Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x102 - VV Dina iz bekk! (18+)

2019. február 14. 09:33 - Dzsudibí

Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez több is. Aztán ma minden a helyére rendeződött végre. Anikó állt elénk, vállára erősített apró sárkányszárnyakkal, és azt mondta, díszes társaság érkezik a villába, s amely díszes társaság tagja VV Dina is. Ez volt az a pillanat, amikor a viszketés megszűnt, amikor ez a helyes, barna kis baromfi végre befejezte, amit elkezdtett, és levesbe való lábaival abbahagyta a kapirgálást agyam eldugott szegleteinek elhagyatott udvarán. VV Dina visszatért!

1_31.png

Maradék gyökerentyűink feladatot kapnak, rendezzenek be VV9 múzeumot, melyhez visszakapják az elmúlt 102 nap alatt kitermelt összes szemetét, a feladatok teljesítése közben termelődött összeszáradt taknyos és gecis zsepiket, Csoki makroportját, a tanárok nyilatkozatát, melyben tiszteletteljesen lemondanak diplomájukról, Ánusz egyik könnyáztatta plüss baszát, illetve Cintike meggörbült orrkarikáját, hogy ebből rendezzenek tárlatot a hamarosan érkező vendégek számára, vagyis Farm Gabennek, Molnár VV Anikónak, VV Dinának és Sebestyén Áginak. Ezt is csak azért tudom, mert Anikó az imént elsorolta nekünk neveiket, VV Dina természetesen rögtön megvan, Anikót rövid gondolkodás után be tudom azonosítani, de a másik két jelenlévőt ha megbasznak se, pedig a Farmot is hogyvoltoztam, de ez a Gaben gyerek totál kiesett, annak ellenére, hogy asszem a végén aztán ő nyert, most, hogy így eszeveszettül turkálok az emlékeimben. Hogy ez a Sebestyén Ági ki a jóisten, azt azonban sehogy, semmilyen formában nem tudom összerakni, ha nem hajnali 4 lenne, megkérnék valakit, hogy gúglézza már meg nekem, mert amúgy leszarom, de mivel minden épelméjű jómunkás ember az igazak álmát alussza még ilyenkor, ezért kénytelen vagyok magam elvégezni a melóval járó háttér kutatómunkát. Mindenki szégyellje magát, aki hozzám hasonlóan nem tudta, ki ő, merthogy Sebestyén Áginak saját wikipédia oldala is van, tehát mindenképpen valaki, de semmiképpen sem senki. Ezek szerint pedig:

“Sebestyen Agnes (Temesvaron szuletett 1986 03 03)

2011 - től kezdett bele a fitness modell karierbe ahol szamos dijjat nyert , tobbszoros magyar bajnok , Arnold Classic Europa 3ik helyezett , Arnold Classic USA 15 ik . A biotech hungary tamogatott szponzora es a Berkes team tagjakent elsportolo voltam.

Aztan pamped Gabo parjakent az Rtl klubbon a nyero paros tagjakent kerultunk nyilvanossag ele . Szerepelt az RTL Gyertek át! című sztárvetélkedőjében,- és a Playback Párbaj című műsorában is.

Az Instagram nevű közösségi hálózaton csaknem 76ezres követői táborral büszkélkedhet.Két évados saját műsort kapott az RTL Spike-on.[10] (Pumpedék 1. évad, Pumpedék - Bikiniszezon! 2. évad) A HVG című közéleti, gazdasági-politikai hetilap így írt kulturális rovatában Pumpedék műsorfolyamáról: ‘sorozat, amely meg sem próbálja szépíteni 2017 hazai valóságát a huszonévesek szemszögéből.’ ”

sebestyen-agi-e1497019408577.png

Nagyon édes, hogy a néha, véletlenszerűen felbukkanó egyes szám első személyben történő megfogalmazás alapján feltételezhetjük, hogy Ági maga hozta létre saját wikipédia szócikkét, azért életművének ilyetén publikálása előtt azért rányomhatott volna a helyesírás ellenőrzőre, csak úgy poénból. Nekem mindenesetre kiégett a szemem, és nulláról három és fél másodperc alatt basztam fel magam százra, hogy nagyjából nincs egyetlen szó sem, amiben ne lenne így vagy úgy valamilyen ordenáré ordas hiba. Tudnék még egyébként erről a pár soros wiki szócikkről sokkal többet is írni, de most jutott eszembe, hogy kurvára nem ezért vagyunk itt, már megint elkalandoztam itten az internet bűzös világában, csoda, hogy veretős pornót nem kezdtem el itt nektek linkelgetni, szóval back to the villa, nem csak én nem tudom, hogy ki a picsa érkezett a VV9 múzeum tárlatvezetésére, de Hunor is bajban vagyon, legalábbis Gregtől próbálja meg megtudni, hogy ezek itten exvévések, vagy más prominens műsor által lettek világszerte ismertek. A tárlatot Roli és Zsu vezetik felesben, a többiek élő díszletként olvadnak bele az elmúlt nyóc év 102 nap történéseit megörökítő kiállításba. VV Dina az alkalomhoz illő picsaközépig érő szoknyát vett fel platformcsizmával, ahogy azt már nagyanyáink is tették volna az ő helyében hasonló alkalomra. Greg odáig van meg vissza, hogy ilyen vendégeik vannak, a tárlatvezetés végeztével Anikóval csevegnek a hálóban, ahol kiderül, hogy Anikó 16 kibaszott évvel ezelőtt szerepelt a VV-ben, nekem meg kell egy kurva cigi, hogy ezt az infót most megemésszem.

13_14.png

febr_-14-2019_07-15-06.gif

3_22.png

2_25.png

Na de. VV Anikó - igen, itt most visszatérünk Nádai VV4 Anikóhoz, akinek fekete haja van és műsort vezet - világosít fel minket, hogy a vendégek kurvára nem csak a múzeumi körséta miatt érkeztek, hanem lesz itten farsangi bulika is, melyre jelmezekkel készülnek a lakók. Amíg nyomoroncaink jelmezkészítés címszóval igyekeznek annyi hulladékot előállítani krepp-papírból, amennyi emberileg csak lehetséges, addig olyan újabb gyöngyszemek röppennek fel innen onnan az állandó és ideiglenes lakók szájából, melyeket aztán aranyfonálra felfűzött nyakláncként még sokáig csodálhatunk majd emlékezetünk köldökközépig kivágott dekoltázsán lógva.

"Dina: - Melltartót nem merem levenni, mer…

Roli: - Nem is kell. Te így vagy gyönyörű melltartóban."

Illetve:

"Dina: - Úgy nézek ki mint valami kibaszott püspök, vagy mi a fasz, pápa, vagy mi a tököm az."

Továbbá:

"S. Ági: - Az egy olyan tánc, hogy ilyen nagyon testi közeles."

A végére pedig jelmez és smink szakértőnk, Farm Gaben munka közben.

febr_-14-2019_07-15-44.gif

És megint.

febr_-14-2019_07-16-22.gif

Érkezik Győző és a Romantik is, lehet, hogyha az életem múlt volna rajta, akkor sem jutott volna eszembe, hogy mi a formáció neve, de Hunor nagyon örül, mert otthon is szokta őket hallgatni, ennek megfelelően megy is a veretés, mondjuk könnyen nagy a pofám, mert 102 nap bezártság után lehet, hogy már én is arcon pörögnék egy kis majdnem élő, szintikíséretes, falunapokat idéző muzsikára, melyre Gáspár Győző süvöltöt valamit a mikrofonba. Roli is úgy nyilatkozik az eseményről, mintha minimum Bono jelent volna meg teljes díszben, hogy őket négyüket szórakoztassa, az elképesztő és hihetetlen szavakkal illeti az eseményt, ezek után külön vicces, hogy Győzőnek kétszer sem sikerül eltalálnia Roli nevét. Igen, annak a Győzőnek, aki egyébként a BeleValót vezeti, tehát minimum 102 napja ebből a műsorból kaparja össze magának a zebrás szőnyegre valót. És akkor most szeretném kiírni a kedvenc Romantik számomnak a refrénjét, ami a műsort megnézve egészen biztosan napokig fog kiirthatatlanul zakatolni az agyamban, hogy a kurva anyját baszná meg. Má elnézést.

Hogy mondjam el, hogy vágyom, rád,

Hogy szeretem a bõröd illatát,

Ha bennem élsz a szívem is ég,

Hadd legyek újra meg újra a tiéd!

febr_-14-2019_07-17-47.gif

A reklám után folytatódik a veretés, Hunor szerint nem baj, hogy a villában csak csúnyácska lányok voltak, és nem olyanok, mint Ági, mert akkor jobban kiadta volna magát, értsd, a mamának tett ígérete ellenére lett volna parittyázás meg kombózás. Kisebb perpatvar alakul ki annak mentén, hogy a részeg Dinka ihat-e vizet, avagy sem, Gaben próbálja meg kicsavarni a kezéből a józanító H2O-t, hogy sikerrel jár, azt nem tudjuk meg, mindenesetre a következő snittben már a jakuban landol, ruhástul mindenestül, Gaben jóvoltából.

21_13.png

Nem tudom amúgy, hogy mi történt a műsor szerkesztőivel, de a végére mintha feltmámadtak volna hamvaikból, legalábbis a bulika alatt zseni zenéket vágnak be, és egyébként is tökéletes a válogatás és a vágás, a végére pedig vinyogva röhögök magzatpózba csavarodva, amikor Hunor és Ági táncnak imitált szárazbaszásánál aláfestő zeneként a Love me tender csendül fel, zseniális, prájszlessz, köszönöm.

23_13.png

33_10.png

30_10.png

Pihenésképp Roli Dinának vezeti le, hogyha Hunor megnyeri ezt a játékot, akkor azt tulajdonképp neki köszönheti, hiszen ő volt az, aki felkarolta (sic!), és a végjátékba segítette, nélküle nem lenne itt semmi, lófasz se. No de, Gaben nyom egy laza sztriptízt a jakuban, és mivel be van baszva, még az is belefér, hogy véletlenül elszólja magát a lakóknak, hogy amúgy már a kutya nem nézi ezt a műsort, nem véletlen, hogy Győzőnek fingja nem volt arról, hogy ki az a maradék 4 ember, aki ezt az utolsó hetet még végigszopja bent.

34_10.png

35_10.png

36_10.png

37_9.png

38_9.png

Az éjszakára készülődve Hunor kifejti Áginak és Anikónak, hogy ő nem szokott mindig fürödni, ennél a pontnál Ági még kuncog, mert azt hiszi ez valami fergeteg poén felvezető köre, ám csalódnia kell, mert Hunor komolyan beszél: nagyon klóros a víz, ami kiszárítja a bőrét. Hogy most a potenciális szettelésre készülve zuhanyzott-e, azt Ági már nem firtatja, mi azonban tudjuk, hogy a száját egészen biztosan átöblítette szájvízzel, ami felfelé kerekítve már majdnem egy félórás zuhanynak felel meg.

39_7.png

40_6.png

Roli tovább vekeng Dinának a dohányzóban, míg a többiek nyugovóra térnek, hogy ő szarta itt az egész villát, Hunor rajta kapaszkodott fel a semmiből, népszerűségének ő volt a kulcsa, és most meg itt maradt a végére egyedül, Hunor mögött kullogva, kisemmizve. Persze senki ne gondolja, hogy monológja Dinának szól, aki műkörmei módszeres basztatásán, illetve Roli panaszainak ismételgetésén nem sokat tesz hozzá a beszélgetéshez, ó nem nem. Taktikus Roli beszéde nekünk, nézőknek szól, felnyitva eddig szemellenzővel letakart szemeinket, hogy ő itten áldozat, aki vérét és szívét adta, Hunor meg felállt barátságuk aranylétrájának legfelső fokára, és jó magasról telibe rápisált, mert egy genny alak.

42_5.png

43_5.png

45_3.png

44_3.png

Mindeközben Gaben fogalmazza meg a jó szex általános, örökérvényű és minden egyéb szabályt elsöprő alaptézisét:

“Most tökmindegy, két perc vagy hét perc. A lényeg az hogy bámm. “

46_3.png

Ezek után megvárom, míg mindenki magához tér, de mielőtt folytatnánk a kihívással, szeretném megnyugtatni a nagyérdeműt, hogy Ex-Pumpedné nem lett megpocsíkolva, csak maszatolás volt, legalábbis a vidijó szerint, de lehet, hogy csak a szerkik nem akarták Hunortól elvenni a 36 millát, és a videó végét megtartották belsős használatra.

48_2.png

49_2.png

50_2.png

47_2.png

41_6.png

Na de. Kihívás, szokásos körök, és tudom, hogy egy lusta kis gecinek fogtok tartani, de gépeltem ma már eleget, úgyhogy nem fogom részletetezni, hogy ki hogy érzi magát, meg a többi megszokott elem, Zsura felkerült a zöld, Greg ha lehetne, cserélne Zsuval, mert ugye lásd múlt heti bejegyzés, Zsu vlog, Zsu különinterjú, és akkor ezzel most át is ugrottunk sikeresen 20 percnyi ismétlést és nihilt.

51_1.png

52.png

Zsu kiáll a többiek elé, indoklás, ellenpólusok, Roli a kihívott, és ugyan közel sem vagyok akkora reality mágus, mint Májsztro Sixx, de azt még én is közepesen nagy magabiztossággal ki merem jelenteni, hogy bájbáj Roli, húzzál haza telefonokat árulni, bigmeket csomagolni, pultot törölgetni, vagy bármit is csináltál az elmúlt 30 évedben.

53.png

És akkor a végére Ex-Pumpedné Sebestyén Ágnes, illetve soon-to-be ex-VV Hunor maszatkamaty szárazbaszása teljes gyönyörűségében.

És akkor ezúton szeretném megragadni az alkalmat, és elköszönni, nekem ez volt az utolsó VV9 hogyvoltom, mindenesetre köszönöm, hogy itt lehettem ÚGYMOND, és köszönöm a sok kedves kommentet, meg a kevésbé kedveseket is (NOT), szprájt.

1538 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2019.02.14. 09:48:00

Elengedem ezt a fost en is, semmi ertelme. Retek azt hoz ki gyoztesnek akit akar. Szavazatom Rolin marad, de most ugyis kiesik. Hunor szerintem is egy meguszos alak, ugyhogy lehet a dontoben nyomok meg egyet a szefos csajra aztan majd kacagok kicsit amikor blikk megirja hogy bb evi sorsara jutott.
Koszi a hv-iroknak!

Is 2019.02.14. 09:49:53

Baszki, I. VV Anikó első képéről először azt hittem, hogy valamelyik fiú beöltözött csajnak és parókát húzott...

Nagyon előnytelen kép.

Tökös... 2019.02.14. 09:50:54

egész jó összefoglaló...
Már szinte irigykedem hogy nekem nem volt kötelező megnézni....
Azt persze értem hogy a játékosoknak kell a felüdülés, kell az inpulzus, de pont győzikével ?
Ez az Ági profi abban hogy valakit elcsábítson, jobban csinálja mint egy férfi....

Maximista vagyok 2019.02.14. 09:51:32

Hajrá druszám! Ha behúzzuk a gyogyós ellen, akkor bármi lehet.

2019.02.14. 09:52:28

@Is: igen szegeny ugy nez ki mint egy travi. Kicsit hasonlit Novak Angelara.

MacákékIcukája 2019.02.14. 09:54:38

@Spitzbauer: nekem nagyon nem tetszik a gondolat h a tuja szepfiu elszedi Rolinktol a penzt es rohog a markaba es mindenki megbocsajt neki mert jol nez ki

2019.02.14. 09:54:44

@Tökös...: nem volt olyan nagy tudomany Hunyort, egy bebaszott Hunyort smarolasra ravenni. Mondjuk lehet , ezzel a smarolassal atadta a “pumpedtol szerzett retekklubnal valamit nyero dnseket” lasd Soma, Agi

BarBwire 2019.02.14. 09:55:18

Bálintos szép reggelt mindenkinek! Hunor hozta a szokásost, de hogy minden nő rámozdul...

2019.02.14. 09:56:33

@BarBwire: ági valoszinuleg szerzodeses, emellett nyilvan nem csunya hunyor ezt nem kerdes.

hannamontanna 2019.02.14. 09:57:35

Óriási :-DDDD köszi!
Hajrá Zsu!!

BarBwire 2019.02.14. 09:57:35

@Cleveland55: pénzért én is lesmárolom.

hannamontanna 2019.02.14. 09:57:52

Óriási :-DDDD köszi!
Hajrá Zsu!!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 10:00:38

hunor egy kibaszott nagy kurva.
köszönjük dzsudi :)

hereverő heverő 2019.02.14. 10:01:47

@BarBwire: persze hogy! A szomszédban is a Margit néni mondta, hogy nézte tegnap Huncit és olyan szép legény, hogy meg kellett csinálnia magát a Buksi gumicsontjával. De közben azért végig a Frigyesre gondolt ám, isten nyugossza szegényt...

Tökös... 2019.02.14. 10:02:50

@Cleveland55:

Ez az Ági egy profi...
Hunyor valamiért megtartóztatta magát, Adrinál nem volt ennyire félszeg...
A két csaj között fényévnyi a különbség...

hereverő heverő 2019.02.14. 10:03:22

@BarBwire: oh, és engem? Ti többiek, ugye összedobjuk nekem?

Maximista vagyok 2019.02.14. 10:05:04

Tegnap leszedtem a tavaszt enkorról, lájtos de nem rossz.

BarBwire 2019.02.14. 10:05:42

@hereverő heverő: Valentin nap van, neked ingyen is. De csak ma!

hereverő heverő 2019.02.14. 10:08:39

@BarBwire: de én nem vagyok bálint, se valentin, se lamantin. Ez igazán nagyon rendes tőled! :D

BarBwire 2019.02.14. 10:09:42

@hereverő heverő: Ha ismernél tudnád, hogy nemcsak a fenekem nagy :-D

ficekence 2019.02.14. 10:27:17

Nagyon jó a poszt Dzsudibí, rendkívül élvezhető írás, találkozunk jövőre.

bel ami 2019.02.14. 10:27:24

Kavar ám megint a róka lelkű bátya:
látjátok, Hunor is én hátamat mászta!
Kihívott lett pohos, akciót kell kezdjen,
mindent be kell dobni, hogy Zsu ellen nyerjen.

Közbeszéd 2019.02.14. 10:30:12

Hú, de csúnyán belenyúltak most a szerkik, hogy Zsu nyerjen! Egyértelmű volt, hogy Ágit azért küldték be, hogy Hunor rámenjen. Roli is megmondta már korábban, hogy Hunor a "villa kurvája", ezzel éltek vissza. Még az a beküldött srác is oltogatta Hunort, hogy dugja meg Ágit. Rolit leitatták, hogy kiadja Hunort, bár sosem fogom megérteni milyen szellemi partnert vélt felfedezni a hóhülye Dinában. Egy Greg féle pasi Magyarországon az elkövetkező 150 évben nem fog szimpátiaszavazást nyerni. Maradt Zsu mint első női győztes. Ez gusztustalan belenyúlás volt.

Közbeszéd 2019.02.14. 10:32:26

Ezek a ZS kategóriás sztárok.... Ági egyértelműen azért kapta a gázsiját, hogy Hunort befűzze.

hereverő heverő 2019.02.14. 10:38:30

@,,: majd akkor mennyi lesz benne, ha nem ilyen beta lesz! Poloskainvázióóó ó óó óó

tanárnőkérem 2019.02.14. 10:38:33

Köszi Dzsudibí mindent! Is.
Véleményem leírtam az előbbi poszthoz, nem másolom, túl hosszú.
Kösz a komment szekciónak a magvas gondolatokat, az esti műszaknak a közvetítést.
És: Hajrá Roli!

Angora Cardi 2019.02.14. 10:39:47

ÉN hsz-em hova lett?

Dinát minden szinten elutasítom. Sőt, a legfÖlsőbb szinteken! Így nem néztem meg, de köszike hogy megírtad a posztcsit.

argo001 2019.02.14. 10:39:59

@Közbeszéd: Az egész széria az első női győztes misztikum köré volt felhúzva, nyilván ennek szellemében fog zajlani a párbaj és a finálé.

A teszkós VV6 óta egyre kevésbé az történik, amit a nézők szeretnének. Bár már alig nézik a műsort, karácsony óta én is csak a hogyvolton tájékozódom, az írások parádésak!

