Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x100 - Kezdődik az utolsó hét

2019. február 12. 13:45 - Chat Géza

Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a töri óra az, ami meg van tartva a feszes tanterv miatt, hogy legalább ne legyünk annyira lemaradva, és negyedik osztályban még tudjunk két kósza adatot mondani a totál homály 20. század közepétől napjainkig tartó korról, azon túl, hogy '56 október 23. Itt is az eseménytelenség váltja a masszív nihilt. Adri és Zsuzsu megbeszélik a cigiskanapén, hogy miként is voltak a dolgok. Nem úgy voltak azok, hanem máshogy, mosdatja magát Adri, mintha bármit is számítana, hogy mit kavart kinek a háta mögött most már, mivel a kiesett, mint Quasimodo a Notre-Dame-i limbóversenyből. ennél egy hangyafasznyival érdekesebb.

vv1_2.png

vv2_3.png

Roli és Hunor privát kis Brokeback Montainja a nyugiban, amint megbeszélik a brománcuk eddigi mérföldköveit, hogy milyen jó volt cowboy kalapban pudingot zabálni a tűz közelében, majd bebújni a sátorba a szélfútta hegyekbe a kibaszott bárányokat terelve. Másnap meg, amikor Roli szemetes zsákba rakja ruháit, Hunor a lehető legszenvtelenebbül asszisztál, közben elhangzik egy olyan párbeszéd, amilyenért Niagarát tudnának sírni a drámaírók.

- Melyik ingembe menjek?

- A fehérbe.

- Mind a három fehér.

- Amelyik a legjobban áll.

- Mindegyik ugyanúgy áll.

- Akkor a legfehérebbe.

- Nem abba megyek.

Majd Roli elkezdi haverilag oltogatni Hunort, hogy majd meg sem fogja ismerni egy hét múlva, ha esetleg mégis kiesne az este. Ezt követően az új hármas szövetség is megbeszélik a dolgaikat. Mutatom Greg fejét, hogy mennyire érdekli az egész. 

vv3_4.png

Roli és Adri kötelező jelleggel elvonulnak a nyugiba romantikázni. A szar kap még egy pofont, de nem jutunk se előre se hátra. Adri szerint Roli egy manipulátor köcsög, mert nyomja itt a szerelmi sztorit. Közben a többiek a villában talált szemét ből csinálnak szép ajándékokat a párbajozóknak. Hunor gyufásdobozból rekonstruálja kedvenc törzshelyüket, VV Radics taktikai vándorszófáját, az étkező melletti kanapét. A Szépművészetibe illő műalkotás megér egy pacsit és egy ölelést Rolinak. Greg egy rózsát origamizik össze, majd ballagási hangulatot varázsolva átadja Adrinak. Zsuzsu egy táblát készít olyan varázsszavakkal, mint bevonzás, ami mellé saját fényképét is mellékeli. Ettől aztán beindulnak a könnycsatornák. Ugrás az időben és máris a párbaj végkimenetelénél vagyunk. A három maradék ott cidrizik az udvaron és várja a győztest.

Az ő kapcsolatuk annyira kigubózhatatlan volt számomra, annyira necces, hogy tényleg nem tudtam.

- mondta Zsuzsu, aki hiába vette fel Ted Mosby csodatevő vörös csizmáját, nem Adri jött vissza. 

vv4_3.png

Roli ünnepi bulija egy elpusztult hörcsög halotti torának fergeteges hangulatával indul, aztán mindenki elkezd rámenni a tojásos szendvicsek után a piára is, úgyhogy végül elindul egy szolidabb suli bulit megidéző táncház. Egy ponton viszont Greg lebuktatja magát. Eddig richtig azt hangoztatta, hogy ő csak barátkozni jött a villába, leszarja a pénzt, a 36 millió neki smafu, lófasz. Erre a következőt mondta koccintáskor.

Nyilván mindannyian nyerni jöttünk, és azt akarjuk, hogy miénk legyen a 36 millió forint, aztán győzzön a legjobb. 

Ahogy Provolone úr is megmondta a hóna alatt, gyatyájába rejtett, lábszárához csatolt fegyverarzenállal rohangáló Connie-nak az Oscar című filmben, úgy most Gregre is érvényes, miszerint:

A doki is megmondta: nem vagy más, csak egy oximoron!

