokban tette .
Szefós büki rém , meg csak a szemét forgatta száját húzogatta beszéd közben is, miközben birodalmi-lépegetett !

SzabadEzANév? 2019.02.18. 19:47:12

Na lesz még idén VV10? Mit gondoltok, a 10-es szám miatt lesz belőle valami grandiózusabb kihozva? Rekordhosszú? Rekordnyeremény? All-stars best of? Vagy valami más? Ki mit mond?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:48:33

@SzabadEzANév?: szerintem nem véletlenül kukázták ki, akarom mondani szerepeltették vv2 anikót. egy best of tetszene.

Hétkilenced 2019.02.18. 19:49:35

@VV Erőlegény: sírok :D
@moletty: igen, ez tény. Bár én ott is a Béci oldalnak szurkoltam, viszont főleg az éjszakai online-ban vicces anekdotázásai voltak. Mikor választani kellett a lakóknak Zsuzsi és Reni közt, azt hiszem akkor mondta Roli, hogy a Reni egy buta nő, Zsuzsi pedig csak játssza, hogy az.

0.5 bit 2019.02.18. 19:51:30

@.iIi.: "vaaagy occam borotváját elővéve, eredendően Zsu kavarta el a fiók mögé a képet és Greg nem vette észre amikor kipakolták a fiókot, videó meg nincs róla, mert mit mutassanak azon, hogy Zsu betolja a fiókot. Ügy megoldva."

Akkor lenne egy videó a kipakolásról, bepakolásról. Szépen le lehetett volna adni gyorsítva, mint amilyeneket építkezésekről szoktak csinálni több hónap egy-két percben. Így valóban meg lett volna oldva. Viszont ha valóban így történt, akkor nem kellett volna azzal promótálni, hogy "holnap minden kiderül" és nem derült ki semmi. Meg lehetett volna mondani a nézőknek, hogy ez történt. De csak símán lapítottak a szerkesztők.

Másrészről az sem nem illik a képbe, hogy ha valóban csak Zsu kavarta el, akkor később a BV-ben miért azzal "hakniztak", hogy Adri volt a tettes?

Bárhogy is történt, normális műsorban lenne valamilyen választ.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 19:56:03

@SzabadEzANév?: All-starsban nem hiszek. Ha megnéztétek VV Nagy Ő Anikót is hogy megöregedett, és nem csak kinézetben, hanem viselkedésben, ugyanez lenne a többivel is pl Györgyusz, vagy Kismocsok meg a partnere, vagy Laci stb. Baukó sem tudna semmi újat hozni, csak ugyanazt a szart, mint anno közel a 40-hez... A másik véglet, aki meg behozhatatlan előnnyel indulna, mint pl. Majka, ráadásul ő már TV 2-s úgy, mint Aurelio is, ha utóbbi nem BV-s már. Egy értelmesebb, kevésbé trash eresztésben reménykedek. Zömében felsőfokú végzettségűekben, legalább egy Survivor casting szintben.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:59:18

@VV Erőlegény: a felsőfokú végzettség semmire sem garancia. Edina a VV7-ből rémlik? :)

mmixvii (mixi) 2019.02.18. 20:00:32

Ma este 22.00 RTL+ indul a VV2.
Délutánonként ismétlik ugyanott.
Lehet, hogy más lesz a nyertes, mint 16 éve? ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:00:49

@úgymond olvasó mmkk: akarom mondani Dina, VV8, szkúzi. összekeverem őket.

tanárnőkérem 2019.02.18. 20:01:59

@0.5 bit: index fórumon olvastam, hogy nincs meg a felvétel arról, hogy ki kavarta el. Az egyik kommentelő állítólag ismerőse az egyik szerkinek, az mondta, hogy nincs meg a felvétel, ezért nem tudták megoldani a rejtélyt. Ugyanott olvastam egy másik kommentelőtől, hogy állítólag Era a kiesése után nyilatkozta (sajnos hivatkozást nem közölt erről a nyilatkozatról), hogy ők Vivivel együtt kavarták el Zsu cuccait, mert így akarták kikészíteni. Logikusnak tűnik, habár nem tudom, mennyi a valóságalapja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:02:34

