Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x102 - VV Dina iz bekk! (18+)

2019. február 14. 09:33 - Dzsudibí

Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez több is. Aztán ma minden a helyére rendeződött végre. Anikó állt elénk, vállára erősített apró sárkányszárnyakkal, és azt mondta, díszes társaság érkezik a villába, s amely díszes társaság tagja VV Dina is. Ez volt az a pillanat, amikor a viszketés megszűnt, amikor ez a helyes, barna kis baromfi végre befejezte, amit elkezdtett, és levesbe való lábaival abbahagyta a kapirgálást agyam eldugott szegleteinek elhagyatott udvarán. VV Dina visszatért!

1_31.png

Maradék gyökerentyűink feladatot kapnak, rendezzenek be VV9 múzeumot, melyhez visszakapják az elmúlt 102 nap alatt kitermelt összes szemetét, a feladatok teljesítése közben termelődött összeszáradt taknyos és gecis zsepiket, Csoki makroportját, a tanárok nyilatkozatát, melyben tiszteletteljesen lemondanak diplomájukról, Ánusz egyik könnyáztatta plüss baszát, illetve Cintike meggörbült orrkarikáját, hogy ebből rendezzenek tárlatot a hamarosan érkező vendégek számára, vagyis Farm Gabennek, Molnár VV Anikónak, VV Dinának és Sebestyén Áginak. Ezt is csak azért tudom, mert Anikó az imént elsorolta nekünk neveiket, VV Dina természetesen rögtön megvan, Anikót rövid gondolkodás után be tudom azonosítani, de a másik két jelenlévőt ha megbasznak se, pedig a Farmot is hogyvoltoztam, de ez a Gaben gyerek totál kiesett, annak ellenére, hogy asszem a végén aztán ő nyert, most, hogy így eszeveszettül turkálok az emlékeimben. Hogy ez a Sebestyén Ági ki a jóisten, azt azonban sehogy, semmilyen formában nem tudom összerakni, ha nem hajnali 4 lenne, megkérnék valakit, hogy gúglézza már meg nekem, mert amúgy leszarom, de mivel minden épelméjű jómunkás ember az igazak álmát alussza még ilyenkor, ezért kénytelen vagyok magam elvégezni a melóval járó háttér kutatómunkát. Mindenki szégyellje magát, aki hozzám hasonlóan nem tudta, ki ő, merthogy Sebestyén Áginak saját wikipédia oldala is van, tehát mindenképpen valaki, de semmiképpen sem senki. Ezek szerint pedig:

“Sebestyen Agnes (Temesvaron szuletett 1986 03 03)

2011 - től kezdett bele a fitness modell karierbe ahol szamos dijjat nyert , tobbszoros magyar bajnok , Arnold Classic Europa 3ik helyezett , Arnold Classic USA 15 ik . A biotech hungary tamogatott szponzora es a Berkes team tagjakent elsportolo voltam.

Aztan pamped Gabo parjakent az Rtl klubbon a nyero paros tagjakent kerultunk nyilvanossag ele . Szerepelt az RTL Gyertek át! című sztárvetélkedőjében,- és a Playback Párbaj című műsorában is.

Az Instagram nevű közösségi hálózaton csaknem 76ezres követői táborral büszkélkedhet.Két évados saját műsort kapott az RTL Spike-on.[10] (Pumpedék 1. évad, Pumpedék - Bikiniszezon! 2. évad) A HVG című közéleti, gazdasági-politikai hetilap így írt kulturális rovatában Pumpedék műsorfolyamáról: ‘sorozat, amely meg sem próbálja szépíteni 2017 hazai valóságát a huszonévesek szemszögéből.’ ”

