Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x96 - A duzzogó sellő (18+)

2019. február 08. 17:26 - Hoppancs

 bscap0002_10.jpg

Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy nézzük”. Mivel én már Roli macskájánál túlestem az érzelmi csúcsponton,  most egykedvűen várom, hogy a villalakók megkapják az ilyenkor kötelező családi videóüziket, amelyekből ismét kiderül, hogy a nyilvánosság előtt azért senkivel nem fogják közölni, hogy inkább már ne is menjen haza. Mert tök ügyesek, szépek és jók, (kereszt)anyu kis tündérbogyókái. Ez azonban még nem minden. A csapatnak választania kell egy valakit, aki élőben láthatja a szerettét.

bscap0011_10.jpg

Meg is kezdődik a tanakodás, Roli elengedi a témát, mert úgyis párbajozik, Hunor sem ragaszkodik hozzá, Adri (aki szintén párbajozik, de most még nem tudja) pedig majd valahogy kibírja még ezt a kis időt. Marad tehát Zsuzsu és Greg. A „kiesettek” mindhárman Greget javasolják, mert bizalmatlan a kedvese iránt, és hadd tisztázzák párkapcsolati problémáikat egy pár perces nyugiszoba-terápián. Zsuzsu is kijelenti, hogy „odaadooom”, mire Greg, aki nyilvánvalóan szintén magára szavazna, még nyavalyog egy cseppet, hogy szánalomból ne már. Aztán elfogadja és villamesterként ki is hirdeti az eredményt. Zsu bánatosan elvonul, de valójában nem is csalódott, csupán elérzékenyült a csodás lehetőségtől, egyértelmű, hogy Gregnek jár az ő Renátója. Ezt "barátjával" is közli a fürdőben, miközben szavait támadó jellegű ölelésekkel nyomatékosítja.

Meleg sellő nem volt ilyen izgatott, amióta Matthew McConaughey a Vihar előtt forgatásán belepottyant a vízbe.

olelk.gif

 

Renucó érkezését Hunor kommentálja lényegre törően:

„Zöld a lámpa, baszod! Itt van a palid! Áááááá, nebassz! Nebassz! Diiiikk, nézd már mit hozott neki! Menj mááá’!”

Amúgy egy rózsaszín plüssunikornist, mert egy kosárban finomságokat hozott. Greg teátrálisan térdre zuhan, szerelem, nevetés, tündérpor száll a levegőben, ami aztán hirtelen, Renátó szülinapjának témája körül mégis kezd kissé elnehezedni, hogy végül a miskolci szmoghoz váljon hasonlatossá. Mert a kedves bizony elment egy „olyan” szórakozóhelyre, ahová megfogadta, hogy soha többé. Ott pedig jelen volt az is, akinek a nevét nem mondják ki. Akivel egyszer már történt valami, ami igazából semmi. De most még annyi sem, bár Renucó benyomott rendesen, és nem emlékszik. De az a bizonyos semmi kizárt. Különben is csak azért keveredett abba a fertőbe, mert ott tartottak olyan „Beyoncé izét”, amihez minden melegnek joga van a születésnapján. 

bscap0013_10.jpg

 bscap0014_7.jpg

bscap0016_7.jpg

Greg nem fogadja el az érvelést, és szépen, lassan pszichósodik a nézése, valami ilyesmit sugallva: "majd otthon megbeszéljük, édesem, csak előbb sétáljunk egyet az Ohio folyónál. Azt hallottam, februárban a legszebb."

mosoly.gif

bscap0018_4.jpg

meh.gif

Hiába olyan különleges Renátó, hiába szép a körme (is), hiába érezte egy perccel korábban Greg 100%-osnak barátja hűségét, most áll a bál. Mert Sellő Úrfi annyira tisztán játssza (Freud, höhö), vagyis csinálja ezt a kapcsolatot, hogy ezt várja a másik féltől is. A morcizó partnerek a gong hangjára aztán úgy cukisodnak vissza pánikszerűen, mint jobbikos az aktuális karlendítés-kiszivárgás után. „Nem is sírtak”, önti szavakba Roland a szerkesztők újabb kudarcát. Nagy zokogás később sem lesz, elmúlt már a karácsony.

bscap0019_3.jpg

Az üzenetekben semmi meglepő nincs, bár Hunor anyjától többet vártam a legendás beköltözős videó után, amelyben egy „jaj, neee” felkiáltást követően azt tanácsolta kölkének, hogy „de ne legyél tahó, meg bunkó, meg paraszt”. Most visszafogta magát, pedig Hunor aggódott egy kicsit, hogy „normális” lesz-e.  Így az egyetlen érdekesség, ami elhangzott, Adri anyukájának mellékes megjegyzése volt arról, hogy még mindig rendszeresen elmondja lányának a kedvenc meséjét. Cuki. Igazán intenzíven egyedül Zsuzsu pityereg, akinek édesanyja láttán/hallatán DNS-vizsgálattal felérő biztonsággal nyugtázhatjuk, hogy őt tutira nem cserélték el a kórházban. Rolit inkább lehúzták keresztanyja dicsérő szavai, bár  büszke  arra, hogy ő és Hunor a családtagjaik szerint emberek maradtak. Mert erről azért nem hazudnának, ha elfogultak is. Megmondanák ám, ha annyira lealjasodtak volna, hogy inkább örökbe fogadnák helyettük VV Dennist.

