Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x98 - 60 kiló, dobozba zárt tömény idegbetegség

2019. február 10. 14:26 - candyperfumegirl

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom, hogy most sem sikerült. Nézzünk is be gyorsan az ápoltakhoz, akik éppen a Bëlga Szerelmes vagyok című műremekének dallamaira ébredeznek darabos mozdulatokkal. Ezek után Adrit és Rolit látjuk a nappali egyik kanapéján fetrengeni, amint a korszakos VV9 szappanopera legújabb epizódjának a forgatókönyvét írják. Roli azonnal leszögezi, hogy a következő részben Zsu a fél szemére megvakul, mert azt a szappanoperát nem lehet komolyan venni, amiben nem vakul meg valaki indokolatlanul, legalább egy kicsit. Zsuzsu ezt fél füllel hallgatja, az agya lassan bootol, majd amikor feláll a rendszer, akkor regisztrálja, hogy ő most haragszik Adrira valamiért, úgyhogy ki is trappol a szobából az ő kis bájos, birodalmi lépegetős mozdulataival. 01_forgatokonyv.png

Az ezt követő monológjában pedig elhangzik valami, amitől számomra hirtelen nagyon sok minden értelmet nyer. Zsuzsu azt bírja mondani, hogy:

"Kicsúsztak a gondolatok, ami a fejemben van, a számon."

Tessék, itt a válasz a mindannyiunkat az évad eleje foglalkoztató kérdésre. Azért olyan süsü ez a lány, mert folyamatosan szivárognak ki az agyából a gondolatok a száján keresztül! Térjünk vissza a romikanapéra, ahol már nem a forgatókönyvvel vannak elfoglalva a delikvensek, hanem egymással. Adri ismételten segget villant a kamerába, mert az a pink szoknyácskája van rajta, ami valahogy egyre rövidebb, és már akkor sem bírt benne viselkedni, amikor ez a ruhadarab még 20 centivel többet takart a testfelületéből. A párbajozók most egy tejesen érthetetlen flörtbe kezdenek, amit én nem bírok komolyan venni, és valahol kimondottan creepy is az egész. Miután megbeszélték, hogy beleírnak a soriba maguknak egy szerelmi szálat, hirtelen áttérnek arra, hogy valójában Adri szerelemmel szereti-e Rolit, vagy csak úgy, ahogy egy ellenfelet, manipulátort, random valóságshow kollégát szeret az ember. Közben megy a szemezés, simogatás, lábösszedörzsölés, gügyögés, satöbbi. Roli szerelmesen néz, Hunor meg nagyon csúnyán – aki tisztes távolból figyeli az eseményeket és nagyon nem tetszik neki, amit lát. 

Ennek a bizarr kis jelenetnek sem előzménye, sem folytatása nincs, a szerkesztők úgy döntenek, hogy inkább nézzünk most bele a Küzdelem az álmokért legfrissebb epizódjába, aminek kapcsán én tényleg meglepődtem, hogy ennyi kreativitás szorult ezekbe a lemmingekbe. Van itt kérem minden: Greg négyes szerepben, újraélesztés, szellemjelenés, színpadi csók, majd jön az ominózus megvakulás, amit Zsu a dramaturgiailag létfontosságú „jaj, nem látok az egyik szememre!” – felkiáltással sulykol a gyengébb képességű nézőkbe. Már látom, ahogy elkezdenek gyűjteni Zsuzsu szemműtétjére. Ezek után fellép az együttes, Adri és Greg piknikezik és romantikázik, Hunor és Roli meg annyiszor ránt fegyvert hirtelen, ahányszor csak eszükbe jut. Roli úgy döntött, hogy az HBO-ra pozícionálja a sorozatot, mert úgy repkednek a szájából a faszok és a baszdmegek, mintha muszáj lenne. Az adás drámai csúcspontjaként a félszemű Zsuzsu a küszöbön találja az ő saját gyerekét egy piknikkosárban (prop recycling!), akit 18 évesen szült, és most az együttes fog felnevelni. Úgyhogy le is lépnek a bűnbarlangból, Roliékat meg feldobják a zsaruknál a poén kedvéért. Ezek után epic autósüldözés következik - mert valamire való sorozatból az sem maradhat ki -, de olyan practical effecttel, ami a maga nemében zseniális: botokra szerelt játékautókkal szemléltetik az üldözést, de sokkal többel, mint amennyi elvileg szerepel a jelenetben. Rolit meglövik, ezért a VV Renáta Színitanoda záróvizsgáját ötösre teljesítve úgy üvölt, mint Reni, amikor megcsúszott a fürdőszobában, és pont úgy fetreng elviselhetetlen kínjában. Ezek után Anikó jobbnak látja, ha beiktat egy reklámot, hogy mindenki elrohanhasson egy felesért, mielőtt folytatnánk a műsort. 