sebestyen-agi-e1497019408577.png

Nagyon édes, hogy a néha, véletlenszerűen felbukkanó egyes szám első személyben történő megfogalmazás alapján feltételezhetjük, hogy Ági maga hozta létre saját wikipédia szócikkét, azért életművének ilyetén publikálása előtt azért rányomhatott volna a helyesírás ellenőrzőre, csak úgy poénból. Nekem mindenesetre kiégett a szemem, és nulláról három és fél másodperc alatt basztam fel magam százra, hogy nagyjából nincs egyetlen szó sem, amiben ne lenne így vagy úgy valamilyen ordenáré ordas hiba. Tudnék még egyébként erről a pár soros wiki szócikkről sokkal többet is írni, de most jutott eszembe, hogy kurvára nem ezért vagyunk itt, már megint elkalandoztam itten az internet bűzös világában, csoda, hogy veretős pornót nem kezdtem el itt nektek linkelgetni, szóval back to the villa, nem csak én nem tudom, hogy ki a picsa érkezett a VV9 múzeum tárlatvezetésére, de Hunor is bajban vagyon, legalábbis Gregtől próbálja meg megtudni, hogy ezek itten exvévések, vagy más prominens műsor által lettek világszerte ismertek. A tárlatot Roli és Zsu vezetik felesben, a többiek élő díszletként olvadnak bele az elmúlt nyóc év 102 nap történéseit megörökítő kiállításba. VV Dina az alkalomhoz illő picsaközépig érő szoknyát vett fel platformcsizmával, ahogy azt már nagyanyáink is tették volna az ő helyében hasonló alkalomra. Greg odáig van meg vissza, hogy ilyen vendégeik vannak, a tárlatvezetés végeztével Anikóval csevegnek a hálóban, ahol kiderül, hogy Anikó 16 kibaszott évvel ezelőtt szerepelt a VV-ben, nekem meg kell egy kurva cigi, hogy ezt az infót most megemésszem.

13_14.png

febr_-14-2019_07-15-06.gif

3_22.png

2_25.png

Na de. VV Anikó - igen, itt most visszatérünk Nádai VV4 Anikóhoz, akinek fekete haja van és műsort vezet - világosít fel minket, hogy a vendégek kurvára nem csak a múzeumi körséta miatt érkeztek, hanem lesz itten farsangi bulika is, melyre jelmezekkel készülnek a lakók. Amíg nyomoroncaink jelmezkészítés címszóval igyekeznek annyi hulladékot előállítani krepp-papírból, amennyi emberileg csak lehetséges, addig olyan újabb gyöngyszemek röppennek fel innen onnan az állandó és ideiglenes lakók szájából, melyeket aztán aranyfonálra felfűzött nyakláncként még sokáig csodálhatunk majd emlékezetünk köldökközépig kivágott dekoltázsán lógva.

"Dina: - Melltartót nem merem levenni, mer…

Roli: - Nem is kell. Te így vagy gyönyörű melltartóban."

Illetve:

"Dina: - Úgy nézek ki mint valami kibaszott püspök, vagy mi a fasz, pápa, vagy mi a tököm az."

Továbbá:

"S. Ági: - Az egy olyan tánc, hogy ilyen nagyon testi közeles."

A végére pedig jelmez és smink szakértőnk, Farm Gaben munka közben.

febr_-14-2019_07-15-44.gif

És megint.

febr_-14-2019_07-16-22.gif

Érkezik Győző és a Romantik is, lehet, hogyha az életem múlt volna rajta, akkor sem jutott volna eszembe, hogy mi a formáció neve, de Hunor nagyon örül, mert otthon is szokta őket hallgatni, ennek megfelelően megy is a veretés, mondjuk könnyen nagy a pofám, mert 102 nap bezártság után lehet, hogy már én is arcon pörögnék egy kis majdnem élő, szintikíséretes, falunapokat idéző muzsikára, melyre Gáspár Győző süvöltöt valamit a mikrofonba. Roli is úgy nyilatkozik az eseményről, mintha minimum Bono jelent volna meg teljes díszben, hogy őket négyüket szórakoztassa, az elképesztő és hihetetlen szavakkal illeti az eseményt, ezek után külön vicces, hogy Győzőnek kétszer sem sikerül eltalálnia Roli nevét. Igen, annak a Győzőnek, aki egyébként a BeleValót vezeti, tehát minimum 102 napja ebből a műsorból kaparja össze magának a zebrás szőnyegre valót. És akkor most szeretném kiírni a kedvenc Romantik számomnak a refrénjét, ami a műsort megnézve egészen biztosan napokig fog kiirthatatlanul zakatolni az agyamban, hogy a kurva anyját baszná meg. Má elnézést.

