Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x102 - VV Dina iz bekk! (18+)

2019. február 14. 09:33 - Dzsudibí

Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez több is. Aztán ma minden a helyére rendeződött végre. Anikó állt elénk, vállára erősített apró sárkányszárnyakkal, és azt mondta, díszes társaság érkezik a villába, s amely díszes társaság tagja VV Dina is. Ez volt az a pillanat, amikor a viszketés megszűnt, amikor ez a helyes, barna kis baromfi végre befejezte, amit elkezdtett, és levesbe való lábaival abbahagyta a kapirgálást agyam eldugott szegleteinek elhagyatott udvarán. VV Dina visszatért!

1_31.png

Maradék gyökerentyűink feladatot kapnak, rendezzenek be VV9 múzeumot, melyhez visszakapják az elmúlt 102 nap alatt kitermelt összes szemetét, a feladatok teljesítése közben termelődött összeszáradt taknyos és gecis zsepiket, Csoki makroportját, a tanárok nyilatkozatát, melyben tiszteletteljesen lemondanak diplomájukról, Ánusz egyik könnyáztatta plüss baszát, illetve Cintike meggörbült orrkarikáját, hogy ebből rendezzenek tárlatot a hamarosan érkező vendégek számára, vagyis Farm Gabennek, Molnár VV Anikónak, VV Dinának és Sebestyén Áginak. Ezt is csak azért tudom, mert Anikó az imént elsorolta nekünk neveiket, VV Dina természetesen rögtön megvan, Anikót rövid gondolkodás után be tudom azonosítani, de a másik két jelenlévőt ha megbasznak se, pedig a Farmot is hogyvoltoztam, de ez a Gaben gyerek totál kiesett, annak ellenére, hogy asszem a végén aztán ő nyert, most, hogy így eszeveszettül turkálok az emlékeimben. Hogy ez a Sebestyén Ági ki a jóisten, azt azonban sehogy, semmilyen formában nem tudom összerakni, ha nem hajnali 4 lenne, megkérnék valakit, hogy gúglézza már meg nekem, mert amúgy leszarom, de mivel minden épelméjű jómunkás ember az igazak álmát alussza még ilyenkor, ezért kénytelen vagyok magam elvégezni a melóval járó háttér kutatómunkát. Mindenki szégyellje magát, aki hozzám hasonlóan nem tudta, ki ő, merthogy Sebestyén Áginak saját wikipédia oldala is van, tehát mindenképpen valaki, de semmiképpen sem senki. Ezek szerint pedig:

“Sebestyen Agnes (Temesvaron szuletett 1986 03 03)

2011 - től kezdett bele a fitness modell karierbe ahol szamos dijjat nyert , tobbszoros magyar bajnok , Arnold Classic Europa 3ik helyezett , Arnold Classic USA 15 ik . A biotech hungary tamogatott szponzora es a Berkes team tagjakent elsportolo voltam.

Aztan pamped Gabo parjakent az Rtl klubbon a nyero paros tagjakent kerultunk nyilvanossag ele . Szerepelt az RTL Gyertek át! című sztárvetélkedőjében,- és a Playback Párbaj című műsorában is.

Az Instagram nevű közösségi hálózaton csaknem 76ezres követői táborral büszkélkedhet.Két évados saját műsort kapott az RTL Spike-on.[10] (Pumpedék 1. évad, Pumpedék - Bikiniszezon! 2. évad) A HVG című közéleti, gazdasági-politikai hetilap így írt kulturális rovatában Pumpedék műsorfolyamáról: ‘sorozat, amely meg sem próbálja szépíteni 2017 hazai valóságát a huszonévesek szemszögéből.’ ”

sebestyen-agi-e1497019408577.png

Nagyon édes, hogy a néha, véletlenszerűen felbukkanó egyes szám első személyben történő megfogalmazás alapján feltételezhetjük, hogy Ági maga hozta létre saját wikipédia szócikkét, azért életművének ilyetén publikálása előtt azért rányomhatott volna a helyesírás ellenőrzőre, csak úgy poénból. Nekem mindenesetre kiégett a szemem, és nulláról három és fél másodperc alatt basztam fel magam százra, hogy nagyjából nincs egyetlen szó sem, amiben ne lenne így vagy úgy valamilyen ordenáré ordas hiba. Tudnék még egyébként erről a pár soros wiki szócikkről sokkal többet is írni, de most jutott eszembe, hogy kurvára nem ezért vagyunk itt, már megint elkalandoztam itten az internet bűzös világában, csoda, hogy veretős pornót nem kezdtem el itt nektek linkelgetni, szóval back to the villa, nem csak én nem tudom, hogy ki a picsa érkezett a VV9 múzeum tárlatvezetésére, de Hunor is bajban vagyon, legalábbis Gregtől próbálja meg megtudni, hogy ezek itten exvévések, vagy más prominens műsor által lettek világszerte ismertek. A tárlatot Roli és Zsu vezetik felesben, a többiek élő díszletként olvadnak bele az elmúlt nyóc év 102 nap történéseit megörökítő kiállításba. VV Dina az alkalomhoz illő picsaközépig érő szoknyát vett fel platformcsizmával, ahogy azt már nagyanyáink is tették volna az ő helyében hasonló alkalomra. Greg odáig van meg vissza, hogy ilyen vendégeik vannak, a tárlatvezetés végeztével Anikóval csevegnek a hálóban, ahol kiderül, hogy Anikó 16 kibaszott évvel ezelőtt szerepelt a VV-ben, nekem meg kell egy kurva cigi, hogy ezt az infót most megemésszem.

13_14.png

febr_-14-2019_07-15-06.gif

3_22.png

2_25.png

Na de. VV Anikó - igen, itt most visszatérünk Nádai VV4 Anikóhoz, akinek fekete haja van és műsort vezet - világosít fel minket, hogy a vendégek kurvára nem csak a múzeumi körséta miatt érkeztek, hanem lesz itten farsangi bulika is, melyre jelmezekkel készülnek a lakók. Amíg nyomoroncaink jelmezkészítés címszóval igyekeznek annyi hulladékot előállítani krepp-papírból, amennyi emberileg csak lehetséges, addig olyan újabb gyöngyszemek röppennek fel innen onnan az állandó és ideiglenes lakók szájából, melyeket aztán aranyfonálra felfűzött nyakláncként még sokáig csodálhatunk majd emlékezetünk köldökközépig kivágott dekoltázsán lógva.

"Dina: - Melltartót nem merem levenni, mer…

Roli: - Nem is kell. Te így vagy gyönyörű melltartóban."

Illetve:

"Dina: - Úgy nézek ki mint valami kibaszott püspök, vagy mi a fasz, pápa, vagy mi a tököm az."

Továbbá:

"S. Ági: - Az egy olyan tánc, hogy ilyen nagyon testi közeles."

A végére pedig jelmez és smink szakértőnk, Farm Gaben munka közben.

febr_-14-2019_07-15-44.gif

És megint.

febr_-14-2019_07-16-22.gif

Érkezik Győző és a Romantik is, lehet, hogyha az életem múlt volna rajta, akkor sem jutott volna eszembe, hogy mi a formáció neve, de Hunor nagyon örül, mert otthon is szokta őket hallgatni, ennek megfelelően megy is a veretés, mondjuk könnyen nagy a pofám, mert 102 nap bezártság után lehet, hogy már én is arcon pörögnék egy kis majdnem élő, szintikíséretes, falunapokat idéző muzsikára, melyre Gáspár Győző süvöltöt valamit a mikrofonba. Roli is úgy nyilatkozik az eseményről, mintha minimum Bono jelent volna meg teljes díszben, hogy őket négyüket szórakoztassa, az elképesztő és hihetetlen szavakkal illeti az eseményt, ezek után külön vicces, hogy Győzőnek kétszer sem sikerül eltalálnia Roli nevét. Igen, annak a Győzőnek, aki egyébként a BeleValót vezeti, tehát minimum 102 napja ebből a műsorból kaparja össze magának a zebrás szőnyegre valót. És akkor most szeretném kiírni a kedvenc Romantik számomnak a refrénjét, ami a műsort megnézve egészen biztosan napokig fog kiirthatatlanul zakatolni az agyamban, hogy a kurva anyját baszná meg. Má elnézést.

Hogy mondjam el, hogy vágyom, rád,

Hogy szeretem a bõröd illatát,

Ha bennem élsz a szívem is ég,

Hadd legyek újra meg újra a tiéd!

febr_-14-2019_07-17-47.gif

A reklám után folytatódik a veretés, Hunor szerint nem baj, hogy a villában csak csúnyácska lányok voltak, és nem olyanok, mint Ági, mert akkor jobban kiadta volna magát, értsd, a mamának tett ígérete ellenére lett volna parittyázás meg kombózás. Kisebb perpatvar alakul ki annak mentén, hogy a részeg Dinka ihat-e vizet, avagy sem, Gaben próbálja meg kicsavarni a kezéből a józanító H2O-t, hogy sikerrel jár, azt nem tudjuk meg, mindenesetre a következő snittben már a jakuban landol, ruhástul mindenestül, Gaben jóvoltából.

21_13.png

Nem tudom amúgy, hogy mi történt a műsor szerkesztőivel, de a végére mintha feltmámadtak volna hamvaikból, legalábbis a bulika alatt zseni zenéket vágnak be, és egyébként is tökéletes a válogatás és a vágás, a végére pedig vinyogva röhögök magzatpózba csavarodva, amikor Hunor és Ági táncnak imitált szárazbaszásánál aláfestő zeneként a Love me tender csendül fel, zseniális, prájszlessz, köszönöm.

23_13.png

33_10.png

30_10.png

Pihenésképp Roli Dinának vezeti le, hogyha Hunor megnyeri ezt a játékot, akkor azt tulajdonképp neki köszönheti, hiszen ő volt az, aki felkarolta (sic!), és a végjátékba segítette, nélküle nem lenne itt semmi, lófasz se. No de, Gaben nyom egy laza sztriptízt a jakuban, és mivel be van baszva, még az is belefér, hogy véletlenül elszólja magát a lakóknak, hogy amúgy már a kutya nem nézi ezt a műsort, nem véletlen, hogy Győzőnek fingja nem volt arról, hogy ki az a maradék 4 ember, aki ezt az utolsó hetet még végigszopja bent.

34_10.png

35_10.png

36_10.png

37_9.png

38_9.png

Az éjszakára készülődve Hunor kifejti Áginak és Anikónak, hogy ő nem szokott mindig fürödni, ennél a pontnál Ági még kuncog, mert azt hiszi ez valami fergeteg poén felvezető köre, ám csalódnia kell, mert Hunor komolyan beszél: nagyon klóros a víz, ami kiszárítja a bőrét. Hogy most a potenciális szettelésre készülve zuhanyzott-e, azt Ági már nem firtatja, mi azonban tudjuk, hogy a száját egészen biztosan átöblítette szájvízzel, ami felfelé kerekítve már majdnem egy félórás zuhanynak felel meg.

39_7.png

40_6.png

Roli tovább vekeng Dinának a dohányzóban, míg a többiek nyugovóra térnek, hogy ő szarta itt az egész villát, Hunor rajta kapaszkodott fel a semmiből, népszerűségének ő volt a kulcsa, és most meg itt maradt a végére egyedül, Hunor mögött kullogva, kisemmizve. Persze senki ne gondolja, hogy monológja Dinának szól, aki műkörmei módszeres basztatásán, illetve Roli panaszainak ismételgetésén nem sokat tesz hozzá a beszélgetéshez, ó nem nem. Taktikus Roli beszéde nekünk, nézőknek szól, felnyitva eddig szemellenzővel letakart szemeinket, hogy ő itten áldozat, aki vérét és szívét adta, Hunor meg felállt barátságuk aranylétrájának legfelső fokára, és jó magasról telibe rápisált, mert egy genny alak.

42_5.png

43_5.png

45_3.png

44_3.png

Mindeközben Gaben fogalmazza meg a jó szex általános, örökérvényű és minden egyéb szabályt elsöprő alaptézisét:

“Most tökmindegy, két perc vagy hét perc. A lényeg az hogy bámm. “

46_3.png

Ezek után megvárom, míg mindenki magához tér, de mielőtt folytatnánk a kihívással, szeretném megnyugtatni a nagyérdeműt, hogy Ex-Pumpedné nem lett megpocsíkolva, csak maszatolás volt, legalábbis a vidijó szerint, de lehet, hogy csak a szerkik nem akarták Hunortól elvenni a 36 millát, és a videó végét megtartották belsős használatra.

48_2.png

49_2.png

50_2.png

47_2.png

41_6.png

Na de. Kihívás, szokásos körök, és tudom, hogy egy lusta kis gecinek fogtok tartani, de gépeltem ma már eleget, úgyhogy nem fogom részletetezni, hogy ki hogy érzi magát, meg a többi megszokott elem, Zsura felkerült a zöld, Greg ha lehetne, cserélne Zsuval, mert ugye lásd múlt heti bejegyzés, Zsu vlog, Zsu különinterjú, és akkor ezzel most át is ugrottunk sikeresen 20 percnyi ismétlést és nihilt.

51_1.png

52.png

Zsu kiáll a többiek elé, indoklás, ellenpólusok, Roli a kihívott, és ugyan közel sem vagyok akkora reality mágus, mint Májsztro Sixx, de azt még én is közepesen nagy magabiztossággal ki merem jelenteni, hogy bájbáj Roli, húzzál haza telefonokat árulni, bigmeket csomagolni, pultot törölgetni, vagy bármit is csináltál az elmúlt 30 évedben.

53.png

És akkor a végére Ex-Pumpedné Sebestyén Ágnes, illetve soon-to-be ex-VV Hunor maszatkamaty szárazbaszása teljes gyönyörűségében.

És akkor ezúton szeretném megragadni az alkalmat, és elköszönni, nekem ez volt az utolsó VV9 hogyvoltom, mindenesetre köszönöm, hogy itt lehettem ÚGYMOND, és köszönöm a sok kedves kommentet, meg a kevésbé kedveseket is (NOT), szprájt.

1538 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2019.02.14. 09:48:00

Elengedem ezt a fost en is, semmi ertelme. Retek azt hoz ki gyoztesnek akit akar. Szavazatom Rolin marad, de most ugyis kiesik. Hunor szerintem is egy meguszos alak, ugyhogy lehet a dontoben nyomok meg egyet a szefos csajra aztan majd kacagok kicsit amikor blikk megirja hogy bb evi sorsara jutott.
Koszi a hv-iroknak!

Is 2019.02.14. 09:49:53

Baszki, I. VV Anikó első képéről először azt hittem, hogy valamelyik fiú beöltözött csajnak és parókát húzott...

Nagyon előnytelen kép.

Tökös... 2019.02.14. 09:50:54

egész jó összefoglaló...
Már szinte irigykedem hogy nekem nem volt kötelező megnézni....
Azt persze értem hogy a játékosoknak kell a felüdülés, kell az inpulzus, de pont győzikével ?
Ez az Ági profi abban hogy valakit elcsábítson, jobban csinálja mint egy férfi....

Maximista vagyok 2019.02.14. 09:51:32

Hajrá druszám! Ha behúzzuk a gyogyós ellen, akkor bármi lehet.

2019.02.14. 09:52:28

@Is: igen szegeny ugy nez ki mint egy travi. Kicsit hasonlit Novak Angelara.

MacákékIcukája 2019.02.14. 09:54:38

@Spitzbauer: nekem nagyon nem tetszik a gondolat h a tuja szepfiu elszedi Rolinktol a penzt es rohog a markaba es mindenki megbocsajt neki mert jol nez ki

2019.02.14. 09:54:44

@Tökös...: nem volt olyan nagy tudomany Hunyort, egy bebaszott Hunyort smarolasra ravenni. Mondjuk lehet , ezzel a smarolassal atadta a “pumpedtol szerzett retekklubnal valamit nyero dnseket” lasd Soma, Agi

BarBwire 2019.02.14. 09:55:18

Bálintos szép reggelt mindenkinek! Hunor hozta a szokásost, de hogy minden nő rámozdul...

2019.02.14. 09:56:33

@BarBwire: ági valoszinuleg szerzodeses, emellett nyilvan nem csunya hunyor ezt nem kerdes.

hannamontanna 2019.02.14. 09:57:35

Óriási :-DDDD köszi!
Hajrá Zsu!!

BarBwire 2019.02.14. 09:57:35

@Cleveland55: pénzért én is lesmárolom.

hannamontanna 2019.02.14. 09:57:52

Óriási :-DDDD köszi!
Hajrá Zsu!!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 10:00:38

hunor egy kibaszott nagy kurva.
köszönjük dzsudi :)

hereverő heverő 2019.02.14. 10:01:47

@BarBwire: persze hogy! A szomszédban is a Margit néni mondta, hogy nézte tegnap Huncit és olyan szép legény, hogy meg kellett csinálnia magát a Buksi gumicsontjával. De közben azért végig a Frigyesre gondolt ám, isten nyugossza szegényt...

Tökös... 2019.02.14. 10:02:50

@Cleveland55:

Ez az Ági egy profi...
Hunyor valamiért megtartóztatta magát, Adrinál nem volt ennyire félszeg...
A két csaj között fényévnyi a különbség...

hereverő heverő 2019.02.14. 10:03:22

@BarBwire: oh, és engem? Ti többiek, ugye összedobjuk nekem?

Maximista vagyok 2019.02.14. 10:05:04

Tegnap leszedtem a tavaszt enkorról, lájtos de nem rossz.

BarBwire 2019.02.14. 10:05:42

@hereverő heverő: Valentin nap van, neked ingyen is. De csak ma!

hereverő heverő 2019.02.14. 10:08:39

@BarBwire: de én nem vagyok bálint, se valentin, se lamantin. Ez igazán nagyon rendes tőled! :D

BarBwire 2019.02.14. 10:09:42

@hereverő heverő: Ha ismernél tudnád, hogy nemcsak a fenekem nagy :-D

ficekence 2019.02.14. 10:27:17

Nagyon jó a poszt Dzsudibí, rendkívül élvezhető írás, találkozunk jövőre.

bel ami 2019.02.14. 10:27:24

Kavar ám megint a róka lelkű bátya:
látjátok, Hunor is én hátamat mászta!
Kihívott lett pohos, akciót kell kezdjen,
mindent be kell dobni, hogy Zsu ellen nyerjen.

Közbeszéd 2019.02.14. 10:30:12

Hú, de csúnyán belenyúltak most a szerkik, hogy Zsu nyerjen! Egyértelmű volt, hogy Ágit azért küldték be, hogy Hunor rámenjen. Roli is megmondta már korábban, hogy Hunor a "villa kurvája", ezzel éltek vissza. Még az a beküldött srác is oltogatta Hunort, hogy dugja meg Ágit. Rolit leitatták, hogy kiadja Hunort, bár sosem fogom megérteni milyen szellemi partnert vélt felfedezni a hóhülye Dinában. Egy Greg féle pasi Magyarországon az elkövetkező 150 évben nem fog szimpátiaszavazást nyerni. Maradt Zsu mint első női győztes. Ez gusztustalan belenyúlás volt.

Közbeszéd 2019.02.14. 10:32:26

Ezek a ZS kategóriás sztárok.... Ági egyértelműen azért kapta a gázsiját, hogy Hunort befűzze.

hereverő heverő 2019.02.14. 10:38:30

@,,: majd akkor mennyi lesz benne, ha nem ilyen beta lesz! Poloskainvázióóó ó óó óó

tanárnőkérem 2019.02.14. 10:38:33

Köszi Dzsudibí mindent! Is.
Véleményem leírtam az előbbi poszthoz, nem másolom, túl hosszú.
Kösz a komment szekciónak a magvas gondolatokat, az esti műszaknak a közvetítést.
És: Hajrá Roli!

Angora Cardi 2019.02.14. 10:39:47

ÉN hsz-em hova lett?

Dinát minden szinten elutasítom. Sőt, a legfÖlsőbb szinteken! Így nem néztem meg, de köszike hogy megírtad a posztcsit.

argo001 2019.02.14. 10:39:59

@Közbeszéd: Az egész széria az első női győztes misztikum köré volt felhúzva, nyilván ennek szellemében fog zajlani a párbaj és a finálé.

A teszkós VV6 óta egyre kevésbé az történik, amit a nézők szeretnének. Bár már alig nézik a műsort, karácsony óta én is csak a hogyvolton tájékozódom, az írások parádésak!

Mindenesetre dobtam egy szavazatot Rollerre, bár azzal jobban járnék, ha Zsu maradna bent. Még egy olyan 15-20 évig, nem szívesen engedném a szabad levegőre.

ibsen 2019.02.14. 10:43:11

Köszi dzsudibí jó volt!

hereverő heverő 2019.02.14. 10:43:46

@Közbeszéd: Ágikám, bemész, lepippantod, kijössz és Géza már visz is a plasztikáshoz új csöcsökért. 600 köbcentis kétütemű befecskendezéses. Dinára ne legyél féltékeny, ő a Rolit kapja majd, Gábor pedig a csillámduóra van beosztva. Anikó pedig azért lesz benn, mert ő a testőr, minden testet isten óvjon tőle. Ő csak van... amolyan komisszár... szóval ő jelent nekünk mindent...
ÁGIKÁM, persze hogy te jelentesz NEKEM mindent, a rózsákat, a havat a hegyen, a halakat a vízben, a fingot a gatyámban. Anikó nem úgy jelent mindent, naaaa kis csacsim... na itt egy savanyúcukor, csak ne sírj.

MosóMaca 2019.02.14. 10:43:47

Hát én meg már megörültem, hogy de gyorsan öt óra lett, szedem is a cuccom és távozok a dolgozóból :)
Nem akarom elhinni, hogy itt tartunk, de tényleg egy sértődős, rettenetesen ostoba, fájóan buta, önző, nulla önkritikával rendelkező véglény lesz az első női győztese ennek a szarnak. Büszkék lehetünk végre a női nemre, éljen, éljen.....

ibsen 2019.02.14. 10:45:10

@Közbeszéd: Micsoda összeesküvés:-)) Csak Zsut nem dugta meg Gaben pedig ez is benne volt a pakliban. :-)

iTink 2019.02.14. 10:46:07

Akkor most egy időre úgymond elbúcsúzunk, Dzsudibí. Reméljük a következő szülinapodon nem kell ilyen szart kommentelned.

VV Villamanó 2019.02.14. 10:48:17

Dzsudíííí én ezen most könnyesre röhögtem magam, nagyon jó öfi, köszönöm!!! :D :D :D :D És a többi posztírónak is meg a hogyvolt kommentelőknek is, hogy november óta szórakozhattam rajtatok/veletek/ :D Ha lesz vv10 lehet már az elejétől csatlakozok és nem maradok csendben :D Már csak 3 nap és kiderül az IGAZSÁG :D
HAJRÁ ROLLER!!!!

Sanda.Ipse 2019.02.14. 10:59:08

Amennyire emlékszem az Adri vs Roli párbaj előtti poll végeredménye meglehetősen hasonlított a párbaj végkimenetelére. Egy ilyen eremény ínyemre lenne:)

www.easypolls.net/poll.html?p=5c6498f9e4b0b3f5920c2bfd

fujimo 2019.02.14. 11:13:51

@MacákékIcukája: valahogy úgy... én is vv évi karrierre számítok, ha megnyeri... :/

...akkor már inkább a nyálgép - nőkreforgó hunor... :)

Maximista vagyok 2019.02.14. 11:23:11

@,,: vasárnapra húzd be nálam a büki tudóst kérlek, köszi :)

Maximista vagyok 2019.02.14. 11:24:02

@Maximista vagyok: vagyis péntekre, bár vasárnapra is ő lesz a tippem :D a csiga lesz a harmadik, ez fix.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 11:25:50

@MacákékIcukája:
Én abban bízom, hogy a Rolira szavazók döntő többsége sehol nem kapcsolódott be a műsorral foglalkozó kommentálásokba és így nem "látszik" a preferenciájuk. Munkatársaim között is vannak, akik csak hellyel-közzel nézik, de Roli-drukkerek és a párbajokon szavazni is szoktak.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 11:25:51

@,,: vasárnapra beírnád nekem Zsuzsut? köszi

Közbeszéd 2019.02.14. 11:35:27

Roli nem hülye. A diagnózisa akkor is pontos, amikor magára vonatkozik: a játékot elvesztette. Zsu ellen ki fogják ejteni a szerkik, hogy legyen végre női győztes. Ott rontotta el, amikor Hunor helyett ő ment Adrival, és ezt ő akkor (előtte) érezte is. Adri kiejtette volna Hunort, Roli pedig erősebb, mint Adri. A második hibája, hogy most nem a Sellőt rakták meg, mert ellene bármelyikük visszajött volna. És abban is igaza van, hogy ezekkel Hunor őt elárulta, és akkor kezdődött az eltávolodásuk és a kölcsönös (!) kibeszélésük is, amikor az Adris párbaj hét volt. Hunor ellen viszont nem mehet, mert akkor a nézők tartották volna árulónak (lásd farsang est), (ugyanígy vesztett Majka annak idején), vagyis neki lefőtt a kávé. Sajnos. Szép játék volt, Roli. Megérdemelte volna a 36 milliót.

hereverő heverő 2019.02.14. 11:41:07

Aztakutyapicsa! Megtaláltam a tökéletes reggeli ébresztő zenét!!!

www.youtube.com/watch?v=tRR3uKLlbd0

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 11:56:08

@Sanda.Ipse: a fanatikusok szavaznak az easy pollon. Szerintem 1000 szavazt felett lehet következtetéseket levonni. Lacikát is győztesnek hoztak ki 5-600 körüli szavazat mennyiségnél. Mindegy, meglátjuk holnap!

BarBwire 2019.02.14. 11:56:10

@hereverő heverő: hogy el tudom ezt képzelni, azta, micsoda látnok vagy!

tanárnőkérem 2019.02.14. 11:56:59

@Közbeszéd: EKG minden szavadra. Szép volt, Roli!
Azért még titokban reménykedem, habár tudom, semmi esély. :(

tanárnőkérem 2019.02.14. 11:58:44

@Brigante: van egy másik 1000 feletti szavazattal, ott Zsuzsu vezet 62%-kal.

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:01:23

Erről a pollról beszéltem: www.easypolls.net/poll.html?p=5c62045be4b0b3f5920c1ad0
Roli erősödött 1%-ot tegnap óta.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 12:14:15

Dzsudi, ez egy kiváló öfi volt, le a kalappal! Ugyan roppant szoros a mezőny, nagyon ügyesek a többiek is, de a tieid tetszettek legjobban. remélem majd máskor is!

.iIi. 2019.02.14. 12:18:06

@.iIi.: ja, azt viszont nem hiszem hogy a szerkesztők Zsu érdekében küldtek volna be egy kurva hogy Hunor megdektesse. Ez szerintem tulkombinalt már. Egy kufirc miben változtatta volna meg Hunor esélyeit? Zsu anélkül is nyer hogy bárhogy befolyásolni kellene a játékot. Ráadásul az rtlnek tok mindegy minden híresztelés ellenére hogy Zsu vagy Hunor nyer.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 12:23:50

@Közbeszéd: szerintem pedig igen jól járt el Adri párbajon kiejtésével, arra így kellett pontot tenni.

Úgy vélem, a srácok úgy taktikáznak, hogy gyenge ellenfelük maradjon a döntőben, ezért hagyták Greget és jelölték meg Zsut. nem kellett sokat gondolkozniuk rajta, mert míg Greggel kis konfliktusokkal, de tudnak együtt élni, Zsuval kvázi lehetetlen, minden nap egy tragédia.

tényleg fura és részben a magyar társadalom betegségét is jelzi, hogy eddig nem volt női győztes. viszont pont Zsu? még a mostani mezőnyben is volt nála ügyesebb, okosabb. pláne ha visszafelé nézünk. Molnár Anikó is kész professzor a mai játékosokhoz képest.

hereverő heverő 2019.02.14. 12:25:37

@Angora Cardi: Ezt pedig neked mára. Tessék odafigyelni a klipre is, egy csomó apró geg van benne elrejtve :))))

www.youtube.com/watch?v=UxlBzG6avHY

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 12:27:10

@Spitzbauer: ezzel csak azt bizonyítottad be, hogy homofób vagy.
lehetnél persze még vagányabb faszkalap, ha orosz és csecsen társaidhoz hasonlóan gyaláznád a melegeket. ennyire zavar vagy ennyire hiányzik egy fasz a seggedből?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 12:30:44

stabil az előnye Rolinak (meglepődtem most)

Oh my... 2019.02.14. 12:31:51

"amikor ez a helyes, barna kis baromfi végre befejezte, amit elkezdtett, és levesbe való lábaival abbahagyta a kapirgálást agyam eldugott szegleteinek elhagyatott udvarán..."

epic... siiirok! xDDDDDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 12:35:30

@tanárnőkérem: köszi, erről beszéltem! Mivel ezen van a több ember valószínűleg ez adja a helyesebb képet (remélem nem)

Oh my... 2019.02.14. 12:36:24

@Brigante: jeeeej, ez egyre biztatóbb! ;)

Zsuzsu 40%
Roli 60%
Total votes: 699

csak nehogy aztán Zsóttika csúf kis tréfája legyen a végén az egészből, hogy törlesszen nekünk a sok csesztetésért.... (ugye Zsótika, te ennél sokkal de sokkal nemes lelkűbb vagy, ugye?) ;))

Oh my... 2019.02.14. 12:37:53

@tanárnőkérem: izé, ez egy másik.... wtf!? ez honnan van?

Angora Cardi 2019.02.14. 12:38:28

@hereverő heverő: Megnézem ahogy oda jutok, betöltöttem YT-on :)

hereverő heverő 2019.02.14. 12:40:54

@oh.. my.... szép volt Roli...: Zsóttikának a nemes lelkét épp Greg dugja a budiban, most ne zavard őket inkább.

Gia 2019.02.14. 12:42:17

Jó a poszt,de azzal nem értek egyet,hogy Greg kimenne Zsu helyett.Dehogy menne.

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:43:39

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ez már napok óta kering a virtuális térben, akkor még Roli nem is volt kihívott. Legutóbb az index fórumán láttam. De kezd emelkedni Roli, ami ad egy kis reményt.

Gia 2019.02.14. 12:44:00

Roli úgy tudna szépíteni ha ma leadnának tőle egy tegnapihoz hasonló beszélgetést a Hunorhoz intézve,illetve még egyet nekünk a riportban.

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:44:40

@Brigante: :( a reményhal meg utoljára. (a lepényhal megy elöl)

Gia 2019.02.14. 12:45:53

@tanárnőkérem: A reményhal meg utoljára,mert ő a gyilkos. ;-)

Gia 2019.02.14. 12:47:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: Megkérdezhettem hogy hogyan került be anno Anikó a vv-be?

Gia 2019.02.14. 12:52:59

@Spitzbauer: Dina jó csaj??Régebben jobban nézett ki,de úgy járt,mint VV Vivien,hízott minimum 10 kilót,ami a testén eloszlik,viszont a feje feldagadt,eltorzult tőle.Abszolút nem áll jól neki az a cica smink,ami régen igen.Sem a piros rúzs..

bElannaTorres 2019.02.14. 12:56:48

Köszi Dzsudi nagyon jó öfit írtál megint! :)

fujimo 2019.02.14. 12:56:58

@Spitzbauer: mmh, jogos... touché! :)

Gia 2019.02.14. 12:57:18

@Dzsudibí: Akkó' nem szóltam. :-)

Oh my... 2019.02.14. 12:58:36

@Közbeszéd: ez tűpontos volt, így látom én is, teszem hozzá... a legnagyobb sajnálatomra. :( már csak egy dolgot szeretnék megérteni:
egy ennyire jó taktikai érzékkel megáldott játékos miért nem tett semmit, amikor látta, hogy a vesztébe rohan az adris párbajjal..? és az utolsó kiválasztáson? lett volna esély a csigát megszórni, vagy döntetlenre kihozni a kiválasztást, hogy Greg válasszon zöldkendőst, és akkor még mindig vihette volna őt Roli... miért adta fel ezen a ponton? komolyan nem értem.

bElannaTorres 2019.02.14. 12:59:25

@Spitzbauer: mondta ezt már korábban is, és Adri levelében is ez volt.

Oh my... 2019.02.14. 13:02:42

@adamskij: ha női győztest akarnak, akkor válogassanak be értelmes, normális, vállalható nőket a kurvák és fogyatékosok helyett, könyörgöm, legalább EGYET!

Gia 2019.02.14. 13:04:45

Mi volt Hunor kimondott véleménye,amit Roli Dinának emlegetett?Valaki tudja mire gondolt?

Oh my... 2019.02.14. 13:07:51

@Gia: a tartós piálás szokott ilyen puffadt pocokarcot okozni egy amúgy vékony, arányos alkaton - mondanám, ha nem lenne ennyire fiatal még... de aztán simán lehet, hogy a szervezete nehezebben dolgozza fel az alkoholt, és máris ennyire nyomot hagy rajta...

rostás 2019.02.14. 13:09:40

@adamskij: Hagyd már ezt a pc újbeszélt. Ha valaki nem azonosul valami libsi ethosszal, az röhtön valamilyen "fób" lesz. Tehát ha nem szereted (ugyanis nem elég elviselni v békén hagyni őket, libsiék szerit szeretni kell, rajongani értük) a homokosokat, akkor homofób vagy. Ha szabályozott bevándorlást, akkor xenofób meg iszlamofób. A fóbia ráadásul azt jelenti, hogy indokolatlanul rettegsz a fóbiád tárgyától. Egy pszichés betegség. Tehát ha nem rajongsz a ratyikért (nem bántod, rekeszted ki őket, csak nem rajongsz értük) akkor te pszichésen beteg vagy. Ühüm. Hát a jó k@rva anyátokat. És az emberek többsége nem "retteg" a homároktól (legkevésbé sem félelmetesek, inkább szánalmasak) hanem legfeljebb irtózik tőlük. De ezt is tilos. Én nem szeretem a paradicsomos káposztát. Így alakult. Libsi logika szerint én paradicsomoskáposztafób vagyok, azaz indokolatlanul rettegek a paradicsomoskáposztától. Vagy mégsem? Szóval szerintem te itt ne nagyon homofóbozz senkit kisbarátom, nagy erkölcsi magaslatból, főleg ne olyat akinek az írásai hónapok óta szórakoztatják az ide járókat.

bElannaTorres 2019.02.14. 13:10:08

@oh.. my.... szép volt Roli...: adri
Szerintem ő volt a legjobb játékos, kiesése után is ember maradt, roliékról sem mondott rosszakat. gregről sem, sőt azt mondta ő megérti, mert neki kell legjobban a pénz, valami olyat mondott, hogy greg azt sem tudja mihez kezdjen ha kijön. Adrinak vannak tervei, drukkolok neki, hogy legalább egy belevalót vezethessen, sokkal jobban fogja csinálni mint Éva.

tanárnőkérem 2019.02.14. 13:11:16

@Spitzbauer: láttam én mindkettőt. Csak információként linkeltem be a másikat. Szerintem Roli veszít, ne legyen igazam.

bElannaTorres 2019.02.14. 13:11:41

@rostás: melegek is sokfélék, annyi mindenkit lehet utálni a viselkedése miatt, amiatt már nem nagyon kéne amiről nem tehet. Mindig csodálkoztam azon is , ha valaki kövér mennyi indulatot vált ki? Miért egyébként nem lenne kit utálni? :)))

Oh my... 2019.02.14. 13:15:00

@Gia: nagyjából úgy, hogy Árpa Attikát ápolgatta (többek közöt), az meg csinált neki egy kis extrahelyet, hogy létszámom felüliként beférjen a beutaltak közé... és lám, egészen a fináléig vitték, bár ritka unalmas és szürke töltelékemberke volt a játékban, az első hivatásos tuja, az öfikben másthol se lehetett látni, mint a cigizőben gubbasztva, nyakát behúzva monoton hangon mormogni az orra alatt az éppen arra tévedőnek... sajnos jól emlékszem rá.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 13:16:39

@Spitzbauer: mondom 1000 felett van értelme gondolkodni mi lesz a vége. Viszont! Az 1250-es szavazati száma nem akar növekedni, míg a 750-es szépen lassan növöget és ott Roli vezet. Nincs minden veszve! Hajrá Roller!

rostás 2019.02.14. 13:19:57

@bElannaTorres: Épp erről írok. Nem kell őket "utálnod" ahhoz, hogy homofóbiával vádoljanak. Elég ha észreveszed, hogy mások, esetleg azt mondod, hogy neked ez undi. Már meg vagy bélyegezve. És igen. Ők is sokfélék. Greg pl. egy kis pondró :)

Gia 2019.02.14. 13:19:58

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ooops,erre emlékszem.Azt hittem te a Nádai Anikóra gondoltál és róla tudsz vmit. :-)

Oh my... 2019.02.14. 13:26:38

@bElannaTorres: akkor pontositok, NE dolgozzon a szexiparban semmilyen formában, és bent se kurválkodjon, a.k.a ne legyen partner abban, hogy tárgyként, puszta ürítésre használják - villaszlenggel élve: "baszósok itt nem nyerhetnek" (by Renyhe) -, az pedig már csak bónuszigény részemről, hogy emberileg se legyen alja-közeli, ne hazudozzon ész nélkül mindig, mindenkinek úgy, hogy agya ne legyen észben tartani, mikor kinek, mit kamuzott... és akkor egyfajta esztétikai minimumot még nem is emlitettem, Zsu legalább ennek megfelel, az ember nem viszolyog, ha ránéz, Adri nem; a szélessége a végére kishíján a magasságával vált egyelővé - nem véletlenül mangalicázták -, az arca meg egyenesen rothadásnak indult időnként, és a tikkjei... na azok voltak a legirritálóbbak a rikácsolása mellett.

folytassam még? Adri.... nagyon nagy NEM.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 13:26:51

liberálbolsevikfasisztakommunistaelitistazöldpártihomofóbxenofóbsorosisták vagytok mind. lapozhatunk?

Maximista vagyok 2019.02.14. 13:29:21

@úgymond olvasó mmkk: én csak simán egy rohadék vagyok, nem kell becézgetni :D

fujimo 2019.02.14. 13:31:42

@adamskij: "Molnár Anikó is kész professzor a mai játékosokhoz képest."

...igeeen... olyan visszás érzésem volt, amikor láttam a képen... hogy a sok gyökér között ő mennyire nem való oda... :o

Gia 2019.02.14. 13:35:15

@fujimo: Csak kár volt a haját megnöveszteni.A rövidebb jobban állt neki és fiatalította is.

fujimo 2019.02.14. 13:35:19

@rostás: erre azért mégis csak adnék egy erős *facepalm*-ot... :oO ...azmunkaazakomment... :o

Oh my... 2019.02.14. 13:38:38

@Spitzbauer: de miből jutottak erre a következtetésre? a süllő a visszajövetele estéjén valósággal könyörgőre fogta, hogy ne vegyék le róla a fiúk a lila kendőt, ennyire adta el magát erősnek, az ellenfele egy közutálattal övezett karakter volt... a zsizsikesről legalább kaptak nézői visszajelzést a médiahéten, róla feltételezhető, hogy kedveéik a nézők, de Greg? mitől hiszik erősnek?

bElannaTorres 2019.02.14. 13:39:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: adri bűne csak annyi hogy volt neki hunorral egy kis maszatolás. Tudta ő hogy kinek mit mondott, de amit hunor mondott neki az sem volt mind igaz, ezt elmondta mikor kijött, hogy az a része igaz volt hogy Zsut mondta rolinak. Hát taktikázott ő is, de legalább beismerte a hibáit. Esztétika engem nem érdekel egyáltalán, az sem zavar, hogy roli meghízott. Az arca meg ekcémás. de kinek mi az irritáló, oké, viszont hogy mindenkinek megfeleljen egy női játékos olyan úgysincs. Lehet mondani hogy azért nem nyernek mert milyenek, de igazából azért sem jutnak a nyerés közelébe, max Zsu, mert ezt várjuk el, legyen becsületes, kedves, fapina, de valahogy úgy hogy ne legyen közben unalmas.
Ordibált és baszott csoki is, több csajt megdugott, agresszív volt, mégis ő nyerte volna meg, ha nem esik ki. Roli meg hazudik és meg is van hízva, plusz elég sokat okoskodik meg fekszik a kanapén. Így is lehet nézni. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy játszik ahogy tud, Roli is meg adri is. Kettő között adri játékát szerettem jobban, roli lehet nagyot hibázott azzal, hogy hunorral szövetkezett, pedig már az elején látták, hogy nyerő alkat. Nem elég a végén lehúzni ahhoz, hogy legyőzze.

fujimo 2019.02.14. 13:42:12

@MosóMaca: "Nem akarom elhinni, hogy itt tartunk, de tényleg egy sértődős, rettenetesen ostoba, fájóan buta, önző, nulla önkritikával rendelkező véglény lesz az első női győztese ennek a szarnak. Büszkék lehetünk végre a női nemre, éljen, éljen....."

...az rtl kreatívjaira lehetünk büszkék... meg a használt fogkefére... az eltűnt képre... a végtelenül következetlen vágásokra és nem látott előzményekre...

...az élő kamerák elvételére... és jah... erre a hihetetlenül magasan kvalifikált zsizsikre... :)) ...gyólesz! :)

bElannaTorres 2019.02.14. 13:44:11

@rostás: fene tudja, vannak ilyenek meg olyanok is, van akinek az a baj, ha valaki azt mondja undorító, mások meg folyamatosan gyűlölködnek, talán pont ez utóbbiak miatt kéne kicsit finomabban fogalmazni. sokan vannak, az a legnagyobb problémájuk ha valaki buzi

bElannaTorres 2019.02.14. 13:46:54

@MosóMaca: de nem azt mondtátok - én annyira nem követtem a vv-ket - hogy voltak elég érdekes férfi győztesek is? Pl Alekosz?
Most meg ha nem dobál az idegbeteg csoki lehet megnyeri? Akkor a fiúkra már rég büszkék lehetünk ez a logika alapján
Nem én mondtam :)

hereverő heverő 2019.02.14. 13:48:36

@bElannaTorres: Nem személy szerint téged akarlak támadni, még mielőtt, csak te írod ismételten: Csoki megnyerte volna, ha nem zárják ki.

Az érdekelne, hogy ezt mire alapozod (alapozzátok?)
Az is érdekelne, hogy roli miért hazudik? Én még egyszer sem kaptam rajta, igaz, nem is néztem meg minden adást. Szóval ez is érdekel.

fujimo 2019.02.14. 13:48:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: "@adamskij: ha női győztest akarnak, akkor válogassanak be értelmes, normális, vállalható nőket a kurvák és fogyatékosok helyett, könyörgöm, legalább EGYET!"

+5000 :D ...qrvára nem olyan bonyolult... :D

ficekence 2019.02.14. 13:49:55

Folyamatos bűnbak keresés folyik. minden és mindenki szar. Komolyan szánalmas.
HAJRÁ ZSUUUU. :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oh my... 2019.02.14. 13:52:54

@hereverő heverő: xDD nem fordítva? a csillámlóf.sznak azzal a csökevényes növedékével, amit féltenyérrel kitakar fürdéskor úgy, hogy még marad benne hely, nem nagyon tud megpocsíkolni senkit vsz, de nem vagyok szakértő a témában... ;))

Niké88 2019.02.14. 13:53:36

@bElannaTorres: EKG!! Alekosz, Soma, Au - lennének "akikre büszkék lehetünk" ??