Sajnos vissza kell térni a valóságba, pedig én inkább néztem volna még tovább Rinya Dia, Lucsiánó és Eduárdó kalandjait, különösen annak tükrében, ami most következik. A párbajozók szopatására most azt találták ki, hogy feküdjenek egy-egy hatalmas doboz alá egy kamerával, és úgy létezzenek meghatározatlan ideig, mert az majd milyen szórakoztató lesz. (spoiler alert: nem lesz az.) A dobozokra pszichopata hajlamú kellékesek a párbajozók fotóját applikálták kivágott szemekkel és a szájukra erősített tölcséres csővel, ami annyira bizarr látvány, hogy nem is akarok róla beszélni többet. Egy darabig kergetik egymást a szerencsétlenek a kis dobozaikkal, aztán megunják, úgyhogy ki lesznek terelve az udvarra, hogy egy nagyon elmés versenyben mérjék össze az erejüket. Egy-egy, a dobozra ragasztott kanálban kell tojásokat egyensúlyozni és egy tálba pottyantani, persze úgy, hogy semmit nem látnak közben. Nagyszerű. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy legalább egy szerkesztőnek tojásfétise van, mert gyakorlatilag nem lehet itt játékot tojás nélkül elképzelni, pedig ez a feladat is ugyanígy működött volna mondjuk pingponglabdákkal, ahelyett, hogy egy elég értékes élelmiszert pazaroltak volna ész nélkül. Megint. 

Másik dolog, amiről képtelenek a szerkesztők leakadni, a szócsata. Ez a következő feladat, mert úgy érezték, hogy Reni híján már túl régen volt az utolsó igazán értékelhető ugatás a műsorban. A még mindig dobozok alá kényszerített párbajozóknak kell most elküldeni egymást a halál faszára, lehetőleg minél sokszínűbben és választékosabban. Erre esély sincs, mert Adrinak nincs vitakultúrája, és ismét bebizonyítja, hogy annál idegesítőbb dolog, ahogy ő vitatkozik, nem létezik a világon. Váltogatva ripacskodik és rikácsol, amikor pedig a vitapartnere belefolytatná a szót, idegállapotba kerül, és minden komplexusa elementáris erővel bugyog fel, ahogy ilyenkor azt ugatja idegbeteg módon, hogy „helló, helló, helló, én beszéltem!” Hunor már fel is kúrja magát, de úgy, hogy egy mondatában több a „geci”, mint bármely más szó; amit nem is csodálok, mert ha soha többé nem kell hallanom ennek a némbernek a hangját, az is túl korán lesz.

Roli félunottan válaszolgat, arra azért gondosan ügyelve, hogy a rekedten óbégató Adrinak egyetlen mondatát se sikerüljön befejeznie. Majd egyszerre kezdenek el pofázni, és egy ponton a dolog már nagyon hasonlít a Confrontationre a Nyomorultakból, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy az egy zseniális musicaldal, ettől a vitától meg legszívesebben levágnám a fülem. Adri úgy belemelegszik, hogy melltartóra vetkőzik, és úgy tolja tovább, majd a veszekedés a hazugság tengelyére csavarodik, mint minden eddigi VV9 vita, és innentől kezdve engem nem érdekel. Ez a játék nem az őszinteségről meg a tisztaszívűségről szól, és aki ezt nem akarja elfogadni, az húzzon haza most. Amikor a szerkik gongatnak, hogy elég lesz ebből,  Adri csövessé változva kerül elő a dobozból, Hunor meg is ijed tőle. Roli meg készülhet rá, hogy hasonlóan színvonalas, kulturált vita és észérvek logikus ütköztetése vár majd rá a párbajon is.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cinkeláb 2019.02.11. 13:23:39