Hogy mondjam el, hogy vágyom, rád,

Hogy szeretem a bõröd illatát,

Ha bennem élsz a szívem is ég,

Hadd legyek újra meg újra a tiéd!

febr_-14-2019_07-17-47.gif

A reklám után folytatódik a veretés, Hunor szerint nem baj, hogy a villában csak csúnyácska lányok voltak, és nem olyanok, mint Ági, mert akkor jobban kiadta volna magát, értsd, a mamának tett ígérete ellenére lett volna parittyázás meg kombózás. Kisebb perpatvar alakul ki annak mentén, hogy a részeg Dinka ihat-e vizet, avagy sem, Gaben próbálja meg kicsavarni a kezéből a józanító H2O-t, hogy sikerrel jár, azt nem tudjuk meg, mindenesetre a következő snittben már a jakuban landol, ruhástul mindenestül, Gaben jóvoltából.

21_13.png

Nem tudom amúgy, hogy mi történt a műsor szerkesztőivel, de a végére mintha feltmámadtak volna hamvaikból, legalábbis a bulika alatt zseni zenéket vágnak be, és egyébként is tökéletes a válogatás és a vágás, a végére pedig vinyogva röhögök magzatpózba csavarodva, amikor Hunor és Ági táncnak imitált szárazbaszásánál aláfestő zeneként a Love me tender csendül fel, zseniális, prájszlessz, köszönöm.

23_13.png

33_10.png

30_10.png

Pihenésképp Roli Dinának vezeti le, hogyha Hunor megnyeri ezt a játékot, akkor azt tulajdonképp neki köszönheti, hiszen ő volt az, aki felkarolta (sic!), és a végjátékba segítette, nélküle nem lenne itt semmi, lófasz se. No de, Gaben nyom egy laza sztriptízt a jakuban, és mivel be van baszva, még az is belefér, hogy véletlenül elszólja magát a lakóknak, hogy amúgy már a kutya nem nézi ezt a műsort, nem véletlen, hogy Győzőnek fingja nem volt arról, hogy ki az a maradék 4 ember, aki ezt az utolsó hetet még végigszopja bent.

34_10.png

35_10.png

36_10.png

37_9.png

38_9.png

Az éjszakára készülődve Hunor kifejti Áginak és Anikónak, hogy ő nem szokott mindig fürödni, ennél a pontnál Ági még kuncog, mert azt hiszi ez valami fergeteg poén felvezető köre, ám csalódnia kell, mert Hunor komolyan beszél: nagyon klóros a víz, ami kiszárítja a bőrét. Hogy most a potenciális szettelésre készülve zuhanyzott-e, azt Ági már nem firtatja, mi azonban tudjuk, hogy a száját egészen biztosan átöblítette szájvízzel, ami felfelé kerekítve már majdnem egy félórás zuhanynak felel meg.

39_7.png

40_6.png

Roli tovább vekeng Dinának a dohányzóban, míg a többiek nyugovóra térnek, hogy ő szarta itt az egész villát, Hunor rajta kapaszkodott fel a semmiből, népszerűségének ő volt a kulcsa, és most meg itt maradt a végére egyedül, Hunor mögött kullogva, kisemmizve. Persze senki ne gondolja, hogy monológja Dinának szól, aki műkörmei módszeres basztatásán, illetve Roli panaszainak ismételgetésén nem sokat tesz hozzá a beszélgetéshez, ó nem nem. Taktikus Roli beszéde nekünk, nézőknek szól, felnyitva eddig szemellenzővel letakart szemeinket, hogy ő itten áldozat, aki vérét és szívét adta, Hunor meg felállt barátságuk aranylétrájának legfelső fokára, és jó magasról telibe rápisált, mert egy genny alak.

42_5.png

43_5.png

45_3.png

44_3.png

Mindeközben Gaben fogalmazza meg a jó szex általános, örökérvényű és minden egyéb szabályt elsöprő alaptézisét:

“Most tökmindegy, két perc vagy hét perc. A lényeg az hogy bámm. “

46_3.png

Ezek után megvárom, míg mindenki magához tér, de mielőtt folytatnánk a kihívással, szeretném megnyugtatni a nagyérdeműt, hogy Ex-Pumpedné nem lett megpocsíkolva, csak maszatolás volt, legalábbis a vidijó szerint, de lehet, hogy csak a szerkik nem akarták Hunortól elvenni a 36 millát, és a videó végét megtartották belsős használatra.

