Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x106 - The End

2019. február 18. 14:52 - sixx

screenshot_from_2019-02-17_19-17-03.png 

new_project.png
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend
The end


Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes again

(...)

Come on baby, take a chance with us
Come on baby, take a chance with us
Come on baby, take a chance with us
And meet me at the back of the blue bus
Of the blue bus, on the blue bus, on the blue bus
Come on yeah
Fuck, fuck
Fuck fuck, fuck, fuck
Come on baby, fuck me baby yeah
Fuck fuck fuck fuck fuck
Come on baby, fuck me baby
Fuck fuck fuck fuck fuck
Come on
Fuck fuck
Alright
Fuck fuck
Kill, kill, kill, kill

 

A tennapi poszt kommentjeiben valaki panaszkodott, hogy dallamtapadása van, és Frank Sinatra énekel az agyában folyamatosan, rajta szeretnék segíteni a fenti szöveggel, Jim Morrison írta, Az Ajtók nevű hippizenekar legendás énekese. Szívesen.

Naszóval. Ez az utolsó ebből a kanyarból. Ma este kilenckor még egyszer, utoljára, lehajítja az agy az ékszíjat, a végén meg valaki kap 36 miskát. Ha latolgatni kell, és kell, mer' ingyen van, azt mondom, Greg hullik elsőre, a magyar oppardon, Magyar Embör még nem áll készen egy meleg valóságshow-győztesre. VV Zsuzsura sem, aki nő, és eddig elvitte a szimpátiavonat, de Hunor a végállomás tessék szépen kiszállni, és eltűnni a süllyesztőben. Hunor meg azért nyer, mert olyan, mint az eddigi nyertesek kevésbé harsány kiadásainak egyfajta szerelemgyereke, és legfeljebb azzal bánthatott meg bárkit is, hogy megdugta Puát, azt meg elnézik neki. 

Ez még nem a teljes poszt, honnan lenne, nincs időgépünk (de ha lenne, KURVÁRA nem erre használnánk), hanem egy olyan, ami alatt lehet majd kommentelni, és amiben van valami, amilyet még nem csináltunk. Illetve ezt sem mi csináltuk, hanem úgy kaptuk a Mochubtól, ami egy olyan cég a másodlagos legópiacon, mint mondjuk a mobilpiacon a Huawei, azaz nem a legnagyobb, de kurva sokan odafigyelnek rá, mert jó dolgokat csinálnak. És nem, nem fizettek érte:

Gondoltam vicces.

Holnap a poszt kiegészül az összefoglalóval pár nap múlva pedig jön az "Így láttuk mi" poszt is. Na és akkor innentől a kedves kommentelőké a terep, jó szórakozást.

Hektor

Na, most hogy Sixx apánk megadta a kezdő lökést, amit ezúton is köszönünk, vágjunk is bele az évad utolsó hogyvoltjába. Az esemény fontosságának megfelelően mindkét műsorvezető velünk van ma, sőt, Peti szemüvegének meg bajszának köszönhetően Ron Woodroof lelke is; bemelegítésnek megmutatják a százalékokat, haj, valaki egyedül többet tesz ki, mint a másik kettő együttvéve, és azon sem siklunk át szó nélkül hogy az egyik játékos a sokat féltett, kínos tizeniksz százalékával kulloghat haza hamarosan. Kapcsolják a villát, a kiglancolt trió ott dekkol a kanapén, jaj de csinosak vagytok, mondják egymásnak a kamera két oldalán, Hunor tényleg csinos, Zsuzsu is az lenne, ha a piros szett nem egy szügyig felrántott nadrágban, hanem mondjuk szoknyában végződne, Gregre meg nem tudom, ki adta fel a latex pantallót, de szerintem ezzel azoknak is elvették a kedvét, akik eddig rá akartak szavazni, arról nem is beszélve hogy nem tud benne normálisan ülni sem, mert mikor kihívják őket stúdióba, fészkelődik mint tyúk a tojáson.

1.jpg

2.jpg

Megmutatják nekik/nekünk az utolsó 24 óra összefoglalóját pár percben, a tv-re ki van pattintva nekik a visszaszámláló, a kiszolgálás sem akármilyen: pincér mondjuk nincs, de küldtek be nekik fancy ételeket, szponzorbort, úgyhogy a hármas egész kedves kis nosztalgiázó beszélgetést kerekít a vacsi mellett. A stúdióban akkora az óbégatás, hogy se a kérdéseket, sem a válaszokat nem hallani rendesen, így amikor Anikó pár kérdés után lezárja a szavazást, hogy kiderüljön ki a bronzérmes, a játékosok még mindig gyanútlanul mosolyognak meg integetnek, mire kb harmadszorra sikerül túlordítani a közönséget és megértik hogy mi történik. Greg úgy fest, mint aki mindjárt elhányja magát, viszont mikor kiderül hogy neki kell távoznia, meglepően jól fogadja. Búcsúfilm, kis pityergés, „Zsuzsu ha már kiestem, te nyerd meg” üvöltések, majd Puskás Peti benyögi hogy

„Greg, vár téged az utca”

amin horkanva nevettem fel, és Kebab lelép. Anikó újranyitja a szavazást, kiderül hogy az eddig leadott szavazatok nem számítanak, hanem teljesen tiszta lappal indulnak újra a voksok, Ti mint pro VV-sek biztos tudtátok hogy ez így van, de engem letaglózott a hír hogy ezek szerint az utolsó egy órában dől el minden.

5.jpg

A két bent maradtat nem hatotta meg különösebben a dolog, nyilván az „inkább ő, mint én” hozzáállást képviselik, a közönségben imádom különben hogy a „NŐI GYŐZTEST” táblát ha nem is szándékosan, de sikeresen takarják a „HUNOR” kartonlapok. Jönnek az utolsó vlog bejegyzések, Zsuzsu megpróbál meggyőzni róla hogy ő tényleg ilyen ember, különben is, Halak a horoszkópja, és a Halak-emberek híresen kiegyensúlyozatlanok, ami persze full kamu, legalábbis az én ismeretségeimből kiindulva, de a lényeg, hogy nagyon szeret mindenkit, és végre nyerje meg nő a játékot. Hunor a videójában megköszöni Roli barátjának a sok támogatást, nélküle nem tarthatna itt, szép gesztus, nem bán semmit

„…szóval ha szimpatikus voltam, tudjátok, hova kell nyomni.” (Hunor)

(That’s what she said.)

Anikó belekérdez a barátság dologba, miből gondolod hogy nem jutottál volna Roli nélkül idáig, mire a kérdezett elmondja élőben is, hogy sokat köszönhetnek egymásnak, támogatták egymást, Roli meg ordít a nézőtéren. Bevágások jönnek Zsuzsu ellopott és elhagyott cuccairól, a Belevaló-vezetés, az artikulátlan üvöltözések odabent Renivel, a párbajok, a feladatok a történelmi pillanattal, ahol fél másodpercig volt képes a víz alatt tartani a fejét

„Soha nem tudtam levegőt venni a víz alatt, de azóta megtanultam.” (Zsuzsu)

Hál'istennek! Anikó hozzáteszi hogy látta, hogy nagyon élvezte a műsorvezetést, van-e oka félni, basszus egyébként a mostani sminkkel meg kinézettel a két lány szerintem egészen hasonlít egymásra. Hunor emlékezetes pillanatai a maszatolásokkal kezdődnek, a sorban benne volt ugye Adri, Zsuzsu, Özvegy, Pumpedné Ági, Era meg már be se fért a bevágásba, amit Hunor „nem baj, hogy nem voltak itt csak ilyen csúnyácska lányok” megjegyzésével zárnak, amivel most vesztette el a női szavazói 78.5%-át, szégyelli is a dolgot. Legboldogabb pillanatok neki a farsangi bulik meg a szülinapok voltak, a robogót nem is teszi bele, csak miután Bajszi rászól, viszont mivel a műsor a reklám után Sittes Papa meséivel folytatódik, és Dzsudibível abban egyeztünk meg, hogy itt váltunk, én búcsúzom most, köszönöm szépen a lehetőséget és a figyelmet mindenkinek és átadom neki a szót. (hektor)

 

Dzsudibí

Hát, itt a vége, fuss el véle. Olyan nosztalgikus hangulatba kerültem, hogy tegnap kivételesen élőben is megnéztem a műsort, és a szignál felcsendülésekor kicsit máris hiányérzetem támadt, hogy bassza kutya, most egy évig megint nem lesz, aztán eszembe jutott, hogy az ideiben sem volt sok köszönet, akkor meg minek sírni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem egyik gyöki sem fog hiányozni, az idei egy olyan széria volt, hogy egyik játékos sem törte át a szívemet körülvevő vastag kőfalat, senki nem érdekelt, senkinek nem drukkoltam, és a végső hármasból egyiknek sem adtam volna szívesen nemhogy 36 misit, de egy szkájbébis bögrét sem. Na de erről majd úgyis írunk még részletesebben az évértékelőben. Tehát, én ott veszem fel a hogyvoltírás aranyfonalát, hogy Greg távozott, és bár sixxhez hasonlóan én is sejteni véltem, hogy a másik két jómadár mellett nem rúghat majd labdába, azért én megkockáztatom, hogy kimondjam hangosan, nem értek egyet sixx-szel, szerintem nem Greg highlighterbe oltott páncsillámsellő buziskodása ütötte ki a kezéből az aranykoronát, hanem egyszerűen egy kétszínű antipatikus gyökér volt, oszt kész. (nagyon szeretnék a következő szériáról is írni majd, kérlek had’ maradjak sixx, mindent visszaszívok.)

vv-greg_image_7d179ed3465773914dd0d7f55cb3_16-9.png

Na de. Itt vagyunk, maradt a körúti szexshop akciós polcáról felöltöztetett Zsu, és a bokáját télvíz idején is divatosan kilógató Hunor. Továbbá. Anikó ruhája nagyon ott van, színben, fazonban és stílusban is, és nem átallottam észrevenni, hogy a bótit is kipakolta rendesen, má elnézést, de szerintem ez még tökre belefér, nekem legalábbis nagyon bejön en bloc ánblokk. És ha eddig azt hittük, jó humora van a sztájlisztoknak, akkor ma bebizonyították, hogy az eddigi szettek csak a felszopói voltak a végső, megsemmisítő atomrobbantásnak Péteren, sorolom, mi minden került ma rá. Van szemüveg. Van fényes fekete zakó. Van szatén zsabós női blúz. Van hosszú női arany nyaklánc. Van oldallánc, mindez egy sima fekete farmerrel lefojtva. Hogy ehhez most egy csipkés fekete boxert kapott-e, vagy piros selyemtangát, azt már nem tudjuk meg.

1_32.png

Brácsó Krisztián olvassa fel nekünk mesekönyvből a VV9 történetét, szerelmek és árulások, barátságok és az összes kiagecimvagyte, box, villérhét, és nem tudom nem észrevenni, hogy a közönség soraiból egyébként hiányzást mutató Radics is belekerült azért az összefoglalóba, ha másért nem, hát emiatt:

febr_-18-2019_17-49-32.gif

2_26.png

7_16.png

8_16.png

9_15.png

A stúdióban szokás szerint mindenki küzd azzal, hogy kurvára nem hallja a másikat a folyamatos süvöltéstől, így lehetséges, hogy néha egy éles váltással Anikó kénytelen felkonferálni a következő szegmenst, így tesz foSoma összefoglalója előtt is, ami csak stílusában különbözik Kárszegétől (de hiányzott már ez a szó), tartalmában nem, ugyanis itt is összefoglalót kapunk az elmúlt 3 hónapról, no né má.