@úgymond olvasó mmkk: Mi az, hogy... De ő nem volt az, mert ő is pultos volt Erdélyben valahol, de Dani, a szövetségese, már a jogra járt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:03:58

@VV Erőlegény: Dinának a VV8ból szociálpedagógus diplomája van, mint nekem. párszor elgondolkodtam anno miatta, hogy visszaadom az enyémet :)

Hétkilenced 2019.02.18. 20:10:59

@mmixvii (mixi): na ott kivételesen a nyertesnek szurkoltam. Köszi, belenézek.
@úgymond olvasó mmkk: :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:11:23

@úgymond olvasó mmkk: Áhh, ne tedd, kivétel erősíti a szabályt! :-)

0.5 bit 2019.02.18. 20:17:20

@SzabadEzANév?: "Na lesz még idén VV10? Vagy valami más? Ki mit mond?"

Lesz. És még ennél is grandiózusabb. Greg és Reni szerkesztő lesz Zsolti mellett. Győzit és Évát előléptetik VV műsorvezetővé. A belevalót Zsu és Geronazzo Mária fogja vezetni.

A műsor sokkal pörgősebb lesz, tematikus hetek helyett tematikus napokkal. Lesz sok új feladat tojás mellett smikelési és alufóliás kreatív játékokkal.

A szereplőket fekete öves Mónika show castingosok fogját összeválogatni.

A szavazást viszont megreformálják a jól bevált dalversenyek mintájára, mert lesz zsűri akik pontozzák a párbajozókat és az ő pontjaik és a nézők szavazatai alapján fog kiderülni a győztes. A zsűrit a legaktívabb facebook hozzászólók közül sorsolják vagyis "sorsolják" ki.

Remek lesz.

Cimili 2019.02.18. 20:17:24

ja, és hogy az esti témához is hozzászóljak, hajrá Kimi!

Cimili 2019.02.18. 20:18:41

@Paic Róbert: elkezdték ismételni a korábbi évadokat, az első már lement.

Hétkilenced 2019.02.18. 20:18:50

@Paic Róbert: ősszel leadták a vv1-et már, valahogy október elején lett vége.
@Cimili: Laci, a harsány, aki utána el is baszta a pénzt hamar. :D

2019.02.18. 20:19:31

Hamilton de remelem nem megyünk ölre

Cimili 2019.02.18. 20:20:55

@úgymond olvasó mmkk: ugye viccelsz, h diplomája van?

Cimili 2019.02.18. 20:22:51

@Hétkilenced: köszi, ilyeneket nem jegyeztem meg, pedig láttam az összes vv-t.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:28:13

@Cimili: nem viccelek.

@VV Erőlegény: nem tettem, de akkor sokat védtem itt a mundér becsületét :D

mmixvii (mixi) 2019.02.18. 20:43:16

@Cimili: ami azt illeti ma volt az első F1-tesztnap ;)

SzabadEzANév? 2019.02.18. 20:46:57

@0.5 bit: Ez az összefoglaló maga a világvége. Remekre sikerült :)))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.18. 20:46:57

Amikor véget ért a műsor az utolsó képkockák az voltak, hogy valaki bejön a villába kezében egy kifferal...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:51:56

@Brigante: Talán a VV10 első beköltözője...? :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:54:05

@mmixvii (mixi): Kimi hamar a kavicsok között landolt :(

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:13:39

csá csummer.

a zsuzsu bolondsággal csak megnyerették.

megmondtam ezt már novemberben, tanúim is vannak, nem a sztratoszférába beszéltem ezek szerint.

szerencsére lejöttem róla időben. geronazzo után ugye.

más:
van itt egy ilyen, tudom, nem a reklám helye, de két + másfél hónapig anno csak itt rontottam a levegőt. ennyi talán belefér.

iranyvienna.blog.hu/

ha esetleg van, akit érint, vagy csak kíváncsi, vagy ismerőst érint, vagy csak kíváncsi az ismerős, akkor megköszönném, ha ajánlanátok, néha odanéznétek.

