Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x105 - The end is near

2019. február 17. 16:01 - lulu1.0

Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az elmúlt, közel három és fél hónapot. Megcsipdestük, megharapdáltuk, olykor kőkeményen ekéztük őket, de legyünk őszinték, meg is érdemelték LOL!

1_2.jpg

Mindenekelőtt újravágták az ajándék spotot és most már kimondottan a fináléra szavazók között vár kisorsolásra a fudzsicucc. Személy szerint én kimondottan szeretem, amikor ilyen kis nüansznyi finomsággal is foglalkoznak a készítők, emelve ezzel a profizmus érzetét, és nem, itt most nem a feladatkitaláló osztagra gondolok, még mielőtt. Amennyiben esetleg elmélyülnétek abban (és még nem tettétek), hogy mi is zajlik a háttérben 32 kamerával, íme:

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/kulisszatitkok-a-villabol-igy-keszul-a-valovilag9-c_12284009

Még mindig a szavazás, mert az most nagyon fontos. Péter anyukája is megtette, mert egy tündér. Nekünk pedig az a knowhow, hogy ha leadjuk, akkor NEM VÁLTOZTATHATÓ, NEM VONHATÓ VISSZA, és ha kiderül a top kettő, AKKOR ÚJRA INDUL AZ EGÉSZ, szóval lesz szíves mindenki nagyon átgondolni a tetteit.

Ti már konkrétan elhogyvoltatok itt mindent a tegnapi adásról a tegnapelőtti alatt, így nagy meglepetésekkel nem fogok szolgálni, de azért vágjunk bele.  A párbaj reggelét mutatják, meg azt, hogy itt már egy edugult klotyó is óriási vihart tud okozni a biliben. Egyrészt azért mert Zsu a szívére vette, hogy –ugyan csak poénból – de őt gyanúsítják, utána meg valami kamerába beledumálás csapta ki rögtön a biztosítékot, aminek okán aztán kábé mindenki egyöntetűen lehülyézte a lányt, ő pedig – már védjegyként – nem hagyta magát, mert ő sohase. Pláne ha valaki így beszél vele. Ugye. Tudjuk, hiszen olyan sokszor hallgattunk végig ilyen és ehhez hasonló jeleneteket, hogy már álmunkból felébresztve is tudnánk. Roli szerint a párbaj miatti félelem is okozza a felfokozott kommunikációt, bár ezt most így leírni, régesrég tudván a végeredményt, még nekem is kellemetlen.

2_3.jpg

Roli picit később egyedi taktikai húzásokról beszél a cigizdében, ami akarva-akaratlanul odaszegezte a nézőt a tv képernyők elé. Hunor meg helyesel. Valaki világosítson fel, hogy mi a bánatos fene volt egyedi a játékukban, plíz! Lehet, hogy ezzel most magamra rántom a vizes lepedőt, de állok elébe, pedig nem vagyok Zsu! Picit komolyra fordítva, nagyon szépen nyomon követhető volt, Roli mikor is vált egyszerű játékosból többek által favorizált taktikabajnokká, DE! Nekem picit „kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk” szájízem van, kérem.  Mire is gondolok? Amióta volt lehetőségünk látni egy VV4-et és 5-öt, valahogy minden egyes új szériánál reménykedünk, talán most újra átélhetjük, de aztán mindig marad a csalódottság, ezen a fronton mindenképp. Értem én, hogy ezek a srácok már máshogy színesek, másként kell tekinteni rájuk, de mégis, az igazán tudatos játékos cím valahogy senkit sem illet meg azóta, igazán. S az a helyzet, hogy ugyan megértem, a kiéheztetett néző már akkor is boldoggá válik egy idő után, ha csak morzsákat villantanak meg számára ebből az attitűdből, sőt azt is, hogy ezek a morzsák miért kerülnek aránytalanul felnagyításra, ám egyet akkor sem értek a Roli játékét istenítőkkel. Abban az esetben, ha ma este még villantanak valami óriásit és mondjuk kiderül, hogy Hunor döntőbe juttatása volt a cél az első napoktól, kint pedig feleznek, na akkor – ha vissza nem is szívom – de mindenképp megkövetem a fent elhangzottakat.