48_2.png

49_2.png

50_2.png

47_2.png

41_6.png

Na de. Kihívás, szokásos körök, és tudom, hogy egy lusta kis gecinek fogtok tartani, de gépeltem ma már eleget, úgyhogy nem fogom részletetezni, hogy ki hogy érzi magát, meg a többi megszokott elem, Zsura felkerült a zöld, Greg ha lehetne, cserélne Zsuval, mert ugye lásd múlt heti bejegyzés, Zsu vlog, Zsu különinterjú, és akkor ezzel most át is ugrottunk sikeresen 20 percnyi ismétlést és nihilt.

51_1.png

52.png

Zsu kiáll a többiek elé, indoklás, ellenpólusok, Roli a kihívott, és ugyan közel sem vagyok akkora reality mágus, mint Májsztro Sixx, de azt még én is közepesen nagy magabiztossággal ki merem jelenteni, hogy bájbáj Roli, húzzál haza telefonokat árulni, bigmeket csomagolni, pultot törölgetni, vagy bármit is csináltál az elmúlt 30 évedben.

53.png

És akkor a végére Ex-Pumpedné Sebestyén Ágnes, illetve soon-to-be ex-VV Hunor maszatkamaty szárazbaszása teljes gyönyörűségében.

És akkor ezúton szeretném megragadni az alkalmat, és elköszönni, nekem ez volt az utolsó VV9 hogyvoltom, mindenesetre köszönöm, hogy itt lehettem ÚGYMOND, és köszönöm a sok kedves kommentet, meg a kevésbé kedveseket is (NOT), szprájt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.15. 21:28:02

Én Zwack Péterrel találkoztam régen sokat mert egy helyen dolgoztunk. A legjobb munkáltatom volt, még mindig csak tisztelettel tudok rá gondolni

2019.02.15. 21:28:36

@Nlion: ha adsz tippet..max ha zsottinak elintezzuk, hogy anusz megpocsíkolja...

2019.02.15. 21:29:14

@Nlion: egyszerű neki kell kinyitni a villa ajtót a stúdióban

Gia 2019.02.15. 21:29:21

A mai posztfelelős világgá szaladt??

Angora Cardi 2019.02.15. 21:29:38

@bElannaTorres: Én is befostam de megálltam bámulni, csak mikor oszoltak a rendőrautók és láttam a rendőrök röhögnek a sok katasztrófaturistán akkor elkullogtam ne röhögjenek már ki :D

@javier2: nádon jó lett nádon jó :D fennkölt vagy biztos hatott a septofort

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Bellana kulturált :)
Celeb témában: engem kikapcsol a twitter böngészése ha van pár percem munka közben úgyhogy figyelek és mint a szivacs...

2019.02.15. 21:29:59

@Paic Róbert: en egyszer richard bransonnal talakoztam. Hat Mo-n valoszinuleg egyetlen cegtulajdonos, foleg nagyvallalat tulajdonos a szarjat nem ehetne meg...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:30:31

@Fu Szekh Li: épp betegen, de amúgy köszönöm. Még élek. Ki itt a rossz most?

2019.02.15. 21:30:34

@Angora Cardi: nincs twitterem, es nem is hasznaltam soha bevallom

Angora Cardi 2019.02.15. 21:30:41

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: Erről jut eszembe Lekvár ma Ánusszal közös képet posztolt :/

2019.02.15. 21:30:46

@Gia: gondolom sixx a soros

Angora Cardi 2019.02.15. 21:31:17

@Gia: még nincs 5 óra nála

Angora Cardi 2019.02.15. 21:31:52

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: én minden hírcsatornát követek infoéhes vagyok folyton

Nlion 2019.02.15. 21:31:57

Ez egész Magyarországnak égő lesz ha Zsu megy vissza

2019.02.15. 21:31:57

@Angora Cardi: jajj...lehet nyomattak valami kozos projektet.. lacika sem 100% identitasu ha erted

2019.02.15. 21:32:47

@Angora Cardi: nekem a twitter alapvetoen nem az.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 21:33:39

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: napi lényegtelen információ, amit az agyam kiköp: övé volt a marussia csapat a forma 1-ben :)))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:33:58

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: jó, akkor zsura szavazok. Bárki is legyen.

Mobile meg mindig normális volt. Mi a baj vele?

