Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x104 - Az Utolsó Csata

2019. február 16. 09:51 - hektor_

Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai, ízelítőt kapunk Zsuzsu és Roli főzéstudományából: kézműves hamburger lesz az utolsó vacsora. Míg a párbajozók gyúrják a húst, Hunor Greggel bolondozik a nyugiban, egymást interjúvolják, a dolog nyilván a ma esti mérkőzésre van kiélezve, Hunor kérlek mondd el mit érzel azzal kapcsolatban hogy az öribarid kieshet a finálé előtt, kérdez fel a donna

„Olyan mintha én mennék párbajozni.”

Na.

1.jpg

Zsuzsu úgy vágja a hagymát, mint akinek életében először van a kezében kés, viszont ami jobban bosszant hogy a haját ott rázza szanaszét a tálak felett, amit a világ minden konyhájában betiltanék, legalább fogd már össze! Jó, össze is fogta, helyes. Kész a sajtos negyedfontos háromszoros adagjának megfelelő burgerpogácsa, amit pihentetés nélkül rögtön beletosznak a serpenyőbe - tegye fel a kezét akit meglepett, hogy atomjaira hullott sütés közben, aztán meg szarrá is égett. Zsuzsut és az orbitális kelést az állán meglepte, hogy Roli ilyen nagyot tud villantani a konyhában (?!?!?), 5-ből 4-re tudja értékelni a közös munkájukat, szerinte jól sikerült. Mutatom, mi sikerült jól:

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Anikó közben tájékoztat minket hogy kajaelrontás ide vagy oda, a Hogyvolték már annyit ugattak ránk az étel pazarlása miatt, hogy most akárhogy is van, bezabáltatjuk a szenes burzsét a bandával, ha a fene fenét eszik is.

Greg Rolival, Hunor Zsuzsuval ebédel, szóba kerül az Igaz Barátság mindkét oldalon, Greg szerint ő és Reni is sokkal jobban szerette a Zsut mint Zsu őket, és ők EMELTÉK FEL, Roli meg adja alá a lovat, persze, ő nélküled itt egy senki lenne, Greg meg belelendül, ha még bent lennének egy hetet, állítom hogy a következő berúgásnál már két meggymag után pörögne repeaten a „kivakartalak a geciből, vagy nem vakartalak ki?”

Zsuzsu Hunor kérdésére válaszolva közli, hogy szerinte nem lesz szoros ez a párbaj, inkább olyan 70-30. Zsuzsu Hunorékkal sosem tudott azonosulni, mert

„Roli amit neked beszél, te abból mindent hallasz”

Imádom különben, hogy úgy esznek együtt a hosszú asztalnál hogy két székkel odébb ülnek a másiktól, nem egymás mellett, és véletlenül sem egymással szemben – ennél már csak a királyi, asztal két végén ülés lenne jobb. Hunor kérdezi fel Zsuzsut tovább, a lány mondja hogy ő nem veszekszik, ő csak mindig őszinte volt és elmondta a véleményét, mire Tuja végre kimondja azt, ami már nagyon régen érik:

„Jó, de ha nem kérdezik a véleményed?”

ENY-NYI! Ha Roli ma kiesik, és Hunornak még két napot kell lehúznia ezzel a két majommal a villában, a finish előtt fogja feladni a játékot.

Zsuzsut felbosszantotta Hunor hozzáállása, úgyhogy a hálóban puffog Unicornnak

„..de te meg ne szívjál már magadba minden faszt, mint egy szivacs” (Greg)

5.jpg

6.jpg

Reklám után feladat van, egymás rémesen eltúlzott parodizálása zajlik, Greg egyébként teli szájjal, üvöltve röhög azon ahogy Zsuzsu idiotizmusát Roli előadásában láthatjuk, Hunor is bejön kuncogni, jó proli az egész különben, főleg mikor Zsuzsu bejön és már csak félig viccből megy az óbégatás. Voltak egész jó elemei a műsornak, de Rolinak asszem könnyebb dolga volt, Zsuzsunál viszont beakadt a „mitkeres ez a nő még itt, úristen, ilyen buta nőt”-lemez meg a „két szót ismerek”, a végére meg inkább kínos az egész, mint vicces. Zsuzsu elmondja a riportban hogy átszellemült ebben a feladatban, hatással volt rá a Roligúnya. Gong, újabb feladat, tartani kell két VV-s bőröndöt, Zsuzsu nem tudja abszolválni az „egyenesen tartsd a karod” feladatot, úgyhogy bukja a bulit, hogy mit lehetett nyerni, vagy mire volt jó, azt nem vágom.

Utolsó, vagy nem utolsó éjjelre Roli meg Hunor bevonulnak romantikázni a nyugiba, a hálóban a két lány a másik páros latolgatja az esélyeket, Zsuzsu szerint ő vicces, és különben is, Roli nem szokott magától olyan dolgokat mondani mint „Oxford meg Cambridge”, sőt azt se tudja, mi az, ráadásul hogy képzelte hogy azt mondta hogy neki nincs egyénisége?! #timindegyéniségekvagytok #mimindegyéniségekvagyunk

Roli nem akarja megérni, ahogy Hunor a Rolibabától búcsúzkodik, jó rég beteg lehet ez a gyerek, már a múlt héten is ezen a kappanhangon károgott. Nyújtjuk még azt a szarrétest egy darabig, megy a Nostradamust megszégyenítő jóslatokba bocsátkozás, nagyon nehéz lehet egyébként érdekes összefoglalót összerakni 1 órában 4 emberről, a mai meglepően jól sikerült.

16.jpg

17.jpg

Végre itt a párbaj!

Anikó bíztat minket, hogy szavazzunk, jó ez hogy ingyen, appon keresztül megy, kis off: én egyetlen évadát néztem a Való Világnak, az elsőt – már amikor a Nagymama engedte, mert az Oki féle fingás-böfögés-káromkodás trió ugye nem kislányok fülének való -, amiben még emelt díjas smssel lehetett szavazni, és megmutatták hogy hányan küldtek smst erre vagy arra a fantomképre, én meg csak pislogtam egy ilyen hatszázezres számot látva, hogy még ha a családot/barátokat le is vesszük a számításból, akkor is komolyan van ennyi ember, aki elkölt ennyi pénzt erre a szarra?! Gratulálunk Hunornak és Gregnek, akik már tuti döntősök, gyere Zsuzsu, várunk idekint!

Legjobb pillanatok, akármilyen bosszantóan buta ez a lány, a videó aranyos és a Jacko tánc laza volt! Zsuzsu megérkezik, egy olyan arany felsőben ami tökéletes választásnak bizonyulna a kedvenc unokatesóm ma esti ’90-es évek témájú szülinapi bulijára, ha mondjuk június lenne és nem február 16. Roli is búcsúzkodik, nagy ölelések, Hunornak jól látom, hogy könny csillog a szemében? Emberünk kivonul, a teraszajtót mondjuk becsukhattad volna magad után, öregem, legjobb pillanatok ismét, ezt is jól összevágták a szerkik, a közönség őrjöng, Zsuzsu meg olyan arcot vág, mint aki most nyalt be egy deci citromot.

Rolikám, hogy érzed magad? Roli jól érzi, nincs mit bizonyítania, ha a nézők azt akarják hogy visszamenjen, úgyis visszamegy, minek pörögni ezen. Bejátszás a két párbajozó kapcsolatáról, ahogy a kiblőrözött lőcsök közt vitáznak a fürdőben negyedmagukkal, a vágásból egyébként szerintem Roli jött ki jobban, bár A FÉSŰ-ügy nem került elő - Anikó tovább hergeli a fiatalokat, Zsuzsu válaszait nagyrészben elnyomják a nézőtérről érkező „ROO-LI,ROO-LI” skandálások.

25.jpg

26.jpg

Az utolsó blokk előtt persze még betolnak egy reklámot, jönnek a kortesbeszédek, Greg bolondságot ripacskodik, Hunor egész jókat mond, de én is kitérek arra amire előttem már mindenki: Kedves Szerkik, a világon SEMMI ÉRTELME NINCS ezeknek a beszédeknek, ha annyi időm nincs hogy letöltsem az appot és elküldjem a szavazatom, mielőtt a közjegyző véglegesíti a számokat. Bejátszások a beköltözésről, Zsuzsu hisztijeiről, na nekem viszont kezd szörnyű hosszúra nyúlni ez az este, úgyhogy mivel ezeket már úgyis mindenki látta, én meg költözködést vezénylek holnap reggel, zárom az évad utolsó párbaját: Bükfürdőn pukkannak a tűzijátékok, Zsuzsu megy vissza, viszlát Roli, szép volt!

27.jpg

896 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2019.02.16. 10:01:17

Pedig már végig is olvastam :)
Nekem a tegnapi unalmas adás volt, erőlködés de már 4-től csodát nem lehet várni.

bel ami 2019.02.16. 10:01:27

Meghalt a cselszövő, fogyik a viszály,
nélküle döntjük el, királynő, vagy király.

Cinkeláb 2019.02.16. 11:07:16

Köszi a posztot, Hektor! Szinte mindennel ekg, Ancsa outfitjét kivéve, az borzalmas volt deréktól lefelé. A cicijét szépen kikontúrozták, de az a lábbeli?! Utoljára nagyanyámon láttam ilyet a disznóvágáson.

Cinkeláb 2019.02.16. 11:28:34

Mennyi elpazarolt lehetőség volt ebben az évadban (is). Ha belegondolok, mindenki a végét várja hetek óta: a lakók, Ancsáék, a nézők nagy része, a hv poszt írók, mi...
Nem tudom, hogy újragondolják-e a 10-et, de ha ebben a mederben folyik tovább, akkor egyszerűbb, ha az erre szánt lóvét egyből a klotyóba öntik. Rengeteg időt és energiát megspórolnának vele maguknak is és nekünk is. (Tudom, nem kötelező nézni)

@JAMINA@ 2019.02.16. 11:42:12

@Cinkeláb: Szerintem a 10. évadra a legnagyobb húzásuk egy all star évad lehetne a legemeghatározóbb játékosokból összeválogatva. Csak az a baj, hogy elcsesznék azt a castingot is és csak azokat tudnák összegyűjteni, akiknek már a nevére sem emlékszünk de elég kétségbeesettek ahhoz, hogy visszamenjenek.

Cinkeláb 2019.02.16. 11:44:43

@@JAMINA@: Ja! Aki már vitte "valamire", az nem megy vissza a balettbe ugrálni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 11:59:24

@@JAMINA@:

A VV10-et Pákó fogja vezetni.
Már a Villába költözős előtt fognak dugni a stúdióba, Pákó nagy örömére.
A gázsija havi egy tescos szatyor mangó.
A lakókat a prájdon fogják begyűjteni, egy platónyi homi ....bocsánat, PÁN fog élni a villában.

Dr.Zé 2019.02.16. 12:06:03

Ha greggentyű nyer , akkor lesz végre már forradalom?

2019.02.16. 12:17:24

napi J.A.

FÉRFISZÓVAL

1

Erdő vagy, ifju lombos, ezredéves,
Mely éjenként vad titkokat susog,
Ott leskődnek lapulva terebélyes
Nyugodt kéjekhez szörnyű gyilkosok,

A gyilkosok, kik mosolyodnak kését
Riadt szivemben forgatják vadul,
Mig más tájon a szerelem s a szépség
Vigan dudolva bölcsőket gyalul.

A szőkeséged kora hajnalég
És űzöm egyre, loholó bolondmód,
Kiben az őrület tallója ég.
Mérföldet lép ő, fellegekbe bomlót.

Mint izzó létra, végtelent hatolt át
Vágya, de rajta szédül és hebeg,
Ki futván, égnek viszi a lajtorját
És el nem éri soha az eget.

Bronz kebled hasonló a föld rögéhez:
A végtelen, mélységes földeket
Álmodják csiraszagu istenségek.
Szeretném asszonyként ölelni meg,

Ha forró, szomjas záporok után
Nagy roppant teste gőzöl és liheg még -
Ölelj meg, ó, most benned is talán
Minden lányt, asszonyt egyszerre ölelnék!

MacákékIcukája 2019.02.16. 12:18:43

@Gia: lattam az elozonel amit irtal, irt meg valamit Roli?

2019.02.16. 12:20:33

@Dr.Zé: ja lerombolják a kék osztrigát és minden meleg faszi hetero lesz

Angora Cardi 2019.02.16. 12:22:30

@Paic Róbert: kenyér is olcsóbb lesz ne feledjük

Gia 2019.02.16. 12:26:33

@MacákékIcukája: Igen,azt írta a Roli,hogy erőt adnak neki az üzenetek.Biztattam,hogy pár nap és megrázza magát.Tök rendi,hogy visszaírogatott. :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 12:27:45

@Dr.Zé:

Akkor meleg front lesz.
Lánynévnek felveszik a Greg nevet a naptárba.

Angora Cardi 2019.02.16. 12:34:56

@szociál: képesek lesznek az unikornist és a sellőt is felvetetni

2019.02.16. 12:43:48

@Gia: add neki az erőt tényleg nem veszített hanem Zsu nyert. Jó volt, szerethető belőle nem fognak kiábrándulni akik kedvelik.

Gia 2019.02.16. 12:46:48

@Paic Róbert: Majd csak összekapja magát.De eltudom képzelni,hogy mit érezhet...Remélem felkarolják és egyenesbe jön az élete.Meg persze a magánéletének is rendeződnie kell.