@MosóMaca: Ha Hunyor olyan buta, hogy Zsizsikest viszi és kint marad, meg is érdemli. Legalább Roller leaprítja G1G-t és még Zsizsik ellen is lenne esélye, bármilyen hangos a FB-os tábora.

MosóMaca 2019.02.11. 13:23:54

@0.5 bit: szerintem kb a műsor után fél évvel, mikor már senkit sem érdekel, esetleg valaki bevallja félvállról egy interjúban, hogy az a felvétel meg sem volt, szóval örök rejtély

bel ami 2019.02.11. 13:23:59

"Imádlak titeket!"
Au tanít engemet.
Nemsokára megmutatom
kis helikopteremet!

Közbeszéd 2019.02.11. 13:24:19

@VV Erőlegény: Vissza is üthet, ha valaki folyton csak nyerési szériában van a finis előtt. Egyrészt a nézők azt gondolják, hogy úgyis van elég támogatottsága nélkülük is, és átszavaznak a szimpatikus másodikra-harmadikra, azzal, hogy az ő voksuk nélkül is Roli nyer. Másrészt pedig elveszik a megsajnálom-faktor, hogy jaj, szegény Roli, mennyit küzdött, hiszen nincs mit sajnálni rajta, folyton csak nyer. Én nem kockáztatnám ezt Roli helyében.

hereverő heverő 2019.02.11. 13:27:21

Szeritntem meg a legnagyobb szopás lehet másodiknak lenni. A végéig bennmaradni, megnézni ahogy a harmadikat kikisérik az utcára, és utána várni, ahogy Pornóbajusz Péter kimondja...

kimondja....

kimondja...

AZ ELLENFÉL NEVÉT! Ő vitte a 36 milliót, ő az idei VV9 győztese!

... na akkor Einwiller Gregor nyílt színen fogja kiharapni a verőerét.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:28:41

@MosóMaca:
Szerintem G1G -t el fogja bizonytalanítani, hogy Reni, a barátnéja Roller mellett drukkolt a párbajon. Kérdés, hogy ezt felfogja-e valamiféle üzenetnek vagy sem.

Téliszony 2019.02.11. 13:32:13

@Sanda.Ipse: Felfogja és rosszul értelmezi.

rostás 2019.02.11. 13:36:44

@Sanda.Ipse: Nem, mert el sem hiszi. Magából indul ki és azt gondolja Roli hazudik. Már nem emlékszem, de mintha épp ő mondta volna amikor valaki nagy arányú győzelemmel jött vissza, hogy szerinte az nem is igaz. Még mindig van egy embere, villamester és meg is úszhatja a párbajt, ha Zsut viszi ki valamelyik fiú. Greg még mindig magabiztos és optimistán néz a jövőbe és a háromba simán bejuthat. Majd ma este kicsit okosabbak leszünk.

rostás 2019.02.11. 13:38:09

@Fridolin a pimasz borz: @Sanda.Ipse: Nem, mert el sem hiszi. Magából indul ki és azt gondolja Roli hazudik. Már nem emlékszem, de mintha épp ő mondta volna amikor valaki nagy arányú győzelemmel jött vissza, hogy szerinte az nem is igaz. Még mindig van egy embere, villamester és meg is úszhatja a párbajt, ha Zsut viszi ki valamelyik fiú. Greg még mindig magabiztos és optimistán néz a jövőbe és a háromba simán bejuthat. Majd ma este kicsit okosabbak leszünk.