Az összefoglaló után Zsu és Hunor visszavonul a villába, Petinek - saját bevallása szerint - ezen a ponton már a bajsza is eksztázisban van, amin majdnem röhögök, de aztán mégsem. Következnek a celeb támogatók, Zsu táborát Farm Gaben, ÉNB Karola, ÉNB Dávid, ÉNB Tamara, Kovács Dóri (aki már kiérdemelte, hogy lekopjon az ÉNB előtag a nevéről), MC Hawer (beszarsz), Vásáry André (beszarsz megint), Brácsó Kárszeg VV Krisztián, Peller Anna és MIKIKE, VV Dennis és ÉNB Lali (akire a szívlapátot is sajnálnám) gazdagítja, míg Hunort ÉNB Gábor, ÉNB Joe, ÉNB Karesz, ÉNB Milán (asszem a videó szerkesztői véletlenül betévedtek egy ÉNB forgatásra, és még véletlenül sem arról van szó, hogy még itt is bújtatott reklámját láthatjuk a jövő héttől a VV helyét átvevő sorozatnak), ÉNB Roland (mondom baszki), VV Viki, Sebestyén expumpedgabóné wikipédia Ágnes, ÉNB Szofi (HÁT MONDOM BASZKI), ÉNB Tamás (hányan szerepelnek ebben szutyokban??), Novák Angéla, ÉNB Mesi (mostmár elmentek ti a pöcsömbe, na), és foSoma támogatja, utóbbi már Ági és Hunor jövendő gyermekeiről vizionál. Mindenesetre a sormintánál maradva holnaptól HV Dzsudi vagyok, oszt jóvan.

15_15.png

Mindenki nagyon örül mindenki támogatásának, Hunorból még Soma jövendölése után sem lehet kicsikarni, hogy ő Ági üzenetének egy kicsit jobban örült volna, mint a többiekének, és akkor drámai pillanat - amihez Zsu felveszi a klasszik kocsik között spiccesen pisilő pózt - A SZAVAZÁST EZENNEL LEZÁRJUK. Péter és Anikó húzzák, amíg lehet, Zsu és Hunor is láthatóan elég nehezen bírja már az utolsó pillanatokat, de ezt kivételesen még én is megértem, pedig én egy kis gecikígyó vagyok (puszi Böbi). Hát akkor lássuk, LÁSSUK, süvölti Ancsa, és én eskü kicsit libabőrös leszek, mint minden alkalommal, amikor valami jelentős véget ér, és tegye fel a kezét az, aki erre számított:

16_13.png

17_14.png

18_14.png

19_14.png

24_13.png.

.

.

wait for it

.

.

.

25_13.png

26_13.png

.

.

.

.

wait for it

.

.

31_11.png

.

.

.

.

wait for it

.

.

.

.

.

.

32_11.png

.

.

.

.

.

33_11.png

Mert én nagyon nagyon sok pénzt fel mertem volna tenni arra a legnagyobb nyugalomban, hogy ennek a szériának a nyertese Hunor lesz, aki a fődíjat mindenfajta megerőltetés nélkül bezsebelő Tuja Karakterét (igen, nagy betűvel) olyan tökéletes higgadtsággal hozta, ahogyan az a karakterisztikai nagykönyvben megírva vagyon, az ő egészalakos fényképével illusztrálva. Erre tessék, történelmet írva aszonta a kedves egyszeri szavazó, hogy nyerjen nő, nyerjen Zsu, a tuják meg húzzanak haza második helyezettként hányászöld szkájbébi veszpájukon. A bejelentést követő percekben Hunor zavart arccal téblábol fel s alá, mintha nem egészen értené, mi is történt, hiszen őt a tujaképző szemináriumon a vizsgák után úgy bocsájtották el, mint a valaha volt legeredményesebb diákjukat, erre tessék, mialatt a háttérből Zsu tébolyult, szünet nélküli sikítása és a nézők üvöltése szolgáltatja a háttérzenét, és Zsu megmászik minden megmászható bútort a villában, hogy azok tetejéről aztán tovább visíthasson. Ancsa szakítja félbe a szürreális pillanatokat, Hunort szólítják ki a stúdióba, aki kb negyedjére meg is hallja, mi a dolga, majd mindenfajta köszönés vagy akár csak egy kósza odakacsintás nélkül iotthagyja az üvöltő Zsut egyedül. Hiába, veszteni tudni kell na, de már megint egy kis gecikígyó vagyok, mert van annyi önkritikám, hogy tudom, ebben a helyzetben én minimum belebasztam volna Zsut a TV-be Anikó és Péter közé, majd angolosan kibaszva a villaajtót távozom.

34_11.png

35_11.png

36_11.png

Sebestyén Ági arca

41_7.png

Hunor a stúdióba visszaérve elmondja azt, ami a VV-k etikett kódexében ugyanott szerepel, mint a szépségversenyeken a világbéke, azaz a pénz az lófasz, de a barátok, és ezen belül is a BARÁT, azaz Roli, na az az igazi főnyeremény, meg persze a robogó, aminél már érezte, hogy ugyanaz a személy nem lehet vespa meg főnyeremény tulajdonos is, Roli ennél a pontnál omlik össze lelkileg.

38_10.png

39_8.png

40_7.png

Hunor, Greg után téged is vár az utca, Zsunak 1 perce van búcsúzni a villától, ugyanis mostmár őt is várják a stúdióban, GEGV. Zsu végigtrappolja a villát a rendelkezésre álló 60 másodperc alatt a járásra tökéletesen alkalmatlan lábbeliken, ennek ellenére többször gongatnak neki, mert ő lelkiismeretesen még a mosókonyhától is elbúcsúzik, majd kap egy kis füstöt és konfettit, aminek a nagy részéről lemaradunk, mert elég szarul választották meg a közvetítés szögét, egy a kamerába belógó csokor szirszalag ugyanis kábé mindent kitakar, majd egy kameraman is bejön, akin Zsu átgázolva jut ki végre 106 nap után a böriből. Péter szenzire üvöltötte magát, az élet értelméről beszél, meg a kislányról, aki idejött Bükfürdőről, oszt megnyerte. A nyereményt szimbolizáló táblát Baukó és Győző adja át, előbbi azzal gratulál, hogy Zsu megcsinálta, amit ő nem tudott, gondolom itt a női győzelemre és nem az épelméjűség megőrzésére gondol.

Látkép a csillám szirszalag mögül

47_3.png

Zsunak ezúton is gratulálok, a hogy mit gondolok a győzelméről, meg úgy általában erről az egész évadról, azt majd a rendes évértékelőnkben kifejtem, már akit érdekel, de annak is, akit nem, HV Dzsudi balra el.

54.png

Címkék: vv9
1291 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2019.02.17. 19:26:02

elsőőőőőőőő

Dr.Zé 2019.02.17. 19:26:11

Dikk. Há' vége van?

Cimili 2019.02.17. 19:29:32

Sixx, ez valami eszement jó lett!!! :)

,, 2019.02.17. 19:30:22

Fos9es!!!!!!!!!!!!

Cimili 2019.02.17. 19:30:52

@Angora Cardi: na mit szólsz? a 3 hónap alatt most sikerült először+ amikor Heverő elsőzött helyettem.:))

,, 2019.02.17. 19:32:07

@Cimili: és még a fos9et is lenyúltad, te áááállat:(

Cimili 2019.02.17. 19:32:14

Ja és Sixx nagyon rendi vagy, h lesz "így láttuk mi"!!

Cimili 2019.02.17. 19:33:34

@,,: pedig a 'csába-ra hajtottam. :DD

Thats What She Said! 2019.02.17. 19:34:07

Mikor kezdődik az őrület?

Sanda.Ipse 2019.02.17. 19:38:02

Nem hiszem, hogy Hunci nyerne. Nőnek KELL nyerni. Megmondta a zsizsikes is.

Dr.Zé 2019.02.17. 19:46:20

Vagyok olyan ideges , mint százmillió berepülő pilóta a cél előtt.

0.5 bit 2019.02.17. 19:48:01

@Sanda.Ipse: " Nem hiszem, hogy Hunci nyerne. Nőnek KELL nyerni. Megmondta a zsizsikes is."

+1

javier2 2019.02.17. 19:49:03

tegnap vagy 5x hallgattam ezt a zenét erre ebből is öfi lesz ...
nem szólok előre de ma ezt hallgatom : red hot chili : Can't stop

0.5 bit 2019.02.17. 19:49:44

Arra tudja vagy sejti valaki a választ, hogy milyen megfontolásból az eddigiekkel ellentétben nem lehet menet közben módosítani a szavazaton?

2019.02.17. 19:51:47

@0.5 bit: lehet hogy most az egyszer tényleg lesz bent közjegyző és csak igy lehet hitelesíteni

Cimili 2019.02.17. 19:52:59

@javier2: a ti késésetek nélkül nem sikerült volna, jó fejek vagytok mind! :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.17. 19:55:45

ah, remek felvezetés! kösz a posztokat, egyszerűen remek volt. hogyvolt nélkül élvezhetetlen.

2019.02.17. 20:03:27

Azert kíváncsi vagyok a végére

2019.02.17. 20:05:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: úgy lett volna helyes ha az elején az mondják hogy a vv9et egy anyuka kislányának kell megnyernie

2019.02.17. 20:12:21

PP a vegere leszokott a csápolásról. Viszont a P hangzóval még mindig teleköpi a mikrofont

Todd Chavez 2019.02.17. 20:14:48

Hogy ezt a rühes appot sosem sikerül rendesen megcsinálni..
Nyomtam szavazatot, elvileg rögzítette is, de még kinn van a "küldés" gomb. És nem is tudok semmit se csinálni, úgyhogy remélem tényleg rögzítve lett > < vannak itt hasonló first world problemekkel küzdők?

2019.02.17. 20:15:07

Még egy kis irodalom a végére.

Napi "powered by vers mindenkinek"

József Attila

(SZŐKE HAJAM...)

Szőke hajam már kibontom a szélnek
De arcomat mosolyba takarom
A hiába várt csókok igazát
Elbocsátja az asszony-hatalom.

Rózsákból rakni mindig-égő máglyát
Jól csókos tűzimádó tudna csak
Hát elbocsátlak csókos csóktalan,
Már lángot hívőbb kezek gyujtsanak.

Megosztozunk most iker életünkön
Tiéd a vágy, enyém a szerelem
S kihullsz belőlem, mint az üstökös,
De emlékcsillag száz marad velem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:16:09

Most van a tegnapi ismétlése, belenézek. Azért a ragasztópisztolyosra is rá lehetett volna húzni, hogy Zsut kizárják. Véletlen, tudom, de a csipesz is az volt. Tudom, ott a Csoki személye volt a mérvadó, de maga a dobás véletlen volt.

Dekken 2019.02.17. 20:17:31

Nézve a tegnapi ismétlést: Zsu-t nem lehetett volna kizárni, amiért G1G kezének nyomta a forró ragasztópisztolyt vagy mit?

javier2 2019.02.17. 20:18:02

@Cimili: :P 1x voltam első
hirtelen tök egálban lettünk :))))

2019.02.17. 20:18:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem lehet hát akkor pánnak kellene nyerni, hisz idén férfi nem nyerheti

2019.02.17. 20:19:20

@Dekken: azert g1g is rájátszott erre

javier2 2019.02.17. 20:19:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát igen de tudjuk zsu milyen és ő is mondta
Ő ilyen!Akkor , hogy zárjuk ki ?erről nem tehet.

