Hogy volt?

Való Világ 9x98 - 60 kiló, dobozba zárt tömény idegbetegség

2019. február 10. 14:26 - candyperfumegirl

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom, hogy most sem sikerült. Nézzünk is be gyorsan az ápoltakhoz, akik éppen a Bëlga Szerelmes vagyok című műremekének dallamaira ébredeznek darabos mozdulatokkal. Ezek után Adrit és Rolit látjuk a nappali egyik kanapéján fetrengeni, amint a korszakos VV9 szappanopera legújabb epizódjának a forgatókönyvét írják. Roli azonnal leszögezi, hogy a következő részben Zsu a fél szemére megvakul, mert azt a szappanoperát nem lehet komolyan venni, amiben nem vakul meg valaki indokolatlanul, legalább egy kicsit. Zsuzsu ezt fél füllel hallgatja, az agya lassan bootol, majd amikor feláll a rendszer, akkor regisztrálja, hogy ő most haragszik Adrira valamiért, úgyhogy ki is trappol a szobából az ő kis bájos, birodalmi lépegetős mozdulataival. 01_forgatokonyv.png

Az ezt követő monológjában pedig elhangzik valami, amitől számomra hirtelen nagyon sok minden értelmet nyer. Zsuzsu azt bírja mondani, hogy:

"Kicsúsztak a gondolatok, ami a fejemben van, a számon."

Tessék, itt a válasz a mindannyiunkat az évad eleje foglalkoztató kérdésre. Azért olyan süsü ez a lány, mert folyamatosan szivárognak ki az agyából a gondolatok a száján keresztül! Térjünk vissza a romikanapéra, ahol már nem a forgatókönyvvel vannak elfoglalva a delikvensek, hanem egymással. Adri ismételten segget villant a kamerába, mert az a pink szoknyácskája van rajta, ami valahogy egyre rövidebb, és már akkor sem bírt benne viselkedni, amikor ez a ruhadarab még 20 centivel többet takart a testfelületéből. A párbajozók most egy tejesen érthetetlen flörtbe kezdenek, amit én nem bírok komolyan venni, és valahol kimondottan creepy is az egész. Miután megbeszélték, hogy beleírnak a soriba maguknak egy szerelmi szálat, hirtelen áttérnek arra, hogy valójában Adri szerelemmel szereti-e Rolit, vagy csak úgy, ahogy egy ellenfelet, manipulátort, random valóságshow kollégát szeret az ember. Közben megy a szemezés, simogatás, lábösszedörzsölés, gügyögés, satöbbi. Roli szerelmesen néz, Hunor meg nagyon csúnyán – aki tisztes távolból figyeli az eseményeket és nagyon nem tetszik neki, amit lát. 

Ennek a bizarr kis jelenetnek sem előzménye, sem folytatása nincs, a szerkesztők úgy döntenek, hogy inkább nézzünk most bele a Küzdelem az álmokért legfrissebb epizódjába, aminek kapcsán én tényleg meglepődtem, hogy ennyi kreativitás szorult ezekbe a lemmingekbe. Van itt kérem minden: Greg négyes szerepben, újraélesztés, szellemjelenés, színpadi csók, majd jön az ominózus megvakulás, amit Zsu a dramaturgiailag létfontosságú „jaj, nem látok az egyik szememre!” – felkiáltással sulykol a gyengébb képességű nézőkbe. Már látom, ahogy elkezdenek gyűjteni Zsuzsu szemműtétjére. Ezek után fellép az együttes, Adri és Greg piknikezik és romantikázik, Hunor és Roli meg annyiszor ránt fegyvert hirtelen, ahányszor csak eszükbe jut. Roli úgy döntött, hogy az HBO-ra pozícionálja a sorozatot, mert úgy repkednek a szájából a faszok és a baszdmegek, mintha muszáj lenne. Az adás drámai csúcspontjaként a félszemű Zsuzsu a küszöbön találja az ő saját gyerekét egy piknikkosárban (prop recycling!), akit 18 évesen szült, és most az együttes fog felnevelni. Úgyhogy le is lépnek a bűnbarlangból, Roliékat meg feldobják a zsaruknál a poén kedvéért. Ezek után epic autósüldözés következik - mert valamire való sorozatból az sem maradhat ki -, de olyan practical effecttel, ami a maga nemében zseniális: botokra szerelt játékautókkal szemléltetik az üldözést, de sokkal többel, mint amennyi elvileg szerepel a jelenetben. Rolit meglövik, ezért a VV Renáta Színitanoda záróvizsgáját ötösre teljesítve úgy üvölt, mint Reni, amikor megcsúszott a fürdőszobában, és pont úgy fetreng elviselhetetlen kínjában. Ezek után Anikó jobbnak látja, ha beiktat egy reklámot, hogy mindenki elrohanhasson egy felesért, mielőtt folytatnánk a műsort. 

Sajnos vissza kell térni a valóságba, pedig én inkább néztem volna még tovább Rinya Dia, Lucsiánó és Eduárdó kalandjait, különösen annak tükrében, ami most következik. A párbajozók szopatására most azt találták ki, hogy feküdjenek egy-egy hatalmas doboz alá egy kamerával, és úgy létezzenek meghatározatlan ideig, mert az majd milyen szórakoztató lesz. (spoiler alert: nem lesz az.) A dobozokra pszichopata hajlamú kellékesek a párbajozók fotóját applikálták kivágott szemekkel és a szájukra erősített tölcséres csővel, ami annyira bizarr látvány, hogy nem is akarok róla beszélni többet. Egy darabig kergetik egymást a szerencsétlenek a kis dobozaikkal, aztán megunják, úgyhogy ki lesznek terelve az udvarra, hogy egy nagyon elmés versenyben mérjék össze az erejüket. Egy-egy, a dobozra ragasztott kanálban kell tojásokat egyensúlyozni és egy tálba pottyantani, persze úgy, hogy semmit nem látnak közben. Nagyszerű. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy legalább egy szerkesztőnek tojásfétise van, mert gyakorlatilag nem lehet itt játékot tojás nélkül elképzelni, pedig ez a feladat is ugyanígy működött volna mondjuk pingponglabdákkal, ahelyett, hogy egy elég értékes élelmiszert pazaroltak volna ész nélkül. Megint. 

Másik dolog, amiről képtelenek a szerkesztők leakadni, a szócsata. Ez a következő feladat, mert úgy érezték, hogy Reni híján már túl régen volt az utolsó igazán értékelhető ugatás a műsorban. A még mindig dobozok alá kényszerített párbajozóknak kell most elküldeni egymást a halál faszára, lehetőleg minél sokszínűbben és választékosabban. Erre esély sincs, mert Adrinak nincs vitakultúrája, és ismét bebizonyítja, hogy annál idegesítőbb dolog, ahogy ő vitatkozik, nem létezik a világon. Váltogatva ripacskodik és rikácsol, amikor pedig a vitapartnere belefolytatná a szót, idegállapotba kerül, és minden komplexusa elementáris erővel bugyog fel, ahogy ilyenkor azt ugatja idegbeteg módon, hogy „helló, helló, helló, én beszéltem!” Hunor már fel is kúrja magát, de úgy, hogy egy mondatában több a „geci”, mint bármely más szó; amit nem is csodálok, mert ha soha többé nem kell hallanom ennek a némbernek a hangját, az is túl korán lesz.

Roli félunottan válaszolgat, arra azért gondosan ügyelve, hogy a rekedten óbégató Adrinak egyetlen mondatát se sikerüljön befejeznie. Majd egyszerre kezdenek el pofázni, és egy ponton a dolog már nagyon hasonlít a Confrontationre a Nyomorultakból, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy az egy zseniális musicaldal, ettől a vitától meg legszívesebben levágnám a fülem. Adri úgy belemelegszik, hogy melltartóra vetkőzik, és úgy tolja tovább, majd a veszekedés a hazugság tengelyére csavarodik, mint minden eddigi VV9 vita, és innentől kezdve engem nem érdekel. Ez a játék nem az őszinteségről meg a tisztaszívűségről szól, és aki ezt nem akarja elfogadni, az húzzon haza most. Amikor a szerkik gongatnak, hogy elég lesz ebből,  Adri csövessé változva kerül elő a dobozból, Hunor meg is ijed tőle. Roli meg készülhet rá, hogy hasonlóan színvonalas, kulturált vita és észérvek logikus ütköztetése vár majd rá a párbajon is.

1040 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 14:40:56

Candy köszi a posztot, már megijedtem az elején, hogy az a rossz híred, hogy ez az utolsó a szériában, de szerencsére csak Anikó csizmájával volt problémád. :-)

LaciHogyVoltol 2019.02.10. 14:44:34

Na végre egy holvolt, ahol elhangzik, hogy mostmár nézhetőbb a szappanopera, mint maga a show. Nem értettem eddig a nagy utálatot, magukhoz képest tényleg nagyon szépen megoldották, szerintem a névválasztás is kreatív volt, Hunort kivéve, akinél itt bukik ki, hogy tényleg milyen semmilyen karakter, 95 nap után egy normális gúnynevet nem lehet ráaggatni.
Az autós üldözés kőműves CGI-ja tényleg zseniális volt, hetek óta az első őszinte hangos felröhögésem volt, amit a műsor produkált...
Amúgy hajrá Adri ma este, szegény kanapé megérdemelné már, hogy fellégezhessen. Nem mellesleg irtó irónikus lenne, ha most az az Adri ütné ki Rollert a versenyből, akit az első szimpátiaszavazáson ő mentett meg, mivel akkor Adri kevesebb szavazatot kapott, mint Cintike. Nem mellesleg az is nagyon vicces lenne, ha a végén az vinné haza a zsét, akinek "by defaul" az első héten ki kellett volna esnie...

MacákékIcukája 2019.02.10. 15:09:16

Juj jo lett ez a posztcsi! A sorozaton pedig sirok :D

Angora Cardi 2019.02.10. 15:20:18

Autós üldözés amúgy jópofa volt.

Maximista vagyok 2019.02.10. 15:33:08

Nincs estére szürke macinacim. Nyomom bugyiban majd. Hajrá Roli, fejeld le Adrit!

Paic Róbert 2019.02.10. 15:38:56

Kedves Nyúlasszonyság!

Előző poszt alatti felvetésére tiszteltteljesen reagálva:

Késői ebéd helyett már csak vacsorázást tudnék önnek felajánlani, de mivel masszív húsfogyasztó vagyok, kérném humánus és állat védelmi okból irányuló cézár saláta illetve egyéb bio, vega, paleo, vegán és hasonló reform ételekre való rábeszelést az étteremben mellőzni szíveskedjék.
Gyermekáldására való célzásaira reagálva, fagyasztott magjaim egy részét utódai nemzésének céljából rendelkezésre bocsájtom, szigorúan anonim módon. Ezen eljárásom oka, lehet régóta tartó szerelmetes párkapcsolatom, esetleges rettegésem hogy otthon az úrnőm fejemet véteti - magyarán papucs férj vagyok -, továbbá anyagi csődhelyzet elkerülése szapora utóda nemzésének következményeként fizetendő tartásdíj miatt, vagy csak impotens vagyok.
Fenti eshetőségek közül a valódi kiválasztását fantáziájára, vagy esetleges közönség szavazásra bízom.

Tisztelttel maradok reménytelen hódolója

moletty 2019.02.10. 15:41:49

Drága Nyűl : nem igaz nem igaz semise amit kedves MMMKK hölgy állított: NEM vagyok fiatalember !!!

