Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x103 - Kell-e női kvóta a villába?

2019. február 15. 21:33 - Hoppancs

screenshot_from_2019-02-15_21-23-24.png

Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések közepette hal majd éhen, miközben örökre elménkbe égnek utolsó szavai: „ezt nem hiszem el, geci”. De addig is nézzük Ágiékat, akik heroikusan őrizték absztinenciájukat a buliban, de aztán a galád szerkesztők csak belekevertek valamit a narancslevükbe. Ettől Hunor átment csajozógépbe, méghozzá a legrosszabbik fajtába, amelyik azt mondja, amit a lányok hallani akarnak, például „nem is vagy kövér”, „rögtön észrevettem, hogy az új sampontól fényesebb a hajad”, „nem baj, ha repülővel megyünk haza, a BMW szervizben van?”, satöbbi. Gaben ezalatt már éles késsel eszi a konzervet, nem is merik sokáig mutatni.

Így a vége felé harcolni kell a nézőkért, ezért szóba kerül a horkolás, majd a szellentés, amit jelenleg a villában Roland művel annyira elvetemülten, hogy még álmában sincs tekintettel másokra. Az emlegetett személy pedig a csodálatos módon életben maradt Gabennel vitatja meg, hogy vajh, Hunorék részeg cicázása, eljutott-e még éjjel a „dörzsi” fázisba. Roli szerint Ági nem azért jött, hogy visszafogja magát, nagyon is tudta ő, hogy mit akar: megpihenni egy csinos tuja ágai között.  Kicsit később Dina, aki hit és erkölcstan-oktatói munkáját félretéve merült el újra ebben a fertőben, számon kéri Rolit, amiért ott és akkor pukkant, ahol és amikor rájön, még horkolás közben is, ami a tudatosság felismerhetetlen jele.

„Lefekszel mellém, és geci, leszarsz, konkrétan.”

Bár a ki hevert ki mellé kérdés nem is olyan egyértelmű, mint amilyennek elsőre tűnik, a vita elfajulását egy érkező levél hiúsítja meg, amelyet Ági indokolatlanul brutális postaládaletépési kísérletek közepette varázsol elő. Itt a búcsú ideje, amit Zsuzsu szomorúan konstatál, de hogy az utolsó napokra senki ne süllyedjen túl mély depibe, rögtön jönnek is az új vendégek: a bokszgála ünnepelt résztvevőinek másik fele, avagy ÉNB-ék. „Nebasszmiafasznebassz”, üdvözlik kollektíven a barátságos ellenfeleket.

screenshot_from_2019-02-15_21-24-59.png

A Soros-támogatta genderfeminista összeesküvés képviselőjeként Zsuzsu mindenképpen női kvótát akar a VV9 döntőjébe, de terveit máris veszélybe sodorja az őt szennyescsomaggal elnyomó macsó, ÉNB Lali. Elromlott a mosógép az albiban, szól a komikus szálat bevezetendő, aztán meglenget egy melltartót a kislányosan kuncogó Zsuzsu orra előtt. A kosárral kapcsolatos diszkrét érdeklődést, és a népszerű udvarlós szöveget („nekem nem a méret a lényeg”) követően a jelenet őszintesége már az "olasz gondolás kontra középkorú háziasszony turista" szintet ostromolja.

Roliék sportszerű hangulatban idézik fel az összecsapást, amelyet Bécy orrvérzése koronázott meg. Az áldozat ennek ellenére újra belemenne a vesztes küzdelembe, hát ilyen mágikus Roland ökle. Tanácsadás közben aztán kissé belekavarodik a mondandójába, pedig nagyon igyekszik, mindent végigjár a „légy önmagad”, és a „maradj ember” kifejezésekkel  fémjelzett bölcsességskálán, de végül nem kapunk megnyugtató választ arra, hogy a játék ezen pontján még számít e a taktika vagy sem. Ami viszont biztosan fontos, az a hosszú hónapok alatt, megnyert párbajokkal, jól elhelyezett pocivillantásokkal és stratégiai fingokkal felépített „renomé” sőt, „presztízs”. Ráadásul, ahogy Roli hiszi, a közönség minden alkalommal egyre fokozódó izgalommal várta, vajon „mit fog csinálni a dagi srác a szépfiú spanjával”.

screenshot_from_2019-02-15_21-24-31.png

Tivadar, aki úgy látja, Greg fogyott, és nem csak a smink miatt látszik úgy, hogy kisebb a feneke, kénytelen meghallgatni, hogyan építette le utóbbi a bevonuláskor mesterséges pajzsként maga elé tartott Ken baba imázst, hogy a végén emberként távozhasson. A szociopaták is emberek, erről kár lenne vitát nyitni, gondolom én, amikor Greg, mintha meghallotta volna, gyorsan be is bizonyítja, milyen manipulatív alak: Zsut a barátjának nevezve sajnálkozik, hogy ők itt tulajdonképpen riválisok, majd áttér Roli ördögi természetére. Bezzeg Tivadar jó ember, hiába „lehetetlenítette el” a meccsen holmi gyomorszájon rúgással. (Nem láttam azt a részt… ezek szerint kick-box volt)?

screenshot_from_2019-02-15_21-24-18.png

Most azonban revansot vehet, egy „ominózus” játék (by Lali) keretében. Ehhez a versenyzőkből fóliába csavarással hernyót képeznek, majd ily’ módon mozgásukban korlátozva kell eljutniuk az udvar egyik szélétől a másikig. Ebben tényleg Greg a legtehetségesebb, amiből egyenesen következik, hogy ment volna a boksz is, ha hagyják kibontakozni. Akad néhány mókás pillanat a burleszk kedvelőinek, pl. amikor Zsuzsu technikája Tamara fejbe rugdosását eredményezi, vagy amikor Hunor gyakorlatilag azt sem tudja, melyik az eleje és melyik a vége, illetve hogy ő most éppen megy valahová vagy jön valahonnan, esetleg a kettő egyszerre. Roli mindebbe némi drámai színt visz, amikor kifejti, hogy ellenségeinek sem kívánja, hogy magatehetetlen, kiszolgáltatott hernyóként, az oxigénhiánnyal viaskodva küzdjenek a túlélésért.

„Amikor megpróbáltam levegőt venni, nem tudtam levegőt venni. Kezdtem rendesen rosszul érezni magamat”,

 szolgál további részletekkel Hunor. Szerintem meg örüljenek, hogy ennyivel megúszták, amikor Afrikában éheznek az emberi százlábúak. Asszem, ÉNB Roland, Bécy, Greg és Zsuzsu a győztesek.

hunci.gif

A kihívás után Zsuzsu kifogásolja, hogy Roland meglepettséget színlel, amikor már előtte is „magához simogatta a kendőt”, és hangoztatta, hogy ez lesz. Roli ezt a részt mondjuk nem tagadja, de Zsuzsu humor-, illetve iróniaérzékét igen, mire a lány a királyhéten mondott beszédével, valamint csodálatos műsorvezetői képességeivel érvel a butaság vádja ellen. Közli, hogy "győzzön a jobbik", Roli meg sunyi, aztán elmondja azt, amit mostanra már mindenkinek tudnia kell, álmából felkeltve is: hogy mit is képvisel ő itt a villában.

 

Az utolsót csak azért írtam, hogy rímeljen.

Nagy szó amúgy, hogy felkerülhetett „a dobogó szélére”, büszke magára akkor is, ha a férfiuralom miatt úgy jár a győzelemmel, mint Hillary Clinton az elnökséggel.

A „csapatok” kiválasztása nem érdemel különösebb elemzést, bár Greg továbbra is annyira mézes-mázosan adja elő, mennyire egyek voltak Zsuzsuval az elejétől, meg hogy ő a „kis másik fele”, hogy annál már csak Morvai Krisztina EP-vita előtti széles mosolya lehet rémisztőbb. Roliék sem vették be  ezt a mesét, analízisük során pedig kiderül, Hunor miért nem hízott meg:

hun2.gif

Hunor elismeri, hogy ő mindig diplomatikus, de nem azért, mert fél felfedni a véleményét, mint egyszeri páciens, amikor a miniszterelnök megkérdezi, bemehet-e előtte a rendelésre. Abban megegyeznek Rolival, hogy egyszerűen csak volt, aki kimondta helyette. Rolit tolta maga előtt, hogy felfogja a golyókat, de azért próbálta közben figyelmeztetni, hogy nagyon lőnek ám.

"Madarat tolláról, embert barátjáról" összegez Zsuzsu. Észrevettétek, hogy már nem téveszti el az ismert mondásokat (sem)? Ráadásul határozott, felkészült, egyetlen könnycsepp sincs a szemében, ami már tényleg egészen, „Hannibal Lecter-vacsorameghívásosan” gyanús. Annyira, hogy a műsorkészítők nem bírták elviselni, muszáj volt betenniük egy Valentin-napi, videóüzenős blokkot, amit már nem tudok részletezni, mert kifutottam az időből. Legyen elég annyi, hogy sokan sírtak (nahát) és Greg ilyen volt:

 greguni.gif

Köszönöm mindenkinek az eddigi olvasást, erre az évadra én is elbúcsúzom!

(Renátó, menekülj!)

998 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 21:54:01

Egész életemben első akartam lenni!!!!
És tessék!
Meg villamester is, de azt majd ezután.

mézescsók 2019.02.15. 21:58:14

Nahát! Dobogós vagyok!

Angora Cardi 2019.02.15. 21:58:52

Mézescsók után jövök!

tvbuzi 2019.02.15. 22:01:21

Cigányasszony in da house

2019.02.15. 22:02:10

Nagy Roli hangulat van a studioban. De “akkor” Reni hangulat volt, pedig kiesett...De hatha..

Todd Chavez 2019.02.15. 22:03:18

Halljátok ezt a Roli-kántálást a dühöngőből? Meglepődtem, de kellemesen..

2019.02.15. 22:03:34

@tvbuzi: te kis rásszistá... ne legyunk alszentek, igazad van

Dr.Zé 2019.02.15. 22:04:00

Ancsikám felvetted a cigány vajda nejének a ruháját?

2019.02.15. 22:04:43

@Todd Chavez: hátha.. hatha erzik Zsoltiek, hogy Zsu 36 millat azert mar nem kene... hatha...

