Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x104 - Az Utolsó Csata

2019. február 16. 09:51 - hektor_

Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai, ízelítőt kapunk Zsuzsu és Roli főzéstudományából: kézműves hamburger lesz az utolsó vacsora. Míg a párbajozók gyúrják a húst, Hunor Greggel bolondozik a nyugiban, egymást interjúvolják, a dolog nyilván a ma esti mérkőzésre van kiélezve, Hunor kérlek mondd el mit érzel azzal kapcsolatban hogy az öribarid kieshet a finálé előtt, kérdez fel a donna

„Olyan mintha én mennék párbajozni.”

Na.

1.jpg

Zsuzsu úgy vágja a hagymát, mint akinek életében először van a kezében kés, viszont ami jobban bosszant hogy a haját ott rázza szanaszét a tálak felett, amit a világ minden konyhájában betiltanék, legalább fogd már össze! Jó, össze is fogta, helyes. Kész a sajtos negyedfontos háromszoros adagjának megfelelő burgerpogácsa, amit pihentetés nélkül rögtön beletosznak a serpenyőbe - tegye fel a kezét akit meglepett, hogy atomjaira hullott sütés közben, aztán meg szarrá is égett. Zsuzsut és az orbitális kelést az állán meglepte, hogy Roli ilyen nagyot tud villantani a konyhában (?!?!?), 5-ből 4-re tudja értékelni a közös munkájukat, szerinte jól sikerült. Mutatom, mi sikerült jól:

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Anikó közben tájékoztat minket hogy kajaelrontás ide vagy oda, a Hogyvolték már annyit ugattak ránk az étel pazarlása miatt, hogy most akárhogy is van, bezabáltatjuk a szenes burzsét a bandával, ha a fene fenét eszik is.

Greg Rolival, Hunor Zsuzsuval ebédel, szóba kerül az Igaz Barátság mindkét oldalon, Greg szerint ő és Reni is sokkal jobban szerette a Zsut mint Zsu őket, és ők EMELTÉK FEL, Roli meg adja alá a lovat, persze, ő nélküled itt egy senki lenne, Greg meg belelendül, ha még bent lennének egy hetet, állítom hogy a következő berúgásnál már két meggymag után pörögne repeaten a „kivakartalak a geciből, vagy nem vakartalak ki?”

Zsuzsu Hunor kérdésére válaszolva közli, hogy szerinte nem lesz szoros ez a párbaj, inkább olyan 70-30. Zsuzsu Hunorékkal sosem tudott azonosulni, mert

„Roli amit neked beszél, te abból mindent hallasz”

Imádom különben, hogy úgy esznek együtt a hosszú asztalnál hogy két székkel odébb ülnek a másiktól, nem egymás mellett, és véletlenül sem egymással szemben – ennél már csak a királyi, asztal két végén ülés lenne jobb. Hunor kérdezi fel Zsuzsut tovább, a lány mondja hogy ő nem veszekszik, ő csak mindig őszinte volt és elmondta a véleményét, mire Tuja végre kimondja azt, ami már nagyon régen érik:

„Jó, de ha nem kérdezik a véleményed?”

ENY-NYI! Ha Roli ma kiesik, és Hunornak még két napot kell lehúznia ezzel a két majommal a villában, a finish előtt fogja feladni a játékot.

Zsuzsut felbosszantotta Hunor hozzáállása, úgyhogy a hálóban puffog Unicornnak

„..de te meg ne szívjál már magadba minden faszt, mint egy szivacs” (Greg)

5.jpg

6.jpg

Reklám után feladat van, egymás rémesen eltúlzott parodizálása zajlik, Greg egyébként teli szájjal, üvöltve röhög azon ahogy Zsuzsu idiotizmusát Roli előadásában láthatjuk, Hunor is bejön kuncogni, jó proli az egész különben, főleg mikor Zsuzsu bejön és már csak félig viccből megy az óbégatás. Voltak egész jó elemei a műsornak, de Rolinak asszem könnyebb dolga volt, Zsuzsunál viszont beakadt a „mitkeres ez a nő még itt, úristen, ilyen buta nőt”-lemez meg a „két szót ismerek”, a végére meg inkább kínos az egész, mint vicces. Zsuzsu elmondja a riportban hogy átszellemült ebben a feladatban, hatással volt rá a Roligúnya. Gong, újabb feladat, tartani kell két VV-s bőröndöt, Zsuzsu nem tudja abszolválni az „egyenesen tartsd a karod” feladatot, úgyhogy bukja a bulit, hogy mit lehetett nyerni, vagy mire volt jó, azt nem vágom.

Utolsó, vagy nem utolsó éjjelre Roli meg Hunor bevonulnak romantikázni a nyugiba, a hálóban a két lány a másik páros latolgatja az esélyeket, Zsuzsu szerint ő vicces, és különben is, Roli nem szokott magától olyan dolgokat mondani mint „Oxford meg Cambridge”, sőt azt se tudja, mi az, ráadásul hogy képzelte hogy azt mondta hogy neki nincs egyénisége?! #timindegyéniségekvagytok #mimindegyéniségekvagyunk

Roli nem akarja megérni, ahogy Hunor a Rolibabától búcsúzkodik, jó rég beteg lehet ez a gyerek, már a múlt héten is ezen a kappanhangon károgott. Nyújtjuk még azt a szarrétest egy darabig, megy a Nostradamust megszégyenítő jóslatokba bocsátkozás, nagyon nehéz lehet egyébként érdekes összefoglalót összerakni 1 órában 4 emberről, a mai meglepően jól sikerült.

16.jpg

17.jpg

Végre itt a párbaj!

Anikó bíztat minket, hogy szavazzunk, jó ez hogy ingyen, appon keresztül megy, kis off: én egyetlen évadát néztem a Való Világnak, az elsőt – már amikor a Nagymama engedte, mert az Oki féle fingás-böfögés-káromkodás trió ugye nem kislányok fülének való -, amiben még emelt díjas smssel lehetett szavazni, és megmutatták hogy hányan küldtek smst erre vagy arra a fantomképre, én meg csak pislogtam egy ilyen hatszázezres számot látva, hogy még ha a családot/barátokat le is vesszük a számításból, akkor is komolyan van ennyi ember, aki elkölt ennyi pénzt erre a szarra?! Gratulálunk Hunornak és Gregnek, akik már tuti döntősök, gyere Zsuzsu, várunk idekint!

Legjobb pillanatok, akármilyen bosszantóan buta ez a lány, a videó aranyos és a Jacko tánc laza volt! Zsuzsu megérkezik, egy olyan arany felsőben ami tökéletes választásnak bizonyulna a kedvenc unokatesóm ma esti ’90-es évek témájú szülinapi bulijára, ha mondjuk június lenne és nem február 16. Roli is búcsúzkodik, nagy ölelések, Hunornak jól látom, hogy könny csillog a szemében? Emberünk kivonul, a teraszajtót mondjuk becsukhattad volna magad után, öregem, legjobb pillanatok ismét, ezt is jól összevágták a szerkik, a közönség őrjöng, Zsuzsu meg olyan arcot vág, mint aki most nyalt be egy deci citromot.

Rolikám, hogy érzed magad? Roli jól érzi, nincs mit bizonyítania, ha a nézők azt akarják hogy visszamenjen, úgyis visszamegy, minek pörögni ezen. Bejátszás a két párbajozó kapcsolatáról, ahogy a kiblőrözött lőcsök közt vitáznak a fürdőben negyedmagukkal, a vágásból egyébként szerintem Roli jött ki jobban, bár A FÉSŰ-ügy nem került elő - Anikó tovább hergeli a fiatalokat, Zsuzsu válaszait nagyrészben elnyomják a nézőtérről érkező „ROO-LI,ROO-LI” skandálások.

25.jpg

26.jpg

Az utolsó blokk előtt persze még betolnak egy reklámot, jönnek a kortesbeszédek, Greg bolondságot ripacskodik, Hunor egész jókat mond, de én is kitérek arra amire előttem már mindenki: Kedves Szerkik, a világon SEMMI ÉRTELME NINCS ezeknek a beszédeknek, ha annyi időm nincs hogy letöltsem az appot és elküldjem a szavazatom, mielőtt a közjegyző véglegesíti a számokat. Bejátszások a beköltözésről, Zsuzsu hisztijeiről, na nekem viszont kezd szörnyű hosszúra nyúlni ez az este, úgyhogy mivel ezeket már úgyis mindenki látta, én meg költözködést vezénylek holnap reggel, zárom az évad utolsó párbaját: Bükfürdőn pukkannak a tűzijátékok, Zsuzsu megy vissza, viszlát Roli, szép volt!

27.jpg

896 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2019.02.16. 10:01:17

Pedig már végig is olvastam :)
Nekem a tegnapi unalmas adás volt, erőlködés de már 4-től csodát nem lehet várni.

bel ami 2019.02.16. 10:01:27

Meghalt a cselszövő, fogyik a viszály,
nélküle döntjük el, királynő, vagy király.

Cinkeláb 2019.02.16. 11:07:16

Köszi a posztot, Hektor! Szinte mindennel ekg, Ancsa outfitjét kivéve, az borzalmas volt deréktól lefelé. A cicijét szépen kikontúrozták, de az a lábbeli?! Utoljára nagyanyámon láttam ilyet a disznóvágáson.

Cinkeláb 2019.02.16. 11:28:34

Mennyi elpazarolt lehetőség volt ebben az évadban (is). Ha belegondolok, mindenki a végét várja hetek óta: a lakók, Ancsáék, a nézők nagy része, a hv poszt írók, mi...
Nem tudom, hogy újragondolják-e a 10-et, de ha ebben a mederben folyik tovább, akkor egyszerűbb, ha az erre szánt lóvét egyből a klotyóba öntik. Rengeteg időt és energiát megspórolnának vele maguknak is és nekünk is. (Tudom, nem kötelező nézni)

@JAMINA@ 2019.02.16. 11:42:12

@Cinkeláb: Szerintem a 10. évadra a legnagyobb húzásuk egy all star évad lehetne a legemeghatározóbb játékosokból összeválogatva. Csak az a baj, hogy elcsesznék azt a castingot is és csak azokat tudnák összegyűjteni, akiknek már a nevére sem emlékszünk de elég kétségbeesettek ahhoz, hogy visszamenjenek.

Cinkeláb 2019.02.16. 11:44:43

@@JAMINA@: Ja! Aki már vitte "valamire", az nem megy vissza a balettbe ugrálni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 11:59:24

@@JAMINA@:

A VV10-et Pákó fogja vezetni.
Már a Villába költözős előtt fognak dugni a stúdióba, Pákó nagy örömére.
A gázsija havi egy tescos szatyor mangó.
A lakókat a prájdon fogják begyűjteni, egy platónyi homi ....bocsánat, PÁN fog élni a villában.

Dr.Zé 2019.02.16. 12:06:03

Ha greggentyű nyer , akkor lesz végre már forradalom?

2019.02.16. 12:17:24

napi J.A.

FÉRFISZÓVAL

1

Erdő vagy, ifju lombos, ezredéves,
Mely éjenként vad titkokat susog,
Ott leskődnek lapulva terebélyes
Nyugodt kéjekhez szörnyű gyilkosok,

A gyilkosok, kik mosolyodnak kését
Riadt szivemben forgatják vadul,
Mig más tájon a szerelem s a szépség
Vigan dudolva bölcsőket gyalul.

A szőkeséged kora hajnalég
És űzöm egyre, loholó bolondmód,
Kiben az őrület tallója ég.
Mérföldet lép ő, fellegekbe bomlót.

Mint izzó létra, végtelent hatolt át
Vágya, de rajta szédül és hebeg,
Ki futván, égnek viszi a lajtorját
És el nem éri soha az eget.

Bronz kebled hasonló a föld rögéhez:
A végtelen, mélységes földeket
Álmodják csiraszagu istenségek.
Szeretném asszonyként ölelni meg,

Ha forró, szomjas záporok után
Nagy roppant teste gőzöl és liheg még -
Ölelj meg, ó, most benned is talán
Minden lányt, asszonyt egyszerre ölelnék!

MacákékIcukája 2019.02.16. 12:18:43

@Gia: lattam az elozonel amit irtal, irt meg valamit Roli?

2019.02.16. 12:20:33

@Dr.Zé: ja lerombolják a kék osztrigát és minden meleg faszi hetero lesz

Angora Cardi 2019.02.16. 12:22:30

@Paic Róbert: kenyér is olcsóbb lesz ne feledjük

Gia 2019.02.16. 12:26:33

@MacákékIcukája: Igen,azt írta a Roli,hogy erőt adnak neki az üzenetek.Biztattam,hogy pár nap és megrázza magát.Tök rendi,hogy visszaírogatott. :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 12:27:45

@Dr.Zé:

Akkor meleg front lesz.
Lánynévnek felveszik a Greg nevet a naptárba.

Angora Cardi 2019.02.16. 12:34:56

@szociál: képesek lesznek az unikornist és a sellőt is felvetetni

2019.02.16. 12:43:48

@Gia: add neki az erőt tényleg nem veszített hanem Zsu nyert. Jó volt, szerethető belőle nem fognak kiábrándulni akik kedvelik.

Gia 2019.02.16. 12:46:48

@Paic Róbert: Majd csak összekapja magát.De eltudom képzelni,hogy mit érezhet...Remélem felkarolják és egyenesbe jön az élete.Meg persze a magánéletének is rendeződnie kell.

2019.02.16. 12:59:22

@Gia: tudod két szót ismer. Majd ha alszik rá egy pár napot jobb lesz

Hétkilenced 2019.02.16. 13:01:47

Sixx már mikor megmondta, hogy Hunci nyeri. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg-e így-e lesz-e. Ilyen döntő végül is nem volt még: egy fiú, egy lány, és egy jolly joker. Ja, és a tavalyi (vagyis vv8) bolond se nyerte meg végül, hanem a párbajnélküli, málészájú tuja Soma, úgyhogy hátha. A VV1 óta először szurkolok tujának.

2019.02.16. 13:02:05

Na ez se ma kezdte, de mindig peches volt

Angora Cardi 2019.02.16. 13:04:58

@Paic Róbert: Jaja reggel olvastam én is, hogy visszaeső az ürge.

MacákékIcukája 2019.02.16. 13:10:35

@Gia: jaj szegenyem :( remelem hamar osszeszedi magat :(

moletty 2019.02.16. 13:20:32

Jóreggelt ! Hát bejött a papírforma : az agyatlan féleszű népek beszavazták a félhülye szefós kislány. Ennyike...
Látom hajnalban az itteni agyatlan szívkommandó élén a Constanza nevű félszerzettel ugatott még egy sor faszságot Rolira. (Ahelyett hogy örült volna a saját szarának) De mindegy ez is.
NYERJEN HUNOR !! Szavazok rá aztán lesz ami lesz.
Mobilosról még még megemlékeznék így utoljára: Az a pali valami kényszeres állat lehet, olvasom hogy visszaidézget kommenteket meg végigidéz régebbi ilyen típusú játékokat....
Még egy kérdés : HA ENNEK VÉGE hova menjünk kommentelni? ( Tudom Én a picsába :D )

Angora Cardi 2019.02.16. 13:21:22

@moletty: sőt mobilos anyázott is egy sort az este Maximistának

Hétkilenced 2019.02.16. 13:22:53

@moletty: már ha tudsz szavazni, mert nekem nem küldi el a drága, nem reagál a küldés gomra. Kétszer próbáltam az utóbbi egy órában. Valószínűleg meg fogom unni.

moletty 2019.02.16. 13:23:12

SZar Zsúhoz még egy adalék : Kifigyelte és sértésnek vette hogy Renyhe és Adri ott volt s ROLINAK szurkolt !
Hát mi a retkes kurva anyádot gondoltál te barom ribanc ? Kiverted a cigó-kofát azt majd Neked szurkol ?? (Igaz ilyen alapon Adri se szurkolhatott volna Rolinak, DE az Adri és Roli !)

Gia 2019.02.16. 13:24:14

@MacákékIcukája: Nem gondoltam,h. Roli ennyire összezuhan.

moletty 2019.02.16. 13:25:28

@Gia: Miért mi lett vele ? Dunának ment, leitta magát, leivott mást, bankot rabolt, kecskét erőszakolt ?
Komoyylan kérdezem... !

Gia 2019.02.16. 13:25:37

@moletty: Örülök,h.észrevette,h.nem neki szurkoltak.
Nagyon megeröltethető lehet vele élni.

Gia 2019.02.16. 13:26:22

@moletty: Azért ennél értelmesebb.

Angora Cardi 2019.02.16. 13:28:54

@moletty: kis barátnőivel még mindig nyuszónak és nekem szólogatnak be pár poszttal visszább, megakadt a lemez

moletty 2019.02.16. 13:31:18

Aporpó , ma olvastam: A 75 (!) éves Miska bácsit kileste a szomszédja ( egy nő) amint bassza a saját 2 mázsás disznóját !
Erre mit csinált a nő ? LEFIMEZTE az öreget és feljelentette ! Hozzátéve hogy az öreg a kecskéit is hajkurászta de azok ugye nem adták magukat ( l. gyorsak )!
Erre elvették tőle az állatait és büntető eljárás indul ellene...

Tanulságok :
1. ÉN (és sokan Ti is ) 75 évesen örülhetnek ha lesz még pöcsük, nem hogy baszni vigye !
2. Ilyen emberek vannak ( mint az öreg, és mint a szomszédja )
3. Én nem is tudom hogy fognék hozzá ha egy 2 mázsás disznót kéne megkúrni !
4. Már a saját disznóját se baszhatja meg az ember, hát micsoda időket élünk ?
5. Aki kecskét akar baszni, fürgének kell annak lenni !

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 13:32:34

@Angora Cardi: nem olvastam vissza, ledobbentem a parbaj eredmenyen.

Angora Cardi 2019.02.16. 13:32:46

@moletty: Egy millás büntire számíthat a papa.

MacákékIcukája 2019.02.16. 13:33:00

@Gia: nekem nem irt annyit, ugyhogy ird le mit mondott. Persze hogy szomoru, sok energiat fektettek a jatekba, biztos stresszesek is voltak.

@moletty: irtal mar Adrikanak facebookon? Mi irtunk Rolinak Giaval.

moletty 2019.02.16. 13:33:27

@Gia: Roli egy orbitális hibát követett el (nem tudom hogy el lehetett-e kerülni ezt) :
Azt hitte végig , hogy Zsuzsu gyenge kinn és G1G hüllö vagy süllő vagy mifaszom ERŐS !!!

Angora Cardi 2019.02.16. 13:33:27

@úgymond olvasó mmkk: Ne is olvass vissza. Legközelebb én sem teszem.

moletty 2019.02.16. 13:35:18

@Angora Cardi: Abból mennyi kurvát vehetett volna :(
Akik beöltöztek volna neki bárminek !
Hát ilyen az élet....
Nekem csak kutyám van és ő szokott megkúrni... igaz nem csak engem...
és csak lábon szerencsére :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 13:35:26

@Angora Cardi: ha nem lesz szunetem gyorsan, akkor nekiallok, mert elalszok

moletty 2019.02.16. 13:36:04

@MacákékIcukája: Nem írtam, az az igazság hogy nincs fecabookom.

MacákékIcukája 2019.02.16. 13:38:14

@moletty: jaj de kar, meginvitalhattad volna ide, neki is vannak fanjai itt boven. Vannak publikus kepei is :P (Rolit is meghivtuk)

moletty 2019.02.16. 13:38:20

@úgymond olvasó mmkk: Pedig sajnos várható volt, anépesség nagy százaléka ( de legalábbis a szavazóké) szintén szefos titkon ! :(
Mondjuk a sok okos emberrel csak a baj van... tudja ezt O1G tesvér is.. tesz is róla

Angora Cardi 2019.02.16. 13:38:47

@úgymond olvasó mmkk: Tessék odafigyelni :D Renitens :D
@moletty: Egyszerű bácsika, nem volt mivel átgondolni a kalandot. Hozzám meg csak a szomszéd kutyája hugyozik be a rácson belül néha. Te nyertél :D

moletty 2019.02.16. 13:39:16

@MacákékIcukája: Hát írjatok ide a neki a nevemben :)
Amúgy mikor jönne ide bárki , hiszen holnap este roló ?

moletty 2019.02.16. 13:40:07

@moletty: mármint "írjatok neki a nevemben ott" :)

moletty 2019.02.16. 13:41:59

"Narendra Modi, India miniszterelnöke ünnepélyes keretek között felavatta India leggyorsabb vonatát, a Vande Bharat Expresszt, majd másnap, a Varanasiból Delhi felé tartó útján elromlott."

Ez a "Varanasi" valahol Nagykanizsa és Székesfehérvár között lehet....
A szituációbol ítélve :D :D

moletty 2019.02.16. 13:43:32

" A vonat egyszer csak megállt, a fékek beragadtak, sőt, az utolsó két kocsiban füstöt is észleltek, majd elment az egész szerelvényen az áram. Az utasoknak - akik leginkább vasúti alkalmazottak és újságírók voltak - át kellett szállniuk egy másik vonatba, hogy visszajussanak Delhibe,"
:D :D :D
A SkyNet életre kelt !!!

Angora Cardi 2019.02.16. 13:45:24

@" sorozat ajánló: City on a Hill

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 13:51:32

@Angora Cardi: majd elmeselem, mit mondott a bacsi, es megerted, miert csak minden nasodik mondatara figyelek :D

@moletty: a remenyhal megdoglott, az uj kedvenc a melytengeri szarok raja

Magentax 2019.02.16. 13:52:34

Pffffff...
Menyerte a párbajt ez az ostobenkó, szefós, nyiff-nyaff, "én azt gondolom, megmondom őszintén" libalény. :(((
Elképesztő, hihetetlen! Hát kik ezek, akik szavaztak rá? Sztem együtt üldögélnek a Luipótmezőn ezzel a nemtomkivel. Rémisztő!

Magentax 2019.02.16. 13:55:04

@Magentax: Idegességemben már a billentyűket is félreütögetem...

moletty 2019.02.16. 14:03:19

@úgymond olvasó mmkk: hát ez van harcsacickány, ha mondhatok ilyet :)

moletty 2019.02.16. 14:04:23

@Magentax: Ahogy egy nagy ember írta valahol :
"a népesség nagy százaléka ( de legalábbis a szavazóké ) szintén szefos titkon ! " :)

javier2 2019.02.16. 14:14:43

@moletty: Costanza miután nyert a gyerekes idióta szefós zsuja , nemhogy ennek örülne a vesztes játékos szurkolóiba rúg bele. Mondom neked constanza ez a sok rosszindulat ami benned van hamarosan testi tüneteket okoz majd (myoma , carcinoma) és akkor már késő lesz ezért szólok most neked és többi troll haverodnak Változz meg és menj ki a Napra!
Változz meg és még lehet szép életed!

Gia 2019.02.16. 14:21:32

@MacákékIcukája: Nem írt nekem sem olyan sokat a Roli,mert szerintem nem győz válaszolni az embereknek.Azt írta,hogy most minden romokban van(tehát a párkapcsolata is) ,igyekszik erős lenni,és hogy a pozitív üzenetek adnak neki erőt.
Biztos kap hideget-meleget szegény..

Gia 2019.02.16. 14:25:38

B@MacákékIcukája: Nekem sem írt sokat a Roli,mert szerintem nem győz válaszolni az embereknek.Azt írta,hogy most minden romokban van (tehát a párkapcsolata is),igyekszik erős lenni,meglátjuk mi lesz és hogy a pozitív üzenetek adnak neki erőt.

Gia 2019.02.16. 14:26:08

Hüle blogmotor,már megint átvert :-D

Gia 2019.02.16. 14:28:43

Viszont most engedett a rendszer szavazni.Pákk!

szánentáli 2019.02.16. 14:35:54

Na gyerekek, még sosem csináltam ilyet, de már a hét elején gondolkodtam azon, hogy írok majd Rolinak, csak hát 33 évesen olyan röhejes, hová rajongok :D De rajtatok felbuzdulva megtettem, fél órán belül visszaírt, tök kedves, tök normális pali, de tényleg! Kért, hogy szavazzak Huncira, szóval Roller drukkerek, nyomjátok meg még egyszer az appot, de ne a csillámfaszpóni-szefós duó nyerjen! Megyek vissza read-onlyba, jó szurkolást mindenkinek a hétvégére!

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:36:18

@Gia: de rossz :( nagyon sajnalom, most nezem a bv-s videokat, mar tegnap este is nagyon sirt. Remelem azert inkabb pozitiv uzeneteket kap. :(

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:37:50

@szánentáli: ugyan, a kor nem szamit :D en is mindjart 35 leszek es en is irtam neki. Meg ez nem feltetlenul rajongas, szegeny elegge meg van borulva, biztos jol esik neki par kedves szo :)

Hétkilenced 2019.02.16. 14:48:13

@Gia: engem még mindig nem enged, rohadjon meg.

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:50:28

@MeadowSoprano: irtal neki te is?

Megneztem a parbaj veget amikor Aniko elbucsuzott tole, milyen szeretetteljesen es emberien beszelt vele. Szerintem o is nagyon birta :) majdnem elsirta magat.