Mindenesetre dobtam egy szavazatot Rollerre, bár azzal jobban járnék, ha Zsu maradna bent. Még egy olyan 15-20 évig, nem szívesen engedném a szabad levegőre.

ibsen 2019.02.14. 10:43:11

Köszi dzsudibí jó volt!

hereverő heverő 2019.02.14. 10:43:46

@Közbeszéd: Ágikám, bemész, lepippantod, kijössz és Géza már visz is a plasztikáshoz új csöcsökért. 600 köbcentis kétütemű befecskendezéses. Dinára ne legyél féltékeny, ő a Rolit kapja majd, Gábor pedig a csillámduóra van beosztva. Anikó pedig azért lesz benn, mert ő a testőr, minden testet isten óvjon tőle. Ő csak van... amolyan komisszár... szóval ő jelent nekünk mindent...
ÁGIKÁM, persze hogy te jelentesz NEKEM mindent, a rózsákat, a havat a hegyen, a halakat a vízben, a fingot a gatyámban. Anikó nem úgy jelent mindent, naaaa kis csacsim... na itt egy savanyúcukor, csak ne sírj.

MosóMaca 2019.02.14. 10:43:47

Hát én meg már megörültem, hogy de gyorsan öt óra lett, szedem is a cuccom és távozok a dolgozóból :)
Nem akarom elhinni, hogy itt tartunk, de tényleg egy sértődős, rettenetesen ostoba, fájóan buta, önző, nulla önkritikával rendelkező véglény lesz az első női győztese ennek a szarnak. Büszkék lehetünk végre a női nemre, éljen, éljen.....

ibsen 2019.02.14. 10:45:10

@Közbeszéd: Micsoda összeesküvés:-)) Csak Zsut nem dugta meg Gaben pedig ez is benne volt a pakliban. :-)

iTink 2019.02.14. 10:46:07

Akkor most egy időre úgymond elbúcsúzunk, Dzsudibí. Reméljük a következő szülinapodon nem kell ilyen szart kommentelned.

VV Villamanó 2019.02.14. 10:48:17

Dzsudíííí én ezen most könnyesre röhögtem magam, nagyon jó öfi, köszönöm!!! :D :D :D :D És a többi posztírónak is meg a hogyvolt kommentelőknek is, hogy november óta szórakozhattam rajtatok/veletek/ :D Ha lesz vv10 lehet már az elejétől csatlakozok és nem maradok csendben :D Már csak 3 nap és kiderül az IGAZSÁG :D
HAJRÁ ROLLER!!!!

Sanda.Ipse 2019.02.14. 10:59:08

Amennyire emlékszem az Adri vs Roli párbaj előtti poll végeredménye meglehetősen hasonlított a párbaj végkimenetelére. Egy ilyen eremény ínyemre lenne:)

www.easypolls.net/poll.html?p=5c6498f9e4b0b3f5920c2bfd

fujimo 2019.02.14. 11:13:51

@MacákékIcukája: valahogy úgy... én is vv évi karrierre számítok, ha megnyeri... :/

...akkor már inkább a nyálgép - nőkreforgó hunor... :)

Maximista vagyok 2019.02.14. 11:23:11

@,,: vasárnapra húzd be nálam a büki tudóst kérlek, köszi :)

Maximista vagyok 2019.02.14. 11:24:02

@Maximista vagyok: vagyis péntekre, bár vasárnapra is ő lesz a tippem :D a csiga lesz a harmadik, ez fix.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 11:25:50

@MacákékIcukája:
Én abban bízom, hogy a Rolira szavazók döntő többsége sehol nem kapcsolódott be a műsorral foglalkozó kommentálásokba és így nem "látszik" a preferenciájuk. Munkatársaim között is vannak, akik csak hellyel-közzel nézik, de Roli-drukkerek és a párbajokon szavazni is szoktak.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 11:25:51

@,,: vasárnapra beírnád nekem Zsuzsut? köszi

Közbeszéd 2019.02.14. 11:35:27

Roli nem hülye. A diagnózisa akkor is pontos, amikor magára vonatkozik: a játékot elvesztette. Zsu ellen ki fogják ejteni a szerkik, hogy legyen végre női győztes. Ott rontotta el, amikor Hunor helyett ő ment Adrival, és ezt ő akkor (előtte) érezte is. Adri kiejtette volna Hunort, Roli pedig erősebb, mint Adri. A második hibája, hogy most nem a Sellőt rakták meg, mert ellene bármelyikük visszajött volna. És abban is igaza van, hogy ezekkel Hunor őt elárulta, és akkor kezdődött az eltávolodásuk és a kölcsönös (!) kibeszélésük is, amikor az Adris párbaj hét volt. Hunor ellen viszont nem mehet, mert akkor a nézők tartották volna árulónak (lásd farsang est), (ugyanígy vesztett Majka annak idején), vagyis neki lefőtt a kávé. Sajnos. Szép játék volt, Roli. Megérdemelte volna a 36 milliót.

hereverő heverő 2019.02.14. 11:41:07

Aztakutyapicsa! Megtaláltam a tökéletes reggeli ébresztő zenét!!!

www.youtube.com/watch?v=tRR3uKLlbd0

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 11:56:08

@Sanda.Ipse: a fanatikusok szavaznak az easy pollon. Szerintem 1000 szavazt felett lehet következtetéseket levonni. Lacikát is győztesnek hoztak ki 5-600 körüli szavazat mennyiségnél. Mindegy, meglátjuk holnap!

BarBwire 2019.02.14. 11:56:10

@hereverő heverő: hogy el tudom ezt képzelni, azta, micsoda látnok vagy!

tanárnőkérem 2019.02.14. 11:56:59

@Közbeszéd: EKG minden szavadra. Szép volt, Roli!
Azért még titokban reménykedem, habár tudom, semmi esély. :(

tanárnőkérem 2019.02.14. 11:58:44

@Brigante: van egy másik 1000 feletti szavazattal, ott Zsuzsu vezet 62%-kal.

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:01:23

Erről a pollról beszéltem: www.easypolls.net/poll.html?p=5c62045be4b0b3f5920c1ad0
Roli erősödött 1%-ot tegnap óta.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 12:14:15

Dzsudi, ez egy kiváló öfi volt, le a kalappal! Ugyan roppant szoros a mezőny, nagyon ügyesek a többiek is, de a tieid tetszettek legjobban. remélem majd máskor is!

.iIi. 2019.02.14. 12:18:06

@.iIi.: ja, azt viszont nem hiszem hogy a szerkesztők Zsu érdekében küldtek volna be egy kurva hogy Hunor megdektesse. Ez szerintem tulkombinalt már. Egy kufirc miben változtatta volna meg Hunor esélyeit? Zsu anélkül is nyer hogy bárhogy befolyásolni kellene a játékot. Ráadásul az rtlnek tok mindegy minden híresztelés ellenére hogy Zsu vagy Hunor nyer.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 12:23:50

@Közbeszéd: szerintem pedig igen jól járt el Adri párbajon kiejtésével, arra így kellett pontot tenni.

Úgy vélem, a srácok úgy taktikáznak, hogy gyenge ellenfelük maradjon a döntőben, ezért hagyták Greget és jelölték meg Zsut. nem kellett sokat gondolkozniuk rajta, mert míg Greggel kis konfliktusokkal, de tudnak együtt élni, Zsuval kvázi lehetetlen, minden nap egy tragédia.

tényleg fura és részben a magyar társadalom betegségét is jelzi, hogy eddig nem volt női győztes. viszont pont Zsu? még a mostani mezőnyben is volt nála ügyesebb, okosabb. pláne ha visszafelé nézünk. Molnár Anikó is kész professzor a mai játékosokhoz képest.

hereverő heverő 2019.02.14. 12:25:37

@Angora Cardi: Ezt pedig neked mára. Tessék odafigyelni a klipre is, egy csomó apró geg van benne elrejtve :))))

www.youtube.com/watch?v=UxlBzG6avHY

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 12:27:10

@Spitzbauer: ezzel csak azt bizonyítottad be, hogy homofób vagy.
lehetnél persze még vagányabb faszkalap, ha orosz és csecsen társaidhoz hasonlóan gyaláznád a melegeket. ennyire zavar vagy ennyire hiányzik egy fasz a seggedből?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 12:30:44

stabil az előnye Rolinak (meglepődtem most)

Oh my... 2019.02.14. 12:31:51

"amikor ez a helyes, barna kis baromfi végre befejezte, amit elkezdtett, és levesbe való lábaival abbahagyta a kapirgálást agyam eldugott szegleteinek elhagyatott udvarán..."

epic... siiirok! xDDDDDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 12:35:30

@tanárnőkérem: köszi, erről beszéltem! Mivel ezen van a több ember valószínűleg ez adja a helyesebb képet (remélem nem)

Oh my... 2019.02.14. 12:36:24

@Brigante: jeeeej, ez egyre biztatóbb! ;)

Zsuzsu 40%
Roli 60%
Total votes: 699

csak nehogy aztán Zsóttika csúf kis tréfája legyen a végén az egészből, hogy törlesszen nekünk a sok csesztetésért.... (ugye Zsótika, te ennél sokkal de sokkal nemes lelkűbb vagy, ugye?) ;))

Oh my... 2019.02.14. 12:37:53

@tanárnőkérem: izé, ez egy másik.... wtf!? ez honnan van?

Angora Cardi 2019.02.14. 12:38:28

@hereverő heverő: Megnézem ahogy oda jutok, betöltöttem YT-on :)

hereverő heverő 2019.02.14. 12:40:54

@oh.. my.... szép volt Roli...: Zsóttikának a nemes lelkét épp Greg dugja a budiban, most ne zavard őket inkább.

Gia 2019.02.14. 12:42:17

Jó a poszt,de azzal nem értek egyet,hogy Greg kimenne Zsu helyett.Dehogy menne.

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:43:39

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ez már napok óta kering a virtuális térben, akkor még Roli nem is volt kihívott. Legutóbb az index fórumán láttam. De kezd emelkedni Roli, ami ad egy kis reményt.

Gia 2019.02.14. 12:44:00

Roli úgy tudna szépíteni ha ma leadnának tőle egy tegnapihoz hasonló beszélgetést a Hunorhoz intézve,illetve még egyet nekünk a riportban.

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:44:40

@Brigante: :( a reményhal meg utoljára. (a lepényhal megy elöl)

Gia 2019.02.14. 12:45:53

@tanárnőkérem: A reményhal meg utoljára,mert ő a gyilkos. ;-)

Gia 2019.02.14. 12:47:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: Megkérdezhettem hogy hogyan került be anno Anikó a vv-be?

Gia 2019.02.14. 12:52:59

@Spitzbauer: Dina jó csaj??Régebben jobban nézett ki,de úgy járt,mint VV Vivien,hízott minimum 10 kilót,ami a testén eloszlik,viszont a feje feldagadt,eltorzult tőle.Abszolút nem áll jól neki az a cica smink,ami régen igen.Sem a piros rúzs..

bElannaTorres 2019.02.14. 12:56:48

Köszi Dzsudi nagyon jó öfit írtál megint! :)

fujimo 2019.02.14. 12:56:58

@Spitzbauer: mmh, jogos... touché! :)

Gia 2019.02.14. 12:57:18

@Dzsudibí: Akkó' nem szóltam. :-)

Oh my... 2019.02.14. 12:58:36

@Közbeszéd: ez tűpontos volt, így látom én is, teszem hozzá... a legnagyobb sajnálatomra. :( már csak egy dolgot szeretnék megérteni:
egy ennyire jó taktikai érzékkel megáldott játékos miért nem tett semmit, amikor látta, hogy a vesztébe rohan az adris párbajjal..? és az utolsó kiválasztáson? lett volna esély a csigát megszórni, vagy döntetlenre kihozni a kiválasztást, hogy Greg válasszon zöldkendőst, és akkor még mindig vihette volna őt Roli... miért adta fel ezen a ponton? komolyan nem értem.

bElannaTorres 2019.02.14. 12:59:25

@Spitzbauer: mondta ezt már korábban is, és Adri levelében is ez volt.

Oh my... 2019.02.14. 13:02:42

@adamskij: ha női győztest akarnak, akkor válogassanak be értelmes, normális, vállalható nőket a kurvák és fogyatékosok helyett, könyörgöm, legalább EGYET!

Gia 2019.02.14. 13:04:45

Mi volt Hunor kimondott véleménye,amit Roli Dinának emlegetett?Valaki tudja mire gondolt?

Oh my... 2019.02.14. 13:07:51

@Gia: a tartós piálás szokott ilyen puffadt pocokarcot okozni egy amúgy vékony, arányos alkaton - mondanám, ha nem lenne ennyire fiatal még... de aztán simán lehet, hogy a szervezete nehezebben dolgozza fel az alkoholt, és máris ennyire nyomot hagy rajta...

rostás 2019.02.14. 13:09:40

@adamskij: Hagyd már ezt a pc újbeszélt. Ha valaki nem azonosul valami libsi ethosszal, az röhtön valamilyen "fób" lesz. Tehát ha nem szereted (ugyanis nem elég elviselni v békén hagyni őket, libsiék szerit szeretni kell, rajongani értük) a homokosokat, akkor homofób vagy. Ha szabályozott bevándorlást, akkor xenofób meg iszlamofób. A fóbia ráadásul azt jelenti, hogy indokolatlanul rettegsz a fóbiád tárgyától. Egy pszichés betegség. Tehát ha nem rajongsz a ratyikért (nem bántod, rekeszted ki őket, csak nem rajongsz értük) akkor te pszichésen beteg vagy. Ühüm. Hát a jó k@rva anyátokat. És az emberek többsége nem "retteg" a homároktól (legkevésbé sem félelmetesek, inkább szánalmasak) hanem legfeljebb irtózik tőlük. De ezt is tilos. Én nem szeretem a paradicsomos káposztát. Így alakult. Libsi logika szerint én paradicsomoskáposztafób vagyok, azaz indokolatlanul rettegek a paradicsomoskáposztától. Vagy mégsem? Szóval szerintem te itt ne nagyon homofóbozz senkit kisbarátom, nagy erkölcsi magaslatból, főleg ne olyat akinek az írásai hónapok óta szórakoztatják az ide járókat.

bElannaTorres 2019.02.14. 13:10:08

@oh.. my.... szép volt Roli...: adri
Szerintem ő volt a legjobb játékos, kiesése után is ember maradt, roliékról sem mondott rosszakat. gregről sem, sőt azt mondta ő megérti, mert neki kell legjobban a pénz, valami olyat mondott, hogy greg azt sem tudja mihez kezdjen ha kijön. Adrinak vannak tervei, drukkolok neki, hogy legalább egy belevalót vezethessen, sokkal jobban fogja csinálni mint Éva.

tanárnőkérem 2019.02.14. 13:11:16

@Spitzbauer: láttam én mindkettőt. Csak információként linkeltem be a másikat. Szerintem Roli veszít, ne legyen igazam.

bElannaTorres 2019.02.14. 13:11:41

@rostás: melegek is sokfélék, annyi mindenkit lehet utálni a viselkedése miatt, amiatt már nem nagyon kéne amiről nem tehet. Mindig csodálkoztam azon is , ha valaki kövér mennyi indulatot vált ki? Miért egyébként nem lenne kit utálni? :)))

Oh my... 2019.02.14. 13:15:00

@Gia: nagyjából úgy, hogy Árpa Attikát ápolgatta (többek közöt), az meg csinált neki egy kis extrahelyet, hogy létszámom felüliként beférjen a beutaltak közé... és lám, egészen a fináléig vitték, bár ritka unalmas és szürke töltelékemberke volt a játékban, az első hivatásos tuja, az öfikben másthol se lehetett látni, mint a cigizőben gubbasztva, nyakát behúzva monoton hangon mormogni az orra alatt az éppen arra tévedőnek... sajnos jól emlékszem rá.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 13:16:39

@Spitzbauer: mondom 1000 felett van értelme gondolkodni mi lesz a vége. Viszont! Az 1250-es szavazati száma nem akar növekedni, míg a 750-es szépen lassan növöget és ott Roli vezet. Nincs minden veszve! Hajrá Roller!

rostás 2019.02.14. 13:19:57

@bElannaTorres: Épp erről írok. Nem kell őket "utálnod" ahhoz, hogy homofóbiával vádoljanak. Elég ha észreveszed, hogy mások, esetleg azt mondod, hogy neked ez undi. Már meg vagy bélyegezve. És igen. Ők is sokfélék. Greg pl. egy kis pondró :)

Gia 2019.02.14. 13:19:58

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ooops,erre emlékszem.Azt hittem te a Nádai Anikóra gondoltál és róla tudsz vmit. :-)

Oh my... 2019.02.14. 13:26:38

@bElannaTorres: akkor pontositok, NE dolgozzon a szexiparban semmilyen formában, és bent se kurválkodjon, a.k.a ne legyen partner abban, hogy tárgyként, puszta ürítésre használják - villaszlenggel élve: "baszósok itt nem nyerhetnek" (by Renyhe) -, az pedig már csak bónuszigény részemről, hogy emberileg se legyen alja-közeli, ne hazudozzon ész nélkül mindig, mindenkinek úgy, hogy agya ne legyen észben tartani, mikor kinek, mit kamuzott... és akkor egyfajta esztétikai minimumot még nem is emlitettem, Zsu legalább ennek megfelel, az ember nem viszolyog, ha ránéz, Adri nem; a szélessége a végére kishíján a magasságával vált egyelővé - nem véletlenül mangalicázták -, az arca meg egyenesen rothadásnak indult időnként, és a tikkjei... na azok voltak a legirritálóbbak a rikácsolása mellett.

folytassam még? Adri.... nagyon nagy NEM.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 13:26:51

liberálbolsevikfasisztakommunistaelitistazöldpártihomofóbxenofóbsorosisták vagytok mind. lapozhatunk?

Maximista vagyok 2019.02.14. 13:29:21

@úgymond olvasó mmkk: én csak simán egy rohadék vagyok, nem kell becézgetni :D

fujimo 2019.02.14. 13:31:42

@adamskij: "Molnár Anikó is kész professzor a mai játékosokhoz képest."

...igeeen... olyan visszás érzésem volt, amikor láttam a képen... hogy a sok gyökér között ő mennyire nem való oda... :o

Gia 2019.02.14. 13:35:15

@fujimo: Csak kár volt a haját megnöveszteni.A rövidebb jobban állt neki és fiatalította is.

fujimo 2019.02.14. 13:35:19

@rostás: erre azért mégis csak adnék egy erős *facepalm*-ot... :oO ...azmunkaazakomment... :o

Oh my... 2019.02.14. 13:38:38

@Spitzbauer: de miből jutottak erre a következtetésre? a süllő a visszajövetele estéjén valósággal könyörgőre fogta, hogy ne vegyék le róla a fiúk a lila kendőt, ennyire adta el magát erősnek, az ellenfele egy közutálattal övezett karakter volt... a zsizsikesről legalább kaptak nézői visszajelzést a médiahéten, róla feltételezhető, hogy kedveéik a nézők, de Greg? mitől hiszik erősnek?

bElannaTorres 2019.02.14. 13:39:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: adri bűne csak annyi hogy volt neki hunorral egy kis maszatolás. Tudta ő hogy kinek mit mondott, de amit hunor mondott neki az sem volt mind igaz, ezt elmondta mikor kijött, hogy az a része igaz volt hogy Zsut mondta rolinak. Hát taktikázott ő is, de legalább beismerte a hibáit. Esztétika engem nem érdekel egyáltalán, az sem zavar, hogy roli meghízott. Az arca meg ekcémás. de kinek mi az irritáló, oké, viszont hogy mindenkinek megfeleljen egy női játékos olyan úgysincs. Lehet mondani hogy azért nem nyernek mert milyenek, de igazából azért sem jutnak a nyerés közelébe, max Zsu, mert ezt várjuk el, legyen becsületes, kedves, fapina, de valahogy úgy hogy ne legyen közben unalmas.
Ordibált és baszott csoki is, több csajt megdugott, agresszív volt, mégis ő nyerte volna meg, ha nem esik ki. Roli meg hazudik és meg is van hízva, plusz elég sokat okoskodik meg fekszik a kanapén. Így is lehet nézni. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy játszik ahogy tud, Roli is meg adri is. Kettő között adri játékát szerettem jobban, roli lehet nagyot hibázott azzal, hogy hunorral szövetkezett, pedig már az elején látták, hogy nyerő alkat. Nem elég a végén lehúzni ahhoz, hogy legyőzze.

fujimo 2019.02.14. 13:42:12

@MosóMaca: "Nem akarom elhinni, hogy itt tartunk, de tényleg egy sértődős, rettenetesen ostoba, fájóan buta, önző, nulla önkritikával rendelkező véglény lesz az első női győztese ennek a szarnak. Büszkék lehetünk végre a női nemre, éljen, éljen....."

...az rtl kreatívjaira lehetünk büszkék... meg a használt fogkefére... az eltűnt képre... a végtelenül következetlen vágásokra és nem látott előzményekre...