Egyébként ha figyelmesen olvasta írásomat (és nem basztam el) akkor az Ön lelki igényeit akartam fizikai síkon megoldani ( ugymond "megcsinálni":) Mert én ilyen tisztaszívű vagyok, nem tattikázok, csak szívből nyomom ! Ahogy mondani szokják : Ami a szíveden az a szám !

moletty 2019.02.10. 15:43:27

@Paic Róbert: Vacsorára répát ? :D :D

Paic Róbert 2019.02.10. 15:45:05

@Maximista vagyok: azt hittem pasi vagy :o vagy ha igen akkor azok nem alsónacit vagy boxert hordanak?

moletty 2019.02.10. 15:46:40

@Paic Róbert: Elsőre én meg csjnak hittelek,Tesó! Emlékszel ? D: D: Máig se tudom mi a faszé, de pont akkor olvastam bele amikor valamit félreértetttem :DDD Régi szép idők....
MI lesz velünk 15.-e után ???? Hova menjünk utálkozni ? :D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 15:51:39

Köszi Candy! Szerintem az egész öfi egy raklap szar volt a kis telenovella pedig úgy szar ahogy van, nem más mint sótlan emberek agymenése, se nem vicces, senem kreatív, se nem szórakoztató. De nem lepődöm meg mikor egy ÉNBP vagy egy BK-ami 20 éve minimum fut-színvonalasnak számít. Igaz VV-t nézünk, miért várnék mást! :D De ha ezt kihagyták volna nem vesztettünk volna semmit, más kreatív tematikus hétnek jobban örültem volna! A rikácsoló jószág pedig idegesitő! Hajrá Roller!

Paic Róbert 2019.02.10. 15:53:29

@moletty: keressünk valami kormányközeli blogot és ott minden nap megemlítjük, hogy mennyire megkúrnánk Schmidt Máriát és Selmeci Gabriellát egy laza 4es grupiba. CSAK MERT ROMANTIKA ÉS CSALÁDVÉDELMI TERV
Schmidt Mária g.co/kgs/LtuyQG

moletty 2019.02.10. 15:53:56

@Nyuszomuszo83: Sajnos EKG! :(
A tojás-fétisnak meg egyszerű a magyarázata : A szerki egyik haverja tojásfarmot tart fenn és így jo sokat el tud adni jójáron! Persze ez csak vélemény, nem tény ! :D

moletty 2019.02.10. 15:55:08

@Paic Róbert: Úgy érted szájba basznánk egy vascsővel ? (csak h. konkretizáljam a 4es grupit:)

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 15:58:06

SZiasztok!
Jó lett a poszt! Tenkjú! :) A címért külön pirospont, Adri tökéletes jellemábrája a mai epizód alapján.
Anikó végre jól nézett ki, így már el lehetne vinni egy randira...mezitláb! Mert az a csimma tényleg szar.
Roli-Adri szerelmes évődés konténerért kiált (hol vagy ilyenkor Móki?), de szerintem mindkettő tisztában volt vele, hogy ordas kamu az egész. Kivéve Hunci, aki átalakult zöld szermű szörnnyé. :P
Zsu továbbra is hülye.
A szappanopera szürreális - ahogy Ancsa mondaná, de az autós üldözés tényleg vicces volt.
Dobozos feladatnál a tölcséren való etetésről nekem az emberi százlábú jutott eszembe. Nemtommért, de brrrrr, bazmeg, Zsóti egy perverz.
Adri ordibálás Renyhe legszebb napjait idézte vissza, köszönjük, elég volt, mennyé csajé haza magadnak!
Hajrá Roli!

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 15:59:10

@Paic Róbert: Róbert! Én szeretem a husit is salátát is tehát vegyítve a legjobb, de engedélyezem önnek avacsora keretein belül bárminemű étel elfogyasztását-kivéve bogarak, szocskék, csiga, béka és szigorúan tilos a nyúl-illetve az italok is tetszölegesen választhatók. Nincs kifogásom a fagyasztásos résszel szemben, bár ezt javasolták kedves kollegáim is, hogy 85-en összegyűjtik én kegyeskedem gyertyába applikálni magam és gond megoldva, bár ott kezdeményeztem a havi méltányos 5000Ft/fö tartásdijat. Valljuk be 85 fővel számolva eléggé megéri mindenkinek, pláne nekem! :D De igérem nem kérem a nevét, sem a fizetési kötelezettségét! Rendben vagyunk? :D

Paic Róbert 2019.02.10. 15:59:55

@moletty: én ánális szexre gondoltam. Konkrétan a karóba húzást már régen kiakartam próbálni valakin?

Amúgy ez most kimeríti a gyűlöletkeltés büntetőjogi fogalmát?

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:02:21

@moletty:
Moletty úr!

Vén fejjel is megtanulhatta volna, hogy öreg ember nem vén ember és megnyalja/ná a sót!
Akkor holnaptól csókolómot kell köszönjek???

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:05:27

Utájatok, ma beütött a dögvész, bugyiban és trikóban-ebben alszom-fekszem, nyomom az ágyat és tüsszögök nagyokat! Antiszoc vagyok és holnap muszáj menni dolgozni. De 6-kor elmegyek rendbe tenni magam! Mivel láttam, hogy dresscode van igy kiválogatom a szürke trikóm és a szürke cicanacim, mert melegítőm nincs! :D A zoknimis szürke nyuszis lesz, mert csak csaj vagyok! :D

,, 2019.02.10. 16:05:46

@KólaMámor: "címért külön pirospont, Adri tökéletes jellemábrája a mai epizód alapján" upsz, azt hittem Zsúról van szó

Paic Róbert 2019.02.10. 16:07:13

@Nyuszomuszo83: küldöm fénypost. Kérem jellezze mikor ovulál, hogy a hatékonyságot nővel jük illetve sikertelen megtermékenyités esetén petesejtjeinek és leváló méhnyálkahártyájának kiürülési idejére el tudjam önt kerülni, rettegve az ilyenkor jelentkező női szeszélyektől

Maximista vagyok 2019.02.10. 16:08:37

@Paic Róbert: a faszom tudja mi vagyok, manapság már nehéz megmondani :D

Angora Cardi 2019.02.10. 16:09:20

@KólaMámor: Kóla milyen összeszedett vagy

Paic Róbert 2019.02.10. 16:11:09

@Nyuszomuszo83: nekem ma a műsor alatt az arcom lesz szürke, tecchalott állapotot utánozva. Ha esetleg túl jól sikerül akkor holnaptól nem leszek. Kérnem valaki vegye majd át tőlem a napi közmű velődést

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 16:11:28

@,,: Roli helyett lehetett volna Zsu is dobozban Adrika mellett és akkor mindkettőre igaz a leírás. :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:16:13

@Paic Róbert: Uram, ön nagyon képben van! Jelenleg erre várni kell de majd időben tájékoztatom! :) Viszont annyira nem vagyok idegbeteg mint gondolja így elkerülni sem kell, csak lapos kúszásban közlekedni! :D
@KólaMámor: Köszönöm Kólám, remélem semmi komoly, imkább csak idegi kimerültség péntek óta, sok volt a múlt hónap! Csak pasikkal ne kezdjen az ember lánya! :D

Közbeszéd 2019.02.10. 16:16:27

@moletty: Vagy a tojás olcsóbb, mint a ping-pong labda....

Paic Róbert 2019.02.10. 16:17:26

@Nyuszomuszo83: tájékoztatom, hogy ilyen betegségeket cseppfertőzéssel, testnedvek cserélődése útján lehet elkapni. Kérem irásos magyarázatát részletes indoklással, hogy hol, hogyan, kivel, hányszor és mely módokon esetlegesen milyen poziturákban jutott ezen vírus és baktérium tenyészethez.

Amúgy meg jobbulást, csak mert romantika, meg szombaton nem szeretnék kivörösödött orrot látni

Paic Róbert 2019.02.10. 16:21:56

Szivek szállodája hogyvolt nem volt? Készítik a folytatást ha megírnák az alatt is összejöhetne a csapat.

mobilos perpetuum 2019.02.10. 16:26:48

@LaciHogyVoltol: "Nem mellesleg az is nagyon vicces lenne, ha a végén az vinné haza a zsét, akinek "by defaul" az első héten ki kellett volna esnie..."
Ilyen alapon az még viccesebb lenne, ha a VV10-re eleve csak olyanok jelentkeznének, akiket egy hét múlva legszívesebben haza zavarna a nagyérdemű. Vicc, hogy Adri még ott van, csak nagyon beteg vicc.

mobilos perpetuum 2019.02.10. 16:27:23

@mobilos perpetuum:
Egy seggberúgógépet lehet, hogy szabadalmaztatok, mert az az "utcaajtó nyílj ki" már unalmas.

,, 2019.02.10. 16:27:29

@Paic Róbert: de amúgy milyen folytatást és minek? A netflixeset is bár ne néztem volna meg, ehh.

Paic Róbert 2019.02.10. 16:32:30

Na jó jó csak úgy mondtam

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:33:22

@Paic Róbert: sajnálatos vagy nem sajnálatos módon csodás nyuszipofim által mindenki késztetést érez ismerőseim közt hogy két cuppanós puszival üdvözöljön, egyéb pozitúrák az elmúlt egy hét során nem játszottak közre elhatárolódásom végett, melynek kizárólag lelki okai vannak, így érthető hogy engem mindenki puszival akar gyilkolni. Tömegközlekedéssel nem utazom a munkahelyemre, de a héten a kozmetikustól busszal jötte, a sofőrön kivül 5-en utaztunk. A kézmosások következtében pedig kezdek uszóhártyát növeszteni ujjaim közé! :)
Köszönöm jókívánságait! Remélem a final countdown elött nem robbanok le, mert a hétvégén igen fontos programom esedékes!

Angora Cardi 2019.02.10. 16:34:40

@KólaMámor: Velem minden a legnagyobb rendben, kólám is van :DD és most főzök egy kávét.
Gyűrűk urát nézem ezredjére mert kell.
Oks akkor közvetítek le ne maradj

Angora Cardi 2019.02.10. 16:35:25

@,,: én még nem láttam
Sawyert igen :)))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:35:36

@Paic Róbert: mi bajod a bohóc orral??? Szombatra pont jó lesz, de csak kihúzom a nélkül!! :D

Angora Cardi 2019.02.10. 16:36:10

@KólaMámor: tájékoztass majd hogy tetszik a hoteles

Tökös... 2019.02.10. 16:40:00

Jó estét

Ezt a dobozos magánzárkát már az elejétől alkalmazni kellett volna....
A frradi Ujpest meccs mellett még elmegy a VV.... szodával...
Ma estére bekészítettem a papirzsebit, ha a sexy mangalica kiesne.....
Érzékeny lélek vagyok, minden hülye picsát megsiratok....

Kostarika 2019.02.10. 16:41:17

@Paic Róbert:
Volt itt már minden.., de ennél undorítóbb még sosenem.

,, 2019.02.10. 16:41:26

@Angora Cardi: Sawyerrel jobban jártál:)

Paic Róbert 2019.02.10. 16:42:21

@Nyuszomuszo83: a bohócok belül mindig sírnak és szomorúak. Ilyet én neked nem kívánhatok

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:46:37

@Paic Róbert: Robi! Az az igazságén, hogy gyülölöm a bohócokat, elrejtik arcuk egy maszk mögé. Félek tőlük! És igen a lelkük sír mindig ezt én sem szeretném!

Kostarika 2019.02.10. 16:49:02

@Kostarika:
(@Paic R. Posztjához.)
Mielőtt bárki félreérti: megérdemelnék, de ki vállalná be?!
Utána láttam a szívlapátos és kerékbetörős verziót. Azzal max. ekg.