3_3.jpg

Zsu és Greg prájvit beszélgetésére kapcsolunk, ahol igazából semmi új nem hangzik el, csak hogy ha az embereknek van eszük, akkor nem küldik vissza Rolit és, hogy Zsu szégyellne ellene kiesni, meg az is, hogy Zsu ugyan akaratlanul, kvázi indulatból, de foghegyről azért sikeresen odavág Gregnek egy óriási igazságot, miszerint a srác remekül megúszta itt végig, hogy komolyabban beleálljanak a kis társai, viszont mindeközben Greg finom szájrángásai…na az priceless! És ugyan éssel nem kezdünk mondatot, de valóban, Greg szorosan Hunor mellett menetel a lavírozós játékos megtisztelő címért. 

4_3.jpg

Gregen egyébként ghecire láccik, hogy már nem őszinte a mosolya így a végére a léleköntögetős poziba. Ha ez most egy képregény lenne, tele lehetne szövegbuborékozni a fejét mindenféle érdekességről annak kapcsán, hogy mi fut nála a háttértárban, amíg Zsú görcsös félelmét hallgatja. Hunoron szintén valami nihil uralkodik. Roli láthatóan még akart egy utolsó nagy megfejtős beszélgetést a Tétényi napsütésben, de Hunor konkrétan folyamatosan széttrollkodta a romantikába hajló beszélgetést, ekképpen:

Roli: Megszerettelek ki köcsög!

Hunor: Én nem, kimegyünk, tuti nem foglak keresni.

Feladat következik, meg kellett alkotni az ismeretlen néző szobrát, amelyhez aztán lehet majd fohászkodni, nyerésileg. Hát nem tudom, honnan jön ez a rengeteg kreativitás kedves felelősök, de valahogy azt érzem, ti legalább annyira várjátok a végét, mint mi, akiknek a ti szarjaitokból kell várat építeni, nap-nap után.

A párbajhősökről gipsztorzó készül kis serpáik segedelmével. Roli és Hunor a pocakot itt egyenesen hozzáadott értékként aposztrofálják, hiszen a Buddha szobrokból kiindulva az a gazdagság és jóság ismérve. Zsu is ezzel operál, bár ő inkább a félig üres pohár elv mentén haladva, simán lekövérezi magát, elkeseredett arccal. Cáfolni nem tudok, hallgatok. Innen is üzenem, hogy a huszonéves test még könnyen formálható, nem kell kétségbe esni. A feladatot kiadók minden bizonnyal instruálták a srácokat, hogy kell szakszerűen folyékony gipszbe mártott gézcsíkokat emberi mellkasra felhelyezni, mert igen egyforma szakszerűséggel tolják.

A díszítéshez kaptak kettőhúszról működő ragasztópisztolyt, ami aztán be is bizonyította, hogy kurva veszélyes üzem. Greg meg azt, hogy a két irányba történő kommunikáció szakon a Bachelor végzettség már nem is elég, rögtön a Master-ra hajt! Miután Zsu hozzányomta a pisztolyt, persze véletlenül, már szaladt is ki Rolihoz, hogy te, én ezt a nőt mindjárt felrúgom. Aztán a riportban még azt is hozzáteszi, hogy Zsu bizony ügyetlen. Hát igen, tény és való, hogy mindkét csoportban a segítők rendelkeznek némi művészi vénával, a másik kettő meg inkább csak akar.

6_3.jpg

A fohászkodás során azt történt, amit bárki elővetítene itt. Minden delikvens azt kérte a maga nézőbábujától, hogy segítse őt a végjátékba jutáshoz. Zsu jött a lány vagyok, te is lány vagy ütőkártyával, tartott magáról egy nagyobb lélegzetvételű kortes beszédet, amely címszavakban a következő: kreatív vagyok, sokat letettem itt az asztalra, herolina vagyok, kemény vagyok, hiszek magamban, meg tudtam mutatni az igazi énemet (ami Zsu szerint a babára gyártott masnikon keresztül mutatkozik meg leginkábbb, meg a baba arcán… WTF?!), Greg hithű áhítattal nyomja fullba a kretént, amikor ő jön, Roli is túltolja, Hunor meg megvan szeppenve. Elsőként egyébként Roli visszatértét kéri a paprikafülű, Rolitestű nézőistentől, ami jellemileg pozitívba rúgja a mutatót.  Az a helyzet, hogy unalomig ismert mondatokat hajtogatnak egymás után a szereplők, de ezen igazán ninc s mit csodálkozni. Mindannyian ismerjük az érzést, amikor őszintén ki tudjuk mondani, nincs ebben több. Na, most pont itt tartunk a műsorban. Kihozták belőle, amit ki lehetett, na jó, picit kevesebbet, de tényleg erősen érezhető, hogy pár óra és lezárul, na és milyen jó, hogy lezárul ez a széria. Namaste!