bscap0020_4.jpg

 A reklám után a Küzdelem az álmokért második, Zsuzsu rendezte epizódja következik, és Dzsudibínek megint igaza volt: nem rosszabb a valódi szappanoperáknál. A történet alakulása röviden:

Eduardónak (Greg), Tinának (Adri) és Diának (Zsuzsu) 2 000 000 villér kellene, hogy felkarolja őket a híres produKcer, aki haverjával ilyen bárokban mulat:

tanci.gif

 (Az ismeretlen táncosnő szerepében: Zsuzsu.) 

Eduardo kétségbeesésében pont azt a kávézót rabolja ki, ahol Tina is dolgozik. A Ponyvaregény nyitódallal bevezetett,  Kill Bill-számmal lezárt támadás során vér is folyik. KÉTSZER. A tulajdonos Toa Lett-tel (Zsuzsu) a lövések, a Roli alakította, valamiért feketére mázolt riporterrel pedig agyvérzés végez. Mégpedig így:

nyiffan.gif

bscap0022_1.jpg  

Megvan a lé, nagy az öröm, irány a stúdió! 

(Gregék amúgy nem is néznének ki rosszul Romantic-lightként.)

dalol.gif

A sikeres felvétel után az együttes repülővel indul "turnétúrára" a szomszéd kerületbe, és itt vége is. Pedig le fognak zuhanni, de ezt csak az előzetesből tudom.

Visszaugrunk a már lejátszott kihívásra, Adrin a kék kendő, lássuk a folytatást. Zsuzsu megkönnyebbülten hangoztatja, hogy sejtette ám, hogy ez lesz, nem is volt ő bekakkantva, amikor elvették a védettségét. A csapatválasztás során csak Greg kerül dilemma elé, hiszen Adri őt a „háta mögött támadta hátba”, ami még az elölről hátba támadásnál is durvább, és olyan infókat tudott meg róla, hogy juj. De azért mellé áll. Megpróbálják megbeszélni a dolgot, de mindketten azt hallották a Hunor-Roli párostól, hogy a másik fúrja őket.

„Egyébként nem lehet, hogy titeket össze akartak ugrasztani? Ez nekem gyanús. ”

kérdi az előrehaladott Sherlockitiszben szenvedő Zsuzsu.

bscap0000_8.jpg

Ezalatt Hunor és Roli is konzultál, amit nehezít, hogy előbbi elméje Zsuzsu fejlődésével fordított arányban hanyatlik.

„Nekem tényleg azt mondta Greg, hogy nem bízik már annyira Adriban. Nem hiszem, hogy kitaláltam.”

Élőben mutatnak egy fantomképes állást nekünk és a lakónak is. 55,45 és 44,55, egész szoros, ahogy mindenki várta. Roli úgy véli, ennek oka az eléggé egyforma játékuk, ami ellen Adri nem győz tiltakozni.  

461 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 17:47:40

"Renátó küldött neki egy képet a meztelen bokájáról." isteni

pimasz borz 2019.02.08. 17:55:17

@úgymond olvasó mmkk: "együtt aludtak a tévészékházban" azért ez sem piskóta :D

Angora Cardi 2019.02.08. 18:03:11

blackfacing-ért mondjuk máshol jól megcitálnák a társaságot na de itthon mindent lehet

2019.02.08. 18:04:35

@Fridolin a pimasz borz: Nem is színes ceruza, de még nem is papírzsepi... Én a heterósra savaztam :-DDD

Tökös... 2019.02.08. 18:11:06

Jó estét....

Adrincs mentes napot !
Szerintem az arány 80-20 -ra alakult Rolcsi javára...
Beszéltem egy halottlátóval...

Gia 2019.02.08. 18:36:25

Nagyon jó lett Hoppancs!Minden író annyira tehetséges,hogy le a kalappal.

Gia 2019.02.08. 18:38:19

Érdekes,hogy Zsu rendezte a tegnapi filmet és hogy nekivetkőzött..Bár tudom,hogy bevállalós.Kivéve a búvárkodást.

Gia 2019.02.08. 18:39:10

Gregnek csupa ráfizetés ez a VV..

MacákékIcukája 2019.02.08. 18:40:59

En most neztem meg a tegnapit, esku ez az elso igazan jo tematikus het. Tok jo a sorozat, rohogtem is rajta :O Bar lehet hogy segit a dolgon az, hogy az ordibalosok mar kiestek :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.08. 18:55:42

@Gia: bevállalós búvárkodás közben is! 1,2 másodpercig :D

@MacákékIcukája: hát sokat segít, hogy nincs bent a Rúdlény...