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:51:00

@Hétkilenced: probaljatok ujratelepiteni az appot ha ennyire nem megy

MeadowSoprano 2019.02.16. 14:51:26

A blikken lehet szavazni rajuk ki nyerje meg es 57 % - al Zsuzsu vezet..... Hunor 30%
De miert Zsuzsu miert?????
Remelem nem a blikk a mervardo.

MeadowSoprano 2019.02.16. 14:52:30

@MacákékIcukája: nem irtam de nagyon megsajnaltam BV vegen is total osszeomlott... :(((

javier2 2019.02.16. 14:52:48

eljött újra a tuják ideje! Volt már robin tuja , laci tuja és most eljött az ideje "tizedes" Hunor tuja!

@Angora Cardi: most olvastam el a tegnapi közvetítést :) köszike

Hétkilenced 2019.02.16. 14:54:40

@MacákékIcukája: köszi az lesz szerintem, mert úgy tűnik, belefagyott.

@MeadowSoprano: nem hát, azt pl én sem olvasom, és nem is a Zsuzsikára fogok szavazni.:)

szánentáli 2019.02.16. 14:54:41

@MacákékIcukája:

Köszi, ez megnyugtató :) Talán nem is a kor, hanem, hogy most egy olyan élethelyzetben vagyok, hogy a VV nekem napi szinten egy tök meghatározó esemény, és hogy tényleg, rendkívül csalódott voltam tegnap, és még plusz kétszer rágyújtottam este a szokásoshoz képest, pedig ez csak egy tévéműsor! :D Szóval hülyén éreztem magam. Aztán visszaírt, és olyan természetes volt az egész, semmi égő, és most már nem érzem hülyén magam :D Na ez nagyon off volt, bocsánat :D

Hétkilenced 2019.02.16. 14:56:07

@úgymond olvasó mmkk: remélem, a döntőre készültök egy kacagójancsikrokodillal, közkívánatra! (igen, én vagyok a köz:D)

Angora Cardi 2019.02.16. 14:56:38

@javier2: nyuszót és engem is pár poszttal ezelőttinél ma is kóstolgattak tovább :/

MeadowSoprano 2019.02.16. 14:57:11

@szánentáli: sztem ez annyira emberi volt reszedrol.

MacákékIcukája 2019.02.16. 14:57:28

@MeadowSoprano: azert Zsu fog nyerni mert az egesz jatekat a martirkodasra epitette fel, az ilyenek melle mindig odaallnak a nezok.
Roli is sajnaltathatta volna magat, mert elvesztette a szuleit es rossz volt a parkapcsolata is, de nem tette egy percig sem, osszeszoritott fogakkal vegigcsinalta.
Egy csaj lehet erzekeny meg siros, fajhat a lelke de egy pasi nem?! Milyen szarsag ez mar...

Szerintem irj neki mindenkepp valami kedveset, erezze mar hogy sokan szeretik :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 14:58:29

@Hétkilenced: kifejezetten erdekes allatokkal tervezek keszulni, aztan majd meglatom, mit mond a pillangosakal :)

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:00:46

@MacákékIcukája:
Total igazad van..... nem tudom lehet a csodat varom es hatha nem nyeretik meg a Zsuval !!! Ki nem szarja le ha megint nem no nyeri...
Es sztem Hunor adna Rolinak belole!
Okes !

MacákékIcukája 2019.02.16. 15:02:51

@szánentáli: elhiszem es sajnalom. Kb az utolso pillanatig remenykedtem annak ellenere hogy tudtam hogy most ki fog esni. Nem is neztem egesz heten a musort, hogy valamennyire el tudjam magam tavolitani a dologtol. 4 szavazatot dobtam tegnap Rolira a parommal egyutt (o abszolut nem nezi), keves volt a jelek szerint :D
Semmikeppen ne erezd magad hulyenek az uzenetkuldes miatt, Roli nagyon normalis, megerdemli a biztatast :)

@Hétkilenced: mukodott?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 15:06:02

@MacákékIcukája: ha ő válaszolt és nem az aki kezeli az oldalát....

MacákékIcukája 2019.02.16. 15:10:06

@Brigante: privatra facebookra irtunk, o volt az

Hétkilenced 2019.02.16. 15:10:21

@úgymond olvasó mmkk: ez a beszéd!:)

@MacákékIcukája: nem:( továbbra is ott van, hogy "elküld"

argo001 2019.02.16. 15:16:41

@MeadowSoprano: Mert rengeteg seggfej nézi ezt a szart, emellett az egész VV9 Zsuzsura lett kihegyezve.

Btw, imádtam a Maffiózókat. :)

szánentáli 2019.02.16. 15:17:19

@MacákékIcukája:
Az, hogy én hülyén érzem magam, az nyilván rólam, meg az aktuális életemről szól...de hogy egy abszolút pozitív élmény kerekedett ki ebből, az meg róla. Nem tudom, mennyit aludt, de gondolom a család, barátok volt az első, ennek ellenére meg ilyen rövid idő alatt egyrészt visszaírt - pedig írtam is neki, hogy nem baj, ha nem - másrészt meg adekvátan válaszolt az általam leírtakra, és pluszban kampányolt Hunci mellett. Nagyon drukkolok, hogy a barátsaguk kiállja az idő próbáját!

Bryan élete 2019.02.16. 15:22:36

@MeadowSoprano: zsu végéig hangoztatta,hogy nyerje meg már végre egy nő a játékot.
A sok hasonszőrű buta liba meg ezt beszopta, ettől a nagy népszerűsége, nem a teljesítménye miatt.

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:22:41

@argo001: :)))) az egyik kedvenc sorim volt, sajnaltam vege lett.. azt meg meg jobban amikor a valo eletben meghalt a James Gandolfini.

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:23:45

@Bryan élete: ebben csak egy pozitiv van hogy nem vagyok akkor hasonszoru buta liba. De hatha nem nyer hatha! :))

Angora Cardi 2019.02.16. 15:27:13

@MeadowSoprano: olvastad a fia játszik majd az uj soriban?

MeadowSoprano 2019.02.16. 15:29:20

@Angora Cardi: igen !!! Nagyon nagy spin off lesz. Varom :) :)
Te is nezted?

Angora Cardi 2019.02.16. 15:35:16

@MeadowSoprano: igen :) de asszem nem minden egyes részt, viszont a feelingje ott volt. Az újra kíváncsi leszek

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 15:37:40

@Angora Cardi: szaladgal a szemoldokom baszki :DDDDDD

Angora Cardi 2019.02.16. 15:53:14

@úgymond olvasó mmkk: jóvan tudod hogy öreg vagyok :D
@MeadowSoprano: mindenképp :) sőt írhatnánk is felesben :D

javier2 2019.02.16. 15:54:11

@Angora Cardi: pörgessétek át őket , ritkán olvasom én őket csak akire kíváncsi vagyok.
70% os még az egykezes fekvők nem mennek.

Angora Cardi 2019.02.16. 15:57:47

@javier2: Egykezes fekvők :D Vasárnapra már a kéz nélkül is ienni fog :D

argo001 2019.02.16. 15:58:45

@MeadowSoprano: Hát igen, meg aztán ki tudja, mi lett a jersey-i családdal, nagyon elfogytak a végére. :(

Angora Cardi 2019.02.16. 16:06:57

@úgymond olvasó mmkk: akkor letagadom hogy öreg vagyok :DDD

Angora Cardi 2019.02.16. 16:09:47

Ház a tónál 16.30 az érdeklődőknek (cool tv)

TessaZ 2019.02.16. 16:27:13

Sziasztok! Nem írtam eddig a hogyvoltra, de az előző post hozzászólásaiban számomra már felháborító volt a Zsút és rajongóit ért bántások mennyisége. Zsúnak szurkolok. Nem tartozom a kisebbséghez, nem vagyok aluliskolázott, majdhogynem inkább már túl, évek óta nézem a VV-t, még amerikai változatot is, az intelligenciámat én nem szeretem minősíteni. Évről évre kinek szurkoltam? Legtöbbször nem annak aki megnyerte, még Attilának sem, pedig visszanézve megérdemelte. Miért Zsú? Szánalom, sajnálat, együttérzés. Nem szokásom belerúgni a földön fekvőbe. A facebookos rajongó tábor képvisel egyfajta csoportot. Ez a közösség mit képvisel mikor valakit r*b*ncnak, tehénnek, fogyatékosnak nevez? Elég nagy gond, hogy ezt a minősíthetetlen műsort nézzük, de ne éljük már ki saját frusztrációinkat mások sértegetésével. Sokszor van negatív véleményem, de nem szoktam neten kiadni magamból, akkor sem ha jogos. Attól, hogy az internet anonimitást biztosít nincs joga senkinek így írni/beszélni. Javaslom mindenkinek Monica Lewinsky Ted-es beszédét. Szép, békés napot mindenkinek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 16:40:09

@szánentáli: Kb 5 percet néztem még csak belőle, egy megjegyzésem lenne, miért nem hozta legalább ezt az outfitet Roli bennt? Normál ing, zakó nadrág. Marha sokat dobott volna a népszerűségén sztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 16:43:51

@VV Erőlegény: Bár azért az inget egyelőre kinőtte már...

iTink 2019.02.16. 16:56:01

@TessaZ: jo a szo, teso!
(Ez biztos valami filmben volt. De teljesen egyetertek.)

Hétkilenced 2019.02.16. 16:56:31

@VV Erőlegény: szerintem mind arra készült, hogy kapnak szponzorruhákat, ahogy az előző évadokban, csak itt épp semmi nem volt, csak a cipős.

MacákékIcukája 2019.02.16. 16:58:46

@szánentáli: megneztem, koszi a linket. Vegre feny derult az ominozus "pacsira" is :D

Tökös... 2019.02.16. 17:01:34

Monica Lewinsky nem jó példa, neki mindíg tele va szája.... ( röhögök )
Azt ugye tudjuk hogy Zsu közönséges és buta, a szavak jelentését nem érti...
A piros magas sarkúban ugy közlekedik mint az Emu...
Szoval ideális nő.....

Tökös... 2019.02.16. 17:03:20

Nem tudom miért de Zsúról a rabszolgasors jut az eszembe...
A nézők szabadon akarják engedni....

szánentáli 2019.02.16. 17:06:11

@VV Erőlegény:

Öööö. Ez nem rég elhangzott, 3 fehér ingje volt bent, és mind egyformán állt :)

Na most én az egyetemi vizsgáim alatt az érettségi kosztümöm felsőjébe + fehér blúzban nyomtam, a szerintem túl rövid szoknyát azonos szintű nadrágra cseréltem.

Na most ha én ide beköltöznék, és 3 hónapig a gagyi érettségi/egyetemi vizsga szerkómban kéne lenni, egy hét múlva feladnám! Ha Gucci kosztümöm lenne, azzal is feladnám. Miért kéne "otthon" kosztümben, fehér blúzban szenvedni?

Tökös... 2019.02.16. 17:07:38

Tudom még sorolni Zsu szimpatikus tulajdonságait....
Esküszöm elforítottam a fejem mikor hagymát vágott, és megmaradt az 5 újja....
Gyanítom egy szendvicset nem tud otthon megcsinálni...
Az nem létezik hogy csajba van ekkora balfasz...

Maximista vagyok 2019.02.16. 17:25:55

Pákk! Jó a poszt Hektor, köszi :)

bel ami 2019.02.16. 17:31:39

@TessaZ: @iTink:
Jó, hogy van még itt néhány, ki
fehérek közt európai.
Ki beszélgetni jött ide,
Nem Zsuzsut gyűlölni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 17:56:44

@szánentáli:

Természetesen már az első kérdés buzis :broááááh

Zsótikám heterókat lécci hanyagold ilyenekkel.

Gia 2019.02.16. 17:58:28

@szánentáli: Képzeld én is pont így jártam,nem voltam valami emelkedett hangulatban,de az,hogy Roli visszaírt feldobta a napomat. :-) Tök aranyos.

.iIi. 2019.02.16. 18:06:00

@TessaZ: "Miért Zsú? Szánalom, sajnálat, együttérzés. Nem szokásom belerúgni a földön fekvőbe."

Én ezt tartom szomorúnak. A többivel egyetértek, de szanalombol szavazni... Ez egy játék, amit szerintem nem a legszanalomra meltobbnak kellene megnyernie.

Angora Cardi 2019.02.16. 18:08:33

Gyűrűk ura, "fussatok bolondok" by Gandalf nyomjátok meg a tv kapcsolót

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 18:12:21

@.iIi.:

A külföldi X-faktorokban is a ronda de valamennyire énekelni tudó fellépőkre szavaznak inkább, a szépek szopnak rendesen.
Roli ott baszta el hogy túl magabiztosnak érezte magát, nagyon benézte ezt a Zsus témát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 18:13:42

Zsoltikám hova rókázzak ?
Konkrétan szexuálisan zaklatod a Rolit az interjúban, f*szért kell ilyen kérdéseket feltenni hogy melyik fiú tetszik neki ?
Radiátoroknak mindent lehet ?

Angora Cardi 2019.02.16. 18:14:19

Lacika live-ban Adri, Reni a lekvároknak üzent, beszéltek Rolival, de még nem tudtak találkozni.

MacákékIcukája 2019.02.16. 18:17:13

@Angora Cardi: pont nemreg gondolkodtam azon hogy megint meg kellene neznem, imadom!
A live-ot en is lattam, a vegere kb oda is ertem :D Mit mondott Roli?

argo001 2019.02.16. 18:18:22

@szociál: A Maunika sóban kellett volna elagyabugyálni.

Angora Cardi 2019.02.16. 18:21:30

@MacákékIcukája: Nem volt ott Roli, csak Lackó meg a pipik. Én is küldtem biztató üzit Rolinak de még nem válaszolt :D Ú én mindig megnézem, másnap az ismétlést is. Nagyon szeretem. Főleg Andy Serkis-t, szuperjól játssza Gollamot.

MacákékIcukája 2019.02.16. 18:29:55

@Angora Cardi: jaja azt lattam, ugy ertettem, hogy mit beszeltek Rollerral... :)))
Biztos csaladdal es baratokkal van... gyanitom hogy mostanra mar ellepik az uzenetek :D
En is imadom, ez az a film amit a legtobbszor megneztem es sosem tudom megunni. Megvan diszcsomagolasu extended version-ben mind a 3 resz <3

Angora Cardi 2019.02.16. 18:32:57

@MacákékIcukája: ja úgy :) Nem részletezte csak kérdezte valaki beszéltek-e már tegnap óta, erre mondta Lekvár hogy igen. Érdekes a kiesettek igazi zsu ellenes ligát alakítanak szinte.
Óóó de irigyellek a díszcsomiért... Én csak nézem bármikor és bárhol adják, olyan ez mint a Kedvencek Temetője. Érdekes azt pl elsőre utáltam aztán egyik éjjel leadták és nagyon tetszett, azóta meg folyton nézem már várom a felújított verziót :D
Kellene már valami új a Gyűrűk és a Hobbit után, mert ezeket lassan kívülről tudjuk :D

Angora Cardi 2019.02.16. 18:41:18

@MacákékIcukája: Láttam tőled egy régebbi hajrá Adrit. Adri tök laza kint. Mosolygós, teljesen korrekt, mindenkiről PC-n nyilatkozik. Lackóval teljesen nagy a barizás, semmi harag a párbaj miatt. A Lackó insta live-jában van fent ha van instád és meg tudod nézni :)

moletty 2019.02.16. 18:49:04

Egy nagy büdös lófaszt ! VV Évit őt igen ! Őt lehetett támogatni akár megszánásból ! Mert egy egyszsrű de valóban jótét lélek volt ! (perzse tönkretette a nyerés de most ez nem érdekes)
DE Zsút Zsút szánni baszdmeg ? Pfföhhhhj ! Az egy dlog hogy szefós és semmihez se ért !
Ezért még lehetne vele együttérezni !
De az már baseball ütőért kiált hogy ah bármikor nem neki adnak igazat akkor rögtön besértődik, megjegyzi és rosszindulattal telve visszaadja ( ha máshogy nem szóban mantrázva 1000x) ja és persze nyom egy sírást is hozzá....
MInden értelmesebbnek ( szefósokat leszarom) aki rászavaz azt kívánom : ÉLJ VELE BASZD
MEG csak egy albérletben ! De válasz közben nézzed a kibaszott tükrödet !!!
ÉN tudnék élni Rolival vagy Hunorral simán ! Még jól is érezném magam velük...
Anonimitás ? Élőben is megmondanám Neki is Nektek is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 18:58:03

@Hétkilenced: Üzenhetett volna a szerkikkel a családjának, vagy a keresztanyjának, hogy küldjenek neki be vagy 3 db nagyobb méretű inget.

Angora Cardi 2019.02.16. 18:59:28

@VV Erőlegény: cipo and baxxnak is van inge, kellett volna jobban szponzorálni a fiatalokat

Hétkilenced 2019.02.16. 19:14:02

@Angora Cardi: na tessék. Adhattak volna még a csajokra is csinos ruhákat, ahelyett amik úgy néztek ki, mintha kinőtték volna őket. Szerintem a feladatokon kívül csak a párbajokra kaptak ruhát.

Angora Cardi 2019.02.16. 19:17:43

@Hétkilenced: Igen elég szegényes volt a szponzorálás, vagy amit láttunk belőle. Párbajra is lehetett volna sokkal csinibb ruhákat adni nekik. De akkor Roli 3 egyforma szürke mackójára ez a magyarázat :D pedig a webshopban amit most kíváncsiságból megnéztem, sok fiatalos cucc van, kantáros farmer, stb, pólókat legalább láttunk rajtuk.

javier2 2019.02.16. 19:22:17

@VV Erőlegény: nincs humorod lovagolsz a három ingen.
amúgy ez a 3 inges sztori is kurva vicces volt de ma itthon a felnőttek elveszítik a humorérzéküket.
Érdekes minden gyereknek van humora de ahogy cseperednek sokan megtörnek és elvesztik.

@TessaZ: nem írtál eddig és ezt szeretném megköszönni , maradjon meg jó szokásod,
Amúgy zsben én látom mi lehet az új Kiszel Tünde!
Ugye azért Kiszel t. aprított a német rtl-en a tutti frutty showban, habár ahhoz zsnek kellenek az új mellek , és már onnan könnyű egyel feljebb lépni senkiből gold digger kirakat picsa lenni.

javier2 2019.02.16. 19:23:22

Veszprém megalázta a vardart azaz esemény nem a szefósok rendőrök buzik harca.

Hétkilenced 2019.02.16. 19:24:04

@Angora Cardi: kantáros farmert Reni kapott is a végére. Megjegyeztem, mert feltűnt, hogy végre nem bugyiban mászkál. Ott vészhelyzet lehetett. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 19:27:23

@Hétkilenced: Ah tényleg, ezt már elfelejtettem :D
Valami fehérneműs nem szponzorálja őket? Lányokra sokkal ízlésesebb fehérneműket lehetett volna adni, Adrinak egy fixen tartó melltartó stb, régen volt valami baci lingerie (ha most is van bocs, a reklámokat egyebeket általában némítom).

TessaZ 2019.02.16. 19:29:15

:) Nem sajnálom, hogy megszántam Zsút. Egyik villalakó se érdemel meg ennyi pénzt, mivel egyetlen feladatuk volt, szórakoztatónak lenni és egyiknek sem sikerült még csak viccesnek sem lenni. Legnagyobb hibám a témával kapcsolatban, hogy mégis évadról évadra megnézem. Ha már nézem, akarva akaratlanul valakivel szimpatizálok, ez lett a végén Zsú. Nem kérek elnézést mert szociálisan érzékeny vagyok. :) Remélem, ha megnyeri legalább kicsit boldogabbá tudja tenni az életét és elmegy pszichológushoz, sokat tudna neki segíteni. Legnagyobb hibája a lánynak, hogy nincs senki, aki kicsit terhelné az életben. Végre sikerült lekapcsoljam az email értesítésítéseket, szóval mindenkinek jó szurkolást kívánok a következő napokra és egy VV10 all starst. ;)

Hétkilenced 2019.02.16. 19:31:53

@Angora Cardi: egyetértek, terelgetni kellett volna őket valami alakjukhoz, egyéniségükhöz illő stílus felé, fehérneműben is. Látod arra nem emlékszem, utoljára a vv4-ből a poppy köntösöket jegyeztem meg. Meg később volt valami sapkás is, mert ha kellett, ha nem, többen is sapkában voltak még bent is.

javier2 2019.02.16. 19:32:43

@TessaZ: ha most balra nézel in vivo akkor van pink unikornis melletted?
vagy ha jobbra nézel egy hosszú utca ami felszívásra vár?
örülök hogy ilyen happy vagy námászté

sogeking 2019.02.16. 19:33:01

@Angora Cardi: Vivinek voltak valami furcsa fehérnemű kombinációi

Angora Cardi 2019.02.16. 19:36:19

@Hétkilenced: igen a sapkákba fülledt zsíros búrák kint bent éjjel nappal :DDD emlékszem :D
Pedig megérné bármelyik ruciboltnak csak havi 1x beküldeni pár új holmit nekik. Ők tudják ...
@sogeking: Igen, igen, ő kintről hozta, a hónaljig felhúzott bugyika alatt tanga, és a bikinifelső alatti pushup melltartó..

Angora Cardi 2019.02.16. 19:36:47

@javier2: mellettem egy pusheen macska van javi

sogeking 2019.02.16. 19:41:54

@Angora Cardi: a tangát, de felhúzom a fülemig, és ráakasztom

Angora Cardi 2019.02.16. 19:42:45

@sogeking: borati magasságokban vagy :D

MacákékIcukája 2019.02.16. 19:45:53

@Angora Cardi: igen, ezt en is eszrevettem, nagyon jofej. Tok jol reagalt akkor is amikor elvesztette a parbajt, Anikonak is siman megmondta hogy nem zavarja. Ezt nagyon birom/birtam benne, hogy barmi volt, kb megrazta magat es tovabbment. Csomo jatekot elvesztett bent es sertodes helyett csak nevetett a dolgon, nem ugy mint egyesek... :D Az utobbi jopar evad legjobb noi jatekosa volt, nem is tudom volt-e olyan akit nala jobban birtam (szerintem nem, biztos emlekeztem volna).

sogeking 2019.02.16. 19:47:20

@Angora Cardi: a legfölsőbb szinteken
ha nem lenne ennyire túlkoreografálva a műsor, inkább megnézném a saját öltözködési stílusukat
(lyukas zokni és egyebek)

Angora Cardi 2019.02.16. 19:47:46

@úgymond olvasó mmkk: Orlando eljegyezte Katy Perryt gondoltam érdekel :DD

Angora Cardi 2019.02.16. 19:53:02

@MacákékIcukája: Laza igen, nem reccsent meg, de valószínűleg nem is erőlködve ment be, hogy mindenáron ő fog nyerni. Visszagondolva, csak régebbi VV-kben drukkoltam időnként egy-egy női játékosnak, de a legutóbbi néhányban nem. Láttam sokan értékeltétek adrit, én néha kedveltem, néha nem, mikor hogy, nagyon nem fókuszáltam rá,
de tetszik mikor leírjátok páran miért volt jó karakter.

@sogeking: Azt a realityt vajon hogy viselné az értő közönség? :D

Angora Cardi 2019.02.16. 20:00:19

@úgymond olvasó mmkk: Válentinyre kapott egy nagy és ízléstelen virágot formáló gyűrűt.

sogeking 2019.02.16. 20:01:40

@Angora Cardi: én bírnám, ahogy Zsu stoppolja a zoknikat

javier2 2019.02.16. 20:01:52

@Angora Cardi: jah a kiégett pseudoarcher :P

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:02:27

@Angora Cardi: fúj már. több szempontból is. egyrészt, valentin napon eljegyezni? ne már. az majdnem olyan gejl, mint karácsonykor vagy szülinapkor eljegyezni. másrészt meg, virág alakú gyűrűvel? ehhhh

MacákékIcukája 2019.02.16. 20:04:22

@Angora Cardi: pontosan :) igen, elegge megoszto volt. Engem is megosztott sajat magamban :DDDDDD Az utobbi evadokban nagyon alja noket valogattak be, ugyhogy Adri kb feludules volt. Taktikazni is szeretett, nem gorcsosen tette, szart a farmra is :D Nekem is tetszik amikor masok leirjak :D engem egyedul az zavart, hogy nem volt kovetkezetes a hazudgalast illetoen, de ott egye a fene. Igy is nagyon messzire jutott es ra sem ugy gondolok a kiesese ota hogy "na vegre, ettol is megszabadultunk". Sajnaltam is hogy mennie kellett, de ez van. Roli nagyobb kedvenc volt szamomra.

