Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x96 - A duzzogó sellő (18+)

2019. február 08. 17:26 - Hoppancs

 bscap0002_10.jpg

Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy nézzük”. Mivel én már Roli macskájánál túlestem az érzelmi csúcsponton,  most egykedvűen várom, hogy a villalakók megkapják az ilyenkor kötelező családi videóüziket, amelyekből ismét kiderül, hogy a nyilvánosság előtt azért senkivel nem fogják közölni, hogy inkább már ne is menjen haza. Mert tök ügyesek, szépek és jók, (kereszt)anyu kis tündérbogyókái. Ez azonban még nem minden. A csapatnak választania kell egy valakit, aki élőben láthatja a szerettét.

bscap0011_10.jpg

Meg is kezdődik a tanakodás, Roli elengedi a témát, mert úgyis párbajozik, Hunor sem ragaszkodik hozzá, Adri (aki szintén párbajozik, de most még nem tudja) pedig majd valahogy kibírja még ezt a kis időt. Marad tehát Zsuzsu és Greg. A „kiesettek” mindhárman Greget javasolják, mert bizalmatlan a kedvese iránt, és hadd tisztázzák párkapcsolati problémáikat egy pár perces nyugiszoba-terápián. Zsuzsu is kijelenti, hogy „odaadooom”, mire Greg, aki nyilvánvalóan szintén magára szavazna, még nyavalyog egy cseppet, hogy szánalomból ne már. Aztán elfogadja és villamesterként ki is hirdeti az eredményt. Zsu bánatosan elvonul, de valójában nem is csalódott, csupán elérzékenyült a csodás lehetőségtől, egyértelmű, hogy Gregnek jár az ő Renátója. Ezt "barátjával" is közli a fürdőben, miközben szavait támadó jellegű ölelésekkel nyomatékosítja.

Meleg sellő nem volt ilyen izgatott, amióta Matthew McConaughey a Vihar előtt forgatásán belepottyant a vízbe.

olelk.gif

 

Renucó érkezését Hunor kommentálja lényegre törően:

„Zöld a lámpa, baszod! Itt van a palid! Áááááá, nebassz! Nebassz! Diiiikk, nézd már mit hozott neki! Menj mááá’!”

Amúgy egy rózsaszín plüssunikornist, mert egy kosárban finomságokat hozott. Greg teátrálisan térdre zuhan, szerelem, nevetés, tündérpor száll a levegőben, ami aztán hirtelen, Renátó szülinapjának témája körül mégis kezd kissé elnehezedni, hogy végül a miskolci szmoghoz váljon hasonlatossá. Mert a kedves bizony elment egy „olyan” szórakozóhelyre, ahová megfogadta, hogy soha többé. Ott pedig jelen volt az is, akinek a nevét nem mondják ki. Akivel egyszer már történt valami, ami igazából semmi. De most még annyi sem, bár Renucó benyomott rendesen, és nem emlékszik. De az a bizonyos semmi kizárt. Különben is csak azért keveredett abba a fertőbe, mert ott tartottak olyan „Beyoncé izét”, amihez minden melegnek joga van a születésnapján. 

bscap0013_10.jpg

 bscap0014_7.jpg

bscap0016_7.jpg

Greg nem fogadja el az érvelést, és szépen, lassan pszichósodik a nézése, valami ilyesmit sugallva: "majd otthon megbeszéljük, édesem, csak előbb sétáljunk egyet az Ohio folyónál. Azt hallottam, februárban a legszebb."

mosoly.gif

bscap0018_4.jpg

meh.gif

Hiába olyan különleges Renátó, hiába szép a körme (is), hiába érezte egy perccel korábban Greg 100%-osnak barátja hűségét, most áll a bál. Mert Sellő Úrfi annyira tisztán játssza (Freud, höhö), vagyis csinálja ezt a kapcsolatot, hogy ezt várja a másik féltől is. A morcizó partnerek a gong hangjára aztán úgy cukisodnak vissza pánikszerűen, mint jobbikos az aktuális karlendítés-kiszivárgás után. „Nem is sírtak”, önti szavakba Roland a szerkesztők újabb kudarcát. Nagy zokogás később sem lesz, elmúlt már a karácsony.

bscap0019_3.jpg

Az üzenetekben semmi meglepő nincs, bár Hunor anyjától többet vártam a legendás beköltözős videó után, amelyben egy „jaj, neee” felkiáltást követően azt tanácsolta kölkének, hogy „de ne legyél tahó, meg bunkó, meg paraszt”. Most visszafogta magát, pedig Hunor aggódott egy kicsit, hogy „normális” lesz-e.  Így az egyetlen érdekesség, ami elhangzott, Adri anyukájának mellékes megjegyzése volt arról, hogy még mindig rendszeresen elmondja lányának a kedvenc meséjét. Cuki. Igazán intenzíven egyedül Zsuzsu pityereg, akinek édesanyja láttán/hallatán DNS-vizsgálattal felérő biztonsággal nyugtázhatjuk, hogy őt tutira nem cserélték el a kórházban. Rolit inkább lehúzták keresztanyja dicsérő szavai, bár  büszke  arra, hogy ő és Hunor a családtagjaik szerint emberek maradtak. Mert erről azért nem hazudnának, ha elfogultak is. Megmondanák ám, ha annyira lealjasodtak volna, hogy inkább örökbe fogadnák helyettük VV Dennist.

bscap0020_4.jpg

 A reklám után a Küzdelem az álmokért második, Zsuzsu rendezte epizódja következik, és Dzsudibínek megint igaza volt: nem rosszabb a valódi szappanoperáknál. A történet alakulása röviden:

Eduardónak (Greg), Tinának (Adri) és Diának (Zsuzsu) 2 000 000 villér kellene, hogy felkarolja őket a híres produKcer, aki haverjával ilyen bárokban mulat:

tanci.gif

 (Az ismeretlen táncosnő szerepében: Zsuzsu.) 

