Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x106 - The End

2019. február 18. 14:52 - sixx

screenshot_from_2019-02-17_19-17-03.png 

new_project.png
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend
The end


Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes again

(...)

Come on baby, take a chance with us
Come on baby, take a chance with us
Come on baby, take a chance with us
And meet me at the back of the blue bus
Of the blue bus, on the blue bus, on the blue bus
Come on yeah
Fuck, fuck
Fuck fuck, fuck, fuck
Come on baby, fuck me baby yeah
Fuck fuck fuck fuck fuck
Come on baby, fuck me baby
Fuck fuck fuck fuck fuck
Come on
Fuck fuck
Alright
Fuck fuck
Kill, kill, kill, kill

 

A tennapi poszt kommentjeiben valaki panaszkodott, hogy dallamtapadása van, és Frank Sinatra énekel az agyában folyamatosan, rajta szeretnék segíteni a fenti szöveggel, Jim Morrison írta, Az Ajtók nevű hippizenekar legendás énekese. Szívesen.

Naszóval. Ez az utolsó ebből a kanyarból. Ma este kilenckor még egyszer, utoljára, lehajítja az agy az ékszíjat, a végén meg valaki kap 36 miskát. Ha latolgatni kell, és kell, mer' ingyen van, azt mondom, Greg hullik elsőre, a magyar oppardon, Magyar Embör még nem áll készen egy meleg valóságshow-győztesre. VV Zsuzsura sem, aki nő, és eddig elvitte a szimpátiavonat, de Hunor a végállomás tessék szépen kiszállni, és eltűnni a süllyesztőben. Hunor meg azért nyer, mert olyan, mint az eddigi nyertesek kevésbé harsány kiadásainak egyfajta szerelemgyereke, és legfeljebb azzal bánthatott meg bárkit is, hogy megdugta Puát, azt meg elnézik neki. 

Ez még nem a teljes poszt, honnan lenne, nincs időgépünk (de ha lenne, KURVÁRA nem erre használnánk), hanem egy olyan, ami alatt lehet majd kommentelni, és amiben van valami, amilyet még nem csináltunk. Illetve ezt sem mi csináltuk, hanem úgy kaptuk a Mochubtól, ami egy olyan cég a másodlagos legópiacon, mint mondjuk a mobilpiacon a Huawei, azaz nem a legnagyobb, de kurva sokan odafigyelnek rá, mert jó dolgokat csinálnak. És nem, nem fizettek érte:

Gondoltam vicces.

Holnap a poszt kiegészül az összefoglalóval pár nap múlva pedig jön az "Így láttuk mi" poszt is. Na és akkor innentől a kedves kommentelőké a terep, jó szórakozást.

Hektor

Na, most hogy Sixx apánk megadta a kezdő lökést, amit ezúton is köszönünk, vágjunk is bele az évad utolsó hogyvoltjába. Az esemény fontosságának megfelelően mindkét műsorvezető velünk van ma, sőt, Peti szemüvegének meg bajszának köszönhetően Ron Woodroof lelke is; bemelegítésnek megmutatják a százalékokat, haj, valaki egyedül többet tesz ki, mint a másik kettő együttvéve, és azon sem siklunk át szó nélkül hogy az egyik játékos a sokat féltett, kínos tizeniksz százalékával kulloghat haza hamarosan. Kapcsolják a villát, a kiglancolt trió ott dekkol a kanapén, jaj de csinosak vagytok, mondják egymásnak a kamera két oldalán, Hunor tényleg csinos, Zsuzsu is az lenne, ha a piros szett nem egy szügyig felrántott nadrágban, hanem mondjuk szoknyában végződne, Gregre meg nem tudom, ki adta fel a latex pantallót, de szerintem ezzel azoknak is elvették a kedvét, akik eddig rá akartak szavazni, arról nem is beszélve hogy nem tud benne normálisan ülni sem, mert mikor kihívják őket stúdióba, fészkelődik mint tyúk a tojáson.

1.jpg

2.jpg

Megmutatják nekik/nekünk az utolsó 24 óra összefoglalóját pár percben, a tv-re ki van pattintva nekik a visszaszámláló, a kiszolgálás sem akármilyen: pincér mondjuk nincs, de küldtek be nekik fancy ételeket, szponzorbort, úgyhogy a hármas egész kedves kis nosztalgiázó beszélgetést kerekít a vacsi mellett. A stúdióban akkora az óbégatás, hogy se a kérdéseket, sem a válaszokat nem hallani rendesen, így amikor Anikó pár kérdés után lezárja a szavazást, hogy kiderüljön ki a bronzérmes, a játékosok még mindig gyanútlanul mosolyognak meg integetnek, mire kb harmadszorra sikerül túlordítani a közönséget és megértik hogy mi történik. Greg úgy fest, mint aki mindjárt elhányja magát, viszont mikor kiderül hogy neki kell távoznia, meglepően jól fogadja. Búcsúfilm, kis pityergés, „Zsuzsu ha már kiestem, te nyerd meg” üvöltések, majd Puskás Peti benyögi hogy

„Greg, vár téged az utca”

amin horkanva nevettem fel, és Kebab lelép. Anikó újranyitja a szavazást, kiderül hogy az eddig leadott szavazatok nem számítanak, hanem teljesen tiszta lappal indulnak újra a voksok, Ti mint pro VV-sek biztos tudtátok hogy ez így van, de engem letaglózott a hír hogy ezek szerint az utolsó egy órában dől el minden.

5.jpg

A két bent maradtat nem hatotta meg különösebben a dolog, nyilván az „inkább ő, mint én” hozzáállást képviselik, a közönségben imádom különben hogy a „NŐI GYŐZTEST” táblát ha nem is szándékosan, de sikeresen takarják a „HUNOR” kartonlapok. Jönnek az utolsó vlog bejegyzések, Zsuzsu megpróbál meggyőzni róla hogy ő tényleg ilyen ember, különben is, Halak a horoszkópja, és a Halak-emberek híresen kiegyensúlyozatlanok, ami persze full kamu, legalábbis az én ismeretségeimből kiindulva, de a lényeg, hogy nagyon szeret mindenkit, és végre nyerje meg nő a játékot. Hunor a videójában megköszöni Roli barátjának a sok támogatást, nélküle nem tarthatna itt, szép gesztus, nem bán semmit

„…szóval ha szimpatikus voltam, tudjátok, hova kell nyomni.” (Hunor)

(That’s what she said.)

Anikó belekérdez a barátság dologba, miből gondolod hogy nem jutottál volna Roli nélkül idáig, mire a kérdezett elmondja élőben is, hogy sokat köszönhetnek egymásnak, támogatták egymást, Roli meg ordít a nézőtéren. Bevágások jönnek Zsuzsu ellopott és elhagyott cuccairól, a Belevaló-vezetés, az artikulátlan üvöltözések odabent Renivel, a párbajok, a feladatok a történelmi pillanattal, ahol fél másodpercig volt képes a víz alatt tartani a fejét

„Soha nem tudtam levegőt venni a víz alatt, de azóta megtanultam.” (Zsuzsu)

Hál'istennek! Anikó hozzáteszi hogy látta, hogy nagyon élvezte a műsorvezetést, van-e oka félni, basszus egyébként a mostani sminkkel meg kinézettel a két lány szerintem egészen hasonlít egymásra. Hunor emlékezetes pillanatai a maszatolásokkal kezdődnek, a sorban benne volt ugye Adri, Zsuzsu, Özvegy, Pumpedné Ági, Era meg már be se fért a bevágásba, amit Hunor „nem baj, hogy nem voltak itt csak ilyen csúnyácska lányok” megjegyzésével zárnak, amivel most vesztette el a női szavazói 78.5%-át, szégyelli is a dolgot. Legboldogabb pillanatok neki a farsangi bulik meg a szülinapok voltak, a robogót nem is teszi bele, csak miután Bajszi rászól, viszont mivel a műsor a reklám után Sittes Papa meséivel folytatódik, és Dzsudibível abban egyeztünk meg, hogy itt váltunk, én búcsúzom most, köszönöm szépen a lehetőséget és a figyelmet mindenkinek és átadom neki a szót. (hektor)

 

Dzsudibí

Hát, itt a vége, fuss el véle. Olyan nosztalgikus hangulatba kerültem, hogy tegnap kivételesen élőben is megnéztem a műsort, és a szignál felcsendülésekor kicsit máris hiányérzetem támadt, hogy bassza kutya, most egy évig megint nem lesz, aztán eszembe jutott, hogy az ideiben sem volt sok köszönet, akkor meg minek sírni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem egyik gyöki sem fog hiányozni, az idei egy olyan széria volt, hogy egyik játékos sem törte át a szívemet körülvevő vastag kőfalat, senki nem érdekelt, senkinek nem drukkoltam, és a végső hármasból egyiknek sem adtam volna szívesen nemhogy 36 misit, de egy szkájbébis bögrét sem. Na de erről majd úgyis írunk még részletesebben az évértékelőben. Tehát, én ott veszem fel a hogyvoltírás aranyfonalát, hogy Greg távozott, és bár sixxhez hasonlóan én is sejteni véltem, hogy a másik két jómadár mellett nem rúghat majd labdába, azért én megkockáztatom, hogy kimondjam hangosan, nem értek egyet sixx-szel, szerintem nem Greg highlighterbe oltott páncsillámsellő buziskodása ütötte ki a kezéből az aranykoronát, hanem egyszerűen egy kétszínű antipatikus gyökér volt, oszt kész. (nagyon szeretnék a következő szériáról is írni majd, kérlek had’ maradjak sixx, mindent visszaszívok.)

vv-greg_image_7d179ed3465773914dd0d7f55cb3_16-9.png

Na de. Itt vagyunk, maradt a körúti szexshop akciós polcáról felöltöztetett Zsu, és a bokáját télvíz idején is divatosan kilógató Hunor. Továbbá. Anikó ruhája nagyon ott van, színben, fazonban és stílusban is, és nem átallottam észrevenni, hogy a bótit is kipakolta rendesen, má elnézést, de szerintem ez még tökre belefér, nekem legalábbis nagyon bejön en bloc ánblokk. És ha eddig azt hittük, jó humora van a sztájlisztoknak, akkor ma bebizonyították, hogy az eddigi szettek csak a felszopói voltak a végső, megsemmisítő atomrobbantásnak Péteren, sorolom, mi minden került ma rá. Van szemüveg. Van fényes fekete zakó. Van szatén zsabós női blúz. Van hosszú női arany nyaklánc. Van oldallánc, mindez egy sima fekete farmerrel lefojtva. Hogy ehhez most egy csipkés fekete boxert kapott-e, vagy piros selyemtangát, azt már nem tudjuk meg.

1_32.png

Brácsó Krisztián olvassa fel nekünk mesekönyvből a VV9 történetét, szerelmek és árulások, barátságok és az összes kiagecimvagyte, box, villérhét, és nem tudom nem észrevenni, hogy a közönség soraiból egyébként hiányzást mutató Radics is belekerült azért az összefoglalóba, ha másért nem, hát emiatt:

febr_-18-2019_17-49-32.gif

2_26.png

7_16.png

8_16.png

9_15.png

A stúdióban szokás szerint mindenki küzd azzal, hogy kurvára nem hallja a másikat a folyamatos süvöltéstől, így lehetséges, hogy néha egy éles váltással Anikó kénytelen felkonferálni a következő szegmenst, így tesz foSoma összefoglalója előtt is, ami csak stílusában különbözik Kárszegétől (de hiányzott már ez a szó), tartalmában nem, ugyanis itt is összefoglalót kapunk az elmúlt 3 hónapról, no né má.

Az összefoglaló után Zsu és Hunor visszavonul a villába, Petinek - saját bevallása szerint - ezen a ponton már a bajsza is eksztázisban van, amin majdnem röhögök, de aztán mégsem. Következnek a celeb támogatók, Zsu táborát Farm Gaben, ÉNB Karola, ÉNB Dávid, ÉNB Tamara, Kovács Dóri (aki már kiérdemelte, hogy lekopjon az ÉNB előtag a nevéről), MC Hawer (beszarsz), Vásáry André (beszarsz megint), Brácsó Kárszeg VV Krisztián, Peller Anna és MIKIKE, VV Dennis és ÉNB Lali (akire a szívlapátot is sajnálnám) gazdagítja, míg Hunort ÉNB Gábor, ÉNB Joe, ÉNB Karesz, ÉNB Milán (asszem a videó szerkesztői véletlenül betévedtek egy ÉNB forgatásra, és még véletlenül sem arról van szó, hogy még itt is bújtatott reklámját láthatjuk a jövő héttől a VV helyét átvevő sorozatnak), ÉNB Roland (mondom baszki), VV Viki, Sebestyén expumpedgabóné wikipédia Ágnes, ÉNB Szofi (HÁT MONDOM BASZKI), ÉNB Tamás (hányan szerepelnek ebben szutyokban??), Novák Angéla, ÉNB Mesi (mostmár elmentek ti a pöcsömbe, na), és foSoma támogatja, utóbbi már Ági és Hunor jövendő gyermekeiről vizionál. Mindenesetre a sormintánál maradva holnaptól HV Dzsudi vagyok, oszt jóvan.

15_15.png

Mindenki nagyon örül mindenki támogatásának, Hunorból még Soma jövendölése után sem lehet kicsikarni, hogy ő Ági üzenetének egy kicsit jobban örült volna, mint a többiekének, és akkor drámai pillanat - amihez Zsu felveszi a klasszik kocsik között spiccesen pisilő pózt - A SZAVAZÁST EZENNEL LEZÁRJUK. Péter és Anikó húzzák, amíg lehet, Zsu és Hunor is láthatóan elég nehezen bírja már az utolsó pillanatokat, de ezt kivételesen még én is megértem, pedig én egy kis gecikígyó vagyok (puszi Böbi). Hát akkor lássuk, LÁSSUK, süvölti Ancsa, és én eskü kicsit libabőrös leszek, mint minden alkalommal, amikor valami jelentős véget ér, és tegye fel a kezét az, aki erre számított:

16_13.png

17_14.png

18_14.png

19_14.png

24_13.png.

.

.

wait for it

.

.

.

25_13.png

26_13.png

.

.

.

.

wait for it

.

.

31_11.png

.

.

.

.

wait for it

.

.

.

.

.

.

32_11.png

.

.

.

.

.

33_11.png

Mert én nagyon nagyon sok pénzt fel mertem volna tenni arra a legnagyobb nyugalomban, hogy ennek a szériának a nyertese Hunor lesz, aki a fődíjat mindenfajta megerőltetés nélkül bezsebelő Tuja Karakterét (igen, nagy betűvel) olyan tökéletes higgadtsággal hozta, ahogyan az a karakterisztikai nagykönyvben megírva vagyon, az ő egészalakos fényképével illusztrálva. Erre tessék, történelmet írva aszonta a kedves egyszeri szavazó, hogy nyerjen nő, nyerjen Zsu, a tuják meg húzzanak haza második helyezettként hányászöld szkájbébi veszpájukon. A bejelentést követő percekben Hunor zavart arccal téblábol fel s alá, mintha nem egészen értené, mi is történt, hiszen őt a tujaképző szemináriumon a vizsgák után úgy bocsájtották el, mint a valaha volt legeredményesebb diákjukat, erre tessék, mialatt a háttérből Zsu tébolyult, szünet nélküli sikítása és a nézők üvöltése szolgáltatja a háttérzenét, és Zsu megmászik minden megmászható bútort a villában, hogy azok tetejéről aztán tovább visíthasson. Ancsa szakítja félbe a szürreális pillanatokat, Hunort szólítják ki a stúdióba, aki kb negyedjére meg is hallja, mi a dolga, majd mindenfajta köszönés vagy akár csak egy kósza odakacsintás nélkül iotthagyja az üvöltő Zsut egyedül. Hiába, veszteni tudni kell na, de már megint egy kis gecikígyó vagyok, mert van annyi önkritikám, hogy tudom, ebben a helyzetben én minimum belebasztam volna Zsut a TV-be Anikó és Péter közé, majd angolosan kibaszva a villaajtót távozom.

34_11.png

35_11.png

36_11.png

Sebestyén Ági arca

41_7.png

Hunor a stúdióba visszaérve elmondja azt, ami a VV-k etikett kódexében ugyanott szerepel, mint a szépségversenyeken a világbéke, azaz a pénz az lófasz, de a barátok, és ezen belül is a BARÁT, azaz Roli, na az az igazi főnyeremény, meg persze a robogó, aminél már érezte, hogy ugyanaz a személy nem lehet vespa meg főnyeremény tulajdonos is, Roli ennél a pontnál omlik össze lelkileg.

38_10.png

39_8.png

40_7.png

Hunor, Greg után téged is vár az utca, Zsunak 1 perce van búcsúzni a villától, ugyanis mostmár őt is várják a stúdióban, GEGV. Zsu végigtrappolja a villát a rendelkezésre álló 60 másodperc alatt a járásra tökéletesen alkalmatlan lábbeliken, ennek ellenére többször gongatnak neki, mert ő lelkiismeretesen még a mosókonyhától is elbúcsúzik, majd kap egy kis füstöt és konfettit, aminek a nagy részéről lemaradunk, mert elég szarul választották meg a közvetítés szögét, egy a kamerába belógó csokor szirszalag ugyanis kábé mindent kitakar, majd egy kameraman is bejön, akin Zsu átgázolva jut ki végre 106 nap után a böriből. Péter szenzire üvöltötte magát, az élet értelméről beszél, meg a kislányról, aki idejött Bükfürdőről, oszt megnyerte. A nyereményt szimbolizáló táblát Baukó és Győző adja át, előbbi azzal gratulál, hogy Zsu megcsinálta, amit ő nem tudott, gondolom itt a női győzelemre és nem az épelméjűség megőrzésére gondol.

Látkép a csillám szirszalag mögül

47_3.png

Zsunak ezúton is gratulálok, a hogy mit gondolok a győzelméről, meg úgy általában erről az egész évadról, azt majd a rendes évértékelőnkben kifejtem, már akit érdekel, de annak is, akit nem, HV Dzsudi balra el.

54.png

Címkék: vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2019.02.17. 19:26:02

elsőőőőőőőő

Dr.Zé 2019.02.17. 19:26:11

Dikk. Há' vége van?

Cimili 2019.02.17. 19:29:32

Sixx, ez valami eszement jó lett!!! :)

,, 2019.02.17. 19:30:22

Fos9es!!!!!!!!!!!!

Cimili 2019.02.17. 19:30:52

@Angora Cardi: na mit szólsz? a 3 hónap alatt most sikerült először+ amikor Heverő elsőzött helyettem.:))

,, 2019.02.17. 19:32:07

@Cimili: és még a fos9et is lenyúltad, te áááállat:(

Cimili 2019.02.17. 19:32:14

Ja és Sixx nagyon rendi vagy, h lesz "így láttuk mi"!!

Cimili 2019.02.17. 19:33:34

@,,: pedig a 'csába-ra hajtottam. :DD

Thats What She Said! 2019.02.17. 19:34:07

Mikor kezdődik az őrület?

Sanda.Ipse 2019.02.17. 19:38:02

Nem hiszem, hogy Hunci nyerne. Nőnek KELL nyerni. Megmondta a zsizsikes is.

Dr.Zé 2019.02.17. 19:46:20

Vagyok olyan ideges , mint százmillió berepülő pilóta a cél előtt.

0.5 bit 2019.02.17. 19:48:01

@Sanda.Ipse: " Nem hiszem, hogy Hunci nyerne. Nőnek KELL nyerni. Megmondta a zsizsikes is."

+1

javier2 2019.02.17. 19:49:03

tegnap vagy 5x hallgattam ezt a zenét erre ebből is öfi lesz ...
nem szólok előre de ma ezt hallgatom : red hot chili : Can't stop

0.5 bit 2019.02.17. 19:49:44

Arra tudja vagy sejti valaki a választ, hogy milyen megfontolásból az eddigiekkel ellentétben nem lehet menet közben módosítani a szavazaton?

2019.02.17. 19:51:47

@0.5 bit: lehet hogy most az egyszer tényleg lesz bent közjegyző és csak igy lehet hitelesíteni

Cimili 2019.02.17. 19:52:59

@javier2: a ti késésetek nélkül nem sikerült volna, jó fejek vagytok mind! :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.17. 19:55:45

ah, remek felvezetés! kösz a posztokat, egyszerűen remek volt. hogyvolt nélkül élvezhetetlen.

2019.02.17. 20:03:27

Azert kíváncsi vagyok a végére

2019.02.17. 20:05:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: úgy lett volna helyes ha az elején az mondják hogy a vv9et egy anyuka kislányának kell megnyernie

2019.02.17. 20:12:21

PP a vegere leszokott a csápolásról. Viszont a P hangzóval még mindig teleköpi a mikrofont

Todd Chavez 2019.02.17. 20:14:48

Hogy ezt a rühes appot sosem sikerül rendesen megcsinálni..
Nyomtam szavazatot, elvileg rögzítette is, de még kinn van a "küldés" gomb. És nem is tudok semmit se csinálni, úgyhogy remélem tényleg rögzítve lett > < vannak itt hasonló first world problemekkel küzdők?

2019.02.17. 20:15:07

Még egy kis irodalom a végére.

Napi "powered by vers mindenkinek"

József Attila

(SZŐKE HAJAM...)

Szőke hajam már kibontom a szélnek
De arcomat mosolyba takarom
A hiába várt csókok igazát
Elbocsátja az asszony-hatalom.

Rózsákból rakni mindig-égő máglyát
Jól csókos tűzimádó tudna csak
Hát elbocsátlak csókos csóktalan,
Már lángot hívőbb kezek gyujtsanak.

Megosztozunk most iker életünkön
Tiéd a vágy, enyém a szerelem
S kihullsz belőlem, mint az üstökös,
De emlékcsillag száz marad velem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:16:09

Most van a tegnapi ismétlése, belenézek. Azért a ragasztópisztolyosra is rá lehetett volna húzni, hogy Zsut kizárják. Véletlen, tudom, de a csipesz is az volt. Tudom, ott a Csoki személye volt a mérvadó, de maga a dobás véletlen volt.

Dekken 2019.02.17. 20:17:31

Nézve a tegnapi ismétlést: Zsu-t nem lehetett volna kizárni, amiért G1G kezének nyomta a forró ragasztópisztolyt vagy mit?

javier2 2019.02.17. 20:18:02

@Cimili: :P 1x voltam első
hirtelen tök egálban lettünk :))))

2019.02.17. 20:18:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem lehet hát akkor pánnak kellene nyerni, hisz idén férfi nem nyerheti

2019.02.17. 20:19:20

@Dekken: azert g1g is rájátszott erre

javier2 2019.02.17. 20:19:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát igen de tudjuk zsu milyen és ő is mondta
Ő ilyen!Akkor , hogy zárjuk ki ?erről nem tehet.

Dekken 2019.02.17. 20:21:58

@Paic Róbert: Hogy goldolhatsz ilyet! G1G már többször elmondta, hogy ő mindig odateszi magát és a végsőkig küzd (pl box). Majd pont erre játszana rá? Szerintem jóval súlyosabb volt az, csak vissza fogta magát, és csendben szenvedett. XD

nyeh13 2019.02.17. 20:22:22

hajrá Zsuzsu bolondság! greg egy kétszínű gyökér. hunci meg egy lusta, láthatatlan kurva. I rest my case your honour. amúgy meg ha olvassák a szerkik: kibatyottúl szégyeljétek magatokat! még egy ilyen szar fos, unalmas, semmirevaló szériát nem batytam. retradált szereplők (az összes!) unalmas, minden eredetiséget és fantáziát hiányoló feladatok. Tudom, hogy ez trash műsor, de ez még trash-nek is legalja. ez híg fos. Váltsatok pályát, de kutya gyorsan.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:24:12

@Paic Róbert: @javier2:
rá, persze. Ahogy Zsu is a csipeszre. Mindkettő véletlen volt, csak Csoki személyiségében benne volt az agresszió és oda igazából csak egy szikra kellett.
De maga a történés egál.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:25:10

@Dekken: mert akit megégetnek, az pont így tépkedi magáról a bőrt. :D

Todd Chavez 2019.02.17. 20:25:59

Remélem a következő jobb lesz, jobb castinggal, szereplőkkel szemben objektív és nem elfogult formában. De ez persze túl nagy kérés.. persze nem ez volt a legszarabb széria, az a nyolcas volt...

Hétkilenced 2019.02.17. 20:26:07

Lol, az én voltam, köszi Sixx! :D
Ott azért valós veszély volt az az agresszív fasz. Egyszer majdnem lefejelte Erát, meg egyszer mikor a csajok énekelve felköszöntötték Adrit a szülinapján, mikor a többiek már aludtak, feléjük vágott egy teli vizespalackot, csak véletlenül nem találta el őket. Ettől még Zsuzsika egy életképtelen picsa, ha rájátszott erre is, meg a fejvízbemártóra meg a kézkinyújtósra, akkor meg faszkorbács.

nyeh13 2019.02.17. 20:26:23

elfelejtettem hozzáírni, hogy a műsorvezetők is minősíthetetlenül gyengék. Anikó nem. a kutya nem kíváncsi sem a Győzi sem Éva önfelszopó magánvideóira. és felháborító, hogy a BV alatt kb. 5 perc tartalmat sikerül bemutatni. Bénák vagytok, inkopetensek és impotensek. keressetek más munkát. mindannyian.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:27:44

@Hétkilenced: kiemeltem, hogy ott a Csoki személyisége váltotta ki és csak okot kerestek, de ha csak a történést nézed, az egál, mert mindkettő véletlen. Ellenben komoly sérülést okoz mind egy éles, mind egy forró tárgy.

Hétkilenced 2019.02.17. 20:28:31

@Hétkilenced: ehh, a második bekezdés csakazértis királynőnek ment volna.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 20:28:37

@nyeh13: lusta, láthatatlan kurva :DDDDDDDDDDDD

2019.02.17. 20:29:29

Látom kezd izzani a hangulat. A világ jövője fog ma este eldőlni

Hétkilenced 2019.02.17. 20:30:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, már látom, csak míg kiemelted, én már a telefonon pötyögtem, és azt nem láttam még. :)

2019.02.17. 20:31:10

Remélem az új kenyér árlisták is készenlétben vannak már

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:31:18

@Hétkilenced: átültem a laptop elé, ezt telefonon nem bírom. :D

2019.02.17. 20:32:18

Kérem a tippeket g1g mennyi %-ot kap?

Funk You 2019.02.17. 20:32:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Dekken: amit Zsu csinált, nem volt szándékos. Csoki csipeszdobásában meg volt egy adag agresszió. Ez azért különbség.

2019.02.17. 20:36:23

MókIca remelem valami extrahipergigamegakonténerhajóval jössz ma

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:36:23

Szép estét Mindenkinek!
@Paic Róbert: szőkeségem örömmel fogadta a verset! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG az előző posztnál írt Attilás résszel kapcsolatosan! Vhogy mindig egy ekg-n mozgunk! ;) Megyek cigizni! Majd megyünk együtt??? Még lógok egy illatos öngyújtóval! Nincs elfelejtve, törlesztenem kell! ;)

Sixx apánk köszönjük nagylelkűséged irányunkban! Szeri van!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:36:37

@Funk You: fentebb írtam, hogy Csoki már akármit dob, kizárják, vártak az alkalomra, benne volt nagyon a bomba, bármikor robbanhatott, el kellett kerülni. Magát a tényt írtam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:37:34

@Nyuszomuszo83: azért a viharöngyújtóm is jó volt. ;)

Később cigizek, most betolok még pár rántott csirkecombot. :D

Van der Waals 2019.02.17. 20:37:41

Sziasztok!
Én G1G-nek drukkolok, mert esélytelen és senkit nem érdekel, ahogy az sem kinek drukkolok:) 2004-ben a foci eb-n bejött a stratégia.

2019.02.17. 20:38:01

@Nyuszomuszo83: ne fújd be majd a füstöt csak a végen

2019.02.17. 20:39:50

@Van der Waals: vegul is valami bűzlik dániában

javier2 2019.02.17. 20:42:03

@Paic Róbert: greg ténylegesen 5% de zsti felszopja 13-ra :P

@nyeh13: mit szívtál mi is kérünk belőle
Amit én láttam Hunor minden állóképesség versenyt nyert .

Van der Waals 2019.02.17. 20:42:39

@Paic Róbert: attól tartok pedig ő lesz az egyetlen aki a celebvilágban képes lesz bennragadni.

Funk You 2019.02.17. 20:43:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok értem, de azt írtad, mindkettő véletlen volt. erre írtam, hogy Csoki csipeszdobása nem volt véletlen. az szándékos, dühös reakció volt.

2019.02.17. 20:43:43

@Van der Waals: van hozzá tehetsége el kell ismerni

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:44:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: jó ám, hogy jó volt! :) Rántott csirkeee, én meg ma csak húslevest ettem, meg bekészítettem a limitált kókuszos sport duóm, boldogsághormon gyanánt! ;)
@Paic Róbert: úgy volt! :) :) :)

@kólamámor: Kóla vettem pöstön a dda-ban vaniliás kólát!

A többieknek szóljatok kivéve a szíves bocsoknak, hogy topogjanak át ide! :)

javier2 2019.02.17. 20:46:02

@Van der Waals: ekg
greg celeb kompatibilis
kiszel tündét perifériára szorítja

Angora Cardi 2019.02.17. 20:46:45

@Paic Róbert: délutáni easy pollon ennyit kapott

Funk You 2019.02.17. 20:46:45

nekem is szaraxik az app. eddig ha szavaztam, mindig leokézta, hogy szavazat rögzítve. most semmi ilyen, csak halványzöld lett a küldés gomb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 20:48:19

@Funk You: míg Csokiból nem jött elő az agresszív vadállat, a flakondobálást is kimagyarázták neki. Utána meg már csak az alkalomra vártak, amit hozott is.
El tudom képzelni, hogy ha Reni csinálta volna ezt Zsuval, akkor ő is bukik. Mert ők mind magukban hordozták az agressziót.
Tudom, láttam, hogy véletlen, csak a gumiszabályra hivatkoztam.

Van der Waals 2019.02.17. 20:49:48

@javier2: el tudom képzelni zsótival egy melegrealityben

Van der Waals 2019.02.17. 20:52:01

@Paic Róbert: "tehetsége" van. A lufinugrálásba qrva jó volt pl

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 20:52:57

G1G szerintem kb. 10%.
És EKG mindenkivel, szerintem is megragad a celebvilágban, még talán saját műsort is kap, vagy a következő BV-t.
A többiek (pl. Hunor) szerintem nem is vágyik arra, hogy celeb legyen. Csak a lóvé kell, a népszerűség nem.
Zsizsiknek meg csak a mellcsináltatáshoz kell a lóvé, meg a további kiruccanásokhoz Olaszba'.

@Nyuszomuszo83: De jó! Egészségedre! :) Remélem, hogy örömünkben így a távolból koccinthatunk majd, mert/ha nem Zsu fog nyerni.

2019.02.17. 20:55:38

Valami nyugtatót kellene inkább a döntő előtt a nézőknek

Van der Waals 2019.02.17. 20:56:03

@KólaMámor: mondjuk baukó helyett lehet jobban tolná

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:56:21

@KólaMámor: most irtam neked hogy gyere át, de már itt vagy, de jó! :) köszönöm szépen! Koccintunk! :)

2019.02.17. 20:56:36

Reklámozni ez lemaradt

Kockautcaitejesember 2019.02.17. 20:57:41

@KólaMámor:
Egy emberként félelem önti el a lelkem ha G1G-t még 1 napig képernyőn kéne látnom!

moletty 2019.02.17. 20:59:05

Hajrá Hunor VESSZEN ZSUZSU !

VR6 2019.02.17. 20:59:25

@Paic Róbert: Greg 2%-nal tobbet nem kap.
De amugy Zsuzsu nyer, Roli helyett, aki Hunor helyett vitte vasarra a boret.
Most a 3 kozul a Hunor lenne a legkisebb rossz...

Frunkp 2019.02.17. 20:59:34

Fröccs bekészítve, füldugó a helyén. Egy ideig nem kell majd megint letagadnom mit néztem előző este. :)

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 20:59:37

@Van der Waals: Ez viszont 100%, hogy így lenne.

VR6 2019.02.17. 20:59:38

@Paic Róbert: Greg 2%-nal tobbet nem kap.
De amugy Zsuzsu nyer, Roli helyett, aki Hunor helyett vitte vasarra a boret.
Most a 3 kozul a Hunor lenne a legkisebb rossz...

Angora Cardi 2019.02.17. 21:01:04

@KólaMámor: Hunor kis autószerelő műhelyet akar.

2019.02.17. 21:01:43

Az ma mennyire életszerű Magyarországon hogy valaki szállodában vasalón főz kotyogós kávét?

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:01:56

@Nyuszomuszo83: köszike, hogy írtál. :)
Mindjárt kezdődőik.

Dr.Zé 2019.02.17. 21:02:13

Az ünnepi ávátárom.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:02:44

Ezt a hululut többet meg ne halljam.