Angora Cardi 2019.02.16. 20:04:47

@javier2: de mecsoda gavallér nemde? :DDD :P
@úgymond olvasó mmkk: celebek és jueszéj van még kérdés? :D
@sogeking: szép látvány lenne :D odavarrná az ujját a zoknihoz

Angora Cardi 2019.02.16. 20:07:42

@MacákékIcukája: igen kicsit belekavarodott a saját hazugságaiba a magyarázkodások meg sok volt :D Nekem azt hiszem a szív csapihoz csapódása miatt sem volt igazán fókuszban.
De tudod mi a vicces, Lekvárral tökjól elvihorásztak kint, bent meg ment az adok kapok. Azt mondta még Adri, kit vitt volna mást, Hunort kihasználta, Rolit szerette, maradt Lekvár, Lackó meg helyeselt, hogy így van ez. Bent is így kellett volna és ha negyediknek Roliékhoz áll, jobb műsort adtak volna és több esélyük lett volna csillámosok ellen.

javier2 2019.02.16. 20:08:35

@MacákékIcukája: teljes ekg...
volt azért pár értelmes csaj a vv-ben és esélye sem volt
mi is gondoltuk hoznak majd egy nőt akire tényleg azt mondjuk nah tessék!
nem hinném hogy zsura gondoltunk...
de ugye a tanu című filmben is mi a citromból is tudunk narancsot csinálni . S most én kérek elnézést.
Többszörösen áthallásos.:P

sogeking 2019.02.16. 20:22:09

régi női játékosokból hirtelen Pandora fogszabályzója ugrott be :)
amúgy személyes kedvencem Kinga az attilás szériából

Angora Cardi 2019.02.16. 20:25:55

@sogeking: Baukó, Kinga, Fanni, őket meg lehetett jegyezni
Pandorára nem emlékszem.
Na de Tordas!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:26:44

@Angora Cardi: katy perry jobbat érdemelne. ha férfi lennék, gátlástalanul megkérném a kezét, amikor nem rövid és szőke a haja éppen.

sogeking 2019.02.16. 20:28:47

@Angora Cardi: Baukó*Alek forever,
legjobb zuhanyzó - napraforgó Anikó :):)
ne legyél kultúrbarbár, inkább szavald el te is a Darvas Kis Kelement, most.

Angora Cardi 2019.02.16. 20:31:54

@úgymond olvasó mmkk: végül is ha innen nézzük Orlando is jobbat érdemelne ettől az ordas Katytől úgyhogy valószínűleg megérdemlik egymást :/

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:32:04

@sogeking: van az unconditionally c. számához a videoklipje. abban istennő. mostanában nem annyira.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:33:10

@Angora Cardi: orlando leginkább lóf@szt érdemel a hátsó felébe. köszönöm, hogy ezt megoszthattam.

Hétkilenced 2019.02.16. 20:36:07

@Angora Cardi: jujj tényleg, pedig első kieső volt vagy hogy. Én szurkoltam Anikónak is, Dorkának is, Zsunak, a jogász Eszternek, még Verának is az Attilás szériából, míg meg nem kattant. Na és az első vv-ben Györgyinek.

,, 2019.02.16. 20:38:16

@sogeking: ketten voltunk a Kinga fanklub

sogeking 2019.02.16. 20:40:44

@Angora Cardi: hozzájárulásod a kultúrához vitathatatlan, legközelebb állítsd kicsit feljebb a mikrofontot

Angora Cardi 2019.02.16. 20:42:09

@Hétkilenced: Tordast bent lehettt volna tartani tovább. Asszem visszakeresem hátha fent van valahol a részeket amiben játszott.
Én is Attilás Verának :D Meg az anyuka zsuzsinak fuj de utálta mindenki :D

Angora Cardi 2019.02.16. 20:43:23

@,,: a link? nyugdíjas rendezvényen mámó mondja a Darvas Kis Kelement
@sogeking: rendben drága fijam Bendegúz

Angora Cardi 2019.02.16. 20:45:30

@úgymond olvasó mmkk: Te is ovis voltál még mint reni akkoriban? :D

sogeking 2019.02.16. 20:45:30

@,,: igen, Szandika után Kingából volt a legtöbb féle avim :)

Angora Cardi 2019.02.16. 20:46:11

@,,: Kevin Baconos én mmkk várom
@sogeking: ó a kamionsoros szandika...

Angora Cardi 2019.02.16. 20:50:36

@,,: sejtettem
@úgymond olvasó mmkk: :D én is épp annyi múltam most :D ma mondta valaki (hehe)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:51:49

@Angora Cardi: nagyon kedves lehetett az illető, aki ezt mondta :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 20:53:16

@Angora Cardi: abban a szériában is győző vezette a BV-t a wikipédia szerint (ott néztem meg, mikor volt pontosan a vv4)

Hétkilenced 2019.02.16. 20:53:29

@sogeking: @Angora Cardi: ó, hát Szandikát nem igazán kedveltem akkor, de vitathatatlanul fontos része volt a vv4-nek. Mit nem adtam volna most egy szandikáért!

sogeking 2019.02.16. 20:55:02

@,,: igen, meg van, ahogy szopogatja az üveget a dzsakuban :)

Angora Cardi 2019.02.16. 20:55:34

@úgymond olvasó mmkk: győzőt bár kilőnék az űrbe..
@Hétkilenced: ugyehogy visszasírjuk? :D
@,,: hehehe:D

Costanza 2019.02.16. 20:56:45

@moletty: @javier2: aww kis bullykak.. nem tetszik ha titeket bullyznak ugye? eljott a kis onerzet talan? decuki.
:D

Maximista vagyok 2019.02.16. 21:01:11

@Costanza: élvezed ha beleállhatsz valakibe mi te picsa? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:05:24

@Maximista vagyok: te, idefigyeljmár, tegnap akartam mondani valamit norvégiáról, de elfelejtettem

Angora Cardi 2019.02.16. 21:07:14

@sogeking: sőt vica versa történt a lamúr

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:08:01

@Maximista vagyok: ja, tudom már. nem bírnék annyi tengeri biszbaszt enni, mint amennyit ott kellene

javier2 2019.02.16. 21:09:40

@Costanza: egy idióta vagy a kretén haverjaiddal együtt .
Jó tanács járj be suliba(ne ugy mint zsu mert csak a vaginád árulhatod jenért Skóciában) tanulj menj egyetemre változz meg mert egy rosszindulatú ribanc vagy ami adódik abból hogy csúnya is vagy. Sajnállak.
Mobilos és ibsen testvéreiddel együtt átpörgetlek.
és hogy egy itteni kommentárs nickjét átírod pink figurával , az életedben még megismered saját bőrödön a laphámcarcinoma kifejezést , mert pont az ilyen rosszindulatú tiszta szív szarokon jön ki mint te.
Napról napra veszted el az értékedet...... ezt soha ne felejtsd el(de el fogod mert buta vagy).

és kicsit profiloztalak :csonka család (apa nélkül nőttél fel)alsó közép osztály mellek nélkül bocs
mindig csücsörítesz a telefonba "OOOOOOOOOOO..." de szánalmas

javier2 2019.02.16. 21:11:04

mehetsz vissza a FB-re pinkribanc :PPPP

Hétkilenced 2019.02.16. 21:11:41

@sogeking: igen, emlékszem. Kedvenc jelenetem volt gombi kisgatyában "kusslegyen" rendreutasítása. És tényleg kuss lett utána. :D

sogeking 2019.02.16. 21:20:31

@Angora Cardi: enni kéne egy kis pácsót

Angora Cardi 2019.02.16. 21:26:29

kvíz: Olyan vagyok műszempillanélkül, mint a mell bimbó nélkül.

javier2 2019.02.16. 21:29:14

@Angora Cardi: pufi most olvastam miket kaptál , adtam nekik
de tudod ezek 12-14 éves trollok
de nekem a pufi nyuszit ne bántsa senki sem:))))

Angora Cardi 2019.02.16. 21:32:19

Csináltam rendes kvízt de ne guglizzatok:

Ki mondta?
1. Én nem vagyok sem szent, sem szentfazék, sem egy erkölcsi bizonyítvány.
2. empátiaszavazás
3. Kiviszlek és kinthagylak a gheccibe.
4. Elszállt vele mint a ló.
5. Csicskageci

Angora Cardi 2019.02.16. 21:35:11

@javier2: köszönöm, egy lovag vagy, hogy az említett adatlapjáról idézzek "koszi a supportot"
Elég megnézni az adatlapját, egy rendes kommentje nincs csak a kötözködés.
Amerikába szakadt kivagyi lófaszjóska rokonaimat juttatja eszembe, akik a leghülyébbek voltak mindig a családban, ott meg megszaladt az önbizalom, azóta is mindenki rajtuk röhög minden családi összejövetelen :DD

Angora Cardi 2019.02.16. 21:36:41

@,,: @úgymond olvasó mmkk: még várok egy két tippet hátha mások is

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:37:02

@úgymond olvasó mmkk: nem kell enni, van csirke is meg majkrem dogivel :D

sogeking 2019.02.16. 21:37:35

@Angora Cardi: megyek a felzárkóztató csoportba :(

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:38:12

@Angora Cardi: tíllláááááág? lyulyci, de ügyes vagyok!

@MacákékIcukája: az a baj, hogy még az illatukat se nagyon bírom elviselni :D

Angora Cardi 2019.02.16. 21:38:44

@sogeking: ne már, azt hittem ezek jellegzetesek :) legalább egy próbát

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:39:33

@Angora Cardi: @javier2: bocsi skacok h nem reagaltam elobb csak kozben nekialltam tanulni...

Angora Cardi 2019.02.16. 21:39:33

szavazzátok meg mikor mondjam meg a megoldásokat

Angora Cardi 2019.02.16. 21:40:32

@MacákékIcukája: :) ne viccelj, reagálsz amikor van időd

javier2 2019.02.16. 21:40:40

@Angora Cardi: beprofiloztam őket meg is írtam nekik
kezdő trollok csak azért vannak itt hogy szétkúxxxx a blogot.

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:40:45

@úgymond olvasó mmkk: eleg keves nyitott pult van a boltokban, es nem szaglik szerencsere :D a birka ezerszer rosszabb es abbol is sokat esznek *bloeh*

sogeking 2019.02.16. 21:40:45

@Angora Cardi: á, az előbb azt hittem, a tíílláág is valami játékos volt :):):):)

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:41:19

@Angora Cardi: jaj de kedves, koszonom a megertest! :D <3

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:42:58

@MacákékIcukája: bah, a birka tényleg rosszabb a biszbaszoknál :D

Angora Cardi 2019.02.16. 21:43:38

@javier2: :DDDDD olyan vagy mint Dr. Spencer Reid

Angora Cardi 2019.02.16. 21:44:09

@sogeking: téged is az őrület kerget? :D

2019.02.16. 21:47:01

Megnéztem a tegnapi bv-t és meghatódtam. Megkönnyeztem ezt az embert. Szerintem ő játszott szívvel. Azt kell mondanom le a kalapal a tegnapi párbaj és bv előtt. Baukó is nagyon kulturált és emberi volt. Olyan mintha nekik Roli lett volna a kedvenc. ennyi emberséget egyik kiesett se kapott mint ő.

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:49:53

@Paic Róbert: ekg ekg ekg!!!44! En is ugy vettem eszre, hogy a ket musorvezeto csaj nagyon szerette. Nagyon nagy szive van Rolinak.

@úgymond olvasó mmkk: gusztustalan, elhanyom magam ha tiz meteres korzetben megerzem a szagat:D

javier2 2019.02.16. 21:52:28

@Paic Róbert: én nem láttam , de hogy így elmondtad megnézem.
úgy gondolom ilyen vv még nem volt , ha zsu nyeri a többi lakó ellenszenve fogja kinyírni
ne legyen így
de hatás ellenhatás törvénye.
Zsut szereti őszintén valaki akikkel bent volt?azért kérdem mert nem láttam semmit csak amit ti közvetítetek.

Angora Cardi 2019.02.16. 21:53:34

Kaptok egy bónuszt, ez ingyen lesz:
Ez nekem a elvemmel szembe van.

MacákékIcukája 2019.02.16. 21:53:53

@javier2: nezd meg, sirni fogsz rajta garantaltan, tobb video van

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:55:59

@javier2: szar lehet annak, akit senki nem szeret őszintén

,, 2019.02.16. 21:56:22

@Angora Cardi: nem tudom:(
az egyetlen vv idézet ami megmaradt bennem a trakitól van, szívd ki a földből a vetőmagot
(BJ közben)
ezt valamiért megjegyeztem:)
Meg ez: Okkal vagy okvetlenül?
:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:57:15

kihagytátok a legjobbat: felkérdezlek szabályosan nyelvvel.

,, 2019.02.16. 21:57:16

@Angora Cardi: és természetesen a mostaniból: LEKVÁR

sogeking 2019.02.16. 21:57:59

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk ennyi pénzért én is elviselném :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 21:59:06

@sogeking: nem a villalétre gondoltam, hanem általánosságban :)

,, 2019.02.16. 21:59:08

még 1: az őskor az egy mendemonda:)

javier2 2019.02.16. 21:59:09

@Angora Cardi: mert általában aki nyert azt bírták illetve elfogadták (illetve anélkül nem lehetne nyerni) :))
ez sztem az rtl hidrogén bombája ránk :)

javier2 2019.02.16. 22:01:28

@úgymond olvasó mmkk: sztem első ilyen vv hogy a tök esélyes a periférián van .
csak érdekből fognak haverkodni vele.

SzabadEzANév? 2019.02.16. 22:02:14

Peti elé oda merték tenni a pénzt, Győző elé csak széfben merték :))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:02:54

@,,: super, ezeket ki is húzom a bónuszkérdésekből gyorsan :D
meg az őskort is :D
@úgymond olvasó mmkk: meg ezt is
eh kereshetek új bónuszkérdéseket :D

@javier2: igen most arra hajazunk, hogy a minden volt társa által utált lesz a nyerő

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 22:03:19

@javier2: Hunci spanjai is előbújtak, az utóbbi hetekban lapítottak a nagy haverjukkal kapcsolatban, most meg, hogy közel a 36 milla, kampányolnak neki :)

Mók_Ica 2019.02.16. 22:03:25

sziasztok, rollernek csupa jót kívánok!!!!!!!!!!!!! megérdemelte volna a győzelmet..... de remélem így is nyertese lesz ennek a vv-nek!!!

Angora Cardi 2019.02.16. 22:04:22

aki nem figyelt: a 3. kiesése után nullázódik a szavazás és a 2-ből a nyertesre majd újra tudtok szavazni

Cimili 2019.02.16. 22:05:09

jóestét hv lakók! ma még látjuk rollert.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:05:31

@,,: á ne viccelj, keresek újakat :D

Mók_Ica 2019.02.16. 22:06:33

szívbéli öri-barik szépen és kedvesen fújnak egymásra, természetesen egymás háta mögött..... mert így kell szívből és őszintén játszanak....pfffffffff

greg arcára van írva, hogy biztos a saját győzelmében..... pfffff

Mók_Ica 2019.02.16. 22:07:32

@Cimili: szia cicus, olvastam..... mingyá írok is..... :))) egyébként ekg!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 22:08:02

@Mók_Ica: anutám, magas lóról lehet a legnagyobbat esni. csókollak :) :*

Cimili 2019.02.16. 22:08:24

@Mók_Ica: ok, ráérsz, nem muszáj most válaszolnod.

Mók_Ica 2019.02.16. 22:08:49

@Angora Cardi: köszi nyuszmusz..... ezt el is felejtettem..... jó, hogy szóltál :)))) tegnap már szavaztam.... hunorra

javier2 2019.02.16. 22:08:58

vagy kurva kevesen nézik ezt és annyira kevesen szavaznak erre a szarra hogy már nekünk égő :))))
szóval egy soroksárnál virtuál verbuválódott csilámpóni csapat trollból simán eldöntik a szavazást
persze csak akkor ha van szelfibot.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:09:02

Tényleg nem élvez bent egy percet sem zsu, görcsöl sír, Roli laza.

Cimili 2019.02.16. 22:10:17

@Mók_Ica: zsu csalódni fog, de nem fogja kb. érdekelni, mert sajnos viszi a zsét.:(

Mók_Ica 2019.02.16. 22:10:18

@úgymond olvasó mmkk: csókpuszi, pici lyánykám :)))) helyesen így hangzik az ő esetében.... magas csillámf@szlámáról lehet nagyot esni :)))) :****

Angora Cardi 2019.02.16. 22:10:34

@Mók_Ica: szivcsi mmkk anutája :)
@javier2: akkor csak a büki rokonok és szomszédok veszik a fáradságot idén? :D Az innen érkező szavikat nem veszik számításba.

javier2 2019.02.16. 22:10:55

@Angora Cardi: pufi meg nem görcsöl hanem cuki

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 22:11:31

@Mók_Ica: :)))))) ezzel a bölcs gondolattal teszem el magam valamikor holnap 10 óra környékére

jóccakát mindnek

Angora Cardi 2019.02.16. 22:11:40

cuncimókus sunája kilógott a lila tangeszből

Mók_Ica 2019.02.16. 22:12:38

@Cimili: olyan jó lenne, ha mégsem!!!!

zsu bekente a lábát is olajjal.....aztán csak a felsőtestéről készült a lenyomat :)))))))))))))))))))))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:13:28

@javier2: áh nem ér annyit :DDD
@MacákékIcukája: két lány ellen visszajött roli és őt mindig bántják provokálják

javier2 2019.02.16. 22:14:01

@Cimili: közvetlen rokonságomban ennél jóval nagyobb összeg hullott ki a kezeik közül...
zsu ha nyer komoly őszinte "tiszta szív " segítség nélkül kurva nagy szarban lesz.

Cimili 2019.02.16. 22:14:10

szefós zsu hozzányomta sellőhöz a forró ragipisztolyt, most mondja rollernek, h hülye a zsu.:DDDDDDDD

Mók_Ica 2019.02.16. 22:14:29

greg ismét bebizonyította mennyire szereti a szefos barátnőjét....... de azért felvette zsu csíkos gatyáját.......

Angora Cardi 2019.02.16. 22:14:43

@javier2: Nézed vagy vetítsek? :D

Zsu a ragasztópisztolyt greghez nyomta véletlenül, greg besértődött, nem vesz részt tovább a feladatban (gipszbábu készítés) majd kimegy és rolinak szidja a szívbéli barinőjét (HÁ!)

Cimili 2019.02.16. 22:14:59

@Mók_Ica: hámme ilyen hülyeeeeeeee.:DDDDDDDDDD

Angora Cardi 2019.02.16. 22:15:30

Saját magukról készítenek gipszbábut akihez utána fohászkodni kell :-O

Cimili 2019.02.16. 22:16:39

@Mók_Ica: eskű, az van rajta? nem is figyeltem:))))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:16:44

@Angora Cardi: majd a riportban a párbajon viselt ruhájában kommentálja a dolgot zuzána

javier2 2019.02.16. 22:16:46

@Mók_Ica: ezt most elképzeltem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Angora Cardi: pufikám közvetíts kérlek:) sokkal tartozok :)

MacákékIcukája 2019.02.16. 22:17:14

@Angora Cardi: nem is tudom miert kerdeztem :DDDDD jajszegiiiny

Mók_Ica 2019.02.16. 22:17:24

@úgymond olvasó mmkk: álmodj szépeket, jóéjt puszi!!!

@Angora Cardi: sskk nem rokonom zsu :)))))))))))))))))))))) a cuncikat csak véletlenül hívják mókusnak.... :)))))

Mók_Ica 2019.02.16. 22:19:20

@Cimili: a riportszobában :))))

@javier2: addig örülj, amíg nem látod sem őt, sem a végeredményt :)))

zsu tv-néző bábujának az arcán miért van sebtapasz??

javier2 2019.02.16. 22:19:54

@úgymond olvasó mmkk: jó8 és remélem megyünk még Avatar buliba :))))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:19:54

@Mók_Ica: elnézést rossz vezetéknevet használtam kedves asszonyom :D
@MacákékIcukája: megint az igazáról kárál :/
@javier2: rendben profilozóm :)

greg a zsu bábuhoz, hunor a roli bábuhoz fohászkodik a pártfogoltak visszatéréséért
greg hiteltelen két perce szidta zsut a ragasztópisztolyért hogy "ez tiszta hülye bazmeg"

Mók_Ica 2019.02.16. 22:20:05

@Angora Cardi: az általános tv-néző bábuját alkották meg

tomi9425 2019.02.16. 22:20:08

Greg:... a sok jó amit másoknak adtam.
WHAT THE ACTUAL FUCK?????

Cimili 2019.02.16. 22:20:12

mé nem enged szavazni ez a vacak? gondoltam kipróbálom, h zsura szavazok, de jusse, mert akkor bezzeg elfogadná a szavazatom. csaltok zsottti???????????

Angora Cardi 2019.02.16. 22:20:39

zsu saját bevallása szerint érdekes - ööööö

javier2 2019.02.16. 22:21:04

@Mók_Ica: gondolom véletlenül valaki odalépett bakancsba

Angora Cardi 2019.02.16. 22:21:51

@Mók_Ica: saját sebes álla miatt ragasztott a bábura is... jézus:/
@Cimili: oh mily érdekes

Cimili 2019.02.16. 22:23:04

@javier2: :DDDDDDDDD
@Angora Cardi: a hülyéje nem értette a feladatot se.

javier2 2019.02.16. 22:23:12

pufi nyuszi folyamatosan simogatod a belsőm :)))

Angora Cardi 2019.02.16. 22:25:43

@Cimili: SE... így van
@javier2: viccelsz? ilyen vérzivataros időkben egy lovagot meg kell becsülni főleg hogy a jóképű Hotchner ügynök a fasorban sincs mellette :D

Mók_Ica 2019.02.16. 22:26:04

@javier2: tippcsizek, te voltál vagy maximista :))))

@Angora Cardi: kis butus zsu.... összekeverte a bábu orcáját az állával... höhöhöhöhö (nem butus.... hanem hülye)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:27:49

@javier2: fővezér, a kapitány merre jár?

javier2 2019.02.16. 22:28:34

@Cimili: zsóti ráharapott a routerre gondolom a szája a tűzfal :P

moletty 2019.02.16. 22:31:00

Ez a retek Zsut úgy pofán basznám egy baseball ütővel.....
Hogy ezek ott hogy bírták ki ? Egy kizárást simán megért volna bakanccsal arcba rúgni !

javier2 2019.02.16. 22:31:15

@Angora Cardi: pufi hagyd már abba a kemény lelkem megtöröd :)

@Mók_Ica: á nem hinném hogy nővel vagy gyengébbel szemben maximista vagy én kicsit keményebben szállnánk ringben (de asszem maximista volt ) :)

MacákékIcukája 2019.02.16. 22:31:25

kisallatkert vagytok!

csak olvasom a kozvetitest, facepalmolok igy latatlanban is

Mók_Ica 2019.02.16. 22:34:51

@javier2: vagy Moletty kolléga :)))) vagy ketten..... :)))) de bárki is, jól tette

Cimili 2019.02.16. 22:34:53

na jellemző, h ez a hangos üvöltözős játék tetszik zsunak. kb.5 éves szint.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:34:59

@MacákékIcukája: Icukacica, igyekszünk humorba oltani a közvetítést.
@javier2: puhítalak fővezér :D

Ordító verseny, ki tud nagyobb decibelen ordítani.
Greg visított mint egy lány. Zsu szülei is hangosan beszélnek onnan örökölte. Úgy látom nyert. Roli Fradizott. Hunor ordítása mindenkit meglepett és röhögtek.
Most gyorsfutás van, de zsu persze nem tudja hogy kell.

moletty 2019.02.16. 22:35:08

Megnyerte a szefos az ordítást és büszke rá :D :D
A szüleitől örökölte aszongya :D :D

Angora Cardi 2019.02.16. 22:35:43

@Angora Cardi: greg mint egy igazi profi aerobicos tolta

Angora Cardi 2019.02.16. 22:36:01

@moletty: mit lehet erre mondani....

Angora Cardi 2019.02.16. 22:37:01

@Angora Cardi: neki köszönheően nyertek mert zsu nem jól csinálta csak topogott

Cimili 2019.02.16. 22:37:32

@Mók_Ica: éééés télleg zsu csíkos gatyója van rajta.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:37:32

@úgymond olvasó mmkk: ú basszus, ne haragudj, ez lemaradt ma, elég zúzós napom volt. holnap átbeszéljük Norvégiát, lazább napom lesz :)

Hétkilenced 2019.02.16. 22:38:12

Nem véletlen, hogy senki sem bírja már elviselni. Mikor Rolit kellett parodizálni, Hunci bement Roliékhoz, mert egy ideig próbálkozott, de Zsu egyszemélyes színházat tartott. Most Greget szarta le, mikor béna is hozzá, és megint páros feladat. És ezt visszaszavazták. Greg amúgy egyre szimpibb, hogy végre látványosan játszik.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:38:37

Mi Molettyvel most megyünk a villához ki tud nagyobbat hugyozni versenyre.

moletty 2019.02.16. 22:38:54

még mindig greget érzik nyrőnek !!! Uristen milyen rendezvenyen vannak ezek ???

moletty 2019.02.16. 22:39:27

Szavaztam Hunorra ! Baszodjon meg minden szefos kurva

Angora Cardi 2019.02.16. 22:39:59

Fiúk beszélgetnek a dohányzóban, mi lesz ha roli esik ki, hunor akkor maradni sem akar, de roli felvilágosítja, akkor több esélye van nyerni.