MacákékIcukája 2019.02.08. 19:04:23

@Brigante: biza, egyertelmuen...

Most nezzetek mar ezt a videot... hulyeskednek, mokaznak egymassal, Adri poenbol musir, erre kocsog szerkik megint ilyen Rolit lejaratos cimet adnak a videonak es kibasszak a fészre.
Zsu videoival meg telenyomnak mindent. Kicsit sem reszrehajlo.

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/roli-o-egy-dagadt-diszno

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 19:26:28

Sokadikkkkkk, de ki számolja. :)
Megyek olvasni. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.08. 19:30:21

Hoppancs, ez a poszt nagyon jó lett és vicces, gratula! :-)

javier2 2019.02.08. 20:01:18

hoppancs tökéletes poszt
megint

cascade 2019.02.08. 20:21:11

"Renátó küldött neki egy képet a meztelen bokájáról."

Ez vitt mindent :D

ibsen 2019.02.08. 20:29:52

Jó estét!

Hoppancs köszi az öfit jó lett, szuper!
Ennyi kedves anyukát meg keresztanyát...Mintadarabok!:) Dehát csak nem mondhatták hogy Hunor nyócéve nem volt otthon karácsonyozni, biztos munkamániás:) vagy hogy Zsuzsu otthon se egy házitündér, Roli dicshimnuszából már csak a kiváló apa voltál, láttuk! hiányzott meg a glória a feje fölül:)

Greg meg a barátja...hát a srác enné nagykanállal az életet de gondolom Gregé az utolsó szó otthon is:)

ibsen 2019.02.08. 20:33:25

@Gia: Illeszkedik a sorba, remélem kiadják dvd-n:)) Azért a cici le lett ragasztva mert így csak 11 után adhatnák le. :))

Bekkara 2019.02.08. 20:33:38

Én ennek a Renátónak a képit már láttam valahol, valahol tévében. Vagy lehet, hogy keverem már Ánusszal? Hasonlítanak.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 20:44:55

@Bekkara: tényleg, tiszta ánusz ez a hímnemű egyed

Gia 2019.02.08. 20:45:20

@Bekkara: Volt vendég a Belevalóban.

Gia 2019.02.08. 20:46:20

Renucnak hiányzik a fél szemöldöke..Vagy ez direkt ilyen?

Cinkeláb 2019.02.08. 20:53:24

Köszi Hoppancs, szuper lett megint! A szavazáson besírtam!

Cinkeláb 2019.02.08. 20:54:41

Meg a gifeken is! Tökéletesen eltaláltad az összes pillanatot!
Jól körbenyaltalak.

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:04:50

A Greg és szerelme közti beszélgetés rettenetes volt, szekunder szégyenérzetet okozott. Komolyan én éreztem magam kínosan.
A gif nagyon találó Greg gyilkos mosolyával, sok horrorfilmben kezdődik így a hentelés (meg tudta volna ölni a kis Lakatos Renátót).

Angora Cardi 2019.02.08. 21:08:01

@KólaMámor: Fuj nagyon... el tudom képzelni milyen terrorban van otthon a kis renátó..

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:12:23

@Angora Cardi: úgy bizony, Greg a "domina" odahaza.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 21:15:44

@KólaMámor: én nem tudtam levenni a szemem Renuci szopós szájáról. Idegesít, ha valaki nem tudja összecsukni a száját.
Ezért utáltam a Twilight-ban Kristen Stewart-ot.

Gia 2019.02.08. 21:16:17

Greg elnézést kért Renátótól,hogy ő most csúnya.. :-D

Angora Cardi 2019.02.08. 21:18:20

@KólaMámor: a másik meg a dominó? (én kérek elnézést) :D

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:30:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg, tényleg szopós szája van :D ezért népszerű az "olyan" helyeken és ezért nem szabad "olyan" helyekre mennie.
Viszont ha nem tudja összezárnia a száját, akkor talán kevesebbet is fogaz, nem? :D

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:31:16

@Angora Cardi: XD XD mondtam már h nagyon bírlak? :D

Angora Cardi 2019.02.08. 21:36:39

Olyan Byalexes ez a Renátó vagy hogy írja a művészúr a nevét.

Angora Cardi 2019.02.08. 21:37:10

@Angora Cardi: a metrószexuális művész homoszexuális kiadása - ha van ilyen

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 21:38:05

@Angora Cardi: látom jót érzel :DDDDDDDDD :****

pimasz borz 2019.02.08. 21:38:53

@Angora Cardi: bájaleksz :D tudtam,hogy hasonlít valakire,de nem jöttem rá..

Cimili 2019.02.08. 21:39:44

@Angora Cardi: :DDDDDDDDDDD
sziasztok is!