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:03:21

@Kockautcaitejesember: Jogos a félelmed, de mivel viszonylag jó a beszélőkéje (vakok közt a félszemű), így van esély rá, h marad a képernyőn.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:03:22

Lacika öltöny nyakkendő sukár!

Cimili 2019.02.17. 21:03:36

bajusz most is fos, de ancsa nagyon csini.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:03:53

PP teleköpi P betűkkel Ancsa dekoltázsát. Amúgy tök jó Ancsa ruhája.

Dr.Zé 2019.02.17. 21:04:12

Ancsa jó dekoltázsod

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:04:27

@Angora Cardi: na, ez az infó eddig kimaradt, köszi. Nem rossz egy saját vállalkozás, jobb, mint a celebkedés.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:04:34

@Paic Róbert: utálom azt a reklámot is! :)
@KólaMámor: kezdödikkkk!

Ancsa milyen langaléta, nyugtatja pötit nyugodjon le. Ancsán ződ ruha,pötin fekete öltöny!
Állás:
50.38, 13% az utosó

Parasite 2019.02.17. 21:04:55

annyira jó érzés, hogy egy részt sem láttam ebből a fosból!

Bekkara 2019.02.17. 21:05:01

Greg örülhet ennek a százaléknak, Zsuzsu behozhatatlan.

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:05:05

Sziasztooooook! :)

Nem voltam pár napig, sajnálom roli kiesését, na, most ki is hullik vki? Legyen mondjuk......sellő

Cimili 2019.02.17. 21:05:28

@Angora Cardi: kőrszeg meg fehér atlétatrikóban.
állást mutiznak: 50,38-12,98-36,64 %

Angora Cardi 2019.02.17. 21:05:50

@KólaMámor: Egyik nap volt feladat és elmesélték mire költenék a nyereményt

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:06:01

Majdnem olyan ruhám van mint ancsáé

Dr.Zé 2019.02.17. 21:06:03

Óhh ez a szőke herceg , teljesen elolvadok

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:06:13

Zsu megint piros zsáknak öltözött, Hunor kinőtte a nadrágját, Greg meg elfelejtette, hogy sminkmentes.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:06:31

G1G geje hidrogénszökén világit, zsizsikes full piros overálruhában myomja. Furcsa nekik. Zsizsikesnek lüktet a szíve! Jönnek ki!

Angora Cardi 2019.02.17. 21:06:34

Greg Halloween bulira öltözőtt.
Zsu piros kezeslábas.
Hunor öltöny.

csodalámpa 2019.02.17. 21:06:51

Greget szinte megsajnáltam, hogy pofán fogja verni ez a 13%.

Cimili 2019.02.17. 21:06:52

@Cimili: kőrszeg=kárszeg (pedig lefeleztem a körmeim) :D

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:06:56

Ki kell menni?! Eddig nem a villában nyomták végig?

Angora Cardi 2019.02.17. 21:07:03

@Angora Cardi: "mint" egy meleg porondmester a travi showban

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:07:05

@Angora Cardi: 1 részt nem láttam csak, tuti abban volt ez az infó. :D

Angora Cardi 2019.02.17. 21:07:40

Né a fizetett tapsolók Nyírlugosról.

pomac 2019.02.17. 21:07:41

no voltak állójegyek is:D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:08:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: de látod a latex nacit, készül zsóti ölelő karjába! Ma este forró hangulatú buláj lesz! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:08:22

@Cukorborsó88: pont ezt akartam kérdezni, de Petya már mondta is, hogy az első kettő visszamegy, a harmadik a stúdióból esik ki.

Cimili 2019.02.17. 21:08:31

@Cukorborsó88: csini nagyon.:) ilyen a színe is? me' passzolna a nevedhez.:)

Ildikó Zsuzsa Szabó 2019.02.17. 21:08:33

Sokan ottvannak a kiesett jatekosok kozul, de Reni nem ul Csoki mellett. Instagrammon sincs semmi kozos, sztem nincs koztuk mar semmi. nem birtam hogy ne kommenteljek erre, hogy szerelem igy szerelem ugy de mire kiment semmi sehol. nem gondolta komolyan hogy a csoki egy ilyen veglennyel lesz/ra var majd..... nem mintha a csoki egy fonyeremeny lenne, de azert Renyhe mas kategoria

Dr.Zé 2019.02.17. 21:08:38

Sej de vége vége vége már gergnek befellegzett már.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:08:53

Pötin HP szemüveg van??? Hol a villám a fejéről????

MacákékIcukája 2019.02.17. 21:08:55

Hahoka ismet! Erezzetek jol magatokat :)
Megint egy vv aminek nem nezem a dontojet es nem szurkolok senkinek :D
Azert szoljatok legyszike amikor szavazatokat kell manuperalni, rarakom a meguszos Huncipuncira ahelyett hogy a kedves Rolira raknam a fenebe is :(

Angora Cardi 2019.02.17. 21:09:00

@Cukorborsó88: majd a 2 még visszamegy
@KólaMámor: pedig közvetítettem

Frunkp 2019.02.17. 21:09:01

Basszus, ezeket a ruhákat maguk találták ki, vagy valami terrorista összeesküvés? Az első tömegpusztító fegyver, ami tv-n keresztül is rögtön sugármérgezéses tüneteket produkál.. (Avagy ide a vödröt, pedig csak fél frösscöt ittam!)

Cimili 2019.02.17. 21:09:18

hol késik a mai konténerünk??? Móki merre jársz?

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:09:23

Kapafogú Renátó (vagy ki) is ott van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:09:35

Zsunak qva jó a szandálja, meg szép a sminkje, de megint grimaszol.

Cimili 2019.02.17. 21:10:09

zsu savanyú feje pricelles. csak huncit és sellőt élteti a tömeg.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:10:38

Gregen spanyolöv csokornyakkendő rózsaszín buzifelső neccből! Kontééénert!

Frunkp 2019.02.17. 21:10:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: Összekeverte a sminkmentest a sminkmentéssel, és mindent kiment a villából a fejére kenve!! :)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:10:50

@Paic Róbert: hoztam :))))) a kellő méretet....

g1g úgy néz ki, mintha melle lenne..... a ruhák is és az egész.... olyan low budget.... tesco gazdaságos......

Dr.Zé 2019.02.17. 21:11:02

Petyát a hemügéje felöltöztette.

Kostarika 2019.02.17. 21:11:04

Én most elköszönök Tőletek, mert ha Zsu nyer, már nem tudok, ugyanis falhozvágom a telefonomat.

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:11:47

@Angora Cardi: igen, utána mondták. Köszi nyuszi :)

2019.02.17. 21:11:54

Renyhe hogy visít

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:12:12

@Kostarika: nyugi ne menj, buli van, ráérsz, telefon nem vétkes, hogy földhöz baszd! ;)

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:12:36

@Nyuszomuszo83: naaaaa ne fesd az ördögöt a falra :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:12:42

@Frunkp: ja, összekeverte a szezont a faszommal..... :)

Te már ittál? Bakker, lemaradtam. :) Tejet kérsz? :D

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:12:52

@Kostarika: remélem nem lesz rá szükség

Mók_Ica 2019.02.17. 21:13:28

@Paic Róbert: mikor nem???? :))))

ott van expumpedné is, roller mellett..... ha hunyor nyer, rögtön le is csap majd rá..... az aranyásója.... pffffff

Cimili 2019.02.17. 21:13:32

@Mók_Ica: na végre! :))))))) má aszittem átalszod.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:13:59

@Mók_Ica: Gregé a 12%. És ezt is csak nagy jóindulattal.

Bevontattad az összes tartályhajódat? :D

Angora Cardi 2019.02.17. 21:14:08

@Cukorborsó88: szivi Cuki :)
@KólaMámor: én is utsó pillanatig remélek

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:14:23

Én meg megfogadtam, hogy ha Zsu nyer, akkor tartok egy horror maratont a hentelős fajtából (csak hogy levezessem a felgyülemlett feszkót és agressziót).

Cimili 2019.02.17. 21:14:42

@Kostarika: úgyse bírod ki, végig fogod nézni velünk.:))

Angora Cardi 2019.02.17. 21:14:42

Greg rosszul emlékszik: Mikor beérkezett Ánusz és Csoki olyan pofát vágott hogy jé egy ratyi, priceless volt főleg az Ánuszról kiderültek fényében.

Dr.Zé 2019.02.17. 21:14:45

Egy ilyen pink zakót én is veszek , megy az egyéniségemhez.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:15:01

@KólaMámor: Ez az én Kólám :D büszke vagyok :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:15:10

@Mók_Ica: azért ül mellette Roli. Hogy megvédje Hunort meg a nyereményét.

Mók_Ica 2019.02.17. 21:15:12

sokkal jobb cuccban ülnek az utolsó vacsoránál, mint most kint a párbajon.....

Angora Cardi 2019.02.17. 21:15:52

@Nyuszomuszo83: ő már a Moulin Rouge-ba készül

gazo 2019.02.17. 21:16:01

Zsuzsu a tv-ben a tényekkel szembesül.....heee

Mók_Ica 2019.02.17. 21:16:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem ők jóban maradnak (hunyor és roller)

Cimili 2019.02.17. 21:16:24

szefós és g1g egymás kezét szorongatják a phhárbajon.

,, 2019.02.17. 21:16:39

@gazo: túlélték, de mégis meghaltak:)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:16:52

@Cimili: Kárszegről le se rohad az atléta két éve.
@javier2: igen: 50,38-12,98-36,64 % :P

Zabkása 2019.02.17. 21:16:57

sziasztok! Gyüttem kommentelni és szurkolni :D

Zsú majd meglepődik Sellővel kapcsolatban, ha visszanézetik vele :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:17:10

@Kostarika: Ne tedd, nem ér annyit az egész. Már nyertél az egésszel, minket. :)

,, 2019.02.17. 21:17:15

most kapcsoltam be, jesszus az ott mici az a bohóc?

Angora Cardi 2019.02.17. 21:17:21

A harmadik már távozhat is.

javier2 2019.02.17. 21:17:22

@Kostarika: ne tedd :))))

tedd szépen a rendőrre!

Mók_Ica 2019.02.17. 21:17:35

úúúúú..... ilyen gyorsan elküldik a 3dik helyezettet???? nézzük kié volt a 12%

Dr.Zé 2019.02.17. 21:17:38

Érik az izgulás , az nem baj csak ki ne hajtson.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:17:44

szegény NagyŐ Anikó még mindig életidegen ide

Frunkp 2019.02.17. 21:17:44

G1G legnagyobb öröme, hogy lelkesen futnak felé? Ha nem lennék állatbarát azt mondanám tartson kutyát.

Cimili 2019.02.17. 21:17:55

@javier2: 50,38-12,98-36,64 %

most lezárták a szavazást, g1g röpül gondolom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:18:11

Szavazás vége, telefonokat elő, jön a második szavazás mindjárt.

Pápá Csillámfasz.

Hol a közjegyző? Legalább megmutathatnák. :)

Dr.Zé 2019.02.17. 21:18:31

Ez az zavarjátok le , oszt csókolom.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:18:39

Szép jó estét Mindenkinek!

Ancsa pont lezárta a szavazást, akkor lássuk a medvét...:)
Remélem Greg esik ki először.

gazo 2019.02.17. 21:19:17

Greg fosik mint állat

Zabkása 2019.02.17. 21:19:27

Greg, húzz a bánatba!

Angora Cardi 2019.02.17. 21:19:35

@javier2: kitől loptam Nyírlugost? :P

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:19:46

Picinyke elégtétel látni a nyálkás szardarab pofára esését.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:20:09

Greg a 3. elég kulturáltan fogadja.

Mók_Ica 2019.02.17. 21:20:20

bejött a tipp..... greg esett ki :)))) egy kicsi éljent kiabálok most :)))))

,, 2019.02.17. 21:20:35

Gratulálok erőlegénynek, begyűjtötte az 1. pontját!:)

Kostarika 2019.02.17. 21:20:40

Mondhatni CSÚFOS vereség!!!

Dr.Zé 2019.02.17. 21:20:44

Zsótiiiiiiiiiiiiiiiiii , csak levélhordó vagy.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:20:55

Pá pá Pán Péter! Zsu persze imádja...

Mók_Ica 2019.02.17. 21:20:55

@javier2: igen, ott van és hunyornak drukkol ezerrel

Cimili 2019.02.17. 21:21:26

@Mók_Ica: ekg
aszondja: köszönöm mindenkinek, h hállihúdi sztár lehettem :DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2019.02.17. 21:21:49

@Angora Cardi: háááát..... sír.... ő meg volt győződve, hogy megnyeri..... az arcára volt írva....

Angora Cardi 2019.02.17. 21:21:57

@javier2: meglátjuk, greget szerintem mindenki tippelte 3.-nak

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:22:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: elírtam a %-ot te írtad jól

@,,:
Megvan ismét a pontom! Sálálálálá! :D

gazo 2019.02.17. 21:22:08

Gregus ezért kár volt erőlködni, kurva gyorsan leléptették...

Frunkp 2019.02.17. 21:22:34

Végre mindjárt levehetem a heggesztő szemüvegem visszafordíthatatlan retina sérülés veszélye, vagy spontán róka idézés nélkül!! :)

Dr.Zé 2019.02.17. 21:22:36

Ment a hűtlen nehéz fejjel,,,,,,, (loptam)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:22:39

@Cimili: én a te kezedet fogom :)))) drukkolunk hunyornak :))))

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:22:50

Csusszanhat rá egyenest Zsóóóóti szerkesztő úr (?) faxára... ...vagy írógépére, nem is akarom tudni...

Cimili 2019.02.17. 21:22:54

@Angora Cardi: őszintén, van más választása? na már sír.

Kostarika 2019.02.17. 21:23:17

Remélem elolvassa majd, miket írtunk róla. Lefagy a műmosoly az arcáról.

Zabkása 2019.02.17. 21:23:17

ez a kommersz kamu duma, hogy minden kieső többet nyert, mint a fődíj :D
A múltkor a VV "fura" Annamaria adta oda a Sparban a párizsit, ő is többet nyert gondolom :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:23:39

Faszomatbazdmeg by Kingunella.
Ez 30 év összes eredménye, összes vágya és álma és ez volt 30 évének a csúcsa?
Hát, menj ki az utcára.

Cimili 2019.02.17. 21:23:41

@gazo: most is folyamatosan nyallerkodik ancsának, bajuszt le se szarja.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:23:45

Jaaajj de szép ez a nem öszinte mosoly, azt mondja emberként távozik, facom akkor nem sellő????

javier2 2019.02.17. 21:23:56

avassátok már szentté :)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:24:03

Bajusz azt mondja Gregnek: testközelből imádhatod most már őket, mikor kiabált imádlak benneteket. Jóvan bajusz volt egy poénod. :)

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:24:15

Greg milyen nehezen hagyta el a stúdiót

Dekken 2019.02.17. 21:24:20

Emberként távozok aszongya... Én meg valamér aszittem sellő vagy unikornis (vagy magát az ellőbienek képzelő gerinctelen kigyó)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:24:48

@Cimili: mindig sírik siratja a sok péztet

Mók_Ica 2019.02.17. 21:24:49

@gyümölcs almafa kommentelő: ott van neki renátóóóóóóó

@Hümmögő Hammogó: bajusz idegállapotban van..... tiszta hülye :)))

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:24:50

Eléggé sajnálom Csillámot az eddigi 30 évéért, ha a VV9 volt a csúcs...

zeddez 2019.02.17. 21:24:51

Hunor nyerjen má', ne az a H.P.

gazo 2019.02.17. 21:25:03

@Cimili: most már spongyát vagy földet rá...sose lássuk viszont

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 21:25:42

Na, gyorsan leszavaztam Hunorra. Most megyek pisiszünetre.

Zabkása 2019.02.17. 21:25:47

Milyen már, hogy most nem lehet cserélni szavazatot? Mire fel?

Mók_Ica 2019.02.17. 21:26:11

ha ilyen hamar kibaCták g1g-t, mi a franc fog 11-ig történni???????????????

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:26:12

Savaztam Huncira! Sajnos a szaunára nem lehetett!

Dr.Zé 2019.02.17. 21:26:31

ZUsuuuuuuuuuu te vagy a bajnok!

zeddez 2019.02.17. 21:26:31

@Zabkása: az melyik Annamária volt? aki a VV után fent volt a rosszlányokon és vmi újságíró bebuktatta?

Cimili 2019.02.17. 21:26:36

nálam még 3-at mutat a szavazás.

Thats What She Said! 2019.02.17. 21:26:37

Nyomtam egyet Hunorra. De nem tiszta “szivvel”. Csak Roli miatt.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:26:49

@Mók_Ica: Ja-ja! Ancsa tök higgadt, Bajusz meg pörög, mint a búgócsiga :D

0.5 bit 2019.02.17. 21:27:12

Amikor kiefele mentek:
Honor: - Hölgyeké az elsőbbség.
Greg: - Köszönöm.

Mók_Ica 2019.02.17. 21:27:18

szavazatom leadtam hunorra...... kérem a fuji instamax gépemet mán.....

Dr.Zé 2019.02.17. 21:27:28

@Zabkása: A közjegyző megtiltotta. Alkotmányellenes.

Zabkása 2019.02.17. 21:27:37

@zeddez: igen volt azt hiszem ott is. Az a gülüszemű borzalom. VV Ati majdnem látta a zuhanyzóban és futva menekült, hogy nem akarja :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:27:39

@zeddez: az, furafejü lány, akinek volt egy gyereke!

Frunkp 2019.02.17. 21:27:42

Kiváncsi lennék hányan szavaztak összesen. Régen azt is mutatták. Kiváncsi lennék, hogy nézik e mások is, vagy csak a magunkfajta hogyvoltos "trollok". :)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:28:05

@0.5 bit: ezen én is röhögtem :))))

Zabkása 2019.02.17. 21:28:14

@Dr.Zé: hívom az ügyvédem, de minimum tüntike az RTL székház elé 11től

Cimili 2019.02.17. 21:28:14

@Cimili: má nem. :) szavaztam

Kedves külföldről szavazók, lehet küldeni a másodikat.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:28:24

@Mók_Ica: Mókim azt én is, de nem kaptam pedig savaztam minden szarra! :D

2019.02.17. 21:28:47

Hollywoodi stár pfj broáf

MacákékIcukája 2019.02.17. 21:29:05

En Rolira szavazok mmkk, fel is tortem az appot

Mók_Ica 2019.02.17. 21:29:13

@Frunkp: a fészbukos trollok is nézik sztem..... no meg az elcsatolt területek.... kb 60 millióan :))))

0.5 bit 2019.02.17. 21:29:28

Mire lezárták a szavazást egy nagyon kicsivel került 50% alá Zsu.

A végere sacc/kb 60-40-el nyeri Zsu.

csincsilla72 2019.02.17. 21:29:32

Ment a szavazat Hunorra, ha már így alakult.

javier2 2019.02.17. 21:29:33

most az a kérdés hogy a korlátolt képességű szabad csapat
zsu szavazó tábora tud -e újraszavazni.
abba bízok lefagynak.

Cimili 2019.02.17. 21:30:03

@Mók_Ica: ilyenkor visszaszoktak sétálni a vellába, oszt ott tudják meg, h ki a főnyerő.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:30:34

@csincsilla72: Csincsiii befutottál te is! :)

MacákékIcukája 2019.02.17. 21:30:37

@Cimili: koszcsike, megvolt! Leskelodtem hsz-eket es lattam :)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:30:59

@Nyuszomuszo83: tuti mindet zsótti vitte el.... és az is tuti, hogy most g1g kap egyet vigaszdíjként :))))

Frunkp 2019.02.17. 21:31:35

@Mók_Ica: JA, igen, akkor ez a válasz arra is miért nem mutatják a közjegyzőt. :)

Oh my... 2019.02.17. 21:31:39

nyah, eddig bejött a papírforma, és nekem is sikerült befutnom még idejében, le is szavazok ismét Hunorra, Zsizsikesnek meg valami ótvar sárgák a frontfogai, blőee! nem érzem, minek rúzsozza magát ilyen kontrasztos színnel, ami sajnos kiemeli a foghibákat, ritka ízléstelen.

hát és sziasztok, visszaolvasni most nem volt időm, épp csak hogy elszabadultam, hogy még a szétszéledés előtt elcsípjelek titeket, plusz bejelizzek a blogtalira.. ;)

MosóMaca 2019.02.17. 21:31:39

Estét! Másik postnál kérdeztem,hogy történt-e valami sorsfordító tegnap,mert nem láttam. De ezek szerint nem,marad Zsizsikes befutónak?!

Cimili 2019.02.17. 21:31:49

rollert láttátok a stúdióban?

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:31:53

@Mók_Ica: meg mást is kap zsótitól! :D

2019.02.17. 21:32:38

Kurva blogmoci folyton kiléptett

Mók_Ica 2019.02.17. 21:32:45

@Cimili: ezt tudom... de még csak 1/2 10 van.... van 1,5 óra.....

zsu szerint szoros volt a százalék..... melyikre gondolt????????

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:33:06

@Mók_Ica:

"ott van neki renátóóóóóóó"
Ja, most hogy mondod, akkor ez a tiszta szívű (pervollal mosva) szentember (szentasszony? esetleg: szentszemély, hogy ne legyen neme, ugyebár) biztosis hogy a hűség szobra, hát eddig is kőbe lehetett vésni a szavait, sőt márványba, olyan biztos volt amit mondott, a biblia igéje kutyafasza ahhoz képest.
Hát ja.

Zabkása 2019.02.17. 21:33:08

Hajrá tujaHuni! Roli miatt, a fogyimogyi nehogy már elvigye a gempát

Angora Cardi 2019.02.17. 21:33:09

Era fekete hajjal.
Roli ott ült a szélén @Cimili: láttad?

Cimili 2019.02.17. 21:33:17

@Mók_Ica: az enyémet is ő vitte el????? zsottti, adod vissza!!

stv141 2019.02.17. 21:33:29

Hunor szurkolótáborában van egy szőke, borostás, szétállófülű srác, ismerős valahonnan :D

MosóMaca 2019.02.17. 21:33:34

Mit csináltak süsü szemöldökével?! Túlszaladt a csipesz?! Neki mindig meggyűlik a baja ezekkel a csipeszekkel

VR6 2019.02.17. 21:33:42

@Cimili: elso sor, VV Soma mellett.

Cimili 2019.02.17. 21:33:50

@Angora Cardi: nem láttam. melyik oldal szélén?

Mók_Ica 2019.02.17. 21:33:57

@Cimili: igen :))) és erát sötét hajjal..... és a többség hunornak szurkol a stúdióban

@Nyuszomuszo83: azt már remélem nem látjuk :)))) vagy inkább broáf.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:33:59

@oh.. my.... szép volt Roli!!: ez alatt még futni fog a komment holnap is, aztán találunk másik helyet, ahol folytatjuk. Következő talira meg mmkk gyere. :)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:34:26

@Cimili: Csoki, Lackó, Cinti, Era, Soma, Roli, első sor jobb széle

javier2 2019.02.17. 21:34:43

zsu azt mondta nem gondoltam hogy ilyen szoros

Mók_Ica 2019.02.17. 21:34:55

@Cimili: ott van nála az összes.....

zsu, kérlek ne énekelj!!!!!!!!

Zabkása 2019.02.17. 21:35:06

Zsú erős...... napersze. Oktalan bántás? Ha segítenek, hogy valamit nem úgy kell hámozni vagy mondani, már ment a sírás :D

Dekken 2019.02.17. 21:35:09

Ha feltételezzük, hogy G1G szavazói nagy részben/egészben inkább Zsura szavaznak most:
Ha növekszik a különbség akkor Zsu vezetett, ha csökken akkor Hunor.

Cimili 2019.02.17. 21:36:38

@Angora Cardi: ó köszi, majd figyelem.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:36:44

Hoztam mandarint! Ki kér??? :D

Valaki szóljon már zsizsikesnek hogy nem oktalan hanem ok nélkül vagy ez csak ilyen tájszólás és nekem bassza a fülem??? Folyamat ezt mantrázza!

katemoss 2019.02.17. 21:36:44

App lefagyva... azt mondja nincs aktív szavazás.. :/

Dr.Zé 2019.02.17. 21:36:46

Zsuzsikám rád férne már egy jó nagy löket.

csodalámpa 2019.02.17. 21:37:04

Nő is nyerhetne VV-t már, de ne ez....

Mók_Ica 2019.02.17. 21:37:23

@gyümölcs almafa kommentelő: renátó találkozott vmi tiltott személlyel.... míg g1g bent volt a villában.... ez derült ki valentin napon...... g1g tekintete többször elsötétült..... de higgadt maradt és nem tekerte le renátó pöcsét......

Kostarika 2019.02.17. 21:37:35

@javier2:
Már dobtam 3 szavazatot a Hunorra, Roli miatt is.

Oh my... 2019.02.17. 21:37:37

@Nyuszomuszo83: szijja :* siettem haza, mégiscsak az utolsó napunk egy időre, szerencsére férj megértő, mint mindig ;)) és az app is működik, jeeejjj! leszavaztam Hunorra - ROLI MIATT, CSAKIS - , örülnék, ha ma meglepetés érne... ;) HAJRÁ HUNOR!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:37:54

És rájöttem, mi zavar Zsu beszédében.
A válaszai. Mindig megismétli a kérdést, és úgy válaszol. Emlékeim szerint elsőben volt ilyen gyerekkoromban.

javier2 2019.02.17. 21:38:16

roli de vicces :))))

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:38:24

Tudom, hogy finálé meg minden de komolyan 11-ig tart a nagy semmi?

Frunkp 2019.02.17. 21:38:25

Megvan mire emlékeztet bajusz: Mint egy elutasított karakter a Harry Potterből, a hipszter vegán halálfaló...

Cimili 2019.02.17. 21:38:30

@Nyuszomuszo83: köszi, meghagyom másnak, most toltam be 2-t.:)

,, 2019.02.17. 21:38:32

ne hari, de nekem mind2 ótvar. részemről tökmindegy, melyik nyeri

Dr.Zé 2019.02.17. 21:38:45

@katemoss: A közjegyző most radírozza a hunci voksokat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:38:49

@katemoss: nekem is, de kikapcsoltam, visszakapcsoltam és ment.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:39:24

@oh.. my.... szép volt Roli!!: szuper! Huncira én is mert Zsizsikest neeee!
@Angora Cardi: ugyeeee! És újra elmondta a nyomi!

Mók_Ica 2019.02.17. 21:39:59

@Frunkp: elbaszott bűbáj tanár......

Cimili 2019.02.17. 21:40:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem is figyeltem. akkor felmondja magának, h el ne felejtse mi a kérdés.

2019.02.17. 21:40:18

Zsu vlogja kicsinált. Én nem fogok váltózni

KapitányG 2019.02.17. 21:40:22

Zsuzsu a dobogó élére akar állni

,, 2019.02.17. 21:40:29

@Maximista vagyok: van rá 10 másodperced:)

javier2 2019.02.17. 21:40:53

@Kostarika: én is hármat
ha zsu megnyeri az rtl -en csattan az ostor orbán helyett...

Dr.Zé 2019.02.17. 21:40:58

még több mint egy óra,,,,,,,, ájáj

Hétkilenced 2019.02.17. 21:41:40

Kellett vón' egy ivós játék Zsuzsi "megmondom őszintén", "én úgy gondolom", "az az igazság" szófordulataira.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:41:45

@Cimili: sport duó egyik fele??? :D Igazságosan osztom, nem testvériesen! :D

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 21:41:52

@Mók_Ica:

Szerintem ez a világon semmit nem jelent.
Node... ...mit értek én a lovakhoz?
Vagy a süllőkhöz?
Nopláne a pondrókhoz...?

Mók_Ica 2019.02.17. 21:42:07

@Cimili: most láttad rollert???? ott van és 1000rel drukkol :)))

zsu rezignáltan ül...... karbafonva....

zeddez 2019.02.17. 21:42:10

baze, felraktam ezt a rtlmost app-t.... de ebben hogy kell szavazni?
plz F1

Zabkása 2019.02.17. 21:42:11

Taktika szó alatt Zsú feje :DDDDD (rühellem)

Cimili 2019.02.17. 21:42:21

@javier2: hó, h eszembe juttattad, h 3x is lehet. minyá nyomok még szavazatot huncira.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:42:21

Hunci megmondja a taktika szó nem emberölés! :D

Oh my... 2019.02.17. 21:42:33

jézusom, Erát nem ismertem meg sötét hajjal...

etikette 2019.02.17. 21:42:34

Hunor nagyon csinos! Tok jo ez az oltony :) de PP bajusznal nincsen csinosabb a fold kereken! Harry Potter szemuvegben...falnam

javier2 2019.02.17. 21:42:41

@MacákékIcukája: hunor blogjában roli :))))táncol rolisan tolja!

Kostarika 2019.02.17. 21:43:17

@javier2:
Nen lehetne, hogy mindkettőn csattanjon?!

MosóMaca 2019.02.17. 21:43:31

Zsunak olyan feje volt,mint aki halálra unja ezt a nagy izgalmas döntőt

,, 2019.02.17. 21:44:09

ugye a beleavalóba az összes lemminget meghívják? (AdrixRoli=otp)

Mók_Ica 2019.02.17. 21:44:47

@gyümölcs almafa kommentelő: csak elmeséltem mi történt g1g-vel..... felőlem bármi is lehet a kapcsolatával, össze is jöhet zsóttival...... a sellőkhöz és a pánokhoz én sem értek.....

baszki..... most kellett leadni, hogy zsu maga rakta el a szarjait???? amiért kiküldte rollert hazugságvizsgálatra......pppfffeejjjjj

Frunkp 2019.02.17. 21:44:48

@Mók_Ica: Vagy mérgek kivédése organikus szűrővel tárgy tanára. A bűbájt csak tagadó formában említeném vele összefüggésben. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:45:14

Zsu a konyhatündér. Köszi, jön vissza a vacsim.
Zsu és az eltűnések. Jé, a bodyt ő rakta ki a mosodába?

,, 2019.02.17. 21:45:37

@Mók_Ica: WTF? nem figyeltem, ezt leadták most????

pomac 2019.02.17. 21:45:45

@MosóMaca: tud fejeket vágni ez tény :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:45:49

@Mók_Ica: basszzuus, a barom keverte el! Ennyit a manipulálásról! :/

csincsilla72 2019.02.17. 21:45:53

@Mók_Ica: Móki, a konténerem tele. Vételeztem másikat :-)

Zabkása 2019.02.17. 21:46:11

"Soha nem tudtam a víz alatt levegőt venni"
Milrt, ki tud baszod? :D

javier2 2019.02.17. 21:46:12

zsu 5 pillanata mind szar volt :)))

,, 2019.02.17. 21:46:14

@Nyuszomuszo83: a bodyt v a fényképeket is??

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:46:25

@MosóMaca: mikor nem ő beszélhet, csak pofákat vág.

Frunkp 2019.02.17. 21:46:29

@etikette: A zakó rendben de a nadrágot visszadhatná annak a szerencsétlen törpének akiről lerángatta! :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:46:33

Várjatok, mire mondta Zsu,h berakta a mosodába?!

Amúgy én tudtam szavazni! (Hunorra, Roli miatt:) ) Bár először azt írta,h nincs aktív szavazás, de aztán ki-beléptem;)

etikette 2019.02.17. 21:46:39

A Radics hulyegyereket nem hivtak meg?

Kostarika 2019.02.17. 21:46:54

@zeddez:
De csak ha Hunorra szavazol!!!

Bal sarok fent vonalkák lenyit, vv9 - re kattint. Alul középen szavazás.
Hunorra nyom és elküld gomb.

zeddez 2019.02.17. 21:46:56

"soha nem tudtam víz alatt levegőt venni"

szerintem kopoltyú nélkül még mások sem, max megpróbálták elétük utolsó pár másodpercében

MosóMaca 2019.02.17. 21:47:02

@Nyuszomuszo83: @Csakazértis én vagyok a királynő: milyen jó,hogy belekerült az öfikbe is,nem?! Kötsögök...

2019.02.17. 21:47:55

Zsu megtanult viz alatt lélegezni. Hiaba no kopoltyúja van halak

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:47:59

@Nyuszomuszo83: Komolyan, Zsu és a kavarásai a cuccaival... Pfff...

Mók_Ica 2019.02.17. 21:48:05

@,,: igen..... rohaGGYanak meg....

@Nyuszomuszo83: barom, ahogy mondod......

@csincsilla72: gyere drágám, vigyél csak nyugodtan :)))

hunor legjobb pillanatai a csajozások???? f@szfej retek......

etikette 2019.02.17. 21:48:07

@Frunkp: igen igaz alul eleg koltsegcsokkentett

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:48:29

Hunorról kellett ez. Nehogymár jókat adjanak be.

pomac 2019.02.17. 21:48:33

@Hümmögő Hammogó: össze vissza vágás volt ,de konkrétan a törölközőre mondta

Angora Cardi 2019.02.17. 21:48:38

@etikette: Áh, rég elhatárolódtak tőle.

javier2 2019.02.17. 21:48:41

@etikette: radics rászart az rtl-re :)))))

MeadowSoprano 2019.02.17. 21:49:04

Reni mennyire elvan szallva magatol......jezusom nem tudom elhinni ennyire buta nagykepu picsa

Angora Cardi 2019.02.17. 21:49:10

@mézescsók a döntőn hiányoznak a meglátásaid, de remélem utána olvasom a véleményed

Thats What She Said! 2019.02.17. 21:50:19

@etikette: gyanítom, h Radiccsal szerződést bontottak. Ha van ilyen...