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:05:17

lelőtték az összes általam ismert streamet, milyen szomorú (nem)

Cherie 2019.02.15. 22:06:00

@mézescsók: grat. Itt volt Dottyka előbb

tvbuzi 2019.02.15. 22:06:04

@úgymond olvasó mmkk: sajnos én sem a kocsmában vagyok

Angora Cardi 2019.02.15. 22:06:10

Nyitok egy mirindát @KólaMámor tiszteletére

Dr.Zé 2019.02.15. 22:06:34

Nem is tudom kire szavazzak,,,,,legyen rákkenroller. Bár úgy sem ér semmit,

Cherie 2019.02.15. 22:07:04

@Dr.Zé: pocahontasban nyomul, kínos

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:07:29

@tvbuzi: az pénteken szokott lenni, nem?

2019.02.15. 22:07:45

Megmondom oszinten szamlalo indul...mellesleg Lacibacsi szinvonalon foznek..ketchup

Todd Chavez 2019.02.15. 22:08:04

Bennem még él a naívitás, hogy Zsótiék "csak" a szelektív bejátszásokkal manipulálják a játékot, és nem a szavazatok meghamisításával... de én gyermetegen naív vagyok.. szóval ki tudja, mi lesz a végkimenetel

Angora Cardi 2019.02.15. 22:08:25

@mézescsók: Mikor elemzel egy jót? Szeretnék rá reagálni.
Rolit várom vissza. Zsu időszerű lenne, hogy hazamegy. Előzőben írtam jó lenne minél jobban ordít roli annál kevésbé reagálja le és akkor lefagy.

Dr.Zé 2019.02.15. 22:08:32

@Cherie: Nem is tudom mit mondjak erre a nőre. Valamit biztosan nagyon tud.

Todd Chavez 2019.02.15. 22:08:39

Ugye nem felejtettük el a KERESZTPANÍROZÁST?

Kostarika 2019.02.15. 22:08:51

Zsu: feldintszteljük a hagymát apróra

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:08:57

@Angora Cardi: cuki vagy, nézzed csak nyugodtan :)

@tvbuzi: ööööööö.. tényleg.. a hüje iskola miatt meg vagyok keveredve, nekem ma csütörtök volt fejben, holnap meg péntek :))))

tvbuzi 2019.02.15. 22:09:17

Ketchup?!?! Konténeres, konténeres!!! Hol vagy konténeres?? Konténert!!

Dauda András 2019.02.15. 22:09:28

Nekem ez a finálé.

Utána már csak a Sellőt és a Kopót kell eltakarítani.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:09:44

@úgymond olvasó mmkk: tudok egyszerre nézni és írni
roli-zsu vacsit főz, a két támogató a nyugiból vlogol

Dr.Zé 2019.02.15. 22:10:40

Tegyél bele egy kis zsemlemorzsát , lisztet te kontár szakács.

2019.02.15. 22:11:05

@Todd Chavez: jajj te szivmbol szoltal, mar csak egy kis “aloa vera” hianyzik a “kecsöp” melle

tvbuzi 2019.02.15. 22:11:15

Pföjj!!!
(Holnap elmegyek a Zingbe kecskesajtos hamburgert enni.)

Kostarika 2019.02.15. 22:11:44

Greg legjobb barátja Zsu.
Okádék ez a .. valami.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:12:09

@tvbuzi: ide jársz dicsekedni?

@Angora Cardi: parancsolsz? főznek?

Angora Cardi 2019.02.15. 22:12:23

zuzán csodálattal konstatálja, hogy el tudta viselni rolit, mintha nem is rolival főzött volna, nahát

tvbuzi 2019.02.15. 22:12:35

Süsüt állonbaszták??

Dr.Zé 2019.02.15. 22:12:42

Zsuzsikám ez volt a 123 356 789. megmondomőszinténed.

Todd Chavez 2019.02.15. 22:13:25

Most mindenki fullcuki... a Roli-Zsu páros meg a Hunyor-Sellő is. Most normálisak. Már mindenki készül a végjátékra ^^

Angora Cardi 2019.02.15. 22:13:32

@úgymond olvasó mmkk: nem parancsolok csak közvetítek nah

Angora Cardi 2019.02.15. 22:14:10

roli greggel eszik
greg előadja zsu a legjobb barija 1. naptól
roli üveges tekintettel nézi és eszi a - vacsit

Angora Cardi 2019.02.15. 22:14:41

zsu hunorral eszik
zsu: számíthatok gregre 1. naptól
hunor üveges tekintettel nézi és eszi a - vacsit - és aházik

Cherie 2019.02.15. 22:14:51

@tvbuzi: mászós feladatban állát használta, nyert ez lett az ára

Angora Cardi 2019.02.15. 22:15:37

roli szerint zsu a 36M-ért jött és mindenre képes
greg bólogat és renivel felemelték zsut és reméli nem ilyen zsu de greg rendesen kétkapuzik ismét

Cherie 2019.02.15. 22:16:08

Roló a sz.rkavaró ezt minek? veszíteni akar?

2019.02.15. 22:16:58

@Cherie: jajj..... mar vartam. De inkabb mobilost vartam

2019.02.15. 22:17:35

Na Zsu szerint nem lesz szoros. Zsu sokkal erzekenyebb ezert..

Cherie 2019.02.15. 22:18:08

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ne kezd haver, vegyél vissza senki nem kíváncsi a műsorra

Angora Cardi 2019.02.15. 22:18:10

zsu szerint ők jobban megérdemlik a pénzt
zsu szerint nem lesz szoros mert nem hasonló dolgot képviselnek
hunor : és te meg a reni?

roli: zsut a legkevésbé érdemesnek tartja nyerni
greguci bizonytalan

MacákékIcukája 2019.02.15. 22:18:18

Hajra Rolikaaa!! Nezzetek helyettem is, en mar nem birom idegekkel meg amugy sincs stream-em (meg mindig) :DD

2019.02.15. 22:18:43

Na Zsu megint felroja a tsktikazast...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:19:06

@javier2: jó8? akkor jó8
közvetítek olvasd majd vissza

2019.02.15. 22:19:33

@Angora Cardi: zsu: en oszinte vagy te meg nem mondja Hunornak... jezusom...

Cherie 2019.02.15. 22:20:08

Roló nyal gregusnak, mikor nagyon jól tudja miket pofázott

tvbuzi 2019.02.15. 22:20:13

Süsü elég szarul néz ki

Oh my... 2019.02.15. 22:20:43

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: wooow, szupi a nicked!!!!!! EKG :)

Angora Cardi 2019.02.15. 22:20:46

roli zsut az x-faktor bolondosaihoz hasonlítja akiket elején sokan nézik de nem nyer
greg megint nem mond ellent

Todd Chavez 2019.02.15. 22:21:10

Mindenki mondja, hogy két kontraszt a két fő.. Zsuzsu mondja, hogy épp ezért lesz nagy a százalékkülönbség. Pedig épp ezért lesz szerintem szoros. A 4 emberből pont a 2 párbajozónak van valódi, mérhető rajongótábora. Hunornak van valamennyi fanja, mert szépfiú. Greg fant még életemben nem láttam, se itt, se facebookon - szívcsapat rajongó van bőven, de olyan, aki elsősorban Gregnek szurkolna, olyat még nem láttam. A Zsizsik meg a Roller az, akiknek ténylegesen van nagy létszámú támogatottságuk, meglátásom szerint.

tvbuzi 2019.02.15. 22:21:16

Süsü csak a saját szemszögéből lát

2019.02.15. 22:21:22

@tvbuzi: raadasul eddigi legundoritobb enjet hooza. “Nem akarok erre valaszolni mar bocsanat” fasz se kerdezte ezt a szerencsetlent...

Cherie 2019.02.15. 22:21:24

Hunor kielemez, többet beszél, mint eddig összesen:))

Angora Cardi 2019.02.15. 22:21:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: szemellenzős teljesen, magát győzködi

Cimili 2019.02.15. 22:21:59

@tvbuzi: de legalább okos és őszinte. csak ő, senki más a villában. most is ezt mantrázza huncinak.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 22:22:03

Bolondzsuzsa a hülyepicsaság kimaxolója.
Olyan, mintha folyamatosan mesizne.
Hihetetlen.

MacákékIcukája 2019.02.15. 22:22:46

@Todd Chavez: en lattam 2 hajra Greg kommentet facebookon :DDDDD

2019.02.15. 22:23:08

@gyümölcs almafa kommentelő: lehet kuldenek be kabszit is... “az egyik kegerdekesebb voltam a jateban” by Zsu....kontenert , foldet, asot neki...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:23:10

Nílus patak mondja Zsu :D ööööö

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:23:20

Pákk! Sikerült kecsapos fasírtot csinálni hamburger hús helyett. Gratulálok bazdmeg!!!

2019.02.15. 22:23:50

@Cherie: ne nyomd a hazug propagandat...

Todd Chavez 2019.02.15. 22:23:50

Greg: (Roli) kárörvendő, rosszindulatú, gonosz... tényleg ezt a három szót tanitották be maguknak a játék közepén, hogy most álomból felkeltve eltudja mindkét idióta ezeket a jelzőket ismételni a Rolira vonatkozóan? Rohadt szánalmas. Legalább példákat hoznának, gecc.

Kostarika 2019.02.15. 22:23:54

Nílus parak by Zsu.
Édes Istenem! :(

Oh my... 2019.02.15. 22:23:58

NÍLUSPATAK....áááááááá! sírok!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:24:49

reklám után roli zsu egymást parodizálja (feladat)
hunor: ha zsu jön vissza megnyeri a játékot?
roli szerint fasz van a lába kozött annak aki megnyeri

2019.02.15. 22:24:54

@Maximista vagyok: laci bacsi minden dijat ossze vissza hazudo proli sef lajkolja ezt

2019.02.15. 22:25:35

@Angora Cardi: “neked van nagyon vicces fogyáték” mondana neki borat...