Roli summázza a bulit: "azért már 100 napja látjuk egymást, senki sem tudja elengedni magát, a Hunor meg túlzabálta magát és nem tudott önfeledt lenni." A párbaj győztese a buli tetőfokára hágó hangulatra rátesz egy péklapáttal, amikor megpróbálja túlüvölteni Charlie Könnyű álmot hozzon az éj, azaz az ALUDJ EL KISEMBERT! Jelzem, ez valami kortünet. Nevelőapámon, illetve saját magamon is megtapasztaltam, hogy 30-hoz közel instant Charlie-rajongó lesz az ember. De csak házibulikon. A low budget X-Faktorozás után még sikerül kitárgyalni Greggel, hogy Adri amúgy úgy gondolta, hogy Zsuzsu fog kiesni. És Greg megvilágosul, hogy tényleg ezt mondta. Nem pont ezzel a szavakkal, nem pont így, és nem is teljesen egy az egyben erre utalva, de eféle gondolatok hagyták el a száját. Közben Greg a dísznövény Hunort paterolná ki, mert mit csinált itt ez a gyerek? Semmit, nehogy már betujázza magát a döntőbe és nyerjen?!

vv5_2.png

Ennek fényében meg is lesz a jelrakás: Zsuzsu ad egyet Rolinak, Greg pedig Hunornak, Roli Zsuzsura pakolja. Hunor dönti el végül, hogy Zsura teszi a jelét, ezzel két szavazattal ő megy párbajozni. És ezzel szinte fix, hogy szerdán Roli lesz a kihívott. Hacsak addig nem sikerül megbúbolni Zsu fejét, hogy Greg nem úgy sellő, mint egy Dinsey rajzfilmben, hanem  úgy, mint a görög mítoszokban a színészek, akik inkább gyilkos természetű lények.

 

Címkék: való világ
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimasz borz 2019.02.13. 09:58:59

@Sanda.Ipse: Legyen végre Hunci.Bár zsu makacs,elvakult és becsípődött neki Roller,mint orbánnak Soros..de hátha győz a ne m nyerhet,aki nem volt párbajon érv.Az,hogy greget vigye,még egy lobotomia után is esélytelen..pedig feltenné a koronát vele az évadra.Álom..álom

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 09:59:44

@Sanda.Ipse: Erre szokták azt mondani hogy aki kiáll a sarokra az ne csodálkozzon ha megbaccák. Adri tudott saját hülyeségéről, home videóiról, mit várt akkor? Tehát gyakorlatilag eddig a két fiúról nem derült ki semmilyen erotikus munka...vagy lehet csak én nem tudok róla....
Nálam is még Roli van sínen, Hunyor soha nem is volt- valahogy taszít az az ember a nézése (meg a járása, csípőjének a ringása...) De kiváncsi vagyok kit visz ki a hóra a szefós....

Sanda.Ipse 2019.02.13. 10:05:01

@Nyuszomuszo83: mint írtam, benn a villában még dicsekedett is vele. Roliról nem tudok elképzelni semmiféle erotikus munkát, Huncit nem zárnám ki. Minimum escort munkát simán kinézek belőle.

MacákékIcukája 2019.02.13. 10:07:08

@Sanda.Ipse: @Fridolin a pimasz borz: Hunor a jolly joker, a Roli es a Zsu fanok tobbsege is ot tamogatjak masodik lehetosegkent. Szoval emiatt pont neki a legnagyobb a tabora szerintem. Sajnos :(

úgymond olvasó mmkk 2019.02.13. 10:08:36

@Sanda.Ipse: @Angora Cardi: sellőt úgyse választja, azért menjen hunci

Sanda.Ipse 2019.02.13. 10:09:37

@MacákékIcukája:
ha Roller kiesik én a továbbiakban nem szavazok senkire. Döntsön a nép, az Isten adta nép:) Nem szeretem a valódi életben sem a megúszós, mások háta mögött lapító és érvényesülő figurákat.

Sanda.Ipse 2019.02.13. 10:11:28

@úgymond olvasó mmkk:
Van most olyan szavazás, hogy ki várható kihívottként?

pimasz borz 2019.02.13. 10:15:19

@MacákékIcukája: :(
@Sanda.Ipse: ekg..ezzel ugyanígy vagyok.Eddig is csak Roli párbajon szavaztam,illetve Lekvárra az utolsó pillanatban.hátha.A többi nem érdekelt.

Sanda.Ipse 2019.02.13. 10:25:02

@Mutyuer: "hunorban az nagyon szimpatikus volt, mikor egyszer azt mondta lacikanak nagyon orulne ha megnyerne a jatekot mert a srac anyukajaval lakik, neki pedig van alberlete egzisztenciaja stb. Ez nagyon megragadt bennem. ..."

Akkor pontosítok egy kicsit. Volt egy olyan feladat, hogy meg kellett nevezni, kinek adnák magukon kívül a főnyereményt. ROLI Lacikát nevezte meg. Erről kellett később Hunornak véleményt mondani, és ő azt mondta, hogy nyilván Roli azért Lacikát mondta és nem őt, mert neki van egzisztenciája, Lacika meg még mindig az anyukájával él. Egy kis különbség!