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:50:27

Zsizsikesnek javaslom a varangydudvát! :D
Most felszopják ismét Zsizsikest??? Menjenek ezek a picsába!

Cimili 2019.02.17. 21:50:56

@MeadowSoprano: első perctől kezdve ilyen volt.

javier2 2019.02.17. 21:51:13

zsunak nem volt 5 jó pillanata akkor hunornak sem lesz (zsóti)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:51:20

@MosóMaca: a képet meg Lekvár mondta, hogy ő kavarta el (mondjuk ezt már a legelején mondtam, hogy a ruháival együtt belökte a fiók mögé, azért volt az alatta lévő fiókban).

Zabkása 2019.02.17. 21:51:43

@MeadowSoprano: tipik az a picsa, hogy megmutatják neki a kommenteket meg a cikkeket, és persze mindenki fasz, csak ő piros helikopter

Mók_Ica 2019.02.17. 21:51:43

hódító hunor :)))))))))))))))))))))))))))

MeadowSoprano 2019.02.17. 21:52:20

@Cimili: tudom csak meg mindig elkepedek mennyire egy ocsmany no

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:52:34

@MosóMaca: faszán kihagyták, neeem nem akarják a sok naiv embert orruknál fogva vezetni! Szegény Zsizsikest úgy sajnálom! Brühühü! (NEM)

Cukorborsó88 2019.02.17. 21:52:35

Hunor még így sokkal emberibb mint süsü, hiába húzzák le a “csajozással”, úh. most már hajrá hunci!

javier2 2019.02.17. 21:52:59

pufi nyuszinak mert harry potter rajongó

"radics lesz még a tv2 üdvöskéje"

etikette 2019.02.17. 21:53:20

@Thats What She Said!: de egyszer volt valami megbanasa lattam egy blogot tole „veletlen“...

Mók_Ica 2019.02.17. 21:53:22

rollernek nem lesz hangja 10 perc múlva :))))

cigiszünet, akit érint..... az erkélyen tali..... aki akar csatlakozzon :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:53:27

@pomac: törölközőre? Én a bodyra értettem, de így is mindent elmond, hogy elkeveri, aztán beleáll valakibe, ahelyett, hogy gondolkodna.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:53:40

@Nyuszomuszo83: Naná,h felsz... Annyira egyértelmű,h most női győztest akarnak. Bekattant nekik, mint Győzőnek az almafa.

Angora Cardi 2019.02.17. 21:54:11

@javier2: harry potter is és gollam rajongó is :D

Maximista vagyok 2019.02.17. 21:54:26

@,,: átpakolom. Bassza meg a Zsu, megyek az eszemmel szembe. Bumm Hunci punci!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 21:54:31

@Angora Cardi: exkuzálnám magam a napi agymenésért

Frunkp 2019.02.17. 21:54:59

Elfelejtették ekőre berni a végeredményt, vagy minek húzzák ezt ilyen hosszan? amikor pénzes sms szavazat volt világos volt, ki kell termelni a költségeket, de most?

Kostarika 2019.02.17. 21:55:09

Felháborító ez a részrehajlás a fogyatékos picsa irányába.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:55:12

@Mók_Ica: Már leszoktam, de azért kimegyek Veletek! Max.behozok az erkélyről egy sört.;)

Angora Cardi 2019.02.17. 21:55:14

zsunak ez a tagolt beszéde mi-kko-rra-sszo-nnt-aaa

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:55:18

@Maximista vagyok: nem tudod átpakolni. Egyszer lehet, odaragasztották.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:55:45

@Hümmögő Hammogó: EKG! Erre savaztam @"-nál! Hunci megnyerte a mocit így csak 2. lesz! Zsizsikes nyer, ez kell ennek a sok birkának! Ez a színvonal! :/

Cimili 2019.02.17. 21:55:57

@Kostarika: 3x meg úgy lehet szavazni, h bal sarok fent vonalkák lenyit, kijelentkezés, utána bejelentkezés 3 módon, fész, rtlmost v guglifiókkal.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 21:56:04

@Frunkp: reklámok. Abból tartják fenn ezt a foscunamit.

zeddez 2019.02.17. 21:56:08

na, az a Rtl24 a jó, a másik nem, azt hiába raktam fel :)
Hunorra ment áfkorz ;)

2019.02.17. 21:56:40

Komolyan vicces a blog moci az adás alatt 5xőrre lépek be. Renyhe hogy mondta nem akarja zsuval megbeszélni.

,, 2019.02.17. 21:56:43

@Maximista vagyok: hát jó, akkor Hunci az elsődikk

MeadowSoprano 2019.02.17. 21:56:44

@Cukorborsó88: igen sokkal emberibb
Alazatosabb
Tegnap osszef.volt pont hogy a zsuzsu elkezdi magat hypeolni az asztalnal hogy hu remelem megnyerem a jatekot mar total azt hiszi a zsebeben van total elszallt....jaj de remelem most bukik bele

Cimili 2019.02.17. 21:57:08

@Maximista vagyok: hogy csináltad, mert bajusz külön kihangsúlyozta, h nem lehet átpakolni.

Thats What She Said! 2019.02.17. 21:57:17

@etikette: YouTube-on láttad? Ott van O ugye?

Kostarika 2019.02.17. 21:57:21

@Mók_Ica:
Az az érzésem, az eredményhirdetéskor szívunk mindannyian, de nem cigit. ☹️

Zabkása 2019.02.17. 21:58:01

Zsóti youtube oldalán a szavazáson Huni áll nyerésre, viszont a kommentek között meglepően sokan a Gyógyegeret nyomják.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 21:58:10

@Nyuszomuszo83: Sajnos a tippelős-szavazósból kimaradtam, na de majd, ha jön a VV10...!:)

Cimili 2019.02.17. 21:58:47

@Paic Róbert: tablet? Borsónak is ilyen gondja volt, s Heverő ajánlott neki valamit. kérdezd Borsót!

MosóMaca 2019.02.17. 22:00:15

Szerintem ez annyita lejátszott,ezért se izgul a bolondlány. Ahogy már írtátok is, Hunyor megnyerte a robogót,szép második díj az,a szefóst meg megtolják 36 millával. Mehet karmokat építtetni a tehetséges körmösével

2019.02.17. 22:00:28

@Cimili: telefonon is csinálta, itt eddig nem. Böngészési adatok törlése és ujra be lépni

Perah 2019.02.17. 22:00:49

Sziasztok! Rolit sajnálom, hogy kiesett, de talán így Hunornak több esélye van a nyerésre. Viszont a szerkik elmehetnek a picsba ezzel a Hunor legjobb 5 pillanatával, hogy az elején benyomtak olyan momentumokat, amikkel le tudják nyomni. Volt köztük sima hátkenegetős is, de aki nem látta az egészet, azt hiheti, hogy mindenkit meghúzott.. Érdekes, Zsúról azokat adták csak be, ahol "szegényt bántják", de azokat nem, ahol ő viselkedett gázul. Végül is mindegy, mert pl. én akkor is Hunorra szavaztam és neki örülnék, ha nyerne. Azt el kell ismernem, hogy most Zsu is normálisan viselkedik, végig hasonlóan kellett volna. A kevesebb néha több.

Cimili 2019.02.17. 22:01:18

ne izéljetek már, hunci fog nyerni!!

etikette 2019.02.17. 22:02:04

Felolem 22:05 kor lezarhatjak es a maradek idoben adjak le ahogy Peti trimmeli a bajuszkajat, ahogy felhuzza testere azt az elegans kordbarsony meretre szabott oltonyt (lassitva), ahogy elszavalja a szeresdatestembebi cimu dalt

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:02:25

Ó faszom, ez a Kárszeg. :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:02:35

@Cimili: kétlem! :/ de reményhal van! Remélem nem váltja fel a szarok rája! :)

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:02:35

Bacsó Krisztián mesemondó... Hűha:)

etikette 2019.02.17. 22:03:02

@Thats What She Said!: igen ott :) es majdnem el is hittem ugyes volt

Angora Cardi 2019.02.17. 22:03:16

@,,: @KólaMámor: Köszik :) oh lemaradtam újhullámos szlengből :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:03:25

Bacsó mint Benedek Elekes mesemondó! Broáf!

2019.02.17. 22:03:28

Megmerik kérdezni a volt villa lakókat kit szeretnének győztesnek?

Cimili 2019.02.17. 22:03:29

@etikette: megnéznéd? én még Móki konténere mellől se. :)

Angora Cardi 2019.02.17. 22:04:08

@KólaMámor: Kárszeg nem tűnt el a süllyesztőben még ilyet :D

,, 2019.02.17. 22:04:10

@Angora Cardi: régihullámos, még huszon1-2 éves shipper koromból való, az nem most volt:)

Mók_Ica 2019.02.17. 22:04:33

@Hümmögő Hammogó: a társaság jó :))))
@Kostarika: a reményhal..... tudod.... mi megtettünk mindent, leadtuk hunorra :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 22:04:59

@Nyuszomuszo83: az a szemüveg és köntös :D

Angora Cardi 2019.02.17. 22:05:23

@,,: akkor pláne lemaradtam :D

0.5 bit 2019.02.17. 22:05:31

@Mók_Ica: @Csakazértis én vagyok a királynő: "a képet meg Lekvár mondta, hogy ő kavarta el (mondjuk ezt már a legelején mondtam, hogy a ruháival együtt belökte a fiók mögé, azért volt az alatta lévő fiókban)."

Amikor meglett akkor mondták, hogy a fiókok mögé beesve nem lehetett mert kivették a fiókokat és többen is megnézték és akkor még nem volt ott.

pomac 2019.02.17. 22:05:52

@Paic Róbert: az a végén szokot lenni egy videóban , vagyis eddig így volt ha jól emlékszem :)

Cimili 2019.02.17. 22:06:07

@Angora Cardi: volt bent a vellában is micikéjével.

,, 2019.02.17. 22:06:27

Zsuzsu v Hunor, Nyuszzómusszó v Maximista? ez itt a kérdés

,, 2019.02.17. 22:07:03

@Angora Cardi: áhh ne tudd meg, nagyon benne voltam:)

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:07:19

@MeadowSoprano: jó lenne de mindenki azt mondja, hogy zsu fog, ez hihetetlen/lelombozó. Nem tudom megérteni, hogy mit esznek ezen a hisztérikán.

,, 2019.02.17. 22:07:26

@Angora Cardi: fanfictiont is írtam, de hagyjuk:)

Cimili 2019.02.17. 22:07:39

kárszeg zsottti villaregényét olvassa fel.

Kostarika 2019.02.17. 22:07:45

@Mók_Ica:
Ahogy fentebb írtam, meg sem akartam nézni, nehogy (ketchupos) agyvérzést kapjak.
Csakis miattatok maradtam itt, meg hát még reménykedek, hátha.
Hajrá Hunor!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:09:05

@0.5 bit: Roli fiókja volt alatta. Miért őt gyanúsította Zsu?

Frunkp 2019.02.17. 22:10:04

A fene, kiakadt a tv-m az ugráló hangerőtől, és biztos ami biztos alapon mindennek levette a hangját... Profi vágók... ezennel a műsor végéig búcsúzom az auto hangerőtől. :(

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:10:12

Öhm, láttam már pár vv-t, konkrétan az összeset, de ilyen ótvar unalmas befejezésre nem emléxem. Még negyvenvalahány perc

Mók_Ica 2019.02.17. 22:10:37

@Kostarika: mi is a társaság miatt vagyunk itt elsősorban :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 22:10:41

@Cimili: azt láttam :D
@Nyuszomuszo83: télleg :D
@,,: én nem akarnám tudni! btw idén nézed az oscart? én igen, másnap viszont nem tudok szabit kivenni - kemény lesz :D emlékszel a tudósításra amit írtam csak neked csak most? :DDD

javier2 2019.02.17. 22:10:46

gyerünk tuja ! MOVE!

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:11:00

@,,: naaaa ezen izgulok tényleg! De tényleg!:D

Kostarika 2019.02.17. 22:11:14

@Cimili:
Zsóti dugja meg sellőt és szopogassa közben Krisztián kárszegét, ha a fogyi hisztérika nyer. Mert az öfikben mindig ezt a debilt nyomatják.

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:11:25

Mikor mennek már vissza?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:11:31

Attól félek, hogy Zsunak leesik a feje, olyan hevesen bólogat minden mondatánál.

Frunkp 2019.02.17. 22:11:45

@Kostarika: Nem kell ketchup, akárki nyer a végén lesz olyan óbégatás, hogy az addigra beállt agyvérzéshez bejön a dobhártya szakadás. :)

pomac 2019.02.17. 22:12:02

kamuu :DDD ez jó volt :DD

MosóMaca 2019.02.17. 22:12:25

Wow,hogy osztják zsizsikest a stúdióban?! Kamu

csodalámpa 2019.02.17. 22:12:44

Akkor jól hallottam :)

Cimili 2019.02.17. 22:12:46

baz zsu, 100x mondod el ma este, h te milyen őszinte vagy!

Angora Cardi 2019.02.17. 22:12:52

á ez gagyi, szellemóriásnak Lacikát kellett volna felkérni nem somát :/

Kostarika 2019.02.17. 22:12:53

@Kostarika: bocsi, alapból nem vagyok ilyen vulgáris, de idegállapotba kerültem.

2019.02.17. 22:13:10

Roli zsunak hazudsz

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:13:22

Ugye most nem Somsomot kell néznünk...

javier2 2019.02.17. 22:13:38

soma ez nem jött át :))) mármint hogy két éve vagy nyertes :)

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:13:44

Jézus, ezt a degenerált f@szt felejtsék már el.

Angora Cardi 2019.02.17. 22:13:58

@Cimili: így könnyű utsónak lenni :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:14:02

@Kostarika: néha kijön belölünk! Semmi gond! ;)

etikette 2019.02.17. 22:14:12

A kovetkezo vvben remelem hasonloan elmes es szeretheto karaktetek lesznek mint most voltak.ja nem.ostoba ribancok es elkenyeztetett piperkoc hulyegyerekek na meg egy meleg.pont mint legutobb.ezt mivel fogjak uberelni?

Angora Cardi 2019.02.17. 22:14:46

@etikette: egy leszbivel vagy bivel esetleg queer-el

Cimili 2019.02.17. 22:15:44

@Angora Cardi: ja, akartam mindig, de későn eszméltem, mert napközben nem nagyon voltam.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:16:19

@MosóMaca: @csodalámpa: ugye??? nekem is úgy tűnt, hogy zsu-ra hurrogtak.....

@Kostarika: jól mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:16:23

Zsu tényleg hazaviszi a hazugságvizsgálatát. Otthon kit küld ki? Anyut?

,, 2019.02.17. 22:17:15

@Angora Cardi: nemsokára beírom
Oscart nem hiszem, pedig jó lenne. Naná h emlékszem, zseniális volt, mint mindig:) <3

Angora Cardi 2019.02.17. 22:17:16

@Nyuszomuszo83: aki nem kategorizálja be magát hogy ki és hogy kivel szeret izé

pomac 2019.02.17. 22:17:33

nem is örökölte a királyt ,hanem megnyert :D

Mók_Ica 2019.02.17. 22:17:41

fosomát méééér kellett ide betenni???? uncsi...... 106 nap öfije...... pfffff

MosóMaca 2019.02.17. 22:17:55

@Mók_Ica: ez viszont még egy jel,hogy biztosra vegyük szefós lány győzelmét

Angora Cardi 2019.02.17. 22:18:22

@,,: úgy értettem természtesen, hogy naná majd pont én nem akarom tudni mi? :D szóval ne fogd vissza ha netán .. :D
ú ki kell találnom valamit akkor <3
@Csakazértis én vagyok a királynő: körmöst

MacákékIcukája 2019.02.17. 22:18:59

Jaj de jo titeket olvasni <3

Mók_Ica 2019.02.17. 22:19:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: greget fogja.... miután megnézte az öfiket :)))))

@pomac: igen!!!!

@Nyuszomuszo83: hajrá roller :)))))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:19:03

@Angora Cardi: jaaaa hogy már ilyen is van!!! OMG! Maradok a fasziknál! :D

,, 2019.02.17. 22:19:44

@Angora Cardi: már nincs meg, de jobb is (game of thronesból írtam még a sorozat előtt:))

Mók_Ica 2019.02.17. 22:20:02

@MosóMaca: volt már ilyen is, olyan is...... én még hunor nyerésében bízok töretlenül

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:20:24

@Mók_Ica: Rolit szeressük! Szállitom a következő talcsira! :D

mocskosmacska 2019.02.17. 22:20:44

Én most már úgy vagyok, hogyha ez közül a három közül lehet választani, akkor legyen teljes a nyomor: nyerjen greg.

Cimili 2019.02.17. 22:21:29

na végre, most láttam rollert. nagyon szurkol huncinak.:)

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:21:41

@mocskosmacska: greg már a levesbe akarom mondani zsóti ölében van!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:21:45

@Frunkp: agyvérzéshez agy kell, az nincs, marad a ketcup.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:21:55

zsu jó karakternek tartja magát...... höhöhöhöhöhö :))))

Zabkása 2019.02.17. 22:22:09

@mocskosmacska: egy órás késésben vagy :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:22:11

Ezt az időhúzást... Nem bírom. Még mit találnak ki 11-ig?!

javier2 2019.02.17. 22:22:12

PP csak belerúgott egyet somába:()

Cimili 2019.02.17. 22:22:16

@mocskosmacska: g1g 1 órája kiesett. maradt zsu és hunci.

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:22:18

Mikor mennek már vissza, az utolsó 5 percre?

Hétkilenced 2019.02.17. 22:22:38

Na végre visszatakarodnak a villába.

Cimili 2019.02.17. 22:22:51

na most indulnak vissza a vellába.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:23:00

@mocskosmacska: ő már nem fog, egy órája kipitsázták a stúdióból 12%-al.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:23:06

@Nyuszomuszo83: de jó vagy Nyuszim :))))))

@mocskosmacska: greg már lefőtt...... sír vhol, vmi sötét sarokban....

Angora Cardi 2019.02.17. 22:23:06

Bajusz úgy mondja ezt a jaj-t mint aki kidolgozta magát.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:23:15

Mi lesz még 20 percig????

Mók_Ica 2019.02.17. 22:23:42

@Nyuszomuszo83: 10 perc reklám..... 2x :))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:23:50

@Mók_Ica: ezt azzal kívánta bizonyítani, hogy megtartotta a szuperképességét. Hatttttalmas ötlet, hattttalmas tehetség.

javier2 2019.02.17. 22:24:08

zsóti hazavitte greget tessék és nem szeretném látni ahogy húzzátok a szátokat erre meg arra

hazavitte

Angora Cardi 2019.02.17. 22:24:14

@Mók_Ica: én is erre gondoltam már biztos zsolti kanapéja előtt térdel

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:24:28

B+ dögunalom, szünet, dögunalom, szünet. Ez a mai műsor

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:24:34

@Mók_Ica: azt írta ott a helye, engem nem verhet át, szép facebookon a profilképem! :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:24:39

Drága Anikó, én jjjól meggondoltam, csak legyen már vége, plíííz!!

Cimili 2019.02.17. 22:24:53

@Nyuszomuszo83: de jóóóó, nagyon ügyes vagy! :)

etikette 2019.02.17. 22:25:19

Peti nagyon izgatott!! Es anyukajat is hogy szereti, egy tunemeny! Remelem gyorsan adnak neki egy uj musort :)

Angora Cardi 2019.02.17. 22:26:09

Mindenki milyen rezignált, semmi izgalom, de uncsik vagyunk :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:27:06

@Hümmögő Hammogó: sajnos vizujális vagyok, nem akarom elképzelni! @Angora Cardi: nem akar nyuszi reklámor de van b+. @Mók_Ica: neeeee! És de! :/

Cimili 2019.02.17. 22:27:08

@Nyuszomuszo83: ezt tanúsíthatom én is.:)

etikette 2019.02.17. 22:27:24

Vajon azt is leadjak majd ahogy almafa kiverte maganak a lanyok zuhanyzasara es evikenek beakasztott a csokis gyerek?

2019.02.17. 22:27:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: kétxer besült vele. Rájött hogy hülye hozzá mert gondolkodni kell

Cimili 2019.02.17. 22:28:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezen hangosan felnyihogtam, ahogy mondta.:DD totál hülye a csaj.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:28:42

@Angora Cardi: én izgulok a savazáson egyedikkkk vagy másokdikk leszek! Le fogom rágni a gélakkot a körmeimről! Na jó nem, mert messze még 03.06.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:28:46

Üdv kitartó nézők népe! :D
A finishre bekukkantottam én is, szavazatom leadtam Hunyorra, mind a kétszer, nem mintha számítana. De becsületbű megvolt. :)

0.5 bit 2019.02.17. 22:29:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Roli fiókja volt alatta. Miért őt gyanúsította Zsu?"

Egyrészt mert a csipeszét megtalálta Roli fiókjában (valószínűleg beleesett), másrészt eldugta a Fésűt!

Hétkilenced 2019.02.17. 22:29:08

Nekem hiányzik B'ellanaTorres kolléganőm innen. Szurkoljon bárkinek, remélem, a következő agyzsibbasztó buta műsor kommentszekciójában találkozunk.

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:29:27

@Angora Cardi: a műsor az (én meg full másnapos, így még nehezebb)

Funk You 2019.02.17. 22:29:55

tökömnek kell ilyen hosszúra nyújtani. unalmas, mint amilyen az egész széria volt.

Cimili 2019.02.17. 22:30:14

@Paic Róbert: pontosan. 1x azért használta fel, mert renyhe beszélte tele a fejét. magától "eszébe" nem jutott volna.:DDDDD

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:30:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: miért? Vártunk mást??? Hááát bolond! Annyi esze van mint két döglött hintalónak! :D

2019.02.17. 22:30:57

Hurrá kávéfőzővasaló megint. Darabosékat ezentúl sehol nem várják majd szállni. Nincs szabad szoba

javier2 2019.02.17. 22:31:01

@Hétkilenced: most ez irónia vagy empátia?

Hétkilenced 2019.02.17. 22:31:49

Köztünk is kisorsolhatnának 36 millát, mert végignéztük ezt a szart.

nicu71 2019.02.17. 22:32:04

na sziasztok hazértem melóból,éppen fossoma drámai szar monologja ment,alapbol futottam letusolni nem vagyok rá kiváncsi .Látom G1g már eltakarodott a jol megérdemelt fenébe,leadtuk anyuval a szavazatot Huncira.Rajunk nem mulik. ;)

Cimili 2019.02.17. 22:32:14

kapcsolják a villát. hunci és zsu egymás mellett ülnek a kanapén. üziket olvasnak be nekik.

mézescsók 2019.02.17. 22:32:45

@Angora Cardi: Nézem és olvaslak benneteket, de az az igazság - csak hogy egy élő klasszikust idézzek - pokolian unom.

Gregrőll várható volt, hogy nem nyer. Nem a mássága, hanem a "szívből játszom", "nem vagyok taktikus", "zsuzsu bolondság", stb. miatt, és száz akárhány napon bemutatta mindennek az ellenkezőjét. Nála többet ember szerintem a villában nem gyűlölködött, nem taktikázott (mindig tudta, hova kell benyalni, hol kell magyarázkodni), cukiskodott, meg minden. Nincs helyem összehozni mindet. Persze a szavazók jó részénél nyilván a "sellősége" is sokat számított negatív értelemben (mondjuk szerintem sima homo, amivel nincs semmi baj, de egyszerűbb lett volna, ha nincs ez a körtánc a milyensége okán).

Zsuzsuról már rengeteget írtam, azt is, hogy miért nem kedvelem ezt az embertípust (volt kolléga esete). Ha valaki, hát akkor Zsuzsu volt az, aki a többiek hátán mászott előre. Kint elhatározott magának egy figurát (kis butuska, ügyetlenke, a bántalmazott, stb.), de mindig kellett neki partner. A cukiskodásokhoz, a balhékhoz a sírás-rívásokhoz, a kis gyámoltalanságokhoz, szóval mindig kellett egy támogató, egy vigasztaló valaki. És ha ezzel nyerni tud, ami nagyon valószínű, akkor respect, mert ehhez is kell ügyesség. Bármennyire kiütést kapok még képernyőn keresztül is a nőtől.

Hunor végig olyannak mutatkozott, amilyennek bement. Nem tolta túl a dolgokat, nem törte magát a műsorpercekért, akkor is csajozott, amikor szóltak neki, hogy ez talán a játéka ellen való (szerintem egyébként nem, de mindenki másképp látja), nem kapta fel minden marhaságon a vizet, kitartott a barátai mellett. Nekem ő marad meg leginkább önazonosnak és ezért kedveltem.

Cimili 2019.02.17. 22:33:29

csupa énb-s drukkcsizik zsunak. nyerjék meg maguknak, ott a helye abban a hülye soriban, az az ő szintje.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:33:30

Azért szánalmas, hogy egy egész szériát arra épít a retek, hogy idén egy női győztesnek kell (!) nyerni. Kb senki semmi értelmeset nem tud mellette felhozni. :D

csincsilla72 2019.02.17. 22:33:34

Mi ez a kibaszott zsuzsu felszopás?

Mók_Ica 2019.02.17. 22:33:48

bassza meg a retek...... női győztes duma..... kiket szólaltatnak meg már???? pffffejjjj.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:34:05

Ezeket a kommenteket honnan lapátolták össze? És mennyit fizettek érte?

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:34:08

Énbsek Zsizsikes rajongók! Faszomatbaszdmeg! Idióta mind egytől egyig! Öszintén megmondom, úgymond, dikk!

javier2 2019.02.17. 22:34:13

ha hunor nyer veszek 36 db tuját persze fenyőt...

jujj csak buzi szavazó zsu nyerjen:))) találkozok még veletek in vivo :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 22:34:16

oks és akkor mikor jönnek a Hunor támogatók?

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.17. 22:34:29

Ennyi hányadék embert, egy csokorban, médiatörténeti pillanat.

mocskosmacska 2019.02.17. 22:34:30

@Nyuszomuszo83: @Zabkása: @Mók_Ica: @Cimili: Köszi az infomációt. Akkor legyen zsu, mert kíváncsi vagyok, hogy ő majd melyik pontját szegik meg az rtl-el kötött szerződésnek.

Dr.Zé 2019.02.17. 22:34:39

Ennyi léhűtőt . kik a faxom ezek?

Kostarika 2019.02.17. 22:34:40

Zsu felszopása HÁNYINGER!

Angora Cardi 2019.02.17. 22:34:42

zsu megy az éjjelnappalba ahol laller majd meghúzza

Frunkp 2019.02.17. 22:34:44

Ha valaki még elmondja, hogy érzelmekkel játszani... Előveszem a zsebkésem és leugrok a hídról...

csodalámpa 2019.02.17. 22:34:49

bakker a Rolis párbajnál is inkább elmentem aludni, mert tudtam, mi lesz a vége, lehet, hogy most is inkább ezt teszem....

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:35:14

Na, most jól láthattuk milyen nívós társaság szavaz Zsuzsura. Óbanyek...

nicu71 2019.02.17. 22:35:28

@Paic Róbert: Darabosék a tipikus pszichopata gyerek és asszonyverő leszerelt őrmester nyaralni megy tipikus esete.Gyűlölöm,igazi orbánország látlelet kurva vicces reklámba bujtatva.

pomac 2019.02.17. 22:35:53

mostanában ÉNB az etalon hogy ők kampányolnak :D

Angora Cardi 2019.02.17. 22:36:06

na hunci megkapja ágipuncit

javier2 2019.02.17. 22:36:12

@Nyuszomuszo83: mert zs megy az énb be , még véletlenül sem adok nektek nézettséget....
törlöm a listából ...

@JAMINA@ 2019.02.17. 22:36:19

Nem hiszem el, hogy ez ugyanaz a műsor, aminek pár éve végigizgultam a fináléit és őszintén tudtam valakiért szurkolni - nem valaki ellen, hanem valaki mellett. Amit anno egy Laci és egy Milo megnyerhetett, most megnyerhet egy Zsu. Bizarr. Úgy érzem magam, mint egy South Park epizódban.

nicu71 2019.02.17. 22:36:43

@gyümölcs almafa kommentelő: azért Peller Annátol többet vártam/mikikétől nem,az egy hányadék.

ohgodohman 2019.02.17. 22:36:49

dikmá, de feleslegesek ezek..... pont mint minden más ebben a szériában

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:36:58

Másik fele ÉNB meg pumpedné várja kint, mondtam éénn, kellene neki a celebkedés meg a millák új bóticsöcsre meg kacsaszájra meg seggre!

Dr.Zé 2019.02.17. 22:37:01

Termelni ki fog ha ennyi a f@szkalap?

Angora Cardi 2019.02.17. 22:37:13

Novák Angéla, volt férfi, huncinak drukkol.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:37:32

fosoma... bakker, ahogy te drukkolsz, nem drukkol úgy senki...... expumpedné miatt nyerjen????????? csináljon gyereket???? broáf....

Cimili 2019.02.17. 22:37:39

baz, soma rádumálja huncira a pumpednét, meg már közös gyerekeket vizionál.

Angora Cardi 2019.02.17. 22:37:53

@nicu71: Lekváranyus, láttad a gyermeket milyen kis sukár, ing nyakkendő zakó?

Hétkilenced 2019.02.17. 22:37:55

Na, Zsuzsinak Dennis drukkol, aki második volt, Huncinak meg Soma, aki nyert. Legyen önbeteljesítő!

pomac 2019.02.17. 22:38:03

arra jobban kíváncsi lettem volna hogy a lakók(mostaniak) kit mondanak...

Mók_Ica 2019.02.17. 22:38:12

@nicu71: munkaköri kötelesség volt.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:38:14

Baszki, Soma férjhez adta Huncikát Ágihoz és beléjük beszélt egy gyereket. Ági meg tárt lábakkal, akarom mondani karokkal várja a vellaajtóban a pénzt, akarom mondani Hunort. Ejnye, mennyi elszólás. :D

Funk You 2019.02.17. 22:38:17

Hunor másra sem vágyik, mint hogy gyereket csináljon Pumped volt nőjének.

javier2 2019.02.17. 22:38:21

@nicu71: ez érdekes ennyire mű vége egy vvben sem volt
mindig pattanásig feszült a hangulat
most ez olyan fapados (annak ellenére hogy a 33 kilós pp ugrál)

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:38:24

Éljen az ÉNB bagázs... Ez is mutatja az idei széria színvonalát.:( És én jó ideig azt sem tudtam mi a franc az az ÉNB?! :))))

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:38:25

@@JAMINA@: Pontosan. Agyrém ez ami itt megy, és a masszív manipulálásról már szót se ejtsünk.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:38:28

@javier2: én énbp-t nem nézek!

Savazás VÉGE! Közjegyző összesit!

Angora Cardi 2019.02.17. 22:38:37

Idei játékosok nem is nyilatkoztak? ezmilyenmár? hajadismilyen?

Cimili 2019.02.17. 22:38:40

lezárták a szavazást.

pomac 2019.02.17. 22:39:00

@Mók_Ica: még jó hogy lezárták a szavazást :DD

Dr.Zé 2019.02.17. 22:39:04

MINDIG KÖZJEGYZŐ'''''''''''''''''''''''

Zabkása 2019.02.17. 22:39:10

félek, hogy Greg szavazói Zsura nyomják, akkor az a 13% odamegy :/

Cimili 2019.02.17. 22:39:16

@pomac: valszeg mind huncinak drukkolt.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:39:18

Jaj, ha még lehet változtatni én inkább a közjegyzőre szavazok!

nicu71 2019.02.17. 22:39:18

@Angora Cardi: nem láttam édes.de biztos hogy cuki muki a lacikánk <3

Mók_Ica 2019.02.17. 22:39:52

pornóbajszi mit emlegeti ezt a szív/ész játékot már????????????????? pöcsfej

@JAMINA@ 2019.02.17. 22:39:55

@pomac: Anno a széria kiesett lakóinak véleménye külön szegmens volt a finálékban, nem értem én ezeket a szerkesztőket.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:39:58

Az eredmény megvan = Zsótinak sikerült bepötyögni

MosóMaca 2019.02.17. 22:40:13

@Angora Cardi: én is azt vártam. Furi,hogy meg sem kérdezték őket

Angora Cardi 2019.02.17. 22:40:22

@nicu71: nagyon, első sor jobbra ha netán mutatják de majd biztos lesz fotó meg majd a felvételről

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:40:40

@@JAMINA@: @MosóMaca:
Mert senki nem drukkolt volna zsuzsukának. :D

pomac 2019.02.17. 22:40:50

még hogy nagyon szoros :DDD

Mók_Ica 2019.02.17. 22:41:05

ha hunor nyer, kijön zsu igazi énje

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:41:10

@Mók_Ica: Te jó ég, akkor a világért se!!

javier2 2019.02.17. 22:41:13

zsu nem hiszi el hogy nem 90 10 neki

MosóMaca 2019.02.17. 22:41:20

@Mók_Ica: ez azért undoritttto,mert Hunor tök jól elvolt mindenkivel. Szóval neki is van szíve is,zsunak viszont agya az egyáltalán nincs

pomac 2019.02.17. 22:41:23

zsut már méregeti a kamera :D

Angora Cardi 2019.02.17. 22:41:41

54,31-45,69
és megnyerették zsuval

Ego0123 2019.02.17. 22:41:43

Neeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:41:44

Micsoda meglepetés kérem....

