Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x103 - Kell-e női kvóta a villába?

2019. február 15. 21:33 - Hoppancs

screenshot_from_2019-02-15_21-23-24.png

Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések közepette hal majd éhen, miközben örökre elménkbe égnek utolsó szavai: „ezt nem hiszem el, geci”. De addig is nézzük Ágiékat, akik heroikusan őrizték absztinenciájukat a buliban, de aztán a galád szerkesztők csak belekevertek valamit a narancslevükbe. Ettől Hunor átment csajozógépbe, méghozzá a legrosszabbik fajtába, amelyik azt mondja, amit a lányok hallani akarnak, például „nem is vagy kövér”, „rögtön észrevettem, hogy az új sampontól fényesebb a hajad”, „nem baj, ha repülővel megyünk haza, a BMW szervizben van?”, satöbbi. Gaben ezalatt már éles késsel eszi a konzervet, nem is merik sokáig mutatni.

Így a vége felé harcolni kell a nézőkért, ezért szóba kerül a horkolás, majd a szellentés, amit jelenleg a villában Roland művel annyira elvetemülten, hogy még álmában sincs tekintettel másokra. Az emlegetett személy pedig a csodálatos módon életben maradt Gabennel vitatja meg, hogy vajh, Hunorék részeg cicázása, eljutott-e még éjjel a „dörzsi” fázisba. Roli szerint Ági nem azért jött, hogy visszafogja magát, nagyon is tudta ő, hogy mit akar: megpihenni egy csinos tuja ágai között.  Kicsit később Dina, aki hit és erkölcstan-oktatói munkáját félretéve merült el újra ebben a fertőben, számon kéri Rolit, amiért ott és akkor pukkant, ahol és amikor rájön, még horkolás közben is, ami a tudatosság felismerhetetlen jele.

„Lefekszel mellém, és geci, leszarsz, konkrétan.”

Bár a ki hevert ki mellé kérdés nem is olyan egyértelmű, mint amilyennek elsőre tűnik, a vita elfajulását egy érkező levél hiúsítja meg, amelyet Ági indokolatlanul brutális postaládaletépési kísérletek közepette varázsol elő. Itt a búcsú ideje, amit Zsuzsu szomorúan konstatál, de hogy az utolsó napokra senki ne süllyedjen túl mély depibe, rögtön jönnek is az új vendégek: a bokszgála ünnepelt résztvevőinek másik fele, avagy ÉNB-ék. „Nebasszmiafasznebassz”, üdvözlik kollektíven a barátságos ellenfeleket.

screenshot_from_2019-02-15_21-24-59.png

A Soros-támogatta genderfeminista összeesküvés képviselőjeként Zsuzsu mindenképpen női kvótát akar a VV9 döntőjébe, de terveit máris veszélybe sodorja az őt szennyescsomaggal elnyomó macsó, ÉNB Lali. Elromlott a mosógép az albiban, szól a komikus szálat bevezetendő, aztán meglenget egy melltartót a kislányosan kuncogó Zsuzsu orra előtt. A kosárral kapcsolatos diszkrét érdeklődést, és a népszerű udvarlós szöveget („nekem nem a méret a lényeg”) követően a jelenet őszintesége már az "olasz gondolás kontra középkorú háziasszony turista" szintet ostromolja.

Roliék sportszerű hangulatban idézik fel az összecsapást, amelyet Bécy orrvérzése koronázott meg. Az áldozat ennek ellenére újra belemenne a vesztes küzdelembe, hát ilyen mágikus Roland ökle. Tanácsadás közben aztán kissé belekavarodik a mondandójába, pedig nagyon igyekszik, mindent végigjár a „légy önmagad”, és a „maradj ember” kifejezésekkel  fémjelzett bölcsességskálán, de végül nem kapunk megnyugtató választ arra, hogy a játék ezen pontján még számít e a taktika vagy sem. Ami viszont biztosan fontos, az a hosszú hónapok alatt, megnyert párbajokkal, jól elhelyezett pocivillantásokkal és stratégiai fingokkal felépített „renomé” sőt, „presztízs”. Ráadásul, ahogy Roli hiszi, a közönség minden alkalommal egyre fokozódó izgalommal várta, vajon „mit fog csinálni a dagi srác a szépfiú spanjával”.

screenshot_from_2019-02-15_21-24-31.png

Tivadar, aki úgy látja, Greg fogyott, és nem csak a smink miatt látszik úgy, hogy kisebb a feneke, kénytelen meghallgatni, hogyan építette le utóbbi a bevonuláskor mesterséges pajzsként maga elé tartott Ken baba imázst, hogy a végén emberként távozhasson. A szociopaták is emberek, erről kár lenne vitát nyitni, gondolom én, amikor Greg, mintha meghallotta volna, gyorsan be is bizonyítja, milyen manipulatív alak: Zsut a barátjának nevezve sajnálkozik, hogy ők itt tulajdonképpen riválisok, majd áttér Roli ördögi természetére. Bezzeg Tivadar jó ember, hiába „lehetetlenítette el” a meccsen holmi gyomorszájon rúgással. (Nem láttam azt a részt… ezek szerint kick-box volt)?

screenshot_from_2019-02-15_21-24-18.png

Most azonban revansot vehet, egy „ominózus” játék (by Lali) keretében. Ehhez a versenyzőkből fóliába csavarással hernyót képeznek, majd ily’ módon mozgásukban korlátozva kell eljutniuk az udvar egyik szélétől a másikig. Ebben tényleg Greg a legtehetségesebb, amiből egyenesen következik, hogy ment volna a boksz is, ha hagyják kibontakozni. Akad néhány mókás pillanat a burleszk kedvelőinek, pl. amikor Zsuzsu technikája Tamara fejbe rugdosását eredményezi, vagy amikor Hunor gyakorlatilag azt sem tudja, melyik az eleje és melyik a vége, illetve hogy ő most éppen megy valahová vagy jön valahonnan, esetleg a kettő egyszerre. Roli mindebbe némi drámai színt visz, amikor kifejti, hogy ellenségeinek sem kívánja, hogy magatehetetlen, kiszolgáltatott hernyóként, az oxigénhiánnyal viaskodva küzdjenek a túlélésért.

„Amikor megpróbáltam levegőt venni, nem tudtam levegőt venni. Kezdtem rendesen rosszul érezni magamat”,

 szolgál további részletekkel Hunor. Szerintem meg örüljenek, hogy ennyivel megúszták, amikor Afrikában éheznek az emberi százlábúak. Asszem, ÉNB Roland, Bécy, Greg és Zsuzsu a győztesek.

hunci.gif

A kihívás után Zsuzsu kifogásolja, hogy Roland meglepettséget színlel, amikor már előtte is „magához simogatta a kendőt”, és hangoztatta, hogy ez lesz. Roli ezt a részt mondjuk nem tagadja, de Zsuzsu humor-, illetve iróniaérzékét igen, mire a lány a királyhéten mondott beszédével, valamint csodálatos műsorvezetői képességeivel érvel a butaság vádja ellen. Közli, hogy "győzzön a jobbik", Roli meg sunyi, aztán elmondja azt, amit mostanra már mindenkinek tudnia kell, álmából felkeltve is: hogy mit is képvisel ő itt a villában.

 

Az utolsót csak azért írtam, hogy rímeljen.

Nagy szó amúgy, hogy felkerülhetett „a dobogó szélére”, büszke magára akkor is, ha a férfiuralom miatt úgy jár a győzelemmel, mint Hillary Clinton az elnökséggel.

A „csapatok” kiválasztása nem érdemel különösebb elemzést, bár Greg továbbra is annyira mézes-mázosan adja elő, mennyire egyek voltak Zsuzsuval az elejétől, meg hogy ő a „kis másik fele”, hogy annál már csak Morvai Krisztina EP-vita előtti széles mosolya lehet rémisztőbb. Roliék sem vették be  ezt a mesét, analízisük során pedig kiderül, Hunor miért nem hízott meg:

hun2.gif

Hunor elismeri, hogy ő mindig diplomatikus, de nem azért, mert fél felfedni a véleményét, mint egyszeri páciens, amikor a miniszterelnök megkérdezi, bemehet-e előtte a rendelésre. Abban megegyeznek Rolival, hogy egyszerűen csak volt, aki kimondta helyette. Rolit tolta maga előtt, hogy felfogja a golyókat, de azért próbálta közben figyelmeztetni, hogy nagyon lőnek ám.

"Madarat tolláról, embert barátjáról" összegez Zsuzsu. Észrevettétek, hogy már nem téveszti el az ismert mondásokat (sem)? Ráadásul határozott, felkészült, egyetlen könnycsepp sincs a szemében, ami már tényleg egészen, „Hannibal Lecter-vacsorameghívásosan” gyanús. Annyira, hogy a műsorkészítők nem bírták elviselni, muszáj volt betenniük egy Valentin-napi, videóüzenős blokkot, amit már nem tudok részletezni, mert kifutottam az időből. Legyen elég annyi, hogy sokan sírtak (nahát) és Greg ilyen volt:

 greguni.gif

Köszönöm mindenkinek az eddigi olvasást, erre az évadra én is elbúcsúzom!

(Renátó, menekülj!)

998 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 21:54:01

Egész életemben első akartam lenni!!!!
És tessék!
Meg villamester is, de azt majd ezután.

mézescsók 2019.02.15. 21:58:14

Nahát! Dobogós vagyok!

Angora Cardi 2019.02.15. 21:58:52

Mézescsók után jövök!

tvbuzi 2019.02.15. 22:01:21

Cigányasszony in da house

2019.02.15. 22:02:10

Nagy Roli hangulat van a studioban. De “akkor” Reni hangulat volt, pedig kiesett...De hatha..

Todd Chavez 2019.02.15. 22:03:18

Halljátok ezt a Roli-kántálást a dühöngőből? Meglepődtem, de kellemesen..

2019.02.15. 22:03:34

@tvbuzi: te kis rásszistá... ne legyunk alszentek, igazad van

Dr.Zé 2019.02.15. 22:04:00

Ancsikám felvetted a cigány vajda nejének a ruháját?

2019.02.15. 22:04:43

@Todd Chavez: hátha.. hatha erzik Zsoltiek, hogy Zsu 36 millat azert mar nem kene... hatha...

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:05:17

lelőtték az összes általam ismert streamet, milyen szomorú (nem)

Cherie 2019.02.15. 22:06:00

@mézescsók: grat. Itt volt Dottyka előbb

tvbuzi 2019.02.15. 22:06:04

@úgymond olvasó mmkk: sajnos én sem a kocsmában vagyok

Angora Cardi 2019.02.15. 22:06:10

Nyitok egy mirindát @KólaMámor tiszteletére

Dr.Zé 2019.02.15. 22:06:34

Nem is tudom kire szavazzak,,,,,legyen rákkenroller. Bár úgy sem ér semmit,

Cherie 2019.02.15. 22:07:04

@Dr.Zé: pocahontasban nyomul, kínos

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:07:29

@tvbuzi: az pénteken szokott lenni, nem?

2019.02.15. 22:07:45

Megmondom oszinten szamlalo indul...mellesleg Lacibacsi szinvonalon foznek..ketchup

Todd Chavez 2019.02.15. 22:08:04

Bennem még él a naívitás, hogy Zsótiék "csak" a szelektív bejátszásokkal manipulálják a játékot, és nem a szavazatok meghamisításával... de én gyermetegen naív vagyok.. szóval ki tudja, mi lesz a végkimenetel

Angora Cardi 2019.02.15. 22:08:25

@mézescsók: Mikor elemzel egy jót? Szeretnék rá reagálni.
Rolit várom vissza. Zsu időszerű lenne, hogy hazamegy. Előzőben írtam jó lenne minél jobban ordít roli annál kevésbé reagálja le és akkor lefagy.

Dr.Zé 2019.02.15. 22:08:32

@Cherie: Nem is tudom mit mondjak erre a nőre. Valamit biztosan nagyon tud.

Todd Chavez 2019.02.15. 22:08:39

Ugye nem felejtettük el a KERESZTPANÍROZÁST?

Kostarika 2019.02.15. 22:08:51

Zsu: feldintszteljük a hagymát apróra

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:08:57

@Angora Cardi: cuki vagy, nézzed csak nyugodtan :)

@tvbuzi: ööööööö.. tényleg.. a hüje iskola miatt meg vagyok keveredve, nekem ma csütörtök volt fejben, holnap meg péntek :))))

tvbuzi 2019.02.15. 22:09:17

Ketchup?!?! Konténeres, konténeres!!! Hol vagy konténeres?? Konténert!!

Dauda András 2019.02.15. 22:09:28

Nekem ez a finálé.

Utána már csak a Sellőt és a Kopót kell eltakarítani.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:09:44

@úgymond olvasó mmkk: tudok egyszerre nézni és írni
roli-zsu vacsit főz, a két támogató a nyugiból vlogol

Dr.Zé 2019.02.15. 22:10:40

Tegyél bele egy kis zsemlemorzsát , lisztet te kontár szakács.

2019.02.15. 22:11:05

@Todd Chavez: jajj te szivmbol szoltal, mar csak egy kis “aloa vera” hianyzik a “kecsöp” melle

tvbuzi 2019.02.15. 22:11:15

Pföjj!!!
(Holnap elmegyek a Zingbe kecskesajtos hamburgert enni.)

Kostarika 2019.02.15. 22:11:44

Greg legjobb barátja Zsu.
Okádék ez a .. valami.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:12:09

@tvbuzi: ide jársz dicsekedni?

@Angora Cardi: parancsolsz? főznek?

Angora Cardi 2019.02.15. 22:12:23

zuzán csodálattal konstatálja, hogy el tudta viselni rolit, mintha nem is rolival főzött volna, nahát

tvbuzi 2019.02.15. 22:12:35

Süsüt állonbaszták??

Dr.Zé 2019.02.15. 22:12:42

Zsuzsikám ez volt a 123 356 789. megmondomőszinténed.

Todd Chavez 2019.02.15. 22:13:25

Most mindenki fullcuki... a Roli-Zsu páros meg a Hunyor-Sellő is. Most normálisak. Már mindenki készül a végjátékra ^^

Angora Cardi 2019.02.15. 22:13:32

@úgymond olvasó mmkk: nem parancsolok csak közvetítek nah

Angora Cardi 2019.02.15. 22:14:10

roli greggel eszik
greg előadja zsu a legjobb barija 1. naptól
roli üveges tekintettel nézi és eszi a - vacsit

Angora Cardi 2019.02.15. 22:14:41

zsu hunorral eszik
zsu: számíthatok gregre 1. naptól
hunor üveges tekintettel nézi és eszi a - vacsit - és aházik

Cherie 2019.02.15. 22:14:51

@tvbuzi: mászós feladatban állát használta, nyert ez lett az ára

Angora Cardi 2019.02.15. 22:15:37

roli szerint zsu a 36M-ért jött és mindenre képes
greg bólogat és renivel felemelték zsut és reméli nem ilyen zsu de greg rendesen kétkapuzik ismét

Cherie 2019.02.15. 22:16:08

Roló a sz.rkavaró ezt minek? veszíteni akar?

2019.02.15. 22:16:58

@Cherie: jajj..... mar vartam. De inkabb mobilost vartam

2019.02.15. 22:17:35

Na Zsu szerint nem lesz szoros. Zsu sokkal erzekenyebb ezert..

Cherie 2019.02.15. 22:18:08

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ne kezd haver, vegyél vissza senki nem kíváncsi a műsorra

Angora Cardi 2019.02.15. 22:18:10

zsu szerint ők jobban megérdemlik a pénzt
zsu szerint nem lesz szoros mert nem hasonló dolgot képviselnek
hunor : és te meg a reni?

roli: zsut a legkevésbé érdemesnek tartja nyerni
greguci bizonytalan

MacákékIcukája 2019.02.15. 22:18:18

Hajra Rolikaaa!! Nezzetek helyettem is, en mar nem birom idegekkel meg amugy sincs stream-em (meg mindig) :DD

2019.02.15. 22:18:43

Na Zsu megint felroja a tsktikazast...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:19:06

@javier2: jó8? akkor jó8
közvetítek olvasd majd vissza

2019.02.15. 22:19:33

@Angora Cardi: zsu: en oszinte vagy te meg nem mondja Hunornak... jezusom...

Cherie 2019.02.15. 22:20:08

Roló nyal gregusnak, mikor nagyon jól tudja miket pofázott

tvbuzi 2019.02.15. 22:20:13

Süsü elég szarul néz ki

Oh my... 2019.02.15. 22:20:43

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: wooow, szupi a nicked!!!!!! EKG :)

Angora Cardi 2019.02.15. 22:20:46

roli zsut az x-faktor bolondosaihoz hasonlítja akiket elején sokan nézik de nem nyer
greg megint nem mond ellent

Todd Chavez 2019.02.15. 22:21:10

Mindenki mondja, hogy két kontraszt a két fő.. Zsuzsu mondja, hogy épp ezért lesz nagy a százalékkülönbség. Pedig épp ezért lesz szerintem szoros. A 4 emberből pont a 2 párbajozónak van valódi, mérhető rajongótábora. Hunornak van valamennyi fanja, mert szépfiú. Greg fant még életemben nem láttam, se itt, se facebookon - szívcsapat rajongó van bőven, de olyan, aki elsősorban Gregnek szurkolna, olyat még nem láttam. A Zsizsik meg a Roller az, akiknek ténylegesen van nagy létszámú támogatottságuk, meglátásom szerint.

tvbuzi 2019.02.15. 22:21:16

Süsü csak a saját szemszögéből lát

2019.02.15. 22:21:22

@tvbuzi: raadasul eddigi legundoritobb enjet hooza. “Nem akarok erre valaszolni mar bocsanat” fasz se kerdezte ezt a szerencsetlent...

Cherie 2019.02.15. 22:21:24

Hunor kielemez, többet beszél, mint eddig összesen:))

Angora Cardi 2019.02.15. 22:21:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: szemellenzős teljesen, magát győzködi

Cimili 2019.02.15. 22:21:59

@tvbuzi: de legalább okos és őszinte. csak ő, senki más a villában. most is ezt mantrázza huncinak.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 22:22:03

Bolondzsuzsa a hülyepicsaság kimaxolója.
Olyan, mintha folyamatosan mesizne.
Hihetetlen.

MacákékIcukája 2019.02.15. 22:22:46

@Todd Chavez: en lattam 2 hajra Greg kommentet facebookon :DDDDD

2019.02.15. 22:23:08

@gyümölcs almafa kommentelő: lehet kuldenek be kabszit is... “az egyik kegerdekesebb voltam a jateban” by Zsu....kontenert , foldet, asot neki...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:23:10

Nílus patak mondja Zsu :D ööööö

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:23:20

Pákk! Sikerült kecsapos fasírtot csinálni hamburger hús helyett. Gratulálok bazdmeg!!!

2019.02.15. 22:23:50

@Cherie: ne nyomd a hazug propagandat...

Todd Chavez 2019.02.15. 22:23:50

Greg: (Roli) kárörvendő, rosszindulatú, gonosz... tényleg ezt a három szót tanitották be maguknak a játék közepén, hogy most álomból felkeltve eltudja mindkét idióta ezeket a jelzőket ismételni a Rolira vonatkozóan? Rohadt szánalmas. Legalább példákat hoznának, gecc.

Kostarika 2019.02.15. 22:23:54

Nílus parak by Zsu.
Édes Istenem! :(

Oh my... 2019.02.15. 22:23:58

NÍLUSPATAK....áááááááá! sírok!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:24:49

reklám után roli zsu egymást parodizálja (feladat)
hunor: ha zsu jön vissza megnyeri a játékot?
roli szerint fasz van a lába kozött annak aki megnyeri

2019.02.15. 22:24:54

@Maximista vagyok: laci bacsi minden dijat ossze vissza hazudo proli sef lajkolja ezt

2019.02.15. 22:25:35

@Angora Cardi: “neked van nagyon vicces fogyáték” mondana neki borat...

Oh my... 2019.02.15. 22:25:45

@Todd Chavez: iszonyat uncsi már ez a két agyhalott, ahogy mindig ugyanazt és ugyanazt szajkózzák... pfejj! konténeeert, Mókiiii! ;)

Angora Cardi 2019.02.15. 22:26:07

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: tökéletes női Borat lenne, nagyon jó meglátás :DDDD

Nlion 2019.02.15. 22:26:08

Zsu nagyon beképzelt nyomjátok Rolira

Nlion 2019.02.15. 22:26:33

Nincs százalék. Légyszi valahogy Roli menjen vissza

2019.02.15. 22:26:48

@Angora Cardi: borat szebb no mint zsu

mézescsók 2019.02.15. 22:27:14

@Angora Cardi: Még egyszer összehozok valamit a vége előtt, de nem most, mert érdekel a párbaj. Eddig az volt, hogy akinek valamilyen szinten drukkoltam, az nem jutott tovább. Az a baj, hogy nem tudok, egyszerűen képtelen vagyok Zsuzsunak szorítani. Pedig ha ez kiesése ára, meg kéne erőszakolnom magam. Ez a nő továbbra sem érti, hogy miről szól a játék. Hunorral folytatott diskurzusa tanulságos volt.
@Cherie: Olvastam a hsz-eit. Hiányzott nekem a kommentelők közül, mert akkor is díjaztam a véleményét, ha éppen nem értettem vele egyet.

2019.02.15. 22:27:43

Ja mellesleg...Zsu az ervek embere, kitomott hassal parodizalja zsut... ha Roli lavorpicsat csinslt volna maganak mekkora felhaborodas lenne?!

