Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x98 - 60 kiló, dobozba zárt tömény idegbetegség

2019. február 10. 14:26 - candyperfumegirl

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom, hogy most sem sikerült. Nézzünk is be gyorsan az ápoltakhoz, akik éppen a Bëlga Szerelmes vagyok című műremekének dallamaira ébredeznek darabos mozdulatokkal. Ezek után Adrit és Rolit látjuk a nappali egyik kanapéján fetrengeni, amint a korszakos VV9 szappanopera legújabb epizódjának a forgatókönyvét írják. Roli azonnal leszögezi, hogy a következő részben Zsu a fél szemére megvakul, mert azt a szappanoperát nem lehet komolyan venni, amiben nem vakul meg valaki indokolatlanul, legalább egy kicsit. Zsuzsu ezt fél füllel hallgatja, az agya lassan bootol, majd amikor feláll a rendszer, akkor regisztrálja, hogy ő most haragszik Adrira valamiért, úgyhogy ki is trappol a szobából az ő kis bájos, birodalmi lépegetős mozdulataival. 01_forgatokonyv.png

Az ezt követő monológjában pedig elhangzik valami, amitől számomra hirtelen nagyon sok minden értelmet nyer. Zsuzsu azt bírja mondani, hogy:

"Kicsúsztak a gondolatok, ami a fejemben van, a számon."

Tessék, itt a válasz a mindannyiunkat az évad eleje foglalkoztató kérdésre. Azért olyan süsü ez a lány, mert folyamatosan szivárognak ki az agyából a gondolatok a száján keresztül! Térjünk vissza a romikanapéra, ahol már nem a forgatókönyvvel vannak elfoglalva a delikvensek, hanem egymással. Adri ismételten segget villant a kamerába, mert az a pink szoknyácskája van rajta, ami valahogy egyre rövidebb, és már akkor sem bírt benne viselkedni, amikor ez a ruhadarab még 20 centivel többet takart a testfelületéből. A párbajozók most egy tejesen érthetetlen flörtbe kezdenek, amit én nem bírok komolyan venni, és valahol kimondottan creepy is az egész. Miután megbeszélték, hogy beleírnak a soriba maguknak egy szerelmi szálat, hirtelen áttérnek arra, hogy valójában Adri szerelemmel szereti-e Rolit, vagy csak úgy, ahogy egy ellenfelet, manipulátort, random valóságshow kollégát szeret az ember. Közben megy a szemezés, simogatás, lábösszedörzsölés, gügyögés, satöbbi. Roli szerelmesen néz, Hunor meg nagyon csúnyán – aki tisztes távolból figyeli az eseményeket és nagyon nem tetszik neki, amit lát. 

Ennek a bizarr kis jelenetnek sem előzménye, sem folytatása nincs, a szerkesztők úgy döntenek, hogy inkább nézzünk most bele a Küzdelem az álmokért legfrissebb epizódjába, aminek kapcsán én tényleg meglepődtem, hogy ennyi kreativitás szorult ezekbe a lemmingekbe. Van itt kérem minden: Greg négyes szerepben, újraélesztés, szellemjelenés, színpadi csók, majd jön az ominózus megvakulás, amit Zsu a dramaturgiailag létfontosságú „jaj, nem látok az egyik szememre!” – felkiáltással sulykol a gyengébb képességű nézőkbe. Már látom, ahogy elkezdenek gyűjteni Zsuzsu szemműtétjére. Ezek után fellép az együttes, Adri és Greg piknikezik és romantikázik, Hunor és Roli meg annyiszor ránt fegyvert hirtelen, ahányszor csak eszükbe jut. Roli úgy döntött, hogy az HBO-ra pozícionálja a sorozatot, mert úgy repkednek a szájából a faszok és a baszdmegek, mintha muszáj lenne. Az adás drámai csúcspontjaként a félszemű Zsuzsu a küszöbön találja az ő saját gyerekét egy piknikkosárban (prop recycling!), akit 18 évesen szült, és most az együttes fog felnevelni. Úgyhogy le is lépnek a bűnbarlangból, Roliékat meg feldobják a zsaruknál a poén kedvéért. Ezek után epic autósüldözés következik - mert valamire való sorozatból az sem maradhat ki -, de olyan practical effecttel, ami a maga nemében zseniális: botokra szerelt játékautókkal szemléltetik az üldözést, de sokkal többel, mint amennyi elvileg szerepel a jelenetben. Rolit meglövik, ezért a VV Renáta Színitanoda záróvizsgáját ötösre teljesítve úgy üvölt, mint Reni, amikor megcsúszott a fürdőszobában, és pont úgy fetreng elviselhetetlen kínjában. Ezek után Anikó jobbnak látja, ha beiktat egy reklámot, hogy mindenki elrohanhasson egy felesért, mielőtt folytatnánk a műsort. 

Sajnos vissza kell térni a valóságba, pedig én inkább néztem volna még tovább Rinya Dia, Lucsiánó és Eduárdó kalandjait, különösen annak tükrében, ami most következik. A párbajozók szopatására most azt találták ki, hogy feküdjenek egy-egy hatalmas doboz alá egy kamerával, és úgy létezzenek meghatározatlan ideig, mert az majd milyen szórakoztató lesz. (spoiler alert: nem lesz az.) A dobozokra pszichopata hajlamú kellékesek a párbajozók fotóját applikálták kivágott szemekkel és a szájukra erősített tölcséres csővel, ami annyira bizarr látvány, hogy nem is akarok róla beszélni többet. Egy darabig kergetik egymást a szerencsétlenek a kis dobozaikkal, aztán megunják, úgyhogy ki lesznek terelve az udvarra, hogy egy nagyon elmés versenyben mérjék össze az erejüket. Egy-egy, a dobozra ragasztott kanálban kell tojásokat egyensúlyozni és egy tálba pottyantani, persze úgy, hogy semmit nem látnak közben. Nagyszerű. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy legalább egy szerkesztőnek tojásfétise van, mert gyakorlatilag nem lehet itt játékot tojás nélkül elképzelni, pedig ez a feladat is ugyanígy működött volna mondjuk pingponglabdákkal, ahelyett, hogy egy elég értékes élelmiszert pazaroltak volna ész nélkül. Megint. 

Másik dolog, amiről képtelenek a szerkesztők leakadni, a szócsata. Ez a következő feladat, mert úgy érezték, hogy Reni híján már túl régen volt az utolsó igazán értékelhető ugatás a műsorban. A még mindig dobozok alá kényszerített párbajozóknak kell most elküldeni egymást a halál faszára, lehetőleg minél sokszínűbben és választékosabban. Erre esély sincs, mert Adrinak nincs vitakultúrája, és ismét bebizonyítja, hogy annál idegesítőbb dolog, ahogy ő vitatkozik, nem létezik a világon. Váltogatva ripacskodik és rikácsol, amikor pedig a vitapartnere belefolytatná a szót, idegállapotba kerül, és minden komplexusa elementáris erővel bugyog fel, ahogy ilyenkor azt ugatja idegbeteg módon, hogy „helló, helló, helló, én beszéltem!” Hunor már fel is kúrja magát, de úgy, hogy egy mondatában több a „geci”, mint bármely más szó; amit nem is csodálok, mert ha soha többé nem kell hallanom ennek a némbernek a hangját, az is túl korán lesz.

Roli félunottan válaszolgat, arra azért gondosan ügyelve, hogy a rekedten óbégató Adrinak egyetlen mondatát se sikerüljön befejeznie. Majd egyszerre kezdenek el pofázni, és egy ponton a dolog már nagyon hasonlít a Confrontationre a Nyomorultakból, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy az egy zseniális musicaldal, ettől a vitától meg legszívesebben levágnám a fülem. Adri úgy belemelegszik, hogy melltartóra vetkőzik, és úgy tolja tovább, majd a veszekedés a hazugság tengelyére csavarodik, mint minden eddigi VV9 vita, és innentől kezdve engem nem érdekel. Ez a játék nem az őszinteségről meg a tisztaszívűségről szól, és aki ezt nem akarja elfogadni, az húzzon haza most. Amikor a szerkik gongatnak, hogy elég lesz ebből,  Adri csövessé változva kerül elő a dobozból, Hunor meg is ijed tőle. Roli meg készülhet rá, hogy hasonlóan színvonalas, kulturált vita és észérvek logikus ütköztetése vár majd rá a párbajon is.

1040 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 14:40:56

Candy köszi a posztot, már megijedtem az elején, hogy az a rossz híred, hogy ez az utolsó a szériában, de szerencsére csak Anikó csizmájával volt problémád. :-)

LaciHogyVoltol 2019.02.10. 14:44:34

Na végre egy holvolt, ahol elhangzik, hogy mostmár nézhetőbb a szappanopera, mint maga a show. Nem értettem eddig a nagy utálatot, magukhoz képest tényleg nagyon szépen megoldották, szerintem a névválasztás is kreatív volt, Hunort kivéve, akinél itt bukik ki, hogy tényleg milyen semmilyen karakter, 95 nap után egy normális gúnynevet nem lehet ráaggatni.
Az autós üldözés kőműves CGI-ja tényleg zseniális volt, hetek óta az első őszinte hangos felröhögésem volt, amit a műsor produkált...
Amúgy hajrá Adri ma este, szegény kanapé megérdemelné már, hogy fellégezhessen. Nem mellesleg irtó irónikus lenne, ha most az az Adri ütné ki Rollert a versenyből, akit az első szimpátiaszavazáson ő mentett meg, mivel akkor Adri kevesebb szavazatot kapott, mint Cintike. Nem mellesleg az is nagyon vicces lenne, ha a végén az vinné haza a zsét, akinek "by defaul" az első héten ki kellett volna esnie...

MacákékIcukája 2019.02.10. 15:09:16

Juj jo lett ez a posztcsi! A sorozaton pedig sirok :D

Angora Cardi 2019.02.10. 15:20:18

Autós üldözés amúgy jópofa volt.

Maximista vagyok 2019.02.10. 15:33:08

Nincs estére szürke macinacim. Nyomom bugyiban majd. Hajrá Roli, fejeld le Adrit!

2019.02.10. 15:38:56

Kedves Nyúlasszonyság!

Előző poszt alatti felvetésére tiszteltteljesen reagálva:

Késői ebéd helyett már csak vacsorázást tudnék önnek felajánlani, de mivel masszív húsfogyasztó vagyok, kérném humánus és állat védelmi okból irányuló cézár saláta illetve egyéb bio, vega, paleo, vegán és hasonló reform ételekre való rábeszelést az étteremben mellőzni szíveskedjék.
Gyermekáldására való célzásaira reagálva, fagyasztott magjaim egy részét utódai nemzésének céljából rendelkezésre bocsájtom, szigorúan anonim módon. Ezen eljárásom oka, lehet régóta tartó szerelmetes párkapcsolatom, esetleges rettegésem hogy otthon az úrnőm fejemet véteti - magyarán papucs férj vagyok -, továbbá anyagi csődhelyzet elkerülése szapora utóda nemzésének következményeként fizetendő tartásdíj miatt, vagy csak impotens vagyok.
Fenti eshetőségek közül a valódi kiválasztását fantáziájára, vagy esetleges közönség szavazásra bízom.

Tisztelttel maradok reménytelen hódolója

moletty 2019.02.10. 15:41:49

Drága Nyűl : nem igaz nem igaz semise amit kedves MMMKK hölgy állított: NEM vagyok fiatalember !!!

Egyébként ha figyelmesen olvasta írásomat (és nem basztam el) akkor az Ön lelki igényeit akartam fizikai síkon megoldani ( ugymond "megcsinálni":) Mert én ilyen tisztaszívű vagyok, nem tattikázok, csak szívből nyomom ! Ahogy mondani szokják : Ami a szíveden az a szám !

moletty 2019.02.10. 15:43:27

@Paic Róbert: Vacsorára répát ? :D :D

2019.02.10. 15:45:05

@Maximista vagyok: azt hittem pasi vagy :o vagy ha igen akkor azok nem alsónacit vagy boxert hordanak?

moletty 2019.02.10. 15:46:40

@Paic Róbert: Elsőre én meg csjnak hittelek,Tesó! Emlékszel ? D: D: Máig se tudom mi a faszé, de pont akkor olvastam bele amikor valamit félreértetttem :DDD Régi szép idők....
MI lesz velünk 15.-e után ???? Hova menjünk utálkozni ? :D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 15:51:39

Köszi Candy! Szerintem az egész öfi egy raklap szar volt a kis telenovella pedig úgy szar ahogy van, nem más mint sótlan emberek agymenése, se nem vicces, senem kreatív, se nem szórakoztató. De nem lepődöm meg mikor egy ÉNBP vagy egy BK-ami 20 éve minimum fut-színvonalasnak számít. Igaz VV-t nézünk, miért várnék mást! :D De ha ezt kihagyták volna nem vesztettünk volna semmit, más kreatív tematikus hétnek jobban örültem volna! A rikácsoló jószág pedig idegesitő! Hajrá Roller!

2019.02.10. 15:53:29

@moletty: keressünk valami kormányközeli blogot és ott minden nap megemlítjük, hogy mennyire megkúrnánk Schmidt Máriát és Selmeci Gabriellát egy laza 4es grupiba. CSAK MERT ROMANTIKA ÉS CSALÁDVÉDELMI TERV
Schmidt Mária g.co/kgs/LtuyQG

moletty 2019.02.10. 15:53:56

@Nyuszomuszo83: Sajnos EKG! :(
A tojás-fétisnak meg egyszerű a magyarázata : A szerki egyik haverja tojásfarmot tart fenn és így jo sokat el tud adni jójáron! Persze ez csak vélemény, nem tény ! :D

moletty 2019.02.10. 15:55:08

@Paic Róbert: Úgy érted szájba basznánk egy vascsővel ? (csak h. konkretizáljam a 4es grupit:)

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 15:58:06

SZiasztok!
Jó lett a poszt! Tenkjú! :) A címért külön pirospont, Adri tökéletes jellemábrája a mai epizód alapján.
Anikó végre jól nézett ki, így már el lehetne vinni egy randira...mezitláb! Mert az a csimma tényleg szar.
Roli-Adri szerelmes évődés konténerért kiált (hol vagy ilyenkor Móki?), de szerintem mindkettő tisztában volt vele, hogy ordas kamu az egész. Kivéve Hunci, aki átalakult zöld szermű szörnnyé. :P
Zsu továbbra is hülye.
A szappanopera szürreális - ahogy Ancsa mondaná, de az autós üldözés tényleg vicces volt.
Dobozos feladatnál a tölcséren való etetésről nekem az emberi százlábú jutott eszembe. Nemtommért, de brrrrr, bazmeg, Zsóti egy perverz.
Adri ordibálás Renyhe legszebb napjait idézte vissza, köszönjük, elég volt, mennyé csajé haza magadnak!
Hajrá Roli!

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 15:59:10

@Paic Róbert: Róbert! Én szeretem a husit is salátát is tehát vegyítve a legjobb, de engedélyezem önnek avacsora keretein belül bárminemű étel elfogyasztását-kivéve bogarak, szocskék, csiga, béka és szigorúan tilos a nyúl-illetve az italok is tetszölegesen választhatók. Nincs kifogásom a fagyasztásos résszel szemben, bár ezt javasolták kedves kollegáim is, hogy 85-en összegyűjtik én kegyeskedem gyertyába applikálni magam és gond megoldva, bár ott kezdeményeztem a havi méltányos 5000Ft/fö tartásdijat. Valljuk be 85 fővel számolva eléggé megéri mindenkinek, pláne nekem! :D De igérem nem kérem a nevét, sem a fizetési kötelezettségét! Rendben vagyunk? :D

2019.02.10. 15:59:55

@moletty: én ánális szexre gondoltam. Konkrétan a karóba húzást már régen kiakartam próbálni valakin?

Amúgy ez most kimeríti a gyűlöletkeltés büntetőjogi fogalmát?

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:02:21

@moletty:
Moletty úr!

Vén fejjel is megtanulhatta volna, hogy öreg ember nem vén ember és megnyalja/ná a sót!
Akkor holnaptól csókolómot kell köszönjek???

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:05:27

Utájatok, ma beütött a dögvész, bugyiban és trikóban-ebben alszom-fekszem, nyomom az ágyat és tüsszögök nagyokat! Antiszoc vagyok és holnap muszáj menni dolgozni. De 6-kor elmegyek rendbe tenni magam! Mivel láttam, hogy dresscode van igy kiválogatom a szürke trikóm és a szürke cicanacim, mert melegítőm nincs! :D A zoknimis szürke nyuszis lesz, mert csak csaj vagyok! :D

,, 2019.02.10. 16:05:46

@KólaMámor: "címért külön pirospont, Adri tökéletes jellemábrája a mai epizód alapján" upsz, azt hittem Zsúról van szó

2019.02.10. 16:07:13

@Nyuszomuszo83: küldöm fénypost. Kérem jellezze mikor ovulál, hogy a hatékonyságot nővel jük illetve sikertelen megtermékenyités esetén petesejtjeinek és leváló méhnyálkahártyájának kiürülési idejére el tudjam önt kerülni, rettegve az ilyenkor jelentkező női szeszélyektől

Maximista vagyok 2019.02.10. 16:08:37

@Paic Róbert: a faszom tudja mi vagyok, manapság már nehéz megmondani :D

Angora Cardi 2019.02.10. 16:09:20

@KólaMámor: Kóla milyen összeszedett vagy

2019.02.10. 16:11:09

@Nyuszomuszo83: nekem ma a műsor alatt az arcom lesz szürke, tecchalott állapotot utánozva. Ha esetleg túl jól sikerül akkor holnaptól nem leszek. Kérnem valaki vegye majd át tőlem a napi közmű velődést

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 16:11:28

@,,: Roli helyett lehetett volna Zsu is dobozban Adrika mellett és akkor mindkettőre igaz a leírás. :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:16:13

@Paic Róbert: Uram, ön nagyon képben van! Jelenleg erre várni kell de majd időben tájékoztatom! :) Viszont annyira nem vagyok idegbeteg mint gondolja így elkerülni sem kell, csak lapos kúszásban közlekedni! :D
@KólaMámor: Köszönöm Kólám, remélem semmi komoly, imkább csak idegi kimerültség péntek óta, sok volt a múlt hónap! Csak pasikkal ne kezdjen az ember lánya! :D

Közbeszéd 2019.02.10. 16:16:27

@moletty: Vagy a tojás olcsóbb, mint a ping-pong labda....

2019.02.10. 16:17:26

@Nyuszomuszo83: tájékoztatom, hogy ilyen betegségeket cseppfertőzéssel, testnedvek cserélődése útján lehet elkapni. Kérem irásos magyarázatát részletes indoklással, hogy hol, hogyan, kivel, hányszor és mely módokon esetlegesen milyen poziturákban jutott ezen vírus és baktérium tenyészethez.

Amúgy meg jobbulást, csak mert romantika, meg szombaton nem szeretnék kivörösödött orrot látni

2019.02.10. 16:21:56

Szivek szállodája hogyvolt nem volt? Készítik a folytatást ha megírnák az alatt is összejöhetne a csapat.

mobilos perpetuum 2019.02.10. 16:26:48

@LaciHogyVoltol: "Nem mellesleg az is nagyon vicces lenne, ha a végén az vinné haza a zsét, akinek "by defaul" az első héten ki kellett volna esnie..."
Ilyen alapon az még viccesebb lenne, ha a VV10-re eleve csak olyanok jelentkeznének, akiket egy hét múlva legszívesebben haza zavarna a nagyérdemű. Vicc, hogy Adri még ott van, csak nagyon beteg vicc.

mobilos perpetuum 2019.02.10. 16:27:23

@mobilos perpetuum:
Egy seggberúgógépet lehet, hogy szabadalmaztatok, mert az az "utcaajtó nyílj ki" már unalmas.

,, 2019.02.10. 16:27:29

@Paic Róbert: de amúgy milyen folytatást és minek? A netflixeset is bár ne néztem volna meg, ehh.

2019.02.10. 16:32:30

Na jó jó csak úgy mondtam

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:33:22

@Paic Róbert: sajnálatos vagy nem sajnálatos módon csodás nyuszipofim által mindenki késztetést érez ismerőseim közt hogy két cuppanós puszival üdvözöljön, egyéb pozitúrák az elmúlt egy hét során nem játszottak közre elhatárolódásom végett, melynek kizárólag lelki okai vannak, így érthető hogy engem mindenki puszival akar gyilkolni. Tömegközlekedéssel nem utazom a munkahelyemre, de a héten a kozmetikustól busszal jötte, a sofőrön kivül 5-en utaztunk. A kézmosások következtében pedig kezdek uszóhártyát növeszteni ujjaim közé! :)
Köszönöm jókívánságait! Remélem a final countdown elött nem robbanok le, mert a hétvégén igen fontos programom esedékes!

Angora Cardi 2019.02.10. 16:34:40

@KólaMámor: Velem minden a legnagyobb rendben, kólám is van :DD és most főzök egy kávét.
Gyűrűk urát nézem ezredjére mert kell.
Oks akkor közvetítek le ne maradj

Angora Cardi 2019.02.10. 16:35:25

@,,: én még nem láttam
Sawyert igen :)))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:35:36

@Paic Róbert: mi bajod a bohóc orral??? Szombatra pont jó lesz, de csak kihúzom a nélkül!! :D

Angora Cardi 2019.02.10. 16:36:10

@KólaMámor: tájékoztass majd hogy tetszik a hoteles

Tökös... 2019.02.10. 16:40:00

Jó estét

Ezt a dobozos magánzárkát már az elejétől alkalmazni kellett volna....
A frradi Ujpest meccs mellett még elmegy a VV.... szodával...
Ma estére bekészítettem a papirzsebit, ha a sexy mangalica kiesne.....
Érzékeny lélek vagyok, minden hülye picsát megsiratok....

Kostarika 2019.02.10. 16:41:17

@Paic Róbert:
Volt itt már minden.., de ennél undorítóbb még sosenem.

,, 2019.02.10. 16:41:26

@Angora Cardi: Sawyerrel jobban jártál:)

2019.02.10. 16:42:21

@Nyuszomuszo83: a bohócok belül mindig sírnak és szomorúak. Ilyet én neked nem kívánhatok

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:46:37

@Paic Róbert: Robi! Az az igazságén, hogy gyülölöm a bohócokat, elrejtik arcuk egy maszk mögé. Félek tőlük! És igen a lelkük sír mindig ezt én sem szeretném!

Kostarika 2019.02.10. 16:49:02

@Kostarika:
(@Paic R. Posztjához.)
Mielőtt bárki félreérti: megérdemelnék, de ki vállalná be?!
Utána láttam a szívlapátos és kerékbetörős verziót. Azzal max. ekg.

2019.02.10. 16:50:06

Na kivonom magamat a forgalomból, dolgozok egy kicsit. PáPusziPatsiCuppanat mindenkinek igénye szerint.

Hajrá Roli

moletty 2019.02.10. 16:50:51

@Nyuszomuszo83: Nem kell "csókolom" köszöngetni Kedves nyúl hölgy : csak csináld! :D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 16:54:06

@Paic Róbert: ne dolgozz sokat vasárnap van! Nyugodtat!
@moletty: jaaaaa, értettem, már megint pusziszkodni kell! :D Csoda hogy influenciás leszek??? :D

Bryan élete 2019.02.10. 16:55:32

sajnos nincs applikácijóm, ezért lécci valaki nyomjon nekem egy HAJRÁ ROLIT!!!!!!

moletty 2019.02.10. 16:56:00

"A nők agya lassabban öregszik, mint a férfiaké" Most olvastam, bassza meg :(

Gia 2019.02.10. 16:56:48

Roli és Adri "szerelmi szálának" a reggeli dal lehetett az oka.Van is fent róla vidi.Sajnos a vlogokat is megnéztem,Zsué bazi buta,Gregé meg tele van tiszta szívűséggel és a szeretettel...Pfff...

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 17:00:48

@moletty: ez magának most esett le??? Elég sokára! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:07:01

off
kapok kedvezményes hitelt, ha férjhez megyek, igénybevehetem a kibővített csokot (még több hitel), kapok kedvezményt a jelzálogomra, ha minimum kettőt szülök.
te Viktor!
máris zümmög a méhem, és készítettem gyorsan egy férjkereső algoritmust, már csak a megfelelő paramétereket kell beállítani.

már csak egy dolgot szeretnék üzenni:
menjen férjhez meg szüljön gyereket hitelért a faszom!