2019.02.16. 12:59:22

@Gia: tudod két szót ismer. Majd ha alszik rá egy pár napot jobb lesz

Hétkilenced 2019.02.16. 13:01:47

Sixx már mikor megmondta, hogy Hunci nyeri. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg-e így-e lesz-e. Ilyen döntő végül is nem volt még: egy fiú, egy lány, és egy jolly joker. Ja, és a tavalyi (vagyis vv8) bolond se nyerte meg végül, hanem a párbajnélküli, málészájú tuja Soma, úgyhogy hátha. A VV1 óta először szurkolok tujának.

2019.02.16. 13:02:05

Na ez se ma kezdte, de mindig peches volt

Angora Cardi 2019.02.16. 13:04:58

@Paic Róbert: Jaja reggel olvastam én is, hogy visszaeső az ürge.

MacákékIcukája 2019.02.16. 13:10:35

@Gia: jaj szegenyem :( remelem hamar osszeszedi magat :(

moletty 2019.02.16. 13:20:32

Jóreggelt ! Hát bejött a papírforma : az agyatlan féleszű népek beszavazták a félhülye szefós kislány. Ennyike...
Látom hajnalban az itteni agyatlan szívkommandó élén a Constanza nevű félszerzettel ugatott még egy sor faszságot Rolira. (Ahelyett hogy örült volna a saját szarának) De mindegy ez is.
NYERJEN HUNOR !! Szavazok rá aztán lesz ami lesz.
Mobilosról még még megemlékeznék így utoljára: Az a pali valami kényszeres állat lehet, olvasom hogy visszaidézget kommenteket meg végigidéz régebbi ilyen típusú játékokat....
Még egy kérdés : HA ENNEK VÉGE hova menjünk kommentelni? ( Tudom Én a picsába :D )

Angora Cardi 2019.02.16. 13:21:22

@moletty: sőt mobilos anyázott is egy sort az este Maximistának

Hétkilenced 2019.02.16. 13:22:53

@moletty: már ha tudsz szavazni, mert nekem nem küldi el a drága, nem reagál a küldés gomra. Kétszer próbáltam az utóbbi egy órában. Valószínűleg meg fogom unni.

moletty 2019.02.16. 13:23:12

SZar Zsúhoz még egy adalék : Kifigyelte és sértésnek vette hogy Renyhe és Adri ott volt s ROLINAK szurkolt !
Hát mi a retkes kurva anyádot gondoltál te barom ribanc ? Kiverted a cigó-kofát azt majd Neked szurkol ?? (Igaz ilyen alapon Adri se szurkolhatott volna Rolinak, DE az Adri és Roli !)

Gia 2019.02.16. 13:24:14

@MacákékIcukája: Nem gondoltam,h. Roli ennyire összezuhan.

moletty 2019.02.16. 13:25:28

@Gia: Miért mi lett vele ? Dunának ment, leitta magát, leivott mást, bankot rabolt, kecskét erőszakolt ?
Komoyylan kérdezem... !

Gia 2019.02.16. 13:25:37

@moletty: Örülök,h.észrevette,h.nem neki szurkoltak.
Nagyon megeröltethető lehet vele élni.

Gia 2019.02.16. 13:26:22

@moletty: Azért ennél értelmesebb.

Angora Cardi 2019.02.16. 13:28:54

@moletty: kis barátnőivel még mindig nyuszónak és nekem szólogatnak be pár poszttal visszább, megakadt a lemez

moletty 2019.02.16. 13:31:18

Aporpó , ma olvastam: A 75 (!) éves Miska bácsit kileste a szomszédja ( egy nő) amint bassza a saját 2 mázsás disznóját !
Erre mit csinált a nő ? LEFIMEZTE az öreget és feljelentette ! Hozzátéve hogy az öreg a kecskéit is hajkurászta de azok ugye nem adták magukat ( l. gyorsak )!
Erre elvették tőle az állatait és büntető eljárás indul ellene...

Tanulságok :
1. ÉN (és sokan Ti is ) 75 évesen örülhetnek ha lesz még pöcsük, nem hogy baszni vigye !
2. Ilyen emberek vannak ( mint az öreg, és mint a szomszédja )
3. Én nem is tudom hogy fognék hozzá ha egy 2 mázsás disznót kéne megkúrni !
4. Már a saját disznóját se baszhatja meg az ember, hát micsoda időket élünk ?
5. Aki kecskét akar baszni, fürgének kell annak lenni !

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 13:32:34

@Angora Cardi: nem olvastam vissza, ledobbentem a parbaj eredmenyen.

Angora Cardi 2019.02.16. 13:32:46

@moletty: Egy millás büntire számíthat a papa.

MacákékIcukája 2019.02.16. 13:33:00

@Gia: nekem nem irt annyit, ugyhogy ird le mit mondott. Persze hogy szomoru, sok energiat fektettek a jatekba, biztos stresszesek is voltak.

@moletty: irtal mar Adrikanak facebookon? Mi irtunk Rolinak Giaval.

moletty 2019.02.16. 13:33:27

@Gia: Roli egy orbitális hibát követett el (nem tudom hogy el lehetett-e kerülni ezt) :
Azt hitte végig , hogy Zsuzsu gyenge kinn és G1G hüllö vagy süllő vagy mifaszom ERŐS !!!

Angora Cardi 2019.02.16. 13:33:27

@úgymond olvasó mmkk: Ne is olvass vissza. Legközelebb én sem teszem.

moletty 2019.02.16. 13:35:18

@Angora Cardi: Abból mennyi kurvát vehetett volna :(
Akik beöltöztek volna neki bárminek !
Hát ilyen az élet....
Nekem csak kutyám van és ő szokott megkúrni... igaz nem csak engem...
és csak lábon szerencsére :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 13:35:26

@Angora Cardi: ha nem lesz szunetem gyorsan, akkor nekiallok, mert elalszok

moletty 2019.02.16. 13:36:04

@MacákékIcukája: Nem írtam, az az igazság hogy nincs fecabookom.

MacákékIcukája 2019.02.16. 13:38:14

@moletty: jaj de kar, meginvitalhattad volna ide, neki is vannak fanjai itt boven. Vannak publikus kepei is :P (Rolit is meghivtuk)

moletty 2019.02.16. 13:38:20

@úgymond olvasó mmkk: Pedig sajnos várható volt, anépesség nagy százaléka ( de legalábbis a szavazóké) szintén szefos titkon ! :(
Mondjuk a sok okos emberrel csak a baj van... tudja ezt O1G tesvér is.. tesz is róla

Angora Cardi 2019.02.16. 13:38:47

@úgymond olvasó mmkk: Tessék odafigyelni :D Renitens :D
@moletty: Egyszerű bácsika, nem volt mivel átgondolni a kalandot. Hozzám meg csak a szomszéd kutyája hugyozik be a rácson belül néha. Te nyertél :D

moletty 2019.02.16. 13:39:16

@MacákékIcukája: Hát írjatok ide a neki a nevemben :)
Amúgy mikor jönne ide bárki , hiszen holnap este roló ?

moletty 2019.02.16. 13:40:07

@moletty: mármint "írjatok neki a nevemben ott" :)

moletty 2019.02.16. 13:41:59

"Narendra Modi, India miniszterelnöke ünnepélyes keretek között felavatta India leggyorsabb vonatát, a Vande Bharat Expresszt, majd másnap, a Varanasiból Delhi felé tartó útján elromlott."

Ez a "Varanasi" valahol Nagykanizsa és Székesfehérvár között lehet....
A szituációbol ítélve :D :D

moletty 2019.02.16. 13:43:32

" A vonat egyszer csak megállt, a fékek beragadtak, sőt, az utolsó két kocsiban füstöt is észleltek, majd elment az egész szerelvényen az áram. Az utasoknak - akik leginkább vasúti alkalmazottak és újságírók voltak - át kellett szállniuk egy másik vonatba, hogy visszajussanak Delhibe,"
:D :D :D
A SkyNet életre kelt !!!

Angora Cardi 2019.02.16. 13:45:24

@" sorozat ajánló: City on a Hill

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 13:51:32

@Angora Cardi: majd elmeselem, mit mondott a bacsi, es megerted, miert csak minden nasodik mondatara figyelek :D

@moletty: a remenyhal megdoglott, az uj kedvenc a melytengeri szarok raja

Magentax 2019.02.16. 13:52:34

Pffffff...
Menyerte a párbajt ez az ostobenkó, szefós, nyiff-nyaff, "én azt gondolom, megmondom őszintén" libalény. :(((
Elképesztő, hihetetlen! Hát kik ezek, akik szavaztak rá? Sztem együtt üldögélnek a Luipótmezőn ezzel a nemtomkivel. Rémisztő!

Magentax 2019.02.16. 13:55:04

@Magentax: Idegességemben már a billentyűket is félreütögetem...

moletty 2019.02.16. 14:03:19

@úgymond olvasó mmkk: hát ez van harcsacickány, ha mondhatok ilyet :)

moletty 2019.02.16. 14:04:23

@Magentax: Ahogy egy nagy ember írta valahol :
"a népesség nagy százaléka ( de legalábbis a szavazóké ) szintén szefos titkon ! " :)

javier2 2019.02.16. 14:14:43

@moletty: Costanza miután nyert a gyerekes idióta szefós zsuja , nemhogy ennek örülne a vesztes játékos szurkolóiba rúg bele. Mondom neked constanza ez a sok rosszindulat ami benned van hamarosan testi tüneteket okoz majd (myoma , carcinoma) és akkor már késő lesz ezért szólok most neked és többi troll haverodnak Változz meg és menj ki a Napra!
Változz meg és még lehet szép életed!

Gia 2019.02.16. 14:21:32

@MacákékIcukája: Nem írt nekem sem olyan sokat a Roli,mert szerintem nem győz válaszolni az embereknek.Azt írta,hogy most minden romokban van(tehát a párkapcsolata is) ,igyekszik erős lenni,és hogy a pozitív üzenetek adnak neki erőt.
Biztos kap hideget-meleget szegény..

Gia 2019.02.16. 14:25:38

B@MacákékIcukája: Nekem sem írt sokat a Roli,mert szerintem nem győz válaszolni az embereknek.Azt írta,hogy most minden romokban van (tehát a párkapcsolata is),igyekszik erős lenni,meglátjuk mi lesz és hogy a pozitív üzenetek adnak neki erőt.

Gia 2019.02.16. 14:26:08

Hüle blogmotor,már megint átvert :-D

Gia 2019.02.16. 14:28:43

Viszont most engedett a rendszer szavazni.Pákk!

szánentáli 2019.02.16. 14:35:54

Na gyerekek, még sosem csináltam ilyet, de már a hét elején gondolkodtam azon, hogy írok majd Rolinak, csak hát 33 évesen olyan röhejes, hová rajongok :D De rajtatok felbuzdulva megtettem, fél órán belül visszaírt, tök kedves, tök normális pali, de tényleg! Kért, hogy szavazzak Huncira, szóval Roller drukkerek, nyomjátok meg még egyszer az appot, de ne a csillámfaszpóni-szefós duó nyerjen! Megyek vissza read-onlyba, jó szurkolást mindenkinek a hétvégére!

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:36:18

@Gia: de rossz :( nagyon sajnalom, most nezem a bv-s videokat, mar tegnap este is nagyon sirt. Remelem azert inkabb pozitiv uzeneteket kap. :(

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:37:50

@szánentáli: ugyan, a kor nem szamit :D en is mindjart 35 leszek es en is irtam neki. Meg ez nem feltetlenul rajongas, szegeny elegge meg van borulva, biztos jol esik neki par kedves szo :)

Hétkilenced 2019.02.16. 14:48:13

@Gia: engem még mindig nem enged, rohadjon meg.

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:50:28

@MeadowSoprano: irtal neki te is?

Megneztem a parbaj veget amikor Aniko elbucsuzott tole, milyen szeretetteljesen es emberien beszelt vele. Szerintem o is nagyon birta :) majdnem elsirta magat.

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:51:00

@Hétkilenced: probaljatok ujratelepiteni az appot ha ennyire nem megy

MeadowSoprano 2019.02.16. 14:51:26

A blikken lehet szavazni rajuk ki nyerje meg es 57 % - al Zsuzsu vezet..... Hunor 30%
De miert Zsuzsu miert?????
Remelem nem a blikk a mervardo.

MeadowSoprano 2019.02.16. 14:52:30

@MacákékIcukája: nem irtam de nagyon megsajnaltam BV vegen is total osszeomlott... :(((

javier2 2019.02.16. 14:52:48

eljött újra a tuják ideje! Volt már robin tuja , laci tuja és most eljött az ideje "tizedes" Hunor tuja!

@Angora Cardi: most olvastam el a tegnapi közvetítést :) köszike

Hétkilenced 2019.02.16. 14:54:40

@MacákékIcukája: köszi az lesz szerintem, mert úgy tűnik, belefagyott.

@MeadowSoprano: nem hát, azt pl én sem olvasom, és nem is a Zsuzsikára fogok szavazni.:)

szánentáli 2019.02.16. 14:54:41

@MacákékIcukája:

Köszi, ez megnyugtató :) Talán nem is a kor, hanem, hogy most egy olyan élethelyzetben vagyok, hogy a VV nekem napi szinten egy tök meghatározó esemény, és hogy tényleg, rendkívül csalódott voltam tegnap, és még plusz kétszer rágyújtottam este a szokásoshoz képest, pedig ez csak egy tévéműsor! :D Szóval hülyén éreztem magam. Aztán visszaírt, és olyan természetes volt az egész, semmi égő, és most már nem érzem hülyén magam :D Na ez nagyon off volt, bocsánat :D

Hétkilenced 2019.02.16. 14:56:07

@úgymond olvasó mmkk: remélem, a döntőre készültök egy kacagójancsikrokodillal, közkívánatra! (igen, én vagyok a köz:D)

Angora Cardi 2019.02.16. 14:56:38

@javier2: nyuszót és engem is pár poszttal ezelőttinél ma is kóstolgattak tovább :/

MeadowSoprano 2019.02.16. 14:57:11

@szánentáli: sztem ez annyira emberi volt reszedrol.

