Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x99 - Szerelmesek párbaja

2019. február 11. 16:43 - 6paw

Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén.

Anikó magára rántotta a csipkés abroszt és loholt is a stúdióba, hogy levezesse ezt csörtét, közben már ordít is az alkalmi B-közép, hogy róóli. Küzdelem az álmokért az utolsó részhez érkezett, csatlakoznék a többi hogyvolt szerkesztőhöz és szóra sem méltatnám, kínos, felesleges. Aki szeretné nézze végig, de vegyen be előtte valamit. 

Szavazás következik, ki kapjon díjat, külön kiemelve magunkat nem írhatjuk sehová.. Greg kezdi a monológját, Hunor velünk együtt fogja a fejét. PUA kapta a legrosszabb rendezésért járó citromot. Legrosszabb alakítás pedig Zsu. Rossz érzés számára.. pedig reméltem, hogy ordít majd megint, hogy KIASZÍNÉSZNŐŐŐ?! Megsértődik természetesen, magyarázza, hozzá képest Julia Roberts kutyafasza. Legjobb rendezés Hunor. Nem meglepő, mert már közben is hypeolták, amúgy tényleg jól csinálta, szerintem meg is érdemelte. Remélem idekint Kovi nyomdokaiba lép! Legjobb alakítás pedig, Greg. Láthatjuk a sellőtáncot, amitől nekem továbbra is forog a gyomorom. Először vagyok nagyon dühös Rolira, hogy nem a Scootert vitte ki párbajra... A végén PUA szív egy kis héliumot, így már tényleg olyan mint egy extracuki pokemon.

2.jpg

Anikóval tér vissza az elbutulás posztmodern zászlóshajója, felesleges hangulatkeltés, megnézhetjük a fantomképeket, ahol semmi meglepőt nem látunk, szoros a meccs. Közben azon tűnődöm, hogy vajon Anikó feneke a ruhatárban maradt-e? 

Egérverseny a mai menü, kis simogatás barátkozás és ökölcsapás az esztétikai érzéknek, mivel Roli kolbászol keresztül kasul a képernyőn nagypapi papucs fehér zokni kombóban. Ez is cipóendbaxxos? Ha máshonnan nem, innen biztosan tudhatjuk, hogy még mindig inkább a kelet-európai kultúrkörhöz tartozunk és nem szippantunk nagyokat a hanyatló nyugat ópiumából. Egy kis lelki terror a rágcsálóknak, aztán már pörög is az érdekfeszítő viadal. Roli hörijére (Husi) is átragadt a taktika, így végigrohant az 1 méteres dobozon, ezzel nyer (pár dikk dikk ha jól értettem elhangzott amúgy biztatólag). 

3.jpg

Playback párbajjal folytatódik az elkeseredett küzdelem a figyelmünk fenntartásáért, ha jól sejtem megint idiótát kell csinálniuk magukból, amin pedig majd azért röhögünk, mert mi nem vagyunk azok. Ez lehet a koncepció. Jön az elkerülhetetlen, Roli szőke parókában, kirúzsozva. Mondom, anno a tesitanáromat pont így képzeltem el iskolán kívül, már akkor is nyomasztóan hatott rám. Zsu, közben produkálja magát a kameráknak, nyilván unatkozik, tudjuk mit érez mert mi is. Adrira festenek egy szolid blackface-t, még jó, hogy itthon ennek valószínűleg nem lesz visszhangja, illetve hogy Csokesz már kint parittyázik.

4.jpg

Najó, Roli tényleg vicces ebben a hacukában, mintha egy ütősebb skandináv legénybúcsúról esett volna be a villába. Greg fel is pörgött ettől, gondolom a sellőivarszerve sebességbe kapcsolt, de szerintem nem lesz ebből szja mentesség. Ezután PUA zombiskodott egy sort, alátették ezt a hangnemtelen furulyázást, már sokadjára. Kedves szerkesztők, ez kurvára vicces kb 10 mp-ben a facebookon amíg átgörgetem, esetleg átküldöm egy haveromnak, hogy szenvedjen kicsit ő is. De már sokadjára keveritek be az összefoglalók alá, már egyáltalán nem vicces. Tessék jobb feladatokat kitalálni, hogy ne kelljen szarból várat építeni utólag. A végén Greg még okoskodik egy sort, essen már ki a faszba könyörgöm. Roli így kifestve emlékeztet Lacikára, ez szerintetek így oké? 

5.jpg

Kapcsolás a vellába, Greg HP Baxxter túltolta a highlightert, úgy néz ki mint egy műanyag terminátor egy transzi klubban. Megcsodálhatjuk Roli mikiegeres kopaszodását is, de tudja viselni. Itt a búcsú ideje, Roli virágot ad minden hölgynek, majd magára ölti a boxos köpenyt aztán irány a stúdió. Roli legjobb pillanatai következnek, kiváló zene választás, LINKIN PARK - Papercut című dala! Jóvátették most a szerkik a furulyázást, de mégegyszer pls ne. Miről szól számodra ez a mai párbaj? - teszi fel ezt a meglepően értelmes kérdést Anikó. Nem arról, hogy szidjuk egymást, válaszolja Roli. Szép válasz, kár, hogy nem ebben a szellemiségben folyt a versenyzők játéka eddig. PUA búcsúzik, extra nem történik, imádom a szoknyáját. 

Mi az oka, hogy folyamatosan magyarázkodnod kell? - kérdezi Anikó. Kiderül, hogy nem akar mindenkivel veszekedni és társaságot választani. Amúgy meg azért kell általában magyarázkodni, mert az emberek lusták belegondolni, mit miért csinál (ez csak az én meglátásom). Amúgy PUA nem önszántából lógott ki mindenhonnan. A Roliékhoz tartozni igazán nem akart, mert Rolinak nem hódolt volna be, a másik csapat pedig egyszerűen túl ostoba volt hozzá. Közben a B-közép szól Rolinak, már csak egy jó Haka hiányzik nekem. Roli és Adri kapcsolatait nézhetjük meg, itt már azért érződik, hogy Rolit jobb színben, Adrit picit rosszabban tüntetik fel.

Jöhetnek a kortes beszédek, Hunor korrekt módon elmondja a kötelezőt és jófiúként anyukáját is felköszönti. Greg próbálja az erkölcs harcának beállítani a párbajt.. lemaradt arról, hogy PUA és Roli nem utálják egymást.. gondolja csak ilyen módon lehet visszajönni, valószínű 20 deka párizsit is erkölcsi alapon kér a boltban. 

Jöhetnek a százalékok, Roli megy vissza, 45-55 el. Ordibálás, de jedi módon. PUA nincs letörve, Roli pedig örül, mint a románok a fekete tengeri gázmezőnek. Kicsi PUA mondja nem csalódott, Anikó azért próbálja rávezetni, hogy de mégis! Ki fog hiányzoni? Senki, de csak mert hamarosan szabadulnak. Utoljára még amolyan Balázs Show-san megordítattja az Adrit, totál indokolatlanul. Sajnálom Adrit, szerintem hosszú idő óta, az egyik legjobb női játékos volt, véleményem szerint a fődíjat is megérdemelte volna, de egy finálét mindenképpen. 

6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: 18+ vv9
722 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2019.02.11. 16:52:38

köszi a posztot
hajrá roli

hereverő heverő 2019.02.11. 17:08:53

6paw: egeyt kell értsek veled, a kcisiPUA volt eddig a legjobb női játékos az elmúlt 4-5 évadban. Azelőttiekre nem nagyon emlékszem, de azok más mérce, más volt a casting.

Kedves hogyvoltok, én mára elbaktatok a holdfelkeltébe egy pej csődörfalloszon, megfenem a fene nagy kardomat és magam mellé teszem aludni.
Szép estét mindenkinek

MacákékIcukája 2019.02.11. 17:12:05

Ez jo posztcsi volt, koszi!
Es valtozatlanul is hajra Roli :)

MacákékIcukája 2019.02.11. 17:12:30

@hereverő heverő: igen, Adri szerintem is a legjobb volt az utobbi par evben!

ibsen 2019.02.11. 17:28:00

sziasztok

köszi a posztot jó lett!

Adri már sok volt egy kicsit az utóbbi időben, a dobozos szópárbaj meg ki is készítette. Roli ment vissza nem sokkal őt vagy kevesebben utálták mint Adrit vagy nagyjából hasonló volt a megítélése mindkettőnek. Nem volt rekordszavazat de szerintem egész normálisan ment le az egész. Roli gesztusa szép volt a lányok felé a virággal. A stúdió felröhögött mikor Greghez ért hátha "lány" lesz de nem.:) Roli szerint aki nem vele van az ellene kicsit erős persze. Adri nem akarta a seggét sehova se letenni egyértelműen ez lett a veszte, de inkább a kavarásai és az állandó magyarázkodásai miatt nem volt igazán barátja. Talán Ginu és Greg. Reni a stúdióban üvöltött Erával együtt, gy látszik a "nagy barátság" Adrival eddig tartott. Mindegy is. Ezt az egész szerelem dolgot kicsit túleröltették. Két taktikusabb játékos a maguk kis harcaival némi érzelemmel a bezártság okán. Hunor kortese jó volt A sellő megint csak puskázott volna szívből nem jön már semmi. Zsu meg díszletnek beállt mögé. Remélem egy sellő hunyor párbaj néz ki a héten. Most kiderül mekkora Greg igazi támogatottsága önmagában.

2019.02.11. 17:42:01

Napi powered by J.A.

ASSZONYVÁRÁS ASSZONYSZOBOR MELLETT

Asszonyra várok, aki vággyal telve
Most szép, forró kezével
Hajamba túrna s nagyon megölelne.

Asszony. S villogna bőre a homályba,
Mint ez a szoborasszony,
Kire félénken hull a holdvilága.

Asszony, kinek oly megadó az ajka,
Mint ez a szoborasszony,
Ki szép kőtestét félénk holdnak adja.

Nem is tudom: ki. Szent és messzi asszony.
Egy áldott száj, ki számra
Mohó polipként s forrón rátapadjon.

Súlyos parfőmje fojtogatva szállna
És megremegne szívem,
Mint szellőtől meging dús, déli pálma.

S ha megkérném, a szobor mellé állna -
Ó, forró, szép szobor, kin
A holdvilág is tüzes csókká válna!

Szobor, egy élő asszony állna melléd!...
Szobor, hideg s én mégis
Megcsókolom most fényes, büszke mellét.

.iIi. 2019.02.11. 17:52:34

@ibsen: hol lehet látni, hogy mennyi szavazat volt?

Egyébként PUA tényleg az utóbbi idők legjobb női játékosa volt, de igaza van a facebook kommentelőnek, azért sem volt szimpatikus, mert hülyének nézte a nézőket is, nem partnernek.

mobilos perpetuum 2019.02.11. 17:54:21

A Lefőtt a Lekvár című Hogyvolt szerzője írta: "Adri nyeri ezt a párbajt is, amit én már fel nem foghatok, de majd a kommentekben megfejtitek. (Lacika agresszív beszólása?)"

Amikor egy Belevalóban Lackó felsorolta, mi mindent nem adtak le összefoglalókban, nekem érthetővé vált, hogy Adri, aki az ide-oda csapódását, hazudozásit taktikának próbálta eladni, már akinek sikerült, miért tudott akkor visszamenni. Most Hunor berágott, és borította a bilit. Igaz ettől a lány feje vörös lett nem barna.
Messze nem egy jó játékos esett ki. Néha szórakoztató, néha idegesítő kis törpe.

Gia 2019.02.11. 17:59:24

Kinek a pap,kinek a paplan..

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 18:02:51

6paw egyszerüen imádom az irásaid és tuti nem vagyok egyedül! Nagyon sok dologban EKG veled! :)

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 18:04:29

@Paic Róbert: csodás vers ismét! Komolyan hiányozni fog a napi versadagom, ha vége lesz ennek a szarnak!

evacat 2019.02.11. 18:09:54

@Nyuszomuszo83: Nem szoktam irni, inkább csak olvaslak benneteket. Miért nem mentek át valamelyik indexes fórumcsoportba mondjuk "Hogyvót offtopic" cimmel.
Már bebizonyitottátok, hogy VV-től függetlenül bármiről tudtok beszélgetni, kulturáltan és főleg szórakoztatóan.
Nekem nagyon fogtok hiányozni, a VV-t is már csak azért nézem, hogy képben legyek, hogy miről folyik a trécs.

Ármándójózsi 2019.02.11. 18:30:00

@ibsen: És a maradék 1%-ot ki kapta?

Kostarika 2019.02.11. 18:34:20

@Ármándójózsi:
A kamupártok. Ha el nem baszódott a számítógépes rendszer.

mobilos perpetuum 2019.02.11. 18:36:06

Amúgy Adrinak egy tanfolyamra lenne szüksége: hogyan szedhetek fel olyan pasit, aki nem csak meg akar dugni?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 18:44:45

"nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén"
hát ez az, én sem. köszi a posztot.

2019.02.11. 18:52:04

@Nyuszomuszo83: majd küldöm privátba
@evacat: jó ötlet támogatom

gazo 2019.02.11. 19:11:08

Köszi a posztot, nagyon jó volt!

mobilos perpetuum 2019.02.11. 19:15:02

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/vv-adri-het-napbol-hetszer-szexeltem-massal Tükörképének mondja: "Azt utálom benned, hogy képes vagy hazudni még a családodnak is... ha arról van szó... Szélhámos vagyok."
Igaz, a castingon mindenki próbálja eltúlozni akár a rossz tulajdonságait is, csak hogy érdekesebbnek tűnjön. Pluszban még ennyit, a témát elengedem, legyen boldog élete. Akár egy HV topic alatt kommentelővel...

mocskosmacska 2019.02.11. 19:16:52

Én sajnálom Adrit. Ő volt talán az egyetlen nő a szériában, aki nem úgy akart benmaradni, hogy bebújt az általa legerősebbnek vélt hím ágyába.

gazo 2019.02.11. 19:28:54

@Paic Róbert: apropó köszönöm a verseket én is. Különösen a 94est.

Gia 2019.02.11. 19:34:31

@mocskosmacska: Hunorral az első estéjén lefeküdt volna Adri,csak Hunor hárított.

Gia 2019.02.11. 19:36:32

@mocskosmacska: Igaz azt még nem tudhatta,hogy Hunor ott lesz a legjobb 4-ben,csak azt,hogy ő a legjóképűbb.Gáz dolog volt..

Intruder71 2019.02.11. 19:46:23

A hanyatló nyugat ópiuma a vallás.
Köszi az öfit!

javier2 2019.02.11. 19:47:53

6paw értékelem hogy megírtad és az életedből erre a szaxxx fordítottál időt.
de a poszt nagyon felszínes és külsőségen alapul , veled ellentétben erre nem áldozok időt a sajátomból ,hogy elemezzem.
Csak egyet : "Adri nem akart rolinak behódolni" ezt férfiként teljesen máshogy látom.
S ahogy adri heteken át mantrázta "roli miatt nem alakul ki a kapcsolat Hunorral"
Mikor Hunor csak használta éjszaka napközben még válaszra sem méltatta.
"Adri nem Hunor szintje" -Greg
szóval nem hinném hogy roli hibája hogy adri ösztönösen az alfához húz.....(és a liánozó pitsák nagymestere)

javier2 2019.02.11. 19:50:05

@mobilos perpetuum: aztán kiderül hogy aki bekerült valakinek a valakije , valakinek a barátja... stb
be lehet jutni így is úgyis

.iIi. 2019.02.11. 20:05:40

@ibsen: ja azt hittem a szavazatszam fenn van valahol mert azt írtad nem volt rekordszámú szavazat.

Felis minor 2019.02.11. 20:17:47

Ezennel megalapítom a 6RK-t, vagyis a 6paw Rajongói Klubot. Köszi a posztcsit, végre megint hangosan felnevethettem hogyvolt olvasás közben. Többször is. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 20:29:41

Igazatok van Adri tényleg az elmúlt 4 évad legjobb női karaktere volt! Még akár a fődíjra is érdemes ha bejut a döntőbe. Én annyit kérek a Jó Istentől, hogy Zsu a lehető legkevesebb sérüléssel ússza meg VV-t. Van benne egy duzzogó gyerek akit megkedveltem.

A fődíj meg legyen Rolié vagy ha Hunoré!

javier2 2019.02.11. 20:34:14

roli BS adri Mj hát még mindig könnyesre röhögöm magam
adri nem jacko hanem a tanárjának zsu minimál paródiája volt :))))))))))))))))

Cimili 2019.02.11. 20:37:14

köszi 6paw a posztcsit! az utolsó mondataiddal viszont nem értek egyet. sztem nem volt annyira jó adri, h vigye a 36 millát. folyamatosan hazudozott, s nem véletlen, h csak az olyan egysejtűeket tudta megvezetni, mint zsu, vagy G1G.hunyor és roller átláttak rajta. ez a "szerelmi szál" is igen érdekes roli és adri között. van egy olyan sanda (bocs Ipse!) gyanúm, h roller csak húzta és cukkolta adrit.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 20:43:48

ezennel megalapítom a ZH mozgalmat (Zöldet Huncinak)

Angora Cardi 2019.02.11. 20:44:07

Ki a BS akit Roli alakitott?

MacákékIcukája 2019.02.11. 20:51:27

@Cimili: en speciel ha Roli esett volna ki akkor a bent marado negybol mmkk Adrira szavaztam volna :D

@Gia: igaz, viszont a jateka megsem a dugasra volt kihegyezve mint pl az ozvegynel, az csak ilyen mellekes dolog volt (mondjuk szerencsere Hunci sem hagyta neki)

@Angora Cardi: britney spears

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 20:54:24

Sziasztok.
Posztcsi jó lett, de muszáj kitérnem rá, hogy Adri közel se volt jó, ezek közt talán, de iszonyat irritáló.
Másik folyton Roli külsejének és öltözködésének ekézése. Papucs és fehér zokni. Na és? Mennyivel jobb az abszolút nőies minimál titokzokni fiún, vagy fehér zokni tangapapuccsal, vagy egyenesen mezítláb egy műanyag cipőben, esetleg a szétjárt talpú pomponos mamusz? Melegítő? Melyiken nem volt? Hunor is abban tolja.

Vakarózás: Hunci szintén kamerák előtt igazgatja a pöcsét. Többiek is vakarnak ezt-azt.

Többi stimmel.
Adri szoknyája kell nekem. :)

2019.02.11. 20:54:44

Én meg a ZSU Zsu utcaajtó mozgalmat

2019.02.11. 20:56:37

Én meg a Zsu mozgalmat Zsu utcaajtó

2019.02.11. 20:57:40

hülye blogmoci mindennap szórakozik

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 21:03:54

6paw kedves Barátom! Hát Te pontosan úgy láttad a szériát, mint én! :-). Maximális EKG a posztban tett megállapításaiddal! A poszttal kapcsolatban csak annyit, hogy írhattál volna arról, hogy Zsuzsu hogy ellopta a showt Adri elől a szalagavatós Michael Jackson Thriller táncismeretével, meg hogy Roli hogyan tud őrjöngeni egy megnyert aranyhörcsög futtatás után!

Angora Cardi 2019.02.11. 21:06:08

@Cimili: @MacákékIcukája: kösziiii tényleg... eszembe nem jutott a bullshiten kívül más

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 21:07:46

@candyperfumegirl: nekem semmi bajom a lavírozással, taktikázással, tán még az enyhe szarkavarással sem. De mikor valaki zsigerből tagad és meghazudtoló vkit, mert csak, és darálja a faszságait, mert azt hiszi, attól igaza lesz, meg annyira ostoba, hogy minden nap mindig vki másnak más igazságát bizonygatja, és közel 100 nap alatt se esik le neki, hogy ennek az életnek egyszer vége, és a többi ki T folytatódik, ahol mi nézők is és a lakótársai is látják az adásokat, hát az mindennek az alja. Ellenszenves nagyon. Pedig csíptem a csajt korábban.

Angora Cardi 2019.02.11. 21:13:46

@" Na jó mivel nem látok eselyt villamester cserére sajnos egy rolit tippelek.
De hunornak orulnek. Csak a sellők nem raknak ra valoszinuleg. Es ha greg a villamajszter 2-2 ellenes jellel is róóóland megy ujra.

javier2 2019.02.11. 21:16:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: teljesen egyetértek előző poszt kommentjei is erről szóltak ki milyen külsőleg kinél milyen rend van? kíváncsi lennék az itt íróknál milyen rend van :P

@VV Erőlegény:
szefósok szívemberek egyfelé húznak és a taktikusok is...
el is olvashatnád a posztot.