,, 2019.02.10. 17:08:24

@úgymond olvasó mmkk: ha hármat szülsz gyors egymás után, nem kell visszafizetned a 10 millát:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:10:44

@,,: hármasikrekkel rögtön le is tudnám. mennyire csábító ajánlat. ja nem.
de ezt tényleg nem értem, létezik olyan ember a világon, akinek ez meghozza a kedvét? :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:10:51

@úgymond olvasó mmkk: Hunor megnyeri a 36 milliót, egyesek szerint jól is néz ki... :-)

,, 2019.02.10. 17:12:27

@úgymond olvasó mmkk: pont erre gondoltam, h a hármasikreket kell szülni, oszt jó napot

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:13:35

akkor a mostantól megszülető negyedik gyerekeket hogy fogjuk hívni? adómentes gyerekeknek, mint anno a szocpol gyerekeket? :)))))

@VV Erőlegény: ha hunor lenne az utolsó hímnemű lény a földön, akkor inkább bevarrnám az összes testnyílásomat, vagy leszbi lennék :)

,, 2019.02.10. 17:13:49

@úgymond olvasó mmkk: amúgy tök sokáig beszélt sok mindenről és rám semmi nem vonatkozott, és emiatt outsidernek érzem magam

2019.02.10. 17:15:33

@úgymond olvasó mmkk: nem akarom ideirni kik fognak ezzel jól járni mert az már rasszizmus lenne. Én már elmúltam 40 mire meglettek a feltételei és anyagi eszközei egy stabil gyerek vállaltásnak. Nekem semmi se jutt plusz a gatyám is rámegy a lombik programra. Szóval hagyjuk. Ja és 11 éve fizetem a jelzalogot becsülettel. Már csak 9 van hátra.

Melónak mindjárt vége

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:15:34

@,,: nem voltam hajlandó nézni (téli sport délutánt tartok), de elég volt annyi is, amennyit olvastam belőle. rám sem vonatkozik semmi :))

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:20:04

@Paic Róbert: nem helyes az elméleted, mert aki nem dolgozik, annak nehéz bármiből is szja-t levonni :)))))))) amúgy gyorsan végiggondoltam, a felülpigmentált ügyfeleim nagy részének 2 gyereke van. ritka már a 3 is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:21:31

@úgymond olvasó mmkk: Ha nőtlen lennék felajánlanám neked a névházasságot, hogy felvehesd a hitelt. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 17:23:44

@VV Erőlegény: kedves vagy, de kell a francnak a hitel, inkább éljek a híd alatt :) meg.. mit csináljak 10 millióval? itt a megyében 16 millió alatt nagyon panelt sem kap az ember lánya már :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:24:32

@Lilith.Inanna.1: @bel ami: Ti egy pár vagytok, esetleg egy test egy lélek ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:27:51

@úgymond olvasó mmkk: De akkor szülhetnél még nekem négy gyereket is, és akkor én elmegyek nagyszülői gyedre, te pedig dolgozol személyi jövedelemadó mentesen, és veszünk 2,5 millióból egy használt VW kisbuszt is. :-D

javier2 2019.02.10. 17:32:03

@Angora Cardi: pufi nyuszi ki vagy a LOTR-ból?
hajrá roli!

@úgymond olvasó mmkk: negyedik gyerek lesz a kedvenc( és a többi gyereknek meg -Látjátok nem tudtatok negyediknek születni?ne is várjatok semmit!)
és a 12 milliós 7 személyes autó csak 9.5 milla lesz

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:32:31

@,,: De igen, te is elmehetsz majd nagyszülői GYED-re. :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:34:11

@javier2: Szerintem egy 15 éves használt német postás VW kisbusz kijön a 2,5 millából. Elnyűhetetlen, és univerzális. :-)

,, 2019.02.10. 17:34:18

@VV Erőlegény: oszt hogyan? szülnöm nem kéne esetleg hozzá?

,, 2019.02.10. 17:34:41

@VV Erőlegény: mint előfeltétel, gondolom én!

javier2 2019.02.10. 17:35:37

@úgymond olvasó mmkk: falun 14 millióból kapsz akkora házat elfárad a kutya mire végigfutja
jah és olyan vizes meg salétromos a házban termelheted a gyógygombát(meg a penészt is azis milyen hasznos ha kivonod belőle a penicillint)

,, 2019.02.10. 17:37:21

@VV Erőlegény: amúgy harmincas vagyok (még), remélem 20 év múlva, amikor a nagyszülői gyedem esedékes lenne (HA...), már nem lesz Föld, mert az emberiség addigra elpusztítja, ezek után

javier2 2019.02.10. 17:37:37

@VV Erőlegény: de lehet újra kell cserélni mint a hűtőprogramba nem?
vagy kétszintes kis polski pl.

,, 2019.02.10. 17:38:45

@javier2: falun 1 millió alatt is lehet házat venni, (jó, kvázi újra kell építeni), de minek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 17:39:02

@,,: Akkor viszont nem értem, hogy miért érzed magad outsidernek, márha nem egészségügyi okokból. Akkor marad az örökbefogadás, vagy egy négy gyermekes megözvegyült pasi fogás. :-D

Angora Cardi 2019.02.10. 17:41:32

@javier2: Gollam a bálványom de főleg Andy Serkis. Ha lenne benne női Gollam, vállalnám.

,, 2019.02.10. 17:42:52

@VV Erőlegény: nekem nem a pénz miatt kellene a gyerek, kár h az egész erről szól.

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 17:58:51

@,,: az a tippcsikém, hogy a zsu fanok meghariztak adricsekre és ezért a fingszagú, kis pöcse miatt frusztrált kanapé seggű trolli megy vissza a villába

Köszönöm

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 18:01:24

@,,: Azt gondolom erről, és elnézést az offért, hogy valóban nem erről szól, és igazából így tálalva eléggé visszás is ez a kormányzati PR, de ha abból indulsz ki, hogy szerelemből kell a gyerek, és abból is vállalod/vállaljátok a pároddal, akkor azért ezek elég jelentős anyagi segítségek. Nyilván azért önrész/önerő is kell a boldoguláshoz. A cél tehát úgymond nemes, csak szerintem azon kívül, hogy agyonterheli az államháztartást, a rövid és középtávú demográfiai problémáinkon semmit nem old meg. A most születő gyerekek legjobb esetben 25-30 év múlva jelennek meg a munkaerőpiacon, ha egyáltalán a magyaron, de tételezzük fel, hogy a magyaron, de addig mi lesz? Ezt a 25-30 évet hogy fogjuk túlélni, honnan fogjuk addig is pótolni a hiányzó munkaerőt, miből fogjuk fizetni a közszférát és a nyugdíjakat 10 év múlva, különösen, ha addig beüt egy-két világválság...?

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:03:04

@Cleveland55: nem, de mondta valamelyik kis lemming! Azt is hogy kicsi a pöcse

Hétkilenced 2019.02.10. 18:03:04

Jajj Adri fiam, nem esett le, hogy Erának, Vivinek és Reninek is az a kibaszott rikácsolás lett a veszte?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 18:05:01

@Hedo a nokedli szaggató: Sztem is, de azért is tartsd a szavazatodat Adrin. :-)

2019.02.10. 18:06:00

@VV Erőlegény: választások lesznek kell a pénzosztás a bözsiutalványt kinyirta Brüsszel és a nyuggereknek nincs SZÉP kártyájuk.

2019.02.10. 18:07:18

@Hedo a nokedli szaggató: miért látták állva is? Amúgy ez olyan kisstílű kinek mekkora.

,, 2019.02.10. 18:07:34

@VV Erőlegény: igen tudom. erre írtam az előző posztban, h az intézetis gyerekekkel és azokkal a nem intézetisekkel, akik már most borítékolhatóan nem a "cél" társadalmi-vagyoni osztályba fognak tartozni felnőve, a kutya sem törődik.

Sanda.Ipse 2019.02.10. 18:10:10

Sajnos (nem!) ma nem látom a bolhacirkuszt, mert színházba megyünk, de remélem, mire hazaérek Roller már visszabattyogott a villaajtón.
Jó szórakozást Nektek!
Egy utolsó: HAJRÁ ROLLER!

,, 2019.02.10. 18:13:29

@Hedo a nokedli szaggató: adri tipcsivel és adri-győzelemmel felzárkóztál volna az első helyre:) De amúgy szerintem is Roli megy vissza, ne változtasd meg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 18:14:20

@,,: Amennyire ismerem a FIDESZes gazdaságpolitikai rafinériát, erre a célra azért lesznek bőven apróbetűs kizáró rendelkezések (fékek és ellensúlyok) beépítve a törvényekbe. Mottó: "Döngölt padlóra nem szülünk gyereket ! " Idézet Puzsértól szabadon. :-)

javier2 2019.02.10. 18:16:06

kollégiumi focit szerveztem (jó régen)
a szinten muszlimok is laktak
bementem jöjjenek , mert kell az ember
belépek pont az imaszőnyegen álltam meg teremcipőben
Voltak 10en bulira készültek de az arcukat soha sem felejtem el , de nem örültek neki (finoman fogalmaztam)(ahogy ott állok szétrúgott joma cipőmmel a szőnyegen), és nem is rántottak kést.
szóval megúszták

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 18:17:14

@,,: tudomásom szerint 2014 óta nem készült semmilyen felmérés arról, hogy hány nevelésbe vett gyerek van magyarországon, 2014-ben volt kb. 23.000. 2015-16 rekordévek voltak, én is vettem nevelésbe vagy négyet 2016-ban. aztán felmondtam.

javier2 2019.02.10. 18:19:17

@úgymond olvasó mmkk: nem akarok indiszkrét lenni 40 év alatt vagy és voltál már házas?

,, 2019.02.10. 18:23:15

@úgymond olvasó mmkk: tavaly hallottam egy számot, de nem emlékszem hol, vagy parlamenti hozzászólásban, vagy neveléstudományi tanszéken, de mintha harmincezres rémlene, a te adatod alapján lehet h jól emlékszem.

moletty 2019.02.10. 18:23:17

Rolira savaztam, de a kicsi pöcsöm azóta is egyfolytában sír :(

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:24:45

@Paic Róbert: jóvanmá baszki! Idéztem pár pontagyút és én vagyok a gyökééér?

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:25:32

@moletty: ma este adri villán kívül lesz és dughatod míg le nem ájulsz róla

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 18:26:29

@,,: tééééényleg? Én meg azt hittem totál elszállt minden esélyem! Tyűűűűűű, még gondolkodom kicsit :)

Kostarika 2019.02.10. 18:30:22

@moletty:
De miért sír? A kispöcsűeknek össze kell tartani!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 18:32:19

@javier2: sose voltam házas. az, hogy leszek-e valaha, az más kérdés. állítólag az én korosztályom (a 25-30 közöttiek) a fő célcsoportja ennek az egésznek. se a házassághoz, se a gyerekvállaláshoz nem jön meg a kedvem attól, ha adnak havi 5 ezer forint adókedvezményt, vagy vehetek fel a még meg nem született gyerekeimre csokot. ha normális fizetések lennének, ha maradna az építkezéshez a kedvezményes áfa, vagy ha lenne egy bérlakás program (magyarul egy viszonylag biztos egzisztencia), akkor minden további nélkül szülnék legalább egyet 30 éves korom előtt. de arra, ami most van, vagy ami most lesz ettől a programtól, nem.

Kostarika 2019.02.10. 18:32:27

@Hedo a nokedli szaggató:
Szerintem ezt a dugást baszhatja. :)
Hajrá Roller!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 18:35:08

@,,: a 30ezer reális lehet. egyre kevesebb fiatal marad/maradhat utógondozásban, 18 évesen kirakják őket az utcára, és az utánpótlás csak jön :(

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.10. 18:56:12

@moletty: Majd szex után elmondod Adrinak, hogy kire szavaztál, de addig pszt!

moletty 2019.02.10. 19:00:31

@Kostarika: Becéztem szegénykét Teee! :D És azért sír, mert Adri csöcseit szerette volna még látni 2 hétig... vagy egyig

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:03:22

@úgymond olvasó mmkk:

Dániában kéne élned baba, vagy bárhol ahol még működik a demokrászí, ott kinyalják a segged.
Itt meg van arca tolni a Családok éve programot ez a Viktátor, broááááh.
A Tudományos akadémiát is kiherélik, esztergagép mellé kellenek emberek akik nem gondolkoznak csak melóznak.

Más.

Essék ki Adrika, elég idegesítő lehet, ha ennyire erősen tolta a dobozban.

moletty 2019.02.10. 19:04:34

@szociál: Azt mond meg nekem Tesó : a többi sok állat ezt miért nem látja ??
vagy mind Zsuk ?

Kostarika 2019.02.10. 19:06:25

@moletty:
A csöcsöket fényképezd le, nézegesd a kis egyszeművel és szavazz Rolira! :)))

moletty 2019.02.10. 19:08:16

@szociál: EZt : "Itt meg van arca tolni a Családok éve programot ez a Viktátor, broááááh.
A Tudományos akadémiát is kiherélik, esztergagép mellé kellenek emberek akik nem gondolkoznak csak melóznak."

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:08:38

@úgymond olvasó mmkk:

Tojcizol 4 kölköt és nem kell adóznod sose :)
Csak ugye mi a tökömből neveled fel őket ?

moletty 2019.02.10. 19:10:03

@Kostarika: Már szavaztam Rolira !
HA már a fideszsz szóba került : Ma Adri a Soros ! értitek... hhöhöhöhhöööhhö

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:10:16

@moletty:

Mert vagy birkák, vagy be vannak szarva hogy elveszik a közmunkájukat.
Párizsban látod mi megy, pedig picsafüst ami megszorítás van náluk, ha Makron Vitya szinten tolná már égne egész párizs.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 19:13:59

@szociál:
(visszafele olvasok, igen.)
nem akarom, hogy kinyalják a seggem, nem vagyok én nagyságos kisasszony :)

javier2 2019.02.10. 19:18:42

@úgymond olvasó mmkk: mindenképpen lombik bébi programra megyünk ott nagyobb a valószínűsége az ikreknek
két szülésből meglesz már kiszámoltam...:P

javier2 2019.02.10. 19:22:07

@szociál: hát akkor a dánok sem találják a clitoriszt .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:27:13

@javier2:
Nem is tartják magukat tenyesz csodornek, elég nekik az egy is. @úgymond olvasó mmkk:
Pikk pakk kint van, lásd Viktor family.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 19:29:46

@moletty: hiába kérdezel ilyeneket, ugye tudod? :)

@szociál: te már csak tudod, mókus :) :**

@javier2: isten ments

Kostarika 2019.02.10. 19:32:54

@moletty:
Az a közös pont egyes villalalakók és a vezír között, hogy elzárják/ záratják magukat a normális emberek elől. Ki pénzéhségből, ki félelemből, ki mindkettőből.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.10. 19:39:34

@moletty: @szociál: ez a mai 7 pont kvázi beismerés, hogy az eddigi nyílt lopáson és megfélemlítésen túl az égadta világon semmi ötletük és akaratuk arra, mit kezdjenek ezzel a szájbakúrt országgal.

moletty 2019.02.10. 19:44:24

@úgymond olvasó mmkk: Jóvanna, probálkozom... Még nem tettem le Rólad egészen ! :)
@adamskij: EKG ! De az anyabaszó kurva Sport-tahó támogatás marad !!
Már ott tartok, hogy azt is gyűlölöm aki szereti a focit !! (pedig én is szeretem a külföldit:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.10. 19:44:24

@adamskij:
Ötletük van, az hogy hatalmon maradjanak minden áron, még ha ebbe bele döglik az ország akkor is.
Majd rafogjak Sorosra azt is ha a románok is köröket vernek ránk.

candyperfumegirl 2019.02.10. 19:54:01

@VV Erőlegény: pedig de. Úgy néz ki, az uccsó volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 19:56:29

@szociál: a románok már most is köröket vernek ránk, kanárikeresztespók

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.10. 19:57:59

@candyperfumegirl: lehet, talán jobb is. a poszt viszont kitűnő, grat!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 20:00:01

@candyperfumegirl: Nem már Candy... :-( Akkor legalább gyere néha kommentelni! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 20:06:51

@candyperfumegirl: Tényleg Candy, árulj már el nekem/nekünk egy titkot. A posztírók szinte kivétel nélkül alig kommentelnek, amit megvallom őszintén nehezen tudok elképzelni. Jó, ebben a szériában, amikor már helyenként unjátok egy kicsit a banánt, megértem, de korábban sem volt ez jellemző. Szóval a kérdésem, hogy 1, az egyfajta iratlan szabály, hogy posztíró ritkán kommentel ? 2, Esetleg van a posztíró nikketeken kívül egy komment nicketek is (ha van, akkor nem az érdekel, hogy mi a komment nicked, hanem a gyakorlat általában) ?

javier2 2019.02.10. 20:09:02

amíg gyurcsány van addig OV (és nem a lipcse csapatkapitányára gondoltam)
és a fidesz 2/3 lesz

2019.02.10. 20:10:31

@úgymond olvasó mmkk: mi is voltunk a tegyesznél. 80 ezer tanfolyamra utána mehetünk volna nevelőszülőnek.@Hedo a nokedli szaggató: jól van no. Legközelebb használj "" jelet és nem értelek félre

Lilith.Inanna.1 2019.02.10. 20:12:36

@VV Erőlegény: Szeretnéd, ha azok lennénk? De nem vagyunk. :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.10. 20:12:48

@Paic Róbert: :) én akkor isbírlak, ha beszósz ;)

malevil2050 2019.02.10. 20:14:22

Megy a nyelvtan , jól van akkor. Csakhogy megtörjem már a szarittminden effektust.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:14:48

@,,: én már az ilyesmit nem nézem, akármit mondanak, rám nem érvényes. Inkább elvittem a három gyerekemet cirkuszba.
Mindent csak előre ígérnek meg, ha megvan a három gyereked, leszarnak, az már nem érvényes. Faszom fog szülni még hármat hitelért.

2019.02.10. 20:14:59

@Hedo a nokedli szaggató: akkor ez most olyan adri ws roli felé szerelem közöttünk?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:19:55

Felvettem a szürke macinacit és várom a párbajt.
Hajrá Roli.

candyperfumegirl 2019.02.10. 20:20:26

@VV Erőlegény: én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Nekem nincs másik nickem, és a kommentjeim sűrűsége az évaddal kapcsolatos lelkesedésemet jelzi... úgy érzem, mindent elmondtam a posztokban.
De ti tök jól nyomjátok, én személy szerint kimondottan büszke vagyok arra, hogy ilyen lelkes csapat jött össze itt a hogyvolt blogon.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 20:21:27

@malevil2050: én azt hittem, jön. most már csak az hiányzik a totális csalódottságomhoz, ha azt mondanád, hogy közel a hétfő.

2019.02.10. 20:22:14

Én pucéran popcornt majszolva várom a műszart. Olyan apatesttel mint a favoritom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:25:15

@,,: ja és folyamatosan kapom az ívet, hogy mi mindent megkapunk, nekünk szól minden kedvezmény, és jönnek az irigykedő megjegyzések. Naphosszat magyarázhatnám, hogy .inden ugyanannyiba kerül, csak 3x, és csak az adókedvezmény, ami plusz, de ahhoz meg dolgozni kell. De már unom.
Nekem a két nagy szocpol-gyerek, a kicsi lett önszorgalomból. :)

moletty 2019.02.10. 20:27:21

@malevil2050: Tán szerkesztő vagy a reteknél vagy mi a geci ?

moletty 2019.02.10. 20:28:45

@Paic Róbert: Én is kiteszem a pöcsöm, hadd nézze a párbajt :)
Bár ott csak nem lesz ki a picsája a kis PU(n)A-nak! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 20:31:43

@candyperfumegirl: Köszi a választ C.! Bár azért 261 bejegyzés mellett az 1899 hozzászólás nem azt tükrözi, hogy korábban túllelkesedted a kommentelést ! Hidd el nekem, Spitznek, meg még néhányunknak, ez a széria a VV szinten egész jó volt, bár ha a műfajból, mint olyanból ábrándultál ki, azt is megértem. :-)

Ármándójózsi 2019.02.10. 20:32:12

@Paic Róbert: Kb. ugyanez, de ki is fog derülni hamarosan.

2019.02.10. 20:32:45

@moletty: azt hittem ott vagy a párbajon és várod hogy a bv után szobára vogyed

Ármándójózsi 2019.02.10. 20:35:57

@Paic Róbert: Én meg, hogy majd a takarásban lepippantja Moletty-t.

malevil2050 2019.02.10. 20:37:48

@úgymond olvasó mmkk: Jaj , mi ez a titkos jel? Ne még félreértik. :)

,, 2019.02.10. 20:40:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem nem lenne problémám az egész programmal, megértem azt is amit Erőlegény írt, meg h miért fontos is ez. Csak minden más le van szarva. Az egügyről odavetett fél mondatot a végén, h lesz új kórház (ahelyett h a régiek tönkremennek), úgyhogy az egügy is alakul, ez volt az ami végleg odabaszott. Minden nagyon jó, minden nagyon szép, persze. Egyébként nekem sem kellett volna megnéznem, csak felhúztam magam.

,, 2019.02.10. 20:42:45

ahelyett=közben, ááááh

,, 2019.02.10. 20:43:14

Na mindjárt kezdődikk

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 20:45:59

@malevil2050: kici kínai kici szeméből ömleni könny, folyni le arcán. T vízszintes vonal lenni kici szem, függőleges lenni megállíthatatlan könnyzápor

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:51:27

@moletty: nem mentél a párbajra? Lenyúlják a csajt. :) Soma rágerjedt a boxhét után.

2019.02.10. 20:55:00

Jaj annyira izgulok. (Ja nem is)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 20:55:05

@,,: na, én pont ezért nem nézek már híradót se és semmi ilyent. Minden ígéret ígéret, és minden a jövőre vonatkozó. Most elolvastam a 7 pontot, ebből talán az autóvásárlás nagycsaládosoknak, amit elolvasok, hátha, a többi mind előre, másnak. Második gyerek után 1M, harmadik után 4M kedvezmény a jelzáloghitelből. Van hirtelen is, gyerekem is, de elavultak az ígérethez képest. Kénytelen leszek önerőből felnevelni, ahogy csináltam. :)

malevil2050 2019.02.10. 21:01:51

Ancsa Pipaszár lepedőben.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:03:02

Sziasztok :) ancsa csini csak picit népies

Mók_Ica 2019.02.10. 21:03:16

sziasztok, ancsi outfitje nagyon kis csinos ma......
és végre az utolsó rész "le" villa-novellából......

malevil2050 2019.02.10. 21:03:17

Jaj nem is , kalocsai oder matyó?

2019.02.10. 21:03:19

Kalocsai himzés

2019.02.10. 21:04:16

@Mók_Ica: extra kontit kérek vip hellyel

Mók_Ica 2019.02.10. 21:05:37

@Paic Róbert: vip hely biztosítva :)))) a konténer meg..... hát akkora, hogy azt el sem tudom mondani....

malevil2050 2019.02.10. 21:05:53

Hang le , a lópempőt sem érdekli ez a valami a valamiben.

2019.02.10. 21:06:37

Na ez a fos sorozat még felvételről se tud süsü egy nyelvtanilag helyes tőmondatot kimondani

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:08:15

@malevil2050: savanyított kindertojás. Kívül szar, belül rohadt. :)

2019.02.10. 21:08:19

@Mók_Ica: nem lehetne, hogy a willakupola tetején egyből a szivcsapatra lehessen hányni?

Mók_Ica 2019.02.10. 21:08:47

tetszett az a félszem.... az a fétisem.... - by "le" ügyvéd.....(sírok)

tvbuzi 2019.02.10. 21:09:24

Era a felesége, felsírtam

Mók_Ica 2019.02.10. 21:09:45

@Paic Róbert: elárulom, oda van bekötve :)))) de, pszt!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:10:05

Azért hiába a pozitív befejezés és a jószándékú segítség a végére, Adri szerepe hozza ezek szerint a nők szerint elvárt viselkedést: rá kell mászni és bekavarni annak, aki segít.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:10:17

@Mók_Ica: jó, hogy nem házasodnak, lenne “le”vőlegény

Mók_Ica 2019.02.10. 21:10:54

asri lábáról miért nem rohad már le az a szandál??? olyan béna és otromba....

2019.02.10. 21:12:01

@tvbuzi: akkor mindenki jöjjön a kupolához. Együtt sírunk együtt hányunk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:12:14

@Paic Róbert: végülis ha az összes konténert beöntenénk, meg is telne a villa. :)

tvbuzi 2019.02.10. 21:13:06

Én is megvakultam a fel szememre Ancsa ruhájától

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:13:42

Különben az megállapítható, hogy 90 egynéhány nap alatt mindegyik nagyon kamerakompatibilis lett. A filmjük színészi teljesítménye simán hozta a Szomszédok szintjét...