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:57:28

@MeadowSoprano: azert Zsu fog nyerni mert az egesz jatekat a martirkodasra epitette fel, az ilyenek melle mindig odaallnak a nezok.
Roli is sajnaltathatta volna magat, mert elvesztette a szuleit es rossz volt a parkapcsolata is, de nem tette egy percig sem, osszeszoritott fogakkal vegigcsinalta.
Egy csaj lehet erzekeny meg siros, fajhat a lelke de egy pasi nem?! Milyen szarsag ez mar...

Szerintem irj neki mindenkepp valami kedveset, erezze mar hogy sokan szeretik :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 14:58:29

@Hétkilenced: kifejezetten erdekes allatokkal tervezek keszulni, aztan majd meglatom, mit mond a pillangosakal :)

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:00:46

@MacákékIcukája:
Total igazad van..... nem tudom lehet a csodat varom es hatha nem nyeretik meg a Zsuval !!! Ki nem szarja le ha megint nem no nyeri...
Es sztem Hunor adna Rolinak belole!
Okes !

MacákékIcukája 2019.02.16. 15:02:51

@szánentáli: elhiszem es sajnalom. Kb az utolso pillanatig remenykedtem annak ellenere hogy tudtam hogy most ki fog esni. Nem is neztem egesz heten a musort, hogy valamennyire el tudjam magam tavolitani a dologtol. 4 szavazatot dobtam tegnap Rolira a parommal egyutt (o abszolut nem nezi), keves volt a jelek szerint :D
Semmikeppen ne erezd magad hulyenek az uzenetkuldes miatt, Roli nagyon normalis, megerdemli a biztatast :)

@Hétkilenced: mukodott?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 15:06:02

@MacákékIcukája: ha ő válaszolt és nem az aki kezeli az oldalát....

MacákékIcukája 2019.02.16. 15:10:06

@Brigante: privatra facebookra irtunk, o volt az

Hétkilenced 2019.02.16. 15:10:21

@úgymond olvasó mmkk: ez a beszéd!:)

@MacákékIcukája: nem:( továbbra is ott van, hogy "elküld"

argo001 2019.02.16. 15:16:41

@MeadowSoprano: Mert rengeteg seggfej nézi ezt a szart, emellett az egész VV9 Zsuzsura lett kihegyezve.

Btw, imádtam a Maffiózókat. :)

szánentáli 2019.02.16. 15:17:19

@MacákékIcukája:
Az, hogy én hülyén érzem magam, az nyilván rólam, meg az aktuális életemről szól...de hogy egy abszolút pozitív élmény kerekedett ki ebből, az meg róla. Nem tudom, mennyit aludt, de gondolom a család, barátok volt az első, ennek ellenére meg ilyen rövid idő alatt egyrészt visszaírt - pedig írtam is neki, hogy nem baj, ha nem - másrészt meg adekvátan válaszolt az általam leírtakra, és pluszban kampányolt Hunci mellett. Nagyon drukkolok, hogy a barátsaguk kiállja az idő próbáját!

Bryan élete 2019.02.16. 15:22:36

@MeadowSoprano: zsu végéig hangoztatta,hogy nyerje meg már végre egy nő a játékot.
A sok hasonszőrű buta liba meg ezt beszopta, ettől a nagy népszerűsége, nem a teljesítménye miatt.

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:22:41

@argo001: :)))) az egyik kedvenc sorim volt, sajnaltam vege lett.. azt meg meg jobban amikor a valo eletben meghalt a James Gandolfini.

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:23:45

@Bryan élete: ebben csak egy pozitiv van hogy nem vagyok akkor hasonszoru buta liba. De hatha nem nyer hatha! :))

Angora Cardi 2019.02.16. 15:27:13

@MeadowSoprano: olvastad a fia játszik majd az uj soriban?

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:29:20

@Angora Cardi: igen !!! Nagyon nagy spin off lesz. Varom :) :)
Te is nezted?

Angora Cardi 2019.02.16. 15:35:16

@MeadowSoprano: igen :) de asszem nem minden egyes részt, viszont a feelingje ott volt. Az újra kíváncsi leszek

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 15:37:40

@Angora Cardi: szaladgal a szemoldokom baszki :DDDDDD

Angora Cardi 2019.02.16. 15:53:14

@úgymond olvasó mmkk: jóvan tudod hogy öreg vagyok :D
@MeadowSoprano: mindenképp :) sőt írhatnánk is felesben :D

javier2 2019.02.16. 15:54:11

@Angora Cardi: pörgessétek át őket , ritkán olvasom én őket csak akire kíváncsi vagyok.
70% os még az egykezes fekvők nem mennek.

Angora Cardi 2019.02.16. 15:57:47

@javier2: Egykezes fekvők :D Vasárnapra már a kéz nélkül is ienni fog :D

argo001 2019.02.16. 15:58:45

@MeadowSoprano: Hát igen, meg aztán ki tudja, mi lett a jersey-i családdal, nagyon elfogytak a végére. :(

Angora Cardi 2019.02.16. 16:06:57

@úgymond olvasó mmkk: akkor letagadom hogy öreg vagyok :DDD

Angora Cardi 2019.02.16. 16:09:47

Ház a tónál 16.30 az érdeklődőknek (cool tv)

TessaZ 2019.02.16. 16:27:13

Sziasztok! Nem írtam eddig a hogyvoltra, de az előző post hozzászólásaiban számomra már felháborító volt a Zsút és rajongóit ért bántások mennyisége. Zsúnak szurkolok. Nem tartozom a kisebbséghez, nem vagyok aluliskolázott, majdhogynem inkább már túl, évek óta nézem a VV-t, még amerikai változatot is, az intelligenciámat én nem szeretem minősíteni. Évről évre kinek szurkoltam? Legtöbbször nem annak aki megnyerte, még Attilának sem, pedig visszanézve megérdemelte. Miért Zsú? Szánalom, sajnálat, együttérzés. Nem szokásom belerúgni a földön fekvőbe. A facebookos rajongó tábor képvisel egyfajta csoportot. Ez a közösség mit képvisel mikor valakit r*b*ncnak, tehénnek, fogyatékosnak nevez? Elég nagy gond, hogy ezt a minősíthetetlen műsort nézzük, de ne éljük már ki saját frusztrációinkat mások sértegetésével. Sokszor van negatív véleményem, de nem szoktam neten kiadni magamból, akkor sem ha jogos. Attól, hogy az internet anonimitást biztosít nincs joga senkinek így írni/beszélni. Javaslom mindenkinek Monica Lewinsky Ted-es beszédét. Szép, békés napot mindenkinek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 16:40:09

@szánentáli: Kb 5 percet néztem még csak belőle, egy megjegyzésem lenne, miért nem hozta legalább ezt az outfitet Roli bennt? Normál ing, zakó nadrág. Marha sokat dobott volna a népszerűségén sztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 16:43:51

@VV Erőlegény: Bár azért az inget egyelőre kinőtte már...

iTink 2019.02.16. 16:56:01

@TessaZ: jo a szo, teso!
(Ez biztos valami filmben volt. De teljesen egyetertek.)

Hétkilenced 2019.02.16. 16:56:31

@VV Erőlegény: szerintem mind arra készült, hogy kapnak szponzorruhákat, ahogy az előző évadokban, csak itt épp semmi nem volt, csak a cipős.

MacákékIcukája 2019.02.16. 16:58:46

@szánentáli: megneztem, koszi a linket. Vegre feny derult az ominozus "pacsira" is :D

Tökös... 2019.02.16. 17:01:34

Monica Lewinsky nem jó példa, neki mindíg tele va szája.... ( röhögök )
Azt ugye tudjuk hogy Zsu közönséges és buta, a szavak jelentését nem érti...
A piros magas sarkúban ugy közlekedik mint az Emu...
Szoval ideális nő.....

Tökös... 2019.02.16. 17:03:20

Nem tudom miért de Zsúról a rabszolgasors jut az eszembe...
A nézők szabadon akarják engedni....

szánentáli 2019.02.16. 17:06:11

@VV Erőlegény:

Öööö. Ez nem rég elhangzott, 3 fehér ingje volt bent, és mind egyformán állt :)

Na most én az egyetemi vizsgáim alatt az érettségi kosztümöm felsőjébe + fehér blúzban nyomtam, a szerintem túl rövid szoknyát azonos szintű nadrágra cseréltem.

Na most ha én ide beköltöznék, és 3 hónapig a gagyi érettségi/egyetemi vizsga szerkómban kéne lenni, egy hét múlva feladnám! Ha Gucci kosztümöm lenne, azzal is feladnám. Miért kéne "otthon" kosztümben, fehér blúzban szenvedni?

Tökös... 2019.02.16. 17:07:38

Tudom még sorolni Zsu szimpatikus tulajdonságait....
Esküszöm elforítottam a fejem mikor hagymát vágott, és megmaradt az 5 újja....
Gyanítom egy szendvicset nem tud otthon megcsinálni...
Az nem létezik hogy csajba van ekkora balfasz...

Maximista vagyok 2019.02.16. 17:25:55

Pákk! Jó a poszt Hektor, köszi :)

bel ami 2019.02.16. 17:31:39

@TessaZ: @iTink:
Jó, hogy van még itt néhány, ki
fehérek közt európai.
Ki beszélgetni jött ide,
Nem Zsuzsut gyűlölni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 17:56:44

@szánentáli:

Természetesen már az első kérdés buzis :broááááh

Zsótikám heterókat lécci hanyagold ilyenekkel.

Gia 2019.02.16. 17:58:28

@szánentáli: Képzeld én is pont így jártam,nem voltam valami emelkedett hangulatban,de az,hogy Roli visszaírt feldobta a napomat. :-) Tök aranyos.

.iIi. 2019.02.16. 18:06:00

@TessaZ: "Miért Zsú? Szánalom, sajnálat, együttérzés. Nem szokásom belerúgni a földön fekvőbe."

Én ezt tartom szomorúnak. A többivel egyetértek, de szanalombol szavazni... Ez egy játék, amit szerintem nem a legszanalomra meltobbnak kellene megnyernie.

Angora Cardi 2019.02.16. 18:08:33

Gyűrűk ura, "fussatok bolondok" by Gandalf nyomjátok meg a tv kapcsolót

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 18:12:21

@.iIi.:

A külföldi X-faktorokban is a ronda de valamennyire énekelni tudó fellépőkre szavaznak inkább, a szépek szopnak rendesen.
Roli ott baszta el hogy túl magabiztosnak érezte magát, nagyon benézte ezt a Zsus témát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 18:13:42

Zsoltikám hova rókázzak ?
Konkrétan szexuálisan zaklatod a Rolit az interjúban, f*szért kell ilyen kérdéseket feltenni hogy melyik fiú tetszik neki ?
Radiátoroknak mindent lehet ?

Angora Cardi 2019.02.16. 18:14:19

Lacika live-ban Adri, Reni a lekvároknak üzent, beszéltek Rolival, de még nem tudtak találkozni.

MacákékIcukája 2019.02.16. 18:17:13

@Angora Cardi: pont nemreg gondolkodtam azon hogy megint meg kellene neznem, imadom!
A live-ot en is lattam, a vegere kb oda is ertem :D Mit mondott Roli?

argo001 2019.02.16. 18:18:22

@szociál: A Maunika sóban kellett volna elagyabugyálni.

Angora Cardi 2019.02.16. 18:21:30

@MacákékIcukája: Nem volt ott Roli, csak Lackó meg a pipik. Én is küldtem biztató üzit Rolinak de még nem válaszolt :D Ú én mindig megnézem, másnap az ismétlést is. Nagyon szeretem. Főleg Andy Serkis-t, szuperjól játssza Gollamot.

MacákékIcukája 2019.02.16. 18:29:55

@Angora Cardi: jaja azt lattam, ugy ertettem, hogy mit beszeltek Rollerral... :)))
Biztos csaladdal es baratokkal van... gyanitom hogy mostanra mar ellepik az uzenetek :D
En is imadom, ez az a film amit a legtobbszor megneztem es sosem tudom megunni. Megvan diszcsomagolasu extended version-ben mind a 3 resz <3

Angora Cardi 2019.02.16. 18:32:57

@MacákékIcukája: ja úgy :) Nem részletezte csak kérdezte valaki beszéltek-e már tegnap óta, erre mondta Lekvár hogy igen. Érdekes a kiesettek igazi zsu ellenes ligát alakítanak szinte.
Óóó de irigyellek a díszcsomiért... Én csak nézem bármikor és bárhol adják, olyan ez mint a Kedvencek Temetője. Érdekes azt pl elsőre utáltam aztán egyik éjjel leadták és nagyon tetszett, azóta meg folyton nézem már várom a felújított verziót :D
Kellene már valami új a Gyűrűk és a Hobbit után, mert ezeket lassan kívülről tudjuk :D

Angora Cardi 2019.02.16. 18:41:18

@MacákékIcukája: Láttam tőled egy régebbi hajrá Adrit. Adri tök laza kint. Mosolygós, teljesen korrekt, mindenkiről PC-n nyilatkozik. Lackóval teljesen nagy a barizás, semmi harag a párbaj miatt. A Lackó insta live-jában van fent ha van instád és meg tudod nézni :)

moletty 2019.02.16. 18:49:04

Egy nagy büdös lófaszt ! VV Évit őt igen ! Őt lehetett támogatni akár megszánásból ! Mert egy egyszsrű de valóban jótét lélek volt ! (perzse tönkretette a nyerés de most ez nem érdekes)
DE Zsút Zsút szánni baszdmeg ? Pfföhhhhj ! Az egy dlog hogy szefós és semmihez se ért !
Ezért még lehetne vele együttérezni !
De az már baseball ütőért kiált hogy ah bármikor nem neki adnak igazat akkor rögtön besértődik, megjegyzi és rosszindulattal telve visszaadja ( ha máshogy nem szóban mantrázva 1000x) ja és persze nyom egy sírást is hozzá....
MInden értelmesebbnek ( szefósokat leszarom) aki rászavaz azt kívánom : ÉLJ VELE BASZD
MEG csak egy albérletben ! De válasz közben nézzed a kibaszott tükrödet !!!
ÉN tudnék élni Rolival vagy Hunorral simán ! Még jól is érezném magam velük...
Anonimitás ? Élőben is megmondanám Neki is Nektek is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 18:58:03

@Hétkilenced: Üzenhetett volna a szerkikkel a családjának, vagy a keresztanyjának, hogy küldjenek neki be vagy 3 db nagyobb méretű inget.