MosóMaca 2019.02.11. 13:38:40

@Sanda.Ipse: csak félszemmel néztem a párbajt. Gondolod, hogy Roli észrevette ezt?! Látta, vagy hallotta, hogy renyhe neki szurkolt?! Amúgy szerintem ha elmondja ezt, zsizsikes akkor sem fog neki hinni, hanem szívbarijával megbeszélik szépen, hogy hazudik, mert ez nem lehet igaz. És a szefós lány nyilván a pondrónak fog hinni

BarBwire 2019.02.11. 13:39:52

@MosóMaca: vagy véletlenül esett hátra a fénykép, próbálgatták is.

pimasz borz 2019.02.11. 13:41:04

@Sanda.Ipse: már meg is történt.Mikor Roli tegnap a párbaj után mesélte,hogy Reni végig neki szurkolt,Greg annyit mondott : "akkor tényleg igaz,hogy az Adri ezeket művelte".Talán kapcsol,ha van egy kis esze.Bár én már nagyon várom,hogy húzzon végre haza.

rostás 2019.02.11. 13:41:53

Zsuzsunak gyakorlatilag nincs saját véleménye semmiről, tulajdonképpen saját személyisége sincs. Greget meg Renit utánozta mindenben amíg vérig nem sértették. Szánalmas volt most is, ahogy szivecskéket küldött annak az Adrinak, akiről néhány órával ezelőtt bizonyosodott be, hogy minden csak nem a barátja, és ő ki is jelentette a nyugiszobában, hogy most már másképp fog Adrihoz állni. Erre szivecskézik meg bőg amikor nem jön vissza. Ez noooormááális Margit?!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 13:42:57

@úgymond olvasó mmkk: ohhh az anonim kommentelés :). A facebook korában nem sok különbség van az anonim kommentelés és a nem anonim között.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:43:09

@MosóMaca:
Látta is hallotta is, hogy Reni, Era, Lacika neki szurkol.
El is mondta Gregnek rögtön.
Egyébként a két lány mennyivel jobban néz ki a +kóc nélkül a fejükön.

rostás 2019.02.11. 13:43:55

@MosóMaca: Észrevette Roli, mondta is Hunornak, hogy Reni drukkolt neki a leghangosabban, meg milyen jól nézett ki (nagyon ki lehet mér éhezve ez a szegény srác). Az más tészta, hogy sem Zsu, sem Greg nem fogja elhinni neki.

Gia 2019.02.11. 13:43:57

De jó,hogy Erát tegnap a párbajon csak ülve láttuk...Van róla(is) kép Lacika face oldalán és megint hasvillantós pólóban feszít..Live-ozott is Lacika a nézőtérről,de elég uncsi.A tapsoltató ember okítja őket,aztán megérkezik Reni,odakönyököl meleg Zsóti,és bekapcsolódik Soma is.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:44:56

@rostás: és ha azt mondom neked, hogy nem Adrit, hanem önmagát siratta? A főgonosz visszajött a párbajról:)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 13:46:39

Kíváncsi leszek a kihívásra. Most vagy megint Rolin lesz a zöld (95%). Ha ő meg kiviszi Zsut akkor beszívja...

pimasz borz 2019.02.11. 13:47:43

@rostás: szerintem már csak kapálózik,hogy a lehető legtöbbet szerepeljen..ezt eddig is tudatosan hozta,most a végjátékra fokozottan.

Sanda.Ipse 2019.02.11. 13:49:40

@rostás: annak az Adrinak kellett volna drukkolnia, aki kijelentette, hogy Renit "érezte", de Zsuzsut várta vissza a párbajról? Erre G1G is emlékezhet, mert eléggé központi téma volt.