Párbaj utáni fogadtatás, bulika jön.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:40:27

@moletty: pacsi :) Hajrá Hunor! Bár te is meg én is tudom hogy mi lesz vasárnap.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:41:15

zsu visszatér, greg forgatja öleli, megcsináltad, vígszínház a sellő
hunor csak áll bénultan

Cimili 2019.02.16. 22:41:40

ilyen undoríztó hazug kis görcsöt, mint ez a greg!!!!!!!

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:41:50

@Cimili: most hogy Roli ment, beállok az exzsaru mögé :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:42:13

zsu panaszkodik hogy reni és adri ott voltak és nem neki drukkoltak sírás kerülgette csalódott blabla

Mók_Ica 2019.02.16. 22:42:58

zsu vajon miért várta, hogy renyhe neki szurkoljon?????????????????? lassan írom, hogy később zsu is el tudja olvasni: i-di-ó-ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:43:12

@moletty: ha gondolod fel is mászhatunk a kupola tetejére ott meg majd eldöntjük miképp gyalázzuk szét őket :D

javier2 2019.02.16. 22:43:13

srácok csajok jo8
akikkel ugy vagyok csóki
többieknek meg nem csóki
:PP

Angora Cardi 2019.02.16. 22:44:03

kaptak szalagot mint a szépségversenyen indulók, vvgreg vvhunor vvzsu felirattal
top3 bulika a két csillám énekel táncol
hunor kint ácsorog és néz néz az ég felé, pezsgőt kortyol - és greg nagyon megértő hisz ő is így befordult volna fordított helyzetben (ha!)

Cimili 2019.02.16. 22:44:09

@Maximista vagyok: állnék én is, de zsottti nem engedi, h szavazzak.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:44:45

@javier2: akkor csóki és jó8, vetítek legyen reggelire olvasnivalód :*

javier2 2019.02.16. 22:44:51

azért nem zsunak szurkoltak mert értelmes ember ilyen zsu tipus embereket kerülik
persze ha a családodban van hát akkor megszoptad :)

Hétkilenced 2019.02.16. 22:44:52

Jujj Hunci de cuki! Hajrá, nyerd meg!

Angora Cardi 2019.02.16. 22:46:19

@javier2: na igen de szefós kislány még ezután fog nagyokat meglepődni

Mók_Ica 2019.02.16. 22:46:44

@javier2: jóéjt :))) csókpuszi!!!!!!

@Angora Cardi: :))))))

Cimili 2019.02.16. 22:47:00

@Maximista vagyok: nem, pedig eddig mindig. holnap törlöm és újra telepítem.

Angora Cardi 2019.02.16. 22:47:01

Róland bábtól búcsú a nyugiban. Hunor neki adja a szalagját.

Greg fakanalat hoz a kezébe. Ezt nem szeretném kommentálni.

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:47:20

A csiga mi a faszról beszél?

Cimili 2019.02.16. 22:47:38

@javier2: zsu mentes szép álmokat! :)

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:47:39

Emberek, egyszerűen hihetetlen itt mennyire EKG van sokakkal nekem is. Pont ma a villamoson gondolkodtam, hogy életemben először írok egy VV-snek, hogy szarja le, a gyökerek szavazzák meg Zsút, etc. De úgy látom, hogy mások is megtették, ettől függetlenül én is írnék. Szeretném megkérni a kollégákat, hogy linkeljék már ide az FB oldalát, elvileg megtaláltam, de azért félek, nehogy már valaki másnak írjam, az meg full retardáltnak nézzen. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 22:48:08

@Maximista vagyok: miután végig fikázta rolit, előadja micsoda ember volt roli - óriási az ürge amit az utóbbi időben levág, elképesztő

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:48:09

@Cimili: próbáld hogy csak a gyorsítótárat törlöd.

Mók_Ica 2019.02.16. 22:48:58

greg fakanalat a roller baba kezébe..... és okoskodik..... gregnek is írok egy üzenetet: csillámf@szláma vagy és láttuk mennyire vagy őszinte..... hát nem annyira, mint amennyire gondolod magadról.... egyébként meg legyen a zsu a legjobb barátod kint.... ne tudd magadról levakarni!!!!!!!!

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:49:04

Greg osztja Rolibabát, hogy fogyjon le? És ő mit fog csináltatni a hab testével? Fejcsere lesz? :D

Hétkilenced 2019.02.16. 22:49:21

Zsunak a búcsúzáskor nem jött ki könny a szeméből. Bezzeg bármilyen indokolatlan esetben!

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:50:10

@Hétkilenced: A bentiek mondták, hogy karácsonykor sem nagyon pityergett. Milyen meglepő. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:50:16

Greg még azt is mondta ha lead 20 kg-t roli akkor nyerő lesz.

Zsu reméli ő nyeri. Miközben Hunor még a barátját könnyes szemmel búcsúztatja magában.
Zsu megy a bábuhoz, azt mondja: "néha nem azt mondom nagyon megtekerted az agytekervényeimet" de tanult pár dolgot rolitól, tényleg másfajta emberek vagyunk szia vigyázz magadra. és a birodalmi lépegető távozik

Angora Cardi 2019.02.16. 22:51:03

Hunor bevitte a roli babát a kanapéra és melléülve énekel átöleli :D Ez cukker.
Szefós csak ugrál a lufikka. Még Greg is szarik rája.

Cimili 2019.02.16. 22:51:26

mit kiabáltak kint te ütődött, h nő nyerjen??? csak rolit éltették te barom, láttuk a savanyú képeden is, ne hazudozzál már!! igaz, végig hazudtad a 3 hónapot, nagy gyakorlatod van benne.

Mók_Ica 2019.02.16. 22:51:28

zsu, vagy tanulj meg magassarkú cipőben menni vagy ne erőltesd a hordását..... borzasztó látni, ahogy mész benne......

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:51:29

Amit kérdez se hiszem el a büki szefósnak :) szavazzatok rá, hajrá, nulla a csaj minden értelemben!

Angora Cardi 2019.02.16. 22:52:20

@Cimili: rossz a hallása :D

Újra elmondja Bajusz hogy a 3. kiesése után nullázódik az app és a 2-re újra lehet szavazni.

BV: Csoki Reni Lacika Adri - győzővel

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:52:30

@Cimili: Micsoda? De hát ő az őszinteség királynője, hogy mered??? :D

Maximista vagyok 2019.02.16. 22:53:15

Akkor én most eszek valamit :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:53:19

@Vérnyusszancska: a kagylóját meg a seggébe operáltatja

Mók_Ica 2019.02.16. 22:53:34

@Angora Cardi: most már csak azt nem tudom, hogy greg vajon miért tette rollerbaba kezébe :)))))

moletty 2019.02.16. 22:53:45

AZért a P.Petyának is kijár egy baseball ütő....
Birodalmi lépegető balettozott... csak lehúzta a feje :)

Angora Cardi 2019.02.16. 22:54:25

@Vérnyusszancska: Nyussz én megtaláltam de linkelni nem akarom itt, inkább elküldöm priviben ki tudja akarja-e nyilvánosságra hozni, oksi?

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:55:44

@Angora Cardi: Fúúú. xDDD
@Cimili: Figyi, én melletted állok. Együtt már csak lenyomjuk. :D
@MacákékIcukája: Köszi ^^

Angora Cardi 2019.02.16. 22:57:07

@Mók_Ica: rejtett üzenet, ha lefogysz roli 20 kg-t lehet köztünk egy fakanál (!)

Vérnyusszancska 2019.02.16. 22:57:52

@Angora Cardi: Olvastam, hogy többen írtak, de írok én is. :D Egyfelől látom, hogy jól esik neki, másfelől meg az én lelkemnek is jót fog tenni, hogy végre egy érintettel közlöm, hogy mekkora fos ez a VV. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 22:58:47

@Vérnyusszancska: írtam én is de nem olvasta még

Hétkilenced 2019.02.16. 22:59:18

@Vérnyusszancska: ráadásul még az is. Lehet, tényleg az énb szerepre készül.

moletty 2019.02.16. 22:59:37

NYuszókánk nincs ma ? Vagy elkedvetlenedett a fasszopó félhülye bandától ( mobilos és a másik két kurva vagy buzi ) ?

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:00:43

@Hétkilenced: Akkor még szerencse, hogy a retek a II-re száműzte az a nívós sorozatot. :D Nem mintha a klasszik retket nézném még. :D

Hétkilenced 2019.02.16. 23:01:32

@Mók_Ica: azt mondta Greg, hogy mert mindig csak a főzés ment. He? Annyit láttunk belőle mint Lekvár vicceskedéseiből, amin a többiek sírtak a röhögéstől.

Cimili 2019.02.16. 23:02:55

@moletty: nem hinném, h elkedvetlenedett volna, holnap biztos lesz.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:03:00

Mi ez a győzike felszopás? Blőeeee

Angora Cardi 2019.02.16. 23:03:06

Lacika sukár, futottak még Csoki Adri Reni
Győző sokat tanult az elmúlt 3 szériából (blöe)

Cimili 2019.02.16. 23:04:21

mint egy tank, úgy megy abban a magas sarkúban.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:04:38

Zsuzsu természetesen magát írja előre. Mily meglepő. PFff

MacákékIcukája 2019.02.16. 23:05:27

Zsu pont olyan mint az a bolond Erzsike a Balazs Show-bol

Mók_Ica 2019.02.16. 23:05:35

@moletty: minibuli :))) de lesz jóidős-fagyizós is.... érdekel???

moletty 2019.02.16. 23:05:44

@Angora Cardi: Renyhének mekkora a picsája ! :) Adrika aranyos most is :)

Cimili 2019.02.16. 23:05:48

töröltem, újra telepítettem, de semmi javulás. mondom én, h zsotti keze van benne.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:06:19

Mennyi Queen szám megy ma az öfiben. :D Nem mintha panaszkodnék, végre ZENE :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:06:29

@Cimili: borzalmas, ugye? rossz nézni.......

Angora Cardi 2019.02.16. 23:07:04

Játék elején írtak időkapszulás leveleket most felbontják és felolvassák egymásét.
Zsu: 3 esélyest írt fináléra zsu greg reni
Greg: nem ártottam senkinek, döntöbe reni zsu és greg jutnak
Hunor: Hunor leveléből kihagyták hogy szeirnte ki lesz a top3 a kurva anyátokat zsolti

Cimili 2019.02.16. 23:07:14

@Mók_Ica: érdekelje csak, én bírom a búráját. :)

Mók_Ica 2019.02.16. 23:08:07

szánalmas, hogy a vv a legjobb greg életében.....

mit csináltak renyhe hajával.... teljesen elfogyott, elvékonyodott......

Mók_Ica 2019.02.16. 23:09:08

@Cimili: ezért kérdeztem meg :))))
@Angora Cardi: remélem te is csatlakozol a jóidős-fagyizóshoz :)))

Angora Cardi 2019.02.16. 23:09:21

@Mók_Ica: jah titokban szerelmes volt belé azért gyűlölte annyira? :DDD
@moletty: igen, adri sokkal jobban néz ki mint trampli renike

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:10:03

@Mók_Ica: Az a "professzionális" szőkítés eredménye. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 23:10:05

@Mók_Ica: még nem látom a jövőt :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:10:26

@Angora Cardi: azért gyűlölte, mert hetero :))))))))))))))

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:10:42

Reni mekkora hülye! :D ő meg a finálé... Persze.

Angora Cardi 2019.02.16. 23:11:17

@Mók_Ica: jah 30 évig mi volt az életében? és a kis buzikája? azt hittem minimum ő a legjobb az életében

Mók_Ica 2019.02.16. 23:11:40

@Vérnyusszancska: elbaTYta..... nem kicsit....

@Angora Cardi: deeeeeeeeeeeeeeeeeee..... kell jönnöd :)))

@Cimili: mmkk ekg és cupp <3

Angora Cardi 2019.02.16. 23:11:58

@Vérnyusszancska: professzionális :D
@Mók_Ica: a gyűlöletet egy hajszál választja el a szerelemtől :DDD

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:12:04

@Mók_Ica: naná, most is mentem volna, de nem fért bele a hétvégi programba, örülök hogy nyitva a szemem :)

Angora Cardi 2019.02.16. 23:12:42

Adri kommentháborúról beszél. Szia Adri!

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:13:15

Megengeditek hogy Győzit lenullázzam? :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:13:34

@Angora Cardi: ennyire őszinte ..... pffffff

aplikáció24-et kell letölteni...... ppffejjj győzi..... renyhe meg a másik..... nem sok eszük van.....

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:14:16

Erőltetett poénok. Megint ovi van faszom...

szánentáli 2019.02.16. 23:14:27

@Vérnyusszancska:

Szia! Ha minden jól ment, akkor elküldtem prviben :)

Mók_Ica 2019.02.16. 23:15:08

@Maximista vagyok: egyeztetünk, hogy mindenkinek jó legyen :))))
győzit mmkk nullázhatod :))))

lacika a mi véleményünket mondta el :))))))))))))))))))))))))))

szánentáli 2019.02.16. 23:15:21

@szánentáli:

Ó, látom más is megtette már, no nem baj :)

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:15:37

Reni hülyébb mint gondoltam...

Angora Cardi 2019.02.16. 23:16:15

Kiesettek nyilatkoznak:

Csoki sorrendje: nem tippel
Lacika: 3. Greg, 2. zsu, 1. Hunor
Adri: 3. Greg, 2. Hunor, 1. zsu
Reni: 3.nem mond tippet , 2. nem mond tippet, 1. greg - reni szerint nem ezek a fb és komment oldalak a mérvadók mert ő egész Romániát és egyebeket fellázított szavazni (elcsatolt területek megint lecsap)

Cimili 2019.02.16. 23:16:16

óbaz renyhe, maradtál te is hülye.

Mók_Ica 2019.02.16. 23:16:23

ha jól veszem le a testbeszédeket, csoki és renyhe szerelme nem teljesedett be.....

Hétkilenced 2019.02.16. 23:16:32

Na, ez egy vicces bv. Vaaagy bebasztam egy feles pálesztől.

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:16:37

Coming outolt a NAV arca :D nájsz!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:17:34

@Mók_Ica: két nap után kipukkant a lufi...

Cimili 2019.02.16. 23:18:20

adrit kérdezi almafasz, de a reni folyamatosan beleugat. blöeeeeeeeeeee

Mók_Ica 2019.02.16. 23:18:34

lacika fényesen világít ebben a társaságban, összeszedetten beszél..... tök jó

Hétkilenced 2019.02.16. 23:19:03

Szia Adri! Szavaznék rád, ha döntőben lennél, de így te is szavazz Huncira! Hagyd azt az akarnok picsát!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:19:30

Azért ahogy négyen esznek a tányérból megér egy misét, mindenki a tányérra feküdve, csámcsog szürcsöl, ujjat nyalogat - már csak a kés lenyalás hiányzott :/

Angora Cardi 2019.02.16. 23:20:25

@Cimili: mindenkiébe beleugat
jáj láttad azokat a hatalmas műkarmokat renin? gyézus

Mók_Ica 2019.02.16. 23:20:33

@Hétkilenced: a pálesz rontott (vagy javított :))) ) a humorérzékeden :))))

@Angora Cardi: sztem még parittya sem volt.....

@Cimili: mindig ezt csinálta..... és igen, blöeeee

Angora Cardi 2019.02.16. 23:21:13

Reni: kommenteket?! olyan kommenteket olvastak rólam! - renike basszon meg a kiskutya :D

Angora Cardi 2019.02.16. 23:22:00

@Mók_Ica: kiesés utáni napon bv-ben azt vallotta renáta hogy volt parittya
de úgy tűnik két napig mert annyika volt és semmike nincs már
csoki kurva kínosan érzi magát reni közelében

Mók_Ica 2019.02.16. 23:22:03

@Angora Cardi: pont kiverte a szemem.... szörnyűűűű......

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:22:31

Reni full hülye bazdmeg... Elképesztő. Ráadásul gusztustalan. Csak nehogy kiugorjon a kibaszott válla. Ha nem ugorna ki, majd segítek és ráverek egyet a vállára, szeretetből.

Hétkilenced 2019.02.16. 23:22:33

Lol most tűnt fel, hogy Csoki és Reni is selypít. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 23:22:36

Renike nehezményezte a róla írt kommenteket.

Mók_Ica 2019.02.16. 23:23:14

@Angora Cardi: akkor az nem sikerülhetett fényesen :))))))))))))))))

Angora Cardi 2019.02.16. 23:23:15

@Mók_Ica: Lacika mai live-jában a két csaj műkörmét csinálták épp

tomi9425 2019.02.16. 23:23:30

@Angora Cardi: csodálkozol? nekem az is kínos hogy csak nézem a tv-ben

Cimili 2019.02.16. 23:23:31

@Angora Cardi: láttam. :) enyém is kb ekkora volt ma, de lefeleztem. annyira zavart már a házimunkában, renyhe biztos csak a hatalmas valagát vakargatja.:DD

Angora Cardi 2019.02.16. 23:23:44

@Mók_Ica: biztos kiugrott a válla csoki meg nem türelmes típus

Mók_Ica 2019.02.16. 23:24:03

@Maximista vagyok: sztem nem is kell nagyot ütnöd :)))))

Maximista vagyok 2019.02.16. 23:24:29

Reni :) szarjál sünt te ostoba picsa.

Hétkilenced 2019.02.16. 23:24:41

@Angora Cardi: jaja, Adri add át Reninek, hogy Zsut nagyon megcsapkodnám egy szaros strandpapuccsal, mégis szavaztam rá ellened!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:24:41

@tomi9425: nekem is, de már nem látjuk sokszor :)
@Cimili: El nem tudom képzelni a kacsódon :D

Mók_Ica 2019.02.16. 23:24:56

@Angora Cardi: adrinak is volt... azt nem is láttam....

Angora Cardi 2019.02.16. 23:25:17

Ma nincs Kedvencek Temetője, csak Arachnophobia. Jó lesz az is.

Angora Cardi 2019.02.16. 23:26:25

@Hétkilenced: Adri el is fogja olvasni :D remélem át is adja :-O
@Mók_Ica: jaja ő nem hadonászott vele

Cimili 2019.02.16. 23:28:00

@Angora Cardi: mé nem????? :)))))) ja és állandóan mellé ütöttem itt a laptopon, elegem lett.

Cimili 2019.02.16. 23:28:54

@Angora Cardi: kár, nem szeretem a borzongatósakat.

Cimili 2019.02.16. 23:29:32

@Cimili: nekem a kedvenc sorim a Suits. imádom!!

Cimili 2019.02.16. 23:30:28

@Angora Cardi: szok lenni mindig, reméljük Sixx apánk nem felejti el.

Angora Cardi 2019.02.16. 23:31:57

@Cimili: Nem tudom más típusnak vizionáltalak, de vicces, hogy erre nem is gondoltam volna :)

Angora Cardi 2019.02.16. 23:33:18

@Cimili: jaj ne :D Még nem láttam de nem is tervezem Ms Markle miatt :D
Én a bármiyen akármilyen és mindegy csak horror legyen filmeket szeretem. :D

Angora Cardi 2019.02.16. 23:33:48

@Cimili: én már odaírtam hogy ugye lesz, gondoltam hátha beírja más is :)
@moletty: szivi :)

Vérnyusszancska 2019.02.16. 23:37:21

@Mók_Ica: Finoman fogalmaztál. :D
@Angora Cardi: :D
@szánentáli: Köszi neked is. :)

moletty 2019.02.16. 23:37:46

Aranyos ez az Adrika.... és nagyon a nőideálom :) valaki jól jár vele akit már előre írigylek :)

Jó éjt Tesvérjeim! :) Az erő legyen veletek, még egy napot leszünk együtt :)

Cimili 2019.02.16. 23:37:54

@Angora Cardi: jó ötlet, majd beírom én is. :)
Jó éjt a mindenkinek!

Angora Cardi 2019.02.16. 23:38:58

@Cimili: jóéjt

Megyek én is jó8 barik.

Mók_Ica 2019.02.16. 23:42:21

pusszantás nektek :))) jó éjt!!!

2019.02.17. 02:31:14

Ahoj néktek.

A fagyira beneveznék ha lehet.

Mindenki nyugodjék meg minden nyúl értesült a mai eseményekről időben. Az egyiket sikerült is hazáig kisértenem vele. Komolyan mondom minden tiszteletem a poszt íróké. Ezt megnézni is büntetés de még leírni az felér egy rabszolgasorssal. Mondjuk sok O2-be is került.
Ma végre véget ér ez az egész és felszabadulhatunk a nyomás alól. Higgyétek el könnyebb lesz úgy túllépni az egészen, hogy nem látjuk őket egész nap. A VV10 végére még lehet, Zsut is szeretni fogjuk bár ebben erősen kételkedem. Na mindegy hétfőtől könnyebben fog mindenki felkelni mert elindulhat a felejtés öröme.

2019.02.17. 02:34:55

Napi szerelmetes hódolat nyulaknak. Hajnalban még erősebbek a hormonok. Ja ha van itt válóperes ügyvéd kérem jelentkezzen, mert VV10-re stipi stopi enyém lesz a nyúlszív. Csak mert romantika. Ja és felkészül Juhász Gyula.... :D

J.A.

TAVASZI LABDAJÁTÉK

Piros labdámat föl-fölhajigálom,
Most néked játszom, néked egyedül.
Által a halk, mosolyos violákon,
Szépséged kastélyablakán belül,
Ó nézd a labdát, álom-égbe szállón
Nem napsugáron, szemeden hevül
Szép fénye, mint eső után a márvány
Szüz tórul visszacsillan a szivárvány.

Ó nézd a labdát, hogy suhan zuhanva,
Mily fürgén szökken mindig újra fel!
Hajolj ki, hogy mosolyvirágid hamva
Libbenjen véle égi útra el,
Nevess, nevess, hogy száll s hull víg iramba,
Mig suhanása halkan énekel,
Nevess s ne tudd, hogy majd szétszaggatom már
Gyötört szivem virágos ablakodnál.

Nem kérem, hogy virágid főmre fonjad,
Csak mosolyogj ó, csak tovább ne menj,
Mert nagy, bús kedvem szürke verssé fonnyad:
Angyal nekűl mit érhet még a menny?!
Mert istene leszel bár bánatomnak,
Borba vetem sebekre mart szivem:
Ragadja vad folyója tépett labdám,
Mig sírok, játékot s szemet siratván.

Costanza 2019.02.17. 04:20:17

@javier2: mit irok at?? :D jezus.

teged amugy szeret valaki?
neha meghallgathatnanak... itt vannak barataid? szerintem meg a tobbinek is ijeszto lehetsz.
sztem menj fakat oleltgetni, hatha ott megnyugszol.
gyogyszert semmikepp.

2019.02.17. 04:26:04

Javier2 én speciel kedvellek és ez nem a sokadik meg nem valósult m...... élményem :-D van aki érti is majd.

katemoss 2019.02.17. 06:33:14

Sziasztok! Csak nálam nem működik az app? Este is probáltam szavazni, most is, de nem küldi el a szavazatom. Engedi bejelölni a profilképet, de utana lefagy..

Costanza 2019.02.17. 06:46:55

@Paic Róbert: mad as a hatter? mental breakdown? csak ilyesmire tudok gondolni vele kapcsolatban.

ficekence 2019.02.17. 06:59:43

@katemoss: Nálam is ez a helyzet, tegnap óta nem lehet szavazni. Majd letöltöm megint, akkor talán sikerül. Próbáld meg te is, aztán hajrá Zsúúúúú. :D

hereverő heverő 2019.02.17. 07:10:21

Lóreggelt. Csak búcsúzóul, azt hiszem ez az utolsó kommentem mielőtt szétszéled a társaság.
Puszik.
Pacsik.
Akit illet.
A többinek pedig mélységes megvetésem.

Sziasztok, jövőre veletek ugyanitt.

Sanda.Ipse 2019.02.17. 07:12:08

@katemoss:
én most próbáltam, de úgy jártam, mint te.

katemoss 2019.02.17. 07:13:16

@ficekence: próbáltam, de továbbra sem működik.. még a végén emiatt nem sellő lesz, aki először kiesik

Sanda.Ipse 2019.02.17. 07:14:33

@hereverő heverő: én is csak bekukk, de nem tudok szavazni. Nem erőltetem tovább:)
Hát szia!

Costanza 2019.02.17. 07:36:43

Kettosmerces jo reggelt. Na, ma eszunk utoljara fenyt. Legalabbis nagyon remelem.

gph.is/g/4owx2P4

2019.02.17. 07:44:59

Ja hát kicsim mi a baj? Nyűgősen keltünk? Tele a pelus? Nem kell a hiszti, a szobatisztaság tanulható. A kutya se szarik oda..... ja nem is a kutya se szarik rád.

2019.02.17. 07:46:38

@hereverő heverő: hali neked is, minden jót a következő évadig

@Sanda.Ipse: még ne ad fel teljesen

2019.02.17. 07:51:36

Na megyek kipihenem az éjszaka fáradalmait. Aztán nem ám veszekedni, kötekedni, mert ha visszajöttem szétcsapok. Csak lassan és tagoltan, óvatosan, tapogatózva.

bel ami 2019.02.17. 09:06:15

@moletty: Téged kellett volna kizárni innen, már régen!