Angora Cardi 2019.02.16. 18:59:28

@VV Erőlegény: cipo and baxxnak is van inge, kellett volna jobban szponzorálni a fiatalokat

Hétkilenced 2019.02.16. 19:14:02

@Angora Cardi: na tessék. Adhattak volna még a csajokra is csinos ruhákat, ahelyett amik úgy néztek ki, mintha kinőtték volna őket. Szerintem a feladatokon kívül csak a párbajokra kaptak ruhát.

Angora Cardi 2019.02.16. 19:17:43

@Hétkilenced: Igen elég szegényes volt a szponzorálás, vagy amit láttunk belőle. Párbajra is lehetett volna sokkal csinibb ruhákat adni nekik. De akkor Roli 3 egyforma szürke mackójára ez a magyarázat :D pedig a webshopban amit most kíváncsiságból megnéztem, sok fiatalos cucc van, kantáros farmer, stb, pólókat legalább láttunk rajtuk.

javier2 2019.02.16. 19:22:17

@VV Erőlegény: nincs humorod lovagolsz a három ingen.
amúgy ez a 3 inges sztori is kurva vicces volt de ma itthon a felnőttek elveszítik a humorérzéküket.
Érdekes minden gyereknek van humora de ahogy cseperednek sokan megtörnek és elvesztik.

@TessaZ: nem írtál eddig és ezt szeretném megköszönni , maradjon meg jó szokásod,
Amúgy zsben én látom mi lehet az új Kiszel Tünde!
Ugye azért Kiszel t. aprított a német rtl-en a tutti frutty showban, habár ahhoz zsnek kellenek az új mellek , és már onnan könnyű egyel feljebb lépni senkiből gold digger kirakat picsa lenni.

javier2 2019.02.16. 19:23:22

Veszprém megalázta a vardart azaz esemény nem a szefósok rendőrök buzik harca.

Hétkilenced 2019.02.16. 19:24:04

@Angora Cardi: kantáros farmert Reni kapott is a végére. Megjegyeztem, mert feltűnt, hogy végre nem bugyiban mászkál. Ott vészhelyzet lehetett. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 19:27:23

@Hétkilenced: Ah tényleg, ezt már elfelejtettem :D
Valami fehérneműs nem szponzorálja őket? Lányokra sokkal ízlésesebb fehérneműket lehetett volna adni, Adrinak egy fixen tartó melltartó stb, régen volt valami baci lingerie (ha most is van bocs, a reklámokat egyebeket általában némítom).

TessaZ 2019.02.16. 19:29:15

:) Nem sajnálom, hogy megszántam Zsút. Egyik villalakó se érdemel meg ennyi pénzt, mivel egyetlen feladatuk volt, szórakoztatónak lenni és egyiknek sem sikerült még csak viccesnek sem lenni. Legnagyobb hibám a témával kapcsolatban, hogy mégis évadról évadra megnézem. Ha már nézem, akarva akaratlanul valakivel szimpatizálok, ez lett a végén Zsú. Nem kérek elnézést mert szociálisan érzékeny vagyok. :) Remélem, ha megnyeri legalább kicsit boldogabbá tudja tenni az életét és elmegy pszichológushoz, sokat tudna neki segíteni. Legnagyobb hibája a lánynak, hogy nincs senki, aki kicsit terhelné az életben. Végre sikerült lekapcsoljam az email értesítésítéseket, szóval mindenkinek jó szurkolást kívánok a következő napokra és egy VV10 all starst. ;)

Hétkilenced 2019.02.16. 19:31:53

@Angora Cardi: egyetértek, terelgetni kellett volna őket valami alakjukhoz, egyéniségükhöz illő stílus felé, fehérneműben is. Látod arra nem emlékszem, utoljára a vv4-ből a poppy köntösöket jegyeztem meg. Meg később volt valami sapkás is, mert ha kellett, ha nem, többen is sapkában voltak még bent is.

javier2 2019.02.16. 19:32:43

@TessaZ: ha most balra nézel in vivo akkor van pink unikornis melletted?
vagy ha jobbra nézel egy hosszú utca ami felszívásra vár?
örülök hogy ilyen happy vagy námászté

sogeking 2019.02.16. 19:33:01

@Angora Cardi: Vivinek voltak valami furcsa fehérnemű kombinációi

Angora Cardi 2019.02.16. 19:36:19

@Hétkilenced: igen a sapkákba fülledt zsíros búrák kint bent éjjel nappal :DDD emlékszem :D
Pedig megérné bármelyik ruciboltnak csak havi 1x beküldeni pár új holmit nekik. Ők tudják ...
@sogeking: Igen, igen, ő kintről hozta, a hónaljig felhúzott bugyika alatt tanga, és a bikinifelső alatti pushup melltartó..

Angora Cardi 2019.02.16. 19:36:47

@javier2: mellettem egy pusheen macska van javi

sogeking 2019.02.16. 19:41:54

@Angora Cardi: a tangát, de felhúzom a fülemig, és ráakasztom

Angora Cardi 2019.02.16. 19:42:45

@sogeking: borati magasságokban vagy :D

MacákékIcukája 2019.02.16. 19:45:53

@Angora Cardi: igen, ezt en is eszrevettem, nagyon jofej. Tok jol reagalt akkor is amikor elvesztette a parbajt, Anikonak is siman megmondta hogy nem zavarja. Ezt nagyon birom/birtam benne, hogy barmi volt, kb megrazta magat es tovabbment. Csomo jatekot elvesztett bent es sertodes helyett csak nevetett a dolgon, nem ugy mint egyesek... :D Az utobbi jopar evad legjobb noi jatekosa volt, nem is tudom volt-e olyan akit nala jobban birtam (szerintem nem, biztos emlekeztem volna).

sogeking 2019.02.16. 19:47:20

@Angora Cardi: a legfölsőbb szinteken
ha nem lenne ennyire túlkoreografálva a műsor, inkább megnézném a saját öltözködési stílusukat
(lyukas zokni és egyebek)

Angora Cardi 2019.02.16. 19:47:46

@úgymond olvasó mmkk: Orlando eljegyezte Katy Perryt gondoltam érdekel :DD

Angora Cardi 2019.02.16. 19:53:02

@MacákékIcukája: Laza igen, nem reccsent meg, de valószínűleg nem is erőlködve ment be, hogy mindenáron ő fog nyerni. Visszagondolva, csak régebbi VV-kben drukkoltam időnként egy-egy női játékosnak, de a legutóbbi néhányban nem. Láttam sokan értékeltétek adrit, én néha kedveltem, néha nem, mikor hogy, nagyon nem fókuszáltam rá,
de tetszik mikor leírjátok páran miért volt jó karakter.

@sogeking: Azt a realityt vajon hogy viselné az értő közönség? :D

Angora Cardi 2019.02.16. 20:00:19

@úgymond olvasó mmkk: Válentinyre kapott egy nagy és ízléstelen virágot formáló gyűrűt.

sogeking 2019.02.16. 20:01:40

@Angora Cardi: én bírnám, ahogy Zsu stoppolja a zoknikat

javier2 2019.02.16. 20:01:52

@Angora Cardi: jah a kiégett pseudoarcher :P

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:02:27

@Angora Cardi: fúj már. több szempontból is. egyrészt, valentin napon eljegyezni? ne már. az majdnem olyan gejl, mint karácsonykor vagy szülinapkor eljegyezni. másrészt meg, virág alakú gyűrűvel? ehhhh

MacákékIcukája 2019.02.16. 20:04:22

@Angora Cardi: pontosan :) igen, elegge megoszto volt. Engem is megosztott sajat magamban :DDDDDD Az utobbi evadokban nagyon alja noket valogattak be, ugyhogy Adri kb feludules volt. Taktikazni is szeretett, nem gorcsosen tette, szart a farmra is :D Nekem is tetszik amikor masok leirjak :D engem egyedul az zavart, hogy nem volt kovetkezetes a hazudgalast illetoen, de ott egye a fene. Igy is nagyon messzire jutott es ra sem ugy gondolok a kiesese ota hogy "na vegre, ettol is megszabadultunk". Sajnaltam is hogy mennie kellett, de ez van. Roli nagyobb kedvenc volt szamomra.

Angora Cardi 2019.02.16. 20:04:47

@javier2: de mecsoda gavallér nemde? :DDD :P
@úgymond olvasó mmkk: celebek és jueszéj van még kérdés? :D
@sogeking: szép látvány lenne :D odavarrná az ujját a zoknihoz

Angora Cardi 2019.02.16. 20:07:42

@MacákékIcukája: igen kicsit belekavarodott a saját hazugságaiba a magyarázkodások meg sok volt :D Nekem azt hiszem a szív csapihoz csapódása miatt sem volt igazán fókuszban.
De tudod mi a vicces, Lekvárral tökjól elvihorásztak kint, bent meg ment az adok kapok. Azt mondta még Adri, kit vitt volna mást, Hunort kihasználta, Rolit szerette, maradt Lekvár, Lackó meg helyeselt, hogy így van ez. Bent is így kellett volna és ha negyediknek Roliékhoz áll, jobb műsort adtak volna és több esélyük lett volna csillámosok ellen.

javier2 2019.02.16. 20:08:35

@MacákékIcukája: teljes ekg...
volt azért pár értelmes csaj a vv-ben és esélye sem volt
mi is gondoltuk hoznak majd egy nőt akire tényleg azt mondjuk nah tessék!
nem hinném hogy zsura gondoltunk...
de ugye a tanu című filmben is mi a citromból is tudunk narancsot csinálni . S most én kérek elnézést.
Többszörösen áthallásos.:P

sogeking 2019.02.16. 20:22:09

régi női játékosokból hirtelen Pandora fogszabályzója ugrott be :)
amúgy személyes kedvencem Kinga az attilás szériából

Angora Cardi 2019.02.16. 20:25:55

@sogeking: Baukó, Kinga, Fanni, őket meg lehetett jegyezni
Pandorára nem emlékszem.
Na de Tordas!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:26:44

@Angora Cardi: katy perry jobbat érdemelne. ha férfi lennék, gátlástalanul megkérném a kezét, amikor nem rövid és szőke a haja éppen.

sogeking 2019.02.16. 20:28:47

@Angora Cardi: Baukó*Alek forever,
legjobb zuhanyzó - napraforgó Anikó :):)
ne legyél kultúrbarbár, inkább szavald el te is a Darvas Kis Kelement, most.

Angora Cardi 2019.02.16. 20:31:54

@úgymond olvasó mmkk: végül is ha innen nézzük Orlando is jobbat érdemelne ettől az ordas Katytől úgyhogy valószínűleg megérdemlik egymást :/

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:32:04

@sogeking: van az unconditionally c. számához a videoklipje. abban istennő. mostanában nem annyira.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:33:10

@Angora Cardi: orlando leginkább lóf@szt érdemel a hátsó felébe. köszönöm, hogy ezt megoszthattam.

Hétkilenced 2019.02.16. 20:36:07

@Angora Cardi: jujj tényleg, pedig első kieső volt vagy hogy. Én szurkoltam Anikónak is, Dorkának is, Zsunak, a jogász Eszternek, még Verának is az Attilás szériából, míg meg nem kattant. Na és az első vv-ben Györgyinek.

,, 2019.02.16. 20:38:16

@sogeking: ketten voltunk a Kinga fanklub

sogeking 2019.02.16. 20:40:44

@Angora Cardi: hozzájárulásod a kultúrához vitathatatlan, legközelebb állítsd kicsit feljebb a mikrofontot

Angora Cardi 2019.02.16. 20:42:09

@Hétkilenced: Tordast bent lehettt volna tartani tovább. Asszem visszakeresem hátha fent van valahol a részeket amiben játszott.
Én is Attilás Verának :D Meg az anyuka zsuzsinak fuj de utálta mindenki :D

Angora Cardi 2019.02.16. 20:43:23

@,,: a link? nyugdíjas rendezvényen mámó mondja a Darvas Kis Kelement
@sogeking: rendben drága fijam Bendegúz

Angora Cardi 2019.02.16. 20:45:30

@úgymond olvasó mmkk: Te is ovis voltál még mint reni akkoriban? :D

sogeking 2019.02.16. 20:45:30

@,,: igen, Szandika után Kingából volt a legtöbb féle avim :)

Angora Cardi 2019.02.16. 20:46:11

@,,: Kevin Baconos én mmkk várom
@sogeking: ó a kamionsoros szandika...