@candyperfumegirl: teljes ekg habár renit nem nehéz überelni :)
6paw sztem úgy írta meg az egészet hogy nem látta és ezért nem kárhoztatom
főleg úgy hogy voltak olyan részek még vetítés előtt kellett volna elégetni és helyette bud spencer filmeket tolni hajnalig , de a tegnapi öfi nem volt nézhetetlen sztem.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 21:16:40

a hörcsögöm üzeni Zsótinak meg a többi szerkesztőnek, hogy az apjuk faszát futtassák.

@": beírnál nekem egy Hunort, légyszi? csakazériS!

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:20:21

@javier2: en nem is tudom mi a f*sz van, az utobbi epizodokon tobbszor felrohogtem mert viccesek voltak :-O miota Renyhe kiesett nem is volt obegatas, kiveve Adri dobozos esetenel, lehet ez az oka

javier2 2019.02.11. 21:26:26

@MacákékIcukája: én is így látom volt a 100 részből 90 nézhetetlen és akinek erről hogy voltot kellett írni annak fontos volt , hogy az oviban hármas eke vagy lánc fűrész legyen a jele.
Tudjon aprítani.
Utóbbi időben "rengeteg" humoros jelenet volt vagy annyira rossz hogy azért lett vicces.

javier2 2019.02.11. 21:28:29

amúgy cimili simán írhatna hogyvoltot
15 mondatban nekem rengetegszer összefoglalta az egészet.(szóval ez most nem cicázás volt)
.-P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 21:33:02

@javier2: Kedves fiatalosan heves vérmérsékletű Barátom! A kedvedért újra elolvastam, de ugyanúgy kommentelnék, mint feljebb!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 21:36:11

@úgymond olvasó mmkk: Sajnálom, már nem először mártogatja a verbális bicskáját bennem... :-)

javier2 2019.02.11. 21:36:34

@VV Erőlegény: és köszönöm , hogy elolvastad...

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:39:35

@Angora Cardi: szivi :DDD egyebkent en is gondolkodtam rajta par percig pont emiatt, mire leesett :DD

@javier2: igen, rohadtul faraszto volt a 3 honapos ordibalast hallgatni. Legkozelebb kuldjenek be a 7 masik paraszt helyett normalis taktikazosokat, fszomba is. Nem igaz, hogy nem lehet 12-13 olyan embert osszeszedni akik nem baszni (es bebaszni) meg obegatni mennenek be. Annyira lement a szinvonal, hogy hihetetlen. Agressziv suttyo kiskocsogoket meg felprostikat tudnak csak osszeharacsolni es akkor marad par (jo esetben) akik mashogy jatszanak. Ezzel az evaddal ilyen szempontbol szerencsesek is voltunk mert ha megnezed a 8-ast, tele volt kibaszott szefosokkal. Egy normalis ember volt (a David), azt is kiszavaztak pedig 4-szer parbajozott.
Igen, de legalabb rohogtem, a 3 honap alatt kb egyszer sikerult olyan igazan (amikor Lacikaek setaltattak Adri plusskutyajat es poenkodtak kozben). Na jo ketszer, mert volt olyan is amikor Lacika benazott a ponival es Hunorek rohogtek rajta.

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:42:53

@javier2: ja btw ezen is rohogtem (most), milyen kis gondoskodoak egymassal :DDDDD
rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-hunor-leszamolt-vv-roli-mellszorzetevel

Angora Cardi 2019.02.11. 21:47:01

@MacákékIcukája: Lacika humorbombáinak nagy részét elsumákolták fene a bokájukat..

javier2 2019.02.11. 21:47:39

@MacákékIcukája: régebben mi választottunk háromból azegyet ki megy a villába
de mi nem vagyunk tényezők mi nem dönthetünk
hiszen az rtl sokkal jobban látja mi mit szeretnénk , ennek ez lett az eredménye(nézhetetlen team csak a külsőség fontos és ez hosszútávon nézhetetlen)
és amikor az rtl kormányellenes
addig müsoraiból ugyanúgy kizár bennünket mint VITYA a vele másként gondolkozókat.

javier2 2019.02.11. 21:50:25

@Angora Cardi: lacikában volt valami plussz ,amit zsóti okosan leépített ,kivágott(vagy nem is látta)
de azért lekvár lekvár maradt minden körülmény között(nem játszott sajtot vagy szalámit)

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:52:08

@Angora Cardi: ja basszak meg, helyette nezhettuk a ribancokat meg a futtatoikat.

@javier2: ekg, tok jo volt a beszavazo-show. Persze most mar annyira lenyomtak a szinvonalat, hogy 12 helyett 36 embert meg nehezebb lenne osszeszedni, mert a tobbseg aki jelentkezik, meg aljabb... es ezekbol all ossze a kovetkezo evadok szerkesztogardaja. Hat koszi bmeg.
Utolso meg abszolut ekg

Angora Cardi 2019.02.11. 21:53:52

@javier2: én is azért kedveltem lekvárt mert nem akart szalámit játszani (milyen jó hasonlataid vannak)
Jobban meglovagolja a humoros jó gyerek vonalat, még bent lehetne na persze zsótiékról no comment hiszen tudjuk nem mi kakkantjuk a spanyol viaszt hanem ők.

Angora Cardi 2019.02.11. 21:54:32

@MacákékIcukája: akkor ez a ribancok es kamionosok évada volt? :D

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:55:07

@Angora Cardi: humorral manapsag nem lehet egy musort eladni. A csocsvillantas meg dugas az ami kell!

Cimili 2019.02.11. 21:55:40

@MacákékIcukája: köszi, h feltetted! nincs időm vlogokat nézni, de ezt most megnéztem és nagyon tetszett. ami tegnap is feltűnt, h nagyon szép volt rolitól, h amikor megtudta, h ő nyert és az ő nevét skandálták, akkor odament adrihoz és felemelte adri kezét. ennek olyan üzenete volt, h adrit is ünnepeljétek, mert ő is megérdemli, hisz nem kis dolog idáig is eljutni. meg az is nagyon szép volt tőle, h párbaj előtt mindkét lánynak adott virágcsokrot.

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:56:06

@Angora Cardi: hat ja... talan durvabban mint a 8-as *kontenerbe okadik*. Most rendesen fel is huztam magam :D

Angora Cardi 2019.02.11. 21:56:44

@javier2: én is írnék néha de nem jönnek csípőből ilyen jó posztírós poénok aztám maradna az izzadtságszagú humor amitől leégne a bőr a képemről

Angora Cardi 2019.02.11. 21:57:45

@MacákékIcukája: ne húzza fel magát Icuka most hogy végre kommentel meg ne betegítse magát

javier2 2019.02.11. 21:58:22

@Angora Cardi: lekvár ha megborotválkozott az esemény volt :))

Angora Cardi 2019.02.11. 21:58:22

Közvetítsen aki nem walking deadet néz velem :***

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:58:49

@Cimili: szivike <3 aha, tok kedves volt Roli es nagyon cukik voltak mind a ketten! Nem veszekedtek, csak csipkelodtek es az a karfelemelest meg a nagyolelest a vegen kifejezetten jo volt latni. Jo parbaj volt nagyon, Adri pedig megerdemelte a dicseretet, mert 3.2%-rol jutott ilyen messzire.

Angora Cardi 2019.02.11. 21:59:18

@javier2: az biztos, kocsányon lógott szuzán szeme

MacákékIcukája 2019.02.11. 21:59:38

@Angora Cardi: :-((( de igen, streamem sincs, rtl meg azokat is lelovi folyamat

javier2 2019.02.11. 22:00:06

@Angora Cardi: én is cimiliben bízok :P

Cimili 2019.02.11. 22:01:52

bajuszt kaptuk mára:(

Mók_Ica 2019.02.11. 22:03:10

szasztok drágáim, hoztam nektek a szokásos kontit..... már a kezdéskor nagy szükség van rá, úgy érzem...... én azt mondtam, hogy ő azt mondta, stb. beszélgetés..... zsu és adri között..... már most uncsi......

Cimili 2019.02.11. 22:04:31

@javier2: semmi érdekes. zsu felkérdezte adrit, aki most magyarázza a bizijét. valszeg ezután békültek ki. hunci és roli meztelenül zuhanyoznak.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:04:56

roller és hunyor 100 napja fürdenek együtt...... izgi :))) nemsokára mehetnek haza egyedül főzni..... nos, az a javaslatom, hogy költözzenek össze és fürödjenek és főzzenek ezután is együtt :))) hihihihihihihihi

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:04:59

Hahó :) adri most magyarázkodik zsunak

Angora Cardi 2019.02.11. 22:05:01

@javier2: nézed velem a zombikat? :)

javier2 2019.02.11. 22:05:13

@MacákékIcukája: az viszont szánalmas mikor az rtl lelövi a műsorainak visszanézési lehetőségeit
a youtube-on mikor maximum 5000 ember nézi vissza.(olyan gestapós)
mintha az el classicot adnák
vagy Lebron James zsákolásait
vagy a brazil ronaldo biciklis cseleit
vagy a NE patriots - Rams meccset
más kávéház

etikette 2019.02.11. 22:05:23

Sziasztok, esetleg valaki tudna kuldeni egy elo adas linket? Megint kitiltottak a tv elol

Cimili 2019.02.11. 22:05:29

@Mók_Ica: szia Móki! kell is a konti mára is.:)

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:05:45

Adri szerint roli rengeteget hazudikK

2019.02.11. 22:06:17

Szasztok!

Ez most hogy volt? Mit bánt meg PUA?

Mók_Ica 2019.02.11. 22:07:13

roller és hunyor a nyugiban együtt alszanak..... azt vártam, hogy vmlyik simizni a másikat :))))

final countdown-ra ébrednek a párbaj reggelén ...... höhöhöhöhöhöhö
roller és hunyor elbúcsúzik egymástól...... hátha.... utsó, stb..... de mi már tudjuk, hogy neeeeem :))))

javier2 2019.02.11. 22:07:36

@Cimili: @Angora Cardi: ezt már meg akartam kérdezni zs mikor dobott fehér galambot adrinak?

hátha bújos nyuszi vagy akkor igen ha vér nyuszi(vámpír) akkor nem

Cimili 2019.02.11. 22:09:01

@javier2: roller búcsúzkodik huncitól és pakolja a cuccait egy nagy zsákba. hízeleg hunyinak, h ő a legtaktikusabb, mert így kidobta a barátját a párbajra.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:09:04

@Cimili: ebben biztos voltam az első jelenetet meglátva......

@Angora Cardi: az altesteket majd a bv-ben mutatja hozé...... most csak felsőtesteket mutattak....

javier2 2019.02.11. 22:09:21

@Spitzbauer: ha senki nem nézi akkor mi hogy tudjuk meg mi történik?:)

Cimili 2019.02.11. 22:10:30

@Angora Cardi: nemtom, mert csak egy pillanatra néztem oda, nektek írtam itt. :))))

tvbuzi 2019.02.11. 22:11:00

100%-ban biztos benne, hogy szerinte ő jön vissza.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:11:25

bírom, ahogy hunyor és roller tök nyugiban pakolnak.... beszélgetnek....

most adri sajnálkozik és kér bocsánatot zsutól...... közben pakol és a fiúkat ekézi.... jól megkavartak mindent adri szerint..... érdekes a fiúk nem a többiekről beszélgettek....

2019.02.11. 22:11:30

@javier2: Csak valamit G1G-ről mondott, ami nem volt vili.

MacákékIcukája 2019.02.11. 22:11:42

@javier2: ehh gusztustalan

@etikette: en is azt probalok vadaszni, tegnap talaltam egyet es rtl adas alatt le is tiltotta

Cimili 2019.02.11. 22:11:52

@Cukorborsó88: ezt tuGGYuk, folyamatosan ezt kárálja.

Angora Cardi 2019.02.11. 22:12:05

@Cimili: de édi önfeláldozó vagy :)
@Mók_Ica: jaj majd hozé meggusztálja

mindenévfoglalt 2019.02.11. 22:12:39

Zsu-nak nem az a funkciója most, hogy pakolni segít?

javier2 2019.02.11. 22:12:47

@Angora Cardi: kollégiumi számítógépteremben néztük anno a THe Ring című filmet ahol hónapok óta rossz volt a telefon.
Hárman hajnal 4kor aztán a végén megszólalt a telefon. SZTED?

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:12:47

@tvbuzi: erre én is felkaptam a fejemet :D

javier2 2019.02.11. 22:14:47

@Cimili: spitzbauer kérdi mit bánt meg PUA?

Cimili 2019.02.11. 22:15:09

roller bevallja adrinak, h egész idő alatt arra használták, h infókhoz jussanak.

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:15:15

Adri monoton pszichopata hangon sajnáltatta magát, áldozat, mindenki hazudott csak ő nem

Angora Cardi 2019.02.11. 22:15:24

@javier2: nekem való progi lett volna :DDD

Mók_Ica 2019.02.11. 22:15:47

@javier2: szivi :P

adri mentegetőzik.... szerinte jól játszott, nem hozott szégyent a családjára......

pornóbajszi poénkodik...... hát nem kéne erőltetni, ami nem megy..... pffff

roller és adri beszélgetnek a nyugiban..... adri a tegnapi k.... ronda rózsaszín felsőjében van, melltartó nélkül.... már tegnap is undi volt.....
roller elmondja adrinak, hogy többször megvezették, félrevezették információkkal...... adri szerint rosszindulatú roller, hgy ezt csinálta...... köcsög adri.... te még nekünk is hazudtál.....

Cimili 2019.02.11. 22:16:29

@javier2: azt pont nem hallottam, sajnálom. Spitzi nézze vissza esetleg. :) és innen is csókoltatom! :)))

Mók_Ica 2019.02.11. 22:17:54

zsu és greg kézzel készít béna ajándékokat a kiesőknek (??? vagy csak adrinak??)

adri pöcsfej és kiakad, hogy rollerék manipuláltak a játékban.... most komolyan, ő mit csinált??? tudja, hogy milyen rendezvényen van????

mindenévfoglalt 2019.02.11. 22:18:43

Adrinak szerintem az fáj a legjobban, hogy őt, a nagy manipulátort is hülyére vették.
Ilyen az, amikor a hóhért akasztják.

javier2 2019.02.11. 22:18:58

@Angora Cardi: aztán hárman egymást győzködtük vedd fel lehet fontos , de az a telefon soha nem volt jó.
Aztán már nem tudom ki felvette. Telefonba beleszól valaki:
-Engedjetek be jönnék gamezni!
viszontválasz- Menj aludni bazx meg mit ijesztegecc!!!

ewita 2019.02.11. 22:20:42

Sziasztok!
Le vagyok maradva, mert annyira vergodnek mar h nekem uncsi ,(meg taknyos is vagyok ) inkabb alszok mar ilyenkor!
Pliz help: lesz még parbaj? lesz ma kiválasztás? Köszi :)

Cimili 2019.02.11. 22:20:57

roli megint felkérdezi adrit, h szereti-e vagy sem. adri nevetve mondja, h nem és ezen már együtt nevetnek. arik most.

Angora Cardi 2019.02.11. 22:21:05

@javier2: ehehehe jól van humoros vége lett szerencsére nem szaladtatok világgá :D

mindenévfoglalt 2019.02.11. 22:22:21

@ewita: ma lesz kiválasztás
Jobbulást!

Cimili 2019.02.11. 22:22:27

@ewita: lesz kiválasztás ma.

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:22:43

@Cherie: a bejátszott beszélgetéseket, amikor vkit kibeszélt, szembesítéskor simán ketagadta és azt visította, hogy a nézők látták. Láttuk, adri, ezért is vagy otthon. Most vagy kurvára szelektív a memoriája vagy segghülye de inkább mindkettő.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:23:17

@Cherie: vitte az információt egyik embertől a másikig..... többször próbálta befolyásolni az adott kiválasztott embert, hogy kit hívjon ki...... és a riport szobában úgy beszélt, mintha mi nem láttunk volna ezekről semmit..... például

hunyor csinált egy papírkanapét rollernek...... sírok :)))) ez vicces :)))

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:23:26

@ewita: jobbulást :) ma kiválasztás lesz.

Angora Cardi 2019.02.11. 22:23:58

Mai 2 órás akkor a reklámszünetekben jövök. Erre itt is reklám...neee..

Cherie 2019.02.11. 22:24:26

Olyan roló meg huni mint egy meleg pár, még egy hónap és összejönnek

Cimili 2019.02.11. 22:24:27

hunyi papír kanapét készített rolinak búcsúajiba. roli nagyon röhög.
zsú természetesen bőgve búcsúzkodik adritól.

javier2 2019.02.11. 22:25:23

@MacákékIcukája: kedvencem , nem láttam itt olvastam a dobozos játékot (adri roli)
próbáltam elképzelni ahogy itt közvetítették velük együtt szörnyülködtem
aztán két napra rá megnéztem és azon nevettem mennyire teljesen mást láttam mint ami valójában volt :))))

Angora Cardi 2019.02.11. 22:25:48

Zsu karfiolos popoját láttam csak a piros shortban.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:25:57

@Cherie: sztem nem néznek ki meleg párnak..... viszont jó villa-barátok lettek... hogy ez kint is így marad-e, azt majd meglátjuk.....

Cimili 2019.02.11. 22:27:23

@Cherie: sztem meg nem, de biztos az én fantáziám szegényes. :)

Mók_Ica 2019.02.11. 22:27:34

reklám után greg adrit fogja ekézni..... már a kiesés után...... ennek van vmi értelme???? miért nem csokit vagy ánuszt vagy özvribit ekézi??? kb annak is ennyi értelme lenne......

Mók_Ica 2019.02.11. 22:28:15

@Cimili: ekg, sztem sem néznek úgy ki.....

,, 2019.02.11. 22:29:01

dikk, kibújtam a dobozból

Cimili 2019.02.11. 22:29:27

@Mók_Ica: na ez pont arra jó, h adri kint látni fogja, h mennyire volt értelme sellőék mellé állni.

mindenévfoglalt 2019.02.11. 22:29:51

Nekem Adri leginkább megmaradt hazugsága az volt, amikor eltűntek Zsu cuccai, és a nyugiban Krisztián, Adri meg nem tudom kik beszéltek arról, hogy ki lehetett, és Adri Ginut gyanúsította meg.
Majd ezt visszamondták Ginunak, szembesítéskor simán tagadott, Krisztián le is üvöltötte a fejét a cigizdében.
Akkor sem értettem, hogy Ginu volt az egyetlen, aki jóban volt vele akkor, és mégis róla dumált a háta mögött. Majd letagadta. Hát ennyire látta be ő a hibáit...
De most már elengedem, szerencsére kiesett. :)

Angora Cardi 2019.02.11. 22:29:59

@Mók_Ica: lehet szabadulna zsutol es igy alcazza? Adri moge bujva?

javier2 2019.02.11. 22:30:14

@ewita: hu doritricin 3 óránként neocitran 5 óránként és szigorúan ágyban
ha tovább romlik akkor antibiotikum
családtagjaimat is erre állítottam
ha elkapom akkor bizony szentimentálisan geci leszek mint harry potterben a vérfarkas tanár úr teliholdkor

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:30:38

Nem értem, hogy miért nem kapnak ruhákat a műsor közben. Eddig mindenki hízott aki bekerült, ami valahol érthető is. De vagy kapjanak újakat vagy küldjenek nekik otthonról, miért nem lehet ezt megoldani? Esetleg lenne bent futópad vagy szobabicikli az kinek fájna?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:31:33

@Mók_Ica: Adri mi fog mással foglalkozik. Állandóan bele van akadva a fiúkba. Sztem azért beszél erről, mert bántja, hogy nem oda tartozik. Ezért tagadja olyan vehemensen

ewita 2019.02.11. 22:31:54

@mindenévfoglalt: @Cimili: @Cukorborsó88: köszi, akkor megprobalok fent maradni, nagyon kívancsi vagyok ki lesz kiválasztva. Csillampóninak szurkolok :D

lilalibaluna 2019.02.11. 22:32:03

@Mók_Ica: Hát próbálja megúszni a következő bármelyiket.

javier2 2019.02.11. 22:32:17

@mindenévfoglalt: hu nekemn adri így ennyire nem volt negatív de tény talajt nem tudott fogni a játékban
ő volt a parttalan sellő

Cimili 2019.02.11. 22:32:31

@Cukorborsó88: ez most ilyen tescó gazdaságos széria.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:32:41

sztem zsu nem is adrit siratta, örömkönnyek voltak azok, örült, hogy ő lett az utolsó lány.......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:33:22

@Mók_Ica: Adri szerint Roli gusztustalan, gonosz, stb. De mikor ő csinálja ugyanazt, az ok. És kikéri magának a jelzőket.