Paic Róbert 2019.02.10. 16:50:06

Na kivonom magamat a forgalomból, dolgozok egy kicsit. PáPusziPatsiCuppanat mindenkinek igénye szerint.

Hajrá Roli

moletty 2019.02.10. 16:50:51

@Nyuszomuszo83: Nem kell "csókolom" köszöngetni Kedves nyúl hölgy : csak csináld! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:54:06

@Paic Róbert: ne dolgozz sokat vasárnap van! Nyugodtat!
@moletty: jaaaaa, értettem, már megint pusziszkodni kell! :D Csoda hogy influenciás leszek??? :D

Bryan élete 2019.02.10. 16:55:32

sajnos nincs applikácijóm, ezért lécci valaki nyomjon nekem egy HAJRÁ ROLIT!!!!!!

moletty 2019.02.10. 16:56:00

"A nők agya lassabban öregszik, mint a férfiaké" Most olvastam, bassza meg :(

Gia 2019.02.10. 16:56:48

Roli és Adri "szerelmi szálának" a reggeli dal lehetett az oka.Van is fent róla vidi.Sajnos a vlogokat is megnéztem,Zsué bazi buta,Gregé meg tele van tiszta szívűséggel és a szeretettel...Pfff...

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 17:00:48

@moletty: ez magának most esett le??? Elég sokára! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:07:01

off
kapok kedvezményes hitelt, ha férjhez megyek, igénybevehetem a kibővített csokot (még több hitel), kapok kedvezményt a jelzálogomra, ha minimum kettőt szülök.
te Viktor!
máris zümmög a méhem, és készítettem gyorsan egy férjkereső algoritmust, már csak a megfelelő paramétereket kell beállítani.

már csak egy dolgot szeretnék üzenni:
menjen férjhez meg szüljön gyereket hitelért a faszom!

,, 2019.02.10. 17:08:24

@úgymond olvasó mmkk: ha hármat szülsz gyors egymás után, nem kell visszafizetned a 10 millát:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:10:44

@,,: hármasikrekkel rögtön le is tudnám. mennyire csábító ajánlat. ja nem.
de ezt tényleg nem értem, létezik olyan ember a világon, akinek ez meghozza a kedvét? :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:10:51

@úgymond olvasó mmkk: Hunor megnyeri a 36 milliót, egyesek szerint jól is néz ki... :-)

,, 2019.02.10. 17:12:27

@úgymond olvasó mmkk: pont erre gondoltam, h a hármasikreket kell szülni, oszt jó napot

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:13:35

akkor a mostantól megszülető negyedik gyerekeket hogy fogjuk hívni? adómentes gyerekeknek, mint anno a szocpol gyerekeket? :)))))

@VV Erőlegény: ha hunor lenne az utolsó hímnemű lény a földön, akkor inkább bevarrnám az összes testnyílásomat, vagy leszbi lennék :)

,, 2019.02.10. 17:13:49

@úgymond olvasó mmkk: amúgy tök sokáig beszélt sok mindenről és rám semmi nem vonatkozott, és emiatt outsidernek érzem magam

Paic Róbert 2019.02.10. 17:15:33

@úgymond olvasó mmkk: nem akarom ideirni kik fognak ezzel jól járni mert az már rasszizmus lenne. Én már elmúltam 40 mire meglettek a feltételei és anyagi eszközei egy stabil gyerek vállaltásnak. Nekem semmi se jutt plusz a gatyám is rámegy a lombik programra. Szóval hagyjuk. Ja és 11 éve fizetem a jelzalogot becsülettel. Már csak 9 van hátra.

Melónak mindjárt vége

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:15:34

@,,: nem voltam hajlandó nézni (téli sport délutánt tartok), de elég volt annyi is, amennyit olvastam belőle. rám sem vonatkozik semmi :))

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:20:04

@Paic Róbert: nem helyes az elméleted, mert aki nem dolgozik, annak nehéz bármiből is szja-t levonni :)))))))) amúgy gyorsan végiggondoltam, a felülpigmentált ügyfeleim nagy részének 2 gyereke van. ritka már a 3 is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:21:31

@úgymond olvasó mmkk: Ha nőtlen lennék felajánlanám neked a névházasságot, hogy felvehesd a hitelt. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:23:44

@VV Erőlegény: kedves vagy, de kell a francnak a hitel, inkább éljek a híd alatt :) meg.. mit csináljak 10 millióval? itt a megyében 16 millió alatt nagyon panelt sem kap az ember lánya már :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:24:32

@Lilith.Inanna.1: @bel ami: Ti egy pár vagytok, esetleg egy test egy lélek ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:27:51

@úgymond olvasó mmkk: De akkor szülhetnél még nekem négy gyereket is, és akkor én elmegyek nagyszülői gyedre, te pedig dolgozol személyi jövedelemadó mentesen, és veszünk 2,5 millióból egy használt VW kisbuszt is. :-D

javier2 2019.02.10. 17:32:03

@Angora Cardi: pufi nyuszi ki vagy a LOTR-ból?
hajrá roli!

@úgymond olvasó mmkk: negyedik gyerek lesz a kedvenc( és a többi gyereknek meg -Látjátok nem tudtatok negyediknek születni?ne is várjatok semmit!)
és a 12 milliós 7 személyes autó csak 9.5 milla lesz

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:32:31

@,,: De igen, te is elmehetsz majd nagyszülői GYED-re. :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:34:11

@javier2: Szerintem egy 15 éves használt német postás VW kisbusz kijön a 2,5 millából. Elnyűhetetlen, és univerzális. :-)

,, 2019.02.10. 17:34:18

@VV Erőlegény: oszt hogyan? szülnöm nem kéne esetleg hozzá?

,, 2019.02.10. 17:34:41

@VV Erőlegény: mint előfeltétel, gondolom én!

javier2 2019.02.10. 17:35:37

@úgymond olvasó mmkk: falun 14 millióból kapsz akkora házat elfárad a kutya mire végigfutja
jah és olyan vizes meg salétromos a házban termelheted a gyógygombát(meg a penészt is azis milyen hasznos ha kivonod belőle a penicillint)

,, 2019.02.10. 17:37:21

@VV Erőlegény: amúgy harmincas vagyok (még), remélem 20 év múlva, amikor a nagyszülői gyedem esedékes lenne (HA...), már nem lesz Föld, mert az emberiség addigra elpusztítja, ezek után

javier2 2019.02.10. 17:37:37

@VV Erőlegény: de lehet újra kell cserélni mint a hűtőprogramba nem?
vagy kétszintes kis polski pl.

,, 2019.02.10. 17:38:45

@javier2: falun 1 millió alatt is lehet házat venni, (jó, kvázi újra kell építeni), de minek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:39:02

@,,: Akkor viszont nem értem, hogy miért érzed magad outsidernek, márha nem egészségügyi okokból. Akkor marad az örökbefogadás, vagy egy négy gyermekes megözvegyült pasi fogás. :-D

Angora Cardi 2019.02.10. 17:41:32

@javier2: Gollam a bálványom de főleg Andy Serkis. Ha lenne benne női Gollam, vállalnám.

,, 2019.02.10. 17:42:52

@VV Erőlegény: nekem nem a pénz miatt kellene a gyerek, kár h az egész erről szól.

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 17:58:51

@,,: az a tippcsikém, hogy a zsu fanok meghariztak adricsekre és ezért a fingszagú, kis pöcse miatt frusztrált kanapé seggű trolli megy vissza a villába

Köszönöm

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 18:01:24

@,,: Azt gondolom erről, és elnézést az offért, hogy valóban nem erről szól, és igazából így tálalva eléggé visszás is ez a kormányzati PR, de ha abból indulsz ki, hogy szerelemből kell a gyerek, és abból is vállalod/vállaljátok a pároddal, akkor azért ezek elég jelentős anyagi segítségek. Nyilván azért önrész/önerő is kell a boldoguláshoz. A cél tehát úgymond nemes, csak szerintem azon kívül, hogy agyonterheli az államháztartást, a rövid és középtávú demográfiai problémáinkon semmit nem old meg. A most születő gyerekek legjobb esetben 25-30 év múlva jelennek meg a munkaerőpiacon, ha egyáltalán a magyaron, de tételezzük fel, hogy a magyaron, de addig mi lesz? Ezt a 25-30 évet hogy fogjuk túlélni, honnan fogjuk addig is pótolni a hiányzó munkaerőt, miből fogjuk fizetni a közszférát és a nyugdíjakat 10 év múlva, különösen, ha addig beüt egy-két világválság...?

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:03:04

@Cleveland55: nem, de mondta valamelyik kis lemming! Azt is hogy kicsi a pöcse

Hétkilenced 2019.02.10. 18:03:04

Jajj Adri fiam, nem esett le, hogy Erának, Vivinek és Reninek is az a kibaszott rikácsolás lett a veszte?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 18:05:01

@Hedo a nokedli szaggató: Sztem is, de azért is tartsd a szavazatodat Adrin. :-)

Paic Róbert 2019.02.10. 18:06:00

@VV Erőlegény: választások lesznek kell a pénzosztás a bözsiutalványt kinyirta Brüsszel és a nyuggereknek nincs SZÉP kártyájuk.

Paic Róbert 2019.02.10. 18:07:18

@Hedo a nokedli szaggató: miért látták állva is? Amúgy ez olyan kisstílű kinek mekkora.

,, 2019.02.10. 18:07:34

@VV Erőlegény: igen tudom. erre írtam az előző posztban, h az intézetis gyerekekkel és azokkal a nem intézetisekkel, akik már most borítékolhatóan nem a "cél" társadalmi-vagyoni osztályba fognak tartozni felnőve, a kutya sem törődik.

Sanda.Ipse 2019.02.10. 18:10:10

Sajnos (nem!) ma nem látom a bolhacirkuszt, mert színházba megyünk, de remélem, mire hazaérek Roller már visszabattyogott a villaajtón.
Jó szórakozást Nektek!
Egy utolsó: HAJRÁ ROLLER!

,, 2019.02.10. 18:13:29

@Hedo a nokedli szaggató: adri tipcsivel és adri-győzelemmel felzárkóztál volna az első helyre:) De amúgy szerintem is Roli megy vissza, ne változtasd meg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 18:14:20

@,,: Amennyire ismerem a FIDESZes gazdaságpolitikai rafinériát, erre a célra azért lesznek bőven apróbetűs kizáró rendelkezések (fékek és ellensúlyok) beépítve a törvényekbe. Mottó: "Döngölt padlóra nem szülünk gyereket ! " Idézet Puzsértól szabadon. :-)

javier2 2019.02.10. 18:16:06

kollégiumi focit szerveztem (jó régen)
a szinten muszlimok is laktak
bementem jöjjenek , mert kell az ember
belépek pont az imaszőnyegen álltam meg teremcipőben
Voltak 10en bulira készültek de az arcukat soha sem felejtem el , de nem örültek neki (finoman fogalmaztam)(ahogy ott állok szétrúgott joma cipőmmel a szőnyegen), és nem is rántottak kést.
szóval megúszták

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 18:17:14

@,,: tudomásom szerint 2014 óta nem készült semmilyen felmérés arról, hogy hány nevelésbe vett gyerek van magyarországon, 2014-ben volt kb. 23.000. 2015-16 rekordévek voltak, én is vettem nevelésbe vagy négyet 2016-ban. aztán felmondtam.

javier2 2019.02.10. 18:19:17

@úgymond olvasó mmkk: nem akarok indiszkrét lenni 40 év alatt vagy és voltál már házas?