Bekkara 2019.02.15. 22:27:52

Ha nincs százalék, nem szoros, akkor pedig Rolinak annyi :((( egy szorosban lett volna esélye

2019.02.15. 22:28:02

Ne szívj magadba minden faszt

Nlion 2019.02.15. 22:28:41

@mézescsók: Zsu csak a saját igazát szajkózza és azért nem véletlen hogy egyik villalakó se bírta

2019.02.15. 22:28:52

@Nlion: eddig akkor nem mutattak szazalekot, amikor nagy volt a kulonbseg2-3 parbajt kiveve mindegyik. 70-30 al megy vissza a lipotmezoszokeveny...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:29:05

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: borat menni amerika de a nagyobb baj hogy zsu jönni budápestá

2019.02.15. 22:29:43

@Cherie: what? En nem olok propagandat

Nlion 2019.02.15. 22:30:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: de ne már most is milyen beképzelt

2019.02.15. 22:30:25

@mézescsók: kire ertetted az utobbit?

Angora Cardi 2019.02.15. 22:30:35

@mézescsók: Az egész életet nem érti, dobálja a szavakat egymás után szóban is és a fejében is csak káosz van. És érdekesnek tartja magát. Mekkorákat fog ő az életben még pofára esni.

2019.02.15. 22:31:42

@Angora Cardi: csaj vagy es tudod ki az a borat?! Megyek jeggyurut venni

Angora Cardi 2019.02.15. 22:31:59

következik egymás parodizálása

MosóMaca 2019.02.15. 22:33:04

@Angora Cardi: pláne,ha tényleg megnyereti vele a sok agyhalott,akiknek ez a liba cuki és vicces!!! Micsoda önigazolás lesz az neki? Egy hétig fog visítani,hogy nem vagyok színésznő,őszinteség kell a népnek,én kellek a népnek!!!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:33:24

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: viccelsz? én ezt mind imádom :D
Who is America nem is kérdezem megvolt-e

Cherie 2019.02.15. 22:33:47

@mézescsók: bírtam Dottyt régen is.. Zsunak azért lehet talán szurkolni, mert nem olyan rosszindulatú, mint a többi, önző stb, de a haverjait nem dumálta ki, a játékot meg nem mindig az ész nyerte.. franc se tudja mi kell hozzá -sok esetben tujaság

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:34:03

@MosóMaca: ha megnyeri, tényleg ő kell a népnek

MosóMaca 2019.02.15. 22:34:03

Rolira simán ráment modellakarok lenni zsuzsi nadrágja?!

Cimili 2019.02.15. 22:34:33

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: sztem boratot mindenki ismeri, de azért vedd csak meg azt a gyűrűt Angórának!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:34:53

@MosóMaca: elkölti a pénzt plasztikára, elmegy kétszer Olaszba' és elbassza két év albérlerte a modellkarrierért, majd visszakullog anyuék nyakára..., nem lesz azzal a 36al az életben előrébb,

Angora Cardi 2019.02.15. 22:35:43

roli viccesen parodizál
zsu olyan kis prolisan

Todd Chavez 2019.02.15. 22:35:50

Roli azért tudja jól parodizálni a Zsut, mert Zsu KhAraKtErEsH.. Zsu meg azért nem tudja parodizálni Rolit, mert Roli Shemmilyen - by Greg. Hihetetlen, hogy mindig fel tudja róni a propagandát a két srác ellen. Miközben ő maga is egy semmilyen karakter, és mellé még geci is.

MosóMaca 2019.02.15. 22:35:56

@Angora Cardi: max egy agyátültetés a neurologián,azzal lenne előbbre

Oh my... 2019.02.15. 22:36:01

@MosóMaca: és mekkora önigazolás lesz ez az agyhalottaknak, ha megnyeretik vele... nagyon súlyos...

azon viszont szakadok, hogy a "dagadt Rolandra" simán felment a fogyi farmerja.... xDDDDDD

bElannaTorres 2019.02.15. 22:36:10

Köszi ezt öfit, meg az eddigieket is nagyon szerettem :)

Cimili 2019.02.15. 22:36:41

roller kurva jól figurázza ki zsut.:))))))))))))))

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:37:07

@Angora Cardi: naná! Kerítettem egyet gyorsan, ilyen panel macinaci :D

tvbuzi 2019.02.15. 22:37:36

@Angora Cardi: Süsü a sérelmeit viszi bele

Oh my... 2019.02.15. 22:38:40

zsizsikes de szánalmas, ahogy erőlködik! blöeeee!

MosóMaca 2019.02.15. 22:38:57

Miafasz?! Greg szerint jót tesz pisibe lépni?! Általánosságban,vagy csak az övébe?! Ezeket a mozzanatokat hiányoltam az öfikből!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:39:15

@MosóMaca: írjunk alá petíciót mint Isaurának hogy "szedettesse ki' neki egy orvos élő adásban még műsort is építhetnének rá

2019.02.15. 22:39:16

@oh.. my.... szép volt Roli...: 101 kilos rolira jo a fogyi gatyaja....

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:39:47

Zsu megint székre áll. Ez valami rituálé ott Bükfürdőn?

2019.02.15. 22:40:15

@MosóMaca: ez kurvanagy volt...

Todd Chavez 2019.02.15. 22:40:16

Baszki Roli xd beszarok rajta.. márcsak ezért is jöjjön ma vissza!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:40:24

@Maximista vagyok: nagyon lóg és trottyos kellőképpen, alkalomhoz illő :D
@tvbuzi: jaja és beszédes hogy Hunor se bírja hallgatni és magának műsorozik csak
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: :DDDDD

2019.02.15. 22:40:50

@Maximista vagyok: így tud csak dominalni, ha mar a szellemi folenye nincs meg...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:40:55

roli kva jól adja zsu kitöréseit akár röhögés akár már váratlan gesztus

LilaKendő 2019.02.15. 22:40:57

@oh.. my.... szép volt Roli...: még egy picit nagynak is tűnik fenékben :D

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:41:02

Visszatérnék a hamburger húsra. Nos 3 összetevő. Magas faggyú tartalmú hús, só és bors :) helloszia!

Oh my... 2019.02.15. 22:41:29

@Cherie: sokkal rosszindulatúbb, mint bármelyik másik, beleértve az összes kiesettet is; végtelenül önző, és mindekit kibeszélt eddig, aki csak szóba állt vele, amúgy minden stimmel.

Todd Chavez 2019.02.15. 22:41:30

De Greg nem is tagadhatná, hogy Roli alakítása parádés, hát ott szakad ő is rajta.. legalább elismerhetné

Angora Cardi 2019.02.15. 22:42:05

bőrönd kitartás nyújtott karral
greg azért szívből röhög rolin ahogy zst parodizálja

MosóMaca 2019.02.15. 22:42:11

Baszki! Másodszor mondja!!! Ezek szerint zsizsikes greg pisijébe mártogatja a lábát?

2019.02.15. 22:42:40

Roli szebb no mint Zsu eskuszom..

gazo 2019.02.15. 22:42:41

Zsu mint Bartos Cs...szánalom

Oh my... 2019.02.15. 22:42:48

@Todd Chavez: nem fogja, ahhoz túl kicsinyes...

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:42:55

@úgymond olvasó mmkk: dikk a retek párom :) végre nem aludtál be a barátok közt közben.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:43:20

Anikó minden szekciót jajistenemmel kezd.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:43:31

Anikó minden szekciót jajistenemmel kezd.

2019.02.15. 22:43:39

@MosóMaca: igen ez mi a fákkk???

Oh my... 2019.02.15. 22:43:44

@Angora Cardi: váááááá xDDDDDD aláírom mmkk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:43:51

Pataknál kifutottam a szobából. Felvettem a szürke macinacit.
Paródia epic.
Roli vicces, fiúk feküdtek a röhögéstől.
Zsu meg egymaga vekeng és ugyanazt ismétli.

Cimili 2019.02.15. 22:43:59

azért ez érdekes, h roller utánzós műsorát nézte greg és hunci is, miközben zsura senki nem volt kíváncsi. ő bent a hálóban magának szajkózta a baromságait. persze most azon nyavalyog, h uncsi volt. igen zsu, mi s untuk, mert szar vót!!

Angora Cardi 2019.02.15. 22:44:01

@MosóMaca: de csak mert azt mondta neki G
remélem az ugorj a kútba is meglesz

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:45:01

@Angora Cardi: öhööö

@Maximista vagyok: dikk. :) nem fogom megvárni a párbaj végét, tentebabatente lesz, holnap húzós napom lesz.

mézescsók 2019.02.15. 22:45:05

@Nlion: Most, hogy így mondod, tényleg. Egyik kieső sem mondta róla, hogy normális, sőt...
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Kösz.
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Cherie-nek válaszoltam (felhívta a figyelmem egy régi kommerre) és Dotty-ra értettem (akkor is kultiválnám, ha nem értenék egyet vele, pl. mint most).
@Angora Cardi: Követni sem könnyű.
Az utolsó 5 percben: 1. Rolit nem lehet utánozni, mert nem olyan érdekes, mint ő.
2. Rolit nehéz utánozni, mert sok neki.
3. Rolit nehéz utánozni, mert unalmas.
Kis hülyém: az ám a mutatvány, ha abból hozol ki valamit, ami van. Renit persze, hogy könnyebb lett volna.

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:45:07

Kérdésem lenne a sztájliszthoz. Ancsát miért kellett cigány jósnőnek öltöztetni. Multkor a kalocsa mintás ruha tök fasza volt, erre rádobják ezt...

Cherie 2019.02.15. 22:46:57

@oh.. my.... szép volt Roli...: önző azt írtam, de legalább nem olyan rosszindulatú, mint a többi, roló a nagy fölényével, greg a kétszínűségével, hunor a megjátszásával veri
nem vagyok a rajongója, de szerencsétlentől mit várnak 6 osztállyal? de felesleges neked mondani

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:47:08

@úgymond olvasó mmkk: nekem is, sokat utazok holnap de ezt végigtolom ma. ráadásul most kezd hatni a Staro :D

tvbuzi 2019.02.15. 22:47:40

@Maximista vagyok: a kalocsai jó volt?!?!?
Nem ÖLTÖZTETTÉK cigánynak...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:47:49

@mézescsók: Nincsenek fogalmai és szókincse, úgy általánosságban világtalannak tartom, mindenfélét összehadovál, tökéletesen világtalan.
Ő tényleg vicces azért utánozta jól Roli. Csodálom ezeket a buta lényeket ekkora önbizalommal.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:48:16

@Maximista vagyok: képtelen vagyok fenn maradni éjfélig :D

Dr.Zé 2019.02.15. 22:48:22

Ne húzzuk már ezt a lekvárt , haladjunk mert mindjárt karácsony.

Cimili 2019.02.15. 22:48:24

zsu, büdös a harisnyád?

2019.02.15. 22:48:34

Zsu: “en tenyleg vicces vagyok..azt se tudja minaz az oxford vagy csmbridge”. Bazdmeg,szakad s plafon “direkt csinalja, hogy butanak allitson be... tok szepen ki tudom fejezni... trappolok”

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:48:46

A paródiában nem vették észre a szavakat. Csak a külsőségek.
Greg meg már azt se tudja, hogy kinek mit hazudjon.

MosóMaca 2019.02.15. 22:49:27

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: a szavazáshoz az a beugró szint,hogy meg kell nézni a műsort,ott elmondják a titkos kódokat,amiket ha megfejt a néző,eljut a szavazáshoz.

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:49:31

@tvbuzi: a kalocsai szerintem nagyon jó volt. A mostani nekem nem tetszik.

Oh my... 2019.02.15. 22:50:54

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jól megépítették azt a bodegát, stabil a tetőszerkezet... xDDDDD

2019.02.15. 22:51:02

@Cherie: ez nem kinek van kevesebb osztalya a tankotelezettseg ellenere verseny...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:51:33

Az a baj, hogy tök vakon vannak és hiába elmefogyatékos és kibírhatatlan a nő, ez csak bent látszik.

Cimili 2019.02.15. 22:51:50

@Maximista vagyok: na meg az a bakancs hozzá! blöeeeeee

Cherie 2019.02.15. 22:51:56

@Dr.Zé: a húzzuk mint a rétestésztát és az ismételjük százszor a műsor lényege

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:52:21

Folyamatosan olyanokat mond ez a lány hogy beszarok. És ez kell a népnek. Még a végén tényleg lelépünk Norvégiába a barátom unszolására.

bElannaTorres 2019.02.15. 22:52:30

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: RTL24 appot kell letölteni, ott a vv9-nél van a szavazás

Angora Cardi 2019.02.15. 22:53:08

Szívék magukat és egymást is győzködik.

Cimili 2019.02.15. 22:53:44

@Maximista vagyok: akkor látogasd meg Macákék Icukáját! :)

2019.02.15. 22:54:12

@Maximista vagyok: teljesen jo gondolat a norvegiaba...

Angora Cardi 2019.02.15. 22:54:22

@Maximista vagyok: szerencsére csak a nép egy kis szeletének

Maximista vagyok 2019.02.15. 22:54:25

@úgymond olvasó mmkk: tudod ott milyen élet van? elképesztő. én el sem akartam hinni míg nem tapasztaltam magamon 2 hétig. mint egy másik bolygó. hihetetlen.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 22:54:59

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:

"Frappánsabb válasz nincs?"

Frappánsabb lehet hogy lenne (írjál rá ki tendert), de őszintébb nem.

Nlion 2019.02.15. 22:55:04

Roli jobb Zsu volt mint Zsu saját maga

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 22:55:34

@Maximista vagyok: ha holnap megjelenek (nem biztos), szólj rám, hogy válaszoljak :) jóccaka

2019.02.15. 22:55:36

Hát ez valami borzalom volt. Nem lehet azt mondani, hogy ma elfogult volt a retek

Cimili 2019.02.15. 22:55:38

@Angora Cardi: inkább úgy mondanám, h feszt hazudoznak még egymásnak is. de legfőképp G1G.

Oh my... 2019.02.15. 22:55:39

@Cherie: nem, valóban, sokkal rosszindulatúbb, mint bármelyik bent, csak úgy süt belőle - de nem ismétlem, ha képtelen vagy látni a szemedtől ("szedettesd ki... a neurológián" xDDDD), csak szajkózod a hülyeséget.

mézescsók 2019.02.15. 22:56:19

@Angora Cardi: Ebbe a műsorba nagyon kell az önbizalom. Azzal nekiindulni, hogy tuti nem fogok nyerni, nem is érdemes.
Szerintem volt néhány játékos most is, akinek - elnézve a többieket - felmerült az agyában, hogy nincs túl sok keresnivalója (Krisztián, Ginu, bár most hirtelen több nem jut eszembe), de Zsuzsu nem tartozott közéjük. Mint ahogy Csoki, Era, Greg, Adri sem.
És teljesen más lenne a végjáték, ha Csokit nem zárják ki.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:56:59

@Cimili: hazudunk éjjel, hazudunk nappal...

Cherie 2019.02.15. 22:57:26

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nem az, de elég ocsmány dolog lenézni vkit mert nem tud annyit, mint a másik, ne adj isten buta, főképp ha a lenézős sem egy einstein... - bár egy értelmes ember nem nézi le a másikat, akkor sem, ha nyilvánvaló tény annak kevésbé értelmessége.. és nem is fogyatékosozza le csak azért mert műveletlen stb..
Azt pedig, hogy miről szól a játék, jó kérdés, főképp, hogy mivel lehet nyerni...

pomac 2019.02.15. 22:58:27

@Paic Róbert: gondolom olyanok a százalékok hogy nem is kell :)

Cherie 2019.02.15. 22:58:38

@oh.. my.... szép volt Roli...: te is vegyél vissza, bár ahhoz kéne némi intelligencia

Oh my... 2019.02.15. 22:59:06

@Maximista vagyok: hú, oda én is mennék, vagy Finncsibe (csak a Kimi;)) de a férjem nem kedveli a hideget sajni...

2019.02.15. 23:00:43

@Maximista vagyok: kb ha atmegy ausztriaba is olyan... pedig ssuztria csak egy fejlettebb magyarorszag....nekem amikor sok-sok eve Usaba koktoztem kb minden tekintetben kultursokk volt, akarmilyen impulzus ert...muktkor a 105-os buszon felszallt egy francia neger par... es amikor ez megtortent, a kettes helyen keresztbe ulo/fekvo “marineni” guvvsdt szemekkel elovett vslami gaz/paprika spray feleseget.... nekem Ohioban a ket kozvetlen szomszedom is neger...a hazhoz adtsm nekik kulcsot, barmi van.... ingyen nyirja a fuvet a haz elott. Neha kolcsonadom nekik a mustangot. Athivnsk nyaron mindig BBQzni, ha nem megyek at valamiert, akkor eltesznek kb ket embernek elegendo bbq ribset.....mas vilag. Volt psr fekete baratnom is, soha nem volt problema a csaladdal...de itt mon “jájj migráncsok”

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:00:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: Engem észak mindig is vonzott. A hideget meg bírom, a meleget kevésbé.

Oh my... 2019.02.15. 23:00:56

@Cherie: ah, tanits kérlek, eszem szavaid, te olyan okos vagy és lényeglátó.... xDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:00:59

Jé, Ancsán a szomszéd Marika néni kihízott otthonkája van?

2019.02.15. 23:01:42

Rolival amiatt lehet azonosulni mert egyszerű, emberi nem tökéletes

Oh my... 2019.02.15. 23:02:09

@Maximista vagyok: testvéreeem!!! :) én is, hát januári vagyok... ;))

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:02:35

Gyerekek, mielőtt elfajulna, menjetek a Fb ra veszekedni

Angora Cardi 2019.02.15. 23:02:36

Neccharisnya reninek sem jött be.

Cimili 2019.02.15. 23:03:03

aztakurva álszent G1G-re hogy nem szakad rá a plafon.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:03:28

Aztamocskos. Hát hogy néz ki Zsuzsuka. Pfuuuj. Amúgy sziasztok!

gazo 2019.02.15. 23:04:00

Zsu most mint a 4000 Forintos az Anita bárból.

2019.02.15. 23:04:11

Megmondom őszintén... sírok

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:04:33

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ó hát USA a bakancslistámon első helyen van. Nagyon szeretnék New Yorkban sétálni és egy utcai árustól egy hot-dogot venni. :) Texas a másik, lovagolni mint egy Marlboroman, beülni egy jó steakre vagy hamburgerre.

2019.02.15. 23:04:38

@Cherie: nem azzal van a baj ha valaki... de nem kell bemenni “oszag vilag ele”, nem kell azt hangoztstni, hogy okos vagy, nem kell demagog hazugsagokat toli “oszinte vagyok szivbol jatszok” olyan embernek, akinek az egyetlen eselye az eletben ahhoz, hogy elkoktozzon az anyjatol az ez a jatek, ha mar a tankotelezettseg ellenere nem sikerukt leerettsegiznie

Oh my... 2019.02.15. 23:05:00

@Vérnyusszancska: mint egy útszéli.... csak mint rendesen; büki prosti-sztájl

Todd Chavez 2019.02.15. 23:05:53

@Maximista vagyok: csatlakozok a külföld megvitatásába, én hamarosan továbbtanulás előtt állok, és lehet megcélzom Dániát. Nagyon vonz, na meg lekenyereznek mindenféle ingyenes oktatással meg miegymással.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:05:54

Ezt a GIF-et pedig Rolinak:

giphy.com/gifs/game-of-thrones-3oEjI1erPMTMBFmNHi

Basszuk neki, innen szép nyerni!!!

2019.02.15. 23:06:17

L@Csakazértis én vagyok a királynő: legakabb most nem a piros bőr kotongumiban megy most a bolondjany...

Cherie 2019.02.15. 23:06:26

@oh.. my.... szép volt Roli...: intelligencia... hidd el sokszor segít, ha nincs nehéz megszerezni, de próbálkozni lehet...ennyi

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:06:29

@oh.. my.... szép volt Roli...: katasztrófa. Inkább szavazok arra, hogy minden párbaj előtt küldjenek be valódi styleistokat, csak ezt ne kelljen nézni.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:07:24

@mézescsók: Természetesen igazad van, kell az önbizalom a műsorhoz. Nekem az a tény felfoghatatlan hogy általánosságban világtalan buta embereknek mekkora arca és önbizalma van az életben, élethez, minden alap nélkül. De ilyenre sok éve látunk (VV-ben is) példát, emlékszel, volt VV6 rágógumi Zsófika szintén nem agysebész de nem volt ekkora arca mint zsunak.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:07:41

zsu legjobb perceit ki némítja, kezeket fel: én is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:07:54

Ezek Zsu legjobb pillanatai?
Hát vicces, a 90%-a egyéni műsor, a kamerának.

2019.02.15. 23:08:04

@Todd Chavez: egyik tavoli ismeros most jott haza daniabol decemberben...januarban mar elege lett, a vegleges koltozeset kesziti elo most

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:08:53

Na, ott a nyuggerkommandó. Legalább teljes valóban látjuk a Zsuzsu szavazókat.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:08:57

zsunak nem látok tapsolni egy kiesőt sem

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:09:11

@Maximista vagyok: vigyázunk mi arra a kulcsra a házában. :)
Sütünk is neki BBQ-t. :)

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:09:43

@Maximista vagyok: én dallasba szeretnek eljutni a ewing farmra, és a 66-os úton vegigmenni. New Orleans, füstös jazz bárok... mmm

2019.02.15. 23:09:45

Zsu anyu milyen merev.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:10:03

@Todd Chavez: Dániával se tudsz mellényúlni, van ott is volt kollégám. 4 év alatt olyan szintet ért el, amit itt 30 év alatt nem tudsz. Fel is égetett maga mögött itthon mindent, eladott mindent, családtag már nem volt itthon, haza már nem fog jönni. Amit meg is értek.

Kostarika 2019.02.15. 23:10:20

Zsu úgy öltözött és sminkelt, mint aki a 4-es út szélére készül.
És már nyomja is a sablon szöveget.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 23:10:30

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:

"hát kit?"

Kit mit mikor hol mivan? Mittetszik akarni kérdezni mostan?