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:33:33

Roller visszatérése és zsu magánszáma

Cherie 2019.02.11. 22:33:38

@Cukorborsó88: mert fontos az ingerszegénység az hozza ki az indulatokat stb

Cimili 2019.02.11. 22:34:21

zsu piros csizmája teccik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:34:21

És lám, Zsu nem ment oda gratulálni Rolihoz.

pomac 2019.02.11. 22:34:26

@Mók_Ica: de azért fél szemmel a kamerát csak figyeli :D

Mók_Ica 2019.02.11. 22:35:02

@,,: de jó, hogy itt vagy :))))

ki a villamester?? sztem 2-2 szavazat lesz.... hunyor és greg

@Cukorborsó88: sztem kapnak szponzor cuccokat..... sapit, cipőt kabátot, pólót...... :))))

2019.02.11. 22:35:08

@pomac: Jaja, én is azt figyeltem már tegnap. Csak éppen nem volt ráirányítva az amelyiket nagyon szugerálta...

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:35:51

@Mók_Ica: de így mindenki a narancsbőrös hátsóját mutogatja. Azért írtam, hogy miért nem küldhetnek otthonról, a többi csak durva képzelgés volt :)

2019.02.11. 22:36:10

Süsü tósztjában minden második-harmadik szóban nyelvtani hiba volt. Ennyike.

pomac 2019.02.11. 22:36:16

jajjjj hogy a plafon ne esne a fejért .... ne száljon el senki magától :DDD

javier2 2019.02.11. 22:36:26

@Angora Cardi: ne kövezz meg nem jutott eszembe
de ha nem is élőhalottas egy harry potter maratont végig nézhetünk :)
de én főzök :P

Cimili 2019.02.11. 22:36:26

zsu azt tanácsolja koccintás közben, h egyikük se szálljon el magától.

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:37:04

@Cherie: igaz, azzal le tudnák vezetni a feszkót :) mi lenne velünk óbégatás nélkül?

gazo 2019.02.11. 22:37:27

Micsoda őszinte táncikálás

2019.02.11. 22:37:35

Szerintem Zsótti asztat szeretné, ha Süsü kiesne, és szombaton minkét kan megsellőzné a pondrót. Zsótti meg a tükrök mögött recskázna.

Cimili 2019.02.11. 22:38:20

sellő szerint úgy lenne igazságos, ha közte és zsu között dőlne el, h ki nyeri a lóvét.

2019.02.11. 22:38:22

@Spitzbauer: ekg :D D: D Na jó nem, bár annak örülnék ha kiesne Süsü :D

Angora Cardi 2019.02.11. 22:38:29

@javier2: nem kövezlek :D
Jól hangzik javicsek :DD

Mók_Ica 2019.02.11. 22:38:37

@Cleveland55: vagy csak nem vágták be a szerkik....

4en buliznak..... zsu egyedüli csajként rázhatja a poppolóját......

greg sorrendje elég egoista...... hunyor kiesik, aztán roller és ő meg zsu között dől el, ki lesz a nyertes.... hát nem így lesz greg... de azért ne sírj nagyon......

2019.02.11. 22:39:03

@Cimili: ezt mondta? Lemaradtam, kimentem pössenteni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:39:37

@Mók_Ica: dehogy néznek. Sztem aranyosak együtt. Jó barátok, de ingatag barátság. Majd kiderül kint, mi marad.

,, 2019.02.11. 22:40:31

@Angora Cardi: oks
@Mók_Ica: nem tudom sajnos:( az biztos h VV Reni már nem lesz többet villamester
Szerintetek visszaküldik a hétre a régieket?

javier2 2019.02.11. 22:40:51

mennem kell pedig maradnék :(
korán kelek
csóki!

gazo 2019.02.11. 22:41:20

Hát rohadtul nincs már kontent

Angora Cardi 2019.02.11. 22:41:46

@,,: köszi
Nem akarok régieket :/

@javier2: jó8

javier2 2019.02.11. 22:42:23

én vv renit visszaküldeném villamesternek nehogy nézhető legyen a müsor
közvetítsetek holnap este visszaolvaslak benneteket

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:42:36

Milyen jó fánkok vannak az asztalon

Mók_Ica 2019.02.11. 22:42:42

@Angora Cardi: köszi....

akkor az én tippcsim a mai kiválasztottra, hunyor....

jön az érzékeny búcsú adri bábutól...... greg is színész.....

Angora Cardi 2019.02.11. 22:43:18

@Cukorborsó88: mikre van szemed egyelek meg :*

Cimili 2019.02.11. 22:44:08

@Cukorborsó88: ne idegesíts, piszok éhes vagyok, de nem szabad nasizni ilyenkor már.

Angora Cardi 2019.02.11. 22:44:11

@Cukorborsó88: remélem nem a víg özvegy fánkbótjából...

Mók_Ica 2019.02.11. 22:45:17

@,,: tippcsim a kiválasztottra hunyor

roller beszopatja greget...... azt mondja adri szerint most zsu fog kiesni..... greg erre közli, hogy adri szerint zsu buta és mint ilyen nem nyerheti meg a vv-t...... eközben zsu búcsúzik adritól és megköszöni neki a születésnapját (wtf???)

pomac 2019.02.11. 22:45:19

én már nem is emlékszem adri szülinapjára hogy mi volt :D

MosóMaca 2019.02.11. 22:45:48

Estét! Tennék én is egy tippet Hunorra ma,hogy ő lesz a kiválasztott (bárcsak sellőpondró lenne!)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:46:23

@Angora Cardi: nem lenne jó régieket beküldeni.
Hunor azt mondja: szte ketrecharc lesz a tematikus hét. :)

Mók_Ica 2019.02.11. 22:46:48

zsu monológja..... megyek hányni.....

gazo 2019.02.11. 22:47:01

Zsu mekkora egy Gobbi Hilda a bábuval

Cimili 2019.02.11. 22:47:29

zsu, már kurva uncsi, h a lelkeddel és a szíveddel játszol. sellő is a jó szívével beszél most ki téged roliéknak.

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:47:54

@Angora Cardi: neeeeem, ez sztem teszkó gazdaságos de attól még fincsik :)

@Cimili: én nem bírtam es most ettem mert halászlé volt vacsira de utána mindig hamar éhes leszek :/

Ego0123 2019.02.11. 22:48:07

@Spitzbauer: Amikor Zsótti-ról ír valaki, mindig nevetnem kell . Remélem ő is olvassa, hogy ő mozgat mindent és mindenkit :) pl közjegyzőt is. A kis machinátor!

Angora Cardi 2019.02.11. 22:48:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: én már untam a régieket ki a p.ca akarja megint őket nézni
Max ha VVAti többit nem nézem ha visszamegy.

Cimili 2019.02.11. 22:48:25

@Angora Cardi: nem akarom tudni!! :)) :PP

Mók_Ica 2019.02.11. 22:48:37

hunyor berúgott.....

greg most hunyort ekézi zsunak..... sztem rá fogja a jelet tenni greg is és zsu is.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:48:41

@Mók_Ica: Roli szépen bevezeti Csillámfaszt a málnásba. Egy megjegyzések és Gregből dőlnek a szavak, savazza Adrit, Zsut is.
Most meg Zsut hergeli Hunor ellen, hogy még nem párbajozott. Félti a seggét nagyon.

javier2 2019.02.11. 22:49:04

@Cimili: cukorborsó készíti a legjobb szendvicset a megyében:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:50:09

Meg kapnak inni, rápusztulnak egymásra. Greg hogy nézze Rolit tánc közben. :)

Angora Cardi 2019.02.11. 22:50:10

@Cimili: mmmm kettőt is most repült frissen jueszéjből utálj :DD

Mók_Ica 2019.02.11. 22:50:24

roller és hunyor bevitték adri bábut bulizni..... sírok :))))
a két fiú énekel..... gregnek nem teCCődik...... hát ez van greg..... ki kell bírnod.....

gazo 2019.02.11. 22:50:58

Á Zsu az asztalon mint a büki Matróz kocsmában lenne

MosóMaca 2019.02.11. 22:51:14

Sosem fogom megérteni!!! 4-en vannak 80nm-en,de az asztalon kell riszálni.... csizmában persze.

Angora Cardi 2019.02.11. 22:51:22

Vagyis szerdán párbaj.
Akkor holnap kihívás.

Cimili 2019.02.11. 22:51:24

hogy nem szakad sellőre a plafon!!

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:52:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: elég bután csinálja mert hunor és roli is valszeg őt viszi ki, sztem nem fognak lányt kivinni. Ha most rá kerülne a zöld, még gondolkodhatna kit vigyen ki.

Greg keveri a szamócát.

Angora Cardi 2019.02.11. 22:52:16

Bakker zsu a nyálas ujjával szedi le a szemfestéket beokádok.

Cimili 2019.02.11. 22:52:44

@javier2: te mit keresel itt? tessék csicsikálni! :PP

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:53:25

Zsu tehetségtelen hallgatózó, felét hallotta, ebből már leszűrte a következtetést: hazug köcsögök.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:53:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig jó lenne, ha greg menne .... kifelé......

pornóbajszi..... kérlek, ne humorizálj...... nem megy ez neked.......

Angora Cardi 2019.02.11. 22:54:06

Szerdán kihívás.
Péntek párbaj.
Vasárnap vége.

Bajusz nem vicces.

Mók_Ica 2019.02.11. 22:55:21

@Cimili: ahogy mondod, cicusom..... hányinger...... félti a csillámos hátsóját......

@Cukorborsó88: béna és be van oltva taTTika ellen :)))) csak genyózni tud....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 22:55:29

@Angora Cardi: régiekből mindig ugyanazok mennek: FoSoma, Kárszeg, CiciMici. Nem nagy kaland.

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:55:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: érdekes, hogy adritól és gregtől bármit hallott eddig, mindig ingerküszöb alatti volt neki... picit gondolkodhatna

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 22:56:40

Sziasztok!
Sajna nem látom, csak Titeket olvaslak.
Remélem Sellőke nem döntőzik, hanem pár nap múlva kiesik...

Mók_Ica 2019.02.11. 22:56:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: amikor greg konstatálta, hogy a kamera veszi őket, akkor meg elbújt az ablak alá..... mer' olyan okos.... :)))) (nem)

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:56:58

@Angora Cardi: én csak azt tudom, h én hol lakom

Cimili 2019.02.11. 22:57:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: és utána undorítóan azt állítja zsunak, h roliék mesélték neki, h adri szerint zsu fog kiesni. közben meg pont ő mondta rolleréknek. teljesen hülyének nézi a nézőket?

Mók_Ica 2019.02.11. 22:58:09

@Cukorborsó88: gondolkodhatna????? hát mivel???? nincs olyanja, amivel lehetne :))))

Mók_Ica 2019.02.11. 22:59:23

@Hümmögő Hammogó: pénteken nyíljon neki az utca ajtó..... de izibe'!!! :)))))

Cukorborsó88 2019.02.11. 22:59:30

@Angora Cardi: most hallgatóztam de nem hallok horkolást :D

Cimili 2019.02.11. 23:01:00

baszki bajusz, mennyit bakizol????????

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:01:33

@Angora Cardi: azt nem mondta de azt igen, hogy megy szundizni. Merész feltételezés volt :D

Mók_Ica 2019.02.11. 23:01:37

bakker...... greg zokniban és tanga papucsban...... gyönyörű..... (nem)

Dr.Zé 2019.02.11. 23:01:41

PP te lófax sem érsz , ennél még én is jobb vagyok

2019.02.11. 23:02:01

“Háv ár jú máj frencc?” “Ó máj dzsízisz”

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:02:11

@Mók_Ica: Biza! Aztán belevágjuk a konténerbe tüstént:))

gazo 2019.02.11. 23:02:15

Zsuzsi végre megint csíkosban

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:02:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: ó, lekéstem a szüncsit :/. A következőnél viszem a teát :)

Angora Cardi 2019.02.11. 23:02:25

@Cukorborsó88: reggel majd látja hogy kidumcsiztuk :D

Mók_Ica 2019.02.11. 23:03:35

@Cimili: nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.....kihívás helyett kiválasztás és nem a stúdióba kapcsol, hanem a villába...... egyébként meg elvette greg kockás ingét..... höhöhöhöhöhöhö

MosóMaca 2019.02.11. 23:03:48

Petike,hogy tanul szöveget a színházba,ha itt három hónap nem volt elég ahhoz,hogy a VV komoly szakzsargonját elsajátítsa?! Kihívás mi?

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:04:19

@Mók_Ica: A tangapapucs-zokni kombótól mindig hányingerem lesz... Ebből a szempontból most örülök,h nem látom:)

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:04:55

@Angora Cardi: biztosan letagadja, hogy horkol :D

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:05:04

Vagyok! Pítör egy szar! Kivi vagyok kié a ződ kendő!
Zsizsikes egy hazug, ostoba picsa, greggel együtt aki keveri a szart és félti a valagát!

Angora Cardi 2019.02.11. 23:05:16

Csíkos nem előnyös nagy kufferra.

2019.02.11. 23:05:17

Tippeljünk, siettetik-e megint őket majd....

Mók_Ica 2019.02.11. 23:05:22

@Hümmögő Hammogó: aztán odadobjuk zsóttinak :))))

zsu honnan tudja, hogy adri átvágta??? csak nem gregucitól???? ha visszanézi az öfiket, csodálkozni fog a kis barátján is......

Cimili 2019.02.11. 23:05:44

@Mók_Ica: nem normális, most abban kell kiszaladnia a bőröndért.:)

pomac 2019.02.11. 23:06:06

hogyhogy nincsenek kis videók , mi lesz itt még hogy kell az idő :)

2019.02.11. 23:06:09

@MosóMaca: nem mondod, hogy színészkedik is ?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:06:32

@Cukorborsó88: oks
Addig betolok pár szelet mézes-grízes sütit. :)

Mók_Ica 2019.02.11. 23:06:51

@Hümmögő Hammogó: nem tudom ezt ki találta ki egyáltalán???? nem néz ki jól.....

greg nem tud leírni 4 v. 5 betűt????

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:07:58

@Angora Cardi: Nyusz, rá semmi nem előnyös, kivéve a kényszerzubbony! :D

Mók_Ica 2019.02.11. 23:08:16

@Cimili: ő vette fel :))) így járt....

@pomac: most gyünnek.....

@Cleveland55: most a macskákban játszik......

Angora Cardi 2019.02.11. 23:08:53

@Mók_Ica: de jó hogy nem vele láttam Macskákat

Cimili 2019.02.11. 23:08:59

@Angora Cardi: ennyi ideig fog ma tartani?????

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:09:07

Visszanázzük az összes szappanopera részt??? Neeee!

pomac 2019.02.11. 23:09:30

@Mók_Ica: de már megint ez a fosh ... nyalják meg

gazo 2019.02.11. 23:09:31

@Angora Cardi: nekem jobban bejön mint a piros rövidgatyája. Ez látszólag kicsit összetartja, nem látszik a magyar narancs

Angora Cardi 2019.02.11. 23:09:45

Ha elkezdődik a jelrakás szóljatok ezt a fos sorozatot nem birom nézni.

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:09:55

@Cimili: igen Cimili, éjfélig!-csak tudnám mit fölözik a fost! :/

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:10:04

Sztem elmegyek hajat mosni. Mire végzek, csak kiválasztanak.

Cimili 2019.02.11. 23:10:32

@Nyuszomuszo83: zsotti megharagudott ránk.

Angora Cardi 2019.02.11. 23:10:43

@Cimili: igen sajna és utana bv...
@gazo: egyszínű kellene :/

Mók_Ica 2019.02.11. 23:10:51

@Angora Cardi: jókor voltál :)))

@pomac: a bal herédet?? :)))

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:10:54

@Angora Cardi: vagy Hannibal Lechter álarcával! :D

Mók_Ica 2019.02.11. 23:12:20

@Cleveland55: játszott a józsef, a színes szélesvásznú musical-ben is.....

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:12:29

Sem fánkról, sem mézes-grízes sütiről nem akarok hallani! :) SALÁTÁT vacsoráztam, és az is óóóórákkal ezelőtt volt! (Na jó, utána megettem egy fitness áfonyás párnácskát vagy mit, ami sokat dobott a hangulatomon;) )

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:12:38

@Cimili: én meg zsotira már a saját vvje óta haragszom, hogy tudom kicsoda és néztem a fejét a képernyőn!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:13:47

Ez az agyvérzés képi megjelenítése még mindig vicces. :)

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:14:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: kezdek irigykedni! Tessék mondani hol nőnek ilyen legények? Én mindig vsak tuskókat fogok ki! :D

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:15:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: Akkor elismerés a Zuradnak! Asszem én is felkérdezem itthon a drágát,h netalántán nem sütne-e valamikor valamit...:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:15:55

Zsu: nem színésznőnek születtem. Én annál karakteresebb vagyok, hogy bármit alakítsak.
Remek megfogalmazás.

Mók_Ica 2019.02.11. 23:16:28

greg hisztérikusan beszél......

MosóMaca 2019.02.11. 23:17:08

Zsura még rámegy a csíkos naci?! Nagyon sztreccs cucc lehet (ezt a szót még leírni is nehéz)

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:17:13

@Hümmögő Hammogó: két kezét összecsapva pogácsát??? :D

Cimili 2019.02.11. 23:17:27

@Hümmögő Hammogó: én meg örülök, h az enyém nem süt. utána 3 napig súrolhatnám a konyhát.

Mók_Ica 2019.02.11. 23:17:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, most is röhögtem.... ahogy roli kereste a helyet hogy jól illeszkedjen a vértócsához :))))

2019.02.11. 23:17:36

G1G meg se moccanarra, hogy 2 fiú hozza be a táblát. Vágják le akkor a faxát, oszt jóvan.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:17:42

@Nyuszomuszo83: nem ígérem, hogy viszek, de elmondom, milyen volt. :)
Legénybokorról szüreteltem, megnevelgettem. ;)

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:17:46

@,,: Hunciiii! Kössz drágám!

gazo 2019.02.11. 23:18:36

@Spitzbauer: gyenge mint a tavaszi lepkefing, nem bírja

2019.02.11. 23:19:07

Roller lesz a kiválasztott.

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:20:15

Zsu : A legutóbbi bélyeget az nyomta rá.... bakker (ez én voltam, még mindig meg tudok lepődni)

2019.02.11. 23:20:17

@Spitzbauer: És Süsüt viszi. Már savazok is.

2019.02.11. 23:21:46

Na megint siettetes....komolyan ennyire nem lehetnek fogyatekosok. Mi a francert kellett a kokos jopofizasa amivel ment az ido?!

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:21:47

Ezek hülyék, hogy nem beszéltek össze?

ewita 2019.02.11. 23:21:47

@MosóMaca: anyukám ezeket stressz nadragnak hijja :D

Mók_Ica 2019.02.11. 23:21:48

zsu szívből teszi a jelét rolira teszi
roli a jelét zsura teszi..... zsu természetesen beleszól...renyhe szelleme itt lebeg....
greg a jelét nehéz szívvel teszi.... hunorra, mert csalódott benne tegnap..... nem vitt ki egy kelléket (milyen mondvacsinált indok... pff)
hunyor a jelét zsura teszi

Cimili 2019.02.11. 23:21:50

na jelrakás:
zsu--rolira
roli--zsura
greg--hunorra
hunor--zsura

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:21:54

Zsizsikes- Roli
Roli- Zsizsikes
G1G- Hunor
Hunor- Zsizsikes

Zsizsikes

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:22:11

@Cimili: :)))))
@Nyuszomuszo83: Egyébként egy szavam nem lehet, mert ünnepekkor mindig süt brownie-t (vagy valami hasonlót) és az valami csodálatos:) De most koncentráljunk szigorúan a salátára!;)

Mók_Ica 2019.02.11. 23:22:12

zsu lett a kiválasztott

MosóMaca 2019.02.11. 23:22:33

Basszus,akkor roli megy megint?!

gazo 2019.02.11. 23:22:33

Süsü és Rolit viszi. Vagy szembekopi magát. Sellő megúszta basszus

,, 2019.02.11. 23:22:37

na erre senki sem számított:)

2019.02.11. 23:22:52

@Spitzbauer: Tévedtem. De a phárbhaj, szerintem akkor is Süsü-Roller.
@Nyuszomuszo83: Tegnap is a dupla jellel.

Szánom-bánom.

ewita 2019.02.11. 23:22:52

Zsu megint kiviszi a Rolit! Mi a faxert.nem pakolnak arra a nyominger kotsogreeeee

Angora Cardi 2019.02.11. 23:22:53

@Nyuszomuszo83: ez még azelőtt h belekezdtek?