,, 2019.02.10. 18:23:15

@úgymond olvasó mmkk: tavaly hallottam egy számot, de nem emlékszem hol, vagy parlamenti hozzászólásban, vagy neveléstudományi tanszéken, de mintha harmincezres rémlene, a te adatod alapján lehet h jól emlékszem.

moletty 2019.02.10. 18:23:17

Rolira savaztam, de a kicsi pöcsöm azóta is egyfolytában sír :(

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:24:45

@Paic Róbert: jóvanmá baszki! Idéztem pár pontagyút és én vagyok a gyökééér?

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:25:32

@moletty: ma este adri villán kívül lesz és dughatod míg le nem ájulsz róla

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:26:29

@,,: tééééényleg? Én meg azt hittem totál elszállt minden esélyem! Tyűűűűűű, még gondolkodom kicsit :)

Kostarika 2019.02.10. 18:30:22

@moletty:
De miért sír? A kispöcsűeknek össze kell tartani!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 18:32:19

@javier2: sose voltam házas. az, hogy leszek-e valaha, az más kérdés. állítólag az én korosztályom (a 25-30 közöttiek) a fő célcsoportja ennek az egésznek. se a házassághoz, se a gyerekvállaláshoz nem jön meg a kedvem attól, ha adnak havi 5 ezer forint adókedvezményt, vagy vehetek fel a még meg nem született gyerekeimre csokot. ha normális fizetések lennének, ha maradna az építkezéshez a kedvezményes áfa, vagy ha lenne egy bérlakás program (magyarul egy viszonylag biztos egzisztencia), akkor minden további nélkül szülnék legalább egyet 30 éves korom előtt. de arra, ami most van, vagy ami most lesz ettől a programtól, nem.

Kostarika 2019.02.10. 18:32:27

@Hedo a nokedli szaggató:
Szerintem ezt a dugást baszhatja. :)
Hajrá Roller!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 18:35:08

@,,: a 30ezer reális lehet. egyre kevesebb fiatal marad/maradhat utógondozásban, 18 évesen kirakják őket az utcára, és az utánpótlás csak jön :(

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.10. 18:56:12

@moletty: Majd szex után elmondod Adrinak, hogy kire szavaztál, de addig pszt!

moletty 2019.02.10. 19:00:31

@Kostarika: Becéztem szegénykét Teee! :D És azért sír, mert Adri csöcseit szerette volna még látni 2 hétig... vagy egyig

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:03:22

@úgymond olvasó mmkk:

Dániában kéne élned baba, vagy bárhol ahol még működik a demokrászí, ott kinyalják a segged.
Itt meg van arca tolni a Családok éve programot ez a Viktátor, broááááh.
A Tudományos akadémiát is kiherélik, esztergagép mellé kellenek emberek akik nem gondolkoznak csak melóznak.

Más.

Essék ki Adrika, elég idegesítő lehet, ha ennyire erősen tolta a dobozban.

moletty 2019.02.10. 19:04:34

@szociál: Azt mond meg nekem Tesó : a többi sok állat ezt miért nem látja ??
vagy mind Zsuk ?

Kostarika 2019.02.10. 19:06:25

@moletty:
A csöcsöket fényképezd le, nézegesd a kis egyszeművel és szavazz Rolira! :)))

moletty 2019.02.10. 19:08:16

@szociál: EZt : "Itt meg van arca tolni a Családok éve programot ez a Viktátor, broááááh.
A Tudományos akadémiát is kiherélik, esztergagép mellé kellenek emberek akik nem gondolkoznak csak melóznak."

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:08:38

@úgymond olvasó mmkk:

Tojcizol 4 kölköt és nem kell adóznod sose :)
Csak ugye mi a tökömből neveled fel őket ?

moletty 2019.02.10. 19:10:03

@Kostarika: Már szavaztam Rolira !
HA már a fideszsz szóba került : Ma Adri a Soros ! értitek... hhöhöhöhhöööhhö

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:10:16

@moletty:

Mert vagy birkák, vagy be vannak szarva hogy elveszik a közmunkájukat.
Párizsban látod mi megy, pedig picsafüst ami megszorítás van náluk, ha Makron Vitya szinten tolná már égne egész párizs.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 19:13:59

@szociál:
(visszafele olvasok, igen.)
nem akarom, hogy kinyalják a seggem, nem vagyok én nagyságos kisasszony :)

javier2 2019.02.10. 19:18:42

@úgymond olvasó mmkk: mindenképpen lombik bébi programra megyünk ott nagyobb a valószínűsége az ikreknek
két szülésből meglesz már kiszámoltam...:P

javier2 2019.02.10. 19:22:07

@szociál: hát akkor a dánok sem találják a clitoriszt .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:27:13

@javier2:
Nem is tartják magukat tenyesz csodornek, elég nekik az egy is. @úgymond olvasó mmkk:
Pikk pakk kint van, lásd Viktor family.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 19:29:46

@moletty: hiába kérdezel ilyeneket, ugye tudod? :)

@szociál: te már csak tudod, mókus :) :**

@javier2: isten ments

Kostarika 2019.02.10. 19:32:54

@moletty:
Az a közös pont egyes villalalakók és a vezír között, hogy elzárják/ záratják magukat a normális emberek elől. Ki pénzéhségből, ki félelemből, ki mindkettőből.

adamskij · http://ekonomikrefugeeinwien.blogspot.com 2019.02.10. 19:39:34

@moletty: @szociál: ez a mai 7 pont kvázi beismerés, hogy az eddigi nyílt lopáson és megfélemlítésen túl az égadta világon semmi ötletük és akaratuk arra, mit kezdjenek ezzel a szájbakúrt országgal.

moletty 2019.02.10. 19:44:24

@úgymond olvasó mmkk: Jóvanna, probálkozom... Még nem tettem le Rólad egészen ! :)
@adamskij: EKG ! De az anyabaszó kurva Sport-tahó támogatás marad !!
Már ott tartok, hogy azt is gyűlölöm aki szereti a focit !! (pedig én is szeretem a külföldit:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:44:24

@adamskij:
Ötletük van, az hogy hatalmon maradjanak minden áron, még ha ebbe bele döglik az ország akkor is.
Majd rafogjak Sorosra azt is ha a románok is köröket vernek ránk.

candyperfumegirl 2019.02.10. 19:54:01

@VV Erőlegény: pedig de. Úgy néz ki, az uccsó volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 19:56:29

@szociál: a románok már most is köröket vernek ránk, kanárikeresztespók

adamskij · http://ekonomikrefugeeinwien.blogspot.com 2019.02.10. 19:57:59

@candyperfumegirl: lehet, talán jobb is. a poszt viszont kitűnő, grat!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 20:00:01

@candyperfumegirl: Nem már Candy... :-( Akkor legalább gyere néha kommentelni! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 20:06:51

@candyperfumegirl: Tényleg Candy, árulj már el nekem/nekünk egy titkot. A posztírók szinte kivétel nélkül alig kommentelnek, amit megvallom őszintén nehezen tudok elképzelni. Jó, ebben a szériában, amikor már helyenként unjátok egy kicsit a banánt, megértem, de korábban sem volt ez jellemző. Szóval a kérdésem, hogy 1, az egyfajta iratlan szabály, hogy posztíró ritkán kommentel ? 2, Esetleg van a posztíró nikketeken kívül egy komment nicketek is (ha van, akkor nem az érdekel, hogy mi a komment nicked, hanem a gyakorlat általában) ?

javier2 2019.02.10. 20:09:02

amíg gyurcsány van addig OV (és nem a lipcse csapatkapitányára gondoltam)
és a fidesz 2/3 lesz

Paic Róbert 2019.02.10. 20:10:31

@úgymond olvasó mmkk: mi is voltunk a tegyesznél. 80 ezer tanfolyamra utána mehetünk volna nevelőszülőnek.@Hedo a nokedli szaggató: jól van no. Legközelebb használj "" jelet és nem értelek félre

Lilith.Inanna.1 2019.02.10. 20:12:36

@VV Erőlegény: Szeretnéd, ha azok lennénk? De nem vagyunk. :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 20:12:48

@Paic Róbert: :) én akkor isbírlak, ha beszósz ;)

malevil2050 2019.02.10. 20:14:22

Megy a nyelvtan , jól van akkor. Csakhogy megtörjem már a szarittminden effektust.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:14:48

@,,: én már az ilyesmit nem nézem, akármit mondanak, rám nem érvényes. Inkább elvittem a három gyerekemet cirkuszba.
Mindent csak előre ígérnek meg, ha megvan a három gyereked, leszarnak, az már nem érvényes. Faszom fog szülni még hármat hitelért.

Paic Róbert 2019.02.10. 20:14:59

@Hedo a nokedli szaggató: akkor ez most olyan adri ws roli felé szerelem közöttünk?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:19:55

Felvettem a szürke macinacit és várom a párbajt.
Hajrá Roli.

candyperfumegirl 2019.02.10. 20:20:26

@VV Erőlegény: én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Nekem nincs másik nickem, és a kommentjeim sűrűsége az évaddal kapcsolatos lelkesedésemet jelzi... úgy érzem, mindent elmondtam a posztokban.
De ti tök jól nyomjátok, én személy szerint kimondottan büszke vagyok arra, hogy ilyen lelkes csapat jött össze itt a hogyvolt blogon.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 20:21:27

@malevil2050: én azt hittem, jön. most már csak az hiányzik a totális csalódottságomhoz, ha azt mondanád, hogy közel a hétfő.

Paic Róbert 2019.02.10. 20:22:14

Én pucéran popcornt majszolva várom a műszart. Olyan apatesttel mint a favoritom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:25:15

@,,: ja és folyamatosan kapom az ívet, hogy mi mindent megkapunk, nekünk szól minden kedvezmény, és jönnek az irigykedő megjegyzések. Naphosszat magyarázhatnám, hogy .inden ugyanannyiba kerül, csak 3x, és csak az adókedvezmény, ami plusz, de ahhoz meg dolgozni kell. De már unom.
Nekem a két nagy szocpol-gyerek, a kicsi lett önszorgalomból. :)

moletty 2019.02.10. 20:27:21

@malevil2050: Tán szerkesztő vagy a reteknél vagy mi a geci ?

moletty 2019.02.10. 20:28:45

@Paic Róbert: Én is kiteszem a pöcsöm, hadd nézze a párbajt :)
Bár ott csak nem lesz ki a picsája a kis PU(n)A-nak! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 20:31:43

@candyperfumegirl: Köszi a választ C.! Bár azért 261 bejegyzés mellett az 1899 hozzászólás nem azt tükrözi, hogy korábban túllelkesedted a kommentelést ! Hidd el nekem, Spitznek, meg még néhányunknak, ez a széria a VV szinten egész jó volt, bár ha a műfajból, mint olyanból ábrándultál ki, azt is megértem. :-)

Ármándójózsi 2019.02.10. 20:32:12

@Paic Róbert: Kb. ugyanez, de ki is fog derülni hamarosan.

Paic Róbert 2019.02.10. 20:32:45

@moletty: azt hittem ott vagy a párbajon és várod hogy a bv után szobára vogyed

Ármándójózsi 2019.02.10. 20:35:57

@Paic Róbert: Én meg, hogy majd a takarásban lepippantja Moletty-t.

malevil2050 2019.02.10. 20:37:48

@úgymond olvasó mmkk: Jaj , mi ez a titkos jel? Ne még félreértik. :)

,, 2019.02.10. 20:40:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem nem lenne problémám az egész programmal, megértem azt is amit Erőlegény írt, meg h miért fontos is ez. Csak minden más le van szarva. Az egügyről odavetett fél mondatot a végén, h lesz új kórház (ahelyett h a régiek tönkremennek), úgyhogy az egügy is alakul, ez volt az ami végleg odabaszott. Minden nagyon jó, minden nagyon szép, persze. Egyébként nekem sem kellett volna megnéznem, csak felhúztam magam.