Niké88 2019.02.13. 10:33:47

@Sanda.Ipse: Én is el tudom képzelni róla... Egyébként meg egy pasi akkor is nyerhet, ha olyan gáz, mint mondjuk Soma volt, nőben egy hasonló biztos nem! - Félreértés ne essék, nem Adrit szerettem volna látni nyerni, hanem Somát NEM :)

Dauda András 2019.02.13. 10:34:03

Nekem visszatetsző néha már ez a full biztonsági taktika.

Attilának azért volt töke azért.

Nem mondom h van az a pont amikor elkerülöd a párbajt, de az is visszatetsző ha csak mindig a könnyebnek gondolttal megúszod. És a nagy csata csak tolódik és végül el is marad.

Akkor csak száj vagy...

Ez önmagában is szavazatvesztő lehet önmagában.

Meg az is h csak lányokat vitt ki mindenki. (lehet h én vok az ucsó persze akinek ez nem tetszik, de nem érdekel)

Mentségül mondanám talán azt hiszi h Zsu a fináléban erősebb.

Nem tudom. Sztem már lassan mindenhol erős...

Anno én azt mondtam volna h Zsut úgy kellett volna meggyengíteni Roli(ék)nak h kiejtik mellőle Renit, de legfőképp Greget. És egyedül már lehet nem lett volna az esetlensége olyan vicces.

Ez nem történt meg. Ha Roli veszít, akkor ilyenek miatt fog.

Mindenesetre most lehet nem szavazok sztem és a döntőben arra fogok szavazni aki a kövi párbajról visszamegy...

Hunorra max akkor szavazok ha vmi csoda folytán Greg nem esik ki harmadiknak...

Greg volt az egyetlen aki olyan stílusban támadta Rolit ha a bicska kinyílt az ember zsebében.

Minek képzeli magát ez az ember...? Még ha meleg is úgy gondolja h csak ő szenvedett életében?

Talán azt gondolja Roli h elég visszavágás h ő viszi haza a zsét(?) nemtom...

Zsu támadásai inkább gyerekesnek tűntek. (Elloptad a fésűt, képet, taktikus vagy ilyenek)

MacákékIcukája 2019.02.13. 10:37:10

@Sanda.Ipse: ekg, en sem. Nincs utana mar kire voksolni, tobbiek nem erdekelnek annyira

MacákékIcukája 2019.02.13. 10:37:10

@Sanda.Ipse: ekg, en sem. Nincs utana mar kire voksolni, tobbiek nem erdekelnek annyira

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 10:40:42

@Sanda.Ipse: Maxi EKG! Ugyanezt gondolom, Hunyor ,ahogy kifejtettem, nem szimpi, Zsizsikes sosem volt, ahogy öribari fartúró greguci sem.

Sanda.Ipse 2019.02.13. 10:42:27

@Dauda András: "Attilának azért volt töke azért. "

Konkrétan?

MacákékIcukája 2019.02.13. 10:46:19

@Dauda András: Attila is mindig elkerulte a parbajokat. Konkretan a vegen ment ki ketszer.

Tökös... 2019.02.13. 10:48:59

Sziasztok

A tegnapi összefoglalóból Zsizsik memóriája padlóztatott le....
Lehet hogy csak engem, de olyanokra emlékezett ami ha agyonvernek sem jutna eszembe...
Voltak úgymond geci kérdések is, ezeket a kérdéseket valami elmeroggyant állíthatta össze...
A meztelen csiga kapásból tudta a választ mindenre.. hogy aszongya : Krisztus előtt !

Rolcsi memóriája is igencsak megkopott, mert Hunyor tudta a válaszokat, bár a végén azt is magának vindukálta Rolcsi...

99 % hogy ma este csomagolhat ujra Rolcsi mert megint párbajra megy, szerintem nagyon szoros lesz, én erre számítok, a sunyi összecsap a jóidulattal...

Tökös... 2019.02.13. 10:50:07

Ja....
Hajrá Hunyor !

Dauda András 2019.02.13. 10:50:08

@MacákékIcukája:
"Attila is mindig elkerulte a parbajokat. "
Ilyen durván nem.
Egyszer kerülte ki amikor Verát ráúszította Dukaira, de az is inkább mesterhúzás volt.
Meg sose félt volna kihívni Fecót és nem csajokat hívott volna helyettük ki folyamatosan...

Dauda András 2019.02.13. 10:53:44

A kövi párbajnál jobban várom, a finálé elejét, amikor Greg repül...

Tökös... 2019.02.13. 11:02:08

@Dauda András:

Ebben az egyben itt szinte mindenki egyetért....
Mármint hogy meztelencsiga repüljön....
Valahogy nem sikerült szimpátiát szereznie, pedig dolgozott rajta a tükör előtt...
...a büszke nyiltszívű kenbaba !