MosóMaca 2019.02.11. 13:50:00

@Gia: megnéztem a képet, hát, nem kellett volna így ebéd közben :) Era haspóló, renyhének még mindig kanárisárga a haja. broáf

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 13:53:05

@Sanda.Ipse: Drágaságom, küldtem neked privátot, de nem emlékszem hogy válaszoltál volna! :(

mobilos perpetuum 2019.02.11. 13:53:35

@moletty: "Zsu rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan Mindemellett szefós !"
Kb három hónapja ezt leírjátok minden topik alá tízszer.
Ezért megírtam szent imaként. Amikor a müezzint meghalljátok, boruljatok térdre, és fohászkodjatok.

Mi atyánk, Ny. Gábor, ott fenn az RTL székházban, hallgass meg minket.
Engedd testvérünket, Nyéki Rolandot a Te 36 milliódhoz.
Űzd el a rosszindulatú, szemét önző utálatos és kibírhatatlan
Mindemellett szefós Zsu-t, aki maga az Ördög!
Mert Tiéd a hatalom és a dicsőség,
Ámen.

Maximista vagyok 2019.02.11. 14:03:57

@hereverő heverő: a második mindig a legnagyobb vesztes

Angora Cardi 2019.02.11. 14:04:32

@úgymond olvasó mmkk: sajnos nincs időm válaszolni :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.02.11. 14:09:49

@Angora Cardi: nem baj, már úgyis megsértődtem a hétvégi ignorálástól :))))))) (nem.)

rostás 2019.02.11. 14:19:46

@Sanda.Ipse: Mégis neki szurkolt az okos.

rostás 2019.02.11. 14:26:06

@Sanda.Ipse: Meg ő mindent 150%-ig túlpörget mert nem komplett. Greg megmondta, hogy Adrit várja vissza, tehát ha Gregnek a barátja, akkor neki is a barátja (tökmindegy hogy verte át) és akkor ő aztán jajjjjjjjj de naggggyon szurkol... Greg csak szeretne dolgokat, de ha nem jön össze, legalább uralkodik magán (legalábbis szemtől szemben), hiszen ez egy játék, de ez a szerencsétlen... Mindent halálosan komolyan vesz. Az illemet nem ismeri, a szavakat nem érti, az iróniáról azt sem tudja mi az, humora a tordadobálós seggrepacsis szinten van. Egy dackorszakos óvodás szintjén tengeti életét, mely csupa veszély és sértődés.

javier2 2019.02.11. 14:32:54

@mobilos perpetuum: amúgy amiket leírtál pont a szív csapat jelzői Rolira,
anno vv attilát feco és csaba ruházta fel a gonosz jelzővelOtt sem jött be.

@Sanda.Ipse: @rostás: @MosóMaca: azért most nem tudom pontosan mennyi nap alatt de kb 3-4 zsu bizonyos dolgokra (ha valami nem tetszik neki)bevágja a durcit megsértődik elvonul.Következő bevágás riportszoba és elnézést kér a viselkedéséért . Egyre több percideje lesz talán kijön az igazi gyerekes énje.
és mosómaca teljes ekg (elkényeztetett és mindenen megsértődik , de a legnagyobb hátránya alacsony iq-ja és naivitása nem hiába bukott el a villában a választott barátaival.)
Életben sem fog menni neki , ahogy elmondta eddig sem ment.

javier2 2019.02.11. 14:35:10

greg lett a legjobb színész ez megint emeli az önbizalmát.

javier2 2019.02.11. 14:41:20

@Nyuszomuszo83: családtagnak én doritricin szopogató tabletta , neocitran kombó
kamilla tea(hasonló tünetekre)
gyógyulj meg!

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 14:43:10

@javier2: Köszönöm szépen! Neked is írtam e-mailt de levél nuku! :/ Sajnos utálom a kamilla teát meg bármelyik gyógynövény teát, egyszerűen hányok az ízüktől. De próbálkozom mindennel, de lehet lassan hívhatjátok a pijócás embert (vagy a papot) :D

BarBwire 2019.02.11. 14:50:49

@Nyuszomuszo83: aztán majd mondhatjuk hogy Nyuszi, Nyuszikáááááám, hát ez megdöglött. (by Indul a Bakterház)