Oh my... 2019.02.15. 22:25:45

@Todd Chavez: iszonyat uncsi már ez a két agyhalott, ahogy mindig ugyanazt és ugyanazt szajkózzák... pfejj! konténeeert, Mókiiii! ;)

Angora Cardi 2019.02.15. 22:26:07

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: tökéletes női Borat lenne, nagyon jó meglátás :DDDD

Nlion 2019.02.15. 22:26:08

Zsu nagyon beképzelt nyomjátok Rolira

Nlion 2019.02.15. 22:26:33

Nincs százalék. Légyszi valahogy Roli menjen vissza

2019.02.15. 22:26:48

@Angora Cardi: borat szebb no mint zsu

mézescsók 2019.02.15. 22:27:14

@Angora Cardi: Még egyszer összehozok valamit a vége előtt, de nem most, mert érdekel a párbaj. Eddig az volt, hogy akinek valamilyen szinten drukkoltam, az nem jutott tovább. Az a baj, hogy nem tudok, egyszerűen képtelen vagyok Zsuzsunak szorítani. Pedig ha ez kiesése ára, meg kéne erőszakolnom magam. Ez a nő továbbra sem érti, hogy miről szól a játék. Hunorral folytatott diskurzusa tanulságos volt.
@Cherie: Olvastam a hsz-eit. Hiányzott nekem a kommentelők közül, mert akkor is díjaztam a véleményét, ha éppen nem értettem vele egyet.

2019.02.15. 22:27:43

Ja mellesleg...Zsu az ervek embere, kitomott hassal parodizalja zsut... ha Roli lavorpicsat csinslt volna maganak mekkora felhaborodas lenne?!

Bekkara 2019.02.15. 22:27:52

Ha nincs százalék, nem szoros, akkor pedig Rolinak annyi :((( egy szorosban lett volna esélye

2019.02.15. 22:28:02

Ne szívj magadba minden faszt

Nlion 2019.02.15. 22:28:41

@mézescsók: Zsu csak a saját igazát szajkózza és azért nem véletlen hogy egyik villalakó se bírta

2019.02.15. 22:28:52

@Nlion: eddig akkor nem mutattak szazalekot, amikor nagy volt a kulonbseg2-3 parbajt kiveve mindegyik. 70-30 al megy vissza a lipotmezoszokeveny...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:29:05

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: borat menni amerika de a nagyobb baj hogy zsu jönni budápestá

2019.02.15. 22:29:43

@Cherie: what? En nem olok propagandat

Nlion 2019.02.15. 22:30:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: de ne már most is milyen beképzelt

2019.02.15. 22:30:25

@mézescsók: kire ertetted az utobbit?

Angora Cardi 2019.02.15. 22:30:35

@mézescsók: Az egész életet nem érti, dobálja a szavakat egymás után szóban is és a fejében is csak káosz van. És érdekesnek tartja magát. Mekkorákat fog ő az életben még pofára esni.

2019.02.15. 22:31:42

@Angora Cardi: csaj vagy es tudod ki az a borat?! Megyek jeggyurut venni

Angora Cardi 2019.02.15. 22:31:59

következik egymás parodizálása

MosóMaca 2019.02.15. 22:33:04

@Angora Cardi: pláne,ha tényleg megnyereti vele a sok agyhalott,akiknek ez a liba cuki és vicces!!! Micsoda önigazolás lesz az neki? Egy hétig fog visítani,hogy nem vagyok színésznő,őszinteség kell a népnek,én kellek a népnek!!!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:33:24

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: viccelsz? én ezt mind imádom :D
Who is America nem is kérdezem megvolt-e

Cherie 2019.02.15. 22:33:47

@mézescsók: bírtam Dottyt régen is.. Zsunak azért lehet talán szurkolni, mert nem olyan rosszindulatú, mint a többi, önző stb, de a haverjait nem dumálta ki, a játékot meg nem mindig az ész nyerte.. franc se tudja mi kell hozzá -sok esetben tujaság

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:34:03

@MosóMaca: ha megnyeri, tényleg ő kell a népnek

MosóMaca 2019.02.15. 22:34:03

Rolira simán ráment modellakarok lenni zsuzsi nadrágja?!

Cimili 2019.02.15. 22:34:33

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: sztem boratot mindenki ismeri, de azért vedd csak meg azt a gyűrűt Angórának!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:34:53

@MosóMaca: elkölti a pénzt plasztikára, elmegy kétszer Olaszba' és elbassza két év albérlerte a modellkarrierért, majd visszakullog anyuék nyakára..., nem lesz azzal a 36al az életben előrébb,

Angora Cardi 2019.02.15. 22:35:43

roli viccesen parodizál
zsu olyan kis prolisan

Todd Chavez 2019.02.15. 22:35:50

Roli azért tudja jól parodizálni a Zsut, mert Zsu KhAraKtErEsH.. Zsu meg azért nem tudja parodizálni Rolit, mert Roli Shemmilyen - by Greg. Hihetetlen, hogy mindig fel tudja róni a propagandát a két srác ellen. Miközben ő maga is egy semmilyen karakter, és mellé még geci is.

MosóMaca 2019.02.15. 22:35:56

@Angora Cardi: max egy agyátültetés a neurologián,azzal lenne előbbre

Oh my... 2019.02.15. 22:36:01

@MosóMaca: és mekkora önigazolás lesz ez az agyhalottaknak, ha megnyeretik vele... nagyon súlyos...

azon viszont szakadok, hogy a "dagadt Rolandra" simán felment a fogyi farmerja.... xDDDDDD

bElannaTorres 2019.02.15. 22:36:10

Köszi ezt öfit, meg az eddigieket is nagyon szerettem :)

Cimili 2019.02.15. 22:36:41

roller kurva jól figurázza ki zsut.:))))))))))))))

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:37:07

@Angora Cardi: naná! Kerítettem egyet gyorsan, ilyen panel macinaci :D

tvbuzi 2019.02.15. 22:37:36

@Angora Cardi: Süsü a sérelmeit viszi bele

Oh my... 2019.02.15. 22:38:40

zsizsikes de szánalmas, ahogy erőlködik! blöeeee!

MosóMaca 2019.02.15. 22:38:57

Miafasz?! Greg szerint jót tesz pisibe lépni?! Általánosságban,vagy csak az övébe?! Ezeket a mozzanatokat hiányoltam az öfikből!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:39:15

@MosóMaca: írjunk alá petíciót mint Isaurának hogy "szedettesse ki' neki egy orvos élő adásban még műsort is építhetnének rá

2019.02.15. 22:39:16

@oh.. my.... szép volt Roli...: 101 kilos rolira jo a fogyi gatyaja....

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:39:47

Zsu megint székre áll. Ez valami rituálé ott Bükfürdőn?

2019.02.15. 22:40:15

@MosóMaca: ez kurvanagy volt...

Todd Chavez 2019.02.15. 22:40:16

Baszki Roli xd beszarok rajta.. márcsak ezért is jöjjön ma vissza!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:40:24

@Maximista vagyok: nagyon lóg és trottyos kellőképpen, alkalomhoz illő :D
@tvbuzi: jaja és beszédes hogy Hunor se bírja hallgatni és magának műsorozik csak
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: :DDDDD

2019.02.15. 22:40:50

@Maximista vagyok: így tud csak dominalni, ha mar a szellemi folenye nincs meg...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:40:55

roli kva jól adja zsu kitöréseit akár röhögés akár már váratlan gesztus

LilaKendő 2019.02.15. 22:40:57

@oh.. my.... szép volt Roli...: még egy picit nagynak is tűnik fenékben :D

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:41:02

Visszatérnék a hamburger húsra. Nos 3 összetevő. Magas faggyú tartalmú hús, só és bors :) helloszia!

Oh my... 2019.02.15. 22:41:29

@Cherie: sokkal rosszindulatúbb, mint bármelyik másik, beleértve az összes kiesettet is; végtelenül önző, és mindekit kibeszélt eddig, aki csak szóba állt vele, amúgy minden stimmel.

Todd Chavez 2019.02.15. 22:41:30

De Greg nem is tagadhatná, hogy Roli alakítása parádés, hát ott szakad ő is rajta.. legalább elismerhetné

Angora Cardi 2019.02.15. 22:42:05

bőrönd kitartás nyújtott karral
greg azért szívből röhög rolin ahogy zst parodizálja

MosóMaca 2019.02.15. 22:42:11

Baszki! Másodszor mondja!!! Ezek szerint zsizsikes greg pisijébe mártogatja a lábát?

2019.02.15. 22:42:40

Roli szebb no mint Zsu eskuszom..

gazo 2019.02.15. 22:42:41

Zsu mint Bartos Cs...szánalom

Oh my... 2019.02.15. 22:42:48

@Todd Chavez: nem fogja, ahhoz túl kicsinyes...

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:42:55

@úgymond olvasó mmkk: dikk a retek párom :) végre nem aludtál be a barátok közt közben.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:43:20

Anikó minden szekciót jajistenemmel kezd.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:43:31

Anikó minden szekciót jajistenemmel kezd.

2019.02.15. 22:43:39

@MosóMaca: igen ez mi a fákkk???

Oh my... 2019.02.15. 22:43:44

@Angora Cardi: váááááá xDDDDDD aláírom mmkk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:43:51

Pataknál kifutottam a szobából. Felvettem a szürke macinacit.
Paródia epic.
Roli vicces, fiúk feküdtek a röhögéstől.
Zsu meg egymaga vekeng és ugyanazt ismétli.

Cimili 2019.02.15. 22:43:59

azért ez érdekes, h roller utánzós műsorát nézte greg és hunci is, miközben zsura senki nem volt kíváncsi. ő bent a hálóban magának szajkózta a baromságait. persze most azon nyavalyog, h uncsi volt. igen zsu, mi s untuk, mert szar vót!!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:44:01

@MosóMaca: de csak mert azt mondta neki G
remélem az ugorj a kútba is meglesz

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:45:01

@Angora Cardi: öhööö

@Maximista vagyok: dikk. :) nem fogom megvárni a párbaj végét, tentebabatente lesz, holnap húzós napom lesz.

mézescsók 2019.02.15. 22:45:05

@Nlion: Most, hogy így mondod, tényleg. Egyik kieső sem mondta róla, hogy normális, sőt...
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Kösz.
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Cherie-nek válaszoltam (felhívta a figyelmem egy régi kommerre) és Dotty-ra értettem (akkor is kultiválnám, ha nem értenék egyet vele, pl. mint most).
@Angora Cardi: Követni sem könnyű.
Az utolsó 5 percben: 1. Rolit nem lehet utánozni, mert nem olyan érdekes, mint ő.
2. Rolit nehéz utánozni, mert sok neki.
3. Rolit nehéz utánozni, mert unalmas.
Kis hülyém: az ám a mutatvány, ha abból hozol ki valamit, ami van. Renit persze, hogy könnyebb lett volna.