Eduardo kétségbeesésében pont azt a kávézót rabolja ki, ahol Tina is dolgozik. A Ponyvaregény nyitódallal bevezetett,  Kill Bill-számmal lezárt támadás során vér is folyik. KÉTSZER. A tulajdonos Toa Lett-tel (Zsuzsu) a lövések, a Roli alakította, valamiért feketére mázolt riporterrel pedig agyvérzés végez. Mégpedig így:

nyiffan.gif

bscap0022_1.jpg  

Megvan a lé, nagy az öröm, irány a stúdió! 

(Gregék amúgy nem is néznének ki rosszul Romantic-lightként.)

dalol.gif

A sikeres felvétel után az együttes repülővel indul "turnétúrára" a szomszéd kerületbe, és itt vége is. Pedig le fognak zuhanni, de ezt csak az előzetesből tudom.

Visszaugrunk a már lejátszott kihívásra, Adrin a kék kendő, lássuk a folytatást. Zsuzsu megkönnyebbülten hangoztatja, hogy sejtette ám, hogy ez lesz, nem is volt ő bekakkantva, amikor elvették a védettségét. A csapatválasztás során csak Greg kerül dilemma elé, hiszen Adri őt a „háta mögött támadta hátba”, ami még az elölről hátba támadásnál is durvább, és olyan infókat tudott meg róla, hogy juj. De azért mellé áll. Megpróbálják megbeszélni a dolgot, de mindketten azt hallották a Hunor-Roli párostól, hogy a másik fúrja őket.

„Egyébként nem lehet, hogy titeket össze akartak ugrasztani? Ez nekem gyanús. ”

kérdi az előrehaladott Sherlockitiszben szenvedő Zsuzsu.

bscap0000_8.jpg

Ezalatt Hunor és Roli is konzultál, amit nehezít, hogy előbbi elméje Zsuzsu fejlődésével fordított arányban hanyatlik.

„Nekem tényleg azt mondta Greg, hogy nem bízik már annyira Adriban. Nem hiszem, hogy kitaláltam.”

Élőben mutatnak egy fantomképes állást nekünk és a lakónak is. 55,45 és 44,55, egész szoros, ahogy mindenki várta. Roli úgy véli, ennek oka az eléggé egyforma játékuk, ami ellen Adri nem győz tiltakozni.  

461 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökös... 2019.02.09. 08:35:08

...egyébként tök ugyanezt csinálja meztelencsiga is...
Hazudtam reggel, délben, meg este.... néha éjszaka is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:38:58

@Sanda.Ipse: Nekem pl. tiszta. Ez a játék erről szól. Mindenki a saját eszköztárával játszik, és csak egy nyerhet. Valahogy meg kell próbálni a nálam erősebb játékosokat kipöckölnöm a játékból. Ez vagy bejön, vagy nem. Ha semmit nem csinálok, akkor nem tudom legyőzni a nálam objektíve erősebb (jobban kinéző), de ugyancsak semmit nem csináló játékosokat, és ez nem csak Adrira, de Rolira is értendő. A két játékos tényleg nagyon hasonlóan játszik, ezt jól látják benn a fiúk, a különbség, hogy Roli erős szövetségben gondolkozott eddig, Adri meg lazában (illetve arra is volt kényszerítva), de kérdésem pl hozzád Roli hogyan fogja legyőzni Hunort? Zsuzsu egy másik faktor, azt nem is kérdem...

0.5 bit 2019.02.09. 08:40:02

@VV Erőlegény: " ez a kihívás előtti nyugiszobás négyszemközti megbeszélés Roli és a potenciális kihívottak között Roli kérésére történt"

Ez 100%, hogy szerkesztői utasítás volt. Általában van minden kihívás előtt ilyen szegmens.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:42:02

@VV Erőlegény: ..."Roli hogyan fogja legyőzni Hunort? "
Ők nem fognak párbajozni, az biztos. Csupán a nézői szimpátia fog dönteni.

ficekence 2019.02.09. 08:42:22

Aki végig követte a játékot, az megállapíthatja, hogy itt senki nem vethet a másik szemére semmit. Roli legalább annyit hazudott mint Adri és nem mellesleg végig döglött a kanapén és vakargatta a tökeit, utána végigtapperolta a villát a pötyös kezeivel. Gusztustalan. A rekedt , unott beszéd is egy felvett póz, aki Corleonéhoz hasonlítja az számoljon azzal, hogy Brando forog a sírjában. Itt mindenki meg akarja nyerni a pénzt, aki teljesen vakon jatszik az tényleg a Szefós, ahogy esik úgy puffan, csak rajta tudok derülni, mert ilyen naív ember a földön nincs. Hunor maga a gusztustalanság, ahogy kinyílt a csipája eddig meg kussolt a hangját nem lehetett hallani azért ennyi pénzért az kevés, hogy valaki "jól" néz ki, bár kicsit hímringyó. Gregről nincs véleményem, remélem jövő héten kiesik, nagyon sokáig rombolt a látványával és a jellemével. Zsuzsu felcsapja a bakancsot, ha kijön és végig nézi a sok barát megnyilvánulásait.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:45:58

@Sanda.Ipse: A döntőben a nézők szimpátiája = párbaj, nem???? Hogy lesz Roli a döntőben szimpatikusabb Hunornál (és még egyszer mondom Zsuzsut nem is kérdem, mert az meg mejósolhatatlan, egy merő lutri). Roli a nagy taktikus úgy játszik, mintha neki csak a döntőbejutás lenne a célja, nem a győzelem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:49:56

@ficekence: Nagyon EKG. Hunorról tényleg csak annyit, hogy egy az egyben végigjátszotta a VV Robin féle VV7-es játékot egy -nem elhanyagolható- kivétellel (az utolsó két hetes feltámadással egy tetszhalott állapotból), hogy a nőkkel lekezelően viselkedik, kivétel nélkül.