Sanda.Ipse 2019.02.13. 11:02:14

@Dauda András:
igen, Attila szeretett alázgatni embereket, ha te ezt nevezed tökösnek. Fölösleges a két pasit összehasonlítgatni, mert abszolút más karakterek.

Zsuzsut egyik fiú sem kedveli, ahogy az ex villalakók sem. Ők most szimpátiaszavaztak:) Tök mindegy így a végén, a döntőben úgyis összekerülnek vele.

Tökös... 2019.02.13. 11:06:57

Zsizsik és meztelencsiga arról győzködte egymást hogy ők büszkék arra hogy végig önmagukat adták....
Na akkor ezt nem értem, mert Ted Bundy is ezt mondta magáról, és nem lett vele népszerű...

Sanda.Ipse 2019.02.13. 11:07:50

@Dauda András:
Erre akár fogadást is köthetsz már ma a párbaj kimenetelétől függetlenül.
Hacsak a zsizsikes nem meri meghúzni a váratlant és kiviszi őt, de erre kb nulla az esély.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.13. 11:08:04

@MeadowSoprano: Biztos, hogy lehetne azért ebben a rétegben is 6-6 (ffi-nő) vállalkozószellemű fiatalt találni a 20-40 korosztályban (lehetőleg független szingliket).... Azt gondolom pl. hogy a Survivor jelentkezők közül sokan kipróbálnák magukat egy előre meghirdetetten igényesebb, és tematikusabb, VV szériában is, ahol elsősorban szellemi és fizikai feladatokkal, másodsorban bolondozással és ripacskodással lehet védettségeket szerezni a párbajvédettségeken túlmenően. Természetesen maradnának a szuperképességek is, meg a belső konfliktus szavazások, és konfliktus táblák, valamint természetesen ezek a random műsorszerkesztési változtatások is, mint pl. a tudatosan megváltoztatott játékritmika, a vasárnapi párbaj utáni hétfői, vagy keddi kiválasztással, vagy egy-egy közbevetett szimpátiaszavazással, stb...

MeadowSoprano 2019.02.13. 11:10:48

@VV Erőlegény: Kedves Erőlegeny.en ezt a koncepciot ugy ahogy van megvettem! :)))) ha a capak kozott penzosztogatoja lennek mar utalnam is a megvalositasi alapot! :))))

Tökös... 2019.02.13. 11:17:55

Én meg is teszem a tippmixemet már most.....
Ma este Rolcsi lesz a kiválasztott, és kiesik vasárnap....
Az adri párbajból nálam ez jött le...

Gia 2019.02.13. 11:20:31

@Tökös...: Pénteken lesz a párbaj.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.13. 11:20:37

@MeadowSoprano: Ja és természetesen maradnának az alkoholos bulikák is, a nagy zabálások (a dőzsi-bőzsi, aminek vagy ellent tud valaki állni vagy sem). a dohányzósarok, meg a nyugi, a jakuzzi, a szolárium, és a szauna, a villamester, az unalomórák (a játékosok részére), amikor kénytelenek lennének egyesek pótcselekedni. Azt nem tudom, hogy egy ilyen játéknak mennyi az optimális terjedelme, ez a mostani 106 nap kicsit hosszúnak tűnik talán, bá azért kell a szappanopera feeling is, és a játékosoknak, valamint a nézőknak is egyfajta kihívás a hosszú bennlét.

Gia 2019.02.13. 11:22:41

Greg magában most biztos azt mantrázza,hogy megnyerte Vv-t,mert azt hiszi,hogy azzal bevonza. :-)

Dauda András 2019.02.13. 11:22:50

@Tökös...: Kvázi odadobta az "öribari" Zsut...

Amit anno úgy felhoztak Lacikának h Roli odadobta párbajra. Akkora arroganciával, mint egy ház...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.13. 11:22:52

@Tökös...: Volt egy évfolyamtársnőm az egyetemen aki Zsura hasonlított. Volt esze, memóriája, de otthon olyan burokban tartották, hogy nem volt tisztában a körülette levő világgal. Zsut szerintem a szülei egy olyan burokba zárták be, hogy lehetne akármilyen okos akkor se láthatna semmit a világból.

Sajnálom (a lány évfolyamtársam nagyon ráfázott a házasságára). Zsut is ettől féltem. 21 évesen még nincs tisztában a világ kegyetlenségével. Ilyenkor már könnyebb megtörni, mint felnőni!

Tökös... 2019.02.13. 11:22:57

@Gia:

akkor még időben vagyok.... ( mosolygok )

Dauda András 2019.02.13. 11:24:49

@Tökös...: A finálé elején lehet még Bunkó Éva fejénél is jobban fogom elvézni Greg fejét amikor repül...

Gia 2019.02.13. 11:25:13

@Tökös...: Ja,te már átugrottad a párbajt.Sajna Zsu fog visszajönni.