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:40:53

@Angora Cardi: akkoj motyt mongyom :D
És a báj-a-lex(luthor) hasonlóságra ekg :D

Angora Cardi 2019.02.08. 21:42:38

@KólaMámor: jóó mondjad csak :D
Kóla fáj a pocim iszok rá egy kis citromos zérót, vuduzd meg hogy hasson és űzze ki a gonoszt

Angora Cardi 2019.02.08. 21:43:02

@úgymond olvasó mmkk: ánuszba fojtja bánatát? :D és örömét... :/

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 21:45:31

@Angora Cardi: tulajdonképpen oda :DDDDDDD sziporka

Angora Cardi 2019.02.08. 21:45:42

Mindenkinek aki szeret ijedezni: a Kedvencek Temetője új feldolgozás nagyon jó lesz, láttam előzetest.

Angora Cardi 2019.02.08. 21:46:49

Lost sorozatot is folytatják ha valaki nézte anno.

pimasz borz 2019.02.08. 21:47:56

@Angora Cardi: jelentkezemmm..mikor lesz megnézhető??

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:49:13

@Angora Cardi: vudu vudu vudu, jobbulást szegénykém
Off: vuduról jutott eszembe h nézem ám a AHS-t! Nem sokkal az után elkezdtem, miután ajánlottad és amíg beteg voltam lenyomtam egy csomó részt. Már a 4. seasonnél tartok (freak circus).
Köszi az ajánlást, tényleg jó sori! :)))
AHS-ról nincs hogyvót? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 21:49:26

@Angora Cardi: szerintem te nem kólát ittál ma :*

javier2 2019.02.08. 21:50:32

sziasztok
azt tudtátok bájaleksz 42 kiló két téglával a zsebében és 5 kilós gitárral a nyakában?

Roli ideje a győztes indián táncot tolni !Győztes vagy!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 21:52:00

@KólaMámor: az a baj, hogy látványra is két mérettel nagyobb fogsora van, így esélyes a fogazás.
Viszont így nyitott szájjal könnyen ki tudja magyarázni, hogy csak felakadt egy faszra, miközben lehajolt bekötni a cipőjét. :)

javier2 2019.02.08. 21:53:06

@Angora Cardi: pufi nyuszi annak simi kell :P

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 21:53:57

@Fridolin a pimasz borz: a kólát semmilyen körülmények között nem rontjuk el alkohollal

Angora Cardi 2019.02.08. 21:54:09

@Fridolin a pimasz borz: Usa-ban április 5-én mutatják be, keress rá az előzetesre nagyon jó

@úgymond olvasó mmkk: uh ebéd óta vagyok KO, kóla ilyenkor tényleg segít, de valszeg ki kell koplalni :/

@KólaMámor: köszi :* Főkóla :)))
De jó, hogy nézed! Én is visszanézném, főleg a 2. évadot :D Asylum. Freak Circus is nagyon jó. A Lady Gagás évadokat az AHS megcsúfolásának éltem meg :DDD De az utolsó évaddal el vagyok maradva, ha odaérsz csatlakozom.
Nem találtam belőle hv-t.

2019.02.08. 21:54:29

Hali!

Tegnap Roli jól kiosztotta Greget az emberiességről. Amúgy foss volt az egész műsor

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 21:54:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: neeee, ezt a felakadást most elképzeletem XDDD

Angora Cardi 2019.02.08. 21:54:56

@javier2: jaj javi dögrovásra kerültem bármilyen gyógymód csak ne fájjon :D

javier2 2019.02.08. 21:56:03

@Angora Cardi: mikor folytatják?kár hogy összevágták a lostot a végén
de az amcsik szellemileg visszamaradott portugál spanyol és kongói leszármazottak
csodát ne várj
szerettem a lostot...
csak elfogyott a pénz
namaszte

javier2 2019.02.08. 21:58:11

@Angora Cardi: tegnap még nem volt semmi előzménye?

Angora Cardi 2019.02.08. 21:58:14

a két kis "cuki" meg se merték egymást puszilni találkozáskor

Cimili 2019.02.08. 21:58:43

@Paic Róbert: teccet nagyon az előzőre betett versed.:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.08. 21:58:44

@Angora Cardi: egy kis bárányhimlővel tudok még szolgálni, ha megfelel. én nem vagyok bárányhimlős, mert voltam 22 évvel ezelőtt, de a kölkek elkapták. kezdte a középső, neki elmúlt, aztán elkapta a nagy, meg rá két nappal kipöttyösödött a kicsi is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 21:58:47

@Angora Cardi: oh, beteg vagy? Jobbulást.

Lost-ot néztem, a vége felé meguntam.

pimasz borz 2019.02.08. 21:59:56

@Angora Cardi: köszi Nyussz,megtekintem.
Gyógyulj meg!! :* a kóla tényleg jó rá soxor.

@KólaMámor:

2019.02.08. 22:00:18

@Cimili: Köszönöm, lassan majd el fogok kérni értük jogdíjat

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 22:03:00

@Angora Cardi: Lady Gaga még nemvót, pedig a freak seasonbe biztos elfért volna a furi ruháival. :)
Majd megírom ha a s8-nál járok. Kedvencek temetője remake-et is meg fogom nézni, kösz h szóltál.