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:23:05

Baassszzzuuusss, Zsizsikes kiviszi Rollert és ez az ostoba picsa visszamegy!

,, 2019.02.11. 23:23:15

Skacok, Greg finalista?

Cimili 2019.02.11. 23:23:16

pénteken lesz a párbaj. és most kezdődik a bv.

Mók_Ica 2019.02.11. 23:23:35

bakker... greg nem fog kiesni pénteken... :((((

zsu rolit fogja kihívni mert egyébként is rátette a jelét vagy hunyort, mert ő még nem volt párbajozni???

Maximista vagyok 2019.02.11. 23:23:36

:D és a buzit eltolják a 3-ba! Beszarok :D :D :D Zsóti! Anyád vizzel főz?

Cimili 2019.02.11. 23:23:53

@,,: óóóóó, sajnos igen.:(((((((

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:23:58

@Angora Cardi: aha, de nem jött be! Marad szűz Hunci!

Ármándójózsi 2019.02.11. 23:24:02

Szegény Roli.... Ezt most elcseszték, ő már nem lesz a top 3-ban.

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:24:11

@Cleveland55: elég kellemetlen volt hallani :)

Maximista vagyok 2019.02.11. 23:24:16

Ja és baszom a fantomra természetesen.

gazo 2019.02.11. 23:24:37

Megy a szavazat a fantomra. Joccakát.

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:25:10

Ne már, akkor Sellő döntőzik???!!?? Ááááá!!! :((

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:25:22

Greg finalista, hogy a kurvák vére folyjon patakokba, Zsóti meg bacca meg az anyja hátán Greget! :/

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:25:31

@Mók_Ica: sztem Greg jele tattika. Beijedt, hogy ha Roli a kiválasztott, ő esélyes. Így Zsu dönt, ő biztos top3.

Mók_Ica 2019.02.11. 23:25:49

@Maximista vagyok: sellő-pisivel és unikornis csillám-pukival.....

Angora Cardi 2019.02.11. 23:26:05

@Nyuszomuszo83: még viheti zsu ha greg rabeszéli ma is mondta hogy hunor mit keres ott, g-t zavarja hogy nem parbajozott még

Cimili 2019.02.11. 23:26:06

@Hümmögő Hammogó: nem baj, majd onnan fog nagyot zuhanni.

MosóMaca 2019.02.11. 23:26:08

Nem is tudom,mi b@sz fel jobban! Hogy zsizsikes kint fogja hagyni az egyetlen gondolkodó embert,vagy,hogy a sellőpondró undrománynak már csak annyi gondja van,hogy mennyi hájlájtert vakoljon a pofájára a döntőben.... ahhh, gyökerekh
@ewita: ez aranyos

mmixvii (mixi) 2019.02.11. 23:26:32

@Mók_Ica: milyen jó, hogy láttunk ezt a vitát (ja nem), ami alapjában befolyásolta a kiválasztást. Biztos nem fért el a sok történés között, ami négyükkel történt tegnap.

(Ráadásul ez az a like-kitűző lehetett, amit Rolinak adott a gyufaskatulya-szófába rejtve Hunor...)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:26:40

@Hümmögő Hammogó: első kieső lesz.

Hacsak nem kapnak bejátszásokat, és Csillámfasz lebukik, vagy Hunci nagyon megsérti.

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:26:54

@Cimili: pénteken lesz párbaj? Azt hittem szerdán :/ akkor nem látom, majd megpróbálok felétek sem nézni nehogy tudjam mi történik mert csak a finálera érek haza, előtte lenyomom az előző 3 öfit, aztán az utolsónál itt vadulok veletek.

Mók_Ica 2019.02.11. 23:27:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: jól mondod..... de annyira bénák, tehettek volna mond a ketten hunyorra.....

Cimili 2019.02.11. 23:27:31

sztem nem rolit fogja zsu kivinni, tart tőle, hisz adri ellen is visszament.

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:27:42

@Cimili: Hát remélem... Most kb.ez az egy vigasztal.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:28:20

@Angora Cardi: na meg azért Roli már megnyert pár párbajt. Hátha az visszatartó lehet Zsunak.
Vagy elkotyogja a nevet.

Cimili 2019.02.11. 23:28:23

@Cukorborsó88: így mondta bajusz. vasárnap meg döntő.

.iIi. 2019.02.11. 23:28:30

Azt hiszik Zsu gyengébb mint a csillamfaszlama

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:28:42

@Hümmögő Hammogó: azt is lehet bolondítani és finom lehet. Én nagy salis vagyok. A kedvencem a sonkába tekert mozzarella, rukkola ágyon koktél paradicsommal és balzsamecetes, mézes, szójaszószos öntettel! :D

Angora Cardi 2019.02.11. 23:28:50

Legalabb zsu pofaja is lekonyul kicsit

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 23:29:08

Meglepődtem a kiválasztáson. Ezek a hülyék nem készültek erre... (legalább is Sellőék). Greg a döntőben, marha nagy mázlista... Zsu-Roli párbaj lesz. Nem könnyű Rolinak, de ha nyeri, akkor a döntőben is esélyes lesz!

KnitKat 2019.02.11. 23:29:15

Greg, te gyáva fíreg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:29:56

@Mók_Ica: Zsu nem, ő szívből dönt. És ház ugye a fésű még mindig nyomós érv. :)

Mók_Ica 2019.02.11. 23:30:14

@mmixvii (mixi): a like kitűzőt egy csomó ideig hordaniuk kellett.... most mitől lett hirtelen tiltott tárgy??? és igen, olyan eseménydús volt az öfi, hogy ez már nem fért bele......

Angora Cardi 2019.02.11. 23:30:17

@Cukorborsó88: én is irtam nem olvastad te cuki?

mindenévfoglalt 2019.02.11. 23:30:23

Ne fessétek az ördögöt a falra!
Zsu megy haza, jó utat neki!

Oh my... 2019.02.11. 23:30:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, szerintem is, és a süllő nem zavar, hogy döntős lesz, úgyis elsőként fog ott elvérezni, de hogy a szefós kapta a zöldet, és hogy Rolit fogja kivinni..... az annál inkább, b.assza meg!!

villamospótló 2019.02.11. 23:30:38

ha Rolinak meg Huncynak van elég esze, akkor garantáltan döntősek lehetnek mindketten, ha rábeszélik Zsut arra, hogy Greget vigye ki, azzal hogy elmesélik neki miket mondott róla a háta mögött

.iIi. 2019.02.11. 23:30:41

@VV Erőlegény: vagy Greg kivételesen taktikus volt, és remélte hogy Zsura rakják a srácok es akkor ő beszambazik a dontobe

Dr.Zé 2019.02.11. 23:30:41

Ügyes nagyon ügyes. Hunci de la punci készülhetsz.

mmixvii (mixi) 2019.02.11. 23:31:03

@Angora Cardi: végre használhatná a 30% taktikáját vagy eszét Zsu, és kivihetné Greget, hogy a tattikusok osztozzanak a döntőn a szavazatok tekintetében, ő pedig begyűjthetné az összes szivszavazó voksát.

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:31:33

@Angora Cardi: nem, azt hiszem nem vettem észre bocsánat :/

Maximista vagyok 2019.02.11. 23:31:42

@Angora Cardi: ha MOST Hunor kimegy, akkor az fix hogy Zsu viszi a zsét. A döntőben Rolinak és Gregnek esélye nem lesz a szefós ellen...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:32:09

@VV Erőlegény: hidd el, készültek. Greg tuti. Sztem kiszedte Zsuból, kire rák és talált egy hangyafasznyi érvet Hunor ellen. Ha Roli a kiválasztott, Greg benne lehetett volna a pakliban, mint kihívott. Így megúszta

Oh my... 2019.02.11. 23:32:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: egy igazi idióta!! nem hiszem el, hogy van ember, ép elmével, akinek ez bejön...!

Mók_Ica 2019.02.11. 23:32:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: nincs agya.... mint tudjuk :))))

a képek.....

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:32:54

@Angora Cardi: ez igaz, de inkább rolit utálja! Lehet modt akarja zsizsikes megmutatni milyen tökös leány!

Jaaaaj neeee, nem akarok Hosé ármányos! Megyek csicsikálni, jó éjt Mindenkinek!

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:33:07

@Nyuszomuszo83: Hát ez eléggé jól hangzik, sztem ki is próbálom majd! Köszi

lilalibaluna 2019.02.11. 23:33:17

Zsura sok mindent lehet mondani, ami igaz. De hogy ő hazudott a villában elég nagy hazugság. Miért nem mondta Roli őszintén: mert te vagy a leggyengébb.

Cimili 2019.02.11. 23:33:20

@villamospótló: jó is lenne. úgyis rég sértődött meg szívbéli barátra.

Angora Cardi 2019.02.11. 23:33:48

@Cukorborsó88: sírok
@Maximista vagyok: sajna ez barki ellen fennáll már itt
@mmixvii (mixi): bárcsak elmondanának neki a fiuk mindent

,, 2019.02.11. 23:34:04

@Nyuszomuszo83: jó éjt nyusszi

én is megyek, szlát!

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:35:38

@Angora Cardi: de most visszanéztem és nem találom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:35:42

@villamospótló: nem hiszi el nekik. Fél szavakat kihallgatva is eldönti, hogy hazugok, miért fogadná el tőlük a kebekbarátja lebuktatását? Max ha kisfilmen látná.

Hétkilenced 2019.02.11. 23:35:46

Szavazok a fantomra, akármelyik fiú is lesz. Hátha.

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:35:55

Gregnek tutira ez volt az érdeke,h Zsu legyen a kiválasztott,mert ő tuti nem őt viszi ki...

mobilos perpetuum 2019.02.11. 23:36:06

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Kire szavazol, ha ők ketten maradnának a döntőben?
VV ZSUZSU 51%
VV HUNOR 49%
Total votes: 3782
Láss, ne csak nézz

mmixvii (mixi) 2019.02.11. 23:36:42

@Angora Cardi: ahogy Erának sikerült átcsábítania Zsut a Roli pártolók közül pl....
vagy a Hunor kifakadásakor is elég jól kihátrált Adri mögül, ha pont jókor időzítenek szerda előtt, ebből még lehetne Greg is.
Hunor tudna Zsura hatni, ők mindig jókat beszélgettek egymással.
Mondjuk inkább Hunor véleményét hallhattunk ezekről a beszélgetésrekről, de pozitívan beszélt Zsuról

Oh my... 2019.02.11. 23:37:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: tuti sőt, sztem eleve megbeszélték, és csak eljátszotta, hogy gondolkodik, nem tud dönteni, KAMU!!! rafkós gyerek, arra játszott, hogy semmiképp ne vigyék őt ki.

de azt meg nem fogom fel, hogy ezek ketten, Roli és Hunor nem voltak képesek kétfelé pakolni, hadd válasszon a süllő, és akkor lehet őt kivinni pénteken...

Cimili 2019.02.11. 23:37:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: mondjuk egyből felkérdezné sellőt, az meg meg tudná győzni, h roliék hazudgálnak.

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:37:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor sem! Amikor adrit kérdezték, hogy mi igaz abból, amit zsura mondott és bevallotta, azsem érdekelte sokáig. Tényleg baj van a tetőn.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 23:38:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet, hogy igazad van, ahogy elküldtem a kommentet nekem is átfutott ez az agyamon. Greg elég sokáig kivárt a névvel mielőtt a borítékba tette a nevet. Ez ki fog derülni. Rövid távon ügyes húzás tőle, főleg, ha nem derül ki az "igazság", de ki fog, és akkor nagyon visszaüthet. Olyannyira, hogy Zsuzsu ki is hívhatja még párbajra. Izgi lesz a következő két nap is... :-)

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:38:39

Azt hittem Zsu és Greg majd megpakolja Hunort,h senki ne jusson párbaj nélkül döntőbe... De úgy látszik Zsóttti felokosította a Pánsellőt.

2019.02.11. 23:39:05

A Pozmanizki utcán egymásnak estek...
Gondolom bézbóz ütővel.

mmixvii (mixi) 2019.02.11. 23:39:33

Szerintem még a hazugságvizsgáló is fel lesz használva, nem marad-hat meg szuperképesség....

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 23:40:42

@Cimili: @,,: jó éjt drágáim!
@Hümmögő Hammogó: a sonkába tekerd be a mozzarellát, majd piritsd át míg belül folyós nem lesz a sajt. A prágai vagy pármai a legjobb hozzá! Én szoktam dobni még pritamin paprikát is nagyon vékonyra vágva illetve napraforgó magot, hogy ropogjon! Probáld ki, isteni! ;)
@Csakazértis én vagyok a királynő: jó éjt Neked is! :)

Angora Cardi 2019.02.11. 23:40:51

@mmixvii (mixi): bár ma zsura tett humor es zsu ezeket megjegyzi
Tartok tőle csak abrandozunk hogy roli megussza..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:41:14

Most Zsu azon vekeng, hogy az Adri korábbi párbaján Renyhe mondta neki a kortársbeszédet? Hát ......

2019.02.11. 23:41:44

@Hümmögő Hammogó: Pont erre gondoltam, hogy mi a faxtól lett ez ilyen tájékozott? És akkor pont Zsótti ugrott be. Buzi, aki nem buzi, na!

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:42:26

@Nyuszomuszo83: Tényleg nagyon köszönöm, meg fogom csinálni!

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:42:32

@Angora Cardi: megvan, csak elvonta a tea vagy a fánk a figyelmemet :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:43:32

@Cukorborsó88: akkor se hinné el a fiúknak. Greg úgyis kimagyarázná.

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:43:48

Fúúúú, azt bírnám, ha Zsu Greget vinné... Bárcsakkkkk!!

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:45:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: szegény, ha visszanézi, hogy greg miket mondott róla, akkor sem lesz más a véleménye.

Cukorborsó88 2019.02.11. 23:47:33

Hozé tehénnek öltözött?

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:47:59

De azt sem értem,h Roli és Hunor, miért nem Gregre pakoltak? Bármelyikük visszajött volna ellene.... (Hacsak Zsótti nem kavar be)

2019.02.11. 23:49:33

Még megtörténhet, hogy Rollerék beetetik valahogy ezt a kretén némbert, hogy vigye a homokost. LYó lenne.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:50:20

@Cukorborsó88: azért azt nehéz lesz kimagyarázni. De addigra már kiejti a fiúkat. :(

Habár. Pont ma volt Greg eszmefuttatása a fináléról. Hunor esik ki most, aztán Roli, és Greg-Zsu döntő lesz. Ha ezt elülteti Zsu kiürült fejébe, viheti Hunort. Okot mindig találnak balhéra.

2019.02.11. 23:50:44

@Hümmögő Hammogó: Ritka vakon vannak, meg még PUA is azt sugallta, hogy Süsü gyenge mint a lepkefing. Úgy legyen, Ámen.

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:52:06

@Spitzbauer: Hát ja, úgy legyen. De félek,h nem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:52:30

Roli aranyköpése: mi maradtunk emberek az emberek talpán.

Azért megnéztem a talpamat, nincs rajta senki, szerencsére. :)

pomac 2019.02.11. 23:52:34

holnapi részre kíváncsi leszek hogy jutottak zsu-ra , nagyon kamu szaga van az egésznek

Maximista vagyok 2019.02.11. 23:53:11

Így van Greg, a jó emberek többen vannak. Ezért nem fogsz nyerni te szar :) egy forintot nem érsz. Még buzinak is szar vagy.

Oh my... 2019.02.11. 23:54:07

@Spitzbauer: jó lenne, de kizártnak tartom, mert hiába szervezkednének Hunorék, eközben a süllő is mindent megtesz majd azért, hogy benyalja magát a fogyatékosnál...

2019.02.11. 23:54:08

@Spitzbauer: Sőt! Ezek azt hitték, hogy nem lesz több phárbhaj. Én sima nézőként emléxem, hogy hogy van az utolsó hét, ezek meg nem?

A díszczigány egy női játékosnak drukkol, és megint egyházi áldást idéz (csak nagyon halványan). A legjobb az lesz, hogy ő is eltűnik vasárnap után. Na végre egy jó hír!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.11. 23:54:15

Való világ Pájörd báj Big Brádőr.

2019.02.11. 23:57:39

A jelen állás szerint, az örömet fog okozni, hogy G1G 2,5%-kal pottyan ki a hármas döntőből. (Persze Zsótti azt nem hagyja, így csak egy kicsivel lesz harmadik)

Hümmögő Hammogó 2019.02.11. 23:59:34

Nem vagyok Zsuzsu drukker, de kb.6-8 hete (ha nem több) eldöntött tényként kezelem,h ő fogja nyerni ezt az évadot.

Oh my... 2019.02.11. 23:59:47

@Hümmögő Hammogó: mert őt valamiért a döntőre tartogatják.... ami eleve baromság, mert igy egyikük nem lesz ott.... hacsak nem Hunort vinné a gyogyós - akinek buta arcára ma is szépen kiült a végtelen rosszindulat és a parttalan ostobaság.

Maximista vagyok 2019.02.12. 00:00:03

@Spitzbauer: Zsóti menjen a kurvaanyjába az összes prájdos díszbuzival. Többet árt mint használ a tevékenységük. Ezt kéne felfogniuk.

KnitKat 2019.02.12. 00:01:51

@Hümmögő Hammogó: mert tényleg zsut tartják a leggyengébbnek. ha csak a hv-s kommenteket nézem, a két fiúnál tényleg gyengébb, csak sajnos a fb népe, de még az indexes fórum is valamiért érte rajong :(

Oh my... 2019.02.12. 00:03:02

@Spitzbauer: pua gondolom, megtévesztésből sugallta ezt...

Maximista vagyok 2019.02.12. 00:03:03

Még a végén Radics gecinek lesz igaza és a reteknél mindenki buzi... :D

Oh my... 2019.02.12. 00:05:55

@Maximista vagyok: és ez új infó neked, bari? ;P (jó, nem mindenki, de akik poziban vannak, azok egytől-egyig)

Oh my... 2019.02.12. 00:07:46

@pomac: nekem se áll ez így össze megint...

Oh my... 2019.02.12. 00:11:34

@Hümmögő Hammogó: na ez az, én is ezt tippeltem, ez lett volna a logikus lépés, pláne a mai öfi után, ahol a süllő vekengett is ezen.... valami itt nagyon nem okés...

Maximista vagyok 2019.02.12. 00:16:03

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Ha így van akkor álljanak egymás mögé szépen és lehet csinálni szárazon, a romantika kedvéért.

Maximista vagyok 2019.02.12. 00:18:13

@KnitKat: a FB egy külön faj, sokan vannak és elmebetegek.

2019.02.12. 02:34:26

Zsut majd a búcsú bulin a villatársak el küldik a fenébe a többiek?

Costanza 2019.02.12. 05:05:15

na mikor nyer Zsu?

felolem a bugyibuci is nyerhet, csak ne legyen semelyik csira pali.
a mivan mivan, mester, meg teso igy, teso ugy jozsi, az egy nulla.
a masiknak meg befele nonek a tokei.

hajra Zsu.

Nlion 2019.02.12. 05:20:08

Az a helyzet hogy para van szinte mindegyik szériába bejutattak egy nőt akkor is ha az nem nyerte meg. Az is lehet h Greggel akarják megnyeretni.

Gia 2019.02.12. 06:23:20

@Nlion: Greg sskk nem győzhet.Csak párbaj vesztesként jobb lett volna látni a csalódott fejét,mint amikor harmadikként zúg ki.

ibsen 2019.02.12. 06:28:25

Roliék ezt most elbaszták, Greg döntős. Hogy ez nekik miért jó?

Pamutbojt 2019.02.12. 06:54:15

Ajjjjj Roli.....ebben a magasságban már nem lehet ennyire szarul felmérni az erőviszonyokat. Hunor járt jól, mert így ő döntős. Süsü tuti Rolit viszi, mert ugye eldugta azt a kurv@ FÉSŰT, és ezt még a virágcsokor sem fogja feledtetni vele. Ráadásul nem volt nagy különbség Adri és Roli párbaján. Süsü jóval erősebbnek érzi magát. Huni meg egy ideje próbál Süsünél bevágódni... bár most rátette a jelét, de ennyi kockázat muszáj a tervhez.