Pamutbojt 2019.02.09. 08:51:00

@Sanda.Ipse: Adri teljesen céltalanul beszél és cselekszik össze-vissza. Nem értem, miért gondolhatja, hogy szimpatikus húzás ez a hazudozás. Vagy az, hogy Hunorral parittyázgat, majd szerelmet vall a parittyapartner egyik barátjának. Minek? Rollert gyengíteni a párbajon? Hisz a párbaj egy felesleges időtöltés, súlytalan. Nem ott dől el.

Amúgy ezek a lányok durva testképzavarral küzdenek. Renyhe tangás seggmutogatása is erős volt, de Adrienn is komoly... Reggel belegyömöszöli rövid vaskos lábait és egyre növekvő fenekét a testre cuppanós cuccba, kezeit raptor tartásba dobja, s így illegeti magát elégedetten a tükör előtt, nézegetve gusztustalanra hízott idomait.
Szemmel láthatóan elégedett. Nem kéne.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:52:22

@ficekence:
A rekedt hang gégebetegség. Amikor Roli azt túltolja , az szerepjáték. (boksz-kihívás, kisfilm)
Roli a kanapén döglött, sellőcsapat ugyanezt tette a hálóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:53:18

@0.5 bit: Hát az lehet, de máskor soha sem adták be, és erre nem is volt utalás azt hiszem a műsorban, hogy ezt feladatba kapták-e...

Pamutbojt 2019.02.09. 08:53:38

@ficekence: A különbség az, hogy Adrienn a nézőket is hülyének nézi. Roller legalább őket nem.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:55:04

@Pamutbojt:
Az előzetesben ahogy rámászik Rollerra és a női bájaival akar rá hatni, meglehetősen gusztustalan. Utolsó éjjel még meg is kefélteti magát vele vagy lecuppantja? Ismét érthetetlen számomra a motivációja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:56:57

@Sanda.Ipse: Minden párbaj nézői szimpátia szavazás két játékos között, a döntőben elsőször három között, majd kettő között.

Pamutbojt 2019.02.09. 08:57:37

@Sanda.Ipse: Érthetetlen számomra is. Ellenállhatatlan végzet asszonyának kepzelheti magát. De az is lehet, hogy ezzel Süsüt akarta idegesíteni, de az is értelmetlen már.

ficekence 2019.02.09. 08:58:12

@VV Erőlegény: A legelső bulitól kezdve, hogy minden lányt megcsókolt nem bírom a srácot, az mindent elmondott nemcsak a nőkről, hanem az emberekről alkotott véleményéről is. Utána ahogy Erával / aki a Radics párbaj után szintén nem volt a kedvencem/ viselkedet, ahogy Adritól egy fingással búcsúzott és képes lett volna Vivit is megpocsékolni ha lett volna több ideje. TRóla ennyit. Nálam abszolut vesztes.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 09:00:04

@ficekence:
És mindent elmondott a benti nőkről is...:)

Ms. Belcher 2019.02.09. 09:00:42

@ficekence: az elejétől követem a játékot... Adri mindenkinél bepróbálkozott, mindenki mögött keverte a szart, ami lehet jó taktika (részemről sokkal inkább a taktikus játék az értékelhető, bár ugye a "szívjáték" is egy taktikai lépés) de szegénykém buta, eCCerű. Ginuval karöltve pedig kifejezetten undorítóan viselkedett... Féltékenységében megzakkant. Túl sokat gondol magáról.

Roli valóban hazudott itt, hazudott ott, de végig egy vonalat követve és a saját körébe nem szart oda.

Remélem a nézőknek is leesik a Stantunsz...

ficekence 2019.02.09. 09:03:15

@Sanda.Ipse: Igen, gondoltam erre is, de amióta valaki megemlítette a Kersztapát azóta figyelem és leginkább a riportszobába használja ezt az elnyújtott rekedt beszédformát. Nem szívem csücske a sellőcsapat sem, de nem tudom ha ők nem lettek volna mi szórakoztatott volna bennünket. Roli tök unakmas, Hunor ostoba tekintetű, Zsuzsut lehet szidni hülyíézni, sőt még a családját is, Reni elviselhetetlen, de őt is lehet ekézni, várni, hogy pofára esik. Most G1G az akit már nagyon régóta kint szeretnénk látni és ez tartja jelenleg életben a hogyvoltozókat. Mi lenne a negatív karakterek nélkül? De ők is küzdenek a pénzért és mellette lehet őketutálni, hisz ez a lényeg Nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 09:03:39

@Sanda.Ipse: A motivációja az, hogy küzd és nyerni akar, valamint viszonylag széles eszköztáron taktikázik (vagy tattikázik, nézőpont kérdése), mellesleg viszont már régóta (mondjuk azt, hogy talán a második párbajgyőzelme óta) ő élvezi a legjobban a benntlétet (ezt többször el is mondta benn, de látszik is rajta), egyébként pedig a spoiler ellenére bolond lenne megkeféltetni magát Rollerrel, mint ahogy ez fordítva is igaz. A célja inkább az, hogy demonstrálja, hogy ugyan párbajra megyünk, de nem vagy az ellenségem, valamint, hogy azt demonstrálja, hogy Roli mi ketten játszhattuk volna másként is ezt a játékot.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 09:05:01

@VV Erőlegény:
Már megint Roller fejével akarsz gondolkodni:))))

ficekence 2019.02.09. 09:06:43

@Pamutbojt: Nem hiszen ,hogy hülyének néz bennünket, van ő olyan okos, tudja mindent látunk. Ez az ő játéka és felvállalja. Tudom, hogy kiesik, de én rá szavaztam és ezek után sem változtatom meg, hiszen kimutatott tény, hogy naponta több százszor hazudunk, még akkor is ha nem tudunk róla. :))))) Ezeknek az embereknem hazudni nem bűn, Roli is hazudott a szövetséggel kapcsolatban, persze az taktika. Hát ez is. JÁTÉK!