Oh my... 2019.02.14. 13:55:01

@fujimo: hádde ugye??! (ezért nem gondolom, hogy valóban női győztesre gyúrnának)

bElannaTorres 2019.02.14. 13:58:04

@hereverő heverő: csoki megnyerte a közösségi média napok szavazást de valami hihetetlen nagy százalékkal, és az valójában szimpátiaszavazás volt. Itt nem kedveltük nagyon csokit, de úgy látszik a nézők nagyrészének bejött
Roli taktikusan játszik, ezért kell is hazudnia, tudja jól azt is hogy Zsu nem színésznő, látja hogy milyen, nem hülye, de ezzel támadja folyamatosan, mert a csaj beleragad ezekbe a dolgokba és gyengíti a játékát. Adriról is hazudott reniéknek, ezért lett adri hazugságvizsgálatra kiküldve, párbajról mikor visszajött adri akkor kért bocsánatot a sok hazugság miatt, de mondta azt is hogy letagadja majd a többiek előtt. Nem szent roli, nem is akar annak látszani egyszerűen csak játszik. Sokkal jobban kijött volna, és még meg is nyerhette volna ha adrival áll össze és nem hunorral. Adri elég sokáig hálás volt neki, mert őt tartotta bent. Mikor zsu ment párbajozni, nyugodtan mondhatta volna azt is hogy rolit vigye ki ne renit, de nem tette. Adri kicsit félre lett értve, teljesen jókat mondott másoknak.

fujimo 2019.02.14. 13:59:02

@hereverő heverő: sztem debilióból kiindulva gondolhatták sokan... róla sem sejtette volna az elején senki, h megnyerheti... aztán a harsány nagypofájú gyökér egyszer csak nyert... gyanítom csoki is így jött képbe... :)

...a sok kezelt mellett még nem tűnt olyan kreténnek... néha volt emberi memozdulása is... ilyenek... de büszkék rá se lettünk volna az is tuti... :D

rolira lelkem rajta igen... jól nyomta... és akkor is képes volt nem hisztizni, amikor én már gongattam volna és renit zsu fejével pattintottam volna össze amolyan bud spencer jellegű utánérzéssel kifelé menet... :D (pl.: amikor odaültek a nyakára 10 centire a fejétől szándékosan basztatni... pokrócot dobni rá, stb... :) )

hereverő heverő 2019.02.14. 14:00:34

@Spitzbauer: Nem beszélve arról, hogy az itteni törzsközönség mennyire ismerte el akár Alekoszt, akár Fosomát, akár Robint (aki azért megint nem volt elmebeteg, még ha messze érdektelen is).

Oh my... 2019.02.14. 14:01:20

@hereverő heverő: én mimden adást megnéztem, mégsem tudom... szerintem ez is olyan, mint az elején, amikor kikiáltották gonosznak, és jó ideig az volt a mantra - aztán mintha rájuk szóltak volna, mert ez mintegy varázsütésre abbamaradt... azután jött a taktika, taktika, taktika - szitokszóként, majd a hazugozás... érdemi indok persze soha, semmi, pedig fel lettek kérdezve, nem is egyszer...

Oh my... 2019.02.14. 14:03:53

@oh.. my.... szép volt Roli...: ja, a fésü! az volt az eddigi egyetlen érdemi indokuk - kérdés, hogy ez mennyire tekinthető érdeminek...

Angora Cardi 2019.02.14. 14:04:09

@oh.. my.... szép volt Roli...: de hát emberek akik se kifejezni nem tudják magukat sem szókincs se semmi... ezektől mit várunk? A két szavas szókincsével ráfogtak valamit Rolira és azon lovagolnak végig.

bElannaTorres 2019.02.14. 14:04:46

@oh.. my.... szép volt Roli...: olyanok miatt is lehetett, hogy még korábban volt rolinak egy olyan ötlete, hogy hunor menjen rá zsura, majd mikor az szerelmes lesz, akkor dobja.
Ez még hunornak is sok volt, nem is ment bele, így ötlet szintjén maradt az egész.
Az ilyen dolgai miatt tartottak tőle bent

hereverő heverő 2019.02.14. 14:06:46

@Angora Cardi: Persze, röhögni lehetett rajta vég nélkül. Az más kérdés, hogy tetszett-e mint győztes. És összehasonlítom a VV9 bárki játékossal...nos, megérdemelte.

Oh my... 2019.02.14. 14:07:35

@Angora Cardi: én is... azok a jó kis éjszakai online közvik... amikor rendszerint beindultak az agymenései... tényleg szakadni lehetett rajta sokszor xDDD meg ahogy odaállt a főgonosz agresszor elé - Rácz Béla - és kiosztotta egyenesen, face to face, az epikus volt! ;)))

MacákékIcukája 2019.02.14. 14:07:39

@Spitzbauer: emelem kalapom hogy nezni birjatok. En mar keptelen vagyok ra, gusztustalan mi lett a VV-bol. Szerintem Attila sem veletlenul tartja tavol magat a musortol... es jol teszi. Ez mar regen nem az a VV mint anno fenykoraban.

fujimo 2019.02.14. 14:09:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: jah... van abban valami, h a nőket utálkozni rakják be a sok nőnek... :D

...bár nem gondolnám, h bármi hasonló ki van adva nekik... egyszerűen képtelen valami értelmes, kevésbé idiótát beválogatni... :)

adri nem indult rosszul, de ő a nézőket is át akarta verni és túltolta a túlélő-hízelgő kamujait... végtelenül átlátszó volt... ezt nem biztos, h lehetett előre sejteni... :)

cintikéből néztem volna többet is, kíváncsi vagyok később mit tudott volna magából előhozni, de ő sem tűnt egy sakknagymesternek... sztem vele nem terveztek a végéig...

era elvágódott, egyszerűen túltolta... jobban talán, mint radics, pedig az a díszgyökér igen magasra rakta a lécet öngól szinten... pedig róla is hihették akár, h eljuthat a végéig...

ginu sem tűnt rettentően ostobának (már némelyikhez képest :D)... de ő is hentergéssel és alap taktika fail-ekkel ejtette ki magát... róla nem is sejtem, h mit gondoltak, mikor beválogatták...

reni tipikusan töltelék karakter... ostoba, primitív - végtelenül nagy pofával... én csodálom hogy olyan sokáig eljutott... talán a "jólelkűsztripper" hatás vitte addig... és hogy érthetetlen okok miatt erősnek gondolták... :D

vivien hasonlít cintikére... jó segge van, hajlandó ledobni a textilt... megvan a "magához való esze"... amit rövidke élete során nem fejlesztett olyan feszített tempoban túl... de azért ellötyöghet a közepéig...

zsu meg... pfff... :D :D ...őő a szellemi impotencia díszpéldánya... ha lenne az ostobaságnak mértékegysége, azt hiszem 1 zsu lenne... :D ...szerintem őt amúgy célpontnak / target-nek rakták be... kívánja egyszerűen az ostort... de mint ilyen ő is töltelék... vagyis nem hiszem, h arra gondoltak a szerkik, hogy majd "igen, ez a csaj fogja megnyerni!!"

...viszont a fentiekből szerintem azért adtak esélyt a nőknek is... adri - era lehetett ilyen... (ginu a kisfilmje miatt passzolós talán... ott túlságosan pitsa volt már... pedig nem feltétlenül kellett volna neki ez a karakter)

Oh my... 2019.02.14. 14:10:38

@hereverő heverő: Fosomával is hasonlithatjuk... vagy a tuja Robinnal, aki mintha ott se lett volna, még a végére se étkezett meg, egyszerűen dögunalom volt.

pomac 2019.02.14. 14:12:19

@Spitzbauer: nem kell foglalkozni olyannal miért minek szeretik, felesleges had szeressék ,felesleges magyarázni minek szeretik ,úgysem azt az értékrendet követed(jük) úgy sem értenéd akkor sem ha elmagyarázná vagy csak azt irná csak :D

fujimo 2019.02.14. 14:13:29

@Spitzbauer: óó, ez amúgy vízválasztó... mert zsu-t jobban tollerálnám gregnél... greg ugyanis tudatosan féreg... zsu pedig véletlenül - ösztönből... mint egy mentális elefánt a képzelt porcelán boltban... ill csobbanó bálna egy békés szellemi állóvízben... :D :D

...tehát utóbbi viszonylag kisebb mértékben felelős és van azzal tisztában, h elviselhetetlenül ostoba gyökér... végtelen egóval... (amit szinte tuti, h rengeteg bántás növesztett ilyen mértékűre) ...az előző viszont szándékoltan játsza meg magát és csinál úgy, mintha szeretné... (miközben másodpercekkel előtte gyalázta le a sárga földig pl adrinak)

fujimo 2019.02.14. 14:14:58

@pomac: értené... csak nem értene vele egyet... de szerintem sem... így is kerülgetni kell ezeket a posztokat... véletlenül beleolvasok egybe és érzem, h zsibbad az agyam és túdul a kérdés, h "deeehááámiééééért?!... aztán megijedek, h megint megválaszolják... :D

...ez egy végtelen ciklus... :D

hereverő heverő 2019.02.14. 14:18:20

@fujimo: Hm hm.. eléggé elgondolkodtató amit írtál. Igen, ez már régóta jól eltervezett műsor, felépítették a díszletet, megbeszélték a farmos nénivel, hogy mennek valakik hozzájuk külső programra (nyilván nem feltétlenül csoki-ánuszra gondoltak), illetve meg lett szervezve alovak bejövetele is, a tanárok stb. Szóval volt benne munka bőven. Akkor már lett volna idejük kigondolni azt is, hogy ha idén MMKK nőnek kell nyernie, akkor melyik legyen az, és miért. Gondolom nem változott akkorát a világ 3 hónap alatt, hogy most kelljen rádöbbenniúk valami nagy igazságra, amire eddig nem is gondolhattak...
Nyilván nem véletlen az sem, hogy eddig nem nyert nő, de valahogy még mindig volt benn egy - vagy kettő. Szóval nem hiszem, hogy ez eleve eldöntött tény lenne. És a zsuzsufanoknak ez az első érvük, hogy idén nőnek KELL nyernie. Miért is?

Ms. Belcher 2019.02.14. 14:20:09

@bElannaTorres: Zsu nem színésznő :o

Folyamatosan a kamerának játszik, belül szegény egy besavanyodott vénlány, olykor-olykor önmagát megerőszakolva próbálja előadni a könnyed, vicces, édes, bohó kislányt... táncikálás, Reni kémkedésének leutánzása stb...

Még mindig kíváncsi lennék, hogy Roli miben hazudott?

Mert hazudnia sem kellett, csak kihasználta, hogy a többiek minden szót kiforgatnak, susmusolnak, tipikus mondd vissza amit súgtam játékra alapozva...

bElannaTorres 2019.02.14. 14:27:59

@Ms. Belcher: nem színésznő, ilyen, nem valami szociális, nehezen érti meg az iróniát, a dicséretet is támadásnak tudja venni, kicsit fura a lány, de ez nem szerep. Ő az aki nem tudta megszokni, hogy kamerák veszik, és ország -világ látja őt, ezért is nézi sokszor magát, valójában az önbizalomhiány az oka.
Ezt senki nem tudja elszínészkedni, főleg ennyi ideig. Greg viszont igazi színész, nem nagyon volt őszinte mondata, de rajta látszik is hogy megvan hozzá az esze.

Mate4182 2019.02.14. 14:28:12

koszi az irast Dzsudibi, de ...

alapvetoen szeretem az irasaidat de ez most annyira antiroli volt mintha a zsufanoldal irta volna (najo azert annak jobban volt megfogalmazva :D)
de amugy remek munka es koszi az egesz evados munkat!

valamiert ma ugy keltem fel hogy egyaltalan nem tartom Zsut olyan erosnek.
Szerintem ez olyasmi mint anno az elso reszben Okival. Ott is mindenki azt hitte hogy o a legerosebb (Majka meg egyszer poenkodott is azzal hogy Oki meg a Stohlt is kiejtene ha kimenne) sosem volt parbajozni. aztan harmadik lett (akkor meg mutattak sms mennyisegeket is hogy pontosan hany voks jott, es az ove nevetsegesen keves volt a majka-szabi voksokhoz kepest)

lehet hogy zsu eros a facebookon ahol 8-14 eves korig irkalnak az eletkeptelenek, de szerintem ez nem lesz eleg penteken.
A renis parbaj meg annyira mervado mint anno az era-radics

ficekence 2019.02.14. 14:28:46

@Spitzbauer: Ne idegeskedj, annyit nem ér az egész, ráadásul az én esetemben ez rendkívül egyszerű. Hunor nálam nem jöhet számításba a nőkhöz való viszonya miatt. Sokszor leírtam már nem akarom részletezni. Greg nekem nem számít, nem bántom, számomra nem létezik. Roliban kezdettől fogva zavar a nagyképűsége a folyamatosan hangoztatott " okossága". :D Mivel úgy tudom élelmiszerrel foglalkozik, futár vagy mi /lehet, hogy tévedek/ a kezéből nem tudnék elfogadni semmit, mert állandóan a gatyájába jár. Ennyi. Rém egyszerű. De én megértelek téged, nem minősítelek, nem aggatok rád lealacsonyító jelzőket, mindössze nem egy oldalon állunk. Amúgy igen, csak ide nem hozunk politikát.

Oh my... 2019.02.14. 14:31:16

@fujimo: találó összefoglaló; és aki eleve hentergéssel gondolja letudni a taktikázást, az halálra itélt karakter és ostoba is ehhez a játékhoz, mert annyit illik igy, 8 széria után levenni a korábbi szériákból, hogy aki hentereg, az kiesik; ha másért nem, azért, mert kivonódik a játékból ha bevackolja magát egy másik jétékossal a takaró alá, és ki sem dugja a seggét onnan, amíg nem kötelezik rá feladattal... ez a nézőnek minimum érdektelen, de leginkább ellenszenves, mert miért nem csinálják ezt inkább otthon, ezért kár volt bemenniük, stb... ezért esett ki Cintyke is legelsőnek

Era nagy reménység volt itt, de mi nem ismerhettük, a pszichológus viszont pontos személyiségrajzot kellett felállitson róla elvileg, ez lenne a dolga, tehát tudható volt, hogy nem okos, ahogy Zsúról is, hogy defektes, és Csokiról is, hogy agresszív (szerintem a drogok hagytak nyomot rajta, tuti komolyabban cuccolhatott előtte); és még sorolhatnám, ezek a lányok se nem szerethetők, se nem értelmesek, taktikusak, pláne nem kultúrlények nem voltak bent, egyik sem potenciális győztes, mert igen, javarészt nők szavaznak, és a nők elnézőbbek a fiúkkal, legyen szó bármilyen jellembéli vagy egyéb hiányosságról.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 14:36:22

@fujimo: ekg, hasonlóképp láttam a női példányokat ebben az évadban. talán Ginu lehetett volna érdekesebb, de ő nagyon földbe állt a csokis nyitás után. valamint Cintikében képtelen voltam értéket felfedezni azalatt a pár nap alatt.

fujimo 2019.02.14. 14:36:41

@Spitzbauer: jaja, akkor lehetett volna menő... de így még a pasiján is azt éreztem, h "mintha kibújt volna előtte gregből a zsák" ...vagy greg szöge a zsákjából? ...ilyesmi... vagyis nagyon látványosan lejáratta magát... :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 14:37:42

@oh.. my.... szép volt Roli...: pontosan, ugyanígy látom.
kivéve Csoki cuccozását, az nekem nem esett le. érdekes észrevétel!

Ms. Belcher 2019.02.14. 14:39:52

@Spitzbauer: Igaz :D
Szerencsétlen Roli bepróbálkozott egy Olivér vs. Szandika évődéssel, ami szerintem nagyon szórakoztató volt anno. Most is szívesebben néztem volna ilyesmit, mint a vernyákolást és ordibálást.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 14:41:28

@Spitzbauer: nem a tény a baj, hanem ahogy mondod és amit gondolsz mögötte.

még idióta faszokból is ennyire szarul áll ez a kurva ország, legalább vállalnátok fel a véleményeteket és mondanátok azt, hogy kiirtanátok az összeset. de nem, csak szépen körülírjátok amikor meg valaki - most épp jelesül én - rákérdez, akkor meg egyből megy a terelés meg a mentegetőzés. ja és a 8 napon túli jókívánságokért is gratulálni tudok, remek ember vagy és rostás barátod is.

fujimo 2019.02.14. 14:41:37

@oh.. my.... szép volt Roli...: jaja, pláne azt kéne tudni ennyi idő után, hogy a középkorú nők szavaznak legtöbben... ergo ha lealacsonyítod a nőket (akár a saját magad kiárusításával, akár a túlzott csődörködéssel), akkor be fogod bukni...

...am szerintem era nem volt buta... elvitték az érzelmei, ahol már nem tudott gondolkodni... ezt nem tudom, h egy pszichomókus mennyire és mennyi idő után tudja jól előre jelezni... :)

...amúgy ezen én is tűnődtem... zsu-t hiába kéri az ostort a személye... pont a kétes mentális állapota miatt nem raktam volna be... csoki agresszióját sem értem... ÉS senki nem mondott még ilyet, sőt otthon is vita van belőle... DE én lacikán is észlelem a rejtett agressziót... ezekről a kérdésekről vajon ki dönt... és milyen koordináta rendszer alapján? :)

Oh my... 2019.02.14. 14:45:44

@Mate4182: nagyon nagy ekg, köszi, hogy leirtad helyettem, én tépelődtem, meet nem akartam nekiállni dzsudinak, gisz' beletette a munkát a hogyvoltba, viszont... ott hagytam abba az olvasást, amikor láttam, hogy full Roller-eke az egész, ilyet olvashatnék itt a kommentszekcióban is eleget, ha nem suhannék át felette már egyes nickek láttán... részemről oké az irónia és a kritikus hangvétel, ha az kiegyenlitett nem egyetlen személyt érint, de most ez így túlságosan elfogultra sikeredett, és még csak szórakoztató sem volt... kivéve egy poént, de azt fentebb már szóvá tettem...

Ms. Belcher 2019.02.14. 14:49:34

@fujimo: szerintem idén a spórolás jegyében egyszerűen kihagyták a pszichológusos részt

fujimo 2019.02.14. 14:52:04

@Ms. Belcher: ...téééényleg... még egy motorra is futotta, MIUTÁN annyiszor rájuk sütötték, hogy sóherek... ÉS MIUTÁN alig bírták a kezelteket bármire rávenni, ami villa feladat...

...én kihajtottam volna már őket kapálni 1 hétig... amennyit feleseltek és ágáltak a feladatok ellen...

...így az egész összecsapott kapkodás lett... az elejétől a végéig... :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 14:53:00

Na most gondoljatok bele, ha őket válogatták ki, milyen lehetett az aki nem került bele a műsorba?

fujimo 2019.02.14. 14:55:07

@oh.. my.... szép volt Roli...: " full Roller-eke az egész, ilyet olvashatnék itt a kommentszekcióban is eleget, ha nem suhannék át felette már egyes nickek láttán... részemről oké az irónia és a kritikus hangvétel, ha az kiegyenlitett nem egyetlen személyt érint, de most ez így túlságosan elfogultra sikeredett"

+1 ...a nickes részen rötyögtem... én is tovább lapozok, ha látom, h összerakott egy fél oldalas ekegépet... a maga végtelen művi módján... :D

fujimo 2019.02.14. 14:56:46

@Brigante: ...az a baj, h nem tudhatjuk, mert foschi volt a szűrő... vagyis lehet átengedett egy fél tonnás kavicsot, miközben egy naturálisan csiszolt gyémánt maradt fenn a peremen... :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 14:58:06

Nézem a két poll-t az egyiken ahogy nő a szavazati szám, Roller erősödik, a másikon pedig a Zsu - Roli 60/40 be van állva mint a gerely... nem tudom megmondani, hogy mi lesz. Talán egy vékony Roli győzelem vagy egy vagy egy közepes Zsu győzelem (értsd 6-8%-os)

Oh my... 2019.02.14. 14:58:50

@fujimo: én is éreztem ezt Lacikán, már a "de megfejelnélek" előtt is volt oár olyan verbális megmyilvánulása, ami valami ilyesmiről árulkodott, viszont komoly önkontrollja volt, tény... Era, hmm, arra emlékszel, még az legelején, a naagy "te meg szedettesd ki az agyad a neurológián"–veszekedés előtt, amikor ültek a napon Zsúval, és valami összetett szón agyaltak, hogy az hogyan is van helyesen, mi meg fogtuk a fejünket, hogy ez most komoly..? vagy csak oltja Zsizsikest? mert az lehetetlen, higy egy ioyet ne tudjon az Era... és de, komoly volt, tényleg valahol ott volt az intelligenciaszintje, vagy még lejjebb ("klitorisz? az mi?" - és ez egy NŐ! - ezekre emlékszel?;))

MosóMaca 2019.02.14. 15:04:23

Sokat emlegett Zsótttink Adrival. Vótmá?
www.youtube.com/watch?v=aFjEtBkMHeY

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 15:04:32

@Spitzbauer: nem beszólásként, csak muszáj megjegyeznem, hogy elég érdekes humorod van, ha neked a buzizás vicces :))))

fujimo 2019.02.14. 15:05:13

@oh.. my.... szép volt Roli...: igen-igen... konkrétan úgy 5 adás után, az első amikor megszólalt... renihez intézett indokolatlan és levegőbe lógó beszólogatása volt... abszolút semmi értelme nem volt, csak hogy basztasson valakit...

...úúúh, tényleg... :DDD ...jóó hát, nahhh... nem azt mondtam, h magasan művelt intellektüel volt... csak hogy buta nem... :D :D

...ez a vivi, ginu, cintike, era, adri csomag hasonló bizonyos tekintetben... nem túl képzettek, alacsony iskolázottság/műveltség... cserébe viszont a saját szintjükön meg van az eszük...

...nah, era ebből a természetes képességéből vesztett sokat, miután tank-arankának kezdte érezni magát... :D :D

...de az is lehet, h én néztem sok vv-t és én is hüJülök... :D :D

fujimo 2019.02.14. 15:10:14

@Spitzbauer: "az elégedettség a zuhanás kezdete..." ;) :p

...de nem is vannak a jogaid "megnyírbálva" gondolom... nem vagy hátrányosan megkülönböztetve, hogy fel kelljen vonulnod...

...amúgy tényleg... kackac... :/

...ahh, lapozzunk tényleg... hihetetlen, h megint a dedóban vagyunk... :/

Gery87 2019.02.14. 15:10:53

@adamskij:

"tényleg fura és részben a magyar társadalom betegségét is jelzi, hogy eddig nem volt női győztes."

Ugyan miért?
Most csak azért nyerjen vki mert nő? Na ez lenne a beteg gondolkodás...azért nyerjen vki mert megérdemli! Ne azért mert nő vagy férfi vagy buzi stb....

Ez az amőba nemtől függetlenül nem érdemli meg hogy nyerjen....annyi esze van mint egy tál rizsnek!

De egyébként meg így is elég nonszensz azon vacilállni hogy ki érdemli meg a pénzt, egy olyan játékban ami a férge4skedésről és kurválkodásról szól! Hulladék itt mindegyik....
Amit emberileg művelnek egymással az ilyen műsorokban azért egy petákot nem adnék....

Gery87 2019.02.14. 15:14:48

@adamskij:

Elmész a picsába a hülyeségeiddel együtt....ne játszd az agyad hogy mekkora PC vagy mert nem érdem az.

argo001 2019.02.14. 15:15:24

@Gery87: Egyetértek minden szavaddal. Végső soron teljesen mindegy, melyik hulladék nyeri meg, a kevés félhülye vagy a sok hülye közül az egyik...

Végiggondolva egyébként az eddigi VV-s felhozatalt, a nők úgy általánosságban sokkal alacsonyabb nívót ütöttek meg, mint a férfiak, és itt nemcsak az elért eredményekre gondolok, hanem stílusra, viselkedésre stb.

Maximista vagyok 2019.02.14. 15:16:33

Íme egy videó rólam, ahogy készülődök a Valentin napra:

9gag.com/gag/arGW5mV

Ezt meg csak úgy a szingli paliknak:

9gag.com/gag/aMZdK9P

fujimo 2019.02.14. 15:20:13

@Gery87: nem azt mondta, h azért nyerjen valaki mert nő... de az is nehezen hihető, hogy nem volt eddig egyetlen vállalható nő sem, ahol valamilyen debilebb pasi nyert... ha meg tényleg így volt, akkor az is egy kórkép...

...am a rizzsel úgy érzem túldícsérted... :D

...a játék rengeteg mindenről szólhat... szociális taktikai/stratégiai játék/showműsor és miegyéb... egyáltalán nem deklarált, hogy férgeskedésről kell szólnia... (pont az előbb ecseteltük, h a kurválkodás ráadásul éppen hogy baromság, ha valaki arra adja bent a fejét)

...a hulladék mindenkivel sem értek egyet... és "az ilyen műsorokban"-al sem...

...volt egy éden hotel pl, ahol láttam egy focista ficsúrt heroikusan kiejteni magát, mert belehabarodott valakibe... döbbenetes volt látni a jellemfejlődést és azt, h mennyire túlnő azon - amit feltételeztem róla... persze nem ez a jellemző, de a fordítottja sem általános...

...survivor ugyanez... értelmesebb castingokat kéne tartani... meg normálisan szerkeszteni... pénzt is lehetne költeni rá... nem minden a sok gyökér hibája... :))

bElannaTorres 2019.02.14. 15:32:25

@MosóMaca: ezt láttam, viszont a reniset csak félig bírtam megnézni.
Reni beszélt arról, hogy Ginunak hogy be fog olvasni, Era-csokit vissza se nézte. Csoki azóta már dugott mással, hogy kiesett, de az nem baj, mert ő gyerekeket akar csokitól és vele akar élni.
Érdekes felfogása van. Csoki rápusztul majdnem minden nőre, neki lehet pár választása
-Védekezik, mert nem akar havi 15 ezer forintból gyereket nevelni egyedül
-szakít csokival, mert nem fogja tudni megváltoztatni (megjavítani :DDD)
-beolvas a világ összes nőjének
Ő ez utóbbit választotta
Rajta nem is csodálkozok, hogy rolinak drukkol tipikusan az a nő aki a másik nőt tartja ellenségnek, miközben olyan pasikba szeret bele, aki még bőven élni akar nem pedig lekötni magát.

MosóMaca 2019.02.14. 15:33:19

@fujimo: Én azt látom, hogy olyan szinten járatták már le ezeket a formátumokat sajnos, hogy egy félig éppeszű ember sem jelentkezik, nemhogy, egy gondolkodó, taktikus és egyben szórakoztató egyén. Így nincs már értelme, kivéve annak, aki szerint Győzike vicces és képernyőre való....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.14. 15:34:20

@Spitzbauer: Mindenekelőtt peace kedves vezető komment társaim. A műsor elmúlik mi remélhetőleg maradunk még néhány évig. Amióta a napokban láttam Greg beköltöző videóját, illetve Hunci újabb, másnap be nem vállalt szex akcióját, Greg kezd feljönni nálam Hunci elé. Igazából Greg a kezdet kezdetén elmondta, hogy hogyan fog játszani (tenyerbemaszoan geci módon) és tényleg így nyomta végig. Nagy színész, ez tetszik!

AmanEdi 2019.02.14. 15:35:30

Megnéztem a tegnapi mert mint mindig reklámban elaludtam

fujimo 2019.02.14. 15:36:50

@MosóMaca: lehet benne valami... csak ugyi itt megint nem látjuk, h ki jelentkezik, ki esik ki a rostán... vagyis feltételezünk...

...azt mindenképp érezni viszont, h évről évre kreténebbek jelentkeznek... (ami amúgy egybevág a világ tendenciáival, ahol szinte minden szinten erősebb effektekkel kell már operálni... mert az emberek ingerküszöbe emelkedik... ami miatt nyilván ismét emelkedni fog... és megint még meghökkentőbb retard verseny lesz a következő évad)

...kicsit olyan idiocacy jellege van a dolognak... már nem fizikálisan, intellektüalitást érintően... :) :/

www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

hereverő heverő 2019.02.14. 15:37:21

@VV Erőlegény: ... a tenyérbemászó geci pont Greg esetében nagyon is találó, szó szerinti kép. Látom magam előtt, ahogy térdel a WC előtt, rángatja és ordít: KI A SPÁRTAAAA ?!?!?!

KnitKat 2019.02.14. 15:48:21

@Gia: biztos én vagyok naiv, vagy elfogult, de gyanítom, hogy ennek egy részét már huncinak is megmondta, csak nem lett belőle sértődés és alpári ordítozás, úgyhogy nem került be az öfikbe.

Gery87 2019.02.14. 15:52:39

@fujimo:

"de az is nehezen hihető, hogy nem volt eddig egyetlen vállalható nő sem, ahol valamilyen debilebb pasi nyert... ha meg tényleg így volt, akkor az is egy kórkép..."

BB Évi és vmi zsófi nyert már valóságshow-t!!!! Csak mondom...az hogy nem VV-t az lényegtelen, tök ugyanaz....

Szóval 9 VV-ből, szerintem ne vonjunk le messzemenő következtetéseket...egyébként meg simán lehet hogy egyszerűen arról van szó hogy a nézők izlése és a show-ba jelentkező nők jelleme nem találkozik.....ami nem csoda, elég nagy magamutogató, egós, önző picsának kell lenni ahhoz hogy hónapokon át kamerák elött szerepelj egy olyan játékban ami a klikesedésről és a férgeskedáésről szól!
Lehet hogy a férfiaknak ezt jobban tolerálják, mert ez inkább erőt sugall náluk (mármint a befolyásolási képesség) míg a nőknél csak azt hogy egy hülye számító ribanc/boszorkány....

Mate4182 2019.02.14. 15:52:45

en greggel kapcsolatban csak ezt a panszexualitast nem tudom elkonyvelni.
miert ciki felvallalnia hogy meleg? 2019ben ez azert mar nem olyan hordereju ... nem 86ot irunk es nem a szovjetunioban vagyunk (ugye?:D)
mert oke hogy a biszexualisat nem akarja mondani magara hiszen ahogy lattam a neten, a mostani ,,parja" elott egy oregasszonnyal mutatkozott (wtf) tehat kimondhato hogy meleg

de akkor mi ez a panszexualitas faszsag? mi a kulonbseg akozott meg a biszex kozott?
eskuszom ha valakivel leulnek egy sorre Rolin kivul, az a Greg lenne de csak azert hogy ezeket megkerdezzem tole

Gery87 2019.02.14. 15:54:54

@fujimo:

"ilyen műsorok" alatt a BB-t és a VV-t értem, azokat ismerem és hát, éden-t nem láttam....

hereverő heverő 2019.02.14. 15:56:28

@Spitzbauer: Nekem van egy zsidó barátom. A legordasabb zsidó vicceket tőle hallom, együtt röhögünk. És amikor megkérdeztem tőle, hogy "na de te zsidó vagy, nem szégyen ilyen vicceket mesélni?" akkor azt válaszolta: Én nem leszek sem több sem kevesebb azért mert zsidó vicceket mesélek. Inkább több, mert nem megsértődöm a humoron, hanem feldolgozom és röhögök rajta.

AmanEdi 2019.02.14. 15:56:47

Amúgy tudtátok hogy Snezi az éden hotel ből énekesnő lett?

Gery87 2019.02.14. 16:00:18

@Mate4182:

Egy elég nagy fasság szerintem is...de vmi olyasmiről van szó hogy a biszex az kétkapura játszik...tehát mindkét nemhez vonzódik.....a pánszexuális meg nem a nemhez vonzódik, hanem a "lélekhez meg személyiséghez, személyhez..".....tehát alapból nem izgul rá egy azonos vagy ellentétes neműre, csak ha "belül" tetszik neki....

De simán lehet hogy csak egy újjabb divatos hülyeség arra hogy buzi:)

hereverő heverő 2019.02.14. 16:00:28

@AmanEdi: reméljük nem pisil a szinpadra.

hereverő heverő 2019.02.14. 16:01:34

@Gery87: Szerintem az utóbbi, nem tudom akkor mi a f.sznak van nála állandóan egy plüss unikornis. Annak aztán tényleg szép lelke lehet...

fujimo 2019.02.14. 16:01:41

@Gery87: úgy is nézhetnénk, jogos... mondjuk én csupán éviről tudok egyedül, de nincs kizárva, h lehetett vmi zsófi is... :) ...a lényeg, h úgy nézve viszont 5647956137451 adásra és évadra jutna... 1 maximum 2 női játékos a megszámlálhatatlan férfira... ugyanott tartunk... 95% aránylik az 5%-hoz...

...amit utána írsz pedig ugyanannyira lehet ráhúzni a férfiakra is... semmilyen szinten sem magyarázza a jelenséget... :)

...azt hogy féregségről szól, megint csak te gondolod... erre írtam, hogy:

"...a játék rengeteg mindenről szólhat... szociális taktikai/stratégiai játék/showműsor és miegyéb... egyáltalán nem deklarált, hogy férgeskedésről kell szólnia... (pont az előbb ecseteltük, h a kurválkodás ráadásul éppen hogy baromság, ha valaki arra adja bent a fejét)"

...számodra erről szól, te ilyen játékos lennél... gyanítom hamar ki is esnél... (ne hari, no offenz... de a férgek jobban hullanak, ha csak nem jól simuló zseniális férgek :D)

...sixx írt erről és ígért is egy bővebb elemzést, h milyen játékstratégiák hogyan működtek, milyen volt a tetszési indexe, milyen volt a morális körítése, őszintesége a nézőkkel... mennyire volt valaki tisztában azzal, amit csinál... stb... (ezt még talán a survivor-höz írta) ...azt érdemes lenne elolvasni... egyáltalán nem a férgesedésről szól... és a "klikkesedés" is egy negatív címzése annak a jelenségnek, h érdekszövetségeket kell kialakítani... amihez diplomácia, empátia, tolerancia és leginkább kommunikációs készség is kell... :)

(ezzel szemben a "féregség" ennek egy vékony, abszolút öncélúan történő, szándékosan vagy érdekből másokat személyében bántő viselkedés... ami lehet a fentiek része... de mindenképp csupán részhalmaza az előzőeknek...)

"Lehet hogy a férfiaknak ezt jobban tolerálják, mert ez inkább erőt sugall náluk (mármint a befolyásolási képesség) míg a nőknél csak azt hogy egy hülye számító ribanc/boszorkány...."

ezzel viszont fején találtad a szöget... azon túl, hogy tudni lehet, h többségében nők nézik... visszajutottunk oda, hogy a társadalomról is elmond egyet s mást... azt hiszem innen indultunk, h ezzel nem értettél egyet... ;))

fujimo 2019.02.14. 16:04:15

@Mate4182: extrémebbnek és sellőbbnek érzi magát tőle... meg kicsit olyan energetizált spirit lénynek, aminek szeretne mutatkozni...

...közben meg hunort pozitívan körbenyalta, amikor megérkezett... másokat meg folyamatosan basztatott a külsejével...

...nem tudja még szerintem, h ki fia-borja... útkeresésben van... még nem alkotta meg magát... :)

hereverő heverő 2019.02.14. 16:07:48

@fujimo: jááááj.. Akkor idecopyzom a bemutatkozó oldalát:

Életkor: 30

Foglalkozás: szakápoló

Van párkapcsolatod?
Igen.

Mi a legjobb tulajdonságod?
Az őszinteség.

Mennyire vagy intelligens egy 1-től 10-es skálán?
8

Mennyire vagy vicces egy 1-től 10-es skálán?
9

Mennyire vagy vonzó egy 1-től 10-es skálán?
Van, akinek 1, és van, akinek 10. Magamnak 8, kisminkelve 9.

Mi a legfurcsább munka, amit valaha csináltál?
Világ életemben szakápoló voltam. Csak a hivatásomban dolgoztam eddig, ami szerintem hozzám viszonyítva alapjáraton furcsa.

Mi lenne az álommunkád?
A médiában „főállású Ken baba” szeretnék lenni, valamint saját termékeket is gyártanék.

Ha állat lehetnél, melyik állat lennél és miért?
Oroszlán, az állatok királya.

Milyen rossz szokásaid vannak?
Hisztis és akaratos vagyok.

Van olyan, amit nem csinálnál meg a villában?
Nem csalnám meg a másik felemet.

Mire vagy a legbüszkébb?
Arra, hogy míg mások számtalan plasztikai beavatkozáson vannak túl, hasonlítanak a Ken babára, de én műtét nélkül is.

Mi a legjobb gyerekkori emléked?
A legjobb gyerekkori emlékem az volt, amikor először megláttam a tengert.

Mi a legrosszabb gyerekkori emléked?
Mindig kinevettek, kicsúfoltak, és lenéztek a társaim az álmaim miatt. Pedig jó úton haladok afelé, hogy bebizonyítsam az embereknek, hogy csak merni kell nagyot álmodni.

Mi volt életed eddigi legrosszabb élménye, és hogy jutottál túl rajta?
Nagymamám elvesztése. Nagyon összetörtem, de tudom, hogy a legjobb helyen van, és segít nekem fentről.

Mi a legkedvesebb vagy leglenyűgözőbb dolog, amit valaha mással tettél?
Ha hajléktalant látok, tíz alkalomból nyolcszor biztos adakozok, és ételt is szoktam nekik venni.

Történt már olyan dolog az életedben, amit örökre elfelejtenél?
Azt a kellemetlenséget, mikor egy banális hülyeség miatt körözést adtak ki ellenem, és a határon lekapcsoltak. Miattam késett a vonat másfél órát.

Milyen az ideálod?
Nincs ideálom. Túl egyszerű dolgom lenne. Legyen különleges, mint én. Szeretem a latinos, tüzes embereket.

Milyen volt életed legcikibb randija?
Nem szoktam randizni, nem az én világom. Mikor online eljutok valakivel odáig, hogy találkozom vele, az általában már nálam is „ragad” évekre.

Hány éves voltál, amikor elvesztetted a szüzességed? Milyen volt?
Tizenöt éves. Koleszos szitu volt, és vicces, mert se a lány, se én nem tudtuk először, hová is kell dugni.

Hány szexuális partnered volt már?
Általában kapcsolatban élek, de ha éppen single korszakomat élem, akkor nem vetem meg a jó szexet. Lesz mit mesélni az unokáimnak.

Mennyi volt a leghosszabb szex nélküli időszak az életedben?
Mivel nem a szex a mozgatórugóm, volt már két hónap is.

Mit vársz a ValóVilág 9 poweerd by Big Brother című műsortól?
A győzelmet és a nyereményt. Szeretném, ha kicsit jobban megismernék a nézők Greget, és nem csak Ken babát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.14. 16:07:49

@Spitzbauer: engem Greg pansaga egyaltalan nem zavart, ebben a jatekban. Tulajdonkeppen, bar soha sem tagadta, de a nemi iranyultsagat vegig diszkreten kezelte, es tenyleg senkit soha nem molesztalt, nyugodtan zuhanyzott akar a lanyokkal, akar a fiukkal egyutt. Ferfiasan beszelt, persze voltak feminin beutesei. A pansagaval senkit nem zavart, illetve hozott zavarba a villan belul sem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:09:39

@hereverő heverő: azé' van nála unikornis, mert rózsaszín és egy pöcs áll ki a homlokából... nem kell túlgondolni a dolgokat!

Gery87 2019.02.14. 16:09:49

@fujimo:

"Férgeskedés" alatt azt értem hogy bár vannak feladatok, amit meg lehet nyerni, elveszteni stb de igazából semmi dolguk nincs odabent, ingerszegény, unalmas közeg ami jó alap arra hogy az ember legnagyobb baja a másik ember legyen....az egész valóságsó arról szól hogy egy csomó ember össze van zárva és a sok különböző személyiség előbb utóbb egymás agyára megy....elkezdenek klikkesedni, hazudozni, megutálni a másikat stb....amihez tök jól jön hogy szelepként ki is lehet baszarintani a másikat....közben persze nyerni akarnak...

hereverő heverő 2019.02.14. 16:10:17

@AmanEdi: nem ismerem a zenéit, és igazából nem vágyom rá. Te döntsd el, meg akarod-e osztani az itteniekkel.

Gery87 2019.02.14. 16:10:53

@fujimo:

Baszki, írtam de elveszett:)

Oh my... 2019.02.14. 16:11:25

@Ms. Belcher: én Olivér versus (Zsizsikes szerint: "vé-es") Anikóra emlékszem, ami valóban nagyon szórakoztató volt, igazi lávsztori - bevallom, én bekajáltam, ahogy kell, és drukkcsiztam nekik nagyon, télleg! ;) egy ulyet én is néztem volna szívesen, de ehhez nem egy Adri-féle érdektelen semmi kis csakszi kell, Ancsánk karakter volt, ha napraforgó is, de annak szép, igazi eyecandy, Olivért meg nagyon bírtam, igazávól Alekosznak is miatta, a kiesése után kezdtem szurkolni, mert a barátságukmolyan igazinak tűnt, pl Alekinnyó soha nem felejtett el egyetlen bulika alkalmával sem a kezével a talpas pohárral ("megadta a módját";) a kamerára fordulni, és belemondani, hogy ezt Olivérre issza, "egészségedre barátom!" - ez nagyon szimpi volt és megkapó, na meg Olivér sem felejtett el végig kampányolni kintről Alekoszért, csak ahogy ígérte - és akkor még rengeteg rendezvény volt, közönségtalálkozók, bulikák, stb... ezek ma már nincsenek, persze érthető... erre a hitvány felhozatalra ki lenne kíváncsi?

fujimo 2019.02.14. 16:17:09

@hereverő heverő: ööö... mit keressek benne? ...végig olvastam, de bevallom nem értem, h mire szeretnél célozni... :)

Oh my... 2019.02.14. 16:17:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: jah és Ancsánk volt "szerelmes" az X-faktoros fickóba is, még az Olivér előtt, most nem jut eszembe a neve, ilyen jellegzetes rekedt hangja volt, és minden volt, csak szépnek nevezhető nem.... emlékszik rá valaki? nagyon cuki volt az a sztori is, bár, az inkább rajongás volt, de lehaltam rajta... ;)

Maximista vagyok 2019.02.14. 16:18:14

@AmanEdi: rákerestem mert egy barom vagyok, köszi hogy nem linkelted :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:20:56

No összeadtam a két poll-t és abból számoltam arányokat.

Zsu 51% - Roli 49%

Bőven a hibahatáron belül van az elmozdulás, szerintem bármi lehet!
Ha az utolsó két nap Roli meghúzza és Zsu valamit hibázik (vagy fordítva) akármi lehet!

Hajrá Roli!

hereverő heverő 2019.02.14. 16:23:48

@fujimo: arra, hogy szerinted 30 évesen még nem találta meg magát. Nekem meg úgy tünik, és ezért linkeltem a bemutatkozást is, hogy G1G igenis egy számitó, céltudatos valaki.

fujimo 2019.02.14. 16:24:07

@Gery87: ez akkor a sima natúr életre is igaz... én féregségen sokkal mélyebb rosszindulatot és öncélúskodást értek... (lásd gábor a survivor-ben... vagy volt egy fekete csaj az éden hotelban...) ...nahhh őőők, férgek... :)

...de amit írsz az valahol természetes... és igazából mindenhol jelenlévő jelenségek... :)

...az emberek meg klikkesednek, szövetségeket és érdekszövetségeket alapítanak... (ez számodra a klikkesedés... ami csak egy negatív kontextusba helyezett vetülete a jelenségnek... ) diplomáciát folytatnak (számodra ez a hazudozás, holott az érdekképviselet és a saját olvasatunk szerint történő tálalás messze nem hazudozás)...