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:14:14

ja igen!

új szerkesztőket a vv10re!

zsolti mondjon le.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:16:24

@Szepvoltfiuk: Bécs nagyon jó hely, sok sikert :)

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:17:40

@úgymond olvasó mmkk:

meglesz. elhagyom a kispályát. ha az rtlnek tanács kell, majd megkeresnek valahogy.:D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:23:22

@Szepvoltfiuk: kiránduláshoz ajánlom Podersdorfot (Fertő-tó, világítótorony, juhú!), Mönchhofot (falumúzeum), meeeg (gondolkodom) Myrafälle, Baden, Fraknó vára, télen Schneeberg. kapásból ennyi jutott eszembe :)

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:24:47

ajjj. ez sem véletlen, hogy egy árpa attila alkotás jutott eszembe pont itt, a vv alatt.

zsolti, tanulhatnál.

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:43:59

@úgymond olvasó mmkk:

kösz, előbb utóbb mindennek utánanézek.

M. Bouvier 2019.02.18. 21:44:35

Sziasztok! Légyszi így a végére vki árulja el, h mit jelent az mmkk? Meg talán volt még vmi rövidítés, ami nem az ekg, mert azt tudom. Köszi.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:45:40

@Szepvoltfiuk: szívesen, bármikor :)

@M. Bouvier: mindig minden körülmények között

Cimili 2019.02.18. 21:48:25

@mmixvii (mixi): tudom, képben vagyok és már nagyon várom, h végre induljon a szezon.

Cimili 2019.02.18. 21:49:29

@úgymond olvasó mmkk: de utána nagyon jó időt futott.

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:50:57

@úgymond olvasó mmkk:
én sem tudtam az mmkk-t.:D

az ekg-t, meg urh-nak neveztem.:D

Cimili 2019.02.18. 21:53:46

@Szepvoltfiuk: mert megérdemled. sskk pedig: soha semmilyen körülmények között. csak mert ez is elhangzott itt a hv-n párszor.

Cimili 2019.02.18. 21:55:06

@úgymond olvasó mmkk: a legesleges legnagyobb ekg. :))

M. Bouvier 2019.02.18. 22:02:41

@Cimili: igen, ez volt, sskk, amire még gondoltam. Köszi! :)

Mók_Ica 2019.02.18. 22:24:40

sziasztok :))) akinek esetleg elvonási tünetei lennének: most kezdődött az rtl+ csatin a vv2 :)))
első beszavazó sóóóóó :))))
stohl buci fiatalon és elegánsan (öltöny, nyakkendő) , a fotelek sem low budget kinézetűek.....

Mók_Ica 2019.02.18. 22:28:48

@Szepvoltfiuk: még annyi kiegészítést tennék ehhez a kifejezéshez, hogy alekosz szavajárása volt..... a hangsúlyt hozzá kell képzelni: míííííííííídig, miiiinden körülmények között :))) az sskk már a hv kommentelők "találmánya" a mmkk mintájára

a "gong az eleje, gong a vége" felszólítás - búcsúzáskor, kortárs beszéd mondásakor, stb - rövidítése pedig a gegv :))) ez szerepelt az öfiben, csak ezért írtam le ezt is :)))

Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika 2019.02.18. 22:35:34

@Cimili: Halkan kérdezem, hogy hogyan lehet Vivikének diplomája, ha még csak 18 éves? Vagy ő seldonkúper? Mert ez esetben érthető :D

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 22:43:52

@Mók_Ica:

alekosz dolog megvan, a rövidítésből eszembe sem jutott volna.:D

Dauda András 2019.02.18. 23:09:36

Overall vélemény:

Jobb volt a VV9 mint a VV6-7-8.
A VV8nál biztosan. A VV6-7re meg már nem nagyon emlékszem :)

Több kedvenc is volt Roli, Zsuzsu. Többen azért viszonylag normálisak voltak. Hunor, Adri

Az feltűnt, hogy rengeteg a ribi. Gyakorlatilag 1-2 nap után izéltették magukat a csajok. Jöttment akárkikkel-akármikkel. Akármilyen minoritással. (akár fogadásból, viszketésből, taktikából stb...) Kedvencem amikor lepacsiztak a 4es izélés után...

Valami karmikus(?), hogy végül olyan nő nyert vv-t aki nem izélt bent. :P

Ilyen mennyiségbe nem volt eddig. Max 1-2/szezon. Lehet mivel ennyi "ilyen" nő volt, már egymást hergelték... Passz.
(Vagy én öregszem és később kellett volna születni. :P)

A telepi pojáca vonal persze itt is megvolt. Végére nagyjából eltűntek. A Sellő vonal(Greg, Reni) nagyon nem volt kedvencem!

Nem nagyon vágom, hogy nagy kedvencem Roli miért mindig a nőket tekintette ellenfélnek(Era, Adri, Zsu). Greggel még az utolsó öfiben is tudott viszonylag normálisan beszélni. Zsuval ez kimaradt.
Az hogy a faszik(Roli+Hunor) egymással haverkodtak(bromance hegyek) kicsit egy viccre emlékeztet engem.
Ha nem lenne házasság a faszik a kocsmában ülnének és békésen sörözgetnének egymással.

Persze lehet, hogy tényleg nehéz volt Zsuval együtt élni. Mi ugye csak 1 órát látunk naponta.
Még nem néztem végig mindent. Majd lehet kiderül hogy mik voltak Rolinak az igazi érzései Zsuval kapcsolatban. Vagy talán egy későbbi interjúban.

Szóval ha Roli bukott is százszor többre becsülöm mint a korábbi győzteseket. (Kivéve Attilát).
Sokkal érdekesebb volt számomra ez a típusú játék, mint az óbégatunk, mint egy hülye.

Persze aláírom az is meló, hogy 3-4 hónapig hülyét csinálsz magadból.
Ha mindig a normálisabb/rendesebb ember nyer, akkor a pojácák sose mennének el vv castingra nagy reménykedve...

Todd Chavez 2019.02.19. 00:11:51

Gratulálok a Zsizsikesnek ismét, de most hogy megvan a kvóta, remélem jövőre nem genitália alapján dönt a nagyérdemű. A Zsu-Hunor végjátéknál már nem volt nagy szívfájdalmam, egyik se volt a kedvencem de nem is utáltam őket - csak izé, a Hunyorra szamítottam.
Amúgy ugyan megszokott tendencia, hogy egyre szarabbak az évadok, de számomra most ez megelőzte az előzőt, ami az abszolút mélypont volt. Elég véleményes, de a szereplőgárda egy fokkal jobban tetszett most. (Persze attól még szar volt a casting!) most volt kit szeretnem, Roller, Adri, Hunyor, Lackó.. legutóbb egyedül a Zsótit bírtam igazán, őt is csak ideig-óráig.
Zsuzsu - hát na. Mondjuk rá hogy fullhülye, ami ugye jogos. Szerintem specifikusan a lelki világa defektes - ez jelenik meg a síráson, a grimaszokon, a beszédstílusán. Lexikális tudásban egy erős kettes, ami a villában jó. De ha szegénynek van is értelmes mondanivalója, a defektéből adódó stílusa ezt lehúzza. Szó mi szó, tényleg remélem, hogy a tizes fordít a zuhanó tendencián. Meg hogy nem várnak megint két kurva évet vele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.19. 06:34:58

@úgymond olvasó mmkk: by Alekos A következő VV előtt mmkk kellene készíteni egy HV rövidítések és kifejezések jelentése kéziszótárt egy kiemelt posztban. Remélem, hogy mindenki EKG velem ! :-D

ibsen 2019.02.19. 08:29:19

@0.5 bit: EKG!