ficekence 2019.02.09. 09:09:33

@Ms. Belcher: Igazad van. Én továbbra is azokkal szimpatizálok, akik több történést, több szórakoztatást hoztak a műsorba, akiken a legtöbbet lehetett "dühöngeni". Nekem Roli nagyon unalmas. Nem szeretném, hogy ő nyerje a játékot, de ne kérdezd, hogy ki? :DD

ficekence 2019.02.09. 09:13:52

@Sanda.Ipse: Igen, az elején nagyon mérges voltam a csatornára, hogy ilyen söpredéket válogattak be a műsorba. Egy tisztességes nőnek igazi kín végignézni ezeket a teljes szégyenérzet nélküli nőket. Ha végiggondolod, a fiú felhozatalt, akkor elég nehéz az mérleg nyelvét egálba állítani, sőt, lehet, hogy elfogult vagyok de a fiúk az alpáriság igazi megtestesítői ebben a játékban. Valószínű, hogy ez volt a cél, így úgy gondolom, nem lehet elmarasztaló vélemyént mondani a női játékosokról sem.

ibsen 2019.02.09. 09:13:58

Jó reggelt!

Rolinak bassza a csőrét hogy van egy hasonló taktikus játékos a másik oldalon, Adrinak meg ugyanez. Roli kevesebb drámával csinálta végig ezt az egészet nem lehetett nagyon lebukáson kapni. Adrit igen. Szerintem izgalmasabb amikor két taktikus párbajozik. Roli használta az úgymond barátait Adri meg helyezkedett itt is ott is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 09:15:37

@ficekence: Magam sem tudtam volna jobban összefoglalni. :-) Egyébként még annyit. Szeretem a versenyt és a küzdelmet (amennyiben fair, és az előre lefektetett szabályok között zajlik). És ha nem vagyok elkötelezett valaki mellett (pl. magyarok, vagy a klubcsapatom, vagy a saját közvetlen környezetemből valaki), akkor általában semlegesként mindig az esélytelenebbnek szurkolok. Na nagyjából így vagyok ezzel most Adri és Roli között is.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 09:18:00

@ficekence:
Még Zsuzsu is megdugatta volna magát Hunorral a múltkor, ha Hunor nem áll le, pedig pontosan (és részletesen) tudott az Adri-féle aktusokról.

Ármándójózsi 2019.02.09. 09:26:34

@VV Erőlegény: Abban igazad van, hogy mindenki a saját eszköztárával játszik, de ha ezek az eszköztárak odabent is idekint is hányingert keltően gusztustalanok, akkor ne csodálkozzon az illető, ha utálják, illetve kiesik. És ugyebár kevesebb undorító szarkavaró, de főleg hazug játékos volt a VV-k történetében, mint Adri. Ki is hullik szépen, ahogy kell. Szerencsére a való életben is kevésbé díjazzák az ilyet. Mármint azok, akik felismerik.

Ármándójózsi 2019.02.09. 09:37:47

@ibsen: Nagyjából egyetértek, bár szerintem Adri, ha egyáltalán taktikának nevezzük a spontán összevissza hazudozást, akkor azt is szarul csinálta, mert kb. mindenki átlát rajta.
Amit nem értek, az, hogy miért mondod, hogy Roli "úgymond barátai"? Szerintem, soha egyetlen barátja ellen sem tett keresztbe, még Lacika ellen sem, mondhat bárki bármit. Hunornak pedig még, mivel a barátja el is néz dolgokat, látszik, hogy annyira nem akar csalódni benne.
A másik, hogy senki nem mondja itt ki, hogy Rolinak kurva nagy szíve van és aki figyel, az már régen láthatta is. Állítom, hogy nagyobb, mint bármelyiküknek, csak ugye a szívkérdést a másik csapat lefoglalta magának és azt pontosan látjuk, hogy náluk mit jelent. Egymás anyázását, ha az illető nincsen éppen ott... Ennyit a (kamu) szívről...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 09:38:14

Boritékolom, hogy mihelyt kiesik már nem fogod sem Te, sem Sanda, sem Roli, sem Hunor, sem Zsuzsu stb. utálni. Lehet, hogy a barátjuk sem lesz, de nem fogják utálni, mint ahogy a legtöbben már Renit sem utáljuk mióta kiesett (én egyedül Ánusztól viszolygok, pedig a kiesése után itt már sokan mondták, hogy pedig, ha így játszott volna...). Sokan szeretni fogják Greget is egy idő után, ha majd megjelenik az RTL képernyőjén. Persze először még kapni fogja az íveket a pánsága, meg az őszintétlen játéka miatt, de később már azt fogod nézni, hogy milyen műsorvezető, és nem a nemi identitását, meg hogy mit mutatott a VV-ben (legalább is azért ez lenne a természetes). Persze, ha műsorvezetőként megbukik, akkor ez a tétel nem érvényes.

Ms. Belcher 2019.02.09. 09:40:35

@ficekence: Sajnos Zsu fogja megnyerni, ahogy írták mások is, a nyeremény e pedig belebukik, jönnek majd a Greg féle csupaszív barátok, akik ahelyett, hogy valami kezelésre irattatnák fel, befizettetok majd magukat olyan helyekre.

Ha választani kellene akkor nekem Roli, vakok között fél szemű a király alapon, aztán Hunor de csak azért mert a többiektől hidegrázás kapok.