...az élő kamerák elvételére... és jah... erre a hihetetlenül magasan kvalifikált zsizsikre... :)) ...gyólesz! :)

bElannaTorres 2019.02.14. 13:44:11

@rostás: fene tudja, vannak ilyenek meg olyanok is, van akinek az a baj, ha valaki azt mondja undorító, mások meg folyamatosan gyűlölködnek, talán pont ez utóbbiak miatt kéne kicsit finomabban fogalmazni. sokan vannak, az a legnagyobb problémájuk ha valaki buzi

bElannaTorres 2019.02.14. 13:46:54

@MosóMaca: de nem azt mondtátok - én annyira nem követtem a vv-ket - hogy voltak elég érdekes férfi győztesek is? Pl Alekosz?
Most meg ha nem dobál az idegbeteg csoki lehet megnyeri? Akkor a fiúkra már rég büszkék lehetünk ez a logika alapján
Nem én mondtam :)

hereverő heverő 2019.02.14. 13:48:36

@bElannaTorres: Nem személy szerint téged akarlak támadni, még mielőtt, csak te írod ismételten: Csoki megnyerte volna, ha nem zárják ki.

Az érdekelne, hogy ezt mire alapozod (alapozzátok?)
Az is érdekelne, hogy roli miért hazudik? Én még egyszer sem kaptam rajta, igaz, nem is néztem meg minden adást. Szóval ez is érdekel.

fujimo 2019.02.14. 13:48:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: "@adamskij: ha női győztest akarnak, akkor válogassanak be értelmes, normális, vállalható nőket a kurvák és fogyatékosok helyett, könyörgöm, legalább EGYET!"

+5000 :D ...qrvára nem olyan bonyolult... :D

ficekence 2019.02.14. 13:49:55

Folyamatos bűnbak keresés folyik. minden és mindenki szar. Komolyan szánalmas.
HAJRÁ ZSUUUU. :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oh my... 2019.02.14. 13:52:54

@hereverő heverő: xDD nem fordítva? a csillámlóf.sznak azzal a csökevényes növedékével, amit féltenyérrel kitakar fürdéskor úgy, hogy még marad benne hely, nem nagyon tud megpocsíkolni senkit vsz, de nem vagyok szakértő a témában... ;))

Niké88 2019.02.14. 13:53:36

@bElannaTorres: EKG!! Alekosz, Soma, Au - lennének "akikre büszkék lehetünk" ??

Oh my... 2019.02.14. 13:55:01

@fujimo: hádde ugye??! (ezért nem gondolom, hogy valóban női győztesre gyúrnának)

bElannaTorres 2019.02.14. 13:58:04

@hereverő heverő: csoki megnyerte a közösségi média napok szavazást de valami hihetetlen nagy százalékkal, és az valójában szimpátiaszavazás volt. Itt nem kedveltük nagyon csokit, de úgy látszik a nézők nagyrészének bejött
Roli taktikusan játszik, ezért kell is hazudnia, tudja jól azt is hogy Zsu nem színésznő, látja hogy milyen, nem hülye, de ezzel támadja folyamatosan, mert a csaj beleragad ezekbe a dolgokba és gyengíti a játékát. Adriról is hazudott reniéknek, ezért lett adri hazugságvizsgálatra kiküldve, párbajról mikor visszajött adri akkor kért bocsánatot a sok hazugság miatt, de mondta azt is hogy letagadja majd a többiek előtt. Nem szent roli, nem is akar annak látszani egyszerűen csak játszik. Sokkal jobban kijött volna, és még meg is nyerhette volna ha adrival áll össze és nem hunorral. Adri elég sokáig hálás volt neki, mert őt tartotta bent. Mikor zsu ment párbajozni, nyugodtan mondhatta volna azt is hogy rolit vigye ki ne renit, de nem tette. Adri kicsit félre lett értve, teljesen jókat mondott másoknak.

fujimo 2019.02.14. 13:59:02

@hereverő heverő: sztem debilióból kiindulva gondolhatták sokan... róla sem sejtette volna az elején senki, h megnyerheti... aztán a harsány nagypofájú gyökér egyszer csak nyert... gyanítom csoki is így jött képbe... :)

...a sok kezelt mellett még nem tűnt olyan kreténnek... néha volt emberi memozdulása is... ilyenek... de büszkék rá se lettünk volna az is tuti... :D

rolira lelkem rajta igen... jól nyomta... és akkor is képes volt nem hisztizni, amikor én már gongattam volna és renit zsu fejével pattintottam volna össze amolyan bud spencer jellegű utánérzéssel kifelé menet... :D (pl.: amikor odaültek a nyakára 10 centire a fejétől szándékosan basztatni... pokrócot dobni rá, stb... :) )

hereverő heverő 2019.02.14. 14:00:34

@Spitzbauer: Nem beszélve arról, hogy az itteni törzsközönség mennyire ismerte el akár Alekoszt, akár Fosomát, akár Robint (aki azért megint nem volt elmebeteg, még ha messze érdektelen is).

Oh my... 2019.02.14. 14:01:20

@hereverő heverő: én mimden adást megnéztem, mégsem tudom... szerintem ez is olyan, mint az elején, amikor kikiáltották gonosznak, és jó ideig az volt a mantra - aztán mintha rájuk szóltak volna, mert ez mintegy varázsütésre abbamaradt... azután jött a taktika, taktika, taktika - szitokszóként, majd a hazugozás... érdemi indok persze soha, semmi, pedig fel lettek kérdezve, nem is egyszer...

Oh my... 2019.02.14. 14:03:53

@oh.. my.... szép volt Roli...: ja, a fésü! az volt az eddigi egyetlen érdemi indokuk - kérdés, hogy ez mennyire tekinthető érdeminek...

Angora Cardi 2019.02.14. 14:04:09

@oh.. my.... szép volt Roli...: de hát emberek akik se kifejezni nem tudják magukat sem szókincs se semmi... ezektől mit várunk? A két szavas szókincsével ráfogtak valamit Rolira és azon lovagolnak végig.

bElannaTorres 2019.02.14. 14:04:46

@oh.. my.... szép volt Roli...: olyanok miatt is lehetett, hogy még korábban volt rolinak egy olyan ötlete, hogy hunor menjen rá zsura, majd mikor az szerelmes lesz, akkor dobja.
Ez még hunornak is sok volt, nem is ment bele, így ötlet szintjén maradt az egész.
Az ilyen dolgai miatt tartottak tőle bent

hereverő heverő 2019.02.14. 14:06:46

@Angora Cardi: Persze, röhögni lehetett rajta vég nélkül. Az más kérdés, hogy tetszett-e mint győztes. És összehasonlítom a VV9 bárki játékossal...nos, megérdemelte.

Oh my... 2019.02.14. 14:07:35

@Angora Cardi: én is... azok a jó kis éjszakai online közvik... amikor rendszerint beindultak az agymenései... tényleg szakadni lehetett rajta sokszor xDDD meg ahogy odaállt a főgonosz agresszor elé - Rácz Béla - és kiosztotta egyenesen, face to face, az epikus volt! ;)))

MacákékIcukája 2019.02.14. 14:07:39

@Spitzbauer: emelem kalapom hogy nezni birjatok. En mar keptelen vagyok ra, gusztustalan mi lett a VV-bol. Szerintem Attila sem veletlenul tartja tavol magat a musortol... es jol teszi. Ez mar regen nem az a VV mint anno fenykoraban.

fujimo 2019.02.14. 14:09:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: jah... van abban valami, h a nőket utálkozni rakják be a sok nőnek... :D

...bár nem gondolnám, h bármi hasonló ki van adva nekik... egyszerűen képtelen valami értelmes, kevésbé idiótát beválogatni... :)

adri nem indult rosszul, de ő a nézőket is át akarta verni és túltolta a túlélő-hízelgő kamujait... végtelenül átlátszó volt... ezt nem biztos, h lehetett előre sejteni... :)

cintikéből néztem volna többet is, kíváncsi vagyok később mit tudott volna magából előhozni, de ő sem tűnt egy sakknagymesternek... sztem vele nem terveztek a végéig...

era elvágódott, egyszerűen túltolta... jobban talán, mint radics, pedig az a díszgyökér igen magasra rakta a lécet öngól szinten... pedig róla is hihették akár, h eljuthat a végéig...

ginu sem tűnt rettentően ostobának (már némelyikhez képest :D)... de ő is hentergéssel és alap taktika fail-ekkel ejtette ki magát... róla nem is sejtem, h mit gondoltak, mikor beválogatták...

reni tipikusan töltelék karakter... ostoba, primitív - végtelenül nagy pofával... én csodálom hogy olyan sokáig eljutott... talán a "jólelkűsztripper" hatás vitte addig... és hogy érthetetlen okok miatt erősnek gondolták... :D

vivien hasonlít cintikére... jó segge van, hajlandó ledobni a textilt... megvan a "magához való esze"... amit rövidke élete során nem fejlesztett olyan feszített tempoban túl... de azért ellötyöghet a közepéig...

zsu meg... pfff... :D :D ...őő a szellemi impotencia díszpéldánya... ha lenne az ostobaságnak mértékegysége, azt hiszem 1 zsu lenne... :D ...szerintem őt amúgy célpontnak / target-nek rakták be... kívánja egyszerűen az ostort... de mint ilyen ő is töltelék... vagyis nem hiszem, h arra gondoltak a szerkik, hogy majd "igen, ez a csaj fogja megnyerni!!"

...viszont a fentiekből szerintem azért adtak esélyt a nőknek is... adri - era lehetett ilyen... (ginu a kisfilmje miatt passzolós talán... ott túlságosan pitsa volt már... pedig nem feltétlenül kellett volna neki ez a karakter)

Oh my... 2019.02.14. 14:10:38

@hereverő heverő: Fosomával is hasonlithatjuk... vagy a tuja Robinnal, aki mintha ott se lett volna, még a végére se étkezett meg, egyszerűen dögunalom volt.

pomac 2019.02.14. 14:12:19

@Spitzbauer: nem kell foglalkozni olyannal miért minek szeretik, felesleges had szeressék ,felesleges magyarázni minek szeretik ,úgysem azt az értékrendet követed(jük) úgy sem értenéd akkor sem ha elmagyarázná vagy csak azt irná csak :D

fujimo 2019.02.14. 14:13:29

@Spitzbauer: óó, ez amúgy vízválasztó... mert zsu-t jobban tollerálnám gregnél... greg ugyanis tudatosan féreg... zsu pedig véletlenül - ösztönből... mint egy mentális elefánt a képzelt porcelán boltban... ill csobbanó bálna egy békés szellemi állóvízben... :D :D

...tehát utóbbi viszonylag kisebb mértékben felelős és van azzal tisztában, h elviselhetetlenül ostoba gyökér... végtelen egóval... (amit szinte tuti, h rengeteg bántás növesztett ilyen mértékűre) ...az előző viszont szándékoltan játsza meg magát és csinál úgy, mintha szeretné... (miközben másodpercekkel előtte gyalázta le a sárga földig pl adrinak)

fujimo 2019.02.14. 14:14:58

@pomac: értené... csak nem értene vele egyet... de szerintem sem... így is kerülgetni kell ezeket a posztokat... véletlenül beleolvasok egybe és érzem, h zsibbad az agyam és túdul a kérdés, h "deeehááámiééééért?!... aztán megijedek, h megint megválaszolják... :D

...ez egy végtelen ciklus... :D

hereverő heverő 2019.02.14. 14:18:20

@fujimo: Hm hm.. eléggé elgondolkodtató amit írtál. Igen, ez már régóta jól eltervezett műsor, felépítették a díszletet, megbeszélték a farmos nénivel, hogy mennek valakik hozzájuk külső programra (nyilván nem feltétlenül csoki-ánuszra gondoltak), illetve meg lett szervezve alovak bejövetele is, a tanárok stb. Szóval volt benne munka bőven. Akkor már lett volna idejük kigondolni azt is, hogy ha idén MMKK nőnek kell nyernie, akkor melyik legyen az, és miért. Gondolom nem változott akkorát a világ 3 hónap alatt, hogy most kelljen rádöbbenniúk valami nagy igazságra, amire eddig nem is gondolhattak...
Nyilván nem véletlen az sem, hogy eddig nem nyert nő, de valahogy még mindig volt benn egy - vagy kettő. Szóval nem hiszem, hogy ez eleve eldöntött tény lenne. És a zsuzsufanoknak ez az első érvük, hogy idén nőnek KELL nyernie. Miért is?

Ms. Belcher 2019.02.14. 14:20:09

@bElannaTorres: Zsu nem színésznő :o

Folyamatosan a kamerának játszik, belül szegény egy besavanyodott vénlány, olykor-olykor önmagát megerőszakolva próbálja előadni a könnyed, vicces, édes, bohó kislányt... táncikálás, Reni kémkedésének leutánzása stb...

Még mindig kíváncsi lennék, hogy Roli miben hazudott?

Mert hazudnia sem kellett, csak kihasználta, hogy a többiek minden szót kiforgatnak, susmusolnak, tipikus mondd vissza amit súgtam játékra alapozva...

bElannaTorres 2019.02.14. 14:27:59

@Ms. Belcher: nem színésznő, ilyen, nem valami szociális, nehezen érti meg az iróniát, a dicséretet is támadásnak tudja venni, kicsit fura a lány, de ez nem szerep. Ő az aki nem tudta megszokni, hogy kamerák veszik, és ország -világ látja őt, ezért is nézi sokszor magát, valójában az önbizalomhiány az oka.
Ezt senki nem tudja elszínészkedni, főleg ennyi ideig. Greg viszont igazi színész, nem nagyon volt őszinte mondata, de rajta látszik is hogy megvan hozzá az esze.

Mate4182 2019.02.14. 14:28:12

koszi az irast Dzsudibi, de ...

alapvetoen szeretem az irasaidat de ez most annyira antiroli volt mintha a zsufanoldal irta volna (najo azert annak jobban volt megfogalmazva :D)
de amugy remek munka es koszi az egesz evados munkat!

valamiert ma ugy keltem fel hogy egyaltalan nem tartom Zsut olyan erosnek.
Szerintem ez olyasmi mint anno az elso reszben Okival. Ott is mindenki azt hitte hogy o a legerosebb (Majka meg egyszer poenkodott is azzal hogy Oki meg a Stohlt is kiejtene ha kimenne) sosem volt parbajozni. aztan harmadik lett (akkor meg mutattak sms mennyisegeket is hogy pontosan hany voks jott, es az ove nevetsegesen keves volt a majka-szabi voksokhoz kepest)

lehet hogy zsu eros a facebookon ahol 8-14 eves korig irkalnak az eletkeptelenek, de szerintem ez nem lesz eleg penteken.
A renis parbaj meg annyira mervado mint anno az era-radics

ficekence 2019.02.14. 14:28:46

@Spitzbauer: Ne idegeskedj, annyit nem ér az egész, ráadásul az én esetemben ez rendkívül egyszerű. Hunor nálam nem jöhet számításba a nőkhöz való viszonya miatt. Sokszor leírtam már nem akarom részletezni. Greg nekem nem számít, nem bántom, számomra nem létezik. Roliban kezdettől fogva zavar a nagyképűsége a folyamatosan hangoztatott " okossága". :D Mivel úgy tudom élelmiszerrel foglalkozik, futár vagy mi /lehet, hogy tévedek/ a kezéből nem tudnék elfogadni semmit, mert állandóan a gatyájába jár. Ennyi. Rém egyszerű. De én megértelek téged, nem minősítelek, nem aggatok rád lealacsonyító jelzőket, mindössze nem egy oldalon állunk. Amúgy igen, csak ide nem hozunk politikát.

Oh my... 2019.02.14. 14:31:16

@fujimo: találó összefoglaló; és aki eleve hentergéssel gondolja letudni a taktikázást, az halálra itélt karakter és ostoba is ehhez a játékhoz, mert annyit illik igy, 8 széria után levenni a korábbi szériákból, hogy aki hentereg, az kiesik; ha másért nem, azért, mert kivonódik a játékból ha bevackolja magát egy másik jétékossal a takaró alá, és ki sem dugja a seggét onnan, amíg nem kötelezik rá feladattal... ez a nézőnek minimum érdektelen, de leginkább ellenszenves, mert miért nem csinálják ezt inkább otthon, ezért kár volt bemenniük, stb... ezért esett ki Cintyke is legelsőnek

Era nagy reménység volt itt, de mi nem ismerhettük, a pszichológus viszont pontos személyiségrajzot kellett felállitson róla elvileg, ez lenne a dolga, tehát tudható volt, hogy nem okos, ahogy Zsúról is, hogy defektes, és Csokiról is, hogy agresszív (szerintem a drogok hagytak nyomot rajta, tuti komolyabban cuccolhatott előtte); és még sorolhatnám, ezek a lányok se nem szerethetők, se nem értelmesek, taktikusak, pláne nem kultúrlények nem voltak bent, egyik sem potenciális győztes, mert igen, javarészt nők szavaznak, és a nők elnézőbbek a fiúkkal, legyen szó bármilyen jellembéli vagy egyéb hiányosságról.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 14:36:22

@fujimo: ekg, hasonlóképp láttam a női példányokat ebben az évadban. talán Ginu lehetett volna érdekesebb, de ő nagyon földbe állt a csokis nyitás után. valamint Cintikében képtelen voltam értéket felfedezni azalatt a pár nap alatt.

fujimo 2019.02.14. 14:36:41

@Spitzbauer: jaja, akkor lehetett volna menő... de így még a pasiján is azt éreztem, h "mintha kibújt volna előtte gregből a zsák" ...vagy greg szöge a zsákjából? ...ilyesmi... vagyis nagyon látványosan lejáratta magát... :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 14:37:42

@oh.. my.... szép volt Roli...: pontosan, ugyanígy látom.
kivéve Csoki cuccozását, az nekem nem esett le. érdekes észrevétel!

Ms. Belcher 2019.02.14. 14:39:52

@Spitzbauer: Igaz :D
Szerencsétlen Roli bepróbálkozott egy Olivér vs. Szandika évődéssel, ami szerintem nagyon szórakoztató volt anno. Most is szívesebben néztem volna ilyesmit, mint a vernyákolást és ordibálást.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 14:41:28

@Spitzbauer: nem a tény a baj, hanem ahogy mondod és amit gondolsz mögötte.

még idióta faszokból is ennyire szarul áll ez a kurva ország, legalább vállalnátok fel a véleményeteket és mondanátok azt, hogy kiirtanátok az összeset. de nem, csak szépen körülírjátok amikor meg valaki - most épp jelesül én - rákérdez, akkor meg egyből megy a terelés meg a mentegetőzés. ja és a 8 napon túli jókívánságokért is gratulálni tudok, remek ember vagy és rostás barátod is.

fujimo 2019.02.14. 14:41:37

@oh.. my.... szép volt Roli...: jaja, pláne azt kéne tudni ennyi idő után, hogy a középkorú nők szavaznak legtöbben... ergo ha lealacsonyítod a nőket (akár a saját magad kiárusításával, akár a túlzott csődörködéssel), akkor be fogod bukni...

...am szerintem era nem volt buta... elvitték az érzelmei, ahol már nem tudott gondolkodni... ezt nem tudom, h egy pszichomókus mennyire és mennyi idő után tudja jól előre jelezni... :)

...amúgy ezen én is tűnődtem... zsu-t hiába kéri az ostort a személye... pont a kétes mentális állapota miatt nem raktam volna be... csoki agresszióját sem értem... ÉS senki nem mondott még ilyet, sőt otthon is vita van belőle... DE én lacikán is észlelem a rejtett agressziót... ezekről a kérdésekről vajon ki dönt... és milyen koordináta rendszer alapján? :)

Oh my... 2019.02.14. 14:45:44

@Mate4182: nagyon nagy ekg, köszi, hogy leirtad helyettem, én tépelődtem, meet nem akartam nekiállni dzsudinak, gisz' beletette a munkát a hogyvoltba, viszont... ott hagytam abba az olvasást, amikor láttam, hogy full Roller-eke az egész, ilyet olvashatnék itt a kommentszekcióban is eleget, ha nem suhannék át felette már egyes nickek láttán... részemről oké az irónia és a kritikus hangvétel, ha az kiegyenlitett nem egyetlen személyt érint, de most ez így túlságosan elfogultra sikeredett, és még csak szórakoztató sem volt... kivéve egy poént, de azt fentebb már szóvá tettem...

Ms. Belcher 2019.02.14. 14:49:34

@fujimo: szerintem idén a spórolás jegyében egyszerűen kihagyták a pszichológusos részt

fujimo 2019.02.14. 14:52:04

@Ms. Belcher: ...téééényleg... még egy motorra is futotta, MIUTÁN annyiszor rájuk sütötték, hogy sóherek... ÉS MIUTÁN alig bírták a kezelteket bármire rávenni, ami villa feladat...