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:45:07

Kérdésem lenne a sztájliszthoz. Ancsát miért kellett cigány jósnőnek öltöztetni. Multkor a kalocsa mintás ruha tök fasza volt, erre rádobják ezt...

Cherie 2019.02.15. 22:46:57

@oh.. my.... szép volt Roli...: önző azt írtam, de legalább nem olyan rosszindulatú, mint a többi, roló a nagy fölényével, greg a kétszínűségével, hunor a megjátszásával veri
nem vagyok a rajongója, de szerencsétlentől mit várnak 6 osztállyal? de felesleges neked mondani

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:47:08

@úgymond olvasó mmkk: nekem is, sokat utazok holnap de ezt végigtolom ma. ráadásul most kezd hatni a Staro :D

tvbuzi 2019.02.15. 22:47:40

@Maximista vagyok: a kalocsai jó volt?!?!?
Nem ÖLTÖZTETTÉK cigánynak...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:47:49

@mézescsók: Nincsenek fogalmai és szókincse, úgy általánosságban világtalannak tartom, mindenfélét összehadovál, tökéletesen világtalan.
Ő tényleg vicces azért utánozta jól Roli. Csodálom ezeket a buta lényeket ekkora önbizalommal.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:48:16

@Maximista vagyok: képtelen vagyok fenn maradni éjfélig :D

Dr.Zé 2019.02.15. 22:48:22

Ne húzzuk már ezt a lekvárt , haladjunk mert mindjárt karácsony.

Cimili 2019.02.15. 22:48:24

zsu, büdös a harisnyád?

2019.02.15. 22:48:34

Zsu: “en tenyleg vicces vagyok..azt se tudja minaz az oxford vagy csmbridge”. Bazdmeg,szakad s plafon “direkt csinalja, hogy butanak allitson be... tok szepen ki tudom fejezni... trappolok”

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:48:46

A paródiában nem vették észre a szavakat. Csak a külsőségek.
Greg meg már azt se tudja, hogy kinek mit hazudjon.

MosóMaca 2019.02.15. 22:49:27

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: a szavazáshoz az a beugró szint,hogy meg kell nézni a műsort,ott elmondják a titkos kódokat,amiket ha megfejt a néző,eljut a szavazáshoz.

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:49:31

@tvbuzi: a kalocsai szerintem nagyon jó volt. A mostani nekem nem tetszik.

Oh my... 2019.02.15. 22:50:54

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jól megépítették azt a bodegát, stabil a tetőszerkezet... xDDDDD

2019.02.15. 22:51:02

@Cherie: ez nem kinek van kevesebb osztalya a tankotelezettseg ellenere verseny...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:51:33

Az a baj, hogy tök vakon vannak és hiába elmefogyatékos és kibírhatatlan a nő, ez csak bent látszik.

Cimili 2019.02.15. 22:51:50

@Maximista vagyok: na meg az a bakancs hozzá! blöeeeeee

Cherie 2019.02.15. 22:51:56

@Dr.Zé: a húzzuk mint a rétestésztát és az ismételjük százszor a műsor lényege

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:52:21

Folyamatosan olyanokat mond ez a lány hogy beszarok. És ez kell a népnek. Még a végén tényleg lelépünk Norvégiába a barátom unszolására.

bElannaTorres 2019.02.15. 22:52:30

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: RTL24 appot kell letölteni, ott a vv9-nél van a szavazás

Angora Cardi 2019.02.15. 22:53:08

Szívék magukat és egymást is győzködik.

Cimili 2019.02.15. 22:53:44

@Maximista vagyok: akkor látogasd meg Macákék Icukáját! :)

2019.02.15. 22:54:12

@Maximista vagyok: teljesen jo gondolat a norvegiaba...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:54:22

@Maximista vagyok: szerencsére csak a nép egy kis szeletének

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:54:25

@úgymond olvasó mmkk: tudod ott milyen élet van? elképesztő. én el sem akartam hinni míg nem tapasztaltam magamon 2 hétig. mint egy másik bolygó. hihetetlen.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 22:54:59

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:

"Frappánsabb válasz nincs?"

Frappánsabb lehet hogy lenne (írjál rá ki tendert), de őszintébb nem.

Nlion 2019.02.15. 22:55:04

Roli jobb Zsu volt mint Zsu saját maga

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:55:34

@Maximista vagyok: ha holnap megjelenek (nem biztos), szólj rám, hogy válaszoljak :) jóccaka

2019.02.15. 22:55:36

Hát ez valami borzalom volt. Nem lehet azt mondani, hogy ma elfogult volt a retek

Cimili 2019.02.15. 22:55:38

@Angora Cardi: inkább úgy mondanám, h feszt hazudoznak még egymásnak is. de legfőképp G1G.

Oh my... 2019.02.15. 22:55:39

@Cherie: nem, valóban, sokkal rosszindulatúbb, mint bármelyik bent, csak úgy süt belőle - de nem ismétlem, ha képtelen vagy látni a szemedtől ("szedettesd ki... a neurológián" xDDDD), csak szajkózod a hülyeséget.

mézescsók 2019.02.15. 22:56:19

@Angora Cardi: Ebbe a műsorba nagyon kell az önbizalom. Azzal nekiindulni, hogy tuti nem fogok nyerni, nem is érdemes.
Szerintem volt néhány játékos most is, akinek - elnézve a többieket - felmerült az agyában, hogy nincs túl sok keresnivalója (Krisztián, Ginu, bár most hirtelen több nem jut eszembe), de Zsuzsu nem tartozott közéjük. Mint ahogy Csoki, Era, Greg, Adri sem.
És teljesen más lenne a végjáték, ha Csokit nem zárják ki.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:56:59

@Cimili: hazudunk éjjel, hazudunk nappal...

Cherie 2019.02.15. 22:57:26

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nem az, de elég ocsmány dolog lenézni vkit mert nem tud annyit, mint a másik, ne adj isten buta, főképp ha a lenézős sem egy einstein... - bár egy értelmes ember nem nézi le a másikat, akkor sem, ha nyilvánvaló tény annak kevésbé értelmessége.. és nem is fogyatékosozza le csak azért mert műveletlen stb..
Azt pedig, hogy miről szól a játék, jó kérdés, főképp, hogy mivel lehet nyerni...

pomac 2019.02.15. 22:58:27

@Paic Róbert: gondolom olyanok a százalékok hogy nem is kell :)

Cherie 2019.02.15. 22:58:38

@oh.. my.... szép volt Roli...: te is vegyél vissza, bár ahhoz kéne némi intelligencia

Oh my... 2019.02.15. 22:59:06

@Maximista vagyok: hú, oda én is mennék, vagy Finncsibe (csak a Kimi;)) de a férjem nem kedveli a hideget sajni...

2019.02.15. 23:00:43

@Maximista vagyok: kb ha atmegy ausztriaba is olyan... pedig ssuztria csak egy fejlettebb magyarorszag....nekem amikor sok-sok eve Usaba koktoztem kb minden tekintetben kultursokk volt, akarmilyen impulzus ert...muktkor a 105-os buszon felszallt egy francia neger par... es amikor ez megtortent, a kettes helyen keresztbe ulo/fekvo “marineni” guvvsdt szemekkel elovett vslami gaz/paprika spray feleseget.... nekem Ohioban a ket kozvetlen szomszedom is neger...a hazhoz adtsm nekik kulcsot, barmi van.... ingyen nyirja a fuvet a haz elott. Neha kolcsonadom nekik a mustangot. Athivnsk nyaron mindig BBQzni, ha nem megyek at valamiert, akkor eltesznek kb ket embernek elegendo bbq ribset.....mas vilag. Volt psr fekete baratnom is, soha nem volt problema a csaladdal...de itt mon “jájj migráncsok”

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:00:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: Engem észak mindig is vonzott. A hideget meg bírom, a meleget kevésbé.

Oh my... 2019.02.15. 23:00:56

@Cherie: ah, tanits kérlek, eszem szavaid, te olyan okos vagy és lényeglátó.... xDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:00:59

Jé, Ancsán a szomszéd Marika néni kihízott otthonkája van?

2019.02.15. 23:01:42

Rolival amiatt lehet azonosulni mert egyszerű, emberi nem tökéletes

Oh my... 2019.02.15. 23:02:09

@Maximista vagyok: testvéreeem!!! :) én is, hát januári vagyok... ;))

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:02:35

Gyerekek, mielőtt elfajulna, menjetek a Fb ra veszekedni

Angora Cardi 2019.02.15. 23:02:36

Neccharisnya reninek sem jött be.

Cimili 2019.02.15. 23:03:03

aztakurva álszent G1G-re hogy nem szakad rá a plafon.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:03:28

Aztamocskos. Hát hogy néz ki Zsuzsuka. Pfuuuj. Amúgy sziasztok!

gazo 2019.02.15. 23:04:00

Zsu most mint a 4000 Forintos az Anita bárból.

2019.02.15. 23:04:11

Megmondom őszintén... sírok

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:04:33

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ó hát USA a bakancslistámon első helyen van. Nagyon szeretnék New Yorkban sétálni és egy utcai árustól egy hot-dogot venni. :) Texas a másik, lovagolni mint egy Marlboroman, beülni egy jó steakre vagy hamburgerre.

2019.02.15. 23:04:38

@Cherie: nem azzal van a baj ha valaki... de nem kell bemenni “oszag vilag ele”, nem kell azt hangoztstni, hogy okos vagy, nem kell demagog hazugsagokat toli “oszinte vagyok szivbol jatszok” olyan embernek, akinek az egyetlen eselye az eletben ahhoz, hogy elkoktozzon az anyjatol az ez a jatek, ha mar a tankotelezettseg ellenere nem sikerukt leerettsegiznie

Oh my... 2019.02.15. 23:05:00

@Vérnyusszancska: mint egy útszéli.... csak mint rendesen; büki prosti-sztájl

Todd Chavez 2019.02.15. 23:05:53

@Maximista vagyok: csatlakozok a külföld megvitatásába, én hamarosan továbbtanulás előtt állok, és lehet megcélzom Dániát. Nagyon vonz, na meg lekenyereznek mindenféle ingyenes oktatással meg miegymással.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:05:54

Ezt a GIF-et pedig Rolinak:

giphy.com/gifs/game-of-thrones-3oEjI1erPMTMBFmNHi

Basszuk neki, innen szép nyerni!!!