,, 2019.02.10. 20:42:45

ahelyett=közben, ááááh

,, 2019.02.10. 20:43:14

Na mindjárt kezdődikk

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 20:45:59

@malevil2050: kici kínai kici szeméből ömleni könny, folyni le arcán. T vízszintes vonal lenni kici szem, függőleges lenni megállíthatatlan könnyzápor

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:51:27

@moletty: nem mentél a párbajra? Lenyúlják a csajt. :) Soma rágerjedt a boxhét után.

Paic Róbert 2019.02.10. 20:55:00

Jaj annyira izgulok. (Ja nem is)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:55:05

@,,: na, én pont ezért nem nézek már híradót se és semmi ilyent. Minden ígéret ígéret, és minden a jövőre vonatkozó. Most elolvastam a 7 pontot, ebből talán az autóvásárlás nagycsaládosoknak, amit elolvasok, hátha, a többi mind előre, másnak. Második gyerek után 1M, harmadik után 4M kedvezmény a jelzáloghitelből. Van hirtelen is, gyerekem is, de elavultak az ígérethez képest. Kénytelen leszek önerőből felnevelni, ahogy csináltam. :)

malevil2050 2019.02.10. 21:01:51

Ancsa Pipaszár lepedőben.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:03:02

Sziasztok :) ancsa csini csak picit népies

Mók_Ica 2019.02.10. 21:03:16

sziasztok, ancsi outfitje nagyon kis csinos ma......
és végre az utolsó rész "le" villa-novellából......

malevil2050 2019.02.10. 21:03:17

Jaj nem is , kalocsai oder matyó?

Paic Róbert 2019.02.10. 21:04:16

@Mók_Ica: extra kontit kérek vip hellyel

Mók_Ica 2019.02.10. 21:05:37

@Paic Róbert: vip hely biztosítva :)))) a konténer meg..... hát akkora, hogy azt el sem tudom mondani....

malevil2050 2019.02.10. 21:05:53

Hang le , a lópempőt sem érdekli ez a valami a valamiben.

Paic Róbert 2019.02.10. 21:06:37

Na ez a fos sorozat még felvételről se tud süsü egy nyelvtanilag helyes tőmondatot kimondani

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:08:15

@malevil2050: savanyított kindertojás. Kívül szar, belül rohadt. :)

Paic Róbert 2019.02.10. 21:08:19

@Mók_Ica: nem lehetne, hogy a willakupola tetején egyből a szivcsapatra lehessen hányni?

Mók_Ica 2019.02.10. 21:08:47

tetszett az a félszem.... az a fétisem.... - by "le" ügyvéd.....(sírok)

tvbuzi 2019.02.10. 21:09:24

Era a felesége, felsírtam

Mók_Ica 2019.02.10. 21:09:45

@Paic Róbert: elárulom, oda van bekötve :)))) de, pszt!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:10:05

Azért hiába a pozitív befejezés és a jószándékú segítség a végére, Adri szerepe hozza ezek szerint a nők szerint elvárt viselkedést: rá kell mászni és bekavarni annak, aki segít.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:10:17

@Mók_Ica: jó, hogy nem házasodnak, lenne “le”vőlegény

Mók_Ica 2019.02.10. 21:10:54

asri lábáról miért nem rohad már le az a szandál??? olyan béna és otromba....

Paic Róbert 2019.02.10. 21:12:01

@tvbuzi: akkor mindenki jöjjön a kupolához. Együtt sírunk együtt hányunk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:12:14

@Paic Róbert: végülis ha az összes konténert beöntenénk, meg is telne a villa. :)

tvbuzi 2019.02.10. 21:13:06

Én is megvakultam a fel szememre Ancsa ruhájától

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:13:42

Különben az megállapítható, hogy 90 egynéhány nap alatt mindegyik nagyon kamerakompatibilis lett. A filmjük színészi teljesítménye simán hozta a Szomszédok szintjét...

Mók_Ica 2019.02.10. 21:14:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: már kaptak pár adagot :))))) pl amikor azt a tálat tartották a fejük fölé.... tele trutyival.... no, azt én küldtem :)))

Hümmögő Hammogó 2019.02.10. 21:14:44

Sziasztok!
Régen jártam erre... És most is csak beköszönök, mert hiányoztatok.
Szívesebben látnám Greget a párbajon, mint Adrit. És nem azért, mert SellőUnikornist annyira látni szeretném;) hanem,h ő essen ki, és menjen haza!
Amúgy hajrá Roli!! Szavazat leadva:)

Paic Róbert 2019.02.10. 21:15:06

Ancsa nem tud beszélni, folyton elfogy a levegője

Mók_Ica 2019.02.10. 21:16:38

zsuzsu örülhet, ismét bebizonyosodott, hogy nem színésznő :))))))))))))))

Cimili 2019.02.10. 21:16:39

@Mók_Ica: a szerkiknek is maradjon!

SzabadEzANév? 2019.02.10. 21:16:46

ZSUZSU NEM SZÍNÉSZNŐ!!!!

Cimili 2019.02.10. 21:17:07

@Mók_Ica: mert ő annál sokkal karakteresebb.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:17:15

@Maximista vagyok: vigyázz, nehogy eltörd :))))

Paic Róbert 2019.02.10. 21:17:27

Ancsa nem tud rendesen beszélni, folyton elfogy a levegője

malevil2050 2019.02.10. 21:17:32

Hoppá, citrom esett a levesbe.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:18:44

@Cimili: azért nem érti és rosszul esett neki...... hiába no, kevés az agya.....

Cimili 2019.02.10. 21:18:45

vonulj félre zsu és bőgjél!!

Cimili 2019.02.10. 21:21:29

legjobb alakítás díjat csillámfasz nyerte.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:21:36

Most azon nevetek, hogy annyira érdekes az öfi, hogy konkrétan kommentcunami van

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:23:30

Kedves Zsuzsu rajongók! Ha valakinek még nem világos, hogy miért nem lenne szabad ezt a játékot Zsuzsuval megnyeretni az az, hogy még egy ilyen "eredményhirdetésen" is képes komolyan megsértődni...

,, 2019.02.10. 21:24:25

Zsu mekkora egy önző picsa, tényleg lelki terror amit csinál.

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:24:32

Na ezért rühellem Zsut. Szar ember. Pont. Ennyi.

tvbuzi 2019.02.10. 21:24:41

Hát gyerekek, lehet, hogy én buzi vagyok de Ancsát bottal sem piszkálnám meg.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:24:50

A mai műsor szponzora a kalocsai fegyház, ők biztosították ancsa ruciját.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:25:36

És Adrit meg azért kedvelem, amiért lazán és mosolyogva veszi át a citromdíjat.

gazo 2019.02.10. 21:25:48

Zsu a hatévesek szintjén. Odahaza biztos folyamatosan nyalják a seggét.

tvbuzi 2019.02.10. 21:25:57

@VV Erőlegény: mindenen megsértődik ahol nem nyer/ győz/ első

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:25:58

Halihó! Jöttem hányni, nézem csak barátnőm basztat! Zsuzsu mindenen kiakad, Greg aki degecen született jó színész? Pffff. Hát nem egy brad pitt! Most cigiszünvsi! :D

tvbuzi 2019.02.10. 21:27:27

@gazo: elkényeztetett picsa

@JAMINA@ 2019.02.10. 21:27:34

Nem szeretem egyik villalakót sem, de őszinte, minden irónia nélküli elismerésem nekik, amiért 3 hónapja el tudják viselni Zsu visszataszító személyiségét. Ezért már megérdemelnének valamilyen díjat.

malevil2050 2019.02.10. 21:28:03

@tvbuzi: Pedig valaki igen csak felpiszkálta a lányt. Mi lett a kis vv figurából!

Paic Róbert 2019.02.10. 21:28:36

@Nyuszomuszo83: cigi nem tesz jót a felsőléguti betegségeknek. Tessék gyógyulgatni és máskor rosszalkodni. A sex megengedet

Cimili 2019.02.10. 21:28:36

@tvbuzi: pedig jól néz ki térdtől fölfelé.

Ármándójózsi 2019.02.10. 21:29:29

@Cimili: Sokkal inkább deréktól felfele, de leginkább nyaktól felfele...

2019.02.10. 21:29:56

Jójesztéjt!
Eleddig csak azért fikáztam Süsüt, mert esélyes, hogy az álatalam kedvelt játékos(ok) ellen nyerni fog. De a mostani "produkciója" után komolyan kell vennem azon kedves kommenttársak aggódó hozzászólásait, amelyek azt feszegetik, hogy mernénk-e egy légtérben aludni vele. Hát nem. Ez a nő(?) teljesen bolond, egy cseppet sem akar, és nem is tud az indulatain uralkodni. Emellé még ostoba is és nulla (vagy negatív) a humorérzéke. Bárkinek szívesebben adnám a lóvét, még Ratyisnak is. De komolyan. Ha ez a véglény nyeri, az tényleg gáz lesz. Elmegy az életkedvem is tőle...

Cimili 2019.02.10. 21:30:44

@Ármándójózsi: pszt! hátha ráharap tvbuzi! :DDD

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:30:55

Zsu besértődött, mert nem nyert??? Aztabüdöskurva, nagyon utálom. Eddig is azt mondtam h ne nyerje meg a 36-ot, de most pláne. Jó nagy pofáraesést kívánok neki a végjátékra is!

Mók_Ica 2019.02.10. 21:32:06

57,15-42,85 lett az állás....

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:32:09

Jééé állás:
57.15-42.85%

tvbuzi 2019.02.10. 21:32:09

Laszika és Renyhe a nézőtéren!! Geci

2019.02.10. 21:32:10

Jóvan, Roller simán vezet. Pont.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:32:18

Ott a Renyhe, meggyógyul válla és Roli nevét skandálja. Mi történt?

Cimili 2019.02.10. 21:32:22

állást mutiznak: 57,15- 42,85

gazo 2019.02.10. 21:32:22

Kicsit nőtt a különbség

gazo 2019.02.10. 21:34:02

Egerektől fostak, ettől meg nem?

Angora Cardi 2019.02.10. 21:34:03

@KólaMámor: :D
Kóla leragadtam Bridget Jonesnál de néha átkapcsolok a lényegi 2 percre biztosan :DD

Cimili 2019.02.10. 21:34:44

@tvbuzi: jóvanna, tudod, h szeri van. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:35:03

@Nyuszomuszo83: pedig Hunci jobb színész volt, mert nem csak a főbb szerepet kell nézni, hanem a pár másodperces mellékszerepeket, abban nagyon jó volt.

,, 2019.02.10. 21:35:09

Ó, azt hittem Noel lesz a neve

Mók_Ica 2019.02.10. 21:35:32

lóverseny helyett low-budget hörcsög verseny......

javier2 2019.02.10. 21:35:43

@KólaMámor: szerencséd van puskás nincs nem kell vokálban megbújnod , hogy felszívjon :)

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:35:44

@Spitzbauer: EKG
(Ratyis részt kivéve. Akkor már inkább Sellőnek, ha muszáj, csak Zsunak ne! De remélem inkább Roller vagy Hunyor nyeri.)

Cimili 2019.02.10. 21:35:54

@Paic Róbert: nem értem azt a ? jelet. bízzál benne jobban!

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:36:09

@Paic Róbert: csak az orrom rendetlenkedik, más még nem. Majd ha végge lesz benyomom a neocickányt, holnap patika! A szex vajon miiiiii???