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:12:10

@mrdel: még ha így is lesz a pénz nagyrésze Zsu édesanyjánál landol

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:21:35

Most nézem a tegnapi összefoglalót, és rájöttem, hogy nem fogok szavazni, mert nem tudok kire, annak ellenére, hogy azt mondom, bárki nyeri (gyakorlatban ez már csak Hunort és Zsuzsut jelenti) nem érdemtelenül nyeri, hiszen lehúzott a villában 106 napot, de:

1, Zsuzsura nem tudok szavazni, mert akármennyire is "őszinte" a játéka, ezzel a fajta nyers, de végtelenül egyszerű őszinteséggel, egy hatalmas mártírkodással nyakonöntve, nem tudok azonosulni.

2, Hunorral nem tudok azonosulni, mert a női játékosokat szexuálisan, egyszer használható módon azonnal eldobható játékszerként kezelt, de ezen felül végtelenített tujajátékot felmutatni tudó Zs kategóriás szépfiúi karakter sem tetszik. Ráadásul ennek egy finomított verzióját már VV Robin esetében láthattuk.

3, Annak ellenére, hogy a bennlevők közül taktikailag messze Greg nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt, nála meg a kétszínűség mértékét, valamint az őszinteség hiányát tartom vállalhatatlannak.

Azért ennek ellenére megtippelem a végeredményt %-kokkal (az én szavazatom nélkül):

Első körben: Zsu 60%, Hunor 35% Greg 5 %.

Második körben: Zsu 63 %, Hunor 37 %

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:34:28

Az ismeretlen néző szobra, bakker ez jó :-DDD

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:37:21

@VV Erőlegény: állítólag ha nem szavazol akkor is szavazol valakire

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:38:13

ha Zsu nyer én csinálom a wikipédia oldalát
stipi stopi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:39:58

@Ay Mama, Que paso: Ebből a választékból akkor a saját belső elveim alapján (semlegesként mindig az esélytelenebbre szavazok), Gregre kellene szavaznom, még gondolkozom. :-)

moletty 2019.02.17. 09:41:11

@bel ami: Köszönjük Emese! Végtelenül szar verseiden és eszetlen Zsú imádatodon kívül ennyit tudtál ideböfögni :)

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:42:44

@VV Erőlegény: ha nem szavazol nem nyersz Fuji fényképezőt
Aurélió és Laci alig 1 százalékkal győztek Zsófi és Anikó előtt

moletty 2019.02.17. 09:43:28

Jah és még egy : ÉN soha senkit ki nem záratnék sehonnan ! Vamzer....
A félszerzeteket sem !
(Oké a tisztán valami terméket reklámozókat igen, de az tényleg más eset)

moletty 2019.02.17. 09:44:18

@Ay Mama, Que paso: Egyszer jelezzen már élő ember ( aki nem Zsóti) hogy nyert egy ilyen fényképezőt !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:46:09

Zsuzsu ahogy fohászkodik az imeretlen nérőhöz, epic. Először is, egy seb az állán, egy piros karc (mintha vér lenne) az arcán. Aztán beletette az összes kreativitását a játékba, ami látszik a bábura tett szalagokon, és a bábu fején.... + a riportban utána, amikor "megmondom őszintén" jó volt beszélgetni az ismeretlen bábu nézővel, aki miatt nagy rendetlenség lett a hálószobában... OMG gyerekek! :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:50:08

@Ay Mama, Que paso: Szted kire szavazzak? Érted megteszem, mert kedvellek, már a VV7 éjszakai stream közvetírések óta, amikor előtte mindig fohászkodtál az Istenekhez, hogy adjanak aznap streamet az éjszakai baglyoknak. :-D

moletty 2019.02.17. 09:50:19

@VV Erőlegény: Zsú simán lehetne a "lány a szomszédból"....
Csak fél év után el kellene költözni mellőle! :D

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 09:51:10

@VV Erőlegény: és most képzeld hogy van 36 millió forintja......
4 kilométeres körben mindenki életveszélyben lenn attól függően, hol van éppen Zsu

moletty 2019.02.17. 09:52:43

@VV Erőlegény: Igazából taktikailag nagyon jól levezetted kire miért nem szavazol:EKG
De mint tudjuk ilyenkor már szívvel kell szavazni !
Hallgass a szívedre : szavazz a ????? (ritmikailag csak "Hunorra", rímileg egyik se :)

argo001 2019.02.17. 09:53:11

Egy szar műsor végén egy ennek megfelelő győztest várok.

moletty 2019.02.17. 09:53:56

@Ay Mama, Que paso: Elképzeltem, hogy kiáll az út mellől Pesten az autójával (amit vett a milliokbol) !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:54:17

A Roliék bábuján mi volt az a köldök alatti bekarikázott rész ? Olyan, mint egy Császármetszés... :-)

moletty 2019.02.17. 09:54:25

@argo001: Ebben nem csalódhatsz :)

moletty 2019.02.17. 09:56:20

@VV Erőlegény: És ahogy szefós megégette a spanját ? :D :D Az meg kirohant szidni Hunorékhoz :D ( "dehát nem volt szándékos" bezzeg amikor Csoki odadobta a csipeszt, akkor volt sírás rívás nyüszítés)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:56:26

@Ay Mama, Que paso: Ha kimondod/leírod a nevét kire, eskü megteszem! :-D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 09:56:47

én sem teszem vissza az appot. hunorra semmilyen körülmények között nem szavaznék, a másik kettőre meg nem akarok.

MacákékIcukája 2019.02.17. 09:57:59

@Ay Mama, Que paso: ijedtemben dobtam Hunorra 3 szavazatot

moletty 2019.02.17. 09:58:22

"Arról már évértékelő beszédében is szót ejtett Donald Trump, hogy őt Nobel-békedíjra jelölték, most azonban a jelölő Abe Sindzó japán miniszterelnökről derült ki, hogy nem magától, hanem washingtoni kérésre tett gesztust"
HA Trump lehetett Elnök USAban akkor még Zsúból is sok minden lehet....
JA nem, mert nem a TV2 favoritja...ezt elbaszta , nem lesz kormányszóvivő..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 09:59:48

@moletty: Biztos vagyok benne, hogy nincs jogsija, és nagyon lassan fogja tudni megszerezni, ha egyáltalán valaha. Addig pedig el fog fogyni ez a 36 milla. :-)

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:00:08

@VV Erőlegény: túl nagy felelősség ezt nekem eldönteni
innentől neked kell kell egyedül továbbmenni az úton
nehéz döntés, megértem hogy nem tudsz dönteni

Greg, a fél sellő, fél szellő és háromnegyed unikornis, aki párkapcsolatiban szerdától csütörtökig alárendelt szerepet játszik, de péntektől keddig domináns
vagy Zsu a fél bolond, félművelt, háromnegyed tíz, aki magának simán megengedi azt, amit ha mástól kap sír és hogyan képzelik azt, hogy őt
vagy Hunor a fél rendőr, fél teniszedző, akiről talán jobb nem is többet tudni, mint amennyit eddig

sok sí kert!

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:00:54

@MacákékIcukája: ezzel mondjuk lefedted a bükfürdői telefonboltos lányát
nem rossz!!

moletty 2019.02.17. 10:02:30

@úgymond olvasó mmkk: Ezt is teljesen megértem! Hunorhoz nyilván másként áll hozzá egy férfi mint egy nő: Mint barát szerintem teljesen rendben van. Bár a csajomat azért nem bíznám rá, ha két hétre elutazom.... vagy fene tudja inkább DE!
Hunorral kapcsolatban megjegyzem azért a nők is ludasak: leolvad a bugyijuk ha kicsit viselkedik velük. Hát ilyen a genetika :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 10:02:57

@Ay Mama, Que paso: Én is megnyugodtam, hogy Macukaicuka leszavazott helyettem is... :-)

moletty 2019.02.17. 10:04:52

@Ay Mama, Que paso: "fél rendőr, fél teniszedző," ez naggggyon találó rá :D :D
(a másik kettőé is persze)

MacákékIcukája 2019.02.17. 10:06:25

@VV Erőlegény: naaaaaa! :D nem is akartam szavazni, csak ay mama ramijesztett a buki remmel :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:08:13

@moletty: nem azért nem szavaznék rá, mert kurva, hanem egyébként sem :)

moletty 2019.02.17. 10:09:06

@MacákékIcukája: Én szavaztam és remélhetőleg Hunorra! MErt nem jelölte ki a képét, de rányomtam a "Mehet" gombra és azóta nem tudom újra küldeni, tehát valami választás elment :)

moletty 2019.02.17. 10:10:05

@úgymond olvasó mmkk: Egyébként miért nem ? Vagy simán "szívből" nem szimpi ?
Az is teljes jogú döntés !

MacákékIcukája 2019.02.17. 10:12:22

@moletty: nem tudom mi lehet a telefonokkal, nekem siman ment a dolog :O

argo001 2019.02.17. 10:14:47

@moletty: Ha a VV10 is ilyen költséghatékony széria lesz, akkor azt inkább kihagyom. Bár ezt is csak a feléig néztem.

Sabina Pohl 2019.02.17. 10:14:49

Az komoly, hogy írkálgattok Rolinak? Ez mennyire beteg...

MacákékIcukája 2019.02.17. 10:17:09

@Angora Cardi: reggelt! en nem jovok de megkoszonnem ha szolnatok h mikor van a szavazas masodik kore :)

moletty 2019.02.17. 10:21:02

@Sabina Pohl: Miért ne írhatnának Rolinak ? Nem szerelmet vallanak, hanem kifejezik, hogy az ő játéka tetszett nekik a legjobban.
Én Zsúnak írnék, ha tudnám a címét....

moletty 2019.02.17. 10:22:29

@argo001: Pedig sokan leírták itt, hogy viszonylag kis pénzből is lehetne sokkal jobbat csinálni.
Voltak itt ötletek is bőven !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 10:24:51

Zsuzsu szerintem azzal nyerhette a lépésszámlást, hogy átverte a gépet. Tisztán látszott, hogy sokkal szarabb "technikával" nyomja, mint a többiek, hiszen sokkal magasabbra emelte a lábait, de valószínűleg valahogy a feneke berenghetett, és ezt duplán érzékelte a lépésszámláló. Szerintem Zsuzsu még a hazugságvizsgálót is simán át tudná verni, kár, hogy nem kérte ki maga ellen egyszer. :-)

MacákékIcukája 2019.02.17. 10:25:32

@Angora Cardi: koszi :*

@moletty: minden evben van egy csomo jo otlet, a szerkik rendszeresen ignoraljak oket...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 10:26:01

@Sabina Pohl: Az komoly, hogy te ennyire szép vagy, mint az avatarodon, mert akkor megadhatnád a telefonszámodat! :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:27:03

@moletty: sokmindent elárul egy emberről az, hogy a haverjai csak akkor kezdtek el aktívan kampányolni mellette, amikor már közel került a 36 millióhoz, egyébként november óta egy sort se írtak róla. szerintem :)

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:27:17

@VV Erőlegény: ha Zsunak egy cseppnyi esze lenne, ma a döntő előtt zárta volna el Hunort.....
de ő inkább drága Vivient zárta el, nehogy az megnyerje a fitnesz hetet

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:29:29

@úgymond olvasó mmkk:

Én se szavazok, a finálét majd holnap nézem meg felvételről.
Ha Zsu nyeri meg akkor az összes pénzt bele öli egy műkörmös stúdióba ahova a kutya se fog járni, 36 misi kuka.
Hunor nyert egy robogót, szóval kuss.
Greg meg szopjon faszocskát, neki egy banánt adnék, olyan kis geci volt végig hogy kirókáztam a belem, hazug kis G napos.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:30:24

@szociál: okos vagy, kacagójancsikrokodil :)

Angora Cardi 2019.02.17. 10:30:31

@szociál: zuza műcsöcsit is szeretne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:32:38

@VV Erőlegény:

Szabina Pál.
Farka van a kislánynak, úgy ismizd ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:33:11

@Angora Cardi: az rajta nem segít. (degonoszvagyok, fújmán) meg fájni fog a háta.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:33:58

@Angora Cardi:

az bagatell , azt még egy buszsofőr is kipenget.
Tuti elbassza valami vállalkozásra.

@úgymond olvasó mmkk:

Selyemhernyómakákó

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:35:42

egyébként Zsunak kb egy órája lesz felső oktatási intézménybe jelentkezni
szóval ha az volt a casting és a műsor lényege, hogy Zsut távol tartsák az igazi tudástól akkor minden más!
nagy ára volt, de lehet megérte

@Angora Cardi: a zsírleszívás előtt vagy után?nagyon nem mindegy orvosi szempontból

Angora Cardi 2019.02.17. 10:36:29

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: felőlem vagy tizet is műthetnek rá púpnak

Angora Cardi 2019.02.17. 10:38:23

@Ay Mama, Que paso: zsírleszívást nem emlegetett sosem, de az agyát még "kiszedettetheti" az egyetemek végleg megnyugszanak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:39:14

@Angora Cardi:

Lehet anyunak ad 5 misit azt kuss, többit elbassza mint a lottómilliomosok.
Ki ha ő nem ?
Agya nem sok van a kislánynak.
Greg elmenne Miamiba, bár hol is van az szerinte :))
Remélem elviszik dél-afrikába miami helyett.

Angora Cardi 2019.02.17. 10:41:32

@szociál: Nem kérdés hogy elbassza juj és greg a legjobb bari szeretete is kifogyhatatlan lesz amíg a pénzcsap csepeg.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:45:31

@Angora Cardi: :DDDDDDDDDD

@szociál: szerintem Greg meg Reni is kap valamennyit tiszta szívből.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:47:48

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk:

Van olyan idióta hogy elviszi őket nyaralni Barcelonába, már is ugrott 3 milla.

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:48:42

@Angora Cardi: nem, mert Zsu visszanézi, amit Greg és Renáta beszélgettek róla és az elég lesz

holnaptól lehet őket rendelni rtl-től?bulira?zsúrra?a bugyi kocsmába?vagy kisbékafalvára?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:52:30

@Ay Mama, Que paso:

Ja a muterja első dolga lesz hogy megmutassa a kibeszélést, igazad van, greg és renyhe kuka :))

Hétkilenced 2019.02.17. 10:52:49

@úgymond olvasó mmkk: na, erre már jó főzni az ebédet. Jó reggelt!:D

Hajrá Hunci! Igaz, hogy egy kurva, de legalább a rikácsversenyeken nem vett részt.

moletty 2019.02.17. 10:52:53

@úgymond olvasó mmkk: Reni nem kap, mert ellene szurkolt ! (megazadriis) És a büki rém NEM felejt ! :D
Ha ő nyer, szívből:) kívánom hogy tegye tönkre a nyeremény ! És igen : szemét geci vagyok és zsigerből gyűlölöm a szefós félszerzetet !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:54:36

@Ay Mama, Que paso:

Renyhét tuti nem hívja senki, de Zsura lesz igény szerintem, meg Rolira, esetleg még Hunorra.
Alek volt hakni képes, őt hívták mindenhová.
Gondolom Auréliót is sok dizsibe meghívták.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:54:57

@moletty: csak nehogy egyszer elüssön a karma busz, amiért ilyen rossz vagy

@szociál: aki barcelonába akar menni nyaralni, az meg is érdemli :)

argo001 2019.02.17. 10:55:11

@moletty: Ez egy olyan dolog, ami nagy valószínűséggel be is következik.

moletty 2019.02.17. 10:55:13

@Ay Mama, Que paso: Igazatok van ! Persze , a mama is bosszúálló, haragtartó !
Mondjuk Greg tényleg nem volt az önzetlen barátság csúcsa, de hát a sellők már csak ilyenek !
( A szivárvány unikornisokról már nem is beszélek, hiszen már a nevük is "UNI"-val kezdődik :)

moletty 2019.02.17. 10:57:09

@úgymond olvasó mmkk: NEm tehetek róla, ilyen vagyok! Ha Greg nyerné nem mondanék ilyet pedig őt se bírom kicsit se! De a "zsigeri" ellen nincs mit tenni....
Téged pl. nem bírnálak megátkozni se SSKK ! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:57:20

@Hétkilenced:

Hunci egy paraszt, aki úgy kezeli a nőket mint ő és Csoki annak száradjon le a zsákja ebolás éctől :)

@úgymond olvasó mmkk:
Pedig Barca szép hely, ha már nyaralás akkor ne már balcsi, vagy horvát.

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 10:57:32

@moletty: szegény Frodó, tegnap újra megmenti a világot, ma meg Zsuhoz van hasonlítva :/

@szociál: pont renit?a rúdtáncos renit?
miért nem dobunk össze egy ilyen közönségtalálkozóra?pultozás helyett, szerelhetne kerékpárt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 10:59:26

@Ay Mama, Que paso:

A ronda fejét tudod mikor akarnám nézegetni, meg a bojler testét, jézusom, fujj.

moletty 2019.02.17. 10:59:35

@úgymond olvasó mmkk: Barcelona az egy ország ? Ja nem, az egy város Madrid országban ! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 10:59:36

@szociál: megpusztulNÁK a melegben hamar, szóval ha valaki meg akar szabadulni tőlem, oda kell vinnie :))

@moletty: nem nem bírnál, hanem nem mernél :))

moletty 2019.02.17. 11:01:48

@Ay Mama, Que paso: Megint igazad van :) Minden hobbittól most kérek elnézést !
Mondjuk én a "féleszű emberszerű lény" -t értettem alatta, de a névegyezés tényleg zavaró ! :)

moletty 2019.02.17. 11:03:12

@úgymond olvasó mmkk: jóvanmár... ne teregessed ki a gyengéimet... kígyópatkánygalóca

Angora Cardi 2019.02.17. 11:03:13

@Ay Mama, Que paso: holnaptól már tuti lehet
@szociál: Milánó lesz az :D

Hétkilenced 2019.02.17. 11:03:54

@szociál: az a baj ezzel, hogy a lányok is aktívan részt vettek benne. Egy perc nem sok, annyit nem kellett nekik udvarolni. Ez persze nem ok, hogy utána köcsög legyen az illető, de a csajok is full hülyék.
Viszont rajta kívül Greg elbaszta nálam a mindig jó helyre dörgölőzésével és annak soha fel nem vállalásával, pedig voltak jó megmozdulásai, csak közben hülyének nézte a nézőt. Cini-cini muzsikának pedig maximum a gazdálkodj okosan!-ból adnék játékpénzt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 11:05:56

@moletty: kígyót, patkányt kiabálsz rám? na jólvan..

moletty 2019.02.17. 11:06:40

@Hétkilenced: Érdekes ez... Ha az interjukon Greg nekünk tényleg őszinte lett volna sokkal szimpatikusabb lenne... Roli pl.szerintem ezzel nyert Adrival szemben !

moletty 2019.02.17. 11:07:57

@úgymond olvasó mmkk: nem nem, dehogy sohase félreértetted oroszlánpillangó !

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 11:11:46

senki sem számol Geronazzo Marissal a (méltán híres és népszerű) boszorkánnyal?
lehet már napok óta tart a rituálé, ahonnan küldi az energiát Gregnek
és ha valaki akkor ő megengedheti magának, hogy sok telefonja legyen

Hétkilenced 2019.02.17. 11:12:22

@moletty: igen, csak szerintem félt, hogy úgy jár mint Adri, és nem tudja fejben tartani, kinek mit mondott, ezért csak egyfélét mondott mindenhol, pedig az ellenkezőjét láttuk (amivel nem lett volna baj, mert néha megcsillant egy szikrányi értelem). Adrit sajnálom, hogy nem volt ehhez elég rafkós, de mindenképp Zsuzsika helyén kellene most ülnie. Ha női győztest akarnak, Adri lehetett volna az, mert igencsak megdolgozott érte. Igaz, a fogyit játszó kislány is, lesz majd meglepődés a fanjai közt, ha kiderül, hogy a nagyját csak eljátszotta.

Hétkilenced 2019.02.17. 11:14:36

@Ay Mama, Que paso: szerintem miatta nem tudunk Huncira szavazni, blokkolja.

moletty 2019.02.17. 11:17:54

@Hétkilenced: EKG nem tudok mást mondani :)

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 11:27:23

@Paic Róbert: Drága Robim, mindent is köszönök még egyszer, nyiszinyuszipuszitenger A m...-et értettem és hangosan röhögtem! Fagyira mmkk jöhetsz!

@moletty: Drága, úgy látszik nem kaptad meg üzenetem, de a legközelebbire majd zaklatlak addig míg válasz nem érkezik tőled! Aztán nyaljuk a fagylaltot, a mézesmadzag rég elfogyott!

Beszéltem Rolival! Meghívtam a kövi találkozóra, amire azt írta ott a helye! Úgyhogy remélem jönni fog, 15 perc sem volt és válaszolt! Kifejtettem neki, hogy Zsizsikes egy ostoba és ő igenis ember maradt! Egyetértett velem! :)

@Costanza: mi van nyomorék, még mindig itt rontod a levegőt? Gyere állj belém kis butus! Alig várom! Ma túl kedves hangulatban vagyok, gyere próbáld elbaszni! Azért szólítottalak meg mert tudom úgysem hagyod ki,hogy betalálj! De ismét megosztok veled egy titkot, szarok a véleményedre, amíg engem itt páran szeretnek! Neked meg legyen barátod Zsizsikes meg a Greggeci! Ennyike! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 11:42:31

@Nyuszomuszo83:

hol irkálsz te nekije ?
facsén ?

@moletty:

úgymond az én animálom, keress magadnak másik kecskeorángutánt :P

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 11:47:58

@szociál: jajám!
És engedélyt kaptam tőle, hogy instán is lehet követni őt, én már megtettem! instagram.com/rolandnyeki?utm_source=ig_profile_share&igshid=1eojh9h4dnhhy
Tessék Rolit követni! Nagy erőt ad neki! A trollokat majd megtrollkodom én is! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 11:51:43

@Nyuszomuszo83:

nincs instám, lexarom Rolikát :)
Ha van valami hír róla azért írd meg :)

@úgymond olvasó mmkk:
Ősszel kell oda menni nyaralászni, nyáron megdögleNÁK én isch

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 11:55:20

@szociál: hehe azért kiváncsi vagy Szociál barátom! Megosztom majd, de a vip infókat visszatartom! :D

Cimili 2019.02.17. 11:59:40

@hereverő heverő: puszi neked is. nem akarok zörögni, de búcsúzenét (nem olyan!!) nem is kapunk? :)

Angora Cardi 2019.02.17. 12:01:40

@hereverő heverő: @Cimili: én is csatlakozom a zeneigénylèshez

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 12:02:16

@Nyuszomuszo83:

:)
Majd Greg követi meg Zsóti :)

Zsóti első kérdése tuti az lesz Greghez, kit szoptál volna le a villában ha nincsenek kamerák ?
:hanyas

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:04:08

@Angora Cardi: sokan irnak neki, igyekszik mindenkinek válaszolni! Szőke nnyuszipofim biztos szimpi volt neki ezért kaptam választ!

Hétkilenced 2019.02.17. 12:05:01

@szociál: micsoda egy birtoklós vakondfürkészdarázs vagy!

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:05:23

@szociál: nem hiszem, hogy nagyon vevő lenne a két csököttre! :D A lányokat szereti! :D

@JAMINA@ 2019.02.17. 12:06:32

@VV Erőlegény: Úristen, ezt én írtam? Maximális egyetértés minden szavaddal, főleg azzal a résszel, hogy Hunorra miért nem szavazol.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:07:36

@Angora Cardi: ezért volt vevő az én pofimra! Meg nem csücsörítek a fürdőszobában sem,a csöcsöket sem dobtam ki a képre, pedig mellbedobással nyerek! :D Ezt tegnap meg is beszéltük a többiekkeel, hogy ezt a versenyt nyertem! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 12:11:19

@Hétkilenced:

ez van, pingvincsirkét lestoppoltam.
Keressetek másik emlőspatást :)

2019.02.17. 12:12:53

Zsu leendő családja ha egyáltalán valaki bottal megpiszkálja tuti éhen fog halni. 36 misiből meddig lehet kaját rendelni? Anyu se tud örökké főzni.

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-vita-tehetunk-hagymat-a-rakottkrumpliba

Ja csecsemőt tilos a kezébe adni, de komolyan, kár lenne őt Kalocsára küldeni

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-zsuzsu-testapolo-helyett-valami-egeszen-mast-kent-vv-greg-hatara-masszazs-hairmilk

Alauda Arvensis 2019.02.17. 12:14:13

Az utolsó tíz részt már csak a hogyvolton követtem, bár néha már annyira sem érdekelt, hogy magát az összefoglalót elolvassam, leginkább csak az utolsó 100 hozzászólást böngésztem át (mint most is). Nagy duzzogva szavazok Hunorra, de gyakorlatilag a csak azért, mert a három megmaradt díszpintyből ő az egyetlen, akire gondolva nem kap el az ideg vagy a méla undor; őt, ha eltekintek nőkhöz való hozzáállásától (ami végül is a magánügye IRL), gyakorlatilag el tudnám képzelni kollégaként vagy szomszédként a mindennapokban, értve ezalatt, hogy az egyetlen, akit hosszú távon el lehetne viselni közülük. Holnap reggel meg, miután felébredtem és megtudtam a végeredményt, majd az appot is törlöm.

moletty 2019.02.17. 12:14:41

@Nyuszomuszo83: A picsába, hogy én erről lemaradtam....
Pedig a női keblek rettenetesen nagy barátja,imádója,értékelője,múélvezője vagyok !
Különesen a természetes és nem kicsi kebleké... (pl. Adrié is a kedvencem volt/van :)

MacákékIcukája 2019.02.17. 12:14:57

@Nyuszomuszo83: milyen talalkozo lesz? Nem igazsag, en itt vagyok eszakon fent a ‘csában es nem otthon :((((

Oh my... 2019.02.17. 12:15:02

@Nyuszomuszo83: yessz nyussz, már be is követem, majd fácsén is tervezek irni neki...