7_3.jpg

Szünet után láthatjuk Roli kiesését, de előtte még lezajlott egy gyors párbaj hangosan üvöltés és lépésszámláló tematikában. Decibelből és seggrázásból is a Zsu csapat jött ki győztesen.  Nem sokkal eztán már szépen felöltözve várják a tetemrehívást és mindeközben megint esélyeket latolgatnak. Roli és Hunor már egy picit előre hozzák a gyászt, valahogy nem süt belőlük a magabiztosság. Na de kinek is sütne, zabszemmel a seggében, ugye. Greget is jól látják. Azt beszélik vele kapcsolatban, hogy már látványosan nem érdekli, melyik manci jön vissza az esti cirkuszból, de ebben a szakaszban talán ez is elfogadható. Mondjuk nyilván hitelesebb valami mentén végigmenni a játékban, majd a végén önazonosan távozni, de ki tudja, mire adnak itt manapság 36 milliót?!

8_3.jpg

Greg a várakozás izgalmában egyébként lábon akarja kihordani az agyvérzést, az infarktus helyett, majd egy kissé túltolja Zsu fogadását, amikor is már a párbaj győztesének visszatérését mutatják. Hunor picit megrendült, de a villanővérnek már úgy interjúzott, hogy fel volt erre készülve, hiszen napközben többször is azt beszélték Rolival, most valahogy nem érzi azt, ő fog majd visszatérni. Finalista szalaggal, tortával, pezsivel ünnepelték a háromban levést. Gregtől érdekes volt hallani, hogy a szerinte hozzá hasonló visszaküldése javítja az ő esélyeit is, és igen, talán nekik bentről ez még hiteles is lehet, de mi itt kint tudjuk, hogy ez a küzdelem nem két csapat között zajlott, nem a szív és az ész volt az, ami mellé vagy ellen itt voksok kerülnek, sokkal inkább az egyéniség, a játékvezetés, az egyén az, akit szeretünk vagy épp utálunk az adott pillanatban.

9_3.jpg

Hunor a fair play szabályai alapján ráadja picit a szalagot a Rolit képviselő bábura a nyugiban. Rolival ellentétben ő egyformának ítéli meg a befeccölt energiát a duójukba. Abban az esetben, ha minden csak orbitális színészkedés volt, de csak abban az esetben nem fog rosszulesni neki, hogy Roli az utolsó napokban már nagyon nem így gondolta. Ha Hunor nyeri meg, egyébként várható, hogy Roli is elfeledi minden vélt és valós sérelmét, hogy aztán együtt sétálhassanak el a naplementébe, a 36 millióval, mint azok az igazi jóbarátok, akik egyformán látják a dolgok folyását. Létezik ilyen egyáltalán? Erősen kétlem. Hunortól egyébként kifejezetten aranyos etapot vágtak be annak kapcsán, hogy az izoláció mennyire felnagyítja bizonyos dolgok jelentőségét. Leves evése a napon, kávé ivása ugyanott. Cukker.

10_3.jpg

Greg is behoz némi lufit, bár ő már lényegesen érzelem mentesebben darálja, hogy ezt bizony te is megérdemled, mint top négy és a többi. Fakanalakat is hoz, ami nem tudom, bír e bármilyen obszcén áthallással, de ha igen, akkor is magyarázzátok el, ha nem, akkor is, plíz. Greg azt mondja, hogy Roli mindig főzött, de ezek szerint én ezidáig a cseh kettőt néztem. Zsu a búcsú során azt mondta Rolibabának, hogy néha nagyon megtekerte az agytekervényeit, elismerte, hogy kemény ellenfél volt, de nyilván nagyon örül, hogy végül ő tért vissza a három közé.

11_3.jpg

Ismét Péter szavait idézve, ezzel véget ért az utolsó, hagyományos összefoglaló. Ma este kiderül, ki lesz a Valóvilág9 Póverd báj Bigbrádör győztese, ki viszi haza a 36 milliót. Soványmalacvágtában menjen szavazni, aki eddig még nem tette, már ha az VVapp istenség ezt lehetővé teszi.