...és te is rosszabbul jössz ki az ősökkel mondjuk, ha velük kell lakni... :D :D

...vagyis nyilván vannak ilyenek... de ettől még nem erről szól a játék... "csak" te ezt látod meg benne... elő kéne tűrnom sixx írását... nagyon szépen kifejti, h mennyire sokféleképp lehet ezt a játékot játszani és MINDNEK van létjogosultsága... mind érthető bizonyos oldalról... :)

...ezek közül meg csupán egy a férgeskedés... :))

Oh my... 2019.02.14. 16:26:31

@VV Erőlegény: ezzel nincs is gond nála, szerintem senki nem bántja ezért se bent, se kint - legalábbis itt.. más a baj vele, és az a személyiségében keresendő - sokszor leírtuk már itt, nem érdemes több szót vesztegetni rá, nem érdemli meg, leegyszerűsítve: egy pondró, ennél kompaktabb módon nem lehet őt leírni, ebben minden benne van, úgy a külső, mind a belső tulajdonságai tekintetében.

2019.02.14. 16:27:18

@Spitzbauer: spitz kollege veled vagyok. Lószert nem erdekel, hogy ki hova szereti es kitol. Ha valakinek az elete meg arrol szol, hogy hogyan probal hasonlitani egy nemi szerv nelkuli babara FELNŐTT FÉRFIKÉNt, ott nagy gáz van mar alapbol. Viszont ameddig ezzel elvan magaban illetve a sajat kis haveri, barati korevel meg mindig le sem szarja senki. De Greg az elmult kb ket evet vegighaknizta a kormanyparti mediaban (tv2, blikk) , hogy o kenbaba, meg pan. A bekoltozesnel is a kozponti tema a kenseg volt, ha valaki megemliti, hogy meleg egy ilyen musorban, az eg vilagon nincs baj vele. De ha ez az elet kozeppontja es raadasul masokra is ezt nyomja az mar visszataszito. Volt egyszer az etkezoasztalnal egy “csoportos” beszelgetes, amikor Greg valami olyasmit mondott, hogy “láttátok, tudjátok kimvagyok, es hogy ismernek az emberek, van rajongotaborom” vagy valami ilyesmi. Mellesleg a sellozes, meg a rozsaszin oltonyben megyek parbajra is pont nem a szimpatikussa tevo faktor. A meleg kozosseg is kiveti magabol aznilyeneket, mert csak art nekik egy olyan ember aki egyebkent a kozombos emberbol is undort, utalatot valt ki tolerancia helyett. Én pl. Tavalyig azt hittem, Herczeg Zoli is kőbuzi, nem befolyasolta a pozitiv velemenyemet rola, tehat kvazi “buzikent” fogsdtam el. Erre megtudtam, hogy nem az...

2019.02.14. 16:27:51

@Brigante: ha az utolso ket nap a szerkik...pontosabban

É2I 2019.02.14. 16:28:55

Hát(al nem kezdünk mondatot) köszönöm Dzsudi! Jó voltál végig! Azt is köszönve, hogy nem finomkodsz; kimondod, amit gondoltál és az agyhalott bandát néven nevezted/nevezed.
Ergo, ha basznák meg, írjuk is le! :D (De lehet, hogy magaslabdát nem kellene földobni .... persze, ha bisz-ket :D jelentkező tuti lössz. :DDD #énkérekelnézést)

fujimo 2019.02.14. 16:29:22

@hereverő heverő: 33-38 vagyok és még mindig nem találtam meg magam... :D

"...lehettem volna akárki, de nem volt türelmem kivárni..." :D ;)

...és én is céltudatosnak és számítónak látszom... jó, számítónak nem csak látszom... az is vagyok... (ez napi szintű démonűzés :D) :D :/ :)

...visszatérve gregre...

...abból gondolom, h ezt a pánsellőkenbabát... saját bevallása szerint is maszkként tartja maga előtt... miközben nem tisztázott számára, h mi is akar lenni... ami mellett meg nagyon fura, h mennyire rá volt gyógyulva a matektanárra... és hunorra is beérkezésekor... :))

...ÉS ami a lényeg... én is azt írtam több helyen is fentebb, h greg szerintem is végtelenül számító alakoskodó sunyerák... de ez nincs jelentős összefüggésben a nemi identitásával és azzal, h egész pontosan hogyan is "címkézi" magát... :)

Oh my... 2019.02.14. 16:29:52

@VV Erőlegény: ja tényleg! jó a memóriád :) de az már nem a saját szériájában volt, hanem játékon kivül... nem is tudtam hová tenni, annyira gáz volt, nekem valahogy ő komolyabb nőnek tűnt, főleg miután már anya lett.... de ha már itt tartunk, Bencusról se feledkezzünk meg! ;)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 16:30:03

@MosóMaca: nagyon egyetértek. eleve a tvnek, mint formátumnak nagyon megváltozott a szerepe az elmúlt 20 évben. az is egészen érthetetlen, hogy miért nincs online közvetítés, a technológián már tényleg nem múlik.

2019.02.14. 16:35:52

Napi kedélyeket nyugtató "phhuwered by vers mindenkinek" de főleg nyulaknak.

U.I.: szombaton nem viszek répát neked

J.A.

EZERFÁROSZNYI VÉGZET

Mintha szerelmes béka
Dús, fülledt nyári réten
Lassan, pihegve mászna
Szép, szűzi tó fele,

Mohón reszketve ajkam
Úgy kúszik selymesében
Mélyillatú hajadnak
Fehér válladra le.

A szemed ne emeld föl,
Életberántó fénye
Zavarná most a szívem,
Ki rőt vágyam tüzén,

Magagyújtotta máglyán
Ma lelkesen elégne:
Őrjöngő tűzimádó
Módján szédült legény.

Ó, hadd ölellek által,
Mint ritka aranyércet
Olvasztók forrósága,
Te, csókok ércere!

Vakult szemeknek ég itt
Ezerfárosznyi végzet,
Én éber toronyőröm
Kábulj te is bele!

Ms. Belcher 2019.02.14. 16:36:01

@oh.. my.... szép volt Roli...: Valami Norbi, a füles csávó. mondjuk Ancsa ki be nem volt kicsit szerelmes

2019.02.14. 16:36:27

@moletty: Adri megvolt már? Tényleg olyan jó mint mondja? :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 16:36:59

@fujimo: Éden Hotel egyből Szandrára gondolsz, ő egy óriási geci volt, sőt FŐGECI. tényleg roppant jól játszott, de cseppet sem volt szimpatikus, VVban talán még Radicsnál is hamarabb esett volna ki.

2019.02.14. 16:37:46

@adamskij: miert nincs, miert nincs. Így tudnak manipulalni. Elozo szeriakban is bevett szokas volt, pedig akkor meg volt online. Ennyit annak, aki 2019ben azt hiszi, hogy van tisztesseges valosagshow : m.youtube.com/watch?v=RQlxDZfka-U Egyebkent nekem a kedvencem ever az Eden Hotel 1 volt, benn e pedig az Adam-Kristof-Dani 3mas, Adam-Kristof-Dani sorrendben. A katanak meg a kisugarzasa vagy nem tudok nagyon bejott

hereverő heverő 2019.02.14. 16:38:10

@fujimo: " lehettem volna valaki más, de más az valaki más lett"

Így már értem, ok. abban egyezik a véleményünk, hogy egy számító sunyi g, viszont abban nem, hogy inkább védekezik egy pánkensellővel, mint hogy bevallja hogy kőkeményen ratyi. Lehet, hog yvédekezik, de szerintem egészen biztosan tudja magáról, hogy mi van a jobb kezében, és hova szeretné dugni legközelebb.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:39:26

@Cleveland55: pontosan ha a szerkik engedik, hogy meglássunk valamit ... ja... a #metoo jegyében nőnek kell győznie, még akkor is ha ebbe szerencsétlen bele fog roppanni!

fujimo 2019.02.14. 16:39:29

@adamskij: iiiigen... azaz!!! :)) ...nah, az a nőőő... az legendary!! ...ha visszataszítóságot kell nézni "játéktechnikai" értelemben... :D :D

2019.02.14. 16:40:26

@moletty: news.google.com/topics/CAAqJAgKIh5DQkFTRUFvS0wyMHZNRjluZVRabWJSSUNhSFVvQUFQAQ?hl=hu&gl=HU&ceid=HU%3Ahu Rengeteg dologban egyetertek vele es hasonloan gondolkodok... Ajanlomfigyelmedbe a kotottfogas c. Musort a youtubeon

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 16:41:47

@Cleveland55: először nem szerettem az Édenhotelt, aztán megszerettem (jó formátum) aztán megvette a TV2 és elbaszta.... (mint eddig mindent)

Todd Chavez 2019.02.14. 16:42:46

Várom ezt a párbajt, de nagyon féltem a Rollert.. és igen, valószínűleg amelyik pénteken visszajön, az viszi a pénzt is a végén (bár én Hunornak is jósolok esélyt, ha Zsizsik térne vissza). Szóval hajrá Roller, hátha bejön, ahogy eddig is!
Azt amúgy tudja valaki, Gregnek mitől van ekkora egója, hogy Hunort bántja, hogy mennyire semmilyen karakter, ő maga pedig a nagybetűs Kharakhter? Mégha eltekintünk attól, hogy egy geci, még akkor sem egy hú de nagy szereplő. Volt néha pár vicces benyögése, meg eleinte szimpi volt, de ennyi. Ő is elég semmilyen. Nem jobb a Hunyornál, ráadásul Hunyor nem is geci, tehát ő előrébb áll nekem. De remélem azért nem neki kell majd szurkolnom a végjátékban, hanem a Rolinak.

2019.02.14. 16:43:03

@Brigante: eddig nem irtam, de szerintem Zsolti lesz az elso aki lehuzza majd Zsut penzzel. Majd mutat neki 2-3 screenshotot, hogy hogy irtak at mindket parbajat, meg a dontot is. Meg a tegnapi kameraba monologja is szokatlanul elore megirt gyanus volt... Majd szepen elmondja neki, hogy megnyerettem veled, en is tisztaszivbol elek, szimpatikus vagy blabla, adj ket milliot, meg elintezem, hogy bekerulj a belevaloba is 1 millioert.

moletty 2019.02.14. 16:43:43

@Paic Róbert: Á! Nem találtam meg, igaz nem is kerestem :)
Viszont ma hajnalban olvasgattam itt. Hát gyerekek ! Ide is beszabadultak az agyatlan félhülye Zsú-fanok !
Egyik azsongya : "Lehet h. egyszerűbb a lány de végig tisztán szívből játszott!"
Hát össze kéne vele zárni a hülyéjét ! Pedig megnyeretik vele :(

Oh my... 2019.02.14. 16:44:48

@hereverő heverő: persze hogy megtalálta már magát, csak a terméke nehezen marketingelhető cucc, ezért teszi mellé a a gagyi, átlátszó pán- meg kenbabás imidzset, hogy kurrensebbé tegye, aztán hogy ez így mennyire jön be neki, mittomén... de hogy mindent céltudatosan ennek rendel alá, az nyilvánvaló.

2019.02.14. 16:44:50

@Brigante: igan, ahova a tv és/vagy Birka Gollam Krisztian odakerul ott el van baszva az egesz... Ott volt ha jol emlekszem amikor az egyik srac eroszakoskodott az egyik csajjal, valami Gabor talan valami Norival

2019.02.14. 16:46:24

@moletty: ja mielott elfelejtem, felvetted-e mar Adrival a kapcsolatot..?

Sanda.Ipse 2019.02.14. 16:46:53

@VV Erőlegény:
Én is tegnap vagy tegnapelőtt néztem G1G videóját és megállapítottam, hogy pontosan aszerint játszott, ahogy ott beígérte. Egy dolgot cseszett el, elkezdte a nézőt (is) tök hülyére venni ezzel az őszinteség, szeretet, csupaszív , az ellenfél gonosz, hazug, sátánista, stb szöveggel. Ha ezt nem teszi, akkor akár végig neki drukkoltam volna.
Rohadtul utálom, ha hülyének néznek.

hereverő heverő 2019.02.14. 16:48:10

@moletty: lófaszt. miért érné meg az RTLnek megnyeretni szefóssal a susit?
aurélióra is számítottak, egy ideig bohóckodott is a belevalóban, csak aztán elszabadult (gondolom levarrta Baukót és menekülnie kellett). Zsizsikkel nem lehet kezdeni semmit (már a szexuális tárgyú gondoloatokat mellőzve), nem érdekük hogy ő nyerje. Ha megnyeri, hadd vigye, de erőltetni nem fogják szvsz

fujimo 2019.02.14. 16:48:31

@hereverő heverő: ...valami hasonló, egész pontosan nem tudom, h tudja-e hogy be kell-e vallania valamit, bármit is... bárkinek... :))

...vagyis szerintem ez a rész nem tudatos... annyit észlel magából, h maszkként tartja maga előtt, h ne sérüljön... de még nem tisztázott számára szerintem, h hogyan is definiálja magát, ami hozná azt is, h kevésbé sérülékeny... :))

(amúgy az is beszédes, h rengetegszer érezte magát nőnek... vette el reni rózsaszín táskáját... stb... de ugyanígy fordítva, amikor arról volt szó, h a csajoknak kell takarítani... azonnal férfinak érezte magát... de nem nagyon világos, h mindezzel mennyire van tisztában... :))

...a helyzet az, h annyira nem is érdekel... mert hogy minket is hülyének akar nézni... zsuzsunak meg teszi a szépet és szereti-öleli, egy másodperccel előtte meg elhordja minden szarnak... :) :o

moletty 2019.02.14. 16:50:40

@hereverő heverő: Hát legyen igazad ! Én nem rá fogok szavazni az biztos !
Még a szarfaszú gyerekre is inkább !

Oh my... 2019.02.14. 16:50:57

@Brigante: igen, szuper formátum volt, mindaddig, amíg a tv2 rá nem szabadult..... onnan végletesen el lett cseszve, egy stratégiai játék, amelyben képtelenség volt taktikázni, mert folyamatosan változtatták a körülményeket... a hely, "ahol minden megtörténhet..." vicc; a végére önmaga karikatúrájává lett az egész.

Maximista vagyok 2019.02.14. 16:51:36

@moletty: olvastam én itt cifrábbakat is :D a vállam kiugrott tőlük bazdmeg...

2019.02.14. 16:55:48

@Todd Chavez: az a baj, hogy bar az Rtl nem kormanyparti csatorna, gyakorlatilag ugyanazt a nezokozonseget clozza meg. Lasd Anyatok kozt, ENB, csaladigyanuktitkanakarnyekaban 4-5 ugyanolyan “dokureality”, kulfoldi extra low budget sorozatok, neha migransozas a hirsdoban stb. En a vV 4el kezdtem a magyar realityket, mert nem voltam sokaig Mon. BB1 Balint apjat ismerem, amiatt volt valamennyi fogalmam az egeszrol. A vv4ben meg volt egy legalabbis latzatra tisztesseges szavazas, es szerintem majdnem minden parbaj valahol megjosolhato kimenetelu volt. De mar azert beraktak igazi otvar embereket is, pl. Jerzy, beci, gigi, ragogumizsofi, talmacsitszopo bunko eva, nadai aniko, szandika....vv5 ben vera, sehi, feco, gergo , veonika, cristofel mind ketes hatteru tudatosan valogatott egyenek. (Cristofel tudna sokat meselni a csatornarol meg az egesz mediarol...dolgoztam vele egy szorakozohelyen 3 honapig) aztan ott volt a ketes eloeletu Zsofi aki dontos lett az Aurelios szeriaban, meg a szinten hasonlo eletu Iza. Lehetve folytatni az idok vegezeeig. Az “újkori” tehat vv4 es az utana kevo szeriak mar tenyleg erre a vonalra lettek felfuzce, csak akkor meg nem vvzsotik voltak szerkesztok, a cssting is magasabb azinvonalu volt a tudatosan a fele hulladek otvar karakter ellenere

2019.02.14. 16:57:04

@hereverő heverő: az az erdekuk, hogy a kovetkezo szeriat is eltudjak adni annak, aki ezt a hulladekot meg nezi, es valljuk be, a nezok tibbsege ugyanolyan hulladek, mint a bent levok

Maximista vagyok 2019.02.14. 16:59:37

@Cleveland55: ennek ellenére már ők is odabasszák reklám alatt a Magyarország jobban teljesít hazugság videót :) hogy rohadjanak meg!

Dzsudibí 2019.02.14. 17:00:08

Félreértés ne essék, nem Zsunak drukkolok, ebben a szériában nem volt egyik sem szívem csücske, sőt. Roli nekem ezt a tegnapit erősen túltolta, egyrészt mert Hunor kurvára nem miatta fogja megnyerni, ha megnyeri. Másrészt az elmúlt 100 rész arról szólt, hogy ők itt a legjobb barinői egymásnak, most meg utolsó szemétládának állítja be Hunort, aki végig kihasználta őt, egy olyan embernek címezve mindezt, akit negyed órája ismer. Lehet, hogy van igazság abban, amit mondott, ezt nem tisztem megállapítani, de ha így gondolja, szerintem az lett volna fair, ha ezt Hunorral beszéli meg, nem Dinkával.

Pamutbojt 2019.02.14. 17:02:14

@hereverő heverő: Érecccségi Somával sem tudtak mit kezdeni, meg volt egy tuja fiú, aki totál el is tűnt. Lutri, ki lesz "használható". Ahhoz nem kell nyerni, hogy utána képernyőn maradjanak. Majka, Ancsa, Baukó stb....
Ez a jelenlegi négyes viszont elég gyengus. A nyomi sellő gondolja magát kiemelkedőnek, de csak egy elmebeteg buzi, (bocs, nem túl pc így, de nem ér annyit, hogy körbeírjam), aki mindenféle hülyeségnek képzeli magát. (Sellő, baba, unkornis meg mittomén még mibek). Kurvára nem érdekes. Max. Zsóttinak.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:03:33

@Maximista vagyok:
Kereskedelmi tévé. Jó pénzért bármit! Mivel a reklámokat én csak lepörgetem, nem zavar. Ráadásul azt sem hiszem, hogy bárkit meggyőznének vele, aki csak egy kicsit is tisztában van valós adatokkal.

Oh my... 2019.02.14. 17:03:54

@Cleveland55: uhh, egy az ízlésünk, akarommondani, az ékágénk! ;) nagyon bírom a fickót én is, a gondolataival egy az egyben tudok azonosulni, már amiben megnyilvánul; és a *kötöttfogi* a legkedvencebb műsorom volt, amíg a hírtévén futott – szigorúan csakis a G-nap után, és a hatalom-visszavétellel bezárólag, azóta pedig a neten, csakis a neten "kötöttfogás" címmel –, mert amit a hírtévén a "szabadfogással" műveltek azóta... na az botrány.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:04:40

@Maximista vagyok: a vállad azért ugrott ki, mert felemeltem a térdem, te retek.

Gery87 2019.02.14. 17:05:22

@fujimo:

"de amit írsz az valahol természetes... és igazából mindenhol jelenlévő jelenségek... :)"

De a bezártság , a nyerési, népszerűségi vágy ezeket felerősíti + nem véletlenül olyan embereket válogatnak be amilyeneket!
mesterségesen van gerjesztve az egész....

Oh my... 2019.02.14. 17:06:14

@Sanda.Ipse: azért a nagy többség sajnos nincs tisztában vele, így tapasztalom....

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:06:31

@Dzsudibí:
Egyértelmű volt, hogy a szövege nem Dinkának, hanem a nézőknek szól. Hasonlót már pedzegetett a szerdai videójában is, ahol ugyancsak elmondta, hogy Hunor nem állt ki soha mellette. Ez viszont valóban így volt, tanúi lehettünk. Ahogy annak is, hogy Hunci tényleg mögötte sunnyogta végig a játékot.

fujimo 2019.02.14. 17:07:22

@Gery87: ...a feszültség és fülledtség mesterségesen van gerjesztve... (hogy ne legyen unalmas => legyen nézettség)

...de minden egyéb azon túl, h természetes és lehet exibicionista árnyalata még nem féregség... mind1, sztem túlbeszéltük... másként nézünk a játékra, ill a "férgeskedésre"... :))

2019.02.14. 17:07:24

Kurva .... a díszbuzinak. Legalább a himnusz. Nesze neked és nem is járatja le nagyon a határon túli magyarokat. Olyan Király Lindás nem?

www.youtube.com/watch?v=Rs6x7gN200o

javier2 2019.02.14. 17:08:43

a 36 milla rolié vagy hunoré lesz én így szavazok nemcsak azért mert megérdemlik, hanem mert sztem nem folyik ki a kezük közül.

zsu nem lesz meglepő ha nyer hiszen vv aurélió is nyert , szóval az rtl megtalálta mindkét oldalon a legbutábbat.(ugye aurélió közel van már a börtönhöz)
zs meg majd meglátjuk.

dzsudibi rolit ekézed elmondhatom a te hogyvoltaidból sem sugároz más mint a felszínesség , trágár beszéd és a roli gyűlölet.S ez az agresszió ami süt a posztból
valami szer használatát(alkohol ,drog,liberális eki) feltételezi , ami nem gáz ,de a dolog nem vált a poszt előnyére.

S akkor díjazás:
Mesze két legjobb HV író Chat Géza és Hoppancs volt! Konzekvens , kellően részletes és lelkiismeretes.
Gratulálok nektek ezúton is díjak átvehetőek. (BP. Hegedűs Gyula ut 36.)

námászte

Pamutbojt 2019.02.14. 17:09:40

@Cleveland55: Igen. A Csoki nevű egyed is egy bizonyos csoport körében volt népszerű. 8 általánossal mekkora raj volt... igazi példa... a nézők többsége kb.ezen a szinten mozog. Max. 10 osztály... A facebook- kommentekbe beleolvasva egyértelmű. (Kivétel ugye ez a kis csodaközösség, a hv-közösség...)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:10:21

@Spitzbauer: tényleg nem beszólni akartam :))

2019.02.14. 17:10:41

@Paic Róbert: Csak mert az internet soha nem felejt

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:11:31

@oh.. my.... szép volt Roli...: nem is akar.:))) Engem ami igazán zavar, hogy tulajdonképpen a közpénz költése folyik kampánycélból.

2019.02.14. 17:15:00

@oh.. my.... szép volt Roli...: a mostani szabadf jeszyvel, a baletthomokossal, meg huthal a legalja..

Oh my... 2019.02.14. 17:15:22

@Maximista vagyok: tegnap véletlenül elcsíptem, mert nem késleltetve néztem, hanem live-ban, b.ssza meg, nem hittem a fülemnek.... persze páni gyorsasággal vettem le a hangot, de azért ez.... minimum kiábrándító, hogy nincs már egy nyugis szigetecske sem a csatornák tengerében, ahol nem ezt tolják az arcunkba... régen azért volt a retekklub, meg az atv, meg egy darabig a hírtévé... most már semmi, ami nem tematikus csatorna.

2019.02.14. 17:16:11

@Pamutbojt: ettol felek, marmint hogy megint megnyeretikegy hulyevel....

Dzsudibí 2019.02.14. 17:16:25

@javier2: lol :D megyek, be is dobok két felest, kezd múlni a reggeli csík hatása.

2019.02.14. 17:17:18

@javier2: ekg. Bejon alapvetoen Dzsudi humora, de ez mar nem az elso latvanyosan Rolit fikazo ofi

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:17:35

@Dzsudibí: baszki, mondtam, hogy ne valld be a csíkot, én kerülök bajba miattad :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:18:53

@Cleveland55: baletthomokos=tevepatás a. bence? :DDDDD

Oh my... 2019.02.14. 17:19:30

@Cleveland55: és még finom voltál.... nincsenek szavak arra a szarra.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:20:40

@Cleveland55: meghallom a nevét, és kiszárad a méhem két hétre.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 17:22:40

Ha már a villalakók őszinteségénél tartunk... Csoki kizárása után valamennyien be lettek ültetve a piros fotelbe és el kellett mondani a véleményüket. Roli volt az egyetlen, aki kimondta, hogy mivel Csoki nagy esélyese volt akkoriban a fődíjnak, igazán nem bánja, hogy elment. A többi csak vernyogott nagy sajnálatában.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:24:31

@Cleveland55: nem tudom, hogy szülők így négyet gyorsan :|

Maximista vagyok 2019.02.14. 17:25:00

@úgymond olvasó mmkk: dikk! hogy Győzi haknizzon az esküvődön!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:26:15

@Maximista vagyok: az eskövő szó nem szerepel a szótáramban. kérem, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez.

Maximista vagyok 2019.02.14. 17:27:59

@úgymond olvasó mmkk: mert az esküvő, nem eskövő. ne kelljen már megint kiugrasztanom a vállam!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.14. 17:29:36

@Maximista vagyok: az esküvő meg pláne nem. be van gyulladva a bal csípőm, nem tudom megismételni a fantasztikus rúgásomat, másodszorra ugraszd ki saját magadnak a vállad, lécci.

fujimo 2019.02.14. 17:30:37

@Dzsudibí: "...Hunor kurvára nem miatta fogja megnyerni, ha megnyeri..."

...izé, ki miatt? :oO ...maga miatt? :oO

"Másrészt az elmúlt 100 rész arról szólt, hogy ők itt a legjobb barinői egymásnak, most meg utolsó szemétládának állítja be Hunort, aki végig kihasználta őt, egy olyan embernek címezve mindezt, akit negyed órája ismer."

...ezt már jó ideje több szinten is pedzegeti... "nem hiszem el, h még ezt a felelősséget is rám tolta"... amikor ugye minden egyeztetés nélkül rolinak adta a kendőt... de előtte is több ízben...

"Lehet, hogy van igazság abban, amit mondott, ezt nem tisztem megállapítani, de ha így gondolja, szerintem az lett volna fair, ha ezt Hunorral beszéli meg, nem Dinkával."

utolsó párbaj, utolsó lehetőségek, biztos vagyok benne, h meg fogják beszélni, de szerintem élt a lehetőséggel - adásidővel... taktikázott... kimondja, amit eddig mi mind láttunk... hiszen most is ő fogja a vásárra vinni a bőrét... és nincs sok ideje effekteket generálni... a hunorral nyílt szembefordulás kockázata pedig itt az utolsó napokban nagyon veszélyes... :)

...ráadásul nem szar embernek és szemétládának állította be, hanem "legnagyobb taktikusnak"... elsimerően szólt a taktikájáról... bár nyilván érezni, h nem tetszik neki... max dina emelte ezt olyan formára, ahogy te fogalmaztál... de roli sokkal tiszteletteljesebben és a hunor taktikai módszeréről beszélt... :)

fujimo 2019.02.14. 17:33:10

@Pamutbojt: a fb komment nzekció nem reprezentatív mintavételezés sztem... valahol olvastam már, h meglepően magasan iskolázott réteg is nézi az ilyen reality-ket... most akkor mi az egazság? :)

Oh my... 2019.02.14. 17:34:01

@Sanda.Ipse: na meg mint az építőiparban, ebben az üzletágban is nagy hatékonysággal lehet a pénzek közpénz jellegét elveszejteni...

Maximista vagyok 2019.02.14. 17:37:00

@úgymond olvasó mmkk: melyik rúgás? amikor felemelted a lábadat 10 centire és dobtál egy hátast? :D az kurva jó volt!

Gery87 2019.02.14. 17:57:48

@Cleveland55:

Zsu annyira egyszerű hogy soha sehol nem fog a médiában szerepelni....egyszerűen nem tud összeszedett értelmes mondatokat kiadni a száján, nem tud beszélni! nincs szókincse!

ohgodohman 2019.02.14. 17:58:38

most neztem vissza az adast... mie kell folyton a VEDDKOMOLYANAKIHIVASTMERTEZNAGYONKOMOLYKERLEKLEGYSZIKEPLIZ tolni? anno mikor I. Lekvar kiraly is elpoenkodta valamelyik kivalasztast (Krisztiane volt? Csokie? tudja fasz) lebasztak hogy ez komoly dolog vedd komolyan......... mier kell kiolni poenos szituaciot mar a legelejen?
Roli valasza epic volt pedig a tipikus balfasz elcsepelt "Mit szolsz hogy te lettel a kihivott" kerdesre. Mit szolna? Mindenki tisztaban volt vele, meg az egysejtuek is.................. grat rtl

hereverő heverő 2019.02.14. 18:01:22

@Pamutbojt: Azért Soma még bőszen szerepelgetett a pumpedék mindkét évadban, más kérdés, hogy ezt a kutyám is jobban eljátszotta volna. Próbálkoztak, de nem váltotta be a reményeket, illetve annyban de, hogy folyamatosan képes szállítani a következő adag tahó gyökeret az ismerettségi köréből.
A többire EKG - érdektelenek.

Maximista vagyok 2019.02.14. 18:18:28

@Gery87: van neki szókincse, mondjuk kevesebb mint egy száz darabos puzzlenek, de van. az meg csak ront a helyzeten, hogy a memorizált szavakat random dobálja egymás után vagy fingja sincs a jelentéséről és rossz szövegkörnyezetben használja.

Sanda.Ipse 2019.02.14. 18:22:29

@Gery87: a szegényes szókincsénél még nagyobb baj, hogy bizonyos szavakat, kifejezéseket abszolút helytelenül használ. Ha kijavítják, köszönet helyett jön a besértődés.

mobilos perpetuum 2019.02.14. 18:22:49

@fujimo:
00 45 28 " Dina Amiket itt elmondasz? Hát baszd meg? Régen, hogy ki kellett volna adnod a Hunort. Lehet, már itt se lenne. Sőt, biztos, hogy nem lenne itt.
Roli: igen, ez biztos, hogy nem lenne itt. Már rég kiesett volna."
Dinácska is be volt baszcsizva, másképp átgondolhatta volna: Rolandnak ugyanúgy kellett egy jó csapat, egyedül nem lehet tolni. És a Roli-csapatból Hunorral együtt taktikáztak, a kiesett Lackó sokallotta is, hogy folyton arról beszéltek. Most kellene bejátszani Hunornak ezt a kis csevelyt, aztán megnézném ki mondja Roli kortesbeszédét.
Az elején Roli és Dinus azon akadtak ki, hogy Hunor nyomult Pumpednéra. Egyértelmű, hogy beköltözés előtt mindenki tudta, mi a szerepe, nem volt nehéz kitalálni, hogy Hunor rá van éhezve egy friss pipihúsra. Roli irígy, hogy megint nem ő szexel. Pedig ha nem is jóképű, valamit adna magára, még vonzó lehetne a csajoknál. Százegy kilósan, sörhassal, sörcsöcsökkel, mit akar?

hereverő heverő 2019.02.14. 18:23:07

Kedves hogyvoltok, mára búcsúzom, eleget nyomtam már a GDP szekerét, ideje lenne pattintani egy sört és a hasamra ejteni a könyvemet.

Szép estét, sziasztok

mobilos perpetuum 2019.02.14. 18:29:40

@Gery87: "Zsu annyira egyszerű hogy soha sehol nem fog a médiában szerepelni."
Sixx azt írta: már jobb, mint Győzike, mikor Zsu BeleValót vezetett. Csak takarítsák már el Jókai Morét, nála talán Aurélió is jobb volt, pedig attól is kivert a víz.

2019.02.14. 18:38:09

@mobilos perpetuum: látom te még mindig itt vagy leragadva, hogy Roli "irigy". Lesz kint megszámlálhatatlan nője neki is, mint bármelyik vv lakónak eddig. A hunorok meg kb egy bizonyos rétegnek jönnek be. Az emlúlt 1-2 évtizedben a tetovált, konditermi körülmények között "megedződött" kishomlokú, lágyabb vonásokkal rendelkező, borotvált testű, oldalt felnyírt hajú fiúk jönnek be egy rétegnek. Nekem az egyik fülem kicsit karfiol, az orrom sem egyenes, a hajvonalam is megy évről évre észak felé, a szemöldököm összeér, több szőr van a mellkasomon, mint hunor egész testén, mind két seikenem szét van verve, mégis így 50 felett is ha elmegyek bulizni, akár Amerikában, akár itt , tudok felszedni 20-as csajokat ha akarok. (mondjuk nekem nem aputestem van, de amikor erőemelő fizikumom volt akkor sem volt ezzel problem)Rolinek is van/volt kint nője. Nem hinném hogy irigy lenne arra, hogy Hunor egész villabeli teljesítménye az, hogy párodik valami nem túl szép nővel. Az nem irigység, hogy tisztában van a realitással, hogy a nézők felszínesek. Az egész élet ilyen. Recepciós, pincér/pincérnő, asszisztens, titkárnő soroljak még munkákat, ahol legtöbb helyen előbb felveszik a buta dekoratívot?! Ez a baja neki is, meg mint sok embernek a világgal, hogy egy bizonyos külső mellett teljesen megbocsátóak az emberek akármit csinál az ember.

javier2 2019.02.14. 18:45:47

@Dzsudibí: egészségedre! (tudtam én)
szóval mégis csak hunor fun vagy!

@mobilos perpetuum: hihi

@hereverő heverő: jól teszed pihenjél le :)

@ohgodohman: hát én is elmaradtam sajnos 3 résszel biztos

Gery87 2019.02.14. 18:57:03

@Maximista vagyok:

Egy elvileg nyelvész kommentelő mondta anno hogy bármilyen buta és műveletlen is egy ember, a nyelvtani szabályokat helyesen használja, tud ragozni stb...de én ezt akkor sem hittem el:)
Már a móunika sóban látszott hogy bajban vannak egyesek a ba- be, ban- ben- határozóragok használata!
És még egy csomó más....

Ezeknél egyszerűen pusztul a nyelv...

mobilos perpetuum 2019.02.14. 18:58:34

@Cleveland55: Most nagyon egyetértek, nem egyszer előfordult, hogy X.Faktort is "jópasi" nyerte, pedig volt nála jobb énekes. Attól még az időzítés árulkodó: eddig jó volt, hogy ott volt Hunor, de a 36 guriga és Roli között már leküzdendő akadály. Helyében még vártam volna, hogy visszatérjek a párbajról. Nekem nem tetszett, @Dzsidibínek nem tetszett, az meg, amikor Dinácska "lenyomorékozta" Hunort, kritikán aluli.

Pamutbojt 2019.02.14. 18:58:43

@hereverő heverő: Igazad van, Pumpedéket elfelejtettem, bár egy részt sem láttam. Jó pihenést!!!

Pamutbojt 2019.02.14. 19:01:20

@mobilos perpetuum: Hát az évek alatt Dinácska nem lett se okosabb, se szimpatikusabb. :-)))))

Gery87 2019.02.14. 19:01:23

@Sanda.Ipse:

Más is látja hogy szegény buta mint a tök, kapott is az életben emiatt szerintem rendesen....emiatt lett ilyen bőgős, meg lett neki egy lufi egója védekezésképp illetve a tudás, ismeretek hiányát pótolandó....értsd: mindenre azt mondja hogy "én ilyen vagyok.." meg "őszinte, szívből..."...magyarán "fingom nincs mi van, nem értem, nem tudom....de nem vallom be"

2019.02.14. 19:04:47

@mobilos perpetuum: Most kivételesen majdnem teljesen egyetértek veled. X faktorosnak nekem pl Vastag Csaba volt ilyen. Nekem kappanhangja van, azóta kiderült ugye, hogy iszonyatosan benyalt a kormányparti valakiknek

Gery87 2019.02.14. 19:07:13

@mobilos perpetuum:

De Győzikénél ott van a funfaktor hogy "a vicces dagi" meg hogy "roma"....egyébként meg több esze van neki, csak rájátszik....mondjuk nagyon nem kell, de legalább tisztában van vele hogy ez kell.

Zsu viszont az a kategória hogy nem vicces, nem érdekes és annyira sérült, buta hogy fel sem fogja hogy az.....ezzel nem lehet mit kezdeni....nem fogja eljátszani a hülyét mert nem tartja magát annak!
Enélkül viszont nem működik a "falu hülyéje" szerep....csak kurva kínos lesz az egész mindenkinek!

Pamutbojt 2019.02.14. 19:08:05

@fujimo: Lehet, hogy nézi, de nem biztos, hogy szavaznak. Viszont minden hülyének van már okostelefonja... Pl.a face-en is főleg hülyék kommentelnek. Magasabban képzettek nem nagyon. Érdekes ez.

Hétkilenced 2019.02.14. 19:14:37

Na, én azon a véleményen vagyok, hogy tényleg ideje egy női győztesnek, DE nem Zsunak. Az utóbbi idők hasonló műsoraiból voltak lányok, akik igencsak megérdemelték volna, nagyon lehetett nekik szurkolni, mégsem őket hozták ki/szavazták meg győztesnek, pl.: survivor 3 Szandi, vagy akár a fizikus Barbi, survivor 4: újszandi, és Fanni, Sztárban sztár: Völgyesi Gabi, Sári Évi. Ehelyett nyert mindenütt egy irritáló (Dávid), semmilyen (Freddie, Iliász), de legalább jóképűek. Hát köszi! Innen max Adri érdemelte volna, de nekem ő is kevés volt, szerintem sellőékről le kellett volna válnia időben. Mindenesetre én boldog lettem volna egy Adri-Roli döntővel.

2019.02.14. 19:16:30

@Gery87: győzike nagyon rájátszik. meg a tesója is. nem buták ők. tudják hogy kell helyezkedni, meg kivel kell jóban lenni. Az, hogy nem tud beszélni egy dolog, messze nem Zsu kategória. Nyilván rengeteg szerencse kellett az ő "életművéhez" is, de azért ég és föld

2019.02.14. 19:21:52

@Hétkilenced: én a fent említett műsorokat nem néztem, bár tudom ki a Freddie és ő is ez a kategória, hogy egy "imidzs" miatt kapta amit. Adri Roli döntő jó lett volna, miközben van egy kis románc is, meg a harc a 36 milláért. Szerkik helyében lehetett volna egy-két olyan feladat, ahol kicsit intimebb helyzetbe kerülnek, meg olyan dolgok, hogy írják le kinek mi a legjobb tulajdonsága stb ami kicsit összehoz mindenkit. Nem csak a "sorosféle" játékmenet létezik. Lehetne kevésbé hangosan ordibálós, kevésbé alpári műsort is csinálni kedves szerkik!

Gery87 2019.02.14. 19:25:44

@Cleveland55:

Hát erről beszélek...
Zsu az el fog tűnni ha vége a játéknak, de jobb is lesz neki....

Cherie 2019.02.14. 19:29:04

@Dzsudibí: ne fglalkozz a fanatikusozó fanatikusokkal...
Rolóka érdekes azt a logikai bukfencet nem fogta fel, 1. ha már olyan nagy taktik, akkor, hogy lehet, hogy felmásznak a hátán a döntőbe 2. mi a francot csinált volna egyedül- így se sok ment huncival kettecskén nekik...
vannak olyan olvasók akik téged tesznek ‘első helyre’

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:29:33

Eeee ott vannak a linkelt "igy keszult a vv9" videoban a szerkik is, lehet oket nev szerint szidni :DDDD

Hétkilenced 2019.02.14. 19:30:33

@Cleveland55: pontosan, kettőjükben volt potenciál. Mint azt megmutatta a közönség, a "baszósokra" nem kíváncsiak.

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:31:43

Ja es egyebkent a Zsotti is ott ul a szerkesztosegi megbeszelesen..........

2019.02.14. 19:33:07

@Cherie: meséld már el ki volt az aki egyedül nyert vévét kérlek

fujimo 2019.02.14. 19:34:04

@mobilos perpetuum: <= iiigen, ez az egyik nick, aminek kb max 3 szaváig olvasom a hsz-eit... :))

...most sem volt ez másképp... :) ;) :p

Lóbelt bácsi 2019.02.14. 19:39:55

Sziasztok! Csak 1 percre beugrottam. Már leadtam a szavazatom Rolira, de félek, hogy Zsizsikes nyeri a párbajt, a franc a pofáját. Lehet, hogy kevéssel fog nyerni, de akkor is hatalmas arca lesz, hogy "nem kell ide TAKTIKA, csak a SZÍV szava". Anyádpicsája.
Kicsit butaság volt Rolitól, hogy úgy kibeszélte Hunort, főleg egy VV Dinának (??? legalpáribb nő evör), persze volt igaza bőven.
Majd megnézem a végeredményt, hátha csoda történik a párbajon és Zsu pofára esik.
HAJRÁ ROLI!

2019.02.14. 19:42:15

@KólaMámor: Még addig van két összefoglalónyi esély :D (nyilván Zsótiék hozzák majd a formájukat, hogy ott rohadjon meg... :D )

2019.02.14. 19:43:16

@MacákékIcukája: köszi, meglesem a nyomorultakat :D

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:46:00

@Cleveland55: heh legalabb 3 szerki fel van sorolva + Zsotikat felismertem. Azt is mutatjak ahogy begepelik a szazalekokat a parbajon :D

2019.02.14. 19:48:36

"amikor az első széria indult 2002-ben az most nem működne" .

MacákékIcukája 2019.02.14. 19:49:54

@Cleveland55: ja arra en is felkaptam a fejem. Mondjuk az 5-os formatum viszont meg boven. Ki nem akarna arenazast latni???

2019.02.14. 19:49:56

@MacákékIcukája: a szerkik akiket mutatnak eléggé homifejűek (hupsz) :D

2019.02.14. 19:52:59

@MacákékIcukája: az nagyon atom volt. nem tudom már akkor volt, vagy külön, de a Csabi Attila box is rohadt jó volt

javier2 2019.02.14. 19:53:55

@KólaMámor: szia kóla már nem csak puskástól kell félned :P

@Cleveland55: ez a kérdés költői
zsu funok nem nagyon tudnak kérdésre válaszolni
de legalább most csak egy nickről

2019.02.14. 19:55:14

@javier2: jaja, azóta sincs válasz. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.14. 19:58:28

@MacákékIcukája: régebben volt olyan ötlet, hogy valami állandó témára építik fel VV-t. Nekem bejönne ... az aréna is marha jó volt :)

2019.02.14. 20:05:12

@Brigante: ne panaszkodj, megkaptad. Az idei a parittyázókra és a fogyatékosok tematikára épült :DDDDDD

javier2 2019.02.14. 20:09:14

@Cleveland55: lehet ezek nem is emberek hanem botok :))))))))))))

Közbeszéd 2019.02.14. 20:09:50

@tanárnőkérem: Tudom, én is ugyanígy vagyok...

Bekkara 2019.02.14. 20:10:51

Roli ott bukja el, hogy túl sok észt néz ki a VV nézőiből :( de azért rajta a szavazatom, viszont Zsu úgyis visszamegy, akkor meg már inkább nyerjen ő, mint a Sellő vagy Parittya Hunor.

Cherie 2019.02.14. 20:11:07

@Cleveland55: olvasni és értelmezni egyszerre tudsz okoska? Akkor fuss neki mégegyszer hátha másodszorra megy:))))- ha nem menne: épp arra utaltam, hogy egyedül még annyit se tudott volna alkotni:)))

Angora Cardi 2019.02.14. 20:13:51

@javier2: megy a balhé minden szinten mi lesz mèg itt vasárnapig?

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:14:05

@Cleveland55: jaja, az abban az evadban volt :) most meg marad a tojas es a kartondoboz, mint kellek :D @Brigante:-nek adott valaszodon szakadok :DDDD

Van par jatekos ebben az evadban, akiket nem lehetne oda beengedni, nyakukat tornek kb :DDD khm ha erted ki(k)re gondolok :DD

Csoki meg kb szetverte volna az egeszet mergeben ha Arenaban vesztett volna. Vagy lekevert volna egy taslit szegeny Anikonak es ezert zarjak ki.

2019.02.14. 20:14:21

@Cherie: "okoska" én tudok, köszönöm kérdésed kisfiam.

2019.02.14. 20:17:29

@MacákékIcukája: :D értem kire/kikre gondolsz :D egyébként szokták néha mondani hogy pl. 1350 kg kaját ettek meg, 17487 liter vizet ittak meg, 4250 tekercs budiparírt használtak el stb... össze kellett volna adni, mi hányszor kiabáltunk konténerért :D

tvbuzi 2019.02.14. 20:19:51

AMÚGY jó posztcsi volt

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:24:51

@Cleveland55: ennyiszer:
Mivel a π {\displaystyle \pi } \pi irracionális szám (bizonyítás), tizedestört alakja végtelen és nem ismétlődik periodikusan. Néhány tizedesjegynyi pontosság többnyire elegendő a mérnöki és tudományos munkákhoz, de modern számítástechnikai módszerekkel már 8 billiárd (8 × 1015) jegyét is kiszámították,mégsem fedeztek fel a számjegyek közt semmilyen mintázatot.