Dekken 2019.02.17. 20:21:58

@Paic Róbert: Hogy goldolhatsz ilyet! G1G már többször elmondta, hogy ő mindig odateszi magát és a végsőkig küzd (pl box). Majd pont erre játszana rá? Szerintem jóval súlyosabb volt az, csak vissza fogta magát, és csendben szenvedett. XD

nyeh13 2019.02.17. 20:22:22

hajrá Zsuzsu bolondság! greg egy kétszínű gyökér. hunci meg egy lusta, láthatatlan kurva. I rest my case your honour. amúgy meg ha olvassák a szerkik: kibatyottúl szégyeljétek magatokat! még egy ilyen szar fos, unalmas, semmirevaló szériát nem batytam. retradált szereplők (az összes!) unalmas, minden eredetiséget és fantáziát hiányoló feladatok. Tudom, hogy ez trash műsor, de ez még trash-nek is legalja. ez híg fos. Váltsatok pályát, de kutya gyorsan.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:24:12

@Paic Róbert: @javier2:
rá, persze. Ahogy Zsu is a csipeszre. Mindkettő véletlen volt, csak Csoki személyiségében benne volt az agresszió és oda igazából csak egy szikra kellett.
De maga a történés egál.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:25:10

@Dekken: mert akit megégetnek, az pont így tépkedi magáról a bőrt. :D

Todd Chavez 2019.02.17. 20:25:59

Remélem a következő jobb lesz, jobb castinggal, szereplőkkel szemben objektív és nem elfogult formában. De ez persze túl nagy kérés.. persze nem ez volt a legszarabb széria, az a nyolcas volt...

Hétkilenced 2019.02.17. 20:26:07

Lol, az én voltam, köszi Sixx! :D
Ott azért valós veszély volt az az agresszív fasz. Egyszer majdnem lefejelte Erát, meg egyszer mikor a csajok énekelve felköszöntötték Adrit a szülinapján, mikor a többiek már aludtak, feléjük vágott egy teli vizespalackot, csak véletlenül nem találta el őket. Ettől még Zsuzsika egy életképtelen picsa, ha rájátszott erre is, meg a fejvízbemártóra meg a kézkinyújtósra, akkor meg faszkorbács.

nyeh13 2019.02.17. 20:26:23

elfelejtettem hozzáírni, hogy a műsorvezetők is minősíthetetlenül gyengék. Anikó nem. a kutya nem kíváncsi sem a Győzi sem Éva önfelszopó magánvideóira. és felháborító, hogy a BV alatt kb. 5 perc tartalmat sikerül bemutatni. Bénák vagytok, inkopetensek és impotensek. keressetek más munkát. mindannyian.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:27:44

@Hétkilenced: kiemeltem, hogy ott a Csoki személyisége váltotta ki és csak okot kerestek, de ha csak a történést nézed, az egál, mert mindkettő véletlen. Ellenben komoly sérülést okoz mind egy éles, mind egy forró tárgy.

Hétkilenced 2019.02.17. 20:28:31

@Hétkilenced: ehh, a második bekezdés csakazértis királynőnek ment volna.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 20:28:37

@nyeh13: lusta, láthatatlan kurva :DDDDDDDDDDDD

2019.02.17. 20:29:29

Látom kezd izzani a hangulat. A világ jövője fog ma este eldőlni

Hétkilenced 2019.02.17. 20:30:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, már látom, csak míg kiemelted, én már a telefonon pötyögtem, és azt nem láttam még. :)

2019.02.17. 20:31:10

Remélem az új kenyér árlisták is készenlétben vannak már

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:31:18

@Hétkilenced: átültem a laptop elé, ezt telefonon nem bírom. :D

2019.02.17. 20:32:18

Kérem a tippeket g1g mennyi %-ot kap?

Funk You 2019.02.17. 20:32:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Dekken: amit Zsu csinált, nem volt szándékos. Csoki csipeszdobásában meg volt egy adag agresszió. Ez azért különbség.

2019.02.17. 20:36:23

MókIca remelem valami extrahipergigamegakonténerhajóval jössz ma

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:36:23

Szép estét Mindenkinek!
@Paic Róbert: szőkeségem örömmel fogadta a verset! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG az előző posztnál írt Attilás résszel kapcsolatosan! Vhogy mindig egy ekg-n mozgunk! ;) Megyek cigizni! Majd megyünk együtt??? Még lógok egy illatos öngyújtóval! Nincs elfelejtve, törlesztenem kell! ;)

Sixx apánk köszönjük nagylelkűséged irányunkban! Szeri van!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:36:37

@Funk You: fentebb írtam, hogy Csoki már akármit dob, kizárják, vártak az alkalomra, benne volt nagyon a bomba, bármikor robbanhatott, el kellett kerülni. Magát a tényt írtam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:37:34

@Nyuszomuszo83: azért a viharöngyújtóm is jó volt. ;)

Később cigizek, most betolok még pár rántott csirkecombot. :D

Van der Waals 2019.02.17. 20:37:41

Sziasztok!
Én G1G-nek drukkolok, mert esélytelen és senkit nem érdekel, ahogy az sem kinek drukkolok:) 2004-ben a foci eb-n bejött a stratégia.

2019.02.17. 20:38:01

@Nyuszomuszo83: ne fújd be majd a füstöt csak a végen

2019.02.17. 20:39:50

@Van der Waals: vegul is valami bűzlik dániában

javier2 2019.02.17. 20:42:03

@Paic Róbert: greg ténylegesen 5% de zsti felszopja 13-ra :P

@nyeh13: mit szívtál mi is kérünk belőle
Amit én láttam Hunor minden állóképesség versenyt nyert .

Van der Waals 2019.02.17. 20:42:39

@Paic Róbert: attól tartok pedig ő lesz az egyetlen aki a celebvilágban képes lesz bennragadni.

Funk You 2019.02.17. 20:43:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok értem, de azt írtad, mindkettő véletlen volt. erre írtam, hogy Csoki csipeszdobása nem volt véletlen. az szándékos, dühös reakció volt.

2019.02.17. 20:43:43

@Van der Waals: van hozzá tehetsége el kell ismerni

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:44:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: jó ám, hogy jó volt! :) Rántott csirkeee, én meg ma csak húslevest ettem, meg bekészítettem a limitált kókuszos sport duóm, boldogsághormon gyanánt! ;)
@Paic Róbert: úgy volt! :) :) :)

@kólamámor: Kóla vettem pöstön a dda-ban vaniliás kólát!

A többieknek szóljatok kivéve a szíves bocsoknak, hogy topogjanak át ide! :)

javier2 2019.02.17. 20:46:02

@Van der Waals: ekg
greg celeb kompatibilis
kiszel tündét perifériára szorítja

Angora Cardi 2019.02.17. 20:46:45

@Paic Róbert: délutáni easy pollon ennyit kapott

Funk You 2019.02.17. 20:46:45

nekem is szaraxik az app. eddig ha szavaztam, mindig leokézta, hogy szavazat rögzítve. most semmi ilyen, csak halványzöld lett a küldés gomb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:48:19

@Funk You: míg Csokiból nem jött elő az agresszív vadállat, a flakondobálást is kimagyarázták neki. Utána meg már csak az alkalomra vártak, amit hozott is.
El tudom képzelni, hogy ha Reni csinálta volna ezt Zsuval, akkor ő is bukik. Mert ők mind magukban hordozták az agressziót.
Tudom, láttam, hogy véletlen, csak a gumiszabályra hivatkoztam.

Van der Waals 2019.02.17. 20:49:48

@javier2: el tudom képzelni zsótival egy melegrealityben

Van der Waals 2019.02.17. 20:52:01

@Paic Róbert: "tehetsége" van. A lufinugrálásba qrva jó volt pl

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 20:52:57

G1G szerintem kb. 10%.
És EKG mindenkivel, szerintem is megragad a celebvilágban, még talán saját műsort is kap, vagy a következő BV-t.
A többiek (pl. Hunor) szerintem nem is vágyik arra, hogy celeb legyen. Csak a lóvé kell, a népszerűség nem.
Zsizsiknek meg csak a mellcsináltatáshoz kell a lóvé, meg a további kiruccanásokhoz Olaszba'.

@Nyuszomuszo83: De jó! Egészségedre! :) Remélem, hogy örömünkben így a távolból koccinthatunk majd, mert/ha nem Zsu fog nyerni.

2019.02.17. 20:55:38

Valami nyugtatót kellene inkább a döntő előtt a nézőknek

Van der Waals 2019.02.17. 20:56:03

@KólaMámor: mondjuk baukó helyett lehet jobban tolná

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:56:21

@KólaMámor: most irtam neked hogy gyere át, de már itt vagy, de jó! :) köszönöm szépen! Koccintunk! :)

2019.02.17. 20:56:36

Reklámozni ez lemaradt

Kockautcaitejesember 2019.02.17. 20:57:41

@KólaMámor:
Egy emberként félelem önti el a lelkem ha G1G-t még 1 napig képernyőn kéne látnom!

moletty 2019.02.17. 20:59:05

Hajrá Hunor VESSZEN ZSUZSU !

VR6 2019.02.17. 20:59:25

@Paic Róbert: Greg 2%-nal tobbet nem kap.
De amugy Zsuzsu nyer, Roli helyett, aki Hunor helyett vitte vasarra a boret.
Most a 3 kozul a Hunor lenne a legkisebb rossz...

Frunkp 2019.02.17. 20:59:34

Fröccs bekészítve, füldugó a helyén. Egy ideig nem kell majd megint letagadnom mit néztem előző este. :)

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 20:59:37

@Van der Waals: Ez viszont 100%, hogy így lenne.

VR6 2019.02.17. 20:59:38

@Paic Róbert: Greg 2%-nal tobbet nem kap.
De amugy Zsuzsu nyer, Roli helyett, aki Hunor helyett vitte vasarra a boret.
Most a 3 kozul a Hunor lenne a legkisebb rossz...

Angora Cardi 2019.02.17. 21:01:04

@KólaMámor: Hunor kis autószerelő műhelyet akar.

2019.02.17. 21:01:43

Az ma mennyire életszerű Magyarországon hogy valaki szállodában vasalón főz kotyogós kávét?

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:01:56

@Nyuszomuszo83: köszike, hogy írtál. :)
Mindjárt kezdődőik.

Dr.Zé 2019.02.17. 21:02:13

Az ünnepi ávátárom.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:02:44

Ezt a hululut többet meg ne halljam.

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:03:21

@Kockautcaitejesember: Jogos a félelmed, de mivel viszonylag jó a beszélőkéje (vakok közt a félszemű), így van esély rá, h marad a képernyőn.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:03:22

Lacika öltöny nyakkendő sukár!

Cimili 2019.02.17. 21:03:36

bajusz most is fos, de ancsa nagyon csini.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:03:53

PP teleköpi P betűkkel Ancsa dekoltázsát. Amúgy tök jó Ancsa ruhája.

Dr.Zé 2019.02.17. 21:04:12

Ancsa jó dekoltázsod

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:04:27

@Angora Cardi: na, ez az infó eddig kimaradt, köszi. Nem rossz egy saját vállalkozás, jobb, mint a celebkedés.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:04:34

@Paic Róbert: utálom azt a reklámot is! :)
@KólaMámor: kezdödikkkk!

Ancsa milyen langaléta, nyugtatja pötit nyugodjon le. Ancsán ződ ruha,pötin fekete öltöny!
Állás:
50.38, 13% az utosó

Parasite 2019.02.17. 21:04:55

annyira jó érzés, hogy egy részt sem láttam ebből a fosból!

Bekkara 2019.02.17. 21:05:01

Greg örülhet ennek a százaléknak, Zsuzsu behozhatatlan.

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:05:05

Sziasztooooook! :)

Nem voltam pár napig, sajnálom roli kiesését, na, most ki is hullik vki? Legyen mondjuk......sellő

Cimili 2019.02.17. 21:05:28

@Angora Cardi: kőrszeg meg fehér atlétatrikóban.
állást mutiznak: 50,38-12,98-36,64 %

Angora Cardi 2019.02.17. 21:05:50

@KólaMámor: Egyik nap volt feladat és elmesélték mire költenék a nyereményt

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:06:01

Majdnem olyan ruhám van mint ancsáé

Dr.Zé 2019.02.17. 21:06:03

Óhh ez a szőke herceg , teljesen elolvadok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:06:13

Zsu megint piros zsáknak öltözött, Hunor kinőtte a nadrágját, Greg meg elfelejtette, hogy sminkmentes.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:06:31

G1G geje hidrogénszökén világit, zsizsikes full piros overálruhában myomja. Furcsa nekik. Zsizsikesnek lüktet a szíve! Jönnek ki!