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:41:55

@Mók_Ica: Bizony... De nem Hunci nyert.:(

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:42:02

Na tessék. Süsü nyert

Mók_Ica 2019.02.17. 22:42:06

konkrétan rohaGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGgYYYYYYYYYYYanak meg

zsu megy az elmegyógyba'......

csodalámpa 2019.02.17. 22:42:20

megmondom őszintén, nem örülök.

MacákékIcukája 2019.02.17. 22:42:24

Na, megint van egy fogyatekos VV-gyoztesunk?

De jo nekunk gecc

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:42:45

Szegény Hunci! Megreccsent és még meg is süketült!

Angora Cardi 2019.02.17. 22:42:46

Hunort kérik a stúdióba.

nyeh13 2019.02.17. 22:42:58

mink örülünk :D remélem Zsuzsu visszanézi az adásokat, mielőtt felét nekiadja Greggecónak :D

pomac 2019.02.17. 22:43:01

most sem lepődtem meg :D ... a kamera is ráment előtte kicsit levágós volt :)

Dr.Zé 2019.02.17. 22:43:02

Nahhh akkor meg majd a vv50 nézem meg , hátha addigra már csak robotok lesznek, CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Frunkp 2019.02.17. 22:43:03

Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités... Vagy bunda

Cimili 2019.02.17. 22:43:04

na a szefós felpattant az asztalra és ott örjöng.

zeddez 2019.02.17. 22:43:05

nem neztem mindegyik parbajt, de a legtobb asszem vmi 30-70 korul volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:43:10

És nem jönnek a könnyek. Na, ki a színésznő? Visítani tud, de ennyire nem hoz ki belőle normális érzelmet a nyeremény? Visít, az asztalon ugrál.
Hagyják bent a villában.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:43:20

@Nyuszomuszo83: hunort is hívjátok el..... a talira, léCCi

MosóMaca 2019.02.17. 22:43:21

De meg vagyok lepve.... a nemvagyokszínésznő mások párbajai után nagyobb showt nyomott. Most csak minimál visítást tudott már csam kipréselni magából. Remélem lezúg arról az asztalról

Hatsumomo21 2019.02.17. 22:43:22

@Nyuszomuszo83: Zsizsikes nyert? :O Nem mintha bármelyikre nem fogtam volna a fejem.... XD

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:43:25

Hunoron látszik,h nem erre számított... Szegény.

javier2 2019.02.17. 22:43:30

loll nyerte a buta ostoba picsa
ovt szidta az index oktatásban nem fektet
nem is kell hiszen ha buta együgyü vagy nyerhetsz

pomac 2019.02.17. 22:43:34

@MacákékIcukája: most már ez lesz a tendencia :)

Zabkása 2019.02.17. 22:43:36

Zsú lesz az új BB ÉVi, ez tuti. Blikkbe majd írhatják, hogy begolyózott, miután lehúzzák az ismerősei. Megnyerte egy ideggyenge, labilis nő, akit beválogatni se lett volna szabad!!!

MacákékIcukája 2019.02.17. 22:43:43

@javier2: Mindjart megsertodik a hulyeje hogy miert nem mindenki ra szavazott :DDDD

etikette 2019.02.17. 22:44:03

Megtenne valaki aki a campona fele megy hogy eldob egy ego csikket az rtl szekhaz toveben? Koszi

Kostarika 2019.02.17. 22:44:09

@Mók_Ica:
Ahova való... Meg a szerkik és akik hozzásegítették ezt a....
Áhhh.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:44:23

Akkor most látni fogjuk Zsizsikest, mint BBÉvát! Lesz ez cimlapon eleget!

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:44:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG, most kell bezárni azt az ajtót! Ha erre ment ki a dolog akkor nem bánom;)

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:44:43

Jó, akkor már sak egy kérdésem van: DE MIÉÉÉÉRT?
Mert nő? Metoo kampány? Szívből játszott?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:44:57

@Frunkp: pont ezt beszéljük itthon, hogy nem így néz ki, aki most tudja meg.

csincsilla72 2019.02.17. 22:44:57

Valaki verje agyon a nőt.
No, búcsúzom. A következő szériára szedjék össze magukat és kaparjanak össze normális szereplőket.

mocskosmacska 2019.02.17. 22:44:59

Akkor most nem lesz huncika-ágika esküvő?

Mók_Ica 2019.02.17. 22:45:14

remélem zsu elolvassa a blogot...... kedves zsu, nem érdemelted meg, a retek csinált belőled győztest ezzel a "legyen már egy női győztes" faszsággal...... és akkor is egy retardált szefós picsa vagy.....

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:45:24

@KólaMámor: Mert NŐ. Ennyi. Retek úgy döntött, hogy idén nő nyerjen, és erre - szerintük - a legalkalmasabb ez a félkegyelmű.

MeadowSoprano 2019.02.17. 22:45:49

Hi de kibaszott csalodott vagyok.. nem tudom elhinni hogy ezt a focsatekos picsa nyerte meg.... kik szvavaztak? ???????????????????????

Angora Cardi 2019.02.17. 22:45:59

dehát régóta zsut tolják, minden feladatot megnyerettek vele azt is amiben szarul teljesített, itt is sokszor leírtuk, legalább egy értelmesebb nő lett volna az első versenyző de ezt kaptuk

Roli arca a kezébe temetve :/ Hunor nagyon kulturáltan fogadja.

zeddez 2019.02.17. 22:46:05

nem mesz el ures kezzel, nyertel egy robogot

fuckyeah :D

ewita 2019.02.17. 22:46:05

na nyert a retard, gratula! Pedig még én is szavaztam! :( itt is látszik az ország színvonala...

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:46:14

@Zabkása: basszzzuuus ezt szinte egyszerre irtuk és egyre gondoltunk!

mocskosmacska 2019.02.17. 22:46:15

Egyetlenegy jó dolog van abban, hogy zsu nyert. Az, hogy nem huncika nyert.

Pepita Offélia 2019.02.17. 22:46:18

Nos.... Bekaphatja mindenki aki akarja.... Ha ez a némber megérdemelte a nyereményt, akkor nincs mit hozzáfuznom.

nyeh13 2019.02.17. 22:46:40

jaj, ne má...hunci tujának adtátok volna inkább?

Sabina Pohl 2019.02.17. 22:46:47

Várható volt, beteljesedett a népmese tudjátok. A szegény lány elindul szerencsét próbálni. Nagyon kiélezték arra, hogy Zsut mindenki bántotta. Az embereknek ez kell.

tomi9425 2019.02.17. 22:46:47

@MeadowSoprano: ugyanilyen fogyatékosok...

Mók_Ica 2019.02.17. 22:46:54

@mocskosmacska: így? pénz nélkül??? ugyan már :))))

Cimili 2019.02.17. 22:46:57

roller de ari, nagyon szomorú a feje. azért a második helyezetthez hozzávághattak volna mondjuk egy 2 személyes külföldi nyaralást.

Kostarika 2019.02.17. 22:47:00

Jó éjt mindenkinek.
Rtl rohaggyatok meg.

Angora Cardi 2019.02.17. 22:47:06

@KólaMámor: női győztest tolják régóta és a szefósban láttak fantáziát :/

Cukorborsó88 2019.02.17. 22:47:10

Osztom azok véleményét, akik szerint manipulálták a végeredményt és női győztest akart az rtl. De! Egy elmeroggyantra mit akarnak építeni? Teljesen használhatatlan bármire.

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:47:12

@KólaMámor: Pontosan. Mert nő, és metoo kampány. Mondom ezt szintén nőként. Mert én sem értem. Illetve Zsu valszeg remekül felépítette ezt a Zsizsikes dolgot, amit kajáltak a népek...

Hatsumomo21 2019.02.17. 22:47:31

@Zabkása: vagy ez lesz, amit leírtál, vagy sokan írták, hogy Zsizsikes sok mindent direkt csinált, mert készült a VV-re. Pl. h instáján látszik, h régebben modellkedett is, itt játssza a fotózáson a szeppentet, hogy régen nem volt 2 m T-rex karma stb. Akkor talán nem lesz BB Évi. De azért a folyton szerepet játszó emberek sztem k..va ijesztőek btw..... :O -_-

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:47:35

És még most is játszik az agyament! Okádék nő!

naezjó... 2019.02.17. 22:47:43

Szefós ország szefós királynője.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:47:54

Gigabőgés. De hiányzik majd ez. Nem...
Még mondjátok már be milliószor, hogy nőnek kell nyernie, és végre nő nyerhetett. Nem hallották még a hátsó sorban.

pomac 2019.02.17. 22:48:20

legalább jövő hónapban végre lesznek bóti csöcsei :D

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:48:21

@Vérnyusszancska: jajj de jó. Egy ilyen női győztest néztek ki maguknak Zsótiék. Remek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:48:31

Baszki, a mosókonyhában ott a halom szennyes. Mire gondoltak, maradnak még?

zeddez 2019.02.17. 22:48:36

@mocskosmacska: hát, azért a +36megaforint a jelenlegihez képest lehet erősen megtolta volna a konkurencia érdeklődését is :D

Hétkilenced 2019.02.17. 22:48:43

Hát, nagyobb showt nyomott, mikor bárki visszajött a párbajról, mint most. :D

Mók_Ica 2019.02.17. 22:48:43

állj a helyedre...... lelövünk :)))))

,, 2019.02.17. 22:48:47

Eredményhirdetés:

Az összesített tipik alapján:
1. Nyuszomuszo83
2. Maximista vagyok
3. hereverő heverő
3. Csakazértis én vagyok a királynő
4. úgymond olvasó mmkk
5. Angora Cardi
5. Hedo a nokedli szaggató
6. MosóMaca
7. Mók_Ica
8. VV Erőlegény

Finalista tipik nélkül:
1. Nyuszomuszo83
2. Maximista vagyok
3. hereverő heverő
3. Angora Cardi
3. Csakazértis én vagyok a királynő
4. úgymond olvasó mmkk
5. Hedo a nokedli szaggató
6. Mók_Ica
7. MosóMaca
8. VV Erőlegény

Az abszolút győztes: Nyuszómuszó, az első női győztes!

Köszi mindenkinek a játékot! Viszlát legközelebb (vagy nem):)

Perah 2019.02.17. 22:48:53

Na, ezek után nem meglepő, hogy miért tart ott ma Magyarország, ahol most... Remélem, hogy hónapok-évek múlva majd hallunk róla, hogy mire verte el ezt a pénzt az okos Zsu. Kb olyan jövő jósolható neki, mint BB Évinek. A támogatásokkal is őt húzták fel, meg a női győztes dumával. Amúgy az összes rá szavazó megérdemelne egy ilyen sógornőt, menyet vagy kolléganőt :D.

javier2 2019.02.17. 22:49:02

hát ez a magyar nők megcsúfolása én sajnálom :((

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:49:13

Nagyon szeretném h legyen VV10, mert feledtetni kell ezt a borzalmat.

Kostarika 2019.02.17. 22:49:27

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
Mókinak igaza van, minden szavával EKG. Mint a többség itt.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:49:30

Jó volt a kamerakép! Zsizsikes meg fog kattani!

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:49:34

Én biztos nem álltam volna oda, nehogy téglát borítsanak rám:D

Zabkása 2019.02.17. 22:49:38

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: hát épp fogom a fejem, hogy a Gyógyegér nyert :D Minden okés, veled mizujs? :)

@Hatsumomo21: Igen ijesztő, meg minden kiesett is mondta, hogy teljesen kamu a csaj. De ezeket a magukat mórikáló embereket nem értem.

Miért minden ÚRISTEN?

MosóMaca 2019.02.17. 22:49:38

Ez mindig annyira szánalmas... beállítják egyedül és ráengedik a confettit. Óriási fíling lehet (sic)

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:50:02

@KólaMámor: Stexfaktor is ugyanez a kategória volt. Ott is vért hugyoztak, hogy legyen végre női győztes.

Angora Cardi 2019.02.17. 22:50:03

@javier2: szép kis első női győztes :D :/

javier2 2019.02.17. 22:50:17

nem kell jósnak lennem és profilozónak
innen jön a fekete leves!

Cimili 2019.02.17. 22:50:28

@,,: grat mind a 8 tippcsizőnek! :) akkor én vagyok a fosch9-es. :DDDDDDDDD

Zabkása 2019.02.17. 22:50:37

jaj a tapsikolós prolik :DDDDD gecc mennyire 2000-es évek

Mók_Ica 2019.02.17. 22:50:55

pornóbajusz bekattant......

MosóMaca 2019.02.17. 22:51:27

@,,: gratulálok a dobogósoknak!

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:51:34

Puskás Peti nem hányja telibe saját magát, hogy ezt a szarszágot itt most elmondta? Ha eddig valakinek nem volt egyértelmű, hogy manipulált volt, akkor itt már nem lehet kétsége.

Angora Cardi 2019.02.17. 22:51:34

@,,: köszönjük szépen :)
@Nyuszomuszo83: gratulálok első női tipi győztes fővezér :)
@KólaMámor: lesz :)

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:51:36

Bajusz már vége van, nem kell kampányolni a NŐ mellett...

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:51:53

@,,: NYERTEEEEMMMMM! Igeeen! Bebizonyitottam, nő us tud nyerni! Köszönöm a többieknek, anyukámnak, hogy megszült, a HV-soknak! Azt hiszem megyek lottózni! Mindenkit szeri! Lávcsi van!
Köszönöm neked! Mi a nyereményem amúgy? Meleg kézfogás???

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2019.02.17. 22:51:57

Puskás Peti már mondja a propaganda szöveget. Zsuzsu pedig szembetűnően higgadtan fogadja.

Hétkilenced 2019.02.17. 22:52:04

@nyeh13: ha csak a kettőből lehet választani igen. Rolinak drukkoltam, de ha rajtam múlik, egyiknek se.

pomac 2019.02.17. 22:52:05

greg most foghatja a feját ha szu visszanézi ... amugy ezt a bükkfürdőt sem értem mikor a videójában azt mondta szombathelyen él most

Angora Cardi 2019.02.17. 22:52:08

gyá itt van éva és győzi is meg is lesz a helyszínen a BV

Cimili 2019.02.17. 22:52:10

@Mók_Ica: +100000000000 Mókim, minden szavad igaz, ez a valóság.

Zabkása 2019.02.17. 22:52:20

@Vérnyusszancska: mit mondott? nem figyeltem :(

Mók_Ica 2019.02.17. 22:52:26

@,,: köszi drága :))) Nyuszómuszónak gratula!!!!!!!!!!!

javier2 2019.02.17. 22:52:26

@,,: vicces ez a rangsor mert ha eljössz hozzám betemet az érem
és sehol nem vagyok
macskám most mondta ő sincs sehol...
ezt most hogy?

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:52:28

Na, kapcsolják már le a villanyt a villában és promózzák be a 10es szériát, ha kérhetném.

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:52:41

@Nyuszomuszo83: Most nagyon nevetek. :D
Azt kifelejtetted, hogy szívbű nyomtad, csakis ezért nyerhettél azon felül, hogy vaginával vert meg az Isten. :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:52:51

Bajusz: elképesztő 3,5 honapon van keresztül! Ülj le! Egyes!

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:53:05

Baukó és Almafa is megjelent. Ma nem lesz Belevaló?:)

MacákékIcukája 2019.02.17. 22:53:14

Ha esetleg nem talalkoznek veletek holnap, akkor most elbucsuzom toletek, koszi az evadot fiuklanyok. <3

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:53:31

Zsuzsukám köpködéssel ment be a villába, remélem kifelé őt is megköpködik kicsit... csak hogy szerencséje legyen. :P

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:53:38

@Zabkása: Szegény lányka, Bükkfürdőről, idejött a nagy városba és megcsinálta, és végre női győztes és hatalmas teljesítményt. Valahogy így volt... :D

2019.02.17. 22:53:48

LETÉSZEM A LANTOT

Letészem a lantot. Nyugodjék.
Tőlem ne várjon senki dalt.
Nem az vagyok, ki voltam egykor,
Belőlem a jobb rész kihalt.
A tűz nem melegít, nem él:
Csak, mint reves fáé, világa.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Más ég hintette rám mosolyját,
Bársony palástban járt a föld,
Madár zengett minden bokorban,
Midőn ez ajak dalra költ.
Fűszeresebb az esti szél,
Hímzettebb volt a rét virága.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Nem így, magánosan, daloltam:
Versenyben égtek húrjaim;
Baráti szem, müvészi gonddal
Függött a lantos ujjain;
Láng gyult a láng gerjelminél
S eggyé fonódott minden ága.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Zengettük a jövő reményit,
Elsírtuk a mult panaszát;
Dicsőség fényével öveztük
Körűl a nemzetet, hazát:
Minden dalunk friss zöld levél
Gyanánt vegyült koszorujába.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Ah, látni véltük sirjainkon
A visszafénylő hírt-nevet:
Hazát és népet álmodánk, mely
Örökre él s megemleget.
Hittük: ha illet a babér,
Lesz aki osszon... Mind hiába!
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Most... árva énekem, mi vagy te?
Elhunyt daloknak lelke tán,
Mely temetőbül, mint kisértet,
Jár még föl a halál után...?
Hímzett, virágos szemfedél...?
Szó, mely kiált a pusztaságba...?
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Letészem a lantot. Nehéz az.
Kit érdekelne már a dal.
Ki örvend fonnyadó virágnak,
Miután a törzsök kihal:
Ha a fa élte megszakad,
Egy percig éli túl virága.
Oda vagy, érzem, oda vagy
Oh lelkem ifjusága!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:53:51

Ha mindenképp női győztest akartak, miért nem építettek fel egyet a többiek közül? Voltak elegen. Még Adrinak is örültem volna.

zeddez 2019.02.17. 22:54:04

dikk, ki jött ott be?
a futómű alapján, vmi nő volt

pomac 2019.02.17. 22:54:11

megint ijesztgetnek a folytatással :D.

Mók_Ica 2019.02.17. 22:54:23

@Hümmögő Hammogó: elvileg lesz.....

@KólaMámor: :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 22:54:27

@Nyuszomuszo83: gratulálok a győzelmedhez! A Tiédnek igazán örülök! :)))))

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:54:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mert fogyatékos országnak, fogyatékos győztes kell. :)

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 22:54:35

Mik voltak ezek a fekete női lábak? A következő évadban csak nők lesznek,h BIZTOSAN nő nyerje?

pomac 2019.02.17. 22:54:37

@zeddez: jövőre is női győztes lesz azt mondod :)

Thats What She Said! 2019.02.17. 22:54:45

Na ez meg mi volt? Az újabb évadra utalt a besetalo ember? Annak elég gyenge volt... újabb RTL szar vágás...

MosóMaca 2019.02.17. 22:54:46

Beállok a sorba! Én is kikérem magamnak nőként,hogy ez bárhol,bármiben egyetemlegesen képviselje a női nemet! Akár csak egy V-ben is!

ohgodohman 2019.02.17. 22:54:50

meglett az első női győztes rtl, le lehet nyugodni a picsába oszt következőleg valami értékelhetőbb 106 napot letenni az asztalra

nicu71 2019.02.17. 22:54:58

gyerekek ennek még a vége is szar volt.de veletek jo volt köszönök mindent <3 főleg Lekvár mamának :) Mok icának,Cimilinek és mindenkinek akinek a kommentjén jot nevettem és a sok EKG-t :)))

pomac 2019.02.17. 22:55:05

@zeddez: vagy zsóti volt :DDD

MeadowSoprano 2019.02.17. 22:55:31

@Hümmögő Hammogó: na ez erdekes volt!! Vagy lehet best of adas lesz ismert vv jatekosokkal ??????

Zabkása 2019.02.17. 22:55:34

@Cimili: bejött valaki egy táskával a villába, nyílván ezt akarják sugallni :)
Gondolom még mindig kerestek ezzel a szarral, így megéri

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:55:49

@,,: Dobogós vagyok, köszi. :)

Ott buktam a kupát, hogy szívbűl toltam, és reménykedtem. :D

xukxuk 2019.02.17. 22:56:11

Emberek ehhez asszisztáltatok? Tessék megkaptátok. Panaszt ne halljak!

mocskosmacska 2019.02.17. 22:56:26

Azért én látok egyetlen egy pozitívat zsu győzelmében. Ő nem az a nő volt, aki úgy akart nyerő lenni, hogy bebújik az alfahím ágyában.

zeddez 2019.02.17. 22:56:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: a VVRibi is fényévekkel normálisabb volt, ha már női győztesek közül kéne választani

értelmesebb is, meg jobban is néz ki
szereti a f.szt, de az nem annyira baj :)

Mók_Ica 2019.02.17. 22:56:29

@Hümmögő Hammogó: :)))))))))))) na, ott lenne aztán hajtépés :))))

Todd Chavez 2019.02.17. 22:56:29

Nem sajnálom a Zsizsikestől, tényleg ő "csinálta a showt". De most hogy megvan a női kvóta, jövőre lehetne, hogy nem genitália alapján dönt a közönség?
(Végén marvel filmeket alázó stáblista utáni jelenet, lol)

Frunkp 2019.02.17. 22:56:42

Ezután végig kell néznem egy válogatott sértés gyöjteményt Dr. Cox-tól a Dokikban...

0.5 bit 2019.02.17. 22:56:44

Remélem ezzel kilehet pipálni, megvan a kvótanő.

A VV10-et ezek után már tisztességesen is lehet szerkeszteni, hogy már nem kell a +D.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 22:56:51

@Zabkása: én jól vagyok, köszönöm.

A mostani eredmény nem meglepő, lehetett tudni már az elején is, hogy lány fog nyerni.

Gery87 2019.02.17. 22:57:00

Onnantól kezdve hogy Zsu elkezdte mantrázni hogy "jó lenne ha nő nyerné meg a VV-t" már sejthető...mit sejthető....tudható volt hogy ő nyeri meg!
Le volt zsírozva......szerintem nem érdemelte meg! Én sajnálom Hunort, nem mintha baromi jó játékos lett volna, ez kb 5 adás altt kiderült számomra amíg néztem ezt a fost, de azért inkább ő.....na mindegy.

Mondjuk Hunornak van annyi esze hogy így is boldogul az életben szerintem, Zsunak meg amekkora tök ez a csaj, jól jön egy kis "lökés"...a 36 milla jól fog jönni a 130 nettója mellé amit ennyi ésszel megkeres majd, hogy van saját kégli...már ha nem bassza el vagy nem viszik el a rokonok a nagy részét....

MeadowSoprano 2019.02.17. 22:57:06

@Hümmögő Hammogó: az erdekes lenne en is birnam!! :)))

Vérnyusszancska 2019.02.17. 22:57:46

@mocskosmacska: Miért, volt komoly jelentkező? Hunci kamupróbálkozásán kívül? :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 22:58:05

@Mók_Ica: @Hümmögő Hammogó: @MosóMaca: @Cukorborsó88: @Vérnyusszancska: köszönöm szépen mindenkinek! Szivből tattikáztam csakis! Megmondom őszintén úgymond nem gondolkodtam, az agyam 3?%-át használtam csakis, a többi a szivem volt! De tudjátok mi jön szivből? Az aorta! Faszomatbaszdmeg! Dikkkk! Nem térek magamhoz! Nyertem, fővezír is vagyok, meg minden is! Nekem bejött az élet! Imádom ma akarom mondani titeket!

ohgodohman 2019.02.17. 22:58:09

nem meglepő a Zsu győzelem tekintve mennyit cheateltek ezekben a szavazásokban az emberek, az már a brutalitás legteteje........ jövőre jöhetne a hesteg metoo blacklivesmatter o1g mellett az ip szűrő, köszcsi!

Mók_Ica 2019.02.17. 22:58:23

@mocskosmacska: bújt volna ő is.... amikor megkapták a kommenteket.... hunyor állította le..... szóval nem rajta múlt.....

Zabkása 2019.02.17. 22:58:25

@Todd Chavez: ő csinálta a showt? Radics is ezt gondolta magáról... Szerintem az, hogy valaki balhés, az nem show, sokkal többre értékeltem Roli egy elfojtott reakcióját, amikro akár az arcába is belemászott a hangos Reni. Pedig akkor elvileg Reni csinálta a showt, amelyik világban én nem akarok élni :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 22:58:29

@Thats What She Said!: biztos a takarító volt. Ott a szennyes, a bevetetlen ágyak, a sok szalaghányás. Lesz meló. Azt a foltot a kanapéból hogy szedi ki. :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 22:58:54

@Kostarika: akkor sem beszélünk így másokról. Tőle pláne nem szoktam meg.

javier2 2019.02.17. 23:00:06

sztem zsura semmi jó nem fog várni (ne legyen igazam)
nyuszó fővezír grat a tipp játékhoz
angora cardi :csóki!

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 23:00:13

@MacákékIcukája: csók Icuka! Írok majd! Nem hagyunk ki! ;)

pomac 2019.02.17. 23:00:17

@mocskosmacska: reni megmondta baszósok nem nyerhetnek ... igaza lett :D

Vérnyusszancska 2019.02.17. 23:00:21

@Zabkása: Hatalmas EKG :)
Nem is értem, hogy mi ez a szar duma folyton, hogy ő letett valamit legalább az asztalra? Mit, hogy - ahogy Hunor is rámutatott 2 napja - akkor is odamondja a szar véleményét, ha nem kérdezi senki, és ezáltal folyton vitát provokál? Hát ez aztán marha nagy teljesítmény. :D

Oh my... 2019.02.17. 23:00:45

@MosóMaca: én is csatlakozom, szégyen szégyen szégyen!!!

persze bejött a papírforma, tudtuk ezt mi, amióta Roland kiesett... semmi meglepetés, de azért... b@sszátok meg retek klub, nomen est omen! egy retek képvisel benneteket, hiába na, összenő, ami összetartozik.

Cimili 2019.02.17. 23:00:45

@MacákékIcukája: vigyázz magadra ott a nagy hidegben! :)

Mók_Ica 2019.02.17. 23:00:47

@Nyuszomuszo83: pusz :)))

a talin le kell inni magunkat.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 23:01:14

@pomac: Gregnek más fogja a fejét épp, ahogy rácsatlakozik a központi agyra és próbál tenni azért, hogy néhány kompromittáló videót leszopjon, akarom mondani, letöröljön.
Á, mennyi elszólás. :D

Thats What She Said! 2019.02.17. 23:01:27

@zeddez: jaj ne.... az özvegy egy igazi tré.. ostoba és egy büdös nagy kva.

Cimili 2019.02.17. 23:01:27

mégis van belevaló

2019.02.17. 23:02:07

@Nyuszomuszo83: éljen női gyoztes
Na holnap még jövök búcsúzni tőletek.

Hálás vagyok, hogy véget ért

Zabkása 2019.02.17. 23:02:07

Kedves RTL, SZERKIK!
A VV10 castingon sírva kérünk titeket, hogy ne ilyen hulladék emberekből tegyétek össze a bagázst. Értem én, hogy ez a sok proli triggereli a nézőket, de higgyétek el, a putris cigókat, akik ugyanulyen prosztók, mint a Krisztián vagy Csoki, az olyan picsák, akik ilyen Reni klónok, valamint az értelmi fogyatékosok, mint a Zsú egyszerűen NEM FOGYASZTÓ RÉTEG! Értem én, hogy 18-49, mi is azok vagyunk, de az olyan mélysötét parasztok nem a GDP pörgetéséből élnek, és akkor nem ezt a cipo es Baxx hányást kell tolni meg ilyenek...
VV Attila szintü embereket tegyetek be léci! Senkit nem érdekel a sex, nem érdekel a gyökér káromkodás, a semmin való veszekedés!!! Csináljatok egy olyan műsort, amit a nézők nem tagadnak le, hogy nézik!

ohgodohman 2019.02.17. 23:02:14

győző takarodj! nem akarlak többet látni! MY EYES MY EYES

MeadowSoprano 2019.02.17. 23:02:19

Eskuszom en az utolso utani utani utani percbol sem gondoltam megnyeri ez a gyogyeger.............es olyan ritkan szoktam rosszul megitelni a nyertest.tiszta poszttaumas steesszem van

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 23:02:28

Követelem, hogy legyen vv különleges kiadás.

Éva, alekosz, Attila, kingunella, stb

Commodore 2019.02.17. 23:02:33

Kezdődik a buzulás!

Cimili 2019.02.17. 23:02:51

Móki, erről beszéltem tegnap az írásomban.

Kostarika 2019.02.17. 23:02:55

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
Épp ezért van súlya annak, amit mond. Ez a bolond nő belőle is kihozta.

Pepita Offélia 2019.02.17. 23:03:03

Szeretném megkoszonni az itt irka-firkáló, állandóan posztoló jaj-bajtársaknak az elmúllt 106 nap alatti olvasnivalót. Csak szemlélodtem, de 98%-ra egyet értettem veletek. Kívánok továbbra is jó bulizást nektek.

Oh my... 2019.02.17. 23:03:17

@Vérnyusszancska: pontosan, a retkes talpát tette le az asztalra, mást nem, ez a szefós trampli!

Angora Cardi 2019.02.17. 23:03:21

@javier2: eddig csak pufinak hívtál :P

Vérnyusszancska 2019.02.17. 23:03:39

@Zabkása: Ne viccelj. Ahogy agy is kéne, ami a kedves szerkiknek nem jutott. Műsort kéne készíteni, és nem csak bemenni minden nap bambán, folyatni a nyálat, majd délután felmarkolni a fizut. Minek erőltessék meg magukat, ha nem kell dolgozni a zséért? :)

Zabkása 2019.02.17. 23:03:54

@Vérnyusszancska: én is ebben az értetlenségben élek :D Ez ugyanaz, mint ezeknél az embereknél a vitakultúra (hiánya): Aki hangosabb, meg aki jobban bántja a másikat, annak van igaza :D

Thats What She Said! 2019.02.17. 23:04:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont beszéltük ferjecskemmel, h egész rend és tisztaság volt :)

Ármándójózsi 2019.02.17. 23:04:26

Csak szólok, hogy aki bejött VV Anikó volt a 2-es szériából.

Cukorborsó88 2019.02.17. 23:05:07

Az utolsó bv-t is sikerül elbaszcsizni. Gratula

mrdel 2019.02.17. 23:05:15

Meglepően szoros csatában nyert Zsu, kb. 60-40-re számítottam. Próbálták az összefoglalóban negatívnak beállítani, de ez nem sikerült teljesen. Greg ne feledd, látták a kamerák, amikor Zsu-t szidtad és kifiguráztad nem egyszer a háta mögött. Zsu vigyázz rá, hogy ezek az emberek nem használjanak ki. Tartsd magad távol tőlük, és pénzt ne adj nekik véletlen se. Hunor- jó hogy itt voltál, igazából sok vizet nem zavartál. Ebbe a műsorba nem pont ilyen ember kell, kicsivel voltál csak érdekesebb mint Lacika, max. az olvasókört nyerhetnéd meg.

Oh my... 2019.02.17. 23:05:17

@Zabkása: akkora EKG, hogy nagyobb a világon nincs!!!

Cimili 2019.02.17. 23:05:22

@nicu71: nagyon kedves vagy! :)

Hümmögő Hammogó 2019.02.17. 23:05:25

Kommenttársak, nagggyon jó volt itt Veletek esténként csevegni, többet adtatok, mint a fos9es széria, köszönöm, tényleg!

Vérnyusszancska 2019.02.17. 23:05:38

@oh.. my.... szép volt Roli!!: Ahogy az előző kommentemben is írtam, csak ahhoz, hogy valaki tényleg "letegyen valamit az asztalra" műsor kell. Értelmes feladatok, etc.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 23:05:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: erre inniii kelll! :D Köszönöm! @Mók_Ica: az,az! :)ihb lesz!
@Paic Róbert: köszönöm,köszönöm!

ohgodohman 2019.02.17. 23:05:47

@Zabkása: párom is hasonlóképpen vélekedett, minek erőltessék meg magukat ha 1. nincs konkurenciájuk 2. így is van nézettség? az hogy milyen azt nem tudom, de feltételezem elfogadható a rtl káttűnek

Oh my... 2019.02.17. 23:05:55

@Mók_Ica: az a minimum, ezek után...