Ennyit nem ért az egész ügy szerintem. Roli tisztázta magát, bár esélyes volt arra hogy az egyik megvádolt ő legyen a kefés ügy utánés ebből ő jött ki jól nem Zsu. Azon senki nem akadt ki ennyire itt mert Roli "poénból" eldugta Reni fésüjét.

ibsen 2019.02.19. 08:50:21

Nem baj hogy véget ért ez a széria. Persze a megszokott esti összefoglalók hiányoznak de elmúlik majd ez is. Ahhoz képest hogy mennyien mondtuk sokszor hogy egyik sem érdemli meg a pénzt és hogy mennyire szar volt a válogatás mégiscsak voltak jó játékosok vagy szerethető karakterek a játékban. Többen a facebookot említik hogy ott milyen stílusban folyt a kommentelés. Olvasva több játékos é a műsor oldalát ez az oldal sem volt különb, sőt. Elképesztő hogy Rolit mennyire csak pozitívan lehetett itt értékelni mint egy fanclubban és ha valaki mást írt róla az megkapta rendesen. Nincs hibátlan játékos. Roli sem volt az, egyik sem. Zsuról szinte kötelező volt leírni mindig hogy szefós, hogy hülye, meg a többi...Ez gáz. Ő sem egy lángész, volak hülyeségei de mégis valamiért megnyerte. Rolinál úgy érzem ez a taktikai rész túl lett tolva. Még az elején Erával meg Zsuval akart finalista lenni...Az úgymond barátai és szövetségesei is inkább csak azért kellettek hogy az ő helyzete erős maradjon, több vasat tartott a túzben sokszor mást mondott mindenkinek a másikról. Hunor nagyon erőre kapott mellette és ő észre sem vette de a fejére nőtt. Szembesíteni késő volt, párbajra küldeni szerintem nem merte mert az az neki lett volna rossz...Ezt nagyon elcseszte. Greget elnézve hogy ilyen kis százalékkal lett harmadik szerintem foghatja a fejét miért nem küldték ki őt mégegyszer Zsu helyett. Hunor nagyon feljött a végére ebben Roli is benne volt azért. Én nem adtam volna neki a nyereményt egyszerüen azért mert barátság ide vagy oda, párbaj nélkül idáig ellavírozni meghúzódni a másik mögött élvezve azt hogy az viszi el a balhét mindig ő meg röhög a markába... Az úriember meg ugye végképp nem. Adrira akad ki mert elpofázta hogy dugtak, de ő lazán leminősiti a benti lányokat hogy milyenek, de azért használta őket erre arra...Mindamellett hogy Zsu sokszor volt idegesítő és hülye emberibb volt mint a többi vagy legalábbis hogy előrejusson senkit nem használt fel semmire és nem szervezkedett senki ellen cakhogy közelebb kerüljön a pénzhez. Gratulálok neki.

ibsen 2019.02.19. 08:58:36

Köszönöm a posztokat a legtöbb tetszett, jót szórakoztam rajtuk... Ki-ki a maga stílusában tálalta a látottakat.

Sanda.Ipse 2019.02.19. 09:31:41

@Meridian74:
Számomra felfoghatatlan, hogy tud nyerni egy olyan ember (mindegy, hogy nő vagy férfi), aki képes szemenköpni bárkit az utcán. Mindezt a szív és szeretet jegyében...