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:37:10

Ancsa csinos, ez a szoknya takarja a térgyid!
Jaaa hörik, akkor cukik! :D

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:37:18

Mér’ kell adri csöcseire érkeznem már megint?

Paic Róbert 2019.02.10. 21:37:58

Adrin ez a rózsaszin felső bűntett

Mók_Ica 2019.02.10. 21:38:01

@Cukorborsó88: a rózsaszín nyomult az arcodba???? elég fura volt......

2019.02.10. 21:38:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én is "Roli"-t láttam. Pedig PUA nem tett keresztbe Renyhének. Lehet, hogy leesett neki, hogy az egész szívcsapat kuka. Nekünk már rég feltűnt. Úgy legyen, Ámen.

Cimili 2019.02.10. 21:38:41

a fekete hörcsi nagyon cuki:)

Mók_Ica 2019.02.10. 21:39:28

greg is elmebeteg..... roliék taktikáztak a hörcsögükkel és ezért nyert.... egyébként is roli már túltaktikázta a játékot...... pfffff

Paic Róbert 2019.02.10. 21:39:48

Gregnek nem lehetne bevarrni a száját?

Cimili 2019.02.10. 21:40:19

atyaég, de hülye vagy zsu!!!!

,, 2019.02.10. 21:40:22

@Spitzbauer: a kihívás után mondta a bv-ban h Rolinak drukkol, mert visszanézett pár adást és lesokkolódott adrin

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:40:27

@Angora Cardi: nem az a rész vokt pár hete? Amikor nem tudja kitől van a gyerek?

tvbuzi 2019.02.10. 21:40:31

Értelmesebb állattal Roli végigtaktikázta volna?!?!??!?!?!?!

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:40:33

@javier2: XD XD XD
Rémálmaim vannak tőle. Tegnap pl. az, hogy borotvapengével elkezdett kisebb csíkokra felosztani majd közelített a fikás orrával felém, hogy felszívjon..... és itt felébredtem. :D

2019.02.10. 21:40:33

Ez az agyalágyult sellőpondró már a riportszobában is úgy beszél, mint a szappanoperájukban: ennyire komolyan azért nem kéne venni, hogy jó volt az alakítása. Pfhejjjj.

És most ezzel próbálják lejáratni Rollert, hogy taktikázik? Ezek tényleg idióták!

Mók_Ica 2019.02.10. 21:40:36

ancsa lábán lötyög a cipő......

Paic Róbert 2019.02.10. 21:40:49

Takttika höri nyert broáff

Angora Cardi 2019.02.10. 21:41:21

@Cukorborsó88: deeee
Moziban láttam de még mindig jó.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:41:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: az nagyon jó, a példakép! Kb olyan hülye a brigetmint én, és én borultam ki már részegen taxiból! :D

gazo 2019.02.10. 21:41:31

@Mók_Ica: Zsu szintén...ha kutyát kapnak, vagy delfint, akkor Roli aztán széttaktikázta volna az egész versenyt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:41:38

Gyerekek, Rolin meg besz*rok, hogy hogyan tud ujjongani egy hörcsögfuttató versenyen. :-)

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:42:30

@Angora Cardi: az összes resz jó :) csak udvaros dorottyat már nem tudom elvonatkoztatni tőle

Mók_Ica 2019.02.10. 21:42:36

@Spitzbauer: mindig így beszél a riportba'..... mintha nem látnánk, amit csinál.... totál megjátszós

nyeh13 2019.02.10. 21:42:41

Jó estét! jó szurkolást :D hajrá Adri! Tudom, hogy egy hazug ribanc, de Roli kőműves dekoltázsából, meg önelégültségéből elegem van :D lehet lőni a négylábúak kommentjeit alapból nem olvasom :)

2019.02.10. 21:42:57

@,,: Köszi. A BV-t kicsit már elengedtem a héten, hogy a jövő hét után ne legyenek full elvonási tünetek: szép fokozatosan szokom most le a VV9-ről. :-DDDDDDDD

gazo 2019.02.10. 21:43:06

Zsu autentikusan hozza az agyatlan zombit :)

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:43:10

Jacko darabos..m Anyád Adri az, te magad vagy egy nagy darab baszod.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:43:20

@Paic Róbert: @KólaMámor: greg minden nyilását bevarrnám bálamadzaggal!

Angora Cardi 2019.02.10. 21:43:29

@KólaMámor: :DDDDDD
Eszek lekvárt kólával nasinak.

Paic Róbert 2019.02.10. 21:43:42

Roli mint egy rossz ribanc :-D

2019.02.10. 21:44:11

@Mók_Ica: Szerintem, most volt egy kis plusz színészkedés benne. Elnézést kérek a színészektől!

Mók_Ica 2019.02.10. 21:44:12

@Cukorborsó88: jaj szegénykém....... remélem nem nyeltél félre....

@gazo: és ez így is van :))))))))))))))))

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:44:31

Zsu és Adri mozgása mintha 2.vh tankok lennének.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:44:43

@Nyuszomuszo83: most felveszem, később megnézem :)

javier2 2019.02.10. 21:44:54

mondtam nektek
ha egyre kevesebben lesznek egyre több zsu lesz
ami egyben a veszte is lesz.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:45:30

conchita spears :))))

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:45:30

@Nyuszomuszo83: neocickány jó, ezt még nem hallottam . :D lopom a szöveget. ;)

gazo 2019.02.10. 21:45:32

Adri szája meg kinek a seggében volt vajon??

2019.02.10. 21:45:53

@javier2: Úgy legyen. Még egy Ámen.

Paic Róbert 2019.02.10. 21:46:19

@Nyuszomuszo83: a sexxel kapcsolatban nincs dugni répád?

Roli nagyon hülye

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:46:20

@Angora Cardi: Tudsz élni nyuszikám!!! :D
Örülök, h Lekvárunk is Rolinak drukkol.

gazo 2019.02.10. 21:46:58

Greg már a seggében látja Rolit

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:47:01

"A libabőrös vagyok" :D

tvbuzi 2019.02.10. 21:47:02

Róland nőnek öltözött - Greg elolvadt

Mók_Ica 2019.02.10. 21:47:15

@Cukorborsó88: láttam, gondoltam is rád :))))

@gazo: remélem végre kitakarította klotyót ..... :)))

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:47:16

Adrinak jól áll a sötét haj.

javier2 2019.02.10. 21:47:18

roli földön körzőként BS :P

nyeh13 2019.02.10. 21:47:24

Persze, ha tökösen a sellőt vitte volna, akkor más lenne a véleményem :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:47:26

Greg már a Szárban Sztár zsűrijében érzi magát :-)

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:47:33

@javier2: nekem a pöcsöm is visszanőtt, mind a 2 centi.

javier2 2019.02.10. 21:48:12

zsu felkészítette adrit
megdöglök a röhögéstől :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tvbuzi 2019.02.10. 21:48:20

Adrienn mi a lófaszt csinál?

2019.02.10. 21:48:24

PUA hattyúdala: Thriller

Tisztelt bíró úr! Nincs több kérdésem. :-DDDDDDDDDDDDd

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:48:37

@KólaMámor: csak nyugodtan, 10 éve így hívom! :D
@Cukorborsó88: tetszeni fog, még mindig full bolond de szerethető! A könyv viszon-3.rész-egy raklap szar, én a könyvmoly nem tudtam elolvasni. 3 éve áll a polcon, ott zsizsikes szintjén van! :/

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:48:40

Tegnap volt anikó sóban: “kinőtt a foga fehérje”. Onnan is válogathatnának be a kövi vv-be

Mók_Ica 2019.02.10. 21:48:56

zsu arcával riogatni lehet......

Angora Cardi 2019.02.10. 21:49:27

@KólaMámor: naná :DDD
Mait majd visszanézem. Lacika mindig lekvár ;-)

Jaj Rolira érkeztem, mammamia...

nicu71 2019.02.10. 21:49:34

Zsu ellopta adri elől a showt

javier2 2019.02.10. 21:50:17

zsu pont olyan mint a csoki az afrikai tánccal ,hát meghalok :P

@nyeh13: greg a legnépszerűtlenebb sztem

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:50:28

@Nyuszomuszo83: pedig az első 2 rész jobb könyvben! Mit szúrtak el benne?

Angora Cardi 2019.02.10. 21:51:29

Blackface-ért amerikában nagyon megbasznák adriennt.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:51:51

rolit is greg sminkelte??? sokkal jobb, mint adri sminkje

javier2 2019.02.10. 21:52:19

@Nyuszomuszo83: zsu készítette fel álcsoki mozgással

hát ez a tánc jobban bekészültem mint Amszterdamban

,, 2019.02.10. 21:52:22

@Angora Cardi: nekem is ez jutott eszembe

@JAMINA@ 2019.02.10. 21:53:06

Szerencsétlen Adri, egy örök vesztes, ez már komikus. Volt már ilyen karakter, aki MINDENT elvesztett?

Most sem volt jófej Greg és Zsu, legalább 9et adhattak volna, semmi tét.

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:53:11

Zsu szeret táncolni...csak nem tud.

Angora Cardi 2019.02.10. 21:53:32

@,,: pár napja is csinálták a soriban akkor is felszólaltam

Mók_Ica 2019.02.10. 21:53:38

@nicu71: ancsa fülére besúgták a kommentedet..... :)))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:54:07

@Cukorborsó88: mindent, agyatlannak állítják be bridgetet, ráadásul marc nincs is. Két gyerek van, fiú, lány ésDanieel a keresztapjuk. In medias res, de de nem jó, twitterezik de ahhoz is hülye. 200 oldalnál feladtam!

2019.02.10. 21:54:07

Atomot G1G-nek! Előre is köszönöm.

A szívcsapatból még mindig PUA a legelviselhetőbb! Illetve ő elviselhető. A másik kettő büntet. Tényleg értékelni kell, hogy 3 hónapot kibírtak Süsüvel és mostmár az sem kis fegyvertény, hogy megállják, hogy G1G-nek nem nyúlnak be a száján, le egész a végbeléig, és a segglyukánál fogva nem fordítják ki az egészet a száján keresztül. Bár az 18-as karika lenne, de akár a BV-ben is szívesen megnézném.

lulu1.0 2019.02.10. 21:54:24

Zsu és a KÖR feeling csak nálam ütött be?

javier2 2019.02.10. 21:55:09

amúgy megnéztem a tegnapi öfit nekem akkora gáz nem volt ez a dobozos dolog , mint ahogy írtátok .

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:55:25

@Angora Cardi: jaj, azt nagyon szeretem. Most látod először? Akkor nem spoilerezek. :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:55:41

@javier2: jaaaaj teeee! Kemény drog ez!-:D

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:56:30

@Nyuszomuszo83: juj, köszi, asszem akkor írott formában passzolom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:56:32

@,,: na, ez kimaradt nekem, ezek szerint aki visszanézi az adásokat, képes gondolkodni?

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:57:03

Zsizsikesben és Adriban, mint ahogy megboldogult Renyhében egy táncos veszett el, jó mélyen! Azóta sem találják!

2019.02.10. 21:57:10

@lulu1.0: A kört csak a héten láttam előszőr valamelyik adón, de mondasz valamit....

