Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x101 - A mamutok, azok Krisztus előtt éltek

2019. február 13. 11:35 - Chat Géza

vv1_6.png

Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15 részt. És közben értem, hogy több mint két hónap után négy emberrel már nem nagyon lehet mit kezdeni ugyanabban a díszletben, így nem is anyázni jöttem, csak szólok, hogy az adás 3/4 a semmi ismétléséről, a tegnapi kiválasztás előtti 12 óráról, meg az utána lévő2-ről szólt. Majd jött egy feladat. Így tessék készülni. Zárójel bezár.

Ha 101 nap bezártság után SP-től A nevem SP című számra kéne ébrednem, lehet, hogy nem lennék a világ legboldogabb embere. A lakók se csattannak ki a marha nagy boldogságtól. A kihívás napján már reggel megbeszéli Hunor és Roli a big taktikát. Röviden megbeszélték a rökamién, hogy akkor Zsuzsunak kéne mennie. Eközben Zsuzsu megbeszéli Greggel a hálóban, hogy ő amúgy nem színésznő, ezt a jelzőt itt kapta meg, de közben meg azt mondják rá, hogy a színészetis játékokban ő a legbénább, szóval akkor most mi a huncut lófasz is van, ugye.

vv1_1_1.png

Roli még egy kanyart beszélnek arról, hogy talán mégis Greg a leggyengébb láncszem, szóval rá kellene baszni a jeleket. De ez ennyiben is marad, úgyhogy Hunor tovább vágja békességben a lábkörmét. Jön a levél, benne Adri utolsó szavai, amiknek már semmi súlya nincs, de az adásidő kitöltése érdekében ezzel is elmegy 5 perc, mert még Adri színesről fekete fehérre cserélt fotójától is el kellett búcsúzni, nem volt elég a párbajról visszatérő Roli buliján félig bebaszva megejtett elköszönés. És már jön is a levél, hogy este kiválasztás. Zsuzsu nem is érti, hogy akkor valaki most párbaj nélkül fog kiesni? Hunci is meglepődött, meg is akarja beszélni a partra vetett, jelen esetben kanapén agonizáló Rolival, hogy mi legyen. Mit kell ezen megbeszélni? Zsura rakjuk, oszt annyi. Ja, oké. Eközben a Szív Bajnokai persze, hogy nem beszélnek össze, érzésből szavaznak inkább. Bravisszimó! 

vv1_3.png

A biztonság kedvéért egy kiadott feladatban még feltehetnek egymásnak igen kemény kérdéseket. Egy ilyen sem hangzik el. Zsuzsu, miért játszol rá a dolgokra? Mert ilyen vagyok, hogy jobban sírok csoki kiesésén, mint a szüleim karácsonyi üzenetétől. Greg, miért nem sminkelsz? Mert nekem ez egy sminkelvonó, illetve nem azért öltözök férfiasabban, hogy megnyerjem a játékot, hanem mert a csajos rucikat kihíztam, de nyugi, nem lettem hetero. Hunor, miért nem állsz bele a vitákba? Mert minek. Rolitól még ennyit se tudtak kérdezni kábé, úgyhogy így kellett kitalálniuk, hogy kire raknak este. 

vv1_5.png

A jelrakás után Greg hüledezik, hogy ő aztán meglepődött, majd egyből leápolja Zsuzsu barátnője lelkét, hogy ezzel is bevédje a seggét. Rolinak egy lehetősége van, ha valahogy kiidegeli Greget, és kiszedi belőle, hogy amúgy tökre egy kétszínű alak, aki egy ideje csak színleli a barátságot Zsuzsuval.

És akkor jött egy kvíz a végére az eddigi 100 napról. A legjobb pillanatot Greg és Zsuzsu hozta.

- Hány éve jelentek meg a mamutok a Földön?

- Krisztus előtt? Igen. Krisztus előtt. KRISZTUS ELŐTT!!! 

vv1_4.png

Közben saját magukat is beviszik az erdőbe olyanokkal, hogy amikor az a kérdés, hogy melyik VV volt szökőévben, akkor elkezdenek arról beszélni, hogy szökőév 4 évente van, pont úgy, mint az olimpia, de végül kibökik, hogy VV8, így behúzzák a jó pontot. Majd kapnak valami ajándékot. Holnap kiderül, hogy mit, akkor meg még kihívás is lesz, sőt, farsangi bál, amire vendégek is jönnek.

790 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oh my... 2019.02.14. 12:23:46

@tanárnőkérem: á, dehogyis, kamu!! színtiszta buzi ő, mint bérmelyik másik, a saját neméhez vonzódó srác, csak érdekesebbé akarja tenni magát ezzel a pán-bullshittel; na ő az, akiről tényleg süt, hogy nem presszóbuzi, a nőket bottal se piszkálná - amúgy ez a játékban is lejött -, dehogy volt ő nővel, pláne nőKkel, ugyan! életében nem volt köze nőhöz, bármit fel mernék tenni rá, bármikor... ócska kamu az összes nőkkel kapcsolatos sztorija.

Bryan élete 2019.02.14. 12:25:24

Már nem emléxem melyik nőstény jött be éppen a vellába, amikor zsu váratlanul és hevesen a nyakába ugrott, hogy jajjdeörülök neked, annyira tetszel, mi biztosan jóban leszünk, stb . stb. Ez a hirtelenjött mellbevágó rajongás akkor rögvest elvetette bennem a nemi vonzódás lehetőségét.
De mindegyis kiféle-miféle ez a lány, felőlem úgy és azzal dug, akivel akar és jólesik, de a vv-ben eltöltött három havi teljesítménye alapján nem érdemli meg a 36 misit. Pont.
Hajrá Roli.