:DDDDD

javier2 2019.02.14. 20:25:22

@Angora Cardi: megédesíted szívem pufóka:)
akkora harc nincs írástudók az írástudatlanok ellen kb
én sem leszek sokáig , meg kell gyógyulnom
családtagjaim már kifele eveznek a szél nélküli tenger vitorláshajóin.

Nyuszomuszo83 2019.02.14. 20:26:31

@Angora Cardi: Nyuszim! Már apu lekapcsolta a netet látod! :)
Amúgy jelentem ma már nem tüsszögtem, nincs eldugulva a nózim, úgyhogy azt hiszem jól vagyok egészségileg!
Akit érint szombaton tessék készülni! :D

javier2 2019.02.14. 20:27:20

@Cleveland55: @MacákékIcukája: imodium kellett volna aztán minden fogyasztás csökkent volna
nem matematika
vegyészet:)))))

mentorosh lecsó 2019.02.14. 20:33:48

Már jó ideje csak read-only vagyok...
De nem tudok elmenni a tény mellet, hogy a napi poszt ÍRÓK emberfeletti feladatot vállaltak magukra ennek a habos-híg foshalmaznak az "értő" közönség elé tárásával. Hatalmas gratula és köszönet nekik !!!

Egy-két személyes vélemény (!) a végére:
1. Hunyorka most "ujjazta" ki magát a Villából az olcsó Pumpednével (láttunk már ilyet!)

2. A fenti okból, nem lesz elég a Roli+Hunyor szavazóbázis, BDSM-Latex-Süsü ellen

3. SzefósBambaOstobaTanulatlanZsizsikSüsü nyeri a VV9-et !

4. De jó lesz nézni őt a Szerződés szerinti, kapcsolódó RTL műsorokban... Kár, hogy vízbefojtós epizód ezekből nem fog készülni... (nem kérek elnézést!)

Az összes RTL-es VV szerki üljön bele seggel a lakihegyi adótoronyba... (ZzzsssÓÓÓtttiii ennek örülni is fog!)

A VV10-be kérném a casting során a kis harangot, a műfüvet az udvaron, a budi- és szaunaajtót, a mosó- és mosogatógépet beválogatni ! Színvonalasabb műsort lehetne ezekből !

2019.02.14. 20:33:55

@Brigante: :D VV10 Tematikájára kíváncsi leszek...:D Beszerveznék mondjuk Alekoszt, Attilát, Majkát, Okit, Bunkó Évát, Auréliót meg még 5 valakit egy VV all starra, 12 versenyző 12 hét. 1 hét ismerkedés, utána 10 hét tematikus hét, minden héten párbaj, a végén 1 párbaj+döntő. A játékosok kiválaszthatnák mondjuk, mennyit adományoznának el a 75 millió fődíjból, amit kötelezően le kéne adniuk szerződés szerint. Önkéntes munka állatmenhelyen, idősek otthonában, gyerekkórházban, fekete fehér igen nem játék mondjuk védettségért, heti 1 trágárbeszédtilalmi nap büntetéssel természetesen ha megszegi valaki,teljes dohányzástilalom a 2. héttől, szabálysértés esetén csokimegvonás 1 hétig, ha nem tartja be, akkor automatikusan kiválasztottá válás. Józansági hét(alkoholtilalom). :D :D

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:36:45

Btw @Dzsudibí: "koszi", hogy leirtad a romatic dalszoveget, faszan beleragadt a fejembe meg annak ellenere is hogy nem neztem meg a tegnapi reszt es nem tudom hany eve nem hallgattam meg azt a foscht :((((

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 20:38:02

@Cleveland55: már nem látom az előző válaszod, szóval ide:
kámingáut: ÉdenHotel 1 a legnagyobb, legjobban sikerült magyar reality. Kristóf is egy geci volt Alízzal szemben, Ádám nélkül már sokan hamarabb kiestek volna, Szandra pedig a legeslegnagyobb fíreg evör.

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:39:38

@mentorosh lecsó: majd csinalnak olyan musort Zsunak mint anno Alekosznak, VV10-ben pedig lesz egy "Zsu exe" kategoria is :D

@Cleveland55: VV all start mmkk Attila nyerne meg :D szoval csak ugy lehetne ilyent inditani, ha o nincs benne. Max mint jatekvezeto (pl olyan aki a jatekosokat egyesevel megvezeti es egymas ellen hangolja. Na azt megneznem :D)

2019.02.14. 20:42:44

@adamskij: Igen. Az volt Kristóf. Meg Dani is nagyon sunyi volt, de őket bírtam a legjobban Ádámmal. Ő meg mint akinek mindent köszönhettek, inkább kilépett a játékból értük. De kb az összes karakter baromi jó volt valamilyen módon, alíz volt az "adri" abban a játékban. A másodikban is jól játszott Edina-Ádám? . Meg Pít és a vörös határontúli csaj. Az éden 3 kritikán aluli volt ,dj petivel, vági bencével, prikidánovics milánostul, mandula ádámostul konténer pozitív. De az éden 1 a legjobb evör.

2019.02.14. 20:44:36

@MacákékIcukája: húbazmeg igaz. mostmár a többiek nagyon leszerepeltek azóta. Mondjuk megnéztem volna egy szériában egy fénykori Alekoszt és Attilát, mit kezdtek volna egymással. :D Szövetség egy darabig aztán ellenség? Engem érdekelt volna. Vagy egy olyat, amibel Alek-Oli-Atti-Peti van... :D

MacákékIcukája 2019.02.14. 20:46:16

@Cleveland55: az eden 3-ban volt a pinter mariann? ismerem azt a csajt meg osidokbol, meg a batyjat is. Mindenki azon rohogott a hatuk mogott, hogy a batyja szerelmes bele es mindig meg akarja dugni :DDDD

2019.02.14. 20:48:25

@MacákékIcukája: abban volt. Nem mondod?! :D

Angora Cardi 2019.02.14. 20:49:52

@Nyuszomuszo83: szuper, akkor jobbulást és örülök, hogy jobban vagy :)
@javier2: de szépet írtál :) jobbulást majd cserébe közvetítek :)

2019.02.14. 20:52:39

Na eltávozok kicsit, majd jövök 10 kor gyerekek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 20:54:18

Jó estét. :)
Két napos masszív bealvás után ma végignéztem és végigolvastam mindent.

Megjegyzésem: ha Dina hamarabb megy be, Roli talán felbaszta volna annyira a saját agyát, hogy Hunorra teszi a jelet. Így viszont hogy kipanaszkodta magát, valszeg bukta is a nyereményt. Hunor ezt végignézi és osztozás se lesz.
Sajnálom.
De azért hajrá Roli.
Hunor meg egy kurva. Pont egy Pumpedné? Akiben FarÁnusszal összekent Gabópöcs járt? Megérdemelte.

javier2 2019.02.14. 20:58:05

@Angora Cardi: mert szereted a hasonlataim
jo8 :)

mobilos perpetuum 2019.02.14. 21:00:27

@fujimo:
@mobilos perpetuum: <= iiigen, ez az egyik nick, aminek kb max 3 szaváig olvasom a hsz-eit... :))
...most sem volt ez másképp... :) ;) :p

Van ahol ezt jobban megoldották, és nem is látom a hozzászólásodat: le lehet tiltani. :-))

Angora Cardi 2019.02.14. 21:01:46

@javier2: naná, mindig javi :) jó8 és gyógyulást :)

Angora Cardi 2019.02.14. 21:23:44

Megkésve de elolvastam a posztot. Így jár aki folyton túlórázik.
Greg nem menne zsu helyett, lófasz, terelt mekegett azt hitte ő fog menni de ennyike ami tőle telt.
Dzsudi köszi mindig szupikat írtál.
Egy észrevétel Dina kezében mindig más pohár van ezek szerint megy a vedelés mint a gödény.
Farmos mukit nem ismerem, nem néztem, de Csoki effekt azonnali pucérkodás megy, beillett volna az idei évadba.

Mók_Ica 2019.02.14. 21:28:16

sziasztok :)))
@Dzsubidí, a poszt nagyon jó lett.... már tegnap is röhögtem Gabenen, amikor arcon dobta zsut a csillámmal, ezért külön köszönöm, hogy erről gif formájában te is megemlékeztél - A végére pedig jelmez és smink szakértőnk, Farm Gaben munka közben. +2 gif :))))))

Morcz 2019.02.14. 21:35:16

@Cleveland55: Igen, valóban az Éden Hotel 1 volt a legjobb , a kettő se volt rossz, meg a T-69 műsorvezetőt is nagyon bírtam! :)

A VV9-et már csak itt követem én is read onlyban, egyrészt időhiány miatt, másrészt, most már csak egy valakinek drukkolok, Rolinak, mert ő volt az egyetlen aki talán normálisan játszott és megérdemelné főnyereményt. Remélem Zsú elhúz a párbajon haza...

A HV íróknak meg ezer hála és köszönet, kurva jókat röhögtem! :D

mobilos perpetuum 2019.02.14. 21:40:31

@fujimo: Nézd VVAttila oldalát.
(Három szó erejéig olvasod, amit írok.:)) Attila K. hivatalos oldala, akik többre kíváncsiak.

MacákékIcukája 2019.02.14. 21:43:10

@mobilos perpetuum: ahh kosz, hogy szolsz, mar vartam mikor szolal meg. Ugysem birja ki :D

Angora Cardi 2019.02.14. 22:03:10

csipás ébredezéssel, szájszagú cigizéssel kezdődik a reggel

Angora Cardi 2019.02.14. 22:04:13

pumpedné AMÚGY nem szokott "ennyit" inni (ja!)

Angora Cardi 2019.02.14. 22:05:13

Rossz posztban vagyok? :DDD

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.14. 22:05:18

@Cleveland55: ú, Alíznak volt szerethető, kedves és pozitív arca, illetve nagyon önzetlen volt. ő volt talán a legtöbb fiúval párban? Pl Ádám nem kedvelte az elején (majdnem kivágták az első kiválasztáskor, csak a ceremónia előtt 15 perccel szervezték át, hogy Kristóf őt tartsa benn egy nyomuló szőke helyett), de a végére ő is mellette állt. aztán Kristóf eldobta a lasztit félúton. Danit meg egyáltalán nem értettem, a többiek odavoltak érte, csak mire fel?
kettesben nem Máté volt Edina mellett? még az idősebb nőjét is kiutaztatták, szegény srác úgy beszart hogy Edinát soha többet nem pocsíkolta meg, pedig roppant jó nő volt és szerethető, odaadó is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:05:41

@Angora Cardi: Pumpinénak is póthaja van. Mi ez a divat? A sajátját már egyik se bírja?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:05:56

Farmos csávesz tonhalkonzervet csámcsog.
pumpedné és hunci a cigizdében enyeleg

Mók_Ica 2019.02.14. 22:06:44

@Angora Cardi: neeeeem :))))

farmgaben miért nem kérdezi meg, hogy hol vannak az evőeszközök???? késsel eszi gusztustalanul a tonhal konzervet......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:07:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: ettől érzik magukat nőiesebbnek mert a saját két szál hajuk kóconfitty és hát műcsöcsműhajműköröm máris nagy nőnek érzik magukat

Angora Cardi 2019.02.14. 22:07:50

@Mók_Ica: aszittem itt hagytatok egyedül
Bakker akkor jól láttam hogy késheggyel eszi a tonhalat!

Angora Cardi 2019.02.14. 22:08:22

Löevél és pumpedné nem képes kinyitni a löevélládát bámeg ez kabaré.

Cimili 2019.02.14. 22:08:33

@Angora Cardi: tonhal volt? úgy szürcsölte, h rossz volt hallgatni.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:08:38

dinka és pumpedné roller horkolásáról és fngorászáról beszél..... dinka csúnyán beszél, mossa ki a száját, szappannal!!!!!!!!!!!!

pumpedné nem tudja kinyitni a postaládát......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:09:14

Ezek a semmit nem érő két forintos kurvák...
Távoznak a szarcsimbók vendégek.
NagyŐ Anikó remélem jól érezte magát a díszes társasággal...

Angora Cardi 2019.02.14. 22:09:53

@Cimili: igen, de mocskos ocsmányus szívta csámcsogta tényleg :(

Cimili 2019.02.14. 22:10:08

ancsa bőrdzsekije teccik.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:10:17

molnárnagyővvanikó még biodíszlet sem volt......

@Angora Cardi: sskk nem hagyunk egyedül :)))))

gyünnek az énb szereplői......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:10:25

Éjjel nappalosok visszajönnek Lalistul.
Mit vétettem hogy nekem ilyeneket kell nézni (jó nem kell de közvetítek a kis betegeknek).

Angora Cardi 2019.02.14. 22:11:01

@Mók_Ica: pillanatra azt hittem átkerültem egy másik dimenzióba

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:11:08

@Angora Cardi: ahhoz nem elég a póthaj, meg a paplanszáj.

Cimili 2019.02.14. 22:11:14

@Angora Cardi: hunci melyikkel fog parittyázni?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:11:45

Mindenki a volt éjjel nappalos boxos párjával tereferél, micsoda idill, csillogó szemek, cukiskodás.
Greg és az éjjeles párja: jaj fogytál jaj lehet csak a smink. MÁMÓ!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:12:56

@Angora Cardi: volt neki két mondata. De kissé rácsodálkozott és vissza is kérdezett Greg egy mondatban nyolc gecire

Mók_Ica 2019.02.14. 22:13:11

@Angora Cardi: szegénykém......

az énb-sek felszopják a volt ellenfeleket...... tivadar szerint sellő fogyott a box óta.... höhöhöhö
laller hozta a szennyesét......+egy koszos melltartóval próbál csajozni..... próbálja befűzni zsut...... két hülye egy pár :)))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:13:12

@Cimili: Csak a zsu boxoslány párja maradt :D nem tudom a nevét..
@Csakazértis én vagyok a királynő: mi tudjuk, de ők megálltak a fejlődésben ezen a szinten....

Dr.Zé 2019.02.14. 22:13:36

Már kezdek hinni abban a tézisben, mely szerint megérett már a világ a pusztulásra. Jöhet a gyehenna tüze.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:13:47

@Cimili: most már mindegy, csukott szemmel menni fog bármelyik.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:14:13

Lali ruhát mosat zsuval és udvarol, zsu műcsöcsre vágyik HA lenne pénze. Lali nem akar műcsöcst.

Öregcsávó mondja Rolinak itt már embernek kell lenni, kívánja Roli nyerje meg, Roli lazíts, sodródj - Roli csillogó szemmel hallgatja (igen tudom direkt volt).

Mók_Ica 2019.02.14. 22:14:21

@Dr.Zé: egyetértek, de azért mi meneküljünk meg :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:14:55

@Mók_Ica: azt hittem, lakó hirtelen meg is fogja Zsu mellét.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:15:33

zsu kerekperec visszautasítja lallert..... szegény laller hiába udvarolt :)))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:15:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: sajnálom NagyŐ mamikót ... ezekkel küszködni, azért akármilyen de mégis egy öregecske verzió már ide
@Cimili: nem emlékszem nézni meg nem nézem őket, de hátha valaki beírja :DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:16:05

@Cimili: Bori az Adri ellenfele bolt, nem? Zsué nem Tamara?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:16:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: fölszopják zsu csatlakozását az éjjelnappalosba

Cimili 2019.02.14. 22:16:32

zsut vihetik az énb-be, úgyis akkora színésznő, az legyen a nyereménye.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:17:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: :)))))

zsunak az a terve, hogy megnyeri a vv9et...... mer' ez így működik...... dikkk :))))
én meg elhatároztam, hogy megnyerem a lottó 5öst :))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:18:11

Hunor szerint ő nem mondott semmit senkinek direktben (támadást) és tiszta a lelkiismerete. A szépfiú éjjeles párja érdeklődve hallgatja.

Gregusz és a másik lányosfiúra kapcsolunk, bejöttem kitalát figurával és ember tudtam maradni (broáf). Mindenki csillogó szemmel. Micsoda villabarátságok. Roli gonosz ember darálja greg. TIVADAR. végre kösz.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:18:38

greg még mindig gonoszozza rollert..... igazi szív játékos..... szívlapáttal kell meglapogatni.....

gazo 2019.02.14. 22:18:53

Genya megint gonoszozik...G1G

Angora Cardi 2019.02.14. 22:18:59

@Cimili: EKG... tuti, majd a soriban megcsinálja Laller (már ha még benne van ha nincs akkor majd lesz)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:19:23

No, hát Hunci is panaszcsapot nyitott Roli ellen.
Csillámfasz meg megint mantrázza Roli gonoszságát Robi Patiszonnak.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:19:39

greg igazi hangember......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:19:41

celofánba csomagolt hernyókúszásmászás lesz a füvön éjjelesek és vévések között nagyon izgalmas (nem) - mindenki a boxos párja ellen

Cimili 2019.02.14. 22:19:50

sellőnek bejön az énbs nemtom hogyhívják pasi. dobva lesz a régi, az úgyis elment a tiltott bulikába.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:19:59

greg igazi hernyó módra nyeri az első kört

Angora Cardi 2019.02.14. 22:20:19

@Cimili: Tivadar, imént bemondta greg, onnan tudom

gazo 2019.02.14. 22:20:32

Hogy Roller nem ejtette le “véletlenül” a sellőt a kurva földre

Angora Cardi 2019.02.14. 22:21:02

zsu nyert a boxos lány ellen

Mók_Ica 2019.02.14. 22:21:14

hernyózsu jól fejberúgta az énb ellenfél lányt

Angora Cardi 2019.02.14. 22:21:19

öregcsávó (béci) nyert roli ellen

Angora Cardi 2019.02.14. 22:21:58

és akkor a nagyágyúk Hunor és a másikszépfiú
nyertes a másikszépfiú

2-2 az állás

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:22:00

@Angora Cardi: ha ez azt jelenti, hogy nem kell neki a fődíj, mert van szerepe, akkor segítek szopni

Angora Cardi 2019.02.14. 22:22:53

pisiszünet, "fussatok, bolondok" (by Gandalf)

Mók_Ica 2019.02.14. 22:23:13

@Angora Cardi: greg nyert, de ki volt a másik???? roller kikapott, hunci kikapott..... zsu is nyert????

Angora Cardi 2019.02.14. 22:23:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezért a célért mindenki kiállna a Hősök terére még Szociál is :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:24:49

@Cimili: én se nézem ÉNB-t, emlékeztem a boxhétről.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:24:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: én kólázok de jövök csatlakozom :)
@Mók_Ica: éjjelesRoland nyert (vagy ki, aki Hunorral boxolt)

Angora Cardi 2019.02.14. 22:25:24

@Mók_Ica: cigisek, befogadtok az erkélyre? :D

Cimili 2019.02.14. 22:28:02

@Angora Cardi: jól elhúztak. :)))))))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:28:08

Loceril
Vibovit
Euronics
Magnerot
UPC
Strepsils
MediaMarkt
Coldrex

na jó itt meguntam a reklámokat nem véletlenül sem kell semmi kultúrprogramot propagálni elég ide a vibovit

Cimili 2019.02.14. 22:30:31

@Angora Cardi: Javi értékelni fogja, h ily részletesen közvetítesz:))))))

Oh my... 2019.02.14. 22:30:43

@Angora Cardi: jaaj vigyék, ott a helye, Greguccal együtt, Zsótika is ott kezdte a kárrierjét még a VV előtt... ;PP

Angora Cardi 2019.02.14. 22:30:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: jeeeee
@Cimili: mindenn pillanatot kihasználnak amíg a görögjoghurt reklámokat tolják a néző arcába

Régen azért volt egy-egy színház meg moziajánló, vagy ilyen öreg vagyok,
hogy csak álmodtam?
Oikos, Niquitin, Nissan, bele a képünkbe nesze.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:31:08

@Cimili: mmkk jöhetsz :)))
@Angora Cardi: gyere :)))
olyan jó, hogy már nincs hideg :)))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:32:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: neeeee :D kemény csaj vagy!
@Cimili: ha már beteg, ne maradjon ki a jóból :D
@oh.. my.... szép volt Roli...: miket tudsz!!! Vigyék vegyék, zsu oda nagyon jó lesz, hálistennek sose nézném ott.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:32:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: zsu fordítva fogja nyomni... előbb vv, aztán énb :))) mint ancsa..... micsoda karrier, khééérrrem szépppen :))))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:33:23

ledegradál - mondja zsu

Angora Cardi 2019.02.14. 22:33:37

nyerjen a Jobbik mondja zsu

Mók_Ica 2019.02.14. 22:33:44

zsu úgy rázza a fejét, mint egy idegbajos..... 50-50 :))))) höhöhöhöhööhö zsu :))))

Cimili 2019.02.14. 22:34:46

most mutatják, h mi történt a kendőzés után. roller azt mondta zsunak, h nagyon meglepődött. ez a hülye nem érti az iróniát.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:35:05

kihívás utánra ugrunk ahol zsu kárál rolinak
mást képviselek, szívet képviselek, roli sunyi vagy, roli: zsu nem érted az iróniát
szokásos cirkusz
előkerül az egyedüli lány vagyok kártya

MosóMaca 2019.02.14. 22:35:41

A ledegradál szó alig volt ebben az évadban. Már majdnem elkezdtem helyesen használni,jujjj

Mók_Ica 2019.02.14. 22:35:50

ó bassz zsu......
akinek humora van az mindent tud akinek humora nincs az mindenre képes..... nos ez rád csak részben vonatkozik.... nincs humorod...... hogy mire vagy képes???? hááááát.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:35:52

@Mók_Ica: nem fagytam meg. ;) Hétvége is jó lesz. Szombaton jössz?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:36:22

ideszúrom: Greg mondta Tivadanak: az ő egyedüli ellenfele zsu

támogatók:
roli-hunor
zsu-greg

juj ki lepődött meg? izgi! ja nem

Mók_Ica 2019.02.14. 22:36:36

és greg, az őszinte..... annyira szereti zsut..... én meg hányok......

Oh my... 2019.02.14. 22:36:58

@Mók_Ica: komoly... főleg egy bevallottan NEM színésznőtől ;PP

MosóMaca 2019.02.14. 22:37:17

Zsizsikest egy csöpp iróniával és némi cinizmussal diliházba lehetne juttatni igen hamar. Mehetne a neurológiára kiszedetni az agyát

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:37:40

Most rúgom le a TV-t bazdmeg az isten bassza meg! Hogy lehet egy ilyen idióta picsát pártolni, nem beszélve a csigáról?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:37:50

@MosóMaca: Zsu eddig nem találta meg. Szerencsére. Különben elkoptatta volna.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:37:51

fiúk greget ekézik, hogy greg végig zsu barátja volt, csak ugyebár kibeszélte, illetve renit választotta zsuval szemben
zsu másodjra mondja hogy nem vagyok olyan nyakatekert mint roli - fingja nincs szavak jelentéséről

Cimili 2019.02.14. 22:37:57

hunci igaz viccből, de azt mondta rolinak: egy katonámat megint kiküldtem párbajra.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:38:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: szülinapi meglepetés-parti lesz.... pótnagyink 70... ott leszünk...de volt egy javaslatom nyuszinak :)))) amiben benne vagytok ti is :)))))))))) + fagyi :))))

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:38:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ha én bent vagyok, ki tudtam volna provokálni hogy üssön :)

Angora Cardi 2019.02.14. 22:38:26

@MosóMaca: kiszedettetni - hogy őt idézzük

Angora Cardi 2019.02.14. 22:39:14

fiúk: tisztaszívű kidobta a barátját párbajozni

Mók_Ica 2019.02.14. 22:39:22

@oh.. my.... szép volt Roli...: sz@r is lesz.... nem fog sokáig szerepelni :)))))

Oh my... 2019.02.14. 22:39:26

annyira uncsi már ez a hülye picsa, folyamatosan ismétli magát, de szóról szóra... a pondró meg a másik.... pfejj!

MosóMaca 2019.02.14. 22:39:43

@Angora Cardi: elnézést! Klasszikusokat csakis pontosan!

Angora Cardi 2019.02.14. 22:40:21

a két hülye a szobában okoskodik
a két fiú a nyugiban tattikázik

Mók_Ica 2019.02.14. 22:40:26

áldozatvállalási szindrómában szenved a két őszinte szív.......

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:40:28

A buzigyerek megint egy unikornist szorongat. Ezek az emberek normálisak?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:40:46

@MosóMaca: ezeket a szavakat se ismeri. Zsu most építi saját magát.
Legjobb érvük a lerágott csont gonosz, sunyi, önző.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:41:27

zsu, nem az a durva, hogy az utolsó héten párbajozol, hanem az, hogy még most is bent vagy......

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:41:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: a gonosz a kedvencem. Mi lennék én ha beköltöztem volna? Maga az ördög.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:41:57

válentiny napi kamerába üzenés szeretteknek

Oh my... 2019.02.14. 22:42:05

@Mók_Ica: jah, de hallod? mintha mostanság elfelejtette volna az otromba grimaszolásokat.... és a kihíváson a mondókáját is milyen flottul elmondta, sehil egy baki, sehol egy belezavarodás a szavakba... how?

Mók_Ica 2019.02.14. 22:42:25

@Maximista vagyok: azt kapta a faszijától......

Angora Cardi 2019.02.14. 22:43:06

@Mók_Ica: +1 :D csak mert szeretem ezt a régimódi lájkot

JÁJ mindenki sírik mán! JÁJANYU, JÁJígy JÁJúgy már rí zuzán.

MosóMaca 2019.02.14. 22:43:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: kár is koptatnunk a billentyűket,annyira,de annyira debilek. El sem hiszem,hogy hónapok óta róluk dumálgatunk.... Mi is debilek vagyunk

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:43:13

Zsu üzen Hárshegyre, nájsz.

Oh my... 2019.02.14. 22:43:15

@Angora Cardi: és anyucinak is képes grimaszok nélkül üzenni.... nahát.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:43:49

zsu anyunak
hunor anyunak
roli nagybatyjának
greg a kisbuzijának üzen

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:44:26

@MosóMaca: de mi tudjuk magunkról és önként nézzük. ;)

Mók_Ica 2019.02.14. 22:44:41

@MosóMaca: neeeem, mi ssk nem vagyunk azok :)))

Angora Cardi 2019.02.14. 22:45:12

@oh.. my.... szép volt Roli...: de azt figyeltem mikor felstuffolja magát akkor tátog mint a partra vetett hal és mereszti a gülü szemét majd figyeld meg ... ilyenkor mi jár a légüres fejében?

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:45:21

@Mók_Ica: ez nem magyarázat, lehetne emberként is viselkedni. hányinger az egész lénye. a melegek nagyon nagy része bőven elhatárolódik a Greg féle divatbuziktól.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:45:34

zsu: közel több mint 100 napja van a villában..... aham..... most közel vagy több????

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:45:36

Jelzem minden Roli külsejét fikázónak: kapott tangapapucsot, hogy olyan snájdig legyen és igényes, mint Csillámfasz.

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:47:19

@Mók_Ica: közelebb van a többhöz mint kellett volna.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:47:33

@Maximista vagyok: én veled értek egyet :)))) g1g...... kenbaba és csillámpóni..... ő meg 30 éves.... pfffejjjjj

Angora Cardi 2019.02.14. 22:48:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: Roli szépen beszél.
A színésznő mindjárt belefullad a könnyeibe...

MosóMaca 2019.02.14. 22:48:15

Zsu mindig így beszél anyucival?! Még jó,hogy nem tatttikázik

Cimili 2019.02.14. 22:48:35

hol a konti???,,,,,zsutól blöeeeeee

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:48:45

Zsu mi a faszról beszél? Amiről beszél úgy élnek rajta kívül itthon 60 millióan, plusz az elcsatolt területek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:49:04

Zsu megint Erát játszik. Remélem, ez azt jelenti, hogy holnap otthon felvállalja az érzéseit.
Tipikus idióta felfogás. Saját védekezése a másik alázása. Jellemző a szív csapatra.

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:49:56

Greg, ülj bele az unikornis szarvába pls. Hiánypótló.

Angora Cardi 2019.02.14. 22:50:10

@Cimili: greg se kutyafasza amit előad tipikus mosolygós gyilkos

Mók_Ica 2019.02.14. 22:50:21

@Maximista vagyok: bőven túlhaladta ......

az a baj, hogy zsu teljesen tévúton van...... a magáról alkotott kép és a valóság nagyon távol van egymástól..... ha ő nyer, igazoltnak fogja érezni a magáról és a világról alkotott képét......nem fog jót tenni neki......

greg is színész..... broáf

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:51:03

:DDD Zsu össze vissza beszél. A kerítésünk értelmesebb...

Cimili 2019.02.14. 22:51:08

sellő már magyarázkodik, h kenként ment be, de emberként fog távozni, ezt látniuk kell a nézőknek, ergo evidens, h csak ő nyerhet.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:51:48

@Cimili: gyere, én már el sem mozdulok mellőle..... fogom a homlokodat :))))

@Angora Cardi: ótvar......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:51:56

@Mók_Ica: nem azt mondta, hogy a Kenbabát akarja levetkőzni? Akkor mi a fasznak tolja mindig mindenki arcába?

Dr.Zé 2019.02.14. 22:51:57

Minnyá elsírom magam.

pomac 2019.02.14. 22:52:00

" ha már kaptunk szuperképességeket " by zsu, mintha ebben a szériában lettek volna elsőnek szuperképsségek :DDD

Maximista vagyok 2019.02.14. 22:52:23

Na fos9, muti a csöcsödet!!!! Á, beszari :D

Oh my... 2019.02.14. 22:52:27

ez a picsa konkrétan skizo, folyton harcol valakivel, megvédi magát - gondolom, a migriktől, mert mást nem nagyon tudok elképzelni, hiszen láthatóan nem támadja senki már jó ideje -, mint vitya és csapata, folyton hadakoznia kell valakikkel, mert önmagáért, önmagában ruppót nem ér, ezért szajkózza ugyanazt a hülyeséget még mindig, mint akinél beakadt a cédé.... iszomyszar.

pomac 2019.02.14. 22:52:33

@pomac: ekőző szériákban ,már engem is megbolondít :D

Angora Cardi 2019.02.14. 22:53:14

@Mók_Ica: Pontosan. Mindig ezt csinálja a szív csürhe. Önigazolják magukat. Nagyon tévúton vannak. Lesz itt még nagy pofára esés.

Ancsa elköszön ez volt az utsó adása a stúdióból. Holnapi párbajt ő vezeti. Szombaton akkor bajusz. Vasárnap meg a döntőt nem innen vezetik.
Most BV különkiadás.

Mók_Ica 2019.02.14. 22:53:23

jól hallottam? bv a villából???

Oh my... 2019.02.14. 22:53:36

@Maximista vagyok: majd a baukó, az megmutatja neked ;PP

Cimili 2019.02.14. 22:54:18

@oh.. my.... szép volt Roli...: roliék is pont ezért röhögcsélnek rajta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 22:54:50

@pomac: és szerinte mit értek azok a képességek kint? Tán hazaviszi a harmadik hazugságvizsgálókát és azzal játszik a faluban?

Angora Cardi 2019.02.14. 22:55:01

Különhír a Lekvár fanoknak:

Pénteki fókuszban Lekvár-Csoki Danette-Duett.

Dr.Zé 2019.02.14. 22:55:10

@oh.. my.... szép volt Roli...: Nézz ki az ablakon , már fékezett a fekete autó !

Mók_Ica 2019.02.14. 22:55:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: mer' önazonos..... ő is...... meg a sminkelést egyre kevésbé tolja...... mást mond, mint amit tesz..... és azt hiszi, nem látja senki amit csinál, de elhisszük, amit a kamerába mond...... ppppffeejjj

@Angora Cardi: még ha nem is most, de előbb utóbb mindenképp...... és hogy fognak csodálkozni.....

pomac 2019.02.14. 22:57:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: repülőt még hajtogathat belőle vagy kishajót :DD de sótartónak is :DD

Angora Cardi 2019.02.14. 22:57:29

@Mók_Ica: igen igen, az életben, lesz itt még alkalom erre, meg is kapják

Mók_Ica 2019.02.14. 22:57:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt most elképzeltem :)))) röhögök.... :))))))))))))))

MosóMaca 2019.02.14. 22:57:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: és nézd meg mennyien szavaztak a példád alanyaira. Ezért nem kérdés a győztes itt sajnos

Cimili 2019.02.14. 22:59:36

@Mók_Ica: sajnos túl sokan beszopják a dumáját, oszt ott éltetik a fácsén, meg sajnos szavazni is fognak.

Oh my... 2019.02.14. 23:00:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: meg "sminkteleníti magát", jjah, nem pont vasárnap álcáza magát olyan lárvaarcúvá, hogy a Westworld hostjai kutyafülék, hozzá képest, miután kimondják nekik, hogy *stop all motor function!s*....

Angora Cardi 2019.02.14. 23:01:29

BV a villából győző és évike együtt a nyugiból jelentkezik

MosóMaca 2019.02.14. 23:01:36

Hózentróger feje miafasz kategória lvl100

Mók_Ica 2019.02.14. 23:02:58

@Cimili: a helyesírásukon is ki vagyok akadva......

baukó nagyon rottyon van..... az arca közelről elég ráncos..... vagy megzuhant.....

Angora Cardi 2019.02.14. 23:03:04

villabeliek a tévén kisfilmeket néznek
először évike saját klónjaival ismételgeti 36 millió wow, ez mondjuk szar volt

Cimili 2019.02.14. 23:03:25

baz zsotti, szar a bv!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2019.02.14. 23:03:38

hunyor már évát is megparittyázná......

Angora Cardi 2019.02.14. 23:03:50

évike pinát villant miközben cipőt nyom a kamerába hogy mennyi ilyen cipőt lehet venni 36M-ból, de lakást venne amiből ilyen cipőt venne ismét pinavillantás a kamerába

Oh my... 2019.02.14. 23:04:10

@Cimili: teljes joggal... persze ettől még elbukik holnap Roller, mert elcseszte azt a rohadt taktikáááát!!!!

Angora Cardi 2019.02.14. 23:04:33

@Angora Cardi: és nem elpazarolni, spórolni tanácsolja a leendő nyertesnek (kabaré)

Cimili 2019.02.14. 23:04:36

@Mók_Ica: kifogyott az arcából.

Mók_Ica 2019.02.14. 23:04:43

@Cimili: ha már zsótti...... sztem az összes fuji kamerát ő "nyerte" és vitte haza.....

Oh my... 2019.02.14. 23:04:57

@Maximista vagyok: állítólag már Ancsának is!!!!!!

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:05:51

@Angora Cardi: a buszon is (khm taxiban) is szokta :D gondolom fizet a puppi linzseri :D

Oh my... 2019.02.14. 23:06:11

@Mók_Ica: már minden buzzancs haverjának van, tuti, azzal csajozik, izé, pasizik... xDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:06:17

Messziről, Greg babát akar. Kutyát, mit kutyát, pókot se bíznék rá.

Mók_Ica 2019.02.14. 23:06:18

@Cimili: biztos a faszi miatt.....

greg és róóóóóóland folytat intim beszélgetést.... spontán a 36 milláról...... ez az élő film :))))

Angora Cardi 2019.02.14. 23:06:53

greg roli hálóban dumcsiznak (feladat) mire költenék a 36M-t
greg: örökbe akar fogadni gyereket ehhez kell saját lakás (javítson ki aki jobban tudja de Magyaro-n a melegek még nem fogadhatnak örökbe amennyire utolsó infoim jók)
roli: családalapításhoz félretenné, és saját céget alapítana: szépségipar v kifőzde (ahol greg ingyen ehetne) vagy kocsma

Cimili 2019.02.14. 23:07:13

@Angora Cardi: annyira közönséges ez a nő.

Mók_Ica 2019.02.14. 23:07:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: oszt hová tette??? nem láCCik.....

@Csakazértis én vagyok a királynő: greg saját babát akar..... ki fog szülni??? ő vagy renátó?? :)))))

Angora Cardi 2019.02.14. 23:07:54

@Maximista vagyok: taxiban bugyeszt villant? wow... Nem tudok olyat elképzelni hogy utazom a 133E taxival és villantok :D

Angora Cardi 2019.02.14. 23:08:22

Most szarcsimbók győző tanácsol hogy ne herdálják el a pénzt.

Cimili 2019.02.14. 23:08:25

@Mók_Ica: bakker, most hogy mondod, csak ez lehet.!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:08:35

@Mók_Ica: ház, amit ők ketten szülnek, azt neveljék fel nyugodtan, kisebb szarkupac, mind Csillámfasz.

Oh my... 2019.02.14. 23:08:39

@Angora Cardi: a tapasztalat, hiába, na, az beszél belöle... xDDDDD siiiírok!!! xDDDD most meg a NAV arca beszél, annyáám, mi jön még?? xDDDDDD

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:08:55

Gregnek gyerek? :D hogyne, az baszna be.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:09:23

@Mók_Ica: örökbe akar fogadni mondta a shellő

Oh my... 2019.02.14. 23:09:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg, pont erre gondoltam egyből én is, ezeknek? gyereket..??

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:09:54

@Angora Cardi: normál hetero családok se jutnak babához, akkor mit akar ő?

Angora Cardi 2019.02.14. 23:10:07

@oh.. my.... szép volt Roli...: ezen a két bohócon már nevetni sem tudok szánalmasak főleg az adócsaló a másik csak egy sajnálnivaló alkesz

Cimili 2019.02.14. 23:10:11

@Maximista vagyok: ez komoly? ugye csak viccelsz?

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:10:45

@Angora Cardi: láttam azon már sokmindent :D könyvet írhatnék

@oh.. my.... szép volt Roli...: "a NAV arca" :DDDDDDD

Angora Cardi 2019.02.14. 23:11:20

hunor-zsu mire költené a 36M

zsu: félrerakná, lakást venne, spórolNÁK vele, elmenne Milánóba (műcsöcst nem mondja de párszor a játékban már mondta)
hunor lakást szeretne, autószerelő műhelyt szeretne kis garázsban indulna - kocsik a hobbija

Mók_Ica 2019.02.14. 23:11:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: óóóó... olyat minden reggel szülnek :))))

és most hunci és zsu "költi" a 36 millát....... ebből lakás és utazás meg egyéb nyalánkság.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:11:35

Zsu: nyerje meg egY okos, értelmes nő. Kiről beszél?
Lakást venne.
Hunor is lakást venne, vagy műhelyt nyitna, kocsikkal foglalkozna.

RTL Balázs 2019.02.14. 23:11:42

Mindenfèlekèppen spórolnák!

Oh my... 2019.02.14. 23:12:00

@Angora Cardi: viszolyogtatóan közönséges, de mondjuk, a ruhája teccc...

MosóMaca 2019.02.14. 23:12:05

Gyereket?! Ez?! Neeeeeee. Ennyit tehetnek ezek a gyökerek a közjóért,hogy ne szaporodjanak! Csak ennyit!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:12:47

Zsu elvágta az arcát borotválkozás közben?
Jó, tudom, a pázsit nyírta meg.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:13:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: jaja rokonságban volt rá példa milyen évekig tartó hercehurca, de itthon neki erre nincs esélye, aztán persze az is lehet hogy kivándorolna
@Maximista vagyok: ne hülyíts, én mindig csak az unalmas taxikat fogom ki? bár egyik nap pár cigány gyerek ordíttatta a zenét a telefonján és magyaroztak, fordítva ha cigányozás ment volna már lett volna bicskanyitogatás

Angora Cardi 2019.02.14. 23:13:39

@Angora Cardi: zsu felköltözne Bp-re (NE NEGYEREBAZMEG)

Cimili 2019.02.14. 23:13:45

hunci is felvenne kint egy spanyol nevet. nagyon bejönn neki, h almafasz is hozéármádó lett.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:14:13

műveltségiszerű vetélkedő csoki nyereményért, évagyőző kérdez és a szívcsapat kezd
roliék a tv-n követik

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:14:15

@Cimili: nem viccelek, a bugyi az bugyi :)

Mók_Ica 2019.02.14. 23:15:15

@Angora Cardi: hajrá..... sztem ha összeállnának egy meleg lány-párral, hamarabb jutnának gyerekhez.....

a 36 millát nem egybe fogják megkapni és adót is fognak belőle vonni..... a maradékból elég aprócska lakást tudnak venni, de csak ha semmit nem költenek belőle havonta, hanem csakis félrerakják.....

fitymafék..... óóóó bazzz győző... te vagy egy fitymafék....

Oh my... 2019.02.14. 23:15:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért megkérdezbém őket arról is, hogy mégis, hogy a pitlibe gondolják megvenni azt a lakást, havi egy azaz EGY millából?? majd élére rakosgatják a forintokat, vagy hogyan kell ezt elképzelni? szinte látom magam előtt... ja, nem. ti?

Angora Cardi 2019.02.14. 23:15:41

@Angora Cardi: csak szerű - mert főleg faszospinás kérdések vannak melyre győzi mindjárt elélvez

Angora Cardi 2019.02.14. 23:16:33

@Mók_Ica: Steiner Kristófék is ezt tervezték az első férjével amennyire jól emlékszem de végül elváltak a fiúk.

Thats What She Said! 2019.02.14. 23:16:40

Zsu és greg érdekből barátkozik. Egymás rajongói táborának szavazataira utaznak. Hunor már elengedte Rolit, Roli pedig fél, és szerintem kb fel is adta.. Zsu erőre kapott, tisztában van a helyzettel, magabiztos, és nagyon is a lóvéra hajt! A játék eleji önmagához képest teljesen más, felretette a naiva szerepet. Sztem O itt a legnagyobb taktikus. Ennek ellenére hajrá Roli!!!!

Cimili 2019.02.14. 23:16:59

@Maximista vagyok: már az is nagy dolog, h nem bugyi nélkül terpeszt a taxibuszon.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:17:06

Roli-Hunor következnek, éva kérdez: menstruáció szakaszai kérdés - és hasonlók.

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:17:24

Á, most majdnem rányomtam a hozzaszólasra de kitöröltem. Nincs kedvem a teknek kávét főzni ilyen későn...

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:18:08

@Cimili: olyat is láttam már, 4-es metrón, kultúrált nuni volt :D

Mók_Ica 2019.02.14. 23:18:26

ezek a kvíz kérdések ritka ótvarok......

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:19:28

@Angora Cardi: Éva a studión kívül is jól öltözik, ezt tanusíthatom. Össze tudja rakni magát nagyon.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:19:36

zsu csöcsiméretét nem találták el a fiúk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:19:48

Zsu melltartó mérete: Roli: 75B. Helytelen. 80B. Lalinak az öfiben 75B-t mondott

Angora Cardi 2019.02.14. 23:20:13

@Maximista vagyok: elhiszem jól néz ki most, erre majdnem bármit felvehetne jól mutatna rajta

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:20:49

Túl hamar kapcsoltak be, épp láttam Roli pucér seggét. :)

Mók_Ica 2019.02.14. 23:20:53

na bassz.... fergeteg habparti a zuhanyzóban.........................győző erre recskázik???

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:20:57

Ha Győzinek bevinnék egy egyenest a flitteres felsőre, dögöljek meg nőne a GDP...

Angora Cardi 2019.02.14. 23:21:05

Valami vízibuli lesz? az étkezőben öltöznek át, zsu csöcst, roli segget villant, ott öltöznek együtt át fürdőruciba.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:21:28

zsu felveszi a fürdősapkát, összes haja alul kilóg - gratulálok

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:22:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: jajaja, asszony is mondta hogy kamu a 75B. Ezek szerint tényleg az lehet (full hülye vagyok a melltartókhoz).