Huni jól csinálta. Ő vezeti Rollert, nem fordítva. Nekem nem volt soha szimpatikus, de ezt jól összehozta. Meg is érdemli a nyereményt. Most meg természetesen hajrá fantomkép!

ibsen 2019.02.12. 06:54:35

@VV Erőlegény: Eddig nem derült ki nagyon Greg gecisége Zsu felé. Roliék simán kijátszhatták volna ezt a kártyát és nem most már korábban. zsu nem fog Gregre tenni neki Roli az akit nem állhat. Elég makacs sok mindenben már nem fog változtatni.

ibsen 2019.02.12. 06:57:48

@Paic Róbert: Greg ügyesen bekavart azzal hogy Hunorra tett. Így nem lett döntetlen és neki nem kellett villamesterként döntenie + döntőben van, mert Zsut nem lehet rádumálni már semmire.Adrira is megharagudott mert kiderült beajánlotta Rolinak, de az sem volt komoly.Nem most fog újat húzni. Rolit viszi aki remélem kiesik.

ibsen 2019.02.12. 07:01:37

@Pamutbojt: Hunor elmehet a pecsába a robogójával már nyert. Roli nélkül nem lenne sehol. Röhej hogy ki kell esni a többi srácnak hogy őt észre lehessen venni aztán eljátssza Don Juant.

ibsen 2019.02.12. 07:04:12

Roli karkötős indoka meg az egész Zsunak elég szar lett. Hol van az már...Nem merte azt mondani hogy srácok legyenek a döntőben meg hogy Zsu szerinte egy kalap szart sem ér annyira hülye:)

hereverő heverő 2019.02.12. 07:09:19

Lóreggelt. Úgy látom, lassan lecsúszunk fb szintre.

Magentax 2019.02.12. 07:11:04

@Nlion: Mivel buzi Zsótti pozicióban van, simán elképzelhető. Nekem is ez a nagy félelmem. Mi itt hiába látjuk, tapasztaljuk, mekkora egy g@ci, kétszínű kis toprongy ez a sellőláma, a szerkik úgy gondolhatják, bemutatják, milyen "elfogadó" lett a társadalom. Na innentől aztán csak buzik és transzvesztiták fognak jelentkezni a műsorba.

hereverő heverő 2019.02.12. 07:13:54

@Magentax: és beválogatnak melléjük egy Tivit vagy Radicsot, ők majd generálják a konfliktust, meg kell 2 jónő és egy jópali, hogy lehessen szemet legeltetni. Pornós múlt előnyt jelent. Kész is a VV 10

Magentax 2019.02.12. 07:17:33

@Gia: Miért is? Te még hiszel abban, hogy tényleg a nézői szavazatok döntenek? Ez sosem volt így, ha jól rémlik, a 4. évadban volt is egy jókora botrány a szavazások körül.
Sztem előre lejátszott az egész, de olvasgatják a kommenteket és ha valamelyik játékos nagyon szembemegy a nézőknél a szerkesztői akarattal, azt esetleg elengedik (kábé a játék közepéig).
Ne a hogyvolt blog kommentjeiből indulj ki, mi itt nagyon kicsi pont vagyunk a véleményeinkkel.

Angora Cardi 2019.02.12. 07:18:52

@hereverő heverő: reggelt, igen egyesek és támogatóik még mindig vakon vannak, néznek de nem látnak

Sabina Pohl 2019.02.12. 07:23:42

Roliban az idegesít, hogy sajnos közel sem akkora agymenő, mint azt gondolja magáról. Azért, mert vakok közt félszemű királyként púposkodik a kanapén, az én szememben nem lesz szórakoztató. Hunor egy nulla, Greg egy igazi geci, amikor bejött a kanija, kiderült, hogy a valóságban is egy manipulatív, önző kis görcs.
Zsu igen, együgyü, és vannak dolgai amiktől feláll a hátamon a szőr, viszont jobban szeretném a többi senkiházi döbbent fejét nézni amikor az általuk gyengének tartott, állandóan lenézett Zsu behúzza a fődíjat.

Angora Cardi 2019.02.12. 07:34:13

@ibsen: gregnek nincs eselye a dontoben

ficekence 2019.02.12. 07:38:53

Nem vennék rá mérget, hogy Zsu Rolit hívja párbajra. Ha jó láttam Hunor indokain kicsit meglepődött és csalódott. Még az is lehet, hogy a fiúprostit viszi.

.iIi. 2019.02.12. 07:40:32

Vicces hogy a legbutabb játékos a legnepszerubb kint. Mondjuk anno bb évi is megnyerte, pedig ő sem volt egy éles kés...

0.5 bit 2019.02.12. 07:41:24

@Pamutbojt: "Ajjjjj Roli.....ebben a magasságban már nem lehet ennyire szarul felmérni az erőviszonyokat."

Azt azért ne felejetsük el ők nem olvasnak facebook-ot. Az teljesen rejtély, hogy miért ennyire népszerű zsizsikes. Szerintem senki sem őt tenné az első helyre, ha nem olvasna facebook-ot, hogyvoltot és netes szavazásokat.

Valahol olvastam, hogy a riportszobás behívások alapján próbálják kitalálni ki mennyire népszerű. Itt ez is félrevezető, mert minden összefoglalóban biztos pont, hogy Greg minimum egyszer - de inkább többször - szerepel a riportban.

.iIi. 2019.02.12. 07:42:34

@Magentax: occam borotvaja alapján mindenféle belenyulas nélkül is ez lehet az eredmény, én nem hiszek az osszeeskuveselmeletekben, mivel nincs szükség ra

Angora Cardi 2019.02.12. 07:47:46

@.iIi.: ez nekem inkább szomorú

Magentax 2019.02.12. 07:51:00

@.iIi.: Nincs itt semmiféle összeesküvéselmélet. Ezek a trash reality-k mind így működnek - irányítják a játékosokat és a nézőket egyaránt. Ez tény!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 07:52:20

@Sabina Pohl: @ficekence: Mindenben EKG , kivétel abban, hogy annak ellenére, amit Roliról állítasz/ állítunk (azaz, hogy az a hatalmas taktikai érzéke az közel sem olyan jó, mint ahogy azt ő egyrészt bennt gondolja magáról, másrészt ahogy sokan itt látni/láttatni vélik, egyetértve @Pamutbojt: -al abban is, hogy a nagy taktikus egyre inkább Farvízenevező Hunorunk marionett bábujává vált a játék végére), mégis inkább őt választom, mint az együgyü Zsuzsut (de ez már csak ízlés kérdése). Azonban a másik kettővel szemben Zsuzsué a szavazatom, a jellemzéseiddel mindőjükről teljesen egyetértek.

.iIi. 2019.02.12. 07:59:04

@Magentax: igény de a szavazás a teljesen felesleges belenyulniuk. A népszerűbb játékos hozzá a nézőket.

.iIi. 2019.02.12. 08:00:10

@.iIi.: ahh, autocorrect mondjon le!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 08:07:14

@.iIi.: Ebbe szerintem sem nyúlnak bele, sőt én nem érzem azt sem, hogy nem adnának többé-kevésbé objektív tárgyilagos képet a bennlevő játékosokról (erre tényleg érzékeny lennék). Lacika esetében volt ez talán a leggyakrabban elhangzott kritika, de azért ha valaki deklaráltan taktikai tujaként megy be a játékba, néha vicces megnyilvánilásokkal, akkor különösen abban az időszakban, amikor még sokan vannak benn a játékban és a harsányak elviszik a showt a 45 perces műsoridőben, gondoskodnia kell arról, hogy a gerilla marketing poénjai elérjék a szerkesztési ingerküszöb szintet.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 08:17:11

aztaRvaéletbe, a sellő döntős.

hereverő heverő 2019.02.12. 08:28:30

@úgymond olvasó mmkk: Onnét szép kiesni ;) Mert most elhiszi magáról, hogy benn van a döntőben, már érzi a 36 misi szagát, már el is kezdi elkölteni... Greg, hagyd el a villát MOST!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 08:34:17

Még egyszer visszatérve a tegnapi öfiben az Adri-Roli konfliktus megbeszélő részre a párbajuk előtt. Én is sajnálom, hogy ők ketten nem szövetkeztek jobban a játék során, nem is kellett volna a kezdetektől, elég lett volna Lacika kiesése után. Roli sokkal nagyobb formátumú játékossá vált volna a szememben, ha ezt felismerte volna, mivel határozottan állítom, hogy Adri meg nagyon szerette volna, ha ez így alakul. Lehet, hogy kialakulhatott volna egy valódi szerelmi kapcsolat is közöttük, bár meggyőződésem, hogy ez hosszútávon gyengítette volna őket. Mindenesetre ha ketten szorosabb szövetségben vannak, akkor az összehangolt füllentési képességükkel, valamint Adri mesteri PUA képességével szanaszét szívatták volna a társaságot, ami bevallom nagyon kedvemrevaló lett volna egy ilyen játékban. Így viszont Adri arra volt kényszerítve, hogy folyamatosan improvizáljon, és ez inkább ösztönös volt, mint tudatos nála, ezért is bonyolódott bele számtalan alkalommal, és sajnos valahol legbelül el is fogadta, hogy ebben a kis különjátékukban vesztett. Persze Hunor tudatosan fúrta ki Adrit Roli mellől minden egyes pillanatban, amikor ezek közeledni kezdtek egymáshoz. Adri simán tudott volna Roli szoros szövetségese is lenni, legalább olyan mértékben, mint Hunor, de Roli inkább azt választotta, hogy az egyébként színtelen és szagtalan Hunorral mászkálja végig a játékot kéz a kézben.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 08:35:54

Jó reggelt! Egy mondat tegnap este Roli szájából elhangozva megütötte a fülemet, és mivel visszaolvastam a kommenteket érdekesen tapasztaltam, hogy senki nem hallotta vagy emelte ki. Nem fogok szóról szóra idézni, de a lényeg: Roli azzal érvelt, hogy senki nem olyan köpönyegforgató, mint ez a személy. Minden esetben bebizonyosodott, hogy összeveszik a másikkal majd utána sír mert mekkora barátnők, igy volt ez Erával, Renyhével és most Adrival is. Két ember közül kell választania és mivel GREG NEM ILYEN- ezért Zsizsikes. Tényleg nem hallják amiket Greg mondogat mindenkiről??? Savazta Vivit, Ginut, Erát- folyamatosan a külsejével- elején Renyhét, majd öribarik lettek, a másik öribariját egyfolytában bolondnak állítja be, elviselhetetlennek és ő maga mondta kint a való életben nem fognak pajtizni. Adrit szidta milyen, ehhez képest jaaaj fogunk mi még plázázni meg bulikázni.... Tényleg ilyen vakon vannak? Vajon miért??? Mi okozza azt hogy minden emlékük greggecivel pozitív és szerethető????
Az világos, hogy akik kinn vannak számos adást visszanéztek. Az hogy Renyhe Rolinak drukkolt ezt bizonyítja, hiszen Adri azért gondolkodott és kavart a szaron néha egyet a fakanállal. Néha nem az igazat vagy csak fél mondatokat csepegtetett, máshol elhallgatott. Ő maga vallotta be két kapura játszott, mindenkivel szeretett volna kis pokémonként jóban lenni. Nem jött be neki.
Viszont nem értem miért nem szórták meg a fiúk együtt Greget, aki repülne a picsába, az ellenfél akár Roli akár Hunor, magas fölénnyel menne vissza. Hiszen véleményem szerint a Zsizsikes rajongók sem támogatják csillámfaszt a megnyilvánulásai végett. Saját társadalma pedig nem hiszem hogy jó szívvel nézi ezen "kedves" viselkedést, hogy mindenkit kibeszél, hiszen ilyen a való életben is garantáltan!
Amúgy látom megjelentek a Zsizsikes rajongók!!! :D :D :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 08:38:24

@VV Erőlegény: Azzal a Hunorral, aki a legvégén el fogja vinni előle (is) a 36 millát...

hereverő heverő 2019.02.12. 08:40:16

@VV Erőlegény: Ne feledd, hogy ők az alapján választanak ki valakit, hogy 1.mennyire utálják, 2. mennyire tartanak tőle. Egy taktikai tuja aki mindenkivel jóban van legalábbis a játék közepéig nincs veszélyben, mert eszükben sincs kiküldeni. Odáig nem számít, ha nem vagy képernyőn. Gondolom valahogy érezni kell, mikortól kezdődik a tujaság vége és a kameraidő. Robin is ezzel nyert anno. És persze nem árt, ha közben humoros vagy 0-24 -ben hiszen nem tudod mit válogatnak be a szerkesztők. Finom egyensúly ez, kell hozzá empátia és IQ is.
Ha jobban belegondolok, AU is az empatikus képességeivel tudott nyerni tökfej létére, illetve szerencséje volt, hogy az utált Viki és a nulla-hiszti Zsófika maradt mellette.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 08:40:50

@Angora Cardi: @hereverő heverő: ez megint Huncit erősíti, ehh, mindegy, befogom, mert megint megkapom a magamét

Angora Cardi 2019.02.12. 08:41:31

@Nyuszomuszo83: de látják és pont ezért hagyják őt a döntőbe menni mert tudják hogy a néző kint látja (már aki lát is nem csak néz). Roli a riportban mindig jo meglatasokat mond.
Neked pirospont a visszaolvasásért.

ibsen 2019.02.12. 08:44:43

Hunor és Greg a két megúszós nekem ebben a játékban a megmaradt négyesből. Greg a két lánnyal kb azt csinált amit akart. Szembesítve lesz remélem pár dologgal a döntőben. Hunor meg messze van a sportembertől már egy ideje. Ő aki azt bizonygatta kiviszi Adrit mert elege van belőle meg az ő párbajuk lesz...Erre mi történt? Láttuk. Párbaj nélkül döntőzni pont az ő szájából egy kicsit gáz.

hereverő heverő 2019.02.12. 08:48:16

@VV Erőlegény: Ha elviszi, egyik sem sajnálhatja, fair küzdelem lesz. Roli sosem fog úgy kinézni mint Hunor, sosem lesznek tinilány szavazói.
Hunor meg sosem fogja megkapni a "taktikus" jelzőt, bármit is jelentsen ez, sosem lesznek akik EMIATT utálják, és nem lesznek elvakult feminista szavazói sem.
Én senkit sem vagyok hajlandó utálni azért, mert mások utálják (@Costanza: @ficekence: @Sabina Pohl: akik csak azt szeretnék ha az ÉN döbbent ábrázatomat látnák amikor Roller kiesik - nos nem lesz ilyen, sajnálom), ellenben szeretni sem vagyok hajlandó olyanokat akik erre érdemtelenek. Itt és most egyik játékos sem a kedvencem, mégis SZERINTEM Roller maradt az egyetlen aki végigtolta a játékot a saját vonala mentén, nem csapódott sehova és közben megőrizte azt az emberi méltóságot amit én tudok értékelni.

Ms. Belcher 2019.02.12. 08:50:32

Ó látom terjed a sötétség mint a semmi a Végtelen történetben...
annyira tipikusan magyar hozzáállás,hogy aki kicsit más, gondolkozik, próbál nem leülni a posványba, azt vissza kell rántani el kell mondani minden hülyének, egyébként csak rohadjon meg (btw úgy is minden külföldön "kalandozó, magyar" hazamegy mert nem fog összejönni nekik)

Meglátásom, hogy Greg feleannyira sem hülye mint gondoljuk, sőt sokkal jobban vezeti Zsút mind ahogy Adri gondolta magáról....szegény kislány annyira fogalmatlan, a Stantusz is csak akkor esik le neki ha előtte 68 alkalommal vázolják neki a történteket...
Reménykedem egy Zsu-Hunor párbajban. Mert csak Hunornak van esélye szegény kis ütődöttel szemben.

Attól hogy nyerjen nő mert nem nyert még nő ki borulok.... a femipunciknak üzenném, hogy ez az igazi diszkrimináció

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 08:58:35

@Angora Cardi: nyugodtan mondd, ha nem, a te fejedet nem szedem le :P

hereverő heverő 2019.02.12. 09:00:11

@Ms. Belcher: EKG. Nyerjen nő - ha megérdemli! Egyébként meg essen ki a pi..ba, a'la Ribike, Renyhe, Era.
Greg nem hülye, ellenben egy csótány, egy fíreg, egy ... egy ... egy ... Én nem tudok azonosulni egy ilyen manipulátorral, aki felhasználja az embereket a saját céljai érdekében, aki mással kapartatja ki a gesztenyét - ezt az sem menti, hogy azért ilyen mert saját erejéből csak fingani tud, de néha azt sem.
Legyen olyan megnyerő, olyan gavallér, olyan barát, hogy a társai saját maguk akarjanak segíteni neki (ajánlom Krúdyt), és viszonozza ezeket a segítségeket. Addig marad egy... egy...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 09:01:25

@úgymond olvasó mmkk: De csak azért, mert rövidlátó vagy, és abból a magasságból... :-D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 09:02:19

@VV Erőlegény: nem tehetek róla, Hunci nagyon nem a kedvencem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 09:03:29

@úgymond olvasó mmkk: Én sem, gyűlöljük együtt (+ Greg) ! :-D

Angora Cardi 2019.02.12. 09:03:39

@úgymond olvasó mmkk: nem drágám inkább elmegyek hányni mert nem ekg-zom azt aki a kommenttársakat jár ekézni a műsor helyett, ha nagyon ki akar kívánkozni a gondolat majd az esti műszakkal megosztom

Ms. Belcher 2019.02.12. 09:03:58

@Nyuszomuszo83: mert a döntőben Greg ellen van esélyük. Most Zsu kirakását kell megalapozni. Felesleges Greget elővenni, mert akkor megint áldozati szerepbe hozzák Zsuzsit, amivel megint csak neki állna a zászló...

MacákékIcukája 2019.02.12. 09:03:58

Oooo felbaszom magam ha Hunor kerul be a dontobe parbaj nelkul Zsizsikessel egyutt. Jol kihasznalta a kis baratkajat, nem semmi.

Angora Cardi 2019.02.12. 09:05:12

Maradékból hajrá Roli

MacákékIcukája 2019.02.12. 09:07:06

@Ms. Belcher: sztem is, Greg jo a dontobe. Nem vesz el szavazatot...

Ármándójózsi 2019.02.12. 09:08:21

@Ms. Belcher: EKG! Nekem is nagyon szomorú látnom, hogy a sötétség eluralja a világot még egy ilyen játékban is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 09:10:10

@MacákékIcukája: Ráadásul, amin végképp felbaszom magam, hogy azt sem értem, hogy a tinilányok mit esznek Hunoron, mert lehet, hogy úgymond jó vágású, de alapjábavéve eléggé ostoba tekintetű (sztem pl. Robin anno sokkal helyesebb volt, pedig az ő győzelmét sem tartottam igazságosnak ).

MacákékIcukája 2019.02.12. 09:14:39

@VV Erőlegény: ohh, egy tinilanynak hiaba magyarazol ilyesmit. Szep az arca es izmos, nekik eleg ennyi... egyebkent a fenti hsz-edre ekg, jobb lett volna Rolinak Adri mint szovetseges de ahhoz ket ember kell. Adri nem nagyon akarta a dolgot.

@Ármándójózsi: ekg, szamomra is erthetetlen a dolog.

Angora Cardi 2019.02.12. 09:15:05

@úgymond olvasó mmkk: amúgy hajrá lekvár lenne dehát :/

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 09:15:11

@Ms. Belcher: oké, csak akkor fel kéne világosítani Zsizsikest a kis barátjáról. Bár potya, falra hányt borsó, hülye a csaj úgy ahogy van. Ezen nincs mit szépíteni, hisz mindent csak 978-szori elmondásra sikerül megérteni, addig bootolja be az agya. Nem tudom mit esznek Zsizsikesen sajnos ezt én vagyok képtelen agyban felérni! :/ :D

pimasz borz 2019.02.12. 09:15:16

@Angora Cardi: EKG Nyuszó,én ezért nem jövök már esténként sem..Hajrá Roller!
( Nem hiszem el,hogy pondró bekúszott a döntőbe.. :( )

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 09:16:54

@Angora Cardi: nem Rolira írtam, hanem az előzőre. nem drukkolok senkinek már :)

Angora Cardi 2019.02.12. 09:18:00

@Fridolin a pimasz borz: pedig este még so-so, gyere miattunk
Pondró kiesik 3.-nak reményeim szerint mert mindegyik támogatoja latja kintről hogy miket kavar a kis szarjankó.

hereverő heverő 2019.02.12. 09:18:41

@Fridolin a pimasz borz: @Angora Cardi: Mintha én is megritkultam volna, vagy csak álmodom?

Costanza 2019.02.12. 09:19:11

@hereverő heverő: a helyes valasz: VASARNAAAP :) ejnye. pedig csak egy szimpla kerdes volt.