Na, kezdődik az öfi. Majd olvaslak benneteket, mivel a stream meghótt.

javier2 2019.02.08. 22:03:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: jah az amcsi emberek nem értették bonyolult volt nekik a lineáris eseménysor eldugott jegesmedvével a szigeten és elpártoltak...
így kivéreztették...(+10 évad lett volna) ehelyett összecsapták :(

Angora Cardi 2019.02.08. 22:04:05

@javier2: Nem találom a cikket de azt írta, már tárgyalnak róla. Meglátjuk lesz-e belőle valami. Jó lenne. Én imádtam. Namaszte.

2019.02.08. 22:04:22

Helloooo kommenttarsak. “Roli nem taktikazik, o hazudik” by Adri. Egy kanal vizben meg tudnam folytani ezt a debellát...

Cimili 2019.02.08. 22:05:47

zsu még továbbra is a taktika szón lovagol és tök fogalmatlan.

pimasz borz 2019.02.08. 22:06:13

@Cleveland55: már sok belőle..mehet haza a picsbe végre.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:06:47

@javier2: nem volt :( ma ebéd óta van :/
@Fridolin a pimasz borz: kösz Borzika:*
@Csakazértis én vagyok a királynő: igen sajnos :/ köszi! Én végéig nagy Lost rajongó voltam, csalódás volt ahogy összecsapták a legvégét.
@KólaMámor: Gaga még pár évaddal később jön. Kedvencek temetőjét majd ki kell beszéljük, ha eljön :D

2019.02.08. 22:07:09

Ancsa már megint bakancsban. Tényleg nincs fűtés

2019.02.08. 22:07:11

@Fridolin a pimasz borz: az a baj, hogy szerintem most kezdi felszopni ez az otvsr retekklub. Koszi “eletemlegnagyobbteljesitmenyehogymelegvagyok” Zsóti

2019.02.08. 22:07:52

@Cimili: nyilan szefosbol nem lesz szalonna

Angora Cardi 2019.02.08. 22:08:14

Fiúk Adri kétszínűségét beszélik ki.

2019.02.08. 22:09:04

Bakker babázik az unikornissal. Kérek két extra konténert

2019.02.08. 22:09:17

@Angora Cardi: Adri nagyobb patkany mint Zsu bazd

Angora Cardi 2019.02.08. 22:09:20

@javier2: akkor már legalább két Lost rajongó van :D ha lesz, írunk majd hv-t belőle

pimasz borz 2019.02.08. 22:09:24

Medvét a bokorból..ne bassz.. :D

Angora Cardi 2019.02.08. 22:09:59

@Cleveland55: végül is zsu csak szefóskodott, de adri tényleg kavart mindenfelé, most a végén ez remélem visszaüt

Cimili 2019.02.08. 22:10:01

most végleg leszerepelt adri. hazug pitsa.

2019.02.08. 22:10:28

@Paic Róbert: hallod, rászoritottam a sorre, rament aszonyegre, mikor meglattam... jah igen, jozanul mar nembirom nezni ezt a szart(koszi eletedlegnagyobbteljesitmenyehogymelegvagyzsotti)

2019.02.08. 22:11:25

Zsu megint brillirozik szellmileg

2019.02.08. 22:12:09

@Angora Cardi: remelem. Egyebkent raneztem a szefos fb oldalara multkor. Vannak akik azt hiszik, hogy Zsu szerkeszti a fb oldalat....ez mindig igy van. A tudjuk melyik partot is a parttagoknal hulyebbek tamogatjak. Zsut is. Ezertis partolom azt, hogy ne szavazhasson mindenki aki túlél 18 évet...

2019.02.08. 22:12:59

@Paic Róbert: milyen jo szinesz...faszom

Thats What She Said! 2019.02.08. 22:13:04

@Angora Cardi: imádom a lost ot!! Annál jobban csak a twin peakset ❤️

2019.02.08. 22:13:56

@Fridolin a pimasz borz: ezt ki mondta, csak nem adri vagy a szefos?

Angora Cardi 2019.02.08. 22:14:10

@Cleveland55: szavazati jog témát támogatom... világukat nem tudják akkor mi fogalma lehet bármiről? Fb-oldalt én régen néztem, veszélyes terep. :D

pimasz borz 2019.02.08. 22:14:34

Ezt most ki rendezi?Amúgy döguncsi.

2019.02.08. 22:15:24

@Fridolin a pimasz borz: hat az. Egyebkent Roli jobb csaj ezzel a parokaval, mint a két bálna

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:15:34

Ez most megint melyik agyas rendezése? A lezuhanás jó volt.

pimasz borz 2019.02.08. 22:15:48

@Cleveland55: adri mondta..a gonosz gombóc

Angora Cardi 2019.02.08. 22:15:49

@Thats What She Said!: ú szuper! Lesz itt akkor nézőközönség ha újra kezdik :D
Twin Peaks is király igen. Új évadot láttad? Párszor megnéztem :D
@javier2: okés :)

2019.02.08. 22:17:09

@Fridolin a pimasz borz: nem meglepo. O is borzalmasan kommunikal. Es elmeletileg megel belole, tehat a kb 70-es iqval rendelkezo pasiknak adhat tanacsokat.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:17:20