Angora Cardi 2019.02.14. 23:22:23

fürdőszobában usziruci uszigumiban az It's raining men-re kell "bulizni" - hát nemtom a tesco gazdaságos már túlzás erre ami megy ez már annál is ócsóbb.

Mók_Ica 2019.02.14. 23:22:24

kár hogy nem a klotyóba küldték be őket.... az kisebb .....

Oh my... 2019.02.14. 23:22:36

@Angora Cardi: ó akkor még egy ok, hogy ne ő ne nyerjen!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:22:59

Greg élvezi, ahogy a fiúk ráverik a tusfürdőt.
Aztán nagy beleéléssel elesik.

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:23:37

Greg olyan mintha ráverték volna, a szükség nagy úr...

Angora Cardi 2019.02.14. 23:23:43

@oh.. my.... szép volt Roli...: remélem minden vízosztó leköpi ha szembejön bármikor bárhol ...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:23:57

Ez hol habparti? Ahhoz nem kell víz?
Idióta Greg, szájába is nyomott tusfürdőt.

Mók_Ica 2019.02.14. 23:24:16

ez a habpartitól elég messze van..... babatusfürdőt spriccelnek egymásra...... nem mondom mire hasonlít...... pfffff

Angora Cardi 2019.02.14. 23:24:41

egy tisztességes bulit nem kaptak nyomikák csak a fürdőben veretik magukra a vizet és a tusit de komolyan tegye fel a kezét aki nem röhög

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:25:31

Villalakók, abba a zuhanytálcába Krisz lazán belehugyozott (lehetett volna egy ilyen kapcsolás is benne).

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:25:43

@Angora Cardi: meg ne próbáljon Pestre jönni, van már így is elég hülye. :)

Oh my... 2019.02.14. 23:25:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: jajaja, meg nem is lehet az annyi, ha mindenképpen 80-as, a kosár akkor is max A-s lehet...

Mók_Ica 2019.02.14. 23:27:00

látom mindenkinek teCCett ez a bulika.... :))) mindegyik lakó gregre verte...... a tusfürdőjét.... :)))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:27:44

@oh.. my.... szép volt Roli...: De pont ő mondta ma Logó, hogy 75B. Akkor ő maga se tudja?

Mók_Ica 2019.02.14. 23:28:57

@Angora Cardi: @Csakazértis én vagyok a királynő: még ha nyerni is fog, nem tud a nyereményéből lakást venni.... kell még hozzá hitel is...... nem jön pestre..... max az énb-re :))))

Oh my... 2019.02.14. 23:29:17

@Mók_Ica: teszkó gazdaságos volt ez is, de legalább vicces..... eh, dehogyiiis!!!!!! ritka szar colt.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:29:30

@Maximista vagyok: arra nem futja a 36jából, tartok tőle mi nyerjük meg Pestiek :DD

Nbl 2019.02.14. 23:29:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: tutira azt képzelte, "nemitejjel" (by Subba) lőtte nyakon meg mellkasona két tag.

Mók_Ica 2019.02.14. 23:29:47

@Angora Cardi: csak nem velük, hanem rajtuk :))))

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:29:58

Mivel gonosz vagyok, most elszívok egy cigit. És átgondolom a szánalmas életemet hogy hogyan tudtam 30+ évet unikornis nélkül eltölteni.

Angora Cardi 2019.02.14. 23:30:53

@Mók_Ica: úgy úgy - és ma nem is hánytuk tele a kontit, milyen rendesek voltunk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:31:14

@Nbl: az tuti. :)
Mikor magára locsolta, a szájába is lőtt. Csak a hitelesség kedvéért. :)

Mók_Ica 2019.02.14. 23:31:55

@Maximista vagyok: megyünk veled.... asszem ránk is ránk fér az átgondolás...... oszt holnap veszünk unikornist :))))

Mók_Ica 2019.02.14. 23:33:36

@MeadowSoprano: én sskk nem szavazok gregre...... verjük ki... greget :)))

@Angora Cardi: azért van benne ma is :))))

Angora Cardi 2019.02.14. 23:34:25

@Mók_Ica: azért a röhögésnek jobban örülök :D

Oh my... 2019.02.14. 23:34:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: 75B vagy 80A, ha szélesebb a mellkasa, de a 80B az vicc, elveszne a kosárban... vagy, lehet, hogy kitömi? hülye ez, mondom... az állával meg mi történt vajon, valakinek csak összejött, hogy állonvágja? gondolom, neki magának sikerült, ha senkit nem zártak ki... xDDDDD

Angora Cardi 2019.02.14. 23:34:50

@Mók_Ica: tvbuzi ma nem nálunk hányt remélem volt nála felfújható konténer

Mók_Ica 2019.02.14. 23:34:58

drágáim, megyek elteszem magam... mingyá holnap..... jóéjt :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:41:42

@oh.. my.... szép volt Roli...: Az állát lehorzsolta, mert a hülye az állam csúszott a Hernyós feladatnál.
80B meg lehet, mert ha szuperpushup, akkor a kosárban nem szivacs van, ha én egy komplett franciaágy. Mondom, tudom :)

Oh my... 2019.02.14. 23:43:32

@Mók_Ica: Budára se jöjjön, ez az! ;PP különben is csak bántások és bántások és bántások érnék a parasztpicsa-beszéde miatt, mint "evvel, avval" - teljes hasonulást hírből se ismerjük, ááh! - meg a személyes kedvencem, a "-nák"-ozás.... és még sorolhatnám.... maradjon csak szépen ott, ahol eddig volt. ;P

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:43:58

@Maximista vagyok: mittomén. :) Én azt néztem, melyikben van nagyméretű franciaágy méretű szivacs. :)

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:45:06

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ne maradjon ott. Menjen olaszba, vannak nyitott állások.

Oh my... 2019.02.14. 23:45:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: xDDDDD egy szóófa! xDDDD ja, hogy lehorzsolta, köszcsi, erről pont lemaradtam...

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:48:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát te vagy a nő :D van a szám, az körbe mell alatt és van a betű az meg amibe a csomagot belerakod. Ha jól tudom az A a "kicsi" ahogy haladunk az abc-ben úgy jutunk el a húbazdmegig. Bár én nem értek hozzá, soha nem vettem melltartót nőnek.

Oh my... 2019.02.14. 23:49:44

@Maximista vagyok: asserossz, menjen! ;P de ha megnyeri, ideköti majd a havi egymill... sajnos - és ezt neked mondom, miattad kedves barim, mert ha jól rémlik, te laksz arrafelé, ahol az rtl székel... gondolom, gyakori vendég lesz akkor ott, majd figyelj ám a 133-as taxijáraton! ;)

Oh my... 2019.02.14. 23:51:59

@Maximista vagyok: igeeen, a mellkas körfogata, a betű meg a kosárméret ;)

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:52:11

@oh.. my.... szép volt Roli...: Ide nem teheti be a lábát, felvonulok akkor. ez egy csendes békés, külvárosi környezet, tele gonosz kis emberekkel, menjen csak a pesti oldalra. állítólag a hős utcai lakópark nagyon impozáns.

Oh my... 2019.02.14. 23:54:09

@eatpray: köszcsike, 74-nél a fogyi vezet, igaz, nem sokkal...

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:56:33

@oh.. my.... szép volt Roli...: Szerencsére nem vagyok mellbuzi, így nem ahhoz kötöm a nőket. A plasztika egyenesen taszít, mint általában minden mű dolog.

Oh my... 2019.02.14. 23:57:24

@Maximista vagyok: nekem mondod? régi svábok lakta környék az, sok rokonyom élt, él ott, pl. a nagymamámék is, úgy ismerem, mint a tenyeremet.. ;))

Oh my... 2019.02.14. 23:58:09

@Maximista vagyok: engem is, valamiért viszolyogtat a tudat...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:58:24

@Maximista vagyok: nőnek nő vagyok, de vékony, így majd minden ruhadarabot be kell varrják, és pár esetben melltartó is járt így. :)

Maximista vagyok 2019.02.14. 23:59:39

Nincsenek illúzióim, így ha véletlenül Roli menne vissza akkor örömmel fogadnám el hogy szarul tippeltem itt. Mi beleraktuk amit lehetett (5 szavazat Rolira). Meglátjuk mi lesz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.14. 23:59:52

@Maximista vagyok: ne már. :) Hős utca, szopófantom, pont elég ez nekünk Kőbányán, nem kell még egy Zsu is.

Oh my... 2019.02.15. 00:01:07

@Maximista vagyok: ja, télleg, Hős utca, az a neki való hely, ot aztán sok a gonosz ember, lehet rettegni, védekezni, de még köpködni is, senkinek nem fog feltűnni... ;P

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:01:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: nincs azzal semmi baj, le vannak szarva a méretek :)

Oh my... 2019.02.15. 00:01:38

mondom, "ott" (jav.)

Oh my... 2019.02.15. 00:04:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: szopófantm lesz az ő embere, téényleg, meg Gregé is, tuti (és bocsi;) megnyertétek Zsizsikest, és jár mellé bónuszként egy csillámfasz-süllő is... ;P

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:05:21

@oh.. my.... szép volt Roli...: Hajjaj! Ha az én utamat nézzük érdekes ívet írtam le. Indultam Solymárról, aztán éltem sokfelé és most vissza ide egy svábok lakta területre. Én most értem haza, mivel Solymárt már nem tudnám megfizetni. Ott egy telek annyi mint itt a házunk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 00:09:48

@Maximista vagyok: hát ja, amíg találok magamnak cuccot. :)
A gyerekosztály mondjuk jól felszerelt, de a nadrág rövid. :)

Oh my... 2019.02.15. 00:11:02

@Maximista vagyok: ó Solymár.... meg Herceghalom, és Leányfalu.... gyerekkoromban de sokart jártunk rokonlátogatóba a No-ba kitelepített rokonsággal nyaranta.... mostanra már kihaltak sajnos az itthon maradtak...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 00:11:08

@oh.. my.... szép volt Roli...: Na kösz, kész áldás lesz nekünk. :)
És most még a repülők is alacsonyan szállnak. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 00:12:03

@Dzsudibí: Köszi Neked a széria összes posztját, amit írtál! Mindig megnevettettél!

Oh my... 2019.02.15. 00:14:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: hmm, ismerem a problémát a magam 160 centijével... amikor az XS is lötyög az ember lányán ;)

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:15:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem ne mond, paliként egy rémálom nekem cipőt találni. Mert ugye eldöntötték hogy 42 alatt nincs férfi cipő.

@oh.. my.... szép volt Roli...: Leányfalu nagyon szép :) az ilyen mézeskalács házikós feeling.

Oh my... 2019.02.15. 00:22:10

@Maximista vagyok: ezt most láttam csak, kész... xDDDDD mmkk megvédünk kircsinővel, szeressük a hősöket, és neki vannak sárkányai is ;))

Oh my... 2019.02.15. 00:23:43

@Maximista vagyok: iiiigen! :) de sajnos ott is aranyárban mennek az ingatlanok már régóta...

Cimili 2019.02.15. 00:24:57

@Maximista vagyok: :DDDDDDDDDDDDDD hogy én mikről maradtam le az elmúlt 1 órában.
Jó éjt, holnap ugyanitt. :)

Oh my... 2019.02.15. 00:26:24

@Cimili: jóéjt, bis morgen! ;)

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:28:23

@oh.. my.... szép volt Roli...: Nem véletlenül... Anyámékat azóta is azzal basztatom hogy miért kellett onnan eljönni. Nekem ez ultra nagy szívás volt, mert egy teljesen más közegbe csöppentem bele. Az azért igaz hogy ezzel valamit nyertem is, de vissza vinne a szívem, ott tanyázik a teljes gyerekkorom.

Cimili 2019.02.15. 00:34:13

@Maximista vagyok: én majdnem Solymár mellett, csak sokkal közelebb Óbudához. itt még nagyon sok sváb él, és teljesen svéd mentes falu.

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:35:18

@Cimili: Pilisborosjenő vagy Üröm?

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:36:16

@Cimili: szentiván és vörösvár messzebb van így azok kiesnek.

Cimili 2019.02.15. 00:36:19

@Maximista vagyok: nem üröm. :) nyertél egy hangszórót.:)

Oh my... 2019.02.15. 00:36:55

@Maximista vagyok: ezt az érzést én is ismerem... ;)

Oh my... 2019.02.15. 00:39:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: értettem, jegyeztem... ;)) láb amúgy nekem is 36-os ;)

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:40:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: Itt 170, általában M és 39-40, márka függő.

Oh my... 2019.02.15. 00:41:40

@Cimili: szuperhely az is, meg még Kisoroszi is...

Oh my... 2019.02.15. 00:44:06

@Maximista vagyok: igenis, jegyzem, mint szörnycsi a tipcsiket ;))

Oh my... 2019.02.15. 00:46:03

@Maximista vagyok: egyívásúak vagyunk, nah...

Oh my... 2019.02.15. 00:49:15

@Maximista vagyok: naihen, márkafüggő, persze, van, hogy az XS is nagy, van, hogy jó az S, de nem para, van varrógépem, és nem félek használni (semmi hallelúja, nem providentes!;))

Maximista vagyok 2019.02.15. 00:50:59

@oh.. my.... szép volt Roli...: Én tényleg visszamennék arra a környékre. Nekem nagyon fura és egyben rémisztő hogy egy olyan helyről jöttem el ahol mindenkit ismertem, nem kellett magam mögé néznem 10 után és a gyerekek szabadon ki mehettek játszani. Most is hasonló a környék ahol lakunk, de mégsem, eltelt cirka 20 év.

Oh my... 2019.02.15. 01:03:28

@Maximista vagyok: huhh, engem meg pont az riasztott el anno, hogy mindenki mindenkit ismert, ment a pletyka-riadólánc, a lábam nem tehettem úgy ki a kapun, hogy anyámék ne tudták volna meg pár percen belül, hogy merre indultam el, milyen útvonalon, kivel találkozva, hová mentem, stb... nagyon para volt tiniként ;)

Maximista vagyok 2019.02.15. 01:06:06

Most viszont elrakom magam. Jó8 mindenkinek, és hajrá Roli!

2019.02.15. 06:46:16

Mindenki nyugodjon le a picsába!!! Csapataink harcban állnak.

Vasárnap megszületik az új magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk!
Hála a nemzettest sajgóan fájó szívével együtt létező, elcsatolt határon túli területeknek is.
Mindenki nyerni fog, de legfőképpen a nemzet. Nem kell többé kormánykritikus csatorna manipuláló műsorát, ellenzéki hírportál blogján naphosszat ekézni.
Helyette lehet népünk fennmaradásáért küzdeni. Ezentúl esténként a pornhub, xhamster, goldengate siteokat nézve bizonyíthatjuk a világnak: NEM FOGY A MAGYAR!!! Ezen média tartalmak nem csak napi összefoglalót nyújtanak, mint egyes korcs liberális trash reality csatornák, hanem 0-24be elő steamet is. A tartalmakat az NMHH és a Média tanács fogja centralizálni, hogy abba ne kerülhessenek bele olyanok, melyek nem nemzetiek, illetve keresztény családbarátak. Ezért kizárólag hetero, illetve az idősek egészségét és kondicíóját javitandó mature filmek, képek lesznek láthatóak. Az olyan amúgy is népszerűtlen tartalmak, mint a leszbikus, anal, blowjob, és egyéb gender fétisek továbbra is blokkolva lesznek. A homo filmekkel Nyugat-Európai email címeket fogunk spammelni, ezzel is elősegítve a hanyatlást. Az elmúlt rendszerekben is méltán kiemelt figyelmet kapott hidden tartalmakat, a TEK és a Nemzet Biztonsági hivatal erre érdemes kiváló dolgozói fogják szexuális képességeik fejlesztése céljából elemezni.
Ezen család védelmi akció végrehajtása mindenki számára kötelező. A napi 3-5 hetero aktusok megtörténtét, a fogamzásgátlások mellőzését Bölcs Kedves Vezérünk, izé bocsánat a Nagy Testvér fogja ellenőrizni minden magyarnál mert itt : " A LÉT A TÉT!!!"

Costanza 2019.02.15. 07:29:42

Zsu..... <3

gyikoknak lealdozott.

vergodnek is nagyon. :D
pedig csak a ko alatt kellene maradni.

Sanda.Ipse 2019.02.15. 07:51:26

Bízva azon értelmesebb nézők szavazataiban, akik a fészen nem tobzódnak, ide még el nem találtak:

HAJRÁ ROLLER!!!!

ficekence 2019.02.15. 08:05:29

@Costanza: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sabina Pohl 2019.02.15. 08:06:57

Amikor Roli és Hunor a Romanticról úgy beszélt, mintha a világ legnagyobb zenekara lennének, akkor őszintén reméltem, hogy ezt kiadta a villamanó feladatba, hogy promózzák kicsit Győziéket. Nem tudom elképzelni, hogy van akinek ezek tényleg élményt nyújtanak. Amennyiben komolyan gondolták, hát valahogy sosem gondoltam egyiket sem különösebben érdekesnek vagy intelligensnek, de igen a zenei ízlés sokat elmond az emberekről.

2019.02.15. 08:08:36

Na kinyitott a zárt osztály

ficekence 2019.02.15. 08:13:38

@Paic Róbert: Akkor örülj, hogy itt lehetsz. :D :D

Cinkeláb 2019.02.15. 08:14:29

@Sabina Pohl: pont így érzem én is! Nagy csalódás volt látni...

Costanza 2019.02.15. 08:23:15

@Sanda.Ipse: ezt a kognitiv disszonancia mondatja veled, pedig meg el sem jott a facebook ideje ide, es mar szopacs van rolinknak, te kezed meg nyakig a biliben mar hetek ota.
jo reggelt. :)

Cinkeláb 2019.02.15. 08:27:16

Megnéztem a "habparty" jelenetet...
1. Hol volt itt hab?
2. Már megint kizárólag a pazarlásról szólt az egész
3. G(r)eci azt hitte pornó castingon van.
4. Kurvára erőltetett volt az egész ("gongra húzzatok be a fürdőbe bulizni, kaptok gyerek méretű úszógumit!")

mobilos perpetuum 2019.02.15. 08:28:38

index.hu/tudomany/2014/02/04/miert_imadjuk_gyulolni_a_valo_vilagot/
Újabb részlet, ami arról szól, olyanok is céltáblává válhatnak, akik - hogy titeket idézzelek- nem zsizsikesek. Támadták hónapokig Hosszú Katinkát. ByAlex is kapta az ívet rendesen, mert írt egy számot, ami az ő kifinomult ízlésüknek nem felelt meg. Csak pár példa Mo-ról, de folytathatnám a névsort.
'... a nézők gyűlöletének a manipulált valóságshow-sztárok mellett bőven kapnak a jóból a hagyományos sztárok, színészek, zenészek is. A jelenség neve celebrihate, és legújabban Anne Hathaway Oscar-díjas színésznő ellen irányul..."
"Akárhogy is, úgy tűnik, imádjuk gyűlölni a celebeket, és a közösségi médiában sértegetni őket."

"... népszerűek a hírességek bukásairól szóló hírek: egyfajta elégtétellel tölt el, ha látjuk, hogy összeomlik a mesevilág, amit ők megkaptak, mi meg nem."

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:32:17

A hernyós játék az egy ominózus játék, by ÉNB Lala :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:33:02

Gyerekek, Spitzbauerrel mi történt?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:35:15

Greg a feladatban végre bebizonyíthatta mindenkinek, hogy ő egy igazik hernyó! :-D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 08:35:43

Nagyon vékony lesz a győzelem(szerintem) akárki fog győzni!

Kedves @Costanza: ! Abba belegondoltál, hogy volt már egy ugyanilyen alkatú hölgy aki győzött BB Évi. Ő a zárt osztályon végezte! Kedvelem Zsu karakterét, de ezt nem kívánom neki! A szavazatomat ezért nem kaphatja meg sajnos.

Rolira raktam az x-et!

moletty 2019.02.15. 08:36:46

@ficekence: Te féleszű barom meg a constanza nevű másik véglény! Ugyanolyan agyatlan picsák vagytok mint a Zszuzsukátok

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:39:29

@moletty: Ne már, legalább kommenttársra ne.... Miért nem lehetne más véleményük???

Costanza 2019.02.15. 08:42:04

@Brigante: szerintem nezz itt korul picit, es rajossz hogy jo helyre megy az a nyeremeny.
de ha ugy altalaban magyarorszagon korulnezel, akkor is helytallo amit gondolok.
talan az aurelio soma alekosz az jobb mint a zsu?

tamaszd ala hogy miert, es alairom.

legyen hosszu azert.

moletty 2019.02.15. 08:43:11

@VV Erőlegény: van az a szintű idiótaság ami felbasz Olvastad már miket írnak ezek ketten reggelente amikor szabad a wifi a zárton ?

Costanza 2019.02.15. 08:43:37

@moletty: kerlek vedd be a nyugtatodat. Sosem lesz jobb az eleted, de ezt mar irtam.
legalabb nekunk hadd legyen, toled nyugton.

koszi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:44:35

Greg a játék eleje óta összeakadt Zsuzsuval, és azóta nem lehet őket szétszedni ( A Renis korszak teljesen kiesett Gregnél, és Zsuzsunál is...) :-) :-D

2019.02.15. 08:44:36

@moletty: nekem meg se jelennek ezek a hsz-ek yeee

moletty 2019.02.15. 08:46:48

@Costanza: Te félhülye picsa te ! Menjél barátkozzál csak Zsuzsuval, az való neked !
Éljetek tiszta szívből jövő életet :D :D barom...

mobilos perpetuum 2019.02.15. 08:47:15

@Costanza: Rolika azt hitte, a barátját támadva esélye lesz győzni, közben újabb sokezer szavazatot vesztett.
@Paic Róbert: "Csapataink harcban állnak." - ez a mondat akkor hangzott el, amikor semmilyen csapatok nem kísérelték meg, hogy szembeszálljanak a túlerővel.
Roland: Spielberg elbújhat hozzánk képest. Ez is hogy tud már hazudni... Már nem sokáig, mehetsz vissza futárnak.

moletty 2019.02.15. 08:47:40

@Paic Róbert: Azt hogy csinálod Tesó ? :)

2019.02.15. 08:48:14

@moletty: csak keményen mert romantika :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:48:53

@moletty: Moletty. de a maguk szempontjából nekik is igazuk van, és a véleményük is lehet megalapozott. Itt pl. egyetlen Greg fan nincs a fórumon, de bizonyos tekintetben ő volt a legjobb játékos a szériában. Tudnék simán mellette is érvelni, de a legfontosabb, hogy ennyit nem ér meg ez a játék, hogy egymást sértegessük azért, mert másképp látnak valamit, mint mi.

moletty 2019.02.15. 08:49:02

Na megjött a 3. szefós ! Te baszd meg az elejétől hülyébb vagy mint a versenyzők zöme !

2019.02.15. 08:50:47

@mobilos perpetuum: komolyan nem érted az ironiát? Ahhh
@moletty: szelektív a látásom

moletty 2019.02.15. 08:51:43

@VV Erőlegény: Nem arról beszélek mindenki szurkoljon akinek akar !
De azért vannak tények, amiket hiába hazudik le attól még tény pl. zsusz szefós és rosszindulatú
és aki azt mondja h. szívből játszott az nem lát jól. L. pl. h. mindig kinéz a kamerára stb.
Ettől még pl. Roli lehet bármilyen !

mobilos perpetuum 2019.02.15. 08:51:59

@moletty: Látsz fent feliratot, hogy "Nyéki Roland Baráti kör"? Bárki írhat baromságokat, nem csak te. Finom modorotokkal bizonyítjátok, milyenek a futárgyerek megszállott rajongói.

Costanza 2019.02.15. 08:53:24

@moletty: neked meg senki, max egy halott kokuszdio, de gondolom ezert is vagy ilyen hangosan frusztralt ;) csak igy tovabb.

moletty 2019.02.15. 08:53:49

Elegem van, lassan itt a vége mostmár nem fogom visza magam. Ha kommenttárs ha nem:
ha szefó akkor megmondom ! ( Eddig Hunciskodtam:D :D )
JA és azt is leszarom ki ért velem egyet... Ilyen vagyok hívjál ki prábajra geci, kihagylak a faszomba ! :D :D

mobilos perpetuum 2019.02.15. 08:54:55

@Paic Róbert: Jó verseket hozol. Lehetek rajongód?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 08:55:41

@mobilos perpetuum: Igen, tök egyetértek MP-vel ebben a kérdésben. Szóval az ilyen személyeskedő hozzászólásokkal pont, hogy ártasz a kedvencednek, és pont azt erősíted, akit a legkevésbé szeretnél.

moletty 2019.02.15. 08:56:36

@mobilos perpetuum: Én egyáltalán nem rajongok Roliért te szellemi árvízkárosult Te !
Csak az idegesít ha valaki Zsút hazudja királylánynak !
De tőlem nyerhet egy szefós is, csak akkor mondjuk ki hogy a buta agresszív sötét rosszindulatú szefós csaj nyert !!!
És igen ez nagyon is megkülönbözteti az eddigi összes győztestől még Somátol is !
BB-Évivel egy lapon említeni pedig gyalázás !

hereverő heverő 2019.02.15. 08:58:01

Lóreggelt. Jöttem erősíteni a szívcsapatot. Beszéltünk ma már a buzik kotonviselési szokásairól? Én úgy hallottam, hogy ürgebőrbe varrják, de olyanba ami még szőrös. És akkor két legyet egy csapásra: megvédi őket az AIDStől, a szőrös részére meg ráragadnak a mogyorók. Ráadásul az állandó salátadresszingől megkeményedik egy idő után, tehát lehet vele hencegni a nem annyira vonzó homók között is.
Csak az ürgéket sajnálom a kabátjuk miatt.

Sanda.Ipse 2019.02.15. 08:58:29

@Paic Róbert: nem csak a villában probléma, hogy az emberek nincsenek tisztában az irónia fogalmával:) Most jobb, ha a munkámmal foglalkozom.
Amúgy Roli csak igazolta, hogy ő is konstatálta amit mi nézők már korábban észrevételeztünk, hogy Hunci végig mögötte sunnyogott. Emiatt garantáltan nem veszít szavazatot:)

Costanza 2019.02.15. 08:59:05

@mobilos perpetuum: barhogy is volt reszerol, de tulertekelte a szerepet. a ketto egyutt jutott el oda ahova. Egyik se lenne sehol a masik nelkul

moletty 2019.02.15. 09:00:12

@Costanza: Na ezzel pl. egyetértek. Nem is vagy te mindig féleszű csak ha Zsúról beszélsz :D

2019.02.15. 09:02:41

El áll a xavam. Beltenyészet

Costanza 2019.02.15. 09:03:31

@moletty: na ha ilyen okos vagy, akkor fejtsd mar ki h szerinted mennyit szamit egy ilyen fasz velemenye mint a tied ugy altalaban barhol? mik a tapasztalatok?

hereverő heverő 2019.02.15. 09:05:39

@Costanza: pont annyit mint az olyan fasz véleménye mint te. Ha már személyeskedsz.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 09:06:52

@Costanza: Zsú jobb mint azok akiket említettél. Viszont azok akiket említettél nem roppantak bele, amikor felélték vagy kisemmizték őket a vagyonukból. Zsunak ha teszik ha nem lelke van, ő nem fogja ezt elviselni. Össze fog törni mint a ropi. Ezt nem akarom neki!

2019.02.15. 09:08:25

Bauko otvar Mókica kérem a tartalék kontit

Cinkeláb 2019.02.15. 09:09:13

Mi van itt, iszapbírkózás? Eddig olyan jó volt olvasni benneteket, elgurult a gyógyszer, vagy mi van? Péntek van, holnap már hétvége, mindjárt vége ennek a szarnak, szeressük egymást, gyerekek! Peace!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:09:24

@Sanda.Ipse: Egyébként többekkel ellentétben, akik már gyászolják Rolit, még egyáltalán nincs lefutva ez a párbaj. Nagyon szorosnak érzem (biztos, hogy 10%-on belül lesz a különbség), de még bárki nyerhet. Nálam Roli az utolsó napokban erősödött, pont emiatt a "rádöbbenés" miatt, viszont igazán nagytaktikus akkor lett volna, ha ezt a Hunor veszélyt idejében észleli (ráadásul a Zsuzsu veszélyt, a végső győzelem szempontjából, még mindig nem érzékeli), és finoman tesz is ellene. Amúgy mind a négyen megérdemlik a végső győzelmet, mert hatalmas küzdelem van közöttük. A Zsuzsu - BB Évi összehasonlítgatás merő feltételezéseken alapul csak, komolytalan.

hereverő heverő 2019.02.15. 09:11:48

@Paic Róbert: Azért én a vén fogatlan számmal elnyammognék rajta egy kicsit... :))

hereverő heverő 2019.02.15. 09:15:14

@VV Erőlegény: Bár nem mindenben, de most egyetértek. Egyáltalán nincs még lefutva ez a meccs. Itt egyértelműen egyvalaki nyert: Huncika egy robogót. Hacsak a gonoooosz Roli el nem dugta a kulcsot valahova.

mobilos perpetuum 2019.02.15. 09:15:52

@Brigante: Tavaly leírtam, újra leírom: tévedés, VV-t igenis nyert nő: VV Anikó. Amikor megfordultak a fantomképek, nála volt magasabb a százalék. Pánik: ő nem lehet, mert a sajtó kiszimatolja, kinek a csaja az RTL-nél. Kedves nézőink, ez pillanatnyi állás, szavazzanak kedvencükre. Reklámszünet, és az tartott volna akár egy óráig is, hogy a másik elhúzzon.
A témával kapcsolatos írásokat kigyomlálták a netről, csak ezt találtam. blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/molnar-aniko-nem-tagadja-kavart-majkaval/tlftepr

ficekence 2019.02.15. 09:20:01

@moletty: Bammeg te eszetlen,ha tudnád kit barmoztál le. :D :D Nálad nagyobb állat nincs is itt a forumon, ahogy írtad Adriról folyamatosan a mocskos gondolataidat már akkor megállapítottam, hogy nagyon gyengén muzsikálhatsz mint férfi, de most az is kiderült, hogy eszed sem lehet sok , jó pártkatona lehetsz, mert azok nem tűrik a más véleményt. Egyébként meg nem vagyok Zsu fan te Isten barma, csak a többit sem kedvelem. Remélem eltaláltam a stílust, ha nem szólj, még tudok erősíteni. :D

moletty 2019.02.15. 09:20:10

@Costanza: Rendben elmondtad amit akartál, mehetsz vissza a szobádba és kattan a zár.....

moletty 2019.02.15. 09:21:37

@ficekence: Rendben elmondtad amit akartál, mehetsz vissza a szobádba és kattan a zár.....
"ha tudnád kit barmoztál le" - tök mindegy ha barom vagy barom vagy :D

hereverő heverő 2019.02.15. 09:24:05

@ficekence: És kell erősíteni? Jól esik? Te is személyeskedsz, ahelyett hogy legyintenél.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:26:30

@ficekence: @moletty: Egyébként ez a fajta párbeszéd már kezd emlékeztetni egy kicsit a régebbi HV-k hangulatára, Nosztalgia óh, rulez! :-D

moletty 2019.02.15. 09:26:48

@hereverő heverő: Hagyjad már, ÉN jól szórakozok :D :D
Mellesleg a fórumon a legtöbben ezt gondolják Zsúról (és róluk is ) csak nem mondják ki, illetve csak délután .
De már mindjárt vége, mire udvariaskodjak ?

hereverő heverő 2019.02.15. 09:27:37

@moletty: nyugi már! inkább menj, tudd meg kit barmoztál le, te barom!
Na megyek, mert jön a Főnéni és túlságosan kanos mint mindig, nekem meg fáj már a tököm, mert a szemgolyóimat is a zacsimba szokta szívni, mégsem áll fel a bal nagylábujjam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:28:07

@hereverő heverő: Jól van, öntsünk még egy kis olajat a tűzre ! :-D

2019.02.15. 09:28:31

Megnéztem a bv-t bűntetett mindig van lejjebb

hereverő heverő 2019.02.15. 09:28:50

@VV Erőlegény: Vén hülye buzeráns! Majnem felizgattál! :DDDD

moletty 2019.02.15. 09:30:32

@VV Erőlegény: :D :D Tudom emlékszem voltam régen is csak már nem tudom milyen nicken.
A Tiédre is emlékszem (pozitivan, mielőtt még... :)

hereverő heverő 2019.02.15. 09:30:41

@Paic Róbert: Te pl tudod a menstruáció fázisait? Én eddig úgy tudtam, hogy VAN és NINCS. Most kell megtudnom a fázisokat, amikor már fél lábbal vagyok a szomszéd Margó néniben?

Maximista vagyok 2019.02.15. 09:30:58

Eddig jó a show :D most pedig a lányok vegyék le egymásról a melltartót.

ficekence 2019.02.15. 09:31:21

@moletty: Mi van? Beakadt a lemez? Csak nem elfogytak a nem létező érveid? Őrjöngj még egy kicsit, nagyon röhejes vagy. :D

hereverő heverő 2019.02.15. 09:32:12

@VV Erőlegény: Te is könnyebb vagy mint a kacsa?

hereverő heverő 2019.02.15. 09:32:55

@Maximista vagyok: Rólam! Rólam! Rólam vegyék le!! Kérlek kérlek!!!! már nagyon nyom!

mobilos perpetuum 2019.02.15. 09:33:08

@moletty: Lehet ezt fokozni, te cunami-károsult vagy. Engem az idegesít, hogy a legutóbbi kvízt a két exbarát pRoli, Hunyi együtt oldották meg, Zsu-nak Greg EGY jó választ nem mondott. (Beteg elmétekben az az egyik vezérhangya, hogy Zsu buta.)
Agresszív, rosszindulatú Zsu?
Akkor te mi vagy?
És akit tiszteltek, VV Attila írja, idézek tőle: "Roland sokszor hangoztatja magáról, hogy Ő az észt képviseli, Ő a legokosabb, Ő a legjobb taktikus.... saját magunkat szerintem nem koronázhatjuk meg, az ilyen koronát csakis a közvélemény teheti rá bárkire is."

Maximista vagyok 2019.02.15. 09:34:11

@hereverő heverő: én elé mentem a bulinak és levettem a gatyámat. Most itt állok egy szál faszban sörrel a kezemben :D

hereverő heverő 2019.02.15. 09:34:14

@moletty: mit érdekel engem, ki ő, felőlem akár Kövér László is lehet.

hereverő heverő 2019.02.15. 09:34:54

@Maximista vagyok: Az jóóóóó, akkor lehet cikcakkot vizelni a hóba

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:35:03

@moletty: Pszt.... (Orbán Viktorné, született Lévai Anikó) ! :-)

2019.02.15. 09:36:44

@hereverő heverő: aha előtte egy hétig utána 3 hétig idegroncs a nő. A sellőkét nem is akarom megismerni

ficekence 2019.02.15. 09:36:56

@hereverő heverő: Csak válaszoltam. Abban a stílusban ami jár neki, mert ő is ezzel tisztelt meg engem. Kezdettől fogva utálom az Adrihoz való viszonya miatt. Igen jól esett, már elég sokszor legyintettem. Téged bírlak, okos vagy. :D nem akarok veled párbajozni. :D

moletty 2019.02.15. 09:37:11

@mobilos perpetuum: Zsú attól még buta mint a föld, hogy van némi bemagolt tárgyi tudása.
Az összefüggéseket nem tudja értelmezni.
Nem véletlen hogy a teljesen sötét Greg tudta végig vezetgetni.
A rosszindulat és csökönyös bosszúállásra csak egy példa: Máig felemlegeti (és megtorolja) hogy Roli egyszer elrakta Valaki más(!) hajkeféjét !
Nem igaz, hogy ezt ti nem látjátok. Vagy nem akarjátok látni !

hereverő heverő 2019.02.15. 09:37:16

@VV Erőlegény: Óbasszameg... akkor most leírom:

Én mindig is szerettem Zsuzsut! Vesszen ez a hülye Roland, mert egy migránssimogató lipsi! És vesszen a Greg is, mert ha megfeszül se fog 4 gyereket szülni. Éljen Viktor, és főleg éljen a k. felesége!

moletty 2019.02.15. 09:38:10

@VV Erőlegény: :D :D :D Biztos valami mocskos fideszes szarházi.. azok ilyen nagypofájú semmirekelők !

Maximista vagyok 2019.02.15. 09:38:14

@ficekence: "Adrihoz való viszonya" :D lyézusom...

ficekence 2019.02.15. 09:38:39

@moletty: Én egy Senki vagyok, ember, egy nagy Senki. Ezt jól beszoptad. :)))))))))))))))))))))

ficekence 2019.02.15. 09:39:24

@hereverő heverő: Naaa,na, nem sértegetni, pont a legaljával!!

2019.02.15. 09:40:47

Azért a vv 10 hogyvoltra nem ártana moderáció.

Amúgy érdekes kis országunkban mindig a hülyéket védik a legerőszakosabban. Hiányzik a szürkeállomány kis hazánkból

Costanza 2019.02.15. 09:41:23

@Brigante: hehe, miert roppanna ossze? mert a te fejedben ez jatszodik. jezusmaria. ugye ezt nem kell kesz tenynek venni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:42:07

@ficekence: Köszi, az egész napomat bearanyoztad! :-)

ficekence 2019.02.15. 09:43:01

@VV Erőlegény: Neked is bókolhatok! :D Te vagy itt a legtoleránsabb és mindig, évek óta pengeélesen láttad az eseményeket, tartottad magad a normális forumozás szabályaihoz, soha nem fényezted magad és még sorolhatnám hanem kellene gyarapítanom a nemzeti vagyont. :D

hereverő heverő 2019.02.15. 09:43:09

@Paic Róbert: Én hiszek a közösség építő erejében.

És én hiszek a város zajában,
És én hiszek benne, s magamban.
És én hiszek a lézersugárban,
És én hiszek a fegyver halálában.
És én hiszek a folyóban, s a hídban.
És én hiszek, hiszek, hiszek apámban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:44:11

@ficekence: Most még meg is ríkattál! :-) Tényleg jól esett!!!!

2019.02.15. 09:44:16

Nem lehetne befejezni a személyeskedést pls

moletty 2019.02.15. 09:45:08

@Maximista vagyok: :D :D Azért eléggé bohózatos a csávó....

Maximista vagyok 2019.02.15. 09:45:40

@Paic Róbert: ez egyre durvább lesz ahogy közeledünk a vasárnaphoz :)

Tökös... 2019.02.15. 09:46:26

Sziasztok

A tegnapi műsorról....
Sajnálom Rolcsit, de bután taktikázott, nem tudom hogy jött neki ki Zsizsik, meztelencsiga helyett....
Most már mindegy, csak egy nyerhet, nekem meg ugye hunyor a favorítom....
Zsizsikes kifejezetten idegesít, mert egy mondatot nyom 3 hónapja, már mint hogy ő magát adja...
Mindenki magát adja te barom !
Csak hát mindenki más, nem tudod a génjeidet mmegerőszakolni ha akarod sem...

Valamiért azt érzem Rolcsi kiesik, és hogy ( bár nem szavazok ) lesz még izgulni valóm Hunyor mellett....

Könyörgöm, csak ne meztelencsiga nyerjen, nem azért mert buzi a szerencsétlen, hanem ezért a tetű jelleme miatt...

moletty 2019.02.15. 09:46:30

@Costanza: TAlán azért, mert ha bárki csak nem úgy néz rá, ahogy szeretné, akkor rögtön besír.
Majd megnyugszik, megjegyzi és bosszút áll !

2019.02.15. 09:46:37

De itt nincs fődij.

ficekence 2019.02.15. 09:47:13

@VV Erőlegény: Reméltem is! :D Neked elárulhatom, hogy ott durrant el az agyam, amikor megtámadták itt egyesek Dzsudibít. Na, ő nem az a személy akit lábbal lehet taposni egy Roland miatt. Nagyon is tárgyilagosan írt MINDENKIRŐL, de itt már egyeseknek teljesen el van borulva az agya.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:47:33

@moletty: Nem csávó Moletty, ő egy (érzékeny) Nő, ezt értsd meg lsz! Nah kiszáltam egy időre. Ne kínozzátok egymást lsz!

moletty 2019.02.15. 09:48:08

@Tökös...: EKG !
NA sötétek hát így is lehet véleményt adni

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 09:48:43

Cukorszirupmentes szép napra ébredtünk látom! A icipici retardáltak itt képviseltetik magukat és osztják az észt icipici zsuzsukáról, milyen szép, okos, aranyos, csupaszív, komolyan nála jobb embert életemben nem láttam még, javaslom öntsük ólomba! :D
Annyira kretének vagytok, de sebaj mindjárt ismét becsengetnek a suliba és eltűnnek! Néha ideböfögnek valamit aztán elsietnek matekórára, amin a telefon leadják a tanári asztalra és véget ér a móka! :D :D :D :D

A tegnapit nem láttam hosszú igazán jó beszélgetést folytattam egy kommenttársunkkal telefonon! És ezt csak azért árulom el most nektek, hogy lássátok, igenis kialakulhatnak, emberi normális barátságok ezen a fórumon, amire ez a pár nyomorék lelkű soha nem lesz képes! :D

2019.02.15. 09:50:02

(KARÓVAL JÖTTÉL...)
Karóval jöttél, nem virággal,
feleseltél a másvilággal,
aranyat igértél nagy zsákkal
anyádnak és most itt csücsülsz,
mint fák tövén a bolondgomba
(igy van rád, akinek van, gondja),
be vagy zárva a Hét Toronyba
és már sohasem menekülsz.

Tejfoggal kőbe mért haraptál?
Mért siettél, ha elmaradtál?
Miért nem éjszaka álmodtál?
Végre mi kellett volna, mondd?

Magadat mindig kitakartad,
sebedet mindig elvakartad,
híres vagy, hogyha ezt akartad.
S hány hét a világ? Te bolond.

Szerettél? Magához ki fűzött?
Bujdokoltál? Vajjon ki űzött?
Győzd, ami volt, ha ugyan győzöd,
se késed nincs, se kenyered.

Be vagy a Hét Toronyba zárva,
örülj, ha jut tüzelőfára,
örülj, itt van egy puha párna,
hajtsd le szépen a fejedet.

moletty 2019.02.15. 09:51:00

@ficekence: Dzsudibít ÉN egyáltalán nem támadtam meg se most se máskor. Sőt bírom máig is !
Roli meg itt a végén kimondottan faszságokat csinál, amit a Retek jól kiemel és ezzel is erősíti a tetves nyomi Zsú! Ennyike :)

Adrival meg bajod van ? Irigykedsz rá vagy mi ?

Costanza 2019.02.15. 09:51:37

@moletty: alszom te fasz, itt ejszaka van. @hereverő heverő: kedves here. kerlek olvass vissza es baszogasd a palikat is foleg a molett haverod es nala kerd szamon a szemelyeskedest ugy otvenszer, utana beszelgetunk errol tovabb. pa pa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 09:52:37

@ficekence: EKG Legviccesebb női posztíróidíj Dzsudibí, legviccesebb ffi (és a VV9 évad felfedezettje) 6raw (+ különdíj a néhány BV posztért), életműdíj: Candy (bár ez a széria nem tartozik az élete szerepei közé, sztem). :-D

mobilos perpetuum 2019.02.15. 09:52:59

@moletty: Mivel a ghecciit is megszavazzák négyévente, pedig tudják, hogy hazudik, csak ti lehettek narancsbirkák, mert a villa hazugját szeretnétek bent látni.
Zsu-nak vannak hibái. Még ember maradt, nem úgy mint a faszvakaró Okoska, aki taktikusan saját csapatának felét elvesztette. (Greget megszórták jellel, hogy a sellő-csapat fejét eltávolítsák. Még most is ott van.) Roli egy mangalica disznó, tuja, a kanapé része, de több szót minek vesztegessek rá, este úgyis otthon lesz.