Angora Cardi 2019.02.16. 20:50:36

@,,: sejtettem
@úgymond olvasó mmkk: :D én is épp annyi múltam most :D ma mondta valaki (hehe)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:51:49

@Angora Cardi: nagyon kedves lehetett az illető, aki ezt mondta :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:53:16

@Angora Cardi: abban a szériában is győző vezette a BV-t a wikipédia szerint (ott néztem meg, mikor volt pontosan a vv4)

Hétkilenced 2019.02.16. 20:53:29

@sogeking: @Angora Cardi: ó, hát Szandikát nem igazán kedveltem akkor, de vitathatatlanul fontos része volt a vv4-nek. Mit nem adtam volna most egy szandikáért!

sogeking 2019.02.16. 20:55:02

@,,: igen, meg van, ahogy szopogatja az üveget a dzsakuban :)

Angora Cardi 2019.02.16. 20:55:34

@úgymond olvasó mmkk: győzőt bár kilőnék az űrbe..
@Hétkilenced: ugyehogy visszasírjuk? :D
@,,: hehehe:D

Costanza 2019.02.16. 20:56:45

@moletty: @javier2: aww kis bullykak.. nem tetszik ha titeket bullyznak ugye? eljott a kis onerzet talan? decuki.
:D

Maximista vagyok 2019.02.16. 21:01:11

@Costanza: élvezed ha beleállhatsz valakibe mi te picsa? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:05:24

@Maximista vagyok: te, idefigyeljmár, tegnap akartam mondani valamit norvégiáról, de elfelejtettem

Angora Cardi 2019.02.16. 21:07:14

@sogeking: sőt vica versa történt a lamúr

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:08:01

@Maximista vagyok: ja, tudom már. nem bírnék annyi tengeri biszbaszt enni, mint amennyit ott kellene

javier2 2019.02.16. 21:09:40

@Costanza: egy idióta vagy a kretén haverjaiddal együtt .
Jó tanács járj be suliba(ne ugy mint zsu mert csak a vaginád árulhatod jenért Skóciában) tanulj menj egyetemre változz meg mert egy rosszindulatú ribanc vagy ami adódik abból hogy csúnya is vagy. Sajnállak.
Mobilos és ibsen testvéreiddel együtt átpörgetlek.
és hogy egy itteni kommentárs nickjét átírod pink figurával , az életedben még megismered saját bőrödön a laphámcarcinoma kifejezést , mert pont az ilyen rosszindulatú tiszta szív szarokon jön ki mint te.
Napról napra veszted el az értékedet...... ezt soha ne felejtsd el(de el fogod mert buta vagy).

és kicsit profiloztalak :csonka család (apa nélkül nőttél fel)alsó közép osztály mellek nélkül bocs
mindig csücsörítesz a telefonba "OOOOOOOOOOO..." de szánalmas

javier2 2019.02.16. 21:11:04

mehetsz vissza a FB-re pinkribanc :PPPP

Hétkilenced 2019.02.16. 21:11:41

@sogeking: igen, emlékszem. Kedvenc jelenetem volt gombi kisgatyában "kusslegyen" rendreutasítása. És tényleg kuss lett utána. :D

sogeking 2019.02.16. 21:20:31

@Angora Cardi: enni kéne egy kis pácsót

Angora Cardi 2019.02.16. 21:26:29

kvíz: Olyan vagyok műszempillanélkül, mint a mell bimbó nélkül.

javier2 2019.02.16. 21:29:14

@Angora Cardi: pufi most olvastam miket kaptál , adtam nekik
de tudod ezek 12-14 éves trollok
de nekem a pufi nyuszit ne bántsa senki sem:))))

Angora Cardi 2019.02.16. 21:32:19

Csináltam rendes kvízt de ne guglizzatok:

Ki mondta?
1. Én nem vagyok sem szent, sem szentfazék, sem egy erkölcsi bizonyítvány.
2. empátiaszavazás
3. Kiviszlek és kinthagylak a gheccibe.
4. Elszállt vele mint a ló.
5. Csicskageci

Angora Cardi 2019.02.16. 21:35:11

@javier2: köszönöm, egy lovag vagy, hogy az említett adatlapjáról idézzek "koszi a supportot"
Elég megnézni az adatlapját, egy rendes kommentje nincs csak a kötözködés.
Amerikába szakadt kivagyi lófaszjóska rokonaimat juttatja eszembe, akik a leghülyébbek voltak mindig a családban, ott meg megszaladt az önbizalom, azóta is mindenki rajtuk röhög minden családi összejövetelen :DD

Angora Cardi 2019.02.16. 21:36:41

@,,: @úgymond olvasó mmkk: még várok egy két tippet hátha mások is

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:37:02

@úgymond olvasó mmkk: nem kell enni, van csirke is meg majkrem dogivel :D

sogeking 2019.02.16. 21:37:35

@Angora Cardi: megyek a felzárkóztató csoportba :(

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:38:12

@Angora Cardi: tíllláááááág? lyulyci, de ügyes vagyok!

@MacákékIcukája: az a baj, hogy még az illatukat se nagyon bírom elviselni :D

Angora Cardi 2019.02.16. 21:38:44

@sogeking: ne már, azt hittem ezek jellegzetesek :) legalább egy próbát

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:39:33

@Angora Cardi: @javier2: bocsi skacok h nem reagaltam elobb csak kozben nekialltam tanulni...

Angora Cardi 2019.02.16. 21:39:33

szavazzátok meg mikor mondjam meg a megoldásokat

Angora Cardi 2019.02.16. 21:40:32

@MacákékIcukája: :) ne viccelj, reagálsz amikor van időd

javier2 2019.02.16. 21:40:40

@Angora Cardi: beprofiloztam őket meg is írtam nekik
kezdő trollok csak azért vannak itt hogy szétkúxxxx a blogot.

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:40:45

@úgymond olvasó mmkk: eleg keves nyitott pult van a boltokban, es nem szaglik szerencsere :D a birka ezerszer rosszabb es abbol is sokat esznek *bloeh*

sogeking 2019.02.16. 21:40:45

@Angora Cardi: á, az előbb azt hittem, a tíílláág is valami játékos volt :):):):)

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:41:19

@Angora Cardi: jaj de kedves, koszonom a megertest! :D <3

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:42:58

@MacákékIcukája: bah, a birka tényleg rosszabb a biszbaszoknál :D

Angora Cardi 2019.02.16. 21:43:38

@javier2: :DDDDD olyan vagy mint Dr. Spencer Reid

Angora Cardi 2019.02.16. 21:44:09

@sogeking: téged is az őrület kerget? :D

2019.02.16. 21:47:01

Megnéztem a tegnapi bv-t és meghatódtam. Megkönnyeztem ezt az embert. Szerintem ő játszott szívvel. Azt kell mondanom le a kalapal a tegnapi párbaj és bv előtt. Baukó is nagyon kulturált és emberi volt. Olyan mintha nekik Roli lett volna a kedvenc. ennyi emberséget egyik kiesett se kapott mint ő.

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:49:53

@Paic Róbert: ekg ekg ekg!!!44! En is ugy vettem eszre, hogy a ket musorvezeto csaj nagyon szerette. Nagyon nagy szive van Rolinak.

@úgymond olvasó mmkk: gusztustalan, elhanyom magam ha tiz meteres korzetben megerzem a szagat:D

javier2 2019.02.16. 21:52:28

@Paic Róbert: én nem láttam , de hogy így elmondtad megnézem.
úgy gondolom ilyen vv még nem volt , ha zsu nyeri a többi lakó ellenszenve fogja kinyírni
ne legyen így
de hatás ellenhatás törvénye.
Zsut szereti őszintén valaki akikkel bent volt?azért kérdem mert nem láttam semmit csak amit ti közvetítetek.

Angora Cardi 2019.02.16. 21:53:34

Kaptok egy bónuszt, ez ingyen lesz:
Ez nekem a elvemmel szembe van.

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:53:53

@javier2: nezd meg, sirni fogsz rajta garantaltan, tobb video van

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:55:59

@javier2: szar lehet annak, akit senki nem szeret őszintén

,, 2019.02.16. 21:56:22

@Angora Cardi: nem tudom:(
az egyetlen vv idézet ami megmaradt bennem a trakitól van, szívd ki a földből a vetőmagot
(BJ közben)
ezt valamiért megjegyeztem:)
Meg ez: Okkal vagy okvetlenül?
:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:57:15

kihagytátok a legjobbat: felkérdezlek szabályosan nyelvvel.

,, 2019.02.16. 21:57:16

@Angora Cardi: és természetesen a mostaniból: LEKVÁR

sogeking 2019.02.16. 21:57:59

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk ennyi pénzért én is elviselném :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:59:06

@sogeking: nem a villalétre gondoltam, hanem általánosságban :)

,, 2019.02.16. 21:59:08

még 1: az őskor az egy mendemonda:)

javier2 2019.02.16. 21:59:09

@Angora Cardi: mert általában aki nyert azt bírták illetve elfogadták (illetve anélkül nem lehetne nyerni) :))
ez sztem az rtl hidrogén bombája ránk :)

javier2 2019.02.16. 22:01:28

@úgymond olvasó mmkk: sztem első ilyen vv hogy a tök esélyes a periférián van .
csak érdekből fognak haverkodni vele.

SzabadEzANév? 2019.02.16. 22:02:14

Peti elé oda merték tenni a pénzt, Győző elé csak széfben merték :))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:02:54

@,,: super, ezeket ki is húzom a bónuszkérdésekből gyorsan :D
meg az őskort is :D
@úgymond olvasó mmkk: meg ezt is
eh kereshetek új bónuszkérdéseket :D

@javier2: igen most arra hajazunk, hogy a minden volt társa által utált lesz a nyerő

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 22:03:19

@javier2: Hunci spanjai is előbújtak, az utóbbi hetekban lapítottak a nagy haverjukkal kapcsolatban, most meg, hogy közel a 36 milla, kampányolnak neki :)

Mók_Ica 2019.02.16. 22:03:25

sziasztok, rollernek csupa jót kívánok!!!!!!!!!!!!! megérdemelte volna a győzelmet..... de remélem így is nyertese lesz ennek a vv-nek!!!

Angora Cardi 2019.02.16. 22:04:22

aki nem figyelt: a 3. kiesése után nullázódik a szavazás és a 2-ből a nyertesre majd újra tudtok szavazni

Cimili 2019.02.16. 22:05:09

jóestét hv lakók! ma még látjuk rollert.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:05:31

@,,: á ne viccelj, keresek újakat :D

Mók_Ica 2019.02.16. 22:06:33

szívbéli öri-barik szépen és kedvesen fújnak egymásra, természetesen egymás háta mögött..... mert így kell szívből és őszintén játszanak....pfffffffff

greg arcára van írva, hogy biztos a saját győzelmében..... pfffff

Mók_Ica 2019.02.16. 22:07:32

@Cimili: szia cicus, olvastam..... mingyá írok is..... :))) egyébként ekg!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 22:08:02

@Mók_Ica: anutám, magas lóról lehet a legnagyobbat esni. csókollak :) :*

Cimili 2019.02.16. 22:08:24

@Mók_Ica: ok, ráérsz, nem muszáj most válaszolnod.

Mók_Ica 2019.02.16. 22:08:49

@Angora Cardi: köszi nyuszmusz..... ezt el is felejtettem..... jó, hogy szóltál :)))) tegnap már szavaztam.... hunorra

javier2 2019.02.16. 22:08:58

vagy kurva kevesen nézik ezt és annyira kevesen szavaznak erre a szarra hogy már nekünk égő :))))
szóval egy soroksárnál virtuál verbuválódott csilámpóni csapat trollból simán eldöntik a szavazást
persze csak akkor ha van szelfibot.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:09:02

Tényleg nem élvez bent egy percet sem zsu, görcsöl sír, Roli laza.

Cimili 2019.02.16. 22:10:17

@Mók_Ica: zsu csalódni fog, de nem fogja kb. érdekelni, mert sajnos viszi a zsét.:(

Mók_Ica 2019.02.16. 22:10:18

@úgymond olvasó mmkk: csókpuszi, pici lyánykám :)))) helyesen így hangzik az ő esetében.... magas csillámf@szlámáról lehet nagyot esni :)))) :****

Angora Cardi 2019.02.16. 22:10:34

@Mók_Ica: szivcsi mmkk anutája :)
@javier2: akkor csak a büki rokonok és szomszédok veszik a fáradságot idén? :D Az innen érkező szavikat nem veszik számításba.

javier2 2019.02.16. 22:10:55

@Angora Cardi: pufi meg nem görcsöl hanem cuki

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 22:11:31

@Mók_Ica: :)))))) ezzel a bölcs gondolattal teszem el magam valamikor holnap 10 óra környékére

jóccakát mindnek

Angora Cardi 2019.02.16. 22:11:40

cuncimókus sunája kilógott a lila tangeszből

Mók_Ica 2019.02.16. 22:12:38

@Cimili: olyan jó lenne, ha mégsem!!!!

zsu bekente a lábát is olajjal.....aztán csak a felsőtestéről készült a lenyomat :)))))))))))))))))))))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:13:28

@javier2: áh nem ér annyit :DDD
@MacákékIcukája: két lány ellen visszajött roli és őt mindig bántják provokálják

javier2 2019.02.16. 22:14:01

@Cimili: közvetlen rokonságomban ennél jóval nagyobb összeg hullott ki a kezeik közül...
zsu ha nyer komoly őszinte "tiszta szív " segítség nélkül kurva nagy szarban lesz.