Ha az rtl-nél van valakinek kis esze Zsuval és Renivel forgatnak valami tudományos szériát, mint Friderikusz gyerekes műsora.
Feldobni nekik szavakat, témákat aztán fejtsék ki. Szerintem sírnék

Ármándójózsi 2019.02.09. 09:43:08

@VV Erőlegény: Ne borítékold, mert én most is utálom ugyanúgy az összes olyan VV játékost, akiket akkor is utáltam, amikor bent voltak. A régiek és a maiak közül is. Renit is. Nem igazán felejtem el, hogy milyen volt az "igazi énjük" ami kijött belőlük a bezártság és az ingerszegény környezet hatására. Csak már eszembe sem jutnak, nem foglalkozom velük. Mondhatni, le sem szarom őket.

Gia 2019.02.09. 09:48:28

Kár,hogy az még nem derült ki,hogy Greg miket mondott Zsu háta mögött.De Adri sajnos nem fogja beárulni.

ficekence 2019.02.09. 10:04:49

@VV Erőlegény: Na, ezt most én nem tudom kiegészíteni, teljes EKG. Nálam is ez a helyzet, mivel egyiket sem kedvelem igazán és nagyon bosszant a kettős mérce, így Adrinak drukkolok, pedig tudom, hogy szinte esélytelen,

ficekence 2019.02.09. 10:10:19

@Sanda.Ipse: Ezt is mantrázzák itt egy páran. Sajnálom, de másként látom a dolgot. Zsu mindig hajlandó volt csókolózni Hunorral, de már a tapizásnál megállította, szerinte, most is csak csókolózni akart, egy kicsit ellazulni, szinte senkitől nem kapott szeretetet a 3 hónap alatt. Hunor azért állította le, mert tudta, hogy felhúzza a csaj és utána leállítja, ő meg mehet recskázni a klotyóba. Erről meg vagyok győződve, vaaaagy lehet, hogy ezt akarom hinni. :D :D Mindenesetre lett volna neki alkalma előtte is egy dugásra. Az persze mindenkinek elkerülte a figyelmét, amit Greg mesél, hogy Hunor felajánlotta a párbaj előtt a dugás lehetőségét, de visszautasitották, majd amikor győztesen visszajött, akkor az orra alá dörgölte, hogy nem kellett neki lefeküdni senkivel, mégis visszajött. Szóval itt egy hatalmas ellentmondás van. Szerintem nem feküdt volna le Honorral a baba héten sem, egy kis száraz baszás meg belefér.

Tökös... 2019.02.09. 10:10:40

Tájékoztatásul.....
Éppen erről szól a játék, a 36 milla....
Beteges hazudozásként akarod elérni ( gyurcsány óta tudjuk hová vezet ) vagy mint rolcsi és hunyor korrekt hzaverságban ?
A gomd most már nem az hogy előttünk leb ukott régóta a mangalica, hanem a benti játékosok is tudják... ( csigáról is )
Bár mindennek elmondtátok zsizsikest, de ő nem alattomos...

Vasárnapra már bevetettem a mangalica ágyát az otthonában...

ficekence 2019.02.09. 10:11:35

@Gia: Ez is azt mutatja, hogy valamilyen szinten sokkal gerincesebb, mint a többi.Méfg Zsuzsu az, aki tartja magát, ha megigéri, hogy nem mondja el.

ficekence 2019.02.09. 10:19:44

@Ms. Belcher: Soha nem filóztam azon, hogy ki érdemli meg a pénzt, vagy ki nyeri meg. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy Zsu lesz az. Nem tudjuk, hogy a döntőben hogy oszlanak meg a szavazatok. Az biztos, hogy Rolinak nem tesz jót, ha Hunor is ott lesz a döntőben. Éppen ezért, ha hunor nem Greget viszi, /pedig de szeretném/ hanem Zsuzsut, akkor Rolinak van esélye. Ellenkező esetben nem biztos, hogy ő lesz a befutó.

A műsorról , amit írtál a véleményem..... A Viasat 3 csatornán megy ez a szörnyűség, ahol teljesen kretén emberek okoskodnak. Az annyira szörnyű, hogy nem tudom élvezni, szégyenteljes, lealacsonyító, tragikus, nem kevésbé, ahogy a műveltebb közönség parádésan szórakozik az idiótákon. Ez nálam a nem szeretem műsor.

Pamutbojt 2019.02.09. 10:20:12

@ficekence: Igaz, hazudott Roller is, de nem ész nélkül össze-vissza. Ez egy szimpátiajáték. Kinek mi a szimpatikus. Nekem pl. sokkal nézhetőbb, ha van benne észjáték is. Sellő, Süsü mindig azt hangoztatja, hogy ők élni mentek oda, nem gondolkozni. Na most erre is biztos megvan a célközönség, aki arra kíváncsi, hogy ők hogy élnek ( értsd: esznek, isznak, bulikáznak, döglenek). De engem ez pont kurv@ra nem érdekel,mert mit nézzek én ezen? A srácok próbáltak ügyeskedni, de nem futkároztak Sellőékhez besúgni stb.
Plusz a riportban nekünk nem vetítettek hülyeségeket a patyolat lelkükről és tiszta szívű játékukról. Adri viszont mindent képvisel, ami számomra ellenszenves : kétszínű, ribi,és még hülyének is néz. Ezért hajrá Roller! :-)

ficekence 2019.02.09. 10:37:00

Vitathatatlan, hogy hálásabb és több sikerélménnyel kecsegtet egy úgymond normálisabb játékost preferálni, de maradok az esélytelen mellett, természetesen tiszteletben tartva a többség véleményét, senkit nem minősítve, mert úgy izgalmasabb. :)))

Sanda.Ipse 2019.02.09. 10:40:56

@Ms. Belcher:
Good idea:) Hacsak nem lesznek addigra "precedensei" 1-1 dilidokinak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:44:05