12_2.jpg

„Jó estét, jó szurkolást!” Sziasztok!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pomac 2019.02.17. 16:05:17

már csak az a kérdés kinek a szavazói maradnak fenn tovább este , hunor vagy zsu ,de szerintem 70% hogy hunor győz :)

Cimili 2019.02.17. 16:11:56

@Angora Cardi: @pomac: csaltatok, én vagyok a zelsőőőőőőő:DDDDD

Cimili 2019.02.17. 16:13:16

@pomac: meg az a kérdés, h az app enged-e szavazni. sokan leírták itt velem együtt, h nem.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 16:14:17

@Cimili: ti mindannyian csaltatok, mert olvasás nélkül kommentáltatok

mindenévfoglalt 2019.02.17. 16:16:00

ötöDikk, pedig olvastam is

mindenévfoglalt 2019.02.17. 16:18:03

és persze szavaztam is Huncira, kétszer is, még amikor Roli vesztett, de az adást nem vagyok hajlandó azóta nézni, az öfit olvasva jól is teszem.
Remélem, a sok Hunor szavazattól halt le az app és nem a sok Zsu szavazattól.

pomac 2019.02.17. 16:21:16

@Cimili: az enyémmel semmi gond nincs, engem engedett szavazni, bár nem akartam már de, mondom kipróbálom nekem működik-e :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 16:35:59

@Angora Cardi: en most idegbeteg allapotba kerultem, ugyhogy ovakodj :D

2019.02.17. 16:38:26

Lopták a magyar narancsos poénomat. Ez megtisztelő köszönöm

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 16:49:17

Háj evribádi! :D akárhányadikk!

ficekence 2019.02.17. 16:50:47

Köszi a posztot Lulu. Le a kalappal előtted, ki merted mondani, hogy nulla taktika volt ebben az évadban. A főhülyék kiszavaztatták magukat, utána pedig gyűlölet szavazások voltak. Semmi izgalom, előre lehetett tudni ki megy vissza.

Angora Cardi 2019.02.17. 17:03:49

@MacákékIcukája: Icuka egy párhuzamos valóságba repítettél!

MacákékIcukája 2019.02.17. 17:08:56

@Angora Cardi: egyebkent nagyon durva mert ennek az Aginak igaza volt. A pasi utana valami 16 eves csajt teherbeejtett es agyonverte tuzifaval. 30 evre iteltek, 2013-ban meghalt a bortonben (vagy szivelegtelenseg, vagy felakasztotta magat)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 17:24:34

Jó lett a poszt, köszcsi. :)

Azt viszont nem értem, miért kell mindenkit Attilához hasonlítani? Belőle egy volt és ha még egy olyan nem jön, akkor a taktika, mint szó, meghal? Nincs tökéletes taktika, illetve egyforma sem. Attól még egyik se hülye. Csak elrontja. Max. EnnyiKE.

Gyöngyszemek 2019.02.17. 17:25:55

Sziasztok. Én külföldön vagyok és utólag szoktam visszanézni az adásokat. Esetleg valaki tudna segíteni abban, hogy a ma esti adást hol nézhetem meg élőben? Előre is köszönöm.

lulu1.0 2019.02.17. 17:35:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: Árnyalnám. Azzal nincs baj, ha eltaktikázza magát valaki, azzal már sokkal inkább, ha ezeket érzem, miközben nézem: gyenge utánzat, halovány, nyögvenyelős, nyomokban taktikát tartalmaz :-)

Angora Cardi 2019.02.17. 17:42:49

@MacákékIcukája: uh ez durva, az is lehet a böriben a társak segítettek neki elhunyni :/
@lulu1.0: Többiekben még ennyi sem volt mint Roliban..