MeadowSoprano 2019.02.13. 11:25:16

@VV Erőlegény: illetve tegnap emlitette valaki azt hogy a regebbi szeriakban bevagtak olyan jeleneteket amikben kibeszeltek egymast. Sztem igenis kellene egy ilyesfajta info is nekik mert annyira vakon vannak neha egymasrol mint szegeny Esmeralda

Dauda András 2019.02.13. 11:25:55

@Brigante: Engem Zsu kicsit a nagyon pici 2 ezres hajdúsági faluban élő lány unokatestvéremre emlékeztet.

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 11:25:59

@Brigante: Dehogy dugják el, szabadon jár kel, csak nézd meg az instáját! www.instagram.com/varga_zsuzsanna01/

Tökös... 2019.02.13. 11:26:04

@VV Erőlegény:

Én úgy tudom hogy ezt a féle műsor ( való világ ) egy megvásárolt műsor, ahol szigorú szabályok szerint lehet műsort készíteni....
Alapvetően különböző nemű identításu emberekről, játékosokról van szó...
a lényeg a feszkó

.iIi. 2019.02.13. 11:27:41

@Dauda András: számomra nem visszatettszo ha valaki elkerüli akármilyen módon a parbajt, mivel ebben a játékban az eredmény a lényeges, hogy minél tovább bent maradj és végül megnyerd. Ez nem lovagok csatája, nem azért kerültek be. Ezért nem zavar Greg alamuszi lépése sem, szerintem jó taktikai húzás volt Hunorra raknia, és ezért zavart az első éden hotelben amikor a Don valami felreertelmezett bajtarsiassagbol meg gerincessegbol eldobta a játékot.

Tökös... 2019.02.13. 11:28:57

@Brigante:

Én Zsut illetően nem mennék komoly elemzésbe...
Életem folyamán túl sűrűn találkoztam vele, én túl sok Zsút láttam....

.iIi. 2019.02.13. 11:31:12

@.iIi.: meg irtad: "Meg az is h csak lányokat vitt ki mindenki. (lehet h én vok az ucsó persze akinek ez nem tetszik, de nem érdekel)"

Egyrészt hol marad az egyenjogúság? :) másrészt, miért kellene a lányokat kímélni, nem bányászat ez! Harmadrészt a csajok sem igazán holgykent viselkedtek ebben a játékban :)

Tökös... 2019.02.13. 11:32:20

Itt van például Vajna Timea.....
Annyi esze van mint egy döglött egérnek...
És egész jól megvan...

pimasz borz 2019.02.13. 11:36:15

@.iIi.: Szerintem sokunkat nem zavarna annyira ez a taktikai lépés,ha nem egy olyan ember tette volna,aki még a tattika szó kimondásától is irtózik.Másoknak ezt fel is emlegeti(pedig hülyeség,hiszen ez egy játék)..majd sunyiban meghúzza a valagát mentő taktikai döntést.Nem hiteles greg és akkor finoman fogalmaztam.

Gia 2019.02.13. 11:36:36

@.iIi.: Jó taktika volt,csak ahogy magyarázkodott utána egyből,hogy azt hitte,hogy a fiúk rárakják a jelet...Átlátszó..Vagy legalább a nézőket avatná be,de ő a riportba is játsza a gnóm fejét..

MeadowSoprano 2019.02.13. 11:38:02

@Gia: a gnom fej annyira talalo jelzo :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.13. 11:38:03

@MacákékIcukája: Azt gondolom, hogy ha egyszer lesz még VV10 (szerintem egyébként lesz, már csak azért is, mert ez egy kerek szám), akkor elkezdem nézni, de ha 2-3 hét után kiderül, hogy a casting újra trash lesz, tele műveletlen, és faragatlan játékosokkal (pincérekkel, felszolgálókkal, és szexmunkásokkal), akkor el fogom engedni az egészet, és nem fog nehezemre esni. Azért fogom elengedni, mert az egész csak ismétlése lesz az előző szériáknak, a tematikus feladataival együtt, csak más szereplőkkel.

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 11:38:30

Amúgy tegnap nézelődtem, és több volt VV-s Zsizsikest Pinokkiónak hívja, mert hazudik. ugyebár a másik, hogy nem tudta, hogy kell pózolni amikor a fotózás volt, viszont az instája alapján több műtermi kép is van, ami azt bizonyítja, hogy bizony nem először kapták lencsevégre.

pimasz borz 2019.02.13. 11:40:35

@Nyuszomuszo83: ez jó :D csak neki nem az orra,hanem a segge nő,ha hazudikk :D Én kérek elnézést.. :D :D

Tökös... 2019.02.13. 11:40:57

@Fridolin a pimasz borz:

egyértelmű hogy Zsu nem tudja értelmezni a taktika kifejezést, nem ez az egyetlen félreértelmezése...
Neki inkább valamiféle ármány, vagy összeesküvést jelent...
Pedig magában a taktikában csak az van hogy nyerni szeretnél...