Oh my... 2019.02.14. 12:25:31

@tanárnőkérem: igazad van, nem ér ennyit ;) és jah, legyünk optimisták, hajrá taktika, hajrá Roland! ;))

Oh my... 2019.02.14. 12:26:30

@Bryan élete: Ginu volt az, belémégett, annyira szürreális volt az egész... ;D

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:30:18

@oh.. my.... szép volt Roli!: na, ehhez nem értek, de mindegy is. :)
És a végszó: hajrá Roli! Ezzel egyetértek. :)

Angora Cardi 2019.02.14. 12:34:20

@tanárnőkérem: Tancsi EKG-zom a mai gondolatokat, jókat írtatok @oh.. my.... szép volt Roli...: -al együtt :)

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:39:52

Köfi Nyufi! Pufi! :*
Sajnálom, hogy kimaradok az esti dumcsipartikból, csak utólag nézem, hogy milyen jó a hangulat. De sajnos minden reggel korán kell kelnem...

tanárnőkérem 2019.02.14. 12:40:14

@Angora Cardi: Köfi Nyufi! Pufi! :*
Sajnálom, hogy kimaradok az esti dumcsipartikból, csak utólag nézem, hogy milyen jó a hangulat. De sajnos minden reggel korán kell kelnem...

fujimo 2019.02.14. 12:41:54

@oh.. my.... szép volt Roli...: "@fujimo: ez mind oké, de éppen a lényeget nem veszed figyelembe abból, amit írtam, miszerint az éppen kormányzati poziban levőknek nem áll érdekükben megvalósítani mindezt, nem csak azért, mert rengeteg erőfeszítést igényelne, mert sokba fájna, hanem mert a hatalom magukhoz ragadására és megtartására használt legelemibb eszközt, a populizmust vennék ki ezzel a saját kezükből..."

...igen is és nem is... :D ...annyira alap, h már nem is itt kezdtem... :D

...vagyis kétségtelen, h ez nem érdekük... sőt... érdekük minden szinten akadályozni, ahogy napi szinten teszik is... (és nem kishazánk illisbi irányáról beszélek... általánosságban determinálva van, hogy kétélű fegyver ez a rendszer)

...mindenesetre jogos, én elméleti szinten vizsgálom a kérdést, mivel gyakorlati oldalról esélyt nem látok jelenleg rá... (hogy mondjuk egy pártokon kívüli - felüli "ellenzéki" csoport magához ragadja a hatalmat.. szakértőket kinevezve bevezeti a rendszert, majd lemond önként, hogy a rendszer működjön... végtelenül leegyszerűsítve)

...ettől borzasztó távol állunk... még akkor is, ha a világ minden pontján nyílik a nagyon gazdagok és a szegények közötti gazdasági olló... és akkor is, ha soha a világon nem tanult annyi ember, mint amennyi ma tanul... és még akkor is, ha az internet korunk új "kereke", ami már most jobban megváltoztatta a szabad információ áramlással a világot, mint egykor a kerék...

...de... ha nem pusztítjuk ki magunkat... és idővel így vagy úgy, de az emberek cselekvőbben akarnak önrendelkezni... amihez a hatalmat is megszerzik... (valamilyen úton) ...akkor ilyen demokrácia 2.0-t tudok elképzelni...

...közösségi finanszírozáson / erőforrás szemléleten / közösségi megosztáson alapuló gazdasági modellel, ahol a tulajdonjog jobban vissza van nyesve... (pl nem lehet valakinek 1 nap annyi a fizetése, amennyit másik 500 család egy életen át keres... ilyen aránytalanságok egyszerűen nem férnek bele egy egészséges társadalomba)

...1szó mint 100... ez csupán lamentálás a jövőn... amolyan ludológiai ábrándozás... nem jövő héttől történő világmegváltás... :D

mobilos perpetuum 2019.02.14. 12:47:39

Az árulás, 3. mára befejező rész. ((Mivel a riportban is mondta, ezután Roli kénytelen lesz folytatni a Hunor elleni szövegelést)
00 41 25 Dina Hunorról: Úgyse figyel, NYOMORÉK
r nem nyomorék amúgy nagyon rafinált, mindenre figyel
00 43 03 R hosszú távon a Hunor ELVISELHETETLEN, mert ki FOG ütközni az az énje, amikor ő,... ő át akarja venni az irányítást
d Valamikor át is?
r akarja
g te ugyanúgy látsz, csak vakon vagy vele
r nem vagyok vakon, de emberileg nekem szembeköpni saját magamat ITT A VÉGÉN már sokkal nehezebb. Én elmondtam a Hunornak is, mondom Hunor, te vagy a játékban a legnagyobb taktikus
D a kutyát nem érdekli, az elején köpöd szembe, vagy a végén köpöd szembe. Ugyanúgy magaddal baszol ki.
r én ezt értem, de ha az emberek nem látják azt, amit ő csinál, és nekem KELL felhívni a vélemény.. a figyelmüket, akkor esélyem sincs
d ez egy játék, meg akarod te nyerni, vagy azt akarod, hogy ő nyerje meg
r KILENCVENKILENC százalékban én hozzá segítettem. Ha megnyeri ezt a játékot, azt Nyéki Rolandnak köszönheti.
Ő nyeri. Mert az emberek felszínesek. És tudod mi számít nekik? Ami annak a lánynak, aki most mellette fekszik.
00 45 28 Dina Amiket itt elmondasz? Hát baszd meg? Régen, hogy ki kellett volna adnod a Hunort. Lehet, már itt se lenne. Sőt, biztos, hogy nem lenne itt.
r igen, ez biztos, hogy nem lenne it. Már rég kiesett volna. Csak az a baj
D magad alatt vágod a fát
r az hogy valaki jól néz ki, sokkal fontosabb ebbe a kibaszott világba, mint AKI TISZTA EMBER MARAD A VÉGÉIG
Majd a végén a következtetés: tízből kilencszer a Hunor nyerheti meg ezt a játékot

Köszönjük Roland.
Mi, felszínes nézők, a Hunor kukijára vagyunk kíváncsiak, mint a csaj ott mellette. JA ÉS A VICC. Ő TISZTA EMBER. Most majdnem kitettem az ebédet.
Hunor miért is esett volna ki? Mindig népszerűbb volt, Rolika, ha kijössz, utána nézhetsz.

fujimo 2019.02.14. 12:50:00

@tanárnőkérem: ugyanígy... én sem kedvelem... nem is utálom... viszont ha egy légtérben lennék vele és nekem adná elő a sértődött - túltolt mutogatását... lehet ráfordítanám a mutató ujját az alkarjára... :D (igen, agresszor állat vok... de csak a pofám nagy a kanapéról... nyilván nem bántanám... bááár, ha lenne ott egy lapát... :D)

...nagyon magasan kvalifikált tréfát félre téve... én is úgy érzem, h kicsit hátrányos... és így pláne elnézőbb az ember... de éppenpontpláne ezért se nyerje meg...

fujimo 2019.02.14. 12:56:19

ammm... tényleg sokkal kellemesebb, ha egyes hozzászólók posztjait reflexből átugorja az ember...