@VV Erőlegény: annyi kiegészítés, hogy a vita kis százaléka volt a nyugiszobás beszélgetés. A legnagyobb vita már a többeknek egyszerre mondott hazugság leleplezése volt, amibe Hunor beleállt, azt nem egy embernek mondta Adri, hanem több személy előtt, több alkalommal. Pl. Hunor, Roli egyszerre, vagy Greg Zsu egyszerre. Zsu a négyszemközti beszélgetést nem hozza fel Adrinak, Roli se, Roli inkább hallgatott tegnap és jól tette, meccseljék le nélküle.

ibsen 2019.02.09. 10:44:52

@Ármándójózsi: Roli főleg az elején Erát és Hunort is kijátszotta egymás ellen. Aztán Greget és Erát akik késöbb jöttek rá Era párbaja elött hogy Roli kavart be a szokásos ennek ezt mondom a másikról a másiknak azt mondom a másikról. Ez is geciség, hazudodozás és taktika. Van szíve ezt nem vitatom. Meg is mutatta. De írtam horábban az egyik 19 a másik egy híján 20.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 10:45:17

@VV Erőlegény:
Nincs szó utálatról. Egyszerűen azt szeretném, ha Adri hazamenne. A fajtáját nem kedvelem.
A kiesett játékosokkal már nem foglalkozom tovább. Éljék csak szépen a magánéletüket.

ibsen 2019.02.09. 10:47:27

Azért rendesen beleszól a kapcsolatukba az hogy Adri többet érez ami nem taktika bár nem is szerelem. Roli nem nagyon nyilatkozott.

Franky4finger 2019.02.09. 10:48:31

@VV Erőlegény: kicsit ellentétesnek érzem a véleményed. Egyik hsz- ben etikáról írsz, másikban megengedett eszközökről. Akkor most engedélyezett ami nem szabálytalan, vagy sem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:48:53

@VV Erőlegény: máskor is volt ilyen feladat, és adták is be adásba, de most nem tudom visszakeresni, melyik párbajoknál. Míg többen voltak, volt tábla előtti is, kit kéne kivinni.

ibsen 2019.02.09. 10:49:18

Adri kicsit túlpörgött több embert volt bele ebbe az egészbe vagy sokkal nyíltabban csinálta a dolgait. Roli legalább csak Hunorral egy ideje. Így sok húzása nem derült ki és ő lehet az aki jobban kerül ki ebből mert a többiek kevésbé tudják szembesíteni a dolgaival.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:54:59

@Gia: ebben ne legyél olyan biztos, lehet, hogy majd négyszemközt, mikor magyarázkodik és menti magát, elmond pár dolgot, hogy Greg hogy szúrta hátba többször kebekbarátnőjét. Vagy a búcsúlevélben.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:59:24

@ficekence: viszont az könnyen meglehet, hogy Hunor kimarad a párbajról. Ha Roli visszamegy, nem Hunort fogják megszórni, mert Zsu biztos Rolira rak, Greg is, a fiúk ha összedolgoznak, lehet Greg, de ezt nem hiszem, sztem Zsu lesz, és akkor dönt a villamester. Roli meg sanszos, hogy Zsut viszi és kint marad.
Hunor ezt jól el tudja kerülni, és így megtisztította maga előtt a döntőt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.09. 10:59:38

No, asszem a tegnapi adás után Adrinak annyi esélye van, mint hóembernek a sivatagban ...

Sanda.Ipse 2019.02.09. 11:01:17

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Mondjuk megírja, hogy G1G nem akarja villán kívül a kapcsolatot tartani Zsuzsuval.
Zsuzsu meg felhasználja az utolsó hazugságvizsgálatát:)

Sanda.Ipse 2019.02.09. 11:07:21

@Csakazértis én vagyok a királynő:
A napokban éppen Zsizsikesnek cseszte a csőrét, hogy Hunor az egyetlen, aki még mindig párbajszűz. Így egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy Rolit szórják meg.

ficekence 2019.02.09. 11:07:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ez is egy jó verzió, de remélem Greget viszik, eleget ármánykodott már. Itt a végjátékban nagyon nehéz már meg jósolni, hogyan alakulnak az esélyek és a tömegeket sem lehet kizárni. Roli ha nem ront el valamit itt a z utolsó pillanatban nagy eséllyel nyeri a játékot, de csak Greg ellenében szavaznék rá. :)

ficekence 2019.02.09. 11:09:47

@Sanda.Ipse: Haha, de szép is lenne. Sajnos Zsuzsu nem vágja a helyzetet és nem is akarja.

Gia 2019.02.09. 11:15:44

Az tetszett még a legjobban,hogy Greg elhitette a lányokkal,hogy Roliék keresték a társaságát,közben meg láttuk,hogy ő szaladgál hozzájuk.. :-))

Gia 2019.02.09. 11:16:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: Gondoltam a búcsúlevélre,de szerintem Adri még abban sem lesz genyó.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.09. 11:21:16

rohadtul nem erdekel a musor, ugyhogy innentol kezdve atvaltok read onlyba asszem

mobilos perpetuum 2019.02.09. 11:22:48

@VV Erőlegény: Amit szoktam idézni Adritól: ki a fene emlékszik rá, mit mondtál két héttel ezelőtt, (szilveszteri bulika), rámutat arra, hogy rossz memóriával egy hazudozós nagy bajba kerülhet. A népi bölcsesség a sánta kutyáról tipikus esete.
Ennél jobban szörnyülködtem, amikor műsírással bizonygatta a Lacika-bábunak, mennyire sajnálja, hogy párbajon legyőzte. Kit akart megtéveszteni? A bábut? Nem, engem, a nézőt. Elhiszi rólunk, hogy bevesszük a kamu szövegét. Greg is, ő is elfelejtkezik arról, hogy vissza tudjuk nézni, korábban mit mondtak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 11:24:05

@ficekence: csak nincs rá indok. Hunor jóban van vele, Zsu mondta, hogy Roli az, akivel nem akar együtt élni, Roli se biztos, hogy nem Zsura rak. Hacsak nem borítja vki a bulit Csillámfasz működéséről és össze nem ugrasztja Zsuval, hogy szívből megszórja Zsu Greget.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 11:25:50

@mobilos perpetuum: EKG.
Én ezen csodálkozom a legjobban. Folyton az öfikbe valóra gyúrnak, kamerának játszanak és nem esik le, hogy 1. ezt mi látjuk, 2. a többiek, ha kijöttek, szintén látni fogják.