Cukorborsó88 2019.02.17. 23:06:55

Zsu milyen boldog. Ja nem

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 23:07:28

@Kostarika: a legelején már lehetett tudni, hogy lány nyeri, nem értem a problémát.

Xy, teljesen mindegy, hogy ki. Felesleges a sok indulat..

Én örülök, hogy ő nyerte. A sok kommentbol ez egyértelműen ki is derül.

LaciHogyVoltol 2019.02.17. 23:07:43

Én örülök a végkifejletnek. Általában nem szoktam szeretni az ilyen, "szomorú story"-s valóságshow szereplőket és amikor megnyeretik velük, de tény, hogy szegény Zsut folyton basztatta valaki bent a villába. Köcsög Renike meg Adrika pénteken is odatolta a mocskos pofáját csak hogy az első sorból cukkolják és beleröhögjenek az arcába amikor kiesik...na akkor most ki röhög??? Egyetlen üröm az örömben, hogy sajnos csak Roli fejét mutatták amint lereagálja a végeredményt a többi irígy állat kimaradt a szórásból...

Egyébknént én most callolom, hogy Való Világ ALL STARS következik. Adná is magát, így a 10. évadra, plsu szerintem nem a semmiért kukázták elő Molnár Anikót meg a többi ex-villalkót így a végére...

nicu71 2019.02.17. 23:07:50

az utolso beleavohoz giga konténert..bohoc... fossoma… undorito táncos szar sokadjára leadva..G1g HOGYNÉZ KI???????? édes faszom!

Zabkása 2019.02.17. 23:08:03

@ohgodohman: hát egy próbát megérne...
Nemhiába csak pénzt adnak már, nincs egy márka, ami azonosulni akar ezekkel.... még a Szolit is kivették, pedig tuti nem a villanyszámla miatt :D

Hatsumomo21 2019.02.17. 23:08:09

@Nyuszomuszo83: várható volt v ő v Hunci. Az utolsó párbaj alapján Zsizsikes, de a feltételezhetően több női szavazó miatt Huncin se lepődtem volna meg. Hunciért talán azért kár, mert az elején reméltem h a csinos pofi mögött ha már rendőr is volt talán több lehet, de csak egy aránylag jóképű faszharcos, nem rajta múlt h csak PUA/Félig exPumpedGabó GigacsöcsÁgi lett neki meg...... kár érte. Kivi leszek visszaalakul-e Zsizsik aki előtte volt, vagy elborul-e.

Zabkása 2019.02.17. 23:08:47

@Vérnyusszancska: basszameg most már meg kell kérdezzem, az EKG-ról maradtam, csak a MMKK-t tudom :D
Szívritmusom rendben?! :D

mocskosmacska 2019.02.17. 23:08:59

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Ilyenre már én is gondoltam, hogy legyen egy olyan adás, ahol a leggázabb embereket zárják össze. VV Vera (az érzékeny) Segal, Bauko Éva, Freni, Neeeeeeeeeeeeeem hiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssszem eeeeeeeeeeeeel Ágica, Mircike és az ő kárszegje, Szandika, Alekosz, Olivér. Most hirtelen ezek jutnak az eszembe. Ja, és még betehetik közéjük Radicsot. Tiv Tivyt csak azért nem mondtam, mert szerintem ő az értelmi fogyatékosság határán van, ami felmenti valamennyire a tettei súly alól.

Thats What She Said! 2019.02.17. 23:09:29

Ez de bunkó. Hülye Gyozo. Húzzon már el a képernyőről! Semmirekellő, mi a tokomot eszik rajta az RTL? Szégyen...

Hétkilenced 2019.02.17. 23:09:35

Alekosz és Aurélió győzelme után annyit tudok mondani, hogy tudtam, csak nem sejtettem, hogy ez a nő tényleg megnyeri.

Angora Cardi 2019.02.17. 23:10:30

@ohgodohman: all stars mindenkinek tetszene

Oh my... 2019.02.17. 23:10:48

@ohgodohman: azért szponzorációval elég szarul állnak, aki volt, az is kihátrált ilyen mértékű igénytelenség láttán... pl Lash & Lashes... a szolisok... hamar kivitték a szolit is, máskor végig bent hagyták...

zeddez 2019.02.17. 23:11:03

@Ármándójózsi: ott volt a studioban is, eleg jol lefogyott, ahogy lattam, az a plus size modell vagyok korszak nem jott at

Zabkása 2019.02.17. 23:11:22

@mocskosmacska: mondjuk akkor már egy gázrobbanás se maradjon ki a végére :D

Vérnyusszancska 2019.02.17. 23:11:35

@Zabkása: Teljes az egyetértés. :D Ezt valamelyik hülye lakó mondta, de én is itt tanultam a kifejezést. :)

ohgodohman 2019.02.17. 23:11:37

@Zabkása: :D :D true! pedig minimális erőbefektetéssel lehetne ebből használhatóbbat művelni....... kezdve azzal hogy KIBASSZÁK GYŐZŐT A FASZOMBA! FÚJ!
minden ami ebben a szériában történt, minősíthetetlen volt de nálam a belevalók különlegesen gyorsan és könnyen kiverték a biztosítékot:D

etikette 2019.02.17. 23:11:52

@mocskosmacska: en meg szerencsetlen Fannikat is beraktam volna...edesem micsoda veg :(

Hatsumomo21 2019.02.17. 23:12:07

Mivel ez egy szar volt az a szerény, és hiperreleváns véleményem, hogy ÉDEN HOTELT A HV NÉPNEK! Bár ezzel lehet egyedül vagyok, de párás szemmel nosztalgiázva gondolok vissza a műsorra, és a szuper hogyvoltokra.

Oh my... 2019.02.17. 23:12:11

@Cukorborsó88: már megköpködhették páran... pl az exlakótársak.

MosóMaca 2019.02.17. 23:12:22

Namost a szerkesztők jóédeskurvaanyját,de tényleg!!!! Komolyan tizenhatodszor meg kell nézni ezt a faszparasztot a nyelvtanról???? Tényleg bem tudtatok 3 honap történéseiről netto 20 perc műsoridőt produkálni?! Rohadjatok meg,csak felbasznak még a legvégére! De jó,hogy vége

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 23:12:29

@mocskosmacska: segal, ha jól tudom, most is ül.

Agica már lenyugodott, cuki lánya van, gyakran találkozunk.

Vera

pomac 2019.02.17. 23:12:41

@Angora Cardi: akinek van esze az nem megy be az all stars-ba ...ha lenne , aki meg bemegy arra félek nem lenék kíváncsi :)

Mók_Ica 2019.02.17. 23:13:05

az all stars-zal csak az a baj, hogy alekosz is és aurélio is már átigazolt..... őket nem fogják betenni..... a nem nyertesek közül sem tudnak már visszacsábítani sok szereplőt..... "futottak még" kategóriákból nem igazi all stars lesz.....

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 23:13:07

@Hatsumomo21: szerintem a felépített vár szépen atomra hullik, eddig megjátszotta hogy hülye, de most meg fog kattani, ezt már boncoltam! Egy ideig élvezi majd, aztán ki fog ütközni, elszáll tutira mint a lufi, hogy ő megnyerte, majd elbassza a pénzt, anyukájával együtt, aztán jön a kopp és mehet vissza a gyárba, attól megint megreccsen! És sokat fogják bántani!

ohgodohman 2019.02.17. 23:13:13

@oh.. my.... szép volt Roli!!: úúúú tényleg!! már nincsenek a szempillások... mostmár csak a bor van akkor, já?
nem is csodálom, nem adnám én a cégemet ehhez a trágyához.... én értem hogy trash de nem hiszem el hogy ide jutottunk

Angora Cardi 2019.02.17. 23:13:22

@pomac: azt is elqrnák úgy érzed? :D

zeddez 2019.02.17. 23:13:31

@oh.. my.... szép volt Roli!!: azert itt a szponzoracio eleg meredek ammoba kerul
siman lehet, hogy eleve csak par hetre voltak leszerzodve

bel ami 2019.02.17. 23:13:32

Zsuzsu! Megcsináltad!

0.5 bit 2019.02.17. 23:13:36

@mocskosmacska: Az ilyen kérésekkel vigyázni kell, a végén beteszik melléjük Győzikét és megnyeretik vele.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 23:14:05

@Hatsumomo21: gyanitom hogy ez évben lesz vv10

mocskosmacska 2019.02.17. 23:14:21

@0.5 bit: Hát ha már ezek közül lehet választani, akkor isten neki, nyerje győzike, olyan mindegy már.

Zabkása 2019.02.17. 23:14:23

@ohgodohman: a Belevalóról nekem olyan érzésem volt végig, mintha egy manager fogadást vesztett volna, hogy hagyja, hogy akkor az a 20 perc lehet BÁRMI!
Egyáltalán nem volt szórakoztató, nem tudom elhinni, hogy erre bárhol is van igény. Régen NekedValó is volt, bár az se érdekelt, de ott legalább próbáltak érvelni, ismerősök, család stb.
Szerintem se kell kb semmi erőfeszítés, hogy ennél jobb legyen.

Ugyanitt szívesen veszek bármilyen megkeresést, ha kell ötlet :D

Oh my... 2019.02.17. 23:14:59

nah Gregenyó.... végre először őszinte volt, na bravó, kisebb fajta csuda.

bel ami 2019.02.17. 23:15:00

Zsuzsu! Megcsináltad!

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 23:15:04

Jó éjt mindenkinek!
@pomac: mégeccer köszi!
Nyuszik, mókusok, királynők, borsók, cicák, kólázók és mindenki: pacsi-puszi. Még talizunk HVn. :)

Kostarika 2019.02.17. 23:15:11

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
Nincs ezzel semmi baj, mindenki mással tud azonosulni, én nem tudok Zsuval. Ennyi. Ha te vele tudsz, a te dolgod.
Az viszont felháborító ( és ezt engedd meg), hogy az alapján szülessen döntés, hogy kinek mi van a lába között.

Cimili 2019.02.17. 23:15:38

most mutassátok meg zsunak ahogy kibeszéli g1g a háta mögött!!

Hatsumomo21 2019.02.17. 23:16:11

@Nyuszomuszo83: hát igen. Semmiképp se biztató a végkimenetel....

mocskosmacska 2019.02.17. 23:16:38

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Segal megint ül. Nagyszerű, akkor már a hely is megvan, ahová betehetik a többit is. Érdekes széria lesz, mert majd azon versengenek, hogy ki esik ki minél előbb.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 23:17:03

@Kostarika: egy percet sem láttam belőle, pont nem érdekel. De h kilenc vv után sem lehet érteni a műsort..... Furi mindenesetre.

Most általában írtam.

Mók_Ica 2019.02.17. 23:17:44

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: lehet hogy csak azok, akikre mi nem lennénk kíváncsiak..... de az biztos, hogy alekosznak és au-nak nem fizetnének......

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 23:18:06

Kezdődik gyerekek! Holnap jövök inkább vissza! :) Most megyek szépre alszom magam (lófaszt, hozott anyag van! :) )
Akivel nem találkoznánk holnap azoknak köszönöm a sok beszélgetést, a jó szórakozást, közös estéket!
A többiektől holnap búcsúzkodom!
Szeretném kérni azokat akikkel beszélgettem rendszeresen,hogy az itt használt e-mail címüket nézegessék majd, mert jelentkezni fogok tali ügyben!
Puszi&pacsi!

pomac 2019.02.17. 23:18:31

@Angora Cardi: ne legyen úgy, de nem sokat nézek ki belőle az utolsó 3 évad után :)

MosóMaca 2019.02.17. 23:19:04

@Zabkása: az én elméletem az a BV-ről,hogy győzi komolyan zsarol valakit,azért engedik és komoly beleszólása van a szerkesztésbe is. Azért egy hányadék az egész

Mók_Ica 2019.02.17. 23:19:36

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: értjük a műsort.... legyen női győztes..... de az átlátszó és direkt manipuláció az bosszantó...... volt bent olyan lány, akinél jobban megértettük volna.... zsu sajnos a legalja....

Zabkása 2019.02.17. 23:19:39

@Nyuszomuszo83: jóéjt! :)

én is elköszönök, megyek aludni, hogy holnap letagadjam, hogy néztem ezt a szart :D

0.5 bit 2019.02.17. 23:19:45

@mocskosmacska: "Segal megint ül."

Nemrég volt valamelyikkel kapcsolatban cikk (talán Aurélió, de nem 100%), hogy neki is kinézhet vv helyett bv.

Oh my... 2019.02.17. 23:20:01

@ohgodohman: csodálkozunk? miután Era a leszakadt, fél szemébe belelógó döglött hernyó-szerű képződménnyel filmezte magát zavartalanul, mintha mi sem történt volna... na annál üzletrombolóbb jelenséget én elképzelni nem tudok, az egy marketing-katasztrófa volt... xDD

Zabkása 2019.02.17. 23:20:20

@MosóMaca: Ő zsarol? Jézusom, ebbe belegondolni is rossz

Mók_Ica 2019.02.17. 23:20:22

@Nyuszomuszo83: puszi és nézem!!!!!!!!! :)))

Angora Cardi 2019.02.17. 23:20:37

@pomac: nem segítesz optimistának maradni :D
@Nyuszomuszo83: megyek én is

jó éjt, holnap rátok nézek főleg akikkel nexusba kerültem

Zabkása 2019.02.17. 23:21:28

Éva nem bírja ki, hogy ne magára irányítsa a figyelmet :D Hülye picsa

zeddez 2019.02.17. 23:21:51

mondjuk ez a 106nap nem volt vmi hosszu
anno a Éva meg a Aniko vmikor majusban vegeztek csak a sajat szeriajukkal, pedig ok is november korul kezdtek el a VV4-t

MosóMaca 2019.02.17. 23:22:01

@Zabkása: lehet a főszerkesztő kedves felesége november óta győző pincéjében senyved és csak akkor engedi el,ha végig képernyőn lehet

pomac 2019.02.17. 23:22:08

@Angora Cardi: az rtl sem segít nekem optimistának nézni a jövőt :DDD

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 23:22:38

@mocskosmacska: egyébként tényleg jó lenne egy ilyen, azt nézném, ha nem lesz ilyen későn.

Thats What She Said! 2019.02.17. 23:23:06

Jaj Greg!!! Most se úgy nézel ki mint aki nem 2 órán keresztül vakolta magát :)))

Zabkása 2019.02.17. 23:23:24

@MosóMaca: nagyon jó nő lehet, hogy majd' 4 hónapig lehetett vele zsarolni :D
Nálunk a családi legendáriumban van egy story a tatárjárás idejéről, amikor egy tatár felmarkolta egy felemnőm mellől az asszonyát és megszólalt:
- Szegény tatár!

Oh my... 2019.02.17. 23:23:30

Gregenyót már leápolta Zsótika, láthatóan megnyugodott, Huncika meg tényleg csini ma...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2019.02.17. 23:23:42

Kedves Hogy volt írói gárda, már nagyon rég egy részt sem láttam vv évadból, de minden posztot olvastam. Köszi nektek, ahogy lejött, igen erősen szarból kellett várat építeni.

A kommentek, illetve egyes kommentelők viselkedése viszont elszomoritó, régen sokkal kulturáltabb hangnemben folyt a társalgás, akárkinek is drukkolt épp a társaság egyik másik fele.

ohgodohman 2019.02.17. 23:24:21

@zeddez: ja ők valami 170+ napot poshadtak bent ha jól tévedek

Cukorborsó88 2019.02.17. 23:24:22

Na, éva most soroltafel kiket kell megverni

Cimili 2019.02.17. 23:25:31

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem értelek. már vagy harmadszor írod, h nem értik itt a népek a vv-t. köszönjük, hogy felvilágosítasz minket! értjük mi, csak veled ellentétben minket nagyon bosszant, hogy így megvezetik a nézőket és manipulálják az adásokat.

Angora Cardi 2019.02.17. 23:26:54

Mai kínálatunk:
Disturbia
Fejlövés
Fűrész 6

zeddez 2019.02.17. 23:27:25

@ohgodohman: nov20-maj8 volt a VV4
ez most kb 2.5 honappal rovidebb volt

Zabkása 2019.02.17. 23:27:50

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: hát én maximum optikailag megörülök 2 msodpercre, aztán lelohad a lelkesedés, mert nyílván a fejem letölti a drivert hozzá és Jézusom, futni minél messzebbre.
Soha nem felejtem el, amikor még évekkel ezelőtt de már a VVje után jött oda egy F1 afteren, hogy vigyük már be a VIP-be... mindenkihez odament, aki kijött onnan, filléres baszadék

Hatsumomo21 2019.02.17. 23:28:14

@Nyuszomuszo83: @Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Hát ezek nem valami szép jövőképek a HV-zók számára... :'( Ez a VV bebizonyította h mindegy kb kit sikerül beválogatni, sok a nem ide való és a szerkik is szarnak rá. Ez egy ütős kombó, és ez a fostalicska műsor lesz belőle. Ha igaz és azt tényleg elkaszálták, azért nagy kár, mert egy teraszról lezúgás, egy Snezipicsarázás is sokkal minőségibb szórakozást jelentett, pláne a HV-jük. ;) de akkor R.I.P. ÉH!!! :(
Jóéjt mindenkinek öröm volt önökkel együtt szolgálni! (szalutálás)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.17. 23:28:38

@Cimili: cica, van még mire csodálkozni? Erről szól. Amíg online volt, nehezebb volt. Most napi szinten látsz a 24bol 1 órát. Az semmi.

Csak ne a szerencsétlen lányon vezessetek le, hanem az rtlen.

Oh my... 2019.02.17. 23:28:48

@Zabkása: ha lesz vv10, nagyon remélem, hogy ezt a két minősíthetetlenül ótvar műsorvezetőnek odapakolt tehetségtelen senkit eltakarítják a belevalóból!

Zabkása 2019.02.17. 23:30:20

@oh.. my.... szép volt Roli!!: jó is lenne! Azért mondom, hogy szerintem innen a törzsgárdából - pláne, akik páran már évek óta olvassuk/kommenteljük -nyugodtan megkérdezhetnek, kis ötletelés, mi örülünk, nekik egy feladattal kevesebb. (számlázni meg tudunk, megoldjuk :D )

Zabkása 2019.02.17. 23:32:02

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: csak nyugodtan :) én csak szurkolok, hogy ne rontsa el azt a műsort, amit néznék. Elég akkor csak az instán nézni a csini meg dögös képeket, abban jó :)

pomac 2019.02.17. 23:32:50

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: szerintem zsótit és az rtl többet és többen szidtuk mint zsut :DDD

Gery87 2019.02.17. 23:33:44

@Nyuszomuszo83:

Nem kellet megjátszani hogy hülye, mert az...
Én is attól félek hogy elbassza a pénzt, de végül is az ő dolga, ha már ilyen hülye....
De azért nem kívánom hogy BB Éva sorsára jusson, mondjuk már nem annyira nagy a hype a valóságshow körül mint anno...viszont most van faszbuk...kitudja,......remélem megússza, vesz egy kéglit, aztán csendben elfelejtik, ez a legjobb forgatókönyv.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 23:34:23

Jóéjt mindenkinek.
Remélem, holnap még találkozunk, vagy kitaláljuk, mi alatt folytatjuk.
Öröm volt veletek itt minden este (még az is, amit átaludtam :D ).
Holnap este hiányérzetem lesz.

Minden posztírónak hálás köszönetem, sokat nevettem. Minden elismerésem, amit ebből kihoztatok.

Anickmármás 2019.02.17. 23:34:31

A kiesettek kiknek szurkoltak?

Cimili 2019.02.17. 23:34:38

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: szidtuk is őket rendesen. Igen, kevés az az 1 óra, sokkal jobb volt amíg volt online adás.

Angora Cardi 2019.02.17. 23:34:57

@Cimili: Cimi mmkk +1-ezlek tudod :)
Neked külön ajánlom a Kill Billt, vagy a Doktor Szöszit vérmérséklet szerint :*

Oh my... 2019.02.17. 23:36:20

@Nyuszomuszo83: ekg nyuszóka, te csinálod jól, követlek is, majd holnap folytkövölünk, puszcsi a többségnek! ;)

SzilajSzilard 2019.02.17. 23:36:36

Én nem osztom hogy Zsuzsu taktikailag volt segghülye.

Ezek a grimaszok, affektálás, szóhasználat, azok a hosszú csendek amíg a proli tekervényei igyekeznek felfogni amit hallott... egy igazi földbuta parasztlány.
Vagy vesz egy ingatlant és irány a gyár, vagy be a számlára a pénzt és irány a gyár.

Ha volt nő VV-ben aki megérdemelte volna hogy elherdálja a fődíjat, az Vivi volt a Soma szériából. Na az a nő volt a nagybetűs hülye, de nem ez az idegesítő síkság.

Cimili 2019.02.17. 23:36:37

@Angora Cardi: köszi, majd ránézek, de most pótolnom kell pár részt a Suits-ból, mert a vv óta nem volt rá időm.

pomac 2019.02.17. 23:38:26

@Anickmármás: most olyat nem osztatok meg velünk ahelyett felvonulta a celebek java és az ÉNB-sek

Oh my... 2019.02.17. 23:38:41

@Zabkása: hihi, nagyon igaz, erre még egy gyors ekg, aztán tényleg balra el (lecsó után szabadon;))

Thats What She Said! 2019.02.17. 23:40:05

Én is megköszönném a hogyvolt íróinak, higy kihozták a maximumot az adasokbol, és elvezhetove tettek számunkra!
Én 1-2 embernek tudtam szurkolni az évad alatt, sajnos ok nem lettek dobogósok.
Jó ejszakat mindenkinek!
És meg1x köszi

.iIi. 2019.02.17. 23:42:13

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: ez szerintem nem igaz hogy az elején lehetett tudni hogy lánnyal akarják megnyeretni, mert ezt el lehetett mondani az előző pár vvrol is és mégse. Zsu egyszerűen megtestesitette a nézők legkisebb közös többszörösét, a többi jatekosnal valamilyen réteg mindig kimaradt. Csoki kiesesetol volt biztos a győzelme, onnantól csak elrontani tudta volna. Meg egy esély lett volna megverni ha Hunor bármit felmutat tujazason kívül, mert Hunor meg a tuják között is a legtujabb volt.

Cimili 2019.02.17. 23:45:30

@Angora Cardi: nézem a szöszit, kösziiiiiii:)))

Maximista vagyok 2019.02.17. 23:46:38

Szeretnék gratulálni a Nyuszinak! Jól tippelgettél :) Az egész VV alatt a tipp játékot élveztem leginkább és ezért hatalmas köszönet a tippjáték házigazdájának. A másik ugye az itteni masszív banda, akikkel nagyon sokat nevettem együtt. A műsor szar volt, amiből itt valamit csináltunk nap mint nap. Nagyon régi olvasója voltam a HV-nak, de most regeltem első alkalommal, nem bántam meg, nagyon jó volt beszélgetni sokatokkal. Remélem még lesz alkalmunk együtt ekézni a faszkalap idiótákat ;) Hajrá HV!!!

pomac 2019.02.17. 23:50:47

@Angora Cardi: rtl spike : ponyvaregény az sem rosz :D

SzilajSzilard 2019.02.17. 23:51:52

@.iIi.: Szerintem pedig a naív (segghülye) szegényleány, akit mindenki csak bánt, de ő nem adja fel talált be. Akibe mindenki harap egyet és kiröhögik, pedig ő csak naívan (segghülyén) szemléli az őt körülvevő világot.
Az ő jellemfejlődése, cselekménye nem a sajátja, hanem a többiek bukása. Azért nyert, mert a többiek nem bírták már ki azt a mély sötétséget, amit ettől a nőtől kaptak, és beszóltak a nép egyszerű gyermekének, véleményezték szemtől szembe vagy a háta mögött.

A munkásosztály győzelme a "nagydumás" főnökség felett.
Zsuzsu a nagybetűs proli, utána jött volna Reni de ő fekával kúrt és sztrippelt.
Olvassuk is el Mensáros leírását a proliról, tisztelgésül. :)

"A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan.

Meg van győződve arról, hogy be akarod csapni. Pláne, ha tudja, hogy tanultál és szellemi munkából élsz. Tanulni csak azt lehet, hogy őt hogy kell becsapni. A gondolkodás funkcióját tulajdonképpen ebben látja. Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni. Ezért nem lehet prolival barátkozni! Vagy ha barátkozol, eljön a pillanat, amikor fellázad tehetetlen butaságában, meg van győződve arról, hogy meg akartad alázni, fitogtatni akartad a tudásodat és ezzel valami őt kihasználni akaró célt elérni, tehát valamilyen módon a kultúrával "kivenni a fegyvert a kezéből", amivel neki örökké védekezni kell az "okos" világ ellen, és mindezekért végül elárul.

Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon. Bár nem akarom az állatokat bántani. A proli nemcsak a fölötte állóval szemben kegyetlen: a hasonló proli szomszédja épp úgy ellensége. Lesi, figyeli, hogy mije van. Ha egy hamutartóval többje van, már följelenti, álmában megöli (ez a rosszabb).

Tehát maguk között sem tudnak békességben élni. Nem véletlen, hogy régen nem hagyták őket szabadjára. Ma azt mondják, hogy azért nem, mert féltek, hogy az urakat fölfalják. Nem! Az urak féltek, hogy ők egymást fölfalják!"

pomac 2019.02.17. 23:56:05

@SzilajSzilard: nem zsu nyerte meg ,hanem a "kreatííív szerkesztők" , ha ők nem úgy vágnakj csinálhatsz te akármit ugy sem nyered meg :)

zeddez 2019.02.17. 23:57:22

@SzilajSzilard: szerintem a VV Veronika sem volt egy kifejezett agytroszt
o asszem az 5.-ben volt, Balekinnyo exei kozul az egyik

zeddez 2019.02.17. 23:59:34

@.iIi.: jo hat ez a nagy szamok torvenye alapjan elobb-utobb mindenkeppen megtortent volna, hogy a két nem kozul egyszer kijon mar a masiknak is jol a vege

0.5 bit 2019.02.18. 00:00:57

@SzilajSzilard: "Azért nyert, mert a többiek nem bírták már ki azt a mély sötétséget, amit ettől a nőtől kaptak, és beszóltak a nép egyszerű gyermekének, véleményezték szemtől szembe vagy a háta mögött."

A képletből még hiányzanak Zsoltiék. Majdnem az összes kiesett játékos megemlítette, hogy milyen nehéz volt Az Első Női Nyertessel együtt élni, de ezt nem lehetett látni az összefoglalókból. Ha fordítva vágnak és Greg kibeszélései porosodnak a vágószoba szemetésben, akkor lehet ma egy sellő győzelmét láthattuk volna.

Anickmármás 2019.02.18. 00:11:38

@LaciHogyVoltol: " hogy szegény Zsut folyton basztatta valaki bent a villába. Köcsög Renike meg Adrika pénteken is odatolta a mocskos pofáját csak hogy az első sorból cukkolják és beleröhögjenek az arcába".......Amikor tízből kilencnek u.a a véleménye erről a libuskáról az elgondolkodtak, ugyanis ők éltek vele 0-24 ben három hónapig. Minden okkal történik.

zeddez 2019.02.18. 00:11:57

TV2-s BB szeriabol az osszeset no nyerte meg

mind a kettot

:)

Funk You 2019.02.18. 00:16:41

Most komolyan az a téma, hogy manipulálják a műsort? persze hogy manipulálják. 24 órából 45 percet összerakni, az eleve manipuláció. nem kerülhet be minden és mindenki, ez nyilvánvaló. + a mindenkori szerkesztőknek is valószínűleg megvannak a preferenciái. ahogy az itteni társaság sem tud objektív lenni, úgy valószínűleg ők sem. az ő döntéseik, hogy mi kerüljön adásba és mi nem, nyilvánvalóan nem találkozhat az összes néző igényeivel.
Ha az itteni gárda szerkesztené az öfiket, akkor egy másik társaság kiáltana manipulációt. Ez ilyen. El kéne fogadni lassan, hogy mióta nincs online, ez így működik.

Funk You 2019.02.18. 00:25:23

@0.5 bit: hogy a fenébe ne lehetett volna látni? kb mást sem lehetett látni, ha Zsu került adásba, mint azt, hogy - nagyon finoman fogalmazva - nehéz eset.

Dauda András 2019.02.18. 01:11:03

Greg nem azért nyert, mert magyar ember így meg úgy.
Hanem mert egy kétszínű ember volt.
VV8 Zsolti, aki jóval értelmesebb meg szimpatikusabb volt akár még nyerhetett is volna.

Anickmármás 2019.02.18. 01:21:10

@Zabkása: Szerintem Győző fizet az RTL-nek, hogy vezethesse a BV-t :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 06:20:28

@,,: Na azért csak sikerült a huszárvágásom, és a két első teljesen elfuserált tipim után a végén csak bejöttem a legjobb nyolcba! :-D A %-al kapcsolatban. Furcsa számomra, hogy Greg ilyen sokat kapott. K*rvára kiváncsi vagyok, hogy kik szavaztak Gregre (mondjuk a melegek egy részén kívül), mert hogy Greg a gonoszkodó hazudós manó taktikus szerepet játszotta, a trampli szív taktikus Zsuzsu ellen, illetve a tapédába olvadok taktikus szépfiú Hunor ellen (aki nem mellesleg begyűjtötte másodlagosan a szürkeember taktikus Roli szavazatokat is). Szóval a sorrend OK, de a százalékok valahogy nem stimmelnek. Greg %-a az első körben kozmetikázva lett szerintem (felfelé, a másik kettő rovására). A második körben pedig azt láthattuk, hogy a Hunor szavazók jobban profitáltak Greg kieséséből, mint a Zsuzsu szavazók, azt gondolom, hogy itt is egy kicsit összébb lett húzva a különbség statisztikailag. Érzésem szerint (és az első köri szavazatokból is kiindulva) kb 5-7 % kozmetikázás volt mindkét esetben. Ez azonban nem befolyásolta a sorrendet, csak a különbségeket...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 06:25:12

@Dauda András: Ezzel nem értek egyet. VV9 Greg szerintem sokkal értelmesebb, mint VV8 Zsolti. A kettejük közötti ravaszság különbség, ami egyébként szerintem IQ-t is jelent (figyelem, nem lexikai tudásról, meg műveltségről beszélek), pedig abban is meglátszik, hogy Zsolti elvérzett a VV8 középmezőnyben, míg Greg a döntőbe (furakodta, helyezkedte) magát.

argo001 2019.02.18. 06:45:45

A műsor színvonalához méltó győztes született, amely így egyébként csak egy hangyányival volt rosszabb, mint egy hordó fosba fejest ugrani. A szellemi fekete lyuk tehát elnyelte azt a formátumot, amely egykoron még nézhető volt.