...csak kár, h már itt is ezt a facebook olvasást kell alkalmazni... :)) :/

tanárnőkérem 2019.02.14. 13:09:24

@fujimo: azt nem is állítottam, hogy könnyű vele együtt létezni, képernyőn biztos sokkal könnyebb elviselni, mint élőben.
És ne nyerje meg.

Nyuszomuszo83 2019.02.14. 13:29:30

@oh.. my.... szép volt Roli...: ohhh köszönöm szépen, de nem is! #rebegtetemaszempilláméssűrűnpukedlizek

@Angora Cardi: Kicsi Nyuszim, ez alap! Nem bírtam ki! :* :* : *

Angora Cardi 2019.02.14. 13:50:27

@tanárnőkérem: Igen, este mindig kellemes :) De mindig jó látni Téged is és, lesz majd kövi vv :)))
@Nyuszomuszo83: Te egy harcos amazon vagy :***

Nyuszomuszo83 2019.02.14. 13:52:55

@Angora Cardi: Tudod említettem neked, hogy ez lesz a végén! :D Állom a szavam! :D Érted meg pláne kiállok mmkk!

Costanza 2019.02.14. 18:05:51

@Nyuszomuszo83: jaj te voltal az az eszleny, aki irta, hogy a zsunak a facebookon az anyukaja igy meg ugy, es ezt elemezted ki a racsos kapu mogul, hogy milyen debil/retard/stb. :D
nyugi meg szolhatnek ezer masik emberhez is, nem kell itt kiborulni, csak ennyi idom nincsen, vannak nalad gazabbak is.

Ugy latom nem tetszik nektek ha a sajat gyogyszereteket kapjatok.
Nem kell letagani onmagad, vagy itt szepiteni meg sertodgetni. Te is ugyanilyen vagy tetszik vagy sem.

hogy lehet ilyenek ellen ervelni szerinted, aki meg ezt sem fogja fel?

Kedves hogy utasitgatsz hogy en hova menjek irogatni, de maradok mint ahogy teszem ezt SOK eve. a facebookon nem jartam ebben a temaban, viszont te mazsolazgatsz Zsu anyukajanak facebookjabol, nem en, ugyhogy eloszor megint merlegeld ezt is.

A vilag nem egy falu, de koszi a kioktatast.
Kicsit kijjebb teszed majd a labadat a nagy velemenyeddel, es ra fogsz jonnni, hogy milyen korlatolt, alszent, maradi, es sokkal tobben nem szeretik a tiedet sem.

errol az aranyoskamozasrol meg szinten szokj le, mert ez magyar viszonylatban gaz, ki fognak rohogni jo magyar modja a hatad mogott.
mondjuk a ti esetetekbol kiindulva semmit nem kell tenni, ha nem lenne akkor is talalnak fogast rajtad is, nem csak te tudsz huszeves valosagsohosok anyjat szidni.

Nyuszomuszo83 2019.02.14. 18:25:19

@Costanza: te észlény, látod milyen butus vagy, én még azt sem tudom ki a szefós anyja, a nevét sem tudom, ergo mazsolázgatni sem tudtam a kommentjeiből. Nem, nem vagyok korlátolt gondolkodású, sőt lehet, hogy több a tapasztalatom is ,mint neked. De látom lecke már megírva, éppen engedi apu, hogy netezz kicsit, korlátozva. Nem sértődik meg senki- te vagy aki játszod a buksid! Nem fogok a véleményed által kardomba dőlni, mert a leesett papirzsepi jobban izgat, mint te. Menj , keress másik játszóteret! Örülj, hogy ilyen kis kedvesen szólítottalak meg, mert tudod, egy bizonyos szint alá nem süllyedek. Nekem jöhetsz a véleményeddel, de hétfőn nem lesz ám jobb az élet, sőt a kenyér sem lesz olcsóbb, mert Zsizsikes nyer vagy sem. Ébredj fel, Andersen meghalt már! Azért mert te fanatikus vagy másnak nem kell ám! Emelj szobrot, csókold lába nyomát vagy élj vele, oly hidegen hagy ez itt mindenkit! Sok éve itt vagy azt írod, mégsem tudsz beilleszkedni normálisan, kvázi a baj nem a mi készülékünkben van! Nyugodj meg, mert csak árt a kicsi szívednek a sok idegeskedés! Vasárnap vége! ;)

Maximista vagyok 2019.02.14. 18:46:38

Itt sokkal jobb a buli mint az új poszt alatt :D

javier2 2019.02.14. 18:54:01

@Costanza: aki itt behatárolt öcsém az te vagy

szóval a zsus csajok (kurva kevés iq , figyelemhiányos , beszélsz hozzá látod nem figyel)
felszedése nagyon nem egyszerű , már ha meg akarod baxxx. Ilyenkor azzal kell előjönni:
Szereted az asztrológiát , jóslást? :)

és én neked elhoztam a gömböt
Kérlek nézz bele a gömbbe!

javier2 2019.02.14. 19:00:56

arról nem beszélve hányszor jöttek hozzám , hogy az ilyen zs féléknek adjak munkát helyezzem el!
akiknek egy hobbyja van saját magukat nézzük a tükörbe.
Büdös életben nem helyezed el szóval aki fotel mögül dumál az nem nyuszó , hanem te.

Villanegra 2019.02.14. 19:08:45

@Cleveland55: Üdv! Kérlek ne általánosíts! Diplomás is, nyugdíjas is vagyok, bevallom a Szulejmánt is néztem. A VV-k közül csak ezt az egyet (VV9) nézem felvételről, (bár, mindenki előtt letagadom.) Kezdetektől csak a Roli játékát tudom elfogadni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem minden Szulejmánt (is) néző nyugger kedveli a kretén "szív csapatot". :D

javier2 2019.02.14. 19:38:09

@Dauda András: csak ne te bukj rá másra ...okostojás

annyit érsz mint a hozzászólásaid
húzás vissza a facere hátha kapsz 15 % kedvezményt birka tetkóra

Dauda András 2019.02.14. 21:36:51

@javier2:
lol. Na Hunci rajongó tyúkszemére tapostam! Annál jobb!

Dauda András 2019.02.14. 21:39:12

@oh.. my.... szép volt Roli...: ennek volt folytatása.
Hunci párbaj előtt is ajánlgatta magát Zsunak, aki széles karlendülettel beintett a zsernyáknak ahogy kell...

Costanza 2019.02.15. 06:41:39

@javier2: jezus, te meg hogy vagy eletben? gondolom meg otthon etetnek. helyedben nem mernek tul messze menni.