@KólaMámor: Kóla, csak unatkozás van, mert forgatják a szörnyű sorozat új részét. Lezuhantak repcsivel a győzike-zenekar amit utánoznak, énekeltek kaptak bugyipénzt azzal haza akarnak utazni. Most épp Greg vonaglik nőnek öltözve. Ezt jó hogy nem láttad. Bárcsak én se láttam volna.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:18:22

@Cukorborsó88: akkor már minimum 4, Kólát meg majd rábeszéljük, ki ne maradjon :) többiek is jönnek majd úgy érzem. Lost rajongói csopi :)

Angora Cardi 2019.02.08. 22:19:51

A sorozatbeli tina (adri) épp közelebb akar kerülni a progyuszerhez (roli).

2019.02.08. 22:20:11

Egyebkent ki a franc gondokta, hogy ez erdekes tematikus het lesz? Nyikvan tudom, hogy Ancs(legnagyobbteljesitmenyemhogyszuktemegygyereketakrewtivigazgatonak) és Puskás(iminlovewiththecoco) fizetese 7szamjegyu, dempar tizezerbol ossze lehetne dobni par vetelkedot, izgalmas programot stb

FájAzÉletÉsAVilágIs 2019.02.08. 22:20:52

Ennyire nincs anyag? Már hány perce megy ez?

Cukorborsó88 2019.02.08. 22:21:02

Kis fãziskéséssel nézem az öfit, most tartok ott, hogy adri azt mondja zsunak, hogy roli ne, taktikázik hanem hazudik és ő ezt nem tudná csinãlni. Sajnos nem értem oda móki konténeréhez időben. Ez a szarcsimbók zsírcsöcs eskü egyre idegesítőbb. És pont nem érdekel, hogy ki sértődik meg miatta.

Cukorborsó88 2019.02.08. 22:21:29

@Angora Cardi: fú, már vagy 5x megnéztem :)

Angora Cardi 2019.02.08. 22:21:55

Sorozatbeli dia (zsu) pénzesbőröndöt akart lopni, hunor elkapta.
Most adri vonaglik férfinak öltözött (bajszos szereplő) gregnek.
ajajaj kezd ez egyre cselekményesebb lenni (nem)

2019.02.08. 22:22:12

Greg: Alex vagyok Roli: Ki kerdezte. Takarodjalki innen bazmeg....

Angora Cardi 2019.02.08. 22:22:40

Ancsa babypink körömmel vezet műsort.

Cimili 2019.02.08. 22:23:03

ja ancsa, micsoda fordulatok. sztem meg dög unalom.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:23:08

@Cukorborsó88: jaj de imádom az ilyen kis megszállottakat mint én is vagyok :DDDD

pimasz borz 2019.02.08. 22:23:44

Nah megint jön a szarmixer..de csak a reklám után..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:23:48

Hoppá. Hunci beleáll egy vitába? Üdítő változatosság.

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 22:25:10

@Angora Cardi: a vége felé amúgy is mindig uncsik a VV-k. :/
Hát most oké, hogy nem láttam G1G vonaglását, de tudod, hogy mazochista vagyok és holnap úgyis visszanézem az öfit. :D
Te viszont vigyázz, hogy a most amúgy is érzékeny kis gyomrodat nehogy túlzottan felkavarja. :X

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:25:46

@Cukorborsó88: már nem tudja, kinek mit hazudott.
Lehánytad a szőnyeget? Óteszegény. :(

Cukorborsó88 2019.02.08. 22:26:01

@Angora Cardi: vég nélkül tudom nyomni ÉS mindig meg tudok lepődni a fordulatokon :D. Nem lehet mindent megjegyezni, annyi minden történik benne. Imádoooom

pomac 2019.02.08. 22:26:13

nagy tanúság ez a fasz sorozat... lopjunk énekeljünk ebből lesz a pénz :DD tipikus mai társadalom

2019.02.08. 22:26:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: ráadasul jonak igerkezik. Valahogy megprobalnam ravenni Zsut egy ujabb Adris hazugsagvizsgalatrs..

2019.02.08. 22:27:37

@pomac: tipikus MAGYAR tarsadalom tegyuk hozza

pimasz borz 2019.02.08. 22:29:11

@Cleveland55: Ahhoz tudni kellene értelmesen feltenni a kérdést.A múltkorit is így úszta meg Adri.Hülyeséget kérdeztek hülyén..

2019.02.08. 22:29:30

@Cukorborsó88: igen. Vagy nem emlekszik ra, mikor miket kinek mondott, vagy Hajdu “Petiji” magassagokba menoen pszichopata

Angora Cardi 2019.02.08. 22:29:30

@KólaMámor: ne is mondd, jobb is lenne ha megkönnyebbülne a gyomor, úgyhogy elszántan nézem a mait :D meg hogy tudjak közvetíteni bár ebből a fos soriból nehéz :D
nézd majd meg a privi üzidet

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:29:41

@Cleveland55: csak annyira kretén az a kettő együtt, hogy nem tudnak összehozni egy épkézláb kérdést

2019.02.08. 22:30:21

@Fridolin a pimasz borz: hat ha Roli tenne fel... nem Renyhe...