Cimili 2019.02.16. 22:14:10

szefós zsu hozzányomta sellőhöz a forró ragipisztolyt, most mondja rollernek, h hülye a zsu.:DDDDDDDD

Mók_Ica 2019.02.16. 22:14:29

greg ismét bebizonyította mennyire szereti a szefos barátnőjét....... de azért felvette zsu csíkos gatyáját.......

Angora Cardi 2019.02.16. 22:14:43

@javier2: Nézed vagy vetítsek? :D

Zsu a ragasztópisztolyt greghez nyomta véletlenül, greg besértődött, nem vesz részt tovább a feladatban (gipszbábu készítés) majd kimegy és rolinak szidja a szívbéli barinőjét (HÁ!)

Cimili 2019.02.16. 22:14:59

@Mók_Ica: hámme ilyen hülyeeeeeeee.:DDDDDDDDDD

Angora Cardi 2019.02.16. 22:15:30

Saját magukról készítenek gipszbábut akihez utána fohászkodni kell :-O

Cimili 2019.02.16. 22:16:39

@Mók_Ica: eskű, az van rajta? nem is figyeltem:))))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:16:44

@Angora Cardi: majd a riportban a párbajon viselt ruhájában kommentálja a dolgot zuzána

javier2 2019.02.16. 22:16:46

@Mók_Ica: ezt most elképzeltem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Angora Cardi: pufikám közvetíts kérlek:) sokkal tartozok :)

MacákékIcukája 2019.02.16. 22:17:14

@Angora Cardi: nem is tudom miert kerdeztem :DDDDD jajszegiiiny

Mók_Ica 2019.02.16. 22:17:24

@úgymond olvasó mmkk: álmodj szépeket, jóéjt puszi!!!

@Angora Cardi: sskk nem rokonom zsu :)))))))))))))))))))))) a cuncikat csak véletlenül hívják mókusnak.... :)))))

Mók_Ica 2019.02.16. 22:19:20

@Cimili: a riportszobában :))))

@javier2: addig örülj, amíg nem látod sem őt, sem a végeredményt :)))

zsu tv-néző bábujának az arcán miért van sebtapasz??

javier2 2019.02.16. 22:19:54

@úgymond olvasó mmkk: jó8 és remélem megyünk még Avatar buliba :))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:19:54

@Mók_Ica: elnézést rossz vezetéknevet használtam kedves asszonyom :D
@MacákékIcukája: megint az igazáról kárál :/
@javier2: rendben profilozóm :)

greg a zsu bábuhoz, hunor a roli bábuhoz fohászkodik a pártfogoltak visszatéréséért
greg hiteltelen két perce szidta zsut a ragasztópisztolyért hogy "ez tiszta hülye bazmeg"

Mók_Ica 2019.02.16. 22:20:05

@Angora Cardi: az általános tv-néző bábuját alkották meg

tomi9425 2019.02.16. 22:20:08

Greg:... a sok jó amit másoknak adtam.
WHAT THE ACTUAL FUCK?????

Cimili 2019.02.16. 22:20:12

mé nem enged szavazni ez a vacak? gondoltam kipróbálom, h zsura szavazok, de jusse, mert akkor bezzeg elfogadná a szavazatom. csaltok zsottti???????????

Angora Cardi 2019.02.16. 22:20:39

zsu saját bevallása szerint érdekes - ööööö

javier2 2019.02.16. 22:21:04

@Mók_Ica: gondolom véletlenül valaki odalépett bakancsba

Angora Cardi 2019.02.16. 22:21:51

@Mók_Ica: saját sebes álla miatt ragasztott a bábura is... jézus:/
@Cimili: oh mily érdekes

Cimili 2019.02.16. 22:23:04

@javier2: :DDDDDDDDD
@Angora Cardi: a hülyéje nem értette a feladatot se.

javier2 2019.02.16. 22:23:12

pufi nyuszi folyamatosan simogatod a belsőm :)))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:25:43

@Cimili: SE... így van
@javier2: viccelsz? ilyen vérzivataros időkben egy lovagot meg kell becsülni főleg hogy a jóképű Hotchner ügynök a fasorban sincs mellette :D

Mók_Ica 2019.02.16. 22:26:04

@javier2: tippcsizek, te voltál vagy maximista :))))

@Angora Cardi: kis butus zsu.... összekeverte a bábu orcáját az állával... höhöhöhöhö (nem butus.... hanem hülye)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:27:49

@javier2: fővezér, a kapitány merre jár?

javier2 2019.02.16. 22:28:34

@Cimili: zsóti ráharapott a routerre gondolom a szája a tűzfal :P

moletty 2019.02.16. 22:31:00

Ez a retek Zsut úgy pofán basznám egy baseball ütővel.....
Hogy ezek ott hogy bírták ki ? Egy kizárást simán megért volna bakanccsal arcba rúgni !

javier2 2019.02.16. 22:31:15

@Angora Cardi: pufi hagyd már abba a kemény lelkem megtöröd :)

@Mók_Ica: á nem hinném hogy nővel vagy gyengébbel szemben maximista vagy én kicsit keményebben szállnánk ringben (de asszem maximista volt ) :)

MacákékIcukája 2019.02.16. 22:31:25

kisallatkert vagytok!

csak olvasom a kozvetitest, facepalmolok igy latatlanban is

Mók_Ica 2019.02.16. 22:34:51

@javier2: vagy Moletty kolléga :)))) vagy ketten..... :)))) de bárki is, jól tette

Cimili 2019.02.16. 22:34:53

na jellemző, h ez a hangos üvöltözős játék tetszik zsunak. kb.5 éves szint.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:34:59

@MacákékIcukája: Icukacica, igyekszünk humorba oltani a közvetítést.
@javier2: puhítalak fővezér :D

Ordító verseny, ki tud nagyobb decibelen ordítani.
Greg visított mint egy lány. Zsu szülei is hangosan beszélnek onnan örökölte. Úgy látom nyert. Roli Fradizott. Hunor ordítása mindenkit meglepett és röhögtek.
Most gyorsfutás van, de zsu persze nem tudja hogy kell.

moletty 2019.02.16. 22:35:08

Megnyerte a szefos az ordítást és büszke rá :D :D
A szüleitől örökölte aszongya :D :D

Angora Cardi 2019.02.16. 22:35:43

@Angora Cardi: greg mint egy igazi profi aerobicos tolta

Angora Cardi 2019.02.16. 22:36:01

@moletty: mit lehet erre mondani....

Angora Cardi 2019.02.16. 22:37:01

@Angora Cardi: neki köszönheően nyertek mert zsu nem jól csinálta csak topogott

Cimili 2019.02.16. 22:37:32

@Mók_Ica: éééés télleg zsu csíkos gatyója van rajta.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:37:32

@úgymond olvasó mmkk: ú basszus, ne haragudj, ez lemaradt ma, elég zúzós napom volt. holnap átbeszéljük Norvégiát, lazább napom lesz :)

Hétkilenced 2019.02.16. 22:38:12

Nem véletlen, hogy senki sem bírja már elviselni. Mikor Rolit kellett parodizálni, Hunci bement Roliékhoz, mert egy ideig próbálkozott, de Zsu egyszemélyes színházat tartott. Most Greget szarta le, mikor béna is hozzá, és megint páros feladat. És ezt visszaszavazták. Greg amúgy egyre szimpibb, hogy végre látványosan játszik.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:38:37

Mi Molettyvel most megyünk a villához ki tud nagyobbat hugyozni versenyre.

moletty 2019.02.16. 22:38:54

még mindig greget érzik nyrőnek !!! Uristen milyen rendezvenyen vannak ezek ???

moletty 2019.02.16. 22:39:27

Szavaztam Hunorra ! Baszodjon meg minden szefos kurva

Angora Cardi 2019.02.16. 22:39:59

Fiúk beszélgetnek a dohányzóban, mi lesz ha roli esik ki, hunor akkor maradni sem akar, de roli felvilágosítja, akkor több esélye van nyerni.

Párbaj utáni fogadtatás, bulika jön.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:40:27

@moletty: pacsi :) Hajrá Hunor! Bár te is meg én is tudom hogy mi lesz vasárnap.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:41:15

zsu visszatér, greg forgatja öleli, megcsináltad, vígszínház a sellő
hunor csak áll bénultan

Cimili 2019.02.16. 22:41:40

ilyen undoríztó hazug kis görcsöt, mint ez a greg!!!!!!!

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:41:50

@Cimili: most hogy Roli ment, beállok az exzsaru mögé :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:42:13

zsu panaszkodik hogy reni és adri ott voltak és nem neki drukkoltak sírás kerülgette csalódott blabla

Mók_Ica 2019.02.16. 22:42:58

zsu vajon miért várta, hogy renyhe neki szurkoljon?????????????????? lassan írom, hogy később zsu is el tudja olvasni: i-di-ó-ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:43:12

@moletty: ha gondolod fel is mászhatunk a kupola tetejére ott meg majd eldöntjük miképp gyalázzuk szét őket :D

javier2 2019.02.16. 22:43:13

srácok csajok jo8
akikkel ugy vagyok csóki
többieknek meg nem csóki
:PP

Angora Cardi 2019.02.16. 22:44:03

kaptak szalagot mint a szépségversenyen indulók, vvgreg vvhunor vvzsu felirattal
top3 bulika a két csillám énekel táncol
hunor kint ácsorog és néz néz az ég felé, pezsgőt kortyol - és greg nagyon megértő hisz ő is így befordult volna fordított helyzetben (ha!)

Cimili 2019.02.16. 22:44:09

@Maximista vagyok: állnék én is, de zsottti nem engedi, h szavazzak.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:44:45

@javier2: akkor csóki és jó8, vetítek legyen reggelire olvasnivalód :*

javier2 2019.02.16. 22:44:51

azért nem zsunak szurkoltak mert értelmes ember ilyen zsu tipus embereket kerülik
persze ha a családodban van hát akkor megszoptad :)

Hétkilenced 2019.02.16. 22:44:52

Jujj Hunci de cuki! Hajrá, nyerd meg!

Angora Cardi 2019.02.16. 22:46:19

@javier2: na igen de szefós kislány még ezután fog nagyokat meglepődni

Mók_Ica 2019.02.16. 22:46:44

@javier2: jóéjt :))) csókpuszi!!!!!!

@Angora Cardi: :))))))

Cimili 2019.02.16. 22:47:00

@Maximista vagyok: nem, pedig eddig mindig. holnap törlöm és újra telepítem.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:47:01

Róland bábtól búcsú a nyugiban. Hunor neki adja a szalagját.

Greg fakanalat hoz a kezébe. Ezt nem szeretném kommentálni.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:47:20

A csiga mi a faszról beszél?

Cimili 2019.02.16. 22:47:38

@javier2: zsu mentes szép álmokat! :)

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:47:39

Emberek, egyszerűen hihetetlen itt mennyire EKG van sokakkal nekem is. Pont ma a villamoson gondolkodtam, hogy életemben először írok egy VV-snek, hogy szarja le, a gyökerek szavazzák meg Zsút, etc. De úgy látom, hogy mások is megtették, ettől függetlenül én is írnék. Szeretném megkérni a kollégákat, hogy linkeljék már ide az FB oldalát, elvileg megtaláltam, de azért félek, nehogy már valaki másnak írjam, az meg full retardáltnak nézzen. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 22:48:08

@Maximista vagyok: miután végig fikázta rolit, előadja micsoda ember volt roli - óriási az ürge amit az utóbbi időben levág, elképesztő

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:48:09

@Cimili: próbáld hogy csak a gyorsítótárat törlöd.

Mók_Ica 2019.02.16. 22:48:58

greg fakanalat a roller baba kezébe..... és okoskodik..... gregnek is írok egy üzenetet: csillámf@szláma vagy és láttuk mennyire vagy őszinte..... hát nem annyira, mint amennyire gondolod magadról.... egyébként meg legyen a zsu a legjobb barátod kint.... ne tudd magadról levakarni!!!!!!!!

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:49:04

Greg osztja Rolibabát, hogy fogyjon le? És ő mit fog csináltatni a hab testével? Fejcsere lesz? :D

Hétkilenced 2019.02.16. 22:49:21

Zsunak a búcsúzáskor nem jött ki könny a szeméből. Bezzeg bármilyen indokolatlan esetben!

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:50:10

@Hétkilenced: A bentiek mondták, hogy karácsonykor sem nagyon pityergett. Milyen meglepő. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:50:16

Greg még azt is mondta ha lead 20 kg-t roli akkor nyerő lesz.

Zsu reméli ő nyeri. Miközben Hunor még a barátját könnyes szemmel búcsúztatja magában.
Zsu megy a bábuhoz, azt mondja: "néha nem azt mondom nagyon megtekerted az agytekervényeimet" de tanult pár dolgot rolitól, tényleg másfajta emberek vagyunk szia vigyázz magadra. és a birodalmi lépegető távozik

Angora Cardi 2019.02.16. 22:51:03

Hunor bevitte a roli babát a kanapéra és melléülve énekel átöleli :D Ez cukker.
Szefós csak ugrál a lufikka. Még Greg is szarik rája.

Cimili 2019.02.16. 22:51:26

mit kiabáltak kint te ütődött, h nő nyerjen??? csak rolit éltették te barom, láttuk a savanyú képeden is, ne hazudozzál már!! igaz, végig hazudtad a 3 hónapot, nagy gyakorlatod van benne.