Maximista vagyok 2019.02.15. 09:53:39

Visszavehetem már a gatyámat?

moletty 2019.02.15. 09:54:01

@Costanza: aludj te pina ! :D :D (én is azt mondanám hogy most éjszaka van, ah a zárton lennék :D )

moletty 2019.02.15. 09:54:55

@mobilos perpetuum: "Még ember maradt," sose volt az : genetikai hulladék !

hereverő heverő 2019.02.15. 09:55:19

@Maximista vagyok: még nem végeztem. Viszont látom, hideg van

moletty 2019.02.15. 09:57:02

@Nyuszomuszo83: Jaj Nyuszóka de jó hogy jöttél ! Már kezdtem elbizonytalanodni Zsú irányába (lófaszt:) annyira meggyőzőek a kommenttársak :D

2019.02.15. 09:58:17

Áhhhhh..... van amikor a józan érv nem segit.

Atomot nekik, pusztuljon a férgese.

Góg és Magóg fia vagyok én,
Hiába döngetek kaput, falat
S mégis megkérdem tőletek:
Szabad-e sírni a Kárpátok alatt?

Verecke híres útján jöttem én,
Fülembe még ősmagyar dal rivall,
Szabad-e Dévénynél betörnöm
Új időknek új dalaival?

Fülembe forró ólmot öntsetek
Legyek az új, az énekes Vazul,
Ne halljam az élet új dalait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

De addig sírva, kínban, mit se várva
Mégiscsak száll új szárnyakon a dal
S ha elátkozza százszor Pusztaszer,
Mégis győztes, mégis új és magyar.

hereverő heverő 2019.02.15. 09:58:51

@VV Erőlegény: Ne már! Ne rangsoroljuk a posztolóinkat. Mindegyikük remek posztokat alkotott, a MI szórakoztatásunkra baszva el a szabadidejüket. Ezért mindeygiküknek jár az arany lúdtalpbetét, és a millió millió millió rózsaszál. De minimum egy-egy lóbaszó nagy KÖSZÖNJÜK.

moletty 2019.02.15. 10:00:24

@Maximista vagyok: Te csak ne röhögjél velem egyetértően !
Mert majd jól le leszel ugatva a tiszta szívűek által te is !

moletty 2019.02.15. 10:02:29

JUt eszembe az ájszakát visszaolvasva ( csak hogy másokat is megsérthessek:) :
Ti mind ilyen törpék manók vagytok ? Én 180cm 44es !

mobilos perpetuum 2019.02.15. 10:04:06

@Nyuszomuszo83: Nyálas szövegeiddel, szaros palacsintáiddal egyike vagy, aki szétoffolja az oldalt. Barátkozzál a hóhérral, ha már társkeresőnek használod az oldalt. Fb oldalon látnák az ocsmány képed, itt csak a siralmas lelkivilágod tűnik ki a többiek közül.

Maximista vagyok 2019.02.15. 10:06:20

@moletty: olyan vagyok mint Hunor, tulajdonképpen most te vagy Roli és viszed helyettem a balhét, én meg mögötted röhögök :D

moletty 2019.02.15. 10:06:25

@mobilos perpetuum: Megszólalt a tiszta szívű faszparaszt aki az első adás óta nem tudja melyik előadást nézi! Egy értelmes elemzésed nem volt, csak vekengtél végig mobilos!

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 10:06:56

@moletty: nem hagylak magadra barátom! Napok óta megy ez a cirkusz, bomlasztják a közösséget egyesek hónapok óta. De már nem sok van és vége! Mindenki lenyugszik a picsába és rájönnek ezek a nyomorultak is, hogy Zsizsikes nyereményéből ők egy petákot sem kapnak hiába emelik piedesztálra, nem lesz olcsóbb az élet, járni fog hétfőn is a combino.
Igaz a zárt osztályon egybe folynak a napok és a percek, csak abból látják mennyire múlik az idő, hogy az ápoltók hozzák az ételt, hol a reggelit, majd az ebédet és végül a vacsorát. Mikor jobb napjuk van uzsira kapnak egy kis joghurtot is. Viszont oldalast sskk nem kaphatnak ebédre, nehogy a csontokkal kiszúrják egymás pici szemét vagy szíven szúrják egymást, netán magukat. Hiszen mást sem hajtogatnak csak hogy ők a szív harcosai.
Én már jókat röhögök rajtuk, fullban nyomják a kretént, de nem is vártam mást tőlük!

hereverő heverő 2019.02.15. 10:08:18

@moletty: Én pl. 48 centi magas vagyok, ha fekszem.

moletty 2019.02.15. 10:08:39

@Maximista vagyok: A hátamon kapaszkodol a döntöbe te geci ! (Még szerencse hogy felezünk:)
Egyébként kicsit már fel kellett dobnom a fórumot.. elunalmasodott itt a végére :D :D

Maximista vagyok 2019.02.15. 10:10:19

@moletty: bizony, én pl simán elférek úgymond kollegina vállán, onnan szoktam köpködni másokat :D

mobilos perpetuum 2019.02.15. 10:11:05

@Nyuszomuszo83: A zárt osztályról szóló élménybeszámolód alapján jól érzed ott magad.

Maximista vagyok 2019.02.15. 10:11:26

@moletty: tattikázok bazdmeg :D még nem vittek párbajra!

hereverő heverő 2019.02.15. 10:11:50

@Paic Róbert:

AZ IGAZI MAGYAR BESZÉD

Lőwy Árpád csak név és nem egyén.
Lehetsz te is vagy ő, - s lehetek én.
S a versek, mik e képzelt név alatt
Korral, szokással lépést tartanak.
Mert oly dús a nyelv, melyben teremnek,
Nem lesz itt gátja a verselésnek.

S ha rózsa, nád, pipacs, moh és csalán,
Együtt nő a nap arany sugarán,
Én Istenem! ki szabja meg nekem,
Hogy bokrétámhoz melyiket vegyem?

Hogy motívumnak melyik jobb? - ez? - az?
Azt hiszem, bármelyik jó, - ha igaz!
Vegyétek hát, ím, e versfüzért,
És ne nehezteljen senki azért,
Ha stílje nem szabályszerű: amit
Az Akadém'ja előír, tanít.

Mert, mint az Alföld, hol a délibáb,
Mint tündérkép lebeg idébb-odább,
Nem volna az, minek lennie kell,
Ha kékjében pipacs nem tűnne fel.

Úgy nyelvünk is, mely szép, kedves, dicső,
Színe-játékában bővelkedő.
Gyöngéd, ügyes, merész és férfias,
Amelyben egyesül arany s a vas,
- És, ami igaz, be kell vallani:
Lófasz nélkül nem lenne az, ami!

Indulatszó ez, amely jogosult,
Hisz' egész eszmekörré alakult:
Gúny, élc, harag, erő, s - egyéb, amit
A "lófasz" szó magában egyesít.
Ez "ősi jelszót" vajon lehet-e
Drága nyelvünknek nélkülöznie?

moletty 2019.02.15. 10:12:25

NA van egy zárt osztályos viccem, gecik ! Csak hangulatoldónak :
Kérdezi a zárton az egyik beteget a főjorvos :
-Hogy vagyunk ma Kovács bácsi ?
- Köszönöm jól főorvos úr, de összetéveszt valakivel, Én Napóleon vagyok.
- Biztos ebben Kovács bácsi ?
- Persze hogy biztos vagyok, hiszen éppen az előbb mondta nekem az Úristen !
Erre a hátrébb a folyosón megszólal egy hang : Lófaszt mondtam, hülye ez !

2019.02.15. 10:12:39

@mobilos perpetuum: azért elgondolkozhatnál a stílusodon. Amúgy meg milyen fétis magányos nők facebookját csekkolni? Ja meg álarc mögé bújva nőket sértegetni?

Sixx ha olvasod a kommenteket le kellene tiltani egy fél napra

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 10:13:43

@mobilos perpetuum: ocsmány képed neked vagy nyomorék lájkvadász köcsög, te vagy aki azzal villogsz, hogy szerzel a blikken meg a borson 20 like-ot, ez aztán a karrier, erre büszke is lehetsz, az életed egy nagy kalap szart sem ér, ahogy a véleményed sem. Semmi mást nem pufogtatsz csak marhaságokat! Fogalmad nincs hogy nézek ki, de garantáltan nálad jobban. Anyád szövetkezett az ördöggel, de apád jobban járt volna, ha helyetted kisszéket csinált volna,öreg napjain legalább tudott volna mire ülni és eggyel kevesebb idióta pusztítaná a Földet! Egész évad alatt engem kóstolgatsz köcsög, mi van baszd meg, nem dughattál meg mert nem tetszett az a gyík fejed? Tudod megválogatom kivel kefélek, te meg nem tartoznál akkor sem ezek közé ha miattam halna ki a Föld népessége. Inkább a jégcsapretek, mert az is intelligensebb mint te! De mindezt csak csupa szív és szeretetből kapod te nyomorék életű! Na nyomd el magad a picsába!

moletty 2019.02.15. 10:15:42

"Évekig 800 ezres fizetést kapott Palkovics az MTA-tól, pedig nem is publikált"
Ez a kalácsképű fasszopó barom, a kurva anyját és most pártparancsra szétveri az akadémiát.
Hogy rohanda a kurva anyjába a gazdájával együtt!
Elnézést ez OFF volt

moletty 2019.02.15. 10:19:22

@Nyuszomuszo83: Hű csaj'e ! Téged aztán nem kell félteni :) (mondjuk gondoltam valahol:)
Mellesleg ha számít valamit Nekem szimpatikus vagy végig és függetlenül attól érdekel hogy nézel ki (nem láttalak még sose semmilyen formában mielőtt még bárki... ) !

mobilos perpetuum 2019.02.15. 10:19:54

@moletty: Papagáj-kórus vagytok, egymást, és saját idióta szövegeiteket ismételgetitek.
Ti nem nézitek a műsort, semmi nem tűnik fel nektek. pl. Roli megmutatta, hogy nem barát, ami okés, hisz nem azért mentek be. De elkúrta az időpontot a tattikus, ezért megy haza.

moletty 2019.02.15. 10:20:21

Elnézést helyesen : " Nekem szimpatikus vagy végig és függetlenül attól hogy nézel ki..."

moletty 2019.02.15. 10:22:25

@mobilos perpetuum: ÉS ÉN EZT ELISMERTEM ROLIról TE IDIÓTA !!!
És az se baj ha imádod Zsút. Csak az az egy idegesítő hogy olyanokat mondasz rá, ami nyilvánvalóan nem igaz sőt az ellenkezője áll fenn !

moletty 2019.02.15. 10:24:10

Sajnos most ritkásabban leszek, mert ideért a nagyvizit!
De néha azért írok, ha már túl békülékeny lenne a fórum ! :D :D :D
Puszi a lányoknak, herepacsi a fiúknak ! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 10:24:40

@moletty: köszönöm szépen! tudod szeri van! :D Én megmondtam hogy a végére kinyitom a pofám és elküldöm ezt a véglényt a halál véreres faszára! :D

@mobilos perpetuum: Mi néztük a műsort, te megragadtál Paic Vikinél meg Knapp Attilánál meg az összes előző évadnál. Mi van visszafele mész az időben? A jelent éld meg nyominger, mert azok az évadok elmúltak, most meg, most van! Hahóóóó, 2019-et írunk! Szívesen!

pimasz borz 2019.02.15. 10:25:45

@Cinkeláb: ekg.A tavasz is érkezik lassan..
Nem ér ez ennyit..Még utoljára hajra Roller!
Bár már nem nézem..talán a következő jobb lesz.

Maximista vagyok 2019.02.15. 10:26:33

@hereverő heverő: nem kicsit. Amúgy ez az egész ami most van, pont akkor kezdődött amikor a telefonos megjelent. Aztán majd mindjárt visszakeresi hogy hülye vagyok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 10:27:31

@hereverő heverő: Én szeretek rangsorolni, de a rangsoraim folyamatosan változnak, követve a leadott teljesítményt. Azonban valóban, meg kell még említenem Hoppancs kolleginát is, aki biztosan lépked egyre feljebb és feljebb a nem hivatalos VV posztró ranglistán. Bruti, a jó kezdés után, úgy érzem erősen belefáradt a végére. Lulu hozta a rábízott napokat (sem felfelé, sem lefelé nem lógott ki). Gézu nekem kiegyensúlyozatlan, sokszor nagyon tömörít (más szóval összecsapja), aztán néha nagyon poénos, jó meglátásokkal. Sixx ebben a szériában bevallottan elfoglalt volt (Sixx mea maxima culpa ezért). :-D Összességében köszönöm mindenkinek, hogy ebben a szériában is minden nap kaptunk egy kis gumicsontot hol korábban, hol később !

hereverő heverő 2019.02.15. 10:29:41

@Fridolin a pimasz borz:

Itt a tavasz, dagad a fasz.
Ahány fűszál, annyi fasz áll.

és még így tovább, Lővyvel szólva.

malevil2050 2019.02.15. 10:32:37

Nem semmi ami itt megy néha. Még a harcedzett veteránok is csak pislognak.

Nem nagyon értem miért nem lehet elfogadni (főleg egy ilyen helyen) - a más véleményt.

Aki meg nem tud uralkodni magán , az egyszerűen ne írjon!

hereverő heverő 2019.02.15. 10:34:07

@Maximista vagyok: Én emlékszem, sajnos. De mint minden szarság felett, efelett is tudok szemet hunyni, nem megalkuvásképp, hanem az energiák megspórolása végett. Én itt a laptopom mögött nem leszek se több se kevesebb egy nekem címzett sértegetéstől, anyám nem lesz kurva (vagy jobban kurva mint eddig), nem fognak kihulani a fogaim, és ugyanolyan jókat fogok vacsorázni a kutya törölközőjéről mint eddig.
Neked nem kell elmagyaráznom, hogy az irónia és a humor mennyire gyógyító. Akinek meg el kellene magyarázni, annak meg... minek.

hereverő heverő 2019.02.15. 10:34:59

@malevil2050: EKG. Nekem jobban tetszettél VV Miciként :D

mobilos perpetuum 2019.02.15. 10:36:52

@Nyuszomuszo83: Mivel nekem van saját életem, nem fogok egysejtű szőkenővel vitázni, neked ez van család helyett, szánalmas lehet. Jó, hogy vége lesz ennek az elkúrt szériának. Többször leírtam, Roliban, Hunorban bíztam az elején, hogy lesz taktika, műsor, férfias küzdelem - helyette eltűntek, kerülték a kamerát. Jaj, én eccerű ember vagyok, by Hunci, nem állok bele vitákba, jaj én csak parittyázni jöttem. A disznó meg 101 kg lett, vágósúly. Szerencsétlen szerkik nem mutogathatták a kanapén döglő Rolikát, kénytelenek voltak Zsu-t beszerkeszteni az összefoglalóba. Rolikád ezt elkúrta. Nem kicsit nagyon. Kezdheti írni az öszödi beszédét.

rostás 2019.02.15. 10:36:55

@mobilos perpetuum: Te milyen kretén vagy már? Te nem tudsz itt értelmesen vitázni, csak sértegeted azt, aki nem ért veled egyet. Ha pedig kifogytál az érvekből, akkor a mások külsején gúnyolódsz. Az érzelmi intelligenciád kb. egy 11 éves gyerek szintjén van. Vélhetően tele vagy frusztrációval és komplexusokkal, azért acsarkodsz. Mondjuk eddig ez mind áll a félkegyelmű, sunyi, rosszindulatú, amorf nagypicsájú, (ha már...), hazug némber kedvencedre is Zsuzsukára, akit normális ember bottal sem piszkálna meg, ahogy gondolom téged sem, azért fröcsögsz itt. Itt különböző egyéniségek értelmes érvelés és a humor eszközeivel vitatkoztak és támogatták a kedvenceiket. Egymást nem gyalázták, hiszen az csak a gyáva senkik eszköze. És mi van akkor ha Roli kövér? Attól még több esze van mint a kedvenceidnek együttvéve. És ha kiesik? Hát sajnálni fogom, de neki így is jobb élete lesz mint annak az üresfejű kis idiótának valaha, mert lesznek barátai, társa stb., míg attól az önző, picsogó kis majomtól sikítva fognak menekülni az emberek. Jobb lenne, ha nők sértegetése helyett inkább letörölnéd a nyálad a monitorról és esetleg recskázz egyet Zsuzsukád fotójára hátha attól lenyugszol. Már ha férfi vagy egyáltalán. Ha nő, akkor még ijesztőbb... :)

hereverő heverő 2019.02.15. 10:39:06

@VV Erőlegény: Egészen biztosan mindenki jobban teljesített volna, ha több idejük van, én nem rangsorolok. Mindenki posztjainak örültem (örülök), és megértem ha nem sikerül egyik-másik. Azt el kell ismernünk, hogy most nemhogy szart nem kaptunk a várépítéshez, hanem híg fosból kellett építkezni (lsd. tematikus hetek, vagy a teszkó gazdaságos minden. minden IS.), úgyhogy a posztokon túl marad amit mi hozunk össze itt a kommentszekcióban. Ezért is fájdalmas a fenti vagdalkozás, de én már nem fogok felnőtt embereket tovább nevelni.
peace.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 10:40:02

@mobilos perpetuum: Re: "Rolikád ezt elkúrta. Nem kicsit nagyon. Kezdheti írni az öszödi beszédét." Ez mekkora poén! :-DDD

Ármándójózsi 2019.02.15. 10:41:39

Kicsit úgy vagyok vele, mint a Keresztapában, ki akartam szállni, de egyes tirpák gyökerek 2 kézzel húznak vissza a pöcegödreikbe, ahol élnek...
Először is Te büdös gyökér Mobilozós fasz, mosd ki a szart a szádból, mer fröcsköl szanaszét, ahogy ugatsz. Bár amikor anyád szült akkor is azt hitte csak beszart, amikor meglátott és megérezte a szagodat. Ebben csak az a baj, hogy mi is érezzük az bűzt amikor csak kinyitod itt a pofádat, hogy felépítsd a múltbeli idézetekkel, linkekkel tarkított hazugsággyárad. Primitív véglényként tengetve sivár életedet, melynek legnagyobb sikere 20 lájk volt, agyament kirohanásokkal fűszerezed ostoba valódat. Remélem valaki IRL rád talál, fintorog egyet és meghúzza a láncot, hogy végre oda kerülj, ahová való vagy, a csatornába.
Sajnálni fogom a halakat...

hereverő heverő 2019.02.15. 10:45:13

@Ármándójózsi: annak örülök, hogy visszajöttél, de hidd el felesleges melegíteni a légkört a billentyűzéssel. Ez nem fog megváltozni se ha írunk, se akkor ha nem. Úgyhogy > /dev/nul

2019.02.15. 10:45:35

@mobilos perpetuum: tudod klasszul olyan vagy mint a mai magyar társadalom. Sértegetsz, megítélsz, lenézel. Mitől is igazabb amit te írsz? Hozod azt a ketté szakitott ország stílust. Ahelyett, hogy elfogadnánk. Azon a fránya hanyatló nyugaton ez működik az embereknek. Itt meg csak birkák maradunk akik egymásra bégetnek, miközben a főkolompos meg jót röhög.

Nagy betűvel írom, hogy megértsd:

KIBASZOTTUL ROMBOLÓ AMIT ITT CSINÁLSZ!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 10:46:38

@hereverő heverő: Sztem a leghígabb fosból is lehet várat építeni. Pont ez a szép az egészben. Ezt többen bizonyították is, sőt szinte mindegyik posztíró bizonyította, még ha nem is minden alkalommal. Ehhez ihlet kell, elhivatottság és képzelőerő és kreativitás. Mi sem kapunk fizetést a kommentelésért. Mellesleg poszt nélkül is tudunk kommentelni, de poszttal jobb. A műsorban is csak egy szar dolog van, hogy az igényes kommentelés miatt elég gyakran végig kell nézni az öfit. :-D

malevil2050 2019.02.15. 10:47:21

Tessék. Most írtam le , erre folyik a szalámi tovább.

Meg tudnátok indokolni ennek mi értelme? - de úgy hogy ezt én kis sobribunkó is felfogjam?

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 10:48:29

@mobilos perpetuum: Van saját életed persze a zárt osztályon, ahol én vagyok az ápolód, mert te csak ápolt maradsz! Ezért vagyok tisztában a napjaiddal. Szar tudom a megbomlott elmédnek, hogy nem az van amit te elterveztél a mogyorónyi agyaddal! De majd viszek neked dupla adag xanaxot meg egy kis brómos teát, a katétered is leellenőrzöm, nehogy baj legyen! Kis szegény, mikor rád tekintek mindig egy sóhaj hagyja el ajkaim, Istenem bármi lehetett volna, de te csak bolond lettél szimplán!

Sanda.Ipse 2019.02.15. 10:51:08

Kénytelen vagyok a nemzetgazdaság teljesítményét növelni, így csak egy kis kikapcsolódásra kukkantottam be. Húúú, mi megy itt!
Hunor barátunkkal kell most egyetértenem abban, hogy a hülyéket jobb ignorálni, mint alászállni, hogy egy szinten legyünk velük. Megér egy nyomorult, hamarosan véget érő műsor annyit, hogy undorítóan beleálljunk egymásba? Telefonos hozzászólásait én már régen nem olvasom. Meg sem jelenik a gépemen. Be van programozva, hogy kiszűrje:)))

Ármándójózsi 2019.02.15. 10:51:54

@hereverő heverő: Igazad van, de van amit már nem lehet szó nélkül hagyni. És ez a Nyuszó elleni nyílt, ugyanakkor undortó stílusú támadás volt. Azért ilyen még nem volt itt és remélem nem is lesz. De köszönöm, én befejeztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.15. 10:55:03

@malevil2050: Egész őszintén mondom, hogy pl. az egyik oka (persze nem az egyetlen) az is lehet (tudat alatt), hogy három nap múlva vége a műsornak, és többeknek már ettől a felismeréstől kezd elvonási tünetük lenni, és ez kihozza belőlük az eddig többé-kevésbé elfolytott feszültséget.

hereverő heverő 2019.02.15. 10:55:50

@Ármándójózsi: Gyere, pattintsunk egy Staroprament. annak több értelme van. @Sanda.Ipse: Gyere te is, tegnap vettem jópár üveggel.

Sanda.Ipse 2019.02.15. 11:00:44

@hereverő heverő: majd, ha egy kis borod is lesz:))))

Sanda.Ipse 2019.02.15. 11:03:07

A témánál maradva: a 36 millát egyösszegben kapja a nyertes vagy havi részletekben?
Nagyon nem mindegy.

Cherie 2019.02.15. 11:04:05

@VV Erőlegény: nem, az az oka, hogy jópáran még itt sem tudnak viselkedni, tisztességesen írni, - esetleg olvasni és értelmezni -és sajnos többen vannak és a leghangosabbak.. észre nem véve magukat. Régen ez egy jó blog volt. Tükrözi a társadalom összetételét, jobban, mint a vv..

Maximista vagyok 2019.02.15. 11:04:07

@Sanda.Ipse: én ledarálva adnám és aztán a szeme láttára meg is gyújtanám

fujimo 2019.02.15. 11:04:30

aztosztigen... :D :D

...szép termés... :D :D

...KIBASZOTT IGNORE FUNKCIÓT A FÓRUMRA!! :/ :))

...komolyan... nem bírom ezt a facebook szintű foshurrikánt... :// ...ráadásul tényleg mellé ez az ősprimitív sorosozás... miközben nem kérdés, h ki a debil, hisztis, túlérzékeny, messze túlreagálós agyhalott... blööááá... :D

Tökös... 2019.02.15. 11:06:01

Nem akarom fényezni Hunyort de...

" miért ne nyerhetné meg ezt a játékot egy átlagos ember ? "

Hát nem is tudom pajtás, de nálunk már az az átlagos, ha kifordítjuk egymás beleit...

hihihihihihihi

MosóMaca 2019.02.15. 11:06:47

Napsütéses szépjóreggelt! Hát mi folyik itt kérem?! Gyerekek, tényleg leálltok vitázni olyanokkal, akik szerint zsizsikes nem egy végtelen ostoba, önző kis hisztigép?! Ne máááááár..... tök felesleges. Aki szerint ő önmagát adja és tiszta szívű önzetlen, annak komoly értelmezési problémái vannak. És valószínűleg Romantic rajongók is :)

malevil2050 2019.02.15. 11:09:06

@VV Erőlegény: Lehetséges , de ez szomorú is. Majd előkotrom valahonnan a barátomat és megfejtjük mi rejlik itt a nevek mögött.

Sanda.Ipse 2019.02.15. 11:09:10

@Nyuszomuszo83: nyugi, Nyuszó! Nem téged minősít, hanem önmagát.

hereverő heverő 2019.02.15. 11:09:37

@MosóMaca: nem is vagyunk mink rómantikk rajongók Maúnika

Maximista vagyok 2019.02.15. 11:11:36

Na, visszavettem a gatyámat. Csak fenyegetnem kellett.

malevil2050 2019.02.15. 11:14:15

@Cherie: Ez közelebb áll az igazsághoz , azt hiszem.

Gia 2019.02.15. 11:14:39

Lökjük őket a padlóla..de dulván! :-D

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:15:49

Huha micsoda gyokre emberek vannak sziasztok !

Cherie 2019.02.15. 11:17:17

@MosóMaca: nem olvastam el, de egyébként az alapvető baj itt a többséggel, hogy ítélkezik és nem tartja tiszteletben a másik véleményét, miért lenne értelmezési problémája? Szubjektív vélemények vannak bameg, nem vagyok zsu rajongó és szerintem roló is megéri a pénzét, sunyi kis keverőgép, de tiszteletben tartom a zsu rajongót, meg a roló imádót is, nem agyhalottozom le egyiket se, sőt a szerencsétleneket magukat sem..
Meg kellene próbálni ahogy már írtam egyeseknek nagy szüksége lenne rá...úgy islehet véleményt mondani, hogy nem hányod le vele magad egyidejűleg

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:17:22

@MeadowSoprano: na majdnem sikerult leirni a gyoker szot!

MosóMaca 2019.02.15. 11:17:38

De most komolyan! Egy taktikai, stratégiai játékban azzal érvelni, hogy gonosz, aki taktikázik és az nyerje, aki lakni ment be, önmagát adni és nem játszani?! wtf?! Az ilyenek miért nem a Fásy Ádám féle szépségversenyeket nézi?!

hereverő heverő 2019.02.15. 11:19:14

@MosóMaca: mert ott nincs Móki a konténerrel

MosóMaca 2019.02.15. 11:19:30

@hereverő heverő: pfúú, de fíreg vagy! Szívből kellene, nem gonoszkodni itt, meg ledegradálni másokat

bel ami 2019.02.15. 11:22:05

Fel van lobogózva VV villa tornya,
két jeles lakónak lesz ma hősi torna.
Kinek estére majd több lesz szavazattya,
az vasárnap már a döntőben csapattya.

Egyik, aki nem más, mint a „bükki kurva”,
butus szívvel játszott, és nem gondolkodva.
Bele is szaladt jónéhány hibába,
mégis ő lett legjobb leány a villába’.

Másik párbajozónk az ÉSZT képviselte,
mondta ő, s társait magasról lenézte.
Beleállt sokféle gonosz sunyiságba,
ha alázni akart, nem ment a szomszédba.

Lássuk, hogy melyiket utálják utcára?

Maximista vagyok 2019.02.15. 11:22:35

Zsu vajon tudja mit jelent a gonosz szó?

Tökös... 2019.02.15. 11:24:29

A romantikról jut eszembe...
Rolcsi állítása szerint, azon nőtt fel....
Hát kibaszott egy gyerekkorod lehetett Rolcsi...

BarBwire 2019.02.15. 11:24:31

Szép napot! Miután ma (IS) megmentettem a világot a pusztulástól és az anarchiától, benéztem hozzátok. Néha örülök hogy offolom magam.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 11:24:57

No a két easy poll befagyott! nem érkeznek új szavazatok úgyhogy az easy poll összeadott szavazatai alapján Zs 50,72% vs Roli 49,28%

Következés képen az esste kétesélyes szerintem elég rendesen. Bízok benn, hogy Zsúból kificcen az állat (mint az a tegnap esti adásban láthattuk).

A tegnapi adásban egyébként a lány nem azt a szerethető naívát játszotta, hanem valami hárpiát. Ha lenne esze Rolinak ...

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:27:42

@Brigante: amugy nekem ugy tunt a tegnapi osszefoglalobol hogy Roli nagyon megfaradt mar nem is provokalta Zsut

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:28:54

@Maximista vagyok: persze hogy tudja. Csak a sajat ertelmezo keziszotarabol tanulta meg meg a tattika elott. :))))

Sanda.Ipse 2019.02.15. 11:29:01

@MosóMaca:
Még emlékszünk zsizsikes Erával folytatott "tisztaszívű" és "őszinte" vitájára. Mint két rossz lotyó az utcasarkon. Szerintem le is köpte volna Erát, de tartott a szankciótól. Tudomásul kell vennünk, hogy van, akinek ez a szint szimpatikus.

moletty 2019.02.15. 11:30:20

Szeressük egymást gyerekek ! Mire jó ez az acsarkodás ? Komolyan mondom, én nem értem...
Egy buta kis TV műsor okán bánjátok embertársaitokat ? Hisz Ő is csak ember, ha más is a véleménye ! Ilyenkor belesajdul a szívem :(
Pedig nincs szebb dolog , mint ha egy a tábor egy a zászló....
Vagy ha nem is egy, de mégis kéz a kézben együtt lépkedünk a cél felé előremutató baráti vitákon keresztül....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 11:31:22

@MeadowSoprano: nekem is! Pedig most kellene ráhúzni! Csak Hunorral is lekezdték a szurkálódást!

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:33:33

@Brigante: ha volt valami amin meglepodtem az ez volt hogy roli es hunor a vege elott 4 nappal ezt csinaljak.a lojalitas kihalt amikor penzrol van szo nagyon ugy latom...amugy most nem mondom sirtam a parnamba de rem szomoru....

MosóMaca 2019.02.15. 11:35:50

@Maximista vagyok: igen, aki előre gondolkodik és taktikázik, az a gonosz!!! Zsizsikes tugggya ezt, megmondom őszintén

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:38:41

@MosóMaca: legalabbis a bukki lakosok igy tudjak :)))))) ;)

MosóMaca 2019.02.15. 11:40:00

@MeadowSoprano: Én Bükfürdőhöz viszonyleg közel nőttem fel, de felénk az ilyenre azt mondták, hogy van esze, vagy rafinált. A gonosz más volt. De biztos másik kiadású értelmező szótárból tanultunk....

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:41:14

@MosóMaca: persze egyertelemu.
Mondjuk ugy hogy zsu csaladnal igy ertelmezik :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 11:41:38

@MeadowSoprano: nem most kezdődött ez el. Hunor tudja, hogy Roli az ellenfele. Azt nem tudja, hogy lehet, hogy Zsu is az.

MosóMaca 2019.02.15. 11:43:13

@MeadowSoprano: volt egy riport még az elején talán a Fókuszban és voltak zsizsikes családjánál is. Teljesen meg voltam lepődve, mert az apukája pl egy értelmes embernek tűnt. De a lyány az annyára hasonlít, apuka meg gondolom ráhagyott mindent, csak fejezze be a hisztériázást...

Tökös... 2019.02.15. 11:43:20

@MeadowSoprano:

Én úgy gondolom hogy Rolcsi és Hunyor korrektek egymással szemben, minden barátságban vannak hullámvölgyek, azért 36 millió sok pénz,és ilyenkor nehéz helyesen dönteni...
Hunyor Rolcsi mögé állt, ez a minimum...

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:43:28

Uristen 916 komment en meg ennyit itt nem is lattam !!! Nem semmi :)))

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:45:03

@MosóMaca: van ebben valami mert eszrevettem Zsu mikor a nagy monologokat mondja a szinieloadasaiban mindig az Anyuhoz fohaszkodik.

Hétkilenced 2019.02.15. 11:47:24

Lol gyerekek, kinti vv, vagy mi a fasz ez itt? Ti is feladatba kaptátok a dobozból való acsarkodást? A személyeskedés utoljára ovis korban menő. Aki nem tud viselkedni, ne menjen közösségbe. Szerencsére nem olvastam vissza, csak az utolsó százat, de ez már a villalakók rikács-szintje. Ne legyetek Erába oltott Renik!

MeadowSoprano 2019.02.15. 11:48:50

@Tökös...: nem akarok en senkit elitelni DE lehet en vagyok csak ugy mondjuk mint a bad boysban hogy ha egyutt tolok valakivel vegig egy jatekot barmit es mar az elejen tudom penzrol van szo akkor a vegen nem kezdek el martirkodni.
Sztem itt kezdodik egy igazi egyseg.
De tuti hogy nem kezdenek furkalodni mert tudom a nezok latjak ezt...vagyis magam alatt eresztem le a 36 misit a lefolyon.

Tökös... 2019.02.15. 11:58:41

@MeadowSoprano:

Mi vagyunk az ítélőszék....
Szabadságot Izaorának !

hereverő heverő 2019.02.15. 12:02:38

@Hétkilenced: Én Tivibe oltott VV Dinka vagyok, repkednek a számból a rántotthusok. Ezért szerenek itthon a macskák mellettem aludni.

BarBwire 2019.02.15. 12:07:01

@MeadowSoprano: Feladta, annyit harcolt már, hogy neki már sok.

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 12:07:57

@MeadowSoprano: óóóó volt itt 1500 feletti kommentáradat is talán. :)

@hereverő heverő: DE jó mert télen eteted a kis madarakat is! Milyen ari vagy! :D

MeadowSoprano 2019.02.15. 12:10:55

Szerintetek a VV- k soran ki volt a legjobb jatekos ? Most ugye alle zusammen tattika emberseg stb es nem csak a nyertesekre gondolok hanem mindenkire.

Dauda András 2019.02.15. 12:12:17

Adri kijött a VV-ből.

A párbaj után még "szavazzunk Gregre".

Két nappal később a BV-ben: "Gregnek így meg úgy nem valósak az érzései"...

Kb Greg beszélt a legtöbbet mások háta mögött.

Dauda András 2019.02.15. 12:13:01

@MeadowSoprano: Anikó/Attila.

A BALekosz rajongóknak már előre is ..I.. ..I..

hereverő heverő 2019.02.15. 12:13:15

@MeadowSoprano: ez egyértelmű, az én all-time favoritom a szaunaajtó!

Dauda András 2019.02.15. 12:14:46

@moletty: tipikus VV vége paprikás hangulat van :)
Zsu és Roli között én pl nem is tudok dönteni, nem is szavazok, de bárkire haragszom aki egyiket vagy másikat szidja :)

hereverő heverő 2019.02.15. 12:15:06

@MeadowSoprano: De nem, a VV1-ben benn volt Maya Gold is. Akkor én rá szavazok.

hereverő heverő 2019.02.15. 12:17:00

@MeadowSoprano: az maga a szauna ajtaja. Nem játékos, de itt a blogon már annyit mondtuk, hogy "mekkora gyökerek a benn lévő ápoltak, kapja a szaunaajtó a 36 misit", hogy én mindig őrá fogok szavazni, mert jobban megérdemli mint bárki.

Tökös... 2019.02.15. 12:17:03

@MeadowSoprano:

Nehéz kérdés.....
Igazából az a játékos jó aki nem a bentlevőket, hanem a nézőket tudja manipulálni...
Alekoszban ez megvolt, Attila is ott van az első háromban

MeadowSoprano 2019.02.15. 12:17:11

@hereverő heverő: igen gondolom a kigyobuvolo tehetsege miatt

Nesca_the_one 2019.02.15. 12:17:26

Dzsudi, először is köszi a sok derűs pillanatot amit okoztál az írásaiddal :)
Másodszor - látom mennyien emelitek piedesztálra a rendkívül "eszes" és "taktikus" Róóólandot ... nem beszélve arról amit önmagáról nyilatkozott "én képviselem a villában az észt" szó szerint ezt mondta... már eleve nem "észt" (hiszen az egy balti nép elnevezése) hanem ESZET :D (tárgyeset) ... aki szemfüles az láthatta ezt a felettébb okos embert a piramis c. nagysikerű showban ahol megmutathatta volna mennyire elmés, de hát annyira ostobenkó volt, hogy hozzá képest az éjszaka nem is tűnik sötétnek.A linken megtekinthető az adás:
tv2.hu/musoraink/a_piramis/269269_a-piramis---2018.09.07..html
Persze nyilván a vv9-ben felsorakoztatott válogatott brigádban "vakok között félszemű a király" alapon talán neki van a legtöbb sütnivalója, ám ez vajmi keveset jelent úgy gondolom :D . Persze a többit sem védem ... Greg egy mocskos aljas féreg (ezt szerintem nem is kell fejtegetni - látta mindenki amiket művelt az "állítólagos" barátaival), Hunor nem sok vizet zavart, viszont ha valakire, akkor rá lehet mondani a színész(nő) jelzőt... ha ivott egy kicsit rögvest láthattunk ízelítőt a csodás valódi jelleméből... a guruló krumplit is megdugná kb... és valóban, ha lett volna bent kurvákon meg "csúnyácska" azaz vállalhatatlan ostoba nőstényeken kívül más, akkor Hunyor hamar kisakkozta volna magát. Saját elmondása szerint sem "adta ki" magát a játékban :) ergo színház az egész világ. no comment... Zsu pedig - habár az egyetlen viszonylag őszinte játékos, valószínűleg csak azért az, mert még ahhoz is hülye, hogy hazudjon. Egy vicces karakter, de hogy vele mi lesz az életben ... bele sem merek gondolni. Összességében egyik sem érdemel egy forintot sem úgy gondolom :D főleg annak fényében hogy pl a survivor főnyereménye 20 milka ott azért tesznek érte rendesen, még akkor is, ha meg van rendezve néhány dolog. Itt semmi dolguk nincs, henyélnek, zabálnak és híznak. Az is nehezükre esik ha fel kell kelni, vagy játszani kell, és ezért az egyikük 36 millát kaparint meg.... VICC :D

hereverő heverő 2019.02.15. 12:18:20

@MeadowSoprano: igen. Csak sajnos túl hamar kigolyózták a játékból.

MeadowSoprano 2019.02.15. 12:18:26

@hereverő heverő: jo jo bocsika nem tudtam azt hittem vmi franko becenev :)

hereverő heverő 2019.02.15. 12:21:16

@BarBwire: ugyehogyugye? Hát nem megérdemli?

MeadowSoprano 2019.02.15. 12:21:23

@Maximista vagyok: tenyleg Oliver :) .arra amlekszem volt az a kis lamúr Anikoval de hogy miert is esett ki vagy pont emiatt azt nem ia tudom mar...

MeadowSoprano 2019.02.15. 12:23:27

@hereverő heverő: tenk ju for the tajekoztatas about a szaunaajto :)

mobilos perpetuum 2019.02.15. 12:27:57

@Nyuszomuszo83: életed a zárt osztályon maradsz! Szar mogyorónyi agyaddal! szimplán!

2019.02.15. 12:31:49

Ejha, ez aztán a kitartás

2019.02.15. 12:33:40

Ja még egy az eszembe jutott:

A gyilkosok köztük járnak. Te kis puffasztott rizsa.

Bryan élete 2019.02.15. 12:34:25

@Nesca_the_one: Roller a Piramisban is egy nagyon kedves, szimpi srác volt, semmi kivetnivaló. Sőt, itt talán ki is merte mutatni ezeket a tulajdonságait.

moletty 2019.02.15. 12:34:35

@mobilos perpetuum: Mi van fasszopó, még mindig vered a nyálad ? Tiszta Zsú baszd meg !
Az is ilyen, hogy csak darálja,darálja ugyanazt a fost ami a fejében van...

mobilos perpetuum 2019.02.15. 12:35:14

@Dzsudibí
Egyetértek. "bájbáj Roli, húzzál haza telefonokat árulni, bigmeket csomagolni, pultot törölgetni, vagy bármit is csináltál az elmúlt 30 évedben."
Kár, hogy sokan nem olvassák, amit írsz, csak azért vannak itt, hogy önmagukat fényezzék.

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 12:36:17

@mobilos perpetuum: húgyagyú nyomorék! Te Isten barma! Nálad tipikusan érvényes a mondás, hogy nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés, így ki tudtál szabadulni! Erre vagy képes! Személyeskedni! Miközben elméd már annyira elborult, hogy nem tudsz két értelmes mondatot megfogalmazni! Sajnállak, mert szánalmas kis senki vagy és az is maradsz! Az, hogy engem próbálsz sértegetni téged minősít! Menj a blikk fórumára írogatni, oda való vagy borzalmas stílusoddal. Egyetlen értelmes, normális megnyilvánulásod nem volt itt a 3 hónap alatt! Kapd be a nyugibogyeszaid és szedáld le magad, mert túlpörögtél kicsit! Egy genetikai hulladék vagy, semmi egyéb!

mobilos perpetuum 2019.02.15. 12:38:55

@moletty: Csak lecopyztam micómacó szövegéből a rá eső részt.
Betegeim, ennyi volt a mai vizit, ha gyógyszer kell, csöngessetek az ápolóknak.

Maximista vagyok 2019.02.15. 12:41:07

Bazdmeg...vehetem le a gatyámat megint.

Nesca_the_one 2019.02.15. 12:41:19

@bryan élete Persze nagyon kedves szimpi srác, (VOLT OTT) de minden, csak nem az ész harcosa amit a villába kerülése óta hangoztat.

mobilos perpetuum 2019.02.15. 12:42:06

@Nyuszomuszo83: a kerítés, szabadulni!
senki maradsz!

Nesca_the_one 2019.02.15. 12:43:04

@Bryan élete: Persze nagyon kedves szimpi srác, (VOLT OTT) de minden, csak nem az ész harcosa amit a villába kerülése óta hangoztat.

Maximista vagyok 2019.02.15. 12:44:56

Aztakurva milyen szép az idei Ferrari! :D

2019.02.15. 12:46:32

Legalább lenne tököd, hogy nem nőbe állsz bele. Me too

2019.02.15. 12:47:26

@Maximista vagyok: beférek ide ha a mercit szertem.

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 12:51:01

@mobilos perpetuum: Te meg csak egy Q betű vagy. Azaz egy nulla kis kukaccal! :D :D :D :D
De érdekes én érveltem veled szemben, amit nem cáfoltál, ergo ez azt jelenti elismered, hogy mennyire elmeháborodott barom vagy! Na sipirc, mert az előbb már elköszöntél, akkor mi a fasznak rontod itt még mindig a levegőt seggfej?!

hereverő heverő 2019.02.15. 12:51:02

@Maximista vagyok: De az idei HAAS milyen kibaszott szép lett!

Maximista vagyok 2019.02.15. 12:51:19

@Paic Róbert: biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk összeveszni :)

Maximista vagyok 2019.02.15. 12:54:23

@hereverő heverő: a HAAS a legszebb az idei autók közül, ez nem vitás.

Hétkilenced 2019.02.15. 12:54:45

@hereverő heverő: atyaúristen! :D
@mobilos perpetuum: az isten áldjon meg, hagyd már békén! Én itt hektikusan kommenteltem, nem voltam a társaság szerves része, de bozasztó látni ahogy beleállsz nem először. Ezzel egy Csoki vagy, aki épp készül Erát megfejelni és cseppet sem szimpatikus.

pimasz borz 2019.02.15. 12:55:39

Jó a buli,csak..
@Nyuszomuszo83: Engedd el Drága..árt a szépségnek ;) Aki ilyeneket ír egy nőnek,az magát járatja le.Vannak akiknek ez kell,hogy elélvezzen a pici pöcölőjük.. :D

Maximista vagyok 2019.02.15. 12:59:28

Remélem idén stabilabb csomagja lesz a ferkának és végre behúznak egy VB címet.