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 17:49:48

@Gyöngyszemek: az rtl kinyírta az összes létező streamet

Maximista vagyok 2019.02.17. 17:54:57

Most nézem, február 17 itthon a szefósok világnapja :D

emilu Harris 2019.02.17. 17:59:17

www.rtlmost.hu/belevalovilag-p_11817/belevalovilag-6-resz-c_12206731
"Dobos Hunornak hívnak, Sopronban születtem, kb 6 éve költöztem fel BP-re. Egy munka miatt kellett ide felköltöznöm. Lehet, hogy van gyerekem amúgy, ahány helyen jártam, amennyi nővel voltam... volt úgy, hogy egy héten minden nap mást, olyan száz, száz fölött biztosan voltam már....Csodálatos képek a hölgyről Találkoztunk este, felmentünk hozzá, és levette a ruhát, és őszinte leszek, megláttam, és így... (elhúzza a száját) ... próbáltam beadni, hogy kicsit rosszul vagyok, fáj a fejem, ilyesmi, aztán meg őszinte vagyok, elkezdett nekem úgy izélni, hogy biztos ilyen ... problémáim vannak, tudod, hogy nem áll fel a cerka, és akkor mondtam neki őszintén, hogy most őszinte leszek, nem akarlak megbántani, de rohadtul nem vagy az esetem. A lányoknak odamondom a frankót. Volt egy csaj, akinek a szája volt az a pont, smárolni akartunk, mondom, büdös a szád.
Hunor a tükörképének mondja: azt utálom benned, hogy túlságosan őszinte vagy az emberekkel, néha jó lenne, ha kicsit finomabban közölnéd a dolgokat, nem lennél ilyen kibaszott nagyképű, mert néha átesel a ló túlsó oldalára.
Sziasztok, Hunor vagyok
Hamarosan bent láthattok
Sok jóra ne számítsatok
Mert ha én egyszer bekerülök
Akkor onnan csak nyereménnyel jövök
A csajokat pedig nem kímélem, hogyha bekerülök, ott aztán lesz minden, amit el tudtok képzelni."

Gyöngyszemek 2019.02.17. 17:59:29

@úgymond olvasó mmkk: köszönöm a választ. Idő eltolódás miatt is bajban leszek. Nem tudom pontosan, hogy mikor lesz a szavazat újra indítás. Itt frissíteni fogom a hozzászólásokat és remélem hogy időben tudok szavazni a Hunorra !!:-)

Hétkilenced 2019.02.17. 18:07:23

Bazmeg lulu, most egész este a my way lesz a fejemben. :D köszi neked is a posztokat, és a többieknek is.

Cimili 2019.02.17. 18:08:48

@Gyöngyszemek: majd szólunk.:)

más.azoktól kérdezném, akik tudtak szavazni, hogy szavazás után az elküld gomb átváltott pirosra, mint eddig mindig? mert most mintha sikerült volna, de zöld maradt alul az elküld gomb.

Abavezér 2019.02.17. 18:09:47

Hali, aki nézni akarja ma élőben, én regisztráltam az iptvhungary.hu-n, kaptam e-mailen kódot egy órán belül és 24 óráig ingyenesen nézheted, amit akarsz. Internet explorer kellett hozzá a flash miatt

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 18:11:19

Sziasztok!
Kurva szar hetem volt (kutyát nem érdekli) és erre még Roli is kiesik egy Zsizsikes ellen... Nincs igazság a Földön. Evvan.
Puszi a kis Angora nyuszimnak, helló! :)
Kóla bekészítve, szavazat ment Hunorra és menni is fog, ha top 2-ben marad.
Majd olvaslak titeket stream hiányában.
HAJRÁ HUNOR!

Hétkilenced 2019.02.17. 18:13:49

@Cimili: nálam ugyanez, pedig tegnap óta küzdök vele. Leszedtem és újratelepítettem, ugyanez. Akkor leszarom, lehet, így jó. :D

Sanda.Ipse 2019.02.17. 18:14:30

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Basszus! Éppen ugyanezt akartam beírni. Tele a hócipőm Knapp Attilával, mintha ő lenne az etalon, amihez a taktika szót társítani kell, mintha minden néző imádta volna őt a saját évadában.
Ne feledjük, hogy rengetegen utálták, mert voltak is utálatos dolgai.
Unalmas már ez a hasonlítgatás.
Ahogy eddig ennyire retardált sem volt benn, mint a zsizsikes.

Sanda.Ipse 2019.02.17. 18:15:58

Ja! és még mindig nem tudok szavazni. Le van fagyva a rendszer a gépemen. Kijelöltem, de elküldeni nem tudtam. Reggel óta már harmadszor kisérletezgetek.