...én kihajtottam volna már őket kapálni 1 hétig... amennyit feleseltek és ágáltak a feladatok ellen...

...így az egész összecsapott kapkodás lett... az elejétől a végéig... :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 14:53:00

Na most gondoljatok bele, ha őket válogatták ki, milyen lehetett az aki nem került bele a műsorba?

fujimo 2019.02.14. 14:55:07

@oh.. my.... szép volt Roli...: " full Roller-eke az egész, ilyet olvashatnék itt a kommentszekcióban is eleget, ha nem suhannék át felette már egyes nickek láttán... részemről oké az irónia és a kritikus hangvétel, ha az kiegyenlitett nem egyetlen személyt érint, de most ez így túlságosan elfogultra sikeredett"

+1 ...a nickes részen rötyögtem... én is tovább lapozok, ha látom, h összerakott egy fél oldalas ekegépet... a maga végtelen művi módján... :D

fujimo 2019.02.14. 14:56:46

@Brigante: ...az a baj, h nem tudhatjuk, mert foschi volt a szűrő... vagyis lehet átengedett egy fél tonnás kavicsot, miközben egy naturálisan csiszolt gyémánt maradt fenn a peremen... :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 14:58:06

Nézem a két poll-t az egyiken ahogy nő a szavazati szám, Roller erősödik, a másikon pedig a Zsu - Roli 60/40 be van állva mint a gerely... nem tudom megmondani, hogy mi lesz. Talán egy vékony Roli győzelem vagy egy vagy egy közepes Zsu győzelem (értsd 6-8%-os)

Oh my... 2019.02.14. 14:58:50

@fujimo: én is éreztem ezt Lacikán, már a "de megfejelnélek" előtt is volt oár olyan verbális megmyilvánulása, ami valami ilyesmiről árulkodott, viszont komoly önkontrollja volt, tény... Era, hmm, arra emlékszel, még az legelején, a naagy "te meg szedettesd ki az agyad a neurológián"–veszekedés előtt, amikor ültek a napon Zsúval, és valami összetett szón agyaltak, hogy az hogyan is van helyesen, mi meg fogtuk a fejünket, hogy ez most komoly..? vagy csak oltja Zsizsikest? mert az lehetetlen, higy egy ioyet ne tudjon az Era... és de, komoly volt, tényleg valahol ott volt az intelligenciaszintje, vagy még lejjebb ("klitorisz? az mi?" - és ez egy NŐ! - ezekre emlékszel?;))

MosóMaca 2019.02.14. 15:04:23

Sokat emlegett Zsótttink Adrival. Vótmá?
www.youtube.com/watch?v=aFjEtBkMHeY

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 15:04:32

@Spitzbauer: nem beszólásként, csak muszáj megjegyeznem, hogy elég érdekes humorod van, ha neked a buzizás vicces :))))

fujimo 2019.02.14. 15:05:13

@oh.. my.... szép volt Roli...: igen-igen... konkrétan úgy 5 adás után, az első amikor megszólalt... renihez intézett indokolatlan és levegőbe lógó beszólogatása volt... abszolút semmi értelme nem volt, csak hogy basztasson valakit...

...úúúh, tényleg... :DDD ...jóó hát, nahhh... nem azt mondtam, h magasan művelt intellektüel volt... csak hogy buta nem... :D :D

...ez a vivi, ginu, cintike, era, adri csomag hasonló bizonyos tekintetben... nem túl képzettek, alacsony iskolázottság/műveltség... cserébe viszont a saját szintjükön meg van az eszük...

...nah, era ebből a természetes képességéből vesztett sokat, miután tank-arankának kezdte érezni magát... :D :D

...de az is lehet, h én néztem sok vv-t és én is hüJülök... :D :D

fujimo 2019.02.14. 15:10:14

@Spitzbauer: "az elégedettség a zuhanás kezdete..." ;) :p

...de nem is vannak a jogaid "megnyírbálva" gondolom... nem vagy hátrányosan megkülönböztetve, hogy fel kelljen vonulnod...

...amúgy tényleg... kackac... :/

...ahh, lapozzunk tényleg... hihetetlen, h megint a dedóban vagyunk... :/

Gery87 2019.02.14. 15:10:53

@adamskij:

"tényleg fura és részben a magyar társadalom betegségét is jelzi, hogy eddig nem volt női győztes."

Ugyan miért?
Most csak azért nyerjen vki mert nő? Na ez lenne a beteg gondolkodás...azért nyerjen vki mert megérdemli! Ne azért mert nő vagy férfi vagy buzi stb....

Ez az amőba nemtől függetlenül nem érdemli meg hogy nyerjen....annyi esze van mint egy tál rizsnek!

De egyébként meg így is elég nonszensz azon vacilállni hogy ki érdemli meg a pénzt, egy olyan játékban ami a férge4skedésről és kurválkodásról szól! Hulladék itt mindegyik....
Amit emberileg művelnek egymással az ilyen műsorokban azért egy petákot nem adnék....

Gery87 2019.02.14. 15:14:48

@adamskij:

Elmész a picsába a hülyeségeiddel együtt....ne játszd az agyad hogy mekkora PC vagy mert nem érdem az.

argo001 2019.02.14. 15:15:24

@Gery87: Egyetértek minden szavaddal. Végső soron teljesen mindegy, melyik hulladék nyeri meg, a kevés félhülye vagy a sok hülye közül az egyik...

Végiggondolva egyébként az eddigi VV-s felhozatalt, a nők úgy általánosságban sokkal alacsonyabb nívót ütöttek meg, mint a férfiak, és itt nemcsak az elért eredményekre gondolok, hanem stílusra, viselkedésre stb.

Maximista vagyok 2019.02.14. 15:16:33

Íme egy videó rólam, ahogy készülődök a Valentin napra:

9gag.com/gag/arGW5mV

Ezt meg csak úgy a szingli paliknak:

9gag.com/gag/aMZdK9P

fujimo 2019.02.14. 15:20:13

@Gery87: nem azt mondta, h azért nyerjen valaki mert nő... de az is nehezen hihető, hogy nem volt eddig egyetlen vállalható nő sem, ahol valamilyen debilebb pasi nyert... ha meg tényleg így volt, akkor az is egy kórkép...

...am a rizzsel úgy érzem túldícsérted... :D

...a játék rengeteg mindenről szólhat... szociális taktikai/stratégiai játék/showműsor és miegyéb... egyáltalán nem deklarált, hogy férgeskedésről kell szólnia... (pont az előbb ecseteltük, h a kurválkodás ráadásul éppen hogy baromság, ha valaki arra adja bent a fejét)

...a hulladék mindenkivel sem értek egyet... és "az ilyen műsorokban"-al sem...

...volt egy éden hotel pl, ahol láttam egy focista ficsúrt heroikusan kiejteni magát, mert belehabarodott valakibe... döbbenetes volt látni a jellemfejlődést és azt, h mennyire túlnő azon - amit feltételeztem róla... persze nem ez a jellemző, de a fordítottja sem általános...

...survivor ugyanez... értelmesebb castingokat kéne tartani... meg normálisan szerkeszteni... pénzt is lehetne költeni rá... nem minden a sok gyökér hibája... :))

bElannaTorres 2019.02.14. 15:32:25

@MosóMaca: ezt láttam, viszont a reniset csak félig bírtam megnézni.
Reni beszélt arról, hogy Ginunak hogy be fog olvasni, Era-csokit vissza se nézte. Csoki azóta már dugott mással, hogy kiesett, de az nem baj, mert ő gyerekeket akar csokitól és vele akar élni.
Érdekes felfogása van. Csoki rápusztul majdnem minden nőre, neki lehet pár választása
-Védekezik, mert nem akar havi 15 ezer forintból gyereket nevelni egyedül
-szakít csokival, mert nem fogja tudni megváltoztatni (megjavítani :DDD)
-beolvas a világ összes nőjének
Ő ez utóbbit választotta
Rajta nem is csodálkozok, hogy rolinak drukkol tipikusan az a nő aki a másik nőt tartja ellenségnek, miközben olyan pasikba szeret bele, aki még bőven élni akar nem pedig lekötni magát.

MosóMaca 2019.02.14. 15:33:19

@fujimo: Én azt látom, hogy olyan szinten járatták már le ezeket a formátumokat sajnos, hogy egy félig éppeszű ember sem jelentkezik, nemhogy, egy gondolkodó, taktikus és egyben szórakoztató egyén. Így nincs már értelme, kivéve annak, aki szerint Győzike vicces és képernyőre való....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.14. 15:34:20

@Spitzbauer: Mindenekelőtt peace kedves vezető komment társaim. A műsor elmúlik mi remélhetőleg maradunk még néhány évig. Amióta a napokban láttam Greg beköltöző videóját, illetve Hunci újabb, másnap be nem vállalt szex akcióját, Greg kezd feljönni nálam Hunci elé. Igazából Greg a kezdet kezdetén elmondta, hogy hogyan fog játszani (tenyerbemaszoan geci módon) és tényleg így nyomta végig. Nagy színész, ez tetszik!

AmanEdi 2019.02.14. 15:35:30

Megnéztem a tegnapi mert mint mindig reklámban elaludtam

fujimo 2019.02.14. 15:36:50

@MosóMaca: lehet benne valami... csak ugyi itt megint nem látjuk, h ki jelentkezik, ki esik ki a rostán... vagyis feltételezünk...

...azt mindenképp érezni viszont, h évről évre kreténebbek jelentkeznek... (ami amúgy egybevág a világ tendenciáival, ahol szinte minden szinten erősebb effektekkel kell már operálni... mert az emberek ingerküszöbe emelkedik... ami miatt nyilván ismét emelkedni fog... és megint még meghökkentőbb retard verseny lesz a következő évad)

...kicsit olyan idiocacy jellege van a dolognak... már nem fizikálisan, intellektüalitást érintően... :) :/

www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

hereverő heverő 2019.02.14. 15:37:21

@VV Erőlegény: ... a tenyérbemászó geci pont Greg esetében nagyon is találó, szó szerinti kép. Látom magam előtt, ahogy térdel a WC előtt, rángatja és ordít: KI A SPÁRTAAAA ?!?!?!

KnitKat 2019.02.14. 15:48:21

@Gia: biztos én vagyok naiv, vagy elfogult, de gyanítom, hogy ennek egy részét már huncinak is megmondta, csak nem lett belőle sértődés és alpári ordítozás, úgyhogy nem került be az öfikbe.

Gery87 2019.02.14. 15:52:39

@fujimo:

"de az is nehezen hihető, hogy nem volt eddig egyetlen vállalható nő sem, ahol valamilyen debilebb pasi nyert... ha meg tényleg így volt, akkor az is egy kórkép..."

BB Évi és vmi zsófi nyert már valóságshow-t!!!! Csak mondom...az hogy nem VV-t az lényegtelen, tök ugyanaz....

Szóval 9 VV-ből, szerintem ne vonjunk le messzemenő következtetéseket...egyébként meg simán lehet hogy egyszerűen arról van szó hogy a nézők izlése és a show-ba jelentkező nők jelleme nem találkozik.....ami nem csoda, elég nagy magamutogató, egós, önző picsának kell lenni ahhoz hogy hónapokon át kamerák elött szerepelj egy olyan játékban ami a klikesedésről és a férgeskedáésről szól!
Lehet hogy a férfiaknak ezt jobban tolerálják, mert ez inkább erőt sugall náluk (mármint a befolyásolási képesség) míg a nőknél csak azt hogy egy hülye számító ribanc/boszorkány....

Mate4182 2019.02.14. 15:52:45

en greggel kapcsolatban csak ezt a panszexualitast nem tudom elkonyvelni.
miert ciki felvallalnia hogy meleg? 2019ben ez azert mar nem olyan hordereju ... nem 86ot irunk es nem a szovjetunioban vagyunk (ugye?:D)
mert oke hogy a biszexualisat nem akarja mondani magara hiszen ahogy lattam a neten, a mostani ,,parja" elott egy oregasszonnyal mutatkozott (wtf) tehat kimondhato hogy meleg

de akkor mi ez a panszexualitas faszsag? mi a kulonbseg akozott meg a biszex kozott?
eskuszom ha valakivel leulnek egy sorre Rolin kivul, az a Greg lenne de csak azert hogy ezeket megkerdezzem tole

Gery87 2019.02.14. 15:54:54

@fujimo:

"ilyen műsorok" alatt a BB-t és a VV-t értem, azokat ismerem és hát, éden-t nem láttam....

hereverő heverő 2019.02.14. 15:56:28

@Spitzbauer: Nekem van egy zsidó barátom. A legordasabb zsidó vicceket tőle hallom, együtt röhögünk. És amikor megkérdeztem tőle, hogy "na de te zsidó vagy, nem szégyen ilyen vicceket mesélni?" akkor azt válaszolta: Én nem leszek sem több sem kevesebb azért mert zsidó vicceket mesélek. Inkább több, mert nem megsértődöm a humoron, hanem feldolgozom és röhögök rajta.

AmanEdi 2019.02.14. 15:56:47

Amúgy tudtátok hogy Snezi az éden hotel ből énekesnő lett?

Gery87 2019.02.14. 16:00:18

@Mate4182:

Egy elég nagy fasság szerintem is...de vmi olyasmiről van szó hogy a biszex az kétkapura játszik...tehát mindkét nemhez vonzódik.....a pánszexuális meg nem a nemhez vonzódik, hanem a "lélekhez meg személyiséghez, személyhez..".....tehát alapból nem izgul rá egy azonos vagy ellentétes neműre, csak ha "belül" tetszik neki....

De simán lehet hogy csak egy újjabb divatos hülyeség arra hogy buzi:)

hereverő heverő 2019.02.14. 16:00:28

@AmanEdi: reméljük nem pisil a szinpadra.

hereverő heverő 2019.02.14. 16:01:34

@Gery87: Szerintem az utóbbi, nem tudom akkor mi a f.sznak van nála állandóan egy plüss unikornis. Annak aztán tényleg szép lelke lehet...

fujimo 2019.02.14. 16:01:41

@Gery87: úgy is nézhetnénk, jogos... mondjuk én csupán éviről tudok egyedül, de nincs kizárva, h lehetett vmi zsófi is... :) ...a lényeg, h úgy nézve viszont 5647956137451 adásra és évadra jutna... 1 maximum 2 női játékos a megszámlálhatatlan férfira... ugyanott tartunk... 95% aránylik az 5%-hoz...

...amit utána írsz pedig ugyanannyira lehet ráhúzni a férfiakra is... semmilyen szinten sem magyarázza a jelenséget... :)

...azt hogy féregségről szól, megint csak te gondolod... erre írtam, hogy:

"...a játék rengeteg mindenről szólhat... szociális taktikai/stratégiai játék/showműsor és miegyéb... egyáltalán nem deklarált, hogy férgeskedésről kell szólnia... (pont az előbb ecseteltük, h a kurválkodás ráadásul éppen hogy baromság, ha valaki arra adja bent a fejét)"

...számodra erről szól, te ilyen játékos lennél... gyanítom hamar ki is esnél... (ne hari, no offenz... de a férgek jobban hullanak, ha csak nem jól simuló zseniális férgek :D)

...sixx írt erről és ígért is egy bővebb elemzést, h milyen játékstratégiák hogyan működtek, milyen volt a tetszési indexe, milyen volt a morális körítése, őszintesége a nézőkkel... mennyire volt valaki tisztában azzal, amit csinál... stb... (ezt még talán a survivor-höz írta) ...azt érdemes lenne elolvasni... egyáltalán nem a férgesedésről szól... és a "klikkesedés" is egy negatív címzése annak a jelenségnek, h érdekszövetségeket kell kialakítani... amihez diplomácia, empátia, tolerancia és leginkább kommunikációs készség is kell... :)

(ezzel szemben a "féregség" ennek egy vékony, abszolút öncélúan történő, szándékosan vagy érdekből másokat személyében bántő viselkedés... ami lehet a fentiek része... de mindenképp csupán részhalmaza az előzőeknek...)

"Lehet hogy a férfiaknak ezt jobban tolerálják, mert ez inkább erőt sugall náluk (mármint a befolyásolási képesség) míg a nőknél csak azt hogy egy hülye számító ribanc/boszorkány...."

ezzel viszont fején találtad a szöget... azon túl, hogy tudni lehet, h többségében nők nézik... visszajutottunk oda, hogy a társadalomról is elmond egyet s mást... azt hiszem innen indultunk, h ezzel nem értettél egyet... ;))

fujimo 2019.02.14. 16:04:15

@Mate4182: extrémebbnek és sellőbbnek érzi magát tőle... meg kicsit olyan energetizált spirit lénynek, aminek szeretne mutatkozni...

...közben meg hunort pozitívan körbenyalta, amikor megérkezett... másokat meg folyamatosan basztatott a külsejével...

...nem tudja még szerintem, h ki fia-borja... útkeresésben van... még nem alkotta meg magát... :)

hereverő heverő 2019.02.14. 16:07:48

@fujimo: jááááj.. Akkor idecopyzom a bemutatkozó oldalát:

Életkor: 30

Foglalkozás: szakápoló

Van párkapcsolatod?
Igen.

Mi a legjobb tulajdonságod?
Az őszinteség.

Mennyire vagy intelligens egy 1-től 10-es skálán?
8

Mennyire vagy vicces egy 1-től 10-es skálán?
9

Mennyire vagy vonzó egy 1-től 10-es skálán?
Van, akinek 1, és van, akinek 10. Magamnak 8, kisminkelve 9.

Mi a legfurcsább munka, amit valaha csináltál?
Világ életemben szakápoló voltam. Csak a hivatásomban dolgoztam eddig, ami szerintem hozzám viszonyítva alapjáraton furcsa.

Mi lenne az álommunkád?
A médiában „főállású Ken baba” szeretnék lenni, valamint saját termékeket is gyártanék.

Ha állat lehetnél, melyik állat lennél és miért?
Oroszlán, az állatok királya.

Milyen rossz szokásaid vannak?
Hisztis és akaratos vagyok.

Van olyan, amit nem csinálnál meg a villában?
Nem csalnám meg a másik felemet.

Mire vagy a legbüszkébb?
Arra, hogy míg mások számtalan plasztikai beavatkozáson vannak túl, hasonlítanak a Ken babára, de én műtét nélkül is.

Mi a legjobb gyerekkori emléked?
A legjobb gyerekkori emlékem az volt, amikor először megláttam a tengert.

Mi a legrosszabb gyerekkori emléked?
Mindig kinevettek, kicsúfoltak, és lenéztek a társaim az álmaim miatt. Pedig jó úton haladok afelé, hogy bebizonyítsam az embereknek, hogy csak merni kell nagyot álmodni.

Mi volt életed eddigi legrosszabb élménye, és hogy jutottál túl rajta?
Nagymamám elvesztése. Nagyon összetörtem, de tudom, hogy a legjobb helyen van, és segít nekem fentről.

Mi a legkedvesebb vagy leglenyűgözőbb dolog, amit valaha mással tettél?
Ha hajléktalant látok, tíz alkalomból nyolcszor biztos adakozok, és ételt is szoktam nekik venni.

Történt már olyan dolog az életedben, amit örökre elfelejtenél?
Azt a kellemetlenséget, mikor egy banális hülyeség miatt körözést adtak ki ellenem, és a határon lekapcsoltak. Miattam késett a vonat másfél órát.

Milyen az ideálod?
Nincs ideálom. Túl egyszerű dolgom lenne. Legyen különleges, mint én. Szeretem a latinos, tüzes embereket.

Milyen volt életed legcikibb randija?
Nem szoktam randizni, nem az én világom. Mikor online eljutok valakivel odáig, hogy találkozom vele, az általában már nálam is „ragad” évekre.

Hány éves voltál, amikor elvesztetted a szüzességed? Milyen volt?
Tizenöt éves. Koleszos szitu volt, és vicces, mert se a lány, se én nem tudtuk először, hová is kell dugni.

Hány szexuális partnered volt már?
Általában kapcsolatban élek, de ha éppen single korszakomat élem, akkor nem vetem meg a jó szexet. Lesz mit mesélni az unokáimnak.

Mennyi volt a leghosszabb szex nélküli időszak az életedben?
Mivel nem a szex a mozgatórugóm, volt már két hónap is.

Mit vársz a ValóVilág 9 poweerd by Big Brother című műsortól?
A győzelmet és a nyereményt. Szeretném, ha kicsit jobban megismernék a nézők Greget, és nem csak Ken babát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.14. 16:07:49

@Spitzbauer: engem Greg pansaga egyaltalan nem zavart, ebben a jatekban. Tulajdonkeppen, bar soha sem tagadta, de a nemi iranyultsagat vegig diszkreten kezelte, es tenyleg senkit soha nem molesztalt, nyugodtan zuhanyzott akar a lanyokkal, akar a fiukkal egyutt. Ferfiasan beszelt, persze voltak feminin beutesei. A pansagaval senkit nem zavart, illetve hozott zavarba a villan belul sem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:09:39

@hereverő heverő: azé' van nála unikornis, mert rózsaszín és egy pöcs áll ki a homlokából... nem kell túlgondolni a dolgokat!