2019.02.15. 23:06:17

L@Csakazértis én vagyok a királynő: legakabb most nem a piros bőr kotongumiban megy most a bolondjany...

Cherie 2019.02.15. 23:06:26

@oh.. my.... szép volt Roli...: intelligencia... hidd el sokszor segít, ha nincs nehéz megszerezni, de próbálkozni lehet...ennyi

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:06:29

@oh.. my.... szép volt Roli...: katasztrófa. Inkább szavazok arra, hogy minden párbaj előtt küldjenek be valódi styleistokat, csak ezt ne kelljen nézni.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:07:24

@mézescsók: Természetesen igazad van, kell az önbizalom a műsorhoz. Nekem az a tény felfoghatatlan hogy általánosságban világtalan buta embereknek mekkora arca és önbizalma van az életben, élethez, minden alap nélkül. De ilyenre sok éve látunk (VV-ben is) példát, emlékszel, volt VV6 rágógumi Zsófika szintén nem agysebész de nem volt ekkora arca mint zsunak.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:07:41

zsu legjobb perceit ki némítja, kezeket fel: én is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:07:54

Ezek Zsu legjobb pillanatai?
Hát vicces, a 90%-a egyéni műsor, a kamerának.

2019.02.15. 23:08:04

@Todd Chavez: egyik tavoli ismeros most jott haza daniabol decemberben...januarban mar elege lett, a vegleges koltozeset kesziti elo most

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:08:53

Na, ott a nyuggerkommandó. Legalább teljes valóban látjuk a Zsuzsu szavazókat.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:08:57

zsunak nem látok tapsolni egy kiesőt sem

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:09:11

@Maximista vagyok: vigyázunk mi arra a kulcsra a házában. :)
Sütünk is neki BBQ-t. :)

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:09:43

@Maximista vagyok: én dallasba szeretnek eljutni a ewing farmra, és a 66-os úton vegigmenni. New Orleans, füstös jazz bárok... mmm

2019.02.15. 23:09:45

Zsu anyu milyen merev.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:10:03

@Todd Chavez: Dániával se tudsz mellényúlni, van ott is volt kollégám. 4 év alatt olyan szintet ért el, amit itt 30 év alatt nem tudsz. Fel is égetett maga mögött itthon mindent, eladott mindent, családtag már nem volt itthon, haza már nem fog jönni. Amit meg is értek.

Kostarika 2019.02.15. 23:10:20

Zsu úgy öltözött és sminkelt, mint aki a 4-es út szélére készül.
És már nyomja is a sablon szöveget.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 23:10:30

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:

"hát kit?"

Kit mit mikor hol mivan? Mittetszik akarni kérdezni mostan?

Angora Cardi 2019.02.15. 23:10:57

@Kostarika: jól mondod szegény ezekben a hacukákban

Cimili 2019.02.15. 23:11:00

@Angora Cardi: na majd figyeljük kik drukkcsiznak rollernek.

2019.02.15. 23:11:01

Roli mennyivel higgadtabb

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:11:15

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: no offense, de neked feltett szándékod itt minden nem Zsuzsu fant felkérdezni? Csak mert akkor jó sokáig fogsz pötyögni, ez nem a facebook

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:11:20

@Thats What She Said!: A jazz bárok nekem is listán van :)

Angora Cardi 2019.02.15. 23:11:56

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: sztem is elég sokat, remélem szembesül majd ezzel őnagysága is

Oh my... 2019.02.15. 23:12:22

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: itt van hetek óta, hazudik, ferdíti a tényeket, tolja az ócska propagandát, szerinted meddig kellene még szó nélkül hagyni? nem szoktam nekiállni senkinek, de mostanra sok lett nekem is, a személyeskedésből nem kérek, bocsi.

2019.02.15. 23:12:31

@Vérnyusszancska: ott elobbtalalna hozza hasonlo velemenyen levot

pomac 2019.02.15. 23:12:39

már feldolgozta roli, hogy nem megy vissza

Angora Cardi 2019.02.15. 23:12:40

ugye rolin dokiköpeny van hogy már a stúdióban "kiszedettethesse" az agyát zuzána

2019.02.15. 23:13:01

@pomac: jaja sajnos ez van

Cherie 2019.02.15. 23:13:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: 16 éves korig van tanköt.. és miért nem? Ugyanolyan joga van, mint másnak nem? Roló sem egy észlény - persze nem nehéz zsut lekörözni - csak ő lehet nagyképű?
Nem vagyok a rajongója egyiknek sem, de nem zavar ha vki az, a suttyóság annál inkább

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:13:49

@Maximista vagyok: jammelnék is szívesen vmi öreg feka szaxofonossal pl :)

Nlion 2019.02.15. 23:13:49

Köcsög RTL ezeket kell bevágni tényleg

Oh my... 2019.02.15. 23:14:01

@Vérnyusszancska: ekg, ez bennem is felmerült...

Todd Chavez 2019.02.15. 23:14:05

Amugy beszarok (no pun intended) hogy Roli alá komolyan stock finghangokat vágnak...

2019.02.15. 23:14:17

Hat ezek nemRoli kegjobb pilkanati voltak...ez max a Zsotifelekmszerint volt az...

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:14:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: mondjuk pont tegnap néztem fel és már közel sem az a helyzet, mint egy hónapja. Vicces is, hogy így nyeri meg Zsuzsuka véletlenül 70-30-ra

Hétkilenced 2019.02.15. 23:14:34

Bazmeg, ez kritikán aluli. Roliról azt sikerült összeválogatni, ahogy fingik, komolyan? A kurva anyátokat bazmeg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:15:25

Adri is Rolinak szurkol? Milyen érdekes.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:15:40

Roli egy szuperman repüléssel érkezik meg.
Adri rolinak ordít. ÉN megtippeltem kapot pontot? jó tudom nem. Meg az éjjelnappalboxopárja Béla. Tobbieket még azonosítom.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:15:43

@Todd Chavez: ugye? Én is ezen gondolkodtam, hogy ez inkább a zs kategóriás vígjátékok hangja.

pomac 2019.02.15. 23:15:43

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: hátha estére meglesz neki adri :D

2019.02.15. 23:16:12

Adri is rolinak szurkol

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:16:16

A közönség Roli drukker, vajon ez mennyit ér, mivel a fészbúkos csicskák pont otthon verik valami xvideos szarra. De azért szavaztak a félkegyelműre.

Cimili 2019.02.15. 23:16:36

adri is rolinak drukkol? jól láttam? zsu milyen irigy fejjel bámulta, h mennyien drukkcsiznak és éltetik rolit.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:16:37

Mit vagytok úgy oda, Lekvárt meg konkrétan kivágták az évadból azzal hogy sosem vágták be :D

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:16:41

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: írnám, hogy értem ezt mire írtad, de akkor hazudnék. Az viszont igaz, hogy nem is érdekel.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:16:55

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: írnám, hogy értem ezt mire írtad, de akkor hazudnék. Az viszont igaz, hogy nem is érdekel.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:17:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jó, Zsóti egy buta buzi, önmagát akarja igazolni. But why? Na mindegy :D

Angora Cardi 2019.02.15. 23:17:23

zsu látta hogy adri rolinak ordít - konyul is le a szája széle, azaz pofákat vág máris

pomac 2019.02.15. 23:17:29

eddigi tapasztalatok alapján ,akinek a közönség jobban szurkol és ilyen fosh legjobb pillanatokat vágnak be az esik ki...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 23:17:31

@oh.. my.... szép volt Roli...: ez egy show. Kit érdekel, hogy ki mit hazudik?

Cserike amúgy sem szokott.

Meg mit lehet ezen ferditeni? Nincs online.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:17:32

@Hétkilenced: és a királynős héten a leginkább. Csak az marad ki, hogy azt direkt csinálta, annak ellensúlyozására, amikor a szív csapat félpercenként ébresztette őket, hogy vécére akarnak menni

2019.02.15. 23:17:45

@Cherie: 23 eves Zsu egyebkent... mellesleg ki mondta hogy fejezze be a KÖZoktatast? Magyarazhatod ugyis a dolgot, sem lexikalis, sem szorgalmi sem egyeb szempontbol nemvedheto a dolog...

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:17:49

@Maximista vagyok: Semennyit. Renyhénél az ő nevet skandálták szinte csak.
Köcsög blogmotor

2019.02.15. 23:18:07

Roli mennyi támadást viselt el türelemmel.
Zsu féltékeny a közönségre

Nlion 2019.02.15. 23:18:15

Csak az RTL ne vágjon be Roliról rosszakat bazdmeg

Oh my... 2019.02.15. 23:18:49

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ezek Zsótikáék legjobb pillanatai voltak, kétségtelen (ezekre élvezkedhettek a kameracrossban) ;PP

MosóMaca 2019.02.15. 23:19:01

@pomac: így van! Sajnos. De szerintem ezen senki nem lepődik meg...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:19:21

@Vérnyusszancska: tudom, ez a baj :D tudom mi lesz a vége, csak még stuffolom magam. Megyek is cigizni mert felbaszom magam.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:19:32

Azért az se semmi, hogy valaki szerint Zsuzsu vicces.

2019.02.15. 23:19:44

@Maximista vagyok: mondom, o fogja lehuzni legeloszor... “en inteztem el, hogy megforditsuk amszazalekokat..” “jajj de rendes vagy itt van 5 millio”

Angora Cardi 2019.02.15. 23:19:45

kis agresszív picsa hogy beleköt folyamatosan roliba

Angora Cardi 2019.02.15. 23:20:47

bármit vágnak be zsuról, egyetlen mondanának nincs eleje sem veleje

Cherie 2019.02.15. 23:20:57

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: mi az, hogy általad butának vélt ember miért ne szerepelhetne egy műsorban?:)))

2019.02.15. 23:21:08

@Vérnyusszancska: ez nekem az egyik legnagyob wtf

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:21:23

@Maximista vagyok: Én már kitomboltam magam a csodálatos villavendegek öfijén. Az volt a legalja.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:21:30

zsut kifütyülik rendesen

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:21:48

@Vérnyusszancska: persze hogy vicces. te is tudod hogy a humor összeköthető az intelligenciával. na most aki szerint Zsu vicces...