Angora Cardi 2019.02.08. 22:30:54

@Cukorborsó88: Amikor először néztem nem értettem mindent, itt túlszárnyalta önmagát Lynch.
@Csakazértis én vagyok a királynő: ez azért szégyen :/// :D

2019.02.08. 22:30:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem meglepo, ket balnanal, barminek jobb laba van. Egy asztalnak is vagy szeknek is

javier2 2019.02.08. 22:31:51

azért jó hogy valaki közvetít ,mert vakon lennénk

Angora Cardi 2019.02.08. 22:31:56

adri-roli beszélgetés roli megtippeli a 45-55-öt

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 22:32:37

@Angora Cardi: Lostot nem láttam még. Végeznem kell AHS-val, meg összeszedni megint valami megfázást és akkor Lostból is lenyomok 1-2 évadot pár nap alatt. :D

Angora Cardi 2019.02.08. 22:33:37

@KólaMámor: mekkora lenne az összes Lost évadot újra nézni, na erre rátrénelem magam én is :D

pimasz borz 2019.02.08. 22:34:39

Adri kikéri magának,hogy ne hasonlítsák a játékát Rolleréhez...mi van ezzel a nővel??

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:35:13

@pomac: aztán ha az sem jön be, el lehet menni kurvának.

Cukorborsó88 2019.02.08. 22:35:42

Ó, b+ adri de sötét vagy. (Bocs, még mindig baromira le vagyok maradva). Nem szabad kiugrasztani a medvét a bokorból. Azt állítólag nem is szabad mert olyankor morcos egy kicsit.

javier2 2019.02.08. 22:36:48

@KólaMámor: rá fogsz kapni az eleje nagyon jó
a hosszú soundtrackjeivel..

Angora Cardi 2019.02.08. 22:40:19

kát párbajozó valami feladatot kap - ki milyen jellemtelen dolgot csinált eddig?
rolinak megint a nyomorult fésűt hozzák fel

javier2 2019.02.08. 22:40:37

@Cukorborsó88: medve jelen!ÉN!
a parmezános szendvicsért Baby!

Angora Cardi 2019.02.08. 22:41:12

@Fridolin a pimasz borz: dehát a nézők úgyis látják mondja - én ezen röhögtem

Angora Cardi 2019.02.08. 22:42:03

@Cleveland55: Hunor végre megnyilvánul hogy meghazudtolja Adrit

pimasz borz 2019.02.08. 22:42:05

Hunor végre kinyitja a száját.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:42:20

Balhéka. Adri belebukott a hazugságaiba. És magyarázkodik.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:43:23

szuper kis hunor-adri vita
hunor lerántja a leplet adri hazugságairól
adri mekeg makog
greg zsu pillázik

Cukorborsó88 2019.02.08. 22:43:24

@javier2: nem volt parmezán, bárcsak lenne, imádom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:44:05

És Greget is szembesítik a hazugságaival. Van itt pillázás.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:44:30

@Angora Cardi: hunor mindent tálal, hogy rolinak zsut, hunornak greget ajánlgatta hogy vigyék ki

Cimili 2019.02.08. 22:44:33

helyes hunyi, nagyot nőttél a szememben. végre mindenki előtt beolvastál ennek a hazug adrinak.

2019.02.08. 22:44:36

Vége van elefántlábnak... Ja az Adri

2019.02.08. 22:45:17

@Angora Cardi: ami tenyleg ugy tortent..

javier2 2019.02.08. 22:45:32

adrika felszívta a porcukrot(kólamámortól kérdezzétek)
és a saját csapdájába dől

Angora Cardi 2019.02.08. 22:46:44

@Cleveland55: úgy úgy, csak zs és g nem tudták ezt eddig de végre igen

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:47:25

Adri meg mindig tagad. Ennyire ostoba, hogy nem tűnik fel, hogy ezt mindenki látja majd kint.

2019.02.08. 22:47:29

leesett a stantusz

pomac 2019.02.08. 22:47:37

stantusz :DD by zsu :D

2019.02.08. 22:48:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak az a baj, hogy szerintem G1G sokkal rosszabb, mint PUA.

Kostarika 2019.02.08. 22:48:38

Zsunál elesett a "stantusz" :D :D

javier2 2019.02.08. 22:48:44

@Cukorborsó88: ne cukiskodj
pufi nyúllal együtt csak kedveskedtek és cukiskodtok :)

hunor azért a párbajt nem vállalta be adrit aprítja

javier2 2019.02.08. 22:50:16

és mivel a san marinoi érsek pedofil ügybe keveredett
ezért zsu saját magát mártírrá avanzsálja.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:50:44

@javier2: jók voltatok a medvés poénnal, tetszett :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:51:09

@Spitzbauer: ez így van, de most lapít, mert Adri van porondon, és akkor ő most megússza a számonkérést.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:52:13

@Cimili: ez most nagyon tetszett. Hunci kicsit javított a renoméján.