Gery87 2019.02.14. 16:09:49

@fujimo:

"Férgeskedés" alatt azt értem hogy bár vannak feladatok, amit meg lehet nyerni, elveszteni stb de igazából semmi dolguk nincs odabent, ingerszegény, unalmas közeg ami jó alap arra hogy az ember legnagyobb baja a másik ember legyen....az egész valóságsó arról szól hogy egy csomó ember össze van zárva és a sok különböző személyiség előbb utóbb egymás agyára megy....elkezdenek klikkesedni, hazudozni, megutálni a másikat stb....amihez tök jól jön hogy szelepként ki is lehet baszarintani a másikat....közben persze nyerni akarnak...

hereverő heverő 2019.02.14. 16:10:17

@AmanEdi: nem ismerem a zenéit, és igazából nem vágyom rá. Te döntsd el, meg akarod-e osztani az itteniekkel.

Gery87 2019.02.14. 16:10:53

@fujimo:

Baszki, írtam de elveszett:)

Oh my... 2019.02.14. 16:11:25

@Ms. Belcher: én Olivér versus (Zsizsikes szerint: "vé-es") Anikóra emlékszem, ami valóban nagyon szórakoztató volt, igazi lávsztori - bevallom, én bekajáltam, ahogy kell, és drukkcsiztam nekik nagyon, télleg! ;) egy ulyet én is néztem volna szívesen, de ehhez nem egy Adri-féle érdektelen semmi kis csakszi kell, Ancsánk karakter volt, ha napraforgó is, de annak szép, igazi eyecandy, Olivért meg nagyon bírtam, igazávól Alekosznak is miatta, a kiesése után kezdtem szurkolni, mert a barátságukmolyan igazinak tűnt, pl Alekinnyó soha nem felejtett el egyetlen bulika alkalmával sem a kezével a talpas pohárral ("megadta a módját";) a kamerára fordulni, és belemondani, hogy ezt Olivérre issza, "egészségedre barátom!" - ez nagyon szimpi volt és megkapó, na meg Olivér sem felejtett el végig kampányolni kintről Alekoszért, csak ahogy ígérte - és akkor még rengeteg rendezvény volt, közönségtalálkozók, bulikák, stb... ezek ma már nincsenek, persze érthető... erre a hitvány felhozatalra ki lenne kíváncsi?

fujimo 2019.02.14. 16:17:09

@hereverő heverő: ööö... mit keressek benne? ...végig olvastam, de bevallom nem értem, h mire szeretnél célozni... :)

Oh my... 2019.02.14. 16:17:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: jah és Ancsánk volt "szerelmes" az X-faktoros fickóba is, még az Olivér előtt, most nem jut eszembe a neve, ilyen jellegzetes rekedt hangja volt, és minden volt, csak szépnek nevezhető nem.... emlékszik rá valaki? nagyon cuki volt az a sztori is, bár, az inkább rajongás volt, de lehaltam rajta... ;)

Maximista vagyok 2019.02.14. 16:18:14

@AmanEdi: rákerestem mert egy barom vagyok, köszi hogy nem linkelted :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:20:56

No összeadtam a két poll-t és abból számoltam arányokat.

Zsu 51% - Roli 49%

Bőven a hibahatáron belül van az elmozdulás, szerintem bármi lehet!
Ha az utolsó két nap Roli meghúzza és Zsu valamit hibázik (vagy fordítva) akármi lehet!

Hajrá Roli!

hereverő heverő 2019.02.14. 16:23:48

@fujimo: arra, hogy szerinted 30 évesen még nem találta meg magát. Nekem meg úgy tünik, és ezért linkeltem a bemutatkozást is, hogy G1G igenis egy számitó, céltudatos valaki.

fujimo 2019.02.14. 16:24:07

@Gery87: ez akkor a sima natúr életre is igaz... én féregségen sokkal mélyebb rosszindulatot és öncélúskodást értek... (lásd gábor a survivor-ben... vagy volt egy fekete csaj az éden hotelban...) ...nahhh őőők, férgek... :)

...de amit írsz az valahol természetes... és igazából mindenhol jelenlévő jelenségek... :)

...az emberek meg klikkesednek, szövetségeket és érdekszövetségeket alapítanak... (ez számodra a klikkesedés... ami csak egy negatív kontextusba helyezett vetülete a jelenségnek... ) diplomáciát folytatnak (számodra ez a hazudozás, holott az érdekképviselet és a saját olvasatunk szerint történő tálalás messze nem hazudozás)...

...és te is rosszabbul jössz ki az ősökkel mondjuk, ha velük kell lakni... :D :D

...vagyis nyilván vannak ilyenek... de ettől még nem erről szól a játék... "csak" te ezt látod meg benne... elő kéne tűrnom sixx írását... nagyon szépen kifejti, h mennyire sokféleképp lehet ezt a játékot játszani és MINDNEK van létjogosultsága... mind érthető bizonyos oldalról... :)

...ezek közül meg csupán egy a férgeskedés... :))

Oh my... 2019.02.14. 16:26:31

@VV Erőlegény: ezzel nincs is gond nála, szerintem senki nem bántja ezért se bent, se kint - legalábbis itt.. más a baj vele, és az a személyiségében keresendő - sokszor leírtuk már itt, nem érdemes több szót vesztegetni rá, nem érdemli meg, leegyszerűsítve: egy pondró, ennél kompaktabb módon nem lehet őt leírni, ebben minden benne van, úgy a külső, mind a belső tulajdonságai tekintetében.

2019.02.14. 16:27:18

@Spitzbauer: spitz kollege veled vagyok. Lószert nem erdekel, hogy ki hova szereti es kitol. Ha valakinek az elete meg arrol szol, hogy hogyan probal hasonlitani egy nemi szerv nelkuli babara FELNŐTT FÉRFIKÉNt, ott nagy gáz van mar alapbol. Viszont ameddig ezzel elvan magaban illetve a sajat kis haveri, barati korevel meg mindig le sem szarja senki. De Greg az elmult kb ket evet vegighaknizta a kormanyparti mediaban (tv2, blikk) , hogy o kenbaba, meg pan. A bekoltozesnel is a kozponti tema a kenseg volt, ha valaki megemliti, hogy meleg egy ilyen musorban, az eg vilagon nincs baj vele. De ha ez az elet kozeppontja es raadasul masokra is ezt nyomja az mar visszataszito. Volt egyszer az etkezoasztalnal egy “csoportos” beszelgetes, amikor Greg valami olyasmit mondott, hogy “láttátok, tudjátok kimvagyok, es hogy ismernek az emberek, van rajongotaborom” vagy valami ilyesmi. Mellesleg a sellozes, meg a rozsaszin oltonyben megyek parbajra is pont nem a szimpatikussa tevo faktor. A meleg kozosseg is kiveti magabol aznilyeneket, mert csak art nekik egy olyan ember aki egyebkent a kozombos emberbol is undort, utalatot valt ki tolerancia helyett. Én pl. Tavalyig azt hittem, Herczeg Zoli is kőbuzi, nem befolyasolta a pozitiv velemenyemet rola, tehat kvazi “buzikent” fogsdtam el. Erre megtudtam, hogy nem az...

2019.02.14. 16:27:51

@Brigante: ha az utolso ket nap a szerkik...pontosabban

É2I 2019.02.14. 16:28:55

Hát(al nem kezdünk mondatot) köszönöm Dzsudi! Jó voltál végig! Azt is köszönve, hogy nem finomkodsz; kimondod, amit gondoltál és az agyhalott bandát néven nevezted/nevezed.
Ergo, ha basznák meg, írjuk is le! :D (De lehet, hogy magaslabdát nem kellene földobni .... persze, ha bisz-ket :D jelentkező tuti lössz. :DDD #énkérekelnézést)

fujimo 2019.02.14. 16:29:22

@hereverő heverő: 33-38 vagyok és még mindig nem találtam meg magam... :D

"...lehettem volna akárki, de nem volt türelmem kivárni..." :D ;)

...és én is céltudatosnak és számítónak látszom... jó, számítónak nem csak látszom... az is vagyok... (ez napi szintű démonűzés :D) :D :/ :)

...visszatérve gregre...

...abból gondolom, h ezt a pánsellőkenbabát... saját bevallása szerint is maszkként tartja maga előtt... miközben nem tisztázott számára, h mi is akar lenni... ami mellett meg nagyon fura, h mennyire rá volt gyógyulva a matektanárra... és hunorra is beérkezésekor... :))

...ÉS ami a lényeg... én is azt írtam több helyen is fentebb, h greg szerintem is végtelenül számító alakoskodó sunyerák... de ez nincs jelentős összefüggésben a nemi identitásával és azzal, h egész pontosan hogyan is "címkézi" magát... :)

Oh my... 2019.02.14. 16:29:52

@VV Erőlegény: ja tényleg! jó a memóriád :) de az már nem a saját szériájában volt, hanem játékon kivül... nem is tudtam hová tenni, annyira gáz volt, nekem valahogy ő komolyabb nőnek tűnt, főleg miután már anya lett.... de ha már itt tartunk, Bencusról se feledkezzünk meg! ;)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 16:30:03

@MosóMaca: nagyon egyetértek. eleve a tvnek, mint formátumnak nagyon megváltozott a szerepe az elmúlt 20 évben. az is egészen érthetetlen, hogy miért nincs online közvetítés, a technológián már tényleg nem múlik.

2019.02.14. 16:35:52

Napi kedélyeket nyugtató "phhuwered by vers mindenkinek" de főleg nyulaknak.

U.I.: szombaton nem viszek répát neked

J.A.

EZERFÁROSZNYI VÉGZET

Mintha szerelmes béka
Dús, fülledt nyári réten
Lassan, pihegve mászna
Szép, szűzi tó fele,

Mohón reszketve ajkam
Úgy kúszik selymesében
Mélyillatú hajadnak
Fehér válladra le.

A szemed ne emeld föl,
Életberántó fénye
Zavarná most a szívem,
Ki rőt vágyam tüzén,

Magagyújtotta máglyán
Ma lelkesen elégne:
Őrjöngő tűzimádó
Módján szédült legény.

Ó, hadd ölellek által,
Mint ritka aranyércet
Olvasztók forrósága,
Te, csókok ércere!

Vakult szemeknek ég itt
Ezerfárosznyi végzet,
Én éber toronyőröm
Kábulj te is bele!

Ms. Belcher 2019.02.14. 16:36:01

@oh.. my.... szép volt Roli...: Valami Norbi, a füles csávó. mondjuk Ancsa ki be nem volt kicsit szerelmes

2019.02.14. 16:36:27

@moletty: Adri megvolt már? Tényleg olyan jó mint mondja? :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 16:36:59

@fujimo: Éden Hotel egyből Szandrára gondolsz, ő egy óriási geci volt, sőt FŐGECI. tényleg roppant jól játszott, de cseppet sem volt szimpatikus, VVban talán még Radicsnál is hamarabb esett volna ki.

2019.02.14. 16:37:46

@adamskij: miert nincs, miert nincs. Így tudnak manipulalni. Elozo szeriakban is bevett szokas volt, pedig akkor meg volt online. Ennyit annak, aki 2019ben azt hiszi, hogy van tisztesseges valosagshow : m.youtube.com/watch?v=RQlxDZfka-U Egyebkent nekem a kedvencem ever az Eden Hotel 1 volt, benn e pedig az Adam-Kristof-Dani 3mas, Adam-Kristof-Dani sorrendben. A katanak meg a kisugarzasa vagy nem tudok nagyon bejott

hereverő heverő 2019.02.14. 16:38:10

@fujimo: " lehettem volna valaki más, de más az valaki más lett"

Így már értem, ok. abban egyezik a véleményünk, hogy egy számító sunyi g, viszont abban nem, hogy inkább védekezik egy pánkensellővel, mint hogy bevallja hogy kőkeményen ratyi. Lehet, hog yvédekezik, de szerintem egészen biztosan tudja magáról, hogy mi van a jobb kezében, és hova szeretné dugni legközelebb.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:39:26

@Cleveland55: pontosan ha a szerkik engedik, hogy meglássunk valamit ... ja... a #metoo jegyében nőnek kell győznie, még akkor is ha ebbe szerencsétlen bele fog roppanni!

fujimo 2019.02.14. 16:39:29

@adamskij: iiiigen... azaz!!! :)) ...nah, az a nőőő... az legendary!! ...ha visszataszítóságot kell nézni "játéktechnikai" értelemben... :D :D

2019.02.14. 16:40:26

@moletty: news.google.com/topics/CAAqJAgKIh5DQkFTRUFvS0wyMHZNRjluZVRabWJSSUNhSFVvQUFQAQ?hl=hu&gl=HU&ceid=HU%3Ahu Rengeteg dologban egyetertek vele es hasonloan gondolkodok... Ajanlomfigyelmedbe a kotottfogas c. Musort a youtubeon

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:41:47

@Cleveland55: először nem szerettem az Édenhotelt, aztán megszerettem (jó formátum) aztán megvette a TV2 és elbaszta.... (mint eddig mindent)

Todd Chavez 2019.02.14. 16:42:46

Várom ezt a párbajt, de nagyon féltem a Rollert.. és igen, valószínűleg amelyik pénteken visszajön, az viszi a pénzt is a végén (bár én Hunornak is jósolok esélyt, ha Zsizsik térne vissza). Szóval hajrá Roller, hátha bejön, ahogy eddig is!
Azt amúgy tudja valaki, Gregnek mitől van ekkora egója, hogy Hunort bántja, hogy mennyire semmilyen karakter, ő maga pedig a nagybetűs Kharakhter? Mégha eltekintünk attól, hogy egy geci, még akkor sem egy hú de nagy szereplő. Volt néha pár vicces benyögése, meg eleinte szimpi volt, de ennyi. Ő is elég semmilyen. Nem jobb a Hunyornál, ráadásul Hunyor nem is geci, tehát ő előrébb áll nekem. De remélem azért nem neki kell majd szurkolnom a végjátékban, hanem a Rolinak.

2019.02.14. 16:43:03

@Brigante: eddig nem irtam, de szerintem Zsolti lesz az elso aki lehuzza majd Zsut penzzel. Majd mutat neki 2-3 screenshotot, hogy hogy irtak at mindket parbajat, meg a dontot is. Meg a tegnapi kameraba monologja is szokatlanul elore megirt gyanus volt... Majd szepen elmondja neki, hogy megnyerettem veled, en is tisztaszivbol elek, szimpatikus vagy blabla, adj ket milliot, meg elintezem, hogy bekerulj a belevaloba is 1 millioert.

moletty 2019.02.14. 16:43:43

@Paic Róbert: Á! Nem találtam meg, igaz nem is kerestem :)
Viszont ma hajnalban olvasgattam itt. Hát gyerekek ! Ide is beszabadultak az agyatlan félhülye Zsú-fanok !
Egyik azsongya : "Lehet h. egyszerűbb a lány de végig tisztán szívből játszott!"
Hát össze kéne vele zárni a hülyéjét ! Pedig megnyeretik vele :(

Oh my... 2019.02.14. 16:44:48

@hereverő heverő: persze hogy megtalálta már magát, csak a terméke nehezen marketingelhető cucc, ezért teszi mellé a a gagyi, átlátszó pán- meg kenbabás imidzset, hogy kurrensebbé tegye, aztán hogy ez így mennyire jön be neki, mittomén... de hogy mindent céltudatosan ennek rendel alá, az nyilvánvaló.

2019.02.14. 16:44:50

@Brigante: igan, ahova a tv és/vagy Birka Gollam Krisztian odakerul ott el van baszva az egesz... Ott volt ha jol emlekszem amikor az egyik srac eroszakoskodott az egyik csajjal, valami Gabor talan valami Norival

2019.02.14. 16:46:24

@moletty: ja mielott elfelejtem, felvetted-e mar Adrival a kapcsolatot..?

Sanda.Ipse 2019.02.14. 16:46:53

@VV Erőlegény:
Én is tegnap vagy tegnapelőtt néztem G1G videóját és megállapítottam, hogy pontosan aszerint játszott, ahogy ott beígérte. Egy dolgot cseszett el, elkezdte a nézőt (is) tök hülyére venni ezzel az őszinteség, szeretet, csupaszív , az ellenfél gonosz, hazug, sátánista, stb szöveggel. Ha ezt nem teszi, akkor akár végig neki drukkoltam volna.
Rohadtul utálom, ha hülyének néznek.

hereverő heverő 2019.02.14. 16:48:10

@moletty: lófaszt. miért érné meg az RTLnek megnyeretni szefóssal a susit?
aurélióra is számítottak, egy ideig bohóckodott is a belevalóban, csak aztán elszabadult (gondolom levarrta Baukót és menekülnie kellett). Zsizsikkel nem lehet kezdeni semmit (már a szexuális tárgyú gondoloatokat mellőzve), nem érdekük hogy ő nyerje. Ha megnyeri, hadd vigye, de erőltetni nem fogják szvsz

fujimo 2019.02.14. 16:48:31

@hereverő heverő: ...valami hasonló, egész pontosan nem tudom, h tudja-e hogy be kell-e vallania valamit, bármit is... bárkinek... :))

...vagyis szerintem ez a rész nem tudatos... annyit észlel magából, h maszkként tartja maga előtt, h ne sérüljön... de még nem tisztázott számára szerintem, h hogyan is definiálja magát, ami hozná azt is, h kevésbé sérülékeny... :))

(amúgy az is beszédes, h rengetegszer érezte magát nőnek... vette el reni rózsaszín táskáját... stb... de ugyanígy fordítva, amikor arról volt szó, h a csajoknak kell takarítani... azonnal férfinak érezte magát... de nem nagyon világos, h mindezzel mennyire van tisztában... :))

...a helyzet az, h annyira nem is érdekel... mert hogy minket is hülyének akar nézni... zsuzsunak meg teszi a szépet és szereti-öleli, egy másodperccel előtte meg elhordja minden szarnak... :) :o

moletty 2019.02.14. 16:50:40

@hereverő heverő: Hát legyen igazad ! Én nem rá fogok szavazni az biztos !
Még a szarfaszú gyerekre is inkább !

Oh my... 2019.02.14. 16:50:57

@Brigante: igen, szuper formátum volt, mindaddig, amíg a tv2 rá nem szabadult..... onnan végletesen el lett cseszve, egy stratégiai játék, amelyben képtelenség volt taktikázni, mert folyamatosan változtatták a körülményeket... a hely, "ahol minden megtörténhet..." vicc; a végére önmaga karikatúrájává lett az egész.

Maximista vagyok 2019.02.14. 16:51:36

@moletty: olvastam én itt cifrábbakat is :D a vállam kiugrott tőlük bazdmeg...

2019.02.14. 16:55:48

@Todd Chavez: az a baj, hogy bar az Rtl nem kormanyparti csatorna, gyakorlatilag ugyanazt a nezokozonseget clozza meg. Lasd Anyatok kozt, ENB, csaladigyanuktitkanakarnyekaban 4-5 ugyanolyan “dokureality”, kulfoldi extra low budget sorozatok, neha migransozas a hirsdoban stb. En a vV 4el kezdtem a magyar realityket, mert nem voltam sokaig Mon. BB1 Balint apjat ismerem, amiatt volt valamennyi fogalmam az egeszrol. A vv4ben meg volt egy legalabbis latzatra tisztesseges szavazas, es szerintem majdnem minden parbaj valahol megjosolhato kimenetelu volt. De mar azert beraktak igazi otvar embereket is, pl. Jerzy, beci, gigi, ragogumizsofi, talmacsitszopo bunko eva, nadai aniko, szandika....vv5 ben vera, sehi, feco, gergo , veonika, cristofel mind ketes hatteru tudatosan valogatott egyenek. (Cristofel tudna sokat meselni a csatornarol meg az egesz mediarol...dolgoztam vele egy szorakozohelyen 3 honapig) aztan ott volt a ketes eloeletu Zsofi aki dontos lett az Aurelios szeriaban, meg a szinten hasonlo eletu Iza. Lehetve folytatni az idok vegezeeig. Az “újkori” tehat vv4 es az utana kevo szeriak mar tenyleg erre a vonalra lettek felfuzce, csak akkor meg nem vvzsotik voltak szerkesztok, a cssting is magasabb azinvonalu volt a tudatosan a fele hulladek otvar karakter ellenere

2019.02.14. 16:57:04

@hereverő heverő: az az erdekuk, hogy a kovetkezo szeriat is eltudjak adni annak, aki ezt a hulladekot meg nezi, es valljuk be, a nezok tibbsege ugyanolyan hulladek, mint a bent levok

Maximista vagyok 2019.02.14. 16:59:37

@Cleveland55: ennek ellenére már ők is odabasszák reklám alatt a Magyarország jobban teljesít hazugság videót :) hogy rohadjanak meg!