2019.02.15. 23:21:54

Micsoda populista primitiv duma Zsutol...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:22:36

Most nézem, Zsu kurvának öltözött :D

pomac 2019.02.15. 23:22:45

@Nlion: itt már mindegy szerintem mit vágnak be mit nem , ne ezen fog múlni hogy nyer-e ,csak nem kellene alázni ...most sem.,( ha ez lesz a tendencia ha lesz folytatás biztos nem leszek rá kíváncsi)

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:22:50

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: hasonló humorral rendelkezőek, gondolom. Figyi, valaki a fingáson és a gatyába szaráson is tud nevetni.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:22:56

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: öntelt populista primitiv picsa :D humortalan fapina :) ez meg rímel rá

2019.02.15. 23:23:05

Hatalmas Rolit elteto hangzavar

Angora Cardi 2019.02.15. 23:23:07

megint szívvel játszik

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:23:22

Ez a szív mutogatás is bazdmeg, hányok.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:23:31

@Maximista vagyok: Pontosan.
Készül a későbbi munkára?

Cimili 2019.02.15. 23:24:01

amikor zsu azt mondta, h szívvel játszik, simán lehetett hallani, h kifütyülték. :DDDD

Angora Cardi 2019.02.15. 23:24:24

cigi és pisiszünet "fussatok bolondok" hogy ismét Gandalfozzak (holnap Gyűrűk ura 3. rész ki nézi? én is)

Nlion 2019.02.15. 23:24:31

Roli bazdmeg menj vissza geciiii :D

pomac 2019.02.15. 23:24:48

ismerjük már ezt a kis szünetet... ezen ki tudok akadni 7 perc az tényleg kis szünet ,mindig ugyan annyi akkor minek kicsizi mindíg

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:24:53

@Angora Cardi: Ja, miután közölte, hogy az utóbbi időbe visszafogta magát és nem állt annyira bele a vitákba. Érdekes, hogy az öfiben meg ezért ekézte Hunort. Hulye picsa

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:25:28

@Angora Cardi: mert a másik mivel játszik? Vastüdővel? Pacemakerrel?

Cherie 2019.02.15. 23:25:42

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: persze, hogy nem:))

más.. még mindig szupi a neved, időtálló csak már kibővült, ha jöl emlékszem, gratula utólag is!

2019.02.15. 23:26:01

Valaki magyarázza már el mi is az a szív játék. Nem értem

Angora Cardi 2019.02.15. 23:26:09

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:
ugyan nem Paic Robi-i magasságú költemény de szegről végről :

Mama was queen of the mambo
Papa was king of the Congo
Deep down in the jungle
I started bangin' my first bongo
Every monkey like to be
In my place instead of me
'Cause I'm the king of bongo, baby
I'm the king of bongo bong
I went to the big town
Where there is a lot of sound
From the jungle to the city
Looking for a bigger crown
So I play my boogie
For the people of big city
But they don't go crazy
When I'm bangin' in my boogie
I'm the "king of the bongo, king of the bongo bong"
Hear me when I come, baby
King of the bongo, king of the bongo bong
Nobody like to be in my place instead of me
'Cause nobody go crazy when I'm bangin' on my boogie
I'm a king without a crown
Hanging loose in a big town
But I'm the king of bongo, baby
I'm the king of bongo bong

MosóMaca 2019.02.15. 23:26:17

Még szerencse,hogy csak két nap van,ráadásul holnap nem is fogom nézni. Mi lenne a műsor,ha zsizsikes+greg beszélgetéseit kellene nézni. Vagy ahogy mórikálják magukat a kameráknak. Biztosan sokat nevetgélnék,érdekes beszélgetéseket hallhatnánk. Kb mint egy teletabbie mesefilm IQ szinvonala

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:26:36

@Angora Cardi: meg vacsizok, utána cigi, de alig csúszik

Holnap itteni bandatali, ha hazaérek, nézem én is. :)

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:26:36

Srácok, ne tápláljatok semmi reményt, hogy Roli visszamegy. Azért mert a stúdióban többen vannak Roli fanok, nem fog visszamenni sajnos. Nem véletlen nem láttunk még állást.

Kostarika 2019.02.15. 23:26:40

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:
Az az igazság, én úgy gondolom, a Zsura szavazók ezt ismerik, ezért szavaznak rá. Intelligens ember nem.

formatC 2019.02.15. 23:26:48

Zsu kb. a második héten nyerte meg a szériát, mint az egyetlen minimálisan kedvelhető figura a selejtek között.

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:27:21

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: ojjjajjj nagyon is sokmindent lehet ferditeni! A vagasokkal úgy formálják a személyiségünket ahogy akarjak! Így vezetnek meg minket , nézőket. Azért néha kivillan a lóláb. Nézd meg Zsut, milyen ellenszenvesen viselkedik pl most. Hol van az a sírós picsogos naiva, akit mindig csak bántanak? Vagy hirtelen megerősödött, jaaaaa.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:27:30

@Paic Róbert: szívből hazudik, szívből gyűlölködik, szívből szar ember
@Csakazértis én vagyok a királynő: kóborkutyák csontjaival? :D
@Vérnyusszancska: szívből ekéz :) (éljenek a Gyűrűk ura fanok)

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:28:59

Én most érzem első alkalommal azt hogy ha nyer is ma Zsu, a döntőt bukja. Benne van a levegőben :)

2019.02.15. 23:29:03

@formatC: jajj,.,.. kedves ma regisztrslt kommenttars...

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:29:13

@Thats What She Said!: Jól írod. A párbajokon mindig kijön a valódi énjük. Érdekes, hogy míg Roli olyan, amilyennek az öfikben is látni, addig Zsuzsuka extra bunkó.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:29:22

@MosóMaca: azt hallgatnánk még vasárnapig hogy ööööööö ööööööö és önigazolnának és közben szívből gyűlölnék egymást nehogy a másik nyerjen
@Csakazértis én vagyok a királynő: vasárnap ismétlik én akkor IS mindig megnézem :DDD jó talizást majd

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:30:00

@Maximista vagyok: A Hunor féle pumpedex affér miatt nem sok reményt táplálok már.

2019.02.15. 23:30:45

@Angora Cardi: megám...fel oraval a vege elott...annyi eszuk van mint zsunak szivjam ki a vetomagot a foldbol y

Angora Cardi 2019.02.15. 23:31:10

@Maximista vagyok: Roli is megmondta, csak az nyerhet akinek fasz van a lába között.

Cimili 2019.02.15. 23:31:22

@Angora Cardi: "szívből hazudik, szívből gyűlölködik, szívből szar ember" erre max EKG!!

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:32:09

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: szard le, egy újabb idióta. Szeressük.

2019.02.15. 23:32:26

De ha olyan sok a zsu rajongó hol vannak a stúdió-ból?

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:32:26

@Vérnyusszancska: kivancsi vagyok mit alkot még a művésznő

Angora Cardi 2019.02.15. 23:33:14

Greg hazudja hogy első naptól zsuval barik, elénekli a zsuzsu dalt, és hogy hazudikéjjelhazudiknappal, mi még emlékszünk ahogy renivel ekézted sellőkém.

2019.02.15. 23:33:20

@Paic Róbert: nemvolt penz a buszoztatasra, tudod kow budget mar a musor miota retek2..

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:33:20

Na a buzi... Ne aggódj, jó lesz neked az a harmadik hely ;)

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:33:29

@Angora Cardi: az a baj, hogy ebben a baromira félrement metoo világban megnyeretik ezzel a buta picsával, mert idén egy nőnek kell (?) nyerni.

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:33:35

Jaj Istenem.... Greg... ezek ezt a szív Zsuzsu bolondság lofaszdumat mantrazzak hónapok óta?

Angora Cardi 2019.02.15. 23:34:07

@Paic Róbert: már alukálnak vagy mert késő van vagy mert hatott a zaltató

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:34:36

@Paic Róbert: FB-on. És verik a brét youpornon vagy ügyfeleket fogadnak rosszlányokon.

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:34:47

Most mi a helyzet, vege van?

Oh my... 2019.02.15. 23:34:53

@Vérnyusszancska: tudjuk... Roli kint marad, a fogyit tolják vissza, nem kérdés - mi másért ne mutatnának állást? de a Zsizsik buta fancsali - cseppet nem rosszindulatú és irigy - fejét felejtjetetlen élmény látni akkor is.

Todd Chavez 2019.02.15. 23:35:01

Greg szinte biztos, hogy örök harmadik lesz, bárhogy is alakul a ma este.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:35:37

@Cimili: :***
@Vérnyusszancska: én az utsó percig remélek, ha meg visszamegy az agyatlan akkor is nyerhet még HuMor, ha meg nem, akkor sem lesz előrébb a 36 misijével, ugyanilyen hülye alpári öntelt kis pica lesz

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:35:56

@Vérnyusszancska: ezt írtam már a legelején. igaz akkor poénból, azt nézd meg mi lett belőle...

Cimili 2019.02.15. 23:35:56

@MacákékIcukája: még nincs. most hangzottak el a kortársbeszédek.

2019.02.15. 23:36:00

@oh.. my.... szép volt Roli...: jaja... kb olyan mint amikor a bogarevos het volt... ha valaki nem ot isteniti, nem mellette van, akkor kb dogoljon meg...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:36:39

@MacákékIcukája: most még egy egy kisfilm és utána kapjuk a nyertest

Cherie 2019.02.15. 23:36:50

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: azta még egy gratula, remélem megérdemel az aki megnyert magának, nagyon nagy boldogságot Nektek!

Oh my... 2019.02.15. 23:36:54

@Vérnyusszancska: igen, ez nagyon nagy baj, de evvan, a csatprna ezzel tud/akar azonosulni.... legyen nekik.