Angora Cardi 2019.02.17. 21:06:34

Greg Halloween bulira öltözőtt.
Zsu piros kezeslábas.
Hunor öltöny.

csodalámpa 2019.02.17. 21:06:51

Greget szinte megsajnáltam, hogy pofán fogja verni ez a 13%.

Cimili 2019.02.17. 21:06:52

@Cimili: kőrszeg=kárszeg (pedig lefeleztem a körmeim) :D

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:06:56

Ki kell menni?! Eddig nem a villában nyomták végig?

Angora Cardi 2019.02.17. 21:07:03

@Angora Cardi: "mint" egy meleg porondmester a travi showban

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:07:05

@Angora Cardi: 1 részt nem láttam csak, tuti abban volt ez az infó. :D

Angora Cardi 2019.02.17. 21:07:40

Né a fizetett tapsolók Nyírlugosról.

pomac 2019.02.17. 21:07:41

no voltak állójegyek is:D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:08:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: de látod a latex nacit, készül zsóti ölelő karjába! Ma este forró hangulatú buláj lesz! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:08:22

@Cukorborsó88: pont ezt akartam kérdezni, de Petya már mondta is, hogy az első kettő visszamegy, a harmadik a stúdióból esik ki.

Cimili 2019.02.17. 21:08:31

@Cukorborsó88: csini nagyon.:) ilyen a színe is? me' passzolna a nevedhez.:)

Ildikó Zsuzsa Szabó 2019.02.17. 21:08:33

Sokan ottvannak a kiesett jatekosok kozul, de Reni nem ul Csoki mellett. Instagrammon sincs semmi kozos, sztem nincs koztuk mar semmi. nem birtam hogy ne kommenteljek erre, hogy szerelem igy szerelem ugy de mire kiment semmi sehol. nem gondolta komolyan hogy a csoki egy ilyen veglennyel lesz/ra var majd..... nem mintha a csoki egy fonyeremeny lenne, de azert Renyhe mas kategoria

Dr.Zé 2019.02.17. 21:08:38

Sej de vége vége vége már gergnek befellegzett már.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:08:53

Pötin HP szemüveg van??? Hol a villám a fejéről????

MacákékIcukája 2019.02.17. 21:08:55

Hahoka ismet! Erezzetek jol magatokat :)
Megint egy vv aminek nem nezem a dontojet es nem szurkolok senkinek :D
Azert szoljatok legyszike amikor szavazatokat kell manuperalni, rarakom a meguszos Huncipuncira ahelyett hogy a kedves Rolira raknam a fenebe is :(

Angora Cardi 2019.02.17. 21:09:00

@Cukorborsó88: majd a 2 még visszamegy
@KólaMámor: pedig közvetítettem

Frunkp 2019.02.17. 21:09:01

Basszus, ezeket a ruhákat maguk találták ki, vagy valami terrorista összeesküvés? Az első tömegpusztító fegyver, ami tv-n keresztül is rögtön sugármérgezéses tüneteket produkál.. (Avagy ide a vödröt, pedig csak fél frösscöt ittam!)

Cimili 2019.02.17. 21:09:18

hol késik a mai konténerünk??? Móki merre jársz?

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:09:23

Kapafogú Renátó (vagy ki) is ott van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:09:35

Zsunak qva jó a szandálja, meg szép a sminkje, de megint grimaszol.

Cimili 2019.02.17. 21:10:09

zsu savanyú feje pricelles. csak huncit és sellőt élteti a tömeg.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:10:38

Gregen spanyolöv csokornyakkendő rózsaszín buzifelső neccből! Kontééénert!

Frunkp 2019.02.17. 21:10:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: Összekeverte a sminkmentest a sminkmentéssel, és mindent kiment a villából a fejére kenve!! :)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:10:50

@Paic Róbert: hoztam :))))) a kellő méretet....

g1g úgy néz ki, mintha melle lenne..... a ruhák is és az egész.... olyan low budget.... tesco gazdaságos......

Dr.Zé 2019.02.17. 21:11:02

Petyát a hemügéje felöltöztette.

Kostarika 2019.02.17. 21:11:04

Én most elköszönök Tőletek, mert ha Zsu nyer, már nem tudok, ugyanis falhozvágom a telefonomat.

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:11:47

@Angora Cardi: igen, utána mondták. Köszi nyuszi :)

2019.02.17. 21:11:54

Renyhe hogy visít

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:12:12

@Kostarika: nyugi ne menj, buli van, ráérsz, telefon nem vétkes, hogy földhöz baszd! ;)

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:12:36

@Nyuszomuszo83: naaaaa ne fesd az ördögöt a falra :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:12:42

@Frunkp: ja, összekeverte a szezont a faszommal..... :)

Te már ittál? Bakker, lemaradtam. :) Tejet kérsz? :D

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:12:52

@Kostarika: remélem nem lesz rá szükség

Mók_Ica 2019.02.17. 21:13:28

@Paic Róbert: mikor nem???? :))))

ott van expumpedné is, roller mellett..... ha hunyor nyer, rögtön le is csap majd rá..... az aranyásója.... pffffff

Cimili 2019.02.17. 21:13:32

@Mók_Ica: na végre! :))))))) má aszittem átalszod.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:13:59

@Mók_Ica: Gregé a 12%. És ezt is csak nagy jóindulattal.

Bevontattad az összes tartályhajódat? :D

Angora Cardi 2019.02.17. 21:14:08

@Cukorborsó88: szivi Cuki :)
@KólaMámor: én is utsó pillanatig remélek

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:14:23

Én meg megfogadtam, hogy ha Zsu nyer, akkor tartok egy horror maratont a hentelős fajtából (csak hogy levezessem a felgyülemlett feszkót és agressziót).

Cimili 2019.02.17. 21:14:42

@Kostarika: úgyse bírod ki, végig fogod nézni velünk.:))

Angora Cardi 2019.02.17. 21:14:42

Greg rosszul emlékszik: Mikor beérkezett Ánusz és Csoki olyan pofát vágott hogy jé egy ratyi, priceless volt főleg az Ánuszról kiderültek fényében.

Dr.Zé 2019.02.17. 21:14:45

Egy ilyen pink zakót én is veszek , megy az egyéniségemhez.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:15:01

@KólaMámor: Ez az én Kólám :D büszke vagyok :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:15:10

@Mók_Ica: azért ül mellette Roli. Hogy megvédje Hunort meg a nyereményét.

Mók_Ica 2019.02.17. 21:15:12

sokkal jobb cuccban ülnek az utolsó vacsoránál, mint most kint a párbajon.....

Angora Cardi 2019.02.17. 21:15:52

@Nyuszomuszo83: ő már a Moulin Rouge-ba készül

gazo 2019.02.17. 21:16:01

Zsuzsu a tv-ben a tényekkel szembesül.....heee

Mók_Ica 2019.02.17. 21:16:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem ők jóban maradnak (hunyor és roller)

Cimili 2019.02.17. 21:16:24

szefós és g1g egymás kezét szorongatják a phhárbajon.

,, 2019.02.17. 21:16:39

@gazo: túlélték, de mégis meghaltak:)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:16:52

@Cimili: Kárszegről le se rohad az atléta két éve.
@javier2: igen: 50,38-12,98-36,64 % :P

Zabkása 2019.02.17. 21:16:57

sziasztok! Gyüttem kommentelni és szurkolni :D

Zsú majd meglepődik Sellővel kapcsolatban, ha visszanézetik vele :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:17:10

@Kostarika: Ne tedd, nem ér annyit az egész. Már nyertél az egésszel, minket. :)

,, 2019.02.17. 21:17:15

most kapcsoltam be, jesszus az ott mici az a bohóc?

Angora Cardi 2019.02.17. 21:17:21

A harmadik már távozhat is.

javier2 2019.02.17. 21:17:22

@Kostarika: ne tedd :))))

tedd szépen a rendőrre!

Mók_Ica 2019.02.17. 21:17:35

úúúúú..... ilyen gyorsan elküldik a 3dik helyezettet???? nézzük kié volt a 12%

Dr.Zé 2019.02.17. 21:17:38

Érik az izgulás , az nem baj csak ki ne hajtson.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:17:44

szegény NagyŐ Anikó még mindig életidegen ide

Frunkp 2019.02.17. 21:17:44

G1G legnagyobb öröme, hogy lelkesen futnak felé? Ha nem lennék állatbarát azt mondanám tartson kutyát.

Cimili 2019.02.17. 21:17:55

@javier2: 50,38-12,98-36,64 %

most lezárták a szavazást, g1g röpül gondolom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:18:11

Szavazás vége, telefonokat elő, jön a második szavazás mindjárt.

Pápá Csillámfasz.

Hol a közjegyző? Legalább megmutathatnák. :)

Dr.Zé 2019.02.17. 21:18:31

Ez az zavarjátok le , oszt csókolom.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:18:39

Szép jó estét Mindenkinek!

Ancsa pont lezárta a szavazást, akkor lássuk a medvét...:)
Remélem Greg esik ki először.

gazo 2019.02.17. 21:19:17

Greg fosik mint állat

Zabkása 2019.02.17. 21:19:27

Greg, húzz a bánatba!

Angora Cardi 2019.02.17. 21:19:35

@javier2: kitől loptam Nyírlugost? :P

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:19:46

Picinyke elégtétel látni a nyálkás szardarab pofára esését.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:20:09

Greg a 3. elég kulturáltan fogadja.

Mók_Ica 2019.02.17. 21:20:20

bejött a tipp..... greg esett ki :)))) egy kicsi éljent kiabálok most :)))))

,, 2019.02.17. 21:20:35

Gratulálok erőlegénynek, begyűjtötte az 1. pontját!:)

Kostarika 2019.02.17. 21:20:40

Mondhatni CSÚFOS vereség!!!

Dr.Zé 2019.02.17. 21:20:44

Zsótiiiiiiiiiiiiiiiiii , csak levélhordó vagy.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:20:55

Pá pá Pán Péter! Zsu persze imádja...

Mók_Ica 2019.02.17. 21:20:55

@javier2: igen, ott van és hunyornak drukkol ezerrel

Cimili 2019.02.17. 21:21:26

@Mók_Ica: ekg
aszondja: köszönöm mindenkinek, h hállihúdi sztár lehettem :DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2019.02.17. 21:21:49

@Angora Cardi: háááát..... sír.... ő meg volt győződve, hogy megnyeri..... az arcára volt írva....

Angora Cardi 2019.02.17. 21:21:57

@javier2: meglátjuk, greget szerintem mindenki tippelte 3.-nak

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:22:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: elírtam a %-ot te írtad jól

@,,:
Megvan ismét a pontom! Sálálálálá! :D

gazo 2019.02.17. 21:22:08

Gregus ezért kár volt erőlködni, kurva gyorsan leléptették...

Frunkp 2019.02.17. 21:22:34

Végre mindjárt levehetem a heggesztő szemüvegem visszafordíthatatlan retina sérülés veszélye, vagy spontán róka idézés nélkül!! :)

Dr.Zé 2019.02.17. 21:22:36

Ment a hűtlen nehéz fejjel,,,,,,, (loptam)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:22:39

@Cimili: én a te kezedet fogom :)))) drukkolunk hunyornak :))))

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:22:50

Csusszanhat rá egyenest Zsóóóóti szerkesztő úr (?) faxára... ...vagy írógépére, nem is akarom tudni...

Cimili 2019.02.17. 21:22:54

@Angora Cardi: őszintén, van más választása? na már sír.

Kostarika 2019.02.17. 21:23:17

Remélem elolvassa majd, miket írtunk róla. Lefagy a műmosoly az arcáról.