Angora Cardi 2019.02.12. 09:20:17

@úgymond olvasó mmkk: tudom en meg cukkollak :)
De Huncit sajnos a tinipicsák úgyis betolják szóval nem erősiti nem is gyengiti a sellő, nem egy szavazóbázis.

Angora Cardi 2019.02.12. 09:21:35

@hereverő heverő: én is észrevettem, a zsigeri utálkozás felveti a fejét pedig lehetne ezt kulturáltan is

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.12. 09:22:48

ohhh baszus! Most néztem végig a tegnap estét. A srácok ezt a kört szerintem benézték. Sajnálom, ha valamelyikük kiesik most... viszont ha nem esnek ki akkor ők vannak a top 2-ben. Ez volt az egyetlen lehetőségük, hogy ez így bejöjjön. (látatlanban nyomtam egy ikszet az ellenfélre).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 09:22:53

@MacákékIcukája: Sztem meg csak azon múlott a szorosabb szövetségük, hogy Hunor megpuccsolta. Bár ez meg, ha jól meggondolom, egy taktikai győzelem volt Hunorra részéről, ezzel együtt nem lesz ő már nálam szimpatikusabb ettől.

rostás 2019.02.12. 09:24:11

@Nyuszomuszo83: A félkegyelműnek teljesen felesleges elmagyarázni bármit, hiszen aki felvilágosítaná, az "őszintén megmondooom hazuuudik", "át akaaarja veeerni". Nem fogja hagyni hogy éket verjenek közé és igaz barátja Greg közé, mert ő szívből játszik. Nem tartanám viszont hülyeségnek, ha Greg rábeszélné, hogy Hunort választaná. Hunor szerintem kint is hagyná. Már bocsánat de ezt a műsort leginkább ifjú lányocskák és érett háziasszonyok nézik (meg mi persze), és nem biztos, hogy egy snájdig úrfival szemben a félbolondot választanák.

pimasz borz 2019.02.12. 09:26:18

@Angora Cardi: :* :*
@hereverő heverő: kár pedig jókat írsz és általában EKG..nem mintha ez számítana.

hereverő heverő 2019.02.12. 09:26:31

@Angora Cardi: Biztos a hidegfront miatt van. Ay mama is sokkal többször volt itt régebben, csak hogy egy általam nagyra értékelt humorú komtársat említsek.

Minek a lélek balga fényűzése?
Aludjunk. Másra kell ideg, s velő.
Józan dolgokra, friss tülekedésre
S rossz robotos a későnkelő.

Elnézést, ha nem pontosan idéztem, nincs kedvem megkeresni.

rostás 2019.02.12. 09:27:25

@Brigante: Ha jól belegondolunk a srácok szemszögéből ezek voltak a logikus lépések. Ők ott bent azt tapasztalják, hogy Zsu egy elviselhetetlen idióta, Greg meg bár sunyi, de nincs vele konfliktusuk. Gollam is nagyon kerül bármiféle vitát velük mostanában. Mivel azt hiszik, hogy a nézők mindent látnak (nem) fel sem tételezik, hogy ennek a kis szerencsétlennek kint nagy a támogatottsága.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 09:28:50

@Angora Cardi: nem csak a tinipicsák rajonganak Huncipunciért :(

Ármándójózsi 2019.02.12. 09:29:19

@Angora Cardi: A gond az, hogy egy ilyen csúszómászó, mint Greg egyáltalán bejuthatott a top 3-ba. (Féreg, ha valaki nem értené mi az...) A másik, hogy egy igazi szefós is.
He ezeket komolyan vesszük és kivetítjük a társadalomra (nyilván az egész társadalmat nem lehet egy valóságshow nézőivel azonosítani, de ugye NA), akkor még szomorúbb és érthetetlenebb az egész. Hol vesztették ez az emberek a realitásérzéküket? Hol vesztették azt a képességüket, hogy meglátják, észreveszik és kiszűrik, elválasztják a jót a rossztól? Egyáltalán a gondolkodás, józan ész, intelligencia már nem divat???

Persze butának lenni könnyebb, úgy a világ is egyszerűbb. Jönnek a migránsok és Soros és jaj, mind meghalunk! Szerencsére megvéd minket a VIKTOR az Isten csókolja meg az Ő kezét!

Agyrééééémmm!!!!!!

hereverő heverő 2019.02.12. 09:30:45

@Ármándójózsi: EKG EEG MKB és ENSZ is! Ja, meg az elcsatolt területek.

MacákékIcukája 2019.02.12. 09:31:29

@VV Erőlegény: oohh addigra mar amugy is tul keso volt... elejetol kellett volna. Nekem sem szimpibb, sot, kevesbe az. Ha Roli kiesik, ra sem szavazok. Ha korrekt barat lett volna akkor be meri vallalni a parbajt.

rostás 2019.02.12. 09:32:34

És be kell látnunk azt is, hogy Greg a maga visszataszító módján jól taktikázott. Felvette ezt a tündibündi pózt, amivel a kamaszlányokat és nagymamákat azonnal át is b@szta. Talált bent néhány félkegyelműt, akiket bevont ebbe a pozőr szerepbe, manipulált, tolt maga előtt és így érvényesítette az akaratát, úszta meg a dolgokat. A vége felé pedig visszavett, udvariaskodik, jópofizik a fiúkkal (még ha hátulról le is köcsögözi őket) így nem ad nekik okot a kihívásra, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Tárgyilagosan nézve ez is egy "tattika" és eddig be is jött neki. Megnyerni nem fogja, de már döntős.

moletty 2019.02.12. 09:33:57

@Costanza: Agyatlan hülya picsa az vagy te is !

MacákékIcukája 2019.02.12. 09:34:24

@Ármándójózsi: ekg ekg ekg! Nezd meg a tavalyi dontosoket is, azok is total szefosok voltak es egy olyan nyerte, aki egyszer sem parbajozott.

MacákékIcukája 2019.02.12. 09:35:30

@MacákékIcukája: tavalyi?? pff hulye vagyok... legutobbit akartam irni

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 09:35:45

@moletty: miért kell lemenni a villa szint alá?

hereverő heverő 2019.02.12. 09:36:29

@rostás: lásd fenn. Ilyen taktikával csak a döntőbe lehet jutni, a pénzig már nem, mert elvileg mi, nézők döntünk. Ha a hátuk mögött nem köcsögözte volna őket (illetve minden ellenfelét) akkor lehetett volna esélye. Ezért mondtam ott fenn is, hogy egyedül roller maradt meg aki nem fordult ki magából, emberi értékek stb.

Sanda.Ipse 2019.02.12. 09:36:51

A játék végeredménye borítékolható. Roli még meg fogja kapni szerdán az utolsó szavazatom és számomra ő lesz az egyetlen, akire majd érdemes lesz visszaemlékezni a VV9-ből. Szinte megjelenése pillanatától a társai kinn szerették volna látni a villából, ahhoz képest eredmény, hogy az utolsó négyig sikerült benn maradnia. Mindezt úgy, hogy nyíltan felvállalva taktikázott, a nézők felé mindig őszinte volt. Társadalmunk nem kedveli a gondolkodó embereket.

Többen nem értik, hogy miért nincsenek tisztában az erőviszonyokkal odabenn. Én itt kinn jól tájékozott vagyok, hogy kezdetek óta Zsuzsu a nagy kedvenc, mégsem vagyok képes még most sem elhinni, hogy az embereknek egy ilyen személy, mint ő egyáltalán szimpatikus lehet. IQ és EQ nuku, végtelenül ostoba és egoista, 5 éves hülyegyerek szintjén lévő 23 éves nő. A mélymagyar szavazók a "szívre" hallgatnak, az sem zavarja őket, hogy ez a némber olyan szinten aláz meg idegen embereket, hogy büszkén mesél arról a castingján , hogy köpött szemen egy idegent az utcán. Számára minden megbocsátható. Én azért a helyükben elkerülném, hogy szembejöjjön velem. Hátha egy csúnya nézés is elég neki, hogy elboruljon az agya...

Női győztes kell nektek? Megkapjátok! Legyetek rá nagyon büszkék! Győz a sötétség.

2019.02.12. 09:38:30

@Ms. Belcher: Így is lehet értelmezni. Jó lenne, ha így lenne.
Szerintem Rollernek és Hunornak is van esélye Süsü ellen a phárbhajon. Hunornak több, de ha ő jönne vissza, akkor meg is nyerte szerintem.

@moletty: EKG :-D
Ezen a blogon a többség preferenciasorrendje megegyzik az enyémmel: Roller-Hunci-Süsü-Csillámpöcspondró

pimasz borz 2019.02.12. 09:39:45

Greg bizony keményen taktikázott,bárminek is akarja nevezni.Tegnap akkor jött vissza a gyomrom tartalma,amikor levezette ki hogy essen ki.Az IGAZSÁG így kívánja... ezt a nézők látják és beigazolódikk,hogy ő végig jól gondolta a dolgokat.Kívánok neki hatalmas pacsit a pofájába a nézőktől..csak a miheztartás végett.

Costanza 2019.02.12. 09:41:33

wow hogy kiborult itt mindenki. (otthon tudtommal ritkasag mar az orvos, ugyhogy csak ovatosan infarktust kapni)

akkor meg egyszer.

hajra Zsu. :)

hereverő heverő 2019.02.12. 09:41:43

@Fridolin a pimasz borz: ha lehet, a hatalmas pacsit egy sörösló pöcsével kérném. Arcra jó lesz, igen, köszönöm. Ja és egy kévét még, cukor nélkül kis tejjel.

tanárnőkérem 2019.02.12. 09:43:40

Szépjóreggelt mindenkinek! Nem volt időm nézni, kommentelni, de visszaolvastam a történéseket - kösz az esti műszaknak a közvetítést!
Elöljáróban: naggyon örülök, hogy Roller barátunk ment vissza. Adrit kicsit sajnálom, de a végjáték szempontjából jobb ez így - két tattikus közül egynek ki kellett esni ezen a ponton.
Zsuzsu kiválasztása logikus volt szerintem, habár meg nem jósoltam volna soha. Greg védte a saját seggét, szerintem tudta, hogy a srácok Zsuzsut választják majd. És miért őt? Bárkit választanak, úgy is közülük lesz valaki kihívott, aki vagy visszajön párbajról vagy nem. Ha az ellenfél jön vissza, a bentmaradt fiúnak (Hunor vagy Roli) nagyobb esélye van vinni a fődíjat, mert a szavazatok oszlanak stb. Ha a fiúk közül jön vissza az egyik, az nagyon jó megerősítés a végjáték előtt, és kettejük közül egy biztos benn lesz a kettős döntőben - valószínűleg az, aki utoljára párbajozott. Ők ezen a ponton Zsuzsutól szabadulnának, és jól teszik, még akkor is, ha valamelyikük kiesik ellene a párbajon. A végjátékban a kieső támogatói majd a bennmaradtra szavaznak.
Szerintem van annak esélye, hogy Zsuzsu Hunort vigye ki. Már említette, hogy nem tartja igazságosnak, hogy Hunor párbaj nélkül menjen döntőzni.

2019.02.12. 09:44:15

@Sanda.Ipse: Már most is savazhatsz Süsü ellen. Aztán sáfárkodhatsz, ha véletlenül G1G lesz a phárbhajellenfél. De ahogy írod, a mélymagyar gondolkodású, éjsötét Süsü ilyen (i)gazságot nem csinál. Úgyhogy zéró kockázat most Savazni. Mi már többen megtettük este.
Meg lehet és meg kell szoknunk, hogy nem mindig a jók (értsd: okosak, rendesek, szépek, stb.) győznek. Bár most a "szív" készül diadalmaskodni. Igen, Süsü szívből játszik, mert agya nincs. (Természetesen van agya, de nem túl éles eszű, és az udvart sem xarja körbe. Egyelőre.)

ibsen 2019.02.12. 09:44:19

Greg a nagy barát ahogy Roliéknak ekézte Zsut hogy az Adri miket mondott róla azok meg benyelték? Vicc...

pimasz borz 2019.02.12. 09:44:59

@hereverő heverő: :D :D ezen hangosan..
Most főztem pont,küldöm.. :)

hereverő heverő 2019.02.12. 09:45:44

@hereverő heverő: ... kávé az a kéve.

Kéne, tényleg.
Néne! Tégy le
ide elém egy kávét
már két
cukrot is bele
ha az ember bele
megkivánja.

Ármándójózsi 2019.02.12. 09:45:54

@Sanda.Ipse: Mi azért egyformám gondolkodunk általában és a beköltözés óta Rolit favorizáljuk, Te is és mások is pl. @heverő, @Maximista leírták már, hogy miért. Amúgy is minden szavaddal egyetértek.
DE!

ibsen 2019.02.12. 09:46:25

@tanárnőkérem: Nem akkora észkombájn hogy Rolira teszi a jelét és Hunort viszi ki... Nem most fog megváltozni, tattikázni pláne nem. Mg is lepődnénk:) Befolyásolni meg nem tudja egyik sem már.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.12. 09:50:33

@rostás: Ha Zsu Hunort hívja ki -> Hunor megy tovább szerintem, ha Rolit - akkor kétesélyes, de a Zsu rajongótábora qva erős szerintem, a Rolié meg nem stabil.

Mivel Hunor rámozdult Zsura, Zsu meg szerintem egy picit beleszeretett vagy legalább tetszik neki a pasi majdnem 100%, hogy nem Hunyort fogja hívni.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 09:53:17

@rostás: Sajnos nem vagyok ebben annyira biztos, hogy ha Huncit viszi Hunci visszamegy és az agyatlan fapicsa kint marad! Meg kell nézni egy facebook-ot stb mekkora rajongó tábora van!
De mindjárt szemezgetek nektek kommenteket! Addig is úgy csinálok mintha nagyon dolgoznék! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 09:55:17

@Ármándójózsi: a műveltségi vetélkedőben valóban megmutatta, mennyire okos :))))

Sanda.Ipse 2019.02.12. 09:59:40

@Spitzbauer: köszi. Megtettem:)
Számomra tök mindegy, ki viszi a fődíjat, nekem attól nem lesz kevesebb. De a játék győztese számomra Roli marad, bárhogy is alakul a pénteki párbaj.

A logikus az lenne, hogy Zsuzsu a párbajszűz Hunort vigye, aki végig lapított Roli árnyékában ügyelve közben arra, hogy saját haragost ne szerezzen. Zsuzsuval elég feltűnően flörtölgetett az utóbbi időben, miközben éppen olyan ostobának tartja, mint Roli és eddig a villában mindenki. Éppen ezért Zsuzsu nem őt fogja választani.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 10:00:16

- Hála hogy kiesett nem birom mikor mindig a ködösít!!- Adriról- hehe és ezt pont egy ismerősöm írta
- Hunor vagy Roli! Nem ám a Greg! Roliék csak taktikáztak míg Greg olyan volt mint egy napraforgó! Mellesleg saját barátait is csúnyán kibeszélte . Roliék ilyet nem tettek.
- Remélem a Roli Hunor között döl el ki nyeri!! Én Hunorra tippelek, de Roli is megérdemli!
-Remélem nem a grimaszos zsírosbödön nyeri.Kiderült hogy nagyobb színésznő mint a Gobbi Hilda.
- Greg,azzal, hogy nem Rolira, hanem Hunorra rakta a jelét, meglépte a VV 9 legaljasabb húzását. Most nyugodtan felköphetne és aláállhatna.
Elintézte, hogy Zsuzsu menjen párbajozni.Nem merte Rolira tenni, mert Roli biztosan őt hívta volna ki párbajra, inkább beáldozta a barátnőjét Zsut. És a kijelölés után még volt pofája odaülni megsimogatni Zsut, mintha vigasztalni akarná. Hánynom kell ettől a jellemtelen ócska senkiházitól.És ez nem a nemi identitásának, hanem a jellemének szól. Ha Zsu-nak esze lenne, akkor most jól megszívatná és hopp, kivinné ezt a fostos Greget és simán kint is hagyná.De sajnos ettől Zsu sokkal naivabb.
-Hát igen.Hunor is hogy nem Gregre rakott.De csillám poni sellőcske a nagy senki benne legyen a fináléba ez durva.Sajnos Zsu nem hivja ki Greget pedig Greg nem várta vissza nem tartja semminek Zsut.Zsu ugy esik ki sajnos mint anno kedvencem Aniko is.De ez tuti meg van irva is.Forgatokönyv.
-Én azért még reménykedem, hogy bárkit visz ki Zsu ő jön vissza, de csak reménykedem, biztos már nem vagyok semmiben.
-Zsu remélem vagy Greg nyeri meg a játékot nem ez a 2 senkiházi undoritó patkány....
-törpe kurva csakhogy kiesett! a büki gnómot is magával vihette volna!
- Hányszor tartottál neki gyertyát, hogy ilyen modon mered mimösiteni?! Neked, hogy esne, ha a te párodra mondaná ezt valaki, csak azért, mert nem szimpatikus! Szánalmasnak tartom azokat a férfiakat,akik ezzel a szoval dobáloznak a nök felé!
-lehet nem kedveled Zsut de szerinted a Csillámpóni buzi jobb nàla? Őszinte leszek akik bent maradtak akárki is nyeri egyiksem érdremel meg 36 milliót!Ez egy vicc...es szomorú hogy ennyi agyhalott van nekik jár a jutalom akik güriznek kemènyen dolgoznak azokat meg nem fizetik meg!....
-Hunort viszi és a büki 23 éves pincér lány Zsu, és kint is marad, épp ideje már: sírjon, hisztizzen otthon!!! (a 3 férfi való a Top-3-ba!)
-Sajnálom,hogy kiesett de Roli is ki fog egyébként sejtettem,hogy Gregnek vagy Zsuzsunak szurkol,mert ők az igaz barátai meg Ginu.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 10:00:27

@tanárnőkérem: Szerintem nem volt ez ennyire átgondolt taktika a fiúk részéről Tanárnő kérem, inkább az állhatott mögötte, hogy egyrészt benn ők Zsuzsut érzik gyengébbnek, másrészt Greg volt a villamester. Őt hiába sorozták volna meg. Persze, ha Gregre tettek volna, akkor Greg jól beleesett volna a saját vermébe a Hunor szavazatával...

tanárnőkérem 2019.02.12. 10:02:07

@ibsen: Nem észkombájn, valóban. De Hunor már kétszer is rátette a jelét, míg ő egyszer sem. Hunor eddig megúszta a párbajokat, míg ő másodjára megy. Hunor átadta a szuperképességét Rolinak, amit ő fel is használt - annak az élménye megmaradt, Zsuzsu nem felejt egykönnyen, és bosszúálló típus. És mostanában Hunor minden közeledését hárítja. Szóval, akár őt is viheti, habár Roli sanszosabb, belátom.

Sanda.Ipse 2019.02.12. 10:03:21

@Ármándójózsi:
Hunor számomra még mindig a se hal, se hús. Nem kedvelem a megúszós típust a való életben sem. Ennek ellenére a zsizsikes jövendőbeli ellenfelére szavaztam, aki akár Hunor is lehetne, de nem lesz:)

Ms. Belcher 2019.02.12. 10:05:24

@Sanda.Ipse: minden szóval egyetértek!!!

ibsen 2019.02.12. 10:08:40

@tanárnőkérem: Zsu nem bosszuálló, Roli inkább vagy Greg. Makacs, önfejü, buta. Renit sem bosszúból vitte ki hanem egyszerüen ahogy mocskolta és miket nem hallott még amit Greggel mondtak róla...Mindenkinek megvannak maga sérelmei kisebb vagy nagyobb. Nézd Adrira is kiakadt most de ha bosszúálló lett volna még a kortesénél sem megy oda Greghez. Szerintem lehiggadt addigra. Elköszönni sem úgy köszönt el tőle a bábunál.