Gia 2019.02.11. 14:59:25

@Nyuszomuszo83: Nyuszikám úgy látom több beteg is van itt rajtad kívül... :-D Egyébként jobbulást,gyógyulj meg hamar.Nekem is "csak" 3 hét vót. :-P

Gia 2019.02.11. 15:00:59

Ha Greg lenne a kiválasztott vagy a kihívott,vajon megint cirkuszolna?Megnézném.. :-))

Tökös... 2019.02.11. 15:02:00

Nem fog nő nyerni....
Két játékos lesz a végén.... Roli és Hunyor.....
Ezt a tendenciát lehet látni...
Zsuban sok a rájátszás, és konkrétan nem sok mindenhez tud hozzászólni...
meztelencsiga meg ugye nem nő...

bárkivel fogadok...

rostás 2019.02.11. 15:02:04

@Gia: Biztos lehetsz benne. Én is azért szeretném, mert jó lenne látni a hisztis vergődését.

Gia 2019.02.11. 15:03:32

@rostás: Lehet,hogy még a válla is kiugrik Gregnek ijedtében.. :-)))))))

Gia 2019.02.11. 15:04:22

@Tökös...: Legyen igazad.Ugye prófétát ebédeltél? :-)

Tökös... 2019.02.11. 15:05:24

@Gia:

Füstölt oldalast.... kipróbálhatod te is...

Tökös... 2019.02.11. 15:07:19

Én azt a képet fogom kimerevíteni, mikor meztelen csiga megtudja az eredményt....
Amikor leesik a tantusz....
Bocs zsizsik úgy mondaná stantuszt...

,, 2019.02.11. 15:07:52

Zsuzsu mit összehisztizne, ha 2en maradnának a fináléban Rolival, és Roller győzne.

Tökös... 2019.02.11. 15:08:59

@,,:

szerintem Hunyor fog nyerni....

Gia 2019.02.11. 15:09:33

@Tökös...: Aligha,vega vagyok. :-)

pimasz borz 2019.02.11. 15:10:01

Ha nem zsu nyeri,akkor ordibálva hisztizik,hogy csalááás...mint a boxmeccsen :D

Maximista vagyok 2019.02.11. 15:10:05

@,,: mára húzz be kérlek egy Rolit, köszi.

Maximista vagyok 2019.02.11. 15:11:27

@Fridolin a pimasz borz: jaj dehogy, ő tud veszíteni (igaz hogy szarul, de tud).

hereverő heverő 2019.02.11. 15:12:01

@,,: Tök mindegy, G1G és Zsuzsu ugyanúgy hisztiznének. Lehet, hogy a földre is dobnák magukat és vernék a padlót a kis kezükkel, mint a kétéves gyerekek:)

Tökös... 2019.02.11. 15:12:13

Most már olyan kevesen vannak hogy mindenki jósolhat....
Rolcsi nem erős játékos, ezt abból gondolom hogy a MANGALICÁVAL SZEMBEN NEM VOLT MEGGYŐZŐ....
elvileg Hunyor a hunyo, mert még nem párbajozott...

hereverő heverő 2019.02.11. 15:13:13

@,,: úúúúú tényleg.... Én Hunyort tippelem ma estére, és szerdára Gregenyót. Írd be nekem őket kérlek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 15:13:37

@Tökös...: A a gáz, hogyha Zsu benne lesz a TOP 3-ban a fiúk közül fixen ki fog esni valaki a top 2-ből. Mivel a fiúk szvazatani megoszlanak. Mivel Hunor az aktuális szépfiú ezért gond nélkül benne lesz a top2-ben.

Tökös... 2019.02.11. 15:17:12

@Brigante:

Miért oszlana meg ?
Mindenki Hunyorra tesz és kész.....
Már bocs de a női szavazoknál inkább az a nyerő ha nem a faszvakarás történik a pamlagon, lehányt pólóban...
Hunyor és meztelencsiga legalább igényes, szerintem a csajoknál ez is döntő....
Állítólag a nők 5 perc alatt eldöntik hogy milyen az a férfi aki előttük áll....
Kezdik a cipőnél....

hereverő heverő 2019.02.11. 15:19:58

@Tökös...: Meztelencsiga igényes !?!?!?!?! Hát öregem, az a nő aki eldönti Gregről, hogy férfi, az meg is érdemli hogy a lelkét basszák meg.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.11. 15:20:00

@Tökös...: én is erre jutottam! Roli a favoritom, de nem kevés hibája van mi miatt bukhatja a 36 millát.