Zabkása 2019.02.17. 21:23:17

ez a kommersz kamu duma, hogy minden kieső többet nyert, mint a fődíj :D
A múltkor a VV "fura" Annamaria adta oda a Sparban a párizsit, ő is többet nyert gondolom :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:23:39

Faszomatbazdmeg by Kingunella.
Ez 30 év összes eredménye, összes vágya és álma és ez volt 30 évének a csúcsa?
Hát, menj ki az utcára.

Cimili 2019.02.17. 21:23:41

@gazo: most is folyamatosan nyallerkodik ancsának, bajuszt le se szarja.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:23:45

Jaaajj de szép ez a nem öszinte mosoly, azt mondja emberként távozik, facom akkor nem sellő????

javier2 2019.02.17. 21:23:56

avassátok már szentté :)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:24:03

Bajusz azt mondja Gregnek: testközelből imádhatod most már őket, mikor kiabált imádlak benneteket. Jóvan bajusz volt egy poénod. :)

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:24:15

Greg milyen nehezen hagyta el a stúdiót

Dekken 2019.02.17. 21:24:20

Emberként távozok aszongya... Én meg valamér aszittem sellő vagy unikornis (vagy magát az ellőbienek képzelő gerinctelen kigyó)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:24:48

@Cimili: mindig sírik siratja a sok péztet

Mók_Ica 2019.02.17. 21:24:49

@gyümölcs almafa kommentelő: ott van neki renátóóóóóóó

@Hümmögő Hammogó: bajusz idegállapotban van..... tiszta hülye :)))

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:24:50

Eléggé sajnálom Csillámot az eddigi 30 évéért, ha a VV9 volt a csúcs...

zeddez 2019.02.17. 21:24:51

Hunor nyerjen má', ne az a H.P.

gazo 2019.02.17. 21:25:03

@Cimili: most már spongyát vagy földet rá...sose lássuk viszont

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:25:42

Na, gyorsan leszavaztam Hunorra. Most megyek pisiszünetre.

Zabkása 2019.02.17. 21:25:47

Milyen már, hogy most nem lehet cserélni szavazatot? Mire fel?

Mók_Ica 2019.02.17. 21:26:11

ha ilyen hamar kibaCták g1g-t, mi a franc fog 11-ig történni???????????????

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:26:12

Savaztam Huncira! Sajnos a szaunára nem lehetett!

Dr.Zé 2019.02.17. 21:26:31

ZUsuuuuuuuuuu te vagy a bajnok!

zeddez 2019.02.17. 21:26:31

@Zabkása: az melyik Annamária volt? aki a VV után fent volt a rosszlányokon és vmi újságíró bebuktatta?

Cimili 2019.02.17. 21:26:36

nálam még 3-at mutat a szavazás.

Thats What She Said! 2019.02.17. 21:26:37

Nyomtam egyet Hunorra. De nem tiszta “szivvel”. Csak Roli miatt.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:26:49

@Mók_Ica: Ja-ja! Ancsa tök higgadt, Bajusz meg pörög, mint a búgócsiga :D

0.5 bit 2019.02.17. 21:27:12

Amikor kiefele mentek:
Honor: - Hölgyeké az elsőbbség.
Greg: - Köszönöm.

Mók_Ica 2019.02.17. 21:27:18

szavazatom leadtam hunorra...... kérem a fuji instamax gépemet mán.....

Dr.Zé 2019.02.17. 21:27:28

@Zabkása: A közjegyző megtiltotta. Alkotmányellenes.

Zabkása 2019.02.17. 21:27:37

@zeddez: igen volt azt hiszem ott is. Az a gülüszemű borzalom. VV Ati majdnem látta a zuhanyzóban és futva menekült, hogy nem akarja :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:27:39

@zeddez: az, furafejü lány, akinek volt egy gyereke!

Frunkp 2019.02.17. 21:27:42

Kiváncsi lennék hányan szavaztak összesen. Régen azt is mutatták. Kiváncsi lennék, hogy nézik e mások is, vagy csak a magunkfajta hogyvoltos "trollok". :)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:28:05

@0.5 bit: ezen én is röhögtem :))))

Zabkása 2019.02.17. 21:28:14

@Dr.Zé: hívom az ügyvédem, de minimum tüntike az RTL székház elé 11től

Cimili 2019.02.17. 21:28:14

@Cimili: má nem. :) szavaztam

Kedves külföldről szavazók, lehet küldeni a másodikat.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:28:24

@Mók_Ica: Mókim azt én is, de nem kaptam pedig savaztam minden szarra! :D

2019.02.17. 21:28:47

Hollywoodi stár pfj broáf

MacákékIcukája 2019.02.17. 21:29:05

En Rolira szavazok mmkk, fel is tortem az appot

Mók_Ica 2019.02.17. 21:29:13

@Frunkp: a fészbukos trollok is nézik sztem..... no meg az elcsatolt területek.... kb 60 millióan :))))

0.5 bit 2019.02.17. 21:29:28

Mire lezárták a szavazást egy nagyon kicsivel került 50% alá Zsu.

A végere sacc/kb 60-40-el nyeri Zsu.

csincsilla72 2019.02.17. 21:29:32

Ment a szavazat Hunorra, ha már így alakult.

javier2 2019.02.17. 21:29:33

most az a kérdés hogy a korlátolt képességű szabad csapat
zsu szavazó tábora tud -e újraszavazni.
abba bízok lefagynak.

Cimili 2019.02.17. 21:30:03

@Mók_Ica: ilyenkor visszaszoktak sétálni a vellába, oszt ott tudják meg, h ki a főnyerő.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:30:34

@csincsilla72: Csincsiii befutottál te is! :)

MacákékIcukája 2019.02.17. 21:30:37

@Cimili: koszcsike, megvolt! Leskelodtem hsz-eket es lattam :)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:30:59

@Nyuszomuszo83: tuti mindet zsótti vitte el.... és az is tuti, hogy most g1g kap egyet vigaszdíjként :))))

Frunkp 2019.02.17. 21:31:35

@Mók_Ica: JA, igen, akkor ez a válasz arra is miért nem mutatják a közjegyzőt. :)

Oh my... 2019.02.17. 21:31:39

nyah, eddig bejött a papírforma, és nekem is sikerült befutnom még idejében, le is szavazok ismét Hunorra, Zsizsikesnek meg valami ótvar sárgák a frontfogai, blőee! nem érzem, minek rúzsozza magát ilyen kontrasztos színnel, ami sajnos kiemeli a foghibákat, ritka ízléstelen.

hát és sziasztok, visszaolvasni most nem volt időm, épp csak hogy elszabadultam, hogy még a szétszéledés előtt elcsípjelek titeket, plusz bejelizzek a blogtalira.. ;)

MosóMaca 2019.02.17. 21:31:39

Estét! Másik postnál kérdeztem,hogy történt-e valami sorsfordító tegnap,mert nem láttam. De ezek szerint nem,marad Zsizsikes befutónak?!

Cimili 2019.02.17. 21:31:49

rollert láttátok a stúdióban?

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:31:53

@Mók_Ica: meg mást is kap zsótitól! :D

2019.02.17. 21:32:38

Kurva blogmoci folyton kiléptett

Mók_Ica 2019.02.17. 21:32:45

@Cimili: ezt tudom... de még csak 1/2 10 van.... van 1,5 óra.....

zsu szerint szoros volt a százalék..... melyikre gondolt????????

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:33:06

@Mók_Ica:

"ott van neki renátóóóóóóó"
Ja, most hogy mondod, akkor ez a tiszta szívű (pervollal mosva) szentember (szentasszony? esetleg: szentszemély, hogy ne legyen neme, ugyebár) biztosis hogy a hűség szobra, hát eddig is kőbe lehetett vésni a szavait, sőt márványba, olyan biztos volt amit mondott, a biblia igéje kutyafasza ahhoz képest.
Hát ja.

Zabkása 2019.02.17. 21:33:08

Hajrá tujaHuni! Roli miatt, a fogyimogyi nehogy már elvigye a gempát

Angora Cardi 2019.02.17. 21:33:09

Era fekete hajjal.
Roli ott ült a szélén @Cimili: láttad?

Cimili 2019.02.17. 21:33:17

@Mók_Ica: az enyémet is ő vitte el????? zsottti, adod vissza!!

stv141 2019.02.17. 21:33:29

Hunor szurkolótáborában van egy szőke, borostás, szétállófülű srác, ismerős valahonnan :D

MosóMaca 2019.02.17. 21:33:34

Mit csináltak süsü szemöldökével?! Túlszaladt a csipesz?! Neki mindig meggyűlik a baja ezekkel a csipeszekkel

VR6 2019.02.17. 21:33:42

@Cimili: elso sor, VV Soma mellett.

Cimili 2019.02.17. 21:33:50

@Angora Cardi: nem láttam. melyik oldal szélén?

Mók_Ica 2019.02.17. 21:33:57

@Cimili: igen :))) és erát sötét hajjal..... és a többség hunornak szurkol a stúdióban

@Nyuszomuszo83: azt már remélem nem látjuk :)))) vagy inkább broáf.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:33:59

@oh.. my.... szép volt Roli!!: ez alatt még futni fog a komment holnap is, aztán találunk másik helyet, ahol folytatjuk. Következő talira meg mmkk gyere. :)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:34:26

@Cimili: Csoki, Lackó, Cinti, Era, Soma, Roli, első sor jobb széle

javier2 2019.02.17. 21:34:43

zsu azt mondta nem gondoltam hogy ilyen szoros

Mók_Ica 2019.02.17. 21:34:55

@Cimili: ott van nála az összes.....

zsu, kérlek ne énekelj!!!!!!!!

Zabkása 2019.02.17. 21:35:06

Zsú erős...... napersze. Oktalan bántás? Ha segítenek, hogy valamit nem úgy kell hámozni vagy mondani, már ment a sírás :D

Dekken 2019.02.17. 21:35:09

Ha feltételezzük, hogy G1G szavazói nagy részben/egészben inkább Zsura szavaznak most:
Ha növekszik a különbség akkor Zsu vezetett, ha csökken akkor Hunor.

Cimili 2019.02.17. 21:36:38

@Angora Cardi: ó köszi, majd figyelem.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:36:44

Hoztam mandarint! Ki kér??? :D

Valaki szóljon már zsizsikesnek hogy nem oktalan hanem ok nélkül vagy ez csak ilyen tájszólás és nekem bassza a fülem??? Folyamat ezt mantrázza!

katemoss 2019.02.17. 21:36:44

App lefagyva... azt mondja nincs aktív szavazás.. :/

Dr.Zé 2019.02.17. 21:36:46

Zsuzsikám rád férne már egy jó nagy löket.

csodalámpa 2019.02.17. 21:37:04

Nő is nyerhetne VV-t már, de ne ez....

Mók_Ica 2019.02.17. 21:37:23

@gyümölcs almafa kommentelő: renátó találkozott vmi tiltott személlyel.... míg g1g bent volt a villában.... ez derült ki valentin napon...... g1g tekintete többször elsötétült..... de higgadt maradt és nem tekerte le renátó pöcsét......

Kostarika 2019.02.17. 21:37:35

@javier2:
Már dobtam 3 szavazatot a Hunorra, Roli miatt is.

Oh my... 2019.02.17. 21:37:37

@Nyuszomuszo83: szijja :* siettem haza, mégiscsak az utolsó napunk egy időre, szerencsére férj megértő, mint mindig ;)) és az app is működik, jeeejjj! leszavaztam Hunorra - ROLI MIATT, CSAKIS - , örülnék, ha ma meglepetés érne... ;) HAJRÁ HUNOR!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:37:54

És rájöttem, mi zavar Zsu beszédében.
A válaszai. Mindig megismétli a kérdést, és úgy válaszol. Emlékeim szerint elsőben volt ilyen gyerekkoromban.

javier2 2019.02.17. 21:38:16

roli de vicces :))))

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:38:24

Tudom, hogy finálé meg minden de komolyan 11-ig tart a nagy semmi?