Angora Cardi 2019.02.15. 23:10:57

@Kostarika: jól mondod szegény ezekben a hacukákban

Cimili 2019.02.15. 23:11:00

@Angora Cardi: na majd figyeljük kik drukkcsiznak rollernek.

2019.02.15. 23:11:01

Roli mennyivel higgadtabb

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:11:15

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: no offense, de neked feltett szándékod itt minden nem Zsuzsu fant felkérdezni? Csak mert akkor jó sokáig fogsz pötyögni, ez nem a facebook

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:11:20

@Thats What She Said!: A jazz bárok nekem is listán van :)

Angora Cardi 2019.02.15. 23:11:56

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: sztem is elég sokat, remélem szembesül majd ezzel őnagysága is

Oh my... 2019.02.15. 23:12:22

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: itt van hetek óta, hazudik, ferdíti a tényeket, tolja az ócska propagandát, szerinted meddig kellene még szó nélkül hagyni? nem szoktam nekiállni senkinek, de mostanra sok lett nekem is, a személyeskedésből nem kérek, bocsi.

2019.02.15. 23:12:31

@Vérnyusszancska: ott elobbtalalna hozza hasonlo velemenyen levot

pomac 2019.02.15. 23:12:39

már feldolgozta roli, hogy nem megy vissza

Angora Cardi 2019.02.15. 23:12:40

ugye rolin dokiköpeny van hogy már a stúdióban "kiszedettethesse" az agyát zuzána

2019.02.15. 23:13:01

@pomac: jaja sajnos ez van

Cherie 2019.02.15. 23:13:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: 16 éves korig van tanköt.. és miért nem? Ugyanolyan joga van, mint másnak nem? Roló sem egy észlény - persze nem nehéz zsut lekörözni - csak ő lehet nagyképű?
Nem vagyok a rajongója egyiknek sem, de nem zavar ha vki az, a suttyóság annál inkább

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:13:49

@Maximista vagyok: jammelnék is szívesen vmi öreg feka szaxofonossal pl :)

Nlion 2019.02.15. 23:13:49

Köcsög RTL ezeket kell bevágni tényleg

Oh my... 2019.02.15. 23:14:01

@Vérnyusszancska: ekg, ez bennem is felmerült...

Todd Chavez 2019.02.15. 23:14:05

Amugy beszarok (no pun intended) hogy Roli alá komolyan stock finghangokat vágnak...

2019.02.15. 23:14:17

Hat ezek nemRoli kegjobb pilkanati voltak...ez max a Zsotifelekmszerint volt az...

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:14:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: mondjuk pont tegnap néztem fel és már közel sem az a helyzet, mint egy hónapja. Vicces is, hogy így nyeri meg Zsuzsuka véletlenül 70-30-ra

Hétkilenced 2019.02.15. 23:14:34

Bazmeg, ez kritikán aluli. Roliról azt sikerült összeválogatni, ahogy fingik, komolyan? A kurva anyátokat bazmeg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:15:25

Adri is Rolinak szurkol? Milyen érdekes.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:15:40

Roli egy szuperman repüléssel érkezik meg.
Adri rolinak ordít. ÉN megtippeltem kapot pontot? jó tudom nem. Meg az éjjelnappalboxopárja Béla. Tobbieket még azonosítom.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:15:43

@Todd Chavez: ugye? Én is ezen gondolkodtam, hogy ez inkább a zs kategóriás vígjátékok hangja.

pomac 2019.02.15. 23:15:43

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: hátha estére meglesz neki adri :D

2019.02.15. 23:16:12

Adri is rolinak szurkol

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:16:16

A közönség Roli drukker, vajon ez mennyit ér, mivel a fészbúkos csicskák pont otthon verik valami xvideos szarra. De azért szavaztak a félkegyelműre.

Cimili 2019.02.15. 23:16:36

adri is rolinak drukkol? jól láttam? zsu milyen irigy fejjel bámulta, h mennyien drukkcsiznak és éltetik rolit.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:16:37

Mit vagytok úgy oda, Lekvárt meg konkrétan kivágták az évadból azzal hogy sosem vágták be :D

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:16:41

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: írnám, hogy értem ezt mire írtad, de akkor hazudnék. Az viszont igaz, hogy nem is érdekel.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:16:55

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: írnám, hogy értem ezt mire írtad, de akkor hazudnék. Az viszont igaz, hogy nem is érdekel.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:17:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jó, Zsóti egy buta buzi, önmagát akarja igazolni. But why? Na mindegy :D

Angora Cardi 2019.02.15. 23:17:23

zsu látta hogy adri rolinak ordít - konyul is le a szája széle, azaz pofákat vág máris

pomac 2019.02.15. 23:17:29

eddigi tapasztalatok alapján ,akinek a közönség jobban szurkol és ilyen fosh legjobb pillanatokat vágnak be az esik ki...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 23:17:31

@oh.. my.... szép volt Roli...: ez egy show. Kit érdekel, hogy ki mit hazudik?

Cserike amúgy sem szokott.

Meg mit lehet ezen ferditeni? Nincs online.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:17:32

@Hétkilenced: és a királynős héten a leginkább. Csak az marad ki, hogy azt direkt csinálta, annak ellensúlyozására, amikor a szív csapat félpercenként ébresztette őket, hogy vécére akarnak menni

2019.02.15. 23:17:45

@Cherie: 23 eves Zsu egyebkent... mellesleg ki mondta hogy fejezze be a KÖZoktatast? Magyarazhatod ugyis a dolgot, sem lexikalis, sem szorgalmi sem egyeb szempontbol nemvedheto a dolog...

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:17:49

@Maximista vagyok: Semennyit. Renyhénél az ő nevet skandálták szinte csak.
Köcsög blogmotor

2019.02.15. 23:18:07

Roli mennyi támadást viselt el türelemmel.
Zsu féltékeny a közönségre

Nlion 2019.02.15. 23:18:15

Csak az RTL ne vágjon be Roliról rosszakat bazdmeg

Oh my... 2019.02.15. 23:18:49

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ezek Zsótikáék legjobb pillanatai voltak, kétségtelen (ezekre élvezkedhettek a kameracrossban) ;PP

MosóMaca 2019.02.15. 23:19:01

@pomac: így van! Sajnos. De szerintem ezen senki nem lepődik meg...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:19:21

@Vérnyusszancska: tudom, ez a baj :D tudom mi lesz a vége, csak még stuffolom magam. Megyek is cigizni mert felbaszom magam.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:19:32

Azért az se semmi, hogy valaki szerint Zsuzsu vicces.

2019.02.15. 23:19:44

@Maximista vagyok: mondom, o fogja lehuzni legeloszor... “en inteztem el, hogy megforditsuk amszazalekokat..” “jajj de rendes vagy itt van 5 millio”

Angora Cardi 2019.02.15. 23:19:45

kis agresszív picsa hogy beleköt folyamatosan roliba

Angora Cardi 2019.02.15. 23:20:47

bármit vágnak be zsuról, egyetlen mondanának nincs eleje sem veleje

Cherie 2019.02.15. 23:20:57

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: mi az, hogy általad butának vélt ember miért ne szerepelhetne egy műsorban?:)))

2019.02.15. 23:21:08

@Vérnyusszancska: ez nekem az egyik legnagyob wtf

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:21:23

@Maximista vagyok: Én már kitomboltam magam a csodálatos villavendegek öfijén. Az volt a legalja.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:21:30

zsut kifütyülik rendesen

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:21:48

@Vérnyusszancska: persze hogy vicces. te is tudod hogy a humor összeköthető az intelligenciával. na most aki szerint Zsu vicces...

2019.02.15. 23:21:54

Micsoda populista primitiv duma Zsutol...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:22:36

Most nézem, Zsu kurvának öltözött :D

pomac 2019.02.15. 23:22:45

@Nlion: itt már mindegy szerintem mit vágnak be mit nem , ne ezen fog múlni hogy nyer-e ,csak nem kellene alázni ...most sem.,( ha ez lesz a tendencia ha lesz folytatás biztos nem leszek rá kíváncsi)

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:22:50

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: hasonló humorral rendelkezőek, gondolom. Figyi, valaki a fingáson és a gatyába szaráson is tud nevetni.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:22:56

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: öntelt populista primitiv picsa :D humortalan fapina :) ez meg rímel rá

2019.02.15. 23:23:05

Hatalmas Rolit elteto hangzavar

Angora Cardi 2019.02.15. 23:23:07

megint szívvel játszik

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:23:22

Ez a szív mutogatás is bazdmeg, hányok.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:23:31

@Maximista vagyok: Pontosan.
Készül a későbbi munkára?

Cimili 2019.02.15. 23:24:01

amikor zsu azt mondta, h szívvel játszik, simán lehetett hallani, h kifütyülték. :DDDD

Angora Cardi 2019.02.15. 23:24:24

cigi és pisiszünet "fussatok bolondok" hogy ismét Gandalfozzak (holnap Gyűrűk ura 3. rész ki nézi? én is)

Nlion 2019.02.15. 23:24:31

Roli bazdmeg menj vissza geciiii :D

pomac 2019.02.15. 23:24:48

ismerjük már ezt a kis szünetet... ezen ki tudok akadni 7 perc az tényleg kis szünet ,mindig ugyan annyi akkor minek kicsizi mindíg

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:24:53

@Angora Cardi: Ja, miután közölte, hogy az utóbbi időbe visszafogta magát és nem állt annyira bele a vitákba. Érdekes, hogy az öfiben meg ezért ekézte Hunort. Hulye picsa

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:25:28

@Angora Cardi: mert a másik mivel játszik? Vastüdővel? Pacemakerrel?

Cherie 2019.02.15. 23:25:42

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: persze, hogy nem:))

más.. még mindig szupi a neved, időtálló csak már kibővült, ha jöl emlékszem, gratula utólag is!

2019.02.15. 23:26:01

Valaki magyarázza már el mi is az a szív játék. Nem értem

Angora Cardi 2019.02.15. 23:26:09

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:
ugyan nem Paic Robi-i magasságú költemény de szegről végről :

Mama was queen of the mambo
Papa was king of the Congo
Deep down in the jungle
I started bangin' my first bongo
Every monkey like to be
In my place instead of me
'Cause I'm the king of bongo, baby
I'm the king of bongo bong
I went to the big town
Where there is a lot of sound
From the jungle to the city
Looking for a bigger crown
So I play my boogie
For the people of big city
But they don't go crazy
When I'm bangin' in my boogie
I'm the "king of the bongo, king of the bongo bong"
Hear me when I come, baby
King of the bongo, king of the bongo bong
Nobody like to be in my place instead of me
'Cause nobody go crazy when I'm bangin' on my boogie
I'm a king without a crown
Hanging loose in a big town
But I'm the king of bongo, baby
I'm the king of bongo bong

MosóMaca 2019.02.15. 23:26:17

Még szerencse,hogy csak két nap van,ráadásul holnap nem is fogom nézni. Mi lenne a műsor,ha zsizsikes+greg beszélgetéseit kellene nézni. Vagy ahogy mórikálják magukat a kameráknak. Biztosan sokat nevetgélnék,érdekes beszélgetéseket hallhatnánk. Kb mint egy teletabbie mesefilm IQ szinvonala

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:26:36

@Angora Cardi: meg vacsizok, utána cigi, de alig csúszik

Holnap itteni bandatali, ha hazaérek, nézem én is. :)

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:26:36

Srácok, ne tápláljatok semmi reményt, hogy Roli visszamegy. Azért mert a stúdióban többen vannak Roli fanok, nem fog visszamenni sajnos. Nem véletlen nem láttunk még állást.

Kostarika 2019.02.15. 23:26:40

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:
Az az igazság, én úgy gondolom, a Zsura szavazók ezt ismerik, ezért szavaznak rá. Intelligens ember nem.

formatC 2019.02.15. 23:26:48

Zsu kb. a második héten nyerte meg a szériát, mint az egyetlen minimálisan kedvelhető figura a selejtek között.

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:27:21

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: ojjjajjj nagyon is sokmindent lehet ferditeni! A vagasokkal úgy formálják a személyiségünket ahogy akarjak! Így vezetnek meg minket , nézőket. Azért néha kivillan a lóláb. Nézd meg Zsut, milyen ellenszenvesen viselkedik pl most. Hol van az a sírós picsogos naiva, akit mindig csak bántanak? Vagy hirtelen megerősödött, jaaaaa.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:27:30

@Paic Róbert: szívből hazudik, szívből gyűlölködik, szívből szar ember
@Csakazértis én vagyok a királynő: kóborkutyák csontjaival? :D
@Vérnyusszancska: szívből ekéz :) (éljenek a Gyűrűk ura fanok)

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:28:59

Én most érzem első alkalommal azt hogy ha nyer is ma Zsu, a döntőt bukja. Benne van a levegőben :)

2019.02.15. 23:29:03

@formatC: jajj,.,.. kedves ma regisztrslt kommenttars...

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:29:13

@Thats What She Said!: Jól írod. A párbajokon mindig kijön a valódi énjük. Érdekes, hogy míg Roli olyan, amilyennek az öfikben is látni, addig Zsuzsuka extra bunkó.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:29:22

@MosóMaca: azt hallgatnánk még vasárnapig hogy ööööööö ööööööö és önigazolnának és közben szívből gyűlölnék egymást nehogy a másik nyerjen
@Csakazértis én vagyok a királynő: vasárnap ismétlik én akkor IS mindig megnézem :DDD jó talizást majd

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:30:00

@Maximista vagyok: A Hunor féle pumpedex affér miatt nem sok reményt táplálok már.

2019.02.15. 23:30:45

@Angora Cardi: megám...fel oraval a vege elott...annyi eszuk van mint zsunak szivjam ki a vetomagot a foldbol y

Angora Cardi 2019.02.15. 23:31:10

@Maximista vagyok: Roli is megmondta, csak az nyerhet akinek fasz van a lába között.

Cimili 2019.02.15. 23:31:22

@Angora Cardi: "szívből hazudik, szívből gyűlölködik, szívből szar ember" erre max EKG!!

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:32:09

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: szard le, egy újabb idióta. Szeressük.

2019.02.15. 23:32:26

De ha olyan sok a zsu rajongó hol vannak a stúdió-ból?

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:32:26

@Vérnyusszancska: kivancsi vagyok mit alkot még a művésznő

Angora Cardi 2019.02.15. 23:33:14

Greg hazudja hogy első naptól zsuval barik, elénekli a zsuzsu dalt, és hogy hazudikéjjelhazudiknappal, mi még emlékszünk ahogy renivel ekézted sellőkém.

2019.02.15. 23:33:20

@Paic Róbert: nemvolt penz a buszoztatasra, tudod kow budget mar a musor miota retek2..

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:33:20

Na a buzi... Ne aggódj, jó lesz neked az a harmadik hely ;)

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:33:29

@Angora Cardi: az a baj, hogy ebben a baromira félrement metoo világban megnyeretik ezzel a buta picsával, mert idén egy nőnek kell (?) nyerni.

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:33:35

Jaj Istenem.... Greg... ezek ezt a szív Zsuzsu bolondság lofaszdumat mantrazzak hónapok óta?

Angora Cardi 2019.02.15. 23:34:07

@Paic Róbert: már alukálnak vagy mert késő van vagy mert hatott a zaltató

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:34:36

@Paic Róbert: FB-on. És verik a brét youpornon vagy ügyfeleket fogadnak rosszlányokon.

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:34:47

Most mi a helyzet, vege van?

Oh my... 2019.02.15. 23:34:53

@Vérnyusszancska: tudjuk... Roli kint marad, a fogyit tolják vissza, nem kérdés - mi másért ne mutatnának állást? de a Zsizsik buta fancsali - cseppet nem rosszindulatú és irigy - fejét felejtjetetlen élmény látni akkor is.

Todd Chavez 2019.02.15. 23:35:01

Greg szinte biztos, hogy örök harmadik lesz, bárhogy is alakul a ma este.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:35:37

@Cimili: :***
@Vérnyusszancska: én az utsó percig remélek, ha meg visszamegy az agyatlan akkor is nyerhet még HuMor, ha meg nem, akkor sem lesz előrébb a 36 misijével, ugyanilyen hülye alpári öntelt kis pica lesz

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:35:56

@Vérnyusszancska: ezt írtam már a legelején. igaz akkor poénból, azt nézd meg mi lett belőle...

Cimili 2019.02.15. 23:35:56

@MacákékIcukája: még nincs. most hangzottak el a kortársbeszédek.

2019.02.15. 23:36:00

@oh.. my.... szép volt Roli...: jaja... kb olyan mint amikor a bogarevos het volt... ha valaki nem ot isteniti, nem mellette van, akkor kb dogoljon meg...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:36:39

@MacákékIcukája: most még egy egy kisfilm és utána kapjuk a nyertest

Cherie 2019.02.15. 23:36:50

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: azta még egy gratula, remélem megérdemel az aki megnyert magának, nagyon nagy boldogságot Nektek!

Oh my... 2019.02.15. 23:36:54

@Vérnyusszancska: igen, ez nagyon nagy baj, de evvan, a csatprna ezzel tud/akar azonosulni.... legyen nekik.

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:37:00

@Vérnyusszancska: :DD

@Cimili: fszom, deruljon mar ki mi van, nagyon bizonytalannak erzem magam

2019.02.15. 23:37:14

@MosóMaca: ez nem igaz. Oda mindig Zsoltit kapcsoljak be...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:37:20

zsu filmje csupa sírás rívás és főleg renis videok ahol megint a nagysága az áldozat.

MosóMaca 2019.02.15. 23:37:33

@Vérnyusszancska: oké,de miért pont egy ostoba,fájóan buta,hisztis picsával???

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:37:34

@Angora Cardi: irtok legyszi allast vagy valami infot? Koszike <3

2019.02.15. 23:38:19

@MacákékIcukája: nincs...majd a vegen ha akkor egyaltalan megmutatjak, irunk

Oh my... 2019.02.15. 23:38:29

@Vérnyusszancska: fel se fogja fogni... azzal a két kósza agysejtjével?

bElannaTorres 2019.02.15. 23:38:43

@MosóMaca: például azért mert adrit kibasztátok a játékból, mert roli...
Nagyon nehéz itt nőnek nyernie legyen akármilyen, vak aki nem látja

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:38:55

@Angora Cardi: bennem is még pislákol a halovány remény, de egyre kevésbé.
@Maximista vagyok: privátban légyszi a jövő heti lottószámokat kérném

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:39:18

Őszinte, gonosz, ilyen vagyok, olyan vagyok, bla bla bla...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:39:32

zsu megint minden ordítás után tátog mint a partra vetett hal ez de proli szokás bameg röhögök mintha folyamatosan pákk pákk-olna

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:39:36

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: @Cimili: ja ugy ertem, ha lesz. csak mar nem tudok irni, annyira izgulok :D

Cimili 2019.02.15. 23:39:41

ja zsu, te a játék eleje óta ilyen hülye vagy!!

2019.02.15. 23:40:03

@bElannaTorres: adri is eleg hulladek volt..azert mert a tobbihez kepest jobb volt, meg lathatunk erdemesebbet a gyozelemre, aki tortenetesen nem no,...ne csinald mar...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:40:25

@MacákékIcukája: nem volt állás megint sumákolnak

MosóMaca 2019.02.15. 23:40:40

@bElannaTorres: persze! A kettős mérce durván megvan itt is. Ha egy nő ravaszkodik,akkor hazug qrva. Ha egy pasi,akkor f@sza gyerek. Stb,stb Plusz,az ilyen műsorokban nők többen szavaznak. Azok meg mindig rossz indulatúak más nőkkel. Ez van

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:40:45

@MosóMaca: mert ugyan ilyen gyökerek ülnek a szerkesztők brigádjában. Azé

2019.02.15. 23:40:54

@Angora Cardi: pák pákolna...bazmeg, ugy fel szivtam a kolat az orromba hallod...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:41:32

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: csak szemléltettem a halak az akváriumban effektust :DDD szkjuzmi :D

bElannaTorres 2019.02.15. 23:41:42

@MosóMaca: sajnos a pasik is, nem kapjuk vissza azt az elfogultságot amit mi mutatunk feléjük ezekben a játékokban

Angora Cardi 2019.02.15. 23:42:17

mindenki nyugodjon meg egy percre mindjárt kiderül vagy beborul

Angora Cardi 2019.02.15. 23:42:36

renivel az élen megy rolizás jól látom?

2019.02.15. 23:42:36

Exvvsek, reni adri nagyon szurkol Rolinak

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:42:39

Renyhe állva üvölti, hogy hajra Roli???

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:42:45

@Vérnyusszancska: nem volt nehéz kitalálni. Bementél a Lidlbe és ha véletlenül megálltál egy nő mellett az már szexuális zaklatás. Erre a vonatra itthon sokan felültek, a média meglátta hogy eladható. Ennyike. Az már más kérdés hogy én ezen átlátok, köszönhetően a drága édesanyámnak aki nem hülyének nevelt.

Cimili 2019.02.15. 23:42:57

senki nem drukkol zsunak????????? csak roli nevét hallani. renyhe s rollernek drukkol.

2019.02.15. 23:43:18

Na megy vissza a sarga lapos...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:43:19

ancsi lezárta a szavazást

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:43:24

@Cimili: koszi!

@Angora Cardi: persze h sumakolnak. Nem a szavazatszamlalo szofter van rakotve az eredmenyhirdeto tablara, hanem kovacsjozsi felhivja szabopetit aki manualisan bepotyogi a tablaba azt a szamot ami eppen tetszik neki. Ez latszott az igy keszul a vv-videoban

2019.02.15. 23:43:42

Zsotti mar konspiral

Angora Cardi 2019.02.15. 23:44:02

megint az ész vagy a szív duma már anitól is

MosóMaca 2019.02.15. 23:44:06

Szerintem ezt roli is érzi

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:44:13

@Maximista vagyok: ez a baj mindennel a világban, hogy mindent túl kell tolni, mindent ki kell forgatni, ki kell használni. Én tényleg csak azokat sajnálom, akikkel tényleg történt erőszak, de ezek után már mondani sem merik.