Egyébként a teszkós vv-k esetében négy alkalomból háromszor debil agyhalott nyert, ez jól jelzi, merre képzeli az irányt az ertéel. Bár, ahol VV8 maunikasó Zsolti, Győzike meg Bajuszpeti garázdálkodhat, abból jó nem sülhet ki. Az egyetlen értékelhető momentuma a VV9-nek Anikó volt, egész jól belejött a műsorvezetésbe. Egy karakter se volt olyan, ami képes lett volna élvezettel vinni a műsort, így hát szépen felépítették a hisztérikára, meg a női győztes misztikuma köré. Sajnálom a szerkesztőket, a műsor ettől még ugyanúgy fos maradt és ugyanúgy nem fogja produkálni azt a nézettséget, amit a VV4 produkált, de trashnek tökéletes. Csak ezt a szart már egyre kevesebben eszik meg. :)

tanárnőkérem 2019.02.18. 07:29:42

@VV Erőlegény: például én is Gregre szavaztam első körben - pedig sem buzi sem hülye nem vagyok (az utóbbiban nem vagyok azért 100%-ig biztos...) Második körben már Hunorra szavaztam. Szóval, lehet, hogy még reálisak is azok a számok. Eredetileg egyébként Rolinak drukkoltam.
Szerintem Greg szavazóbázisa jórészt a Renit kedvelőkből állt - Reni neki kampányolt. Aztán már nem szavaztak se Hunorra se Zsuzsura - vagy megoszlottak a szavazatok azok között, akik a "szív" miatt szavaztak Gregre (azok Zsuzsura szavaztak a továbbiakban) és azok között, akik Reni felhívása miatt szavaztak Gregre (vagy senkire nem szavaztak a továbbiakban, vagy Hunorra).
Miért szavaztam Gregre? Ezt már kifejtettem régebben: jobb híján. Zsuzsura semmiképp, szánalomfaktor nem jön be, Hunor csajozógép szépfiú Roli farvizén, így maradt Greg, aki sunyi volt, játszott stb. - szóval az én logikám szerint a benti hármasból ő érdemelte meg. Kiesett, Roli miatt maradt Hunor. Aztán megnyerte Zsuzsu, amit szinte az elejétől fogva mindannyian tudtunk, de azért töretlenül egyfolytában ellene küzdöttünk. :)

Alauda Arvensis 2019.02.18. 07:31:23

Írjátok sokszor, hogy VV zsizsik majd VV Évi sorsára jut, míg erre én nem sok esély látok, mivel a kiscsajnak nincsenek skizofrén hajlamai, illetve nem tűnt olyannak sem, aki a stressz elől az alkoholba menekülne, nem hiszem, hogy évek múlva valamelyik elmegyógyintézet elfekvőjében látjuk viszont begyógyszerezve. Az azonban, hogy ez a győzelem teljesen és véglegesen megborítja, szinte biztos, az az önigazolás, amit merít belőle azt a maradék önkontrollját is fel fogja emészteni amivel eddig próbálta elfedni a viselkedészavarát, még kezelhetetlenebbé és unszimpatikusabb fog válni, és amire elfogy a pénz és hírnév, egy beilleszkedésre és társas kapcsolatokra teljesen alkalmatlan hárpia marad belőle (nem mintha eddig nem az lett volna, de most már nem sok esély van arra, hogy tenni próbál ellene). Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy öt-tíz év múlva hallunk majd egy sikertelen öngyilkossági kísérletéről (megpróbálja begyógyszerezni magát) , vagy lesz egy-két kisebb bírósági ügye (könnyű testi sértés, mert cicaharcban összeverekszik valakivel), de a bulvármédia számára remélhetőleg ennél szaftosabb nem lesz az ő későbbi sorsa. Az kétségtelen, hogy neki büntetés ez a győzelem, egy terápiával többre ment volna az életben, mint ezzel a 36 millióval.

tanárnőkérem 2019.02.18. 08:01:17

Szépjóreggelt mindenkinek. Vége lett ennek is, szerencsére. A végeredmény borítékolható volt, ennek ellenére nem kötelező örülni neki - ahogy sokan nem is örülünk. Zsuzsunak gratulálok, vigyázzon a pénzre, legyen ügyes stb. - de fáj a szívem Roliért.
Sokan mondják, hogy rövid volt ez a széria. Ugyanmár. Hát már itt a végén halálra untuk magunkat, egymást kezdtük anyázni, mi a nyavalyát csináltunk volna még itt hatvan napon keresztül? :)
Azt írta Lulu, hogy nem voltak tudatosak a játékosok. Én valahogy másképp látom. Szerintem azért sikerült ez a széria olyanra, amilyenre, mert marhára tudatos játékosok voltak benne. Nem IQ-bajnokok, de tudatosak. És fel is készültek. Jó, egy-két ultragyökér kivételtől eltekintve - habár még az is lehet, hogy ők gyökérségből készültek fel (Radics, Krisztián). Valószínűleg azért sírjuk vissza egyfolytában az előző szériákat (azon túl, hogy az idő mindent megszépít), mert az ottaniakban volt egyfajta természetes báj, az adott helyzetre való őszinte rácsodálkozás, éreztük, hogy "magukat adják". (Ez is kötelező szöveg lett azóta, csak a tartalom kopott ki mögüle.) A nézői ingerküszöb növekedése miatt változott a formátum, a casting, a játékosok, minden. A játékosok már egy valóságsókon felnőtt generációból állnak.
Az igazi valóságsó azonban nem ilyen. Az eredeti formátumban épp az a lényeg, hogy a játékosok semmiféle külső információt, impulzust nem kaphatnak, a szerkesztők nem nyúlhatnak bele a játék menetébe, nem adhatnak feladatokat stb. Vagyis mi csakis az adott helyzet történéseit látjuk, amit a játékosok egymás között generálnak, és ez a műsor. A régi szériákban szabály volt, hogy a visszatérő nem mondhatta meg a százalékokat, mert ez is információ a kinti helyzetről. Az is szabály volt, hogy nem beszélhették meg a jelrakást (Alekosz és Olivér még büntetést is kapott emiatt, mert virágnyelven, jelbeszéddel úgy tűnt, hogy megegyeztek valamiben). Időközben a nézői ingerküszöb egyre nőtt, már az az elvárás, hogy "szórakoztassanak" minket, itt is mindenki ekézte a szerkiket, hogy miért nem találnak ki érdekesebb feladatokat - mintha szerencsétlen játékosok holmi cirkuszi bohócok lennének, akiknek a mi szórakoztatásunkra egész nap pörögniük kellene a tengelyük körül. Pedig az eredeti formátum egyáltalán nem erről szól, csak a mi elvárásaink miatt ez lett belőle, úgyhogy ne csodálkozzunk rajta, hogy ennyire szar - ez egy ördögi kör.
Ami számomra elgondolkoztató, hogy miért gondolják a szerkesztők és a játékosok is úgy, hogy egy kreált karakter jobban eladható, mint a valós. Anno Anikó vesztét jócskán az okozta, hogy kiderült, nem is az, aki. Bement műkörmös rosszkislányként, és kiderült, hogy magyar-tanítóképző szakos főiskolát végzett, színészi ambíciókkal rendelkezik, még játszott is egy helyi színdarabban - és nem is volt sok pasija, édesanyja egyedül nevelte, szegénységben éltek stb. Szóval a valóság szöges ellentéte volt a kreált karakternek, szerintem sokkal érdekesebb, mégis beállították butuska rosszkislánynak, amit nem tudott teljesen őszintén játszani (az IQ-teszten talán neki lett a legmagasabb - vagy majdnem legmagasabb - pontszáma, amit el is titkolt a többiek elől, akik ezt úgy értelmezték, hogy biztos alacsony, azért titkolja. Most ugyanez a helyzet Rolival is: kijön, és kiderül róla, hogy dehogy futár, a bemutatkozó kisfilmjében szándékosan építették fel a született lúzer karaktert, kinn az életben értékesítéssel, ügyfélkapcsolattartással foglalkozik, megvan a közgáz főiskolája, focizik stb. Miért nem lehetnek ezek a szerencsétlenek önmaguk? Épp ez lenne a játék lényege.
Szóval, én minden alkalommal inkább emiatt csalódok a formátumban, és ezért nem is szoktam már követni (most is leginkább az itteni társaság miatt, de nézni nem nagyon néztem, inkább olvastam), mert full kamu az egész. Habár, az is lehet érdekes tanulmány, hogy milyen eszközökkel próbálnak manipulálni, hogyan építik fel a mű karaktereket, hogyan vágnak stb. - de nem elég ügyesek, az a baj, még ezt is szarul csinálják.
Végszó: jó volt veletek, jó "karaktereket" ismeretem meg, jók voltak a hogyvoltok, jó volt a kommentszekció - szóval, köszönet mindenkinek: posztíróknak és fórumozóknak egyaránt. Megyek, megnézem a kenyér árát. Pussz mindenkinek.

bel ami 2019.02.18. 08:08:32

Zsuzsut

Én vártam a kijáratnál,
szüleivel megbeszélve.
Pár napig nálam lesz, aztán
hazaviszem Bükfürdőre.

(pénz nálam van, megőrzésre)

McDouglas · http://www.erepublik.com/en/referrer/McDouglas 2019.02.18. 08:23:58

Sziasztok!
Jól emlékszem, hogy a tegnapi részben megmutatták, hogy Süsü hagyta el valahol a testvére fotóját?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 08:28:35

@bel ami: Végül is megdolgoztál a pénzedért, nem ? :-)

Sanda.Ipse 2019.02.18. 08:34:21

A lényeget itt előttem leírták, felesleges ismételni. (Zárójelben jegyzem meg, hogy első körben én is Gregre szavaztam, mert a pollok olyan kis százalékot mutattak és egyértelmű volt harmadikként a kiesése, hogy úgy ítéltem meg, hogy az ő játéka a másik kettőhöz viszonyítva annál többet érdemel)
Én inkább a külsőségekről ejtenék pár szót. A jó testalkatú Hunorra sikerült keríteniük egy rendkívül rosszul szabott, rondán megvarrt öltönyt. A zakó a hátán, az ujján millió ráncot vetett, a nadrág olyan volt, mintha lavórban vettek volna hosszmértéket... szóval világos volt, hogy nincs egy győzelemhez kiöltöztetve.
Valahogy az egész műsornak volt valamiféle rossz hangulata. Az eddigi évadokkal ellentétben a játék többi szereplője nem vonult a színpadra a győztesnek gratulálni, aztán jött a kínkeserves BV, ami alulmúlta az eddigieket. Nekem, a nézőnek volt kínos, mennyire nem tudtak mit kezdeni a 3 szereplővel. A VV10-et már nem valószínű, hogy nézni fogom. Nem áltatom magam, hogy a VV9 után milyen figurák jelentkeznek. Pl. akiknek nincs hol melegedni télire.
Jó volt veletek, azért itt még megjelenek egy kis utólagos kidumálásra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 08:35:32

@Alauda Arvensis: Én sem gondolnám, hogy indokolt a sokak által szilárdan megjósolt párhuzam a poszt VV/BB létezésben BB Évi és közte, de azért azt sem mondanám, hogy Zsuzsu bebizonyította azt a villában, hogy képes lenne elviselni azt a szennyáradatot, ami rázúdul majd a bulvárból, vagy akár ebből a blogból is (a sok ajnározó komment mellett). Ráadásul ő még olyan, aki sokszor a pozitív véleményekből is negatív felhangokat hall ki. Egy tény, ha pl. Somával hasonlítom össze a VV8-ból, akkor nálam inkább VV Zsuzsu, mint Soma. Zsuzsu szerintem különcségben kb. Aurelióval és/vagy Alekosszal egy kategória....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 08:38:46

@Sanda.Ipse: Áááh, akkor itt a magyarázat a 12%-ra....! Megjegyzem ha nagyon megerőltetem magam én is Gregre szavazok a végén, ezért megértelek (de nem szavaztam). Mindkét álláspontomat részletesen kifejtettem már tegnap... :-)

Mogyoró007 2019.02.18. 08:44:38

Pofám leszakadt...
Zsunak más lehetősége nem lett volna az életben ennyi pénzt összerakni, mert akkora a sötétség a fejében. Rettenet buta kislá.. oopardon, nő.
Kik szavaztak rá? Nem is értem.
Annyira nem ért semmit maga körül, hogy állandóan veszekedett mindenkivel. Aztán ezzel vitt mindent. Mivvaaan?

Sanda.Ipse 2019.02.18. 08:47:37

@VV Erőlegény:
Zsuzsu azt mondta, hogy valamennyi részt vissza akar majd nézni. Nos, szerintem abba fog becsavarodni. Pl. ha szembesül azzal hogy jóval a "nagy balhé" előtt már lelki társai, Greg és Reni megtárgyalták, hogy villán kívül nem kívánják vele majd tartani a kapcsolatot.
Ha kommenteket fog olvasni, nem tudom a negatív kritikákat fel tudja-e dolgozni. Ebben a pillanatban még számára önigazolást nyert, hogy "neki van igaza", aztán majd rájön (?), hogy a csatorna mindenképpen női győztest akart, főleg ennek köszönheti első helyét.

Alauda Arvensis 2019.02.18. 08:51:34

@VV Erőlegény: Igen Zsuzsunak nagyon gyenge a stressztűrő képessége, ezért is gondolom, hogy miután megfutotta szerződése által megkövetelt köröket a bulvárban ő szépen el fog tűnni egy időre, megpróbál minél inkább visszahúzódni és feldolgozni, ami történt vele (ahogy azt a villán belül is időnként próbálta tenni nem sok sikerrel), és pont ez amiben leginkább különbözik Alekosztól, akiről gyakorlatilag bármilyen megjegyzés, megalázás, gúny, és sértés lepergett, sőt örömmel alázta meg saját magát bármilyen helyzetben. Ha meg Zsu tényleg aspergeres lenne, ahogy itt sokan diagnosztizálni próbálták a műsor során, akkor a stressznek való fokozott ás állandó kitettség miatt rövidesen várható egy elég komoly "meltdown", ami a külvilág számára leginkább egy hatalmas, kontrollálatlan, ön és közveszélyes hisztériarohamnak fog tűnni.

Mogyoró007 2019.02.18. 08:56:02

@Mogyoró007: hisztis, duzzogó fancsali pofinak áll a világ. Ez van.

emilu Harris 2019.02.18. 08:58:02

@Mogyoró007: "Kik szavaztak rá? Nem is értem."
Ma azt hiszem, lesz olyan poszt is "Így láttuk mi", ahol mindegyik posztcsi-író kifejti véleményét.
Szerintem: Valószínűleg átalakult a szavazóközönség életkorban, műveltségben egyaránt.
Én is ledöbbentem az FB oldalak helyes-nem-írásán. Viszont ez a folyamat várható volt, és még nincs vége, hogy iskolázatlanok, majd idősek is felkapják az okostelót, és szavaznak.
Van ebben jó is. Össztársadalmi szinten egy f@szpörgető Aurélió sosem nyerhetett volna.

2019.02.18. 09:01:43

Sziasztok!

Én is szeretném megköszönni itt mindenkinek posztíróknak, kommentelőknek. Jó volt veletek, jó lesz továbbra is veletek. Hogy melyik poszt alatt újra az majd még a jövő titka. Ígérem nem lesz több József Attila. Akinek fontos tudja hol érhet el, a föld alatt ;-)

PáPusziPatsiCuuuuuuppppanat!

Búcsú Vers Mindenkinek, de főleg a lyányoknak

József attila

SZELID, BÚCSÚZÓ ASSZONY

Pusztába viszi csókjait magával
Bölcs, bús fakír lett asszonydervised,
Hullámzó violamezőket lábal,
De virágot nem ad már senkinek.

Akartam volna: Ragyogó árnyék légy,
Mely büszkén gyönge, víg nyomomba jár,
De már fölöttem barna lett a kék ég
És ragyogásod kísértetre vál.

De nyugodt vagyok, mint a végtelenség,
Vagy falevél a zúgó tengeren,
S az emberekhez mosolyogva mennék,
Hisz akkor se lesz senki sem velem.

A falak sírtak nagy szomorúságot,
Naptalan életemnek falai,
Nem én sírtam, mikor szivembe vágott,
Hogy búcsuzót kell immár mondani.

Könnyű legyen emlékem, mint az illat,
Mely egekig száll és legyen örök,
Amíg szivemből máglyarózsák nyilnak
S feláldozott szerelmem füstölög.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 09:02:32

@Alauda Arvensis: Már csak azért is el fog tűnni, mert most a néhány follow up beszélgetés után (Blikk chat, Zsóti kanapé stb.) hazautazik Bükfürdőre, bezárkózik a szobájába és fél évig csak visszanézi az összes Öfit és BV-t (helyenként többször is visszapörgetve, és lassítva), közben meg kicsit elfelejtik a nézők, a játékosok közül meg senki sem lesz hajlandó vele közös hakniba menni (talán Gregen kívül, de ő sem tiszta szívből, inkább taktikából) :-D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.18. 09:03:01

Gyerekek!

Nagyon szépen köszönöm nektek az egész évados beszélgetést! Jó volt! Szerintem maradok a HV népes táborában! Jó fej népekkel ismerkedtem itt meg!

No kezdjünk kommentelni :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 09:04:48

@emilu Harris: Posztcsi író is deklaráltan vakon volt, még tegnap is Hunci győzelmét jósolta. Amúgy jó volt a legós animáció sixx (tetszett!), de ezt a szériát nem érezted... :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.18. 09:05:40

Jut eszembe! A VV9 záró jelente, hogy egy csinos női láb oson befelé a villába! No az mi a fenét jelenthet? Lopakodós VV10?

Kirámolják a vellát?

WICKEDWITCH 2019.02.18. 09:29:30

Sziasztok! Csak azért írok, hogy megköszönjem itt mindenkinek a jó kis beszélgetéseket, meg a sok nevetést. Néhány hete nem követtem az eseményeket, mert elvesztettem az anyukámat, és a műsor egy kicsit sem tudott izgatni. Nem sajnáltatni akarom magam, és tudom, hogy igazolás sem kell a hiányzáshoz, csak tudatni akartam veletek, hogy nem rátok nem voltam kíváncsi, csak nem volt kedvem "dumálni a haverokkal". Szóval majd még találkozunk, akiknek pedig ígértem dolgokat, azoknak majd küldöm priviben. Még egyszer köszi mindent! Puszi

Cérnahuszár 2019.02.18. 09:31:15

Nah a francba, most kezd érdekelni a dolog XD
Láttam a címlapon hogy csaj nyert....beszéljetek le hogy elkezdjem visszanézni

Cérnahuszár 2019.02.18. 09:37:15

Több hónapig semmi de semmi hír ami miatt érdekes lett volna.
Egyszer megnéznék egy olyat, amiben kizárólag felsőfokút végzettek ölik egymást, hogyan aljasodnak le. A sok nép meg szidhatná őket, hogy hiába az iskola....kiélhetnék az utálatukat

BarBwire 2019.02.18. 09:43:24

Szép jó reggelt mindenkinek. Gratula a Zsu rajongóknak, hogy kitartottatok. Nem volt hiába.

Köszönöm a sok vidám pillanatot a kommentelőktől, nagyon jó volt olvasni benneteket, és hogy feldobtátok a szürke életemet.

Gia 2019.02.18. 09:55:49

@Hedo a nokedli szaggató: Mikortól ismétlik a VV2-őt?Azt nézhetjük.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 10:05:30

en ugyanazt szeretnem elmondani, mint amit az elozo evad vegen elmondtam. nem a musor az, ami idehoz, hanem a tarsasag. (a musort mar feladtam nagyjabol masfel honapja). iden eleg vegyes tarsasag verodott ossze, de ez nem egy rossz dolog. sokszor erdekes volt olvasni, hogy nehanyan teljesen mast gondolnak, mint en. de a vilag attol szep, hogy en ruhelltem peldaul Hunort, masok meg odavoltak erte.
az iroknak koszonom az osszefoglalokat, sokszor eron felul irtatok a posztokat, en szivem szerint nektek adnam a 36 milliot.
a tarsasagnak meg koszonom mind a pozitiv, mind a negativ elmenyeket. ne szorodjunk szet ugy, mint az elozo VV utan.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 10:06:56

bocs a szoismetlesekert, megmondom oszinten, tiszta szivbol, hogy ma a 4 kerekembol korulbelul masfel forog, az is nyikorogva.

Cérnahuszár 2019.02.18. 10:14:13

@úgymond olvasó mmkk: trónok harcára jössz? Abból már nem vonom ki magam, már nagyon várom

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 10:14:17

@Cérnahuszár: EKG, és lehet, hogy ugyanolyan, vagy még nagyobb gyilkolászás lenne. Lelkileg és verbálisan szinte biztos, ha eltelik néhány hét és leolvadnak a tanult viselkedési formák néhány lakóról.... A felsőfokú végzettség egyébként semmire sem garancia, különösen mostanában, amikor már szinte mindenkit felvesznek valahová...

SzilajSzilard 2019.02.18. 10:15:57

Fogjuk meg egymás kezét, és adjunk hálát az úrnak, hogy soha többé nem kell hallanunk VV Reni Sssss és cs betűít! Hallelujah! Dicsértessék!

MosóMaca 2019.02.18. 10:16:40

Sziasztok! Szerintem Zsu azért tudott nyerni (a rengeteg IQ light szavazót leszámítva, akik szerint vicces és bolondos), mert annyira borzalmas természete volt, hogy a többi játékos gyakran hagyta érvényesülni, nyerni, hogy ne kelljen utána nézni a bőgését. Ezekkel műsoridőt szerzett magának rendesen. Ha mégis beleállt valaki, hogy most már elég legyen, akkor meg mártírkodás miatt kapott képernyőidőt. Szerintem, ha nem úgy működik a csoportdinamika, ahogy, hanem pár erős játékos bent marad, aki tesz magasról zsuzsuka érzékeny lelkivilágára, csak a maga érdekeit nézi, akkor a kiscsaj kb másfél hónap utána tett volna valamit, ami miatt kizárják...(lásd köpködés az utcán, szóval nem bírja kezelni az indulatait egy idő után) Továbbra is azt mondom, hogy az RTL felépíthetett volna bárki más női karaktert győztesnek.

BarBwire 2019.02.18. 10:18:18

@SzilajSzilard: azt te csak hiszed, legalább egy évig ebből megy haknizni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 10:21:13

@BarBwire: Már régóta nincsen hakni a szériák után. Szerintem utoljára Aurelióék hakniztak, azóta senki...

MacákékIcukája 2019.02.18. 10:24:09

Visszaneztem a tegnapi hsz-emet, amiben arrol irtam hogy VV Era facebookjan egy nezo megkerdezte hogy tenyleg meg van-e elore adva hogy ki kivel vesszen ossze stb. es most latom hogy KI LETT BELOLE SZERKESZTVE a becopyzott resz... wtf???? Ide is eler az Rtl cenzura keze?!

É2I 2019.02.18. 10:31:30

Gyóóreggelt!
Na ennyi volt, vége. Minden egyes párbajt 100%-ig jósoltam meg, mondjuk nem volt nehéz, mert majdnem végig ellen- nem pedig rá szavazások voltak.

(Azt azért megmondhatná valamelyik nagytudású szerkesztő, hogy hunyorkára hogy tudtak olyan bokavillantós gatyát adni, ráadásul még zokni nélkül, zárt cipővel. A zakó is vagy két számmal volt kisebb)

MosóMaca 2019.02.18. 10:39:24

Video Blikken, ahol zsuzsuka elmondja, hogy visszanézni az egész adást (remélem Greguci szép szavai sem kerülik el a fülét! :D )
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-zsuzsu-valovilag-gyoztes-nyeremeny-36-millio/57xpbx6

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 10:46:51

@MacákékIcukája: Ne hergeld magad Icuka pls, inkább hívd ki Rolit Norvégiába, ott a futár munkából is hamar összejön a 36 miller. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 10:51:14

@É2I: Ez amúgy egyáltalán nem véletlen szerintem. Van 12 játékos (később egyre kevesebb), ezek közül egy a kedvenced, akiÉRT szavazol, a többi esetében pedig a kedvencedhez képest szavazol (inkább valaki ellen, mint valakiért), ha pedig két semleges párbajozik, akkor általában az egyikük ellen szavazol.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 10:53:11

@MacákékIcukája: Csak azt akartam érzékeltetni, hogy ne edd magad, a lehetőség előtte is ott van, hogy viszonylag egyszerűen meggazdagodjon, vagy jól éljen. Tudod, hogy kedvellek! <3 :-)

MacákékIcukája 2019.02.18. 11:00:37

@VV Erőlegény: a jatek es a cenzura miatt eszem magam, nagyon csalodott vagyok. Kovetkezo evad mar nem hiszem hogy erdekelni fog :(
Tudom <3 csak vicces volt, van mar egy pasim, kettovel nem birnek :DDD

Cérnahuszár 2019.02.18. 11:02:22

@VV Erőlegény: most nézem korábban mit írtál, most tényleg érdekesebb volt ez a széria mint a 8-as?
az annyira kiakasztott hogy amiatt nem néztem ezt....megnéztem az arcokat amiket beválogattak és úgy találtam balta arcokat látok. Semmi értelem. Na de ezt biztos kitárgyaltátok már semmi újat nem mondok ezzel
melyik részt érdemes megnézni zsu-tekintetben? Amiből lejön milyen, nem baj ha tömény, csak ne kelljen keresgélni

Cérnahuszár 2019.02.18. 11:06:18

haha, csak azt nem írjátok hogy nem tudtok választani XD

tanárnőkérem 2019.02.18. 11:07:03

@Cérnahuszár: "megmondom őszintén" mindben ugyanaz. Nézheted bármelyiket, nem változik.

Maximista vagyok 2019.02.18. 11:07:08

@MosóMaca: csak azt mondta visszanézi, arról nem volt szó hogy meg is érti :)

tanárnőkérem 2019.02.18. 11:09:12

@VV Erőlegény: Roli nem futár. Kiderült (írtam fennebb is, csak olyan hosszúra sikerült, hogy szerintem senki sem olvasta el). Értékesítésben dolgozik, ügyfelekkel való kapcsolattartás stb. Megtaláltam LinkedIn-en is, ott úgy szerepel, hogy közgazdaságtant végzett - tehát megvan a fősuli is.

MacákékIcukája 2019.02.18. 11:11:56

@tanárnőkérem: akartam irni reggel, hogy en elolvasom mindig a hsz-eid, szerintem nagyon jok!!! Ugyhogy igy utolag is koszi oket :)

@Cérnahuszár: hahoka! Szerintem ez jobb volt mint a 8-as, csak szarul vegzodott :D

tanárnőkérem 2019.02.18. 11:13:36

@MacákékIcukája: köszi, a tieid is tetszenek nekem! Jók a meglátásaid. És jó a humorod is. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 11:20:00

@Cérnahuszár: Szerintem igen, sokkal érdekesebb volt, mint a 8-as. Szerintem ez a széria valahol, az 1-es, 4-es, 5-ös, és az újkori fapados szériák közül a 7-es magasságában volt, ha valaki figyelmesen végig tudta követni. Persze ehhez rá kellett szánni az időt, és energiát, ami nem könnyű megvallom (de én pl. egy cseppet sem bánom). Az elején nagy trash figurák voltak, sőt szinte mindenki adrinalin (Freudi elírás, de így hagyom, mert jó) :-) gőzös full ordenáré trashbe nyomta, de mivel a legnagyobb trash szereplők hamar kihullottak, gyorsak kiestek, a szereplők váltottak, és mind átment taktikázósba. Sok féle taktikát játszottak (tuja, erotikus, szív, VV Attila light, intrikus helyezkedő, hyperaktív bevállalós, szarkavaró, PUA pszichomókus stb..., sőt valaki több hangszeren is játszott). A nagy trash figurák kihullása után, előjöttek az árnyékból a kezdetben mellékszereplők, és hatalmas, helyenként iszapbirkózós, taktikai küzdelem vette a kezdetét. A végére nem biztos, hogy a három legszimpatikusabb maradt a játékban, de hogy mindhárman megérdemelték a döntőt (ahogy még legalább másik 4-5 is megérdemelte volna) az biztos!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.18. 11:22:51

Hunor 3 dolog miatt nem nyert.
1. A buzi robogója
2. Hogy a stúdióban senki se szurkolt Zsunak, csak Hunort és Greget éltető visítást lehetett hallani.
3. Renyhe se Zsunak szurkolt, ezzel megásta Hunor sírját, mert aki utálja renyhét az alap hogy Zsura szavaz :)

A 4. az lenne hogy Zsótika női nyertest akart.

Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika 2019.02.18. 11:23:55

Kb. egy hónapja az a szent meggyőződésem, hogy Zsu játéka egy nagyon is tudatosan felépített játék... hahotázni fogok, ha megjelenik egy önleleplező riport vele valami ilyesmi tartalommal: "2 éve döntöttem el, hogy bemegyek a villába. Tudatosan készültem rá, anyuékat már kiborítottam a "hogyan tudok debil, butácska lenni" gyakorlatokkal. 2 éve durván afffektálva közlekedek a házunkban. Naponta órákat töltöttem a tükör előtt, mire kifejlesztettem a nyerő pofavágásokat, grimaszokat. Végignéztem az összes évadot és gondosan kidolgoztam, mik azok a tipikus győztes jellemvonások."
Őszintén...ez tényleg egy szefós lány? ;) rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-zsuzsu-nem-fogok-megvaltozni-a-penz-miatt-vv9-top-3-elso-noi-gyoztes-36-millio

Cérnahuszár 2019.02.18. 11:25:37

@tanárnőkérem: hát akkor random lesz.
én olvastam a közgazdás futárt, a végén kiderül hogy mindegyik agysebész és mutatványos.
Amúgy rémlik valami korábbi szösszenet a sajtóból hogy anno kreált történetekkel mentek be egyetemisták a valamelyik balhévandeerősen sóba, pénzért. Volt olyan hogy azt se tudták ki ül a fal másik felén, akkor látták először azt az embert akivel állítólag konflikt volt, vagy közölni akartak valamit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.18. 11:26:03

@Maximista vagyok:

Ha már Dortmund avatar.

Ma a Nürnberg és a Bologna nyer, mert ugye hétfő van kell a meglepi.
Vagy....1-0 Dortmund és 1-0 Roma....ne hogy már overezzenek.

MosóMaca 2019.02.18. 11:27:05

@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika: ha így van, akkor megkövetem és kijelentem, hogy megérdemelte a győzelmet (az ország, vagy remélem csak a VV szavazóközönségére viszont akkor is szégyen, gyalázat, hogy ez kell a győzelemhez!!!)

Maximista vagyok 2019.02.18. 11:27:15

@szociál: az baszna be ha kikapnánk a sereghajtó balfaszoktól :D

É2I 2019.02.18. 11:28:37

@VV Erőlegény: Egyértelmű, csak nálam volt súlyosabb, mint az ezelőtti szériáknál. Ahol szavaztam, ott mindig ellen szavaztam, mert vagy vérbunkó kötsög vagy ordináré bárcás volt legalább az egyik, a másik meg többnyire közömbös.
Ebben a szériában nem tudtam egyiknek sem szurkolni, mert iq light volt mind, max. nem hangoztatta, hogy mekkora gyökér vagy csak tujult. Belegondolva jó ha 4-5-ször nevettem el magam valamelyik beszóláson, vagy cselekedeten, az meg nagyon kevés.
Persze könnyen a szerkesztés is tönkre tudta ezt tenni, de ennyi nap alatt óhatatlan, hogy egyszer-kétszer csak eltalálják , még ha tök amatőrök is hozzá ;)

Cérnahuszár 2019.02.18. 11:29:50

@VV Erőlegény: á köszi az öfit, akkor kb a felétől kell belekukkantani, a trash pávatánc nem érdekel

MacákékIcukája 2019.02.18. 11:30:45

@tanárnőkérem: ohh, koszonom! Nagyon keveset irkaltam iden, ennyibol megallapitottad? :-O

@VV Erőlegény: magyar :) bokatoresem ota ismerjuk egymast, baratokbol lettunk szerelmesek...

tanárnőkérem 2019.02.18. 11:32:07

@Cérnahuszár: :)) Nem lep meg. Egyetemistaként pénzért én is (szinte) mindenre képes voltam (na jó, prostitúció és pornó felejtős, de más marhaságok jöhettek).

.iIi. 2019.02.18. 11:34:13

@VV Erőlegény: ez jó összefoglaló volt én is úgy látom hogy ez az évad elég izgalmas volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 11:35:32

@MacákékIcukája: Na hála Istennek, akkor van még esély arra, hogy egyszer talán haza fogtok jönni... Ez a dühítő, hogy így mennek el az értelmes fiatalok az országból, és nem az, hogy az Rtl is bebizonyítja, hogy ő is tud műsort félre szerkeszteni és cenzúrázni, valamint híreket gyártani, nem csak a Közszolgálati TV-k, meg a TV-2.

Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika 2019.02.18. 11:35:37

@MosóMaca: A FB csoportban nézelődve, ez pro és kontra is elmondható minkét táborról :D Férjemmel ahogy beszélgettünk, röhögve mondta fanti okfejtésemre, hogy ha ez megtürténil, Roli sírva könyörög majd neki, hogy "Taníts mester!" :D

tanárnőkérem 2019.02.18. 11:35:45

@MacákékIcukája: én sem írtam túl sokat, de igyekeztem végigolvasni mindenkit, a memóriám elég jó, szerencsére. Jó a neved, az avatarod, jók a hsz-id, és szerintem ezért is könnyebb megjegyezni téged. :)

.iIi. 2019.02.18. 11:36:58

@szociál: Hunor azért vesztett mert nem volt egy darab jólelkű megmozdulasa sem. Ha kicsit visszább vesz az erzelemmentes robot figurabol, meg a "ramegyek minden lyukra ami mozog de nem viccesen hanem erőből" akkor több nő megkedvelte volna és lenyomhatta volna Zsut.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 11:40:02

@Cérnahuszár: Akkor Csoki kizárásától kezdve nézd, de ne vegye a kedvedet a Reni kieséséig tartó időszak, mert azt helyenként nem volt könnyű végighallgatni, viszont kell ahhoz, hogy megértsd pl. azt, hogy miért is nyerhetett Zsuzsu a legvégén.

Cérnahuszár 2019.02.18. 11:42:30

@.iIi.: nem néztem, de azt én is úgy gondolom hogy a vv-k a női szavazóbázison múlnak. Azért nyerte eddig mindig pasi, mert a férfiak magasról tesznek rá hogy gombot is nyomjanak, inkább röhögnek ha valaki megszívja.
Nők döntik el a végén, őket rángatja az érzelem, ami miatt szavaznak is.