Frunkp 2019.02.17. 21:38:25

Megvan mire emlékeztet bajusz: Mint egy elutasított karakter a Harry Potterből, a hipszter vegán halálfaló...

Cimili 2019.02.17. 21:38:30

@Nyuszomuszo83: köszi, meghagyom másnak, most toltam be 2-t.:)

,, 2019.02.17. 21:38:32

ne hari, de nekem mind2 ótvar. részemről tökmindegy, melyik nyeri

Dr.Zé 2019.02.17. 21:38:45

@katemoss: A közjegyző most radírozza a hunci voksokat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:38:49

@katemoss: nekem is, de kikapcsoltam, visszakapcsoltam és ment.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:39:24

@oh.. my.... szép volt Roli!!: szuper! Huncira én is mert Zsizsikest neeee!
@Angora Cardi: ugyeeee! És újra elmondta a nyomi!

Mók_Ica 2019.02.17. 21:39:59

@Frunkp: elbaszott bűbáj tanár......

Cimili 2019.02.17. 21:40:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem is figyeltem. akkor felmondja magának, h el ne felejtse mi a kérdés.

2019.02.17. 21:40:18

Zsu vlogja kicsinált. Én nem fogok váltózni

KapitányG 2019.02.17. 21:40:22

Zsuzsu a dobogó élére akar állni

,, 2019.02.17. 21:40:29

@Maximista vagyok: van rá 10 másodperced:)

javier2 2019.02.17. 21:40:53

@Kostarika: én is hármat
ha zsu megnyeri az rtl -en csattan az ostor orbán helyett...

Dr.Zé 2019.02.17. 21:40:58

még több mint egy óra,,,,,,,, ájáj

Hétkilenced 2019.02.17. 21:41:40

Kellett vón' egy ivós játék Zsuzsi "megmondom őszintén", "én úgy gondolom", "az az igazság" szófordulataira.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:41:45

@Cimili: sport duó egyik fele??? :D Igazságosan osztom, nem testvériesen! :D

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:41:52

@Mók_Ica:

Szerintem ez a világon semmit nem jelent.
Node... ...mit értek én a lovakhoz?
Vagy a süllőkhöz?
Nopláne a pondrókhoz...?

Mók_Ica 2019.02.17. 21:42:07

@Cimili: most láttad rollert???? ott van és 1000rel drukkol :)))

zsu rezignáltan ül...... karbafonva....

zeddez 2019.02.17. 21:42:10

baze, felraktam ezt a rtlmost app-t.... de ebben hogy kell szavazni?
plz F1

Zabkása 2019.02.17. 21:42:11

Taktika szó alatt Zsú feje :DDDDD (rühellem)

Cimili 2019.02.17. 21:42:21

@javier2: hó, h eszembe juttattad, h 3x is lehet. minyá nyomok még szavazatot huncira.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:42:21

Hunci megmondja a taktika szó nem emberölés! :D

Oh my... 2019.02.17. 21:42:33

jézusom, Erát nem ismertem meg sötét hajjal...

etikette 2019.02.17. 21:42:34

Hunor nagyon csinos! Tok jo ez az oltony :) de PP bajusznal nincsen csinosabb a fold kereken! Harry Potter szemuvegben...falnam

javier2 2019.02.17. 21:42:41

@MacákékIcukája: hunor blogjában roli :))))táncol rolisan tolja!

Kostarika 2019.02.17. 21:43:17

@javier2:
Nen lehetne, hogy mindkettőn csattanjon?!

MosóMaca 2019.02.17. 21:43:31

Zsunak olyan feje volt,mint aki halálra unja ezt a nagy izgalmas döntőt

,, 2019.02.17. 21:44:09

ugye a beleavalóba az összes lemminget meghívják? (AdrixRoli=otp)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:44:47

@gyümölcs almafa kommentelő: csak elmeséltem mi történt g1g-vel..... felőlem bármi is lehet a kapcsolatával, össze is jöhet zsóttival...... a sellőkhöz és a pánokhoz én sem értek.....

baszki..... most kellett leadni, hogy zsu maga rakta el a szarjait???? amiért kiküldte rollert hazugságvizsgálatra......pppfffeejjjjj

Frunkp 2019.02.17. 21:44:48

@Mók_Ica: Vagy mérgek kivédése organikus szűrővel tárgy tanára. A bűbájt csak tagadó formában említeném vele összefüggésben. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:45:14

Zsu a konyhatündér. Köszi, jön vissza a vacsim.
Zsu és az eltűnések. Jé, a bodyt ő rakta ki a mosodába?

,, 2019.02.17. 21:45:37

@Mók_Ica: WTF? nem figyeltem, ezt leadták most????

pomac 2019.02.17. 21:45:45

@MosóMaca: tud fejeket vágni ez tény :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:45:49

@Mók_Ica: basszzuus, a barom keverte el! Ennyit a manipulálásról! :/

csincsilla72 2019.02.17. 21:45:53

@Mók_Ica: Móki, a konténerem tele. Vételeztem másikat :-)

Zabkása 2019.02.17. 21:46:11

"Soha nem tudtam a víz alatt levegőt venni"
Milrt, ki tud baszod? :D

javier2 2019.02.17. 21:46:12

zsu 5 pillanata mind szar volt :)))

,, 2019.02.17. 21:46:14

@Nyuszomuszo83: a bodyt v a fényképeket is??

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:46:25

@MosóMaca: mikor nem ő beszélhet, csak pofákat vág.

Frunkp 2019.02.17. 21:46:29

@etikette: A zakó rendben de a nadrágot visszadhatná annak a szerencsétlen törpének akiről lerángatta! :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:46:33

Várjatok, mire mondta Zsu,h berakta a mosodába?!

Amúgy én tudtam szavazni! (Hunorra, Roli miatt:) ) Bár először azt írta,h nincs aktív szavazás, de aztán ki-beléptem;)

etikette 2019.02.17. 21:46:39

A Radics hulyegyereket nem hivtak meg?

Kostarika 2019.02.17. 21:46:54

@zeddez:
De csak ha Hunorra szavazol!!!

Bal sarok fent vonalkák lenyit, vv9 - re kattint. Alul középen szavazás.
Hunorra nyom és elküld gomb.

zeddez 2019.02.17. 21:46:56

"soha nem tudtam víz alatt levegőt venni"

szerintem kopoltyú nélkül még mások sem, max megpróbálták elétük utolsó pár másodpercében

MosóMaca 2019.02.17. 21:47:02

@Nyuszomuszo83: @Csakazértis én vagyok a királynő: milyen jó,hogy belekerült az öfikbe is,nem?! Kötsögök...

2019.02.17. 21:47:55

Zsu megtanult viz alatt lélegezni. Hiaba no kopoltyúja van halak

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:47:59

@Nyuszomuszo83: Komolyan, Zsu és a kavarásai a cuccaival... Pfff...

Mók_Ica 2019.02.17. 21:48:05

@,,: igen..... rohaGGYanak meg....

@Nyuszomuszo83: barom, ahogy mondod......

@csincsilla72: gyere drágám, vigyél csak nyugodtan :)))

hunor legjobb pillanatai a csajozások???? f@szfej retek......

etikette 2019.02.17. 21:48:07

@Frunkp: igen igaz alul eleg koltsegcsokkentett

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:48:29

Hunorról kellett ez. Nehogymár jókat adjanak be.

pomac 2019.02.17. 21:48:33

@Hümmögő Hammogó: össze vissza vágás volt ,de konkrétan a törölközőre mondta

Angora Cardi 2019.02.17. 21:48:38

@etikette: Áh, rég elhatárolódtak tőle.

javier2 2019.02.17. 21:48:41

@etikette: radics rászart az rtl-re :)))))

MeadowSoprano 2019.02.17. 21:49:04

Reni mennyire elvan szallva magatol......jezusom nem tudom elhinni ennyire buta nagykepu picsa

Angora Cardi 2019.02.17. 21:49:10

@mézescsók a döntőn hiányoznak a meglátásaid, de remélem utána olvasom a véleményed

Thats What She Said! 2019.02.17. 21:50:19

@etikette: gyanítom, h Radiccsal szerződést bontottak. Ha van ilyen...

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:50:27

Zsizsikesnek javaslom a varangydudvát! :D
Most felszopják ismét Zsizsikest??? Menjenek ezek a picsába!

Cimili 2019.02.17. 21:50:56

@MeadowSoprano: első perctől kezdve ilyen volt.

javier2 2019.02.17. 21:51:13

zsunak nem volt 5 jó pillanata akkor hunornak sem lesz (zsóti)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:51:20

@MosóMaca: a képet meg Lekvár mondta, hogy ő kavarta el (mondjuk ezt már a legelején mondtam, hogy a ruháival együtt belökte a fiók mögé, azért volt az alatta lévő fiókban).

Zabkása 2019.02.17. 21:51:43

@MeadowSoprano: tipik az a picsa, hogy megmutatják neki a kommenteket meg a cikkeket, és persze mindenki fasz, csak ő piros helikopter

Mók_Ica 2019.02.17. 21:51:43

hódító hunor :)))))))))))))))))))))))))))

MeadowSoprano 2019.02.17. 21:52:20

@Cimili: tudom csak meg mindig elkepedek mennyire egy ocsmany no

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:52:34

@MosóMaca: faszán kihagyták, neeem nem akarják a sok naiv embert orruknál fogva vezetni! Szegény Zsizsikest úgy sajnálom! Brühühü! (NEM)

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:52:35

Hunor még így sokkal emberibb mint süsü, hiába húzzák le a “csajozással”, úh. most már hajrá hunci!

javier2 2019.02.17. 21:52:59

pufi nyuszinak mert harry potter rajongó

"radics lesz még a tv2 üdvöskéje"

etikette 2019.02.17. 21:53:20

@Thats What She Said!: de egyszer volt valami megbanasa lattam egy blogot tole „veletlen“...

Mók_Ica 2019.02.17. 21:53:22

rollernek nem lesz hangja 10 perc múlva :))))

cigiszünet, akit érint..... az erkélyen tali..... aki akar csatlakozzon :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:53:27

@pomac: törölközőre? Én a bodyra értettem, de így is mindent elmond, hogy elkeveri, aztán beleáll valakibe, ahelyett, hogy gondolkodna.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:53:40

@Nyuszomuszo83: Naná,h felsz... Annyira egyértelmű,h most női győztest akarnak. Bekattant nekik, mint Győzőnek az almafa.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:54:11

@javier2: harry potter is és gollam rajongó is :D

Maximista vagyok 2019.02.17. 21:54:26

@,,: átpakolom. Bassza meg a Zsu, megyek az eszemmel szembe. Bumm Hunci punci!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 21:54:31

@Angora Cardi: exkuzálnám magam a napi agymenésért

Frunkp 2019.02.17. 21:54:59

Elfelejtették ekőre berni a végeredményt, vagy minek húzzák ezt ilyen hosszan? amikor pénzes sms szavazat volt világos volt, ki kell termelni a költségeket, de most?