Costanza 2019.02.15. 07:06:42

@Nyuszomuszo83: nezd megtalaltam neked az uj igazit, belinkelem:

hogyvolt.blog.hu/2019/02/13/valo_vilag_9x101#c36744234

illeszkedjetek, o is sztem valami kanaperol osztja az eszt hogy milyen a vilag, ugyhogy match made in heaven <3

Costanza 2019.02.15. 07:26:50

@Angora Cardi: aww. te meg ne gondold hogy nem passziv/agressziven szologatsz be, es nem kapsz reakciot. ennyike

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 08:03:08

@Costanza: Uram atyám, neked kb annyi eszed van, mint 2 marék döglött molypillének! Belinkelted nekem azt az oldalt. amin most is csevegünk!? Te Isten barma! Menjél mert a suli elkezdődött és félő, hogy a végén a tancsinénitől egyest kapsz! Kis buta, ostoba, sokat kell neked még nőni ahhoz, hogy elérj olyan magasságba, mint én! Remélem egyszer sikerülni fog! Addig meg tanulj sokat, hogy ne gyári munkás legyél- amivel nincs sok gond, csak tudjuk, hogy oda nem atomfizikusok mennek- de ha nem megy, akkor egynek jó leszel a soron is! Nem szégyen ez! Viszont mondok még egy titkot: nem mindegy ám, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. És kettőnk közül a hülye nem én vagyok! Úgyhogy most már akadjál le szépen rólam, mert Nyuszó türelme is véges ám és kijön belőle a nagyon csúnya énje és nagyon nem kedvesen fog elküldeni oda, ahova való vagy!

Costanza 2019.02.15. 08:39:33

@Nyuszomuszo83: ja ertem. Szoval mar 1/3-ban referalunk rad?
ok. akkor a nyuszonak eleg szegenyes a fantaziaja es a lelki vilaga is, nem beszelve hogy mennyire zold erdoben jar velem kapcsolatban. Kerlek ezt add at neki.
rossz helyen keresgel, hideg-hideg.

Nyuszomuszo83 2019.02.15. 08:53:59

@Costanza: Te mi a halál retkes faszáról beszélsz???? Sajnos nem tudok veled kommunikálni, mert nem tudok lesüllyedni az értelmi szintedre, amely egy béka picsája alatt van! Nagyon hülye vagy sajnos! A Lipótmezői objektumot meg bezárták, hogy az ilyen hülyéket ott ápolják! Kezeltesd magad kicsikém, mert neked is és védencednek is oltári problémái lesznek a valós életben! Ezennel a meddő vitát lezárom, mert nem érted úgysem, hogy miről is írok neked! szánalomra méltó vagy! Nőjél fel szépen, mert még nagyon az életed elején járhatsz az ilyen gondolkodással, ha meg már túl vagy 20-as éveiden akkor szellemileg visszamaradott vagy! És akkor én kérek elnézést, mert a beteg embereket nem szoktam bántani, mert szociálisan érzékeny vagyok!

2019.02.15. 10:34:13

@Nyuszomuszo83: úgy látom elgurult a gyógyszered, sajnos már nem először, és az a baj, hogy nem veszed észre sosem. Mivel hazai pályán vagy, amikor ez történik, akkor is szerencsés kis nyuszi vagy, mert melléd áll a többség, aki meg nem, az hallgat, így nem látod magad kívülről sosem, aztán jön a nagy cirkusz, ha valaki beszól neked.

Olvasd el amit ő ír, és aztán amit te írsz neki. Komolyan úgy gondolod, hogy ő van alul és te felül? Hogy a te értelmi szinted van fölötte??? Tán írt neked ő ilyeneket, amit te neki?
Honnan tudod hogy hány éves, stb? Valahol leírta, említette, célzott rá?
Bezzeg rólad már egészen sokat megtudhattunk...

A kettőtök reakcióját olvasva nekem úgy tűnik, hogy te lettél egészen ideges és közönséges, tetézve ezt azzal, hogy túl magas lóról teszed ezt, így még visszataszítóbb.
Ha nincs más a tarsolyodban, akkor előveszed mindig a személyeskedést és elég durván. Ha csak az utolsó két-három hozzászólásodat olvassa az ember, akkor is kiderül, hogy képtelen vagy visszafogni magad.
Minek? Te írod mindig, hogy vége mindjárt és akkor is annyiba fog kerülni a kenyér, mint eddig. Akkor minek idegesíted magad és esel neki egy idegennek?

A stílus maga az ember...
És itt most a szavak, jelzők használatára gondoltam, ami még a virtuális világ eme apró közegében is megmutat valamit az Emberről magáról.

"Nyugodj meg, mert csak árt a kicsi szívednek a sok idegeskedés! Vasárnap vége! ;)"
írta nyuszomuszo83. Javaslom fogadd meg az ő tanácsát, talán könnyebb lesz.
És mielőtt felhergeled magad még jobban, megteszed, hogy egy kicsit beleolvasol azokba, amiket írtál másokról-másoknak és megpróbálod nem úgy kezelni azt amit írtam, hogy ellenség vagyok, hanem picit elmerülsz abban a gondolatban, hogy nem kell másokban látni csak a hibát.
Köszönöm.

macskamedve888 2019.02.15. 14:38:40

@Frau Untermensch4: +1 Egyetértek. Régóta olvasgatom a való világ hogyvoltjait, részben, mert ismerős is ír hogyvoltokat. Ennyi indulatot egyik széria sem produkált, a kommentelők egy része teljesen lealjasult, igazodott a műsor szereplőihez, nyuszómuszóval (akiről elég nehéz elhinnem a hőbörgése alapján, hogy egy harmincas "nő") és a primitív, kötekedő javierrel az élen. Konkrétan egy szinten vannak a kiesett alpári Renátával. Emiatt a csürhe hangulat, minősíthetetlen stílus miatt hagytam abba egy időre a kommentek olvasását, gondoltam felnézek, de ez már tényleg legalja.
Ja most majd jön, hogy biztosan troll vagyok (troll szót totálisan helytelenül használják, de hát mit is lehet várni a gecit kötőszóként használó emberektől), vagy Zsuzsa drukker (egyiknek sem tudok drukkolni sajnos, talán Rolandnak, de nem kapok hisztériás rohamot, mert valaki másnak tapsol). Elképesztő. :/

ficekence 2019.02.15. 19:20:36

@macskamedve888: en is pont igy voltam vele. Napokig be sem neztem, mert ez az utalat cunami ami itt hompolyog szamomra visszataszito. Regebben sokkal szorakoztatobb volt.