2019.02.15. 13:00:08

Látom mobilos baratunknak nem volt meg a napi 20 like a blikk face oldalan (wtf), itt keres némi figyelmet. Forduljunk szeretettel felé❤️

mobilos perpetuum 2019.02.15. 13:01:31

@Paic Róbert: Teljesen közömbös témáról írtam, mikor Moletty Úr, egy női kommentelőt Costanzát lebarmozott.
Akkor én is ezt gondoltam: Legalább lenne tököd, hogy nem nőbe állsz bele.
Aztán szó szót követett.
Kicsit szórakoztató ennyi Roli-fan egy rakáson.
Ha Zsu kiesne ma, akkor még inkább az eccerű Hunci nyerjen, ő néha szerethető, és legalább nem csak a tükörből látja a cerkáját, mint a kanapéhoz hozzágyógyult futár.

2019.02.15. 13:03:05

@Maximista vagyok: azért kérdés lesz, hogy mentálisan is ki lesz az erősebb. Plusz Seb kap még egy feltörekvő csapattársat is.

2019.02.15. 13:03:27

@mobilos perpetuum: tenyleg mennyivel jobb is Bükkfürdőn pincérkedni ( pincerno, aki egy csokit nem tud rendesen megtorni) , mint pesten futarkodni.

Angora Cardi 2019.02.15. 13:04:57

Lövöldözés volt a környéken épp hazafelé jöttem

MosóMaca 2019.02.15. 13:05:28

@Cleveland55: +1! Legyünk kedvesek, az összezavarja :D

moletty 2019.02.15. 13:05:56

@mobilos perpetuum: Látszik hogy most se értesz semmit Te szerencsétlen !
1. Attól, hogy rámutatunk Zsú mérhetetlen butaságára, sötétségére stb. még nem vagyunk Roli fanok !
2. Két kedves ámde szefós kommentelő társnak hívtam fel a figyelmét, hogy lehet Zsút imádni, de hazudják már ezért miatta a csillagokat is az égről.
3. Ekkor jöttél Te é szokásod szerint baromságokat beleugattál nem olvasva, nem értve nem figyelve semmit.
Ennyike :)

Maximista vagyok 2019.02.15. 13:06:52

@Paic Róbert: ezért írtam csomagot. a kocsi egy dolog, ahhoz kell top formában lévő pilóta, a csapat se baszakodjon, jókor nyúljanak bele a futamba, stb. mindig az nyeri az évet, akinek ez az egész összeáll egy nagy egésszé. a fiatal sráctól nem féltem Seb-et, nem egy Ricciardo szerintem.

Maximista vagyok 2019.02.15. 13:07:24

@Angora Cardi: megszökött valami rab ha jól hallottam

2019.02.15. 13:07:53

@Cleveland55: az a szakma csúcsa. Azt nem értem még, hogy ott bükfaszomba miért is nem kedvelték őt a bemutatkozó film alapján? Azért szeretném tudni mit mondanak gondolnak róla az ott lakók.

moletty 2019.02.15. 13:08:55

Egyébként ez a "ne állj bele nőbe" a játékban is kibaszott idegesítő !
Miért tán ő nem azért jött hogy engem eltakarítson az útból a lóvé felé????
Nyilván nem ütöm le ( a szabályok sem engedik) de verbálisan kicsinálom ha utamba áll!
(vagy ő engem ha Era vagy Renyhe :D ) És ha nem teszem az csak taktika szintén !

mobilos perpetuum 2019.02.15. 13:10:42

@Cleveland55: Nem írom le, újabb frontot nem nyitok, ki az, aki kiforgatta szavaimat. Abban a pillanatban, amikor itt húszan támadtak, épp húsznál tartott a lájkok száma. Youtube- csatornámat nyolcszázezren látogatták, négy éve nem rakok fel új videót. Az előző, amit a kedves RTL töröltetett, egymilliós nézettségű volt.
Neked, és, még sokaknak: peace.

Angora Cardi 2019.02.15. 13:12:13

@Maximista vagyok: Ah bakker... :/ Min 30 rendőrauto jött v több es ott allnak par meterenkent, még hallatszik szirénázás.

MosóMaca 2019.02.15. 13:12:53

@mobilos perpetuum: nem kommentálom inkább az "értékrendedet". 14 éves elmúltál már?! Lájkok, az bazz, komoly egy szintmérő, mélyen gratulálok a tartalmas élethez :) szívből

2019.02.15. 13:14:54

Hej még egy youtuber. Tivy Radics közös gyermeke. Hát minden xart örököltél az apáktól? Dikk mán negatív, ostor ez a láb

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 13:16:06

@Hétkilenced: Köszönöm, de nem hat rá! :)
@Fridolin a pimasz borz: Elengedtem sokáig,most meg vége lesz úgyis így hagyom fröcsögni és kapja a visszafele áldást. Azt hitte megijeszt vagy elsírom magam! Rossz fába vágta a fejszéjét!
Nem egy Zsizsikes szintű nő vagyok aki második szóra elpityergi magát! :)

2019.02.15. 13:16:17

@mobilos perpetuum: ha gondolod dobd be ide a csatorna linkjet.

pimasz borz 2019.02.15. 13:18:25

@Nyuszomuszo83: ezt pontosan tudom,te is harcos amazon vagy :D

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 13:18:56

@Angora Cardi: Nyuszi! Jól vagy? Semmi bajod nincs ugye?

2019.02.15. 13:19:01

@mobilos perpetuum: á ahhoz én egy bites vagyok

2019.02.15. 13:19:59

@Nyuszomuszo83: házi nyúlra nem lövünk

Bryan élete 2019.02.15. 13:21:47

@Nesca_the_one: óóóóó te kis misimókus, hát a villalét lényege, hogy NE akadémikusok kerüljenek be, hanem minél gecibb, szélsőségesebb, közönségesebb figurák. Kit érdekel, ha egy "ész" ül a sarokban és Strindbergről, Kantról meditál lótuszülésben három hónapig.
Mongyuk normális, azaz hétköznapi ember ilyen cirkuszi mutatványra nem is adná a fejit, hogy a ketrecen kívüli majmok rajtuk röhögjenek.
De hát ez a "szerencsénk", hogy mindig vannak vvRenik.

mobilos perpetuum 2019.02.15. 13:23:57

@Cleveland55: Nem, bár letilthatnám a hozzászólásokat. Másik helyen, de lehet, hogy itt, egyet belinkeltem azzal az átlátszó indokkal, hogy aktuális.

malevil2050 2019.02.15. 13:24:21

Na jó ebből elég - (nekem legalább is) . Valaki jön megint beszúr valamit valakinek. Hány lájk, ,mennyi nézettség! meg anyám tyúkja. Tolerancia 00-00. Harcoljatok , de nélkülem.

Ez a hangulat már teljesen más és sajna nem csak itt.

A legjobbakat Mindenkinek. Eggyel kevesebb jeligére ,sátrat bontottam. Majd......,,,,,,,,,

Cherie 2019.02.15. 13:25:32

@malevil2050: Régen volt moderálás, ki kéne szórni innen kb 10 embert élből és már lehetne normálisan kommentelni.. sajnosnem ismernek magukra, csinálhatnának maguknak külön blogot

Nesca_the_one 2019.02.15. 13:29:20

@Bryan élete: nyilván ... ne akadémikusok, cirkusz kell a népnek, de ne is kurvák meg pornós buzik mint Ánusz... pl az első szériában miért sikerült egy vállalható brigádot összehozni? Vagy ha pl lenne hasonló karakter mint Knap Attila akkor élvezhető lenne a luxus állatkert. A színvonal esik elég durván. Nem kell zsenik gyülekezete, de azért az egysejtűektől lehetnének jobbak.

hereverő heverő 2019.02.15. 13:30:08

@Maximista vagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapsz 21! lájkot

hereverő heverő 2019.02.15. 13:32:39

@malevil2050: OK. Sok sikert neked barátom. Thumbs up.

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 13:33:02

@Fridolin a pimasz borz: alapjáraton nem, csak mérhetetlenül idegesít a butaság és az igazságtalanság! :)
@Paic Róbert: nyuszikra sskk nem lövöldözünk! :D

Angora Cardi 2019.02.15. 13:34:00

@Cleveland55: Ázsia centernél teperték le a szökött rabot fél 12-12 körül
rálőtt a rendőrökre, de lelőtték, blikken már breaking news

@Nyuszomuszo83: én jól persze, mikor én jöttem egy utcával onnan, akkor vonultak a rendőrök addigra "lezajlott" a dolog csak nem lehetett egy darabig jönni de már itthon és minden ok

2019.02.15. 13:36:27

Csak hogy a nyúlak kapjanak ma szeretetet is.

CSÓKOLJ, CSÓKOLJ...

Csókolj, csókolj utóljára,
Fehér karoddal ölelj át,
'sz elmegyek már nemsokára
S szerelmed életem ára,
Csókolj, csókolj és ölelj hát.

Már nem csókol! Nincs, nincs sehol
Én eljöttem, - ő - maradott.
Hűtlen-e már? Jaj! mást csókol!
Érzem, más ki néki bókol,
Más visz néki szép virágot.

Úgy kinlódom! Nappal, éjjel
Csak mindig reá gondolok:
Vaj' kit csókol most ő kéjjel,
Szembe szállva reményemmel,
Hisz tőle oly távol vagyok!

Itt van a boldog pillanat:
Hozzá, haza repülhetek!
Oly lassan halad a vonat,
Oly gyorsan tűnik le a nap!
Viszontlátom-e őt? Egek?!

Hála Isten! Honn vagyok már!
Szívem pattanásig feszül
S azt dobogja: Tán nem is vár!
Csönd fogad, az óra is áll
S szemembe egy porszem repül.

Csókolok egy hideg kezet,
Zokogástól reszket vállam:
Azt hittem: hűtlen, rászedett,
Pedig csak engem szeretett
S szive repedt meg utánam.

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 13:41:32

@Maximista vagyok: úristen mennyire király vagy, tőlem nem 21-et kapsz hanem egymillió like-ot, meg szívecskés imádás emojicot sőt két cuppanós puszit is küldök ajándékba! Meg egyszer kapsz a "szarfos palacsintámból"!!! :D :*

Maximista vagyok 2019.02.15. 13:42:37

@Nyuszomuszo83: a palacsintát szeretem nagyon :)

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 13:46:30

@Maximista vagyok: hallod most nyitottam meg, ő az aki a videóban látható??? Most komolyan ő az?????? Na neeeee! :D :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 13:47:07

@Maximista vagyok: Lesütök neked egy raklapnyit ezért drágaságom! sőt amilyen sütit akarsz!!!

2019.02.15. 13:47:57

@Nyuszomuszo83: neeem az egy “youtuber” molnar krisztian a neve. Annyit csinal, hogy bebaszik, meg tancol stb. Gondolom a csatorna a mobilose, aki a srac eredeti csatornajarol letolt videokat es szerkeszt.

Maximista vagyok 2019.02.15. 13:48:03

@Nyuszomuszo83: én így képzeltem el. de ha melléfogtam, akkor vannak még tippjeim :D a zinternet nem felejt!

2019.02.15. 13:49:12

@Maximista vagyok: bazdmeg felrevezetsz itt, azthittem a csatorna a mobilose

katemoss 2019.02.15. 13:57:03

Sziasztok!
Nincs easypolls szavazás a mai párpajról: :)

katemoss 2019.02.15. 13:58:03

bocsi, az előző kommentem kérdés volt.. szóval:
Nincs easypolls szavazás a mai párbajról? :)

Bryan élete 2019.02.15. 13:59:17

@Nesca_the_one: az első szériákba még akár a szomszédcimbi is bemehetett, nem lett következménye, sőt, még büszkék is lettünk volna rá. De az egyre deviánsabbakra lettünk kíváncsiak, mert szeretünk utálkozni, gyűlölködni és kirekeszteni. Most ilyen világot élünk, különben a kutya se nézné hónapokon keresztül.

Pamutbojt 2019.02.15. 14:00:32

@MosóMaca: + 1 csak hogy neked is legyen :-)))

2019.02.15. 14:00:51

A tegnapi adás margójára. Zsu azt mondja undi fingani. Ő nem szokott? Azért ilyen pöffeteg gomba a feje. De most komolyan ha valaki visszatartja az hosszútávon káros az egészségre. Ő a villalét alatt végig visszatartotta?

Pamutbojt 2019.02.15. 14:04:31

@Cleveland55: Hát igen. Ez egy szimpátián alapuló játék. Süsü a legszimpatikusabb játékos. Ajánlom a kormány figyelmébe, remek az oktatáspolitika. Egyre hülyébbek a fiatalok.

katemoss 2019.02.15. 14:11:31

@Brigante: köszi szépen!
Én nagyon remélem, hogy Zsu nyeri, neki szurkolok.
Roli az elejétől fogva visszataszító nekem, és így a végén már extrán az.. Amikor azzal támadta be Zsut, hogy azért viszi őt, mert kivitte a barátnőjét párbajra, és neki az ilyesmi nem fér bele, igaz csak háttérben ment a tv, miközben a konyhát tettem rendbe, de még így is olyan szinten tolta fel az agyvizem, vissza kellett fognom magam, hogy ne kapjam le a tv-t a falról, és repítsem ki az ablakon... mégis ő mi az anyja pics@jat csinált, mikor kivitte Erát?? és az a brutál féltékenység, hogy Hunci húzza meg az összes csajt, neki meg nem jut puci? Hát öcsém kicsit kapd össze magad, mert egy igénytelen lúzer vagy.. nem sírni kell, hogy a nőknek csak a külső a fontos, hanem tenni érte, ha zavar.. vannak alap adottságok, de azért lehet tenni, hogy ne legyen valaki egy igénytelen zsírdisznó.. és a leggázabb, hogy okosnak hiszi magát.. ő az ész a csapatban.. pfff, no comment..
hahaha :) persze túlzok, már régen nem érdekel ilyen szinten az egész, az utóbbi pár hetet már csak átpörgetve néztem, de azért bosszantana, ha undi szürke macinaci fingágyú menne vissza...... :)

2019.02.15. 14:13:14

Gyors felmérés, lányok ti szoktatok pukizzni, kakilni? Vagy csak Róland meg a taktikurg fiúk meg a feleségem csinál ilyet? Sellő tudjuk türcsivel xarik. Előtte unikornissal csinálja 2x2 sávosra az utat kula bácsinak

katemoss 2019.02.15. 14:15:40

@Paic Róbert: normálisan kell táplálkozni, és akkor nincsenek ilyen gondok, hogy vissza kell tartani.. undorító, hogy ez a zsírmalac egész nap csak pukkantgat. :D remélem, ha kijön, összejön példaképével, VVVikivel, de nem állnak neki szaporodni, nincs szüksége a világnak még több kis shrekre... :D már csak az ózon lyuk érdekében is... :D

2019.02.15. 14:17:07

@katemoss: nicket valtottal mobilos?

2019.02.15. 14:18:07

Zsu a mosóba 75b a kwizbe meg 80b. Gyorsan nő az a tőgy

katemoss 2019.02.15. 14:18:45

@Cleveland55: nem, én már itt vagyok az eleje óta, és én is összeugattam már mobilossal, de aztán rájöttem, hogy egy troll. :)

Maximista vagyok 2019.02.15. 14:18:51

@Paic Róbert: naná hogy finganak, nem is akármilyet

pomac 2019.02.15. 14:19:42

@Cleveland55: a faces szerint rolinak meszeltek, közel 6000 szavazat 61-39 zsunak ...

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:20:06

@Paic Róbert: én a WC-n végzem eme műveleteket. És aztán jól körbefújom légfrissítővel. :P
Egyébként nekem a villában iszonyú gomdjaim lennének - kamerák kereszttüzében üríteni... Nem menne, na. Az intim dolog. :)

2019.02.15. 14:20:43

@katemoss: aha. Azért ez fizika kémia. Égéskor gázok keletkeznek. A kaját meg elégeti az emberi szervezet.

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:20:52

@Paic Róbert: pedig Csernobil után született...

MacákékIcukája 2019.02.15. 14:20:59

Hijjj miafasz megy itt?
Ide is betamolyogtak a facebookosok? :D

2019.02.15. 14:23:08

@Paic Róbert: hallod, tokonszurom magam

2019.02.15. 14:25:26

Akkor rosszul nősültem? Nem! Örülök, hogy a feleségem önmaga lehet mellettem. Hagy fingjon, szeretem. Álmában is szokot. Aki visszatartja az álmában is ügyel rá?

2019.02.15. 14:26:53

@Paic Róbert: zsu annyi kaja mellett, amibol felepitette azt a ket hatalmas ulogumot, biztos nem fingik. Ómájdzsíszisz

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:28:04

@Paic Róbert: akkor minden szabadon száll a szélben... Egyébként nem a másikon múlik. Szocializáció kérdése, azt teszed, amihez hozzászoksz/amire neveltek.

2019.02.15. 14:29:30

@tanárnőkérem: azert a fingas elfogadasa nem fakultativ dolog szerintem. A kovetkezo a lelegzestol valo undorodoas lesz?

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:31:37

@Cleveland55: :)
Engem csak a bűze zavar. De az nagyon. Ettől függetlenül a férjem töknyugodtan fingorászik mellettem, oszt szellőztethetek megint. :)

2019.02.15. 14:33:01

@tanárnőkérem: vagy akar csipeszt is hasznalhatnal

2019.02.15. 14:34:12

@tanárnőkérem: nem akartam irni, mert ferfikent nekem ez

katemoss 2019.02.15. 14:34:57

@Paic Róbert: ez ok, és nem is mondom, hogy a lányok nem csináljak, dehogynem. de nem reggeltől estig, non stop, mint, ahogy macinaci teszi. és nem mások előtt, hanem, mint ahogy Tanárnő is írta, kimennek wc-re, udvarra, stb... sztem azt, hogy valaki ezt így intézi, a totális tiszteletlenség jele..
persze, mivel macinaci egész nap ezt csinálja, nehéz dolga lenne, ha be szeretné tartani a "játékszabályaimat"... ki sem jöhetne a mellékhelyiségről, vagy be sem jöhetne az udvarról... :)

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:36:40

@katemoss: :))
Szegény Roller, számkivetettet játszana az udvaron. :) Akusztikus kísérettel.

Pamutbojt 2019.02.15. 14:37:09

@Maximista vagyok: :-)))) Amúgy meg sajnos pontosan így van.

2019.02.15. 14:37:28

Zsu ha a buta ember magyaráz annál rosszabb nincs. Ostobaságokat mond és fél és támad

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:38:55

@Cleveland55: már megszoktam, elfogadtam, evvan, éljen a friss levegő és a szellőztetés.
Egyébként emésztést li kérdés is: ugyanazt esszük, ő mégis sokkal gyakrabban szelel. Lehet, ez van Rolival is, kituggya.

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:40:13

@tanárnőkérem: nem tudok írni. Emésztési kérdést akartam, természetesen, csak a telefon hülyéskedik.

katemoss 2019.02.15. 14:41:09

@Cleveland55: igen, a következő a légzéstől való undorodás lesz, ha az büdös..... pontosan van sajnos olyan ember a munkatársaim között, akinek undorodok a légzésétől.... a puki is csak akkor undi, ha büdös. Ha csak hangos, akkor csak ciki! :)

Angora Cardi 2019.02.15. 14:43:01

Kinek a bélgáz, kinek a bélsár :/

2019.02.15. 14:43:35

Ugy tesz mintha más nem tette volna oda magát, mintha másnak nem lenne nehéz ez a játék. Ha Roli nyer visszatér a hitem, hogy még tudnak gondolkodni az emberek többsége. Ha nem hát nincs mit tenni, elfogadom, de keresek egy más olyan helyet a világba ahol a butaság, az onzés és érzelmi elnyomás nem erény. Ahol az emberek fejlődni akarnak és nem elnyomni azokat akik többek nálunk

2019.02.15. 14:46:34

@katemoss: miert ciki? Nem munkahelyen vannak, hanem 0-24 ban egyutt elnek, amennyiben atvisszuk a vellaba a dolgot. Tudom, hogy mindig igy gondolkodtak a fiatalok, de miert kene a termeszetes dolgok miatt szegenyerzetet erezni? A szemunk meg csipasodik, a hajunk korpasodik, sot a hajunk hullik. Nem tudom miert kene barmi ilyen dolog miatt szegyenkezni. Azt meg nem tudhatjuk, ki mi miatt fingik esetleg ilyet, vagy olyat. Ibs, kulonbozo erzekenyseg. Mondjuk olyan embertol furcsa hallani az undor szot (zsu) aki a retkes cipojevel felmaszik az etkezoasztalra, ahol esznek es ott razza a valagat, ha erted

2019.02.15. 14:49:32

@Paic Róbert: sajnos valahol mindenhol ez van. De nyugaton azert lenyegesen nagyobb az egyen szabadsaga. Pl usaban is ott van ez a degeneralt trump, de ha kiallaz az utcara, es fuck trumpot kiabalaz, vagy lajkolsz egy trump ellenes fb posztot nem rugnak ki az allasodbol, ahol egyebkent keresel annyit, hogy relative normalis eletet elhess.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 14:49:48

@katemoss: én már elnegdtem az évadot! Roli szavazok, de csak azért mert tudom, hogy Zsut ki fogja csinálni az ha megnyeri a játékot. Többet tudna nyerni egy második vagy egy 4. hellyel. Onnan be tud futni és nem tépnék szét a keselyűk. Mindegy ez az én véleményem :)

2019.02.15. 14:50:27

@Paic Róbert: egyebkent nem kell sokat utazni normalis orszagig, itt van kapasbol Ausztria

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:51:51

@Cleveland55: hm meggondolandó. Minden viszonyítás kérdése. Nem viselném el azt sem összevont szemöldök nélkül.
Egyébként valóban marhára igénytelenek, na, de ezt már többször kiveséztük.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 14:53:08

@katemoss:
A fingásról csak annyi a véleményem, lehet udvariasan csendbe csinálni, de akkor is csinálod ha tetszik ha nem :) . Mindenkinek van bélműködése, akinek nincs az meg azért büdösödik mert mert meghalt!

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:53:18

@Paic Róbert: én csak annyit mondok, hogy kétharmad.

2019.02.15. 14:54:36

@Brigante: nem mindig lehet csendben csinalni ne viccelj

Maximista vagyok 2019.02.15. 14:56:45

@Paic Róbert: én magamba hiszek csak, így nem igazán csalódtam még :)

2019.02.15. 14:57:49

@Brigante: en pl. amikor stresszelek, akkor gazosodok. (Ha zsuval es Greggel kene egyutt elnem valoszinuleg rohadtul stresszes lennek, es a sok fingot megprobalnam valahogy ellenuk felhasznalni)

tanárnőkérem 2019.02.15. 14:58:41

@Maximista vagyok:
Magamban bíztam eleitől fogva -
ha semmije sincs, nem is kerül sokba
ez az embernek. Semmiképp se többe,
mint az állatnak, mely elhull örökre.
Ha féltem is, a helyemet megálltam -
születtem, elvegyültem és kiváltam.
Meg is fizettem, kinek ahogy mérte,
ki ingyen adott, azt szerettem érte.
Asszony ha játszott velem hitegetve:
hittem igazán - hadd teljen a kedve!
Sikáltam hajót, rántottam az ampát.
Okos urak közt játszottam a bambát.
Árultam forgót, kenyeret és könyvet,
ujságot, verset - mikor mi volt könnyebb.
Nem dicső harcban, nem szelíd kötélen,
de ágyban végzem, néha ezt remélem.
Akárhogyan lesz, immár kész a leltár.
Éltem - és ebbe más is belehalt már.

tanárnőkérem 2019.02.15. 15:00:59

@Cleveland55: most már mindent értek! Roller biológiai-vegyi fegyvert vetett be az ellenfél legyőzésére... Okos, nagyon okos...

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:19:51

@Paic Róbert: EKG

@tanárnőkérem: Ami a pukitémát illeti, ha jól emlékszem Andi (NŐŐŐ) volt, aki elengedett egy jó hangosat, miközben búcsúztatták a szoláriumot. Hunor belefingott az ágyban Andi markába. Nem emlékszem viszont felháborodásra a most nagyon finom ízlésű kommentelőktől.

Sőt! Az sem veri ki a biztosítékot, hogy zsizsikes idegeneket köp szembe az utcán. Márpedig az egy tudatos és akaratlagos cselekedet. Működik a kettős mérce.
Egy órája fing-topic. Ez a fórum már teljesen átment a vicc kategóriába.

moletty 2019.02.15. 15:20:40

@katemoss: Na látod Te fasszopó Mobilos? Így is lehet !
Semmivel sem értek egyet KateMoss-val De TELJESEN EL TUDOM FOGADNI a v
éleményét !
Ugyanis leírta, hogy ő Zsúra szavaz, de nem kezdte le ajnározni nemlétező széppel és jóval.
Hanem elírta, hogy miért ne nyerjen Roli kb valós dolgokat írva !
KateMoss így kell, így korrekt ! ( a két reggeli félhülyének is üzenem! )

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:22:50

@tanárnőkérem: ráadásul mindezt álmában:))))

moletty 2019.02.15. 15:23:31

@Sanda.Ipse: A fingás természetes (nyilván evés közben igyekezzünk megállni)
és idegenek előtt is illendő elkerülni ha lehet. (pl félrevonulni wc stb)
Szerintem a legfőbb bizalom jele ha egy pár egymás előtt mer fingani !

Zsú egy genetikai hulladék még ha arca embert is formáz...

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:25:11

@Cleveland55: ő a száján ereszti ki köpés formájában, ha valaki nem tetszik neki az utcán.

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:26:41

@Angora Cardi: nem először írom el a nevét:))) ... de remélem, utoljára.
Á propos! Ő kinek fog ma drukkolni? Roli vagy Zsuzsu? Zsuzsu vagy Roli?

Angora Cardi 2019.02.15. 15:27:32

@Sanda.Ipse: tippeljek? roli :D csak ezért nem jár pont

tanárnőkérem 2019.02.15. 15:31:05

@Sanda.Ipse: ja, tényleg vicc kategória. Én egyébként egyiket sem ekéztem az eleresztett bélgázok miatt, csak műkedvelő barátunknak, a telepácia nagymesterének, Robinak a kérdésére válaszoltam, oszt mi lett belőle. Mint amikor fingnak indul, de...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 15:33:27

Ahogy nézem a kommulált easy poll-t Roli majdnem kiegyeltet Zsu/Roli 50,15% / 49,85%

Szóval bármi lehet! Gyerünk Roller, meg lesz ez!!!!

2019.02.15. 15:33:56

Na már megint én vagyok a hibás

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:34:13

@tanárnőkérem: tudom. Csak egy nevet kiragadtam a bolyból:)

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:36:04

@Brigante: ha így lenne, őszintén megnézném milyen orcát vágna a két fiú a visszatértekor.
Magyarul: kíváncsi lennék a pofájukra.:)

Már csak ezért is megérné. HAJRÁ ROLLER!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 15:36:42

@Cleveland55: nos, hát igen :) ki tudja mit esznek bent a srácok. Ahogy látom Roli, Hunor zöldség diétáján van. Azt meg ha nem bírja a gyomrod... nos akkor beindulnak a bélgáz művek dolgozni :D

Maximista vagyok 2019.02.15. 15:36:53

Volt olyan is hogy a csiga a kertben felment gyertyába és lőtt egy nagyot. Na az geci nagy volt :D

Angora Cardi 2019.02.15. 15:39:53

@Sanda.Ipse: ott Hunornak is leesne, hogy ebből nem lesz 36milla

Pamutbojt 2019.02.15. 15:42:23

@Sanda.Ipse: +100000000000000000 Nagyon igazad van! Tényleg zuhan itt is a színvonal. :-(((

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:50:12

Tulajdonképpen zsizsikes volt a legnagyobb taktikus. Joggal feltételezte, hogy az egyik fő riválisa villabéli barátnéja, Renáta. Ügyesen ingerelte, hogy kihozza belőle az állatot. Mondjuk nem volt túl nehéz dolga. Így indokot teremtett a kihívására. Ügyes húzás volt!
De azért marad a hajrá Roller!

mobilos perpetuum 2019.02.15. 15:53:37

@katemoss: "nem, én már itt vagyok az eleje óta, és én is összeugattam már mobilossal, de aztán rájöttem, hogy egy troll. :) +
Nem is tudok a létezésedről, keversz valakivel, és ha troll lennék:
Nem írtam volna le VV nagy Ő Anikó történetét. (link-ket mellékelve.)
Alekosz feleséget keres műsort hogyan mentette meg az amúgy sokat kamuzó VIPZone
Leírtam, milyen előnyei/hátrányai voltak az éjszakai onlinek-nak. stb.stb.

Amíg nem kezdenek el mocskolódni, óráik hosszat szoktam itt kommentelni, tanúk most is vannak az oldalon. (Ha tudsz konkrétumot, mit tettem ellened, ne kímélj.)

Sanda.Ipse 2019.02.15. 15:55:58

OMG! Ennek már soha nem lesz vége??!!!
Na, léptem.

2019.02.15. 15:57:12

@Sanda.Ipse: ne menj, ne menj!
Ne menj ha hiv lány

mobilos perpetuum 2019.02.15. 15:59:31

@mobilos perpetuum: Lilu hogyan ejtette ki Tommyboyt, el szoktam mesélni. Írhatnék pár "gyanús" párbaj-eredményről. (Baukó vs Nádai Anikó, Baukó vs Rácz Gigi.) Eltitkolt veszekedés Karácsony Szentestén a VV4-ben.

2019.02.15. 16:06:33

kerek mindenkit, a parbajig nyomjunk egy pause-t az egymas szekalasat illetoen. Ne hagyjuk, hogy alapvetoen hulladekokat rezervatumkent bemutato musor es parbaja ennyire megmergezze az elmenket. Este egy kicsit meg engedjuk el magunkat, meg vasarnap, aztan ugyis vege egy ideig. Ne legyunk renik. Peace✌️

2019.02.15. 16:10:20

@mobilos perpetuum: bence nagy majmolta balazst. Hasonlo beszedfordulatok, elore hatra lepegetes, sokszor indokolatlanul rohoges a vakvilagba. Nekem o kevesbe kartekony figura, mint az apja

ficekence 2019.02.15. 16:16:40

@moletty: Üzenetet megkaptam kedves tahó barátom. Ha bármit számítana, mondanám, hogy olvass vissza, de nincs értelme. Senkit nem bántottam és senkit nem istenítettem. Te minden ok nélkül lebarmoztál, Robika a zárt osztályt emlegette, én csak azért válaszoltam a te stílusodban, hogy meg ne sértselek. Itt be is fejezem a veled való kommunikációt. Szánalmas amit csináltok. :D

Nlion 2019.02.15. 16:19:23

Roli te fasz légyszi menj vissza :D Roliiii

hereverő heverő 2019.02.15. 16:21:09

... Na ugye hogy jobb volt a fingorászásról beszélni :/

Megyek a facebookra, az már normálisabb hely lett. Sokaknak EKG, másoknak meg LFS. Mindenki vehet belőle.

@tanárnőkérem: Egyik kedvencem, bár nem JA a favoritom. Én is linkeltem már ide, és örülök, hogy te is. Virtuális pacsi! Sőt, seggrepacsi, ha nem szellentesz a markomba, mint Hunor.

Nlion 2019.02.15. 16:22:44

Valaki leírja nekem mi az EKG rövidítés?

tanárnőkérem 2019.02.15. 16:24:19

@hereverő heverő: jaj, kérem, még nem vagyunk annyira bizalmas viszonyban, hogy pukizzak előtted. :) Úgyhogy jöhet a seggrepacsi, azt szeretem. ;)

2019.02.15. 16:28:10

@Cleveland55: majdnem bejött a kívánságod

hereverő heverő 2019.02.15. 16:35:10

@Nlion: Egyik régebbi szériában használta valamelyik arra értve, hogy egy hullámhosszon jár az agyunk - egy EKG-n vagyunk. Ez már az idők homályába veszik, de talán az elmebajnok Aurélió volt, de nekem mégis úgy rémlik, hogy kakkantós Dorka pasija, VV Zsolt mondta.

hereverő heverő 2019.02.15. 16:37:57

@Cleveland55: ha addig nem találkoznánk akkor hajrá... tökmindegy. Nálam a NJ Devils és a Calgary Flames, de az nem a te sportod :D

2019.02.15. 16:42:52

@hereverő heverő: red wings fan vagyok hekas...

Nlion 2019.02.15. 16:44:33

Ha nem Roli megy vissza itt háború lesz nyomjááátok :D

2019.02.15. 16:45:51

@Nlion: az biztos, de addig meg van par ora, nyugodjon le mindenki a picsaba

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 16:55:14

Komolyan nem értemtudom miért kell szétbaszni egy normális fórumot egyes trolloknak? Már lassan elmarad mindenki aki normális, mert mobilos mindenkibe belekötött.
Én emlékszem, hogy Katemoss az elején üég sürübben kommentelt, lehet nem értettünk egyet, mégsem személyeskedtünk, mert lehet ezt kulturáltan is tenni. Már csak kettöt kell aludni és legalább egy darabig csend lesz itt. Zsizsikes megnyeri a mait és a vasárnapit is! A rajongók elégedettek lesznek, mobilos a gyönyörtől háromszor fog elélvezni két perc alatt. Aztán az élet megy szépen tovább!
Én sokkal jobban várom a holnapot és garantálom ha lesz igény ismétlés is lesz! ;)

Maximista vagyok 2019.02.15. 17:05:39

@hereverő heverő: az az IHB buli (iszunk-hányunk-belefekszünk) :)

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 17:10:33

@hereverő heverő: az ihb! :) aztán jó lenne nyárra szervezni egy ismétlést! ;)
@Maximista vagyok: 7-en biztosan! Sajnos az influenza, születésnapok miatt lemondta pár kedves kommentelő! Akiknek itt is köszönöm, hogy megtiszteltek válaszukkal! Legközelebb, ha lesz, akkor sem hagyom ki őket a meghívásból! :)

hereverő heverő 2019.02.15. 17:22:33

@Maximista vagyok: és @Nyuszomuszo83: Valóban IHB... régen volt, na.

Nekem ennyi rendeltetett mára, legyen szép estétek és győzzőn a ... mindegy

,, 2019.02.15. 17:27:17

mizu, nem olvasok vissza

Maximista vagyok 2019.02.15. 17:32:12

@,,: azt látod nagyon jól teszed, a magad érdekében, mert különben kiugrasz az ablakon :D

javier2 2019.02.15. 17:46:17

Vas Népe (vas megyei napilap )Ma volt interjú zsu volt osztályfőnökével.
"Figyelemhiányos volt , de ha tudott figyelni azért haladt az órával.Közepes tanuló volt ,
és mindig színésznő szeretett volna lenne a való világban."

Tessék!

@Angora Cardi: köszi a közvetítést pufi nyuszi :)))

@Paic Róbert: a nap hozzászólása megint a tied:)))

megyek gyógyulni a forralt boromhoz , majd visszatérek

sokan írják mi lesz velünk ha roli nem megy vissza , nah az autista teamnek üzenem semmi minden megy tovább ahogy eddig..

Nlion 2019.02.15. 17:52:08

@javier2: De azért Roli menjen vissza :(

Angora Cardi 2019.02.15. 17:58:59

@javier2: szívesen
@,,: volt erre lövöldözés de elkapták, épp utána jöttem arra felé nézd meg index blikk tele van
ja tipiztem Rolira mára

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 18:02:12

@Maximista vagyok: 39-es lábbal születtem, ne idegeljél, faszomatmár! :DDDDD

jónapot

Kostarika 2019.02.15. 18:06:45

Mi folyik itt Gyöngyösön???
Sajnálatos. :(
A normálisaknak szép napot, a gyűlölködőknek feltartott középső ujjat!

moletty 2019.02.15. 18:08:23

EZ hülye baszd meg és "üzenetet kapott"... ideszarok :D :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 18:11:19

@Kostarika: én végig se olvastam, nem maradt agyam sul után.

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:11:52

@úgymond olvasó mmkk: jó de te két és félméter magas vagy.

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:19:57

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nincs itt gond, csak produkáltunk egy gyenge kezdést, majd erősen visszaestünk.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 18:21:00

@Maximista vagyok: te csak ne beszélj a retkek nevében, jó?

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:23:11

Micsoda kommentek lesznek itt a következő három napban :D killer lesz nagyon!

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:24:16

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: van egy masszív nagyobb csoport, értük megéri felnézni, a többit hagyjuk :D

Gia 2019.02.15. 18:27:50

Picit elleptek minket a gyagyalágyult zombik...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 18:31:35

@Gia: nagyon későn volt mindig. Időhiányra lett volna szükségem mmkk.

Úgymond olvasni sem volt időm.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 18:31:53

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: sötét, mint az iccaka, ha lenne a feketénél sötétebb szín, azt mondanám. a két retek körül az egyik még nézi a lemmingeket (én egy hónapja feladtam), esélyünk sincs addig fehéredni :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 18:33:31

@Gia: nem baj, kell az is.

Bárki a főgonosz, neki szurkolok

Gia 2019.02.15. 18:34:05

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Ne is mond,alig várom,hogy kialudjam magam.. :-)

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:35:49

@úgymond olvasó mmkk: nem csak nézem de beszélek is hozzájuk :D

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:38:16

@úgymond olvasó mmkk: legutóbb pont főzőcskéztem a konyhában (én ott szoktam) és hallom hogy a büki agysebész belekezd a gonoszság disszertációjába. Na bent annyit hallotak hogy "a kurva anyádat Zsu!" :)

MacákékIcukája 2019.02.15. 18:39:09

Btw van az Attila oldalan szavazas... tobb mint 6 ezren voksoltak az elson.

Kostarika 2019.02.15. 18:39:53

Hajrá Roli!
De csak azért, mert nem merek ellentmondani a többségnek.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 18:40:22

@Maximista vagyok: tudtam, hogy az egyikünk beteg, de azt hittem, én vagyok :DDD

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nekem meg pláne :)

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:40:26

@,,: ha még nem írtam volna akkor mára egy Zsut húzz be visszatérőnek. Köszi :)

Oh my... 2019.02.15. 18:40:26

@javier2: ahhahaaaa, hát mire kell érkezzek.... a színésznőről kiderült, hogy mindig színésznőnek készült, a VALÓ VILÁGBAN..? há' besza-behu! xDDDDDD

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:42:08

@oh.. my.... szép volt Roli...: Á, bebizonyítják hogy ez is a gyuribácsi műve.

MacákékIcukája 2019.02.15. 18:45:46

Az jutott eszembe, hogy ha ennyi duhos ember kimenne az utcara mint amennyien szidjak ezt a ket szerencsetlent, mar reg nem lenne narancs-kormanyunk :DD

katemoss 2019.02.15. 18:51:59

@Nyuszomuszo83: így-így! megmondom őszintén, én már azért nem kommenteltem, mert zavart sokszor a stílus. egy darabig csak olvastam a hozzászólásokat, a végén már azt sem, mert csak felhúztam magam. ma sem olvastam vissza, csak feltettem egy kérdést, majd válaszoltam a tőlem kérdezőnek.
attól, hogy nem egy a véleményünk, még nem kell elharapni egymás torkát.. főleg nem egy ilyen trash műsor miatt. én csak azért néztem, mert kikapcsolt a hülyeség, ha lehetne egyiknek sem adnék ennyi pénzt a kezébe, de mivel valaki megnyeri, én Zsunak adnám. van aki meg Rollernek... tök mindegy, nekünk ettől nem lesz olcsóbb a kenyér..
Mobilos belém kötött még régebben, de annyira sem érdekel, hogy emlékezzek, mi volt a pontos téma, annyira meg pláne nem, hogy időt töltsek vele, hogy visszakeressem. :)
PEACE

Oh my... 2019.02.15. 18:52:03

@Maximista vagyok: ezek a laposföld hívők mindenre képesek... ;) de mi volt itt ma, mi ez a komment-cunami, tobzódtak az orkok..? (kénytelen leszek asztali nézetre váltani, ha bele akarok nézni, mert a fene győz ennyit visszalapozgatni... :o)

javier2 2019.02.15. 18:53:01

úgymond olvasó mmkk 2 x 2 gyereket nem vállaltad be lombikprogramba velem(apa kiszámította)
bezzeg maximistával már mentek Avatar buliba Constanza Wurst bécsi koncertjérvel egybekötve

s akkor ne sértődjek meg

Nlion 2019.02.15. 18:55:19

Meg akarok lepődni hajrá Roli

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 18:55:20

@javier2: nem hiszem, hogy az udvarlóm értékelné, ha mással bevállalnék 2x2 gyereket :)))))

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:55:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: Valami italt készíts be a visszaolvasáshoz ;) meg kokaint.

Maximista vagyok 2019.02.15. 18:59:47

Ma iszok amúgy a műsorhoz, tessék az öveket majd bekötni :D

,, 2019.02.15. 19:02:21

@Angora Cardi: a címet láttam, de a részleteket nem ismerem. én is elszöknék valahova, mondjuk egy trópusi lakatlan szigetre:)
@Maximista vagyok: az megvan, sőt már Greget is beírtam hozzád harmadikknak:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:02:59

@Maximista vagyok: ilyen ajánlatra nem biztos, hogy lehet nemet mondani, még a végén itt maradok kommentelni

Oh my... 2019.02.15. 19:06:18

@Cleveland55: na és még ez is... xDDDDD bárcsak kipukkanna ma zsizsik-lufi, de röhögnék... persze nem fog, mert az értelmileg gátolt fanatikus rajongói azt is elnéznék neki, ha élőben sz@rna oda a stúdióban Ancsánk orra elé, nem győznének tapsikolni hozzá, szal... mindegy is, mait még megnézem Roller iránti szolidaritásból, de ha megy, megyek vele én is, továbbiakra nem vagyok kíváncsi (tudomtudom, ez most rohadtul megijeszti a csatornát... xDD ja nem)

,, 2019.02.15. 19:08:27

@Angora Cardi: erről jut eszembe, a Ted Bundys filmet majd meg akarom nézni

Oh my... 2019.02.15. 19:08:32

@Maximista vagyok: hihi kólám nincs, nem tartok a spájzban, de valami védőital, khmm, nem rossz ötlet, asszem csatlakozom hozzád földim! ;)

Maximista vagyok 2019.02.15. 19:09:47

@úgymond olvasó mmkk: :D

@oh.. my.... szép volt Roli...: én most már végigtolom annak ellenére hogy tudom mi lesz a vége. a társaság itt tart :)

Maximista vagyok 2019.02.15. 19:10:52

@,,: azt jól teszed, nagyon jó film. Én legutóbb a Searchinget néztem, hatalmas volt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.15. 19:12:05

@Maximista vagyok: én is! Jó itt! Ma este lehet, hogy lesz meglepetés ... vagy inkább reménykedek benne!

VV Ati is fikázza Rolit...

Oh my... 2019.02.15. 19:12:28

@MacákékIcukája: true! napkommentye ;)) viccen kívül

Nlion 2019.02.15. 19:13:16

@Brigante: Nem értem miért fikázza.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:13:57

@Maximista vagyok: az nekem is a listán van, sosincs időm filmet nézni T_T

Oh my... 2019.02.15. 19:14:00

@úgymond olvasó mmkk: tudom, azért is merészkedtem rádripakodni, hátha attól beijedsz és maradsz.. ;P ;))

Angora Cardi 2019.02.15. 19:15:50

@,,: lelőtték az ürgét, megszökött, fegyvert szerzett, menekülés, rendőrre lövöldözés, jött mint utóbb olvastam 50 rendőrautó, én meg jöttem épp haza
jaja Ted Bundysat én is

Oh my... 2019.02.15. 19:15:53

@Brigante: nocsak... és mi baja vele? hogy a babérjaira merészelt törni..?