Angora Cardi 2019.02.17. 12:23:02

@oh.. my.... szép volt Roli!!:

Roli kapott fakanált
Mert Greg várja a fuck anal-t.

Oh my... 2019.02.17. 12:23:23

@oh.. my.... szép volt Roli!!: jah, itt elsősorban a taktikai húzásokra célzok, amikről Hunorral beszéltek a párbaj előtt a teraszon, és amivel szerintük minden öfibe bele kellett volna férjenek, de nem, a szerkesztői irányvonallal nem számolhattak, miszerint a soha szűnni nem akaró ordibáció és a szefós csapat óvodás szintű műsorozása töltötte ki az adásidő zömét... gondolom, nem vagyok egyedül az igénnyel, hogy ezeket megismerhessem, remélem, lesz hely és alkalom, ahol Roland majd mesél ezekről! ;)

Oh my... 2019.02.17. 12:26:17

@Angora Cardi: jáájj másik nyussz, ezt nem akartam elsütni magam.... ;PP de persze persze, mi más is járhatott Gregenyó fejében, jah, alap, de mégiscsak hadovált valami mindennapos főzésekről, ahogy Lackó és Hunyor is... nem-e? ;))

MacákékIcukája 2019.02.17. 12:27:29

@oh.. my.... szép volt Roli!!: pfejj milyen gonosz rossz ember ez a Roli meg a Hunci, foztek a tobbiekre 100+ napon keresztul!! Fujj, gusztustalan! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:30:36

@Paic Róbert: EKG!
@Angora Cardi: engem jelölhet az akivel van közös ismik más nem tud, aki bejelöl azt meg nem biztos, hogy visszajelölöm! :)
@MacákékIcukája: Icuka, próbálunk majd úgy időpontot találni hogy haza tudj jönni a pingvinektől, lazacoktól, várunk haza téged is a fagyizós sörözős bulikára! :)
@oh.. my.... szép volt Roli...: közvetítünk majd neked! Roli nevében is köszi, köszi! Írj neki, tényleg válaszol, ami engem őszintén meglepett! Én nem vittem túlzásba,nem akartam baszlatni, csak leírtam pár gondolatot és emlitettem a bulikát neki, ő írta ott a helye! :) Remélem betartja majd, mert én kiváncsi vagyok az ő szemszégéről, mit élt meg és hogy alakul a további élete, tud e előnyt kovácsolni belőle! Poén lenne ha Huncit is hozná! A többire sskk nem vagyok kíváncsi. Én savaztam Huncira, mert Greg essen ki a picsába elsőnek!

@": Drága, a pénnteki Zsizsikes tippem behúztad?
Mára!
3. Greg
2. Hunci
1.Zsizsikes

Kösszönök mindent Neked, hogy a savazást így összefogtad! Jár neked sok nyuszipuszi és ölelés!

Amúgy páran már tudják, hogy a nyuszi (én) tényleg nyuszi, van fülecskéje is!
@moletty: Erre már rájöttem, tegnap láthattad volna (ruhában, te kis piszok, nem másként), ezek nem bótiak! Tudom Adri a szerelmed, nem vadászunk el előle! :D

Angora Cardi 2019.02.17. 12:32:27

@VV Erőlegény: de valld be hogy kihagyhatatlan

Oh my... 2019.02.17. 12:33:50

@Alauda Arvensis: EKG, aszzem, zömünkben mi is így vagyunk ezzel... ;) nem tudom, Hunornak lenne-e egyáltalán szavazóbázisa a saját jogán, Roli szavazói nélkül, a közvetlen rokoni és ismerettségi körét nem számítva...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 12:37:12

@VV Erőlegény: A fakanál azért dildónak is megteszi, jobb híjján Zsuzsunak is jól állna a kezében! :-D

Oh my... 2019.02.17. 12:37:32

@Angora Cardi: nézd meg, szupi! mondjuk Zsóti gyengébb, mint az otthoni vidijeiben, de őt ki nem sz@rja le, meg különben is, az öfik összerakása terén elkövetett gánymunkájáért b@szódjon meg - ja, nem, annak őrülne, akkor NE b@szódjon meg, minimum egy évig! ;PP

2019.02.17. 12:39:44

Zsu az interjúban:

Milyen a kapcsolatod Rolival?

-A Roli nagyon sokat bánt engem, azért mert másfajta stílust képviselünk. Őőőőőő a játék eleje óta ilyen lenéző emberekkel, csak mostanában adott hangot a dolgoknak, hogy kevesebben lettünk, meg hát gondolom, most jött ki a foga fehérje neki, mivel kell neki ez a 36 millió forint. - Mély lélegzet- Én úgy gondolom, hogy őőőőő -ajak csücsörítés- nagyon sokszor cinikus volt velem, nagyon sokszor lebutázott, nagyon sokszor őőőőő ironizált velem, azt mondja én nem tudom mi jelent az irónia. Hát de, tudom mit jelent, de őőő amit ő csinál az őőőő rosszindulat bújtatva irónia mögé. - vágás- Jól megmondták akkoriban a görögök, az ókori görögök "A szem a lélek tükre." és az ő szeméből lehet látni a sunyiságot, a rosszindulatot és a -grimasz- lenéző dolgokat. - grimasz, szemforgatás, nyak rángás- (lehet hogy hat az anyag és kiengednek a sima izmok is meg a rektáliák :D) Ezt csinálja -grimasz, szájhúzás-

Na ez a csupa szív és jó indulat, amit Marika nénnnnye küldött be neki.

Kérek veszélyességi pótlékot mert leírtam ide. Súlllllyyyyos trauma volt.

Ja és a pszichó mókusnak adnám a 36 millát mert neki ezzel a nővel tényleg meg kellett próbálnia mindennap beszélni. Ezt megúszni épp ésszel nem semmi feladat.

Angora Cardi 2019.02.17. 12:41:45

@oh.. my.... szép volt Roli!!: jaja nem zsóti miatt nézzük meg, a büntivel egyetértek :D
@VV Erőlegény: még felfedezhetik latexrucis büntető szerepre már alkalmas

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 12:43:24

@VV Erőlegény: Valójában khmm, sztem a legtöbb nőnemű Roli rajongó itt a honlapon, egy módosult Hunor rajongó (aki most végre nyíltan vállalhatja a Roli szavazatát), én legalább is így érzem, pl. nálad is! :-) Nem személyeskedni akarok, de végig így éreztem az írásaidból. De nincs ezzel baj, csak egyszerűen nőből vagy! :-)

Sabina Pohl 2019.02.17. 12:43:50

@VV Erőlegény: ah, nem ennyire nem. Az Gigi Hadid az Avataromon, reality szereplőből lett modell.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 12:44:51

@VV Erőlegény: jav: nyíltan vállálhatja a Hunor szavazatát...

Cimili 2019.02.17. 12:45:37

@Nyuszomuszo83: megtaláltalak instán, meg a rollert is. :) ti hogy tudtok szavazni? tegnap óta nem enged, töröltem az appot, újra letöltöttem, de semmi. pfeeeeejjj

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 12:45:57

@Sabina Pohl: Ha csak 80%-ban, akkor is megadhatod... :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 12:46:51

@szánentáli: Jó reggelt. :)

Annyira érthető, amit írsz. :)
Én is írtam Rolinak, elhívtam a kis talinkra, meg is kérdezte, hol és mikor, csak nem fért bele az idejébe. De még este is válaszolt. :)
Én is hülyén éreztem magam, hogy felnőtt nő létemre írok, mint egy tini, de aranyos volt. Csak fáradt és várja a mai napot.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:50:43

@Cimili: nekem sikerült azonnal savazni, engedett, meg is lepődtem! Visszaigazoltalak, írtam is! Uhhh, hááát nah, csajos nyuszinak kötelező egy olyan karkötő! :D Próbálgasd a savazást hátha enged! :)

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:52:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: lááátttaaadd?? Én is átmentem groopyba és én a kövire is meghívtam, oda elcibáljuk tutira! ;) De a kanapé az enyém! ;)

Ay Mama, Que paso 2019.02.17. 12:54:54

@Paic Róbert: rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-zsuzsu-te-zsiros-haju-csoves

ehhez képest tényleg az egyébként
minden relatív, ha van egyik bőröd

Cimili 2019.02.17. 12:55:35

@Nyuszomuszo83: makacs, mint a zsu, ki is pöcköltem a telómról. este majd újra letöltöm, mert szavazni akarok huncira, nehogy má a szefós nyerjen.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 12:56:30

@Cimili: 2:50-et ültem a buszon 11-kor tett lett, de Robi végig közvetített nekem így nem kell visszanéznem, azt írta jobb hogy nem látom, mert sugárba rókáznék a buszon, konti nem volt a közelben max a táskám abba meg nem szándékozom sskk belehányni, a cromagnoni réteg elnyelné a táska mélyén, de vannak ott kincsek is! :D így vissza nem nézem! De örülök, hogy hiányoztam/tunk, elvonási tüneteim voltak már! Mi lesz velem hétfőtől? Jaj szegény nyuszifejemnek! :)

Cimili 2019.02.17. 12:57:04

lépek, majd este jövök.

Cimili 2019.02.17. 12:58:26

@Nyuszomuszo83: de rendes a Robi! majd találunk valahol helyet, ahol tudunk komizni.:)

2019.02.17. 13:05:52

@moletty: Személyesen is tanúsíthatom, hogy @Nyuszomuszo83: mellei tényleg nem bótiak. Ilyentet amúgy se lehet minden sarkon kapni. Akkora mint amekkora szája van a csajnak. Én is elbújhatok mellette mert az én számba biztosan nem férnének be. Uhhhhh.......
Emellett jelezném a fülei és tappancsai se bótiak. Ivar és egyéb külső emésztőszerv rendszeri nyílásainak eredetiség vizsgálatai még jelenleg folyamatban vannak, de ennek felgyorsításában csak egy esetleges válópere után tudnék személyesen és hatékonyan segíteni. Szóval ha küldesz váló/-es ügyvédet as soon as possible akkor akár már reggelre meg lesz a válasz.

Hétkilenced 2019.02.17. 13:06:40

@Paic Róbert: "be akarom bizonyítani, hogy egy nő erősen is végig tudja vinni a játékot". Pont a szánalomra, sajnálatra hajtott a sok félműhisztivel, akkor ezt most így hogy?

moletty 2019.02.17. 13:08:46

@Nyuszomuszo83: Igen Én is kerestelek tegnap itt

@oh.. my..: Te tényleg nőnemű vagy ?

moletty 2019.02.17. 13:10:03

@Paic Róbert: Most ez tényleg kellett? Most felizgattam magam, geci ! :D :D

moletty 2019.02.17. 13:12:59

"Anglia leggazdagabb embere, a brexit-párti milliárdos elköltözik Angliából
Ironikus, hogy miközben Ratcliffe a brexit kampány egyik lelkes támogatója volt, és hosszasan érvelt amellett, hogy Nagy-Britannia az EU-n kívül is sikeres marad majd, korábban már a cégét is áthelyezte négy évre Svájcba."
Na ezek az igazi féreg geci fasszopó mocskok ! BApalizták a sok egyébként félhülye szefos angolt ( a birodalmi emlékkel stb.) és most ott hagyják a szarban !! Pfőőőőőjjjj

2019.02.17. 13:15:06

@ Paic Robi szígorúan joggdíjjal védet tartalom következik:

Javaslom a VV10-et egy egy swinger klubban rendezzék ne a villában. Egyszerűbb és költség hatékonyabb lenne. Meglennének a még sosem volt de hőn áhított gruppen, leszbi, homo és bi jelenetek is. A szereplőket is könnyebb lenne beválogatni. Action után lehetnének feladatok, lehetne ott is főzni, takarítani stb. A uha szponzorok bajban lennének, de ezeket kompenzálnák a gyógyszergyártók műszarba fektetett marketing költségei: Canesten kúp és társai. STD centrumok is megjeleníthetnének benne Társadalmi hirdetés formájában ismeretterjesztő anyagokat. A durex és más szexuális segédeszközöket gyártó cégek is szívesen fektetnének a műsorba.
Nem kellene blőrözni, Zsóti is bemehetne, nem lenne nehéz celebeket se találni, pl Au, Denis, Benkő Dániel és fajtájuk stb. Lenne ott minden. A nyertes az lenne akinek legtovább áll a cerka. Amúgy se volt a pasiknak agyuk. Ott nem lehetne taktikázni, és mindenki őszinte lenne. Ha nem áll fel valakire nem fog tudni őri bari sellő szeretetet hazudni. Lehetne hosszútávú spricc versenyeket rendezni, 5tusa, súlyspriccelés, távolba szopás, grupenugrásos számokat is rendenzni A nők

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:16:10

@moletty: igen, olvastam, már megijedtél, hogy elvonultam mobilos és constanza faszságai miatt, egy sötét sarokba sírdogálni, de nem olyan leány vagyok én! Csöpp pofám van, amit ki merek nyitni, főleg ha baszakszik velem vki. Vérvezírnyuszi vagyok! Olvashatod Robi az egekig magasztalt külsőségek tekintetében, de Robi elfogult, ezért elnézem neki, nyuszihiúságom viszont legyezgeti! :D

buenosdias 2019.02.17. 13:17:41

Sziasztok! Jó olvasni a kommentjeiteket, bár eléggé a végén, a boxhét után kezdtem el nézni az összefoglalókat és olvasni benneteket. Kezdettől nem értem ezt a nagy Zsu-imádatot a nézők részéről. Nekem nem őszinte a kommunikációja, affektál, szuggerálja a kamerának, hogy legyen már egy női győztes. Ő beszól a többinek, majd a válasz elől elvonul sírni. Találtam régi adásokban részletet, ahol maga is bevallja, hogy csak rájátszik

2019.02.17. 13:17:58

A nők nem szedhetnének antibébi tablettát és az nyerne 9 hónap után aki a legjobban tudta a ciklusát visszatartani és nem lett állapotos. A férfi győztes nyereményét természetesen a leendő anyák között osztanák szét gyermek és asszonytartás címén. A meleg játékosoknak külön paralimpát rendeznének és ott az nyerne aki a legtöbb heterót tudja megtéveszteni és becserkészni.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:18:20

@Paic Róbert: de én ezt akkor offolom, az orrbaszájba mindenki mindenkivel szex nem erösségem! Ehhez túl prűd vagyok! Jelszó: csak csipkekesztyűben eltartott kisujjal! :D

2019.02.17. 13:19:21

A rájátszásban a meleg játékosoknak külön díjét fuckanál és uborka testüregbe rejtő számokat is kiírnánk.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 13:20:55

@,,: 3. Greg, 2. Zsuzsu, 1. Hunor.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:21:51

@Paic Róbert: köszönöm csodás jellemzésed, nyuszifül végétől lábam kisujjáig pirultam! Kend elfogult irányomban, de imádom! :D

Angora Cardi 2019.02.17. 13:23:03

@Paic Róbert: javaslom a világító varánuszgyöngyök listába vételét

Aki nem érti, kérdezzen bátran.

xukxuk 2019.02.17. 13:23:40

Mi lesz itt ha szegény "vévét" felravatalozzák!

,, 2019.02.17. 13:24:44

@úgymond olvasó mmkk: köszcsi!
@xukxuk: ne drámázz, semmi:)

2019.02.17. 13:25:31

Hurrá győzött a klaviatúra é s a fáradtság.

Angora Cardi 2019.02.17. 13:25:59

@Nyuszomuszo83: fővezírt pártfogoltam távollétedben

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.17. 13:26:45

@,,: Megcélzom a 8. helyet... :-) : 1, Zsuzsu, 2, Hunor, 3, Greg (tehát Zsuzsu nyeri)

2019.02.17. 13:27:45

@moletty: Kedves Uram. Feszültség levezetést nem vállalok. Esetleg javaslom használja pracliját és ujjait. A google kereső segítségére lesz a megfelelő tartalmak eléréséhez, esetleges fizikai segítségek megtalálásához is. Légy felnőtt férfi!!! Tessék megoldani a feladatot!!! :DDDDD

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:32:06

@Angora Cardi: tévedés, a fövezir én vagyok Javier2 testvér az alvezérem! :D

2019.02.17. 13:32:34

Én most borítékolom Hunci nem fog eljönni a blogtalira. Nem az a típus, nem akarna "égni". Ő nem olyan egyszerű ember. Viszont továbbra is jó lenne, ha a posztírókat is elhívnánk oda. Úgy lenne teljes és, hogy kapjanak korrupciós ajándékokat. Sixx úgyis érti miről beszélek

Angora Cardi 2019.02.17. 13:35:01

@Paic Róbert: Vígjátékban lánybúcsúra hoztak mindenféle segédeszközt amire a nagyi azt hitte világító nyaklánc és abban pompázott végig, megkérdezték tőle nagyi mi van a nyakadban? Nagyi pedig úgy értette varánuszgyöngy. Világító (var)ánuszgyöngy.

Angora Cardi 2019.02.17. 13:36:30

@Nyuszomuszo83: akkor biztos örült hogy eléptettem profilozót
@úgymond olvasó mmkk: láttad te is? :D

2019.02.17. 13:37:19

@Nyuszomuszo83: majd el küldünk előtte átnevelő táborba, hogy minden médiatartalmat be tudjon venni a gyomrod

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:37:20

@,,: föl kell törnöm mint a kőolajnak! Ugye pénteken Zsizsikest húztam, bejött. Ma
3. Greg
2.Hunci
1. Zsizsikes
Zsizsikes nyeri :/

2019.02.17. 13:41:00

@Nyuszomuszo83: és ha valami kósza interferencia miatt mire hozzátok elérnek az adás jelek és megváltozik a győztes akkor mi lesz? Bukod a játékot? Vagy ha a hétfői összefoglaló kedvéért újra veszik a finálét?

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:41:13

@Paic Róbert: Sixx apánk rád bizom! Neeem akarok koncentrációs táborba vonulni, a fiúk sok mindent finomitottak rajtam múltkor törpeszex videót kellett nézzek, az is gáz volt! :D
@Angora Cardi: tuti, mert nem tiltakozott a titulusa ellen de a fővezír és az állam én vagyok! :D

2019.02.17. 13:41:58

Én az M1-en nézem majd a döntőt ott úgyis mindig átírják a valóságot. Hátha ott Rolit hozzák ki győztesnek

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:43:11

@Paic Róbert: akkor örömbódottág lészen és a zsizsikes rajongók saját magukat fogják orálisan kielégíteni! :D

2019.02.17. 13:43:42

@Nyuszomuszo83: ok Sixxet megoldom, van hozzá közvetlen kontaktom. De cserébe kérem Candy-t.

,, 2019.02.17. 13:43:56

@Nyuszomuszo83: nyusszikám röstellem de a péntekit nem láttam, bekommentáltad vhova?

MacákékIcukája 2019.02.17. 13:44:35

@Nyuszomuszo83: haaat nyuszika... :( sajnos legkozelebb julius kozepen megyek haza, szerintem addigra mar reg letudjatok a dolgot. :( Asszem a legutobbinal is ez volt, ilyen talikon sosem tudok reszt venni :(

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:44:56

@Paic Róbert: rámozdulok a témára és én 6pawot szeretném viszont! :)

MacákékIcukája 2019.02.17. 13:45:13

@Paic Róbert: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ahhoz az m1-hez kerek stream linket legyszi

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:46:07

@MacákékIcukája: akkor szervezünk júliusra is, úgyis szülcsinapcsim lesz e hónapban, megünnepeljük vénségem! :) ;)

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:47:32

@,,: be bea aznap este még olyan 10 körül, csak a savazások közt elveszett biztos, átsiklottál rajta, amin nem is csudálkozom, 1500 feletti komment volt!

2019.02.17. 13:50:07

Drága Zuzánna testvér ha vége ennek a szarnak és kijössz, mert e velem a havon beszélgetni az alázatról? Addig is ajánlom, hogy fel tudj készülni:

alázat, alázatosság (lat. humilitas, a humus, 'föld' szóból): erény, mely képessé tesz arra, hogy az ember igazságának, teremtett voltának megfelelően és törékenységének tudatában éljen. Ellentétes víciuma a →gőg. - Az ~ igaz →önismeretből fakad, mely megóv az elbizakodottságtól. A szerzetességben az ~ a →tökéletesség fokmérőjének bizonyult. Aquinói Szt Tamás rendszerében a →mértéktartáshoz tartozik. A legutóbbi időkben az 5. sarkalatos erénynek is nevezik. A hívő ember számára az ~ nem csupán egy az erények között, hanem alapmagatartás az Istennel és az embertársakkal való kapcsolatában.

Anickmármás 2019.02.17. 13:50:10

" hajrá zsu remélem meg nyeri mert meg érdemelné zsu nem beszéli ki a greget a hata mögött de a greg fojton nekem nem szinpatikus ha zsu vissza nézi h hányszor kibeszélte én a hejébe szembe köpnem ķétszinü na hunor nem csinált semit még bent volt hagyta h mindent a roli csináljon hejete talán jo talán nem de remélem h lásák a nézök ugy h hajrá zsu"

No, ezt hoztam nektek a ZS -t kedvelők oldaláról, hajrá Hunor :)

2019.02.17. 13:50:38

@MacákékIcukája: már készül az időgépem hozzá

2019.02.17. 13:53:29

@Anickmármás: javaslom esetleg valami helyesírás ellenőrző használatát. Tudom én is sokszor nem jól írok illetve a központozással is erős gondjaim vannak de azért a j és ly még megyeget.

2019.02.17. 13:54:27

@Anickmármás: na az utolsó mondatot elsőre nem jelenítette meg nekem a blog. Moci mondj le kérlek még nem késő

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 13:54:47

@Nyuszomuszo83: jó volt talizni, fagyi előtt még dobjunk össze egy újabb sörözőst is, csak érjen rá mindenki. ;)
Köszi a Rolis linket. :) De jó, hogy neked is válaszolt. :)
Tegnap nem ért oda az első helyszínre, a másodikhoz már fáradt volt.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:55:00

@Anickmármás: kösziii! Ez a Zsizsikes rajongók színvonala! Nem meglepő, én is szoktam mazsolázni! :)

,, 2019.02.17. 13:56:55

@Nyuszomuszo83: ezt találtam: "Zsizsikes megnyeri a mait és a vasárnapit is!"
ez alapján beírom utólag:) pussz

2019.02.17. 13:56:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha esetleg nem akkor hajoljon közelebb <3 :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 13:57:24

Ha ma Zsu nyeri, akkor a VV10-ben mindenki debil lesz, ollóval szeletelik majd a csokit, járni se fognak tudni mert az is vicces, retardált lesz mindegyik, és szívvel fognak játszani.

Zsolti pedig megfújja a Pán sípját ;)

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:58:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: amit szervezek arra odaér! Áprilisban összerántok egy újabb talit! Rolit el fogom oda rángatni valahogy! Isteni volt talizni, lesz újabb sörözés, kell a szervezetünknek! És nem jövök haza az uccsó busszal!-Kanapé foglalva, mi baj lehet? :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 13:59:02

@,,: köszönöm drágám puszillak!

2019.02.17. 13:59:28

Na érzékeny búcsút veszek most tőletek egy darabig. Lehet pezsgőt bontani, ki-ki izlése szerint örömében-bánatában.
PáPtatsiPuszCuppanat.

A reklám után visszajövök.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 14:05:45

egyébként tény: Hunci azon kívül, hogy megnyerte a robogót, leginkább semmittett, de azt nagyon mély beleéléssel tette.

2019.02.17. 14:07:59

J.A.

NŐ A TÜKÖR ELŐTT

A tükör előtt öltözik. Csupasz,
Akár a frissen megköszörült penge.
Nem látta férfi, mégis beleszúrja
Kegyetlen tükre minden férfi-szembe.

A tükör előtt öltözik. Gyapjú
Kelmét neki növeszt a férfi nyája.
Szoknyaként veszi magára a poklot
S az ég fodorként hullámzik alája.

Hajára aggat mély rejtelmeket,
Vagy hajnalból köti ragyogó kontyát
S a férfierő roppant vásznait
Ujjai apró szallagokra bontják.

Fülönfüggőül szívünket veszi,
Nem hallott zenét csak neki zenéljen
És nyelve alatt jéghegyeket hordoz,
Hogy forróságát elvermelje mélyen.

Lelkiismeretünket gyújtja föl,
Hogy szemöldökét véle bekormozza,
Tíz manikűrözött méregfogát és
Ajkát vérünkkel festi meg pirosra.

S már készen van és nincsen rajta más.
Á, dehogy! tán csak egy virágszál éppen!
Annyira egyszerűen indul el,
Hogy szőnyegére: holt agyunkra lépjen.