.iIi. 2019.02.13. 11:41:40

Greg maga előtt sem ismeri el hogy a seggét féltve taktikazott. Szerintem tényleg elhiszi hogy most is őszintén rakta a jelet Hunorra, az meg hogy ezzel berepitette magát a fináléba, az csak a véletlen műve :D

rostás 2019.02.13. 11:41:43

@Nyuszomuszo83: Zsu intstája de kurv@ "érdekes"... Műköröm, szoli, miteszem, szelfi, műköröm, konditerem, miteszem, szelfi, műköröm, szoli, miteszem, szelfi... etc. Ez teszi "gondolkodásának" 95 %-át, a maradék 5 a pisikaki+lélegzés gondolom.

MacákékIcukája 2019.02.13. 11:42:28

@VV Erőlegény: ekg, szerintem mar nincs remeny. Egyszeruen nincs igeny gondolkodo jatekosokra, mivel a nezok sem tudnak gondolkodni. Ezert sem remenykedek mar Roli gyozelmeben, kb ennyi volt a VV.

Dauda András 2019.02.13. 11:43:20

@.iIi.: Önmagában lehet igazad van. de Greg előtte 2-2,5 hónapig tiszta szívről beszélt, összetartásról meg arról h 4en legyenek benne a játék végén.
Ezzel viszont gálánsan odabobta Zsut a disznóknak.

Ez nem Éden Hotel. Itt a közönség fog visszaszavazni.

Igazából az egész vita akadémikus. Greg 15%-ot se ér majd meg a fináléban...

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 11:45:03

@Fridolin a pimasz borz: Jaaaj találtam olyan képet ahol mémként ábrázolják mikor mutogat és megfeszíti. Ezzel a szöveggel: VV Pinokkio tragédiája amikor a nyakad nő meg hazugság közben! :D
Itt találtam, persze ezeket nem a konkrét személy üzemelteti, de jókat röhögtem a képeken- mert olvasni úgysem tudok! :D
www.facebook.com/VVRadics/

.iIi. 2019.02.13. 11:46:13

@Dauda András: én sem bírom Greget nem azért írtam, csak tetszett ez a moveja, ha felvallalta volna legalább nekünk nézőknek akkor megjobban, de akkor le kellett volna dobnia ezt a cukormazat amit felepitett.

Tökös... 2019.02.13. 11:46:45

Nincs igény gondolkodó játékosokra....
Ezt hallom mióta megy a VV....
Ez nem műveltségi vetélkedő, ha azt akarsz nézni, arra vagy kiváncsi menj a milliomosra...
Nem bonyolult...
Itt a VV -ben feszkóra, anyázásra, fasszopóra van kihegyezve a műsor, és mellette mutogatják a pöcsödet, picsádat több millió embernek, akiknek ugye csorog a nyála....
Nem olyan bonyolult megérteni, ezt még Zsizsik is megérti...

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 11:46:52

@rostás: Lehetséges! De gyanítom ha az agyában lévő huzalt elvágnánk leesne a füle is, meg mivel kikapcsolna a hang ami mondja a fülébe hogy kilégzés, belégzés, azonnal összeesne, mert nem tudná, hogy kell levegőt venni! (A víz alatt sem ment neki :D

pimasz borz 2019.02.13. 11:47:29

@Tökös...: Ez a játék ilyen,nem barátkozni mentek be..az,hogy van aki közben mégis barátra talált(tartósságot illetően lennének kétségeim) az csak plusz.
Sokkal izgalmasabbak a taktikai fordulatok,mint egymás körbe nyalása,főleg,hogy pont zsu az akit már mindenki nehezen tolerál..még öribari is.Ez egy felvett mantra nála,amivel manipulál..már akit lehet ugye.

MeadowSoprano 2019.02.13. 11:49:34

Szerintem a Hunor nyer
Letennem a nagyeskut hogy ez amolyan Vv Szabolca minta lesz.

Tökös... 2019.02.13. 11:51:02

@Fridolin a pimasz borz:

Nekem az a bajom, hogy ez egy szerkesztett műsor, amit ugye lehet jóindulattal vagy rossz indulattal összehozni...
Én szeretném eldönteni hogy mi történik, nincs szükségem faszkalap puskáspeti felkonferálására...
Nekem az a gondom hogy manipulált műsort látunk...

pimasz borz 2019.02.13. 11:52:10

@Nyuszomuszo83: köszi Nyuszó!Feldobtad a napom megint,akkorát nevettem..:D És milyen igaz amúgy.

Dauda András 2019.02.13. 11:52:24

@Tökös...: Nálam nagy plusz pont volt, amikor a fakabát nyomult a párbaja előtti este.
Erre Zsu nagyívben beintett Hunor tizedesnek, hogy bújjon vele össze a bánatos pék haragja.