2019.02.15. 21:34:09

@Nlion: ennek a hulladek orszagnak mar mindegy. Soha nem volt jelen es jovoje az orszagnak az 1. Vilaghaboru elotti idoszak ota

Fu Szekh Li 2019.02.15. 21:35:24

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Nem tudom. Túl sok itt az indulat az egész jelentőségéhez képest. (Bezzeg a mi időnkben..., Régen minden jobb volt... stb :D)

2019.02.15. 21:35:50

@Nlion: meg az elcsatolt teruleteknek

Angora Cardi 2019.02.15. 21:36:17

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: nem mondod, az összes vezető hírcsatorna és újság oldalát követem így mindig minden történés ott van elém tálalva a nagyvilágból (ja magyart nem követek keine orange news)

bElannaTorres 2019.02.15. 21:36:38

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: miattam nem lesz, nagyon tetszett amit a gyakori kérdésekről írtál, tudom jól, hogy nem ugyanannak drukkolunk, de vannak dolgok amiket ugyanúgy látunk.

Adri volt a nagy kedvencem, sajnos nem értékelték őt, most tényleg zsunak drukkolok.Rolit szerintem utálnák ha nő lenne

Nlion 2019.02.15. 21:36:45

@Paic Róbert: Ja ez az egész világnak szégyen.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.15. 21:37:16

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: itt ilyet nem szabad mondani, hogy zsuzsura szavazol, mert vagy rácsapnak a kezedre, vagy rád szabadulnak a trollék :))))

Nlion 2019.02.15. 21:38:15

@Fu Szekh Li: Azért van ilyen nagy indulat e körül a párbaj körül mert mind a két játékost vagy nagyon szeretik vagy nagyon utálják. A két legmegosztóbb játékos párbajozik

Nlion 2019.02.15. 21:38:54

@bElannaTorres: Nem az a baj hogy egy nő nyer de ne már egy Zsu féle nő.

Fu Szekh Li 2019.02.15. 21:39:00

@Paic Róbert: A londoni magyar kolóniáról már ne is beszéljünk.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:39:54

@Nlion: tökmindegy, nyert már mindenféle pasi

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:40:09

@BirikszKrokiksz: szorosan mögöttem legyél mmkk, mert itt ölnek ám. Testemmel védelek.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:41:19

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: úgy látszik nem küldte el, de rémlik emlékeimben hogy itt voltál még az éden 1 alatt is, nekem akkor más nevem volt, de tényleg más volt a hangulat

2019.02.15. 21:41:30

@bElannaTorres: koszonom, hogy te nem alacsonyodsz le mobilosig. Tudom en csak egy vagyok a sok velemeny kozul, de szerintem ma este, illetve vasarnap belefer egy kismalparisag a reszunkrol is azert.

Cherie 2019.02.15. 21:41:41

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: szeva többen vannak a magukat észre nem vevő fröcsögők, bezzeg régen..

2019.02.15. 21:41:59

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: na ezért a lábakért én is sokminden galádságra lennék képes

Nlion 2019.02.15. 21:43:09

@bElannaTorres: Na ez a baj hogy csak ezért szavaztok Zsura mert nő. Egy ilyen karakterű férfit aki olyan lenne mint Zsu szavaznátok rá?

Cherie 2019.02.15. 21:43:23

@bElannaTorres: meg a kommentelők is másfélék voltak

2019.02.15. 21:45:57

@Fu Szekh Li: a londoni kolonias dolgot mire irtad? Ne harsgudj, nem ertem

javier2 2019.02.15. 21:45:58

@Paic Róbert: nagyon jó kommentjeid vannak én csak próbálok rivalizálni
(őszintén odabaszni)

bElannaTorres 2019.02.15. 21:46:36

@Nlion: naná hogy szavaznának rá, még sokkal többen. Azért nyert annyi fiú mert elnézőbbek vagyunk velük.
Szomorú hogy a lányok ezt nem kapják meg, ők kurvák meg rosszindulatúak meg minden.
Nemcsak azért szavazok zsura mert nő, már az eránál is leírtam és klingon nevem is van, én értékelem a bátorságot

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:46:39

@bElannaTorres: hajaj, szepike, beacska, stb. De jó is volt.