Hétkilenced 2019.02.17. 14:09:35

@úgymond olvasó mmkk: inkább csak ennyit láttunk belőle. Valamelyik kiesett mondta, hogy állandóan főzött. Lekvárból se láttunk semmit, pedig volt. Csak fontosabbnak tartotta a szerkesztőgárda a baszás-ordítozás vonalat erőltetni az öfikben, meg ahogy a retardáltak gyerekes módon produkálták magukat a kamerának. Akárhogy nem bírtam Renit, kíváncsi lennék pl, hogy miknek a hatására szakadt el nála a cérna Zsuzsikát illetően, ebből sem láttunk semmit, csak a hirtelen patkányozást, színésznőzést.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 14:12:35

@Nyuszomuszo83: kanapé kibérelve neked. :D Afterpartyt itt tartjuk. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 14:13:56

@Nyuszomuszo83: mi se láttuk, továbbmentünk inni. Majd ma megnézem. :)

MacákékIcukája 2019.02.17. 14:14:06

Van az Era oldalan egy fura diskurzus...

Kar hogy nem lehet screenshotot beszurni, mindenesetre itt copyzom:

Tóthné Gál Cintia VV Era Hivatalos Oldala Neked kellene a topp 4 be benne lenni nem pedig Rolinak :(

,, 2019.02.17. 14:16:51

@MacákékIcukája: mindegyik ezt mondja kb, úgyhogy igazság biztos lehet benne (mármint valóban lehet szerkesztői irányítás a konfliktusokban), de a jellemen ez nem változtat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 14:18:43

@,,: pontosztás nekem mindegy, döntsön a többség.
Tippem marad:
3. Greg
2. Zsu
1. Hunor

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.17. 14:21:34

@Paic Róbert: tudod, mire kell figyelni egy gruppennél? Hogy ki ne maradj belőle.
És az orgiánál? Hogy a segged a falhoz érjen.
:D

MacákékIcukája 2019.02.17. 14:22:13

@,,: azon gondolkozom, hogy ez a gyakorlatban hogyan mukodhet. Mert tudjuk hogy vannak ilyen veszekedos feladatok, vannak olyan helyzetek amikor szerki utasitasra bemennek pl a nyugiszobaba hogy megbeszeljek a nezeteltereseiket. Az igy keszul a VV-videos interjuban azt mondta a dagadt Jabba foszerkeszto, hogy ebben az evadban szinte alig kellett mestersegesen generalniuk a dolgot, maguktol pattantak ki a veszekedesek.
De vajon van-e ilyen hogy a szerkik dontik el ki esik ki...

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 14:23:05

@,,: ugyanígy gondolom úgyhogy EKG!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 14:23:11

@Hétkilenced:

A húr ott pattant el hogy Csoki hátán nem tudott tovább menetelni, mert kibaszták, utána ráment Gregre de látta hogy ez Zsunak nem tetszik, ezért akarta kikészíteni hogy övé legyen Gregorián, és a buzival hátha bekerül a döntőbe.
Nem volt ebben több.
Zsu legalább nem ordibált egész nap mint Renyhe, az a nő beteg de durván.
Igaz Zsuzsika se százas.

MacákékIcukája 2019.02.17. 14:23:24

@MacákékIcukája: vagy csak arrol szol-e a dolog hogy a 45 percet ugy vagjak ahogy akarjak es igy szinte garantalt az altaluk kivant vegeredmeny a parbajokon?

2019.02.17. 14:26:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: ááá nekem már csak akkor megy ha sínbe teszik

,, 2019.02.17. 14:26:49

@MacákékIcukája: jó kérdés. Szerintem volt már olyan h a szavazást szorosnál ott zárták le ahol nekik kényelmes. Pl a baukó/anikó párbaj sztem bunda volt annak idején, és Aurélió győzelme is kérdéses. Az első êvadban a beszavazôk full kamuk voltak, ezt vhol vki már bevallotta. Idén nem tudom, sztem idén mind valós volt.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 14:28:31

@Paic Róbert: nyugi sinen leszel nem sokára, de ne úgy mint József Attila, őt verseld nekem tovább! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 14:30:00

@,,: Árpa Attila. Az tuti volt valós dolog,de sok dolgot a szájukba rágtak a szerkik főleg zsizsikesnek szerintem!

,, 2019.02.17. 14:30:22

@MacákékIcukája: igen, ilyen terelés tuti van. Idén nekem a zsu fénykép eltűnése volt gyanús h ott nagyon konkrétan a szerkik irányították az egész balhét, ők is vitték el (ugye ők folyamatosan bejárhatnak pakolgatni, a lakókat addig kiküldik az udvarra)

,, 2019.02.17. 14:32:54

@Nyuszomuszo83: a párbajokra írtam h az volt valós, de a történések más tészta

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 14:35:30

@,,: a párbajokon a szavazás állása irányított, ki nyeri meg... hiszen nem ott ülünk, azt hoznak ki akit akarnak! Apropó látta már vki ki nyert olyan fényképezőgépet a savazók közül, mert én nem! Tehát az is egy nagy kamu!

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 14:39:16

Olyan jó veletek beszélgetni, mikor nincsenek itt a szíves bocsok!-

lilalibaluna 2019.02.17. 14:39:34

Ha már nem Roli, nyerjen Zsu. Ez a fajta nagyképűség, férfiatlanság nem (mindig Roli mackója mögé bújt, mindig lányra tett, csak lányokba állt bele, abból is a gyengébbe nekem nagyon nem szimpatikus. A napokban, mikor látszott, hogy Roli szeretne egy kicsit filozofálgatni a párbajról, szenvtelenül hallgatta, vagy hasizmozott. Rolinak mindenben igaza volt, amit valamelyik ex-villalakónak mondott, csak nem kellett volna kimondania. Hunor számító, érzéketlen, férfiatlan. Ebben a szériában Zsuzsu és Adri férfiasabb volt, mint néhány férfinemű lakó. Zsunak csak annyit, ha olvassa majd a kommenteket, próbálja majd anyukája segítségével csak az arra érdemeseket komolyan venni. Lehetetlen volt vele beszélgetni néha, mert nem figyelt a másikra. Egyáltalán, empatikusabban kellene hozzáállni a másikhoz. Valóban az jött le, hogy nagyon magának való. Az szép dolog, hogy tényleg őszinte volt végig, de az É.I. hiányossága, hogy annyira őszinték vagyunk, hogy nem tudjuk magunkat második helyre tenni. Néha, ha nem is azt érezzük, tudatosan kell önzetlennek lennünk. Kedves Zsu-anyuka! Ne húzza fel magát az olyan kommenten, ami önt minősíti. Zsu minden itt eltúlzottan szajkózott hibája ellenére még mindig jobb nevelést kapott Öntől, mint az adott személy az anyjától. És persze, amit én írtam, az sem biztos, hogy igaz.

2019.02.17. 14:41:25

Az a szomorú, hogy ebben az évadban nem volt szurkolás csak gyűlölködés. Mindegyik játékosnak vannak erényei és olyan tulajdonságai amik ezeket lerombolták. Kár, hogy nem arra emlékezünk, hogy ez ebben az meg abban volt jó, hanem arra hogy kit miért lehetett utálni. De ez a mai világra is jellemző. Ezek romboló dolgok. Azért itt emberek voltak bent nem robotok. Mindegyiknek megváltozott az élete a játék után. A lelki egészségüket -kinek mennyi volt- tették kockára. Ki ki több kevesebb sebet szerezve megy tovább. De egyetlen egy játék se éri meg, hogy valaki beleroppanjon, akár a játék alatt akár utána. Ezt ajánlanám a szerkesztők, a játékosok, és a nézők figyelmébe is. Ez a legfontosabb, mert életekkel játszottak előttünk a kedvünkért. És erre nem mentség a 36 misi, és az se hogy ők vállalták. Remélem egyiknek se lesz tragédia a jövője. Amúgy meg vigye az aki akarja a nyereményt, nagy teher lesz.

Én titeket nyertem, az időt amit egymásra fordítottunk a szeretetet a figyelmet, a barátságokat és azt hogy gondolkozhattam. Remélem egy kicsit tudtam fejlődni az életembe és jobb ember lettem. Ezért köszönet a lemingeknek és nektek is. Az időtöket és az energiátokat áldoztátok rám, nem kis dolog.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 14:43:29

@Angora Cardi:

Ez a Zsolti nagyon túltolja a buzizást.
Nem lehetne találni egy hetero riportert az RTL-nél ?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 14:57:39

@szociál: akadnak olyanok is, ott van pl. Bányai Viktor, csak ők nem vállalják el a VVt :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 15:12:47

@szociál: mer' mindig csak a mezzot nézed meg a natgeot!

Angora Cardi 2019.02.17. 15:13:31

@szociál: sok volt és kínos, ez greggel ok lett volna de rolival nem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 15:17:09

@úgymond olvasó mmkk:
Kulturleny vagyok, operazok :)

@Angora Cardi:
Éreztette Rolival hogy szívesen lepippantana, majdnem kifirdult a belem.
Na ezek miatt leszek homofob.

,, 2019.02.17. 15:18:57

@Angora Cardi: adriról és roliról van vmi hír? Találkoztak már? Ship ship

Angora Cardi 2019.02.17. 15:24:07

@szociál: pontosan ezt éreztem, ha roli egy percre becsukja a szemét, zsóti már ráugrott volna
@,,: még nem taliztak a tegnapi állas szerint, de akar vele. Ill. előbb a kinti exével akarja tisztázni a dolgaikat.

,, 2019.02.17. 15:24:17

Jut eszembe nem is shippelek, roller legusztustalanozta adri cicijeit, akkor ne is avászkodjon a közelükbe, meggondoltam magam

MacákékIcukája 2019.02.17. 15:24:37

@,,: ekg, ilyen tuti van. A Zsu-s kepekrol mar kozben kiderult h o keverte el, megis kihagytak a musorbol...

Maximista vagyok 2019.02.17. 15:26:55

@,,: 3. Csiga 2. Hunor 1. Szefó Köszi. Hajrá doszpot!!!

,, 2019.02.17. 15:27:44

@Angora Cardi: kérjen tőle bocsánatot mert gúnyolta a külsejét aztán románckodhatnak

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 15:30:41

@Maximista vagyok: mi ez a profilkép? gondolatrendőrség? :D

,, 2019.02.17. 15:37:46

Skacok Hedóról tudja vki h minden oké??

Maximista vagyok 2019.02.17. 15:43:33

@,,: lehet hogy átpakolom de ahhoz be kell basznom :D

@úgymond olvasó mmkk: így támogatom a hímringyót :D

lilalibaluna 2019.02.17. 15:44:09

Én is úgy látom, hogy Zsu lesz az első. Az látszik logikusnak, hogy pénteken Hunor szavazói Rolira szavaztak. Akkor is összeadódhattak a szavazatok, mégsem volt elég. Vagy számottevő lehet azoknak a száma aki Rolira nem szavazott, de Hunorra fog?

Angora Cardi 2019.02.17. 15:45:31

@,,: erre nem is emlékeztem de EKG

MacákékIcukája 2019.02.17. 15:49:05

@Limb0: olyan valaszlehetoseg miert nincs hogy a faszomat se erdekli?

Cimili 2019.02.17. 15:52:41

@Angora Cardi: azt a filmet láttam is, nagy poén volt:DDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 15:57:40

@Maximista vagyok: betettem a gyászindulót, ennek a kurvának drukkolsz? :( :DD

Angora Cardi 2019.02.17. 15:57:46

@Cimili: szupi, akkor a nem horror témában van kapcsolódási pont

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.17. 15:58:05

@szociál: ne legyél, te ennél okosabb és önkritikusabb vagy! = értékesebb.

Zsóti sokszor viccesnek gondolja magát, pedig legtöbbször modoros csupán.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 16:02:50

@adamskij:
Más ha valaki modoros és más ha valaki észre se veszi, vagy nem érdekli milyen kínos helyzetbe hozza a riport alanyt.
Metoo évében ez már egy kicsit sok, lassan mi heterok leszünk kisebbségben.
Aki nem veszi egy homi poenjat már fasiszta és homofob lassan itt tartunk :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.17. 16:02:55

@szociál: EKG!
Renyhe iszonyú agresszív érzelmi kullancs, nonstop a másik idegein táncol és ha csak egy kicsit sem figyelnek rá, kitör az őrület.
szülei is elrontották, de egy felnőtt 20+ éves nőnek nem egy 3-4 éves kislány érzelmi szintjén kéne lennie

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 16:07:05

@adamskij:
EKG

És a roma vére is dolgozik benne.
Vele lelehetne forgatni egy ordoguzest annyira bele éli magát, bízzunk benne hogy meddő a mehe, különben megszuletik az Antikrisztus.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 16:07:50

@szociál:
szerintem sem Greggel, sem Zsótival nem az a baj, hogy homoszexuálisok, hanem az, hogy rettentően extrovertáltak, minden pillanatban provokálni akarnak, szeretnek drámázni és rosszul vannak attól, ha nem ők lehetnek a középpontban. biztos vannak náluk rosszabbak is, de ez én betegesen introvertált lelkemnek már ez a két díszpinty is sok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.17. 16:13:47

@úgymond olvasó mmkk:
Nekem se a melegekkel van a bajom, és itt senkinek se, ezt már mindenki kifejtette ahogy te is.
Greg felé pojacakkal van tele a tököm, aki még melegnek se vallja magát mert az olyan alsóbbrendű, ő pán aki lelket szopik, de azért a tanarbacsit elkapta volna, néha elarulta magát és nem csak a lelkével hancurozott volna gregorián :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.17. 16:19:16

@szociál:
tudom, hogy nem velük van bajod, katica, csak azt mondtam, ami az eszem helyébe jutott :)

javier2 2019.02.17. 16:53:14

@,,: figyu baukóra akkor tolták a szavazatot ezerrel és ugye akkor a pénzen múlott a szavazatok száma

au meg hát igen debilio , sztem azaz evad volt a leggyengébb , első fogyatékos vv győztes
én sem hittem el....

Anickmármás 2019.02.17. 17:39:49

@Paic Róbert: Volt ott két idézőjel, tehát idéztem valakitől.

Costanza 2019.02.18. 02:24:34

@Nyuszomuszo83: marmint rugjak beled?

elintezed te ezt magadnak, gyujtottel itt par magadfajtat.
rugdussatok egymast ezentul es tobzodjatok a mellolovogetesben, meg gyulolkodesben.

Zsu meg milliomos. :D

2019.02.18. 07:08:39

@Costanza: ha, ha, Roli megnyerte az igazi főnyereményt, a nyulat, akit elsőként engedett, hogy kövesse az instán és bevette a FB-ba is, szépségének nem tudván ellenállni :D

Nyúlsága elérte amire mindig is vágyott, Szekszárd büszke leánya szépségével, bájával és szempilla rezegtetésével méltó helyre került. Gratulálok, ő az igazi nyertese eme színvonalas és örök bariságokat kialakító csatának. Érik az a kis nyúszómuszó is.

És gratulálok, minden idők legkirekesztőbb, legdurvább, legközönségesebb HV kmmentszekciójának is.
És nagyon köszönöm azoknak akik ebből kimaradtak és inkább hozták a régi formájukat, tetszett most is,szerettem őket, és sajnálom, hogy voltak, akik nem jöttek, vagy közben mentek el látva, hogy mi lett ebből.

Costanza 2019.02.18. 08:04:38

@Frau Untermensch4: tenyleg?

de nem kell egyiknek sem semmilyen no, csak penzt akartak nyerni, nem pedig elborult agyu kommenteloket.
tok mindegy milyen simulekony pasiseggnyalo, akkor is csak egy blowjob lesz sztem.

2019.02.18. 09:05:45

@Costanza: Ó, akkor rossz lóra tett?
Pártában marad nyuszifül?
A macska rúgja meg!

De időt biztos szakít a találkozóra, amit nyuszi rendez neki. Bár javaslom, olvassa előtte a hogyvoltos nyuszi-összest,
ahol kiugrik a nyúl a bokorból, mert alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

Costanza 2019.02.18. 09:26:43

@Frau Untermensch4: most akkor lo?

Mert nem mindegy. ajandek lonak meg Roli ne nezze a fogat.

de szerintem is vegul Roli felveszi a nyulcipot. :(
Hala egnek ahova az Isten nyulat ad, bokrot is ad.........

Sanda.Ipse 2019.02.18. 14:44:58

Hová lett a legutolsó Sixx poszt?
Rossz látni, hogy a HV végül teljesen átment egymás elleni személyeskedésbe, sértegetésekbe.
Miért nem lehet elfogadni a preferenciák különbözőségét?

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 14:55:14

@Costanza: @Frau Untermensch4: Mi van nyomorékok???? Rajtam csámcsogtok? Nem fejeznétek be a fröcsögést? Nem elég hogy nyert kicsiny védencetek? Komolyan ennyire gyerekek vagytok? Gratulálok az IQ szintetekhez. Nem tudjátok elengedni a témát? Ennyire véresen komolyan veszitek? Nagy problémák lehetnek veletek! Tényleg szánalmasan viselkedtek! És nem ti vagytok a rosszindulatúak mi? Nézzetek egy kicsit magatokba! Biztos rokonotok ez a lány, mert ilyen fanatikus szeretettel éltetni valakit csak így lehet! Élcelődjetek csak, biztos ebben lelitek örömötöket! Engem meg szépen felejtsetek már el!!!! Köszönöm szépen! (Fröcsöghetnék, de annyira értelmetlen, hiszen úgysem fogjátok fel!!!!)

Costanza 2019.02.18. 15:11:55

@Nyuszomuszo83: mi csak teged szopatni jarunk ide, te meg hulye vagy es felveszed a kesztyut, meg valami?

2019.02.18. 15:19:49

@Sanda.Ipse: talán akkor kellett volna ezt megkérdezned, amikor kezdődött és azoktól, akik kezdték.
Most sem itt kéne, kettőnk alatt, hanem az agresszív nyúlnál alattunk, például. Vagy a mammutos posztnál a nyúl alatt. Az én rekcióim azoknak a következménye és nem használtam ronda szavakat sem.
Időben kellett volna lépni, például akkor, amikor ez a sárga bundás szidott mindenkit, akinek más volt a favoritja, mint neki, és úgy, mintha a kocsmában az asztal alól óbégatna minden kontrolt vesztve. Lám, most sem tud "nyomorékok" szó nélkül megnyilvánulni, nem beszélve a többiről amiket még büszkén is vállal, nőként, miközben előadja a kedves-édes nyuszomuszót.
Bitang rossz színésznő, folyton kiesik a szerepéből.

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 15:20:41

@Costanza: Akkor szopkodjátok egymást jó sokáig hülye nyomorék életű picsa! Sötét az elméd a lelked meg rohad! Szerencsétlen! Örömködjön a hülye fejed! További jó fröcsögést! Kívánom ez legyen életetek legnagyobb öröme, ennél nagyobb soha ne érje egyikőtöket sem! Szép napot Tündérbogár! :D :D :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 15:26:02

@Frau Untermensch4: Áruld már el kit szidtam ennyire? Mesélj még???? Gyerünk, epekedve várom! Elárulom, mobilos barátod kezdte a személyeskedést velem még anno november elején, aztán a barátnőd, most pedig Te, pedig téged ezelőtt egy VV-s posztnál nem is láttunk! De ide tévedtél mégis! Soha nem szólítottalak meg! Te írtál nekem először a mamutos poszt alatt! Akkor, hogy is van ez??? Érdeklődve várom válaszod, hiszen szerinted én kezdtem a gyűlölködést, úgy hogy nem tudsz az előzményekről nyilatkozni!

2019.02.18. 15:32:00

@Nyuszomuszo83: rajtad lehet, hiszen te borulsz ki és tombolsz ész nélkül, de már hányszor :D érdekes, úgy mondd olvasónál sosem éreztem, hogy reagáljak a stílusára. Tanulhatnál tőle. Humort, tartást, emberhez méltó vélemény nyilvánítást.
Neked is azt mondom, írjál még. Ess ki még a szerepdből a mézes-mázosságból. Sokan olvassák. Lehet, hogy felkérnek, költözz be a villába, a 10-esbe. Oda biztos kellenél is. Vajon az észt, vagy a szívet fogod képviselni? Melyik van neked?
El fogsz fáradni nyuszi

2019.02.18. 15:33:26

@Nyuszomuszo83: Húúú, se szép gondollataid vannak. És még D-betűzöl is?OMG, te nézed le Zsut? ajaj

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 15:44:20

@Frau Untermensch4: Az utolsó hozzád szólásom, mert sajnos megérteni én sem tudlak téged és te sem engem, amint látom, ergo vitánk meddő! Tudod, én nem hergelem magam, és tudod miért nem? Mert egész egyszerűen nem érdekel! Sem te, sem a másik kommentelő. Nem pazarlom rátok az időm, mert már így is túl sokat áldoztam rátok!
Nem, nem vagyok színésznő, pedig, de jó lenne... Ráadásul, arra tényleg nem sikerült válaszolnod ami kérdéseket feléd intéztem! Hiszen nem állítottam valótlanságot sem, merthogy tény, hogy te voltál aki megszólított engem, stb... De azt hiszem teljes mértékig lényegtelen már, mert egész egyszerűen nem fogunk dűlőre jutni! Javaslom, ha nem tetszett a stílusom, akkor tekerd át a hozzászólásaim legközelebb, lesz egy nyugis napod legalább! És még mindig nem személyeskedtem veled! Nem úgy mint Te velem! Na látod ez a különbség kettőnk közt! Tehát írhatsz nekem, de választ én már nem pazarlok rád!
További szép napot nektek!

2019.02.18. 15:46:58

@Nyuszomuszo83: Na ez sem igazán szimpatikus, hogy kisajátítása folyik a HV-nek. Leginkább te próbálkozol ezzel.
A mobilost nem ismerem. De ez teljesen mindegy. Szerinted az a jó, ha a visszavágásod egy durva hsz-re te még durvábban válaszolsz? Annyira önimádó és öntelt vagy, abba hogy fér bele ez a stílus, ez a mód, amit szerepedből kieséskor nyomatsz?
Mire vagy büszke? Erre a szintre?
Olvasd már amit írsz, amikor kitisztul a fejed és felveszed a szempilla rebegtetős álarcodat és rebegtesd, míg olvasod. Javaslom hangosan tedd, hogy a füled és a szemed is érzékelhesse.

2019.02.18. 15:54:16

@Nyuszomuszo83: Te nem személyeskedtél velem? :D Elvesztél a szórengetegedben nyuszi. Úgy tudom nincs szabály, ki kihez szól. Érdekes, te is szóltál máshoz. Engem nem zavar. Ahhoz képest, hogy nem érdekellek egész komoly mennyiségű betűt pazaroltál rám.
Engem nem érdekel, hogy nem érdekellek, szívesen írtam neked. Bár kezdem unni, de jó, ugye? Nem tekerlek el, ha így tettem volna, most nem tudnám, hogy milyen vagy. Miről írnék, puszcsiról meg lávcsiról?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 16:42:17

@Nyuszomuszo83: @Frau Untermensch4: Tényleg jól megtaláltátok a megfelelő posztot. :-) VALÓ VILÁG 9X104 - AZ UTOLSÓ CSATA :-D

tanárnőkérem 2019.02.18. 17:10:43

@Frau Untermensch4: Most tényleg - mire jó ez az egész? Miért jó az nektek, ha szöges bakanccsal beleálltok a másikba? Mit igazoltok ezzel az egésszel? Szórakoztat? Ha igen, eléggé sekélyes szórakozási forma ez.

tanárnőkérem 2019.02.18. 17:11:44

@Nyuszomuszo83: Nyuszó, engedd el. Bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá - mondta Esterházy, és igaza volt.

2019.02.18. 18:03:26

@tanárnőkérem: Tanárnő, kérem ön elfogult, megértem. Én nem. Én sokat olvastam a nyúl beleállását, azokba, akik nem Roliztak. Ön nem tudom hol volt akkor?
Mint tanárnőt megkérdezem, az milyen szint, hogyha valaki mégis beszól mondjuk a nyúlnak, akkor az sokszorosan, trágár szavak tömkelegével adja vissza?
Ne kérjen példákat, biztos nem fogom újra olvasni az írásait, de kettőt most bemásolok önnek és kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá. Bár elfogultsága nem fogja megengedni, hogy pártatlanul alkosson véleményt.

"COSTANZA 2019.02.15. 07:06:42
@Nyuszomuszo83: nezd megtalaltam neked az uj igazit, belinkelem:

hogyvolt.blog.hu/2019/02/13/valo_vilag_9x101#c36744234

illeszkedjetek, o is sztem valami kanaperol osztja az eszt hogy milyen a vilag, ugyhogy match made in heaven <3"

"NYUSZOMUSZO83 2019.02.15. 08:03:08
@Costanza: Uram atyám, neked kb annyi eszed van, mint 2 marék döglött molypillének! Belinkelted nekem azt az oldalt. amin most is csevegünk!? Te Isten barma! Menjél mert a suli elkezdődött és félő, hogy a végén a tancsinénitől egyest kapsz! Kis buta, ostoba, sokat kell neked még nőni ahhoz, hogy elérj olyan magasságba, mint én! Remélem egyszer sikerülni fog! Addig meg tanulj sokat, hogy ne gyári munkás legyél- amivel nincs sok gond, csak tudjuk, hogy oda nem atomfizikusok mennek- de ha nem megy, akkor egynek jó leszel a soron is! Nem szégyen ez! Viszont mondok még egy titkot: nem mindegy ám, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. És kettőnk közül a hülye nem én vagyok! Úgyhogy most már akadjál le szépen rólam, mert Nyuszó türelme is véges ám és kijön belőle a nagyon csúnya énje és nagyon nem kedvesen fog elküldeni oda, ahova való vagy!"