Mók_Ica 2019.02.10. 21:14:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: már kaptak pár adagot :))))) pl amikor azt a tálat tartották a fejük fölé.... tele trutyival.... no, azt én küldtem :)))

Hümmögő Hammogó 2019.02.10. 21:14:44

Sziasztok!
Régen jártam erre... És most is csak beköszönök, mert hiányoztatok.
Szívesebben látnám Greget a párbajon, mint Adrit. És nem azért, mert SellőUnikornist annyira látni szeretném;) hanem,h ő essen ki, és menjen haza!
Amúgy hajrá Roli!! Szavazat leadva:)

2019.02.10. 21:15:06

Ancsa nem tud beszélni, folyton elfogy a levegője

Mók_Ica 2019.02.10. 21:16:38

zsuzsu örülhet, ismét bebizonyosodott, hogy nem színésznő :))))))))))))))

Cimili 2019.02.10. 21:16:39

@Mók_Ica: a szerkiknek is maradjon!

SzabadEzANév? 2019.02.10. 21:16:46

ZSUZSU NEM SZÍNÉSZNŐ!!!!

Cimili 2019.02.10. 21:17:07

@Mók_Ica: mert ő annál sokkal karakteresebb.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:17:15

@Maximista vagyok: vigyázz, nehogy eltörd :))))

2019.02.10. 21:17:27

Ancsa nem tud rendesen beszélni, folyton elfogy a levegője

malevil2050 2019.02.10. 21:17:32

Hoppá, citrom esett a levesbe.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:18:44

@Cimili: azért nem érti és rosszul esett neki...... hiába no, kevés az agya.....

Cimili 2019.02.10. 21:18:45

vonulj félre zsu és bőgjél!!

Cimili 2019.02.10. 21:21:29

legjobb alakítás díjat csillámfasz nyerte.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:21:36

Most azon nevetek, hogy annyira érdekes az öfi, hogy konkrétan kommentcunami van

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:23:30

Kedves Zsuzsu rajongók! Ha valakinek még nem világos, hogy miért nem lenne szabad ezt a játékot Zsuzsuval megnyeretni az az, hogy még egy ilyen "eredményhirdetésen" is képes komolyan megsértődni...

2019.02.10. 21:24:00

Zsu őszinte öröme

,, 2019.02.10. 21:24:25

Zsu mekkora egy önző picsa, tényleg lelki terror amit csinál.

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:24:32

Na ezért rühellem Zsut. Szar ember. Pont. Ennyi.

tvbuzi 2019.02.10. 21:24:41

Hát gyerekek, lehet, hogy én buzi vagyok de Ancsát bottal sem piszkálnám meg.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:24:50

A mai műsor szponzora a kalocsai fegyház, ők biztosították ancsa ruciját.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:25:36

És Adrit meg azért kedvelem, amiért lazán és mosolyogva veszi át a citromdíjat.

gazo 2019.02.10. 21:25:48

Zsu a hatévesek szintjén. Odahaza biztos folyamatosan nyalják a seggét.

tvbuzi 2019.02.10. 21:25:57

@VV Erőlegény: mindenen megsértődik ahol nem nyer/ győz/ első

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:25:58

Halihó! Jöttem hányni, nézem csak barátnőm basztat! Zsuzsu mindenen kiakad, Greg aki degecen született jó színész? Pffff. Hát nem egy brad pitt! Most cigiszünvsi! :D

tvbuzi 2019.02.10. 21:27:27

@gazo: elkényeztetett picsa

@JAMINA@ 2019.02.10. 21:27:34

Nem szeretem egyik villalakót sem, de őszinte, minden irónia nélküli elismerésem nekik, amiért 3 hónapja el tudják viselni Zsu visszataszító személyiségét. Ezért már megérdemelnének valamilyen díjat.

malevil2050 2019.02.10. 21:28:03

@tvbuzi: Pedig valaki igen csak felpiszkálta a lányt. Mi lett a kis vv figurából!

2019.02.10. 21:28:36

@Nyuszomuszo83: cigi nem tesz jót a felsőléguti betegségeknek. Tessék gyógyulgatni és máskor rosszalkodni. A sex megengedet

Cimili 2019.02.10. 21:28:36

@tvbuzi: pedig jól néz ki térdtől fölfelé.

Ármándójózsi 2019.02.10. 21:29:29

@Cimili: Sokkal inkább deréktól felfele, de leginkább nyaktól felfele...

2019.02.10. 21:29:56

Jójesztéjt!
Eleddig csak azért fikáztam Süsüt, mert esélyes, hogy az álatalam kedvelt játékos(ok) ellen nyerni fog. De a mostani "produkciója" után komolyan kell vennem azon kedves kommenttársak aggódó hozzászólásait, amelyek azt feszegetik, hogy mernénk-e egy légtérben aludni vele. Hát nem. Ez a nő(?) teljesen bolond, egy cseppet sem akar, és nem is tud az indulatain uralkodni. Emellé még ostoba is és nulla (vagy negatív) a humorérzéke. Bárkinek szívesebben adnám a lóvét, még Ratyisnak is. De komolyan. Ha ez a véglény nyeri, az tényleg gáz lesz. Elmegy az életkedvem is tőle...

Cimili 2019.02.10. 21:30:44

@Ármándójózsi: pszt! hátha ráharap tvbuzi! :DDD

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:30:55

Zsu besértődött, mert nem nyert??? Aztabüdöskurva, nagyon utálom. Eddig is azt mondtam h ne nyerje meg a 36-ot, de most pláne. Jó nagy pofáraesést kívánok neki a végjátékra is!

Mók_Ica 2019.02.10. 21:32:06

57,15-42,85 lett az állás....

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:32:09

Jééé állás:
57.15-42.85%

tvbuzi 2019.02.10. 21:32:09

Laszika és Renyhe a nézőtéren!! Geci

2019.02.10. 21:32:10

Jóvan, Roller simán vezet. Pont.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:32:18

Ott a Renyhe, meggyógyul válla és Roli nevét skandálja. Mi történt?

Cimili 2019.02.10. 21:32:22

állást mutiznak: 57,15- 42,85

gazo 2019.02.10. 21:32:22

Kicsit nőtt a különbség

2019.02.10. 21:32:51

Roli erősödött?

gazo 2019.02.10. 21:34:02

Egerektől fostak, ettől meg nem?

Angora Cardi 2019.02.10. 21:34:03

@KólaMámor: :D
Kóla leragadtam Bridget Jonesnál de néha átkapcsolok a lényegi 2 percre biztosan :DD

Cimili 2019.02.10. 21:34:44

@tvbuzi: jóvanna, tudod, h szeri van. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:35:03

@Nyuszomuszo83: pedig Hunci jobb színész volt, mert nem csak a főbb szerepet kell nézni, hanem a pár másodperces mellékszerepeket, abban nagyon jó volt.

,, 2019.02.10. 21:35:09

Ó, azt hittem Noel lesz a neve

2019.02.10. 21:35:12

Ez állatkínzás

Mók_Ica 2019.02.10. 21:35:32

lóverseny helyett low-budget hörcsög verseny......

javier2 2019.02.10. 21:35:43

@KólaMámor: szerencséd van puskás nincs nem kell vokálban megbújnod , hogy felszívjon :)

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:35:44

@Spitzbauer: EKG
(Ratyis részt kivéve. Akkor már inkább Sellőnek, ha muszáj, csak Zsunak ne! De remélem inkább Roller vagy Hunyor nyeri.)

Cimili 2019.02.10. 21:35:54

@Paic Róbert: nem értem azt a ? jelet. bízzál benne jobban!

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:36:09

@Paic Róbert: csak az orrom rendetlenkedik, más még nem. Majd ha végge lesz benyomom a neocickányt, holnap patika! A szex vajon miiiiii???

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:37:10

Ancsa csinos, ez a szoknya takarja a térgyid!
Jaaa hörik, akkor cukik! :D

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:37:18

Mér’ kell adri csöcseire érkeznem már megint?

2019.02.10. 21:37:58

Adrin ez a rózsaszin felső bűntett

Mók_Ica 2019.02.10. 21:38:01

@Cukorborsó88: a rózsaszín nyomult az arcodba???? elég fura volt......

2019.02.10. 21:38:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én is "Roli"-t láttam. Pedig PUA nem tett keresztbe Renyhének. Lehet, hogy leesett neki, hogy az egész szívcsapat kuka. Nekünk már rég feltűnt. Úgy legyen, Ámen.

Cimili 2019.02.10. 21:38:41

a fekete hörcsi nagyon cuki:)

Mók_Ica 2019.02.10. 21:39:28

greg is elmebeteg..... roliék taktikáztak a hörcsögükkel és ezért nyert.... egyébként is roli már túltaktikázta a játékot...... pfffff

2019.02.10. 21:39:48

Gregnek nem lehetne bevarrni a száját?

Cimili 2019.02.10. 21:40:19

atyaég, de hülye vagy zsu!!!!

,, 2019.02.10. 21:40:22

@Spitzbauer: a kihívás után mondta a bv-ban h Rolinak drukkol, mert visszanézett pár adást és lesokkolódott adrin

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:40:27

@Angora Cardi: nem az a rész vokt pár hete? Amikor nem tudja kitől van a gyerek?

tvbuzi 2019.02.10. 21:40:31

Értelmesebb állattal Roli végigtaktikázta volna?!?!??!?!?!?!

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:40:33

@javier2: XD XD XD
Rémálmaim vannak tőle. Tegnap pl. az, hogy borotvapengével elkezdett kisebb csíkokra felosztani majd közelített a fikás orrával felém, hogy felszívjon..... és itt felébredtem. :D

2019.02.10. 21:40:33

Ez az agyalágyult sellőpondró már a riportszobában is úgy beszél, mint a szappanoperájukban: ennyire komolyan azért nem kéne venni, hogy jó volt az alakítása. Pfhejjjj.

És most ezzel próbálják lejáratni Rollert, hogy taktikázik? Ezek tényleg idióták!

Mók_Ica 2019.02.10. 21:40:36

ancsa lábán lötyög a cipő......

2019.02.10. 21:40:49

Takttika höri nyert broáff

Angora Cardi 2019.02.10. 21:41:21

@Cukorborsó88: deeee
Moziban láttam de még mindig jó.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:41:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: az nagyon jó, a példakép! Kb olyan hülye a brigetmint én, és én borultam ki már részegen taxiból! :D

gazo 2019.02.10. 21:41:31

@Mók_Ica: Zsu szintén...ha kutyát kapnak, vagy delfint, akkor Roli aztán széttaktikázta volna az egész versenyt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:41:38

Gyerekek, Rolin meg besz*rok, hogy hogyan tud ujjongani egy hörcsögfuttató versenyen. :-)

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:42:30

@Angora Cardi: az összes resz jó :) csak udvaros dorottyat már nem tudom elvonatkoztatni tőle

Mók_Ica 2019.02.10. 21:42:36

@Spitzbauer: mindig így beszél a riportba'..... mintha nem látnánk, amit csinál.... totál megjátszós

nyeh13 2019.02.10. 21:42:41

Jó estét! jó szurkolást :D hajrá Adri! Tudom, hogy egy hazug ribanc, de Roli kőműves dekoltázsából, meg önelégültségéből elegem van :D lehet lőni a négylábúak kommentjeit alapból nem olvasom :)

2019.02.10. 21:42:57

@,,: Köszi. A BV-t kicsit már elengedtem a héten, hogy a jövő hét után ne legyenek full elvonási tünetek: szép fokozatosan szokom most le a VV9-ről. :-DDDDDDDD

gazo 2019.02.10. 21:43:06

Zsu autentikusan hozza az agyatlan zombit :)

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:43:10

Jacko darabos..m Anyád Adri az, te magad vagy egy nagy darab baszod.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:43:20

@Paic Róbert: @KólaMámor: greg minden nyilását bevarrnám bálamadzaggal!

Angora Cardi 2019.02.10. 21:43:29

@KólaMámor: :DDDDDD
Eszek lekvárt kólával nasinak.

2019.02.10. 21:43:42

Roli mint egy rossz ribanc :-D

2019.02.10. 21:44:11

@Mók_Ica: Szerintem, most volt egy kis plusz színészkedés benne. Elnézést kérek a színészektől!

Mók_Ica 2019.02.10. 21:44:12

@Cukorborsó88: jaj szegénykém....... remélem nem nyeltél félre....

@gazo: és ez így is van :))))))))))))))))

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:44:31

Zsu és Adri mozgása mintha 2.vh tankok lennének.

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:44:43

@Nyuszomuszo83: most felveszem, később megnézem :)

javier2 2019.02.10. 21:44:54

mondtam nektek
ha egyre kevesebben lesznek egyre több zsu lesz
ami egyben a veszte is lesz.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:45:30

conchita spears :))))

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:45:30

@Nyuszomuszo83: neocickány jó, ezt még nem hallottam . :D lopom a szöveget. ;)

gazo 2019.02.10. 21:45:32

Adri szája meg kinek a seggében volt vajon??

2019.02.10. 21:45:53

@javier2: Úgy legyen. Még egy Ámen.

2019.02.10. 21:46:19

@Nyuszomuszo83: a sexxel kapcsolatban nincs dugni répád?

Roli nagyon hülye

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 21:46:20

@Angora Cardi: Tudsz élni nyuszikám!!! :D
Örülök, h Lekvárunk is Rolinak drukkol.

gazo 2019.02.10. 21:46:58

Greg már a seggében látja Rolit

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:47:01

"A libabőrös vagyok" :D

tvbuzi 2019.02.10. 21:47:02

Róland nőnek öltözött - Greg elolvadt

Mók_Ica 2019.02.10. 21:47:15

@Cukorborsó88: láttam, gondoltam is rád :))))

@gazo: remélem végre kitakarította klotyót ..... :)))

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:47:16

Adrinak jól áll a sötét haj.

javier2 2019.02.10. 21:47:18

roli földön körzőként BS :P

nyeh13 2019.02.10. 21:47:24

Persze, ha tökösen a sellőt vitte volna, akkor más lenne a véleményem :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:47:26

Greg már a Szárban Sztár zsűrijében érzi magát :-)

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:47:33

@javier2: nekem a pöcsöm is visszanőtt, mind a 2 centi.

javier2 2019.02.10. 21:48:12

zsu felkészítette adrit
megdöglök a röhögéstől :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tvbuzi 2019.02.10. 21:48:20

Adrienn mi a lófaszt csinál?

2019.02.10. 21:48:24

PUA hattyúdala: Thriller

Tisztelt bíró úr! Nincs több kérdésem. :-DDDDDDDDDDDDd

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:48:37

@KólaMámor: csak nyugodtan, 10 éve így hívom! :D
@Cukorborsó88: tetszeni fog, még mindig full bolond de szerethető! A könyv viszon-3.rész-egy raklap szar, én a könyvmoly nem tudtam elolvasni. 3 éve áll a polcon, ott zsizsikes szintjén van! :/

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:48:40

Tegnap volt anikó sóban: “kinőtt a foga fehérje”. Onnan is válogathatnának be a kövi vv-be

Mók_Ica 2019.02.10. 21:48:56

zsu arcával riogatni lehet......

Angora Cardi 2019.02.10. 21:49:27

@KólaMámor: naná :DDD
Mait majd visszanézem. Lacika mindig lekvár ;-)

Jaj Rolira érkeztem, mammamia...

nicu71 2019.02.10. 21:49:34

Zsu ellopta adri elől a showt

javier2 2019.02.10. 21:50:17

zsu pont olyan mint a csoki az afrikai tánccal ,hát meghalok :P

@nyeh13: greg a legnépszerűtlenebb sztem

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:50:28

@Nyuszomuszo83: pedig az első 2 rész jobb könyvben! Mit szúrtak el benne?

Angora Cardi 2019.02.10. 21:51:29

Blackface-ért amerikában nagyon megbasznák adriennt.

Mók_Ica 2019.02.10. 21:51:51

rolit is greg sminkelte??? sokkal jobb, mint adri sminkje

javier2 2019.02.10. 21:52:19

@Nyuszomuszo83: zsu készítette fel álcsoki mozgással

hát ez a tánc jobban bekészültem mint Amszterdamban

,, 2019.02.10. 21:52:22

@Angora Cardi: nekem is ez jutott eszembe

@JAMINA@ 2019.02.10. 21:53:06

Szerencsétlen Adri, egy örök vesztes, ez már komikus. Volt már ilyen karakter, aki MINDENT elvesztett?

Most sem volt jófej Greg és Zsu, legalább 9et adhattak volna, semmi tét.

Maximista vagyok 2019.02.10. 21:53:11

Zsu szeret táncolni...csak nem tud.

Angora Cardi 2019.02.10. 21:53:32

@,,: pár napja is csinálták a soriban akkor is felszólaltam

Mók_Ica 2019.02.10. 21:53:38

@nicu71: ancsa fülére besúgták a kommentedet..... :)))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:54:07

@Cukorborsó88: mindent, agyatlannak állítják be bridgetet, ráadásul marc nincs is. Két gyerek van, fiú, lány ésDanieel a keresztapjuk. In medias res, de de nem jó, twitterezik de ahhoz is hülye. 200 oldalnál feladtam!

2019.02.10. 21:54:07

Atomot G1G-nek! Előre is köszönöm.

A szívcsapatból még mindig PUA a legelviselhetőbb! Illetve ő elviselhető. A másik kettő büntet. Tényleg értékelni kell, hogy 3 hónapot kibírtak Süsüvel és mostmár az sem kis fegyvertény, hogy megállják, hogy G1G-nek nem nyúlnak be a száján, le egész a végbeléig, és a segglyukánál fogva nem fordítják ki az egészet a száján keresztül. Bár az 18-as karika lenne, de akár a BV-ben is szívesen megnézném.

lulu1.0 2019.02.10. 21:54:24

Zsu és a KÖR feeling csak nálam ütött be?

javier2 2019.02.10. 21:55:09

amúgy megnéztem a tegnapi öfit nekem akkora gáz nem volt ez a dobozos dolog , mint ahogy írtátok .

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:55:25

@Angora Cardi: jaj, azt nagyon szeretem. Most látod először? Akkor nem spoilerezek. :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:55:41

@javier2: jaaaaj teeee! Kemény drog ez!-:D

Cukorborsó88 2019.02.10. 21:56:30

@Nyuszomuszo83: juj, köszi, asszem akkor írott formában passzolom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 21:56:32

@,,: na, ez kimaradt nekem, ezek szerint aki visszanézi az adásokat, képes gondolkodni?

2019.02.10. 21:56:42

Jó unalmas öfi volt

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:57:03

Zsizsikesben és Adriban, mint ahogy megboldogult Renyhében egy táncos veszett el, jó mélyen! Azóta sem találják!

2019.02.10. 21:57:10

@lulu1.0: A kört csak a héten láttam előszőr valamelyik adón, de mondasz valamit....

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 21:58:22

@Cukorborsó88: jobbanteszed, bár molyon volt akinek tetszett, de kinek a pap, kinek a papné, nekem a fiúk! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 21:58:24

@nicu71: Zsu, ha tehetné innentől kezdve a széria végéig csak a Thrillert gyakorolná, Csokit már régen kizáratta, csak ő tudta benn a moonwalkot :-D

javier2 2019.02.10. 21:58:48

@lulu1.0: nálam ütött a The Ring nélkül is de így ahogy mondod van valami hasonlóság :))))
szakadtam

@Spitzbauer: adri sajnos nem volt egy csapatban sem
csak csapódott ide -oda

gazo 2019.02.10. 21:59:22

@Spitzbauer: azt még az özvegy is nyomta egyszer a sötétben Csokesznak

Kostarika 2019.02.10. 21:59:53

@Paic Róbert:
Nem, mert nem tudna sz@pni. :D

2019.02.10. 21:59:59

Mondjátok, hogy csak álmodjuk az egészet

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:00:07

@lulu1.0: hogy úgy néz ki néha mint Samara??? Az elején én jegyeztem meg, nekem az ugrott be mikor megláttam!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:00:12

@Nyuszomuszo83: ezt a részt Emma Thompson dobta fel, hogy írt magának szerepet bele. Állati a karaktere. Kedvenc részem a szülőszobában: olyan, mint végignézni, ahogy leég a kedvenc kocsmám.

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:00:15

@javier2: hát nemtom, én is megnéztem. Egy jó volt benne, hogy adrit legalább nem kellett nézni. Förtelem volt, ahogy rikácsolt mint egy idióta. Teljesen megertettem hunort, hogy inkább arrébment, gondolom legszívesebben páros lábbal ráigrott volna pua dobozára. Ő mindenbe beleugat, soha nem hallgatja végig a másikat de ha roli vág bele az ő mondanivalójába már rikácsol. Broáf.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:01:18

Ancsa jobban teszi, ha szemben marad a kamerával, lapos a segge.

gazo 2019.02.10. 22:01:49

Zsu megint a büki wonder woman jelmezben

tvbuzi 2019.02.10. 22:02:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem kéne kamera közelében lennie ;(((((

2019.02.10. 22:02:10

@gazo: Ja az az vót? Nem vagyok egy nagy horrornéző. A kört most is csak azért néztem meg, mert soxor emlegetik. Nem volt egy nagy szám, szerintem.

,, 2019.02.10. 22:02:37

Huhh Greg nem gyengén túltolta a highlightert és a kontúrt

2019.02.10. 22:03:18

Mekkora lett újra a barátság

Cimili 2019.02.10. 22:03:19

zsu kibékült adrival? télleg hülye.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:04:16

Naaa Puán más színű a tüll szoknya! :)

javier2 2019.02.10. 22:04:42

@Cukorborsó88: finom volt a szendvics múltkor tetszett hogy kedveskedtél
a vége nekem sem jött be mikor kiabáltak
de amikor bentről vették és valaki kintről benézett a lyukon és az is a vágó képre került vicces volt
több pozitívumot én sem láttam :)))

nicu71 2019.02.10. 22:05:00

@Mók_Ica: tényleg? Nem is figyeltem hu de szupi

Cimili 2019.02.10. 22:05:18

@Nyuszomuszo83: nem a szín a lényeg, hanem h kellően erősítse, még nagyobb legyen a segge.

2019.02.10. 22:05:25

@Nyuszomuszo83: a segge változott nagyobb lett

2019.02.10. 22:06:23

Zsu megint őszinte volt broáff

Angora Cardi 2019.02.10. 22:06:42

@,,: sose tudnám így túltolni

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:06:46

Akkora seggfej ez a Zsu. Valamelyik komment-társ írta itt, és nagyon találó: Zsu esetében mindig annak van igaza, akivel utoljára beszélt.
Hülyebarom.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:07:00

@Cimili: az megvannagyon!
Akkor is ez szép volt Rolitól! Gyönyörű csokrot adott a lányoknak! Nekem ez szimpi volt!

Cherie 2019.02.10. 22:07:23

@Cimili: épp ez a fazon takarja el neki amit el kell..

malevil2050 2019.02.10. 22:07:36

Mekkora kuffere van ennek az adrinak.

Angora Cardi 2019.02.10. 22:07:46

@,,: Pussy Riot a Bridget Jonesban

,, 2019.02.10. 22:07:49

@Angora Cardi: én már nem is használok, rájöttem h nem áll jól

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:07:52

Hogy lehet Zsunak szurkolni? Nem értem.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:08:02

@Paic Róbert: persze azért látjuk folyton, nem takarja a ruci!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:08:13

@javier2: szivi, bármikor :)
Az eleje tényleg vicces volt :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:08:45

@Maximista vagyok: nyugi én sem az elejétől fogva! ;)

nicu71 2019.02.10. 22:09:12

Roli cukker. Jaj ott van lekvár Lacika ❤️❤️❤️

gazo 2019.02.10. 22:09:27

Era hogy tapsol milyen átéléssel

Angora Cardi 2019.02.10. 22:09:31

@,,: én a bronzert adtam fel a hóka képemen mindig koszfoltnak éreztem

tvbuzi 2019.02.10. 22:09:32

Uramisten, hogy néz ki Ancsa hátulról?!??!

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:09:50

@Nyuszomuszo83: azt vágom, velem együtt az elejétől rühelled :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:10:03

@Cimili: Zsuzsunál mindig az utolsó benyomás rulez, de egy pillanat alatt képes váltani.

javier2 2019.02.10. 22:10:44

@Paic Róbert: lemaradtam mit mondott zsu?