Dr.Zé 2019.02.15. 23:44:18

A savazást lezárom , de még a közjegyző ellenőri a semmit.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:44:23

Mondom ha nyer is ma Zsu, Roli rombolt rajta eleget hogy bukjon az idióta :)

Oh my... 2019.02.15. 23:44:34

na Zsóti-közjegyző..... akarom mondani JAVIER! hol vagy? ;)

Angora Cardi 2019.02.15. 23:44:48

@MacákékIcukája: azt pont nem láttam de sajnos így van

no eredmény következik

Oh my... 2019.02.15. 23:45:13

@Maximista vagyok: legalább ennyi legyen meg....

MosóMaca 2019.02.15. 23:45:35

Ne már!!! Ekkora különbség?! Ez gáz

pomac 2019.02.15. 23:45:37

szép volt roller :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 23:45:49

Az eredményhez Weöres Sándor vers:

Majomország

Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten
majomhősök küzdenek,
majomszanatóriumban
sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány
majomábécét tanul,
gaz majom a majombörtönt
rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,
lesz sok majommajonéz,
győzve győz a győzhetetlen
győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály
majomnyelven szónokol
egyiké majommennyország
másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,
pávián, orángután,
mind majomújságot olvas
majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől
zúg a majomreterát,
majombakák menetelnek,
jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot
vágnak majomkatonák,
majomkézben majomfegyver,
a majmoké a világ.

2019.02.15. 23:45:51

Bázzmeeegggggdögölj meg Zsolti meg a homi brigadod....

Angora Cardi 2019.02.15. 23:46:03

60,64-39,36
és zsu megy vissza ahogy tudtuk

viszlát roli szép volt

mézescsók 2019.02.15. 23:46:13

@Angora Cardi: Azért ezek az önbizalom túltengéses fazonok jelentkeznek a villába, mert megváltozott a világ. Zsófika butácska volt, de szerethető. Zsuzsu nem.
És az eredmény........sejtettem és sajnálom!

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:46:15

Nem szeretem ezt mondani, de én megmondtam.

Cimili 2019.02.15. 23:46:24

azt a kurva!!!!! szefos megy vissza.

mandarinos csoki 2019.02.15. 23:46:30

Világ szégyene, hogy ez a nő visszament.

Mók_Ica 2019.02.15. 23:46:30

bassszus...... broáf

formatC 2019.02.15. 23:46:33

Ti itt tudjátok a frankót...csak ott az a sok hülye, aki szemben halad az autópályán

Hétkilenced 2019.02.15. 23:46:34

Istenfaszábamár. Hányok.

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:46:38

Szep volt Roli!

Akkor be is fejezhetjuk ezt a szeriat is

gazo 2019.02.15. 23:46:47

Na szíjjanak gázt

Angora Cardi 2019.02.15. 23:46:47

megy a szép volt roli a stúdióban

2019.02.15. 23:46:54

Gratulalok fogyatekorszag, enm eleg, hogy 3szor megszavaztatok egy kizsakmanyolo beteg kormanyt, meg a kerteveken is a hulyek nyernek...

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:46:58

@Angora Cardi: hat elég gaz h Anikó is ezt a bullshitet nyomja.

Mók_Ica 2019.02.15. 23:47:10

zsóti elcsalta.....

bElannaTorres 2019.02.15. 23:47:12

@Vérnyusszancska: nem ezek után eddig se, meg most se, akik szerint túl van tolva az eégsz nem tudom hol élnek. Nővérem új munkát kell lassan keressen mert ott tesz alá a zaklatója ahol csak tud, és nincsenek jogai.

A bolond vén fasznak nem tetszett hogy vissza lett utasítva, plusz főnök is.
De ha tudsz megoldást hogy tarthatja meg a munkáját is és szabadulhat meg a köcsögtől írd meg, van hangfelvétele is

Oh my... 2019.02.15. 23:47:13

@Angora Cardi: nna, ez van, amikor nem ő a közjegyző... ;)
de jobbulást neki!

MacákékIcukája 2019.02.15. 23:47:16

Gyors bucsuzom mielott ellepik a veresszajuak a forumot, puszi mindenkinek! <3

pomac 2019.02.15. 23:47:39

meglepetés most sem született :), a döntőt már nem is érdemes nézni.. tudjuk mi lesz az eredmény:)

Mók_Ica 2019.02.15. 23:48:02

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: de cuki, hogy lecserélted a képed :))))))))))))))

2019.02.15. 23:48:07

@Thats What She Said!: 3 forintert lepippant barkit ne viccelj...

Angora Cardi 2019.02.15. 23:48:11

@mézescsók: Igen sejtettük innen is borítékolható ismét hogy a szefós kislány nyer, a setét támogatói elintézték neki.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 23:48:12

Na, ez elég egyértelmű volt. Nem tudom, min kell meglepődni.

Angora Cardi 2019.02.15. 23:48:46

@oh.. my.... szép volt Roli...: reggel majd olvassa :)
@MacákékIcukája: igazad van már meg is jelentek beszólogatni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:49:27

Na majd amikor Zsu lesz a Retek arca, mint győztes és előadja ezt a szuper előadást, ami ő szívből és őszintén, akkor majd fogják a fejüket

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:49:45

@formatC: na látod. Csak kimutattad a fogad fehérjét. De azért jó volt az elején pofázni, hogy " De azért véleményem lehet?". Gratulálhattok magatoknak, meg a reteknek, hogy tálcán hozza el a győzelmet. Nem sok dicsőség ezt, de még ezt sem tudjatok méltósággal fogadni. Büszkék lehettek magatokra

Oh my... 2019.02.15. 23:50:05

@MacákékIcukája: puszcsi, én is eltakarodom, nem vagyok kíváncsi a freakshow-ra innen, de a fanjaikra sem, Hunci is totál esélytelen; aratnak az IQ-ban szegények az dén (tavaly is így volt, mondjuk)

2019.02.15. 23:50:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: o lesz a kovetkezo gyozike... kb ugyanaz a “humor” kategoria.

Zabkása 2019.02.15. 23:50:14

neeeeeeee...... bakker, ezt nem hiszem el.
Anikó vele volt a legemberibb így elköszönéskor eddig.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 23:50:31

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: azért, mert nem érted a játékot, arról nem az ország tehet.

Hétkilenced 2019.02.15. 23:51:07

Na, eszembe jutott megint az Idiocracy a fingós bejátszásról. Ott mindenki primitív és az a műsor a tv-ben, amin röhögnek, hogy tökönrúgnak faszikat. Efelé tartunk, csak mondom. Remélem Hunci megnyeri most már. Ezt érdemlik a retardáltakért, nyerjen egy tuja megint.

Sevda 2019.02.15. 23:51:10

...
:(
Zsu mennyire fog vajon megmenni ettől a megrendezett győzelemtől?
Hunor vajon végre megmozdul?
Greg mennyire fog becsókolni Zsunak?
Megannyi kérdés, amire én már nem látom a választ, mert tuti, hogy folytatom az elmúlt 2-3 hét feszített munkatempóját (és amúgy sem érdekel, hogy a kövi pár adást hogy szerkesztik meg úgy, hogy Zsu nyerjen)

Kostarika 2019.02.15. 23:51:18

Gratulálok a Süsü féle szefós szavazóknak. Sötétség a köbön.

MosóMaca 2019.02.15. 23:51:23

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem vagyunk meglepődve! Egy olyan csatornán,ahol győzike műsorvezető lehet,nem csodálkozunk,hogy a debilség,pusztító ostobaság a szerethető.

tvbuzi 2019.02.15. 23:51:24

Döntőt leszarom. Találkozunk a VV10 vagy mittomén mi kommenteknél. Adios

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:51:26

Hajrá Hunor :) Ja és hogy szalonképes legyek, a kurva anyádat Zsu ;)

Oh my... 2019.02.15. 23:51:36

@Thats What She Said!: most mit nyomjon? amit a fülére mondanak, azt tudja csak....

2019.02.15. 23:51:42

Jajj meg most is a martirkodas..mindenki bandsa szegeny kislanyt beleokadok a fulembe..

Cimili 2019.02.15. 23:51:45

na akkor nyerje meg huncipunci a 36 millát.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:51:51

@bElannaTorres: már hogyan tudnék megoldást? Hagyja ott a munkahelyét, jobb érre sajnos nincs.

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:52:33

De várjál a Staro is mond valamit, ezt figyeld: Zsu szavazók, baszódjatok meg!

ohgodohman 2019.02.15. 23:53:06

well, shit. akko hajra hunor!

Thats What She Said! 2019.02.15. 23:53:12

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nem tartottam Anikót sokra sosem... sokat fejlődött, de ennél jobb nem lesz. És okosabb sem.

MosóMaca 2019.02.15. 23:53:18

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem érti a játékot???? Az megvan,hogy egy taktikai,stratégiai játékban egy olyat favorizálsz,aki szerint a taktika,gondolkodás az szitokszó?! Aki lakni ment be,nem játszani?! Jesszus.....

KnitKat 2019.02.15. 23:53:30

:((
hunor sem a szívem csücske, de remélem ez a két csupaszív szerencsétlen szépen pofára esik vasárnap.

formatC 2019.02.15. 23:53:31

@Vérnyusszancska: nem veszed ezt egy picit túl komolyan? Nem írtam, hogy szavazok rá v kedvelem. Azt írtam, h a 2. héten lehetett tudni.

Cherie 2019.02.15. 23:53:45

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: menekülj Dotty :)))

bElannaTorres 2019.02.15. 23:53:56

@Vérnyusszancska: sajnos három gyerekét egyedül nevelő anya. De most már nézelődik hova tudna menni, nagyon sajnálom tényleg, mert nagyon durva egy napja

Oh my... 2019.02.15. 23:54:04

@Maximista vagyok: EKG!! innen már nincs mit nézni, papírforma az egész: a pondró elsőnek elhullik, és a földbuta gyökkettő szépen behúzza a fődíjat ugyanezzel az aránnyal kb, mint most.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:54:05

@Angora Cardi: és persze döbbenten állnak azelőtt, hogy innen elhajtják őket a büdös fenébe ezzel a stílussal. De hát csak csinálják, ezzel csak bebizonyítják azt, hogy miért zsizsikeshez húz a szívük.

Todd Chavez 2019.02.15. 23:54:20

Hajrá Hunyor! Greg menjél haza 5%-kal, gyökér!

2019.02.15. 23:54:55

Na gyerekek, lehet benezek meg vasarnap, de talakozunk a vv10 alatt...nem tudnam vegignezni...tudjatok...bar ahol a milliardokat elcsalo gyozike family musorvezeto ott tudjatok.... legkozelebb rakja be a volt pasija anikot egyedul a vellaba es nyeresse meg vele, ennel mar nem lehet atlatszobb...

Dr.Zé 2019.02.15. 23:54:58

Akkor gratula a győztesnek. Aki ezt a csörtét nyeri azé a piz is - ez is eldőlt. A többi már csak formalitás.

Cherie 2019.02.15. 23:54:58

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nektek mindenkit le kell hülyézni? Költői a kérdés...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:55:19

Hát ezzel az eredménnyel nem tudok mit kezdeni, pedig tudtam hogy ez lesz. Nekem máshova kellett volna születnem :D

Angora Cardi 2019.02.15. 23:55:32

@Thats What She Said!: ő is csak bekefélte magát a tutiba

2019.02.15. 23:55:42

@Cherie: csak aki az bocsi. “Nektk”

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:56:18

@Mók_Ica: akkor kihányok a teraszra. :)

Gyere cigizni. :)

Dauda András 2019.02.15. 23:56:37

Na akkor repüljön a Sellő meg a Kopó!

Mók_Ica 2019.02.15. 23:56:40

@Angora Cardi: ezért még furább..... túlnyomó többségben voltak...... máskor ez összhangban van az eredménnyel..... ha már ennyire női győztest akartak, akkor legalább ne ilyen szefóst nyomtak volna ennyire

2019.02.15. 23:56:58

@bElannaTorres: ki a harom gyereketnnevelo anya stb?

Angora Cardi 2019.02.15. 23:57:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: szevasz addig is
@Vérnyusszancska: áh szóra sem érdemes hidd el :) két forintot sem ér ahogy mondani szokás

Cherie 2019.02.15. 23:57:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: segítek 1. költői kérdés=nem várnak rá választ 2. nem te határozod meg ki a hülye
Szívesen.

Vérnyusszancska 2019.02.15. 23:57:35

@formatC: komolyan? Miután te szólogatsz be? Aham, mesélj még
@bElannaTorres: Sajnálom. Szerencsére most masszív munkaerőhiány van, nem könnyű így sem a munkahely váltás, de könnyebb mint pár éve volt

2019.02.15. 23:57:35

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: remelem ezt a tukornek mondtad.... nevessuk el a dolgot

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 23:58:30

@tvbuzi: azért nézz be, csak találunk olyan helyet, ahol kívárjuk a vv10-et. Holnap jössz?

2019.02.15. 23:58:42

@Mók_Ica: igen, azt nem ertem, hogy akkor miert nem adrival nyerettek meg...mondom nekem ilyen gyozike noi utod kineveles szaga van...

Dauda András 2019.02.15. 23:58:46

@Thats What She Said!: Mint ahogy Lilut, Szabó Zsófit meg Liptayt sem tartottam túl sokra sosem...

Maximista vagyok 2019.02.15. 23:58:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: jövök én is. Meg most volt olyan gondolatom hogy HV-zni fogom a GoT-t, hátha marad a banda gerince.

Nlion 2019.02.15. 23:58:57

Jó kis elcsalás volt ez az egész. Remélem az RTL ad munkát majd Rolinak

Angora Cardi 2019.02.15. 23:59:24

@Mók_Ica: áh kamu volt az egész szavazás és az évad is, de mondd mit fognak szefóssal nyerni? Semmit. Alapozni nem lehet rá, max kap egy éjjelnappalos szerepet amíg ráunnak. Pénzből lesz műcsöcs, albérlet és fut a modellkarrier után aztán a pénz elfogy a szefós okosabb nem lesz és elengedik a kezét.

Oh my... 2019.02.15. 23:59:27

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: én max a holnapi öfit nézem még meg, talán, mert abban még benne lesz Roli, de a döntőt telibe sza.... khmm, nem érdekel; lejátszott meccs, érdektelen számomra, a két agyatlan nem érdekel, sajnos Hunci sem, mert úgysem nyerhet, és.... szárnysegédnek nem szurkizok sskk, amúgy sem...

bElannaTorres 2019.02.15. 23:59:35

@Vérnyusszancska: meglátjuk, kisbabával mindig nehéz :(
Legszívesebben megveretném azt a faszt, ha már törvényes út nincs :( na mindegy, szerencsére ő nagyon szociális és megoldja így is

formatC 2019.02.15. 23:59:45

@Vérnyusszancska: esetleg idéznéd a beszólásomat, te autópályaszakértő?

2019.02.15. 23:59:49

@Cherie: en is segitenek neked, de rajtad mar nem lehet jujj szemelyeskedtem

Nlion 2019.02.16. 00:00:14

Roli remélem majd fog livezni

Hétkilenced 2019.02.16. 00:00:18

@Maximista vagyok: kicsit olyan most, mikor tudtad, hogy meg fogsz bukni a vizsgán, de azért reménykedtél a csodában. És nem jött be. Azért én ráteszem a szavazatom Huncira majd, hátha nem csalják el, és hátha utálják elegen a művésznőt. Greg meg nem tényező.

MosóMaca 2019.02.16. 00:00:31

Remélem almafasz lesz és két értelmes mondatot sem beszélnek ma sem

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:00:48

@bElannaTorres: nagyon gáz, sajnálom. :(
Szintén Lesz? Azért itt van lehetőség, de három gyerekkel nehéz, pláne egymaga. Sok sikert neki

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 00:00:52

@MosóMaca: az megvan l, hogy ez az RTL játéka és az lesz, amit ő akar?

Nem favorizalok senkit. Nem is kell. Konkrétan egyértelmű volt, hogy ki fog visszamenni.

2019.02.16. 00:00:56

@Angora Cardi: modellkarrier basszameg... ennyire nem lehet valaki szefos hallod. Kézmodell, mint joey?

Oh my... 2019.02.16. 00:01:26

@Mók_Ica: ez a szintjük mókim, erre van igényük...

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:01:38

@Hétkilenced: dettó, Hunort fogom támogatni.

MosóMaca 2019.02.16. 00:01:41

Kitermelik szépen kiszel tüncike utódját. Ugyanaz a szinvonal

Cherie 2019.02.16. 00:02:00

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: te nem tud még magadon se, sajna

Angora Cardi 2019.02.16. 00:02:02

@sogeking: kiesett :D
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: arcmodell akar ez de nem lesz ebből lófasz sem

Mók_Ica 2019.02.16. 00:02:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: igen, adri is jobb lett volna, bár ő sem volt a szívem csücske..... remélem nem kell zsut néznünk sehol... vagy menjen az énb-be, azt úgysem nézem..... :((((

most már hajrá hunyor!!!

Ms. Belcher 2019.02.16. 00:02:28

A választásaink minősítenek minket...
Szerencsére Magyarország jobban teljesít... Végre lesz női győztes is

2019.02.16. 00:02:34

@MosóMaca: na hallod, ennel nagyobb hasonlosag nem letezik. Nem tudtam miert olyan ismeros ez a fajta sotetseg

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:02:44

@Angora Cardi: Zsunak a legjobb lett volna hosszú távon, ha most kiesik.
Mehetett volna az ÉNB-be, ami hosszabb táv. Így, ha nyer, ide-oda hívják, de a viselkedése miatt hamar kifújt és akkor már késő lesz .

Angora Cardi 2019.02.16. 00:02:52

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: bírod még az egész estés "nektek" és "ezek"-et? csak kérdezem

sogeking 2019.02.16. 00:03:37

@Angora Cardi: ja, láttam :) de akkor is hajrá

2019.02.16. 00:03:42

@Cherie: “neked van nagyon vicces fogyaték” Borat Sagdijev

Angora Cardi 2019.02.16. 00:03:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: á ez hamar kifúj nem lesz ebből semmi nemhogy celeb majd meglátod használhatatlan az életre

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:03:48

Dikk, Hunor elérzékenyült :D az igen.

Oh my... 2019.02.16. 00:04:14

Hunor sírt.... Roli meg még most is építi.... SZÉP VOLT ROLI!!!

Dr.Zé 2019.02.16. 00:04:31

Hát (ezzel nem kezdünk mondatot) - ilyen a világ és kell a fegyver.

2019.02.16. 00:04:40

@Angora Cardi: homloklebeny nélkul nem szoktak modelleket alkalmazni, bar a 21 szazadban olyan allasok is lesznek amik eddig nem voltak. Grimaszmodell...

Mók_Ica 2019.02.16. 00:04:40

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: köszi, jól vagyok. hogy-hogy csak most jöttetek? láttam kroki is volt itt.....

2019.02.16. 00:04:49

Ennel még renyhe is jobban megérdemelte volna. Ő legalább kreatív volt. Amúgy én ginu vagy adri párti voltam ha mar nő

Angora Cardi 2019.02.16. 00:05:02

@Thats What She Said!: ennyike annyika semmike vagy hogy kell mondani

MosóMaca 2019.02.16. 00:05:47

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: töl ugyanaz a nő! El van szállva magától,nulla önkritika és annyira ostoba,hogy nem veszi észre,hogy nem rajonganak érte,hanem szórakoznak a szánalmasságán. Zsuzsuka ugyanez lesz.

J.R. Ewing 2019.02.16. 00:06:15

Büdösgyökér dudaorrú nem is érti mi történt vele.
Van egy Tik-Tak-od ? Mert ez az én tak-tik-ám.

Mók_Ica 2019.02.16. 00:06:33

most ez komoly???? miért kell győző f@szkodásait néznünk???????????????????

Vérnyusszancska 2019.02.16. 00:06:50

@bElannaTorres: Más tényleg nincs. Sajnálom, hogy így járt, de ilyen esetben lépni kell. És búcsúzóul rendőrség.
@formatC:
"FORMATC 2019.02.15. 23:26:48
Zsu kb. a második héten nyerte meg a szériát, mint az egyetlen minimálisan kedvelhető figura a selejtek között."

"CLEVELAND55 HAJRÁ ROLI 2019.02.15. 23:29:03
@formatC: jajj,.,.. kedves ma regisztrslt kommenttars...

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:06:54

@oh.. my.... szép volt Roli...: Van még betyárbecsület, bár egy Zsu a betyár szónál szerintem a hűtőre asszociálna.

2019.02.16. 00:06:59

Na menjunk alduni gyerekek...”.kva orszag bszameg”

Angora Cardi 2019.02.16. 00:07:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: fél év múlva megy vissza pincérkedni

Oh my... 2019.02.16. 00:07:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: hagyd rá, kérlek... ;)) viszont jut eszembe, nem te emlegetted korábban a frenológiát?

sogeking 2019.02.16. 00:07:02

@Angora Cardi: kicsit elszállt az utsó héten, de nem ezen múlt :(

2019.02.16. 00:07:44

Na Roli is elmondja Zsurol...

Mók_Ica 2019.02.16. 00:07:46

roli milyen jókat mond :))))

Oh my... 2019.02.16. 00:07:51

mondd ki Roli: A KÉRDÉST SE ÉRTI!!!