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:58:22

@Cukorborsó88: jobbanteszed, bár molyon volt akinek tetszett, de kinek a pap, kinek a papné, nekem a fiúk! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:58:24

@nicu71: Zsu, ha tehetné innentől kezdve a széria végéig csak a Thrillert gyakorolná, Csokit már régen kizáratta, csak ő tudta benn a moonwalkot :-D

javier2 2019.02.10. 21:58:48

@lulu1.0: nálam ütött a The Ring nélkül is de így ahogy mondod van valami hasonlóság :))))
szakadtam

@Spitzbauer: adri sajnos nem volt egy csapatban sem
csak csapódott ide -oda

gazo 2019.02.10. 21:59:22

@Spitzbauer: azt még az özvegy is nyomta egyszer a sötétben Csokesznak

Kostarika 2019.02.10. 21:59:53

@Paic Róbert:
Nem, mert nem tudna sz@pni. :D

Paic Róbert 2019.02.10. 21:59:59

Mondjátok, hogy csak álmodjuk az egészet

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:00:07

@lulu1.0: hogy úgy néz ki néha mint Samara??? Az elején én jegyeztem meg, nekem az ugrott be mikor megláttam!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:00:12

@Nyuszomuszo83: ezt a részt Emma Thompson dobta fel, hogy írt magának szerepet bele. Állati a karaktere. Kedvenc részem a szülőszobában: olyan, mint végignézni, ahogy leég a kedvenc kocsmám.

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:00:15

@javier2: hát nemtom, én is megnéztem. Egy jó volt benne, hogy adrit legalább nem kellett nézni. Förtelem volt, ahogy rikácsolt mint egy idióta. Teljesen megertettem hunort, hogy inkább arrébment, gondolom legszívesebben páros lábbal ráigrott volna pua dobozára. Ő mindenbe beleugat, soha nem hallgatja végig a másikat de ha roli vág bele az ő mondanivalójába már rikácsol. Broáf.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:01:18

Ancsa jobban teszi, ha szemben marad a kamerával, lapos a segge.

gazo 2019.02.10. 22:01:49

Zsu megint a büki wonder woman jelmezben

tvbuzi 2019.02.10. 22:02:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem kéne kamera közelében lennie ;(((((

2019.02.10. 22:02:10

@gazo: Ja az az vót? Nem vagyok egy nagy horrornéző. A kört most is csak azért néztem meg, mert soxor emlegetik. Nem volt egy nagy szám, szerintem.

,, 2019.02.10. 22:02:37

Huhh Greg nem gyengén túltolta a highlightert és a kontúrt

Paic Róbert 2019.02.10. 22:03:18

Mekkora lett újra a barátság

Cimili 2019.02.10. 22:03:19

zsu kibékült adrival? télleg hülye.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:04:16

Naaa Puán más színű a tüll szoknya! :)

javier2 2019.02.10. 22:04:42

@Cukorborsó88: finom volt a szendvics múltkor tetszett hogy kedveskedtél
a vége nekem sem jött be mikor kiabáltak
de amikor bentről vették és valaki kintről benézett a lyukon és az is a vágó képre került vicces volt
több pozitívumot én sem láttam :)))

nicu71 2019.02.10. 22:05:00

@Mók_Ica: tényleg? Nem is figyeltem hu de szupi

Cimili 2019.02.10. 22:05:18

@Nyuszomuszo83: nem a szín a lényeg, hanem h kellően erősítse, még nagyobb legyen a segge.

Paic Róbert 2019.02.10. 22:05:25

@Nyuszomuszo83: a segge változott nagyobb lett

Paic Róbert 2019.02.10. 22:06:23

Zsu megint őszinte volt broáff

Angora Cardi 2019.02.10. 22:06:42

@,,: sose tudnám így túltolni

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:06:46

Akkora seggfej ez a Zsu. Valamelyik komment-társ írta itt, és nagyon találó: Zsu esetében mindig annak van igaza, akivel utoljára beszélt.
Hülyebarom.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:07:00

@Cimili: az megvannagyon!
Akkor is ez szép volt Rolitól! Gyönyörű csokrot adott a lányoknak! Nekem ez szimpi volt!

Cherie 2019.02.10. 22:07:23

@Cimili: épp ez a fazon takarja el neki amit el kell..

malevil2050 2019.02.10. 22:07:36

Mekkora kuffere van ennek az adrinak.

Angora Cardi 2019.02.10. 22:07:46

@,,: Pussy Riot a Bridget Jonesban

,, 2019.02.10. 22:07:49

@Angora Cardi: én már nem is használok, rájöttem h nem áll jól

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:07:52

Hogy lehet Zsunak szurkolni? Nem értem.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:08:02

@Paic Róbert: persze azért látjuk folyton, nem takarja a ruci!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:08:13

@javier2: szivi, bármikor :)
Az eleje tényleg vicces volt :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:08:45

@Maximista vagyok: nyugi én sem az elejétől fogva! ;)

nicu71 2019.02.10. 22:09:12

Roli cukker. Jaj ott van lekvár Lacika ❤️❤️❤️

gazo 2019.02.10. 22:09:27

Era hogy tapsol milyen átéléssel

Angora Cardi 2019.02.10. 22:09:31

@,,: én a bronzert adtam fel a hóka képemen mindig koszfoltnak éreztem

tvbuzi 2019.02.10. 22:09:32

Uramisten, hogy néz ki Ancsa hátulról?!??!

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:09:50

@Nyuszomuszo83: azt vágom, velem együtt az elejétől rühelled :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:10:03

@Cimili: Zsuzsunál mindig az utolsó benyomás rulez, de egy pillanat alatt képes váltani.

javier2 2019.02.10. 22:10:44

@Paic Róbert: lemaradtam mit mondott zsu?

Cherie 2019.02.10. 22:11:10

@Maximista vagyok: úgy, ahogy a nyomott rolónak / nem vagyok zsu rajongó
Egyszer megteszi nekem valaki megpróbáltam átnézni rajta.. neki is van mondatszerkesztési tehetsége

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:11:29

Zsu milyen fejet vágott

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:11:29

@tvbuzi: fel tudnám turbózni hátulról. Alulról, felülről, akárhogyan.

nicu71 2019.02.10. 22:11:37

Ancsánkon borzasztó ez a matyó hímzés. Mondjuk emberen még ezt nem láttam jól állni. Gyűlölöm.. Nem a kézimunkaellenesség beszél belőlem egyszerűen baromi giccses.

Cimili 2019.02.10. 22:11:37

@Cherie: ahha. ja nem. borzalmasan néz ki.

Paic Róbert 2019.02.10. 22:11:49

Adri szerintem érzi a végét

,, 2019.02.10. 22:11:49

@Angora Cardi: nekem van nagyon világos bronzerem, azt pirosító helyett, nagyon vékonyan
De highlightert nem, amúgy is fénylik a bőröm

Mók_Ica 2019.02.10. 22:12:12

@Nyuszomuszo83: igen, cuki volt és kedves :)))

ancsa popója télleg elég lapos oldalról..... nem előnyös......

gazo 2019.02.10. 22:12:25

Adri viszi magával a virágot, ezt legalább nem bszta el

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:13:33

@Cherie: ez karcsú, fuss neki újra. Én sem vagyok Roli szurkoló de tudok különbséget tenni ember és szar ember között.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:13:43

Fúj de szarul néz ki Greg, ráborult egy vödör a highligterből! Fénylik a feje mint a tücsök picsája! Amúgy Adrin jól áll a tüll szoknya, ápol és eltakar, csak ne tárogatózzon és akkor nem lóg ki semmije!

nicu71 2019.02.10. 22:13:55

@Angora Cardi: drága a Lacika ❤️Ancsa oldalról borzasztó

Angora Cardi 2019.02.10. 22:14:02

@,,: Megírom majd milyen highlightert használok hátha megtetszik. :)
Barnás pirosítóim vannak, szeretem néha. Bár most a pirospozsgás a trend.

Cherie 2019.02.10. 22:14:16

@Mók_Ica: hátulról is... fenékplasztika is kéne neki, vagy legalább előnyösebb ruha

etikette 2019.02.10. 22:14:17

Tudnatok adni egy elo linket lecci? Nagyon koszi

Oh my... 2019.02.10. 22:14:25

na bejelentkezem én is! ;)

HAJRÁ RÓÓLIIII!!!!

Mók_Ica 2019.02.10. 22:14:27

@Paic Róbert: remélem most már kint marad......utca ajtó......
bár sokan drukkolnak neki a stúdióban...... :(((((

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:15:31

@Paic Róbert: Én is érzem az övét. Sajnos kb annyival nőtt a különbség, amennyivel a Molettyk megváltoztatták a szavazatukat. Csak a remény maradt... :-)

Paic Róbert 2019.02.10. 22:15:46

@javier2: nem rolinak a virág után

javier2 2019.02.10. 22:15:51

@Nyuszomuszo83: most ezt elképzeltem :)))))))))))

Mók_Ica 2019.02.10. 22:16:19

@Cherie: implant és JLO popó :))))

@oh.. my..... Hajrá Roller!: hajrá roller :)))

Cherie 2019.02.10. 22:16:48

@Maximista vagyok: jogod van a véleményedhez, ahogy másnak is..ezt kéne elfogadni, intelligencia kell hozzá

Angora Cardi 2019.02.10. 22:16:49

Lacika hogy drukkol :DDDDD

,, 2019.02.10. 22:17:00

Era ott csápol:S nincs műhaja?

javier2 2019.02.10. 22:17:19

@Paic Róbert: zsunak nem jó semmi
de roli akár taktikából adta akár szívből
ez szavazatot fogy hozni
lehet meg lesz a 60 - 40 , ahogy roli mondta

Oh my... 2019.02.10. 22:17:47

@Maximista vagyok: szia cimbim, csapolj bele! ;))

Angora Cardi 2019.02.10. 22:17:51

@,,: leszedték múltkor bv-ben sem volt

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:18:20

Szavazzatok! És akkor nem kell tüntetni járni :) deja vu?

malevil2050 2019.02.10. 22:18:44

Nem megy ez neked ancsa.

Mók_Ica 2019.02.10. 22:19:08

jaj, majdnem nem szavaztam..... aszittem már nyomtam rollerre..... de még nem...... még jó, hogy időben ránéztem és nyomtam :))))

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:19:21

@Angora Cardi: a physicians formula butter bronzert jó világos bőrre, nem ad sok színt, majd egyszer lesd meg ha dm-ben jársz :)

Cherie 2019.02.10. 22:19:29

@Mók_Ica: arca kedves, szerencsére száját nem pumpáltatta fel... alkatához eredeti mellmérete jobban mehetett

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:19:30

@Cherie: akkor bunkó paraszt, tanulatlan szar vagyok, lapozzunk, ugorj át bazdmeg. ennyike.

javier2 2019.02.10. 22:20:21

@Mók_Ica: látom és pont most lett 60 - 40 rolinak :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:20:51

@Maximista vagyok: úgy bizony! Ezt már végigvisszük! ;)

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:20:53

@Maximista vagyok: jogos. :)
Szavazat ment Rollerre.

Paic Róbert 2019.02.10. 22:21:31

Alapból minden párbaj eddig sima ügy volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:21:56

Intelligencia. Adri csak éppen annyival intelligensebb egy tyúknál, hogy nem szarik az udvar közepére.

javier2 2019.02.10. 22:21:57

@Cherie: nem minden a külsőség :)zsu a legjobb bizonyíték

,, 2019.02.10. 22:21:59

Adri be van feszülve

Oh my... 2019.02.10. 22:22:09

@Mók_Ica: nah, Mókim, még jóóó! ;)))

Paic Róbert 2019.02.10. 22:22:19

Renyhe nem fogná be a pofáját már kiesett

tomi9425 2019.02.10. 22:22:50

Baszki ez a Reni itt se bírja ki hogy ne ordibáljon be mikor csend van?

Mók_Ica 2019.02.10. 22:22:53

@javier2: a közjegyző urat tisztelhetjük benned?? :))) ha igen, akkor bárkié is a 60%, akkor roller nyerjen :))) jó?????