Cherie 2019.02.10. 22:11:10

@Maximista vagyok: úgy, ahogy a nyomott rolónak / nem vagyok zsu rajongó
Egyszer megteszi nekem valaki megpróbáltam átnézni rajta.. neki is van mondatszerkesztési tehetsége

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:11:29

Zsu milyen fejet vágott

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:11:29

@tvbuzi: fel tudnám turbózni hátulról. Alulról, felülről, akárhogyan.

nicu71 2019.02.10. 22:11:37

Ancsánkon borzasztó ez a matyó hímzés. Mondjuk emberen még ezt nem láttam jól állni. Gyűlölöm.. Nem a kézimunkaellenesség beszél belőlem egyszerűen baromi giccses.

Cimili 2019.02.10. 22:11:37

@Cherie: ahha. ja nem. borzalmasan néz ki.

2019.02.10. 22:11:49

Adri szerintem érzi a végét

,, 2019.02.10. 22:11:49

@Angora Cardi: nekem van nagyon világos bronzerem, azt pirosító helyett, nagyon vékonyan
De highlightert nem, amúgy is fénylik a bőröm

Mók_Ica 2019.02.10. 22:12:12

@Nyuszomuszo83: igen, cuki volt és kedves :)))

ancsa popója télleg elég lapos oldalról..... nem előnyös......

gazo 2019.02.10. 22:12:25

Adri viszi magával a virágot, ezt legalább nem bszta el

2019.02.10. 22:12:47

@javier2: büszke lehetsz magadra

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:13:33

@Cherie: ez karcsú, fuss neki újra. Én sem vagyok Roli szurkoló de tudok különbséget tenni ember és szar ember között.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:13:43

Fúj de szarul néz ki Greg, ráborult egy vödör a highligterből! Fénylik a feje mint a tücsök picsája! Amúgy Adrin jól áll a tüll szoknya, ápol és eltakar, csak ne tárogatózzon és akkor nem lóg ki semmije!

nicu71 2019.02.10. 22:13:55

@Angora Cardi: drága a Lacika ❤️Ancsa oldalról borzasztó

Angora Cardi 2019.02.10. 22:14:02

@,,: Megírom majd milyen highlightert használok hátha megtetszik. :)
Barnás pirosítóim vannak, szeretem néha. Bár most a pirospozsgás a trend.

Cherie 2019.02.10. 22:14:16

@Mók_Ica: hátulról is... fenékplasztika is kéne neki, vagy legalább előnyösebb ruha

etikette 2019.02.10. 22:14:17

Tudnatok adni egy elo linket lecci? Nagyon koszi

Oh my... 2019.02.10. 22:14:25

na bejelentkezem én is! ;)

HAJRÁ RÓÓLIIII!!!!

Mók_Ica 2019.02.10. 22:14:27

@Paic Róbert: remélem most már kint marad......utca ajtó......
bár sokan drukkolnak neki a stúdióban...... :(((((

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:15:31

@Paic Róbert: Én is érzem az övét. Sajnos kb annyival nőtt a különbség, amennyivel a Molettyk megváltoztatták a szavazatukat. Csak a remény maradt... :-)

2019.02.10. 22:15:46

@javier2: nem rolinak a virág után

javier2 2019.02.10. 22:15:51

@Nyuszomuszo83: most ezt elképzeltem :)))))))))))

Mók_Ica 2019.02.10. 22:16:19

@Cherie: implant és JLO popó :))))

@oh.. my..... Hajrá Roller!: hajrá roller :)))

Cherie 2019.02.10. 22:16:48

@Maximista vagyok: jogod van a véleményedhez, ahogy másnak is..ezt kéne elfogadni, intelligencia kell hozzá

Angora Cardi 2019.02.10. 22:16:49

Lacika hogy drukkol :DDDDD

,, 2019.02.10. 22:17:00

Era ott csápol:S nincs műhaja?

2019.02.10. 22:17:13

Elég uncsi párbaj

javier2 2019.02.10. 22:17:19

@Paic Róbert: zsunak nem jó semmi
de roli akár taktikából adta akár szívből
ez szavazatot fogy hozni
lehet meg lesz a 60 - 40 , ahogy roli mondta

Oh my... 2019.02.10. 22:17:47

@Maximista vagyok: szia cimbim, csapolj bele! ;))

Angora Cardi 2019.02.10. 22:17:51

@,,: leszedték múltkor bv-ben sem volt

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:18:20

Szavazzatok! És akkor nem kell tüntetni járni :) deja vu?

malevil2050 2019.02.10. 22:18:44

Nem megy ez neked ancsa.

Mók_Ica 2019.02.10. 22:19:08

jaj, majdnem nem szavaztam..... aszittem már nyomtam rollerre..... de még nem...... még jó, hogy időben ránéztem és nyomtam :))))

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:19:21

@Angora Cardi: a physicians formula butter bronzert jó világos bőrre, nem ad sok színt, majd egyszer lesd meg ha dm-ben jársz :)

Cherie 2019.02.10. 22:19:29

@Mók_Ica: arca kedves, szerencsére száját nem pumpáltatta fel... alkatához eredeti mellmérete jobban mehetett

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:19:30

@Cherie: akkor bunkó paraszt, tanulatlan szar vagyok, lapozzunk, ugorj át bazdmeg. ennyike.

javier2 2019.02.10. 22:20:21

@Mók_Ica: látom és pont most lett 60 - 40 rolinak :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:20:51

@Maximista vagyok: úgy bizony! Ezt már végigvisszük! ;)

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:20:53

@Maximista vagyok: jogos. :)
Szavazat ment Rollerre.

2019.02.10. 22:21:31

Alapból minden párbaj eddig sima ügy volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:21:56

Intelligencia. Adri csak éppen annyival intelligensebb egy tyúknál, hogy nem szarik az udvar közepére.

javier2 2019.02.10. 22:21:57

@Cherie: nem minden a külsőség :)zsu a legjobb bizonyíték

,, 2019.02.10. 22:21:59

Adri be van feszülve

Oh my... 2019.02.10. 22:22:09

@Mók_Ica: nah, Mókim, még jóóó! ;)))

2019.02.10. 22:22:19

Renyhe nem fogná be a pofáját már kiesett

tomi9425 2019.02.10. 22:22:50

Baszki ez a Reni itt se bírja ki hogy ne ordibáljon be mikor csend van?

Mók_Ica 2019.02.10. 22:22:53

@javier2: a közjegyző urat tisztelhetjük benned?? :))) ha igen, akkor bárkié is a 60%, akkor roller nyerjen :))) jó?????

Oh my... 2019.02.10. 22:23:08

@,,: szerintem az irritálhatja, hogy az exlakók is mind beálltak Roli mögé....

javier2 2019.02.10. 22:23:11

azért észrevettétek @moletty eltűnt

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:23:50

@Mók_Ica: juuuj vétek lett volna nem nyomni! :D

Azért kiváncsi vagyok a retek mit dönt, kit hoz ki győztesnek! Mert ugye senki nem hiszi mi döntünk!

,, 2019.02.10. 22:23:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: era sztem adrit utálja a legjobban hunci miatt

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:24:14

@Angora Cardi: akkor bocsi, mondjuk kb mindenkinek van, gondolhattam volna :D

,, 2019.02.10. 22:24:42

@oh.. my..... Hajrá Roller!: lehet, mert ebből rájöhet h szarul áll kint

Mók_Ica 2019.02.10. 22:24:48

végre adri lábán csini szandi van és nem a csótányroppantó......
roller egész helyes lett, hogy levágták a haját és az arcán is rendezett a szőre.....

Oh my... 2019.02.10. 22:24:58

@Maximista vagyok: hagyd rá.... (hangya és a másodfokú egyenlet esete;)) ;P

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:24:59

@javier2: tényleg :D
Az utcaajtó mögött lesben várja Adrit.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:25:04

@javier2: délelött volt! Sajnos úgymond beadta a válókeresetet, Adriból kiábrándult, szegény!

moletty 2019.02.10. 22:25:14

Láttátok Renyhét kézenfogva ül a niggerrel ?

2019.02.10. 22:25:18

@javier2: várja adrit nagytéténynél

Angora Cardi 2019.02.10. 22:25:31

@Cukorborsó88: mèg a dm-es idök elött vettem de a pirositója mèg èrdekel

javier2 2019.02.10. 22:25:36

@Mók_Ica: igen a közjegyző vagyok sötétkék öltönyben
nálam sok mindent el lehet érni ....hmhm

moletty 2019.02.10. 22:25:38

@moletty: NEEEEEEEEEEEEM ! Nigger el se mert jönni ! :D :D :D

Mók_Ica 2019.02.10. 22:26:25

@javier2: adrit várja az utca ajtónál? :)))

@Nyuszomuszo83: még időben nyomtam.... :))))

javier2 2019.02.10. 22:26:25

@Paic Róbert: kitekert egy gepidon albionnal sisakban egy kiló vazelinnel

Oh my... 2019.02.10. 22:26:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt se én mondtam, pedig.... mondhattam volna, úgyhogy maxi ekg! ;)

nicu71 2019.02.10. 22:27:24

Septoleeet!!!???? A torkod a te erősséged!!!!! Baszod.

javier2 2019.02.10. 22:27:25

@moletty: nah van wifi a NAgytétényi benzinkútnál?

moletty 2019.02.10. 22:27:30

@javier2: Ott csápolok a 2. sorban, csak kijttem szünetre basszátok meg :D :D
Egyébként imádom Adrit hihetetlen.....

2019.02.10. 22:27:31

@moletty: nem vagy ott? Akkor ebből recska lesz :-D

Ki is volt aki az oktogonnal akart pucérkodni?

etikette 2019.02.10. 22:27:37

Esetleg egy link valakinek hogy eloben lassam a nagy pillanatot? Bitteeeee

Oh my... 2019.02.10. 22:27:44

@javier2: remélem, az utcaajtónál várakozik... ;DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:27:45

@Mók_Ica: lefogy és helyes pasi lesz belőle.

Imádom az ilyen szandálokat, de nem tudom hordani, ezért csak irigykedve nézem, aki igen. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:27:55

@Paic Róbert: Robi, miért uncsi. Szerintem tök megható. Ezek ketten tényleg hülyét csinálhattak volna az egész villából. Sokkal érdekesebb lett volna, ha Roli Adrival áll össze, mintha Hunorral. Most nyerni fog azt hiszem, de a játékban ő lesz a 3.

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:28:15

@Angora Cardi: mellik? Nekem a......meg kellett néznem

Mók_Ica 2019.02.10. 22:28:40

@javier2: például??? ;)))) khmkhm...

moletty 2019.02.10. 22:29:08

@javier2: A vazelin minek ? Adri nedves mint a Niagara... főleg ha megpengetem :)

Mók_Ica 2019.02.10. 22:33:38

kortárs beszédek.... hunyor jó volt :)))
greg fostalicska.......

Cimili 2019.02.10. 22:34:00

kussoljál már zsu!!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:34:28

@Angora Cardi: a butter blush-t? Azt úgy szerettem volna én is de rajtam semmilyen :/. Most az argánolajos van de az meg büntet.

Sokorai_Atala 2019.02.10. 22:34:36

Hunor tekintete mindent elárult

javier2 2019.02.10. 22:35:06

@Mók_Ica: utcaajtónál
adri : Szia ki vagy ?
moletty : Szia a személyi aszisztensed testi és lelki vágyaidat kell megvalósítanom , de főleg a testit.Gyere utánam a pihenőbe.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:35:11

Hunor hogy ledöbbent! epic :-D

rostás 2019.02.10. 22:35:24

Anikón istenien áll ez a matyó cucc, ez durván jó csaj... Hajrá Roli!!!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:35:29

@Angora Cardi: nyeh, bocsi, azt hittem elnyelte a komit, meg 1x leírtam.

2019.02.10. 22:35:55

@Cimili: lőjjük ki az űrbe

nicu71 2019.02.10. 22:36:05

Greg mint egy nyugdíjas néni az orbán évértékelőn.

pomac 2019.02.10. 22:36:28

vagy a blogmoci vagy a digi mondjon le :D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:36:50

@moletty: és itt vaaagy! :)
@Cukorborsó88: @Angora Cardi: ti miket tudtok, nekem egyik sincs, a bürkém nem engedi, a pirosítótól úgy nézek ki mint egy bohóc! :)
Greg egy szar volt zsizsikessel együtt. Hunci jó volt!
Remélem Adri hazahúz a pecshába! Vagy legalább moletty karjaiba! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:37:02

Kedves Zsuzsu rajongók, Zsuzsu toporzékolva és szivecskével mutogatva Adrit szeretné vissza! :-)

Cimili 2019.02.10. 22:37:21

@javier2: áááá, nem finomkodna ennyire:DDDDDDD

Angora Cardi 2019.02.10. 22:37:29

@Cukorborsó88: igen rá :))
Highlighteréről is jó videokat láttam de nem néztem még boltban. Itthon sztem túlárazzák :/

mindenévfoglalt 2019.02.10. 22:38:10

Ancsa nem kicsit részrehajló.

Mók_Ica 2019.02.10. 22:38:38

@pomac: a blogmoci szarakodott...... nálam nem digi van..... és tök sokáig nem hozta fel a komment ablakot.....

2019.02.10. 22:38:48

Na jön a gonoszság lemez

javier2 2019.02.10. 22:39:03

@Cukorborsó88: és még igényes is vagy a szájfényre khmkhm +1

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:39:17

@Nyuszomuszo83: akkor ez neked való lenne :) elég diszkrét.

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:40:07

@Angora Cardi: itthon mindent túláraznak.... :/

Mók_Ica 2019.02.10. 22:40:10

adri mennyire kiborul, ha a szavába vágnak.... ő mindig belevág másnak a szavába.... most is.....

no, adrit égetik... kapcsi hunyorral....

Angora Cardi 2019.02.10. 22:40:12

@Cukorborsó88: hú az argános nagyon jól pigmentált, nem merném felkenni, tartem van több amiket nagyon szeri

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:40:44

Gyere Roli! Gyere bazdmeg!!!!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:40:52

@javier2: cukker vagy és tipikus pasi

javier2 2019.02.10. 22:41:00

@Mók_Ica: okosan lemaradtam megint :/

Angora Cardi 2019.02.10. 22:41:09

@Mók_Ica: nálam digi es azt hittem kitiltottak

LilaKendő 2019.02.10. 22:41:29

Sziasztok! (Eddig csak olvasni jártam, na de jobb később, mint soha, majd a VV10:D)
Azt a pillanatot várom, hogy kihirdeti Anikó, hogy Roli megy vissza, ő meg szájoncsókolja az Adrit. Nagyjából ezt várom, teljesen a jelleme lenne:D

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:41:39

@Cukorborsó88: nem lehet foltos leszek alatta, van olyan alapozó is amitől véresre vakartam magam. Eddig egy garnier bb krém vált be, de utálom a szagát! :D
@Mók_Ica: jéééé akkor nem nálam volt a hiba, azt hittem a telefon szarakodik! Megnyugodtam!

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:41:52

@Angora Cardi: há’ de a kettőt ôssze sem lehet hasonlítani

Angora Cardi 2019.02.10. 22:42:31

@Nyuszomuszo83: meg kell találni ami jól áll, csak nem ilyen kamu tanácsadókkal és lehet neked is a barnásak jók lennének

Mók_Ica 2019.02.10. 22:42:51

@javier2: nem égették, nem mutatták a paplan alatti matatást..... pfffff

@Angora Cardi: én is azt hittem...... de aztán kiderült, mégsem :)))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:43:17

Lacika, Renyhe és Era Rolit skandál...

pomac 2019.02.10. 22:43:19

@Mók_Ica: nagyon húzták most le adrit ,ezek szerint tuti roli megy vissza :)

2019.02.10. 22:43:24

Hú ancsa felnyalja adrit

Angora Cardi 2019.02.10. 22:43:26

@Cukorborsó88: hehehe mindegyiket ki kell próbálni mielőtt kitaláljuk mi a kedvenc

javier2 2019.02.10. 22:43:45

nem tudom roli minden szituációban hogy tud ennyire higgadt maradni
valahol én itt buknék el
és ahogy reni ült lacika mellett és amennyit mi renit ekéztük
lehet az életben egy szent. HÁHÁ

2019.02.10. 22:44:13

Nya vége végre

pomac 2019.02.10. 22:44:16

@pomac: nagyon lehúzták most.... jó magyarosan írtam az előzőt :DD

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:44:31

Fú de fasza a fos9-em ebben a ruciban...nagyon vinném!

Mók_Ica 2019.02.10. 22:44:42

no, ancsa lezárta a szavazást....... addig lerágom a körmeimet...... ancsi szerint érdekes volt a párbaj.... sztem meg nem.... a közönség folyamatosan ordít..... megfájdult a fejem....... pffffff

javier2 2019.02.10. 22:45:02

bocs dolgom van most szóltak a fülemre közjegyzőt
beolvasom amit zsóti leírt a papírra
mit gondoltatok számolgatunk?

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:45:22

Roliiiiiiiiiiiii remélem

LilaKendő 2019.02.10. 22:45:34

@Angora Cardi: Jelen. Veletek rágom le izgalmamban a karom a fináléig:D

2019.02.10. 22:45:51

Ancsa ma nagyon béna.

Cherie 2019.02.10. 22:45:52

Tök mindegy ki megy, egyik se nyeri meg lóvét

Thats What She Said! 2019.02.10. 22:46:05

Anikó: “két olyan játékos ők, akik bebizonyították hogy képesek jó és rossz döntéseket is hozni!” Wtf??

Mók_Ica 2019.02.10. 22:46:25

@javier2: rollert kell győztesnek kihozni.... :)))))))

56,82-43,18 - roller :))))

Cimili 2019.02.10. 22:46:26

okés, roller megy vissza!!! :))))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:46:27

Naaaa nézzzzüüüük!
56.82-43.18 %

Roli

gazo 2019.02.10. 22:46:29

Na pénteken Roli Greg vagy Roli Zsu vajon?

javier2 2019.02.10. 22:46:47

roli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MacákékIcukája 2019.02.10. 22:47:17

Wow mar majdnem leragtam a kormeim a kommenteket olvasva jeeeee

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:47:25

@Angora Cardi: köszi Nyuszikám!!!!!
RÓÓÓÓLIIII! Jeee!

pomac 2019.02.10. 22:47:28

ancsa hogy be van kaksizva hogy megint odarohan :DD

AmanEdi 2019.02.10. 22:47:45

Holnap Roli kötheti magára vissza a zöldet

nicu71 2019.02.10. 22:48:14

Ezazzzz. Tudtam. Roli!!!

Mók_Ica 2019.02.10. 22:48:30

@javier2: köszönjük drága közjegyző úr :))) ;))))

pomac 2019.02.10. 22:49:12

hogymondta reni... baszósok nem győzhetnek :DD gyerünk hunor mássz rá zsura :DDD

javier2 2019.02.10. 22:49:13

@Cherie: nem szabad ennyire negatívnak lenned , mert ebből csak betegség manifesztálódhat...
térj meg és legyél roli szurkoló
námászté

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:49:38

Ja, szegény Roli holnap újra kiválasztott lesz. :/
Remélem G1G-t viszi akkor és ismét visszamegy a vellába.

Oh my... 2019.02.10. 22:49:41

YESSSSSSSSSSS!!!!!!!!

malevil2050 2019.02.10. 22:49:47

Gratula a győztesnek. Bis bald.

rostás 2019.02.10. 22:49:52

Rollerbácsihajráááá!!!

javier2 2019.02.10. 22:49:59

moletty készülj nyitva hagytam egy ajtót az utcaajtó felé
MOVE!

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:50:23

@KólaMámor: sztem Hunyi lesz, ne maradjon szűz!

pomac 2019.02.10. 22:50:52

mit mond zsu greg ... tudtam hogy hazudott adri :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 22:50:58

@javier2: Az egyébként valójában csak 6,5%

LilaKendő 2019.02.10. 22:51:05

Istenem, Zsuzsu megint összeomlik, remélem nem kell végignéznünk...

gazo 2019.02.10. 22:51:09

@Nyuszomuszo83: pénteken lesz két órás a műsorújság szerint

Mók_Ica 2019.02.10. 22:51:23

zsu a női győztes.....

Cimili 2019.02.10. 22:51:39

G1G feje mindent visz, zsu sírva berongyolt a hálóba.

javier2 2019.02.10. 22:52:02

most zsu miért sír?

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:52:11

Zsizsikes játszik a kamerának! Roli szerint Era és Renyhe jól néz ki. És Renyhe ahogy mondtam Roli is kiszurta neki drukkolt!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.10. 22:52:16

Zsu bőg. Hát ez a harag nem tartott sokáig.
Önző picsa. Nem tud örülni, el kell rontani neki mindent, ez is róla kell szóljon.

2019.02.10. 22:52:17

Szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós, szefós ez a hülye pitscha! Hát nem?

Thats What She Said! 2019.02.10. 22:52:30

Zsu ebben az öltözékben irány Kamaraerdő!

gazo 2019.02.10. 22:52:33

Zsu szerintem adja fel, nem kell többet sírni

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:52:53

@Nyuszomuszo83: nekem az is jó, ha Hunyi megy. Ő is viheti G1G-t és hagyja is kint a 'csába.

,, 2019.02.10. 22:52:56

Zsu a partykiller, hátezkész

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 22:52:59

@gazo: tééényleeeg??? Tyüüü! De jó! :D

Oh my... 2019.02.10. 22:53:10

@KólaMámor: nem merik kiválasztani ezek után, nyugi....

pláne, ha Roli elmondja hogy minden kiesett, aki ott volt - Renyhe, Era, Lekvár - neki szurkolt... ;))

AmanEdi 2019.02.10. 22:53:25

@gazo: Holnap kiválasztás, Szerdán kihívás, Pénteken párbaj és azt nem tudom hogy most mikor lesz a finálé de szerintem vasárnap

Cukorborsó88 2019.02.10. 22:53:35

Ha holnap a bv-ban adri szanaszét álló hajjal jelenik meg, tudjuk kivel volt.....

Cherie 2019.02.10. 22:53:45

@Cukorborsó88: miért lenne? Azt fel tudja fogni neki rosszabb, hogy roló ment vissza

Oh my... 2019.02.10. 22:53:54

@Spitzbauer: de de de és DEEEEEEEE!!!!!!! xDDDDDDD

javier2 2019.02.10. 22:54:22

kíváncsi lennék adri szavazatából mennyi a szürkület?(fanatikus zsu rajongók)

@Mók_Ica: és ez minősíti a többi csajt
(greget hova veszed?)

Mók_Ica 2019.02.10. 22:54:39

@oh.. my..... Hajrá Roller!: elmondta..... g1g csodálkozott is.....

Ármándójózsi 2019.02.10. 22:55:30

Én már nem akarok jelzőket használni a villában lévő egyetlen lányra, de az megint mindent elmondott, hogy annyi nem volt benne, hogy odamenjen gratulálni a győztesnek legalább egy pillanatra. Nem csalódtam benne, csak a vak nem látja, hogy milyen ember az...

Mók_Ica 2019.02.10. 22:55:32

@javier2: jó kérdés..... de végülis ő egy sellő.... olyan nemnélküli...... de ő fog kiesni a döntő előtt....

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:55:44

@Mók_Ica: ennyi legyen is elég neki, h ő a női győztes. A végső győzelmet meg hagyja meg a srácoknak (Roli vagy Hunor).

úgymond olvasó mmkk 2019.02.10. 22:56:03

@Angora Cardi: nem mondhatnam, hogy orommel tolt el az, hogy adri ment ki az utcaajton, es nem g1g. de szajzar van megint inkabb

moletty 2019.02.10. 22:56:25

@Ármándójózsi: Nem ember, egy genetikai hulladék !

Pamutbojt 2019.02.10. 22:56:32

Most akkor Süsünek mi baja van? Nemhogy örülne, hogy kiderült az IGAZSÁG, és kint maradt a galád hazug. Ő így értelmezi a párbajokat, nem? Hogy kinek van igaza.
El sem hiszem, hogy eddig eljutott. Hogy?????

malevil2050 2019.02.10. 22:56:40

Azért egy olyan félig igazi lávsztorit hiányoltam ebből a szériából De azt mondják kell hozzá valamennyi értelem is , nem csak érzelem. Nem tudom biztos igazuk van.