MacákékIcukája 2019.02.12. 10:12:31

@Sanda.Ipse: ha Hunor vinne a fodijat Roli helyett, az pontosan ugyanolyan lenne mintha Csaba nyert volna Attila helyett anno

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 10:16:50

Amúgy Greg milyen kis rafkós volt már, amikor rögtön a kiválasztás után azt mondta nagy meglepetéssel az arcán, hogy ő teljesen meg volt róla győződve, hogy a fiúk őt választják, hiszen ez azt jelentette volna, hogy Greg a Hunor szavazattal lovagiasan védte volna be a Sellőtársa seggét... :-D Ravasz ez a Greg, de szerintem kihívásig még kiderül a "teljes igazság", úgyhogy lesz még mind izgulni, hogy Zsuzsu kit fog választani (még nem zárnám ki Greget sem). :-)

Tökös... 2019.02.12. 10:19:12

sziasztok

Reggel halottam a hírt, Zsizsik lett a kiválasztott....
hát, a legvalószínűbb hogy Rolcsit viszi, az eredmény megjósolhatatlan...
Ha Rolcsi megküzdött nyögvenyelősen adrincs hazug mangalicával, akkor Zsizsikkel is necces lesz...
Lehet hogy Rolcsinak itt a vége...
Én ugye Hunyor párti vagyok, Hunyor és meztelencsiga döntős ez biztos...
remélem Hunyor nyer

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 10:20:47

@VV Erőlegény: Zsuzsuka, jaj de fel kellene most használnod Greg ellen a harmadik hazugságvizsgálat kártyádat. Gyere pici lány, használd a kis agyadat (a 30% tattikai érzékedet) :-D

hereverő heverő 2019.02.12. 10:22:29

@ibsen: majdnem igazad van, de ide is sikerült becsempészned egy kis roliutálatot, smi az egész hozzászólásodat megkérdőjelezi. Roli minden csak nem bosszúálló.

tanárnőkérem 2019.02.12. 10:22:47

@VV Erőlegény: átgondolt vagy sem, azt mindenképp tudják, hisz nem hülyék, hogy mindenképp párbajozik közülük egy, nagy eséllyel Roli, attól függetlenül, hogy kit szórnak meg jelekkel. Mivel a Zsizsikes a legmegbízhatatlanabb a választási preferenciáit tekintve, megszórták őt jelekkel, aztán döntsön ő, kit visz ki.

MacákékIcukája 2019.02.12. 10:23:26

@VV Erőlegény: inkabb ne hasznalja fel, az elonyt jelent neki

hereverő heverő 2019.02.12. 10:23:44

@VV Erőlegény: ekg. Én is vacillálok Gregenyó kendőjén.

hereverő heverő 2019.02.12. 10:25:34

@Tökös...: kurvára nem biztos még semmi sem. Majd szerdán dől el, ki az a kettő aki biztos döntős.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.12. 10:26:47

@ibsen: Konkrétan Greg szerintem most tudatosan áldozta be Zsut... Őszinte legyek, hasonlít a kopasz eonuchra a trónok harcából

Ármándójózsi 2019.02.12. 10:26:55

@úgymond olvasó mmkk: A műveltség és az okosság nem ugyanaz a kategória. (Ezt pontosan tudod Te is.) Egy szóval sem írtam, hogy művelt lenne, ez már régen nem elvárás a beköltözőkkel szemben. Zsuzsu is műveltebb, mint a nagy részük (legalábbis a lexikális tudás szintjén), mégis olyan ostoba, annyi esze van, mint egy ebihalnak.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.12. 10:30:17

@hereverő heverő: ha Gregert vinné ki Zsu akkor is, Gregre szavaznék. Mivel a srácoknak csak Greg ellen van esélye...

tanárnőkérem 2019.02.12. 10:30:35

@ibsen: ok, lehet, hogy igazad van. Én nem teljesen így látom. Azt láttam rajta, ha készül valaki ellen, akkor tudatosan eltávolítja magát tőle, majd lecsap. Reni patkányozása onnan jött, hogy Zsuzsu nem szólt hozzá, tehát Reni már tudta, hogy ez annak az előszele, hogy Zsu ráteszi a jelét stb. Adri esetében már nem volt ideje erre a forgatókönyvre, meg amúgy is Adri volt a kihívott, kinnmaradt. De egy napi "nem szólok hozzád" ott is befigyelt.

Sanda.Ipse 2019.02.12. 10:32:50

@Nyuszomuszo83:
Most olvastam bele a tegnapi hozzászólásokba. Nem kaptam tőled privit.

ibsen 2019.02.12. 10:32:57

@Brigante: Igen. Ha zsu agyáig eljutna 8ahogy nem fog) hogy Greg indoka most Hunorra mennyire gagyi volt csak hogy ne legyen döntetlen és ne kelljen döntenie és megússza hogy kivigyék.

ibsen 2019.02.12. 10:34:19

@tanárnőkérem: Reni egyszerüen sok volt. Zsut békén kellett volna nagynia egy darabig aztán vagy mgbeszélik sokadszorra vagy nem. De az csak ment utána mint a hülye.

Ármándójózsi 2019.02.12. 10:34:52

@Sanda.Ipse: Csekkold az emaileket az itt megadott címen!

tanárnőkérem 2019.02.12. 10:35:08

@ibsen: hát igen, hülye volt, ebben egyetértünk. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 10:38:34

@MacákékIcukája: Nekem a legfontosabb a játékmenet fordulatossága. Az fontosabb annál, minthogy ki nyeri a játékot. Ha Zsuzsu meglépi ezt, nyilván az hozna neki szavazatokat. Ha a Fiúk vezetik rá erre, hogy vegye elő a hazugságvizsgálókártyát Greg ellen, az kevésbé hozna Zsuzsunak, vagy akkor megoszlanak a plussz szavazatok közöttük. Szóval a képlet szerintem: Greg valahogy megtudta (megleste, vagy meglátta) hogy a Fiúk kit írnak a papírra. Ne felejtsétek al, amíg Zsuzsu kiment a fürdőszobába a nevet felírni (hogy a többiek ne lássák), Greg és a fiúk bennmaradtak. Greg nagyon sokáig vacillált a névvel. Az gondolom, hogy meglátta, hogy a fiúk Zsuzsut írják, ő meg megváltoztatta az előzetesen Zsuzsuval megbeszélt Rolit, és rögtön meg is volt a megyarázata, hogy, mivel ő meg volt győződve arról, hogy a fiúk rá, azaz Gregre szavaznak, ő a szavazatával csak Zsut akarta bevédeni. Igaz, hogy kilóg a ló lába, hiszem villamesterként is magára tudta volna kötni a zöldet ebben az esetben, de miért lett volna rögtön ez az első fennhangon kijelentett reakciója a kiválasztás után ?

2019.02.12. 10:39:48

@ibsen: Ahogy olvaslak, az a kérdés fogalmazódik meg bennem, hogy miért írod le, hogy Süsü milyen bosszúálló, amikor azzal vezeted be, hogy nem Süsü hanem Roller a bosszúálló? :-DDDDDDDDD

Tökös... 2019.02.12. 10:46:07

@hereverő heverő:

Persze....
Én sem eredményt hírdettem, csak egy verziót....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 10:48:19

@Spitzbauer: EKG, akkor Süsü is megérdemli, mint ahogy Roli is !

Niké88 2019.02.12. 10:50:15

@rostás: Hát, szerintem meg a Reni-Zsuzsu párbaj után elgondolkodhattak volna egy kicsit rajta, hogy lehet, hogy Zsu-t kedvelik a nézők. Gregről pedig látták, hogy mennyire pánikban van mostanában és össze-vissza beszél (hazudozik), gondolhatnák, hogy ez nem feltétlen szimpi a nézőknek.

Tökös... 2019.02.12. 10:51:28

Az mindenesetre nagy csavar lenne a retek részéről, ha meztelencsiga zsizsikről alkotott véleményéről bejátszana a műsorban....
De lehet hogy ez már csak a játék végére marad Zsizsiknél....

hereverő heverő 2019.02.12. 10:52:30

@Ármándójózsi: A műveltség és az okosság nem ugyanaz a kategória, viszont könnyű összemosni, illetve egyik hiányát a másikkal palástolni. Az okos ember viszont egészen biztosan művelt (na azért nem, lásd józan paraszti ész és hasonló népmesék), hiszen felfogja, hogy minnél többet tanul, annál okosabb lesz. Ellenben a buta csak beseggeli a lexikális tudást, de hiába adja vissza, nem lesz okosabb - mert alkalmazni nem tudja. @" -vel már elmélkedtünk egyszer ezen, a rendszerszintű oktatással kapcsolatban.

MacákékIcukája 2019.02.12. 10:52:48

@VV Erőlegény: spec errol nem tudok, nem tudom eloben nezni sajnos

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 10:52:48

@Ármándójózsi: tudom, de nem hagyhattam ki, mert annyira utálom Huncipuncit :)

Niké88 2019.02.12. 10:53:27

@Nyuszomuszo83: Most olvastam ez a hsz-edet, igen, pont ezt írtam az elébb, hogy nem hiszem el, hogy nem látják a fiúk, Gregről mennyire negatív kép lehet idekint...

Tökös... 2019.02.12. 10:53:36

Valamilyen megmagyarázhatatlan okból a csajoknál nincs hosszú lejáratú barátság a villában....
Az első adandó alkalomkor kibeszélik a legjobb "barcsi" nőjüket....

Dauda András 2019.02.12. 10:58:05

@Niké88: Mondjuk Gregnek lesz elég baja odakint:

-nyista 36 miska

-odakint annyira mégse szereti mindenki a 'tisztaszívet'

-a 'csini-bini boytoy' keresett odakint egy jóképűbb lmbtabcdxyzzs-t és ment a félrekufirc

Sanda.Ipse 2019.02.12. 10:58:25

@Niké88: az számukra sokkal inkább úgy jött le, mint protestszavazat Reni ellen, aki valóban minősíthetetlen szavakat használt Zsuzsu ellen. Bevallom, még én is a zsizsikesre szavaztam emiatt.

Sanda.Ipse 2019.02.12. 10:58:59

@Tökös...: szerintem az életben is pontosan ugyanezt teszik.:)))

Gia 2019.02.12. 11:04:08

Szavaztam a fantomasra,aztán lesz,ami lesz.

rostás 2019.02.12. 11:13:29

@Niké88: Szerintem abból, hogy Reni helyett Zsuzsu jött vissza, nem az következett nekik, hogy Zsu "népszerű", hanem az, hogy Reni ordenáréságát büntették a nézők és a két hülye közül a kevésbé hülyét küldték vissza. Ismétlem, ők másképp élik meg odabent. Részben nekünk itt könnyű okosnak lenni úgy, hogy a tizedét sem látjuk annak ami odabent folyik, másrészt nem nekünk kell hallgatni azt az ostoba vernyákolást 0-24-ben, harmadrészt - mivel ők látják, hogy milyen igazából Zsu - azt hiszik, hogy ezt mi is látjuk és el sem tudják képzelni, hogy egy ilyen ostoba nyávogógép kint bárkinek szimpatikus lehet. És igen, látják milyen Greg, de nekik odabent a sellőpondró sokkal kevesebb problémát okoz, mint az örökké siránkozó debil dömper.

Niké88 2019.02.12. 11:14:07

@Dauda András: Lesz, de jobban örültem volna, ha párbajon zúg ki, valami kis százalékkal vmelyik fiú ellenében. Így lesz egy 3. helye a döntőben, viszonylag szépen búcsúzhat, pfff

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 11:16:36

@Dauda András: Egyáltalán nem így látom. Greg egyáltalán nem játszik rosszul (még ha nem is szimpatikus, és biztos, hogy ezt a játékot nem fogja megnyerni). Gregnek pl. kiváló színészi kvalitásai vannak. A filmjükben is egészen jól alakította a szerepeket, tud beszélni, tud bájologni, kedveskedni, smúzolni, ripacskodni, igényesen öltözködik, a "buzis" affektálási szintje, illetve testbeszéde, metakommunikációja elviselhető. A villalét után fényes celebjövőt jósolok neki, és különböző rtl-es munkákat. A celebjövője fényesebb lehet Aurelio, Alekos, vagy Baukó stb. szintjénél, de talán a Majkához nem fog felérni. Talán egy Pán Ancsát mondanék, azzal a különbséggel, hogy amíg Ancsát évekig tartott felépítenie az RTL-nek, Greget néhány hónap alatt sikerülni fog.

ibsen 2019.02.12. 11:21:34

@rostás: Én is osztom. Ráadásul Reni elmondta már kint hogy Roli elmondta mit fog csinálni vele ha visszajön csak épp Zsu jött vissza amire nem számított senki. Ennyire nem látják a bentiek a népszerűséget.

Dauda András 2019.02.12. 11:21:46

@VV Erőlegény: Anikó végzett vmi színészi dolgot azt hiszem ilyen amatőr társulatba játszott Baján meg szépségversenyen indult,

Greg buta mint a tök. alap dolgokat nem tud. Hamarabb tanítaná be az RTL VV8 Zsoltit, aki tényleg értelmes és szimpatikus.

@Niké88: Nekem mondod? Azt szerettem volna ha két napig arról beszélnek h mégis gyenge volt Greg. Így annyi örömöm volt, hogy kiesett és láttam 2 percig.
Bár anno a VV4nek is ez voilt a legszebb pillanat. Amikor Bunkó Éva feje, amikor alacsony százaléékkal repült a fináléból...

hereverő heverő 2019.02.12. 11:23:30

@VV Erőlegény: Ugyanezt hittük Zsóttiról, aztán tessék ennyi lett. Mondjuk nem tudjuk ki mit szeretne, lehet hogy Zsolti nem akart celeb lenni, megfelel neki a szerekesztőség és a zsoltidívány - gregenyónak meg persze a Capella világot jelentő deszkái lebegnek a szemei előtt. Meg lebeg ott egy szellőfasz is, persze.

rostás 2019.02.12. 11:23:48

@Nyuszomuszo83: Köszi. Hátborzongatóak, mint a fb úgy általában. Bízzunk benne, hogy ezek csak a saját véleménybuborékukban aktivkodó hangos kisebbség. Jól értettem, hogy múltkor 50ezren szavaztak?! Nos, annyian azért nem emberkednek Zsu mellett a fb-on. :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.12. 11:25:46

Nem látok sok különbséget aközött, hogy most Zsuval kell párbajoznia az egyik srácnak - vélhetően Rolinak ismét - vagy hogy a döntőben Hunor és Roli mellett Zsu állna és őt kéne legyőzniük. Sőt, így nem osztódhatnak a srácok szavazatai, több esélye van Rolinak is egy az egyben Zsu ellen. ez a több esély persze nem azt jelenti, hogy biztosan nyer is, mint Adri ellen, Zsu ahogy írjátok, nehezebb falat. viszont érvek jócskán vannak Zsuval szemben is, akár Hunor, akár Roli lesz az ellenfele.

mondjuk ha Zsu hirtelen 100al több IQval rendelkezne, azon nyomban Greget hívná ki, de ugye a sötétség. azért egészen megdöbbentő, hogy pl @VV Erőlegény: is szintnek nevezi Greg játékát, ami az első VVk mezőnyében legfeljebb átlagos, vagy szürke lett volna. Zsu pedig tényleg elképesztő ostoba és makacs, mégha nyerne is, semmit sem tud vele kezdeni egyetlen médiacég sem. a tolerancia és megértés legkisebb szikrája is hiányzik belőle.

Niké88 2019.02.12. 11:29:20

@ibsen: Hát ja, csak ennek fényében meg úgy néznek ki (főleg Roli), mint aki azt hiszi, hogy mindent tud, közben meg nem feltétlen...

Niké88 2019.02.12. 11:33:53

@adamskij: Hát, ha még Roli sincs tisztában az erőviszonyokkal, "szegény" Zsu-tól tényleg mit várjunk... Egyébként régen volt ilyen, hogy bejátszottak nekik a hátuk mögött zajló eseményeket, hogy megkavarják a dolgokat. Ezt most is nagyon bírtam volna. Mint az Aréna feladatokat is!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 11:38:46

@hereverő heverő: Zsolti emlékezetem szerint sokkal hamarabb kiesett, mint Greg. Greg szerintem jóval ápoltabb, jóval képernyőkompatibilisebb, mint Zsolti. Zsolti nem is annyira ambícionálta a celebséget, ő inkább ilyen kreatív háttérmunkás akart lenni, igaz, ha rajta múltak a tematikus kreatívkodások ebben a szériában, akkor van még mint tanulnia. Ezen a téren voltak nagy melléfogások ebben a szériában.

rostás 2019.02.12. 11:39:43

@Sanda.Ipse: Majdnem mindenben egyetértünk itt, és nagyon hasonlóan látjuk a dolgokat. De... megkérhetnélek, hogy kevesebb politikát keverj ide? Tudod az agymosás az agymosás, bármelyik politikai oldalon. Idekeverni a "mélymagyar" szavazókat elég gáz. Főleg mert szerinted a "mélymagyar" szavazók a homokosokat és cigányokat támogatnák (ők voltak a szívcsapat magja)? Nocsak, eddig úgy tudtam kirekesztő, bigott, rasszista homofóbok? Én elhiszem, hogy nagyon utálod a kormánypárti szavazókat, de csak azért utáld őket amit valóban tesznek, gondolnak, az általuk vallott értékrenddel teljesen ellentétes tulajdonságukkal felruházni őket, csak azért hogy gyalázhasd őket hiteltelenné tesz. Épp az a lényege ennek a fórumnak itt, hogy többnyire értelmes emberek világnézetüktől függetlenül szinte azonosan látják mi a jó és mi a rossz, persze eltérően. Itt Viktorozni, meg "mélymagyarozni" elég szánalmas. Az rtl és egy trashreality kapcsán nagyon könnyű lenne libsizni meg genderezni, meg migránsozni is, de nem ide való. Tudod nézi jó pár "mélymagyar" ismerősöm is ezt a műsort és mind kivétel nélkül diplomás, művelt ember, akiknek ugyanazoktól fordul ki a bele mint neked meg nekem. Egy-két beszólás belefér és poén, mert a politikát sem kell túl komolyan venni, de ez a mindennapos direktbe uszítás itt tőled már kellemetlen. Amúgy szinte minden másban EKG.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 11:51:18

@hereverő heverő: Jáááááj ha ez a menő akkor nem akarok menő pasit! :D :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.12. 11:51:27

@ibsen: Na ezért csíptem ezt a lányt. Minden kérdésre tökéletesen válaszolt.

Tökös... 2019.02.12. 12:00:53

@rostás:

nem értek egyet veled....
Minden idevaló...
Elvégre ez a játék egyféle embertipusról szól aki megnyeri a 36 milliót....
Ha a miniszterelnök játszana, biztos nyerne, mert ő bárkiit legyőz aljasságban....
Ez a keresztény geci...

Tökös... 2019.02.12. 12:04:03

OFF

A politika nem valami különálló dolog, az bizony az életünk része, és igenis foglalkozni kell vele...
ha nem veszünk róla tudomást csak ott ragandunk le hogy Zsizsik mekkora hülye, és ezt ezerszer képesek vagyunk elismételni, akkor nem látjuk a fától az erdőt...

moletty 2019.02.12. 12:07:28

@Tökös...: EKG !
Más: Ha Zsú most kiviszi G1G-t akkor szombaton délben a Deák téren a templom előtt leszopok minden önként jelentkezőt !!!
Ez annál is nagyobb szó , mert nem vagyok Homár(osz) !

(Azt akartam mondani ezzel h. nem fogja :D )

Tökös... 2019.02.12. 12:07:41

Milyen típusú játékost szeretünk, aki átbujik a lánc alatt ( sorbanállás közben ) vagy aki kivárja a sorát ?
Renyha a szavazók szerint nem is olyan rossz embertípus, anyázni kell, meg patkányozni, majd 5 perc mulva átölelni azt akit elküldtél az anyjába....
Ezt úgy hívják társadalmi kontroll...

Tökös... 2019.02.12. 12:08:15

@moletty:

( mosolygok ) azt megnézném.....

Sanda.Ipse 2019.02.12. 12:08:28

@rostás:
Köszönet a kioktatásért. Ettől függetlenül, ha bizonyos párhuzamokat vélek felfedezni az aktuálpolitikával, annak ezen túl is hangot adok. Ha te ennyire nem erősíted fel az általam leírtakat, lehet, hogy másoknak fel sem tűnt volna:)
Köszi!

moletty 2019.02.12. 12:08:45

Akkor mégegyszer :
@Costanza: Agyatlan hülye picsa vagy te is azért értesz vele egyet ! :D

pimasz borz 2019.02.12. 12:08:51

@Nyuszomuszo83: "törpe kurva csakhogy kiesett! a büki gnómot is magával vihette volna!" Síroook.Hát ez szép kis csokor lett :D :D
Jobban vagy már?Hat a neocickány? :)

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 12:11:39

@rostás: Sajnos barátom tényleg azt látom, hogy hatalmas ennek a retardnak a tábora mely sajnos minősíti a magyar társadalmat, hiszen aki tud azonosulni az ő gondolataival , értékrendjével attól mit is várhatunk? Komolyan kíváncsi vagyok a pénteki párbaj kimenetelére.
Tartom magam ahhoz az elvemhez hogy bárki megy ki Zsizsikes barátosnémmal arra rakom a voksom. Nem köptem magam eddig sem szemben és múltkor is Renyhére szavaztam inkább.
De ha kiesik ez a liba, akkor Gregucinak esélye sincs. Huncit nem szeretem mert roli hátán kúszott be sunyin a döntőbe. Roli sem a szívem csücske, de egyedül ő villantott a kőművesdekoltázson kívül bármi agyat. Ember tudott maradni- az emberek talpán, igaz az én talpamon sincs senki, sőt most még puha is- de ne Hunci nyerjen, mert megijedek a nézésétől! :D

Bryan élete 2019.02.12. 12:11:56

Huncit viszi ki Zsu, mert úgy gondolja, ha Adrinak nem sikerült legyőznie Rolit, akkor ő sem fogja tudni. Mindegy is, mert úgyis a sün jön vissza. Vasárnap a nézők kiszavazzák a csigát. Remélem.
Hajrá Roliiiiiiiii!!!!!!!!!!

moletty 2019.02.12. 12:16:17

@Nyuszomuszo83: Én mán szavaztam a Fanytomra !