Kostarika 2019.02.17. 21:55:09

Felháborító ez a részrehajlás a fogyatékos picsa irányába.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:55:12

@Mók_Ica: Már leszoktam, de azért kimegyek Veletek! Max.behozok az erkélyről egy sört.;)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:55:14

zsunak ez a tagolt beszéde mi-kko-rra-sszo-nnt-aaa

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:55:18

@Maximista vagyok: nem tudod átpakolni. Egyszer lehet, odaragasztották.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:55:45

@Hümmögő Hammogó: EKG! Erre savaztam @"-nál! Hunci megnyerte a mocit így csak 2. lesz! Zsizsikes nyer, ez kell ennek a sok birkának! Ez a színvonal! :/

Cimili 2019.02.17. 21:55:57

@Kostarika: 3x meg úgy lehet szavazni, h bal sarok fent vonalkák lenyit, kijelentkezés, utána bejelentkezés 3 módon, fész, rtlmost v guglifiókkal.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:56:04

@Frunkp: reklámok. Abból tartják fenn ezt a foscunamit.

zeddez 2019.02.17. 21:56:08

na, az a Rtl24 a jó, a másik nem, azt hiába raktam fel :)
Hunorra ment áfkorz ;)

2019.02.17. 21:56:40

Komolyan vicces a blog moci az adás alatt 5xőrre lépek be. Renyhe hogy mondta nem akarja zsuval megbeszélni.

,, 2019.02.17. 21:56:43

@Maximista vagyok: hát jó, akkor Hunci az elsődikk

MeadowSoprano 2019.02.17. 21:56:44

@Cukorborsó88: igen sokkal emberibb
Alazatosabb
Tegnap osszef.volt pont hogy a zsuzsu elkezdi magat hypeolni az asztalnal hogy hu remelem megnyerem a jatekot mar total azt hiszi a zsebeben van total elszallt....jaj de remelem most bukik bele

Cimili 2019.02.17. 21:57:08

@Maximista vagyok: hogy csináltad, mert bajusz külön kihangsúlyozta, h nem lehet átpakolni.

Thats What She Said! 2019.02.17. 21:57:17

@etikette: YouTube-on láttad? Ott van O ugye?

Kostarika 2019.02.17. 21:57:21

@Mók_Ica:
Az az érzésem, az eredményhirdetéskor szívunk mindannyian, de nem cigit. ☹️

Zabkása 2019.02.17. 21:58:01

Zsóti youtube oldalán a szavazáson Huni áll nyerésre, viszont a kommentek között meglepően sokan a Gyógyegeret nyomják.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:58:10

@Nyuszomuszo83: Sajnos a tippelős-szavazósból kimaradtam, na de majd, ha jön a VV10...!:)

Cimili 2019.02.17. 21:58:47

@Paic Róbert: tablet? Borsónak is ilyen gondja volt, s Heverő ajánlott neki valamit. kérdezd Borsót!

MosóMaca 2019.02.17. 22:00:15

Szerintem ez annyita lejátszott,ezért se izgul a bolondlány. Ahogy már írtátok is, Hunyor megnyerte a robogót,szép második díj az,a szefóst meg megtolják 36 millával. Mehet karmokat építtetni a tehetséges körmösével

2019.02.17. 22:00:28

@Cimili: telefonon is csinálta, itt eddig nem. Böngészési adatok törlése és ujra be lépni

Perah 2019.02.17. 22:00:49

Sziasztok! Rolit sajnálom, hogy kiesett, de talán így Hunornak több esélye van a nyerésre. Viszont a szerkik elmehetnek a picsba ezzel a Hunor legjobb 5 pillanatával, hogy az elején benyomtak olyan momentumokat, amikkel le tudják nyomni. Volt köztük sima hátkenegetős is, de aki nem látta az egészet, azt hiheti, hogy mindenkit meghúzott.. Érdekes, Zsúról azokat adták csak be, ahol "szegényt bántják", de azokat nem, ahol ő viselkedett gázul. Végül is mindegy, mert pl. én akkor is Hunorra szavaztam és neki örülnék, ha nyerne. Azt el kell ismernem, hogy most Zsu is normálisan viselkedik, végig hasonlóan kellett volna. A kevesebb néha több.

Cimili 2019.02.17. 22:01:18

ne izéljetek már, hunci fog nyerni!!

etikette 2019.02.17. 22:02:04

Felolem 22:05 kor lezarhatjak es a maradek idoben adjak le ahogy Peti trimmeli a bajuszkajat, ahogy felhuzza testere azt az elegans kordbarsony meretre szabott oltonyt (lassitva), ahogy elszavalja a szeresdatestembebi cimu dalt

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:02:25

Ó faszom, ez a Kárszeg. :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:02:35

@Cimili: kétlem! :/ de reményhal van! Remélem nem váltja fel a szarok rája! :)

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:02:35

Bacsó Krisztián mesemondó... Hűha:)

etikette 2019.02.17. 22:03:02

@Thats What She Said!: igen ott :) es majdnem el is hittem ugyes volt

Angora Cardi 2019.02.17. 22:03:16

@,,: @KólaMámor: Köszik :) oh lemaradtam újhullámos szlengből :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:03:25

Bacsó mint Benedek Elekes mesemondó! Broáf!

2019.02.17. 22:03:28

Megmerik kérdezni a volt villa lakókat kit szeretnének győztesnek?

Cimili 2019.02.17. 22:03:29

@etikette: megnéznéd? én még Móki konténere mellől se. :)

Angora Cardi 2019.02.17. 22:04:08

@KólaMámor: Kárszeg nem tűnt el a süllyesztőben még ilyet :D

,, 2019.02.17. 22:04:10

@Angora Cardi: régihullámos, még huszon1-2 éves shipper koromból való, az nem most volt:)

Mók_Ica 2019.02.17. 22:04:33

@Hümmögő Hammogó: a társaság jó :))))
@Kostarika: a reményhal..... tudod.... mi megtettünk mindent, leadtuk hunorra :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 22:04:59

@Nyuszomuszo83: az a szemüveg és köntös :D

Angora Cardi 2019.02.17. 22:05:23

@,,: akkor pláne lemaradtam :D

0.5 bit 2019.02.17. 22:05:31

@Mók_Ica: @Csakazértis én vagyok a királynő: "a képet meg Lekvár mondta, hogy ő kavarta el (mondjuk ezt már a legelején mondtam, hogy a ruháival együtt belökte a fiók mögé, azért volt az alatta lévő fiókban)."

Amikor meglett akkor mondták, hogy a fiókok mögé beesve nem lehetett mert kivették a fiókokat és többen is megnézték és akkor még nem volt ott.

pomac 2019.02.17. 22:05:52

@Paic Róbert: az a végén szokot lenni egy videóban , vagyis eddig így volt ha jól emlékszem :)

Cimili 2019.02.17. 22:06:07

@Angora Cardi: volt bent a vellában is micikéjével.

,, 2019.02.17. 22:06:27

Zsuzsu v Hunor, Nyuszzómusszó v Maximista? ez itt a kérdés

,, 2019.02.17. 22:07:03

@Angora Cardi: áhh ne tudd meg, nagyon benne voltam:)

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:07:19

@MeadowSoprano: jó lenne de mindenki azt mondja, hogy zsu fog, ez hihetetlen/lelombozó. Nem tudom megérteni, hogy mit esznek ezen a hisztérikán.

,, 2019.02.17. 22:07:26

@Angora Cardi: fanfictiont is írtam, de hagyjuk:)

Cimili 2019.02.17. 22:07:39

kárszeg zsottti villaregényét olvassa fel.

Kostarika 2019.02.17. 22:07:45

@Mók_Ica:
Ahogy fentebb írtam, meg sem akartam nézni, nehogy (ketchupos) agyvérzést kapjak.
Csakis miattatok maradtam itt, meg hát még reménykedek, hátha.
Hajrá Hunor!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:09:05

@0.5 bit: Roli fiókja volt alatta. Miért őt gyanúsította Zsu?

Frunkp 2019.02.17. 22:10:04

A fene, kiakadt a tv-m az ugráló hangerőtől, és biztos ami biztos alapon mindennek levette a hangját... Profi vágók... ezennel a műsor végéig búcsúzom az auto hangerőtől. :(

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:10:12

Öhm, láttam már pár vv-t, konkrétan az összeset, de ilyen ótvar unalmas befejezésre nem emléxem. Még negyvenvalahány perc

Mók_Ica 2019.02.17. 22:10:37

@Kostarika: mi is a társaság miatt vagyunk itt elsősorban :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 22:10:41

@Cimili: azt láttam :D
@Nyuszomuszo83: télleg :D
@,,: én nem akarnám tudni! btw idén nézed az oscart? én igen, másnap viszont nem tudok szabit kivenni - kemény lesz :D emlékszel a tudósításra amit írtam csak neked csak most? :DDD

javier2 2019.02.17. 22:10:46

gyerünk tuja ! MOVE!

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:11:00

@,,: naaaa ezen izgulok tényleg! De tényleg!:D

Kostarika 2019.02.17. 22:11:14

@Cimili:
Zsóti dugja meg sellőt és szopogassa közben Krisztián kárszegét, ha a fogyi hisztérika nyer. Mert az öfikben mindig ezt a debilt nyomatják.

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:11:25

Mikor mennek már vissza?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:11:31

Attól félek, hogy Zsunak leesik a feje, olyan hevesen bólogat minden mondatánál.

Frunkp 2019.02.17. 22:11:45

@Kostarika: Nem kell ketchup, akárki nyer a végén lesz olyan óbégatás, hogy az addigra beállt agyvérzéshez bejön a dobhártya szakadás. :)

pomac 2019.02.17. 22:12:02

kamuu :DDD ez jó volt :DD

MosóMaca 2019.02.17. 22:12:25

Wow,hogy osztják zsizsikest a stúdióban?! Kamu

csodalámpa 2019.02.17. 22:12:44

Akkor jól hallottam :)

Cimili 2019.02.17. 22:12:46

baz zsu, 100x mondod el ma este, h te milyen őszinte vagy!

Angora Cardi 2019.02.17. 22:12:52

á ez gagyi, szellemóriásnak Lacikát kellett volna felkérni nem somát :/

Kostarika 2019.02.17. 22:12:53

@Kostarika: bocsi, alapból nem vagyok ilyen vulgáris, de idegállapotba kerültem.

2019.02.17. 22:13:10

Roli zsunak hazudsz

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:13:22

Ugye most nem Somsomot kell néznünk...

javier2 2019.02.17. 22:13:38

soma ez nem jött át :))) mármint hogy két éve vagy nyertes :)

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:13:44

Jézus, ezt a degenerált f@szt felejtsék már el.

Angora Cardi 2019.02.17. 22:13:58

@Cimili: így könnyű utsónak lenni :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:14:02

@Kostarika: néha kijön belölünk! Semmi gond! ;)

etikette 2019.02.17. 22:14:12

A kovetkezo vvben remelem hasonloan elmes es szeretheto karaktetek lesznek mint most voltak.ja nem.ostoba ribancok es elkenyeztetett piperkoc hulyegyerekek na meg egy meleg.pont mint legutobb.ezt mivel fogjak uberelni?

Angora Cardi 2019.02.17. 22:14:46

@etikette: egy leszbivel vagy bivel esetleg queer-el

Cimili 2019.02.17. 22:15:44

@Angora Cardi: ja, akartam mindig, de későn eszméltem, mert napközben nem nagyon voltam.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:16:19

@MosóMaca: @csodalámpa: ugye??? nekem is úgy tűnt, hogy zsu-ra hurrogtak.....

@Kostarika: jól mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:16:23

Zsu tényleg hazaviszi a hazugságvizsgálatát. Otthon kit küld ki? Anyut?

,, 2019.02.17. 22:17:15

@Angora Cardi: nemsokára beírom
Oscart nem hiszem, pedig jó lenne. Naná h emlékszem, zseniális volt, mint mindig:) <3

Angora Cardi 2019.02.17. 22:17:16

@Nyuszomuszo83: aki nem kategorizálja be magát hogy ki és hogy kivel szeret izé

pomac 2019.02.17. 22:17:33

nem is örökölte a királyt ,hanem megnyert :D

Mók_Ica 2019.02.17. 22:17:41

fosomát méééér kellett ide betenni???? uncsi...... 106 nap öfije...... pfffff

MosóMaca 2019.02.17. 22:17:55

@Mók_Ica: ez viszont még egy jel,hogy biztosra vegyük szefós lány győzelmét

Angora Cardi 2019.02.17. 22:18:22

@,,: úgy értettem természtesen, hogy naná majd pont én nem akarom tudni mi? :D szóval ne fogd vissza ha netán .. :D
ú ki kell találnom valamit akkor <3
@Csakazértis én vagyok a királynő: körmöst

MacákékIcukája 2019.02.17. 22:18:59

Jaj de jo titeket olvasni <3

Mók_Ica 2019.02.17. 22:19:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: greget fogja.... miután megnézte az öfiket :)))))

@pomac: igen!!!!