Cimili 2019.02.10. 22:56:45

@Cukorborsó88: gyanúsan nincs most itt. :DDD

2019.02.10. 22:56:49

Vigyék be süsüt a zárt osztályra

Oh my... 2019.02.10. 22:57:05

@Nyuszomuszo83: szerintem is arra van sima, akceptálható érv, pontosan ez, hogy ő az egyedüli aki még nem mérettetett meg, ne legyen senki döntős párbaj nélkül, stb, stb...

Pamutbojt 2019.02.10. 22:57:45

@Ármándójózsi: Egy rosszindulatú, irigy, önző és ostoba ember.

Maximista vagyok 2019.02.10. 22:58:56

Jaj de jó :) Moletty kolléga, basszad neki :D

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 22:59:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Önző picsa. Nem tud örülni, el kell rontani neki mindent, ez is róla kell szóljon."
Bezony, totál igaz.
Renyhe egy fos volt, de ebben igaza volt neki is, hogy tényleg semminek nem tud örülni Zsu és még mások kedvét is elrontja.

Thats What She Said! 2019.02.10. 22:59:18

@oh.. my..... Hajrá Roller!: most Rolin njncs lila kendő? Vagy vki leveheti róla?

2019.02.10. 22:59:29

@moletty: holnapra kérjük a részletes élménybeszámolót.

javier2 2019.02.10. 22:59:45

rolinak még van duplajel nem?
hunorral rá kell rakni a téglákat gregre!

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:00:04

@Nyuszomuszo83: figyi Nyuszó ha lesz olyan event ahol Zsut lehet ütni én veled szeretnék menni :D

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 23:00:12

@oh.. my..... Hajrá Roller!: legyen igazad, hogy nem merik kivinni vagy kiválasztani újra Rolit.

,, 2019.02.10. 23:00:28

holnap délután meglesem ha tipcsiztek a kiválasztottra, jó éjt!

pomac 2019.02.10. 23:00:47

@javier2: nincs neki most vette el zsutol a jelrakást

gazo 2019.02.10. 23:00:54

@javier2: szerintem dupla vagy mínusz volt. Nincs már semmi szuperkép csak a szefósnak. Hazugságvizsgálat

Thats What She Said! 2019.02.10. 23:01:11

@Nyuszomuszo83: akkor mik is maradtak meg? Dupla jel Hunornal? És meg?

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:01:11

@javier2: nincs dupla, vagy dupla vagy elvevés! Elvette zsizsikes jelrakását! Nincs már több szupertehetség kivéve zsizsikes hazugságvizsgálata!

Oh my... 2019.02.10. 23:01:22

@malevil2050: bizony bizony, ez nem legenda, és valóban értelmes csajszit nem sikeredett beválogatni idén (sem), hiába próbálta Roli eladni nekünk Adrit és az intelligenciát, az ugyanilyan taktikai kamuvonal volt, mint a többi; mert ez a csaj mást sem csinált bent mindvégig, mint ész nélkül hazudozott össze-vissza, zéró koncepció nélkül - ezért is bukott meg mindannyiszor, ezért sem voltak barátai, csak csapódott ide-oda...

javier2 2019.02.10. 23:01:40

@KólaMámor: én is ezt láttam renin
lehet kint ennek tizedét üvölti
van tere amit kitölthet (pedig én aztán ekéztem)
és tényleg nem a púpos csajok a favoritom

moletty : akció van!!!!!

2019.02.10. 23:01:55

@Nyuszomuszo83: nyomás tentézni! Előtte no cigi. Kamilla tea és méz mert gyógyulni kell nyuszi testnek.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:02:15

@Nyuszomuszo83: szuperképesség* tehát NINCS, CSAK A HAZUGSÁGVIZSGÁLAT! :)

pomac 2019.02.10. 23:02:17

adrihoz nem jön senki sem, hogy csak egy szék van

Cukorborsó88 2019.02.10. 23:02:31

Zsunak érdemes volt hisztériázni, kebelbarinője gregtől akart elbúcsúzni

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:02:51

Gyerekek, nincs annyi tényleges Zsuzsu rajongó, mint gondoljuk, Hunor fog nyerni (vagy ha van, akkor a zömük ugyanolyan együgyű, mint a pártfogoltjuk) ! Ez a tény ennek szériának a legnagyobb gyengéje, mert ezt abban a pillanatban borítékolni lehetett, amikor belépett Hunor a villaajtón. Rolinak gratulálok, innentől támogatom is, de maximum csak 3. lesz... A párbaj szerintem jó volt. Nem volt üvöltözős, de jó volt. Adri VV szinten szerintem marha nagyot játszott, és fejlődött. Végig egyéni játékon volt. Adri nem okos, de VV szinten játékintelligensnek nevezhető abból a merítésből, amiből az RTL a VV szereplőit válogatja. Élveztem a játékát a hibái ellenére.

2019.02.10. 23:02:52

@KólaMámor: @Nyuszomuszo83: Szerintem Süsüt választják ki, mert Rollernek van még egy duplája. És Süsü bosszút áll, a buzipondró meg röhög a markába. Akkor viszont Hunci nyerhet a végén.

Mók_Ica 2019.02.10. 23:02:52

@KólaMámor: ekg :))))

g1g sminkje olyan, mintha műanyag arca lenne.....

Angora Cardi 2019.02.10. 23:03:10

@,,: jó éjt, én tipcsizek mmkk

javier2 2019.02.10. 23:03:34

akkor greget kell megrakni hunornak és rolinak...
vagy megpakolják zsut

Pamutbojt 2019.02.10. 23:03:48

@Nyuszomuszo83: Süsü vigye ki sellőt, hogy mennyire őszinte vele. Légyszi....

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:03:49

@Paic Róbert: értettem, bár most iszom a cickányt! Nagyon meleg, utána orrspray és tente lesz. Remélem minni fog, ha nem akkor jön az altató! :/

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:04:07

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Pont így látom én is, ellentétben sokakkal itt, akik szerint Adri nagy taktikus volt. Lószart! Nagy hazudozógép volt és azt is kurvára elfelejtette, hogy kinek mit hazudott. Szarul csinálta, de még így is megvezetett jó néhány szavazót itt kint, és úgy látom a Szefóst és a Faszlámát ott bent...

Cinkeláb 2019.02.10. 23:04:15

G1G most fogja hónaljig fosni magát, mert tudja, hogy ő repül legközelebb.

2019.02.10. 23:04:27

@Nyuszomuszo83: Duplája van még. És a 4-ben számít a legtöbbet...

gazo 2019.02.10. 23:04:29

Ki a villamester? Simán lehet 2-2

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:04:48

@pomac: tuti a dobozban bújtatják! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:05:14

@Cukorborsó88: Zsu csak azért sír, mert az Adri vereségét is a saját személyes kudarcának tartja. Zsu nem Adrit siratja, hanem magát!

Angora Cardi 2019.02.10. 23:05:26

Azt írják élő és adri még benti beszélgetését adják le.

javier2 2019.02.10. 23:05:39

@Angora Cardi: jo8 pufi nyuszi

@VV Erőlegény: szerintem sem zsu nyer
ha hatan lennének finalisták igen de a kettőben elvérzik (habár debilió nem vérzett el)

Angora Cardi 2019.02.10. 23:06:01

@gazo: greg

Így ha 2-2 is a fiúcsapatból megy az egyik tutira.

Oh my... 2019.02.10. 23:06:12

@Thats What She Said!: szerintem már nincs semmi senkinél, Hunor átadta Rolinak, aki le is vette a szefósról a lilát, a dupla jelét (vagy jel-elvevőjét) pedig felhasználta Roli, szintén Süsünél - amúgy az volt az utolsó alkalom, amikor használni lehetett, mert most már nincs lila kendő.

Cukorborsó88 2019.02.10. 23:06:29

@VV Erőlegény: lehet, simán el tudom képzelni róla :/

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:06:32

@VV Erőlegény: Ez viszont nagyon pontos és igaz felvetés a részedről szerintem! Hogy ne mondjak mindig ellent.

Lóbelt bácsi 2019.02.10. 23:06:32

@Maximista vagyok: egy ilyen eventre én is jegyet váltanék, ha lehet. :)
Én ma azt flesseltem, hogy Renyhét és Zsizsikest falhoz láncolnám és fésűkkel dobálnám őket. Merthogy állandóan a fésű eldugással basztatták Rolit. Ha jól viselkednének esetleg bukósisakot kapnának, nehogy a fésű eltalálja a szép kis pofijukat. :P

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:06:33

@Spitzbauer: nincs mert vagy a jelrakás lehetőségének elvétele vagy dupla jel volt a szuperképesség. Hunyoré a lila levétele! Roli mindkettőt ellőtte! Tehát már nincs ilyen.

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:07:13

@VV Erőlegény: Zsu megint egyéni produkciót tolt, mint mindig. Kurva unalmas, kurva átlátszó. Ki a faszt érdekel a drámája? Csoki nem záratja ki magát akkor rég kint lenne a szefós.

javier2 2019.02.10. 23:07:26

@VV Erőlegény: hiszen zsu tegnap azt mondta adrinak semmi köze hozzá

ma hogy lett veszteség?

gazo 2019.02.10. 23:07:53

@Angora Cardi: igen valószínű és visz egyet a szívcsapatból :D

pomac 2019.02.10. 23:08:15

@Nyuszomuszo83: kit a medvediszóembert , mert más nem bírná ki eddig :)

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:08:51

@KólaMámor: fésű plusz az életveszélyes csipesz :D

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:08:58

@Spitzbauer: Neeeem, az vagy-vagy dolog volt.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:09:47

@Spitzbauer: Nem vitázok okos vagyok vagy semm! :D ott a link!

Cimili 2019.02.10. 23:09:58

bauko arca olyan fura, mintha kihúzták volna a fogait.

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:10:07

Én most beküldeném a szopófantomot, hátha lenne izgalom.

Angora Cardi 2019.02.10. 23:10:11

@gazo: sajnos sztem hunor megúszós gyanús és greget viszik a fiúk ha eszül van bármelyik megy azért jó lenne hunor sem maradna ki

Oh my... 2019.02.10. 23:10:12

apropó, hol volt Csokker, mintha nem ült volna Renyhécskéje mellett.... ;PP és az jól láttam, hogy mintha a csillámpondró pasija is ott ült volna, kb a harmadik sorban, Lackóék mögött..?

Cinkeláb 2019.02.10. 23:10:13

Szuzána színe változásait sztem még a törzsfunok és a családja se bírja már követni.

Angora Cardi 2019.02.10. 23:11:07

@Spitzbauer: egyben volt vagy vagy alapon

Pamutbojt 2019.02.10. 23:11:24

@Spitzbauer: Zsóttti g1g ellen? Sohhhhha. De Süsünek valakit tényleg ki kéne vinnie a hazudgálós vizsgálatra. Roller vót má, Hunit minek vinné.... Marad sellő. Tudom is a kérdést. Legyen az, hogy télllleg Rollerék akartak mindig Sellővel dumálni, vagy fordítva... ? S akkor kiderül, hogy g 1 g. Na ez jó lenne, kedves szerkik?( Szívesen.)

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:11:38

Nem hiszem el, megint letolják a romantikot :D basszátok meg!

javier2 2019.02.10. 23:11:39

szóval aki az egészet meg akarja nyerni annak a következő párbajt is meg kell..
ha lenne képessége akár egy párbajt megúszhat..
de itt nyerni kell

tvbuzi 2019.02.10. 23:11:55

@Cimili: megöregedett. A sok éjszakai műszak...

Cherie 2019.02.10. 23:13:37

@Cimili: soha nem mosolyog, ki van vasalva hyaliuron savval rendesen Adri tudta, hogy e..ta a játékát

Oh my... 2019.02.10. 23:14:02

@Spitzbauer: igen, egyik Rolinál volt, másik Hunyornál; és a és a legutóbbi kiválasztáson és kihíváson mindkettőt el is lőtték a srácok - Hunci átadta a sajátját is Rolinak, hogy ne neki kellejen konfrontálódnia senkivel....

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:14:17

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Csoki elfoglalt volt, valami feszes ribancot tolt éppen :)

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:15:36

Ohhh, Dont Cry For Me Argentina!!!! De szép zene omg!

gazo 2019.02.10. 23:15:37

@Angora Cardi: ha Rolira pakolják akkor ő nagyobb eséllyel viheti Zsut mert vele szarabb a viszonya , bár most bejátszották neki Greg majmozását :D, Hunyor meg lehet inkább a Sellőst mert Zsuval közelebb érzi (szeretné) magát parittya okán :)

Cimili 2019.02.10. 23:15:53

@Cherie: valahogy úgy, olyan lárva arcú lett.

Pamutbojt 2019.02.10. 23:16:26

@Spitzbauer: Én is így emlékeztem, de rákerestem, és egyben volt. Sajnos elhasználták Süsünél. Totál feleslegesen.

gazo 2019.02.10. 23:16:33

A kép botrány megint...

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:16:40

Adri szerint: Hunci vagy Greg!

Cukorborsó88 2019.02.10. 23:16:40

@Cimili: aha, mintha frissen botoxolták volna

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:16:48

Tartok a Roli-Zsu párbajtól. Valahogy be kéne kiabálnom neki hogy a buzit vidd!!!!

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:17:20

Adri Gregnek drukkol és G1G nyeri!-de vakon van!

Cimili 2019.02.10. 23:17:48

adri is zsu ellopott képére kérdezett rá. évike: majd nézd vissza az adásokat. de hisz nem mutatták, nem derült ki.

Pamutbojt 2019.02.10. 23:18:24

@Maximista vagyok: Vagy próbáljuk ezt kiabálni neki csoportos telepáCiával.

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:19:07

@Pamutbojt: nem kell, én odasétálok ha leszünk elegen :)

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:19:11

@Maximista vagyok: hidd el Hunci lesz, ne maradjon szűz, hát greguszka lelke belehalna hogy ő pörbajozott ez meg majd párbaj nélkül begaloppozik a döntőbe. Hunci lesz és ajánlom a mézescsuprot vigye! :D

Oh my... 2019.02.10. 23:20:12

@javier2: az utolsó párbajon nem lehet már szuperképességer használni, mert eleve nincs már védettség, ezt el is mondták - Ancsa vagy PP, már nem emlékszem, melyikük -, hogy ez volt (legutóbbi kiválasztás+kihívás), amikor még fel lehet használni a jelrakássak, kendőkkel kapcsolatos szuperképességeket.

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:20:12

@Maximista vagyok: Én is ettől tartok a legjobban... Akkor már, ha nem ismerik fel az arányokat, inkább Hunor vigye Zsu-t ellene talán van esélye... De a legjobb lenne Greget kibaszni onnan a picsába. Bár Roli akkor sem nyerheti, de Hunor igen.

gazo 2019.02.10. 23:20:31

@Nyuszomuszo83: próféta beszéljen belőled, halleluja, halleluja

pomac 2019.02.10. 23:21:00

@Cimili: tuti nem tudták kideríteni a szerkik sem , vagyis balfaszok hozzá és ezért nem is tudtuk meg :)

Cukorborsó88 2019.02.10. 23:21:00

Adri családja jós és jövőbe(távolba)látó

Oh my... 2019.02.10. 23:21:45

@Cimili: szóval ők se tudják, azóta sem.... ez szép.
tuti a szefós kavarta el...

Cimili 2019.02.10. 23:22:13

@oh.. my..... Hajrá Roller!: tényleg így volt, már nincs szupi képesség, amely a kiválasztáshoz kapcsolódna.

pomac 2019.02.10. 23:22:22

viheti nyugodtan zsut is mert ha nyer, akko ezt is megnyeri :D

javier2 2019.02.10. 23:22:49

rolit nem látom ennyire esélytelennek mint ti
tényleg el csÓki!

Cimili 2019.02.10. 23:22:54

@oh.. my..... Hajrá Roller!: valószínűleg és most lapít, h megtalálta már.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:23:20

@gazo: úgy legyen! :)
@oh.. my..... Hajrá Roller!: @Pamutbojt: @Spitzbauer: nyah, tudtam, hogy okos vagyok! Szívesen, még mielőtt veregetitek egymás vállát! (Bocsi, nem hagyhattam ki, de én emlékeztem jól)

Cimili 2019.02.10. 23:23:33

@javier2: jó éjt, én is lépek. holnap este megint itt. :)

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:23:49

Adri most így az elköszönésnél ,is hozta a csámpás picsa formáját, de ennél nem nagyobb gáz az, hogy nem találtak senkit aki bejöhetett volna hozzá a műsorba? Talán a hozzátartozók nem akartak szerepelni a villalakók meg inkább lehányták volna...

Oh my... 2019.02.10. 23:24:20

@Cukorborsó88: jéééézusom.... ez komoly? már értem, miért vette komolyan a jósnőt...

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:24:47

@Nyuszomuszo83: Hunci talán kint hagyná a szefóst, másnak nincs esélye ellene, akinek volt kizáratta magát..

@Ármándójózsi: nagyon felbasz hogy nem látnak át a buzigyereken. sima ügy lenne, persze bentről biztos nehezebb.

Nyuszomuszo83 2019.02.10. 23:24:51

Megyek, dunsztba vágom magam! Jó éjt Mindenkinek! Holnap tali itt! Cupp-cupp&pacsi!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:26:37

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Pedig, ha lenne egy kis esze azért kellene sírnia, mert Roli személyében az erősebb játékos jött vissza a párbajról, de Zsuzsu ezt képtelen végiggondolni, és a jelek szerint a Zsuzsu rajongók sem (vagy sokkal kisebb a rajongótábora, mint gondoltuk) ?

Oh my... 2019.02.10. 23:27:13

@Ármándójózsi: ekg, ezek futottak át az én agyamon is, pont ebben a sorrendben is kb.... ;) hogy senkit nem tudtak hozzá behívni, az mimdent el is mond róla - akik most bent siratják, majd ugyanígy fognak behányni tőle, miután kijöttek, és visszanéztek ezt-azt, tuti.

Cukorborsó88 2019.02.10. 23:27:14

@oh.. my..... Hajrá Roller!: na jó, ezt leegyszerűsítettem de arról volt szó, hogy parázik a szellemektől mert az anyukája látott/hallott furcsa dolgokat az öccse pedig előre megmondta a tutit többször is és persze öcsi is észleli a furcsa dolgokat. Egy tanulmány lehet ez a család :p

Oh my... 2019.02.10. 23:27:57

@Cukorborsó88: köszi, de így se jobb... ;)

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:28:06

@VV Erőlegény: te is tudod kik Zsu rajongói :) vicc az egész, nyomorultak.

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:29:16

@Cukorborsó88: kevesebb kábszer és nincs para :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.10. 23:29:44

@Ármándójózsi: csak Hunor nyerheti, szerintem meg fognak egyezni Rolival egy 70-30ban, ahogy ez 2010 előtt volt (igaz, azóta Lajos is belerokkant). Gregnek semmi esélye a srácok ellen a döntőben, Zsu meg épp most szakítja le magáról a nem fanatikus táborát, az ún. bizonytalanokat.

Oh my... 2019.02.10. 23:30:48

@VV Erőlegény: na igen.... amúgy szemmel láthatóan azt se fogja fel, hogy mindenképpen jól járt, hogy olyan esett ki, aki az ő oldalának szavazót osztja meg, plusz így már most ő a legjobb női játékos...

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:33:26

@adamskij: Ez már nekem is átfutott az agyamon Roli játékát látva, hogy mi van, ha megegyeztek és Roli mindenképpen Hunor győzelmét készíti elő a taktikákkal. Nem mondom, hogy így van, de nagyon nem lepődnék meg, ha később kiderülne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:33:39

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Ha magamból indulok ki ez a tétel nem igaz. A jelenlegi preferencialistán: 1, Roli 2, Zsuzsu (de nagy nagy messzeségben, inkább ez már végső proteszt Hunorral és Greggel szemben), 3, Hunor, 4, Greg.

Oh my... 2019.02.10. 23:35:28

@Ármándójózsi: én Hunort tippelem kiválasztottnak, mert ha egyenlőség lesz, a villamester dönt, az pedig Greg most... Hunor pedig kit vinne? csakis Greget, majd azt mondja, hogy lánnyal nem lenne sportszerű megverekedni, márpedig ő sportember, bla, bla, bla... valójában azonban Zsút erősnek tartják bent, azért nem akarja majd kivinni...

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:35:39

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Mit is várunk tőle... Egyik nap (tegnap előtt) még szóba sem állt Adrival, ma meg már szívecskéket küldött neki párbajüziként. Ha ez a nő normális, akkor én sajtostallér.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:36:31

@Ármándójózsi: Sajnos abszolút benne van, és ezt már napok óta szajkózom, mivel Roli teljesen védtelen Hunorral szemben, és soha nem is próbált semmit sem csinálni, amivel Hunort valahogy megpróbálta volna lerázni magáról. Ezt Roli hatalmas taktikai hibájának tartom!

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:37:49

@oh.. my..... Hajrá Roller!: A villamester szerintem, ahogy minden párbaj után változni fog, legalább is remélem. de nem lesz szavazategyenlőség, csak ha a fiúk és a "lányok" egyformán raknak. Én úgy tippelem Roli lesz a kiválasztott, de ez most tényleg 3 esélyes.

Oh my... 2019.02.10. 23:39:36

@VV Erőlegény: az én listám is majdnem ez, csak Huncit megcserélném Zsuzsuval... ;) na de tökmindegy, mi hová soroljuk őt, már egyedüli lány maradt bent, így mindenképpen övé a legjobb női játékos cím evben a szériában, erre gondoltam - amúgy szerintem sem az, de miután nem maradt más lány bent..... evvan ;)

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:40:24

@VV Erőlegény: Roli szemmel láthatóan, nagyon kedveli Hunort, tényleg úgy érzi talán a legjobb barátját találta meg benne. Látszik a játékán és a minden cselekedetén. Olyan, mintha azt szeretné, hogy Hunor nyerje meg.

Oh my... 2019.02.10. 23:41:01

@Nyuszomuszo83: oké, megy a vállveregetés neked is, nyusszancs! ;)))

Oh my... 2019.02.10. 23:41:42

@Ármándójózsi: az nem hetente változik..? most meg már holnap lesz kiválasztás...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:42:10

@Ármándójózsi: De azért abban megegyezhetünk, hogy ez egy faszság ebben a játékban, nem...? Ha viszont osztozkodnak, az meg szabályellenes...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.10. 23:43:23

@VV Erőlegény: viszont ez a kapcsolat, Roli és Hunor barátsága mindkettőjüket a legjobb 4ig hozta és ha Greget hozzák ki, biztos a finálé is. bár én Zsut hoznám, amíg össze van zavarodva.

Oh my... 2019.02.10. 23:45:06

@Ármándójózsi: igen, de szerintem ugy van (lehet) vele, hogy ha ő nem, akkor a barátja legyen a győztrs, bár.... most hogy belegondolok.... érthetetlen volt számomra, hogy miért vállalta be az adris párbajt, amikor Hunor még egyszer sem volt kint..? na meg egész héten látszott, hogy Hunor van igazából kibukva Adrira, Roli egyszer nem húzta fel magát rajta, sőt, jól elszórakozott rajta/vele....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.10. 23:46:57

@adamskij: Én azt gondolom, hogy, aki az utolsó két hétben még benn van, de nem a végső győzelemre játszik, az csak egy helyet foglalt el valaki elől a játékban.

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:47:45

@VV Erőlegény: Hááááát, talán faszság, mert sohasem lehet tudni, hogy valóban kint is nagy barátok maradnak-e. Már csak a távolság miatt is, másrészt nyilván bízni kell a másikban, mert ugye egy ilyen szóbeli ígéret, amit ráadásul nem köthetnek meg a kamera, vagy játékostársaik előtt, elég gyenge lehet, ha valamelyik úgy gondolja, hogy szarik rá és nem tartja be.
Szabályellenes lenne, ha nyíltan, előre, felfedve csinálják. De ha akkor ad a győztes a pénzből, amikor már megkapta, az RTL bekaphatja, már nem tud mit csinálni. Az már az ő dolga, hogy mire költi a pénzét.

Maximista vagyok 2019.02.10. 23:50:29

@adamskij: nem jó választás Zsu, szerintem nagyot rogyanna, ha a buzi kiesne. amúgy is leszállóagban van, ezt kéne tovább nyomni. zsu szerencsére gyengül, nem gondoltam volna.

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:51:43

@oh.. my..... Hajrá Roller!: Pont ezekre gondoltam én is. Roli elment Hunor helyett párbajozni. Hiszen elmondta, tudták a jelrakást és azt is, hogy akkor inkább Roli legyen, a kiválasztott.
Egyszer a teraszon beszélték és akkor Hunor mondta, hogy persze, mert ti az Adrival nem raktok egymásra, meg nem viszed ki. És akkor válaszolta Roli, de kiviszem Tesó, nem gond, utána pedig te viszed Zsut. Úgyhogy most figyelek...