Thats What She Said! 2019.02.16. 00:08:12

@Angora Cardi: pont így. Jól megfogalmaztad, kb ez a lényege az egész műsornak is

mindenévfoglalt 2019.02.16. 00:08:22

Nagyon naiv vagyok ezek szerint, mert én tényleg hittem, hogy Zsu trappol ma haza.
Az elmúlt 100 napban többször gondolkoztam azon, hogy mit látnak az emberek eben a nőben. Mit szeretnek, mi a szimpatikus benne, próbáltam megérteni.
De nem tudtam sosem rájönni. Most már azt hiszem jobb is, ha nem tudom, mert akkor lenne baj, ha meg tudnám érteni...
Toltam Hunorra szavazatot, de képtelen vagyok már nézni ezt a szefós nőt.
Ha megnyeri ez a hisztikirálynő, ugyan nem örömmel, de nem is csodálkozva fogom olvasni a bulvárhírekben, hogy BBÉvi vagy Fanni sorsára jutott-e. Na, persze, ha olvasnék bulvárt.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:08:27

@sogeking: előfordul a legjobbal is... nem itt lett ez eldöntve tudjuk, rég lejátszott meccs

Mók_Ica 2019.02.16. 00:08:34

óóóó....éva most bejátsza roller és dina beszélgetését......

Vérnyusszancska 2019.02.16. 00:08:49

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Basszus, én meg kilőttem a tv-t, mondván ezt a retardált győzőt nem nézem. Holnap visszanézem a BV-t akkor.

2019.02.16. 00:09:13

@oh.. my.... szép volt Roli...: nem en emlegettem, mert nem ismertem a szot, de a homlokos hozzaszolasomra irta valaki

2019.02.16. 00:10:30

@J.R. Ewing: jaja en sem ertem zsu miert nem erti

Vérnyusszancska 2019.02.16. 00:10:40

@mindenévfoglalt: Ugyan azt tudom neked is mondani, mint 2 napja Apumnak mondtam. Mit vársz egy olyan ország lakosaitól, ahol egy olyan 80+-os vénembert gyűlölnek szívből, akiről konkrétan semmit sem tudnak. Ha ezeknek azt mondanák, hogy Hókuszpókot kell utálni, mert az egy nagyon gonosz ember és a magyar népet jött eltiporni, akkor azt utálnák. Fel se merülne bennük, hogy fiktív személyről van benne szó. :)

bElannaTorres 2019.02.16. 00:11:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: köszi :) neki a legkisebb még baba, picike, hátha sikerül váltania, addig is ügyesen megoldja, nem is tudom honnan veszi az erőt, de az az egy szerencse tényleg hogy most több lehetőség van.

Játékkal kapcsolatban, nem mindig az lesz képernyőn aki nyer, lehet rolit hívják majd, még hunor aki meg is nyerheti ő is kaphat állást, minden adottsága megvan hozzá. zsunak nincs

Cherie 2019.02.16. 00:11:51

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: te döntód el ki a fogyatékos, jah nem:))))

Dr.Zé 2019.02.16. 00:11:52

Nem bánom én csak a pacsirta szólaljon meg . Az ÉNB-t meg nézze akinek jutott kapanyél.

Egyet azért szögezzünk le, a legszebb arcú nyert , én most már belé is szerettem.

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:12:04

@mindenévfoglalt: erről kurva sokat lehetne beszélni. Persze trash reality, de ha egy társadalom egy Zsu félét hoz ki győztesnek ott nagy a baj. Nagyon nagy.

sogeking 2019.02.16. 00:12:08

@Angora Cardi: én még nem játszottam le, de Roli áll nyerésre

2019.02.16. 00:12:22

Hat gyerekek...aki teheti lepjen le kulfoldre...a selejt meg tartsa el egymast. Ma ebben az orszagban egy apolo 20 evnyi fizeteset odaadjak egy felfogyatekos 10 osztalyos kislanynak, aki egy csokit nem tud megtorni. Jobban teljesit...az utolso kapcsolja le a lampat...

Mók_Ica 2019.02.16. 00:12:43

@Vérnyusszancska: gyűlöljük a pirézeket :)))))

Oh my... 2019.02.16. 00:13:05

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: huhh, akkor csak benne voltál, ugye, a témában? én tanultam a grafológia mellett, és nagyon nagy találati aránya van, csak megerősíteni akartam, mert akkor elsüllyedt a téma a sokszáz komment mellett... ;)

2019.02.16. 00:13:06

Melegporno, prostitucio, sarga lap mind jo pont ahhoz, hogy “tobbre vigye” valaki mint egy normalis ember

Vérnyusszancska 2019.02.16. 00:14:00

@Mók_Ica: :D :D
@Angora Cardi: Mondjuk CSAKAZÉRTIS ÉN VAGYOK A KIRÁLYNŐ, hogy Huncit már kezdik lejáratni. Nem tudom, hogy azt bírná-e a gyomrom. A szavazatom már leadtam rá, nem mintha bármit is számítana. :/

Thats What She Said! 2019.02.16. 00:14:21

Sajnos a jó karakterek kiraktak egymást a játékból. Maradt a két szívvel játszó joindulat és szeretet nagykövete, meg Hunci. Jobb híján hajrá Hunor!!

Angora Cardi 2019.02.16. 00:14:25

@sogeking: az tökjó akkor a saját kis valóságodban még akár te is nyerheted a szériát :D

2019.02.16. 00:14:30

@Cherie: nem en dontom el, nincs ra szukseg, mert latszik...

MosóMaca 2019.02.16. 00:15:16

Ezek szerint zsu már bölcsis korában vv-t nézett?! Nagyon ott van lexikálisa.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:15:24

Zsu-Hunor beszélgetés: Zsu fejből tudja az összes nyertest széria szerint. Készült nagyon erre a játékra.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:15:25

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jó de mit nyer egy szaros valóságsót, pénzt amit elbasz, se észt se értelmet nem kap vele, percemberek

formatC 2019.02.16. 00:15:56

@Vérnyusszancska: nyuszika,azzal indítottál, h "pofázom", itt belőtted a saját szintedet. Pont ennyire számít a véleményed ettől fogva. Van egy szint, ami alá nem érdemes menni.

sogeking 2019.02.16. 00:16:29

@Angora Cardi: igen, hacsak meg nem dobom magamat, és kizárnak

2019.02.16. 00:16:41

@oh.. my.... szép volt Roli...: nagyon nagy talalati aranya van a fejszerkezet elemzesnek...50+ev tapasztalatat irtam le

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:16:54

@MosóMaca: melyik kretén szülő engedi nézni a VV-t a bölcsis gyerekével? Lol bazdmeg.

Oh my... 2019.02.16. 00:17:22

@Vérnyusszancska: +100000 és EKG minden mennyiségben... nagyon igaz.

Kostarika 2019.02.16. 00:17:35

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:
Ne vegyél róla tudomást. Egy karakterre sem kell méltatni. Felesleges és méltatlan hozzád.

MosóMaca 2019.02.16. 00:17:40

@Maximista vagyok: az,aki olyan gyereket nevel,mint zsu! Vagy renyhe

sogeking 2019.02.16. 00:17:56

@Cherie: gyere velem, én se megyek sehova

2019.02.16. 00:18:22

@formatC: akkor ne reagalj ra. Itt vagytok 3-an nyugodtan beszelhettek privatban vagy mas forumon is ha nem tetszik a “foleny”

Angora Cardi 2019.02.16. 00:18:50

baukó sem tudja a siratni és ríkatni közötti különbséget

Oh my... 2019.02.16. 00:18:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: jaj neeem, ő szívbű játszik és nem szinésznő... sskk

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:19:37

@formatC: hagyd a nyuszit, írjad nekem te fos :) én bírom, meg van rá időm. hadard, gyerünk.

sogeking 2019.02.16. 00:19:52

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: rendben, én meg szavazok rád, meg be is állok mögéd

2019.02.16. 00:20:17

Zsu fejbol tudja az osszes nyertest(az elso szeria alatt zsu kb 6 eves volt) ő nem taktikus, o csak szivvel jatszik..jujjujj

Oh my... 2019.02.16. 00:20:22

@Maximista vagyok: a zsizsikes szülei, pl... az eredmény látható.

Thats What She Said! 2019.02.16. 00:20:28

Tessék hülyék! Most itt a képernyőn a gonosz taktikazos Roli, aki “ellenpolusa” a csupa szív Zsuzsunak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:20:36

@Maximista vagyok: nem élőben nézte. Tuti, hogy visszanézte mindet, hogy felépítse a karakterét.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:20:42

@sogeking: szemöldökcsipeszt dugd el, vagy keverd el vagy hazudd azt hogy elvették de meg ne dobd magad mert még a nyereményre is esélyes vagy így a top 1-ben

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:22:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt tudjuk sokan, de nem elegen. sok a vak. bár ezt már megszokhattuk.

2019.02.16. 00:22:10

“Eleg meleg pillanat” by Roli. Hatalmas

Angora Cardi 2019.02.16. 00:22:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: @Csakazértis én vagyok a királynő: nap közben írták, ofője nyilatkozott hogy mindig is színésznő akart lenni a VV-ben szóval..

Oh my... 2019.02.16. 00:22:45

@Thats What She Said!: hádde ő a soros... zsizsikes meg az örök szabadságharcos, akinek csupa küzdelem az életee - kint is, bent is.

2019.02.16. 00:23:33

@oh.. my.... szép volt Roli...: igen dobbenetes a hasonlosag... mindig harcolni kell barki ellen...

formatC 2019.02.16. 00:23:40

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: legutóbb ez még egy nyilvános véleményfórum volt, ahol a másik fikázása nélkül lehetett kommentelgetni. A fölény pedig számomra nem a tömeget jelenti (itt sem).

sogeking 2019.02.16. 00:23:58

@Angora Cardi: igen, amúgy is össze akarom növeszteni középen :):):)
Roli azért csinált nekik ehetetlen hambit búcsú képpen

2019.02.16. 00:24:04

Na megyek gyerekek, sziasztok eljen az antiiq

Oh my... 2019.02.16. 00:24:34

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: igen, a terheltség anyai ágról eredeztethető, szembetűnően...

Cimili 2019.02.16. 00:25:22

Jó voltál roli!!!!!!!!! te voltál az egyetlen aki megérdemelte, de elcsalták tőled a nyereményt.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 00:25:38

@sogeking: jelemet is rád fogom rakni. Bocsi, de azért szerivan.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:25:38

Nah léptem, volt ma minden, fegyencüldözés lövöldözés kutyapisi - viszlát roland.
Vasárnapig mit fog ez a 3 szerencsétlent bent unatkozni?

mézescsók 2019.02.16. 00:26:02

@Angora Cardi:Most nem keresem vissza a legutolsó nekem írt hozzászólásodat (mennyire manipulálnak bennünketí), de azért ez a dolog - mármint a manipuláció - nagyon kétélű. Van, akit azért kedvelnek meg, mások pedig utálják meg, mert túl sokat látnak belőle.
És Zsuzsut aztán adagolták ezerrel, aminek azért volt alapja, bármennyire is nem szimpatikus nekem. Szép arcú (a megjelenés bizony az első benyomásoknál nagyon számít), tud játszani az arcával, jól előadja a naívát, a tapasztalatlan vidéki lánykát, akinek meglepetést okoz a fürdőlepedő pont annyira, mint a tábla csoki, ha kell a bevállalós ribancot (táncverseny) is hozza, tehát műsort lehet belőle/vele csinálni. Ez annak a közönségnek, akik szavaznak, elég is.
Az egy más dolog, hogy nekem lehet, szimpatikusabb lett volna, ha kevesebbet kapok belőle.
Jó éjszakát! Szia!

Angora Cardi 2019.02.16. 00:26:47

@sogeking: Frida Kahlos leszel :D Fridi Kahlos inkább
Igen a búcsúvacsi jó volt remélem fosnak tőle vasárnapig :/

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 00:27:03

@Cimili: ciculi, annyi éve itt vagy, pont neked kellene érteni, hogy nem úgy megy, hogy ki érdemli meg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:27:22

@bElannaTorres: mindig az a legerősebb, akinek a legtöbb vesztenivalója van. Magából, meg a gyerekekből van ereje. :)
Sok sikert neki. :)
Ha itt keresne kis kerületünkben, szólj. :)

Cherie 2019.02.16. 00:28:48

@sogeking: szeva!, mint egy érettségi tali:)))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 00:29:21

@sogeking: a zöldet.

A lila védettség nálam van, hogy jeleltél meg?

Oh my... 2019.02.16. 00:30:11

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: persze, mert önmagában tátongó üresség az ember (mindkettő), csakis valami ellenében képes magát definiálni;, hogy aztán az valami kreált bullshit, az nem probléma, se neki, sem az egybites fanjainak; etikai érzék zéró, itt s, ott is...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 00:30:29

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: lehet, hogy regebben vagyok itt, mint te. Csak éppen én nem akarom megmondani mindenkinek, hogy ki a hülye, kisebbség, és inkább ne legyen itt, stb.

sogeking 2019.02.16. 00:30:35

@Angora Cardi: igen, amúgy is, nem vicc :)

Kostarika 2019.02.16. 00:30:45

Szomorúan fekszem le ma.
Nem azért mert Zsu olyan amilyen. Azért mert ezt a butaságot, önzőséget, kétszínűséget ennyien támogatják. Nyilván hasonló a hasonlóval elv alapján.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:30:47

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ne etesd :) gudnajt
@mézescsók: Egyetértek ismét, csak az EKG-kat tudom ma osztani (ma is). Vannak akiknek ez jön be, vannak akiknek nem. Nekem sem. Alekosz nem zavart sőt szórakoztatott. Zsu már nem szórakoztat. Akit igen, az kap belőle töményen. Nem lesz az életben semmi ebből a kislányból, percember, kis pár hetes szenzáció. Nem lesz belőle paszuly sem ahogy mondani szokás. Jó éjt és jó hogy jöttél, szia.

Cimili 2019.02.16. 00:31:59

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: tudom, de mindig reménykedek benne, h egyszer végre olyan nyer, aki megérdemli.

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:32:02

Na várjunk. Most akkor már Zsu szép is? Menjetek a faszomba :D beszarás!

Thats What She Said! 2019.02.16. 00:32:40

Jó ejt! Roli, szep játék volt! GG!!! És sok sikert kívánok a továbbiakban, ha olvasod ...:)

formatC 2019.02.16. 00:32:41

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: de, tudom ételmezni. Nagyszerűen érzem magam kisebbségben is. Nem a meleg fogadtatás érdekel, hanem az érvek ütköztetése, amit buborékkörnyezetben nem találhatok meg. Nem trollkodom, csak nem egyezik a véleményünk. Mellesleg értékelem az emberi stílusodat.☺

sogeking 2019.02.16. 00:32:51

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: a lilát levettem, szavazatot elvettem, csipeszt eldugtam :)

@Cherie: az nagyon gáz

Angora Cardi 2019.02.16. 00:34:21

@sogeking: wow vagy mondjam LOL?
@Kostarika: így így de vasárnap gyere azért

Cherie 2019.02.16. 00:34:58

@sogeking: dehogy, ez a jófajta, amikor a régi banda összejön, a farkasos haverod is megvan?

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 00:36:36

@Cimili: nem fog, arról kevésbé beszélnek, kevésbé érdekes. Itt most mindenki háborog, az RTL elerte a célját.

sogeking 2019.02.16. 00:37:26

@Cherie: az utóbbi 104 napban kb. egyszer láttam
@Angora Cardi: attól függ, jóba akarsz -e lenni velem :)

Oh my... 2019.02.16. 00:38:13

@Maximista vagyok: vicc; az az ostoba tufa fej..... meg az az "értelmes" tekintet, és "szép, arányos" testalkat... Lackó-lekvárunk tökéletesen leírta, márpedig ő közvetlen közelről "csodálhatta"... xDD

Cherie 2019.02.16. 00:38:42

@sogeking: hátha előjön... bár a nevére már nem emlékszem... nos..:))

mobilos perpetuum 2019.02.16. 00:40:01

@formatC: Ezek értelmiségnek hiszik magukat. Közben nem tudják elviselni, hogy valaki a sunyi, aljas, beképzelt alakokat nem szereti.
Tegnap előtt: Attila K. hivatalos oldala:
Roland sokszor hangoztatja magáról, hogy Ő az észt képviseli, Ő a legokosabb, Ő a legjobb taktikus. Én meg nem értem soha, hogy mire érti, mert én magam nem éreztem soha, hogy bármiben úgy teljesített volna, hogy saját magát megkoronázza ezekkel a jelzőkkel. Kíváncsi voltam, ti mit gondoltok erről. Hiszen saját magunkat szerintem nem koronázhatjuk meg, az ilyen koronát csakis a közvélemény teheti rá bárkire is.
ITT VV Attilát is lehülyéznék. Mert más a véleménye.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:40:36

@sogeking: Olyan információ birtokában vagyok ami miatt te akarsz majd jóba lenni velem :DDD

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:40:44

@oh.. my.... szép volt Roli...: Nem igazán tudom felfogni a Zsu imádatot. Nekem nagyon idegen az egész, de biztos én vagyok szarul bekötve.

Oh my... 2019.02.16. 00:43:02

@Kostarika: nyilván... simili similis gaudet; ez a konklúzióm mára, és az eltelt száz-akárhány napra.... köszi Zsótika, köszi retekklub (és Gábor!). szarok vagytok.

Vérnyusszancska 2019.02.16. 00:43:28

@formatC: Vicces, hogy mikor már nem tudsz mit mondani, közlöd, hogy a véleményem ettől fogva ennyit ér. Jól csinálod, ne hagyd abba. :D

bElannaTorres 2019.02.16. 00:43:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: köszi :)))
Neki ez a kerület messze lenne már , de jó kerület ez bármit mondjanak, szopófantom ide vagy oda. Mindig röhögök mikor beszorult egy kamion kőbánya felsőn a vasúti felüljáró alá, hihetetlen hogy minden évben van egy ilyen.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:43:45

@Maximista vagyok: el is kezdődött az "ezek"-ezés ismét :D

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:44:17

@mobilos perpetuum: ezt a fost még hány bejegyzés alá akarod odakúrni te fasz? te komolyan elmebeteg vagy. messze a legidiótább kommentelő vagy.

sogeking 2019.02.16. 00:44:42

@Angora Cardi: nálad van a burger ellenmérge? mindig is tudtam ám, hogy igazából szimpatikus vagy

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: én is kihívlak egy fóliás hernyó kúszásra

Angora Cardi 2019.02.16. 00:45:52

@sogeking: sőt még a kfc-s csirkeszárny titkos összetevője is

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:46:22

@Angora Cardi: el bizony, de most kezd annyira felbaszni hogy megyek kutyába, abban viszont nem lesz köszönet.

Angora Cardi 2019.02.16. 00:47:32

@Maximista vagyok: hajrá maxi, kár hogy javi alszik már

sogeking 2019.02.16. 00:47:36

@Angora Cardi: azt én is tudom, először leejtik a földre :):):):):)

Angora Cardi 2019.02.16. 00:48:29

@sogeking: bakker azt hittem ezt csak én tudom :P

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:48:48

@mobilos perpetuum: kedves vagy :) de ha már ennyire emberkedsz, kérnék egy címet és időpontot ugyanis édesanyám már nincs velünk. most belenyúltál te szar. legyen faszod, várom a privátot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:49:21

@bElannaTorres: szopófantom a védjegyünk. ;) Címer is kéne. :D
Szeretem Újhegyet. :)

Oh my... 2019.02.16. 00:49:45

@Maximista vagyok: persze... ahogy én is; sajnos az emberi ostobaság a végletekig taszit, főként ha okoskodással társul, meg rosszindulattal, irigységgel, ezek a legalja szint nálam; de ez legyen az én bajom... (megbirkózom vele amúgy, mert a real life-ban az ilyeneket simán kizárom az életterünkből) ;)

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:49:47

@mobilos perpetuum: mondom köcsög, időpont, helyszín, vállald te szardarab.

sogeking 2019.02.16. 00:49:52

@Angora Cardi: ha mondsz egy titkot, én is kitalálok valamit neked

Jani22 2019.02.16. 00:50:13

@Paic Róbert: Ez az in direkt bizonyítás, hogy az RTL semleges. :D

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:50:49

@mobilos perpetuum: ebből nem fogsz kihátrálni te aljas geciláda.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:51:12

@sogeking: de csakis állal lehet előrehaladni. :D Vagy gurulászással. :D Csizmácskák kikandikáljanak ám. :)
Jöhetek drukkolni?

bElannaTorres 2019.02.16. 00:51:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: legjobb mikor leesik a hó, nekünk csak pár percre van a szánkózás és a pláza is :D mikor mi kell :)

Angora Cardi 2019.02.16. 00:51:46

@sogeking: Lesz Kedvencek Temetője de csak 2-kor és van egy titkos receptem hogy ne aludjak el addig - most te jössz

mobilos perpetuum 2019.02.16. 00:52:09

@Maximista vagyok: Birkuci, te faszoztál, és nem kértem a szaros címedet a Hős utcából. Verekedni akarsz, az ostoba fejed a falba. Vagy az aluljáró falába, ahol laksz, leszarom.

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:52:58

@mobilos perpetuum: kussolj köcsög, legyen faszod. villants szemtől szembe.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:53:43

@Angora Cardi: azt nekem add, léciléciléci. Imádom. :D Mérték a vödör. ;)

Angora Cardi 2019.02.16. 00:54:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: összes nyuszik és titák és kilálylányok :)

Maximista vagyok 2019.02.16. 00:55:07

@mobilos perpetuum: nem kell a rettegett Hős utcába menned, gyere a 22-be. te gyáva szar, nekem te ne magyarázzál, vagyis megteheted de akkor vállald a pofádat, mond a szemembe.

Oh my... 2019.02.16. 00:55:51

@mobilos perpetuum: hű, ez aztán a szint, gratulálok; nehéz volt idáig felküzdened magad?

bElannaTorres 2019.02.16. 00:56:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: arrafelé ide az óhegy park van közelebb, de mindkettőt szeretem .)