@Nyuszomuszo83: hajrá roller :)))))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:19:03

@Angora Cardi: jaaaa hogy már ilyen is van!!! OMG! Maradok a fasziknál! :D

,, 2019.02.17. 22:19:44

@Angora Cardi: már nincs meg, de jobb is (game of thronesból írtam még a sorozat előtt:))

Mók_Ica 2019.02.17. 22:20:02

@MosóMaca: volt már ilyen is, olyan is...... én még hunor nyerésében bízok töretlenül

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:20:24

@Mók_Ica: Rolit szeressük! Szállitom a következő talcsira! :D

mocskosmacska 2019.02.17. 22:20:44

Én most már úgy vagyok, hogyha ez közül a három közül lehet választani, akkor legyen teljes a nyomor: nyerjen greg.

Cimili 2019.02.17. 22:21:29

na végre, most láttam rollert. nagyon szurkol huncinak.:)

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:21:41

@mocskosmacska: greg már a levesbe akarom mondani zsóti ölében van!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:21:45

@Frunkp: agyvérzéshez agy kell, az nincs, marad a ketcup.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:21:55

zsu jó karakternek tartja magát...... höhöhöhöhöhö :))))

Zabkása 2019.02.17. 22:22:09

@mocskosmacska: egy órás késésben vagy :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:22:11

Ezt az időhúzást... Nem bírom. Még mit találnak ki 11-ig?!

javier2 2019.02.17. 22:22:12

PP csak belerúgott egyet somába:()

Cimili 2019.02.17. 22:22:16

@mocskosmacska: g1g 1 órája kiesett. maradt zsu és hunci.

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:22:18

Mikor mennek már vissza, az utolsó 5 percre?

Hétkilenced 2019.02.17. 22:22:38

Na végre visszatakarodnak a villába.

Cimili 2019.02.17. 22:22:51

na most indulnak vissza a vellába.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:23:00

@mocskosmacska: ő már nem fog, egy órája kipitsázták a stúdióból 12%-al.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:23:06

@Nyuszomuszo83: de jó vagy Nyuszim :))))))

@mocskosmacska: greg már lefőtt...... sír vhol, vmi sötét sarokban....

Angora Cardi 2019.02.17. 22:23:06

Bajusz úgy mondja ezt a jaj-t mint aki kidolgozta magát.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:23:15

Mi lesz még 20 percig????

Mók_Ica 2019.02.17. 22:23:42

@Nyuszomuszo83: 10 perc reklám..... 2x :))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:23:50

@Mók_Ica: ezt azzal kívánta bizonyítani, hogy megtartotta a szuperképességét. Hatttttalmas ötlet, hattttalmas tehetség.

javier2 2019.02.17. 22:24:08

zsóti hazavitte greget tessék és nem szeretném látni ahogy húzzátok a szátokat erre meg arra

hazavitte

Angora Cardi 2019.02.17. 22:24:14

@Mók_Ica: én is erre gondoltam már biztos zsolti kanapéja előtt térdel

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:24:28

B+ dögunalom, szünet, dögunalom, szünet. Ez a mai műsor

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:24:34

@Mók_Ica: azt írta ott a helye, engem nem verhet át, szép facebookon a profilképem! :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:24:39

Drága Anikó, én jjjól meggondoltam, csak legyen már vége, plíííz!!

Cimili 2019.02.17. 22:24:53

@Nyuszomuszo83: de jóóóó, nagyon ügyes vagy! :)

etikette 2019.02.17. 22:25:19

Peti nagyon izgatott!! Es anyukajat is hogy szereti, egy tunemeny! Remelem gyorsan adnak neki egy uj musort :)

Angora Cardi 2019.02.17. 22:26:09

Mindenki milyen rezignált, semmi izgalom, de uncsik vagyunk :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:27:06

@Hümmögő Hammogó: sajnos vizujális vagyok, nem akarom elképzelni! @Angora Cardi: nem akar nyuszi reklámor de van b+. @Mók_Ica: neeeee! És de! :/

Cimili 2019.02.17. 22:27:08

@Nyuszomuszo83: ezt tanúsíthatom én is.:)

etikette 2019.02.17. 22:27:24

Vajon azt is leadjak majd ahogy almafa kiverte maganak a lanyok zuhanyzasara es evikenek beakasztott a csokis gyerek?

2019.02.17. 22:27:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: kétxer besült vele. Rájött hogy hülye hozzá mert gondolkodni kell

Cimili 2019.02.17. 22:28:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezen hangosan felnyihogtam, ahogy mondta.:DD totál hülye a csaj.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:28:42

@Angora Cardi: én izgulok a savazáson egyedikkkk vagy másokdikk leszek! Le fogom rágni a gélakkot a körmeimről! Na jó nem, mert messze még 03.06.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:28:46

Üdv kitartó nézők népe! :D
A finishre bekukkantottam én is, szavazatom leadtam Hunyorra, mind a kétszer, nem mintha számítana. De becsületbű megvolt. :)

0.5 bit 2019.02.17. 22:29:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Roli fiókja volt alatta. Miért őt gyanúsította Zsu?"

Egyrészt mert a csipeszét megtalálta Roli fiókjában (valószínűleg beleesett), másrészt eldugta a Fésűt!

Hétkilenced 2019.02.17. 22:29:08

Nekem hiányzik B'ellanaTorres kolléganőm innen. Szurkoljon bárkinek, remélem, a következő agyzsibbasztó buta műsor kommentszekciójában találkozunk.

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:29:27

@Angora Cardi: a műsor az (én meg full másnapos, így még nehezebb)

Funk You 2019.02.17. 22:29:55

tökömnek kell ilyen hosszúra nyújtani. unalmas, mint amilyen az egész széria volt.

Cimili 2019.02.17. 22:30:14

@Paic Róbert: pontosan. 1x azért használta fel, mert renyhe beszélte tele a fejét. magától "eszébe" nem jutott volna.:DDDDD

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:30:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: miért? Vártunk mást??? Hááát bolond! Annyi esze van mint két döglött hintalónak! :D

2019.02.17. 22:30:57

Hurrá kávéfőzővasaló megint. Darabosékat ezentúl sehol nem várják majd szállni. Nincs szabad szoba

javier2 2019.02.17. 22:31:01

@Hétkilenced: most ez irónia vagy empátia?

Hétkilenced 2019.02.17. 22:31:49

Köztünk is kisorsolhatnának 36 millát, mert végignéztük ezt a szart.

nicu71 2019.02.17. 22:32:04

na sziasztok hazértem melóból,éppen fossoma drámai szar monologja ment,alapbol futottam letusolni nem vagyok rá kiváncsi .Látom G1g már eltakarodott a jol megérdemelt fenébe,leadtuk anyuval a szavazatot Huncira.Rajunk nem mulik. ;)

Cimili 2019.02.17. 22:32:14

kapcsolják a villát. hunci és zsu egymás mellett ülnek a kanapén. üziket olvasnak be nekik.

mézescsók 2019.02.17. 22:32:45

@Angora Cardi: Nézem és olvaslak benneteket, de az az igazság - csak hogy egy élő klasszikust idézzek - pokolian unom.

Gregrőll várható volt, hogy nem nyer. Nem a mássága, hanem a "szívből játszom", "nem vagyok taktikus", "zsuzsu bolondság", stb. miatt, és száz akárhány napon bemutatta mindennek az ellenkezőjét. Nála többet ember szerintem a villában nem gyűlölködött, nem taktikázott (mindig tudta, hova kell benyalni, hol kell magyarázkodni), cukiskodott, meg minden. Nincs helyem összehozni mindet. Persze a szavazók jó részénél nyilván a "sellősége" is sokat számított negatív értelemben (mondjuk szerintem sima homo, amivel nincs semmi baj, de egyszerűbb lett volna, ha nincs ez a körtánc a milyensége okán).

Zsuzsuról már rengeteget írtam, azt is, hogy miért nem kedvelem ezt az embertípust (volt kolléga esete). Ha valaki, hát akkor Zsuzsu volt az, aki a többiek hátán mászott előre. Kint elhatározott magának egy figurát (kis butuska, ügyetlenke, a bántalmazott, stb.), de mindig kellett neki partner. A cukiskodásokhoz, a balhékhoz a sírás-rívásokhoz, a kis gyámoltalanságokhoz, szóval mindig kellett egy támogató, egy vigasztaló valaki. És ha ezzel nyerni tud, ami nagyon valószínű, akkor respect, mert ehhez is kell ügyesség. Bármennyire kiütést kapok még képernyőn keresztül is a nőtől.

Hunor végig olyannak mutatkozott, amilyennek bement. Nem tolta túl a dolgokat, nem törte magát a műsorpercekért, akkor is csajozott, amikor szóltak neki, hogy ez talán a játéka ellen való (szerintem egyébként nem, de mindenki másképp látja), nem kapta fel minden marhaságon a vizet, kitartott a barátai mellett. Nekem ő marad meg leginkább önazonosnak és ezért kedveltem.

Cimili 2019.02.17. 22:33:29

csupa énb-s drukkcsizik zsunak. nyerjék meg maguknak, ott a helye abban a hülye soriban, az az ő szintje.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:33:30

Azért szánalmas, hogy egy egész szériát arra épít a retek, hogy idén egy női győztesnek kell (!) nyerni. Kb senki semmi értelmeset nem tud mellette felhozni. :D

csincsilla72 2019.02.17. 22:33:34

Mi ez a kibaszott zsuzsu felszopás?

Mók_Ica 2019.02.17. 22:33:48

bassza meg a retek...... női győztes duma..... kiket szólaltatnak meg már???? pffffejjjj.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:34:05

Ezeket a kommenteket honnan lapátolták össze? És mennyit fizettek érte?

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:34:08

Énbsek Zsizsikes rajongók! Faszomatbaszdmeg! Idióta mind egytől egyig! Öszintén megmondom, úgymond, dikk!

javier2 2019.02.17. 22:34:13

ha hunor nyer veszek 36 db tuját persze fenyőt...

jujj csak buzi szavazó zsu nyerjen:))) találkozok még veletek in vivo :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 22:34:16

oks és akkor mikor jönnek a Hunor támogatók?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 22:34:29

Ennyi hányadék embert, egy csokorban, médiatörténeti pillanat.

mocskosmacska 2019.02.17. 22:34:30

@Nyuszomuszo83: @Zabkása: @Mók_Ica: @Cimili: Köszi az infomációt. Akkor legyen zsu, mert kíváncsi vagyok, hogy ő majd melyik pontját szegik meg az rtl-el kötött szerződésnek.

Dr.Zé 2019.02.17. 22:34:39

Ennyi léhűtőt . kik a faxom ezek?

Kostarika 2019.02.17. 22:34:40

Zsu felszopása HÁNYINGER!

Angora Cardi 2019.02.17. 22:34:42

zsu megy az éjjelnappalba ahol laller majd meghúzza

Frunkp 2019.02.17. 22:34:44

Ha valaki még elmondja, hogy érzelmekkel játszani... Előveszem a zsebkésem és leugrok a hídról...

csodalámpa 2019.02.17. 22:34:49

bakker a Rolis párbajnál is inkább elmentem aludni, mert tudtam, mi lesz a vége, lehet, hogy most is inkább ezt teszem....

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:35:14

Na, most jól láthattuk milyen nívós társaság szavaz Zsuzsura. Óbanyek...