Ay Mama, Que paso 2019.02.19. 10:04:57

@0.5 bit: akkor legyen így!

a probléma továbbra is fennáll, hogy akik hogyvoltot írnak, kommentelnek azoknak kellene vvt szerkeszteni, micsoda szórakoztató, tanulságos vv lenne az, amit ti szerkesztenétek!

rtl.hu/karrier

@.iIi.: így volt, Occam borotvájara meg jár a taps

evacat 2019.02.19. 10:48:07

.Megnyitottam egy topikot, ahol tudnánk folytatni a csevegést, ki-ki kedve, ideje, érdeklődése szerint. Hozhatna témát, véleményt, ötletet. Hogy megmaradjon együtt a társaság.

Elérhető: Index fórum Kultúra, művelődés: tv&rádió
Hogyvolt offtopic.

"Egyszer mindennek vége lesz, a Való Világ 9-nek is, s amig nem jön a VV10, vagy egyéb kiveséznivaló, addig megbeszélhetnénk a világ folyását, mi megy a tévében, mit nézünk,
mit nem és miért.

De elférnek itt versek is, József Attilából már lassan lehet tételt húzni, de van még pár jó költőnk, jöhet zene is, meg bármi más off.

Ne széledjen már szét ez az összeszokott csapat meg a hozzájuk kötődö read only egyedek.
Beszélgessünk tovább a Hogy volt blogban megszokott kulturált hangnemben és
jó hangulatban.

Gyertek.

Ennyit inditásul, aztán majd kialakul. Persze, csak ha ti is akarjátok.

xukxuk 2019.02.19. 11:00:30

xat.com/regivvsek

Ez egy kicsit más fajta itt közvetlenül lehet csevegni (természetesen csak írásban).Moderálni is lehetséges.

szánentáli 2019.02.19. 12:00:27

@szánentáli:

A videót ajánlom mindenki figyelmébe, Greg rengeteget magyarázkodik, Zsu és Hunor pedig megállás nélkül grimaszolnak, egész szórakoztató :D

bel ami 2019.02.19. 12:59:30

Bükfürdőre kéne menni,
Névnapi virágot vinni.
Vigyázz, Zsuzsu, megy a Roli!
Nem akar, csak kölcsönt kérni.

Ay Mama, Que paso 2019.02.19. 14:23:22

@bel ami: Boldog Névnapot Zsu!
én végig neked drukkoltam!!!

Ay Mama, Que paso 2019.02.19. 14:37:29

@szánentáli: köszönöm
Greg skizó
Zsu ahogy mondja: "senkivel nem szeretném tartani a kapcsolatot a kintiek közül" hát ennyi "de nincs velük problémája (Zsu beteg)
Hunor meg menjen motorozni

most már csak a Varga Attila Zsu interjút várom

GENERATI 2019.02.19. 15:16:05

Akit érdekel, tegnap még elcsíptem, az RTL+-on indul a ValóVilág2 ismétlése 22től, éppen Sziszi jutott be másodikként, amit még láttam :D

Cimili 2019.02.19. 15:39:09

@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika: nem értem, h miért engem kérdezel. állítottam valahol, h vivinek diplomája van???????

Hatsumomo21 2019.02.19. 18:37:51

@Paic Róbert: ezt nagyon szépen leírtad! :O :) Ez nekem is eszembe jutott a nagy egymás ellen feszülés kapcsán, hogy mennyiben járult ehhez hozzá a mai közhangulat és egymásra 1 egyszerű mantra alapján fröcsögő hozzáállás. Azt hittem csak az én fejemben van ezek között összefüggés. :o

Jani22 2019.02.19. 20:43:16

@Ay Mama, Que paso: Nagyon így látom én is. :)

"senkivel nem szeretném tartani a kapcsolatot a kintiek közül"

Greg másra számított.

Ha a betegek meglátják G1G-t szerintem többen hirtelen meggyógyulnak és sikoltozva elmenekülnek.