Dzsudibí 2019.02.14. 17:00:08

Félreértés ne essék, nem Zsunak drukkolok, ebben a szériában nem volt egyik sem szívem csücske, sőt. Roli nekem ezt a tegnapit erősen túltolta, egyrészt mert Hunor kurvára nem miatta fogja megnyerni, ha megnyeri. Másrészt az elmúlt 100 rész arról szólt, hogy ők itt a legjobb barinői egymásnak, most meg utolsó szemétládának állítja be Hunort, aki végig kihasználta őt, egy olyan embernek címezve mindezt, akit negyed órája ismer. Lehet, hogy van igazság abban, amit mondott, ezt nem tisztem megállapítani, de ha így gondolja, szerintem az lett volna fair, ha ezt Hunorral beszéli meg, nem Dinkával.

Pamutbojt 2019.02.14. 17:02:14

@hereverő heverő: Érecccségi Somával sem tudtak mit kezdeni, meg volt egy tuja fiú, aki totál el is tűnt. Lutri, ki lesz "használható". Ahhoz nem kell nyerni, hogy utána képernyőn maradjanak. Majka, Ancsa, Baukó stb....
Ez a jelenlegi négyes viszont elég gyengus. A nyomi sellő gondolja magát kiemelkedőnek, de csak egy elmebeteg buzi, (bocs, nem túl pc így, de nem ér annyit, hogy körbeírjam), aki mindenféle hülyeségnek képzeli magát. (Sellő, baba, unkornis meg mittomén még mibek). Kurvára nem érdekes. Max. Zsóttinak.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:03:33

@Maximista vagyok:
Kereskedelmi tévé. Jó pénzért bármit! Mivel a reklámokat én csak lepörgetem, nem zavar. Ráadásul azt sem hiszem, hogy bárkit meggyőznének vele, aki csak egy kicsit is tisztában van valós adatokkal.

Oh my... 2019.02.14. 17:03:54

@Cleveland55: uhh, egy az ízlésünk, akarommondani, az ékágénk! ;) nagyon bírom a fickót én is, a gondolataival egy az egyben tudok azonosulni, már amiben megnyilvánul; és a *kötöttfogi* a legkedvencebb műsorom volt, amíg a hírtévén futott – szigorúan csakis a G-nap után, és a hatalom-visszavétellel bezárólag, azóta pedig a neten, csakis a neten "kötöttfogás" címmel –, mert amit a hírtévén a "szabadfogással" műveltek azóta... na az botrány.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:04:40

@Maximista vagyok: a vállad azért ugrott ki, mert felemeltem a térdem, te retek.

Gery87 2019.02.14. 17:05:22

@fujimo:

"de amit írsz az valahol természetes... és igazából mindenhol jelenlévő jelenségek... :)"

De a bezártság , a nyerési, népszerűségi vágy ezeket felerősíti + nem véletlenül olyan embereket válogatnak be amilyeneket!
mesterségesen van gerjesztve az egész....

Oh my... 2019.02.14. 17:06:14

@Sanda.Ipse: azért a nagy többség sajnos nincs tisztában vele, így tapasztalom....

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:06:31

@Dzsudibí:
Egyértelmű volt, hogy a szövege nem Dinkának, hanem a nézőknek szól. Hasonlót már pedzegetett a szerdai videójában is, ahol ugyancsak elmondta, hogy Hunor nem állt ki soha mellette. Ez viszont valóban így volt, tanúi lehettünk. Ahogy annak is, hogy Hunci tényleg mögötte sunnyogta végig a játékot.

fujimo 2019.02.14. 17:07:22

@Gery87: ...a feszültség és fülledtség mesterségesen van gerjesztve... (hogy ne legyen unalmas => legyen nézettség)

...de minden egyéb azon túl, h természetes és lehet exibicionista árnyalata még nem féregség... mind1, sztem túlbeszéltük... másként nézünk a játékra, ill a "férgeskedésre"... :))

2019.02.14. 17:07:24

Kurva .... a díszbuzinak. Legalább a himnusz. Nesze neked és nem is járatja le nagyon a határon túli magyarokat. Olyan Király Lindás nem?

www.youtube.com/watch?v=Rs6x7gN200o

javier2 2019.02.14. 17:08:43

a 36 milla rolié vagy hunoré lesz én így szavazok nemcsak azért mert megérdemlik, hanem mert sztem nem folyik ki a kezük közül.

zsu nem lesz meglepő ha nyer hiszen vv aurélió is nyert , szóval az rtl megtalálta mindkét oldalon a legbutábbat.(ugye aurélió közel van már a börtönhöz)
zs meg majd meglátjuk.

dzsudibi rolit ekézed elmondhatom a te hogyvoltaidból sem sugároz más mint a felszínesség , trágár beszéd és a roli gyűlölet.S ez az agresszió ami süt a posztból
valami szer használatát(alkohol ,drog,liberális eki) feltételezi , ami nem gáz ,de a dolog nem vált a poszt előnyére.

S akkor díjazás:
Mesze két legjobb HV író Chat Géza és Hoppancs volt! Konzekvens , kellően részletes és lelkiismeretes.
Gratulálok nektek ezúton is díjak átvehetőek. (BP. Hegedűs Gyula ut 36.)

námászte

Pamutbojt 2019.02.14. 17:09:40

@Cleveland55: Igen. A Csoki nevű egyed is egy bizonyos csoport körében volt népszerű. 8 általánossal mekkora raj volt... igazi példa... a nézők többsége kb.ezen a szinten mozog. Max. 10 osztály... A facebook- kommentekbe beleolvasva egyértelmű. (Kivétel ugye ez a kis csodaközösség, a hv-közösség...)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:10:21

@Spitzbauer: tényleg nem beszólni akartam :))

2019.02.14. 17:10:41

@Paic Róbert: Csak mert az internet soha nem felejt

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:11:31

@oh.. my.... szép volt Roli...: nem is akar.:))) Engem ami igazán zavar, hogy tulajdonképpen a közpénz költése folyik kampánycélból.

2019.02.14. 17:15:00

@oh.. my.... szép volt Roli...: a mostani szabadf jeszyvel, a baletthomokossal, meg huthal a legalja..

Oh my... 2019.02.14. 17:15:22

@Maximista vagyok: tegnap véletlenül elcsíptem, mert nem késleltetve néztem, hanem live-ban, b.ssza meg, nem hittem a fülemnek.... persze páni gyorsasággal vettem le a hangot, de azért ez.... minimum kiábrándító, hogy nincs már egy nyugis szigetecske sem a csatornák tengerében, ahol nem ezt tolják az arcunkba... régen azért volt a retekklub, meg az atv, meg egy darabig a hírtévé... most már semmi, ami nem tematikus csatorna.

2019.02.14. 17:16:11

@Pamutbojt: ettol felek, marmint hogy megint megnyeretikegy hulyevel....

Dzsudibí 2019.02.14. 17:16:25

@javier2: lol :D megyek, be is dobok két felest, kezd múlni a reggeli csík hatása.

2019.02.14. 17:17:18

@javier2: ekg. Bejon alapvetoen Dzsudi humora, de ez mar nem az elso latvanyosan Rolit fikazo ofi

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:17:35

@Dzsudibí: baszki, mondtam, hogy ne valld be a csíkot, én kerülök bajba miattad :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:18:53

@Cleveland55: baletthomokos=tevepatás a. bence? :DDDDD

Oh my... 2019.02.14. 17:19:30

@Cleveland55: és még finom voltál.... nincsenek szavak arra a szarra.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:20:40

@Cleveland55: meghallom a nevét, és kiszárad a méhem két hétre.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:22:40

Ha már a villalakók őszinteségénél tartunk... Csoki kizárása után valamennyien be lettek ültetve a piros fotelbe és el kellett mondani a véleményüket. Roli volt az egyetlen, aki kimondta, hogy mivel Csoki nagy esélyese volt akkoriban a fődíjnak, igazán nem bánja, hogy elment. A többi csak vernyogott nagy sajnálatában.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:24:31

@Cleveland55: nem tudom, hogy szülők így négyet gyorsan :|

Maximista vagyok 2019.02.14. 17:25:00

@úgymond olvasó mmkk: dikk! hogy Győzi haknizzon az esküvődön!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:26:15

@Maximista vagyok: az eskövő szó nem szerepel a szótáramban. kérem, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez.

Maximista vagyok 2019.02.14. 17:27:59

@úgymond olvasó mmkk: mert az esküvő, nem eskövő. ne kelljen már megint kiugrasztanom a vállam!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:29:36

@Maximista vagyok: az esküvő meg pláne nem. be van gyulladva a bal csípőm, nem tudom megismételni a fantasztikus rúgásomat, másodszorra ugraszd ki saját magadnak a vállad, lécci.

fujimo 2019.02.14. 17:30:37

@Dzsudibí: "...Hunor kurvára nem miatta fogja megnyerni, ha megnyeri..."

...izé, ki miatt? :oO ...maga miatt? :oO

"Másrészt az elmúlt 100 rész arról szólt, hogy ők itt a legjobb barinői egymásnak, most meg utolsó szemétládának állítja be Hunort, aki végig kihasználta őt, egy olyan embernek címezve mindezt, akit negyed órája ismer."

...ezt már jó ideje több szinten is pedzegeti... "nem hiszem el, h még ezt a felelősséget is rám tolta"... amikor ugye minden egyeztetés nélkül rolinak adta a kendőt... de előtte is több ízben...

"Lehet, hogy van igazság abban, amit mondott, ezt nem tisztem megállapítani, de ha így gondolja, szerintem az lett volna fair, ha ezt Hunorral beszéli meg, nem Dinkával."

utolsó párbaj, utolsó lehetőségek, biztos vagyok benne, h meg fogják beszélni, de szerintem élt a lehetőséggel - adásidővel... taktikázott... kimondja, amit eddig mi mind láttunk... hiszen most is ő fogja a vásárra vinni a bőrét... és nincs sok ideje effekteket generálni... a hunorral nyílt szembefordulás kockázata pedig itt az utolsó napokban nagyon veszélyes... :)

...ráadásul nem szar embernek és szemétládának állította be, hanem "legnagyobb taktikusnak"... elsimerően szólt a taktikájáról... bár nyilván érezni, h nem tetszik neki... max dina emelte ezt olyan formára, ahogy te fogalmaztál... de roli sokkal tiszteletteljesebben és a hunor taktikai módszeréről beszélt... :)

fujimo 2019.02.14. 17:33:10

@Pamutbojt: a fb komment nzekció nem reprezentatív mintavételezés sztem... valahol olvastam már, h meglepően magasan iskolázott réteg is nézi az ilyen reality-ket... most akkor mi az egazság? :)

Oh my... 2019.02.14. 17:34:01

@Sanda.Ipse: na meg mint az építőiparban, ebben az üzletágban is nagy hatékonysággal lehet a pénzek közpénz jellegét elveszejteni...

Maximista vagyok 2019.02.14. 17:37:00

@úgymond olvasó mmkk: melyik rúgás? amikor felemelted a lábadat 10 centire és dobtál egy hátast? :D az kurva jó volt!

Gery87 2019.02.14. 17:57:48

@Cleveland55:

Zsu annyira egyszerű hogy soha sehol nem fog a médiában szerepelni....egyszerűen nem tud összeszedett értelmes mondatokat kiadni a száján, nem tud beszélni! nincs szókincse!

ohgodohman 2019.02.14. 17:58:38

most neztem vissza az adast... mie kell folyton a VEDDKOMOLYANAKIHIVASTMERTEZNAGYONKOMOLYKERLEKLEGYSZIKEPLIZ tolni? anno mikor I. Lekvar kiraly is elpoenkodta valamelyik kivalasztast (Krisztiane volt? Csokie? tudja fasz) lebasztak hogy ez komoly dolog vedd komolyan......... mier kell kiolni poenos szituaciot mar a legelejen?
Roli valasza epic volt pedig a tipikus balfasz elcsepelt "Mit szolsz hogy te lettel a kihivott" kerdesre. Mit szolna? Mindenki tisztaban volt vele, meg az egysejtuek is.................. grat rtl

hereverő heverő 2019.02.14. 18:01:22

@Pamutbojt: Azért Soma még bőszen szerepelgetett a pumpedék mindkét évadban, más kérdés, hogy ezt a kutyám is jobban eljátszotta volna. Próbálkoztak, de nem váltotta be a reményeket, illetve annyban de, hogy folyamatosan képes szállítani a következő adag tahó gyökeret az ismerettségi köréből.
A többire EKG - érdektelenek.

Maximista vagyok 2019.02.14. 18:18:28

@Gery87: van neki szókincse, mondjuk kevesebb mint egy száz darabos puzzlenek, de van. az meg csak ront a helyzeten, hogy a memorizált szavakat random dobálja egymás után vagy fingja sincs a jelentéséről és rossz szövegkörnyezetben használja.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 18:22:29

@Gery87: a szegényes szókincsénél még nagyobb baj, hogy bizonyos szavakat, kifejezéseket abszolút helytelenül használ. Ha kijavítják, köszönet helyett jön a besértődés.

mobilos perpetuum 2019.02.14. 18:22:49

@fujimo:
00 45 28 " Dina Amiket itt elmondasz? Hát baszd meg? Régen, hogy ki kellett volna adnod a Hunort. Lehet, már itt se lenne. Sőt, biztos, hogy nem lenne itt.
Roli: igen, ez biztos, hogy nem lenne itt. Már rég kiesett volna."
Dinácska is be volt baszcsizva, másképp átgondolhatta volna: Rolandnak ugyanúgy kellett egy jó csapat, egyedül nem lehet tolni. És a Roli-csapatból Hunorral együtt taktikáztak, a kiesett Lackó sokallotta is, hogy folyton arról beszéltek. Most kellene bejátszani Hunornak ezt a kis csevelyt, aztán megnézném ki mondja Roli kortesbeszédét.
Az elején Roli és Dinus azon akadtak ki, hogy Hunor nyomult Pumpednéra. Egyértelmű, hogy beköltözés előtt mindenki tudta, mi a szerepe, nem volt nehéz kitalálni, hogy Hunor rá van éhezve egy friss pipihúsra. Roli irígy, hogy megint nem ő szexel. Pedig ha nem is jóképű, valamit adna magára, még vonzó lehetne a csajoknál. Százegy kilósan, sörhassal, sörcsöcsökkel, mit akar?

hereverő heverő 2019.02.14. 18:23:07

Kedves hogyvoltok, mára búcsúzom, eleget nyomtam már a GDP szekerét, ideje lenne pattintani egy sört és a hasamra ejteni a könyvemet.

Szép estét, sziasztok

mobilos perpetuum 2019.02.14. 18:29:40

@Gery87: "Zsu annyira egyszerű hogy soha sehol nem fog a médiában szerepelni."
Sixx azt írta: már jobb, mint Győzike, mikor Zsu BeleValót vezetett. Csak takarítsák már el Jókai Morét, nála talán Aurélió is jobb volt, pedig attól is kivert a víz.

2019.02.14. 18:38:09

@mobilos perpetuum: látom te még mindig itt vagy leragadva, hogy Roli "irigy". Lesz kint megszámlálhatatlan nője neki is, mint bármelyik vv lakónak eddig. A hunorok meg kb egy bizonyos rétegnek jönnek be. Az emlúlt 1-2 évtizedben a tetovált, konditermi körülmények között "megedződött" kishomlokú, lágyabb vonásokkal rendelkező, borotvált testű, oldalt felnyírt hajú fiúk jönnek be egy rétegnek. Nekem az egyik fülem kicsit karfiol, az orrom sem egyenes, a hajvonalam is megy évről évre észak felé, a szemöldököm összeér, több szőr van a mellkasomon, mint hunor egész testén, mind két seikenem szét van verve, mégis így 50 felett is ha elmegyek bulizni, akár Amerikában, akár itt , tudok felszedni 20-as csajokat ha akarok. (mondjuk nekem nem aputestem van, de amikor erőemelő fizikumom volt akkor sem volt ezzel problem)Rolinek is van/volt kint nője. Nem hinném hogy irigy lenne arra, hogy Hunor egész villabeli teljesítménye az, hogy párodik valami nem túl szép nővel. Az nem irigység, hogy tisztában van a realitással, hogy a nézők felszínesek. Az egész élet ilyen. Recepciós, pincér/pincérnő, asszisztens, titkárnő soroljak még munkákat, ahol legtöbb helyen előbb felveszik a buta dekoratívot?! Ez a baja neki is, meg mint sok embernek a világgal, hogy egy bizonyos külső mellett teljesen megbocsátóak az emberek akármit csinál az ember.

javier2 2019.02.14. 18:45:47

@Dzsudibí: egészségedre! (tudtam én)
szóval mégis csak hunor fun vagy!

@mobilos perpetuum: hihi

@hereverő heverő: jól teszed pihenjél le :)

@ohgodohman: hát én is elmaradtam sajnos 3 résszel biztos

Gery87 2019.02.14. 18:57:03

@Maximista vagyok:

Egy elvileg nyelvész kommentelő mondta anno hogy bármilyen buta és műveletlen is egy ember, a nyelvtani szabályokat helyesen használja, tud ragozni stb...de én ezt akkor sem hittem el:)
Már a móunika sóban látszott hogy bajban vannak egyesek a ba- be, ban- ben- határozóragok használata!
És még egy csomó más....

Ezeknél egyszerűen pusztul a nyelv...

mobilos perpetuum 2019.02.14. 18:58:34

@Cleveland55: Most nagyon egyetértek, nem egyszer előfordult, hogy X.Faktort is "jópasi" nyerte, pedig volt nála jobb énekes. Attól még az időzítés árulkodó: eddig jó volt, hogy ott volt Hunor, de a 36 guriga és Roli között már leküzdendő akadály. Helyében még vártam volna, hogy visszatérjek a párbajról. Nekem nem tetszett, @Dzsidibínek nem tetszett, az meg, amikor Dinácska "lenyomorékozta" Hunort, kritikán aluli.

Pamutbojt 2019.02.14. 18:58:43

@hereverő heverő: Igazad van, Pumpedéket elfelejtettem, bár egy részt sem láttam. Jó pihenést!!!

Pamutbojt 2019.02.14. 19:01:20

@mobilos perpetuum: Hát az évek alatt Dinácska nem lett se okosabb, se szimpatikusabb. :-)))))

Gery87 2019.02.14. 19:01:23

@Sanda.Ipse:

Más is látja hogy szegény buta mint a tök, kapott is az életben emiatt szerintem rendesen....emiatt lett ilyen bőgős, meg lett neki egy lufi egója védekezésképp illetve a tudás, ismeretek hiányát pótolandó....értsd: mindenre azt mondja hogy "én ilyen vagyok.." meg "őszinte, szívből..."...magyarán "fingom nincs mi van, nem értem, nem tudom....de nem vallom be"

2019.02.14. 19:04:47

@mobilos perpetuum: Most kivételesen majdnem teljesen egyetértek veled. X faktorosnak nekem pl Vastag Csaba volt ilyen. Nekem kappanhangja van, azóta kiderült ugye, hogy iszonyatosan benyalt a kormányparti valakiknek

Gery87 2019.02.14. 19:07:13

@mobilos perpetuum:

De Győzikénél ott van a funfaktor hogy "a vicces dagi" meg hogy "roma"....egyébként meg több esze van neki, csak rájátszik....mondjuk nagyon nem kell, de legalább tisztában van vele hogy ez kell.

Zsu viszont az a kategória hogy nem vicces, nem érdekes és annyira sérült, buta hogy fel sem fogja hogy az.....ezzel nem lehet mit kezdeni....nem fogja eljátszani a hülyét mert nem tartja magát annak!
Enélkül viszont nem működik a "falu hülyéje" szerep....csak kurva kínos lesz az egész mindenkinek!

Pamutbojt 2019.02.14. 19:08:05

@fujimo: Lehet, hogy nézi, de nem biztos, hogy szavaznak. Viszont minden hülyének van már okostelefonja... Pl.a face-en is főleg hülyék kommentelnek. Magasabban képzettek nem nagyon. Érdekes ez.