Lehet működött webcamos Eránál, Adrinál meg youpornos Vivinél, de nem minden nőnél...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.13. 11:53:48

@Tökös...: Én nem állítottam azt hogy ez ne így legyen. De nézzük már meg a VV9 hét női szereplőjét, hogy milyen foglalkozással mentek be: 2 db pincér, 1 db pultos (ez egyébként szerintem ugyanaz a kategória), 1 sztriptíz táncos, 1 erotikus masszőr (ez is ugyanaz), és ide sorolhatjuk a tanulóként deklarált VVV-t is (sztem), 1 értékesítő férfikommunikátor (WTF !). A fiúk között 1 erotikus színész, 1 youtuber (WTF) ezen belül persze nevezhetnénk őt is erotikus színésznek, egy állítólagos tolmács, az 1 db futár volt a taktika és az ész a játékban.... A játékosok származása szerint legalább 5 db roma. Kérdésem hol van itt a sokszínűség? Greg mondjuk tényleg egy érdekes karakter, ezt elismerem. Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Való_Világ_9

.iIi. 2019.02.13. 11:53:56

@Tökös...: a gondolkodás/taktikazas és a műveltség két különböző dolog (bár valóban szórakoztatóbb ha egy művelt ember taktikazik). Itt elég lenne gondolkodni és e mellett mehetne a többi műsor is amit írtál.

Dauda András 2019.02.13. 11:54:04

@Nyuszomuszo83: Radicsnak nincs jobb dolga? Gondolom RTLben már a portás se engedi be!

MacákékIcukája 2019.02.13. 11:54:48

@Tökös...: jezusmaria :D gondolkodo = taktikazo. Lehet ezt a jatekot mashogy is jatszani, lehet okosan is feszkot szitani. Ennyire nem erted? :D

Tökös... 2019.02.13. 11:54:54

@Dauda András:

Én innen kintről bottal nem nyultam volna Adri mangalicához, de aki volt katona az tudja mi azt az összezártság, utánna még egy mangalicát is megdug az ember... ( már mint Adrit )

pimasz borz 2019.02.13. 11:55:43

@Tökös...: Ekg
@MeadowSoprano: Szabolcs volt pár párbajon,ahogy lehetett vitték szerencsétlent.Hunci viszont nuku.Amúgy esélyes szerintem is..

Dauda András 2019.02.13. 11:56:25

@Tökös...: Hát én nem állítok szobrot fakabát Hunornak!

Tökös... 2019.02.13. 11:57:02

@MacákékIcukája:

Próbáld eladni ezt az ötletet egy kereskedelmi műsornak...
Amerika az őshazája a bugyuta műsoroknak, minél bugyutább, annál sikeresebb....
Persze ez bonyolult világ, nem lehet egy mondattal elintézni...

Gia 2019.02.13. 11:57:31

Nem sok szponzorruhát kaphattak a lakók,mert végig néztem Zsu instás képeit és rengeteg ismerős darabbal találkoztam.Márciusban lesz a szülinapja,lehet,hogy az idei már milliomosként éri..

Tökös... 2019.02.13. 11:58:49

@Dauda András:

Szobrot.....
Vigyázz, mert azt a fidesz ledönti....

Dauda András 2019.02.13. 12:00:18

@Nyuszomuszo83: Gondolom nagyon fáj Radicsnak h a barinőjét a Piac Kofát Zsu kirakta, mint macskát sz*...

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 12:02:41

@Dauda András: Ezt az oldalt nem a Radics használja, ez csak egy ugyanolyan facebook oldal mint a rajongói oldalak, nem a valós személy használja!

.iIi. 2019.02.13. 12:03:47

@Tökös...: az igaz viszont hogy itt Roliek voltak kikialltva taktikusnak de egyben ok voltak itt sokszor a "tuják" , "unalmasok" , "lusta dögök" is egyben. Csak ilyen karakterekkel nem lehet nézettséget generálni. Örüljünk hogy volt most legalább egy női taktikus kezdemeny is, utoljára mikor volt ilyen?

MeadowSoprano 2019.02.13. 12:07:51

@Fridolin a pimasz borz: sztem azert nem vittek ki mert annyira nem volt egyik sem bator hogy azt mondja hogy radrakom mert semmilyen sem vagy illetve azert annyi eszuk talan volt hogy a jofiu karaktert imadjak a nezok es kiviszek valakit aki ugymond semmi rosszat nem csinalt akkor azt visszakuldik a nezok mert hat az igazsag. A Renike is igy esett ki es nem hiszem a Zsu szimpibb annyival inkabb ellenszavaztak ( tam)

MeadowSoprano 2019.02.13. 12:10:19

@.iIi.: Adrival semmi baj nem lett volna ha amikor lebukik akkor nem magyarazkodik.ha mar hazudik akkor legyen kovetkezetes es ne mondja azt nem ugy gondolta.
Akkor be kell vallalni es azzal szerethetobbe valt volna igy viszont csakis napraforgomagocska lett

MeadowSoprano 2019.02.13. 12:15:13

@.iIi.: bar en Adriban soha nem ertettem azt hogyha ilyen jo karakter vagyok akkor miert nem gondolom vegig kik mellett van nagyobb eselyem bizalmi jatekra.ha mar taktika es jatek akkor ezzel siman bentmaradt volna de igy csikicsukizott es rendre ki is kuldtek.