Ha esze is van a gyógykez. intézménynek, akkor nem veszik vissza. Kilépett és kész. Húzzon el sminkelni 1+1/2 óráig a "KÖZÉRT" :D miatt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.19. 21:29:22

@Hatsumomo21: a másik okot én oda tudom vezetni, hogy arc nélküli emberek sokkal bátrabbak. Sokkal hamarabb bántják egymást, mert nincs előttük a másik arca, nem látják, neki hogy esik, ettől személytelen lesz.
Pont most volt a fiam osztályában egy rendőr, aki erről beszélt a szülőknek és a gyerekeknek is.

Veder1 2019.02.20. 01:34:00

@Paic Róbert: szerintem nincs ehhez köze. Szinte mindent lehet ellentétpárokkal jellemezni, a vélemények polarizalodasa és az embereknek a két pólusba történő rendezodese mindenütt jelen van. "szív csapat" / racionalitas, hit/ész, harsanysag/visszafogottsag stb. Kinek melyik fekszik, vagy mit vall magáénak, milyen szeretne lenni. Attól is függ hogy ki mit társit az egyes jellemzokhoz. Valakinek kizárólag az egyenesseg szamit, más azt mondja hogy abban nincs munka az nem erdemel 36 milliot. És még lehetne folytatnom a parttalan okoskodást :)

Babaarcú Joe 2019.02.20. 21:26:41

@Ay Mama, Que paso:
"most már csak a Varga Attila Zsu interjút várom"
Azt ugyan hiába várod.

bel ami 2019.02.21. 08:42:48

Hova tűnt a kis virág?
Elment? Zsuzsunak hívták.
Még a szél is sírni kezd,
óh, mondd, ki érti ezt?

candyperfumegirl 2019.02.21. 12:40:55

@Paic Róbert: jó kérdés, én is sokszor meglepődtem, amikor a hozzászólásokat olvasgattam.
A legjobban talán azon, amikor egy általam írt HV kommentjeinél valaki nem értett egyet egy kommentemmel, azt a következőképpen kommunikálta:
"hülye vagy, bazmeg?"

ficekence 2019.02.21. 14:08:13

@candyperfumegirl: Biztos furcsán hangzik, de akkor te szerencsés vagy, egy páran itt sokkal keményebb kommenteket kaptunk a semmiért. Még az is jó, amikor kijelentik, hogy aki xy-nak drukkol, az nem normális, egy állat és hasonló kellemes jelzők tömkelege. Sokan már csak olvastunk benneteket, imádtam az írásaidat és köszönöm. :)

Tertullianus, a filozófus 2019.02.21. 15:04:24

@candyperfumegirl: @sixx: @ficekence:
Talán ki kellett volna tiltani egy-két gyűlölködőt.

Cimili 2019.02.21. 18:10:02

Gézu, kár h nem írsz a villabeli élményeidről. sztem rajtam kívül mások is kíváncsiak lennének rá.

Cimili 2019.02.22. 14:15:58

@candyperfumegirl: Hú de rendes vagy, nagyon köszönöm!! :)

bel ami 2019.02.24. 07:59:08

Itt a vége
fuss el véle!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.03.11. 20:11:41

@SzabadEzANév?: Én arra tippelek, hogy lesz, és "normális" változat, értem ez alatt, hogy nem best of, meg nem extrahosszú

Tök más: Mint látszik szökőévben 1x járok mostanában erre, de abból az 5 adásból amit kb. láttam a VV9-ből tökre egyértelműen arra számítottam, hogy Zsuzsu nyer. Na, nem mintha ennek bármi jelentősége lenne. Most, hogy újra belenézek az éppen futó 2.széria ismétlésbe, meg kell mondjam, ég és föld a tizenévvel ezelőtti javára...
Na, csácsumicsőváz...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.03.11. 20:22:51

@candyperfumegirl: Na, ez ütős volt és GRAT Gézának, hogy kibírta és kösz, hogy meg is osztotta velünk!

,, 2019.03.15. 09:30:01

Zsóti a szerkesztői munkáról, kiemelve h mindenért őt hibáztatták egyesek:)
youtu.be/OmpPxoDBHHc
süti beállítások módosítása