Gia 2019.02.09. 11:27:49

Adri tényleg ott rontotta el,hogy megpróbált mind a két oldallal jóban lenni.Meg az a kijelentés,hogy ő hoz majd infókat és visz kamukat..Visszaütött.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 11:31:15

@Gia: mert már senki se tudja, melyik oldalra mit visz, mi a kamu, és már senki se bízik benne.

ibsen 2019.02.09. 11:33:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Gregre is lenne indok csak Roliék most Adrira készülnek meg nem nagyon akartak eddig a másik oldallal foglalkozni, viszont már végjáték van.

ibsen 2019.02.09. 11:37:58

@mobilos perpetuum: Lacikánál nem mű sírás volt, a pia is kihozta belőle azt amit gondolt. Lacika ellen jött volna vissza akkor és ha nem is utálta tudta hogy ő inkább benne volt a játék menetében mint az. Én a Renis bábunál történt műsorát tartom elég műnek.

mobilos perpetuum 2019.02.09. 11:40:17

Nem csak alacsony IQ-s emberektől lehet pénzt kicsalni. (Zsu-t mennyi jó szándékú ember félti.) Ismert polgármesterrel, ****-es vezérkarhoz tartozó, egy falusi középkorú nő elhiteti, hogy nagy összeghez fog jutni örökség révén. Szerencsétlen, ahogy ez kiderült, meglátott egy riportert, azóta a 100 méteres síkfutás világcsúcs-tartója. Ja nem, csak jót röhögtünk rajta.

ibsen 2019.02.09. 11:50:40

Adri ha kiesik szerintem Greg dolgairól is említést fog tenni a levelében Zsu miatt pláne.

Kostarika 2019.02.09. 12:03:31

Sziasztok. :)
Nekem furcsa, hogy ennyire nyilvánvalóan tolja a retek, vagyis a szerkik (Zsóti!!) az Adri elleni anyagokat. Pedig a céljuk mindig a váratlan. Mi lehet a háttérben? Mit mutatnak majd (és ki ellen) a következő 2 napban?
Mindentől függetlenül hajrá Roli!
Ja és csillámlófasz takarodjon mindenképp. Ha döntős lesz sem fog nyerni nyilván, de már látni sem bírom.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.09. 12:05:18

@ibsen: ekg, valamint amit Adri és Roli összehasonlításáról is írtál.

Roli szerintem sokkal kevésbé tett kérdéses döntéseket, hiába volt mellette Hunor és ő Hunor mellett, de alapvetően egyéni játékot vitt. Lehetett volna párszor bátrabb, pl Radiccsal szemben az elején, de az is igaz, hogy ő akkor is a döntőbe akart jutni, sokkal tovább nézett, mint az első párbaj. szerintem Erával is hosszabban tervezett, csak Era konfliktusra építő tajtékzása legalább annyira megviselte, mint Renikéé.
Ha valaki, akkor taktikusként Adri bukott meg. Hunor jól érezte, hogy most el lehet kapni és jól döntötte földbe érvekkel. Szép volt a legjobb ötbe kerülés úgy, hogy az elején pont Roli mentette meg Adri seggét. Viszont amit Adri akkor Rolinak ígért, abból keveset tartott be. Benyújtották a számlát.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.09. 12:08:06

@Kostarika: ha nem Zsolti állna a háttérben, G1G már rég kint lenne. engem a sátánista monológja óta zsigerileg taszít a lény, egy az egyben fideszes természet.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:08:46

@mobilos perpetuum:
nagyon csodálkozom, hogy Csisztu ennek bedőlt. Látom, hogy ez 2011-ben történt, de abban az időben már évek óta folytak ezek a csalássorozatok magánszemélyek, de főleg külker cégek kiszemelésével Nigériából.
A csalók mindig az emberi kapzsiságra építenek és ezzel ők a nyerők. Hülyének lenni pedig állampolgári alapjog:)

Gia 2019.02.09. 12:11:17

A tegnapi vita azért volt olyan megsemmisítő Adrinak,mert most először Hunor is kikelt magából és Zsu ad a szavára.No meg sok lúd mangalicát győz. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:17:23

@Gia:
Adri mondhatta volna simán, hogy igen, át akartam cseszni mindenkit, erről szól a játék. Azzal viszont, hogy beállt a "szív" csapatba és elkezdte nyomatni ugyanazt a geil dumát, veszített. Ráadásul még most is azt hangsúlyozza nekünk, nézőknek, akik tanúi voltunk a szarkavarásainak, hogy ő tiszta, mint a hó. Utálom, ha hülyének akarnak nézni.

ibsen 2019.02.09. 12:22:08

@adamskij: Igen így van, bár az hogy Adrit Roli tartotta bent már nem lényeges. Végül is Adri lett a legnagyobb "túlélő". Én nem adtam volna neki sok esélyt hogy Top5-ös lesz. Roli szerintem túl könnyen jutott idáig a többiek szinte mindent bevettek vagy nem vettek észre mert annyira hülyék voltak illetve nem fogtak komolyan össze a táblánál legalább. Ügyes volt ezt tény de mindvégig azon volt hogy ne párbajozzon. Era szervezkedése sem volt komoly ürügy hogy kivigye, mert csak ötlet szintjén merült fel el is halt. Nem hinném hogy Era csak úgy ok nélkül kezdett roli ellen szervezkedni de ezt nem mutatták.