Angora Cardi 2019.02.16. 00:57:55

Jé Négyes játszik az Underworldben? nahát

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 00:58:51

@sogeking: penge vagyok. :) És viszek ragtapaszt, ha lehorzsolnátok a bőrötöket. No meg kisollót, hogy kivágjalak a gubóból. :)

mobilos perpetuum 2019.02.16. 00:59:41

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ahogy kezdtem, az kulturált hangnem volt, amit kaptam, dobtam rá egy szívlapáttal. Hatás ellenhatás törvénye. Nyomod kézzel a falat, nem a falnak fog fájni, hanem a tenyered.
Nincs RTL II-m, még ezután fogok gyönyörködni a taktikus hogyan taktikázta el.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 01:00:14

@bElannaTorres: akkor mégse pont szomszéd. :) Nekem Újhegy, Sportliget. :) Most lesz nekünk is futókörünk. :)

sogeking 2019.02.16. 01:00:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: oké, ha még énekelsz hozzá unikornist, akkor jöhetsz

sogeking 2019.02.16. 01:01:30

na, holnap/ma, újra hajrá Roli :)

mobilos perpetuum 2019.02.16. 01:03:26

@Maximista vagyok: Nem is tudom, ki vagy? Maxi Pista, keresd meg nyugtató bogyóidat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 01:03:33

@sogeking: Jáj, azzal bajban leszek, nem tudtam megtanulni a szöveget. :)
De tudom szépen csavargatni a hajamat és Zámbó Jimmyt énekelni. :)
"Még nem veszítheteeeeeeeek, még nem,
Még élni akarohooooooook......."

Miccósz, jó lesz?

Oh my... 2019.02.16. 01:04:39

@Maximista vagyok: hallod, a "Hős utcából" nem kéri a címedet... ez mindent megmagyaráz... ;) hagyd a fenébe, oda ne menj, hemzsegnek ott a biofűtől szétcsúszott zombi haverjai!

Maximista vagyok 2019.02.16. 01:05:46

@mobilos perpetuum: ne terelj, gyere aztán mond a szemembe. beszéljük meg :) nem kell itt jönni a gyerekes hülyeségeiddel, ha belenyúltál a szarba akkor vállald.

Jani22 2019.02.16. 01:06:41

@MosóMaca: Hozta a szavazótábort is. Hogy lehet 1 effélét beadni a TV képernyőre?

mézescsók 2019.02.16. 01:07:02

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Az idei széria - az én női szememmel nézve - jó nőkben nem bővelkedett, hogy ilyen szépen fogalmazzak. Zsuzsunak szerintem szép szemei vannak, bár többen felhozták, hogy mitől fekete, árnyékos a szeme alja. Namármost engem semmilyen szinten nem érdekel, hogy a vérvonalában akadt-e néhány vonó, de a szemét szépnek tartom. Ennek ellenére soha, egyetlen pillanatig sem kedveltem a nőt, sem játékosként, sem személyiségként.
A Körúton meg tudjuk, hogy a legmenőbb modellnél is különb hölgyek grasszálnak garmadával.
De az is lehet, hogy falusi cigányasszony vagyok.
@Angora Cardi: Én sem nézek ki belőle semmit, de nem is azért kedvelek valakit, hogy lesz-e belőle valaki, tud-e valami értelmeset kezdeni a nyereményével. Én aszerint osztom a szimpátiámat, hogy tetszik-e a játéka, érdekel-e a személyisége, van-e benne valami, ami vonz, ami miatt érdekesnek látom, stb.
Viszont most valóban jó éjt!

Jani22 2019.02.16. 01:07:31

@MosóMaca: Hozta a szavazótábort is. Hogy lehet 1 effélét beadni a TV képernyőre?

0.5 bit 2019.02.16. 01:08:11

@Maximista vagyok: "Nem igazán tudom felfogni a Zsu imádatot. Nekem nagyon idegen az egész, de biztos én vagyok szarul bekötve."

A múlt században kitalálták, hogy lehet a leghatékonyabban üzenetet célbajuttani:

1. Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba!
2. Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold!
3. Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat!
4. Az érvelés legyen egyoldalú – soha ne árnyalj!
5. Folyamatosan kritizáld az ellenfeledet!
6. Keress egy ellenségképet és folyamatosan rágalmazd!

A fentieket összevetve a tisztaszívűek játékéval érthetővé válik miért működhetett.

Egyszerű érzelemkre ható folyamatosan súlykolt üzenet:
- Szívvel játszom, önmagamat adom, őszinte vagyok.

Az ellenfélről felszínes, egyoldalú egyszerű üzenetek:
- A taktika rossz. Gonosz. Gonosz nézés. Írígy. A fésűt is eldugta.

A másik oldal viszont összetettebb és árnyaltabb véleménnyel operált, ami viszont egy bizonyos szint alatt túl elvolt és bonyolult lett, ezért nem érhetett célba.

Illetve van egy érdekes ide illő idézet:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

Bármit mondasz vagy érvelni próbálsz, csak azt kell mondaniuk:
"Én ilyen vagyok, magamat adom."

Sakk-matt.

bElannaTorres 2019.02.16. 01:08:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: végre valami jó hír :)
talán lesz kondipark is az is nagyon szereti mindenki

mobilos perpetuum 2019.02.16. 01:10:08

@oh.. my.... szép volt Roli...: Te nem vagy bunkó, minek támogatod lelkileg Minimalistát? Majd megnyugszik. Roli oldal nincs tovább, ennyi. Készítsen oldalt: kérjük vissza Nyéki Rolandot a Villába címmel.

Maximista vagyok 2019.02.16. 01:11:46

@0.5 bit: ezt én értem, de most olyan vizekre eveztünk ami nálam már háború.

Mate4182 2019.02.16. 01:12:16

Na, beleneztem a vegebe es ugy dontottem nekem a vv9 ennyi volt.

A kommentek miatt meg jovok, de innentol engem ez csak annyiban erdekel hogy dobok egy voksot Hunorra aztan ennyi

Oh my... 2019.02.16. 01:13:34

@Maximista vagyok: megértem, hidd el, de szerintem fel sem fogta, mit írt be hirtelen felindulásból.... szerintem már visszaszívná, mert ez tényleg durva volt... ugye mobilos? (!)

Maximista vagyok 2019.02.16. 01:14:31

@mobilos perpetuum: ne oda válaszolj te paraszt, ez a kettőnk játszámája legyen, a többieket hagyd a picsába. nem fogunk verekedni ígérem mert kiütlek még a szia előtt.

Cimili 2019.02.16. 01:22:02

@mobilos perpetuum: eddig mindig átugrottam a baromságaidat, de ez nagyon aljas volt, remélem ezért végleg kicsapnak innen!!

Oh my... 2019.02.16. 01:24:01

@0.5 bit: szépen leirtad a mai magyar valóságot, pontosan ezt éljük kilenc éve... a vv9-nek mindjárt vége, de ennek..?

(és talán éppen ez a magyarázat, amiért ilyen nehezen toleráljuk az általad kitűnően összefoglalt jelenséget, most éppen ebben a social game-ben)

Maximista vagyok 2019.02.16. 01:24:01

@mobilos perpetuum: miért kussolsz? legyél már ember bazdmeg, vállald fel hogy mekkora ász vagy. ne csak ide hányjál, mutasd meg magad.

Sanda.Ipse 2019.02.16. 01:26:56

Szép volt Roller! Nem tudhattad, hogy az Rtl idén női győztest akar minden áron.

@0.5 bit: tökéletes meghatározás és látjuk az élet minden területén, hogy működik.

Számomra ez az évad ennyi volt. Látni sem kívánom a továbbiakban a szefóst és az álszent g1g barátját. Hunort megsajnáltam, mert még 2 napot kell eltöltenie a retardáltakkal. Mikor Roli üzent neki a villába, Hunor arcára rá volt írva, hogy innen kezdve tudja, mi lesz a játék végeredménye.
Jó éjszakát!

Oh my... 2019.02.16. 01:27:43

@mobilos perpetuum: ezt most komolyan kérdezted? tényleg nem érzed, hogy most mennyireél egy határon..? (még korrigálhatod, kérlek...!)

Nlion 2019.02.16. 01:28:03

Igen Hunornak annyi. Facen Zsu most is annyival vezet mint Roli ellen 57-43

Maximista vagyok 2019.02.16. 01:29:30

@mobilos perpetuum: a nyulakat basztatod aztán ha belenyúlsz és félre megy a cucc meghúzod magad. saját magad egy mocsok vagy, gyenge szar ember vagy, de ha szerinted nem, bizonyítsd be az ellenkezőjét. gyere ki a hóra. viszket a kibaszott s méretű tenyerem.

Oh my... 2019.02.16. 01:32:04

@Nlion: hát ez ennyi, mást nem is vártunk Roli bukása után... Süllő, Hunor, Zsizsikes lesz a sorrend vasárnap, papirforma...

Maximista vagyok 2019.02.16. 01:39:16

@mobilos perpetuum: nem lesz nyugtod itt, garantálom, jobb lenne a közösségnek ha ezt mi ketten lejátszanánk. már a priváthoz sem ragaszkodok, találkozzunk inkább.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 01:57:15

Sziasztok! Nem láttam, az öfit, de átfutottam a kommenteket, úgyhogy tudom mi történt. Rolira szavaztam, de nem jött be. Tudjátok miért nem nyert ? Egyrészt, mert nagyon sokat hibázott az aktív taktikázásban (az utolsó végzetes hibája az volt, hogy Zsuzsut könnyebb ellenfélnek tartotta, mint a 2%-os Greget...), másrészt pedig azért, mert nem próbálta a kinézeti hátrányát pl. Hunor ellen (amiről a napokban panaszkodott is Dinának) egy aktív benntléttel javítani. Neki nem 10-15 kellett volna híznia a játékban töltött időben, és emiatt a műsor elején a farmerből folyamatosan a kőműves dekoltázsát villantania, később pedig már csak a kinyújtott szürke mackó alsókban tevékenykedni, hanem folyamatosan edzenie kellett volna a szabad idejében, és a beköltözési súlyát legalább tartania. Ha fogyott is volna, azt ették volna a népek, nem is beszélve arról, hogy milyen jól járt volna vele minden téren... Innentől Zsuzsura fogok szavazni én is, mert ebből a hármasból szerintem is ő érdemli meg a legjobban. Viszont rossz hírem van azok számára, akik az első női VV győztest látják benne, mivel Zsuzsu nem az első női, hanem az első leány győztese lesz ennek a játéknak.

Oh my... 2019.02.16. 02:04:01

@Angora Cardi: asszem most értettem meg Roland gondolatmenetét: ha ma a fogyi nyer bármelyikük ellenében, akkor a végén is ő fog, és akkor meg minek rohadt volna még ott bent további három napot a két IQ-light társaságában, ráadásul a barátja nélkül? most ez Hunornak jutott, gyakorlatilag zéró eséllyel a győzelemre...

csak mi meg szivesebben láttuk volna Rolit a döntőben a jellembajnok süllő helyett, megérdemelte volna, hogy a végső hármasból távozzon - meg mi is, hogy valami kis elégtételt nyújtson a csillámpondró látványos veresége, nah, mindegy már...

azért SZÉP VOLT ROLI! ha netán olvasnád...

nicu71 2019.02.16. 02:28:04

Felvételről néztem a párbajt. Szomorú vagyok, bár előre látható volt az eredmény. Gusztustalan volt ahogy egy teljes bejátszássorozat Rolit ekezte.. de ez is megszokott ebbenaz évadban. Rohadj meg zsolti.

LaciHogyVoltol 2019.02.16. 05:26:00

Én nem vagyok se vidéki vénasszony, se 8 általánosos véglény mégis Zsuzsunak drukkoltam Rollerrel szemben. Azzal maximálisan egyetértek, hogy a játék fele óta már ő sem szórakoztató, de az elején még az volt. Amikor ollóval végta fel a Milka csokit, akkor még lehetett szeretni az egyszerűsége miatt, pont azért mert ő az ártalmatlan bolond volt egy Gregekkel, Csokikkal, Renikkel, Ánuszokkal, Rolikkal teli villában, ahol a felsorolt agresszorok mind azt hitték, hogy ők szarták a spanyol viaszt! Az egy dolog, hogy Zsu is végigszenvedte a játékot rendesen, de Roli az elejétől nem úgy tűnt, mint aki akár egy percig egy kicsit is élvezné a bentlétet. Vagy ha igen akkor tényleg szomorú, hogy egy egészséges huszonéves férfinek nincs arra igénye 10X napon keresztül, hogy felemelje az egyre terebéjesebb seggét a retkes (alapozófoltos :D) kanapéről. Onnan osztotta az észt, hogy ő a befejezetlen felsőfokú tanulmányaival, mint biciklis futár mekkora superior mindenkihez képest. Nekem ez nem volt szimpatikus és a fent felsorolt társaság, akik az életben semmit nem tettek le az asztalra, de azt hiszik, hogy ők az élet császárai a "való életben" sokkal károsabbak a társadalamra, mint a Zsu féle pesszimista, butácska emberek!

Erről is sok vita folyt az elmúlt pár napban, a mai világban tényleg nem sok pénz 36 millió Forint, ennyiért Budapesten ma már tényleg csak panelt lehet venni, de nem szégyen az, semmi baj nincs azzal sem. Egyébként 36 milliót én is szívesen fogadnék, ha valaki hozzámvágná. Mindenestre én boldogabb leszek akár Hunor, akár Zsuzsu nyeri is meg ezt az összeget, mintha Mr. Igénytelenség vitte volna haza...

Egyébként meg ADRIKA tényleg nagyon leszerepelt. Ennyire nem talál magának tényleg faszit, hogy ott kellett az első sorban csápolnia, hátha Rolika leápolja a párbaj után? Akár visszanézte az adásokat, akár csak elbeszélgetett az otthoniakkal tudhatná, hogy Zsu őt sosem vezette meg (nem is lett volna rá képes), sosem játszotta ki, sosem használta ki....Roller ezeket mind megtette, ráadásul még a párbaj során is fennhangon ismétlegette, hogy ő tudatosan a gyengéket hozta ki párbajozni, akiket biztos volt, hogy kint is hagy. Ezek után miért gondolta Adrika, hogy őt bármennyire is jó színben tűnteti fel, hogy mellette kampányol? Renike is elhiszem, hogy a végén megutálták egymást Zsuzsuval, de Rolival meg 90napig szívták egymás vérét, akkor most miért kell odamennie az első sorba ugatni? Most is visszajátszották a "kutya odaszarsz, ahol eszel?" és egyéb gyönyörű megnyilvánulásit, tényleg nincsenek rá szavak, hogy nem látja mennyire gusztustalan volt a viselkedése. Mindkettő tényleg elszégyelhetné magát, szerintem lettek volna olyan villalakók akiknek sokkal több létjogosultságuk lett volna a stúdióbn szurkolni (Lekvár például), mégsem tolakodtak oda, ez a kettő szerencsétlen meg még most is elment magát égetni...

Egyébként meg ebben az évadban változtatták meg a szavazás menetét? Mi az, hogy már nem lehet megváltoztatni a fináléban leadott szavazatokat? Az után sem lehet majd ha a 3. helyzett már kiesett? Mert ha igen akkor nagyon egyértelmű, hogy Hunor javára akarják hajtani a vizet, mert Zsu és greg bázisa között valamennyi átfedés van. Rollert is akkor azért áldozták be most, mert ők ketten Hunorral meg még jobban felezték volna a táborukat, ha tényleg nem lehet majd a 3. helyezett kiesése után sem átszavazni. (Mondjuk ez még nincs megerőstve, de pl. ha a Wikipédián visszanézitek a 7. évadot pl. Dennis nyerte volna, amikor még 3-an voltak neki volt magasabb százaléka, és csak amikor ketten maradtak Robinnal, akkor fordult meg az állás).

P.S.: Viszont ha Greg nyer akkor tényleg óriási bunda az egész!

ficekence 2019.02.16. 06:34:08

Nagyon jó poszt volt Hoppancs, a politikai áthallások egytől egyig nagyon ültek. Köszönöm az eddigi munkádat, mindig öröm volt olvasni téged. :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.16. 06:54:41

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: néhány éve (kevesebb, mint 8) bizony nem 18, hanem 16 év a tankötelezettség felső határa. Zsu példáján látható, ez hová vezet; és ő még a fejlett nyugaton él, nem baz vagy szatmár megyében.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.16. 07:02:58

@LaciHogyVoltol: semmilyen bunda nincs a döntőben, csak a 9es VV négyes mezőnye egyértelmű 2 vs. 2, így a fináléra 2 vs 1 marad. korábban az volt a srácok terve, hogy Adri kiejtése után Hunor viszi Zsut, csak ez részben Greg miatt nem így alakult. Greg Hunort tartja gyengének, a srácok Zsut gondolták annak, tévedtek.

Döntőben Gregnek max 15%a lesz, a többin Zsu és Hunor osztozik.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.16. 07:10:45

@0.5 bit: EKG! és nagybetűkkel írom, mert fogalmam sincs, mikor használom legközelebb. pedig csak el kéne olvasni és megérteni a Mario és a varázslót.

Zsu esetében már készen állnak a keselyűk, várnak a “nyereményre”. nem tudom, hányaknak ugrik be még az első női győztes, BB Évi. remélem, Zsu nem ugyanazt a zuhanópályát írja le, bár..

,, 2019.02.16. 07:14:18

@0.5 bit: és Reni hogy passzol ebbe bele?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.16. 07:24:29

@Angora Cardi: full ekg!
ha már vége közeleg, kámingáut 2: a te kommentjeidet élveztem legjobban.
utolsó brutális tangó: youtu.be/FNdC_3LR2AI

,, 2019.02.16. 07:26:41

huhh mi volt itt

,, 2019.02.16. 07:31:21

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: előzőre itt válaszolok: gaga jó színésznő, de az AHS hotel évadáben ez már kiderült, itt lényegében magát kellett hoznia, de azt jól csinálta:)
Bradley Cooper meg tényleg kibaszott jó volt. Szal színészileg rendben volt, ha erre vonatkozott a kérdés, maga a sztori engem annyira nem hatott meg, nekem egyszernézős-felejtős az egész film.

,, 2019.02.16. 07:35:20

@Paic Róbert: "Lásd mikor renyhe meg zsu odamentek hozzá és simogatták"
hűha, Roli meg lett mítúzva? Szegíny. Tegnapin neki drukkoltam volna, ha el nem aludtam volna, de azért ódákat nem írnék hozzá...
nem rossz arc, nekem nagyon szexi a hangja (bocs ha betegség, akkor is az), de alapvetően éreztem benne valami görcsösséget, kicsinyességet, ami miatt nem tudta kiváltani a 100%-os szimpátiámat... ennyike
az aputest v nem aputest kérdés kurvára nem érdekel, lásd hunci

Thats What She Said! 2019.02.16. 07:36:21

Érdekes vonások: a csokit ollóval vágja, de a lexikális tudása jobb, mint a többi agyhalotte. Bután grimaszol, és közben folyton lesi, h mozdul e utána a kamera. Hülyén beszél, lásd királyi beszed, de osszeszedetten fogalmaz máskor. Zsu fanok: ébresztő!!!!

Angora Cardi 2019.02.16. 07:43:30

@adamskij: Köszi ezt a váratlan coming out-ot :D A zenéket külön köszi, ez is nagyon tetszik :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 07:46:35

@,,: gyakorlatilag az érdekelt, hogy érdemes gaga miatt megnezni?

De így igen.

Costanza 2019.02.16. 07:48:21

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:

Rolinak lavorpicsaja van, ami negyszer akkora mint Zsue, de ez ne zavarjon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 07:49:09

Én már hetekkel ez előtt elengedtem az egészet, itt se tudtam ki érdemelné meg jobban.
Valljuk be 100 nap fekvéssel nem lehet 36 millát nyerni, ráadásul mikor megszólalt Roli , az összes néző meghúzta a köptető flaskát ,hogy a slejm feljöjjön végre.
Zsu úgy beteg ahogy van, ha kapna még 100 napot azt is végig tolná mert szefós kislány.
Hunyor taktikája hogy nem áll bele senkibe és úgy végig vigye párbaj nélkül eddig működött, de mit vágnak be a legszebb pillanataiból, hogy áll a robogó mellett 24 órát ?
Senki se érdemli meg, de egy hajszállal talán Roland, sanszos hogy ha ennyit lennék bent összezárva "ezekkel" én is egész nap eregetném a galambokat és belexarnék mindenbe, ő így élte túl a kreténeket, már az is szép hogy Renyhét eltudták viselni.
A VV brandnek annyi, Zsótikáék egy két pálcás bucsus büdös plüss nyulat csináltak, ami innen még mélyebbre fog csúszni, mert a nézőknak az kell hogy a VV10-ben már meleg romák dugjanak minden négyzetméteren, gyanítom ukrán letelepedési kötvényes is kerül a műsorba, erdélyi kislány is, esetleg egy Jerzsi 2.0 nulla a békemenetből, 2 transzi, 1 sellő , 3 meleg, a többi meg roma, és az összeset ismeri Zsótika.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 07:51:48

Kedves Hoppancs! Szeretnék mea culpázni feléd. Most olvastam el a tegnapi posztodat. A tegnapi Dzsudibí poszt alá már írtam a posztírói preferencia listámról, és most rá kellett döbbenjek, hogy kissé alulértékeltelek. Te nem stabilan lépegetsz felfelé a posztírók (nem hivatalos) versenyében, hanem az utolsó két-három posztoddal felléptél a Hogyvolt VV posztíró élvonalba. Szerintem ebben az évadban nagyon sokat fejlődtél! Tetszettek a meglátásaid, finomak a poénok, volt több gif is benne, és az elmaradhatatlan kérdőív pedig szinte már a védjegyeddé vált. Tulajdonképpen ennek a szériának Te voltál az igazi Candyparfumegirlje számomra (mivel Candy is egy picit elvesztette a fonalat ebben az évadban). Köszönöm neked is a munkádat !