Hétkilenced 2019.02.14. 19:14:37

Na, én azon a véleményen vagyok, hogy tényleg ideje egy női győztesnek, DE nem Zsunak. Az utóbbi idők hasonló műsoraiból voltak lányok, akik igencsak megérdemelték volna, nagyon lehetett nekik szurkolni, mégsem őket hozták ki/szavazták meg győztesnek, pl.: survivor 3 Szandi, vagy akár a fizikus Barbi, survivor 4: újszandi, és Fanni, Sztárban sztár: Völgyesi Gabi, Sári Évi. Ehelyett nyert mindenütt egy irritáló (Dávid), semmilyen (Freddie, Iliász), de legalább jóképűek. Hát köszi! Innen max Adri érdemelte volna, de nekem ő is kevés volt, szerintem sellőékről le kellett volna válnia időben. Mindenesetre én boldog lettem volna egy Adri-Roli döntővel.

2019.02.14. 19:16:30

@Gery87: győzike nagyon rájátszik. meg a tesója is. nem buták ők. tudják hogy kell helyezkedni, meg kivel kell jóban lenni. Az, hogy nem tud beszélni egy dolog, messze nem Zsu kategória. Nyilván rengeteg szerencse kellett az ő "életművéhez" is, de azért ég és föld

2019.02.14. 19:21:52

@Hétkilenced: én a fent említett műsorokat nem néztem, bár tudom ki a Freddie és ő is ez a kategória, hogy egy "imidzs" miatt kapta amit. Adri Roli döntő jó lett volna, miközben van egy kis románc is, meg a harc a 36 milláért. Szerkik helyében lehetett volna egy-két olyan feladat, ahol kicsit intimebb helyzetbe kerülnek, meg olyan dolgok, hogy írják le kinek mi a legjobb tulajdonsága stb ami kicsit összehoz mindenkit. Nem csak a "sorosféle" játékmenet létezik. Lehetne kevésbé hangosan ordibálós, kevésbé alpári műsort is csinálni kedves szerkik!

Gery87 2019.02.14. 19:25:44

@Cleveland55:

Hát erről beszélek...
Zsu az el fog tűnni ha vége a játéknak, de jobb is lesz neki....

Cherie 2019.02.14. 19:29:04

@Dzsudibí: ne fglalkozz a fanatikusozó fanatikusokkal...
Rolóka érdekes azt a logikai bukfencet nem fogta fel, 1. ha már olyan nagy taktik, akkor, hogy lehet, hogy felmásznak a hátán a döntőbe 2. mi a francot csinált volna egyedül- így se sok ment huncival kettecskén nekik...
vannak olyan olvasók akik téged tesznek ‘első helyre’

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:29:33

Eeee ott vannak a linkelt "igy keszult a vv9" videoban a szerkik is, lehet oket nev szerint szidni :DDDD

Hétkilenced 2019.02.14. 19:30:33

@Cleveland55: pontosan, kettőjükben volt potenciál. Mint azt megmutatta a közönség, a "baszósokra" nem kíváncsiak.

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:31:43

Ja es egyebkent a Zsotti is ott ul a szerkesztosegi megbeszelesen..........

2019.02.14. 19:33:07

@Cherie: meséld már el ki volt az aki egyedül nyert vévét kérlek

fujimo 2019.02.14. 19:34:04

@mobilos perpetuum: <= iiigen, ez az egyik nick, aminek kb max 3 szaváig olvasom a hsz-eit... :))

...most sem volt ez másképp... :) ;) :p

Lóbelt bácsi 2019.02.14. 19:39:55

Sziasztok! Csak 1 percre beugrottam. Már leadtam a szavazatom Rolira, de félek, hogy Zsizsikes nyeri a párbajt, a franc a pofáját. Lehet, hogy kevéssel fog nyerni, de akkor is hatalmas arca lesz, hogy "nem kell ide TAKTIKA, csak a SZÍV szava". Anyádpicsája.
Kicsit butaság volt Rolitól, hogy úgy kibeszélte Hunort, főleg egy VV Dinának (??? legalpáribb nő evör), persze volt igaza bőven.
Majd megnézem a végeredményt, hátha csoda történik a párbajon és Zsu pofára esik.
HAJRÁ ROLI!

2019.02.14. 19:42:15

@KólaMámor: Még addig van két összefoglalónyi esély :D (nyilván Zsótiék hozzák majd a formájukat, hogy ott rohadjon meg... :D )

2019.02.14. 19:43:16

@MacákékIcukája: köszi, meglesem a nyomorultakat :D

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:46:00

@Cleveland55: heh legalabb 3 szerki fel van sorolva + Zsotikat felismertem. Azt is mutatjak ahogy begepelik a szazalekokat a parbajon :D

2019.02.14. 19:48:36

"amikor az első széria indult 2002-ben az most nem működne" .

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:49:54

@Cleveland55: ja arra en is felkaptam a fejem. Mondjuk az 5-os formatum viszont meg boven. Ki nem akarna arenazast latni???

2019.02.14. 19:49:56

@MacákékIcukája: a szerkik akiket mutatnak eléggé homifejűek (hupsz) :D

2019.02.14. 19:52:59

@MacákékIcukája: az nagyon atom volt. nem tudom már akkor volt, vagy külön, de a Csabi Attila box is rohadt jó volt

javier2 2019.02.14. 19:53:55

@KólaMámor: szia kóla már nem csak puskástól kell félned :P

@Cleveland55: ez a kérdés költői
zsu funok nem nagyon tudnak kérdésre válaszolni
de legalább most csak egy nickről

2019.02.14. 19:55:14

@javier2: jaja, azóta sincs válasz. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 19:58:28

@MacákékIcukája: régebben volt olyan ötlet, hogy valami állandó témára építik fel VV-t. Nekem bejönne ... az aréna is marha jó volt :)

2019.02.14. 20:05:12

@Brigante: ne panaszkodj, megkaptad. Az idei a parittyázókra és a fogyatékosok tematikára épült :DDDDDD

javier2 2019.02.14. 20:09:14

@Cleveland55: lehet ezek nem is emberek hanem botok :))))))))))))

Közbeszéd 2019.02.14. 20:09:50

@tanárnőkérem: Tudom, én is ugyanígy vagyok...

Bekkara 2019.02.14. 20:10:51

Roli ott bukja el, hogy túl sok észt néz ki a VV nézőiből :( de azért rajta a szavazatom, viszont Zsu úgyis visszamegy, akkor meg már inkább nyerjen ő, mint a Sellő vagy Parittya Hunor.

Cherie 2019.02.14. 20:11:07

@Cleveland55: olvasni és értelmezni egyszerre tudsz okoska? Akkor fuss neki mégegyszer hátha másodszorra megy:))))- ha nem menne: épp arra utaltam, hogy egyedül még annyit se tudott volna alkotni:)))

Angora Cardi 2019.02.14. 20:13:51

@javier2: megy a balhé minden szinten mi lesz mèg itt vasárnapig?

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:14:05

@Cleveland55: jaja, az abban az evadban volt :) most meg marad a tojas es a kartondoboz, mint kellek :D @Brigante:-nek adott valaszodon szakadok :DDDD

Van par jatekos ebben az evadban, akiket nem lehetne oda beengedni, nyakukat tornek kb :DDD khm ha erted ki(k)re gondolok :DD

Csoki meg kb szetverte volna az egeszet mergeben ha Arenaban vesztett volna. Vagy lekevert volna egy taslit szegeny Anikonak es ezert zarjak ki.

2019.02.14. 20:14:21

@Cherie: "okoska" én tudok, köszönöm kérdésed kisfiam.

2019.02.14. 20:17:29

@MacákékIcukája: :D értem kire/kikre gondolsz :D egyébként szokták néha mondani hogy pl. 1350 kg kaját ettek meg, 17487 liter vizet ittak meg, 4250 tekercs budiparírt használtak el stb... össze kellett volna adni, mi hányszor kiabáltunk konténerért :D

tvbuzi 2019.02.14. 20:19:51

AMÚGY jó posztcsi volt

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:24:51

@Cleveland55: ennyiszer:
Mivel a π {\displaystyle \pi } \pi irracionális szám (bizonyítás), tizedestört alakja végtelen és nem ismétlődik periodikusan. Néhány tizedesjegynyi pontosság többnyire elegendő a mérnöki és tudományos munkákhoz, de modern számítástechnikai módszerekkel már 8 billiárd (8 × 1015) jegyét is kiszámították,mégsem fedeztek fel a számjegyek közt semmilyen mintázatot.

:DDDDD

javier2 2019.02.14. 20:25:22

@Angora Cardi: megédesíted szívem pufóka:)
akkora harc nincs írástudók az írástudatlanok ellen kb
én sem leszek sokáig , meg kell gyógyulnom
családtagjaim már kifele eveznek a szél nélküli tenger vitorláshajóin.

Nyuszomuszo83 2019.02.14. 20:26:31

@Angora Cardi: Nyuszim! Már apu lekapcsolta a netet látod! :)
Amúgy jelentem ma már nem tüsszögtem, nincs eldugulva a nózim, úgyhogy azt hiszem jól vagyok egészségileg!
Akit érint szombaton tessék készülni! :D

javier2 2019.02.14. 20:27:20

@Cleveland55: @MacákékIcukája: imodium kellett volna aztán minden fogyasztás csökkent volna
nem matematika
vegyészet:)))))

mentorosh lecsó 2019.02.14. 20:33:48

Már jó ideje csak read-only vagyok...
De nem tudok elmenni a tény mellet, hogy a napi poszt ÍRÓK emberfeletti feladatot vállaltak magukra ennek a habos-híg foshalmaznak az "értő" közönség elé tárásával. Hatalmas gratula és köszönet nekik !!!

Egy-két személyes vélemény (!) a végére:
1. Hunyorka most "ujjazta" ki magát a Villából az olcsó Pumpednével (láttunk már ilyet!)

2. A fenti okból, nem lesz elég a Roli+Hunyor szavazóbázis, BDSM-Latex-Süsü ellen

3. SzefósBambaOstobaTanulatlanZsizsikSüsü nyeri a VV9-et !

4. De jó lesz nézni őt a Szerződés szerinti, kapcsolódó RTL műsorokban... Kár, hogy vízbefojtós epizód ezekből nem fog készülni... (nem kérek elnézést!)

Az összes RTL-es VV szerki üljön bele seggel a lakihegyi adótoronyba... (ZzzsssÓÓÓtttiii ennek örülni is fog!)

A VV10-be kérném a casting során a kis harangot, a műfüvet az udvaron, a budi- és szaunaajtót, a mosó- és mosogatógépet beválogatni ! Színvonalasabb műsort lehetne ezekből !

2019.02.14. 20:33:55

@Brigante: :D VV10 Tematikájára kíváncsi leszek...:D Beszerveznék mondjuk Alekoszt, Attilát, Majkát, Okit, Bunkó Évát, Auréliót meg még 5 valakit egy VV all starra, 12 versenyző 12 hét. 1 hét ismerkedés, utána 10 hét tematikus hét, minden héten párbaj, a végén 1 párbaj+döntő. A játékosok kiválaszthatnák mondjuk, mennyit adományoznának el a 75 millió fődíjból, amit kötelezően le kéne adniuk szerződés szerint. Önkéntes munka állatmenhelyen, idősek otthonában, gyerekkórházban, fekete fehér igen nem játék mondjuk védettségért, heti 1 trágárbeszédtilalmi nap büntetéssel természetesen ha megszegi valaki,teljes dohányzástilalom a 2. héttől, szabálysértés esetén csokimegvonás 1 hétig, ha nem tartja be, akkor automatikusan kiválasztottá válás. Józansági hét(alkoholtilalom). :D :D

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:36:45

Btw @Dzsudibí: "koszi", hogy leirtad a romatic dalszoveget, faszan beleragadt a fejembe meg annak ellenere is hogy nem neztem meg a tegnapi reszt es nem tudom hany eve nem hallgattam meg azt a foscht :((((

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 20:38:02

@Cleveland55: már nem látom az előző válaszod, szóval ide:
kámingáut: ÉdenHotel 1 a legnagyobb, legjobban sikerült magyar reality. Kristóf is egy geci volt Alízzal szemben, Ádám nélkül már sokan hamarabb kiestek volna, Szandra pedig a legeslegnagyobb fíreg evör.

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:39:38

@mentorosh lecsó: majd csinalnak olyan musort Zsunak mint anno Alekosznak, VV10-ben pedig lesz egy "Zsu exe" kategoria is :D

@Cleveland55: VV all start mmkk Attila nyerne meg :D szoval csak ugy lehetne ilyent inditani, ha o nincs benne. Max mint jatekvezeto (pl olyan aki a jatekosokat egyesevel megvezeti es egymas ellen hangolja. Na azt megneznem :D)

2019.02.14. 20:42:44

@adamskij: Igen. Az volt Kristóf. Meg Dani is nagyon sunyi volt, de őket bírtam a legjobban Ádámmal. Ő meg mint akinek mindent köszönhettek, inkább kilépett a játékból értük. De kb az összes karakter baromi jó volt valamilyen módon, alíz volt az "adri" abban a játékban. A másodikban is jól játszott Edina-Ádám? . Meg Pít és a vörös határontúli csaj. Az éden 3 kritikán aluli volt ,dj petivel, vági bencével, prikidánovics milánostul, mandula ádámostul konténer pozitív. De az éden 1 a legjobb evör.

2019.02.14. 20:44:36

@MacákékIcukája: húbazmeg igaz. mostmár a többiek nagyon leszerepeltek azóta. Mondjuk megnéztem volna egy szériában egy fénykori Alekoszt és Attilát, mit kezdtek volna egymással. :D Szövetség egy darabig aztán ellenség? Engem érdekelt volna. Vagy egy olyat, amibel Alek-Oli-Atti-Peti van... :D

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:46:16

@Cleveland55: az eden 3-ban volt a pinter mariann? ismerem azt a csajt meg osidokbol, meg a batyjat is. Mindenki azon rohogott a hatuk mogott, hogy a batyja szerelmes bele es mindig meg akarja dugni :DDDD

2019.02.14. 20:48:25

@MacákékIcukája: abban volt. Nem mondod?! :D

Angora Cardi 2019.02.14. 20:49:52

@Nyuszomuszo83: szuper, akkor jobbulást és örülök, hogy jobban vagy :)
@javier2: de szépet írtál :) jobbulást majd cserébe közvetítek :)

2019.02.14. 20:52:39

Na eltávozok kicsit, majd jövök 10 kor gyerekek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 20:54:18

Jó estét. :)
Két napos masszív bealvás után ma végignéztem és végigolvastam mindent.

Megjegyzésem: ha Dina hamarabb megy be, Roli talán felbaszta volna annyira a saját agyát, hogy Hunorra teszi a jelet. Így viszont hogy kipanaszkodta magát, valszeg bukta is a nyereményt. Hunor ezt végignézi és osztozás se lesz.
Sajnálom.
De azért hajrá Roli.
Hunor meg egy kurva. Pont egy Pumpedné? Akiben FarÁnusszal összekent Gabópöcs járt? Megérdemelte.

javier2 2019.02.14. 20:58:05

@Angora Cardi: mert szereted a hasonlataim
jo8 :)

mobilos perpetuum 2019.02.14. 21:00:27

@fujimo:
@mobilos perpetuum: <= iiigen, ez az egyik nick, aminek kb max 3 szaváig olvasom a hsz-eit... :))
...most sem volt ez másképp... :) ;) :p

Van ahol ezt jobban megoldották, és nem is látom a hozzászólásodat: le lehet tiltani. :-))

Angora Cardi 2019.02.14. 21:01:46

@javier2: naná, mindig javi :) jó8 és gyógyulást :)

Angora Cardi 2019.02.14. 21:23:44

Megkésve de elolvastam a posztot. Így jár aki folyton túlórázik.
Greg nem menne zsu helyett, lófasz, terelt mekegett azt hitte ő fog menni de ennyike ami tőle telt.
Dzsudi köszi mindig szupikat írtál.
Egy észrevétel Dina kezében mindig más pohár van ezek szerint megy a vedelés mint a gödény.
Farmos mukit nem ismerem, nem néztem, de Csoki effekt azonnali pucérkodás megy, beillett volna az idei évadba.

Mók_Ica 2019.02.14. 21:28:16

sziasztok :)))
@Dzsubidí, a poszt nagyon jó lett.... már tegnap is röhögtem Gabenen, amikor arcon dobta zsut a csillámmal, ezért külön köszönöm, hogy erről gif formájában te is megemlékeztél - A végére pedig jelmez és smink szakértőnk, Farm Gaben munka közben. +2 gif :))))))

Morcz 2019.02.14. 21:35:16

@Cleveland55: Igen, valóban az Éden Hotel 1 volt a legjobb , a kettő se volt rossz, meg a T-69 műsorvezetőt is nagyon bírtam! :)

A VV9-et már csak itt követem én is read onlyban, egyrészt időhiány miatt, másrészt, most már csak egy valakinek drukkolok, Rolinak, mert ő volt az egyetlen aki talán normálisan játszott és megérdemelné főnyereményt. Remélem Zsú elhúz a párbajon haza...

A HV íróknak meg ezer hála és köszönet, kurva jókat röhögtem! :D

mobilos perpetuum 2019.02.14. 21:40:31

@fujimo: Nézd VVAttila oldalát.
(Három szó erejéig olvasod, amit írok.:)) Attila K. hivatalos oldala, akik többre kíváncsiak.

MacákékIcukája 2019.02.14. 21:43:10

@mobilos perpetuum: ahh kosz, hogy szolsz, mar vartam mikor szolal meg. Ugysem birja ki :D

Angora Cardi 2019.02.14. 22:03:10

csipás ébredezéssel, szájszagú cigizéssel kezdődik a reggel

Angora Cardi 2019.02.14. 22:04:13

pumpedné AMÚGY nem szokott "ennyit" inni (ja!)

Angora Cardi 2019.02.14. 22:05:13

Rossz posztban vagyok? :DDD

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 22:05:18

@Cleveland55: ú, Alíznak volt szerethető, kedves és pozitív arca, illetve nagyon önzetlen volt. ő volt talán a legtöbb fiúval párban? Pl Ádám nem kedvelte az elején (majdnem kivágták az első kiválasztáskor, csak a ceremónia előtt 15 perccel szervezték át, hogy Kristóf őt tartsa benn egy nyomuló szőke helyett), de a végére ő is mellette állt. aztán Kristóf eldobta a lasztit félúton. Danit meg egyáltalán nem értettem, a többiek odavoltak érte, csak mire fel?
kettesben nem Máté volt Edina mellett? még az idősebb nőjét is kiutaztatták, szegény srác úgy beszart hogy Edinát soha többet nem pocsíkolta meg, pedig roppant jó nő volt és szerethető, odaadó is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:05:41

@Angora Cardi: Pumpinénak is póthaja van. Mi ez a divat? A sajátját már egyik se bírja?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:05:56

Farmos csávesz tonhalkonzervet csámcsog.
pumpedné és hunci a cigizdében enyeleg

Mók_Ica 2019.02.14. 22:06:44

@Angora Cardi: neeeeem :))))

farmgaben miért nem kérdezi meg, hogy hol vannak az evőeszközök???? késsel eszi gusztustalanul a tonhal konzervet......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:07:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: ettől érzik magukat nőiesebbnek mert a saját két szál hajuk kóconfitty és hát műcsöcsműhajműköröm máris nagy nőnek érzik magukat

Angora Cardi 2019.02.14. 22:07:50

@Mók_Ica: aszittem itt hagytatok egyedül
Bakker akkor jól láttam hogy késheggyel eszi a tonhalat!

Angora Cardi 2019.02.14. 22:08:22

Löevél és pumpedné nem képes kinyitni a löevélládát bámeg ez kabaré.

Cimili 2019.02.14. 22:08:33

@Angora Cardi: tonhal volt? úgy szürcsölte, h rossz volt hallgatni.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:08:38

dinka és pumpedné roller horkolásáról és fngorászáról beszél..... dinka csúnyán beszél, mossa ki a száját, szappannal!!!!!!!!!!!!

pumpedné nem tudja kinyitni a postaládát......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:09:14

Ezek a semmit nem érő két forintos kurvák...
Távoznak a szarcsimbók vendégek.
NagyŐ Anikó remélem jól érezte magát a díszes társasággal...

Angora Cardi 2019.02.14. 22:09:53

@Cimili: igen, de mocskos ocsmányus szívta csámcsogta tényleg :(

Cimili 2019.02.14. 22:10:08

ancsa bőrdzsekije teccik.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:10:17

molnárnagyővvanikó még biodíszlet sem volt......

@Angora Cardi: sskk nem hagyunk egyedül :)))))

gyünnek az énb szereplői......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:10:25

Éjjel nappalosok visszajönnek Lalistul.
Mit vétettem hogy nekem ilyeneket kell nézni (jó nem kell de közvetítek a kis betegeknek).