MacákékIcukája 2019.02.09. 12:23:22

Megneztem utolag a tegnapit ("koszi" retek hogy megoltetek a stream-et, vannak am akik kulfoldrol is neznek gecc), nagyon jo volt. Rendesen szekunder szegyenerzetem lett, amikor mar voroslo fejjel ult Adri a szeken es valami olyasmit mondott a kameranak nevetve hogy "ezt most ne nezd, anyu".
Mindent egybeveve nem volt ez a casting annyira fos, mint amennyire hisszuk szerintem. Eleg jo ez az utolso 5 jatekos, Zsut kiveve mindegyik a taktikusabb vonalat kepviseli (az mas kerdes, hogy van amelyik belebukik es inkabb csak szarkavarasnak nevezhetjuk naluk a taktikat), rendesen jatszanak, ahogy kell. Azt a masik 7-8 ostoba baszos-ordibalost nem kellett volna bevalogatni es akkor szuper lett volna az egesz evad. Mindenesetre meg mindig boven jobb mint a 6-7-8-as szeriak voltak.

Azt viszont nem tudom hogyan fogok dontot nezni meg rendesen szavazni stream nelkul... ha valakinek van valami linkje privatban (!!!) kuldjetek legyszi. Koszi <3

nicu71 2019.02.09. 12:23:48

@adamskij: igy van. Zsolika tűzzel vassal védte a kis pondrót "á olyan kis cuki". Teljesen NER kompatibilis.

MacákékIcukája 2019.02.09. 12:26:42

@ibsen: en ugy erzem, hogy Roli nehezen jutott idaig. Mindenki ellene volt az elso perctol kezdve, szerintem ugyesnek kell ahhoz lenni, hogy az ember el tudja kerulni utolso pillanatban a parbajokat. Attila is megmondta anno (azt hiszem vv7-ben vendegkent), hogy mindent meg kell tenni azert, hogy az ember ne legyen kikuldve parbajozni.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:29:31

@ibsen:
Akkor csak arra emlékezz, hogy egy kivételével valamennyi villalakó Roli mögé állt támogatólag a párbaja előtt. Pedig akkor még szép számban voltak benn. Mind vakon volt? Hmm...
Mivel te az első perctől kezdve mással sem foglalkozol, mint Roli ellen írkálsz, nem zavar a véleményed és meg sem kívánlak győzni semmiről:)

ibsen 2019.02.09. 12:30:36

@MacákékIcukája: Szerintem Radics kieséséig volt ez az ellenszenv iránta. Nem volt mindenki ellen a Radics féle bagázs csak. Elég sokáig nem került rá a zöld kendő. Az hogy 2-3 ember volt mindig akik tudtak a dolgairól és akiket tudott befolyásolni az elég nagy dolog volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 12:30:36

@Kostarika: ha Csillámfasz kiesik, visszanézi az öfiket, rájön, hogy minden geciségét leadták, mindenki látja, és rájön, nem tud annyi faszt leszopni a Reteknél, hogy töröljék a netről és világgá megy. :D

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:31:44

@nicu71:
Tegnap nem hittem a szememnek, mikor a pléden a műfűben törökülésben a rózsaszínű unikornisával játszott. OMG! Mint egy három éves gyerek egy megöregedett fejjel. Valahol rémisztő volt.

ibsen 2019.02.09. 12:33:07

@Sanda.Ipse: Elég nagy hülye vagy ha ezt el is hiszed. legalább vennéd a fáradtságot és el is olvasnád azt amit akár az utóbbi 1-2 hétben írtam róla. Másoknak sikerült neked valamiért nem:)
De azt gondolsz amit akarsz.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:36:32

@ibsen:
Számodra az érv, hogy lehülyézed a vitapartnered?
Akinek nincsenek érvei, átmegy bunkóba. Gratulálok! A villában lenne a helyed:))

MacákékIcukája 2019.02.09. 12:38:38

@ibsen: ja, de utana meg raszalltak a hajkefe meg Zsu kepenek eltunese miatt, aztan a virgacsosztasnal is kimondottan gonoszak voltak vele (emlekszem Greg, Zsu, Adri es Reni is milyen csunyan beszeltek vele). Minden egyes kivalasztasnal benne volt a pakliban. Szoval Roli mar az elso pillanattol kezdve arral szemben kepeszt..

ibsen 2019.02.09. 12:51:35

@Sanda.Ipse: Kösz, rohanok:) Az hogy nem olvasod el amit írok és a régi mantráid erölteted velem kapcsolatban ez nem az én hibám. Roliról is megírtam amit gondolok korábban több negatívat, ez tény. Az hogy Roli fan vagy drukker vagy nem baj, de ne légy kissé szemellenzős.

@MacákékIcukája: A napokban írtam épp, hogy Roli dugta el a kefét Zsu képeinél is bent volt a szobában és Zsu már csak emiatt is gondolta hogy ő lehetett az. Vivi is esélyes volt szerintem, de ő hárított.Mivel taktikázik és nem nagyon nyitott a többiek felé úgy ahogy azok eleve más volt a játéka ez nem tetszett nekik. Neki meg az nem jött be a mit csillámék csináltak.

Kostarika 2019.02.09. 12:53:19

@adamskij:ekg
És mindkettő undorító

Kostarika 2019.02.09. 12:59:02

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Az ő fajtája sosem. (Nem a homosexuálisokra gondolok)
Gátlástalanok, hazugok és még büszkék is magukra.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 13:02:28

@adamskij: az ellenfél karaktergyilkolászása valóban olyan jól megy nekik, mint a birkamenetes fidiótáknak.

Kostarika 2019.02.09. 13:02:31

@Sanda.Ipse:
Vajon melyik párt tagja ibsen?

MacákékIcukája 2019.02.09. 13:08:38

@ibsen: az uj posztnal valaszolok :)

Közbeszéd 2019.02.11. 13:19:13

Szegény Greget egész megsajnáltam.
süti beállítások módosítása