MacákékIcukája 2019.02.18. 11:50:00

@VV Erőlegény: hat... szerintem nem egyhamar megyunk haza. Nekem mar semmi kedvem nincs, 9 ev utan nem is tudnek visszailleszkedni szerintem. Oda soha nem szabad menni ahol demokraciat es jogallamot rombolnak :(

@tanárnőkérem: jaj de kedves toled, teljesen korbeudvarolsz :D ehhez kepest en ugy ereztem hogy kb sebteben csak odakoptem valami rosszul megfogalmazott hulyeseget hsz-kent :DDD te meg szepen kifejtesz mindent! :)

tanárnőkérem 2019.02.18. 11:51:17

@MacákékIcukája: tanárnéni vagyok, szakmai ártalom. :)

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 12:05:15

Szép napot kommenttársak!
Ez a nap is elérkezett! Ma este már nem várjuk az ápoltak újabb agyrombolását, nem kell a konti Mókitól, az már félre van téve a fészerbe csillogósra sikálva, mert tegnap este azért sikerült teletermelni 3-4-et minimum.
Mivel hónapok óta biztos voltam az eredményben, hogy a Zsizsikes nyeri ezt, így nem volt számomra meglepő, inkább akkor lepődtem volna meg ha Huncit hozzák ki. Hogy bunda vagy sem? Egyértelmű, hiszen ezt akarta a Retek.
Az érdekes, hogy még Sixx is arra voksolt, hogy a tuja Hunor nyeri meg!
Elvonási tüneteim lesznek ma este, mert ugye az világos még a fröcsögőknek is, hogy mi kurvára nem a VV miatt jártunk ide, hanem a társaság végett.
Ígérem ünnepélyesen, hogy összerántok ismét egy találkozót, mert olyan, számomra fantasztikus, embereket ismertem meg itt, hogy vétek lenne ezeket a kapcsolatokat a fiók mélyére dugni a következő VV-ig. Mert lesz 10-es, ez is evidens, a bejátszóból ítélve. Én látom lelki szemeimmel, hogy vagy ez évben vagy jövő tavasszal, de ismét megnyílik a kulipintyó ajtaja és beözönlik rajta 10-en pár nyomorék, hogy magából komplett idiótát csináljon, állítólag a mi szórakoztatásunkra, gyakorlatilag meg, hogy megnyerjék a főnyereményt.
Ez az évad számomra nulla volt, az előzőben is rosszul voltam tőlük, ott sem tudtam senkinek drukkcsizni. De ennyire még az sem volt idegesítő és unalmas főleg a végjáték. Ha nem is azonosulni, de számomra a benti lemmingek közül akkor is Roli volt szimpi, még az elején Era, de ő elkúrta, nem kicsit, nagyon. Így mivel minden szent keze maga felé hajlik, megpróbálom Rolit elcsalni a talira, mivel talán a jó kapcsolatuk megmarad Lekvárral, lehet megkérem hozza magával őt is! :D Nem ígérem hogy ott lesz, de a tőlem telhetőt megteszem, aztán majd meglátjuk- mondta a vak is. De számomra az a lényeg, hogy találkozzunk, beszélgessünk, töltsünk el ismét egy kellemes délutánt!
Személy szerint köszönöm a posztíróknak áldásos tevékenységüket. Nincs kivétel számomra mindegyikük igazi felüdülés volt. Szórakoztató írásokkal, amiket mi szőttünk tovább kommentek formájában. Mikor nem tudta eldönteni anyukám- mikor nálam vendégeskedett- hogy most sírok vagy röhögök, mert potyogtak a könnyeim a hozzászólások olvasása közben, vagy amikor az irodában próbáltam az arcom normálba rendezni, miközben fojtogatott a röhögés... Parádés élmények maradnak! Köszönöm nektek!
Azok akik trollkodtak és fanatikusan imádták Zsizsikest, remélem boldogok, kisütött a napocska és részesülnek a nyereményből, mert annyira oroszlánként védték ezt a agyhalottat, hogy benyújthatnák a kérelmet! A véleményem nem változik róla. Kérem a jó Istent, sskk ne küldjön az utamba ilyen embert, mert az büntetés lenne számomra.
Örülnék, ha valaki majd értesítene esetleg, mi alatt rágjuk tovább a gittet! :D
@Maximista vagyok: köszönöm a gratulációt!!! :*

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 12:08:26

@MacákékIcukája: ...:((( Az első mondatra.

A másodikra pedig -gondolom Tanárnőkérem is egyetért velem- mi meg azt csodáljuk sok komment társban, amikor egy szavas, vagy egy soros kommentekben kb. ugyanazt elmondják, mint mi hosszan kifejtve.... :-D

tanárnőkérem 2019.02.18. 12:12:36

@Nyuszomuszo83: pussz neked és az összes nyuszinak, jó volt olvasni benneteket, jól szórakoztam. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.18. 12:12:56

@Maximista vagyok:

Hétfő van, egy meccset játszanak ,mindenki pakolja a dortmundot 3.5 overre, ilyenkor szokott lenni 1-0 vagy meglepi 0 pont :)
Akkor sincs baj ha kikapnak, majd behozzák, de az utolsónak kell a 3 pont, és a fogadóirodák is boldogok lesznek :)
Roma meg olasz, az anyjukat is eladnák :))

@.iIi.:

Azért IS vesztett Hunor, tényleg olyan volt mint egy gép, nulla érzelem.
Rolit nem is értettem mikor azt mondta, ő ment előre Hunor meg a háta mögött felevezett.
Hol ment előre Roli ?
Senkivel se veszekedett, amikor ki kellett volna nyitnia a száját csak nézett és bólogatott, és még ő hasonlítja magát VV Attilához, vicc.
Végig feküdte a 100 napot.

MosóMaca 2019.02.18. 12:14:05

@Nyuszomuszo83: még egy utolsó EKG-t nyomok és elnézést kérek, hogy nyom nélkül eltűntem a talival kapcsolatban. Hétvégén magával ragadott , hogy végre napsütés, suli nélküli szabad hétvége, stb. Remélem Nektek nagyon jól sikerült azért :)

Cérnahuszár 2019.02.18. 12:16:08

hát lehet mégse nézem vissza, nem műxik a régi regem a zrtlen és hótmacerás újat regelni, belépni egy kamuemailbe
szóval alábbhagyott a lelkesedésem megent

Maximista vagyok 2019.02.18. 12:17:46

@szociál: Olasz meccsre akkor se fogadnék ha pisztolyt nyomnának a homlokomhoz :D

tanárnőkérem 2019.02.18. 12:21:41

@Cérnahuszár: a jeleneteket megnézheted bejelentkezés nélkül is - azt hiszem. Szerintem elég, ha megnézel néhány jelenetet, az alapján is tudsz képet kialakítani róla.

OriginalBlackMamba 2019.02.18. 12:36:35

Halihó!

Engem különösebben nem érint meg, hogy Zsuzsu nyert, várható volt, rá volt felépítve az egész VV9.

viszont itt egészen normálisan nyilatkozik (továbbra sem tartom észlénynek, de VV Soma szintjét megüti... )

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-zsuzsu-nem-fogok-megvaltozni-a-penz-miatt-vv9-top-3-elso-noi-gyoztes-36-millio

ficekence 2019.02.18. 12:37:47

Nekem nagyon tetszett ez az évad, talán azért mert nem vártam tőle sokat. ettől függetlenül a beválogatott emberek még engem is megleptek. Imádom ezt a műsort, nem szégyellem az ismerőseim és a családom előtt sem. Igaz, ők nem értik ezt a rajongást. Szerintem nagyon klassz karakterek voltak, akiket úgy igazán lehetett utálni. Számomra a legellenszenvesebb Vivi volt, de szép számmal akadt még mellette sok jellemtelen ember.
Nem vagyok nagy kommentelő, inkább csak olvasgatok, de nagyon sajnálom, hogy 1-2 kommenttárs miatt sokan elmaradtak, például én is, mert nem tűrték az ellentétes véleményt.
Ezért jövök máskor is, mert a poszt írókat nagyon kedvelem, jó volt olvasni a különböző véleményeket, kivéve amikor szét lett offolva az oldal.
A műsorvezetőket is kedvelem. Anikót alapból, Peti meg egy üde színfolt, senkin nem szórakoztam olyan jókat mint rajta, remélem nem változtat, legalább ő biztosítja a hangulatot. Köszönöm ezt a százvalahány napot. :)

Tökös... 2019.02.18. 12:45:40

Sziasztok

A vasárnapi műsor legjobb pillanata, amikor meztelencsiga -aki vastag maszkot tett fel krémekből magára - abszolut magasságokba tette a buzulást, valami mellberakás, és lakkos cuccban akarta veretni...
Biztos vagyok benne hogy már el is tervezte hol és hogyan fog sellőzni a szimpad közepén...
És megtörtént az amit hónapok óta vártam, a szív bajnoka kiesett , a hófehér arca szinte kibukott a pakolás alatt, tudatosult benne hogy ma nem lesz sellőzés a rózsaszin kiscsikóval...

Hunci és Zsizsik kommunikációja két viláágot mutatott be, Zsizsiknek még erőltetni se kellett mekkora idióta, bár az elismerem hogy szívharcos, mármint hogy nem ész, hanem észtelen játékos, és a konyhában bármire képes...
De biztos vagyok benne hogy ez már tényleg súrolta a szórakoztatást a szavazóknál...
Végűl is szembe mert állni Renyhával, és felpezsdítette a drámára éhező közönséget...

Hunyor, legjobb ötlete hogy megbarátkozott Rolcsival, itt a szórakoztató játéka meg is állt, bár egyszerű ember is nyerhet, azért a komolyabb veszekedésben nem állt senki mellé, én azért megpróbáltam volna...
Huncinak nincs miért keserűnek lenni, Zsizsik inkább szórakoztatta a közönséget színészi játékával...

Én nem fikázom a nézők szavazatát, hanem elfogadom, hiszen minden nézőpont kérdése...

Tökös... 2019.02.18. 12:48:02

@Tökös...:

Úristen, tököském mennyi hibával írsz....

Funk You 2019.02.18. 12:48:25

@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika: nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem az az együgyű, butácska kislány, akinek előadta magát. ha tényleg így van, akkor viszont zseniális színésznő, mert több mint száz napig szerepben maradni, az le a kalappal kategória. majd kiderül. vagy nem :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 12:51:19

@szociál: mindég a foci, mindég a bundás bundesz :))))))))

Maximista vagyok 2019.02.18. 12:53:16

@úgymond olvasó mmkk: ha netán kiköltözöl Norvégiába, nehogy egyél a kajájukból :D

moletty 2019.02.18. 12:53:48

@Nyuszomuszo83: Drága Nyuszómuszó !
Csak egyet mondhatok Neked és Minden hasonló kommentelőnek : EKG !

És egy percig sem bánom hogy a sok Zsú-imádó félszerzettel nem finomkodtunk !
De hát megnyerte baszódjon meg ! Ennyike :)

moletty 2019.02.18. 12:57:31

@Tökös...: EKG Neked is Tesó !
Anikó lassan beérik , mint műsorvezető féle, P.Pétert meg remélem jövőre már kibasszák a picsába mint műsorvezetőt és mint mentort egyaránt !
Baukó meg főleg Győzike pedig a Retek szégyenei voltak és lesznek !

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 13:07:18

@tanárnőkérem: Én is köszönöm a hsz-eid tartalmasak voltak és szinte mindig EKG volt! Puszi Tanárnő! Írok majd talival kapcsolatban!

@MosóMaca: Nagyon jó volt, várlak a legközelebbire is, írok majd! Puszillak! :)

@moletty: Drága! Köszönöm, köszönöm! #rebegtetemaszempilláim #pukedlizem Az utolsó mondataiddal pedig maxi EKG! Ugyanezt gondolom sűrűn bólogatva! félek már leesik a fejem mint tegnap Zsizsikesnek! Ott is kezdtem aggódni az egészségéért! (NEM)

É2I 2019.02.18. 13:19:04

@Funk You: Sokat néztek ki ebből a szerencse-csomagból. Nincs olyan ember a világon, hogy egyszer se essen ki egy ilyen szerepből. Volt egyszer-kétszer bebaszcsizva is olyankor meg nincs az a James Bond, aki tudatilag ne hajolna el.
Egyszerű ez a lány, jószerivel nem nőtt ki még a gyerekkorból, voltak olyan megmozdulásai is, ami erősen autizmust is feltételez.
Nem sajnálom tőle a pénzt - illetve egyiknél se lett volna jobb helyen, remélhetőleg nem is fogja tönkretenni az életét. És, ha jól végig gondolom azon kevesek egyike volt bent, akik nem csináltak segget a szájukból vagy ripacsot a viselkedésükkel. Nyilván rá is játszott néha, de melyik nem?

tanárnőkérem 2019.02.18. 13:24:15

@Nyuszomuszo83: köszi szépen! Sajnos nekem marad a virtuális térben történő találkozás, ugyanis fizikailag eléggé távol találtatom tőletek. :) De lélekben annál közelebb, bizonyítják ezt a sűrű EKG-k is. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 13:43:25

@ficekence: Írtam neked privit, nem kaptad meg?

Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika 2019.02.18. 13:47:00

@É2I: Nálunk van autista a családban, háááát, ha már mindenáron, akkor azon belül aspergeres. Abból van benne (ha nem szerep) Ha meg szerep, akkor ahogy férjem mondá: ha ez kiderül, akkor Roli sírva könyörög majd neki: "Taníts Mester!" :D

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 13:51:18

@tanárnőkérem: Én sem Pöstben, aztán rám maradt, bár művelődésszervezőként nem akadály semmi ha már nem is dolgozom a szakmámban, de minden általam rendezett összejövetel után ráébredek, hogy ehhez van egy pici érzékem! :)
Úgyhogy ez is rám marad mint az általános iskolai, középiskola, okj-s kétéves, főiskolás találkozók szervezése :D

Közbeszéd 2019.02.18. 13:53:16

@MosóMaca: Nem kizárt, hogy előre el volt döntve. Az világos volt, hogy most már nagyon "illene" egy lánynak megnyernie, az egész évadot erre építették fel. Aztán volt itt egy hozzászólás pár hónapja, Zsuzsu valami ismerőse, aki állította, hogy Zsu tudatosan készült a színésznőségre, begyakorolta mind a grimaszokat, mind a sírást tükör előtt. Furcsa, hogy a rejtélyes eltűnések megfejtését még a nézővel sem közölték egészen tegnapig, pedig, lám, megvolt felvételen, hogy Zsuzsu maga "keverte" (dugta?) el a cuccait. És végezetül, az Adri-Roli párbaj óta Zsuzsu tematikusan építette fel a "ha Adri jön vissza, két lány és két fiú marad, ha Roli, akkor három fiú és egy lány", valamint a "most már meg kell mutatnom, hogy egy nő is győzhet", "igenis lehet női nyertes" témakört. Ennyi esze magától nincs. Ha ezt nem súgás alapján tette, akkor csak telepáCia lehet. Magyarul, már kb egy hónapja eldőlt, hogy Zsuzsué lesz a főnyeremény.

Közbeszéd 2019.02.18. 13:54:41

@MacákékIcukája: Social media manager kezeli az oldalaikat.

Funk You 2019.02.18. 13:56:13

@É2I: persze, egyszerű a csaj, de annyira nem buta érzésem szerint, mint amilyennek mutatta magát. pláne nem szefós és nem is BB Évi kategória. Az kiderült valamelyik nap, hogy eléggé képben van a VV szériákat illetően, valószínűleg felkészült valamennyire.
Egyetértünk különben, tényleg következetesen vitte végig a játékot (hogy ebben mennyi tudatosság volt, az kérdéses) + nem dugással próbált érvényesülni.

Maximista vagyok 2019.02.18. 13:59:49

@Közbeszéd: :D:D:D:D ennyire hülyék hogy ehhez is manager kell? úristen...

Maximista vagyok 2019.02.18. 14:00:31

Social Media Manager geci! Kiégek :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 14:03:21

@Maximista vagyok: vigyázzál arra a szép dortmund profilképre :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.18. 14:09:29

@Funk You: én is ezt mondom. A lánynak van valami zsizsike a fejében, de tudta mit akar tenni és nem fordult le róla!

Maximista vagyok 2019.02.18. 14:10:56

@úgymond olvasó mmkk: én Maximista managere vagyok, helyette kommentelgetek :D

É2I 2019.02.18. 14:20:39

@Funk You: Nem BB évi kategória az biztos, de egy kis szefo-t én mindig éreztem nála. A grimaszai miatt érzem annak. Direkt nem lehet grimaszolni folyamatosan, arról úgy öt éves kora után leszokik az ember. Példának ott volt még a radics, az is, ha kifogyott az ész érvekből egyből vágta a pofákat. Zsunak meg gyakran az input feldolgozása alatt is elindult a grimaszgyár, nekem sokszor emiatt volt szimpatikus, megmosolyogtató, szó szerint látni lehetett azt a küzdelmet ami a feldolgozással járt :) Aztán olyankor jött a sírás, ha a feldolgozás eredménytelen lett vagy zéró jött ki. Illetve az "Én ilyen vagyok!" szófordulat, mellyel saját magának magyarázta meg a bizonyítványt vagy éppen a külvilágnak bizonygatta, hogy ennyi, tőle ne is várjunk többet. :) Ugyanakkor nem lehetett - így kívülről - haragudni rá, mert nem ment át vivi vagy a renyhe stílusába. (Aztán lehet, hogy ezeket csak taktikusan kivágták a zsótiék, mert nem egy példa volt rá több embernél is, akiken látszott, hogy szívesen lekennének neki 1-2 sallert néha nap.)

katemoss 2019.02.18. 14:30:09

@szociál: Huncika az általad felsoroltak mellett még azért nem nyert:
5. mert egy tuja volt, aki csak akkor éledt fel, amikor egy punci került hozzá megfarkalható közelségbe
6. mert a szeméből sütött, hogy ostoba (bár Zsuzsu is ostoba, de lehet, hogy egy nőtől ez elfogadhatóbb)
7. mert Roller volt a legjobb jóbarija bent (kint sztem pár hónapp múlva meg sem ismeri majd)
Ezek mondjuk az én gondolataim, én Zsura szavaztam, igazából mindegy lett volna, csak Roli-Hunci, Renyhe, G1G ne nyerjen! Ha Zsu és Adri maradt volna a végére, akkor lehet nem is szavazok, mert közülük mindegy lett volna nekem.
:)

MacákékIcukája 2019.02.18. 14:31:28

@Közbeszéd: ugy ertem itt a hogyvolton, az en hsz-em lett szerkesztve

ficekence 2019.02.18. 14:35:00

@É2I: Nagyon jó látod, bennem is hasonló gondolatok fogalmazódtak me. DE!! Kezdettől fogva rászálltak, ami érthető, hiszen a cél, minél kevesebb ember legyen a villába. Először Radics kezdte és Zsuzsu nem egy lelkileg erős valaki. Az Erával való veszekedése borította a bilit, ahol egy fésű vagy kefe miatt tört ki a balhé. Era nem tudott leállni és Zsú azt mondta neki, hogy kussoljon. Erre leribancozta a nő. Na most ezt senki nem hagyta volna szó nélkül. Utána Vivike akarta szó szerint kikészíteni, majd Krisztián jött az alpári aljadék szövegével. Amikor ezek a hulladékok kiestek, megcsalták a barátai Roli meg naponta ismételgette, hogy buta, kimondottan élvezte ,hogy gyötörhette. Egyedül Hunor volt vele viszonylag rendes. Ez egy lelkileg erős, magabiztos embernek is sok lett volna. Tisztelem azért amit elviselt, bármilyen legyen is a természete.

bElannaTorres 2019.02.18. 14:35:37

Sziasztok, mostanában már nem jöttem, számítottam hogy páran indulatosabbak lesznek, és igaz hogy van itt egy csapat aki azt mondja a társaság miatt jön, de mi is azért- is -jöttünk volna. a provokálásra egy idő után mentek is a válaszok ahogy az várható. Biztos vagyok benne, hogy többen szóltak volna hozzá, ha nincs ez.
Összességében nekem tetszett az évad, végre lány is győzhetett, azt gondolom megérdemelten. Anikó meg nagyon belejött a műsorvezetésbe :)
Azt sem bánom, hogy bekerült egy Krisztián, reni, csoki és és vivi, mert talán miattuk jobban tudtunk értékelni egy rolit, vagy adrit. Jövőre jobb lesz mert most már látni kell a lányoknak is hogy nyerhetnek akár, de ehhez ne a kiabálós-dugós taktikát hozzák, mert unalmas, és a nevükre sem fogunk emlékezni. Renire is csak Zsu miatt.
Adrit imádtam, kicsit sajnálom, hogy nem ő nyert, őt meg greget jó lenne még látni, gregről kiderült, hogy csak taktikából nyomta a szerit, nem jött be, de nem hiszem hogy ilyen erős karakterek mellett egy megúszós játékkal többre vihette volna. Viszont szerintem is jó műsorvezető lenne belőle.

Mária HenGau 2019.02.18. 14:52:58

@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika:

Akkor tudatosan leépítette a személyiségét? Állítólag ez nem egészséges.

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 14:58:17

Két poszttal ezelőtt még mindig megy a konkrétan rajtam/ellenem való fröcsögés! Ez azért durva!

moletty 2019.02.18. 15:02:25

@Nyuszomuszo83: Tiszta baromság ez ! Nyilván hogy meg fogom mondani a véleményemet, azért van ez a hely ! És ha valaki egy szefós nyomit ajnároz ész nélkül nyilván hogy leszefósozom azt is.
És ha valaki ezen besértődik, ahelyett hogy megcáfolna azt meg leszarom !
Ennyike...

Maximista vagyok 2019.02.18. 15:07:41

@Nyuszomuszo83: jaja, most néztem, nagyon beteg állatok :D

moletty 2019.02.18. 15:08:39

@úgymond olvasó mmkk: Drága (M)ajdnem (M)indig (K)értem (K)ezed kvázi-jövendő ExNejem !
Tőled is búcsúzom e-napon a következő valamilyen reality -kezdetéig! Jó volt Veled együtt szurkolni és ha megbántottalak bármivel Tőled elnézést kérek érte ! Az erő legyen Veled !

Legközelebb lehet, hogy más nickem lesz, mert el szoktam felejteni a jelszavamat, de MEG FOGTOK ISMERNI! :D :D

Maximista vagyok 2019.02.18. 15:10:08

@úgymond olvasó mmkk: jól persze, aludhatok a kutyaólban :D amúgy én továbbképeztem magam és antiszociális manager vagyok.

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 15:11:42

@moletty: de basszus ez nem normális, ezek konkrétan engem ekéznek, nincs más témájuk csak én! Vicc komolyan, el vagyok képedve!
@Maximista vagyok: Engem azért kezd kurvára idegesíteni! Valami rohadt nagy baj van az emeleten! :( :/

moletty 2019.02.18. 15:14:01

@Nyuszomuszo83: Nem csak Téged értenek alatta hanem mindenkit aki nem tapsikolt végig a szefós félszerzetnek vagy nem értett egyet velük ! Ne csüggedj nem vagy egyedül :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 15:15:33

@ficekence: Írtam újra, lehet, hogy valamit elszúrtam...

moletty 2019.02.18. 15:17:39

Én egyébként szintén a társaság miatt jöttem, hogy antiszociális viselkedésemmel bomlasszam azt és minél többeket elriasszak a kommenteléstől !
Sajnos ez csak részben sikerült , mert még most is kibaszott sokan írogattok ide ! :D
Az orosz titkosszolgálat szervezett be a diverzióra még a kivonulás során. De erről többet nem mondhatok... (mert akkor mindenkit meg kellene itt ölnöm)

Maximista vagyok 2019.02.18. 15:17:40

A tegnapi műsor végén amikor kérdezték a szefóstól, hogy mit üzenne a nézőknek én a helyében csak annyit mondtam volna, hogy NA EZT BESZOPTÁTOK.

tanárnőkérem 2019.02.18. 15:24:08

@Nyuszomuszo83: szarjál rá. oppardon, potyogtasd rájuk bogyóidat.

moletty 2019.02.18. 15:25:05

@Maximista vagyok: :D :D
Egyébként még a BV-ben is vágta a hülye grimaszokat, szóval szerintem nem csak betanulta.
Hogy lehet itt privizni ?

Costanza 2019.02.18. 15:25:21

@Nyuszomuszo83: jee lassan olyan vagy mint a zsuzsu.. de akkor te is szefos vagy, vayg nem?
jaj varjal. de akkor most a haverjaid is le fognak szefosozni.

akik ugyan honapok ota toljak itt a szar dumat, de ha ti kapjatok, akkkor uristen, vege a vilagnak.

Zsuzsu legalabb jo helyen onerzeteskedett, milliokert.

:D

ettol jobb mint ti.

na pa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 15:25:33

@bElannaTorres: Én azt gondolom (semleges szemlélőként, és nem hozzátartozóként), hogy szerelemből, érzelemből, lehet dugni is a villában (persze nem fél óra ismerkedés után), taktikából viszont nagyon veszélyes. Bizonyos helyzetben persze talán még az is megbocsátható, de jól kell adagolni és köríteni...

Funk You 2019.02.18. 15:26:31

@É2I: jó, ebben a konstans grimaszolásban lehet valami kis zsizsik, mindazzal együtt engem sem idegesített, inkább viccesnek láttam én is. más kérdés, hogy együtt élni meddig tudnék vele :)
és azért ne felejtsük el, hogy az időnkénti "ilyen vagyok és kész" attitűdje mellett ő volt szinte az egyetlen, aki hajlamos volt elismerni a hibáit, ha normálisan beszéltek vele, és azt is belátni, hogy ebben vagy abban változnia kell.

moletty 2019.02.18. 15:28:18

@tanárnőkérem: Kiskezit csókolom ! Soxor egyetértettünk és tiszteltem higgadt de lényegre törő okfejtéseit ! Mindig öröm egy nem-szefós tanárnővel találkozni, még ha nem is élőben :)
Remélem találkozunk még valami blogon!

TÉNYLEG ÁTMEGYÜNK VALAHOVA ? Egy exatlont vagy mifaszt nem igazán érdemes kommentelni vagy de ? :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 15:29:23

@moletty: Azért, ha Adri meglesz, tudasd majd! :-D

moletty 2019.02.18. 15:30:42

@Costanza: Kár hogy menned kell szefós félszerzet! Jó hogy itt voltál, csak nem tudom kinek ....
Menjél éljél együtt a kedves kis Zsúddal... Aztán majd kiröhögünk a zárton, ha megyünk látogatni :D:D (megy a faszom)

moletty 2019.02.18. 15:31:17

@VV Erőlegény: Hidd el Tesó, ezt a tapasztalat mondatta velem :)

moletty 2019.02.18. 15:31:57

@VV Erőlegény: Á az csak plátói.... öreg vagyok hozzá :(

bElannaTorres 2019.02.18. 15:33:30

@VV Erőlegény: vivi nagyon elszúrta ezt radiccsal. Krisztiánnal kellett volna az elején összejönni, és akkor még el is hisszük hogy szerelmes.
Reninél más volt, voltak érzelmek, volt egy viharos történetük bent csokival, ő nem is a dugás miatt esett ki, ami elég új :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 15:43:32

@bElannaTorres: Abban egyetértünk, hogy VVV elszúrta Radiccsal, mert egyrészt semmi sem indokolta, hogy dugjon vele taktikailag (pl. nem volt párbajveszélyben), másrészt legalább kivárhatta volna, hogy ki jön vissza az első párbajról. De ezt még mgbocsátottam volna neki, mert nagyon tetszett az antréja, amilyen határozottsággal bejött a játékba, és lekussolt szinte mindenkit, pedig ő volt a legfiatalabb. De mit keresett egy gyenge képességű Ánusz mellett a játékban. Ráadásul vele hetekig elbújtak csendes magányukban, maximum a BV 18-as karikánál lehetett látni belőlük valamit, aztán hagyta, hogy ez a kretén paraszt úgy beszéljen vele, ahogy beszélt, és még vissza is pucsított hozzá, ameddig az ki nem esett. VVV egyszerűen rosszul értelmezte a taktikából szexelek műsort (sztem egyébkénr már rég nincsenek együtt Ánusszal). Adri mellett Ginuban volt még sokkal nagyobb potenciál a női játékosok között. Sztem szép lány volt kellemes orgánummal, de ő is abszolút mellényúlt a szex vonallal. Még Adrit is a szex fújta ki a villából, kár volt azért a rövid románcért Hunorral, akkor talán "szerelemből" össze tudott volna bútorozni Rolival....

Hétkilenced 2019.02.18. 15:45:28

@bElannaTorres: Adrinak örültem volna, így meg nem. Azt nem lehet elvenni ettől a kislánytól, hogy megdolgozott érte (szerintem sok volt a felvett dolog ebben), plusz annyi tartás volt benne, hogy ne dugjon - bár egy kis simivel próbálkozott Hunornál és nálam már az is majdnem olyan. Nem szerettem, na. Na de mindegy is, nem is érdekel már, remélem, a következőn találkozunk kolléganő. :) Ha nem is nézem majd, hv-t biztos olvasok.

bElannaTorres 2019.02.18. 16:05:55

@VV Erőlegény: vivin ezek miatt látszott leginkább, hogy még túl fiatal, pedig egész jó színésznő :)
Egyetértek amúgy, én is úgy gondolom hogy adrinak és rolinak is jobb lett volna ha ők ketten szövetségesek, ezt adri szúrta el hunorral. Hihetetlen amúgy hogy hunor hogy bejött mindenkinek :D de azért örülök, hogy nem nyert csak ezért. Pedig ő elhitte, hogy megnyeri, a vesztesek arcán sokszor látni lehetett már szavazás is a beletörődést, ilyen volt greg de még Zsu arca is, meg fannié a suvivorből, stb, de hunor meglepődött hogy nem nyert.

@Hétkilenced: megosztó volt erősen :)) hát tartás az bőven volt benne, rugalmasság, lazaság meg semmi
Szegény zsunak az fájt a legjobban mikor a végén -elég nehezen értettem mit mondott győzi, de lekislányozta Zsut - na neki ez volt a legnagyobb kritika, nem a bolond meg fogyatékos

bElannaTorres 2019.02.18. 16:11:12

@Hétkilenced: jövőre :)) vagy ha lesz addig valami értelmesebb amiről lehet beszélgetni itt:) addig a gépházban leszek
van esély rá, hogy a következő sokkal jobb lesz, sok eddigi taktika bukott meg, pl. Maga a taktika is :), hogy nem elég csak az, meg kevés végigszínészkedni, mint greg, és baszósok és alpáriak nem igazán kellenek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.18. 16:11:41

@katemoss:

Roli és Hunor nagyon benézte, azt hitték mesteri taktikusok, hogy ők mozgatják a szálakat, persze néha be is jött a tattika, de végig tujázni egy VV-t kanapén dögölve, és csak a riport szobában okoskodni....az ide nagyon kevés, még meg sem közelítette VV Attila játékát.
Hunor legalább gyúrt közben, valamivel eltöltötte az időt, de ez a robotzsarus imágó se elég hogy oda dobjanak 36 misit, csak abban bízott hogy talán nő megint nem nyerhet, de ez az évad mindet kimaxolt, szodoma és gomorra, az hogy kiverik a budin az smafu, kamerák előtt kell megdugni minden nőt, és minden helyiségben.
VV10-ben pasik fognak dugni egymással, 3 travi, egy PÁN, 3 leszbi , a többi hetero (de azok legalább dakoták).

0.5 bit 2019.02.18. 16:54:20

@Közbeszéd: "Furcsa, hogy a rejtélyes eltűnések megfejtését még a nézővel sem közölték egészen tegnapig, pedig, lám, megvolt felvételen, hogy Zsuzsu maga "keverte" (dugta?) el a cuccait."

Amit bevágtak, hogy elkavarta az csak az előtte keresett törölközője volt. A kép gate elkövetőjét az egész évad alatt rejtegették Zsoltiék a nézők elöl.

bElannaTorres 2019.02.18. 16:56:18

@Costanza: én örülök, hogy itt voltál, survivornél is nagyon jó gondolataid voltak, azt persze megértem, hogy ide már nagyon nem volt kedved hozzászólni. Gyere legközelebb is!

tanárnőkérem 2019.02.18. 16:56:52

@moletty: Köszönöm a bókot, kedves karizmatikus ifjú barátom!
Én is csípem a búrádat, jókat szoktam szórakozni a nyers, de találó hsz-iden. :)

bElannaTorres 2019.02.18. 16:59:11

@0.5 bit: mert arról nem volt mit leadni miután meg is találták. Azt mutatták, utána meg mit mutassanak.
hunorról sem adták le mikor zsuzsit be akarta csábítani az ágyába a párbaj előtt, hogy akkor majd visszajöhet, mint valami csodadoktor akit le kell pippantani, igaz később ezt egy beszélgetésből megtudhattuk.

Ay Mama, Que paso 2019.02.18. 17:01:15

@0.5 bit: nem volt kép agte
zsu annyira hülye és rosszindulatú, hogy a saját maga által nem megtalált képek miatt belebaszott mindenkibe akit ért

holnap zsuzsanna!!!!!!!!névnap!!!

Cherie 2019.02.18. 17:20:44

@bElannaTorres: többen vannak a normálisak, csak csendesebbek.. hátha a szefózósok csinálnak maguknak egy blogot, ott szidhatnák egymást..

Cherie 2019.02.18. 17:21:22

Köszi Hektor, Hajrá DzsudiBi!

Kostarika 2019.02.18. 17:35:18

@Cherie:
Te is az a fajta vagy, aki megállapítja, hogy minden hülye szembe jön az autópályán.