Tökös... 2019.02.12. 12:17:03

@Nyuszomuszo83:

Nekem viszont Rolcsival szemben vannak fenntartásaim....
Zsizsikben megbíznék, adnék is neki kölcsön, mert nincs benne sunyiság....
Nálam ez a jelző szokta kiütni a biztosítékot...
Rolcsinak sosem fordítanék hátat, és nem adnék neki kölcsön....

hereverő heverő 2019.02.12. 12:22:03

@Tökös...:
Gregnek nem fordítanék hátat, mert azonnal megdugna, vazelin nélkül.
Rolinak nem fordítanék hátat, mert rögtön ledüglene a kanapéra és elaludna
Hunyornak nem fordítanék hátat, mert megbilincsel
Zsuzsunak bármikor hátat fordítok. És szaladnék, de kurvagyorsan.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 12:22:42

@Tökös...: Nézd én egyiknek sem adnék, egy ócska vasat sem, és tudod miért? Mert Zsizsikes nem ért a pénzhez fikarcnyit sem, Roli lehet átbaszna. Zsizsikben nincs sunyiság???? Ó dehogynem, nem olyan őszinte csupaszív a kisbarinő mint gondolod. Irigy is ráadásul....

@moletty: Mert ügyes, okos vagy! Cupp!

Sanda.Ipse 2019.02.12. 12:23:10

@Tökös...:
Az én "próbám", hogy kivel mennék a sivatagba úgy, hogy az egyetlen vízzel teli kulacs a másiknál lenne. Ez a személy a villából kizárólag Roli. Zsizsikes az utolsó, mert olyan szinten önző.

Más kérdés, ha használt autót kinálnának ezek ketten eladásra. Ott Rolin elgondolkodnék, de az üzleti rafinéria nálam belefér. Viszont kölcsönt minden további nélkül adnék Rolinak. Zsuzsunak azért nem, mert elfelejtené:)))

Tökös... 2019.02.12. 12:25:48

@Nyuszomuszo83:

De neked nem is kelL adnod....
a te dolgod hogy kiválazd azt a tipust aki közel áll hozzád....
Aki mosolyogva vallja be hogy hazudozik az nálam a hátsó sor....
Minden komoly kapcsolat bizalomra kell hogy épüljön....

Tökös... 2019.02.12. 12:27:03

@Sanda.Ipse:

Feltennék egy kérdést.....
Milyen tulajdonsága szimpatikus Rolcsinál ?

Figyuzzka 2019.02.12. 12:30:11

Roli miért nem használhatta fel a dupla jelrakás lehetőségét??? :/
Igaz, Peti meg se kérdezte tőle...

hereverő heverő 2019.02.12. 12:33:28

@Figyuzzka: már elhasználta. Úgy szólt, hogy vagy dupla jel, vagy elvehet valakitől egy jelrakási lehetőséget. A múltkor Zsuzsutól megvonta a szavazás jogát.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 12:35:36

Adri de vakon van még mindig, egyedül Greggel szembesült, de annak is képes megbocsátani, majd mennek plázázni, bocsátana meg neki a durrogatós Istennyila! :D

ficekence 2019.02.12. 12:39:48

@Sanda.Ipse: Például nekem sem tűnt fel, persze, lehet csak ezért mert egyetértek veled. : )) Ettől függetlenül ha reggeltől esetig lehet embereket sárba taposni , akkor úgy gondolom egy kis politika is belefér, mert semmivel sem etikusabb embertársainkat mindenféle eszement jelzőkkel illetni.

.iIi. 2019.02.12. 12:46:24

@Tökös...: pl van onkritikaja, ellentétben az összes tobbivel

MacákékIcukája 2019.02.12. 12:46:54

@Sanda.Ipse: Zsunak ne adj kulacsot es ne is vedd el tole mert szembekop :D

@Nyuszomuszo83: heh en is Renyhere voksoltam ugyanebbol az okbol kifolyolag. Pedig emlekszel, h jatek elso harmadanal meg birtam Zsut? :D Most meg mar a hatam kozepere se...

rostás 2019.02.12. 12:48:36

@Nyuszomuszo83: 100% EKG Én még reménykedem az emberek többségének józan eszében makacsul. Vélhetően ráfaragok :) Igen, én úgy látom egyébként, hogy odabent Rolinak van a legnagyobb szíve, ha nyaralni mennék biztos inkább rábíznám a kutyám/macskám/tengerimalacom, mint bármelyik másra. Tartja magát a szavához, uralkodik magán stb. Sunyizni meg hazugozni lehet, de félkegyelműekkel, sérült lelkű pszichopatákkal, közveszélyes agressziv marhákkal óvatosnak és cselesnek lenni egyszerű önvédelem, ezt odakint is csak így lehet :) Én is leszavaztam már rögvest adás után, nincs ezen mit töprengeni :)

Tökös... 2019.02.12. 12:48:56

@.iIi.:

Az önkritika a jó tulajdonságok egyike.....
De ha rendszeresen kell tenned, akkor ott valami nagy gáz van....

Dauda András 2019.02.12. 12:49:01

@VV Erőlegény: "a "buzis" affektálási szintje, illetve testbeszéde, metakommunikációja elviselhető. "

Ezt adom!
Aki tényleg ilyen és vödör után szaladok az a Greg "Renuca" (broáááá!!!)

Sanda.Ipse 2019.02.12. 12:50:18

@Tökös...: Sajna most mennem kell, de ki fogom fejteni neked. Alap, hogy kizárólag a többi játékoshoz viszonyítva állja meg az összehasonlítás, illetve a jellemzés a helyét.

Dauda András 2019.02.12. 12:50:28

@Nyuszomuszo83: "Gregucinak" sose volt esélye.
De az elmúlt 1,5 honapban már az is csak romlott...

Tökös... 2019.02.12. 12:51:49

@rostás:

Ha egy társaságban utálnak, ne őket hibáztasd....
Emlékeim szerint Rolcsit szabályosan utálta a lakók nagyrésze....

Tökös... 2019.02.12. 12:53:17

@Sanda.Ipse:

Szóval akkor két énünk van ?
Van egy benti, meg egy kinti ?
Szerintem a helyzet a változó, az emberi tulajdonságod meg örök...

Dauda András 2019.02.12. 12:53:54

@Nyuszomuszo83: "tényleg azt látom, hogy hatalmas ennek a retardnak a tábora mely sajnos minősíti a magyar társadalmat"

Tényleg?
Talán mert senki sem szeretne azonosulni a szokásos "telepi" vonallal vagy a későbbi Sellőcsapattal...

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 12:54:19

@rostás: Maxi EKG!
@Dauda András: Igaz, de a beköltözéskor többet vártam, aztán az első 3 percben kiderült, hogy csak egy sunyi gerinctelen féreg!
Kiváncsi lennék Zsizsikes fejére mikor szembesül barátjával, milyen egy álszent hazug szemétláda. Mivel mindenkire megharagudott majd később kiengesztelődött így nem várok mást tőle. Öribari4ever! :D :D :D :D

MosóMaca 2019.02.12. 12:58:00

Szerintem a kedves szerkik kihagyják azt a magas labdát, hogy bejátszanak zsizsikesnek pár mondatot a kisbarátjáról, ebben kár reménykedni. Pedig de szép is vóna...

Figyuzzka 2019.02.12. 12:59:10

@hereverő heverő: Akkor jó bénán volt kitalálva, h vagy-vagy... :)
Bezzeg Zsuzsunak meg több hazugságvizsgálata volt...

Sanda.Ipse 2019.02.12. 12:59:50

@Tökös...: nem helyszínről, hanem személyekről van szó. Mindig úgy döntünk (szavazunk), hogy kinek a személye áll közelebb hozzánk. Hozzám Rolié áll a legközelebb. Na, tényleg mennem kell.

MacákékIcukája 2019.02.12. 13:02:37

@Tökös...: "Ha egy társaságban utálnak, ne őket hibáztasd....
Emlékeim szerint Rolcsit szabályosan utálta a lakók nagyrésze...."

Ez relativ. Engem is utaltak altalanosban pedig nem csinaltam semmi kulonoset, csak a term.tudomanyok irant erdeklodtem es szemuveges voltam.
Rolit mar a legelso percben leneztek a kulseje miatt. Nem tartozik a "menok" koze (akik persze mar reg kiestek szerencsere.

Bryan élete 2019.02.12. 13:03:16

@Tökös...: azért nem akkora világbajnok machinátor ez a Roligyerek, csak a többiekkel ellentétben előre gondolkodik, sakkozik, manipulál és "tattikázik". És ráadásul mindezt nem gané, aljas és bántó módon,, hanem szimpatikusan , szerethetően teszi.
Ha attól szimpatikus valaki, hogy"szívből" játszik, az egy ilyen direkt kiesős, egymás kitúrásában érdekelt 36 misis játékban szart sem ér. Egyébként nem is igaz, mert akkor mindig az összes öröbari maradna bent végkimerülésig a vellában.
A Terminátor Zsunak "ezt most őszintén megmondom", pedig egy fillért sem adnék, soha nem tudná visszaadni, tehát ugyanott lennék, mint Rolinál, aki nem is akarná.

hereverő heverő 2019.02.12. 13:04:23

@Tökös...: Rosszul emlékszel. Bár haverjai nem igazán voltak, de aztán ott van Lacika és Hunyor is, no meg Reni és Adri is azt nyilatkozták kinn, hogy Rolival szeretnék tartani a kapcsolatot. Érdekes, de a gyökér Radicsról senki nem nyilatkozott ilyet. Lehet, hogy te utálod Rolit, szíved joga - csak kérlek ne téríts, nem akarom azt utálni akit te is. Ezen már annyit vitatkoztunk az idei évben hirtelen feltűnt nickekkel, hogy belefáradtam.

Gia 2019.02.12. 13:07:17

Remélem ha Hunci nyer,akkor megdobja Rolit 1-2 milkával.Zsu viszont ne adjon Sellőkének semmit,nem érdemli meg.

Gia 2019.02.12. 13:08:35

Zsu vajon kivel tartja majd a kapcsit kint?Szerintem senkivel..

.iIi. 2019.02.12. 13:09:30

@Bryan élete: a "szívből játék" csak egy ócska kifogás arra, hogy úgy viselkedhessenek ahogy a pillanatnyi osztonuk kívánja és ne kelljen gondolkodniuk.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 13:10:01

@Dauda András: ne kóstolgass! Hónapok óta itt is lehet látni, hogy mennyire támogatják az őt favorizálók, nem csak más fórumokon! Én sem Zsizsikessel, sem Rolival, sem Huncival, Greggel meg pláne nem tudok azonosulni. Ez vagyon! Telepi vonallal sem vagyok egy szinten.

Dr.Zé 2019.02.12. 13:11:59

A szőke herceg fog nyerni.

Mate4182 2019.02.12. 13:14:56

Csak egy mondatban kiternek az ofire:

a szappanopera amit forgattak, az idei vv legelvezhetobb tematikus hete volt.

a kreativitas es normalis emberi viselkedes amit a forgatasokon tanusitottak, teljesen mas szinben tuntetik fel oket. en imadtam minden epizodot :D
ja es hurra Roli

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 13:15:29

szerintem meg mindegy, ki nyer

hereverő heverő 2019.02.12. 13:25:15

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem is, de az a valaki legyen Kimi Raikkönen.

@Mate4182: Én nem bírtam nézni a szappanoperát, meg hát nem is érdekel már a műsor, annyira lejáratták már hetekkel ezelőtt. DE! Hiszek neked, és akkor ez azért is szomorú, mert láthattuk volna ezt az emberi stb. arcukat, ha a szerekesztők mondjuk normális feladatokat adnak nekik (nem csokievés kéz nélkül B+). A babázás is rémes volt, pedig abban óriási lehetőségek lettek volna, ez mind a kreatív háttércsapat impotenciáját mutatja. És ez a legszomorúbb az egészben, a mi lehetett volna.
Mondjuk az is tény, hogy az agyasabb emberek maradtak benn a végére, amikor ez a feladat feladat lett, egy Ratyis vagy egy VVRibi szereplése szerintem nem lett volna ennyire "emberi" hanem inkább "állati"

Angora Cardi 2019.02.12. 13:34:18

@hereverő heverő: Lehet ő sem kedveli a zsigeri rosszindulatú kommentelőket akik még verik is a mellüket hogy mekkorákat beszólnak. Meg lehet mosolyogni, de inkább elhúzom a számat.
PS a politizálás sem érdekel a hv-n.
És kéLem szépen a napi zenei betevőmet mert kikövetelem magamnak zeneelvtárs.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.12. 13:34:32

@úgymond olvasó mmkk: Sajnos nem mindegy! Illetve az a lényeg, ha meg akarunk védeni egy embert az összeomlástól akkor Zsunak az lenne a legjobb ha nem nyerne. Ideális esetben egy nagyon szoros 2.-hellyel járna a legjobban a mentális egészsége végett... sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nagy valószínűség szerint így van!

Angora Cardi 2019.02.12. 13:35:23

@MosóMaca: az jó lenne, de még a döntőben megtehetnék

úgymond olvasó mmkk 2019.02.12. 13:35:55

@Brigante: engem minden szinten hidegen hagy. az se érdekel, ha punci nyeri

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 13:37:16

@Sanda.Ipse: Ment válasz neked priviben! :)

Niké88 2019.02.12. 13:37:43

@Bryan élete: Nem tom, nekem nem szimpi, ahogy kaján vigyorral közli az "áldozatával", hogy hogy megvezette... Hiába VV Attilára hajazó karakter ő, valahogy mégse tudta kiváltani azt belőlem (de sztem a nézők többségéből sem), amit az elődje. De lehet tévedek és nagy aránnyal ő győz végül.

Bryan élete 2019.02.12. 13:45:37

@Nyuszomuszo83: "mikor szembesül barátjával, milyen egy álszent hazug szemétláda. "
Soha, mert tipikus esete annak, amikor valaki nem a szemének, hanem a "szívének" fog hinni.
Reménytelen.
Renivel többször kidumálták, hogy a kinti életben soha nem barátkoznának vele.

Bryan élete 2019.02.12. 13:49:05

@Brigante: mindegy, hogy Zsu nyeri meg, mert az angolna már a vellaajtóban kiénekli a szájából a felét.
És amennyi agya van, oda is adja.

Nyuszomuszo83 2019.02.12. 13:51:26

@Bryan élete: Erre írtam, hogy úgyis megbocsát, öribari4ever! :) Így igaz, sőt Puával is beszéltek erről emlékeim szerint. A Blikkes válaszok alapján -amire említést tettem- Gregen már meglepődött Ardi, pedig mennyi mindent nem látott még. A többiek is mikor kijöttek szembesültek a bentiekkel. De a legnagyobb pofont Zsizsikes kapja, ő meg olyan hülye hogy elvonul a sarokba duzzog fél órát és barátság lesz mintha mi sem történt volna.

hereverő heverő 2019.02.12. 14:00:05

@Nyuszomuszo83: ne feledd, mi csak kis részét látjuk a villa napjának. Lehet, hogy Greg amúgy egy szerető és odaadó barát, aki segít Zsuzsunak csokit vágni, vagy csókolózik helyette a Hunyorral. Esetleg esténként, amikor mindenki alszik és mi nem látjuk, akkor Zsuzsu lábujjaihoz dörgöli a pocakját. Mert őszinte barát.

... most megyek kimosom a szájamat és a klaviatúrámat.

Angora Cardi 2019.02.12. 14:06:26

@Ármándójózsi: én ezt a pár szerencsétlent nem vetítem le az egész társadalomra, nem mindenki szavaz, de azzal EKG hogy gáz hogy ott vannak a fináléban. Azt is látjuk ki támogatói fröcsögnek a legjobban. Most persze lehet fröcsögni de szefós attól nem lesz több ha nyer, ugyanaz a senki marad az életben, max leesik neki egy éjjel nappal Bp szerep. Nagyjából ennyikét gondolok.

hereverő heverő 2019.02.12. 14:12:23

@Angora Cardi: sokan csak hírnevet akarnak magunknak, amire pl a PUA is utalt: most már építheti a saját vállalkozását, mert ismert ember lett. Ezek után én is VV Adri tanácsadó cégétől fogok csajozási leckéket venni.

Tényleg, te bejössz nekem, nem megyünk el vacsorázni? Szép a szemed, meg a hajad, meg a... ööö... van egy bazi nagy dobozom, hűtőszekrény volt benne. És vettem négy téli gumit is, jó lesz az így februárban még

MeadowSoprano 2019.02.12. 17:16:54

Akkorakat kacagok mindig ezeken az irasokon

Costanza 2019.02.12. 22:32:49

@moletty: ennyi bullying egy mondatban, csak tan nem nem sikerult az elet?
awww.
vajon miert ?

Dauda András 2019.02.13. 00:48:50

Ez a mostani kiválasztás se nagyon tetszett.

Roli: Nem értem miért nem fogja fel, hogy Greget lassan kapával-kaszával várják odakint...
Mit gondol miért maradt kint Reni 32%-al? És azzal, hogy Greg a patkánykutyaférgezés után továbbra is Reni mellett állt ezzel ő saját csekélyke kis népszerűsége is elillant.

Még azt is mondta pedig hogy Zsunak jó érvei vannak Reni ellen. Érthetetlen.

Hunor: Kokettál Zsuval, de simán ráteszi. Ezen már csak mosolyogni tudott Zsu is...

Gondolom Rolival ledumálták.

Alapvetően persze azért mert ez a szerencsétlen finalista. Annyira felbosszantom magam, hoyg lehet nem is szavazok majd Rolira...

Dauda András 2019.02.13. 01:02:58

Gregnek küldtek egy drag Queent?

Közbeszéd 2019.02.13. 12:50:26

@Fridolin a pimasz borz: Greget nem tartom egy buta fiúnak. Amikor volt a (második) hazugságvizsgálós kérdés, milyen jól átlátta, hogy egy foskilences kérdést ötöltek ki a lányok (Hunor támogatásával). Ennek fényében viszont nem értem, hogy hogyan hagyhatta, hogy a saját csapata önmagát falja fel, Reni és Zsuzsu kimenjen párbajozni. Meg sem próbálta összebékíteni őket, sőt még tüzelte mindkettőt egymás háta mögött. Egy okos embernek át kellett volna látnia, hogy a játék ott még nem volt abban a fázisban, hogy a számbeli fölény ne számítson. Ugyanígy nem értem azt sem, hogy hogyan lehet egy taktikai játékot egyeztetett jelrakás nélkül végigtolni, na, ez a vakmerőség! Koordinált jelrakással sokkal többre vihették volna. Csak véletlen, hogy Greg megúszta ezt a meggondolatlanságot. Szóval nem tartom butának, nehéz lehetett ezekkel az agytrösztökkel, de igazán meg sem próbálta, hogy orientálja őket. Amúgy Rolinak szurkolok. Végig észnél volt (most a végén hibáztak ezzel a Zsuval meg a kendőlevétellel a múltkor, mert az tök értelmetlen volt, illetve Adrit be lehetett volna korábban vonni egy jó kis taktikába), de a lényeg, hogy ő gondolkozott, cselekedett végig, agyaltak, összehangolták, amit csinálnak, nagy manipulátornak tartom (a játék szempontjából jó értelemben!). Mondom ezt úgy, hogy amikor bement, én azt mondtam, hogy ez a májbeteg kinézetű fiú (Roli) bárki ellen megy ki, én az ellenfelére fogok szavazni. Meggyőzött, le a kalappal.

pimasz borz 2019.02.13. 13:49:25

@Közbeszéd: nekem greg hiteltelen és a saját "barátaival"is gusztustalan.Nálam ő áll a sor végén emiatt.
süti beállítások módosítása