Untermensch4 2019.02.15. 21:02:34

@Nyuszomuszo83: " És akkor én kérek elnézést, mert a beteg embereket nem szoktam bántani, mert szociálisan érzékeny vagyok! "

Nem "szociálisan érzékeny" vagy hanem passzív-agresszív és antiszociális.

oriblog.blog.hu/2014/09/23/11_ok_a_gyerekvallalas_ellen

( - mondta az udvari bolond... )

Untermensch4 2019.02.15. 21:12:12

@Frau Untermensch4: Magas ló kapcsán jut eszembe... össze kéne jönniük, a nyuszinak a kentaurral. Mindenki boldogabb lenne. Mindenki. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 07:55:19

@Costanza: még mindig ezen pörögsz? Gondolom nem tűnt fel, hogy nem reagáltam rád. Te viszont napok óta beszólogatsz. Több embernek folyamatosan. Milyen érdekes belém egész évadban nem állt egy másik kommentelő sem. Ne izgulj mindjárt vége, ne erőlködj ennyire.

2019.02.16. 09:10:23

@Angora Cardi: "még mindig ezen pörögsz? Gondolom nem tűnt fel, hogy nem reagáltam rád. "

Te pörögsz, egy nappal később is (tegnap reggel 7:26-kor írta ezt).
És reagálsz rá.
Komolyan nem veszed ezt észre???
Szép szombat reggel, napsütés, és te beleállsz újra, miközben eltelt 24 óra.

Legalább azt kéne észrevenni, ha olyat varr valaki a másik nyakába, amit maga is mesterien művel! Ilyen mértékű elfogulatlanság már kiböki az ember szemét.
Amott is már ott tartunk, hogy gyere ki a hóba, meg intézzük el -nem sorolom, döbbenetes, hova jutott-, holott a "valaki" így indította "Ja és hogy szalonképes legyek, a kurva anyádat Zsu ;)"
Tényleg meg akarja verni, vagy mit akar vele csinálni???
Ráadásul sem Zsu, sem az anyja nem cirkuszolhat itt ezért.

Azt sem értem, hogy miért kell konkrétumokkal megmagyarázni, hogy ki kinek drukkol, és amikor leírja, hogy mit lát abban a játékosban, akkor le van cseszve, hogy ez hazugság és beteg mindenki akinek ő a szimpatikus.
Basszus, a szimpátia azért mégis csak jó részben szubjektív, nem? És ha már megmagyarázza, akkor kinek mi köze hozzá, hogy úgy érzi, joga van hozzá, ahogy a másik tábornak is, hogy imádja az ő favoritjukat. Lemenni arra a szintre, hogy el kell menni ebből az országból, mert Zsu jön vissza? Atyaég, mi van a fejekben...

Ahogy meredeken lezuhant a VV színvonala, úgy sajnos legalább olyan meredeken lezuhant a komment szekció egy részének is a színvonala. Elszabadult egy olyan indulat görgeteg egyeseknél, ami pont azt kérdőjelezi meg, hogy többnek tartják magukat, mint a bent lévők, vagy az itt írók bármelyike.
Vajon aki így elragadtatja magát visszaolvassa amit írt?
Durvaságra még nagyobb durvasággal válaszolni, arra hivatkozva, hogy ő az, aki különb, kicsit nevetséges. Mert nem! Semmivel sem különb!

Sosem volt ilyen itt, olyan jó, kedélyes csipkelődések igen, de ha valaki bejött valami durvasággal, azért érdekes módon hamar kipotyogott, vagy abbahagyta, mert vagy ignorálták mindannyian, vagy figyelmeztették.

Nem is kell VV, az RTL csináljon egy virtuális villát itt. A kívülállók/olvasók szavazhatnak, ki kapja meg "a legszennyesebb szájú kommentelő" címet. Ketten-hárman már enélkül a cím nélkül is dobogósak most, és nem csillapodnak a kedélyek, holott már néhányan jelezték, hogy ez már túl durva és abba kellene hagyni. Miért nem megy???

De jó, hogy néhányan azért vannak, akik ellensúlyozták ezt a hangulatot, köszönet érte nekik!

2019.02.16. 09:11:05

@Untermensch4: kent úr a finom lelkű, fiatal lányokat szereti és nem akar gyereket sem, hamar vége lenne a násznak :)

2019.02.16. 09:17:48

@macskamedve888: nos... egyesek kisajátítják már a HV-t és kijelentik, hogy aki másnak drukkol, mint a kemény mag, az menjen a FB-ra, vagy akárhová, de itt ne maradjon.
Már itt tartunk...
Szomorú.
Én egyiknek sem drukkoltam, bár az itteni hangulat miatt időnként Zsu volt a favoritom - igaz, nagyjából 1 órát láttam összesen az egész VV-ből. Itt olvastam el mi történt, illetve érdekelt, hogy az itteni nép mit hoz össze.

Troll mindenki, aki mást gondol/ír, mint a legnagyobb szájú a blogban :D
Én is voltam már, de ennek ellenére sem fogok beállni az együttesbe, ha nekem az nem tetszik :)

Angora Cardi 2019.02.16. 09:46:54

@Frau Untermensch4: nem adok autogramot babák, nem miattatok vagyok itt, még mindig és ezután sem de örülök hogy ekkora celeb vagyok neked :DDD

2019.02.16. 12:44:03

@Angora Cardi: én többek között miattad vagyok itt, meg mindenki más miatt is, mert érdekelnek a reakciók egymásra és a VV-re és ezután is így lesz, régebben még kommentelő is voltam.

Ha úgy érzed, hogy ettől celebbé váltál, ám legyen, légy hát celeb :)
Hm... és a celebekhez tartozásod kinek cikibb?
A celebeknek vagy neked?

Nem gyűjtök autogramot egyébként, de ha valami nagyon különlegeset csinálsz, talán veled kivételt teszek.

Angora Cardi 2019.02.16. 13:27:12

@Frau Untermensch4: Látod még mindig nem érted: a műsor miatt vagyok itt nem az ilyen kötözködő kommentelők miatt. Ha a kommentelők miatt vagy itt akkor illeszkedj be ne a beszólogatás miatt legyél itt. Mielőtt nekem beszóltál érdekes mód azt nem említetted meg amire én reagáltam. De tudod mit nálam itt van vége, legyen ez a legszebb a napodban.