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:37:00

@Vérnyusszancska: :DD

@Cimili: fszom, deruljon mar ki mi van, nagyon bizonytalannak erzem magam

2019.02.15. 23:37:14

@MosóMaca: ez nem igaz. Oda mindig Zsoltit kapcsoljak be...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:37:20

zsu filmje csupa sírás rívás és főleg renis videok ahol megint a nagysága az áldozat.

MosóMaca 2019.02.15. 23:37:33

@Vérnyusszancska: oké,de miért pont egy ostoba,fájóan buta,hisztis picsával???

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:37:34

@Angora Cardi: irtok legyszi allast vagy valami infot? Koszike <3

2019.02.15. 23:38:19

@MacákékIcukája: nincs...majd a vegen ha akkor egyaltalan megmutatjak, irunk

Oh my... 2019.02.15. 23:38:29

@Vérnyusszancska: fel se fogja fogni... azzal a két kósza agysejtjével?

bElannaTorres 2019.02.15. 23:38:43

@MosóMaca: például azért mert adrit kibasztátok a játékból, mert roli...
Nagyon nehéz itt nőnek nyernie legyen akármilyen, vak aki nem látja

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:38:55

@Angora Cardi: bennem is még pislákol a halovány remény, de egyre kevésbé.
@Maximista vagyok: privátban légyszi a jövő heti lottószámokat kérném

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:39:18

Őszinte, gonosz, ilyen vagyok, olyan vagyok, bla bla bla...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:39:32

zsu megint minden ordítás után tátog mint a partra vetett hal ez de proli szokás bameg röhögök mintha folyamatosan pákk pákk-olna

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:39:36

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: @Cimili: ja ugy ertem, ha lesz. csak mar nem tudok irni, annyira izgulok :D

Cimili 2019.02.15. 23:39:41

ja zsu, te a játék eleje óta ilyen hülye vagy!!

2019.02.15. 23:40:03

@bElannaTorres: adri is eleg hulladek volt..azert mert a tobbihez kepest jobb volt, meg lathatunk erdemesebbet a gyozelemre, aki tortenetesen nem no,...ne csinald mar...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:40:25

@MacákékIcukája: nem volt állás megint sumákolnak

MosóMaca 2019.02.15. 23:40:40

@bElannaTorres: persze! A kettős mérce durván megvan itt is. Ha egy nő ravaszkodik,akkor hazug qrva. Ha egy pasi,akkor f@sza gyerek. Stb,stb Plusz,az ilyen műsorokban nők többen szavaznak. Azok meg mindig rossz indulatúak más nőkkel. Ez van

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:40:45

@MosóMaca: mert ugyan ilyen gyökerek ülnek a szerkesztők brigádjában. Azé

2019.02.15. 23:40:54

@Angora Cardi: pák pákolna...bazmeg, ugy fel szivtam a kolat az orromba hallod...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:41:32

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: csak szemléltettem a halak az akváriumban effektust :DDD szkjuzmi :D

bElannaTorres 2019.02.15. 23:41:42

@MosóMaca: sajnos a pasik is, nem kapjuk vissza azt az elfogultságot amit mi mutatunk feléjük ezekben a játékokban

Angora Cardi 2019.02.15. 23:42:17

mindenki nyugodjon meg egy percre mindjárt kiderül vagy beborul

Angora Cardi 2019.02.15. 23:42:36

renivel az élen megy rolizás jól látom?

2019.02.15. 23:42:36

Exvvsek, reni adri nagyon szurkol Rolinak

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:42:39

Renyhe állva üvölti, hogy hajra Roli???

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:42:45

@Vérnyusszancska: nem volt nehéz kitalálni. Bementél a Lidlbe és ha véletlenül megálltál egy nő mellett az már szexuális zaklatás. Erre a vonatra itthon sokan felültek, a média meglátta hogy eladható. Ennyike. Az már más kérdés hogy én ezen átlátok, köszönhetően a drága édesanyámnak aki nem hülyének nevelt.

Cimili 2019.02.15. 23:42:57

senki nem drukkol zsunak????????? csak roli nevét hallani. renyhe s rollernek drukkol.

2019.02.15. 23:43:18

Na megy vissza a sarga lapos...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:43:19

ancsi lezárta a szavazást

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:43:24

@Cimili: koszi!

@Angora Cardi: persze h sumakolnak. Nem a szavazatszamlalo szofter van rakotve az eredmenyhirdeto tablara, hanem kovacsjozsi felhivja szabopetit aki manualisan bepotyogi a tablaba azt a szamot ami eppen tetszik neki. Ez latszott az igy keszul a vv-videoban

2019.02.15. 23:43:42

Zsotti mar konspiral

Angora Cardi 2019.02.15. 23:44:02

megint az ész vagy a szív duma már anitól is

MosóMaca 2019.02.15. 23:44:06

Szerintem ezt roli is érzi

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:44:13

@Maximista vagyok: ez a baj mindennel a világban, hogy mindent túl kell tolni, mindent ki kell forgatni, ki kell használni. Én tényleg csak azokat sajnálom, akikkel tényleg történt erőszak, de ezek után már mondani sem merik.

Dr.Zé 2019.02.15. 23:44:18

A savazást lezárom , de még a közjegyző ellenőri a semmit.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:44:23

Mondom ha nyer is ma Zsu, Roli rombolt rajta eleget hogy bukjon az idióta :)

Oh my... 2019.02.15. 23:44:34

na Zsóti-közjegyző..... akarom mondani JAVIER! hol vagy? ;)

Angora Cardi 2019.02.15. 23:44:48

@MacákékIcukája: azt pont nem láttam de sajnos így van

no eredmény következik

Oh my... 2019.02.15. 23:45:13

@Maximista vagyok: legalább ennyi legyen meg....

MosóMaca 2019.02.15. 23:45:35

Ne már!!! Ekkora különbség?! Ez gáz

pomac 2019.02.15. 23:45:37

szép volt roller :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 23:45:49

Az eredményhez Weöres Sándor vers:

Majomország

Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten
majomhősök küzdenek,
majomszanatóriumban
sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány
majomábécét tanul,
gaz majom a majombörtönt
rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,
lesz sok majommajonéz,
győzve győz a győzhetetlen
győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály
majomnyelven szónokol
egyiké majommennyország
másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,
pávián, orángután,
mind majomújságot olvas
majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől
zúg a majomreterát,
majombakák menetelnek,
jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot
vágnak majomkatonák,
majomkézben majomfegyver,
a majmoké a világ.

2019.02.15. 23:45:51

Bázzmeeegggggdögölj meg Zsolti meg a homi brigadod....

Angora Cardi 2019.02.15. 23:46:03

60,64-39,36
és zsu megy vissza ahogy tudtuk

viszlát roli szép volt

mézescsók 2019.02.15. 23:46:13

@Angora Cardi: Azért ezek az önbizalom túltengéses fazonok jelentkeznek a villába, mert megváltozott a világ. Zsófika butácska volt, de szerethető. Zsuzsu nem.
És az eredmény........sejtettem és sajnálom!

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:46:15

Nem szeretem ezt mondani, de én megmondtam.

Cimili 2019.02.15. 23:46:24

azt a kurva!!!!! szefos megy vissza.

mandarinos csoki 2019.02.15. 23:46:30

Világ szégyene, hogy ez a nő visszament.

Mók_Ica 2019.02.15. 23:46:30

bassszus...... broáf

formatC 2019.02.15. 23:46:33

Ti itt tudjátok a frankót...csak ott az a sok hülye, aki szemben halad az autópályán

Hétkilenced 2019.02.15. 23:46:34

Istenfaszábamár. Hányok.

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:46:38

Szep volt Roli!

Akkor be is fejezhetjuk ezt a szeriat is

gazo 2019.02.15. 23:46:47

Na szíjjanak gázt

Angora Cardi 2019.02.15. 23:46:47

megy a szép volt roli a stúdióban

2019.02.15. 23:46:54

Gratulalok fogyatekorszag, enm eleg, hogy 3szor megszavaztatok egy kizsakmanyolo beteg kormanyt, meg a kerteveken is a hulyek nyernek...

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:46:58

@Angora Cardi: hat elég gaz h Anikó is ezt a bullshitet nyomja.

Mók_Ica 2019.02.15. 23:47:10

zsóti elcsalta.....

bElannaTorres 2019.02.15. 23:47:12

@Vérnyusszancska: nem ezek után eddig se, meg most se, akik szerint túl van tolva az eégsz nem tudom hol élnek. Nővérem új munkát kell lassan keressen mert ott tesz alá a zaklatója ahol csak tud, és nincsenek jogai.

A bolond vén fasznak nem tetszett hogy vissza lett utasítva, plusz főnök is.
De ha tudsz megoldást hogy tarthatja meg a munkáját is és szabadulhat meg a köcsögtől írd meg, van hangfelvétele is

Oh my... 2019.02.15. 23:47:13

@Angora Cardi: nna, ez van, amikor nem ő a közjegyző... ;)
de jobbulást neki!

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:47:16

Gyors bucsuzom mielott ellepik a veresszajuak a forumot, puszi mindenkinek! <3

pomac 2019.02.15. 23:47:39

meglepetés most sem született :), a döntőt már nem is érdemes nézni.. tudjuk mi lesz az eredmény:)

Mók_Ica 2019.02.15. 23:48:02

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: de cuki, hogy lecserélted a képed :))))))))))))))

2019.02.15. 23:48:07

@Thats What She Said!: 3 forintert lepippant barkit ne viccelj...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:48:11

@mézescsók: Igen sejtettük innen is borítékolható ismét hogy a szefós kislány nyer, a setét támogatói elintézték neki.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 23:48:12

Na, ez elég egyértelmű volt. Nem tudom, min kell meglepődni.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:48:46

@oh.. my.... szép volt Roli...: reggel majd olvassa :)
@MacákékIcukája: igazad van már meg is jelentek beszólogatni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:49:27

Na majd amikor Zsu lesz a Retek arca, mint győztes és előadja ezt a szuper előadást, ami ő szívből és őszintén, akkor majd fogják a fejüket

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:49:45

@formatC: na látod. Csak kimutattad a fogad fehérjét. De azért jó volt az elején pofázni, hogy " De azért véleményem lehet?". Gratulálhattok magatoknak, meg a reteknek, hogy tálcán hozza el a győzelmet. Nem sok dicsőség ezt, de még ezt sem tudjatok méltósággal fogadni. Büszkék lehettek magatokra

Oh my... 2019.02.15. 23:50:05

@MacákékIcukája: puszcsi, én is eltakarodom, nem vagyok kíváncsi a freakshow-ra innen, de a fanjaikra sem, Hunci is totál esélytelen; aratnak az IQ-ban szegények az dén (tavaly is így volt, mondjuk)

2019.02.15. 23:50:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: o lesz a kovetkezo gyozike... kb ugyanaz a “humor” kategoria.