Sabina Pohl 2019.02.16. 07:53:27

Csak annyit szeretnék a külsővel kapcsolatban, hogy amikor azok, akik szerint Roller nem egy zseniàlis agytröszt és nem szimpatizàlnak vele, elkezdik kritizálni a testét akkor az itt jelenlévő fanjai egyből bevédik, hogyhátugye az nem számít. Ellenben mást nem olvasok tőlük hetek óta, hogy a “ szefós ilyen bamba, olyan dagadt és milyen ribancos szettben párbajozik etc. Akkor mégis számít a külső? Vagy hogy van ez? Őszintén évek óta olvasok itt hogyvoltokat vv témában, de ennyire sosem döbbentem még meg, míg néha itt. Annyira istenítik itt egyesek a Rolit, mintha minimum nála lenne a bölcsek köve. De nincs. Többek között én azért szavaztam eddig Zsúra, hogy lássam a gyökerek döbbent fejét a villában amikor visszamegy. Mert egytől egyig végig mindenki lenézte/lebecsülte gyengének tartotta, még a sellőgeci spanja is. Olyan emberek, akik csak hiszik magukról, hogy ők mekkora pengék közben semmirekellő volt mind. Egy percig sem mondom, hogy Zsu nagy penge egyébként, de az emberek szeretik, és ez nem feltétlenül csak az ő érdeme, hanem a többiek nagypofája, lekezelő stílusa kivagyisága nagyban hozzájárult a sikeréhez.

,, 2019.02.16. 07:53:43

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: akkor igen. jó volt a chemistry közte meg BC között.
Tegnap micsoda kis osztálytali volt:)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.16. 07:55:34

@szociál: te kommentjeidet is nagyon élveztem, többnyire ekg!
Zsó tényleg földbe állította a formátumot, ez már trashnek is szar.

Tökös... 2019.02.16. 08:01:38

Sziasztok

Rolcsi elkúrta, azzal hogy Zsut gyengének tartotta
És magát túlértékelte...
Mindegy, ezzel Hunyornak kinyitotta az ajtót....
Bármilyen hihetetlen ebben a játékban nincs második meg harmadik díj, a győztes visz mindent, az az Hunyor....

Gia 2019.02.16. 08:01:44

A tegnapi kisfilmekkel teljesen lehúzták Rolit,és az első konfliktusukat sem mutatták,amikor Zsu kiküldte Rolit hazugságvizsgálatra,teljesen feleslegesen.Mindegy,bízom benne,hogy Roli nem fog elveszni és jól profitál ebből az egészből.Csak kifőzdét ne nyisson,mert akkor még jobban meghízik. :-)

,, 2019.02.16. 08:03:02

docs.google.com/spreadsheets/d/1kH5m6Z_GHGHxLyyC0oOHz0CkuimvWKebVSq11ZsXaTk/edit#gid=689565584
lehet tipizni a fináléra sorrendet, arra gondoltam h az eredeti 1-1-1 pont helyett 2-2-2 pontot lehetne szakítani, hogy kompenzáljam a lemaradottakat:)
mi legyen?

Angora Cardi 2019.02.16. 08:04:20

@,,: maradhat az 1 pont szerintem
Hunort mondok a többit elvből sosem.

Hétkilenced 2019.02.16. 08:13:39

@Thats What She Said!: Meg a fotózásos bénázás, mikor az instája tele van műtermi, beállított fotókkal, és még lehetne sorolni. Legnagyobb manipulátor az évdban, mindehhez egy hisztis, duzzogó személyiséggel. A viselkedni nem tudó agresszívokból ügyesen kihozta az állatot (egy percig nem sajnálom őket), miközben a saját barátai sem tudták elviselni. Greg is akkor váltott vissza, mikor az általuk erősnek hitt Renit kint hagyta. Eleget hazugozta Rolit konkrétumok nélkül és eleget mantrázza a szívjátékot, csakhogy a nézők egy elesett kislányt akarnak győztesnek, miközben felmarkolja a millákat egy rosszindulatú manipulátor. Az áldozat szerep jó húzás volt, én mondjuk felköpnék és aláállnék, ha olyasmivel vádolnék másokat, amiket én teszek meg.
@Sabina Pohl: Zsuzsikának volt bent a legszebb pofija, a testét meg majd újra formába hozza kint, bárcsak ez lenne vele a legnagyobb baj. Roli meg felértékelődött sokunk szemében - köszönhetően a választéknak. Soha nem állítottam én pl, hogy megüti egy vv Attila szintjét, hibázott is eleget, de én is azt tudom felhozni, hogy ember tudott maradni. Főleg mikor Zsuzsi meg Reni basztatták és az arcába másztak meg kifigurázták. Egy lavór vízzel kellett volna őket arcon önteni akkor - ami még nem jár kizárással.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 08:15:34

@Sabina Pohl: Nagyon EKG! Arról senki sem nagyon tehet, hogy milyen genetikával van megáldva, DE arról igen, hogy mit képvisel a villában abból a szempontból, hogy ő mit tesz azért, hogy kedvezőbb színben tüntesse fel magát kinézetben, mint amit a sorstól kapott. Már VV7 Maci esetében beszéltem/beszéltünk arról, hogy mekkora poén lenne, és mekkora sikertörténet (és nyerő taktika), ha valaki azzal menne be a villába, hogy bemutatja, hogy a borítékolható villatespedés mellett is lehet aktív életet élni, pl. rendszeresen sportolni és akár fogyókúrázni. Ahogy Hoppancs teljesen jól rámutatott a posztban Hunor is végzett néha pl. felüléseket a villában, de vannak más gyakorlatok is, lehet, hogy ha Roland bevitt volna magával egy TRX kötelet azt is beengedték volna a szerkik. De nem, ez senkinek nem jut az eszébe, marad a hízás, és a panelprolis döglés a kinyúlt szürke mackóalsóban a kanapén, miközben non stop napi 16 órában megy a görcsös taktikázás arról, hogy mi legyen a következő lépés. Piac Robi komment társunk Roli nekrológjában néhány bejegyzéssel feljebb pl. azt írta, hogy Roli bebizonyította, hogy lehet apukás testtel is korrekt játékot játszani, de könyörgöm szingliként, 29 évesen, játsza ezt a típust, amit még a 40-es, 50-es korosztályban is gyakran megszólnak a népek...?

Angora Cardi 2019.02.16. 08:15:41

@mézescsók: A kiesést tragikusan megélők miatt írtam, hogy hiába szomorkodnak Roli miatt aki sokkal inkább ezt a játékot próbálta játszani, és nem csinálta rosszul, ám a mezőny gyenge volt, köztük nem volt nehéz kicsit taktikázni néha. De ha most ki is esett, és felnyomják zsuzsukát az első helyre, akkor sem lesz minőségi változás zsu életében. Pénz elmegy plasztikára, modellfotókra, egy két olasz útra, aztán megy vissza a balettba ugrálni. Ahogy az előző nyertesek is. Róluk is alig van egy-két hír már. Nem is igen érdekelnek senkit, addig voltak "érdekesek" amíg tartott a szériájuk.

Tegnap pár régi évadba belenéztem, csak pár videoba amit találtam, semmi célzott keresés. A jellegzetes arcok (Baukó, Alekosz) megmaradtak, a töltelék emberekre már nem is emlékeztem. A sokat emlegetett Charlotte teljesen jellegtelenek tűnt azon a pár videon. De Aniko is kis penészvirág volt még akkoriban, ahogy rágógumizsófikával elmélkednek az élet dolgain. Azóta kicsit kupálódott valóban. Alekoszra is akartak még 2 showt építeni, abból sem lett rossz emléknél több. Ennek fényében írtam, hogy zsuból sem lesz több mint egy percember. Én sem azért nem kedveltem mi lesz belőle ezután, hanem a viselkedése miatt, ami tőlem szerencsére távol áll. Este már nem tudtam válaszolni, győzött a Kedvencek Temetője.

Pamutbojt 2019.02.16. 08:16:13

Csak miattatok volt érdemes nézni ezt a szériát. Sajnos bekövetkezett, ami várható volt. Megnyeri egy hülye vagy egy hülye buzi vagy egy kurafi.
Mondjuk a szerkesztőket és a face-kommentelők értelmi színvonalát nézve ez nem nagy csoda.
Töröltem a szar appot is, és rendesen szégyellem magam, hogy egyáltalán letöltöttem.
Az rtl nézettségét nem óhajtom tovább növelni.

Akik Süsüre szavaztak, ugyanolyan felszínesek és/vagy tanulatlan komplexusos nyomik, mint ő.
Aki csak eddig lát, hogy "jaj szegény, mert mindig bántják", annak kívánok egy ilyen gyereket vagy a gyereke mellé egy ilyen ostoba társat, és akkor majd kiélheti a szociális érzékenységét.

Az rtl meg maradt, ami volt. Sőt, egyre rosszabb.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 08:20:33

@,,: kár, hogy nem voltál aktívabb.

Viszont meglepett, hogy mennyire nem értik még mindig a sémát.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 08:22:40

@Sabina Pohl: ezért is jöttem tegnap, mert teljes döbbenet lett rajtam, ami itt megy

Angora Cardi 2019.02.16. 08:25:46

Legdurvább még mindig az, hogy egy karaktert a két ellentábor mennyire homlokegyenest másként ítél meg. Egyiknek szent és ártatlan, ami a másiknak undorító. Mintha két külön műsort néznénk. Annak azért örülök, hogy a számomra szimpatikus kommentelőknek is a számomra elfogadhatóbb karakterek jöttek be. Az ellenpólus számomra mintha egy másik valóságot nézne.

Tökös... 2019.02.16. 08:26:12

Először azt hittem hogy csak a beköltözött játékosok nem értik a játék lényegét...
De aztán a kommenteket olvasva kiderült a kintiek sem...
Rolcsi a sunyi jellemet vitte be, és emiatt esett ki...
Nem volt benne semmi szerethető, azonkívűl hogy összetett mondatokat ejtett ki a száján....
Zsúnak ez egyszer sem sikerűlt...
Na mi következik ebből ?
...akkor valami mást szeretnek....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 08:27:47

@Angora Cardi: Ebből a szériából három ember maradhat benn a celebéletben. Greg (99%), Csoki (70%), Reni (50%). Zsuzsuról biztos, hogy fognak írni egy darabig, különösen, ha megnyeri, de neki nem jósolok fényes Celeb jövőt, ahhoz azért kevés a tiszta szív és a mindenen megsértődés, és sírás...

,, 2019.02.16. 08:28:46

@Angora Cardi: mármint az első helyre nem mondasz mást elvből v a 2. 3. helyezettet elvből nem tipized?@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: milyen sémát?

Tökös... 2019.02.16. 08:36:56

Zsu és Hunyor marad legutoljára...
Hunyor jellemébe nem igen lehet belekötni, a feladatokat is korrekten végrehajtotta, a barátját sem szurta hátba....
Bár fekete ló mert párbajozni nem volt...
Zsu esélyei a 36 millióra szerintem 30 % hihetetlen buta, és hihetetlen színész....
Meztelencsigát egyszerűen nem is veszem emberszámba, mert nem az...

Angora Cardi 2019.02.16. 08:37:30

@VV Erőlegény: Celebélet - percemberség. Olyan jellegtelenek voltak, hogy még celebnek is kevesek.
Ellenben ha valami műsorféléről beszélnénk:
Én Roliról gondolom, hogy kint felbukkanhat még, ha összekapja magát, lehetne pl az Arnold Gym arca, ha nekiállna magát rendbe tenni.
Greg igen talán ő. Sajnos. Én spec nem vagyok rá kíváncsi de majd valami műsorba benyomják ideig óráig műsort vezetni bár az Zsótinak se jött össze pedig gregucnál értelmesebb arc.
Csoki annyira nem különleges és mérhetetlenül sötét, szóval nem gondolom, hogy erre műsort lehet alapozni.
Az idegbeteg Renáta, mert láttuk hogy az, szinte kizárt hogy bárki őt bárhol mutogatni akarja, de ha mégis akkor úgy járt, majd nézi a fajtája, vele sem fognak nagyot kaszálni.
Mivel az éjjelnappalt promózzák hetek óta, oda tudok egy két szereplőt elképzelni, hogy a nézőkre erőltetnek de kb ennyi. Ide tudom zuzánnát elképzelni mint vendégművész egy beugrós szerepben aztán kifújt.
Ánusz házaspárról max annyit tudok elképzelni, hogy valami vidéki discos vendégművészként egymáson vonaglanak kis pénzért amin végül összevesznek hogy bóti csöcsre vagy ánuszfehérítésre költsék el.
Lekvárt a Nagyi palacsintázója felkarolhatná és az ő képével reklámozná a lekváros palacsintát :D

,, 2019.02.16. 08:38:04

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: hátt azt én se biztos h értem
Roli nekem nem volt uncsi pl, lehetett volna az az eset mint vv atinál, de ahhoz nem tudta annyira uralni a műsort mint ő (mondjuk számomra ez is előny volt, mint hátrány)
A szerkik ezt az évadot szerintem a gyűlöletkeltésre építették a castinggal és be is jött nekik (Hv-n is kurucinfo ment többnyire), ennyire kizárólagosan még sosem volt ez jellemző, úgyhogy ennyiben új a séma (sajnos)

Angora Cardi 2019.02.16. 08:39:50

@,,: ja hogy ennyire profin kell tipizni? Bocs nem olvastam el.
Igen én azt mondom az 1. helyezettért is elég egy pont de majd megszavazza a tippelő közönség.
akkor nekem a köv. a tippem:
1. Hunor
2. zsu
3. greg

,, 2019.02.16. 08:42:44

@Angora Cardi: max a kövi vv-kbe visszahívják őket 1-2 percre, ez szerintem sem egyenlő a celebséggel, hâlisten (én sem szeretném őket már látni)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 08:45:58

@adamskij:

köszi, én is a kommentek miatt jártam ide, de a poszterek is jók voltak, hoppancs, dzsudi, bruti stb..

@Tökös...:

Azt Roli tányleg elbaszta hogy Zsut konkrétan az utolsó helyre érezte, ezzel jól megerősítette a szavazótáborát a bükkfürdősnek.
Nagyon benézte.
Gregre kellett volna rászállni, de be van szarva a pc világtól, biztos azt hitte a melegeket mindenki szereti....vagy nem is értem, miért nem baszták már ki az elején azt a pink pizsis kretént.

Angora Cardi 2019.02.16. 08:46:12

@,,: egy-kettőt visszahívnak majd de ők már a széria alatt kifújtak nemhogy még utána :/
(én sem szeretném...)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 08:49:24

@,,: Áh, szerintem a HV eléggé sokáig tartotta magát a szériában, igazából Adri kiesése után szakad el a cérna néhány kommentelőnél, bár kétségtelen, hogy végig volt egy Roli klikk, amely szerette általában elnyomni a Roli ellenes véleményeket. Megjegyzem ezzel szerintem nem igen érte el a célját, illetve csak annyit, hogy ezeknek az embereknek a jó részét elűzte a kommentelők közül. Az a furcsa talán, hogy ennél a szériánál éreztem először azt, hogy a blog és a kommentelők preferenciája mennyire eltér az átlagos nézői preferenciától (értsd szavazási eredmények). Pl. az általam kedvelt Adri párbaja során itt minimum 75:25 % volt a szavazási arány Roli javára, vagy a Reni: Zsuzsu párbaj esetében kb. 90-10% Zsuzsu javára, és most is a Roli párbaj előtt legalább 60:40-et lehetett érezni Roli javára...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.16. 08:50:20

@,,: de pont ezért sem volt várható, hogy a pozitív szereplő megy vissza.

Igen, kurucinfo szint, az jó megfogalmazás.

Egy percet sem láttam belőle, de abban biztos voltam, h nem megy vissza a jó.

Ez már nem a vv1, amikor Szabolcs nyerhetett.

Angora Cardi 2019.02.16. 08:50:21

Mivel én még nem hoztam verset, íme egy.

Ady Endre: A perc-emberkék után

Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivőm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon.

Angora Cardi 2019.02.16. 08:52:05

@VV Erőlegény: Igen, nagyon látványos volt néha a szavazás eredmény és a hv elvárás közötti különbség.

,, 2019.02.16. 08:52:51

@VV Erőlegény: "blog és a kommentelők preferenciája mennyire eltér az átlagos nézői preferenciától"
a megfejtés a a kommented első 2 mondatában van:) emiatt nem kaptunk teljesEBB (nem teljes) lefedettséget

Tökös... 2019.02.16. 08:53:40

@szociál:

Az volt a hülyeség Rolcsinál, hogy biztos lehetett benne ha Zsizsikre tesz Hunyorral akkor ő lesz a kiválasztott
Mig ha meztelencsigára tesznek semmi sem biztos....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 08:54:26

@Angora Cardi: Csoki és Reni esetében nem műsorra, hanem celebségre gondolok. Ők fognak arról tenni, hogy folyamatosan benne legyenek a Blikkben. Greg esetében is-is, celebség is és műsor is. Greg a képernyő előtt sokkal jobb lesz, mint Zsolti.

ficekence 2019.02.16. 08:55:34

@Gia: Akkor a farokvakarásról is le kell szoknia, mert senki nem fogad el a kezéből kaját. Boááá

,, 2019.02.16. 08:55:57

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: félreértesz, azt írtam h Roli nem volt se pozitív, se tuja (oké, sokat hempergett a kanapén, de szervezkedett, keverte a lapokat is stb) tehát itt nem a jó (Roli) és a rossz (Zsuzsu) küzdelméről volt szó, az az érdekes h ez pont fordítva jött le

tanárnőkérem 2019.02.16. 08:56:03

@szociál: eccerű, pedig. Greggel el lehet beszélgetni normálisan, Zsuzsuval nem. Szerintem Roland agyát meg se járta, hogy kint nem ugyanazt látják, amit ők bent. Nem tudták a lányt komolyan venni, elviselték, de nem tartották ellenfélnek. Ebben volt az ő súlyos tévedésük (Hunort kivéve, mert ő időben kapcsolt, és műsort is igyekezett Zsizsikre építeni, csak a lány nem hagyta). A szerkesztők műsort csináltak a lányból, megsajnáltatták a nézőkkel, míg ők próbálták napi szinten túlélni az agymenéseit anélkül, hogy pofáncsapják egy szívlapáttal. Mind lenézték egyébként, ez alól egyikük sem kivétel.

Jó reggelt mindenkinek! Sajnálom a végeredményt, habár tudtam, hogy ez lesz. Innentől hajrá Greg, habár marhára nem bírom, de most már csakazértis neki szurkolok.

tanárnőkérem 2019.02.16. 08:59:11

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: hát igen, vakon vagyunk rendesen. :)
Én úgy érzékeltem, hogy mi is tudtuk, hogy nem Roli megy vissza, attól még neki szurkoltunk.

,, 2019.02.16. 09:01:15

@,,: mármint h Zsuzsanna testvér a jó, Roli meg a goni tattikus

Angora Cardi 2019.02.16. 09:01:48

@VV Erőlegény: Értelek. Meglátjuk mennyire sikerül nekik. Én süllyesztőt kívánok nekik mielőbb.
Arra kíváncsi leszek amit írsz hogy Greg jobb lesz kamera előtt, bár nekem túl sok és még nem látom milyen műsorban lehet őt eladni (illetve kiknek? tiniknek akiknek érdekes lehet? vagy a toleráns nagyiknak akik nem értik ezt a sellődolgot de milyen rendes kisfiús a mosolya? nőknek szóló sminkelős műsorban nekem nem lenne hiteles sem érdekes, nem nőknek szóló sminkelős műsornak meg kicsi a nézettsége). Esetleg valami zenetévés napi műsor vezetésre? Vagy a köv évad belevalójába?

,, 2019.02.16. 09:03:54

@Angora Cardi: beírtam, a pontokat majd meglátjuk akkor

Angora Cardi 2019.02.16. 09:04:08

@tanárnőkérem: Nekem nem a vakon levésről hanem a valakinek vagy valaki ellen drukkolásról szólt ahogy itt sokaknak. Attól még hogy tudjuk, hogy nem rajtunk múlik, nyugodtan drukkolhatunk ha úgy tartja kedvünk.

Angora Cardi 2019.02.16. 09:04:44

@,,: köszi :) nyerni már nem fogok :D

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:05:13

@Angora Cardi: szia Nyussz! Há' ilyen csillámsellős beszélgetős, örömködős műsorba jó lenne. Persze nem mi lennénk a célközönség. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 09:07:09

@tanárnőkérem: hát ez az, lehet mutogatni de kicsi a célközönség :) szija Tancs :*
@,,: azt nem nézek akkor oda mehet nyugodtan :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 09:07:18

@Mate4182: pontosan én is így vagyok. Megy a voks Hunorra (bár nem tudom, hogy megérdemli-e. Roli 100x jobb volt).

Egyébként ha nézitek a kommetelőket a facebookon akik Zsu mellet törnek lándzsát, sok mindent elmond a szavazó táborról. Ennyi...

Hajrá Roli jó voltál. Ha egy kicsit kevesebb fingást, büfögést és több szociális interakciót toltál volna akkor a tiéd lenne a főnyeremény! Nálam te nyertél!

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:07:25

@Angora Cardi: jaja, én is ezt akartam vala kifejezni, csak nem ment át. :) Biztos fogalmazásgátlón vagyok, vagy Zsuzsánnamérgezésem lett.

Gia 2019.02.16. 09:09:02

Láttátok az app-ot?Ha valami egysejtű téved oda nem is tudja értelmezni.Jobb hijján nyomtam egyet Hunorra.

Angora Cardi 2019.02.16. 09:09:08

@,,: végül is geronazzóval még megléphetik :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:09:40

@Angora Cardi: Ha Mónika el tudott vinni egy Maunika showt legalább másfél évtizedig, ha Demcsák Zsuzsa képernyőn tudott maradni kb ugyanennyi ideig különböző műsorokban, ha jobb híján Puskás Petit kérik fel VV műsorvezetőnek, ha Baukó és Dementor évek óta vezethetik a BV-t, akkor nem gondolnám, hogy Gregnek, vagy Ken babának valahol nem tudnának helyet szorítani...