Angora Cardi 2019.02.14. 22:11:01

@Mók_Ica: pillanatra azt hittem átkerültem egy másik dimenzióba

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:11:08

@Angora Cardi: ahhoz nem elég a póthaj, meg a paplanszáj.

Cimili 2019.02.14. 22:11:14

@Angora Cardi: hunci melyikkel fog parittyázni?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:11:45

Mindenki a volt éjjel nappalos boxos párjával tereferél, micsoda idill, csillogó szemek, cukiskodás.
Greg és az éjjeles párja: jaj fogytál jaj lehet csak a smink. MÁMÓ!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:12:56

@Angora Cardi: volt neki két mondata. De kissé rácsodálkozott és vissza is kérdezett Greg egy mondatban nyolc gecire

Mók_Ica 2019.02.14. 22:13:11

@Angora Cardi: szegénykém......

az énb-sek felszopják a volt ellenfeleket...... tivadar szerint sellő fogyott a box óta.... höhöhöhö
laller hozta a szennyesét......+egy koszos melltartóval próbál csajozni..... próbálja befűzni zsut...... két hülye egy pár :)))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:13:12

@Cimili: Csak a zsu boxoslány párja maradt :D nem tudom a nevét..
@Csakazértis én vagyok a királynő: mi tudjuk, de ők megálltak a fejlődésben ezen a szinten....

Dr.Zé 2019.02.14. 22:13:36

Már kezdek hinni abban a tézisben, mely szerint megérett már a világ a pusztulásra. Jöhet a gyehenna tüze.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:13:47

@Cimili: most már mindegy, csukott szemmel menni fog bármelyik.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:14:13

Lali ruhát mosat zsuval és udvarol, zsu műcsöcsre vágyik HA lenne pénze. Lali nem akar műcsöcst.

Öregcsávó mondja Rolinak itt már embernek kell lenni, kívánja Roli nyerje meg, Roli lazíts, sodródj - Roli csillogó szemmel hallgatja (igen tudom direkt volt).

Mók_Ica 2019.02.14. 22:14:21

@Dr.Zé: egyetértek, de azért mi meneküljünk meg :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:14:55

@Mók_Ica: azt hittem, lakó hirtelen meg is fogja Zsu mellét.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:15:33

zsu kerekperec visszautasítja lallert..... szegény laller hiába udvarolt :)))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:15:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: sajnálom NagyŐ mamikót ... ezekkel küszködni, azért akármilyen de mégis egy öregecske verzió már ide
@Cimili: nem emlékszem nézni meg nem nézem őket, de hátha valaki beírja :DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:16:05

@Cimili: Bori az Adri ellenfele bolt, nem? Zsué nem Tamara?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:16:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: fölszopják zsu csatlakozását az éjjelnappalosba

Cimili 2019.02.14. 22:16:32

zsut vihetik az énb-be, úgyis akkora színésznő, az legyen a nyereménye.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:17:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: :)))))

zsunak az a terve, hogy megnyeri a vv9et...... mer' ez így működik...... dikkk :))))
én meg elhatároztam, hogy megnyerem a lottó 5öst :))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:18:11

Hunor szerint ő nem mondott semmit senkinek direktben (támadást) és tiszta a lelkiismerete. A szépfiú éjjeles párja érdeklődve hallgatja.

Gregusz és a másik lányosfiúra kapcsolunk, bejöttem kitalát figurával és ember tudtam maradni (broáf). Mindenki csillogó szemmel. Micsoda villabarátságok. Roli gonosz ember darálja greg. TIVADAR. végre kösz.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:18:38

greg még mindig gonoszozza rollert..... igazi szív játékos..... szívlapáttal kell meglapogatni.....

gazo 2019.02.14. 22:18:53

Genya megint gonoszozik...G1G

Angora Cardi 2019.02.14. 22:18:59

@Cimili: EKG... tuti, majd a soriban megcsinálja Laller (már ha még benne van ha nincs akkor majd lesz)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:19:23

No, hát Hunci is panaszcsapot nyitott Roli ellen.
Csillámfasz meg megint mantrázza Roli gonoszságát Robi Patiszonnak.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:19:39

greg igazi hangember......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:19:41

celofánba csomagolt hernyókúszásmászás lesz a füvön éjjelesek és vévések között nagyon izgalmas (nem) - mindenki a boxos párja ellen

Cimili 2019.02.14. 22:19:50

sellőnek bejön az énbs nemtom hogyhívják pasi. dobva lesz a régi, az úgyis elment a tiltott bulikába.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:19:59

greg igazi hernyó módra nyeri az első kört

Angora Cardi 2019.02.14. 22:20:19

@Cimili: Tivadar, imént bemondta greg, onnan tudom

gazo 2019.02.14. 22:20:32

Hogy Roller nem ejtette le “véletlenül” a sellőt a kurva földre

Angora Cardi 2019.02.14. 22:21:02

zsu nyert a boxos lány ellen

Mók_Ica 2019.02.14. 22:21:14

hernyózsu jól fejberúgta az énb ellenfél lányt

Angora Cardi 2019.02.14. 22:21:19

öregcsávó (béci) nyert roli ellen

Angora Cardi 2019.02.14. 22:21:58

és akkor a nagyágyúk Hunor és a másikszépfiú
nyertes a másikszépfiú

2-2 az állás

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:22:00

@Angora Cardi: ha ez azt jelenti, hogy nem kell neki a fődíj, mert van szerepe, akkor segítek szopni

Angora Cardi 2019.02.14. 22:22:53

pisiszünet, "fussatok, bolondok" (by Gandalf)

Mók_Ica 2019.02.14. 22:23:13

@Angora Cardi: greg nyert, de ki volt a másik???? roller kikapott, hunci kikapott..... zsu is nyert????

Angora Cardi 2019.02.14. 22:23:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezért a célért mindenki kiállna a Hősök terére még Szociál is :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:24:49

@Cimili: én se nézem ÉNB-t, emlékeztem a boxhétről.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:24:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: én kólázok de jövök csatlakozom :)
@Mók_Ica: éjjelesRoland nyert (vagy ki, aki Hunorral boxolt)

Angora Cardi 2019.02.14. 22:25:24

@Mók_Ica: cigisek, befogadtok az erkélyre? :D

Cimili 2019.02.14. 22:28:02

@Angora Cardi: jól elhúztak. :)))))))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:28:08

Loceril
Vibovit
Euronics
Magnerot
UPC
Strepsils
MediaMarkt
Coldrex

na jó itt meguntam a reklámokat nem véletlenül sem kell semmi kultúrprogramot propagálni elég ide a vibovit

Cimili 2019.02.14. 22:30:31

@Angora Cardi: Javi értékelni fogja, h ily részletesen közvetítesz:))))))

Oh my... 2019.02.14. 22:30:43

@Angora Cardi: jaaj vigyék, ott a helye, Greguccal együtt, Zsótika is ott kezdte a kárrierjét még a VV előtt... ;PP

Angora Cardi 2019.02.14. 22:30:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: jeeeee
@Cimili: mindenn pillanatot kihasználnak amíg a görögjoghurt reklámokat tolják a néző arcába

Régen azért volt egy-egy színház meg moziajánló, vagy ilyen öreg vagyok,
hogy csak álmodtam?
Oikos, Niquitin, Nissan, bele a képünkbe nesze.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:31:08

@Cimili: mmkk jöhetsz :)))
@Angora Cardi: gyere :)))
olyan jó, hogy már nincs hideg :)))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:32:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: neeeee :D kemény csaj vagy!
@Cimili: ha már beteg, ne maradjon ki a jóból :D
@oh.. my.... szép volt Roli...: miket tudsz!!! Vigyék vegyék, zsu oda nagyon jó lesz, hálistennek sose nézném ott.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:32:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: zsu fordítva fogja nyomni... előbb vv, aztán énb :))) mint ancsa..... micsoda karrier, khééérrrem szépppen :))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:33:23

ledegradál - mondja zsu

Angora Cardi 2019.02.14. 22:33:37

nyerjen a Jobbik mondja zsu

Mók_Ica 2019.02.14. 22:33:44

zsu úgy rázza a fejét, mint egy idegbajos..... 50-50 :))))) höhöhöhöhööhö zsu :))))

Cimili 2019.02.14. 22:34:46

most mutatják, h mi történt a kendőzés után. roller azt mondta zsunak, h nagyon meglepődött. ez a hülye nem érti az iróniát.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:35:05

kihívás utánra ugrunk ahol zsu kárál rolinak
mást képviselek, szívet képviselek, roli sunyi vagy, roli: zsu nem érted az iróniát
szokásos cirkusz
előkerül az egyedüli lány vagyok kártya

MosóMaca 2019.02.14. 22:35:41

A ledegradál szó alig volt ebben az évadban. Már majdnem elkezdtem helyesen használni,jujjj

Mók_Ica 2019.02.14. 22:35:50

ó bassz zsu......
akinek humora van az mindent tud akinek humora nincs az mindenre képes..... nos ez rád csak részben vonatkozik.... nincs humorod...... hogy mire vagy képes???? hááááát.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:35:52

@Mók_Ica: nem fagytam meg. ;) Hétvége is jó lesz. Szombaton jössz?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:36:22

ideszúrom: Greg mondta Tivadanak: az ő egyedüli ellenfele zsu

támogatók:
roli-hunor
zsu-greg

juj ki lepődött meg? izgi! ja nem

Mók_Ica 2019.02.14. 22:36:36

és greg, az őszinte..... annyira szereti zsut..... én meg hányok......

Oh my... 2019.02.14. 22:36:58

@Mók_Ica: komoly... főleg egy bevallottan NEM színésznőtől ;PP

MosóMaca 2019.02.14. 22:37:17

Zsizsikest egy csöpp iróniával és némi cinizmussal diliházba lehetne juttatni igen hamar. Mehetne a neurológiára kiszedetni az agyát

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:37:40

Most rúgom le a TV-t bazdmeg az isten bassza meg! Hogy lehet egy ilyen idióta picsát pártolni, nem beszélve a csigáról?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:37:50

@MosóMaca: Zsu eddig nem találta meg. Szerencsére. Különben elkoptatta volna.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:37:51

fiúk greget ekézik, hogy greg végig zsu barátja volt, csak ugyebár kibeszélte, illetve renit választotta zsuval szemben
zsu másodjra mondja hogy nem vagyok olyan nyakatekert mint roli - fingja nincs szavak jelentéséről

Cimili 2019.02.14. 22:37:57

hunci igaz viccből, de azt mondta rolinak: egy katonámat megint kiküldtem párbajra.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:38:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: szülinapi meglepetés-parti lesz.... pótnagyink 70... ott leszünk...de volt egy javaslatom nyuszinak :)))) amiben benne vagytok ti is :)))))))))) + fagyi :))))

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:38:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ha én bent vagyok, ki tudtam volna provokálni hogy üssön :)

Angora Cardi 2019.02.14. 22:38:26

@MosóMaca: kiszedettetni - hogy őt idézzük

Angora Cardi 2019.02.14. 22:39:14

fiúk: tisztaszívű kidobta a barátját párbajozni

Mók_Ica 2019.02.14. 22:39:22

@oh.. my.... szép volt Roli...: sz@r is lesz.... nem fog sokáig szerepelni :)))))

Oh my... 2019.02.14. 22:39:26

annyira uncsi már ez a hülye picsa, folyamatosan ismétli magát, de szóról szóra... a pondró meg a másik.... pfejj!

MosóMaca 2019.02.14. 22:39:43

@Angora Cardi: elnézést! Klasszikusokat csakis pontosan!

Angora Cardi 2019.02.14. 22:40:21

a két hülye a szobában okoskodik
a két fiú a nyugiban tattikázik

Mók_Ica 2019.02.14. 22:40:26

áldozatvállalási szindrómában szenved a két őszinte szív.......

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:40:28

A buzigyerek megint egy unikornist szorongat. Ezek az emberek normálisak?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:40:46

@MosóMaca: ezeket a szavakat se ismeri. Zsu most építi saját magát.
Legjobb érvük a lerágott csont gonosz, sunyi, önző.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:41:27

zsu, nem az a durva, hogy az utolsó héten párbajozol, hanem az, hogy még most is bent vagy......

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:41:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: a gonosz a kedvencem. Mi lennék én ha beköltöztem volna? Maga az ördög.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:41:57

válentiny napi kamerába üzenés szeretteknek

Oh my... 2019.02.14. 22:42:05

@Mók_Ica: jah, de hallod? mintha mostanság elfelejtette volna az otromba grimaszolásokat.... és a kihíváson a mondókáját is milyen flottul elmondta, sehil egy baki, sehol egy belezavarodás a szavakba... how?

Mók_Ica 2019.02.14. 22:42:25

@Maximista vagyok: azt kapta a faszijától......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:43:06

@Mók_Ica: +1 :D csak mert szeretem ezt a régimódi lájkot

JÁJ mindenki sírik mán! JÁJANYU, JÁJígy JÁJúgy már rí zuzán.

MosóMaca 2019.02.14. 22:43:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: kár is koptatnunk a billentyűket,annyira,de annyira debilek. El sem hiszem,hogy hónapok óta róluk dumálgatunk.... Mi is debilek vagyunk

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:43:13

Zsu üzen Hárshegyre, nájsz.

Oh my... 2019.02.14. 22:43:15

@Angora Cardi: és anyucinak is képes grimaszok nélkül üzenni.... nahát.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:43:49

zsu anyunak
hunor anyunak
roli nagybatyjának
greg a kisbuzijának üzen

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:44:26

@MosóMaca: de mi tudjuk magunkról és önként nézzük. ;)

Mók_Ica 2019.02.14. 22:44:41

@MosóMaca: neeeem, mi ssk nem vagyunk azok :)))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:45:12

@oh.. my.... szép volt Roli...: de azt figyeltem mikor felstuffolja magát akkor tátog mint a partra vetett hal és mereszti a gülü szemét majd figyeld meg ... ilyenkor mi jár a légüres fejében?

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:45:21

@Mók_Ica: ez nem magyarázat, lehetne emberként is viselkedni. hányinger az egész lénye. a melegek nagyon nagy része bőven elhatárolódik a Greg féle divatbuziktól.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:45:34

zsu: közel több mint 100 napja van a villában..... aham..... most közel vagy több????

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:45:36

Jelzem minden Roli külsejét fikázónak: kapott tangapapucsot, hogy olyan snájdig legyen és igényes, mint Csillámfasz.

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:47:19

@Mók_Ica: közelebb van a többhöz mint kellett volna.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:47:33

@Maximista vagyok: én veled értek egyet :)))) g1g...... kenbaba és csillámpóni..... ő meg 30 éves.... pfffejjjjj

Angora Cardi 2019.02.14. 22:48:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: Roli szépen beszél.
A színésznő mindjárt belefullad a könnyeibe...

MosóMaca 2019.02.14. 22:48:15

Zsu mindig így beszél anyucival?! Még jó,hogy nem tatttikázik

Cimili 2019.02.14. 22:48:35

hol a konti???,,,,,zsutól blöeeeeee

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:48:45

Zsu mi a faszról beszél? Amiről beszél úgy élnek rajta kívül itthon 60 millióan, plusz az elcsatolt területek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:49:04

Zsu megint Erát játszik. Remélem, ez azt jelenti, hogy holnap otthon felvállalja az érzéseit.
Tipikus idióta felfogás. Saját védekezése a másik alázása. Jellemző a szív csapatra.

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:49:56

Greg, ülj bele az unikornis szarvába pls. Hiánypótló.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:50:10

@Cimili: greg se kutyafasza amit előad tipikus mosolygós gyilkos

Mók_Ica 2019.02.14. 22:50:21

@Maximista vagyok: bőven túlhaladta ......

az a baj, hogy zsu teljesen tévúton van...... a magáról alkotott kép és a valóság nagyon távol van egymástól..... ha ő nyer, igazoltnak fogja érezni a magáról és a világról alkotott képét......nem fog jót tenni neki......

greg is színész..... broáf

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:51:03

:DDD Zsu össze vissza beszél. A kerítésünk értelmesebb...

Cimili 2019.02.14. 22:51:08

sellő már magyarázkodik, h kenként ment be, de emberként fog távozni, ezt látniuk kell a nézőknek, ergo evidens, h csak ő nyerhet.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:51:48

@Cimili: gyere, én már el sem mozdulok mellőle..... fogom a homlokodat :))))

@Angora Cardi: ótvar......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:51:56

@Mók_Ica: nem azt mondta, hogy a Kenbabát akarja levetkőzni? Akkor mi a fasznak tolja mindig mindenki arcába?

Dr.Zé 2019.02.14. 22:51:57

Minnyá elsírom magam.

pomac 2019.02.14. 22:52:00

" ha már kaptunk szuperképességeket " by zsu, mintha ebben a szériában lettek volna elsőnek szuperképsségek :DDD

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:52:23

Na fos9, muti a csöcsödet!!!! Á, beszari :D

Oh my... 2019.02.14. 22:52:27

ez a picsa konkrétan skizo, folyton harcol valakivel, megvédi magát - gondolom, a migriktől, mert mást nem nagyon tudok elképzelni, hiszen láthatóan nem támadja senki már jó ideje -, mint vitya és csapata, folyton hadakoznia kell valakikkel, mert önmagáért, önmagában ruppót nem ér, ezért szajkózza ugyanazt a hülyeséget még mindig, mint akinél beakadt a cédé.... iszomyszar.

pomac 2019.02.14. 22:52:33

@pomac: ekőző szériákban ,már engem is megbolondít :D

Angora Cardi 2019.02.14. 22:53:14

@Mók_Ica: Pontosan. Mindig ezt csinálja a szív csürhe. Önigazolják magukat. Nagyon tévúton vannak. Lesz itt még nagy pofára esés.

Ancsa elköszön ez volt az utsó adása a stúdióból. Holnapi párbajt ő vezeti. Szombaton akkor bajusz. Vasárnap meg a döntőt nem innen vezetik.
Most BV különkiadás.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:53:23

jól hallottam? bv a villából???

Oh my... 2019.02.14. 22:53:36

@Maximista vagyok: majd a baukó, az megmutatja neked ;PP

Cimili 2019.02.14. 22:54:18

@oh.. my.... szép volt Roli...: roliék is pont ezért röhögcsélnek rajta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:54:50

@pomac: és szerinte mit értek azok a képességek kint? Tán hazaviszi a harmadik hazugságvizsgálókát és azzal játszik a faluban?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:55:01

Különhír a Lekvár fanoknak:

Pénteki fókuszban Lekvár-Csoki Danette-Duett.

Dr.Zé 2019.02.14. 22:55:10

@oh.. my.... szép volt Roli...: Nézz ki az ablakon , már fékezett a fekete autó !

Mók_Ica 2019.02.14. 22:55:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: mer' önazonos..... ő is...... meg a sminkelést egyre kevésbé tolja...... mást mond, mint amit tesz..... és azt hiszi, nem látja senki amit csinál, de elhisszük, amit a kamerába mond...... ppppffeejjj

@Angora Cardi: még ha nem is most, de előbb utóbb mindenképp...... és hogy fognak csodálkozni.....

pomac 2019.02.14. 22:57:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: repülőt még hajtogathat belőle vagy kishajót :DD de sótartónak is :DD

Angora Cardi 2019.02.14. 22:57:29

@Mók_Ica: igen igen, az életben, lesz itt még alkalom erre, meg is kapják

Mók_Ica 2019.02.14. 22:57:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt most elképzeltem :)))) röhögök.... :))))))))))))))

MosóMaca 2019.02.14. 22:57:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: és nézd meg mennyien szavaztak a példád alanyaira. Ezért nem kérdés a győztes itt sajnos

Cimili 2019.02.14. 22:59:36

@Mók_Ica: sajnos túl sokan beszopják a dumáját, oszt ott éltetik a fácsén, meg sajnos szavazni is fognak.

Oh my... 2019.02.14. 23:00:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: meg "sminkteleníti magát", jjah, nem pont vasárnap álcáza magát olyan lárvaarcúvá, hogy a Westworld hostjai kutyafülék, hozzá képest, miután kimondják nekik, hogy *stop all motor function!s*....

Angora Cardi 2019.02.14. 23:01:29

BV a villából győző és évike együtt a nyugiból jelentkezik

MosóMaca 2019.02.14. 23:01:36

Hózentróger feje miafasz kategória lvl100

Mók_Ica 2019.02.14. 23:02:58

@Cimili: a helyesírásukon is ki vagyok akadva......

baukó nagyon rottyon van..... az arca közelről elég ráncos..... vagy megzuhant.....

Angora Cardi 2019.02.14. 23:03:04

villabeliek a tévén kisfilmeket néznek
először évike saját klónjaival ismételgeti 36 millió wow, ez mondjuk szar volt

Cimili 2019.02.14. 23:03:25

baz zsotti, szar a bv!!!!!!!!!!