2019.02.16. 19:22:33

@Angora Cardi: hát... nem sikerült elérned a szintet, hogy autogramot kérjek tőled, de sebaj, mutatok neked egy celebnyuszit :)
www.youtube.com/watch?v=pr9fWptjg10

Costanza 2019.02.16. 20:04:16

@Frau Untermensch4: koszi a supportot, szerintem sokkal tobben olvassak, es nem szolnak hozza, akik itt vannak meg azt hiszik hogy csak ok vannak a virtualis jatszoteren.
Ez is vegtelen korlatoltsagra vall...

koszi a supportot.

javier2 2019.02.16. 21:22:30

@Frau Untermensch4: figyelj náci szar leszállhatsz a pufi nyúlról
és huzzal vissza a meleg és szellemi fogyatékos haverjaid közé
meg a borotvált testépítő esztétikák közé.
mit irogatsz ide 10 oldalakat és nem tehetek rola hogy apád folyamatosan odapiszkált.

@Costanza: édesanyád háromezerért taknyosra szívta magát mindent megadott
azt mondta ha te 14 leszel 2000-ért elad nekem
figyelj azért a deszka nem kell senkinek
járj iskolába és az orrod operáltasd át pinokkióra

"anyád sem volt nagy szám"
azt meg sajnálom apád részeges megvert és elhagyott....igazi pesti lakotelepi sztori ,ezert tenyleg sajnaltalak

javier2 2019.02.16. 21:24:36

@Frau Untermensch4: figyelj huzz vissza a wowba és farmold a goldot 12 éves ribanc.

pufi nyuszirol meg leszállhatsz ő egy normális nő

te meg egy 12 éves szőrtelen tagbaszakadt kis troll anyu kicsi kedvence
fognak még megbaszni(zsóti)

javier2 2019.02.16. 21:26:36

zsunak az szurkol aki ugyanilyen elbaszott szóval legalább neki lesz 36 millája amit pszichiáterre és kémiára költsön

de nektek ki fizeti ?
lesz mit térdelnetek!

2019.02.16. 21:26:52

@javier2: jó tanács: agyvérzést fogsz kapni saját magadtól, bár nem lesz kár érted :DDD

Untermensch4 2019.02.16. 21:29:41

@javier2: Nos, szenyor... az ön látnoki képességein még bőven akad csiszolni való (kb az egész) :D

javier2 2019.02.16. 21:33:24

jóa genetikám sajnállak
de ah gond lenne írhatok magamnak gyógyszert
komolyan gondolod van aki elolvassa 70 soros hozzászólásod az első után?

jó kezdő trollok vagytok , de javulnotok kell..
@Frau Untermensch4: anyád pont ezt mondta nekem is mikor el akartam folytani az ejakuláciom de aztán a troll haverod lenyelte:)))))))))))))
mobilost üdvözlöm vasárnap vége lesz , mi lesz veletek?)):))))))))))))))))))))))))

Untermensch4 2019.02.16. 21:35:14

@Untermensch4: Tyúkólban különdíjas lenne ez a legutóbbi életkor-tipp rád :D :D :D

javier2 2019.02.16. 21:36:01

írtam a 99. részhez is meg a 96. hoz is arrol hogy zsunak milyen gyerekkora volt
hiszen szomszédeban lakik
védjétek meg
zsut elég sokan kihasználták leszopatták és ezért sajnálom
szóval most hogy ti is átérezzétek menjetek le térdre....

javier2 2019.02.16. 21:37:43

@Untermensch4: hu akkor pont ugy vagytok mint zsu 4 évesként viselkedik aztán 23.

azért ez elég gáz nem?
ezt értettétek?

ostoba egy csapat vagyok nah námászté

Untermensch4 2019.02.16. 21:37:44

@Frau Untermensch4: Mármint rád mókás életkor-tipp :D

Untermensch4 2019.02.16. 21:40:01

@javier2: Én mindig ugyanolyan hülye vagyok. Úgy látom te is :D

2019.02.16. 21:44:41

@javier2: azt gondolom te olvastad, mivel kiokoskodtad belőle, hogy a vérnyuladnak írtam.

Írjál még ilyeneket. Hadd lássa mindenki, hogy milyen színvonalat képviselsz. Hadd legyen boldog a nyulad, hogy jöttél és megmentetted őt. Vajon tetszik-e ez a szöveg neki?
Mert akinek ez szimpatikus és tetszik és elfogadja, mert te mondod a nagy Javier, az semmivel sincs magasabb szinten mint te.
Az általad védett nő semmiféle ronda szöveget nem kapott tőlem, felhívtam a figyelmét arra, hogy lássa magát. Most ő lát téged. Remélem, hogy nem tetszik neki.

2019.02.16. 22:36:36

@Untermensch4: nem, ő ostoba, és csapat is még ráadásul :DDD
JAVIER2 2019.02.16. 21:37:43
"ostoba egy csapat vagyok nah námászté"

javier2 2019.02.17. 17:56:33

@Frau Untermensch4: roma létedre nem probléma ez a nick?nem őseidet kellene követned ki Indiába?
ízlések és pofonok nem szóltam

2019.02.17. 19:21:42

@javier2: neked csodálatos képességed az, hogy megállapítod, ki milyen, hogy néz ki, hány éves, mekkora a melle. Ez igazán lenyűgöző, felléphetsz vele a cirkuszban.
Te egyébként spanyol vagy tán? Tudtad, hogy a jelentése a Javiernek az, hogy fényes? Hol fénylesz? Elméd sajnos sötétnek és fénytelennek tűnik :(

Nem veszed észre, hogy amíg te jelzőkkel halmozol el, addig én nem írok neked ilyet?
Pedig írhatnám, hogy kicsi a farkad, meg büdös a szád, hogy szaros a gatyád, és a fogaid rohadnak, tohonya alak vagy de nem teszem :)

Írjál még, mutasd meg magad. Aztán rohanj a nyuladhoz, simogassa a belsőd, mert annyira együgyű, hogy élvezi, hogy megvéded. Csak az nem jut az eszébe, hogy vajon milyen lovag lehet az aki, mézes-mázosan flörtölget vele, aztán oldalra fordul és kicsordul a szájából a szenny, majd visszafordul hozzá és bűzös lehelettel tovább teszi neki a szépet.
És nem értem miért kell védeni, hiszen erős nő, van szókincse, le tudja pötyögni a mondanivalóját, sajnálatos hogy mögéd bújik és még örül is, mintha gyenge, ártatlan ma született bárányka lenne.