Zabkása 2019.02.15. 23:50:14

neeeeeeee...... bakker, ezt nem hiszem el.
Anikó vele volt a legemberibb így elköszönéskor eddig.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 23:50:31

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: azért, mert nem érted a játékot, arról nem az ország tehet.

Hétkilenced 2019.02.15. 23:51:07

Na, eszembe jutott megint az Idiocracy a fingós bejátszásról. Ott mindenki primitív és az a műsor a tv-ben, amin röhögnek, hogy tökönrúgnak faszikat. Efelé tartunk, csak mondom. Remélem Hunci megnyeri most már. Ezt érdemlik a retardáltakért, nyerjen egy tuja megint.

Sevda 2019.02.15. 23:51:10

...
:(
Zsu mennyire fog vajon megmenni ettől a megrendezett győzelemtől?
Hunor vajon végre megmozdul?
Greg mennyire fog becsókolni Zsunak?
Megannyi kérdés, amire én már nem látom a választ, mert tuti, hogy folytatom az elmúlt 2-3 hét feszített munkatempóját (és amúgy sem érdekel, hogy a kövi pár adást hogy szerkesztik meg úgy, hogy Zsu nyerjen)

Kostarika 2019.02.15. 23:51:18

Gratulálok a Süsü féle szefós szavazóknak. Sötétség a köbön.

MosóMaca 2019.02.15. 23:51:23

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem vagyunk meglepődve! Egy olyan csatornán,ahol győzike műsorvezető lehet,nem csodálkozunk,hogy a debilség,pusztító ostobaság a szerethető.

tvbuzi 2019.02.15. 23:51:24

Döntőt leszarom. Találkozunk a VV10 vagy mittomén mi kommenteknél. Adios

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:51:26

Hajrá Hunor :) Ja és hogy szalonképes legyek, a kurva anyádat Zsu ;)

Oh my... 2019.02.15. 23:51:36

@Thats What She Said!: most mit nyomjon? amit a fülére mondanak, azt tudja csak....

2019.02.15. 23:51:42

Jajj meg most is a martirkodas..mindenki bandsa szegeny kislanyt beleokadok a fulembe..

Cimili 2019.02.15. 23:51:45

na akkor nyerje meg huncipunci a 36 millát.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:51:51

@bElannaTorres: már hogyan tudnék megoldást? Hagyja ott a munkahelyét, jobb érre sajnos nincs.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:52:33

De várjál a Staro is mond valamit, ezt figyeld: Zsu szavazók, baszódjatok meg!

ohgodohman 2019.02.15. 23:53:06

well, shit. akko hajra hunor!

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:53:12

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nem tartottam Anikót sokra sosem... sokat fejlődött, de ennél jobb nem lesz. És okosabb sem.

MosóMaca 2019.02.15. 23:53:18

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem érti a játékot???? Az megvan,hogy egy taktikai,stratégiai játékban egy olyat favorizálsz,aki szerint a taktika,gondolkodás az szitokszó?! Aki lakni ment be,nem játszani?! Jesszus.....

KnitKat 2019.02.15. 23:53:30

:((
hunor sem a szívem csücske, de remélem ez a két csupaszív szerencsétlen szépen pofára esik vasárnap.

formatC 2019.02.15. 23:53:31

@Vérnyusszancska: nem veszed ezt egy picit túl komolyan? Nem írtam, hogy szavazok rá v kedvelem. Azt írtam, h a 2. héten lehetett tudni.

Cherie 2019.02.15. 23:53:45

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: menekülj Dotty :)))

bElannaTorres 2019.02.15. 23:53:56

@Vérnyusszancska: sajnos három gyerekét egyedül nevelő anya. De most már nézelődik hova tudna menni, nagyon sajnálom tényleg, mert nagyon durva egy napja

Oh my... 2019.02.15. 23:54:04

@Maximista vagyok: EKG!! innen már nincs mit nézni, papírforma az egész: a pondró elsőnek elhullik, és a földbuta gyökkettő szépen behúzza a fődíjat ugyanezzel az aránnyal kb, mint most.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:54:05

@Angora Cardi: és persze döbbenten állnak azelőtt, hogy innen elhajtják őket a büdös fenébe ezzel a stílussal. De hát csak csinálják, ezzel csak bebizonyítják azt, hogy miért zsizsikeshez húz a szívük.

Todd Chavez 2019.02.15. 23:54:20

Hajrá Hunyor! Greg menjél haza 5%-kal, gyökér!

2019.02.15. 23:54:55

Na gyerekek, lehet benezek meg vasarnap, de talakozunk a vv10 alatt...nem tudnam vegignezni...tudjatok...bar ahol a milliardokat elcsalo gyozike family musorvezeto ott tudjatok.... legkozelebb rakja be a volt pasija anikot egyedul a vellaba es nyeresse meg vele, ennel mar nem lehet atlatszobb...

Dr.Zé 2019.02.15. 23:54:58

Akkor gratula a győztesnek. Aki ezt a csörtét nyeri azé a piz is - ez is eldőlt. A többi már csak formalitás.

Cherie 2019.02.15. 23:54:58

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nektek mindenkit le kell hülyézni? Költői a kérdés...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:55:19

Hát ezzel az eredménnyel nem tudok mit kezdeni, pedig tudtam hogy ez lesz. Nekem máshova kellett volna születnem :D

Angora Cardi 2019.02.15. 23:55:32

@Thats What She Said!: ő is csak bekefélte magát a tutiba

2019.02.15. 23:55:42

@Cherie: csak aki az bocsi. “Nektk”

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:56:18

@Mók_Ica: akkor kihányok a teraszra. :)

Gyere cigizni. :)

Dauda András 2019.02.15. 23:56:37

Na akkor repüljön a Sellő meg a Kopó!

Mók_Ica 2019.02.15. 23:56:40

@Angora Cardi: ezért még furább..... túlnyomó többségben voltak...... máskor ez összhangban van az eredménnyel..... ha már ennyire női győztest akartak, akkor legalább ne ilyen szefóst nyomtak volna ennyire

2019.02.15. 23:56:58

@bElannaTorres: ki a harom gyereketnnevelo anya stb?

Angora Cardi 2019.02.15. 23:57:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: szevasz addig is
@Vérnyusszancska: áh szóra sem érdemes hidd el :) két forintot sem ér ahogy mondani szokás

Cherie 2019.02.15. 23:57:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: segítek 1. költői kérdés=nem várnak rá választ 2. nem te határozod meg ki a hülye
Szívesen.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:57:35

@formatC: komolyan? Miután te szólogatsz be? Aham, mesélj még
@bElannaTorres: Sajnálom. Szerencsére most masszív munkaerőhiány van, nem könnyű így sem a munkahely váltás, de könnyebb mint pár éve volt

2019.02.15. 23:57:35

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: remelem ezt a tukornek mondtad.... nevessuk el a dolgot

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:58:30

@tvbuzi: azért nézz be, csak találunk olyan helyet, ahol kívárjuk a vv10-et. Holnap jössz?

2019.02.15. 23:58:42

@Mók_Ica: igen, azt nem ertem, hogy akkor miert nem adrival nyerettek meg...mondom nekem ilyen gyozike noi utod kineveles szaga van...

Dauda András 2019.02.15. 23:58:46

@Thats What She Said!: Mint ahogy Lilut, Szabó Zsófit meg Liptayt sem tartottam túl sokra sosem...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:58:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: jövök én is. Meg most volt olyan gondolatom hogy HV-zni fogom a GoT-t, hátha marad a banda gerince.

Nlion 2019.02.15. 23:58:57

Jó kis elcsalás volt ez az egész. Remélem az RTL ad munkát majd Rolinak

Angora Cardi 2019.02.15. 23:59:24

@Mók_Ica: áh kamu volt az egész szavazás és az évad is, de mondd mit fognak szefóssal nyerni? Semmit. Alapozni nem lehet rá, max kap egy éjjelnappalos szerepet amíg ráunnak. Pénzből lesz műcsöcs, albérlet és fut a modellkarrier után aztán a pénz elfogy a szefós okosabb nem lesz és elengedik a kezét.

Oh my... 2019.02.15. 23:59:27

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: én max a holnapi öfit nézem még meg, talán, mert abban még benne lesz Roli, de a döntőt telibe sza.... khmm, nem érdekel; lejátszott meccs, érdektelen számomra, a két agyatlan nem érdekel, sajnos Hunci sem, mert úgysem nyerhet, és.... szárnysegédnek nem szurkizok sskk, amúgy sem...

bElannaTorres 2019.02.15. 23:59:35

@Vérnyusszancska: meglátjuk, kisbabával mindig nehéz :(
Legszívesebben megveretném azt a faszt, ha már törvényes út nincs :( na mindegy, szerencsére ő nagyon szociális és megoldja így is

formatC 2019.02.15. 23:59:45

@Vérnyusszancska: esetleg idéznéd a beszólásomat, te autópályaszakértő?

2019.02.15. 23:59:49

@Cherie: en is segitenek neked, de rajtad mar nem lehet jujj szemelyeskedtem

Nlion 2019.02.16. 00:00:14

Roli remélem majd fog livezni

Hétkilenced 2019.02.16. 00:00:18

@Maximista vagyok: kicsit olyan most, mikor tudtad, hogy meg fogsz bukni a vizsgán, de azért reménykedtél a csodában. És nem jött be. Azért én ráteszem a szavazatom Huncira majd, hátha nem csalják el, és hátha utálják elegen a művésznőt. Greg meg nem tényező.

MosóMaca 2019.02.16. 00:00:31

Remélem almafasz lesz és két értelmes mondatot sem beszélnek ma sem