Oh my... 2019.02.10. 23:51:54

@adamskij: Zsút nem merik, pedig tényleg most kéne.... persze ez kockázatos - áhháá, akkor meg is van, Roli miért vállalra be Adrit - Hunor majd MOST jön, és viheti Zsuzsut.... vagy Greget, de róla csak mi tudjuk itt kint, hogy vajójában harmatgyenge.... döntőzni csakis a két IQ-lájtossal érdemes, mert akkor az ő szavazataik oszlanak majd meg....
amúgy én Hunort nem érzem erősnek, a szépfiúság szerintem nem elég már egy győzelemhez manapság, és ő olyan semmilyen... tényleg Roli árnyékában dekkolta ki a három hónapot.

Oh my... 2019.02.10. 23:53:32

@Ármándójózsi: ááá tényleg, ezt láttam is!!! nah, kíváncsi leszek én is... ;)

bel ami 2019.02.10. 23:53:58

Szegény Adri későn futott,
És Lucifer továbbjutott.

MacákékIcukája 2019.02.10. 23:54:47

@oh.. my..... Hajrá Roller!: valami miatt face-en megis nagyon sokan drukkolnak neki (Huncinak). Franc se erti

Oh my... 2019.02.10. 23:57:46

@Maximista vagyok: na fe várj, a szavazóira gondolsz, gigy kiálltak volna mellőle..? a facebookosok..? én nem néztem be oda azóta sem, hogy egyszer bemerészledtem a legnagyobb csopijukba, és elhűltem azon az elképesztő tobzódáson (javarészt kisebbségiektől)... ezekből lett kevesebb, azt mondod? (legyen úgy!!!)

MacákékIcukája 2019.02.10. 23:57:58

@Maximista vagyok: jo de basszus, azert mert jol nez ki es elkeruli a konfliktusokat?

Oh my... 2019.02.10. 23:58:53

@MacákékIcukája: ez komoly..? hmm, nem gondoltam volna, itt pl. egy drukkere sincs..... ez így minimum fura, nem..?

Ármándójózsi 2019.02.10. 23:59:46

@Maximista vagyok: Én is értem. Egy jóképű, okos, normálisan viselkedő, csendes, rendes pasinak látszik (lehet, hogy az is), csak sokan itt nem szeretik, mert a csajokkal szerintük csúnyán bánik, amiben van igazság, de szerintem közel sem annyira gáz, mint ahogy néhányan ezt egy kicsit túltolják...

0.5 bit 2019.02.11. 00:00:02

@Cimili: "adri is zsu ellopott képére kérdezett rá. évike: majd nézd vissza az adásokat. de hisz nem mutatták, nem derült ki."

Az a nagy kérdés, hogy miért nem mutatták meg a nézőknek? Mi folyik Zsoltiéknál?

Már csak két lehetőség maradt, hogy miért titok még mindig:
1, Zsu saját maga tette el
2, Greg kavart

Oh my... 2019.02.11. 00:00:53

@MacákékIcukája: én eleve nem szeretem az ilyen langyosvíz-embereket, lapít, mással viteti el a konfliktusokat, és a végén elvinné a fődíjat... nekem ez nem szimpi....

MacákékIcukája 2019.02.11. 00:00:59

@oh.. my..... Hajrá Roller!: ja de mi mashogy nezzuk a jatekot, elemezgetjuk a torteneseket, szeretjuk a taktikat. Azert a tobbseg aki ide jar, eleg jol odafigyel az esemenyekre.. a facebookosokat meg latod milyenek, egy darab kenyer eszesebb naluk :D

MacákékIcukája 2019.02.11. 00:03:03

@oh.. my..... Hajrá Roller!: nekem sem az. Jo fej srac, de na. Roli volt az esz a taktikaban, o erdemli. Milyen snassz lenne mar, hogy megint valami szepfiu nyer. Egyebkent ha harman jutottak volna dontobe Adrival akkor Adri lett volna nalam a masodik es Hunor csak a harmadik.

Oh my... 2019.02.11. 00:04:48

@MacákékIcukája: sajnos true.... nincs amúgy bajom Huncival, sokkal inkább ő, mint a két szívlapát-pozitív, helyes is, meg a boxban szépen odatette magát, helyén van a szive ps bem is hülye, csak.... Roli az, aki játszotta a játékot, ő csak szárnysegéd volt mellette...

Oh my... 2019.02.11. 00:05:56

@MacákékIcukája: nnah, ezt majdnem egyszerre írtuk, maxi EKG! ;))

Maximista vagyok 2019.02.11. 00:08:32

@MacákékIcukája: nem azért, koránt sem, a kulcs hogy ember maradt ami nálam is elég fontos tényező.

@Ármándójózsi: erre meg EKG a köbön :) nekünk sörözni kéne :D

mézescsók 2019.02.11. 00:10:57

Senkinek sem drukkolok, de nem igazán értem, miért ez a rugózás azon, hogy Hunor párbajozott-e, Roli helyette ment-e ki, stb.
Ha volt olyan ügyes, és sikerült úgy alakítani a szálakat, hogy elkerülte a párbajt, a többi meg volt olyan hülye, hogy ezt nem vette észre, vagy mert mindig fontosabb volt neki, hogy mást/mással b...n ki, akkor hajrá.
Ez is lehet egy taktika.
Mint ahogy Greg és Zsuzsu, a két nem taktikus taktikája az, hogy látszólag nem taktikázik.
Mindig az a jó taktika, ami bejön.
És itt még csak a tisztesség kérdése sem merül fel.

Maximista vagyok 2019.02.11. 00:19:34

Jó8 mindenkinek! Én még végignézem a First Mant, ha már szabin leszek :)

Oh my... 2019.02.11. 00:41:27

@mézescsók: remdben remdbem, értjük ám, csak nekünk ez nem szimpi, amúgy persze, belefér, stratégia ez is, sőt, elfogadhatóbb is, mint a szívlapátos csapat kamu, geil "szívbű"-taktikája, ami már régesrég megbukott.... de nekem nem annyira bejövősi, mint Roli belemenősebb stratégiája, ennyi az egész...

Oh my... 2019.02.11. 00:47:45

@mézescsók: jah, tisztesség... azt idehozni egy social game-be, kb olyan lenne, mintja a pókeben hazugnak kiáltanánk ki a blöffölőt...
/tudom, hogy hogy értetted, csak muszáj volt tisztázni, hogy itt nem lehet számonkérni senkin, hogy megvezeti-e a többieket, ahogyan a Survivorban sem, mert ez a játék szerves része.../

Oh my... 2019.02.11. 01:01:07

@Ármándójózsi: na ennek a gondolatmenetnek viszont minden szavával csak egyetérteni tudok, olyannyira, hogy ezt Adri maga is mondta, hogy "mit emlékszik ő arra, hogy kinek, mit mondott egy-két hete"..? már akkor is irogattuk, hogy nna, a "nagy taktikus", mi? megfelelő iq és memória nélkül csak eszetlen hazudozás/kavarászás az, amit művel, ami pont nem taktika, maximum ostobaság...... ma láthattuk, hogy mire volt elegendő, és ha nincsenek bent az iq-lájtosok, akiket megvezethetett, eddig se jutott volna.

Oh my... 2019.02.11. 01:21:04

@javier2: xDDDDDDDDD síííroooook!

Sanda.Ipse 2019.02.11. 06:10:21

Gyorsan megnéztem a párbajt. Adrit láthatóan lesokkolta, hogy Rolinak voltak kiesett játékos támogatói, mégpedig meglepő módon Reni és Era, nem meglepő módon Lacika, neki meg senki. Nagyon örülök, hogy Roller ment vissza és mindaddig amíg benn van kizárólag rá fogok szavazni. Zsuzsu viselkedése Roli visszatértével minősíthetetlen. Nem kell IQ bajnoknak lenni ahhoz, hogy valaki az alapvető társadalmi illemszabályokkal tisztában legyen, jelen esetben pl. hogy a nyertesnek gratuláljon. Ezt ő is megkapta 1 hete olyanoktól is, akik a legkevésbé sem őt várták vissza. Egyre jobban szét van esve a nő, ez a szerencsétlen végül tényleg a pszichiátrián köt ki bárhogy is alakul a végeredmény. Próbálom megérteni a rajongóit, de sehogy nem sikerül. A legkisebb baja, hogy szefós, de komoly jellemhibái vannak, mint az irigység, rosszindulat, gyűlölet, lehetetlen viselkedés.
Kíváncsian várom a mai kiválasztást. Hunornak kéne menni végre párbajozni. Semmi bajom vele, de a 4 közül a legmegúszósabban vitte végig Roller háta mögött sunnyogva a játékot. Én igazán egy Roli, Zsuzsu, Greg végjátéknak örülnék. Abban lenne a legnagyobb sansza Rolinak a győzelemre.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 06:19:48

@Sanda.Ipse:
Bízom benne, hogy ha Hunor lesz a kiválasztott Zsuzsut hívja ki és Hunor kinn marad. A legrosszabb verzió, ha mindkét fiú a döntőbe kerül, mert akkor végképp nem lesz sansza egyiknek sem Zsuzsu ellen.
Továbbra is: HAJRÁ ROLI!

Sanda.Ipse 2019.02.11. 06:55:30

Mi történt Baukó arcával? Olyan, mint egy múmia.

.iIi. 2019.02.11. 07:27:42

@Ármándójózsi: nem tudnak alkut kötni mert tilos a kamerák meg veszik őket, ezért szerintem nem is mernek.

Rolinak az lenne jó ha most Hunor lenne a kiválasztott mert csak akkor nem őt vinnék párbajra.

mobilos perpetuum 2019.02.11. 07:31:33

@Sanda.Ipse: HAJRÁ ROLI, ha a sellőt kiviszed. Ez is túlzás, hogy az mindig nyalt mindenhova, és még ott van.

.iIi. 2019.02.11. 07:34:57

Jut eszembe: egyszerre történik az utolsó harmasrol a szavazás, vagy először lehet arra szavazni ki legyen a harmadik, utána meg arról hogy a maradék kettőből ki a győztes?

BarBwire 2019.02.11. 07:51:57

Ló reggelt mindenkinek! Részvétem az Adri-szurkolóknak, főleg Moletty-nek. (bár most hogy kint van, könnyebb rámozdulni)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.11. 07:52:55

@oh.. my..... Hajrá Roller!: ekg! taktikázni meg az üzeneteket értő közegben lehet. node Renyhe, G1G, Zsu és féligm-meddig Adri szívlapát csapata? merő sötétség, itt nem nagyon lehet játszani. ezért is érezte úgy az első reggelen Erával kint a cigizéskor, hogy itt jó, ha pár napot marad. aztán itt van a legvégén.

tvbuzi 2019.02.11. 08:10:40

Ki nézett ki szarabbul? Baukó Éva elölről vagy Ancsa hátulról?

Ms. Belcher 2019.02.11. 08:15:25

"Megmondom őszíntén, igazábóól" mikor Zsu kezében volt a hörcsög, tartottam tőle, hogy viszont látjuk az Egerek és emberek ikonikus jelenetét Lennievel...
Egyre inkább haragszom a szüleire, hogy ennek tették ki szerencsétlent.

Reménykedem egy Hunor (kiválasztott) Zsu (kihívott) párbajban. Előbbi győzelmével.

hereverő heverő 2019.02.11. 08:44:03

Lóreggelt mindenkinek. Az éjjeli orgazmuseredmény:

Adri - moletty
8 - 4

mindkettejük állapota stabil, az orvosok szerint teljesen fel fognak épülni.

Angora Cardi 2019.02.11. 08:49:05

@.iIi.: utóbbi
Mindig ujrainditjak a szamlalot amikor a 3. kimegy.

Angora Cardi 2019.02.11. 08:50:51

@Sanda.Ipse: Viszonylag kevesen gratulaltak barmelyik visszatérőnek eddig ez mindig feltűnt.

Angora Cardi 2019.02.11. 08:57:35

@hereverő heverő: pénteki Crippled Black Phoenix? Most neztem csak de igen köszi :))

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 08:59:14

két hával, hogy valami mást mondjak, mint tegnap: ehh

hereverő heverő 2019.02.11. 09:00:12

@úgymond olvasó mmkk: akkor neked is jHórHeggelt, két Hával

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:01:48

@hereverő heverő: a jó reggel szombaton reggel 9-kor egy teával kezdődik :)))

hereverő heverő 2019.02.11. 09:05:44

@úgymond olvasó mmkk: Éz nagyon így van. Sajnos ma kiba.hétfő, de ezzel is közelebb kerülünk a szombathoz. Teázni meg akár most is lehet. Kérsz Darjeelinget mézzel?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:09:40

@hereverő heverő: köszönöm, jöhet a tea. úgy ragaszkodom majd hozzá, mint az a kis izé a gyűrűhöz a gyűrűk urában :)

hereverő heverő 2019.02.11. 09:11:36

@Spitzbauer: Zsuzsu képtelen felfogni az "érted haragszom, nem ellened" kitételt, és ez kurvára a szülei hibája. Egyedül fog meghalni, még a macskái is ott fogják hagyni.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:15:24

@hereverő heverő: ne szivass, Legolas tünde, nem kis izé :)

BarBwire 2019.02.11. 09:18:02

Annyi hobbittal találkoztam életem során, most már jöhetne egy tünde is.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:19:20

@BarBwire: biztos igazad van, egy másodpercet se láttam a gyűrűk urából :)))

Sanda.Ipse 2019.02.11. 09:21:19

@Ms. Belcher:
Én pedig a "Virágot Algernonnak" Charlyját az egérrel folytatott versenyét a labirintusban. Bár az egy szerethető figura volt szefósan is.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 09:28:39

@Angora Cardi:
Talán nem ennyire látványosan csinálták:))) Láttad Laccikát?

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:36:16

@BarBwire: én nem is mondok inkább semmit a hobbitokra, mert az ismerőseim 95%-a hobbit hozzám képest :(

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:39:50

@hereverő heverő: mennyivel vagy alacsonyabb nálam, 1 centivel? :))))

Sanda.Ipse 2019.02.11. 09:48:49

@Spitzbauer:
Abszolút korrekt jellemzés. A szülei nagyon elcseszték a nevelését. Sajnos érthető, hogy az iskolában problémái voltak az osztálytársaival, mint ahogy igazán a villalakók közül sem szerette/szereti senki.
Ha vinné a fődíjat csak megerősítést kapna a viselkedésére, a hisztijeire, akár arra, hogy az utcán képes szembeköpni bárkit.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 09:49:39

@hereverő heverő: nincs az annyi, maximum papíron :))

@Angora Cardi: jó, de te legalább cuki vagy.

BarBwire 2019.02.11. 09:53:08

@Angora Cardi: :-D Hát ez csúcs, védesd le.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 09:57:07

Na szóval, akkor a villa Adritlanítás után néhány szót a ma esti esélylatolgatásról (bár inkább kívánságlista lesz belőle azt hiszem). Mindenekelőtt szerintem a legnagyobb esély arra van, hogy Rolit újra kiküldik párbajozni, mivel Greg a villamester. Megjegyzem ez Rolinak egyáltalán nem hátrány, mivel Greget mindenki verné a következő párbajon. Ha a két fiú Gregre pakol, akkor az két szavazat, de Greg és Zsuzsu is ugyanarra pakol, és Greg dönt. Ha Zsuzsura raknak a fiúk, ugyanez a helyzet. A legérdekesebb persze az lenne a játék szempontjából, ha Greg lenne a kiválasztott, mert kiváncsi lennék, arra, hogy mint biztos kieső (persze ezt ő a saját egojával és iq-jával benn abszolút nem így érzi), kit hívna ki a három közül... Ugyanis szerintem Hunort Greg nem meri még mindig kihívni. Hamarabb hívná ki Zsuzsut egy hirtelen mondvacsinált okból, mint Hunort, természetesen a legnagyobb esélye annak lenne, ha Greg is Rolit hívná ki, azonban Greg ma este nem kerül a kijelölés sorsára. Szóval este annak fogok drukkolni, hogy ne Hunor, hanem Roli legyen a kiválasztott, Roli pedig hívja ki Greget egy habkönnyű, de úgymond önbizalomnövelő párbajra. Nagyon nem szeretném, ha Hunor esélyt kapna egy párbajra a hármas döntő előtt, mert akkor azért az egy szavazati százalékokban mérhető érv maradna Hunor ellen, hogy párbaj nélkül jutott a döntőbe...

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 10:00:49

Huncinak nagyon jól állna a zöld.

hereverő heverő 2019.02.11. 10:07:34

@VV Erőlegény: EKG. Én még látok arra is esélyt, hogy a fiúk összebeszélnek, és hunyor kapja roli jelét. Ezek után nyilván Zsizsik is Hunyorra pakolna, meg talán Gregenyó is, mivel akkor esélye van arra, hogy Hunyor nem őt viszi - márpedig de igen. És akkor összejön a Zsuzsu-Hunor-Roli hármas, ahol már nem számít ki a kihívott, úgyis a nézők (höhöhö, igaz Zsolti?) döntenek.

Cinkeláb 2019.02.11. 10:07:44

Ha Süsü nyeri a 36 millát, oda jut, ahová BBÉvi.
Meg is érdemli.

mobilos perpetuum 2019.02.11. 10:09:30

@Spitzbauer: Emlékszem, mikor Rióban Hosszú Katinak megszerezte a sokadik aranyát, a közönség állva tapsolt, és egy nagy sportvezető ülve maradt, csak leszegte fejét. Mint egy hisztis óvodás, mert a kedvence viszont nem szerzett érmet. Zsu bement kisírni magát, mert úgy érezte, sírnia kell, attól még utána odamehetett gratulálni a győztesnek, elvették a képet. Amúgy ha öten vesznek részt egy film forgatásán, hülyeség citrom-díjat osztani. Az Arany-Málna esetében sokszáz film közül kapja ezt valaki, na az már égő.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 10:11:45

@hereverő heverő: És ezzel Roli megint jelét adná annak, hogy ő már bizony csak Hunor támogatására van benn a játékban... Roli, ha megakarja ragadni a relatíve kis esélyét a végső győzelemre, akar akkor azzal kell érvelnie, hogy az ő útja volt a legrögösebb a döntőig, hiszen három párbajt is nyernie kellett, nem szabad Hunort egy nappal a hármas döntő előtt főszerephez juttatnia egy tükörsima párbajon.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 10:17:10

@VV Erőlegény:
Ők Zsuzsut gyengébbnek tartják Gregnél. Legalábbis, ha Adri véleménye megegyezik a fiúkéval.
Szerintem nem jó verzió, ha a két pasi kerül Zsuzsuval a döntőbe, mert akkor a rájuk adott szavazatok megoszlanak és a nevető harmadik, zsizsikes viszi a lét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 10:21:48

@Sanda.Ipse: Egy esetleges Hunor vs. Zsuzsu párbajon Zsuzsué a voksom (protest).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 10:25:39

@Sanda.Ipse: Azaz megoszlanak az első körben, tehát az egyik fiú lesz a 3 (azaz több, mint valószínű, hogy Roli), a második körben viszont várhatóan a kieső fiú szavazatai a másik fiút fogják inkább támogatni, mint Zsuzsut, a kérdés, hogy ez összesen elég lesz-e Zsuzsu ellen.

mobilos perpetuum 2019.02.11. 10:25:57

@Cinkeláb: BB Évi anno mondta a többieknek, hogy szex nélkül nem bírja tovább, ki hajlandó neki segíteni. Renató mondta, ő igen. Ezzel bementek a hálóba, és mindenféle takarás nélkül elkezdte sz*pni, majd hátulról ment a téma. Az a csajszi nem később lett beteg, már akkor az volt.

Kisvárosban az eü centrumban a pszichiáter ajtaja előtt naponta húsz-harminc embert látok, de a napi fogalom sokkal több lehet. Olyan ismerősöket is láttam már ott, akiket 100 %-osan stabil idegzetűeknek gondoltam. Ezekből talán ezrelékük se kerül kórházba soha, főleg nem hetekre-hónapokra. Sok jóstehetség van itt. Ja és vannak, akik elhiszik, hogy 35 millió az pénz. Nekem igen, de a Rózsadombon telket kettőszáz millión alul nem találsz.

Ármándójózsi 2019.02.11. 10:33:59

@VV Erőlegény: Teljesen jó az esélylatolgatás, kivéve, hogy szerintem, ma villamestert választanak. Ha mégsem, akkor Greg előnyben lesz minden más villamesterrel, mert 2 párbajon is dönt/dönthetne, hogy egyenlőség esetén ki legyen a kiválasztott. Vagyis, ez így igazságtalan lenne.
A többi pedig totális lutri esélylatolgatás szempontjából, mert nem látunk a fejekbe. Vajon mennyire üti szíven a szívcsapatot, hogy Roli jött vissza és ettől mennyire bizonytalanodnak el őt illetően? (Itt megjegyzem, hogy én Roli helyében bekamuztam volna egy 65-35%-os fordulatot a párbajon, hadd töprengjenek rajta. :D Persze, tudom, a magyar nézők szemében ez is szentségtörés lenne és a "rohadék Roli" imidzset erősítené.)
Tehát vajon kire raknak a "csajok"? Azt is el tudom képzelni, hogy Greg Hunorra (mert még nem volt párbajozni), Zsuzsu Rolira (mert elrakta a fésűt).
A két fiú talány... Megbeszélik-e, mit beszélnek meg, kit látnak bentről gyengébbnek (tartok tőle, hogy még mindig Zsu-t), ki menjen, kihívott legyen vagy kiválasztott stb.
Szóval most megfejthetetlen szinte, hogy mi fog történni.
Egy biztos, Roli Zsu ellen bukta, Hunor Zsu ellen kétesélyes. Greg ellen mindketten simán visszajönnének.
Ha Roli-Zsu-Hunor 3-as lenne a végjátékban, Roli lenne szerintem a 3. és Hunor viszonylag szoros eredménnyel, de legyőzné Zsu-t. Ha Roli-Zsu-Greg lenne a 3-as, akkor Greg 3. és Roli, nagyon szoros párbajban, de kikapna Zsu-tól. Ha Greg-Hunor-Zsu lenne, akkor az első verzió azzal a különbséggel, hogy Greg a 3. Ha Greg-Roli-Hunor lenne akkor is Greg a 3. Hunor pedig simán verné Rolit a döntő összecsapáson.
Remélem minden variációval számoltam. :)
Nagyon érdekes lesz ez az este és a szerdai este is. Meghatározó a végjáték szempontjából.
Ha klasszikusokat akarnék idézni: "Most kezdődik a játék!" :DDD

BarBwire 2019.02.11. 10:42:59

Hiába azt várják, hogy idén nő nyeri a VV-t, most nem volt olyan karizmatikus női versenyző, akire végig szavaztam volna, és azt mondtam volna, hogy na ő nyerje meg.
Kiváncsian várom az utolsó hetet.

rostás 2019.02.11. 10:46:49

Szerintem kicsit túlmisztifikáljátok ezt a "Zsuzsunak hatalmas tábora van" kérdést. Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy evidens lenne a győzelme.Nem csak mi látjuk, hogy milyen félkegyelmű szegény, hanem mindenki más is. Attól, hogy a fb-on hangoskodnak pár tucatnyian, még nem jelenti azt, hogy mögötte áll az ország.Nem hiszem, hogy egy félnótást akarna a többség megdobni ennyi pénzzel. Persze lehet, hogy rosszul látom, és nekem tulajdonképpen mindegy ki nyeri (csak Greg ne), de most így érzem. Adri is visszajött korábban két párbajról, Roli is, Zsu is visszajött, de ott is inkább csak a Reni iránti utálat fújta vissza, nem a személyes varázsa. Mert az nincs neki.

hereverő heverő 2019.02.11. 10:49:15

@mobilos perpetuum: DE igen, később lett beteg.
BB Évi elég befolyásolható személyiség volt, Renáto és Bálint is kapott fél-fél millát tőle, mert benn megigérte. Ezek után nekiállt felujítani a kis házukat, de mivel híresség volt és tudták, mennyi pénze van (11 milla -1 ugye már a fiúké- sok pénz volt akkoriban) hát mindenki megvezette és lehúzta. Ezek után nyúlt az alkoholhoz és kipróbált többfajta kábítószert is. Amikor eltűnt a pénz, akkor lettek "barátai", az egyik lett a gyereke apja, aki persze eltűnt miután Éva terhes lett. És kb itt lett vége a történetnek.
Egy gyenge nő, akit a népszerűség tönkretett. A TV2 még próbálta őt egy ideig menteni interjúkkal és segéllyel (ez rendes volt a csatornától), de addigra Évi már menthetetlen volt, öngyilkossági kisérlete sem sikerült és benntlakásos intézetbe került. Azóta semmit nem tudni róla.