Angora Cardi 2019.02.17. 18:17:01

@KólaMámor: Puszi Kóla! Még hogy senkit nem érdekel, hiányoztál innen egész héten! Veled szavazok. Épp a kommented felett van egy javaslat hogy lehet nézni, próbáld meg

Sanda.Ipse 2019.02.17. 18:17:33

@Cimili: @Hétkilenced:
A SOR(o)S nem akarja, hogy szavazzunk.
Mindennek a Soros az oka:)

javier2 2019.02.17. 18:37:24

sziasztok :)

@KólaMámor: kb nekem ugyanez kösz hogy leírtad , remélem megoldódott minden .

@Angora Cardi: pufi köszi a közvetítést

javier2 2019.02.17. 18:39:56

@Sanda.Ipse: atesz kurxxx rákészült erre a játékra edzett rá...
teljesen felkészült volt.
Ez inkább a végtelenül okos fb csapatnak szólt nem volt taktika és ha itt azt írták akkor nem volt.
Elhiszik.

Hétkilenced 2019.02.17. 18:46:09

@Sanda.Ipse: ha Attilával csinálja a két pina (zsuzsi, reni), hogy az arcába mászva provokálják, az úgy megalázta és kikészítette volna őket, hogy egymást félre lökve rohannak ki az utcaajtón. Attila egy szociopata geci volt, Roli meg nem az.

Lóbelt bácsi 2019.02.17. 18:46:31

@javier2: *pacsi és hátbaveregetés*
Köszi!
Akármi lesz ma a VV9 végeredménye, mindkettőnknek jobb jövő hetet kívánok. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 18:49:14

soha ne mondjátok ki hangosan, hogy ennél rosszabb már nem lehet

2019.02.17. 18:52:54

@Cimili: @Sanda.Ipse: nekem ment a szavazás. Kiválasztott neve piros elküld gomb halvány zöld. Semmi nem reagál utana semmire

2019.02.17. 18:54:33

@úgymond olvasó mmkk: ja mindig van lejjebb, te már ugyis tudod onnan fentről

MacákékIcukája 2019.02.17. 18:57:36

@úgymond olvasó mmkk: lehet ez a gond, hogy minden evben kimondjuk

Sanda.Ipse 2019.02.17. 18:57:50

@Hétkilenced:
Egyébként érdekes lenne (lett volna) megnézni Knapp játékát ezzel a csapattal.
Az sem mindegy, hogy milyen a villa összetétele. Ráadásul neki ott volt Péter aktív untermannak, aki sok negatívumot vitt önként és dalolva. Rolinak csak passzív szövetségesei voltak (Lacika és Hunor). Ezért sem állja meg a helyét semmiféle összehasonlítás.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 18:59:35

@Paic Róbert: feltétlenül muszáj volt belém állnod, látom

@MacákékIcukája: nem csak a VVre gondoltam, hanem úgy általában, de inkább már nem is mondok semmit :))))

2019.02.17. 19:00:41

J.A.

A SZÁMOKRÓL

Tanultátok-e a számokat?

Bizony számok az emberek is,
Mintha sok 1-es volna az irkában.
Hanem ezek maguk számolódnak
És csudálkozik módfölött az irka,
Hogy mindegyik csak magára gondol,
Különb akar lenni a többinél
S oktalanul külön hatványozódik,
Pedig csinálhatja a végtelenségig,
Az 1 ilyformán mindig 1 marad
És nem szoroz az 1 és nem is oszt.

Vegyetek erőt magatokon
És legelőször is
A legegyszerűbb dologhoz lássatok -
Adódjatok össze,
Hogy roppant módon felnövekedvén,
Az Istent is, aki végtelenség,
Valahogyan megközelítsétek.

Sanda.Ipse 2019.02.17. 19:00:42

@Paic Róbert: akkor lehet, hogy elment? Elküld gomb halványzöld...