Mók_Ica 2019.02.16. 22:51:28

zsu, vagy tanulj meg magassarkú cipőben menni vagy ne erőltesd a hordását..... borzasztó látni, ahogy mész benne......

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:51:29

Amit kérdez se hiszem el a büki szefósnak :) szavazzatok rá, hajrá, nulla a csaj minden értelemben!

Angora Cardi 2019.02.16. 22:52:20

@Cimili: rossz a hallása :D

Újra elmondja Bajusz hogy a 3. kiesése után nullázódik az app és a 2-re újra lehet szavazni.

BV: Csoki Reni Lacika Adri - győzővel

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:52:30

@Cimili: Micsoda? De hát ő az őszinteség királynője, hogy mered??? :D

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:53:15

Akkor én most eszek valamit :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:53:19

@Vérnyusszancska: a kagylóját meg a seggébe operáltatja

Mók_Ica 2019.02.16. 22:53:34

@Angora Cardi: most már csak azt nem tudom, hogy greg vajon miért tette rollerbaba kezébe :)))))

moletty 2019.02.16. 22:53:45

AZért a P.Petyának is kijár egy baseball ütő....
Birodalmi lépegető balettozott... csak lehúzta a feje :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:54:25

@Vérnyusszancska: Nyussz én megtaláltam de linkelni nem akarom itt, inkább elküldöm priviben ki tudja akarja-e nyilvánosságra hozni, oksi?

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:55:44

@Angora Cardi: Fúúú. xDDD
@Cimili: Figyi, én melletted állok. Együtt már csak lenyomjuk. :D
@MacákékIcukája: Köszi ^^

Angora Cardi 2019.02.16. 22:57:07

@Mók_Ica: rejtett üzenet, ha lefogysz roli 20 kg-t lehet köztünk egy fakanál (!)

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:57:52

@Angora Cardi: Olvastam, hogy többen írtak, de írok én is. :D Egyfelől látom, hogy jól esik neki, másfelől meg az én lelkemnek is jót fog tenni, hogy végre egy érintettel közlöm, hogy mekkora fos ez a VV. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 22:58:47

@Vérnyusszancska: írtam én is de nem olvasta még

Hétkilenced 2019.02.16. 22:59:18

@Vérnyusszancska: ráadásul még az is. Lehet, tényleg az énb szerepre készül.

moletty 2019.02.16. 22:59:37

NYuszókánk nincs ma ? Vagy elkedvetlenedett a fasszopó félhülye bandától ( mobilos és a másik két kurva vagy buzi ) ?

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:00:43

@Hétkilenced: Akkor még szerencse, hogy a retek a II-re száműzte az a nívós sorozatot. :D Nem mintha a klasszik retket nézném még. :D

Hétkilenced 2019.02.16. 23:01:32

@Mók_Ica: azt mondta Greg, hogy mert mindig csak a főzés ment. He? Annyit láttunk belőle mint Lekvár vicceskedéseiből, amin a többiek sírtak a röhögéstől.

Cimili 2019.02.16. 23:02:55

@moletty: nem hinném, h elkedvetlenedett volna, holnap biztos lesz.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:03:00

Mi ez a győzike felszopás? Blőeeee

Angora Cardi 2019.02.16. 23:03:06

Lacika sukár, futottak még Csoki Adri Reni
Győző sokat tanult az elmúlt 3 szériából (blöe)

Cimili 2019.02.16. 23:04:21

mint egy tank, úgy megy abban a magas sarkúban.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:04:38

Zsuzsu természetesen magát írja előre. Mily meglepő. PFff

MacákékIcukája 2019.02.16. 23:05:27

Zsu pont olyan mint az a bolond Erzsike a Balazs Show-bol

Mók_Ica 2019.02.16. 23:05:35

@moletty: minibuli :))) de lesz jóidős-fagyizós is.... érdekel???

moletty 2019.02.16. 23:05:44

@Angora Cardi: Renyhének mekkora a picsája ! :) Adrika aranyos most is :)

Cimili 2019.02.16. 23:05:48

töröltem, újra telepítettem, de semmi javulás. mondom én, h zsotti keze van benne.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:06:19

Mennyi Queen szám megy ma az öfiben. :D Nem mintha panaszkodnék, végre ZENE :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:06:29

@Cimili: borzalmas, ugye? rossz nézni.......

Angora Cardi 2019.02.16. 23:07:04

Játék elején írtak időkapszulás leveleket most felbontják és felolvassák egymásét.
Zsu: 3 esélyest írt fináléra zsu greg reni
Greg: nem ártottam senkinek, döntöbe reni zsu és greg jutnak
Hunor: Hunor leveléből kihagyták hogy szeirnte ki lesz a top3 a kurva anyátokat zsolti

Cimili 2019.02.16. 23:07:14

@Mók_Ica: érdekelje csak, én bírom a búráját. :)

Mók_Ica 2019.02.16. 23:08:07

szánalmas, hogy a vv a legjobb greg életében.....

mit csináltak renyhe hajával.... teljesen elfogyott, elvékonyodott......

Mók_Ica 2019.02.16. 23:09:08

@Cimili: ezért kérdeztem meg :))))
@Angora Cardi: remélem te is csatlakozol a jóidős-fagyizóshoz :)))

Angora Cardi 2019.02.16. 23:09:21

@Mók_Ica: jah titokban szerelmes volt belé azért gyűlölte annyira? :DDD
@moletty: igen, adri sokkal jobban néz ki mint trampli renike

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:10:03

@Mók_Ica: Az a "professzionális" szőkítés eredménye. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 23:10:05

@Mók_Ica: még nem látom a jövőt :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:10:26

@Angora Cardi: azért gyűlölte, mert hetero :))))))))))))))

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:10:42

Reni mekkora hülye! :D ő meg a finálé... Persze.

Angora Cardi 2019.02.16. 23:11:17

@Mók_Ica: jah 30 évig mi volt az életében? és a kis buzikája? azt hittem minimum ő a legjobb az életében

Mók_Ica 2019.02.16. 23:11:40

@Vérnyusszancska: elbaTYta..... nem kicsit....

@Angora Cardi: deeeeeeeeeeeeeeeeeee..... kell jönnöd :)))

@Cimili: mmkk ekg és cupp <3

Angora Cardi 2019.02.16. 23:11:58

@Vérnyusszancska: professzionális :D
@Mók_Ica: a gyűlöletet egy hajszál választja el a szerelemtől :DDD

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:12:04

@Mók_Ica: naná, most is mentem volna, de nem fért bele a hétvégi programba, örülök hogy nyitva a szemem :)

Angora Cardi 2019.02.16. 23:12:42

Adri kommentháborúról beszél. Szia Adri!

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:13:15

Megengeditek hogy Győzit lenullázzam? :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:13:34

@Angora Cardi: ennyire őszinte ..... pffffff

aplikáció24-et kell letölteni...... ppffejjj győzi..... renyhe meg a másik..... nem sok eszük van.....

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:14:16

Erőltetett poénok. Megint ovi van faszom...

szánentáli 2019.02.16. 23:14:27

@Vérnyusszancska:

Szia! Ha minden jól ment, akkor elküldtem prviben :)

Mók_Ica 2019.02.16. 23:15:08

@Maximista vagyok: egyeztetünk, hogy mindenkinek jó legyen :))))
győzit mmkk nullázhatod :))))

lacika a mi véleményünket mondta el :))))))))))))))))))))))))))

szánentáli 2019.02.16. 23:15:21

@szánentáli:

Ó, látom más is megtette már, no nem baj :)

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:15:37

Reni hülyébb mint gondoltam...

Angora Cardi 2019.02.16. 23:16:15

Kiesettek nyilatkoznak:

Csoki sorrendje: nem tippel
Lacika: 3. Greg, 2. zsu, 1. Hunor
Adri: 3. Greg, 2. Hunor, 1. zsu
Reni: 3.nem mond tippet , 2. nem mond tippet, 1. greg - reni szerint nem ezek a fb és komment oldalak a mérvadók mert ő egész Romániát és egyebeket fellázított szavazni (elcsatolt területek megint lecsap)

Cimili 2019.02.16. 23:16:16

óbaz renyhe, maradtál te is hülye.

Mók_Ica 2019.02.16. 23:16:23

ha jól veszem le a testbeszédeket, csoki és renyhe szerelme nem teljesedett be.....

Hétkilenced 2019.02.16. 23:16:32

Na, ez egy vicces bv. Vaaagy bebasztam egy feles pálesztől.

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:16:37

Coming outolt a NAV arca :D nájsz!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:17:34

@Mók_Ica: két nap után kipukkant a lufi...

Cimili 2019.02.16. 23:18:20

adrit kérdezi almafasz, de a reni folyamatosan beleugat. blöeeeeeeeeeee

Mók_Ica 2019.02.16. 23:18:34

lacika fényesen világít ebben a társaságban, összeszedetten beszél..... tök jó

Hétkilenced 2019.02.16. 23:19:03

Szia Adri! Szavaznék rád, ha döntőben lennél, de így te is szavazz Huncira! Hagyd azt az akarnok picsát!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:19:30

Azért ahogy négyen esznek a tányérból megér egy misét, mindenki a tányérra feküdve, csámcsog szürcsöl, ujjat nyalogat - már csak a kés lenyalás hiányzott :/

Angora Cardi 2019.02.16. 23:20:25

@Cimili: mindenkiébe beleugat
jáj láttad azokat a hatalmas műkarmokat renin? gyézus

Mók_Ica 2019.02.16. 23:20:33

@Hétkilenced: a pálesz rontott (vagy javított :))) ) a humorérzékeden :))))

@Angora Cardi: sztem még parittya sem volt.....

@Cimili: mindig ezt csinálta..... és igen, blöeeee

Angora Cardi 2019.02.16. 23:21:13

Reni: kommenteket?! olyan kommenteket olvastak rólam! - renike basszon meg a kiskutya :D

Angora Cardi 2019.02.16. 23:22:00

@Mók_Ica: kiesés utáni napon bv-ben azt vallotta renáta hogy volt parittya
de úgy tűnik két napig mert annyika volt és semmike nincs már
csoki kurva kínosan érzi magát reni közelében

Mók_Ica 2019.02.16. 23:22:03

@Angora Cardi: pont kiverte a szemem.... szörnyűűűű......

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:22:31

Reni full hülye bazdmeg... Elképesztő. Ráadásul gusztustalan. Csak nehogy kiugorjon a kibaszott válla. Ha nem ugorna ki, majd segítek és ráverek egyet a vállára, szeretetből.

Hétkilenced 2019.02.16. 23:22:33

Lol most tűnt fel, hogy Csoki és Reni is selypít. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 23:22:36

Renike nehezményezte a róla írt kommenteket.

Mók_Ica 2019.02.16. 23:23:14

@Angora Cardi: akkor az nem sikerülhetett fényesen :))))))))))))))))

Angora Cardi 2019.02.16. 23:23:15

@Mók_Ica: Lacika mai live-jában a két csaj műkörmét csinálták épp

tomi9425 2019.02.16. 23:23:30

@Angora Cardi: csodálkozol? nekem az is kínos hogy csak nézem a tv-ben

Cimili 2019.02.16. 23:23:31

@Angora Cardi: láttam. :) enyém is kb ekkora volt ma, de lefeleztem. annyira zavart már a házimunkában, renyhe biztos csak a hatalmas valagát vakargatja.:DD

Angora Cardi 2019.02.16. 23:23:44

@Mók_Ica: biztos kiugrott a válla csoki meg nem türelmes típus

Mók_Ica 2019.02.16. 23:24:03

@Maximista vagyok: sztem nem is kell nagyot ütnöd :)))))

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:24:29

Reni :) szarjál sünt te ostoba picsa.

Hétkilenced 2019.02.16. 23:24:41

@Angora Cardi: jaja, Adri add át Reninek, hogy Zsut nagyon megcsapkodnám egy szaros strandpapuccsal, mégis szavaztam rá ellened!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:24:41

@tomi9425: nekem is, de már nem látjuk sokszor :)
@Cimili: El nem tudom képzelni a kacsódon :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:24:56

@Angora Cardi: adrinak is volt... azt nem is láttam....

Angora Cardi 2019.02.16. 23:25:17

Ma nincs Kedvencek Temetője, csak Arachnophobia. Jó lesz az is.

Angora Cardi 2019.02.16. 23:26:25

@Hétkilenced: Adri el is fogja olvasni :D remélem át is adja :-O
@Mók_Ica: jaja ő nem hadonászott vele

Cimili 2019.02.16. 23:28:00

@Angora Cardi: mé nem????? :)))))) ja és állandóan mellé ütöttem itt a laptopon, elegem lett.

Cimili 2019.02.16. 23:28:54

@Angora Cardi: kár, nem szeretem a borzongatósakat.

Cimili 2019.02.16. 23:29:32

@Cimili: nekem a kedvenc sorim a Suits. imádom!!

Cimili 2019.02.16. 23:30:28

@Angora Cardi: szok lenni mindig, reméljük Sixx apánk nem felejti el.