Angora Cardi 2019.02.16. 09:10:51

@tanárnőkérem: Ja nem, még az ilyen legapróbb dolgokban is csak annyit látok hogy mi mi és ti ti, meg ezek stb, véletlenül sem akarjuk a más nézőpontját IS észrevenni, mindegy hogy játékról vagy másról van szó, mindenki tudja a tutit ennyi spanyol viaszt meg még sosem szaródott mint a mostani évadban :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 09:11:30

azon gondolkodám, miután csiholtam vala wifit, hogy megnyeretik-e végül Hunorral vagy nem

,, 2019.02.16. 09:11:48

@Angora Cardi: látom is magam előtt, h veszi le a betelefonálókról az átkokat a kis sminkjében:DD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 09:12:41

@,,: VV Attilát látva (visszanéztem a youtube-on) sokkal több szociális interakciót csinált. Sajnos a tiszta taktika nem elég, kell a show is. Ezért nem kellet volna Adrit kivinni... max a végén Rolinak. Ennyi! A kettjük kapcsolatára az egész játékot fel lehetett volna építeni, (lásd Attila és Kinga) . Azt hiszem ez a kulcsa a biztos győzelemnek!

Angora Cardi 2019.02.16. 09:13:44

@VV Erőlegény: Akkor talán a dementort lecserélik jövő évadra. Esetleg lehet az ajtónyitogató aki a villába párbajról visszaérőknek kinyitja és egy mikrofonba kiabál közben a kint tapsolókat lelkesíteni, mert a dementornak erősebb a kapcsolatrendszere :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:14:21

@úgymond olvasó mmkk: Sztem nem, úgyhogy jó lesz a jövő heted! :-D

Angora Cardi 2019.02.16. 09:15:39

@,,: Abban utaznak máriával? Nem emlékeztem :D Félek az a rontás amit ő akar levenni csak még több bajt hoz majd maga után :D hány forintos percdíjért megy ez? :D

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:16:18

@Angora Cardi: nyithatnánk egy Nemzeti Spanyolviaszt Thermelő Vállalatot. Mert Magyarország (ebben is) jobban teljesít!
Na, igyunk sört vagy kólát(kinek mi teccik), oszt csapassuk, mert itt a hétvége.

Tökös... 2019.02.16. 09:17:06

@Brigante:

Mindenki taktikázik....használjuk a sratégia jelzőt, vagy a manipulációt...
A nézőt nem taszítja a taktikázás, az taszítja ha van benne alattomosság...
Én figyelmeztettem Rolcsit, de nem hallgatott rám, bizott abban ha valakit lehülyéz akkor ezáltal szellemi fölénybe kerűl...
Pedig az ellenkezőjét váltja ki az emberekből...

,, 2019.02.16. 09:17:54

@Angora Cardi: nemtom sajnos, ha van geronazzo szakértő a blogon, ezúton kérném, h fedje fel magát, és világosítson fel minket!:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 09:19:43

@VV Erőlegény: hála istennek a hetem jósága nem azon múlik, hogy ki nyeri a VVt :)

Gia 2019.02.16. 09:21:09

Jav.:jobb híján.

Tökös... 2019.02.16. 09:21:10

Hunyor tudja hogy nem neki kell elmondania Zsizsiknek hogy meztelen csigával való barátsága ingoványos talaj,, a néző tudja...
Én bízok abban hogy az még sem lehet egy játékos aki egy kerek mondatot nem tud mondani, és mellesleg a Nilust pataknak mondja, megnyerhet egy játékot....
Bármennyire jóindulatú.....

,, 2019.02.16. 09:21:50

@Angora Cardi: menj a riportba, mindjárt írok vmit

Costanza 2019.02.16. 09:22:17

Awwww............. Zsu... <3

hopp kiesett egy uncsi here.
:) es nez ki a fejebol hogy mi tortent :D

Lehet a tespedesnel meg az eszosztasnal tobbet is kell majd tenni az ervenyesuleshez.

Az viszont mar agybaj, hogy meg kieses utan is osztja hunyornak a nyilvanvaloan nem mukodo strategiat.. nem semmi hogy behallozta maganak, hogy o egy vezeto :D

Hunyornak nem kell eszt osztani, neki van, pont ezert hagyta ezt a birkat torni az utat. Es nem tunt ugy hogy hunor tolta volna maga elott ahogy o mentegeti a felsuleset, hanem ez a barom akart menni es tolni a "nagy dumat", nem ertem miert nem lehet ezt felvallalni, pont emiatt nem fog tanulni a hibaibol ez a balfasz.
Hunor fele sem fog nezni amint vege ennek a cirkusznak, teljesen mas a sajat kremje, a nagy bromance csak a Roli fejeben tortenik. de oszinten ki baratkozik ilyen a masik orra ala fingo seggfejjel?
36 millioert ha osssze vagy zarva, de enelkul meg max a hasonszoru.

Azt meg hogy a Zsu jobb volt nala, az istennek ki nem merne mondani, meg sem fordul abban a tok fejeben. Rolika vezetni max villamost fog, vagy viszont inkabb szepen megint besorol majd a helyere valahol kozeptajt-hatul, es ott megint valaki lesz ezzel a teljesitmennyel.

Gia 2019.02.16. 09:22:18

@Tökös...: Szerintem se nyerjen Esmeraldába oltott Isaura csak azért,mert nőnemű...

Angora Cardi 2019.02.16. 09:22:46

@tanárnőkérem: úgy úgy, én mmkk kólázom
@,,: volt róluk cikk de nem tanulmányoztam
@úgymond olvasó mmkk: sztem Humor nyeri csak hogy piszkáljalak kicsit

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:23:25

@,,: annyit emlegettétek, rákerestem. Ti lesztek a felelősek a rémálmaimért.
Atyaég. Anyámmal egyidős, de anyám százszor jobban néz ki. Azt írja a wiki, hogy értelmiségi családból származik, nagyapja egyetemi tanár volt. Sic transit gloria mundi.

Angora Cardi 2019.02.16. 09:24:16

@tanárnőkérem: mi lesz még itt vasárnap :)
@,,: oks

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:24:17

@,,: jó reggelt.
Sztem maradjon az 1 pont.
Én tippem.
3. Greg
2. Zsu
1. Hunor

Gondolom, mikor kiesik a harmadik, és esetleg kiesik az, akit én az első kettővel tippelek, nincs lehetőség újratippelni.

De sztem az appon újraindul a szavazás a harmadik kiesése után.

Tökös... 2019.02.16. 09:25:27

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Egyre többen irják ezt a listát....
Ln is

LaciHogyVoltol 2019.02.16. 09:26:28

A másik kérdés amiben hatalmas ellentmondás ment itt a SZUPERKÉPESSÉGEK és használatuk. Megint minden 10. kommentben előjön, hogy mekkora aljasság volt Zsutól kiküldeni Rolit hazugságvizsgálatra. Miért is? Valaki eldugta/ellopta a személyes tárgyát, 10 idegen jöhet szóba, akiket max 1 hónapja ismert akkor. Még jó, hogy kiküldte azt aki a legtávolabb állt tőle, semmi személyeskedés nem volt ebben, valaki meglopta, ő rá gondolt, beigazolódott, hogy nem ő volt. Szerintem még a bocsánatkérés sem feltétlenül szükséges, mivel nem országos cimborák voltak és adott rá okot Roller, hogy ráterelődjön a gyanú. (Egyébként 100%, hogy a szefós keverte el és azóta rég megvan csak nem meri beismerni. Egyedül Era, VVV, Adri és Roller akikből kinézem hogy ők lehettek, de szerintem ők kiesésük után tuti beismerték volna.)
Na mind1...egy szó mint száz, semmivel nem volt tisztességtelenebb húzás, mint, hogy Roller csak azért is levette Zsuról a lila kendőt, hogy had főjön a saját levében addig a 3 percig, amíg el nem hangzik a kiválasztott neve...

Egyébként Zsu még ma-holnap ellőhetné a maradék 1 hazugságvizsgálatot. Megkérdezhetné Kenbabát, hogy csak taktikából barátkozott-e vele (bár ezt nem fogja, mert ez úgymond tényleg szeméthúzás lenne a részéről, ha ő tényleg barátjának tekinti /tévesen/ G1G-t). De akár G1G-től vagy Huncipuncitól is megkérdezhetné, hogy fogadott-e már el pénz szexért, szerintem érdekes eredmények születnének akármelyiktől is kérdezni... :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:27:26

@bElannaTorres: lesz kondipark több is, a Sportligetben is, Újhegyen is (ott is kisebb futókör), meg van is már egy kondipark a sétányon is. :) Fejlődünk. :)

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:29:08

@Angora Cardi: részemről alvás, mert másnap korán kell kelni. Oszt a djökerek tündöklésére és bukására már nem vagyok kíváncsi.
Napsugaras szép hétvégét mindenkinek!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:29:52

@LaciHogyVoltol: azért az ilyen húzás nem áll messze Zsutól. A kérdés megfogalmazása okozna gondot neki.
Ribit minden lelkiismeret furdalás nélkül kizárta a versenyből önös érdekből (mert nem fogta fel ésszel, hogy a párok jórészt saját magukhoz mért fejlődése számít).

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:30:54

Zsu fanok!

holnapra mindenki hozzon még egy embert!!!!!

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:35:10

@LaciHogyVoltol: hát ez az!
nem dugta el senki a személyes tárgyait.
azért nem tudták megmutatni,
mert Zsu olyan okos és főleg jóindulatú,hogy eszébe sem jutott, hogy ő(azaz zsu) van olyan hülye, hogy elkeverje(na még mit nem!)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:37:09

@Tökös...: Ez maradt.
Nem akarom, hogy Zsu nyerjen.
Nem a külseje, nem a viselkedése (na jó, az benne van kicsit), és nem bosszú.
Tönkretenné és ehhez még fiatal.
A műsorral kapott ismertséget, éljen vele. Pénz nélkül a pióca barátok elmaradnak, ha akar, tud majd érvényesülni.
Mellesleg Zsut kedveltem az elején, úgy egy hónapig. Míg Csillámfasz bele nem állt és Renyhe a szívcsapatba.

Greg hulljon.

Marad Hunci.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:37:47

@Ay Mama, Que paso: Te, mint talán egyetlen HV-sként végig kitartó fanja, mit láttál egyébként Viviben, erre kiváncsi vagyok...? Amikor bement, akkor én is egy érdekes karakternek gondoltam (sőt azt hittem, hogy ő lesz a főgonosz és intrikus), de onnantól kezdve, hogy kiírta magát a játékból az Ánusz románccal, már én is csak a mihamarabbi kiesését vártam.

argo001 2019.02.16. 09:38:16

Ha Zsu nyer (márpedig miért ne ő nyerne ezek után), az tökéletesen passzol majd ehhez a hulladék, semmilyen, iszonyat gyenge szériához. Gratulálok az rtl-nek, még trasht se tudnak fogyasztható formában gyártani - bár mit várok tőlük. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:38:50

@Ay Mama, Que paso: Lekvár megírta, hogy Zsu keverte el. Amivel semmi gond. Az utána körítéssel van inkább, meg egy kibaszott fésű okán a gyanúsítás és onnantól kezdve erre hivatkozva a gonosz, hazug jelzők mantrázása.

bel ami 2019.02.16. 09:41:29

Süsü bolondság vagy sunyi gonoszság:
ez volt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha úgy csinál, mintha
öszinte lenne, s úgy színészkedik;
vagy ha fegyvert ragad és mindenkit ledöf,
patakvér ömlik, s úgy tattikázik?

Bekkara 2019.02.16. 09:42:09

Szegény Roli, azt hitte, a nézőknek van annyi sütnivalója, mint neki. Pedig azért ő sem volt eleresztve, Hunor és Greg is jobban taktikázott nála, ráadásul a legrosszabb taktika a taktika hangoztatása, illetve túlzásba vitele. Megfelelő időben, megfelelő eszközökkel talán másként alakul. Nagyon gyenge most ez a döntő, Greg szerintem harmadik lesz, tizenpár százalékkal, ez nem lehet másként, egy rosszindulatú hazug. Hogy ki nyerjen? Az elején kedveltem Zsut, de mióta minden mondata azzal kezdődik, hogy "megmondom őszintén", egyre jobban idegesít, mert már én is látom, hogy iszonyatosan rájátszik. Viszont Hunor sem sokkal szimpatikusabb, és Roli kifakadása Dinának pontosan leírta, amit róla gondolok, és sajnálom, hogy Roli ezt csak a végére látta át. Szerintem Hunor végig tudta, hogy mit csinál. Ő lett az a karakter, akit Özvegy Vivien akart magának kialakítani. Más hátán menetelő, elparittyázgató, ezzel az eggyel magát érdekessé tévő. Csak neki összejött, mert férfi, és ő emiatt király, nem ringyó. Azt mondom, nyerje meg Zsu, mert ha színésznő, akkor annak zseniális, ha pedig nem az, legalább hátbaszúrások nélkül játszott végig, még ha ezt egy rohadtul irritáló stílusban tette is.

LaciHogyVoltol 2019.02.16. 09:43:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért a kettő nem ugyanaz. Nem ugyanúgy viszonyulsz valakihez, akit kedvelsz meg valakihez akit nagyon nem. Vivient szerintem még a saját anyja is elzárta volna. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 09:44:08

@úgymond olvasó mmkk:

Rolika elfingotta a 36 millát.
Mit adtak ennek, a survivoros maradék babot ?
Mitől púzik ennyit egy ember ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:44:49

@bel ami:

Süsü bolondság vagy sunyi gonoszság:
ez a kérdés, válasszatok!
A magyarok Istenére esküszünk, esküszünk
, hogy rabok tovább nem leszünk! :-D

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:46:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: de azt a cirkuszt zsu kizárólag jóindulatból és csupa(sz) szívből tette
mint amikor kizárta Vivit, nehogy Vivi ragyogjon mint győztes,mert zsu a csupaszszív műköröm nem tud veszteni

mondjuk ha akkora agyad van mint Zsunak, úgy nehéz az élet, mindenki ellenség,neked meg mindig, minden körülmények közt igazad van, elég csak annyit szajkózni,hogy szív, őszinte

Zsu fanok vegyetek még egy okos telefont! ekkora szívhez nem elég egy (nehogy baj legyen holnap :O )

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:47:37

@VV Erőlegény: szociálra asszociálva: esküszünk, hogy babot tovább nem eszünk!

Angora Cardi 2019.02.16. 09:51:04

@tanárnőkérem: neked van igazad és neked is szépet :)

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:51:59

Irtam Rolcsinak egy kedves uzenetet messengeren es mutattam neki a hogyvolt blogot is.

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:52:26

Egyebkent meg jo reggelt mindenkinek

ficekence 2019.02.16. 09:53:06

Tudja valaki, hogy miért nem küldi el a rendszer a szavazatot? Már többször próbáltam. :(

Angora Cardi 2019.02.16. 09:53:09

@MacákékIcukája: jó vagy!

Hello Roli gyere csak gyere a hv-ra :)

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:55:24

@VV Erőlegény: nem volt róla első benyomásom és ez kellette fel az érdeklődésem Vivi iránt.
Pár nap múlva úgy láttam, hogy olyan lány, aki kimondja mit gondol, úgy hogy közben nem grimaszol és nem sír. Érdekes karakternek láttam. Mindig lánynak drukkolok. Olyan női karakterről álmodom, aki kicsinálja bent az embereket és közben szép is. Ennyi.

(egyébként Adrit az egyik legjobb női játékosnak tartom, hanem a legjobbnak. Rolinak Greget kellett volna kivinne. )

miután Vivi kieset érezhetően megnyugodott a villa, jóval kevesebb gond volt utána pár napig.

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:57:19

@Angora Cardi: koszi! :))) hatha idetalal egyszer, most biztos bulikazik meg csaladozik.

remelem osszejonnek Adrikaval, birom mindkettot...

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:58:08

@VV Erőlegény: neeem, csak megkerestem a profiljat :D

,, 2019.02.16. 09:59:33

@MacákékIcukája: én is remélem, jó páros:)

Gia 2019.02.16. 10:00:37

@ficekence: Jah,tényleg.Csak akartam szavazni Huncira,de nem engedte a rendszer... .

Angora Cardi 2019.02.16. 10:02:34

@MacákékIcukája: mesélj

de amúgy gyertek mert egyedül beszélgetek az új posztnál

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 10:05:10

@Ay Mama, Que paso: VVV-t hasonlóan láttuk akkor, azzal a különbséggel, hogy nálam elszállt Ánusszal. Radicsot még megbocsátottam neki... De mit keres egy ravasz némber egy faszkalap Ánusz mellett, és még hagyta is hogy maga alá gyűrje.

Adrival kapcsolatban teljes EKG! Roli egyik (ha nem a legnagyobb) taktikai hibája az volt, hogy nem Adrival szövetkezett a játékban (legalább a közepétől kezdve, amikortól Adri kezdte kinőni magát teljesen levetkőzve az ordenáré, és fokozatosan megmutatva ravasz PUA énjét. Ha ez lett volna, akkor holnap egy Roli-Adri-Zsuzsu, vagy egy Roli-Adri-Greg párbajra készülhetnénk...

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:08:36

@,,: @Angora Cardi: irtam neki hogy udvozoljuk, sok itt a rajongoja, fos a vv, szarok a szerkik stb :D meg hogy jojjon hv-ra. megkoszonte meg irta h aranyos vagyok. Amugy Adrinak is lehetett volna irni, de az moletty feladata

Angora Cardi 2019.02.16. 10:09:59

@MacákékIcukája: Jó fej, hátha felbukkan de érthető hogy inkább kiheveri most a villát :D
Jaja adrit meghagyjuk molettynek.

,, 2019.02.16. 10:11:03

@MacákékIcukája: sztem nem igazán szabad neki ideírni, főleg nem a játékról beszélgetni velünk, de ha esetleg felbukkan egy teljesen ismeretlen, random nick aki természetesen SSKK nem azonos vele, örömmel fogadjuk:)

Gia 2019.02.16. 10:12:30

@MacákékIcukája: Nekem is írt.Úgy érzem szomorú.Azt kívántam neki,hogy találja meg a számítását a munkában és a magánéletben egyaránt,de csak annyit írt,hogy meglátjuk mi lesz.

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:12:53

@Gia: @Angora Cardi: @,,: most azt irta hogy o elvezte a jatekot :) de ja, szerintem sem szabad neki irogatni...
Fubazdmeg nehogy bajba keverjem.

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:13:33

@Gia: te is irtal neki??? Mit irtal? Meselj!!!

Gia 2019.02.16. 10:14:20

@MacákékIcukája: Miért ne szabadna írni neki?Szerintem nem győz válaszolni,annyian írnak.

,, 2019.02.16. 10:14:27

@MacákékIcukája: nem fogod, szerintem ezt jól a fejébe verték mindegyiknek, hogy mit hol és hogyan nyilatkozhat majd, tudja mit szabad és mit nem:)

Angora Cardi 2019.02.16. 10:16:31

@MacákékIcukája: @Gia: tökjó hogy leírtátok ügyik vagytok hogy írtatok neki lehet majd én is meggratulálom ha szívesen fogadja az idegenektől a gratut

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 10:16:59

@VV Erőlegény: engem nem zavar, hogy ki kivel
ez az ő dolguk
fiatal egészséges emberek, bezárva

Adri óriásit menetelt, a legnépszerűtlenebb embertől a top5ig
le a kalappal,
Roli játéka is tetszett

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:17:47

@Gia: @,,: pont ellentetes velemenyt irtatok :DD
Azert remelem majd felbukkan meg donto elott, utana mindig szetszeled a tarsasag.
Irta hogy meg nem aludt egy percet sem. De szerintem tok rendes tole hogy valaszolt.

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:18:59

@Angora Cardi: irj neki mindenkepp szerintem. Ha eleg sok hv-s nyaggatja, lehet tenyleg idetalal :D

,, 2019.02.16. 10:20:54

@Gia: a privát megkeresések az más, a HV az már nyilvánosság, sztem. Az is a szerződésben lehet h Blikknek stbnek muszáj nyilatkozni, a többi interjú meg gondolom engedély alapján.

Gia 2019.02.16. 11:16:43

@MacákékIcukája: Nagyon rendes.
Most azt írta,hogy minden romokban van.:-(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 11:37:41

@LaciHogyVoltol: az lehet. De én Zsut kedveltem, és Ribit is. És ez egy iszonyú sportszerűtlen húzás volt. Ezzel az erővel el is gáncsolhatta volna, hogy lesérüljön. Ez etikátlan és mondhat bárki bármit, ehhez nem kell szimpátia.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 11:39:29

@szociál: vagy csak ezt vágják be? Mint Lacikánál semmit, Rolinak a rosszat. És ha láttad, mindig a királynő hetes produkciót kerül elő, ami kimondottan direkt volt, visszavágás az állandó vécére kérezkedesre.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 11:41:31

@ficekence: egyszer lehet szavazni, ezzel nem lehet "sáfárkodni".
Tegnap este működött. Lehet, megint beragadt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 17:25:28

@Tökös...: ez is benne van! De, a taktika nem elég, mellette még meg kellet volna próbálnia szórakoztatónak is lenni és ez sajnos kimaradt. Nem produkálnia kellet volna magát a kamera előtt persze nem úgy, mint Zsu tette.

Hunor is emiatt fogja elveszteni!

herut 2019.02.16. 19:58:09

@VV Erőlegény: Sem az említetteknek,sem a mostani senkiknek nem volna szabad még a nevüket sem említeni. Egy tragédia mindegyik. Sajnálom,hogy belenéztem egy-egy adásba. A jövőben - ha lesz még egy ilyen fos - tuti nem nézek egyetlen percet sem.
süti beállítások módosítása