2019.02.18. 17:36:19

Nincs időm a facebookra! Ha kíváncsi vagy rám, vagy valamit szeretnél megosztani velem, úgy gondolod fontos, hogy én is tudjak róla, küldj emailt, vagy hívj fel, de legjobb ha személyesen mondod el.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 17:42:34

@Ay Mama, Que paso: ja, van egy csomó zsuzsanna a munkahelyemen, süteményt kellett enni délelőtt. szörnyű sors.

0.5 bit 2019.02.18. 17:50:00

@Ay Mama, Que paso: "nem volt kép agte
zsu annyira hülye és rosszindulatú, hogy a saját maga által nem megtalált képek miatt belebaszott mindenkibe akit ért"

A kedves szerkesztők egy tematikus hét hosszúságú részt húztak fel erre az eseményre. Amikor végül előkerült a fiók mögül a kép, akkor - ha jól emlékszem - Greg mondta, hogy előtte kivették a fiókokat és akkor még nem volt ott.

Felmerült, hogy ha Krisztiánék tették el - mivel akkor épp "romantikázni" voltak -, akkor valaki más tette vissza. Ezért is kellett visszatérésükkor először csak Gregnek beszélnie velük.

Volt egy BV, amiben Győzi szerint Adri volt a képeltüntető, mert fogatja a szemét.

Később Roliék azért akarták Zsuval kiküldeni az özvegyet hazugság vizsgálatra, mert azt feltételezték, hogy a nézőknek megmutatták, hogy Ánusz dugta el a képet és ezért esett ki. Ezt a momentumot Roli fejéhez is vágták, amikor Gregre került a kendő.

Amikor Adri kiesett, meg is kérdezte Évától ki ált a képeltüntetés mögött, amire Éva nem is tudott mint mondtani végül azzal hárított, hogy ha majd visszanézi kiderül.

A finálé után, Greg első "interjújában" arra volt kiváncsi ki lehetett olyan gonosz, hogy elrakta a képet és vissza szeretné nézni, hogy ki volt.

A játék során direktben minimum négy játékost (Roli, Hunor, Adri és Greg) foglalkoztatott a kép gate úgy, hogy ők nem tudták ki volt az elkövető.

Ha csak simán elkavarta volna Zsu, akkor ezzel senki sem foglalkozott volna és már a legelső alkalomal meg kellett volna Gregéknek találni a fiók mögött.

Maximista vagyok 2019.02.18. 18:50:34

Ez ilyen herri potteres eltűnős poszt

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 18:53:12

@Maximista vagyok: nahát, hogy merészeled harry pottert egy lapon emlegetni a vévével? crucio!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:03:20

@Maximista vagyok: rádküldök néhány átkot, amíg a nép a 104ben topog

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:04:20

köszönjük a kibővített posztot, én is, a hangok a fejemben meg pláne

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 19:06:43

Dzsudibí Re: " (nagyon szeretnék a következő szériáról is írni majd, kérlek had’ maradjak sixx, mindent visszaszívok.)" Sixx lenne a legnagyobb marha, ha ÚGYMOND szakmai hiúságból elhajtaná az egyik legjobb munkatársát, mert az ellentmondani merészelt neki (függetlenül attól, hogy kinek van igaza) ! :-D

tanárnőkérem 2019.02.18. 19:07:37

Köszi az utolsó posztot, jók lettek a poénok, minden sorát élveztem!
És remélem, hogy olvashatlak még benneteket, mindig jobbá teszitek a napomat. :)

mentorosh lecsó 2019.02.18. 19:09:21

Jóóóóóó Rrhhheggelit !

Kimondhatatlanul köszönöm, a Hogyvolt összes szerzőjének írásait és a HV közösség kommentjeit ! Sok vidám percet szereztetek, természetesen messze magasabb színvonalon, mint ez az úgynevezett "műsor" tette.

Mindenkinek hálás köszönet !!! #öröklávcsi

Jah... az RTL-nek meg a kurva anyját !!!

Lecsó balra el...

Maximista vagyok 2019.02.18. 19:12:45

@úgymond olvasó mmkk: azt má ne! így is a mai nap után beállhatok metoozni :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:15:26

@Maximista vagyok: akkor mondd meg, kit nem akarsz látni az f1-ben. most!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 19:15:57

Sebestyén expumpedgabóné wikipédia Ágnes, :-DDD Eszembe juttatta valahogy Waszlavik „Gazember, Petőfi, Velorex, Sámán, Szabadcsapat, Ullmann Mónika”, Lászlót :-D Tényleg meg kellett volna kérdezni, hogy ő kinek szurkolt. :-D

.iIi. 2019.02.18. 19:16:43

@0.5 bit: vaaagy occam borotváját elővéve, eredendően Zsu kavarta el a fiók mögé a képet és Greg nem vette észre amikor kipakolták a fiókot, videó meg nincs róla, mert mit mutassanak azon, hogy Zsu betolja a fiókot. Ügy megoldva.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:18:46

ma már tanultam valamit: expumedné vezetéknevét

Maximista vagyok 2019.02.18. 19:18:46

De a csicska fersztáppen se a kedvencem...

javier2 2019.02.18. 19:22:30

@Maximista vagyok: ekg nem is értem hobbit miért vezethet f1 autót:)

moletty 2019.02.18. 19:28:24

@Cherie: A "szefózósok" sose szidják egymást nem szefósok, Te szefós :D :D :D

moletty 2019.02.18. 19:29:11

@moletty: a MERT kimaradt. :d :D ... szefósodok én is köztetek gecik...

Hétkilenced 2019.02.18. 19:29:29

Dzsudi, jó is, hogy felvetted a HV vezetéknevet, nehogy összekeverjenek Grovehouse Judyval! :D Fasza lett a te részed is, ezekért érte meg az egész vv.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:29:40

@moletty: itt most forma 1 van, topogni a 104-es posztban kell, vili? :))))

Meridian74 2019.02.18. 19:30:14

Na, most láttam a végeredményt... ÉN MEGMONDTAM HOGY ZSU FOGJA MEGNYERNI, még az elején, az első kieső után.

Miért is nyerte Zsu? Totál ugyanolyan mint Alekosz volt a VV6-ban. Szerethető idióta. Alekosz női verzióban. Ezt írtam akkor is.

Hétkilenced 2019.02.18. 19:33:51

@Meridian74: azért Alekoszt tényleg szerette legalább Olivér és Éva. Zsuzsi mellől meg elnapraforogtak a barátai a végére. Greg is összeszorított farpofákkak tolta a szívjátékot az utolsó napokban.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:35:00

@Meridian74: szerintem Aurélióhoz közelebb van, mint Alekoszhoz

moletty 2019.02.18. 19:36:46

@Hétkilenced: Alekoszon lehetett joizut nevetni ! Jah és tudott beszélni, bár igen bonyolult és értelmetlen körmondatokban tette .
Szefós büki rém , meg csak a szemét forgatta száját húzogatta beszéd közben is, miközben birodalmi-lépegetett !

SzabadEzANév? 2019.02.18. 19:47:12

Na lesz még idén VV10? Mit gondoltok, a 10-es szám miatt lesz belőle valami grandiózusabb kihozva? Rekordhosszú? Rekordnyeremény? All-stars best of? Vagy valami más? Ki mit mond?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:48:33

@SzabadEzANév?: szerintem nem véletlenül kukázták ki, akarom mondani szerepeltették vv2 anikót. egy best of tetszene.

Hétkilenced 2019.02.18. 19:49:35

@VV Erőlegény: sírok :D
@moletty: igen, ez tény. Bár én ott is a Béci oldalnak szurkoltam, viszont főleg az éjszakai online-ban vicces anekdotázásai voltak. Mikor választani kellett a lakóknak Zsuzsi és Reni közt, azt hiszem akkor mondta Roli, hogy a Reni egy buta nő, Zsuzsi pedig csak játssza, hogy az.

0.5 bit 2019.02.18. 19:51:30

@.iIi.: "vaaagy occam borotváját elővéve, eredendően Zsu kavarta el a fiók mögé a képet és Greg nem vette észre amikor kipakolták a fiókot, videó meg nincs róla, mert mit mutassanak azon, hogy Zsu betolja a fiókot. Ügy megoldva."

Akkor lenne egy videó a kipakolásról, bepakolásról. Szépen le lehetett volna adni gyorsítva, mint amilyeneket építkezésekről szoktak csinálni több hónap egy-két percben. Így valóban meg lett volna oldva. Viszont ha valóban így történt, akkor nem kellett volna azzal promótálni, hogy "holnap minden kiderül" és nem derült ki semmi. Meg lehetett volna mondani a nézőknek, hogy ez történt. De csak símán lapítottak a szerkesztők.

Másrészről az sem nem illik a képbe, hogy ha valóban csak Zsu kavarta el, akkor később a BV-ben miért azzal "hakniztak", hogy Adri volt a tettes?

Bárhogy is történt, normális műsorban lenne valamilyen választ.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 19:56:03

@SzabadEzANév?: All-starsban nem hiszek. Ha megnéztétek VV Nagy Ő Anikót is hogy megöregedett, és nem csak kinézetben, hanem viselkedésben, ugyanez lenne a többivel is pl Györgyusz, vagy Kismocsok meg a partnere, vagy Laci stb. Baukó sem tudna semmi újat hozni, csak ugyanazt a szart, mint anno közel a 40-hez... A másik véglet, aki meg behozhatatlan előnnyel indulna, mint pl. Majka, ráadásul ő már TV 2-s úgy, mint Aurelio is, ha utóbbi nem BV-s már. Egy értelmesebb, kevésbé trash eresztésben reménykedek. Zömében felsőfokú végzettségűekben, legalább egy Survivor casting szintben.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:59:18

@VV Erőlegény: a felsőfokú végzettség semmire sem garancia. Edina a VV7-ből rémlik? :)

mmixvii (mixi) 2019.02.18. 20:00:32

Ma este 22.00 RTL+ indul a VV2.
Délutánonként ismétlik ugyanott.
Lehet, hogy más lesz a nyertes, mint 16 éve? ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:00:49

@úgymond olvasó mmkk: akarom mondani Dina, VV8, szkúzi. összekeverem őket.

tanárnőkérem 2019.02.18. 20:01:59

@0.5 bit: index fórumon olvastam, hogy nincs meg a felvétel arról, hogy ki kavarta el. Az egyik kommentelő állítólag ismerőse az egyik szerkinek, az mondta, hogy nincs meg a felvétel, ezért nem tudták megoldani a rejtélyt. Ugyanott olvastam egy másik kommentelőtől, hogy állítólag Era a kiesése után nyilatkozta (sajnos hivatkozást nem közölt erről a nyilatkozatról), hogy ők Vivivel együtt kavarták el Zsu cuccait, mert így akarták kikészíteni. Logikusnak tűnik, habár nem tudom, mennyi a valóságalapja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:02:34

@úgymond olvasó mmkk: Mi az, hogy... De ő nem volt az, mert ő is pultos volt Erdélyben valahol, de Dani, a szövetségese, már a jogra járt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:03:58

@VV Erőlegény: Dinának a VV8ból szociálpedagógus diplomája van, mint nekem. párszor elgondolkodtam anno miatta, hogy visszaadom az enyémet :)

Hétkilenced 2019.02.18. 20:10:59

@mmixvii (mixi): na ott kivételesen a nyertesnek szurkoltam. Köszi, belenézek.
@úgymond olvasó mmkk: :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:11:23

@úgymond olvasó mmkk: Áhh, ne tedd, kivétel erősíti a szabályt! :-)

0.5 bit 2019.02.18. 20:17:20

@SzabadEzANév?: "Na lesz még idén VV10? Vagy valami más? Ki mit mond?"

Lesz. És még ennél is grandiózusabb. Greg és Reni szerkesztő lesz Zsolti mellett. Győzit és Évát előléptetik VV műsorvezetővé. A belevalót Zsu és Geronazzo Mária fogja vezetni.

A műsor sokkal pörgősebb lesz, tematikus hetek helyett tematikus napokkal. Lesz sok új feladat tojás mellett smikelési és alufóliás kreatív játékokkal.

A szereplőket fekete öves Mónika show castingosok fogját összeválogatni.

A szavazást viszont megreformálják a jól bevált dalversenyek mintájára, mert lesz zsűri akik pontozzák a párbajozókat és az ő pontjaik és a nézők szavazatai alapján fog kiderülni a győztes. A zsűrit a legaktívabb facebook hozzászólók közül sorsolják vagyis "sorsolják" ki.

Remek lesz.

Cimili 2019.02.18. 20:17:24

ja, és hogy az esti témához is hozzászóljak, hajrá Kimi!

Cimili 2019.02.18. 20:18:41

@Paic Róbert: elkezdték ismételni a korábbi évadokat, az első már lement.

Hétkilenced 2019.02.18. 20:18:50

@Paic Róbert: ősszel leadták a vv1-et már, valahogy október elején lett vége.
@Cimili: Laci, a harsány, aki utána el is baszta a pénzt hamar. :D

2019.02.18. 20:19:31

Hamilton de remelem nem megyünk ölre

Cimili 2019.02.18. 20:20:55

@úgymond olvasó mmkk: ugye viccelsz, h diplomája van?

Cimili 2019.02.18. 20:22:51

@Hétkilenced: köszi, ilyeneket nem jegyeztem meg, pedig láttam az összes vv-t.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:28:13

@Cimili: nem viccelek.

@VV Erőlegény: nem tettem, de akkor sokat védtem itt a mundér becsületét :D

mmixvii (mixi) 2019.02.18. 20:43:16

@Cimili: ami azt illeti ma volt az első F1-tesztnap ;)

SzabadEzANév? 2019.02.18. 20:46:57

@0.5 bit: Ez az összefoglaló maga a világvége. Remekre sikerült :)))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.18. 20:46:57

Amikor véget ért a műsor az utolsó képkockák az voltak, hogy valaki bejön a villába kezében egy kifferal...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:51:56

@Brigante: Talán a VV10 első beköltözője...? :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:54:05

@mmixvii (mixi): Kimi hamar a kavicsok között landolt :(

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:13:39

csá csummer.

a zsuzsu bolondsággal csak megnyerették.

megmondtam ezt már novemberben, tanúim is vannak, nem a sztratoszférába beszéltem ezek szerint.

szerencsére lejöttem róla időben. geronazzo után ugye.

más:
van itt egy ilyen, tudom, nem a reklám helye, de két + másfél hónapig anno csak itt rontottam a levegőt. ennyi talán belefér.

iranyvienna.blog.hu/

ha esetleg van, akit érint, vagy csak kíváncsi, vagy ismerőst érint, vagy csak kíváncsi az ismerős, akkor megköszönném, ha ajánlanátok, néha odanéznétek.

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:14:14

ja igen!

új szerkesztőket a vv10re!

zsolti mondjon le.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:16:24

@Szepvoltfiuk: Bécs nagyon jó hely, sok sikert :)

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:17:40

@úgymond olvasó mmkk:

meglesz. elhagyom a kispályát. ha az rtlnek tanács kell, majd megkeresnek valahogy.:D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:23:22

@Szepvoltfiuk: kiránduláshoz ajánlom Podersdorfot (Fertő-tó, világítótorony, juhú!), Mönchhofot (falumúzeum), meeeg (gondolkodom) Myrafälle, Baden, Fraknó vára, télen Schneeberg. kapásból ennyi jutott eszembe :)

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:24:47

ajjj. ez sem véletlen, hogy egy árpa attila alkotás jutott eszembe pont itt, a vv alatt.

zsolti, tanulhatnál.

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:43:59

@úgymond olvasó mmkk:

kösz, előbb utóbb mindennek utánanézek.

M. Bouvier 2019.02.18. 21:44:35

Sziasztok! Légyszi így a végére vki árulja el, h mit jelent az mmkk? Meg talán volt még vmi rövidítés, ami nem az ekg, mert azt tudom. Köszi.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:45:40

@Szepvoltfiuk: szívesen, bármikor :)

@M. Bouvier: mindig minden körülmények között

Cimili 2019.02.18. 21:48:25

@mmixvii (mixi): tudom, képben vagyok és már nagyon várom, h végre induljon a szezon.

Cimili 2019.02.18. 21:49:29

@úgymond olvasó mmkk: de utána nagyon jó időt futott.

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 21:50:57

@úgymond olvasó mmkk:
én sem tudtam az mmkk-t.:D

az ekg-t, meg urh-nak neveztem.:D

Cimili 2019.02.18. 21:53:46

@Szepvoltfiuk: mert megérdemled. sskk pedig: soha semmilyen körülmények között. csak mert ez is elhangzott itt a hv-n párszor.

Cimili 2019.02.18. 21:55:06

@úgymond olvasó mmkk: a legesleges legnagyobb ekg. :))

M. Bouvier 2019.02.18. 22:02:41

@Cimili: igen, ez volt, sskk, amire még gondoltam. Köszi! :)

Mók_Ica 2019.02.18. 22:24:40

sziasztok :))) akinek esetleg elvonási tünetei lennének: most kezdődött az rtl+ csatin a vv2 :)))
első beszavazó sóóóóó :))))
stohl buci fiatalon és elegánsan (öltöny, nyakkendő) , a fotelek sem low budget kinézetűek.....

Mók_Ica 2019.02.18. 22:28:48

@Szepvoltfiuk: még annyi kiegészítést tennék ehhez a kifejezéshez, hogy alekosz szavajárása volt..... a hangsúlyt hozzá kell képzelni: míííííííííídig, miiiinden körülmények között :))) az sskk már a hv kommentelők "találmánya" a mmkk mintájára

a "gong az eleje, gong a vége" felszólítás - búcsúzáskor, kortárs beszéd mondásakor, stb - rövidítése pedig a gegv :))) ez szerepelt az öfiben, csak ezért írtam le ezt is :)))

Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika 2019.02.18. 22:35:34

@Cimili: Halkan kérdezem, hogy hogyan lehet Vivikének diplomája, ha még csak 18 éves? Vagy ő seldonkúper? Mert ez esetben érthető :D

Szepvoltfiuk 2019.02.18. 22:43:52

@Mók_Ica:

alekosz dolog megvan, a rövidítésből eszembe sem jutott volna.:D

Dauda András 2019.02.18. 23:09:36

Overall vélemény:

Jobb volt a VV9 mint a VV6-7-8.
A VV8nál biztosan. A VV6-7re meg már nem nagyon emlékszem :)

Több kedvenc is volt Roli, Zsuzsu. Többen azért viszonylag normálisak voltak. Hunor, Adri

Az feltűnt, hogy rengeteg a ribi. Gyakorlatilag 1-2 nap után izéltették magukat a csajok. Jöttment akárkikkel-akármikkel. Akármilyen minoritással. (akár fogadásból, viszketésből, taktikából stb...) Kedvencem amikor lepacsiztak a 4es izélés után...

Valami karmikus(?), hogy végül olyan nő nyert vv-t aki nem izélt bent. :P

Ilyen mennyiségbe nem volt eddig. Max 1-2/szezon. Lehet mivel ennyi "ilyen" nő volt, már egymást hergelték... Passz.
(Vagy én öregszem és később kellett volna születni. :P)

A telepi pojáca vonal persze itt is megvolt. Végére nagyjából eltűntek. A Sellő vonal(Greg, Reni) nagyon nem volt kedvencem!

Nem nagyon vágom, hogy nagy kedvencem Roli miért mindig a nőket tekintette ellenfélnek(Era, Adri, Zsu). Greggel még az utolsó öfiben is tudott viszonylag normálisan beszélni. Zsuval ez kimaradt.
Az hogy a faszik(Roli+Hunor) egymással haverkodtak(bromance hegyek) kicsit egy viccre emlékeztet engem.
Ha nem lenne házasság a faszik a kocsmában ülnének és békésen sörözgetnének egymással.

Persze lehet, hogy tényleg nehéz volt Zsuval együtt élni. Mi ugye csak 1 órát látunk naponta.
Még nem néztem végig mindent. Majd lehet kiderül hogy mik voltak Rolinak az igazi érzései Zsuval kapcsolatban. Vagy talán egy későbbi interjúban.

Szóval ha Roli bukott is százszor többre becsülöm mint a korábbi győzteseket. (Kivéve Attilát).
Sokkal érdekesebb volt számomra ez a típusú játék, mint az óbégatunk, mint egy hülye.

Persze aláírom az is meló, hogy 3-4 hónapig hülyét csinálsz magadból.
Ha mindig a normálisabb/rendesebb ember nyer, akkor a pojácák sose mennének el vv castingra nagy reménykedve...

Todd Chavez 2019.02.19. 00:11:51

Gratulálok a Zsizsikesnek ismét, de most hogy megvan a kvóta, remélem jövőre nem genitália alapján dönt a nagyérdemű. A Zsu-Hunor végjátéknál már nem volt nagy szívfájdalmam, egyik se volt a kedvencem de nem is utáltam őket - csak izé, a Hunyorra szamítottam.
Amúgy ugyan megszokott tendencia, hogy egyre szarabbak az évadok, de számomra most ez megelőzte az előzőt, ami az abszolút mélypont volt. Elég véleményes, de a szereplőgárda egy fokkal jobban tetszett most. (Persze attól még szar volt a casting!) most volt kit szeretnem, Roller, Adri, Hunyor, Lackó.. legutóbb egyedül a Zsótit bírtam igazán, őt is csak ideig-óráig.
Zsuzsu - hát na. Mondjuk rá hogy fullhülye, ami ugye jogos. Szerintem specifikusan a lelki világa defektes - ez jelenik meg a síráson, a grimaszokon, a beszédstílusán. Lexikális tudásban egy erős kettes, ami a villában jó. De ha szegénynek van is értelmes mondanivalója, a defektéből adódó stílusa ezt lehúzza. Szó mi szó, tényleg remélem, hogy a tizes fordít a zuhanó tendencián. Meg hogy nem várnak megint két kurva évet vele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.19. 06:34:58

@úgymond olvasó mmkk: by Alekos A következő VV előtt mmkk kellene készíteni egy HV rövidítések és kifejezések jelentése kéziszótárt egy kiemelt posztban. Remélem, hogy mindenki EKG velem ! :-D

ibsen 2019.02.19. 08:29:19

@0.5 bit: EKG!

Ennyit nem ért az egész ügy szerintem. Roli tisztázta magát, bár esélyes volt arra hogy az egyik megvádolt ő legyen a kefés ügy utánés ebből ő jött ki jól nem Zsu. Azon senki nem akadt ki ennyire itt mert Roli "poénból" eldugta Reni fésüjét.

ibsen 2019.02.19. 08:50:21

Nem baj hogy véget ért ez a széria. Persze a megszokott esti összefoglalók hiányoznak de elmúlik majd ez is. Ahhoz képest hogy mennyien mondtuk sokszor hogy egyik sem érdemli meg a pénzt és hogy mennyire szar volt a válogatás mégiscsak voltak jó játékosok vagy szerethető karakterek a játékban. Többen a facebookot említik hogy ott milyen stílusban folyt a kommentelés. Olvasva több játékos é a műsor oldalát ez az oldal sem volt különb, sőt. Elképesztő hogy Rolit mennyire csak pozitívan lehetett itt értékelni mint egy fanclubban és ha valaki mást írt róla az megkapta rendesen. Nincs hibátlan játékos. Roli sem volt az, egyik sem. Zsuról szinte kötelező volt leírni mindig hogy szefós, hogy hülye, meg a többi...Ez gáz. Ő sem egy lángész, volak hülyeségei de mégis valamiért megnyerte. Rolinál úgy érzem ez a taktikai rész túl lett tolva. Még az elején Erával meg Zsuval akart finalista lenni...Az úgymond barátai és szövetségesei is inkább csak azért kellettek hogy az ő helyzete erős maradjon, több vasat tartott a túzben sokszor mást mondott mindenkinek a másikról. Hunor nagyon erőre kapott mellette és ő észre sem vette de a fejére nőtt. Szembesíteni késő volt, párbajra küldeni szerintem nem merte mert az az neki lett volna rossz...Ezt nagyon elcseszte. Greget elnézve hogy ilyen kis százalékkal lett harmadik szerintem foghatja a fejét miért nem küldték ki őt mégegyszer Zsu helyett. Hunor nagyon feljött a végére ebben Roli is benne volt azért. Én nem adtam volna neki a nyereményt egyszerüen azért mert barátság ide vagy oda, párbaj nélkül idáig ellavírozni meghúzódni a másik mögött élvezve azt hogy az viszi el a balhét mindig ő meg röhög a markába... Az úriember meg ugye végképp nem. Adrira akad ki mert elpofázta hogy dugtak, de ő lazán leminősiti a benti lányokat hogy milyenek, de azért használta őket erre arra...Mindamellett hogy Zsu sokszor volt idegesítő és hülye emberibb volt mint a többi vagy legalábbis hogy előrejusson senkit nem használt fel semmire és nem szervezkedett senki ellen cakhogy közelebb kerüljön a pénzhez. Gratulálok neki.

ibsen 2019.02.19. 08:58:36

Köszönöm a posztokat a legtöbb tetszett, jót szórakoztam rajtuk... Ki-ki a maga stílusában tálalta a látottakat.

Sanda.Ipse 2019.02.19. 09:31:41

@Meridian74:
Számomra felfoghatatlan, hogy tud nyerni egy olyan ember (mindegy, hogy nő vagy férfi), aki képes szemenköpni bárkit az utcán. Mindezt a szív és szeretet jegyében...

Ay Mama, Que paso 2019.02.19. 10:04:57

@0.5 bit: akkor legyen így!

a probléma továbbra is fennáll, hogy akik hogyvoltot írnak, kommentelnek azoknak kellene vvt szerkeszteni, micsoda szórakoztató, tanulságos vv lenne az, amit ti szerkesztenétek!

rtl.hu/karrier

@.iIi.: így volt, Occam borotvájara meg jár a taps

evacat 2019.02.19. 10:48:07

.Megnyitottam egy topikot, ahol tudnánk folytatni a csevegést, ki-ki kedve, ideje, érdeklődése szerint. Hozhatna témát, véleményt, ötletet. Hogy megmaradjon együtt a társaság.

Elérhető: Index fórum Kultúra, művelődés: tv&rádió
Hogyvolt offtopic.

"Egyszer mindennek vége lesz, a Való Világ 9-nek is, s amig nem jön a VV10, vagy egyéb kiveséznivaló, addig megbeszélhetnénk a világ folyását, mi megy a tévében, mit nézünk,
mit nem és miért.

De elférnek itt versek is, József Attilából már lassan lehet tételt húzni, de van még pár jó költőnk, jöhet zene is, meg bármi más off.

Ne széledjen már szét ez az összeszokott csapat meg a hozzájuk kötődö read only egyedek.
Beszélgessünk tovább a Hogy volt blogban megszokott kulturált hangnemben és
jó hangulatban.

Gyertek.

Ennyit inditásul, aztán majd kialakul. Persze, csak ha ti is akarjátok.

xukxuk 2019.02.19. 11:00:30

xat.com/regivvsek

Ez egy kicsit más fajta itt közvetlenül lehet csevegni (természetesen csak írásban).Moderálni is lehetséges.

szánentáli 2019.02.19. 12:00:27

@szánentáli:

A videót ajánlom mindenki figyelmébe, Greg rengeteget magyarázkodik, Zsu és Hunor pedig megállás nélkül grimaszolnak, egész szórakoztató :D

bel ami 2019.02.19. 12:59:30

Bükfürdőre kéne menni,
Névnapi virágot vinni.
Vigyázz, Zsuzsu, megy a Roli!
Nem akar, csak kölcsönt kérni.

Ay Mama, Que paso 2019.02.19. 14:23:22

@bel ami: Boldog Névnapot Zsu!
én végig neked drukkoltam!!!

Ay Mama, Que paso 2019.02.19. 14:37:29

@szánentáli: köszönöm
Greg skizó
Zsu ahogy mondja: "senkivel nem szeretném tartani a kapcsolatot a kintiek közül" hát ennyi "de nincs velük problémája (Zsu beteg)
Hunor meg menjen motorozni

most már csak a Varga Attila Zsu interjút várom

GENERATI 2019.02.19. 15:16:05

Akit érdekel, tegnap még elcsíptem, az RTL+-on indul a ValóVilág2 ismétlése 22től, éppen Sziszi jutott be másodikként, amit még láttam :D

Cimili 2019.02.19. 15:39:09

@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika: nem értem, h miért engem kérdezel. állítottam valahol, h vivinek diplomája van???????

Hatsumomo21 2019.02.19. 18:37:51

@Paic Róbert: ezt nagyon szépen leírtad! :O :) Ez nekem is eszembe jutott a nagy egymás ellen feszülés kapcsán, hogy mennyiben járult ehhez hozzá a mai közhangulat és egymásra 1 egyszerű mantra alapján fröcsögő hozzáállás. Azt hittem csak az én fejemben van ezek között összefüggés. :o

Jani22 2019.02.19. 20:43:16

@Ay Mama, Que paso: Nagyon így látom én is. :)

"senkivel nem szeretném tartani a kapcsolatot a kintiek közül"

Greg másra számított.

Ha a betegek meglátják G1G-t szerintem többen hirtelen meggyógyulnak és sikoltozva elmenekülnek.

Ha esze is van a gyógykez. intézménynek, akkor nem veszik vissza. Kilépett és kész. Húzzon el sminkelni 1+1/2 óráig a "KÖZÉRT" :D miatt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.19. 21:29:22

@Hatsumomo21: a másik okot én oda tudom vezetni, hogy arc nélküli emberek sokkal bátrabbak. Sokkal hamarabb bántják egymást, mert nincs előttük a másik arca, nem látják, neki hogy esik, ettől személytelen lesz.
Pont most volt a fiam osztályában egy rendőr, aki erről beszélt a szülőknek és a gyerekeknek is.

Veder1 2019.02.20. 01:34:00

@Paic Róbert: szerintem nincs ehhez köze. Szinte mindent lehet ellentétpárokkal jellemezni, a vélemények polarizalodasa és az embereknek a két pólusba történő rendezodese mindenütt jelen van. "szív csapat" / racionalitas, hit/ész, harsanysag/visszafogottsag stb. Kinek melyik fekszik, vagy mit vall magáénak, milyen szeretne lenni. Attól is függ hogy ki mit társit az egyes jellemzokhoz. Valakinek kizárólag az egyenesseg szamit, más azt mondja hogy abban nincs munka az nem erdemel 36 milliot. És még lehetne folytatnom a parttalan okoskodást :)

Babaarcú Joe 2019.02.20. 21:26:41

@Ay Mama, Que paso:
"most már csak a Varga Attila Zsu interjút várom"
Azt ugyan hiába várod.

bel ami 2019.02.21. 08:42:48

Hova tűnt a kis virág?
Elment? Zsuzsunak hívták.
Még a szél is sírni kezd,
óh, mondd, ki érti ezt?

candyperfumegirl 2019.02.21. 12:40:55

@Paic Róbert: jó kérdés, én is sokszor meglepődtem, amikor a hozzászólásokat olvasgattam.
A legjobban talán azon, amikor egy általam írt HV kommentjeinél valaki nem értett egyet egy kommentemmel, azt a következőképpen kommunikálta:
"hülye vagy, bazmeg?"

ficekence 2019.02.21. 14:08:13

@candyperfumegirl: Biztos furcsán hangzik, de akkor te szerencsés vagy, egy páran itt sokkal keményebb kommenteket kaptunk a semmiért. Még az is jó, amikor kijelentik, hogy aki xy-nak drukkol, az nem normális, egy állat és hasonló kellemes jelzők tömkelege. Sokan már csak olvastunk benneteket, imádtam az írásaidat és köszönöm. :)

Tertullianus, a filozófus 2019.02.21. 15:04:24

@candyperfumegirl: @sixx: @ficekence:
Talán ki kellett volna tiltani egy-két gyűlölködőt.

Cimili 2019.02.21. 18:10:02

Gézu, kár h nem írsz a villabeli élményeidről. sztem rajtam kívül mások is kíváncsiak lennének rá.

Cimili 2019.02.22. 14:15:58

@candyperfumegirl: Hú de rendes vagy, nagyon köszönöm!! :)

bel ami 2019.02.24. 07:59:08

Itt a vége
fuss el véle!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.03.11. 20:11:41

@SzabadEzANév?: Én arra tippelek, hogy lesz, és "normális" változat, értem ez alatt, hogy nem best of, meg nem extrahosszú

Tök más: Mint látszik szökőévben 1x járok mostanában erre, de abból az 5 adásból amit kb. láttam a VV9-ből tökre egyértelműen arra számítottam, hogy Zsuzsu nyer. Na, nem mintha ennek bármi jelentősége lenne. Most, hogy újra belenézek az éppen futó 2.széria ismétlésbe, meg kell mondjam, ég és föld a tizenévvel ezelőtti javára...
Na, csácsumicsőváz...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2019.03.11. 20:22:51

@candyperfumegirl: Na, ez ütős volt és GRAT Gézának, hogy kibírta és kösz, hogy meg is osztotta velünk!

,, 2019.03.15. 09:30:01

Zsóti a szerkesztői munkáról, kiemelve h mindenért őt hibáztatták egyesek:)
youtu.be/OmpPxoDBHHc
süti beállítások módosítása