Zsuzsu nem hiszem, hogy így járna, ő annál sokkal erősebb jellem. Nem hiszem, hogy sokra menne a pénzzel, hacsak a szülei gyorsan el nem happolnák tőle és őriznék ahogy kell (sic).

Gia 2019.02.11. 10:50:17

Én Rolinak adnám a fődíjat,megdolgozott érte,kanapé ide vagy oda.

hereverő heverő 2019.02.11. 10:51:10

@rostás: Zsuzsunak a segge nagy, de hívjuk tábornak a PC nevében. Szóval igen, nagy tábora van.

moletty 2019.02.11. 10:51:52

Jó szelet Tesvérek ! Szegény kis Adrikám kiesett a gecibe, az én segítségemmel is :)
De aranyos volt a Baukóval is (aki most valahogy kibaszott lelakottan nézett ki, azt ne mondjam öregesen:)
Innentől Zsú van benn mint "nő" de őt ugye bottal se ! Mondjuk ha nem ismerném és nem szólalhatna meg és az arcát lefújnám előtte botoxal... na mindegy, inkább NEM ! :)

Cinkeláb 2019.02.11. 10:52:07

Nem gondolnám, hogy mindenki instabil idegzetű, aki pszichiáterhez jár. Ez a baj a magyar mentálhigiénével, hogy még mindig csak akkor fordulnak valami pszichológushoz vagy pszichiáterhez, ha nagyon nagy a baj, vagy viszik őket. Mert égő. Az az égő, ha nem kér segítséget és egyre rosszabbul lesz.
A másik, hogy Zsuzsanna vellabeli életéből simán össze lehetne válogatni egy olyan anyagot, ami alapján pár hét viccosztály kijárna neki.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 10:55:00

@Angora Cardi: a kicsi nok mind cukik szerintem. kiprobalnam egy napra, milyen erzes lehet 20 centivel alacsonyabbnak lenni

hereverő heverő 2019.02.11. 10:55:44

@moletty: valamivel be kell tömni a kis száját, akkor elviselhető lesz.

hereverő heverő 2019.02.11. 10:58:17

@úgymond olvasó mmkk: Már kipróbáltad. Te is voltál 20 centivel alacsonyabb, igaz hogy azóta megnőttél. De kipróbáltad!

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 10:58:31

@Angora Cardi: mindig azzal nyugtattak, hogy 15-16 evesen abbahagyom majd a novest. a lofaszt! 21 eves koromig nottem.

Ármándójózsi 2019.02.11. 10:58:39

@úgymond olvasó mmkk: Nem hiszem, hogy a méreten múlik, hogy ki cuki és ki nem, lásd Adri aki minden volt, csak cuki nem, legalábbis az én szememben, de azzal egyetértek, hogy egy alacsony nőt könnyebb cukinak hívni, mint egy átlagos, vagy átlagosnál magasabbat. De mivel nálam majdnem minden nő kisebb, nekem majdnem mindegyik cuki, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 11:00:29

@hereverő heverő: tudod mikor volt az? 15 éve. ki emlékszik arra már? :))))

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:01:41

@Sanda.Ipse: Jaaaj drágám ilyeneket mondasz megköveznek a zsizsikes rajongók! Mikor ugyanezt mondtam, hogy rosszindulatú falkában estek nekem, mert nem irigy, nem gonosz, nem rosszindulatú. Csak valahogy a tegnapi viselkedése sem ezt sugallta, hiszen bevonult a nyugiba duzzogni, látványosan sírni, ismét előjött a játszom a kamerának énje, nehogy már Roli legyen a főszereplő hogy visszatért a párbajról. Ő csak és kizárólag ő kell a központban legyen. Múlt héten mikor ő ment vissza győztesen saját igazát mantrázva Rolit majd félrelökte az ajtóban hogy ő megjött itt van. Előtte a csizmában a dzsakuba ugrott és fröcsize a vizet, sikítozik, hogy megvan, minden, minden a kamerának szól, a saját kis magánszáma. Egyszerűen nem tudom, hogy bírták elviselni benn, komolyan csak ez miatt hajtom meg a fejem előttük. Egyedül Csoki szemöldökcsipeszezte ki magát, bár ő sem szándékosan gondolta. Én már agyonvertem volna ezt a vertyákoló, ostoba nőszemélyt, aki otthon is ilyen lehet, mert ilyennek nevelte a nem komplett anyja. Tudatos néha, aztán kijön az eredeti énje, 3 hónapig nem tudja játszani a hülyét, ő alapból bolond, pszichiátriai kezelésre szorul. És Adri Baukónak meg is mondta Zsizsikes a legnehezebben kezelhető, ami most a szappanopera forgatási héten is kiderült. Illetve láthattuk nem fogta fel mi a különbség a rendezés és a színészkedés közt. Természetesen ezen is megsértődött. Ha anno Vivinek van esze a halálba szekálhatta volna, pont ilyen dolgokkal és az aki képes köpdösni- ha igaz, ha nem, bár én kinézem belőle- az képes lett volna tettlegességig is eljutni. Általában szociálisan érzékeny vagyok, de ő kezelhetetlen, nagyon el lett nála rontva valami. Ezt sajnos még két jól irányzott pofon sem tenné helyre! :/ Mert hülyét hülyére verni hülyeség!

pimasz borz 2019.02.11. 11:03:47

Szép napot mindenkineeek..a hétfő ellenére is!!
Tegnapi párbaj úgy alakult,ahogy kellett.Adri nekem kicsit enervált volt,de legalább így a kárálás elmaradt.
Zsu vállalhatatlan még mindig,felbasz ezzel az állandó szerepléssel.Megint elérte,hogy a sírásos magánszámával őt mutassa a kamera.
Valaki írta,hogy Roli és Hunyi megegyezhettek erre (is) EKG.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.11. 11:05:22

@úgymond olvasó mmkk: Ha 20 centivel alacsonyább lennél, nem látnál egy koncerten pl. a küzdőtérről semmit. Így meg körpanorámás a kilátásod. :-D De komolyra fordítva a szót. Miért frusztrál ez téged ennyire? Fogadd el, hogy ilyen vagy , keress egy nálad 20 cm-e alacsonyabb pasit, és éljetek boldogan. Ki foglalkozik már ilyen kérdésekkel a 21 század lassan harmadik évtizedében, amúgy is minden csoda 3 napig tart csak.

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:06:15

@úgymond olvasó mmkk: Cseréljünk???? :D De ne menj olyan helyre ahol nem éred el a polc tetején lévő árut! Odaadom mind a 158 cm! :D

Tökös... 2019.02.11. 11:06:18

Szép napot !

A mangalica tegnap hazudott egy utolsót....
a két órás műsor egyetlen említésre méltó információja...
Szoros volt, ez azt jelenti hogy bajtársaink még mindíg nem biztosak benne hogy aki hazudik, az egyuttal valami rosszat csinál, ugyanis vannak kegyes hazugságok, nekünk magyaroknak egyszerűen nagyobb az ingerküszöbünk mint a tőlünk nyugatabbra levő barátainknak...

Miért is vagyunk ott ahol vagyunk ? ( most nem is akarok évet értékelni )

Rolcsi visszatért, Zsizsik meg kötelezően eljátszotta hogy neki most bánkódni kell, mert örökre elvesztett egy nála is hülyébb picsát....
Meztelencsiga arcából csak kifutott a vér, fehérebb lett a meszes falnál, ugyanis ő úgy számolta hogy zsizsik, renyha, adri és csekélysége lesz a négyes döntőben....
Én azért előtte egy CT vizsgálatot végeznék a csigán, mi lehet a fejében az ürességen kívűl...

Arra számitók hogy Hunyor elveszti a szüzességét, és kiviszi meztelencsigát, és megsüti vacsorára mint a Franciák...

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 11:06:25

meg egy valami, es suhanok tova: a facebookos kommentek alapjan nem csodalkozom rajta, hogy a vak komondorok orszaga vagyunk

moletty 2019.02.11. 11:07:41

@Nyuszomuszo83: EEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKGGGGGGGGGGGGGG !
Csak azt sajnálom h. nem tudom nagyobb betűkkel írni :)
"a nem komplett anyja" Ez is de igaz ! Láttátok amikor üzent ? Én megijednék mindkettőjüktől egy sötét utcán.....

pimasz borz 2019.02.11. 11:08:26

@úgymond olvasó mmkk: én is magas vagyok és cuki..ja nem.Mindig mindenhonnan kilógtam,de egy idő után már nem zavart.Egyetlen hátrány az,hogy igazán csajos magassarkút nem tudtam sosem felvenni..pedig azokat szeressem.

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:15:17

@moletty: #pukedlizek A köpködésnél valaki írta, hogy az anyjával volt. Most nem azért de 35 múltam, de lehet anyám egy ilyennél, úgy vágott volna képen, hogy a fogaimat köptem volna a flaszterra! Büszke rá anyuci? Aztán mire? Az ótvar kurva táncra amit lenyomott, vagy az erőspaprika zabálásra??? Nagy érdem! Ez aztán a kárrier! Amúgy sem értem, mit taníthatott kicsiny lányának, mert sem a körömcsipeszt, sem a csoki törést, sem egy tetrapack doboz kibontását, sem egy törölköző magára csavarását, se viselkedést, sem illemet, sem türelmet, sem kedvességet... az arcizma rángatását, a pózolást, a grimaszokat, mutogatást, magamutogatást, elkényeztetést annál inkább. Baj van az egész szájbavert családdal!

moletty 2019.02.11. 11:17:04

@Fridolin a pimasz borz: Ezzel Én is így vagyok ! mármint ezzel :"gazán csajos magassarkút nem tudtam sosem felvenni..pedig azokat szeressem." :D :D
Nincsen 44-esben :(

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:17:30

@Fridolin a pimasz borz: @úgymond olvasó mmkk: Ti magasan vagytok jók! Én kicsin vagyok cuki! Azt szoktam mondani én vagyok a két lábon járó katasztrófa, de legalább cuki vagyok! :D

pimasz borz 2019.02.11. 11:18:08

@Nyuszomuszo83: Tökéletesen leírtad milyen zsu.Vivi anno tervezte,hogy kiszekálja a vellából,de valamiért ez elmaradt.Vagy elvonta a figyelmét a parittyázgatás.Simán ki lehetett volna idegelni szerintem is.Már nem tudom,hogy mit gondoljak róla színészkedik,vagy ennyire durván baj van nála a toronyban.Vagy kombó..

moletty 2019.02.11. 11:18:53

@Nyuszomuszo83: Már sírva ünnepellek, mint OV-t a meghívottak :D
Annyira egyetértek, hogy már fáj :)

mobilos perpetuum 2019.02.11. 11:19:21

@hereverő heverő:
Anno egy BB éjszakai műsorba behívták Évi anyját. Till Attila mondta neki, de ön kamerák előtt biztosan nem meztelenkedne. Erre a hölgy egy mozdulattal kirakta a melleit. A műsorvezető majd hanyatt esett. Ettől még igaz, amit írsz, de a pszichés gondok általában gyermekkorban kezdődnek, fontos a család, az anya személyisége.
Zsu anyját talán egy válás viselte meg, látszik, hogy nem egy életvidám valaki, csak azért fogalmazok így, mert nem közszereplő, nem is tudunk róla többet.
Zsu-t a környezete szerintem elfogadta olyannak, amilyen, törést nem okoz neki, ha nyer, ha veszít.
Változatlanul gondolom, hogy harmincvalahány millió, főleg, ha adózik is, nem egy komoly pénz. Durván nem változik meg az élete, aki megnyeri. A média-felhajtás gyorsan lecseng.
Lakás + autó + pénz. Nem tudom melyik széria volt az, ahol még ezeket kapta a győztes.

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:22:28

@moletty: tévedsz! Lehet csináltatni csak jó cipész kell hozzá. Volt egy nagyon kedves ismerősöm, sajnos tavaly elhunyt, magas szőke csaj volt, 44-es lábbal, autószerelő mester volt, offroadozott, de a kocsija hello kittys volt. Ezzel indult Somogybabodon is! Ha kiöltözött, kifestették, haját megcsinálták, nem mondtad meg mivel foglalkozik, max a járása volt furcsa a magas sarkúban! Kamionokat szerelt meg nagy autókat általában. Páratlan csaj volt! Manikűrözött keze mindig olajfoltos volt. 15-16 évesen amíg én bulikázni jártam, meg pasizni, addig ő a garázsban a Simsont szerelte! Isten nyugosztalja! :(

Ármándójózsi 2019.02.11. 11:23:04

@Nyuszomuszo83: Köszönjük szépen, ez kimerítő és egyben nagyon képletes leírás volt az egyik kedvencünkről a villában. Teljes EKG!
Csak kérdem én nagy tisztelettel, akár az itteni rajongóktól is: Ezt nem látják, ez nem tűnik fel nekik? Miért kellett akkor is védeni, amikor a saját szájával mondta el a castingon, hogy leköpte a vízosztó lányt, ami az anyja sem cáfolt? Komolyan tudnak ennyire elvakultak, fanatikusak lenni egyesek?
Persze, tudom a választ: igen, tudnak. Lásd Hitler, Erdogan, Orbán... :(((

moletty 2019.02.11. 11:23:38

"Teljesen újfajta mágnest fedeztek fel"
Ennek 3 pólusa van : pozitiv , negativ és a harmadik :

a) nulla
b) kurva anyád
c) cigány
d) migráns
e) Soros
f) O1G

BarBwire 2019.02.11. 11:24:06

@moletty: tudok egy boltot, ahol lehet kapni.

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:25:43

@Fridolin a pimasz borz: Kombó drága! Tutira!
@moletty: Bontsunk pezsit, vagyis én már a mai 6. teámra gyújtok rá, hogy túléljem ezt a napot, mert nagyon rottyon vagyok! :/

BarBwire 2019.02.11. 11:26:28

@Nyuszomuszo83: Én sajna sokszor megkapom, hogy nem vagyok cuki, pedig még össze is húzom magam.

moletty 2019.02.11. 11:27:32

@Nyuszomuszo83: A propó "járása volt furcsa"-ról jut eszembe:
Zsu birodalmi lépegető járása fenomenális. Egyszerűen nem tudok nem röhögni rajta teljes erőből :D :D Vajon az direkt vagy olyan ?
Jakó táncánál is látszott hogy nem normális az agresszív fajtából!

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:28:46

@Ármándójózsi: nem akartam senkit untatni, de ezt látom! Nem kell ehhez pszichológiai diplomával rendelkezni, csak normálisan kell gondolkodni, de a mai világban sokaknak nagyon nem megy! Mostanság mást sem látok, nézek jobbra, hülyék, nézek balra, hülyék, mindenhol hülyék, és így maradjak normális? :D

moletty 2019.02.11. 11:29:06

@BarBwire: Engem soxor "cuki"znak, csak felénk ezt úgy mondják "szemét köcsög"
Ez olyan tájszólás lehet szerintem :D:D

pimasz borz 2019.02.11. 11:29:09

@Nyuszomuszo83: Elért téged is?Jobbulást!!!
Pihenést próbáld meg beiktatni mindenképp,különben nagyon lever! :( Tapasztalat..az egész családon végig szántott :(

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:31:44

@BarBwire: Dehogy nem vagy cuki, csak másként! Engem sem szeretnek sokan, mert van egy kissé arrogáns stílusom. De én már úgy leszarom! Akinek nem vagyok szimpi az szimplán hagyjon békén! :D
@moletty: Mert Zsizsikes olyan nőies mint egy svábbogár! :D

mobilos perpetuum 2019.02.11. 11:37:04

Tudom, a Zsu-téma kifogyhatatlan, de én egy másik dolgot figyeltem meg, ami már egy 21. századi új fejlemény.
Eddig a férfiak használták ki a nőket szexuálisan.
Tegnap, mikor Adri valakitől búcsúzhatott, Zsu-t megsajnálta, mondott pár szót, majd Gregnek valamit.
Hunor kétszer is nyújtotta a kezét, várva, hogy pár szót esetleg ő is kap.
De nem. Most egy nő használt ki egy férfit, szexuális szolgáltatást kapott tőle, 'OSZT ENNYI'.:))

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 11:40:35

@Fridolin a pimasz borz: hétvégén pihentem, most nem tudok, beszélek a főnökkel, hogy ha holnap nem jövök, akkor influenzás vagyok, de nem szeretnék nagyon. Délután megyek a patikába tankolni! Neocickány max, orrspray- mert az tegnap este elfogyott. De remélem nem lesz gond! Most épp úgy izzadok, mint egy ló, szerencse hogy büdös soha nem vagyok! :D

hereverő heverő 2019.02.11. 11:54:12

@mobilos perpetuum: Áh, ez volt már régen is, manapság max. jobban előkerül. Nekem is volt olyan kolléganőm, aki mindig más pasit szedett fel ha dugni akart. És nem itéltük el emiatt.

Ms. Belcher 2019.02.11. 12:01:17

@Nyuszomuszo83: Annyiszor írjátok ezt a szemöldökcsipeszes témát...az csak egy kapórajött indok volt, ha akkor elesik kezében egy almával ami esés közben nekigurult volna Roli vagy akárki lábának is kitették volna...az Erás jelenet miatt... mert érezték a szerkesztők, hogy ott kurva nagy mákjuk volt, hogy nem fejelte le Erát,nem folyt vér... érezhető volt hogy parittyahuszár megborult, egyébként is agresszív jellem, másodperc alatt komoly sérülést tudott volna okozni, így az első adandó alkalomra lecsaptak,nem volt más lehetőségük.
Megérdemelte a kizárást, de nem a csipesz miatt...

mobilos perpetuum 2019.02.11. 12:02:04

@hereverő heverő: Na igen, és még régebben: Mária Terézia, és a magyar testőrei. :))

Ms. Belcher 2019.02.11. 12:07:35

@úgymond olvasó mmkk: pontosan. Nekem mindig kiváló szociológiai tanulmány a vv, de nem a bentlévők miatt...
Az évek alatt mintha osztódással szaporodnának az agyrágóbogár által megtámadottak száma...

Ms. Belcher 2019.02.11. 12:09:16

@Ms. Belcher: mmint a megtámadottak szaporodnak osztódással...
Nálam is munkába kezdett a kis bogár...

moletty 2019.02.11. 12:13:14

@Ms. Belcher: EKG a niggerről írtakkal !

Gia 2019.02.11. 12:19:25

Adri azért volt visszafogott a párbajon,mert érezte,hogy séta lesz hazafelé.. :-)

Gia 2019.02.11. 12:21:02

Ja,azt bírtam,hogy Adri megpróbált a hörcsöggel azonosulni. :-)))

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:22:13

@VV Erőlegény: én ugyanígy gondolkodtam.

Opsz! Elfelejtettem, hogy kétkörös a szavazás a döntőben.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 12:24:00

@Ms. Belcher: ha még egyszer szakdolgozatot írnék, biztos, hogy az anonim kommentelésről írnám. tök érdekes (és egyben ijesztő) megfigyelni, hogyan fordulnak ki magukból emberek.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:26:16

@Nyuszomuszo83:
Többen ti már az elején írtátok/írták, hogy nem szabad megnyernie a főnyereményt, mert BB Évi sorsára jut. Ezen 1-2 ember felháborodott, hogy Zsuzsu egy másik kategória. Egyre inkább úgy érzem, hogy tényleg nem szabadna nyernie, mert többet árt neki a hátralévő életében, mint használ. Ráadásul visszaigazolva látná ezt a förtelmes viselkedést, amire eddig minden kiesett villalakó panaszkodott.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:37:43

@Fridolin a pimasz borz:
Nem enervált volt, hanem szerintem sokkolta, hogy a 3 ex-villalakó Reni, Era és Lacika Roli táborát gyarapította, és éppen Reni a leghangosabban drukkolt Rolinak. Az ő volt "barátnéja":)
Még a szokásos mű-kaccantásai sem sikeredtek jól, csak még nagyobb nyelvcsapásokkal nyalogatta a száját.

mobilos perpetuum 2019.02.11. 12:40:22

Amikor némi csalódottságot véltem felfedezni Hunoron, hogy Adri róla meg se emlékezett, arra gondoltam, még jobban fog közeledni Zsu felé. Ezért szerintem Zsu ma esete mindenképp Rolira teszi a jelet. Greg, mint csúszómászó vagy-vagy, de inkább ő is.

moletty 2019.02.11. 12:40:39

@Sanda.Ipse: Zsuszu NAGYON más kategoria ! mert Évike aranyos volt és joindulatú a maga kis egyszerűségében ! De Zsu rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan
Mindemellett szefós !

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:42:54

@Nyuszomuszo83:
próbáld ki, hogy napközben rágcsálj szegfűszeget. Fertőtleníti a torkod, a szájüreged. Ha az orrod is át tudnád mosni sós vízzel, az is jót tenne. (Neti pottal)
www.youtube.com/watch?v=EDSlUuAOnN0

BarBwire 2019.02.11. 12:43:47

@Sanda.Ipse: már csak azért is megérdemelné mindegyik a pénzt, mert elviselték Zsuzsut. Lehet a kövi VV arról szól majd, hogy ki kell bírni 3 hónapot Zsuzsuval.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:52:20

@BarBwire: LOL
A csaj tényleg egy büntetés. Renit azt hiszem két napja kérdezték ismét a BV-ben, hogy megbánta-e, amiket Zsuzsunak mondott és azt válaszolta, hogy nem, újra megtenné úgy is, hogy a kiesése lett az ára. Greg és Reni már hetekkel ezelőtt megtárgyalták, hogy villán kívül nem fogják vele tartani a kapcsolatot. Tulajdonképpen mindenki utálja benn, ezért lehet nehéz nekik elhinni a lány népszerűségét idekinn. Mondjuk számomra is felfoghatatlan:)

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:53:42

Remélem erre a hétre beküldenek hozzájuk valakiket, hogy ne Zsuzsu duzzogásaival töltsék ki a műsoridőt.

Cinkeláb 2019.02.11. 12:54:54

Én aztán tényleg nem bírom elviselni Zsuzsannát, de szemétnek nem mondanám, egyszerűen iszonyúan infantilis és sokszorosan sérült. És ebből származik a legtöbb rossz tulajdonsága.
Volt egy hasonló kaliberű ismerősöm. Azzal nyitott, mikor megismertük, hogy őt mindig mindenki bántotta, persze teljesen alaptalanul. Nem telt bele pár hét, velünk is úgy megutáltatta magát, hogy amikor bejelentette, hogy továbbáll, senki nem siratta. Valami gyerekkori gyíkja lehetett, ami miatt szinte "kiharcolta" újra és újra ugyanazt a helyzetet, hogy őt mindenki utálja (és nem érti, hogy miért).

Sanda.Ipse 2019.02.11. 12:55:02

@moletty: én a BB-t egyáltalán nem néztem, de igazad van, akik látták mindenki pozitív személyiségnek írta őt le. Én már csak szerencsétlen utóéletét ismerem.

Téliszony 2019.02.11. 12:57:47

Hali! Zsuról annyit, hogy rendesen autisztikus tüneteket mutat. Szociális és kommunikációs zavara egyértelmű, reakciói a készségek hiányában tanultak, elnagyoltak, teátrálisak. Az empátia hiánya, a magány keresés is erre hajaz. Ha így van, bazi megterhelő neki a hétköznapi létezés is, realitybe nem engedtem volna.

BarBwire 2019.02.11. 12:59:41

@Sanda.Ipse: sajna rosszul kaptuk ezeket a dolgokat, úgy vágták össze az anyagokat, hogy Zsu legyen a szenvedő fél, mert lehet, hogy még egy budhistát is kiborítana ez a hölgyemény.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:07:26

@Téliszony:
ez a szülők hibája. A gyerekük érdekében nem lett volna szabad ennek a játéknak kitenni, mert bárhogy alakul a végeredmény Zsuzsu jövőjére negatív következménnyel fog járni.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:11:18

@BarBwire:
Az a gond, hogy az Rtl elhatározta, hogy idén nőnek kell elvinni a fődíjat, amivel amúgy nincs semmi baj, csak ahhoz megfelelő női játékosokat kellett volna beválogatni. Utólag még azt is el tudom képzelni, hogy Renit esetleg fel tudták volna építeni, ha nem engedik a sellő-duó közelébe, ahol a fő program a gyűlölködés volt és saját kiválóságuk kihangsúlyozása.

pimasz borz 2019.02.11. 13:12:20

@Sanda.Ipse: Innen kintről is kiborító,de képzeljük el 0-24-ben..(inkább ne).Nem volt olyan ápolt,aki szerint zsu tündibündicsupaszív lenne.A párbajról való visszatérése után tanulmány volt mindenki feje,még a nagy 'öribarijának'sem volt őszinte a mosolya.
Adri is csak használta őt,de kizárt,hogy annyire szerette,ahogy nyáladzott sokszor zsunak.
Zsu tipikusan az a személy,akivel nem lehet jóban lenni..Szerintem.Érthetetlen a népszerűsége.