,, 2019.02.15. 19:15:57

@Maximista vagyok: @úgymond olvasó mmkk: nekem is a listán van:) thrillereket szeretem

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:16:34

Lacika azt mondta a Fókuszban, hogy Zsuzsunak van esélye Roli ellen visszamenni.

Maximista vagyok 2019.02.15. 19:16:45

@Brigante: na az nem sokat segít Rolin... Bassza meg az Attila :D már csak arra lennék kíváncsi hogy ő a benti 14-ből kinek drukkolhatott.

,, 2019.02.15. 19:17:12

@Angora Cardi: ebben minden benne volt:) köszi:)

Oh my... 2019.02.15. 19:17:44

@Maximista vagyok: hát a fogyinak, ki másnak? ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:18:39

Hunorban csalódott Lacika, mert visszanézett pár adást, és látta, miket beszélt róla Rolinak.

Kostarika 2019.02.15. 19:18:57

Csoki és Reni 2 nap! után rájöttek... és már nincsnek együtt.

MosóMaca 2019.02.15. 19:19:07

Fókusz: Renyhe és csoki 2 (kettő) napig jártak,aztán vége. Renyhe visszanézte és sellőpondróban nem csalódott. Lacika hunyorban kicsit csalódott. Többen Rolinak drukkolnak

Angora Cardi 2019.02.15. 19:19:09

rtl klubra most kapcsoljatok a fegyveres üldözést mutatják

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:19:23

egyedül Reni mondta, hogy Greg fog nyerni, a többiek Hunort mondták, Rolit egyik se

Angora Cardi 2019.02.15. 19:19:59

@úgymond olvasó mmkk: mikor én kommenteltem be tizen ugrottak a torkomnak akkor remélem most látták

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:20:02

@MosóMaca: mondták Rolit? szelektív a hallásom, biztos lekapcsolt a fülem Hunor neve hallatán

Maximista vagyok 2019.02.15. 19:20:09

@Kostarika: szerintem módosítsuk úgy, hogy Csoki jött rá :D

MosóMaca 2019.02.15. 19:21:39

@úgymond olvasó mmkk: Cintike pl aszonta,hogy nagyot csalódott Zsuban. Meg még hallottam lacikán kivül valakitől. Nem mintha sokat számítana

Angora Cardi 2019.02.15. 19:21:43

@oh.. my.... szép volt Roli...: délben 15K, fegyveres manuszt fogtak a rendőrök hírek minden tele van vele

Angora Cardi 2019.02.15. 19:22:43

Sandokán bácsi megöregedett, ki nézte anno? (én)

2019.02.15. 19:22:43

Jaj ma főző show lesz a villában. Műköröm csoki pakolásra emlékeztek még?

Nlion 2019.02.15. 19:23:04

Valahogy az RTL intézze már el hogy Roli nyerje meg az egészet

Kostarika 2019.02.15. 19:24:22

@Maximista vagyok:
Renyhe azt nyilatkozta: rájöttünk, Csoki azt, amit mindig is: ő már a villában sem akarta.

Maximista vagyok 2019.02.15. 19:25:16

Na majd jövök, addig is legyetek szobatiszták. Szavazzatok mert megint a 2/3-ad nyer :D Hajrá Roli!

Maximista vagyok 2019.02.15. 19:25:49

@Kostarika: szerintem Csoki simán kibaszta.

Kostarika 2019.02.15. 19:27:35

@Nlion:
Ebben az országban így megy ez mostanában. Nem az számít kire és mennyien szavaznak, hanem hogy ki és hogyan számolja a szavazatokat.
A nyertes már rég megvan itt is.

javier2 2019.02.15. 19:27:36

szerencsétlen zsu meg azt gondolja , azért hívják ÉNB - be mert jó és nem azért
mert a népszerűségével próbálnak nézettséget hozni(pár száz tagbaszakadt okostelos fbos meztelencsigát) és nem húzzák le a wc-n az egész ÉNBt jah és ezt már csak az rtl2 -ön

Kolosi úr ez nagyon átlátszó profit orientált üzletpolitika. (de nem hibáztatom)
ár/érték arány jó (lófasz/lófasz)

Nlion 2019.02.15. 19:27:55

@Maximista vagyok: nyilván ebből tudni lehetett h nem lesz semmi. Csoki mindenkit meg akar dugni

Oh my... 2019.02.15. 19:28:47

@Kostarika: jobb későn, mint never... ;P mi már a nulladik napon rájöttünk, miért nem kérdezett? ;)

É2I 2019.02.15. 19:29:54

Nincs még tegnapi? Feketepont!

Oh my... 2019.02.15. 19:30:32

@Maximista vagyok: megtettük, még fantomkép-korában... ;)

,, 2019.02.15. 19:31:52

tényleg, mutattak állást?

Kostarika 2019.02.15. 19:31:55

@oh.. my.... szép volt Roli...:
Én is, de a remény hal(L) meg utoljára. Ha nem bíznánk a csodában,nem lenne miért írogatni itt. ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 19:32:14

@MosóMaca: szerintem azzal voltam elfoglalva, hogy Lekvár szerint Zsuzsu visszamehet Roli ellen, és benyomott a fülem egy fatal errort :D

@Angora Cardi: megjönnek majd a hardcore rajongók oszt megkapom én is a magamét :)

Oh my... 2019.02.15. 19:32:23

@Kostarika: sajnos jah...... de azért mi mindig reménykedünk, vicc ;)

MosóMaca 2019.02.15. 19:32:51

@Maximista vagyok: volt egy éjszakányi parittya (ingyen pu..i,házhoz jön) aztán lapát. Nem kell neki az idegroncs,milyen meglepő

,, 2019.02.15. 19:32:55

dicsak buksi, kibaszták a keménymagosokat

Oh my... 2019.02.15. 19:33:49

@Kostarika: egyre gondoltunk, szinte egy időben, ez aztán az EKG... ;)

MosóMaca 2019.02.15. 19:33:50

@úgymond olvasó mmkk: szerintem lacikának is leesett,hogy nem véletlen nyomatttya a zertéel a szefós libát

Oh my... 2019.02.15. 19:35:30

@,,: komoly? ennyire bekattantak?

,, 2019.02.15. 19:37:16

@oh.. my.... szép volt Roli...: az echon. Ilyen még nem volt kormányoldalon

Oh my... 2019.02.15. 19:37:26

@Angora Cardi: köszi, pont sikerült elcsípnem a híradóban, durva.....

javier2 2019.02.15. 19:38:16

@Angora Cardi: én is
és csak írd a neveket akik bántottak
apa indítja a husquarna motoros fűrészt :)
"mikor a sandokan összeugrott a tigrissel és maláj tőrjével a levegőben végvágta a hasát "
7 évesen hősöm volt :)))

Nlion 2019.02.15. 19:39:24

Amúgy aki nem tudta még a VV9 után rögtön hétfőtől ismétlik az RTL+-on a VV2-t 22 órától. Valószínűleg ezért is küldték be pont molnár anikót. Az énb promózása is megy ezerrel

Oh my... 2019.02.15. 19:39:44

@MosóMaca: én azon az egy éjszakányi parittyán is meglepődtem.... gondolom, szánalom-szex lehetett.

Oh my... 2019.02.15. 19:40:54

@Nlion: wow, köszcsi, ezt nagyon vártam az 1 ismétlése után, jó kis széria volt az is...

Nlion 2019.02.15. 19:42:45

@oh.. my.... szép volt Roli...: Gondolom le fogják adni mindent. A VV1-nek is akkor lett vége mikor indult a VV9

javier2 2019.02.15. 19:42:58

@,,: echon a Mi hazánk mozgalom számon kérte a kormányt miért költünk 30 milliárdot
zsidó olimpiára?

Angora Cardi 2019.02.15. 19:43:22

@oh.. my.... szép volt Roli...: dulva volt, ott álltunk mint katasztrófa turista de addigra leteperték
@javier2: én is csipisz voltam még sandokan korában
nem bántott senki :) "apa" :DDDDD Csak a mai fegyveres szökött rab eset ha megnézed hírekben ott volt ahol épp én voltam de én akkor mikor már leteperték (ezt ma már sokszor leírtam mindjárt kikapok offolásért)

,, 2019.02.15. 19:45:24

@javier2: a Mihasznáktól ezt várom, ne is beszéljünk róla

javier2 2019.02.15. 19:53:58

@Angora Cardi: olvastam ám és féltettelek is . de mivel a dolgot már megtörtént esetként írtad le szóval nem lett semmi bajod, már nem aggódtam. :)

Oh my... 2019.02.15. 19:56:36

@Angora Cardi: ott voltál....?? :ooo huhh, az sokkoló lehetett...

Angora Cardi 2019.02.15. 19:57:49

@javier2: köszi ari vagy :)
Addigra lezajlott szerencsére. Minden a legnagyobb rendben.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:00:16

@oh.. my.... szép volt Roli...: abban az utcában, épp mentem hazafelé (a kövi utcáig) kb akkor léptem ki a kapun amikor még érkeztek a szirénázó autók de a lövések előtte lezajlottak mert akkor már beszélték az utcán katasztrófaturistáskodó emberek, aztán mikor abbamaradt a szirénázás feloszlott a nézelődő tömeg

Angora Cardi 2019.02.15. 20:02:12

De más is történt: a rácson belülre ugrik valaki kutyája akit pisilni hordanak le és bepisil a rácson belülre. Tettenérés nem történt. Másodszor találtam odapisilést persze a gazdája nem vallja be rohadj meg alkeszBéla a másodikon.

Kostarika 2019.02.15. 20:03:05

@Angora Cardi:
Még jó, hogy nem ejtett túszul. Lemaradtál volna a párbajról.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:04:02

@Kostarika: ne is mondd, az állatja fegyverrel két túszt is szerzett menekülés közben, az egyik az indexen nyilatkozott is hogy az őrült tekintetet sosem feledi :/

,, 2019.02.15. 20:05:36

@Angora Cardi: készítettem hozzá egy prezentációt, az utsón te vagy:)

Cinkeláb 2019.02.15. 20:06:41

@Paic Róbert: ha volna arról video link rendkívül boldog lennék!

Angora Cardi 2019.02.15. 20:12:19

@,,: kutyavizelést nem tudtam adekvátabban megoldani :DDDDDDDDD

2019.02.15. 20:12:39

@Angora Cardi: egyszer a 7ben is volt lovoldozes, a helyi vendeglatosokat öhm “vedo” ket cigany kapott ossze es lottek egymasra. En eppen kutyat setaltattam. A police.hun nyoma sincs. Mint annak sem amikor ket eve nyaron egy kozismert focibiro ittasan vezetve majdnem beleszallt konkretan egy elegge ikonikus kocsmaba. A zebranal felallitott fem oszlopok allitottak meg az autot. Azt sem tudta hol van, ossze vissza beszelt, meg telefonalkgatott, majd beszallt egy autoba es elvittek... De ez nem meglepo. Vizo es Portik, illetve a mai politikai es egyeb erdekszovetsegek is a rendorokkel karoltve vannak ktt ahol. Egy bizonyos helyen konkretan ok a futtatok...

2019.02.15. 20:15:25

@Angora Cardi: en ismerek egy not , aki az egyik xy bankban dolgozott, amikor ez a retkes kormanyparti media altal sztarolt roman bunozo, ambrus “dolgozott”... evekig vizelettartasi problemai voltak bizonyos stresszhelyzetekben. Ez a retek fereg meg “ő leülte amit le kellett”....azert aki nem 1 nem ketto es nem ketszer csinalta ezt, az szerintem rohadtul nem erdemel szabadlabot xy ido utan. Nalam ez also hangon eletfogyt. De oruljunk, mert o is gyereket csinalt...

Angora Cardi 2019.02.15. 20:16:04

@,,: viszont a rács alját leragasztottam vastag szigszalaggal csodásan fest de nem tud beugrani eb :D szomszéddal ha hazajön megdiszkusszáljuk mi legyen a teendő, gondnok, házmester, közös képviselő, karton, drót - szerintem lejön újra a kutya és kiröhögi a szigszalagomat

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:16:37

Jó estét
Visszaolvastam. Jáj, de nem kellett volna.
Elég lett volna az utolsó egy óra.

De rég láttam azt a piros lakkcsizmás avatart. :)

Rákészülök az estére. Hajrá Roli. :)

2019.02.15. 20:17:04

@,,: hajnali készülődéskor az echot szoktam beröffenteni (le kell szoknom a kávéról, viszont vmi szükséges, h felpörgessen)

és ha már film ajánlgatás, a The guilty-t láttad?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:17:40

@,,: esti tippem Zsu, de ez nem szívből jött. :(

,, 2019.02.15. 20:18:17

@BirikszKrokiksz: hát baszki, ezt se gondoltam volna, hogy echozással foglak előcsalogatni végre:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:18:52

@Cleveland55: az egész állami szféra rendőröstől-tisztviselőstől-minisztériumostól úgy szar, ahogy van, és ezt a nem elvakult narancsködös (a többség!) tudja, érzi, és dobbant, ahogy lehetősége van. ha van. nem akarok belemenni meg politizálni, de nem sok jót jósolok. hamarosan robban a bomba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:19:32

@Angora Cardi: hallottam, olvastam a lődözést. Fasza bulika lehetett. :(
Ezért is örülök, hogy már nem lakom a belvárosban. Régen laktam Szigony u-Tömő u. Minden este egy kaland volt. :)

Angora Cardi 2019.02.15. 20:19:51

@Cleveland55: fú, durva sztorikat írtál, a lövöldözős és ittas vezetés... más életét veszélyeztetni mennyi szarcsimbók ember van
Ambrus "munkahelye" közelében fogok dolgozni egy hét múlva, ez a mai nem nyugtatott meg, ez is szökött volt aki a fogvatartó fegyverével szökött meg... :///// Jaja olvastam gyereke lett és mikor ABerkivel abban az Ázsiás izében nyomultak ÉS nyertek?.....:/

@,,: @úgymond olvasó mmkk: úgyis szinglik világnapja van én meg megoldottam denem?dede

,, 2019.02.15. 20:20:07

@Angora Cardi: hátt... nem mondok semmit, kutyám nagyon neveletlen, egyszer a villanyóramérőt is lepisilte leolvasás közben, nagyon égtem.. nem tudok tanácsot adni sajnos

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:20:20

@Cleveland55: hát ja. Kizárólag nagy sunggal, csak hogy jó legyen. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:21:24

@Angora Cardi: pár éve találkoztam Ambrussal. Egy kis törpe semmilyen ember. Valahogy nem futottam oda hozzá rajongva.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:22:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kicsit előbb indulok többet látok de elég volt ez így is :/ Belvárost nem irigylem, bár látod mindenhol előfordul.

,, 2019.02.15. 20:22:09

@BirikszKrokiksz: nem láttam, nem is hallottam róla:O de csekkolom mindjárt
a gagás filmet néztem legutoljára és a suspiriát

Angora Cardi 2019.02.15. 20:23:43

@,,: akkor a tanácsoddal az alkeszbélának nem tudok segíteni de miért nem indul le az ebbel időben szegény nem bírta ki amíg leért :(
Kutyád mekkora arc hogy megtisztelte a leolvasót :D ne hari de nevettem :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: köszike :D

,, 2019.02.15. 20:23:47

@,,: nem a mérőt, hanem a leolvasót, nah

Angora Cardi 2019.02.15. 20:24:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: hehe szerencsére én ritkán látok celebet :D
@úgymond olvasó mmkk: ezért pluszpont jár :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:25:23

@úgymond olvasó mmkk: ha fiatalabb lennék és tökösebb, és nem lenne ennyi kötődésem, mennék én is.
De annyira sokat vándoroltam gyerek és felnőttkoromban, hogy jólesik, hogy tartozom valahova. És túl sok a gyerekem az újrakezdéshez. Majd ők

Angora Cardi 2019.02.15. 20:25:50

@,,: fél szavakból értelek :)

2019.02.15. 20:25:53

@Angora Cardi: a kormanyparti tvben ynertek, raadasul ugy, hogy lemondtak a javukra masok, ha osztoznak a nyeremenyen. Legutobb honapokkal azutan is azt olvastam, hogy meg nem kaptak meg a reszuket, akik hozzasegitettek oket. Mellesleg a kozos konyvukben ez “Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva…” -

2019.02.15. 20:27:06

@Angora Cardi: westendben minden heten latok, altalaban valami gold digger celebet...

,, 2019.02.15. 20:28:35

@Angora Cardi: igen, mondd neki h vigye többször, de ha fiúkutya és területmegjelölésből csinálta, akkor az sem segít

Angora Cardi 2019.02.15. 20:29:25

@Cleveland55: ohlala, arra ritkán járok de igen az még mindig a kedvenc tobzódási helyük, régen úgy mondtuk cikicenter :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:29:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: még én is itt vagyok. mindig ideköt valami. vagy valaki :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:30:11

@Cleveland55: én a westendben eddig csak Kern Andrást láttam két különböző alkalommal

Angora Cardi 2019.02.15. 20:31:30

@Cleveland55: Ennek minden pontja nagyon durva :/ Akiknek meg tetszett a műsor érdeklődve követték hogy milyen izgi, én párszor belenéztem de rokonok pl odavoltak meg vissza. Nyomorult Pamela... csoda hogy a saját gyerekét még láthatja.....

2019.02.15. 20:32:07

@,,: dán, nagyon jóvót.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:32:17

@Angora Cardi: anno jó volt a saját kapunkban látni Czene Attilát, vagy tavaly kezét fogni Habsburg főherceggel. :)
Más most nem jut eszembe. :)

,, 2019.02.15. 20:32:48

@BirikszKrokiksz: ehh kroki most már ne lépj le. küldök zenét, ez a számom és te is szerized
youtu.be/tDTQQWSmo8s

Angora Cardi 2019.02.15. 20:32:49

@,,: alkeszbélával nem nagyon lehet tárgyalni a höö és öö-n kívül nem tudom tud-e beszélni, mindig részeg, hajnalban, éjjel, csodálom hogy egyáltalán leviszi az ebet... de megpróbálok vmit a szomszéddal kiokoskodni ha már nem lezárjuk alul a rácsot hogy ne jelölgessen a tutya

2019.02.15. 20:33:00

@úgymond olvasó mmkk: nabazd. Én bunko evit, hargitai beat, rubintot, body szilvit stb.. Mas helyeken sok mast is lattam mar (sajnos) A romain meg kb hetente 1x latom birka krisztiant... o ott lakik, en meg aprilistol szeptemberig heti 4-5szor jarok oda....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:33:11

@úgymond olvasó mmkk: hát igen. Férjem így is menne. Én már nem tudok.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:33:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Habsburgra kíváncsibb lennék mint a megélhetési celebekre

2019.02.15. 20:34:00

@Angora Cardi: hat amikben bennevolt eddig a berki, en forditva latom. Pamela meg mindig eg es fold a szememben a gollamhoz kepest.

2019.02.15. 20:35:15

@Angora Cardi: arra gondolsz, aki a varban fele annyiert berel lakast, mint mas a 8kerben?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:35:19

@Angora Cardi: nem tudjátok fertőtlenítővel végigfújni? Nem a kutyát, hanem a rácsot? Akkor nem érezné a saját pisiszagot és nem érezné késztetést a jelölésre? Vagy valami, ami ingerli az orrát és elkerüli?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:36:16

@Angora Cardi: nagyon cuki és kedves volt, a nagybátyjávak volt és magyarul tartott beszédet, meg a gyerekeimmel fotózkodott. :)

2019.02.15. 20:36:57

@úgymond olvasó mmkk: egy ket egyeb “celebet” gwm, mario, racz vv bela, gyozike, kelemen anna, vajna timike...oket mashol lattam

2019.02.15. 20:37:13

@,,: ó igen meg a pot & kettle xd
de szeretlek xdxd

,, 2019.02.15. 20:37:21

@Angora Cardi: @Csakazértis én vagyok a királynő: ja igen, ez tényleg jó, ha ott marad a szaga, akkor utána is oda fog pössenteni

2019.02.15. 20:37:26

@úgymond olvasó mmkk: egy ket egyeb “celebet” gwm, mario, racz vv bela, gyozike, kelemen anna, vajna timike...oket mashol lattam

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:37:52

@Cleveland55: kb. 5x vagyok egy évben pesten, általában elkerülöm a bevásárlóközpontyokat :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:39:11

@úgymond olvasó mmkk: én itt lakom, de én is kerülöm. Nem bírom már. Tömeg, mindig, nappal, munkaidőben, bunkók, meleg, és semmit se tudok venni, akkor minek. :)

2019.02.15. 20:39:48

@úgymond olvasó mmkk: en kb 150 napot vagyok Mo-n, abbol 100% bp, abbolegy resze a wstend-arena. Csak valahogy mindig latok ilyen hulladekokat

,, 2019.02.15. 20:41:00

@BirikszKrokiksz: az énekes faszival tök szeretnék egyszer sörözni, IS. (lepracheun cosplay maradhat)

Angora Cardi 2019.02.15. 20:41:04

@Cleveland55: jogos, bár kicsit érdek ő is

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:41:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: hogy irigylem azokat, akiket oda dobott le a gólya :)))

@Cleveland55: nekem csak a kézilabdás lányok jutnak :)

2019.02.15. 20:41:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: en hozza vagyok szokva a tomeghez, de nem ehhez a tomeghez. A normalis tomeghez. Nem ehhez a kulturalatlanhoz. Mukt heten is balhe volt a westendben, “sved cserediakok” egymas kozt...

Angora Cardi 2019.02.15. 20:42:23

@Cleveland55: ja nem, a felso szomszed aki kutyaja a racsomon belul pisil fentebb irtam nem celeb sztori csak bosszanto

2019.02.15. 20:42:25

@Angora Cardi: bocs, videot szerkesztek kozben... ezt kire irtad?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:42:25

@úgymond olvasó mmkk: dettó.
Ha tudnám, hogy kint vhol várnak, lesznek barátok körülöttem, könnyen utazhatnék, akkor elgondolkodtam volna.
De egyedül a nagyvilágba, újrakezdeni. Nem. Újrakezdtem annyiszor, már nem megy.
Meg sok embert nem tudok itthagyni. Nyilvan én jobban ragaszkodom máshoz, mint más hozzám, de ez az én defektem. Szüleim spec. most visszaköltöznek a szülőföldemre, ez +600 km, és nem számít. Nekik. Nekem nagyon. Meg is reccsentem, de az ő dolguk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:44:33

@Cleveland55: ez már csak tömeg. Bunkó, agresszív, türelmetlen, leszarja a másikat, vagy épp beleköt.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:44:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: @,,: felmostam domestossal egyelőre de kiviszek amit találok és odafújkálok koszi

MacákékIcukája 2019.02.15. 20:45:00

@Cleveland55: lehet onnan toborozzak a vv-jatekosokat

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:45:28

@úgymond olvasó mmkk: néha én is. De ha újra kéne csinálni, mindig elgondolkodom, hogy ezeket az embereket, akiket itt ismerek, ott nem ismerném, és az nem lenne jó.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:46:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: de jo ez cuki :)
Én Erzsébet királynőnek is nagy híve vagyok cukibaba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:46:41

@Angora Cardi: ragassz légypapírt. :) Beleragad. :) Lesne. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:47:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: százfelé szóródtak a barátaim a világban, de azokban az országokban, ahova kimennék, most éppen egy sincs. de most nem is mennék sehova. most itt vagyok tartva :)

Angora Cardi 2019.02.15. 20:47:15

@Cleveland55: Pamela az érdek de normálisabb mint az expasija abban EKG-zlak.

Angora Cardi 2019.02.15. 20:48:16

@Cleveland55: Igen tesom is mindig panaszolja hogy a bejárati ajtó hugyos és nem kutyamagasságban :/

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 20:48:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezen én is szoktam agyalni, hogy ha nem úgy alakult volna, ahogy, akkor most páran nem lennének az életemben, és az rettenetes lenne :)

Angora Cardi 2019.02.15. 20:49:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Béla az alkesz meg észre se venné két támolygás közt hogy odavan az eb
...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:51:19

@Angora Cardi: na, őt még nem hívtuk meg, de ha igen, szólok neked. ;)

2019.02.15. 20:51:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem, azert, mert 1. Keveset jarok a 10 lakott reszeire (nepligetbenjarok, de az nem lakott terulet 2. Masreszta 10 nagyon nagy es mar kulvaros, nem annyira “mindenki altalt” nyilvanos wckent hasznalt resz mint a fentebb emlitettek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:52:40

@úgymond olvasó mmkk: ugye? És nem a gyerekekre gondoltam csak, hanem olyanokra, akik valahogy része voltak az életemnek, meg ha nem is lett jó vége.

2019.02.15. 20:52:48

@Angora Cardi: erdek persze. O is rajta volt a repas prostilistan, mint szolgaltatast nyujto. Birka meg mint igenybeveveo mondjuk...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:53:44

@Cleveland55: Hős utca majdnem nyilvános kinti budi. :) Meg Kőbánya-Alsó :D

2019.02.15. 20:55:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: ebben teljesen igazad van. En mar a host bevallom, nem szamolom, azert az nem olyan hely ahova odateved az ember

Angora Cardi 2019.02.15. 20:55:57

@Cleveland55: Hú én ilyenkor tökéletes naivának érzem magam.

2019.02.15. 20:56:43

Ja, megvaltoztattam a profilkepem gyerekek,nem tudom ki vette eszre

bElannaTorres 2019.02.15. 20:56:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: de ezeket leszámítva békés, én is itt élek nyugis csendes, de ha bármi van a hírekben csak kőbánya van kiemelve hogy kőbánya, minden már csak utcanév vagy kerület

Angora Cardi 2019.02.15. 20:57:53

@Cleveland55: ÉNÉN, telefonról Lacikának néztem olyan Lekváros póz volt, de gépről már látom hogy ROLLER

2019.02.15. 20:59:16

@Angora Cardi: ipaden vagyok, lusta vagyok felallni, nem nagyon tudtam mas kepet letolteni sajnos

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 20:59:53

@bElannaTorres: szeretek itt lakni. Ahol élek, jó hely. Nem járok arra, ahol balhé van. És ja, bármi van a kerületben vhol, csak Kőbánya, mintha erről szólna a kerület. :(

Angora Cardi 2019.02.15. 21:00:35

Azt vizionálom, hogy zsuzsikában benne marad a sok fröcsögés feszkó mert Roli nem reagálja le így csak vergődik mint a partra vetett hal, és kiröhögik a stúdióban majd megszégyenülve hazamegy.

Angora Cardi 2019.02.15. 21:01:12

@Cleveland55: jó ez, viszont remélem nem a szemem romlik csak a telefonon miniatűr

2019.02.15. 21:01:58

@,,: lépek, tényleg csak echozni, meg dán filmajánlózni ugrottam be.
nitenite mindenkinek, mókit pusszantom.

javier2 2019.02.15. 21:02:29

@Cleveland55: nem vettük észre :) hihi

2019.02.15. 21:04:11

Easypollt valaki tud linkelni?

,, 2019.02.15. 21:05:37

@BirikszKrokiksz: :(
megnézem majd a filmet

javier2 2019.02.15. 21:06:09

@Angora Cardi: nem nagyon de a körülöttem lévők sem
kis fázis késéssel azért képben vagyok :) (nem)

,, 2019.02.15. 21:07:56

én is lépek, ha vki még tipcsizik kajabáljon

Angora Cardi 2019.02.15. 21:09:18

@Kostarika: vizionáljuk mint G1G és bejön :D
@Fu Szekh Li: tud olvasni? :D
@javier2: vuduzlak gyógyulásilag

Angora Cardi 2019.02.15. 21:09:39

@,,: én vasárnapra a mai fényében és viszlátozlak

2019.02.15. 21:11:25

Közben cleveland felé erzett honvagyamat egy minimalisan csillapitja ez a srac, aki eminemmel is csinalt valamit: elmultam 50, de jo akkor is, ha az ember a varosarol nyom valaki valamilyen zenet m.youtube.com/watch?v=KKdJicpVxoY

Fu Szekh Li 2019.02.15. 21:13:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csak olvasó módban vagyok általában, sok ez nekem, ami itt megy.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:14:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt látom én is, pedig este is elmegyünk sétálni az óhegy parkba, vagy csúszdázni az újhegyere de a hírekben mindig mintha a legveszélyesebb kerület lenne, pedig a lövöldözés sem itt volt
Nem baj, legalább itt alacsonyabbak az árak és még a parkolásra sincs gond :)))

Angora Cardi 2019.02.15. 21:15:01

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: ez a Machine Gun Kelly együtt van még a nagyfenekű celebbel, Amber Rose (ha már celebekről beszéltünk eddig)

Angora Cardi 2019.02.15. 21:15:37

@bElannaTorres: a lövöldözés itt volt ma "nálunk" :/

Sevda 2019.02.15. 21:15:52

Sziasztok!
Az elmúlt 2-3 hétben lemaradtam itt a sztoriban, a párbajokat néztem, és maximális hajrá Roli - még mindig.
Btw mikor lesz RoliMasterOfTactic VS FélkegyelműÁmdebárCsupaszívZsu párbaj?

Nem bánnám amúgy, ha Roller nyerné, de Zsu fogja, sok a bolond szabadlábon :D
A csillámfaszpónit ki kéne már lőni az űrbe, egy igazi kis undorító, szarkavaró kis gyökér. Csalódás az egész ember, pedig eleinte nagyon szimpi volt.
Hunor meg szerintem még a finálét is megúszósra fogja venni.
Zsu szóra sem érdemes, hát ki az az állat, aki azt volt képes neki ajánlani, hogy vágjon bele a válogatásba?

Angora Cardi 2019.02.15. 21:19:17

@Sevda: szia, 11-kor kezdődik, 10-kor a tegnapi adás öfije lesz előtte

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 21:19:56

@Fu Szekh Li: nem csodálom.
Azért reméltem, hogy látlak meg az évad alatt. :)

bElannaTorres 2019.02.15. 21:20:49

@Angora Cardi: olvastam :( nagyon ijesztő lehetett, mondjuk én attól is befosok mikor sima verekedésről van hír, főleg itt Kőbányán mindig ki van emelve. Még sose láttam verekedést, de már be vagyok fosva :DDD
Na jó nem :))

2019.02.15. 21:21:40

@Angora Cardi: what? 10-12 ig tart a por.hu szerint. Abba az ferne bele, hogy 1 ora ofi+1 ora parbaj, de javits kimha tevedek. Ejfeltol belevalo Rolival

Angora Cardi 2019.02.15. 21:21:47

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: megnéztem, már mással nyomul őnagysága, bevallom a zenét nem ismertem de a pali neve ismerős volt celeb hírekből :D

javier2 2019.02.15. 21:22:49

Úgy gondolom vagyunk mi roli funok akik ész érv síkon éljük mindennapjaink és vannak a zsu funok , akik ugyanígy vannak csak virtuál ,mikor elhúzzák a függönyt szobájuk falán akkor látják nincs ablak , de nem bosszankodnak visszahúzzák a függönyt és kommentelnek tovább .
Van aki ábrándot álmot kerget gondolom elég szentimentális voltam(Robi majd olvas ide illő verseket)szóval könnyen felsorakoznak mögé a többi parttalan , gyökértelen cél és bármi elvárás nélkül élő birodalmi lépegetőt imitáló humanoidok.

jajj de nyálas lett
szóval vannak a roli funok minimum rajtunk kívül +1 emberért felelősek vagyunk (átlag +3)
és vannak a zsu funok akiért pont mi leszünk felelősek illetve reméljük , ők nem lesznek senkiért felelősek.

2019.02.15. 21:23:05

Hát jó későre tettek ma a műszart

2019.02.15. 21:23:41

@bElannaTorres: ne ertsd felre, neked is jogod van barmit irni, tudom , hogy te “zsu fan” vagy , de kerlek teged is, latva a mai nap kommentjeit pl mobilossal. Ne legyen mar itt 3. Vilaghaboru a kommentszekcioban

Nlion 2019.02.15. 21:25:06

@Paic Róbert: Csak vasárnap szokott korábban lenni

2019.02.15. 21:25:19

@Angora Cardi: annyi cölöbnvan usaban... nem tudom kovetni... meg nem is akarom

2019.02.15. 21:25:35

@javier2: jaj ez a közművelő teljesen rám ragadt

Nlion 2019.02.15. 21:27:39

Valahogy intézzétek már el hogy Roli menjen vissza

2019.02.15. 21:27:49

Na gyerekek, 10 kor re...addig is písz✌️

2019.02.15. 21:28:02

Én Zwack Péterrel találkoztam régen sokat mert egy helyen dolgoztunk. A legjobb munkáltatom volt, még mindig csak tisztelettel tudok rá gondolni

2019.02.15. 21:28:36

@Nlion: ha adsz tippet..max ha zsottinak elintezzuk, hogy anusz megpocsíkolja...

2019.02.15. 21:29:14

@Nlion: egyszerű neki kell kinyitni a villa ajtót a stúdióban

Gia 2019.02.15. 21:29:21

A mai posztfelelős világgá szaladt??

Angora Cardi 2019.02.15. 21:29:38

@bElannaTorres: Én is befostam de megálltam bámulni, csak mikor oszoltak a rendőrautók és láttam a rendőrök röhögnek a sok katasztrófaturistán akkor elkullogtam ne röhögjenek már ki :D

@javier2: nádon jó lett nádon jó :D fennkölt vagy biztos hatott a septofort

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Bellana kulturált :)
Celeb témában: engem kikapcsol a twitter böngészése ha van pár percem munka közben úgyhogy figyelek és mint a szivacs...

2019.02.15. 21:29:59

@Paic Róbert: en egyszer richard bransonnal talakoztam. Hat Mo-n valoszinuleg egyetlen cegtulajdonos, foleg nagyvallalat tulajdonos a szarjat nem ehetne meg...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:30:31

@Fu Szekh Li: épp betegen, de amúgy köszönöm. Még élek. Ki itt a rossz most?

2019.02.15. 21:30:34

@Angora Cardi: nincs twitterem, es nem is hasznaltam soha bevallom

Angora Cardi 2019.02.15. 21:30:41

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Erről jut eszembe Lekvár ma Ánusszal közös képet posztolt :/

2019.02.15. 21:30:46

@Gia: gondolom sixx a soros

Angora Cardi 2019.02.15. 21:31:17

@Gia: még nincs 5 óra nála

Angora Cardi 2019.02.15. 21:31:52

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: én minden hírcsatornát követek infoéhes vagyok folyton

Nlion 2019.02.15. 21:31:57

Ez egész Magyarországnak égő lesz ha Zsu megy vissza

2019.02.15. 21:31:57

@Angora Cardi: jajj...lehet nyomattak valami kozos projektet.. lacika sem 100% identitasu ha erted

2019.02.15. 21:32:47

@Angora Cardi: nekem a twitter alapvetoen nem az.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 21:33:39

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: napi lényegtelen információ, amit az agyam kiköp: övé volt a marussia csapat a forma 1-ben :)))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:33:58

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jó, akkor zsura szavazok. Bárki is legyen.

Mobile meg mindig normális volt. Mi a baj vele?

2019.02.15. 21:34:09

@Nlion: ennek a hulladek orszagnak mar mindegy. Soha nem volt jelen es jovoje az orszagnak az 1. Vilaghaboru elotti idoszak ota

Fu Szekh Li 2019.02.15. 21:35:24

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Nem tudom. Túl sok itt az indulat az egész jelentőségéhez képest. (Bezzeg a mi időnkben..., Régen minden jobb volt... stb :D)

2019.02.15. 21:35:50

@Nlion: meg az elcsatolt teruleteknek

Angora Cardi 2019.02.15. 21:36:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nem mondod, az összes vezető hírcsatorna és újság oldalát követem így mindig minden történés ott van elém tálalva a nagyvilágból (ja magyart nem követek keine orange news)

bElannaTorres 2019.02.15. 21:36:38

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: miattam nem lesz, nagyon tetszett amit a gyakori kérdésekről írtál, tudom jól, hogy nem ugyanannak drukkolunk, de vannak dolgok amiket ugyanúgy látunk.

Adri volt a nagy kedvencem, sajnos nem értékelték őt, most tényleg zsunak drukkolok.Rolit szerintem utálnák ha nő lenne

Nlion 2019.02.15. 21:36:45

@Paic Róbert: Ja ez az egész világnak szégyen.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 21:37:16

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: itt ilyet nem szabad mondani, hogy zsuzsura szavazol, mert vagy rácsapnak a kezedre, vagy rád szabadulnak a trollék :))))

Nlion 2019.02.15. 21:38:15

@Fu Szekh Li: Azért van ilyen nagy indulat e körül a párbaj körül mert mind a két játékost vagy nagyon szeretik vagy nagyon utálják. A két legmegosztóbb játékos párbajozik

Nlion 2019.02.15. 21:38:54

@bElannaTorres: Nem az a baj hogy egy nő nyer de ne már egy Zsu féle nő.

Fu Szekh Li 2019.02.15. 21:39:00

@Paic Róbert: A londoni magyar kolóniáról már ne is beszéljünk.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:39:54

@Nlion: tökmindegy, nyert már mindenféle pasi

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:40:09

@BirikszKrokiksz: szorosan mögöttem legyél mmkk, mert itt ölnek ám. Testemmel védelek.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:41:19

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: úgy látszik nem küldte el, de rémlik emlékeimben hogy itt voltál még az éden 1 alatt is, nekem akkor más nevem volt, de tényleg más volt a hangulat

2019.02.15. 21:41:30

@bElannaTorres: koszonom, hogy te nem alacsonyodsz le mobilosig. Tudom en csak egy vagyok a sok velemeny kozul, de szerintem ma este, illetve vasarnap belefer egy kismalparisag a reszunkrol is azert.

Cherie 2019.02.15. 21:41:41

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: szeva többen vannak a magukat észre nem vevő fröcsögők, bezzeg régen..

2019.02.15. 21:41:59

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: na ezért a lábakért én is sokminden galádságra lennék képes

Nlion 2019.02.15. 21:43:09

@bElannaTorres: Na ez a baj hogy csak ezért szavaztok Zsura mert nő. Egy ilyen karakterű férfit aki olyan lenne mint Zsu szavaznátok rá?

Cherie 2019.02.15. 21:43:23

@bElannaTorres: meg a kommentelők is másfélék voltak

2019.02.15. 21:45:57

@Fu Szekh Li: a londoni kolonias dolgot mire irtad? Ne harsgudj, nem ertem

javier2 2019.02.15. 21:45:58

@Paic Róbert: nagyon jó kommentjeid vannak én csak próbálok rivalizálni
(őszintén odabaszni)

bElannaTorres 2019.02.15. 21:46:36

@Nlion: naná hogy szavaznának rá, még sokkal többen. Azért nyert annyi fiú mert elnézőbbek vagyunk velük.
Szomorú hogy a lányok ezt nem kapják meg, ők kurvák meg rosszindulatúak meg minden.
Nemcsak azért szavazok zsura mert nő, már az eránál is leírtam és klingon nevem is van, én értékelem a bátorságot

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:46:39

@bElannaTorres: hajaj, szepike, beacska, stb. De jó is volt.

@Cherie: cserike, jaj, de régen láttalak ☺️☺️☺️☺️

Nlion 2019.02.15. 21:48:37

@bElannaTorres: Az Aurelios évadot kellett volna Zsófi nyerje és annyi

2019.02.15. 21:49:42

@Nlion: en nem adnam prostinak bocs.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:50:10

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: én azt gondolom hogy megvan rá az oka, mint mindenkinek a maga szemszögéből, nem is szólok bele, akivel nekem vitám volt azt lerendeztük, vagy annyiban hagytuk.
@Cherie: igen , ennyire nem éltük bele magunkat, szerettük Alízt is nagyon, de nem küldtük el Kristófot a fenébe mert eldobta a labdát.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:51:20

@bElannaTorres: azért Aliz az a karakter volt, akit nem lehetett nem szeretni. Kedves volt, naiv.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 21:55:57

Van ám új eresztés, csak szólok.
De nem kell kapkodni, már elsőztem :-))))

bElannaTorres 2019.02.15. 21:59:32

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: az vagyok aki nyert a Viasat nyereményjátékon, mikor meg kellett tippelni ki esik ki. Csak azt néztem ki lett unalmas karakter és őt tippeltem :DDD
De hiányzik ám a régi hangulat, most valahogy mind azt hisszük számít a szavazásoknál a véleméynünk, akkor nem volt így mert nem mi szavaztunk :)

Nlion 2019.02.15. 22:00:06

Na bazdmeg indul. Ha nagy lesz a különbség vége áááá

bElannaTorres 2019.02.15. 22:01:07

@Cherie: Ádám volt a kedvencem onnan :))
Mint majdnem mindenkinek :D

javier2 2019.02.15. 22:01:08

mobilost 3 hete nem olvastam copy pastezta be 70000 karakterét.
Aztán kiderült Ibsen az öccse katiemoss meg a huga Nyirlugosról.
Mondtam neki nézzen ki az ablakon és menjen ki és szívjon friss levegőt , de aztán kiderült pincében lakik szóval amikor kiment lefejelte a tűzfalat, Szóval a negatív élmények nem erősítenek meg.Sőt beásod magad a kerted csendjében megbúvó vakond gondolatainak járataiban.

Nlion 2019.02.15. 22:01:30

Miért Zsófi a VV6-ból is prosti volt?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.15. 22:01:37

@Nlion: sajnos ugyanígy érzem, pedig sokkal egészségesebb lenne.
pl az előző évadban Soma, vagy faszpörgető Aurelio helyett simán lehetett volna női vagy meleg nyertes.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:02:33

@Nlion: te naívabb vagy mint én :D

Cherie 2019.02.15. 22:03:17

@bElannaTorres: már nem is emlékszem :))) na ja arra igen, hogy belehányt vmelyik a virágtartóba...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:05:10

@Cherie: Kristóf, a borondbe.

A Máté talán meg a kaktuszba esett.

javier2 2019.02.15. 22:07:27

ha nem hoppancs vagy chat géza írta nem olvasom
és smile sincs

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:08:27

@bElannaTorres: mert teljesen más.

Az RTL ezt kinyirta teljesen. Talán az.x.

Cherie 2019.02.15. 22:09:40

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: jah tényleg:))) lehet megnézem majd vmikor megint, újnak fog tűnni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:10:59

@Fu Szekh Li: milyen szépen beszavaztuk Robint a nyereménybe. :D

Angora Cardi 2019.02.15. 22:11:04

@javier2: Hoppancs írta mozogjál már át javi! :)

bElannaTorres 2019.02.15. 22:13:04

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: triss, hát nem voltam akkor sem a legtöbb hozzászólást író, de szerettem nagyon a hv-t és az éden is

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:18:15

@Cherie: az nagyon tetszett. Még egy olyan jó nem lesz.

@Csakazértis én vagyok a királynő: erre egyszerűen nincs időm. Most meg már felesleges elkezdeni is.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:19:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig de, sok mindenben. De már ilyeneken nem húzom fel magam. Mehoregedtem.

bElannaTorres 2019.02.15. 22:46:48

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: annyira nem, már alig írok, amitóta rolin van a kendő. Tudtam hogy feszültebb lesz a hangulat, most megint rákerült.

Nlion 2019.02.15. 23:46:49

Bazdmeg így elcsalni

Nlion 2019.02.15. 23:53:03

Legalább Reni többel esett ki

SzilajSzilard 2019.02.16. 06:24:28

Valamilyen szinten hangulatember vagy Dzsudibí, és kajakra hiányozni fog hogy pacekba mondod a villalakókról hogy negatívak.
A trash legyen veled is a következő szériáig!
süti beállítások módosítása