Angora Cardi 2019.02.16. 23:31:57

@Cimili: Nem tudom más típusnak vizionáltalak, de vicces, hogy erre nem is gondoltam volna :)

Angora Cardi 2019.02.16. 23:33:18

@Cimili: jaj ne :D Még nem láttam de nem is tervezem Ms Markle miatt :D
Én a bármiyen akármilyen és mindegy csak horror legyen filmeket szeretem. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 23:33:48

@Cimili: én már odaírtam hogy ugye lesz, gondoltam hátha beírja más is :)
@moletty: szivi :)

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:37:21

@Mók_Ica: Finoman fogalmaztál. :D
@Angora Cardi: :D
@szánentáli: Köszi neked is. :)

moletty 2019.02.16. 23:37:46

Aranyos ez az Adrika.... és nagyon a nőideálom :) valaki jól jár vele akit már előre írigylek :)

Jó éjt Tesvérjeim! :) Az erő legyen veletek, még egy napot leszünk együtt :)

Cimili 2019.02.16. 23:37:54

@Angora Cardi: jó ötlet, majd beírom én is. :)
Jó éjt a mindenkinek!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:38:58

@Cimili: jóéjt

Megyek én is jó8 barik.

Mók_Ica 2019.02.16. 23:42:21

pusszantás nektek :))) jó éjt!!!

2019.02.17. 02:31:14

Ahoj néktek.

A fagyira beneveznék ha lehet.

Mindenki nyugodjék meg minden nyúl értesült a mai eseményekről időben. Az egyiket sikerült is hazáig kisértenem vele. Komolyan mondom minden tiszteletem a poszt íróké. Ezt megnézni is büntetés de még leírni az felér egy rabszolgasorssal. Mondjuk sok O2-be is került.
Ma végre véget ér ez az egész és felszabadulhatunk a nyomás alól. Higgyétek el könnyebb lesz úgy túllépni az egészen, hogy nem látjuk őket egész nap. A VV10 végére még lehet, Zsut is szeretni fogjuk bár ebben erősen kételkedem. Na mindegy hétfőtől könnyebben fog mindenki felkelni mert elindulhat a felejtés öröme.

2019.02.17. 02:34:55

Napi szerelmetes hódolat nyulaknak. Hajnalban még erősebbek a hormonok. Ja ha van itt válóperes ügyvéd kérem jelentkezzen, mert VV10-re stipi stopi enyém lesz a nyúlszív. Csak mert romantika. Ja és felkészül Juhász Gyula.... :D

J.A.

TAVASZI LABDAJÁTÉK

Piros labdámat föl-fölhajigálom,
Most néked játszom, néked egyedül.
Által a halk, mosolyos violákon,
Szépséged kastélyablakán belül,
Ó nézd a labdát, álom-égbe szállón
Nem napsugáron, szemeden hevül
Szép fénye, mint eső után a márvány
Szüz tórul visszacsillan a szivárvány.

Ó nézd a labdát, hogy suhan zuhanva,
Mily fürgén szökken mindig újra fel!
Hajolj ki, hogy mosolyvirágid hamva
Libbenjen véle égi útra el,
Nevess, nevess, hogy száll s hull víg iramba,
Mig suhanása halkan énekel,
Nevess s ne tudd, hogy majd szétszaggatom már
Gyötört szivem virágos ablakodnál.

Nem kérem, hogy virágid főmre fonjad,
Csak mosolyogj ó, csak tovább ne menj,
Mert nagy, bús kedvem szürke verssé fonnyad:
Angyal nekűl mit érhet még a menny?!
Mert istene leszel bár bánatomnak,
Borba vetem sebekre mart szivem:
Ragadja vad folyója tépett labdám,
Mig sírok, játékot s szemet siratván.

Costanza 2019.02.17. 04:20:17

@javier2: mit irok at?? :D jezus.

teged amugy szeret valaki?
neha meghallgathatnanak... itt vannak barataid? szerintem meg a tobbinek is ijeszto lehetsz.
sztem menj fakat oleltgetni, hatha ott megnyugszol.
gyogyszert semmikepp.

2019.02.17. 04:26:04

Javier2 én speciel kedvellek és ez nem a sokadik meg nem valósult m...... élményem :-D van aki érti is majd.

katemoss 2019.02.17. 06:33:14

Sziasztok! Csak nálam nem működik az app? Este is probáltam szavazni, most is, de nem küldi el a szavazatom. Engedi bejelölni a profilképet, de utana lefagy..

Costanza 2019.02.17. 06:46:55

@Paic Róbert: mad as a hatter? mental breakdown? csak ilyesmire tudok gondolni vele kapcsolatban.

ficekence 2019.02.17. 06:59:43

@katemoss: Nálam is ez a helyzet, tegnap óta nem lehet szavazni. Majd letöltöm megint, akkor talán sikerül. Próbáld meg te is, aztán hajrá Zsúúúúú. :D

hereverő heverő 2019.02.17. 07:10:21

Lóreggelt. Csak búcsúzóul, azt hiszem ez az utolsó kommentem mielőtt szétszéled a társaság.
Puszik.
Pacsik.
Akit illet.
A többinek pedig mélységes megvetésem.

Sziasztok, jövőre veletek ugyanitt.

Sanda.Ipse 2019.02.17. 07:12:08

@katemoss:
én most próbáltam, de úgy jártam, mint te.

katemoss 2019.02.17. 07:13:16

@ficekence: próbáltam, de továbbra sem működik.. még a végén emiatt nem sellő lesz, aki először kiesik

Sanda.Ipse 2019.02.17. 07:14:33

@hereverő heverő: én is csak bekukk, de nem tudok szavazni. Nem erőltetem tovább:)
Hát szia!

Costanza 2019.02.17. 07:36:43

Kettosmerces jo reggelt. Na, ma eszunk utoljara fenyt. Legalabbis nagyon remelem.

gph.is/g/4owx2P4

2019.02.17. 07:44:59

Ja hát kicsim mi a baj? Nyűgősen keltünk? Tele a pelus? Nem kell a hiszti, a szobatisztaság tanulható. A kutya se szarik oda..... ja nem is a kutya se szarik rád.

2019.02.17. 07:46:38

@hereverő heverő: hali neked is, minden jót a következő évadig

@Sanda.Ipse: még ne ad fel teljesen

2019.02.17. 07:51:36

Na megyek kipihenem az éjszaka fáradalmait. Aztán nem ám veszekedni, kötekedni, mert ha visszajöttem szétcsapok. Csak lassan és tagoltan, óvatosan, tapogatózva.

bel ami 2019.02.17. 09:06:15

@moletty: Téged kellett volna kizárni innen, már régen!

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:12:10

@mrdel: még ha így is lesz a pénz nagyrésze Zsu édesanyjánál landol

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:21:35

Most nézem a tegnapi összefoglalót, és rájöttem, hogy nem fogok szavazni, mert nem tudok kire, annak ellenére, hogy azt mondom, bárki nyeri (gyakorlatban ez már csak Hunort és Zsuzsut jelenti) nem érdemtelenül nyeri, hiszen lehúzott a villában 106 napot, de:

1, Zsuzsura nem tudok szavazni, mert akármennyire is "őszinte" a játéka, ezzel a fajta nyers, de végtelenül egyszerű őszinteséggel, egy hatalmas mártírkodással nyakonöntve, nem tudok azonosulni.

2, Hunorral nem tudok azonosulni, mert a női játékosokat szexuálisan, egyszer használható módon azonnal eldobható játékszerként kezelt, de ezen felül végtelenített tujajátékot felmutatni tudó Zs kategóriás szépfiúi karakter sem tetszik. Ráadásul ennek egy finomított verzióját már VV Robin esetében láthattuk.

3, Annak ellenére, hogy a bennlevők közül taktikailag messze Greg nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt, nála meg a kétszínűség mértékét, valamint az őszinteség hiányát tartom vállalhatatlannak.

Azért ennek ellenére megtippelem a végeredményt %-kokkal (az én szavazatom nélkül):

Első körben: Zsu 60%, Hunor 35% Greg 5 %.

Második körben: Zsu 63 %, Hunor 37 %

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:34:28

Az ismeretlen néző szobra, bakker ez jó :-DDD

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:37:21

@VV Erőlegény: állítólag ha nem szavazol akkor is szavazol valakire

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:38:13

ha Zsu nyer én csinálom a wikipédia oldalát
stipi stopi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:39:58

@Ay Mama, Que paso: Ebből a választékból akkor a saját belső elveim alapján (semlegesként mindig az esélytelenebbre szavazok), Gregre kellene szavaznom, még gondolkozom. :-)

moletty 2019.02.17. 09:41:11

@bel ami: Köszönjük Emese! Végtelenül szar verseiden és eszetlen Zsú imádatodon kívül ennyit tudtál ideböfögni :)

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:42:44

@VV Erőlegény: ha nem szavazol nem nyersz Fuji fényképezőt
Aurélió és Laci alig 1 százalékkal győztek Zsófi és Anikó előtt

moletty 2019.02.17. 09:43:28

Jah és még egy : ÉN soha senkit ki nem záratnék sehonnan ! Vamzer....
A félszerzeteket sem !
(Oké a tisztán valami terméket reklámozókat igen, de az tényleg más eset)

moletty 2019.02.17. 09:44:18

@Ay Mama, Que paso: Egyszer jelezzen már élő ember ( aki nem Zsóti) hogy nyert egy ilyen fényképezőt !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:46:09

Zsuzsu ahogy fohászkodik az imeretlen nérőhöz, epic. Először is, egy seb az állán, egy piros karc (mintha vér lenne) az arcán. Aztán beletette az összes kreativitását a játékba, ami látszik a bábura tett szalagokon, és a bábu fején.... + a riportban utána, amikor "megmondom őszintén" jó volt beszélgetni az ismeretlen bábu nézővel, aki miatt nagy rendetlenség lett a hálószobában... OMG gyerekek! :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:50:08

@Ay Mama, Que paso: Szted kire szavazzak? Érted megteszem, mert kedvellek, már a VV7 éjszakai stream közvetírések óta, amikor előtte mindig fohászkodtál az Istenekhez, hogy adjanak aznap streamet az éjszakai baglyoknak. :-D

moletty 2019.02.17. 09:50:19

@VV Erőlegény: Zsú simán lehetne a "lány a szomszédból"....
Csak fél év után el kellene költözni mellőle! :D

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:51:10

@VV Erőlegény: és most képzeld hogy van 36 millió forintja......
4 kilométeres körben mindenki életveszélyben lenn attól függően, hol van éppen Zsu

moletty 2019.02.17. 09:52:43

@VV Erőlegény: Igazából taktikailag nagyon jól levezetted kire miért nem szavazol:EKG
De mint tudjuk ilyenkor már szívvel kell szavazni !
Hallgass a szívedre : szavazz a ????? (ritmikailag csak "Hunorra", rímileg egyik se :)

argo001 2019.02.17. 09:53:11

Egy szar műsor végén egy ennek megfelelő győztest várok.

moletty 2019.02.17. 09:53:56

@Ay Mama, Que paso: Elképzeltem, hogy kiáll az út mellől Pesten az autójával (amit vett a milliokbol) !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:54:17

A Roliék bábuján mi volt az a köldök alatti bekarikázott rész ? Olyan, mint egy Császármetszés... :-)

moletty 2019.02.17. 09:54:25

@argo001: Ebben nem csalódhatsz :)

moletty 2019.02.17. 09:56:20

@VV Erőlegény: És ahogy szefós megégette a spanját ? :D :D Az meg kirohant szidni Hunorékhoz :D ( "dehát nem volt szándékos" bezzeg amikor Csoki odadobta a csipeszt, akkor volt sírás rívás nyüszítés)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:56:26

@Ay Mama, Que paso: Ha kimondod/leírod a nevét kire, eskü megteszem! :-D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 09:56:47

én sem teszem vissza az appot. hunorra semmilyen körülmények között nem szavaznék, a másik kettőre meg nem akarok.

MacákékIcukája 2019.02.17. 09:57:59

@Ay Mama, Que paso: ijedtemben dobtam Hunorra 3 szavazatot

moletty 2019.02.17. 09:58:22

"Arról már évértékelő beszédében is szót ejtett Donald Trump, hogy őt Nobel-békedíjra jelölték, most azonban a jelölő Abe Sindzó japán miniszterelnökről derült ki, hogy nem magától, hanem washingtoni kérésre tett gesztust"
HA Trump lehetett Elnök USAban akkor még Zsúból is sok minden lehet....
JA nem, mert nem a TV2 favoritja...ezt elbaszta , nem lesz kormányszóvivő..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:59:48

@moletty: Biztos vagyok benne, hogy nincs jogsija, és nagyon lassan fogja tudni megszerezni, ha egyáltalán valaha. Addig pedig el fog fogyni ez a 36 milla. :-)

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:00:08

@VV Erőlegény: túl nagy felelősség ezt nekem eldönteni
innentől neked kell kell egyedül továbbmenni az úton
nehéz döntés, megértem hogy nem tudsz dönteni

Greg, a fél sellő, fél szellő és háromnegyed unikornis, aki párkapcsolatiban szerdától csütörtökig alárendelt szerepet játszik, de péntektől keddig domináns
vagy Zsu a fél bolond, félművelt, háromnegyed tíz, aki magának simán megengedi azt, amit ha mástól kap sír és hogyan képzelik azt, hogy őt
vagy Hunor a fél rendőr, fél teniszedző, akiről talán jobb nem is többet tudni, mint amennyit eddig

sok sí kert!

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:00:54

@MacákékIcukája: ezzel mondjuk lefedted a bükfürdői telefonboltos lányát
nem rossz!!

moletty 2019.02.17. 10:02:30

@úgymond olvasó mmkk: Ezt is teljesen megértem! Hunorhoz nyilván másként áll hozzá egy férfi mint egy nő: Mint barát szerintem teljesen rendben van. Bár a csajomat azért nem bíznám rá, ha két hétre elutazom.... vagy fene tudja inkább DE!
Hunorral kapcsolatban megjegyzem azért a nők is ludasak: leolvad a bugyijuk ha kicsit viselkedik velük. Hát ilyen a genetika :(