MosóMaca 2019.02.11. 13:17:28

Pacsi! Nem olvastam vissza mindent, de szerintem is, Zsu egy szánalmas, ideggyenge, neveletlen és végtelenül önző kis pitsa. Remélem ma még lejáratja magát azzal, hogy részletesebben bemutatják ahogy reagált Roli visszatérésére az ostoba liba. Véleményem szerint is Hunort fogják megszórni, hogy ne menjen már párbaj nélkül a döntőbe. Ezzel viszont sajnos a sellőpondró besétál, amitől hányok. Mert Hunor a motortapizós feladat és egyebek miatt elvan azzal a kis nyomorékkal, ő a szefós lányt fogja kivinni.... Nem örülök ennek a forgatókönyvnek. De lepjenek meg a gyökerek! És igazán meglephetnének a szerkik is azzal, hogy végre bevágnak a dilinyósnak pár percet a csupaszív kisbarija háta mögötti elmélkedéseiről. Csak szeretetből persze

0.5 bit 2019.02.11. 13:20:00

Még lehetne egy csavar így a vége előtt:

A szerkesztők törlesztenék adósságukat és kiválasztás előtt előkerülne a felvétel amin Greg babrált Zsu fényképével. Ezután kapna 3 jelet a sellő és zsizsikest vinné párbajba...

Cinkeláb 2019.02.11. 13:23:39

@MosóMaca: Ha Hunyor olyan buta, hogy Zsizsikest viszi és kint marad, meg is érdemli. Legalább Roller leaprítja G1G-t és még Zsizsik ellen is lenne esélye, bármilyen hangos a FB-os tábora.

MosóMaca 2019.02.11. 13:23:54

@0.5 bit: szerintem kb a műsor után fél évvel, mikor már senkit sem érdekel, esetleg valaki bevallja félvállról egy interjúban, hogy az a felvétel meg sem volt, szóval örök rejtély

bel ami 2019.02.11. 13:23:59

"Imádlak titeket!"
Au tanít engemet.
Nemsokára megmutatom
kis helikopteremet!

Közbeszéd 2019.02.11. 13:24:19

@VV Erőlegény: Vissza is üthet, ha valaki folyton csak nyerési szériában van a finis előtt. Egyrészt a nézők azt gondolják, hogy úgyis van elég támogatottsága nélkülük is, és átszavaznak a szimpatikus másodikra-harmadikra, azzal, hogy az ő voksuk nélkül is Roli nyer. Másrészt pedig elveszik a megsajnálom-faktor, hogy jaj, szegény Roli, mennyit küzdött, hiszen nincs mit sajnálni rajta, folyton csak nyer. Én nem kockáztatnám ezt Roli helyében.

hereverő heverő 2019.02.11. 13:27:21

Szeritntem meg a legnagyobb szopás lehet másodiknak lenni. A végéig bennmaradni, megnézni ahogy a harmadikat kikisérik az utcára, és utána várni, ahogy Pornóbajusz Péter kimondja...

kimondja....

kimondja...

AZ ELLENFÉL NEVÉT! Ő vitte a 36 milliót, ő az idei VV9 győztese!

... na akkor Einwiller Gregor nyílt színen fogja kiharapni a verőerét.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:28:41

@MosóMaca:
Szerintem G1G -t el fogja bizonytalanítani, hogy Reni, a barátnéja Roller mellett drukkolt a párbajon. Kérdés, hogy ezt felfogja-e valamiféle üzenetnek vagy sem.

Téliszony 2019.02.11. 13:32:13

@Sanda.Ipse: Felfogja és rosszul értelmezi.

rostás 2019.02.11. 13:36:44

@Sanda.Ipse: Nem, mert el sem hiszi. Magából indul ki és azt gondolja Roli hazudik. Már nem emlékszem, de mintha épp ő mondta volna amikor valaki nagy arányú győzelemmel jött vissza, hogy szerinte az nem is igaz. Még mindig van egy embere, villamester és meg is úszhatja a párbajt, ha Zsut viszi ki valamelyik fiú. Greg még mindig magabiztos és optimistán néz a jövőbe és a háromba simán bejuthat. Majd ma este kicsit okosabbak leszünk.

rostás 2019.02.11. 13:38:09

@Fridolin a pimasz borz: @Sanda.Ipse: Nem, mert el sem hiszi. Magából indul ki és azt gondolja Roli hazudik. Már nem emlékszem, de mintha épp ő mondta volna amikor valaki nagy arányú győzelemmel jött vissza, hogy szerinte az nem is igaz. Még mindig van egy embere, villamester és meg is úszhatja a párbajt, ha Zsut viszi ki valamelyik fiú. Greg még mindig magabiztos és optimistán néz a jövőbe és a háromba simán bejuthat. Majd ma este kicsit okosabbak leszünk.

MosóMaca 2019.02.11. 13:38:40

@Sanda.Ipse: csak félszemmel néztem a párbajt. Gondolod, hogy Roli észrevette ezt?! Látta, vagy hallotta, hogy renyhe neki szurkolt?! Amúgy szerintem ha elmondja ezt, zsizsikes akkor sem fog neki hinni, hanem szívbarijával megbeszélik szépen, hogy hazudik, mert ez nem lehet igaz. És a szefós lány nyilván a pondrónak fog hinni

BarBwire 2019.02.11. 13:39:52

@MosóMaca: vagy véletlenül esett hátra a fénykép, próbálgatták is.

pimasz borz 2019.02.11. 13:41:04

@Sanda.Ipse: már meg is történt.Mikor Roli tegnap a párbaj után mesélte,hogy Reni végig neki szurkolt,Greg annyit mondott : "akkor tényleg igaz,hogy az Adri ezeket művelte".Talán kapcsol,ha van egy kis esze.Bár én már nagyon várom,hogy húzzon végre haza.

rostás 2019.02.11. 13:41:53

Zsuzsunak gyakorlatilag nincs saját véleménye semmiről, tulajdonképpen saját személyisége sincs. Greget meg Renit utánozta mindenben amíg vérig nem sértették. Szánalmas volt most is, ahogy szivecskéket küldött annak az Adrinak, akiről néhány órával ezelőtt bizonyosodott be, hogy minden csak nem a barátja, és ő ki is jelentette a nyugiszobában, hogy most már másképp fog Adrihoz állni. Erre szivecskézik meg bőg amikor nem jön vissza. Ez noooormááális Margit?!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 13:42:57

@úgymond olvasó mmkk: ohhh az anonim kommentelés :). A facebook korában nem sok különbség van az anonim kommentelés és a nem anonim között.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:43:09

@MosóMaca:
Látta is hallotta is, hogy Reni, Era, Lacika neki szurkol.
El is mondta Gregnek rögtön.
Egyébként a két lány mennyivel jobban néz ki a +kóc nélkül a fejükön.

rostás 2019.02.11. 13:43:55

@MosóMaca: Észrevette Roli, mondta is Hunornak, hogy Reni drukkolt neki a leghangosabban, meg milyen jól nézett ki (nagyon ki lehet mér éhezve ez a szegény srác). Az más tészta, hogy sem Zsu, sem Greg nem fogja elhinni neki.

Gia 2019.02.11. 13:43:57

De jó,hogy Erát tegnap a párbajon csak ülve láttuk...Van róla(is) kép Lacika face oldalán és megint hasvillantós pólóban feszít..Live-ozott is Lacika a nézőtérről,de elég uncsi.A tapsoltató ember okítja őket,aztán megérkezik Reni,odakönyököl meleg Zsóti,és bekapcsolódik Soma is.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:44:56

@rostás: és ha azt mondom neked, hogy nem Adrit, hanem önmagát siratta? A főgonosz visszajött a párbajról:)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 13:46:39

Kíváncsi leszek a kihívásra. Most vagy megint Rolin lesz a zöld (95%). Ha ő meg kiviszi Zsut akkor beszívja...

pimasz borz 2019.02.11. 13:47:43

@rostás: szerintem már csak kapálózik,hogy a lehető legtöbbet szerepeljen..ezt eddig is tudatosan hozta,most a végjátékra fokozottan.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:49:40

@rostás: annak az Adrinak kellett volna drukkolnia, aki kijelentette, hogy Renit "érezte", de Zsuzsut várta vissza a párbajról? Erre G1G is emlékezhet, mert eléggé központi téma volt.

MosóMaca 2019.02.11. 13:50:00

@Gia: megnéztem a képet, hát, nem kellett volna így ebéd közben :) Era haspóló, renyhének még mindig kanárisárga a haja. broáf

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 13:53:05

@Sanda.Ipse: Drágaságom, küldtem neked privátot, de nem emlékszem hogy válaszoltál volna! :(

mobilos perpetuum 2019.02.11. 13:53:35

@moletty: "Zsu rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan Mindemellett szefós !"
Kb három hónapja ezt leírjátok minden topik alá tízszer.
Ezért megírtam szent imaként. Amikor a müezzint meghalljátok, boruljatok térdre, és fohászkodjatok.

Mi atyánk, Ny. Gábor, ott fenn az RTL székházban, hallgass meg minket.
Engedd testvérünket, Nyéki Rolandot a Te 36 milliódhoz.
Űzd el a rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan
Mindemellett szefós Zsu-t, aki maga az Ördög!
Mert Tiéd a hatalom és a dicsőség,
Ámen.

Maximista vagyok 2019.02.11. 14:03:57

@hereverő heverő: a második mindig a legnagyobb vesztes

Angora Cardi 2019.02.11. 14:04:32

@úgymond olvasó mmkk: sajnos nincs időm válaszolni :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 14:09:49

@Angora Cardi: nem baj, már úgyis megsértődtem a hétvégi ignorálástól :))))))) (nem.)

rostás 2019.02.11. 14:19:46

@Sanda.Ipse: Mégis neki szurkolt az okos.

rostás 2019.02.11. 14:26:06

@Sanda.Ipse: Meg ő mindent 150%-ig túlpörget mert nem komplett. Greg megmondta, hogy Adrit várja vissza, tehát ha Gregnek a barátja, akkor neki is a barátja (tökmindegy hogy verte át) és akkor ő aztán jajjjjjjjj de naggggyon szurkol... Greg csak szeretne dolgokat, de ha nem jön össze, legalább uralkodik magán (legalábbis szemtől szemben), hiszen ez egy játék, de ez a szerencsétlen... Mindent halálosan komolyan vesz. Az illemet nem ismeri, a szavakat nem érti, az iróniáról azt sem tudja mi az, humora a tordadobálós seggrepacsis szinten van. Egy dackorszakos óvodás szintjén tengeti életét, mely csupa veszély és sértődés.

javier2 2019.02.11. 14:32:54

@mobilos perpetuum: amúgy amiket leírtál pont a szív csapat jelzői Rolira,
anno vv attilát feco és csaba ruházta fel a gonosz jelzővelOtt sem jött be.

@Sanda.Ipse: @rostás: @MosóMaca: azért most nem tudom pontosan mennyi nap alatt de kb 3-4 zsu bizonyos dolgokra (ha valami nem tetszik neki)bevágja a durcit megsértődik elvonul.Következő bevágás riportszoba és elnézést kér a viselkedéséért . Egyre több percideje lesz talán kijön az igazi gyerekes énje.
és mosómaca teljes ekg (elkényeztetett és mindenen megsértődik , de a legnagyobb hátránya alacsony iq-ja és naivitása nem hiába bukott el a villában a választott barátaival.)
Életben sem fog menni neki , ahogy elmondta eddig sem ment.

javier2 2019.02.11. 14:35:10

greg lett a legjobb színész ez megint emeli az önbizalmát.

javier2 2019.02.11. 14:41:20

@Nyuszomuszo83: családtagnak én doritricin szopogató tabletta , neocitran kombó
kamilla tea(hasonló tünetekre)
gyógyulj meg!

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 14:43:10

@javier2: Köszönöm szépen! Neked is írtam e-mailt de levél nuku! :/ Sajnos utálom a kamilla teát meg bármelyik gyógynövény teát, egyszerűen hányok az ízüktől. De próbálkozom mindennel, de lehet lassan hívhatjátok a pijócás embert (vagy a papot) :D

BarBwire 2019.02.11. 14:50:49

@Nyuszomuszo83: aztán majd mondhatjuk hogy Nyuszi, Nyuszikáááááám, hát ez megdöglött. (by Indul a Bakterház)

Gia 2019.02.11. 14:59:25

@Nyuszomuszo83: Nyuszikám úgy látom több beteg is van itt rajtad kívül... :-D Egyébként jobbulást,gyógyulj meg hamar.Nekem is "csak" 3 hét vót. :-P

Gia 2019.02.11. 15:00:59

Ha Greg lenne a kiválasztott vagy a kihívott,vajon megint cirkuszolna?Megnézném.. :-))

Tökös... 2019.02.11. 15:02:00

Nem fog nő nyerni....
Két játékos lesz a végén.... Roli és Hunyor.....
Ezt a tendenciát lehet látni...
Zsuban sok a rájátszás, és konkrétan nem sok mindenhez tud hozzászólni...
meztelencsiga meg ugye nem nő...

bárkivel fogadok...

rostás 2019.02.11. 15:02:04

@Gia: Biztos lehetsz benne. Én is azért szeretném, mert jó lenne látni a hisztis vergődését.

Gia 2019.02.11. 15:03:32

@rostás: Lehet,hogy még a válla is kiugrik Gregnek ijedtében.. :-)))))))

Gia 2019.02.11. 15:04:22

@Tökös...: Legyen igazad.Ugye prófétát ebédeltél? :-)

Tökös... 2019.02.11. 15:05:24

@Gia:

Füstölt oldalast.... kipróbálhatod te is...

Tökös... 2019.02.11. 15:07:19

Én azt a képet fogom kimerevíteni, mikor meztelen csiga megtudja az eredményt....
Amikor leesik a tantusz....
Bocs zsizsik úgy mondaná stantuszt...

,, 2019.02.11. 15:07:52

Zsuzsu mit összehisztizne, ha 2en maradnának a fináléban Rolival, és Roller győzne.

Tökös... 2019.02.11. 15:08:59

@,,:

szerintem Hunyor fog nyerni....

Gia 2019.02.11. 15:09:33

@Tökös...: Aligha,vega vagyok. :-)

pimasz borz 2019.02.11. 15:10:01

Ha nem zsu nyeri,akkor ordibálva hisztizik,hogy csalááás...mint a boxmeccsen :D

Maximista vagyok 2019.02.11. 15:10:05

@,,: mára húzz be kérlek egy Rolit, köszi.

Maximista vagyok 2019.02.11. 15:11:27

@Fridolin a pimasz borz: jaj dehogy, ő tud veszíteni (igaz hogy szarul, de tud).

hereverő heverő 2019.02.11. 15:12:01

@,,: Tök mindegy, G1G és Zsuzsu ugyanúgy hisztiznének. Lehet, hogy a földre is dobnák magukat és vernék a padlót a kis kezükkel, mint a kétéves gyerekek:)

Tökös... 2019.02.11. 15:12:13

Most már olyan kevesen vannak hogy mindenki jósolhat....
Rolcsi nem erős játékos, ezt abból gondolom hogy a MANGALICÁVAL SZEMBEN NEM VOLT MEGGYŐZŐ....
elvileg Hunyor a hunyo, mert még nem párbajozott...

hereverő heverő 2019.02.11. 15:13:13

@,,: úúúúú tényleg.... Én Hunyort tippelem ma estére, és szerdára Gregenyót. Írd be nekem őket kérlek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 15:13:37

@Tökös...: A a gáz, hogyha Zsu benne lesz a TOP 3-ban a fiúk közül fixen ki fog esni valaki a top 2-ből. Mivel a fiúk szvazatani megoszlanak. Mivel Hunor az aktuális szépfiú ezért gond nélkül benne lesz a top2-ben.

Tökös... 2019.02.11. 15:17:12

@Brigante:

Miért oszlana meg ?
Mindenki Hunyorra tesz és kész.....
Már bocs de a női szavazoknál inkább az a nyerő ha nem a faszvakarás történik a pamlagon, lehányt pólóban...
Hunyor és meztelencsiga legalább igényes, szerintem a csajoknál ez is döntő....
Állítólag a nők 5 perc alatt eldöntik hogy milyen az a férfi aki előttük áll....
Kezdik a cipőnél....

hereverő heverő 2019.02.11. 15:19:58

@Tökös...: Meztelencsiga igényes !?!?!?!?! Hát öregem, az a nő aki eldönti Gregről, hogy férfi, az meg is érdemli hogy a lelkét basszák meg.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 15:20:00

@Tökös...: én is erre jutottam! Roli a favoritom, de nem kevés hibája van mi miatt bukhatja a 36 millát.

Tökös... 2019.02.11. 15:22:56

@hereverő heverő:

Öltözködésben....
Én csigát utálom a legjobban, de nem az öltözködése miatt....
Érdekes módon a buznyákok sokkal igényesebbek, ez a véleményem...

Angora Cardi 2019.02.11. 15:23:21

@,,: este tipizek addig törnöm kell a fejemet

Gia 2019.02.11. 15:23:21

A vellalakók szappanoperájának az volt a legjobb része,amikor a végén bemutatták a bakikat. :-D

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:23:35

@Tökös...: bocsánat de ez alapján a női választóknak nem kellett volna Viktorra szavazni,ha van igénytelen ember a politikai érában....

Párkapcsolati szintén igaz az állítás.

Nőként én Rolira szavaznék Hunor ellenében...

pimasz borz 2019.02.11. 15:25:27

Rolinak szurkolok az eleje óta..de tényleg baromi igénytelen tud lenni.Néha olyan,mintha elfelejtené,hogy ez egy műsor,veszik a kamerák.Vakargatástól már forog a gyomrom..utána meg azzal a kézzel taperol össze mindent..boaaaa

Tökös... 2019.02.11. 15:26:25

@Ms. Belcher:

Nincs ezzel semmi baj, téged nem zavar ha valaki trehány....
Én úgy vagyok vele, ha nyilvánosság előtt szerepelek, kihagyom a reggeli faszvakarást, és a táncnak nem nevezhető rángatózást...
Rolcsi Adri szintjére esett vissza...

hereverő heverő 2019.02.11. 15:29:51

@Fridolin a pimasz borz: Van aki direktben a szájába is veszi AZT. Nemhogy kézzel taperolja, meg aztán mindent is, juj! :D
Az más kérdés, hogy én nem tenném, hiszen társaságban vagyok. Még pasik között sem éreztem késztetést, hogy igazgassam a családi ékszert. A kamerák a legkevesebb, ami miatt nem vakargatunk.

Tökös... 2019.02.11. 15:30:01

Egyébként én viktort nem láttam trehánynak...
Csak 1989 előtt, akkor úgy nézett ki mint Rolcsi...

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:30:51

@Tökös...: ezt nem tudom miből szűrted le

Tökös... 2019.02.11. 15:32:40

@Ms. Belcher:

Nem jutunk közös nevezőre, ezért meg kell várnunk ki nyeri a játékot....
Nekem mindenesetre ez az érvem
Szívesen meghallgatom a tiéd, ha van favorítod...

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.11. 15:33:31

@,,: van még esélyem a dobogóra? :) :) :)
tippem: Roli!
Köszönöm

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:34:42

@Tökös...: egy ország Miniszterelnökeként folyamatosan 4 számmal kisebb öltönyben megjelenni, pocakon passzos inggel, kitaposott makkosban, nyáladzani, zsebretett kézzel beszélni... Igénytelen...meg egy kicsit tapló

Tökös... 2019.02.11. 15:35:47

Ma estére nem tippelek, mert nem tudom ki lesz a kiválasztott....
Zsu jelrakásáról fingom nincs, nem hiszem hogy meztelencsigára hallgatna...
Az izgalmas inkább az hogy a kiválasztott kit visz ki...

Ha lehet mondani én a hunyor-meztelencsiga párharcra szavaznék...

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:37:03

A tippem Zsu... Sajnos fogalmatlan szavazóból még mindig több van.

Részemről Rolira megy a voks.

Tökös... 2019.02.11. 15:39:08

@Paic Róbert:

Én nem döntök gyorsan.... megvárom ameddig megszólal...
Zsizsikesnek megnéztem a mellét, a pucér seggét, de nem randiznék vele....

Tökös... 2019.02.11. 15:41:14

@hereverő heverő:

oké, itt egy kicsit kilóg a sorból.... ( röhögök )

pimasz borz 2019.02.11. 15:43:13

@hereverő heverő: tényleeeg..nem tudom miről beszélsz.. ;) :D :D Na azért az kicsit más,mint egy közösségben élve vakarászni.A kamerákat nem csak arra értettem,hanem hogy nem döglünk naphosszat egy széthordott mackóban..meg ilyenek.

Maximista vagyok 2019.02.11. 15:48:59

@Paic Róbert: akkor én szarul vagyok bekötve, segg, szem, kéz amit elsőre csekkolok

pimasz borz 2019.02.11. 15:51:24

@Angora Cardi: off Szia Nyuszi!megnéztem a Kedvencek előzetest.Szerintem megnézős lesz a film.Közben bedobott egy másikat is a youtube.A címe "Mi". Azt láttad?

pimasz borz 2019.02.11. 15:59:23

Greg marad a vellamester?Akkor Roller megint mehet.. :(

Kostarika 2019.02.11. 16:17:57

@Fridolin a pimasz borz: @Tökös...:
Ne felejtsétek el, hogy ha egy nő igénytelen az még undorítóbb. Itt utalnék Era, Renyhe fején a kócra, Adri "frizujárára" és szétszakadt, talp nélküli papucsára, amit - csakúgy, mint a többiek - gond nélkül baszott fel a kanapéra, ágyra.
Reni köztudottan oltári rendetlen volt és napokon át szaladgált egy kinyúlt pólóban.
Radics napokig nem fürdött, így megvolt az egyensúly Krisztián irgalmatlan lábszagával.
Szóval nem csak Roli igénytelen, hanem többségük.

Kostarika 2019.02.11. 16:21:58

@Ms. Belcher:
Vitatkoznék: Nem kicsit tapló.
A gatyából ami derékban hiányzik, az ott harmonikázik a lábán.
De bárcsak ez lenne a legnagyobb baj vele. :(

pimasz borz 2019.02.11. 16:23:29

@Kostarika: igen lehetne sorolni..
Maga a villa is tiszta retek.

Angora Cardi 2019.02.11. 16:24:51

@Fridolin a pimasz borz: szia Borzi, örülök h tetszik a kedvencek :D
Mi-t még nem láttam, felírom ma este rákeresek :)

hereverő heverő 2019.02.11. 16:43:09

@Fridolin a pimasz borz: Hát nem igazán macsós, az igaz. Viszont én is egész nap a széthordott mackóalsómban vagyok, néha abban is dolgozom. Mert szeretem a kényelmet, legalábbis otthon. Nem akarom Rollert védeni, de mégis, miben legyen, szmokingban?
A tökvakargatás az más tészta, az tényleg prosztóság. Egyszer be kellene éjjel kenni a kezét csípőspaprika krémmel, aztán ébredéskor nosza, vakargassad hülyegyerek!

Angora Cardi 2019.02.11. 16:51:25

@hereverő heverő: mennyi utálom ezt a vakarászást és ne tudd meg utcán mindenhol megy (jó tudom nem mondtam újat senkinek)

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 17:54:15

@Gia: ne paráztass, kemény vagyok mint a gyurma! :D vettem egy csomó szart a patikában, csak nem visz el ez a dögrovás, előbb az idegbaj a sok hülye miatt! Nyah, új posztcsinál tali! ;)

Cimili 2019.02.11. 20:19:58

@Sanda.Ipse: "Egyébként a két lány mennyivel jobban néz ki a +kóc nélkül a fejükön. " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dauda András 2019.02.12. 18:19:40

@moletty: Hát nem valami kecses Adri! :)
süti beállítások módosítása