Tökös... 2019.02.11. 15:22:56

@hereverő heverő:

Öltözködésben....
Én csigát utálom a legjobban, de nem az öltözködése miatt....
Érdekes módon a buznyákok sokkal igényesebbek, ez a véleményem...

Angora Cardi 2019.02.11. 15:23:21

@,,: este tipizek addig törnöm kell a fejemet

Gia 2019.02.11. 15:23:21

A vellalakók szappanoperájának az volt a legjobb része,amikor a végén bemutatták a bakikat. :-D

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:23:35

@Tökös...: bocsánat de ez alapján a női választóknak nem kellett volna Viktorra szavazni,ha van igénytelen ember a politikai érában....

Párkapcsolati szintén igaz az állítás.

Nőként én Rolira szavaznék Hunor ellenében...

pimasz borz 2019.02.11. 15:25:27

Rolinak szurkolok az eleje óta..de tényleg baromi igénytelen tud lenni.Néha olyan,mintha elfelejtené,hogy ez egy műsor,veszik a kamerák.Vakargatástól már forog a gyomrom..utána meg azzal a kézzel taperol össze mindent..boaaaa

Tökös... 2019.02.11. 15:26:25

@Ms. Belcher:

Nincs ezzel semmi baj, téged nem zavar ha valaki trehány....
Én úgy vagyok vele, ha nyilvánosság előtt szerepelek, kihagyom a reggeli faszvakarást, és a táncnak nem nevezhető rángatózást...
Rolcsi Adri szintjére esett vissza...

hereverő heverő 2019.02.11. 15:29:51

@Fridolin a pimasz borz: Van aki direktben a szájába is veszi AZT. Nemhogy kézzel taperolja, meg aztán mindent is, juj! :D
Az más kérdés, hogy én nem tenném, hiszen társaságban vagyok. Még pasik között sem éreztem késztetést, hogy igazgassam a családi ékszert. A kamerák a legkevesebb, ami miatt nem vakargatunk.

Tökös... 2019.02.11. 15:30:01

Egyébként én viktort nem láttam trehánynak...
Csak 1989 előtt, akkor úgy nézett ki mint Rolcsi...

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:30:51

@Tökös...: ezt nem tudom miből szűrted le

Tökös... 2019.02.11. 15:32:40

@Ms. Belcher:

Nem jutunk közös nevezőre, ezért meg kell várnunk ki nyeri a játékot....
Nekem mindenesetre ez az érvem
Szívesen meghallgatom a tiéd, ha van favorítod...

Hedo a nokedli szaggató 2019.02.11. 15:33:31

@,,: van még esélyem a dobogóra? :) :) :)
tippem: Roli!
Köszönöm

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:34:42

@Tökös...: egy ország Miniszterelnökeként folyamatosan 4 számmal kisebb öltönyben megjelenni, pocakon passzos inggel, kitaposott makkosban, nyáladzani, zsebretett kézzel beszélni... Igénytelen...meg egy kicsit tapló

Tökös... 2019.02.11. 15:35:47

Ma estére nem tippelek, mert nem tudom ki lesz a kiválasztott....
Zsu jelrakásáról fingom nincs, nem hiszem hogy meztelencsigára hallgatna...
Az izgalmas inkább az hogy a kiválasztott kit visz ki...

Ha lehet mondani én a hunyor-meztelencsiga párharcra szavaznék...

Ms. Belcher 2019.02.11. 15:37:03

A tippem Zsu... Sajnos fogalmatlan szavazóból még mindig több van.

Részemről Rolira megy a voks.