A mutatványodhoz így a végén még annyit, gyakorolj, nem talált, de biztatásul és hogy ne add fel fogadd el tőlem a TAPS-ot, gyakorolj még te lovag.

Untermensch4 2019.02.17. 19:21:43

@javier2: Az az igazán gáz amikor az elsöprőnek szánt sértéseid megvilágítják műveltségi szintedet... :)

javier2 2019.02.17. 20:11:46

mindig ketten hárman ugrotok egyszerre olyan mintha lenne barátod , de mind a 3 nick a tied
ez a roma betalált tudtam nincs több kérdésem és ahogy látom a többi is
sajnálom , de talán a következő életedben nagyobb esélyed lesz orvosi egyetemre menni és nem csak úgy hogy az anatómián leszel mint idegen nem ismert roma gyerek :)))))

2019.02.17. 20:42:03

@javier2: nos, te egyedül ugrálsz, de minek is? A nyúl miatt? Ott van, a tiéd. Boldog, hogy ugrálsz miatta. De jó, mert neki így nem kell. Eljátssza a gyenge nyuszit - ó, őt bántották - írta és te már rohantál is ide berúgtad az ajtót és esztelen módon vetkőztél ki magadból - olvasd el, hogy hogyan.

Ha tiszta fejjel elolvasod komolyan nem fordul meg a fejedben, hogy milyen ordenáré, közönséges és faragatlan vagy? Ez így jó? Te ez vagy???

Tudod, azt írsz rólam amit akarsz, hiszen nem ismernek engem, nem pacsiztam össze senkivel, tök mindegy milyen vagyok, egy nick, aki trollnak van kikiáltva, mert így egyszerűbb, nem kell elgondolkodni azon, amit írtam (jelesül: Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem veszi észre.) Erről szólt és arról, hogy esztelenül esnek neki a mostani HV-ban emberek egymásnak azért, mert más a kedvenc. De minek?
Ami aztán jött, az reagálás volt, és finom, jelzők nélküli.

Azt hiszed bántó, hogy romának kiáltasz ki?
Bántó rád nézve. Nincs mit írnod, így jönnek a felesleges és értelmetlen jelzők.
Ha arra válaszolnál tisztességesen és normálisan amit felvetettem, normálisan lehetne róla vitát nyitni. De te nem, az nem lényeges. Az a természetes, hogy gyűlölködés folyik itt, már jó ideje, és mentek el emberek emiatt, vagy nem is jöttek mint régen.

Írjál még. Annyi jelző villoghat az agyadban még, lüktetnek benned, add ki őket, hátha megkönnyebbülsz, ha azzal segíthettem, hogy kiadhatod magadból már nyertünk. Én azzal, hogy láttatom, hogy milyen ember vagy, te meg kiokádhatod magadból a tehetetlen dühödet.
Ha nincs benned düh és mégis így teszel, akkor szar, mert alapból ilyennek lenni... hát...
Ha meg lovagiasságodat fitogtatod, akkor javaslom, hogy vedd fel a ledobott keszkenőt és szádhoz emelve lehelj rá csókot és add vissza, hosszan belefeledkezve a nyusziszemekbe, talán így is célba érsz.

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 20:52:26

@Frau Untermensch4: kicsit utánad néztem a több mint 9ezer hozzászólásod egy valódi trollt takar mert másik posztnál is fröcsögsz! Örvendünk hogy ide támolyogtál és engem is betaláltál! Szeretnél te is a nyusziszemekben elveszni, de csak szeretnél! ;)
Jó trollkodást, jó gép előtt ülést,
Őszintén kívánok nektek teljes végelgyengülést.

javier2 2019.02.17. 20:52:32

@Frau Untermensch4: teljesen szétestél öcsi
barátnőm van és lányom és kurva jó állásom !te ökör!
bazdmeg te mobilos alteregója vagy 70 soros hozzászólásoddal?(remélem ezért fizetnek téged mert ha nem egy idióta vagy habár már írtam (profilozás 2.0))
nem olvaslak el
keresd fel az ombudszmant
lol te pont olyan vagy mint mobilos!!!Haha! nah hozd az ork másik nicked!!!!de gáz vagy!mr 80 sor...

javier2 2019.02.17. 20:55:31

és az írásaidban mikor körítesz teljesen alátámasztja hogy teljesen egyedülálló vagy esetleg serdülés előtt álló meg nem értett bikfic

javier2 2019.02.17. 20:56:11

most már viszont sajnállak :/

Untermensch4 2019.02.17. 20:58:00

@javier2: Az azért lenyűgöző hogy milyen gyorsan tudod több témakörben megcsillantani a sötétségedet. :)
A nyúlfarok egyesek szerint szerencséssé tesz, az hogy egy manipulatív nyuszi a farkadnál fogva vezet, az pedig nevetségessé.

2019.02.17. 21:03:30

@Nyuszomuszo83: neked viszont nagyon sok hozzászólásod van, amiből igazán sikerült egy kicsit jobban megismerni.
Végig követtem balul sült házasságodat is.
Kicsit sok pasit szédítettél, de sok pasi kell, valóban, hogy egy legyen, aki a hálódba akad.
Savanyú narancs hamar kiismert, és leírta, nem is bírtad, sikítottál te is mint nyúl barátnőd és rohantak a jelöltek.
Azt is, hogy gyereket akarsz, apa nélkül. Ez nem lesz nehéz, majd utána inkább.
A férfiakat egyébként inkább elijeszti ez a "spermád kell csak" stílus, de talán találsz balekot.
Szegény gyerek meg majd élhet veled kettesben és lesz ugyanolyan erőszakos és agresszív lény, mint te.
Én meg ehhez kívánok neked sok sikert!

2019.02.17. 21:04:12

@javier2: szegények, vajon tudják, hogy milyen nagy legény apuci? :D

Untermensch4 2019.02.17. 21:04:50

@Nyuszomuszo83: Majd akkor lesz okod az önimádatra ha olyanokat tudsz manipulálni akik legalább egy-egy kommentet le tudnak írni összeszedetten.

javier2 2019.02.17. 21:07:34

@Untermensch4: @Frau Untermensch4: két azonos nick roma legény írj még hosszabbat
figyelj az ostobát visszavonom megváltoztatom BETEGre.
Virtuális szar vagy, veled ellentétben van másoknak élete interneten kívül is.
beteg vagy! utoljára írtam ...sajnállak ...