2019.02.17. 19:02:23

@úgymond olvasó mmkk: nem akartalak bántani, sajnálom, félre értettük egymást. Bocsánat

2019.02.17. 19:03:45

@Sanda.Ipse: mondanám hogy hívd fel az ügyfél szolgálatukat de nem hiszem lenne értelme

Cimili 2019.02.17. 19:06:23

@Sanda.Ipse: aszittem zsottti:)))))))))

javier2 2019.02.17. 19:09:25

@Sanda.Ipse: teljesen igazad van atesznal ott volt péter illetve az ügyvédnőt is bevették , hogy párbajozzon helyettük...
rolinak olyan társa nem volt , de péter ennek ellenére egy kuxxx negatív figura volt nem szimpatikus senkinek.
mikor párbajra ment az tetszett benne tudta kiesik...szóval nagyon geci volt.
attila viszont határokon belül mozgott...

pomac 2019.02.17. 19:10:28

@Sanda.Ipse: lehet azért szarakszik a rendszer mert csak egyszer lehet elküldeni ,utána nem tudsz változtatni , nekem nem volt semmi gond vele.

Cimili 2019.02.17. 19:11:57

@Paic Róbert: @Sanda.Ipse: pont így nekem is. egyébként legutóbb kiléptem és hol a fész, hol a gugli, hol az rtlmost azonosítóval léptem be ,s 3x engedett így szavazni. vagy nem, már magam sem tudom hogy működnek újabban.

Cimili 2019.02.17. 19:13:41

@pomac: oké, de neked alul piros is maradt szavazat után a gomb? mert tegnapig így volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 19:14:46

@lulu1.0: Értem én, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy van egy nagyon piedesztálra emelt példa és ezt ha beledöglenek, se tudják hozni, felét se. Vagyis nem egy korábbi játékos magasra rakott léce kellene hogy legyen a mérce, hanem a környezetében vegetáló ápoltak. Mivel egymást kellett legyűrniük. :)

Most jobban sikerült megmagyaráznom? :D
Még egyszer nem teszem, átmennék Adriba. :D

javier2 2019.02.17. 19:15:02

@úgymond olvasó mmkk: @Paic Róbert: ezt a labdarúgásunkra mondták 25 éven keresztül és volt mindig lejjebb
szerintem aurélió győzelme volt a legalja
következő évadot nem láttam
ha zsu nyer akkor ő debilio női megfelelője lesz .(hajaz is rá , nem ért egyszerű szavakat )

Sanda.Ipse 2019.02.17. 19:15:22

@pomac: lehet, hogy elküldtem csak nem is tudok róla? LOL

pomac 2019.02.17. 19:16:11

@Cimili: tavaly volt ilyesmi letöröltem ,mert nem frissítette be utána jó volt ,hátha úgy jó lesz . ha nem nincs ötletem :D

javier2 2019.02.17. 19:17:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: roli taktikázott úgy hogy ő megmondta taktikus
többiek taktikáztak sunyin :)))) (kiválasztáskor sokkal több volt a sunyi taktikus)

KapitányG 2019.02.17. 19:17:34

"...VV Lacika, aki természetesen társaival együtt szurkolt a ValóVilág lapzártánk után véget ért fináléján." - írja a blikk.hu ma, kb 3/4 7-kor (most, amikor írom a kommentet, 31 perce,)
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kiesett-jatekosok-valovilag-9-menhelyre-latogattak/1wrl9hc

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 19:17:44

@Cimili: játékos neve mellett piros a gomb, az Elküld gomb nekem zöld. Én péntek este szavaztam.

javier2 2019.02.17. 19:18:41

@Paic Róbert: nah őt szerencsére nem láttam, a youtuber mágus

mindenévfoglalt 2019.02.17. 19:20:17

@Sanda.Ipse: igen, szimplán halványzöld, teljesen inaktív ránézésre is

Sanda.Ipse 2019.02.17. 19:20:40

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Tényleg felesleges:)
Nekem pl. Hoppancs a kedvenc posztíróm anélkül, hogy hasonlítgatnék. A szimpátiát/antipátiát nem kell agyonmagyarázni, sem másokra rátukmálni. Ráadásul már nem befolyásol semmit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 19:23:29

@javier2: mert rákérdeztek az elején, hogy ő hogy fog játszani, fog-e taktikázni. Hülye az, aki azt mondja, hogy nem, mert nem lehet. A pontos kérdés az lehetett volna, hogy fogja-e használni a fejét/eszét a játékhoz, vagy csak megy előre, mint egy birka.