Dauda András 2019.02.13. 12:29:58

@MeadowSoprano: Nem szeretem ezt a Napraforgót. Mindig szánalmas Bunkó Éva és BAlekosz óbégatta!

Adri ennél összetettebb volt!
Roliékat akarta büntetni, hogy Gregékkel (is) haverkodott. Meg kicsit pletyis is volt. Sok nő ilyen. Lásd a dédnagymamámat.
Viszont ott messzire ment amikor Reniből előjött a telep és elkezdett ordenáré módon óbégatni Zsura, akkor azonnal el kellett volna határolódni tőle...

Nyuszomuszo83 2019.02.13. 12:31:34

@Fridolin a pimasz borz: Nyah akkor a foglalkozás elérte a célját, legalább valakinek okoztam a mai napon pár jó percet! Ezért érdemes volt felkelnem reggel! :D
@Dauda András: Ááááá szerintem ő maga lett Voldemort nagyúr, ő az akit nem nevezünk nevén! :D

hereverő heverő 2019.02.13. 12:33:44

@.iIi.: Lehetne élvezhető jó műsort csinálni a tujákkal is. Csak kellene hozzá a kreatív csapatban legalább egy olyan is akinek az észbeli képességei meghaladják egy moháét.
A tujákat is lehet mozgatni, nekik is lehet feladatot adni (és kibaszarintani a villából, ha kihúzza magát mint Csoki), és ha mint írod eszesebbek, akkor azok a feladatok is szórakoztatóbbak lesznek.

Adri valóban jó volt, sokkal jobb mint a buzi és a süsü együtt.

AmanEdi 2019.02.13. 12:50:27

Akik erkeznek ma este Sebestyen Agi,Farm Gabor,VV8 Dina, de a masik nem tudom kicsoda

Bryan élete 2019.02.13. 13:03:02

@Brigante: Zsu egy nyugat magyarországi, kiváló termálfürdőiról, szállodáiról, intenzív idegenforgalmáról közismert, az osztrák határtól kb. 20 km-re lévő községből jön, nem a sötét borsodból.
Ilyen helyen az is kikupálódik - főleg ha még pincér is ráadásul- aki az ágy lábához van láncolva. Az ő esetében nem lehet kifogás a szülői ház a viselkedésére és a lelki defektusaira. Minden adott abban a környezetben, hogy valaki normális lehessen, hacsak.....

Mate4182 2019.02.13. 13:13:07

@VV Erőlegény: faragatlan játékosokkal (pincérekkel, felszolgálókkal, és szexmunkásokkal),

azert itt felmerult par kerdes :D

1.: a pincer es felszolgalo kozotti kulonbsegre tok kivancsi vagyok itt es msot
2.: azert ez elegge ugy hangzik mintha, akik ezt a szakmat uzik faragatlan, muveletlen emberek lennenek
3.: hogy ez a 2 miert egy kategoria a szexmunkassal

khm khm ... so ?

Angora Cardi 2019.02.13. 13:25:52

@AmanEdi: Tommyboynak néztem de én nem ismerek mindenkit lehet csak hasonlít.

Dauda András 2019.02.13. 13:33:20

Ez a vv szezon inkább a bromance-okról szól meg az álbarátságokról.

Nőket csak ürítésre használták a férfiak meg ágyútölteléknek...

MacákékIcukája 2019.02.13. 13:40:49

Gyertek mar at az uj posztba

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.13. 13:45:34

@Mate4182: Talán Te is pincér vagy, akkor elnézést kérek! Nyilván én általánosítottam egy kicsit, te pedig kötözködsz... A pincér, a felszolgáló és a szexmunkások természetesen nem mind faragatlanok, és műveletlenek, lehetnek, sőt vannak közöttük nagyon okosak és intelligensek is, de a VV9-sek ennek fényes bizonyságát adták, vagy szted. nem ?

Angora Cardi 2019.02.13. 14:00:22

@AmanEdi: Tommyboynak néztem de én nem ismerek mindenkit lehet csak hasonlít.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.13. 14:55:13

@Nyuszomuszo83: volt ez a Zsu vékony is, csak itt bent a vellában rárakódott néhány kiló...
süti beállítások módosítása