Untermensch4 2019.02.17. 21:12:25

@javier2: Önjelölt profilozó létedre hamar felmegy a vérnyomásod :)

2019.02.17. 21:12:25

@javier2: "van másoknak élete interneten kívül is."

A tiéd hol van, ha itt vagy most is és annyiszor?
Anyuci és a gyerekek nem várnak vacsi, fürdés, ágyba bújás, stb?
Vagy itt éled a virtuális nemi életed a nyuszikkal?
Gyorsak, vigyázz :DDD

Nyuszomuszo83 2019.02.17. 21:16:37

@Untermensch4: rábasztál, több ilyen is van itt, aki sokkal összeszedettebb nálad! Szar lehet neked, én sajnállak téged! :)

Untermensch4 2019.02.17. 21:33:05

@Nyuszomuszo83: Nem nálam kell összeszedettebbnek lenni... főleg mivel engem nem manipulálsz (persze-persze, mindenkinek feláll ha téged lát de erekciót adrenalin is okozhat) de látom nem értetted a mondanivalót ennyire burkoltan.
Próbáljuk máshogy. Olyan kéne akinek a néhány mondatos kommentje tartalmaz olyan dolgokat mint pl értelmezhető összetett mondatok, humor, értelmes gondolatok, ilyesmi. Tehát próbálj meg olyat harcba küldeni aki a színvonalasabb manipuláltjaid közül való. Előre is köszönöm.

javier2 2019.02.17. 23:10:03

@Untermensch4: @Frau Untermensch4: adtam nektek információt , de azt nem mondtam hogy az információ hamis vagy sem
Tehát olyan dolgokban szólogattok be ami nekem nincs de lehet hogy van.
Értitek?Érted?olyanol rugozól ott támadsz amit elhitettem hogy van vagy nincs.

Menj át a kurva anyádhoz , persze már elvették a netet és gondoldd át holnap hol trollkodsz?
Hálamadriditsák hungarokatalánok?
büdös kurva anyád neked és ogre alteregódnak:)))))
bucsuzoul:P
mi lesz veled holnap?talán jelentkezz a roma foci suliba :)))))))

javier2 2019.02.17. 23:11:47

kibaszott kis győzike ombre :))))))ezt nem fogod mutogatni a szőrtelen haverjaidnak ugye ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2019.02.17. 23:25:24

@javier2: nem mondtál igazat, vagy hazudtál, amikor azt írtad, hogy "utoljára írtam"?

Nem érdekelnek az infromációid magadról.
Nevetséges azt képzelned, hogy érdekel ki vagy és mit csinálsz. Tőlem portás is lehetsz a kórházban.

Örülj inkább,Zsuzsu nyert. Csak azért, hogy a sok ellendrukker most nyafogjon, szar az élet és igazságtalan.
Sebaj, a kenyér holnap is ugyannyiba fog kerülni, néhányan ugyan kivándorolnak, mert olyan országban nem lehet élni, ahol ő győz.
Ez valóban nagy probléma biztos, az nem hogy ilyen szép lelkűek is vannak, mint te.
Írjál még!

javier2 2019.02.18. 19:02:05

nem érdekelnek ,de mégis minden egyes információt kiforgattál és elátkoztad(csak negatív vagy)
beteg ember vagy változss meg talán nem rákban halsz meg mint tudod ki (rokonod)

sajnállak( és a 21-es kromoszóma triszómiás urad üdvözlöm , csak a nyelvét tudd visszatolni az agyába)

javier2 2019.02.18. 19:02:59

@Untermensch4: jah és neked meg mini hobbit k. anyád!

javier2 2019.02.18. 19:03:08

@Untermensch4: jah és neked meg mini hobbit k. anyád!csak mert vérnyomás.

2019.02.18. 19:18:58

@javier2: mondtam én, hogy portás vagy egy kórházban :D
ragadt rád valami, ez tök jó :)
örülök, hogy félted az egészségemet :***************
Írjál még!

javier2 2019.02.18. 19:29:18

orvos nem portás :))))(imádom a nagyképű smilet)
most te írd meg ki vagy de gondolom egy dagadt senki :))))
és sanállak :(
jo8 ( a másik 5 nickednek is)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.18. 19:33:49

@javier2: a dagadt senkik nevében kikérem magunknak a sajnálatot!

2019.02.18. 20:11:37

@javier2: szegény betegek :D
neked mondják, hogy doktor úr?
OMG, és ajjajjjjj :D

Untermensch4 2019.02.18. 20:17:06

@javier2: Persze-persze, orvos... :) :D XD ...tudom hogy válságban van a magyar eü de ennyire még azért nem. :)

Lehet hogy nem tűnt fel de a zseniálisnak gondolt ködösítéseddel nem "elhitetsz" dolgokat hanem apránként információt adsz magadról közvetetten. De legalább annyiban van okod az elégedettségre hogy a jelek szerint te vagy a nyuszi legokosabb beosztottja. Csak ne abból a perspektívából gondolj magadra hogy"a legkevésbé buta".

2019.02.18. 20:22:00

@Untermensch4: portás a kórházban. Éjszakai :D

javier2 2019.02.18. 21:31:20

@Untermensch4: tudod mikor ezt kimondom legyen az randi vagy bármilyen életben elvetett szituáció(ha bemutatkozok)
mindig nyerek :))))))))(ez egy olyan érzés nem tudom átadni neked , de arat)
és orc sok az xd xdt csak egy idiota 13 éves fasz ír de már ma neki is gáz:))))
elbuktál az 5 nickeddel ( de te még xd zel ha jól meggondolom te meg az alteregóid leszopták a cigány radicsot) sztem ha az első hozzászolasom elolvasom veled kapcsolatban ugyanugy helyenállo mint a mostani..
jól profiloztam.
remélem kerülsz még a kezem alá :)))))))érted?

javier2 2019.02.18. 21:33:39

és jo8 :))))
a piros cipellős idiótával együtt szép csapat vagytok :))))

Untermensch4 2019.02.19. 15:25:58

@javier2: Tényleg megpróbálkozhatnál egy (vagy akár több) bekezdésnyi összeszedett szöveg leírásával. Attól hogy a fejedben teljesen jó(nak tűnő) gondolatok kavarognak, az átadásukhoz sajnos jól kell megválasztani a leírt szavakat és összerakni a szavakat mondatokká. A tényekre vonatkozó megállapításoknál pedig az nem segít (sőt, inkább árt) ha bizonygatod hogy igazad van, ez csak zárt kommunikáció, magaddal beszélgetsz. :)
süti beállítások módosítása