Cimili 2019.02.17. 19:23:51

@pomac: azon már rég túl vagyok. tegnap is, meg ma újra töröltem az appot. mindegy, csak roli miatt akartam nagyon szavazni huncira,
@Csakazértis én vagyok a királynő: kösziiiiiii

Cimili 2019.02.17. 19:38:19

@Paic Róbert: minél jobban tiltakozik, annál többször fogja másoktól hallani. viselje el. :DD

0.5 bit 2019.02.17. 19:45:36

" S az a helyzet, hogy ugyan megértem, a kiéheztetett néző már akkor is boldoggá válik egy idő után, ha csak morzsákat villantanak meg számára ebből az attitűdből, sőt azt is, hogy ezek a morzsák miért kerülnek aránytalanul felnagyításra, ám egyet akkor sem értek a Roli játékét istenítőkkel."

Az volt a fő gond ezzel az évaddal (is), hogy a szerkesztők nem ilyen irányba gondolkodtak. Inkább mónika show-t akartak, amelybe nem illet bele az "ész" csapat játéka.

Volt ütősebb megmozdulás: Greg kiválasztása eléggé felkorbácsolta bent az indulatokat, vagy Adri-Roli szövetség elhintése Renin keresztül a szívcsapatnak.
Az, hogy Greg potyára vette fel a lilát már már csak mellék szál volt.

Ami más szerkesztéssel már ütősebb lehetett volna az Roli kiválasztása. Utólag kiderült, ez egész mögött az volt, hogy Adri mind Gregnek mind Rolinak letette a nagyesküt, hogy nem fog rájuk rakni. Csak épp ezt a monemtumot nem tartották a szerkesztők méltónak a nézőkkel való megosztásra.

A másik eltérés az Attilás évadhoz képest, hogy emlékeim szerint annó a riportban Attila rendszeresen elmondta illetve elmondhatta mit mért csinált. Itt Roli ebből a szempontból kispadra került. Szinte minden összefoglalóba viszont Greg bekerült, de ő meg a nézőket nem vonta be, hanem minket is hülyének nézett.

"Greg azt mondja, hogy Roli mindig főzött, de ezek szerint én ezidáig a cseh kettőt néztem."

Igen ez is azt a hosszú listát gyarapítja, amelyet nem láthattak a nézők. Személy szerint azt gondolom ahhoz, hogy egy taktikus játék működjön feltétlenül fontos elem, hogy a nézők minden láthassanak. Az ennek a VV-nek egyik sajátossága, hogy itt nagyon nem mutattat teljes képet a nézőknek (pl.: ki is rata el Zsu képét?).

Ami még érdekes, hogy szinte majdnem minden kiesett játékos megemlíti mennyire nehéz volt Zsuval együtt lenni, de az összefoglalókat nézve, csak elkerekedett szemekkel rácsodálkuzunk, hogy mért is?

Száz szónak is egy a vége, hiába akar valaki taktikusan játszani, ha nem "engedik" a szerkesztők, akkor abból nem narancs, hanem csak egy sárga citrom lesz.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:54:02

@KólaMámor: írtam neked a másikban! :) gyere át! :)

MosóMaca 2019.02.17. 21:10:54

Szépjóestét! Tegnap nem néztem,volt valami érdekes,valami izgalmas,ami kilökheti zsizsikest a trónból, mélyebbre taposta sellőpondrót? Bármi?!

szánentáli 2019.02.17. 21:17:08

@Abavezér:

Ezer hála a tippért, tökéletesen működik!

MosóMaca 2019.02.17. 21:19:37

Ahh,sellőpondró 13%?! Sokallom

szánentáli 2019.02.17. 21:31:01

Greg feje priceless volt :) Elhagyták a színészi képességei :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 18:31:03

@Maximista vagyok: meghalok már forma 1 nélkül, és még egy egész hónap córesz :(

Maximista vagyok 2019.02.18. 18:39:39

@úgymond olvasó mmkk: a mai teszt jól sikerült a ferkának :)

tanárnőkérem 2019.02.18. 18:43:43

@úgymond olvasó mmkk: szerintem újraélesítik. Még olvastam Hektor hozzátoldását, írta, hogy Dzsudi folytatja, aztán eltűnt az egész. Remélem, mindjárt megkerül. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 18:45:19

@Maximista vagyok: de ez csak teszt. alig várom, hogy ne lássam alonsot a mezőnyben :D

@tanárnőkérem: azt már nem láttam :)

Maximista vagyok 2019.02.18. 18:46:53

@úgymond olvasó mmkk: nekem van még egy kettő aki nem szeretnék látni...
süti beállítások módosítása