Oh my... 2019.02.10. 22:23:08

@,,: szerintem az irritálhatja, hogy az exlakók is mind beálltak Roli mögé....

javier2 2019.02.10. 22:23:11

azért észrevettétek @moletty eltűnt

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:23:50

@Mók_Ica: juuuj vétek lett volna nem nyomni! :D

Azért kiváncsi vagyok a retek mit dönt, kit hoz ki győztesnek! Mert ugye senki nem hiszi mi döntünk!

,, 2019.02.10. 22:23:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: era sztem adrit utálja a legjobban hunci miatt

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:24:14

@Angora Cardi: akkor bocsi, mondjuk kb mindenkinek van, gondolhattam volna :D

,, 2019.02.10. 22:24:42

@oh.. my..... Hajrá Roller!: lehet, mert ebből rájöhet h szarul áll kint

Mók_Ica 2019.02.10. 22:24:48

végre adri lábán csini szandi van és nem a csótányroppantó......
roller egész helyes lett, hogy levágták a haját és az arcán is rendezett a szőre.....

Oh my... 2019.02.10. 22:24:58

@Maximista vagyok: hagyd rá.... (hangya és a másodfokú egyenlet esete;)) ;P

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:24:59

@javier2: tényleg :D
Az utcaajtó mögött lesben várja Adrit.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:25:04

@javier2: délelött volt! Sajnos úgymond beadta a válókeresetet, Adriból kiábrándult, szegény!

moletty 2019.02.10. 22:25:14

Láttátok Renyhét kézenfogva ül a niggerrel ?

Paic Róbert 2019.02.10. 22:25:18

@javier2: várja adrit nagytéténynél

Angora Cardi 2019.02.10. 22:25:31

@Cukorborsó88: mèg a dm-es idök elött vettem de a pirositója mèg èrdekel

javier2 2019.02.10. 22:25:36

@Mók_Ica: igen a közjegyző vagyok sötétkék öltönyben
nálam sok mindent el lehet érni ....hmhm

moletty 2019.02.10. 22:25:38

@moletty: NEEEEEEEEEEEEM ! Nigger el se mert jönni ! :D :D :D

Mók_Ica 2019.02.10. 22:26:25

@javier2: adrit várja az utca ajtónál? :)))

@Nyuszomuszo83: még időben nyomtam.... :))))

javier2 2019.02.10. 22:26:25

@Paic Róbert: kitekert egy gepidon albionnal sisakban egy kiló vazelinnel

Oh my... 2019.02.10. 22:26:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt se én mondtam, pedig.... mondhattam volna, úgyhogy maxi ekg! ;)

nicu71 2019.02.10. 22:27:24

Septoleeet!!!???? A torkod a te erősséged!!!!! Baszod.

javier2 2019.02.10. 22:27:25

@moletty: nah van wifi a NAgytétényi benzinkútnál?

moletty 2019.02.10. 22:27:30

@javier2: Ott csápolok a 2. sorban, csak kijttem szünetre basszátok meg :D :D
Egyébként imádom Adrit hihetetlen.....

Paic Róbert 2019.02.10. 22:27:31

@moletty: nem vagy ott? Akkor ebből recska lesz :-D

Ki is volt aki az oktogonnal akart pucérkodni?

etikette 2019.02.10. 22:27:37

Esetleg egy link valakinek hogy eloben lassam a nagy pillanatot? Bitteeeee

Oh my... 2019.02.10. 22:27:44

@javier2: remélem, az utcaajtónál várakozik... ;DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:27:45

@Mók_Ica: lefogy és helyes pasi lesz belőle.

Imádom az ilyen szandálokat, de nem tudom hordani, ezért csak irigykedve nézem, aki igen. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:27:55

@Paic Róbert: Robi, miért uncsi. Szerintem tök megható. Ezek ketten tényleg hülyét csinálhattak volna az egész villából. Sokkal érdekesebb lett volna, ha Roli Adrival áll össze, mintha Hunorral. Most nyerni fog azt hiszem, de a játékban ő lesz a 3.

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:28:15

@Angora Cardi: mellik? Nekem a......meg kellett néznem

Mók_Ica 2019.02.10. 22:28:40

@javier2: például??? ;)))) khmkhm...

moletty 2019.02.10. 22:29:08

@javier2: A vazelin minek ? Adri nedves mint a Niagara... főleg ha megpengetem :)

Mók_Ica 2019.02.10. 22:33:38

kortárs beszédek.... hunyor jó volt :)))
greg fostalicska.......

Cimili 2019.02.10. 22:34:00

kussoljál már zsu!!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:34:28

@Angora Cardi: a butter blush-t? Azt úgy szerettem volna én is de rajtam semmilyen :/. Most az argánolajos van de az meg büntet.

Sokorai_Atala 2019.02.10. 22:34:36

Hunor tekintete mindent elárult

javier2 2019.02.10. 22:35:06

@Mók_Ica: utcaajtónál
adri : Szia ki vagy ?
moletty : Szia a személyi aszisztensed testi és lelki vágyaidat kell megvalósítanom , de főleg a testit.Gyere utánam a pihenőbe.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:35:11

Hunor hogy ledöbbent! epic :-D

rostás 2019.02.10. 22:35:24

Anikón istenien áll ez a matyó cucc, ez durván jó csaj... Hajrá Roli!!!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:35:29

@Angora Cardi: nyeh, bocsi, azt hittem elnyelte a komit, meg 1x leírtam.

nicu71 2019.02.10. 22:36:05

Greg mint egy nyugdíjas néni az orbán évértékelőn.

pomac 2019.02.10. 22:36:28

vagy a blogmoci vagy a digi mondjon le :D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:36:50

@moletty: és itt vaaagy! :)
@Cukorborsó88: @Angora Cardi: ti miket tudtok, nekem egyik sincs, a bürkém nem engedi, a pirosítótól úgy nézek ki mint egy bohóc! :)
Greg egy szar volt zsizsikessel együtt. Hunci jó volt!
Remélem Adri hazahúz a pecshába! Vagy legalább moletty karjaiba! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:37:02

Kedves Zsuzsu rajongók, Zsuzsu toporzékolva és szivecskével mutogatva Adrit szeretné vissza! :-)

Cimili 2019.02.10. 22:37:21

@javier2: áááá, nem finomkodna ennyire:DDDDDDD

Angora Cardi 2019.02.10. 22:37:29

@Cukorborsó88: igen rá :))
Highlighteréről is jó videokat láttam de nem néztem még boltban. Itthon sztem túlárazzák :/

mindenévfoglalt 2019.02.10. 22:38:10

Ancsa nem kicsit részrehajló.

Mók_Ica 2019.02.10. 22:38:38

@pomac: a blogmoci szarakodott...... nálam nem digi van..... és tök sokáig nem hozta fel a komment ablakot.....

Paic Róbert 2019.02.10. 22:38:48

Na jön a gonoszság lemez

javier2 2019.02.10. 22:39:03

@Cukorborsó88: és még igényes is vagy a szájfényre khmkhm +1

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:39:17

@Nyuszomuszo83: akkor ez neked való lenne :) elég diszkrét.

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:40:07

@Angora Cardi: itthon mindent túláraznak.... :/

Mók_Ica 2019.02.10. 22:40:10

adri mennyire kiborul, ha a szavába vágnak.... ő mindig belevág másnak a szavába.... most is.....

no, adrit égetik... kapcsi hunyorral....

Angora Cardi 2019.02.10. 22:40:12

@Cukorborsó88: hú az argános nagyon jól pigmentált, nem merném felkenni, tartem van több amiket nagyon szeri

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:40:44

Gyere Roli! Gyere bazdmeg!!!!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:40:52

@javier2: cukker vagy és tipikus pasi

javier2 2019.02.10. 22:41:00

@Mók_Ica: okosan lemaradtam megint :/

Angora Cardi 2019.02.10. 22:41:09

@Mók_Ica: nálam digi es azt hittem kitiltottak

LilaKendő 2019.02.10. 22:41:29

Sziasztok! (Eddig csak olvasni jártam, na de jobb később, mint soha, majd a VV10:D)
Azt a pillanatot várom, hogy kihirdeti Anikó, hogy Roli megy vissza, ő meg szájoncsókolja az Adrit. Nagyjából ezt várom, teljesen a jelleme lenne:D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:41:39

@Cukorborsó88: nem lehet foltos leszek alatta, van olyan alapozó is amitől véresre vakartam magam. Eddig egy garnier bb krém vált be, de utálom a szagát! :D
@Mók_Ica: jéééé akkor nem nálam volt a hiba, azt hittem a telefon szarakodik! Megnyugodtam!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:41:52

@Angora Cardi: há’ de a kettőt ôssze sem lehet hasonlítani

Angora Cardi 2019.02.10. 22:42:31

@Nyuszomuszo83: meg kell találni ami jól áll, csak nem ilyen kamu tanácsadókkal és lehet neked is a barnásak jók lennének

Mók_Ica 2019.02.10. 22:42:51

@javier2: nem égették, nem mutatták a paplan alatti matatást..... pfffff

@Angora Cardi: én is azt hittem...... de aztán kiderült, mégsem :)))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:43:17

Lacika, Renyhe és Era Rolit skandál...

pomac 2019.02.10. 22:43:19

@Mók_Ica: nagyon húzták most le adrit ,ezek szerint tuti roli megy vissza :)

Paic Róbert 2019.02.10. 22:43:24

Hú ancsa felnyalja adrit

Angora Cardi 2019.02.10. 22:43:26

@Cukorborsó88: hehehe mindegyiket ki kell próbálni mielőtt kitaláljuk mi a kedvenc

javier2 2019.02.10. 22:43:45

nem tudom roli minden szituációban hogy tud ennyire higgadt maradni
valahol én itt buknék el
és ahogy reni ült lacika mellett és amennyit mi renit ekéztük
lehet az életben egy szent. HÁHÁ

pomac 2019.02.10. 22:44:16

@pomac: nagyon lehúzták most.... jó magyarosan írtam az előzőt :DD

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:44:31

Fú de fasza a fos9-em ebben a ruciban...nagyon vinném!

Mók_Ica 2019.02.10. 22:44:42

no, ancsa lezárta a szavazást....... addig lerágom a körmeimet...... ancsi szerint érdekes volt a párbaj.... sztem meg nem.... a közönség folyamatosan ordít..... megfájdult a fejem....... pffffff

javier2 2019.02.10. 22:45:02

bocs dolgom van most szóltak a fülemre közjegyzőt
beolvasom amit zsóti leírt a papírra
mit gondoltatok számolgatunk?

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:45:22

Roliiiiiiiiiiiii remélem

LilaKendő 2019.02.10. 22:45:34

@Angora Cardi: Jelen. Veletek rágom le izgalmamban a karom a fináléig:D

Cherie 2019.02.10. 22:45:52

Tök mindegy ki megy, egyik se nyeri meg lóvét

Thats What She Said! 2019.02.10. 22:46:05

Anikó: “két olyan játékos ők, akik bebizonyították hogy képesek jó és rossz döntéseket is hozni!” Wtf??

Mók_Ica 2019.02.10. 22:46:25

@javier2: rollert kell győztesnek kihozni.... :)))))))

56,82-43,18 - roller :))))

Cimili 2019.02.10. 22:46:26

okés, roller megy vissza!!! :))))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:46:27

Naaaa nézzzzüüüük!
56.82-43.18 %

Roli

gazo 2019.02.10. 22:46:29

Na pénteken Roli Greg vagy Roli Zsu vajon?