Tökös... 2019.02.11. 15:39:08

@Paic Róbert:

Én nem döntök gyorsan.... megvárom ameddig megszólal...
Zsizsikesnek megnéztem a mellét, a pucér seggét, de nem randiznék vele....

Tökös... 2019.02.11. 15:41:14

@hereverő heverő:

oké, itt egy kicsit kilóg a sorból.... ( röhögök )

pimasz borz 2019.02.11. 15:43:13

@hereverő heverő: tényleeeg..nem tudom miről beszélsz.. ;) :D :D Na azért az kicsit más,mint egy közösségben élve vakarászni.A kamerákat nem csak arra értettem,hanem hogy nem döglünk naphosszat egy széthordott mackóban..meg ilyenek.

Maximista vagyok 2019.02.11. 15:48:59

@Paic Róbert: akkor én szarul vagyok bekötve, segg, szem, kéz amit elsőre csekkolok

pimasz borz 2019.02.11. 15:51:24

@Angora Cardi: off Szia Nyuszi!megnéztem a Kedvencek előzetest.Szerintem megnézős lesz a film.Közben bedobott egy másikat is a youtube.A címe "Mi". Azt láttad?

pimasz borz 2019.02.11. 15:59:23

Greg marad a vellamester?Akkor Roller megint mehet.. :(

Kostarika 2019.02.11. 16:17:57

@Fridolin a pimasz borz: @Tökös...:
Ne felejtsétek el, hogy ha egy nő igénytelen az még undorítóbb. Itt utalnék Era, Renyhe fején a kócra, Adri "frizujárára" és szétszakadt, talp nélküli papucsára, amit - csakúgy, mint a többiek - gond nélkül baszott fel a kanapéra, ágyra.
Reni köztudottan oltári rendetlen volt és napokon át szaladgált egy kinyúlt pólóban.
Radics napokig nem fürdött, így megvolt az egyensúly Krisztián irgalmatlan lábszagával.
Szóval nem csak Roli igénytelen, hanem többségük.

Kostarika 2019.02.11. 16:21:58

@Ms. Belcher:
Vitatkoznék: Nem kicsit tapló.
A gatyából ami derékban hiányzik, az ott harmonikázik a lábán.
De bárcsak ez lenne a legnagyobb baj vele. :(

pimasz borz 2019.02.11. 16:23:29

@Kostarika: igen lehetne sorolni..
Maga a villa is tiszta retek.

Angora Cardi 2019.02.11. 16:24:51

@Fridolin a pimasz borz: szia Borzi, örülök h tetszik a kedvencek :D
Mi-t még nem láttam, felírom ma este rákeresek :)

hereverő heverő 2019.02.11. 16:43:09

@Fridolin a pimasz borz: Hát nem igazán macsós, az igaz. Viszont én is egész nap a széthordott mackóalsómban vagyok, néha abban is dolgozom. Mert szeretem a kényelmet, legalábbis otthon. Nem akarom Rollert védeni, de mégis, miben legyen, szmokingban?
A tökvakargatás az más tészta, az tényleg prosztóság. Egyszer be kellene éjjel kenni a kezét csípőspaprika krémmel, aztán ébredéskor nosza, vakargassad hülyegyerek!

Angora Cardi 2019.02.11. 16:51:25

@hereverő heverő: mennyi utálom ezt a vakarászást és ne tudd meg utcán mindenhol megy (jó tudom nem mondtam újat senkinek)

Nyuszomuszo83 2019.02.11. 17:54:15

@Gia: ne paráztass, kemény vagyok mint a gyurma! :D vettem egy csomó szart a patikában, csak nem visz el ez a dögrovás, előbb az idegbaj a sok hülye miatt! Nyah, új posztcsinál tali! ;)

Cimili 2019.02.11. 20:19:58

@Sanda.Ipse: "Egyébként a két lány mennyivel jobban néz ki a +kóc nélkül a fejükön. " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dauda András 2019.02.12. 18:19:40

@moletty: Hát nem valami kecses Adri! :)
süti beállítások módosítása