"COSTANZA 2019.02.15. 08:39:33
@Nyuszomuszo83: ja ertem. Szoval mar 1/3-ban referalunk rad?
ok. akkor a nyuszonak eleg szegenyes a fantaziaja es a lelki vilaga is, nem beszelve hogy mennyire zold erdoben jar velem kapcsolatban. Kerlek ezt add at neki.
rossz helyen keresgel, hideg-hideg."

"NYUSZOMUSZO83 2019.02.15. 08:53:59
@Costanza: Te mi a halál retkes faszáról beszélsz???? Sajnos nem tudok veled kommunikálni, mert nem tudok lesüllyedni az értelmi szintedre, amely egy béka picsája alatt van! Nagyon hülye vagy sajnos! A Lipótmezői objektumot meg bezárták, hogy az ilyen hülyéket ott ápolják! Kezeltesd magad kicsikém, mert neked is és védencednek is oltári problémái lesznek a valós életben! Ezennel a meddő vitát lezárom, mert nem érted úgysem, hogy miről is írok neked! szánalomra méltó vagy! Nőjél fel szépen, mert még nagyon az életed elején járhatsz az ilyen gondolkodással, ha meg már túl vagy 20-as éveiden akkor szellemileg visszamaradott vagy! És akkor én kérek elnézést, mert a beteg embereket nem szoktam bántani, mert szociálisan érzékeny vagyok!"

Talán ez a kicsippentet rövid szösszenete megláttatja önnel, hogy ki van szinten felül és ki van szinten alul.
Na ezt nem tudtam már szó nélkül hagyni és léptem be.
Ha lesz olyan kedves és elolvassa a nyúl reagálásait itt is, akkor talán észreveszi, hogy ki milyen szinten van. Ha úgy dönt, hogy még mindig a kis védence, akkor örülök, hogy ön nem tanítja az én gyermekemet.

Mai:

"COSTANZA 2019.02.18. 15:11:55
@Nyuszomuszo83: mi csak teged szopatni jarunk ide, te meg hulye vagy es felveszed a kesztyut, meg valami?"

"NYUSZOMUSZO83 2019.02.18. 15:20:41
@Costanza: Akkor szopkodjátok egymást jó sokáig hülye nyomorék életű picsa! Sötét az elméd a lelked meg rohad! Szerencsétlen! Örömködjön a hülye fejed! További jó fröcsögést! Kívánom ez legyen életetek legnagyobb öröme, ennél nagyobb soha ne érje egyikőtöket sem! Szép napot Tündérbogár! :D :D :D :D :D"

Úgy látom a nagy szájú nyulak ha már nem tudnak felhozni semmit és a ronda szavakon is túl vannak, akkor jön a sírás a többieknek, ó jaj, bántottak a csúnya nénik.
Szerintem a nyúlnak van elég nagy szája és elég ordenáré szókincse, nem szorulna önre, csak az olyan jó, hogy lehet siránkozni, hogy ekézik.
Ha ön végig követte az eseményeket az elejétől, akkor sajnálom, hogy nem vette észre Zsu, meg a többi játékos "ekézését", de ez nem volt elég, mindenki isten barma volt, aki nekik drukkolt.
A szöges bakancs a nyúl szőrös lábain volt leginkább - igaz ő a fővezér .
Nincs szórakozás, ha elolvasta az én írásaimat is az elején, arról írtam, hogy nem értem miért nem ismerik azt a mondást, hogy "más szemében...", biztos ismeri és arról, hogy milyen színvonalról beszélnek azok, akiknek szinte minden harmadik szavát ki kellene fütyülni, ha hangosan jelenne meg valahol.
A másik iránti gyűlölködés az ön pártfogoltjának a mindennapi feladata volt. Miért?
Ahogy kinyilvánította a véleményét és még büszke is volt rá, az elhozta azt a pillanatot, hogy beléptem ide.
Az én írásaimban ön nem igazán talál "picsa" meg "nyomorék" -szerű szavakat.
Védencének szinte minden olyanban, ami nem a mézes-mázos szeri van -ság volt.
A magyarázat erre az volt, hogy más is csinálja. Ön szerint ez nem dedós gondolkodás?
Magas szintre vall?
Üdvözlöm!

2019.02.18. 18:04:35

@tanárnőkérem: nem jól írja, így helyes:
bizonyos szintről, nem tudunk bizonyos szint fölé lépni.

2019.02.18. 18:05:30

@VV Erőlegény: És tényleg :)
Nincsenek véletlenek...

Oh my... 2019.02.18. 18:23:27

HOVÁ TŰNT A TEGNAPI POSZT??

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 18:25:58

@oh.. my.... szép volt Roli!!: a másikban pont ezt kérdeztem én is, beraktam Gézu gyorselemzését, amit a velvetre írt, azt még láttam, utána se kép, se hang

tanárnőkérem 2019.02.18. 18:34:05

@Frau Untermensch4: vártam, hogy belém áll, kedves. Miért is ne, hisz Ön ezen a fórumon önjelölt igazságosztó, aki jól megmondja a - mit is? Jelen esetben a nagy semmit.
Eszterházyt parafrazáltam, eredetiben így hangzik: "Ha én főnök lennék, bizonyos szint fölött nem süllyednék bizonyos szint alá." Abban a formában szoktak rá utalni, amiben én is említettem. Nyuszónak írtam, az üzenete pedig az volt, hogy nem érdemes alpárinak lenni az adott helyzetben.
Kis védencemnek nevezi Nyuszót, engem meg holmi kivételező beszűkült tanárnőnek - ki kell ábrándítanom, kedves, túl hamar és túl szélsőségesen alkot véleményt. Nem védtem senkit, nem is szolgál rá, hisz megvédi ő magát, amint az idézett szövegrészek is igazolják. Nem értek egyet a módjával és eszközeivel, de nem is szólok bele, hisz nem az én vitám, nem az én ügyem.
Ami miatt feltettem a (költőinek értelmezett) kérdéseimet, annak oka az Ön és kedves párja által, napokkal ezelőtt indított célzott boszorkányüldözés volt a kommtársnő ellen. Úgy, hogy igazából sok közük ehhez a fórumhoz nem volt, hogyvoltokat nem olvastak, az itt kialakult beszélgetésekbe nem szóltak bele.
Egyszóval okokat kerestem, de most már rájöttem. Az Önök nevében benne is van a felsőbbrendűség tudata, s arról a polcról kiosztanak mindenkit, akinek a viselkedése nem fér a bögyükbe.
Hajrá, és további jó szórakozást.

Maximista vagyok 2019.02.18. 18:42:22

Dikk mekkora parti van itt! :D

xukxuk 2019.02.18. 18:45:11

Volt egyszer egy való világ akárhány és annak 2 prominens versenyzője iza és az ura . Nem nem ,nem az izaura.

Iza ura jelen esetben a traktoros volt (köpködős románc) - végül is nem tudom mi lett a nagy szerelemből , mert nem követtem. A lényeg az , hogy már rég vége volt az egésznek ( eltelt vagy 2 hónap) és még mindig róluk folyt a hávén a duma. Valaki beszólt : Vége van! Ácsi cigány!

Na de vissza a mába.Igen vannak akik itt éltek játszottak, vagy nem, önmaguk vagy sem , kit érdekel. A net szabadsága sok mindenre lehetőséget ad. Vannak akik ez által feljogosítva érzik magukat a másik bántására . Ebből itt (is) van szép mennyiség.

Találkozni a "szereplőkkel" . Minek? Jó balhé? - talán. Én ezt nem tudom.

javier2 2019.02.18. 18:49:05

@Frau Untermensch4: te neked trollként ez a max
a két nickeddel ez a csúcs természetesen virtuál.
ha nem kapsz figyelmet eltűnsz ahova való vagy.

amúgy a másik nicked nem mobilos? az linkkel 200-300 sorokat
ezt valaki elolvassa?
majd a carcinoma megoldja a rosszindulatú életeteket.(emlékezz erre akkor mikor felteszik a fentanyl tapaszt a mellkasodra)

javier2 2019.02.18. 18:49:55

@Maximista vagyok: szociál dortmundot nem 3 overre tette?

Oh my... 2019.02.18. 18:50:28

@úgymond olvasó mmkk: óóó, Gézu gyorselemzett? az szupi, a linket bedobod ide is? köszcsi-puszcsi előre is :) elképzelni nem tudom, mi történhetett ma itt, amiért levették a posztot, vagy lehet csak valami tech. failure..?

Maximista vagyok 2019.02.18. 18:52:01

@javier2: azt hiszem arra, de az bukó lesz :D

Oh my... 2019.02.18. 18:52:23

@javier2: dehogynem ő az, mások kommentjeinek beteges gyűjtögetése és ide való beidézgetése lebuktatja mindig.. ;))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 18:53:32

@oh.. my.... szép volt Roli!!: Szerintem mindjárt előjön újra. Sixx elkezdte tegnap, majd ma délben hektor folytatta, de nem fejezte be, de átadta a stafétabotot Dzsudibínek. Szerintem ő most szerkesztő módba rakta és írja a folytatást a tegnapról. :-)

2019.02.18. 18:58:26

@tanárnőkérem: "Nem értek egyet a módjával és eszközeivel, de nem is szólok bele, hisz nem az én vitám, nem az én ügyem."

Ha nem szólt bele, akkor minek szólt bele? Zavar van a mondat és a tette között.

"Úgy, hogy igazából sok közük ehhez a fórumhoz nem volt, hogyvoltokat nem olvastak, az itt kialakult beszélgetésekbe nem szóltak bele."

Sokan olvassák a HV-t és nem szólnak bele, néhányan azért, mert míg régen ezt tették, és meg is próbálták, inkább nem tették később, mert "ekézték" őket a véleményük miatt.
Sokan olvassák olyanok is, akik soha nem szólnak hozzá, csak olvassák. Ezt akár hiszi, akár nem, szabad.

Én olvastam a HV-ket és a hozzászólásokat is, így ismertem meg a védencét, és döntöttem úgy, hogy írok, többek között neki.
A szórakoztató részét ezeknek a beszélgetéseknek azok tudták élvezni, akik utálták Zsut és imádták Rolit. Persze szerencsére voltak, akik képesek voltak távol maradni az "ekézéstől" és élvezni lehetett olyanoknak is, akik nem írtak, csak olvastak. Ez mindig nagyon jó volt a HV-k kommentelésénél.

Sajnálom, hogy a bemásolt részek sem ébresztették fel önben azt, hogy a védence színvonala színvonalon alul volt jó néhányszor. Persze írt mást is, sok mindent megtudtunk róla, és átélhettük csalódásait, vágyait.
Jó lenne, ha megértené amiről írtam, hogy mi nem tetszett és miért írtam.
Úgy látom nem sikerült. Ez nem az én problémám, mint írtam elfogult.
Költői kérdésére egyértelműen válaszoltam, ezt sem érti meg.
A boszorkányüldözés kedves tanárnő akkor kezdődött, amikor kiderült ki kinek drukkol és ki van többségben. És ez az, ami az eddigi HV történetében nem volt, soha nem volt ennyire durva. Erre kedves tanárnő egy darabig felhívták a figyelmet, de süket fülekre talált. Elmentek azok akik ezt tették, mert úgy látták, felesleges tovább maradniuk.

Magába én nem állok, sőt, próbálom érthetően választ adni, hogy mi miért történt.
A felsőbbrendűség védence soraiból ömlik, könnyen teszi, többségben van, mindig akad ilyen drága jó lélek, aki szalad és védelmező karjaiba kapja.
Esterházyt parafrazálta (basszus mit is jelenthet ez a szó?) én mindössze átalakítottam úgy, hogy az ön védencére passzoljon - de úgy látom, ez sem esett le.

Én igazságosztó? Nem kedves tanárnő, csak véleményt nyilvánító, ahogy itt mindenki más.
Lehet, hogy az én igazságom nem az igazi igazság. Bizonyítsa be. Bizonyítsa, hogy a nyúl intelligens, okos, szerény és "szociálisan érzékeny" - bár nem tudom, hogy ezt hogy érti, leginkább a "picsázós" gondolatai után szokta írni.
Ön szórakozik velem? Mert akkor örömmel teszem önnel én is.

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 19:00:04

@tanárnőkérem: Kedves Tanárnő, köszönöm! De nem érdemes szóra sem méltatni őket! Én voltam bolond, hamu a fejemre, hogy nem hagytam rájuk. Hisz ide is érvényes a mondás: okos enged...
Ezek után azt gondolom, nem fogom magam felhúzni, holmi balga, semmit érő háborúskodáson, melynek nincs tétje! Mivel vége, ezért további acsarkodásnak már nincs is értelme és helye sem. Tanárnő Téged mmkk tisztellek és becsüllek! Minden jót kivánok a továbbiakban!

2019.02.18. 19:04:58

@javier2: annyira harmatgyenge ez. Ugye tudod?
Ki kicsoda, te vagy ő, és az a másik, és mind én vagyok, vagy mindenki más, de az nem lehet, a nyulat ennyien nem "ekézhetik" ugye?
Hát hol hagytad az "okos" megérzéseidet, fényes elméd mit mond, ki kicsoda?
Imádom, hogy félted az egészségemet :*******
Írjál még!

2019.02.18. 19:05:57

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: igen.
És milyen hamar.
A lányka flörtölgetett az összes pasival, amire Nari hamar rájött és tett erre célzást a maga stílusában :)
Na ment is, pedig szükség lett volna rá, hiányzott...

,, 2019.02.18. 19:12:02

A kurva életbe már.

javier2 2019.02.18. 19:18:09

@oh.. my.... szép volt Roli!!: de ez a beteg állat (ponty) azt gondolja valaki elolvassa
Münhausen szindrómára gondolok habár neurológiai szakvizsgám sincs és ezt bizonyítani tesztekkel sem könnyű :)
de teljesen jól látod beteg

tanárnőkérem 2019.02.18. 19:24:29

@Frau Untermensch4: nem szórakozom sem önnel, sem mással, semmi kedvem hozzá, és az öncélú, sehová sem vezető vitához sem.
Ahogyan én elfogult vagyok és Nyuszó a "kis védencem", ön úgy önjelölt igazságosztó és felsőbbrendű. Ennyit a személyeskedésről oda-vissza.
Nincs mit bizonyítanom, mert semmi olyat nem állítottam, amit ön nekem óhajt tulajdonítani. A vita is tárgytalan, mert ön vagy nem értette meg, amit mondtam, vagy szándékosan ferdíti el a szavaimat.
De nincs ezzel semmi gond, legyen önnek igaza, valójában az egész nem ér annyit, hogy még egy sort írjak róla, sajnálom az eddigieket is. Nyugodtan legyen öné az utolsó szó, nem fogok rá válaszolni.
Az új poszt jó, érdemes elolvasni, ajánlom mindenkinek.

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 19:26:00

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: tévedsz kérlek,nem miattam tették ki, ugyanis én nem jeleztem senki felé semmit, bár leszűzkurvázott, de szimplán ignoráltam a kommentjeit irányomba! Ezt ha Narancs mondta Neked rosszul értelmezte!

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 19:38:44

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem! Szüzkurva volt amit nekem írt! De hangsúlyozom, nem válaszoltam neki később, tehát nem jelentettem admin felé stb...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.18. 19:40:15

@Nyuszomuszo83: hát már mindegy. Sajátos stílus mellett nektek sikerült x év után, egy szar vv miatt.

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 19:44:01

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: haragudhatsz rám, de nem miattam tették ki! Az én szemem nem szúrta! Ezerszer leírva volt, hogy egyiknek sem adnánk/adnám a 36 milliót! Sokan láttuk ugyanazt, sokan voltunk ugyanazon a véleményen! De ahogy a reklámban is volt, fogd rá a nyuszira!

,, 2019.02.18. 19:45:20

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem voltál itt, nem olvastad a kommenteket. nyusszi mindenkivel kedves és barátságos volt, amíg nem kezdte el baszogatni, és már kezd nagyon idegesíteni a baszogatása.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.18. 19:51:34

@Nyuszomuszo83: nem tudom, én ennyit tudtam.

Csak hiányzik a savanyú stílusa.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.18. 19:52:42

@,,: ezt is elfogadom.

Csak annyit látok belőle, hogy mindenki gyilkolja egymást.

tanárnőkérem 2019.02.18. 19:53:28

@Nyuszomuszo83: ja, az egyedüli, aki jelentett, az mobilos volt.
Tényleg nem érdemes már ezzel az egésszel foglalkozni, minden jókedvem elment, ami előjött Dzsudi posztjától. Hát ezért jöttünk ide?
Megyek vissza, elolvasom még egyszer, jó éjt mindenkinek, szeri van, puszcsi meg lávcsi. - na, kit idéztem? :)

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 19:54:14

@,,: hagyd el, téged is kikezd csak vki, azt meg nem szeretném, hogy miattam Téged kezdjen bárki ekézni! Ennyit nem ér a dolog! Ez van! ;)

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 20:07:20

@,,: csak ne miattam! Az nem az én lelkemnek való, mert elviselem ha engem, de miattam olyan embert ne, aki jó volt mindig ezen a fórumon és a legtöbbet tette a mi szórakoztatásunkért!

2019.02.18. 20:07:27

@Nyuszomuszo83: ez úgy volt, bár régen, hogy az tetszett, amikor szépeket írt neked és válaszolgattál nyuszózva neki egy jó ideig. Aztán miután másoknak is tetszelegtél, Nari erre berágott és valóban írt valami ilyesmit -bocs, de nem tetszelegtél mindenkinek és küldted a hullámaidat?- amire te megsértődtél, aztán jött Udvariatlanbolond és tulajdonképpen neki köszönheted románcodat vele. A szorosabb kapcsolatotok valahol itt indult.

Untermensch4 2019.02.18. 20:07:55

@tanárnőkérem: " Az Önök nevében benne is van a felsőbbrendűség tudata, s arról a polcról kiosztanak mindenkit, akinek a viselkedése nem fér a bögyükbe."

Kissé felületesnek teccik' lenni. Ez így olyan öngól ami az Eszterházy-s, irodalmi műveltségre történő utalást is halványítja. :)

2019.02.18. 20:10:38

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem egyedüli hibás az esetben - szerintem. Nem tudom ki lett-e tiltva, vagy magától ment el.
De nem csak ő hiányzott ,mennyien mások...
Talán nem futott volna erre a szálra az egész, sőt biztos.

tanárnőkérem 2019.02.18. 20:11:48

@Untermensch4: lehetett benne némi irónia is - vagy nem? Mint ahogy a névválasztásban. Minden igaz, ahogy mindennek az ellenkezője is.

2019.02.18. 20:17:13

@tanárnőkérem: az ön nevében is van irónia, tessék mondani?
Melyikben? A tanárnőben?
Ezt tanítja a gyerekeknek is, hogy minden igaz és mindennek az ellenkezője is?
Nem tudom mit tanít, de vannak ott tételek?
Jaj...

2019.02.18. 20:19:19

@Paic Róbert: naaaaa, hát aki József Attilát citál ide mindig, az nem beszélhet így!
Még akkor sem ha imádja a nyulat.
Szegény J.A. forog a sírjában :(
Mos maga kezet, mielőtt begépeli?
És miért érdekli, hogy mi van az én nemi életemmel?
Foglalkozzon a sajátjával drága uram :)

Untermensch4 2019.02.18. 20:23:40

@tanárnőkérem: "Minden igaz, ahogy mindennek az ellenkezője is."

Ha az igazság egylényegű, objektív dolog akkor ez a kijelentés téves.
A túlzásba vitt egzisztencializmus végtelen sok egyéni "igazságot", megannyi virtuális valóságot okoz és az egyének teljesen bezárulnak a maguk kis információs buborékjába...

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 20:24:03

Érdekes azért, lám, lám, hogy számos ember szemét nem szúrtam eddig és konfrontálódnak. Azért ez az igazi jól eső érzés! Köszönöm!

2019.02.18. 20:29:30

@Nyuszomuszo83: Mivel hazai pályán mozogsz nyuszi, ez igazán nem nehéz. Ne bízd el magad ennyire. És azért lehet, hogy volt aki elgondolkodott rajtad, miután ennyi betű szólt arról, hogy nem vagy te olyan édesded nyuszimuszi.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:29:49

Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket.

Untermensch4 2019.02.18. 20:29:59

@Nyuszomuszo83: " Hisz ide is érvényes a mondás: okos enged..."

Nem, az a mondás en bloc téves.

oriblog.blog.hu/2016/11/13/nem_a_szamar_nem_szenved_hanem_hulyere_vesz_teged

tanárnőkérem 2019.02.18. 20:32:03

@Untermensch4: nem hiszek az egylényegű, objektív igazságban, soha nem is hittem.
Ez a blog és az itteni beszélgetések is arról szólnak, hogy az igazság viszonylagos, mindenkinek más. És épp az lenne a lényeg, hogy fogadjuk el az egymásét, még, ha nem is értünk vele egyet.
Béke van.

2019.02.18. 20:39:15

@tanárnőkérem: "És épp az lenne a lényeg, hogy fogadjuk el az egymásét"
Na de nem fogadták el egymás igazságát!
A fene írt volna ide, ha azt látom, hogy deeee.
Olvasta a régieket, az évekkel ezelőttieket is?
A csipkedés volt a maximum, a táborok között is.
Lecsendesítették azonnal ha valaki megszegte ezt az íratlan szabályt.
Barátságok maradtak meg és nem gyűlölet.
Hát erről beszélek, és az egész befejeződött volna, ha valaki végre azt mondja -leginkább a nyúl, akinél kiéleződött ez- hogy igen, néha túlzásba estem, bocs.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.18. 20:41:38

@Frau Untermensch4: @Untermensch4: Kénytelen vagyok én is beleszólni a vitába, mert egyrészt megvallom valahol szórakoztat, másrészt viszont sajnálom Dzsudibít, hogy ennyire sok munkát, és humort fektetett a Finálé Hogyvoltba, ennek ellenére még mindig a hektor napokkal ezelőtti Utolsó csatája a best seller. Szóval elismerve azt, hogy amit állítottok (az ellentáborral szemben), abban sztem is bőven van igazság (sőt...!), de mi a végső cél, a teljes megsemmisítés, az igazságszolgáltatás mindenek felett ?

Untermensch4 2019.02.18. 20:49:01

@tanárnőkérem: A vélemény sztem nem "igazság", hiszen az emberi tényező miatt egyénenként csak felületes ismereteink lehetnek, nem objektív szempontrendszer alapján semmiképpen nem állapíthatunk meg "igazságokat" személyekről/személyiségekről.
Aki pl az övével nem egyező véleményt fokozódó erőszakossággal próbálja elnyomni, az véleményem szerint egy manipulatív antiszociális (nem a köznyelvi hanem a patológiás értelemben antiszociális) sunyi ember. :)

2019.02.18. 20:50:22

@VV Erőlegény: Igazad van, köszönöm a mondataidat.
Remélem a legközelebbi vv vagy akármi esetén nem válik harctérré ez a hely és eszébe jut mindenkinek, hogy el kell fogadni egymás véleményét - emlékezve erre a sok-sok mondatra, ami a két poszt alatt született...

Nyuszomuszo83 2019.02.18. 20:50:38

@Frau Untermensch4: látod nem ismersz, nem tudod milyen vagyok, volt akivel nem értettünk egyet, mégsem estünk egymás torkának, sőt volt példa ahol igen, bocsánatot kértem! Nem, tőled nem fogok bocsánatot kérni, mert soha nem szólítottalak volna meg, ha te nem kezded. Nem hiszem, hogy neked kéne nekem megmondani mit is csináljak? Azért kérjek bocsánatot mert azt akit te favorizálsz azt én nem? Nem! Mivel estem túlzásba? Voltak itt sokkal cifrább dolgok, azokhoz miért nem intéztél pár jól irányzott mondatot? Részemről ennyi a történet! Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi!

Untermensch4 2019.02.18. 20:52:52

@VV Erőlegény: Ezt az Utolsó csata -poént kár lett volna nem kimaxolni :) :D

www.youtube.com/watch?v=W89_lwnql_M

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 20:58:09

bezzeg ha gyűrűk ura idézetet tettem volna ide.. eh

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 21:07:37

@,,: :)))) nem túl kelendőek a harry potteres idézeteim

Walsh és Kirby 2019.02.18. 21:13:34

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Hozzátenném, nem fejtette ki az igazság minden részletét.

Walsh és Kirby 2019.02.18. 21:41:48

@Paic Róbert: Őt a Balázs dugja, tehát van.
süti beállítások módosítása