@Cherie: cserike, jaj, de régen láttalak ☺️☺️☺️☺️

Nlion 2019.02.15. 21:48:37

@bElannaTorres: Az Aurelios évadot kellett volna Zsófi nyerje és annyi

2019.02.15. 21:49:42

@Nlion: en nem adnam prostinak bocs.

bElannaTorres 2019.02.15. 21:50:10

@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: én azt gondolom hogy megvan rá az oka, mint mindenkinek a maga szemszögéből, nem is szólok bele, akivel nekem vitám volt azt lerendeztük, vagy annyiban hagytuk.
@Cherie: igen , ennyire nem éltük bele magunkat, szerettük Alízt is nagyon, de nem küldtük el Kristófot a fenébe mert eldobta a labdát.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 21:51:20

@bElannaTorres: azért Aliz az a karakter volt, akit nem lehetett nem szeretni. Kedves volt, naiv.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.15. 21:55:57

Van ám új eresztés, csak szólok.
De nem kell kapkodni, már elsőztem :-))))

bElannaTorres 2019.02.15. 21:59:32

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: az vagyok aki nyert a Viasat nyereményjátékon, mikor meg kellett tippelni ki esik ki. Csak azt néztem ki lett unalmas karakter és őt tippeltem :DDD
De hiányzik ám a régi hangulat, most valahogy mind azt hisszük számít a szavazásoknál a véleméynünk, akkor nem volt így mert nem mi szavaztunk :)

Nlion 2019.02.15. 22:00:06

Na bazdmeg indul. Ha nagy lesz a különbség vége áááá

bElannaTorres 2019.02.15. 22:01:07

@Cherie: Ádám volt a kedvencem onnan :))
Mint majdnem mindenkinek :D

javier2 2019.02.15. 22:01:08

mobilost 3 hete nem olvastam copy pastezta be 70000 karakterét.
Aztán kiderült Ibsen az öccse katiemoss meg a huga Nyirlugosról.
Mondtam neki nézzen ki az ablakon és menjen ki és szívjon friss levegőt , de aztán kiderült pincében lakik szóval amikor kiment lefejelte a tűzfalat, Szóval a negatív élmények nem erősítenek meg.Sőt beásod magad a kerted csendjében megbúvó vakond gondolatainak járataiban.

Nlion 2019.02.15. 22:01:30

Miért Zsófi a VV6-ból is prosti volt?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.15. 22:01:37

@Nlion: sajnos ugyanígy érzem, pedig sokkal egészségesebb lenne.
pl az előző évadban Soma, vagy faszpörgető Aurelio helyett simán lehetett volna női vagy meleg nyertes.

Angora Cardi 2019.02.15. 22:02:33

@Nlion: te naívabb vagy mint én :D

Cherie 2019.02.15. 22:03:17

@bElannaTorres: már nem is emlékszem :))) na ja arra igen, hogy belehányt vmelyik a virágtartóba...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:05:10

@Cherie: Kristóf, a borondbe.

A Máté talán meg a kaktuszba esett.

javier2 2019.02.15. 22:07:27

ha nem hoppancs vagy chat géza írta nem olvasom
és smile sincs

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:08:27

@bElannaTorres: mert teljesen más.

Az RTL ezt kinyirta teljesen. Talán az.x.

Cherie 2019.02.15. 22:09:40

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: jah tényleg:))) lehet megnézem majd vmikor megint, újnak fog tűnni

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.15. 22:10:59

@Fu Szekh Li: milyen szépen beszavaztuk Robint a nyereménybe. :D

Angora Cardi 2019.02.15. 22:11:04

@javier2: Hoppancs írta mozogjál már át javi! :)

bElannaTorres 2019.02.15. 22:13:04

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: triss, hát nem voltam akkor sem a legtöbb hozzászólást író, de szerettem nagyon a hv-t és az éden is

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:18:15

@Cherie: az nagyon tetszett. Még egy olyan jó nem lesz.

@Csakazértis én vagyok a királynő: erre egyszerűen nincs időm. Most meg már felesleges elkezdeni is.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.02.15. 22:19:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig de, sok mindenben. De már ilyeneken nem húzom fel magam. Mehoregedtem.

bElannaTorres 2019.02.15. 22:46:48

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: annyira nem, már alig írok, amitóta rolin van a kendő. Tudtam hogy feszültebb lesz a hangulat, most megint rákerült.

Nlion 2019.02.15. 23:46:49

Bazdmeg így elcsalni

Nlion 2019.02.15. 23:53:03

Legalább Reni többel esett ki

SzilajSzilard 2019.02.16. 06:24:28

Valamilyen szinten hangulatember vagy Dzsudibí, és kajakra hiányozni fog hogy pacekba mondod a villalakókról hogy negatívak.
A trash legyen veled is a következő szériáig!
süti beállítások módosítása