Kostarika 2019.02.08. 22:52:43

BV vendége kesz a díszbuzi.

Cukorborsó88 2019.02.08. 22:52:55

Balhé kezdeténél tartok. Most adri roli fejére olvasta azt, hogy greg azt tanacsolta neki, hogy adrit vigye ki párbajozni?! Mi van? Nooooormálos? Mi a búbánatot tehet erről roller?

Angora Cardi 2019.02.08. 22:53:02

bv-ben gregi fiúkája renátócska

előzetes: adri szerelmet vall rolinak - na ez már a tattika

Cimili 2019.02.08. 22:53:43

húbaz, ma is renátórómeot köll néznünk??????? Zsótti, elmehettek a búsba, tök alkalmatlanok vagytok!!

javier2 2019.02.08. 22:53:53

roli adrit vitte ki
hunornak leesett roli-adri szövetség nem létezik
nagyon odaállt roli mellé
és el kezdte darálni a szív csapatot

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:53:57

Adri most bekurvul Rolinak, hogy szimpatikus legyen? Rolinak tényleg tetszik. Meghülyül, ha rámosolyog. Essen már ki Adri a ghecccibe.

2019.02.08. 22:54:03

@Cukorborsó88: az utolso mondatoddal ekg, de akar a buzogany, disznoporzsolomszavakkalmis helyettesithetnenk az egyik szot...

pimasz borz 2019.02.08. 22:54:40

@Angora Cardi: hányinger..milyen szerelem??Annyira látszik,ha hazudikk.Mondjuk nála ritkább,ha nem.

2019.02.08. 22:54:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem hiszem, hogy meghulyul...atlat o a szitan.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:55:08

@Kostarika: jaj, csak nehogy megbotoljon tátott szájjal, mert véletlenül lecummantja Almafaszt. Vagy a kameramant.

javier2 2019.02.08. 22:55:10

"hello Renátó vagyok! van egy pepszid vagy mégis ákos vagyok!"

Cimili 2019.02.08. 22:55:10

ancsának meg leesett a stantusz... :DDDDDD mé használ ilyen szavakat?

Cimili 2019.02.08. 22:56:42

@Angora Cardi: :DDDDDDDDDD
évike meg biztos meg fogja kérdezni, h hányszor csalta meg sellőkét.

2019.02.08. 22:56:50

@Cimili: Zsótti pont asztat akarja: elmenni a bús büdös pitsába. Minél többször! :-DDDDDDDD

Angora Cardi 2019.02.08. 22:57:41

@Fridolin a pimasz borz: ja persze, így párbaj előtt még ezt is beveti, de röhögni jó lesz nekünk :D

2019.02.08. 22:58:06

@Cimili: leleplezem...azert mert nem ép

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 22:58:13

@Cleveland55: nem lepődök meg, mindent leszopna adásidőért. Na meg pénzért.

Angora Cardi 2019.02.08. 22:58:43

@Cimili: jaj évike annyira PC mint egy KKK-os remélem lesz pár meleg kérdés :D

Angora Cardi 2019.02.08. 22:59:52

renátó affektálni fog? még nem láttam végig a tegnapit nem tudom felmérni

gyűrűk ura hétvégén, a két torony

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:00:05

Adri tourette-es vagy mitől ráng mindig a feje?

javier2 2019.02.08. 23:00:38

adri utolsó szárnycsapásait látjuk
próbál a víz felett maradni
de tacticano manifeszto egy hajóban ül

2019.02.08. 23:00:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont ezaz...senki nem nezi a bv t, hogy jajj ott az adocsalo presszocigany...raadasul sokmillioert alkalmazzak. Nem tudok mast elkepzelni, minthogy bizonyos szivessegeket teljesit....szerintem nem veletlen Soma gyozelme, az , hogy Pumpas Gabor is musort kapott, illetve a “melegprosticeleb” T.M. Is valami olyasmit hadovalt egy interjuban, hogy hivtak a vvbe, de az kellett volna a bekerulesehez, hogy buziskodjon valami szerkesztovel.

Bekkara 2019.02.08. 23:01:16

Ha a Retek most visszanyomja Adrit, Huncika legközelebb őt viszi (ha párbaj lesz), G1G döntős. Lehet, ez Zsóti célja.

2019.02.08. 23:01:47

@Cukorborsó88: minsig ilyen furan baszkuralja a szajat, en is eszrevettem

Angora Cardi 2019.02.08. 23:01:56

@Cukorborsó88: igen valami tuti van neki ami miatt folyamatosan ráng
@javier2: letacticánózza roli

Kostarika 2019.02.08. 23:01:58

Adri feje olyan vörös volt, mint a rák. Stílszerűen mint egy homár.

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:01:59

Most tartok a stantusznááál

Kostarika 2019.02.08. 23:03:16

@Bekkara:
Akko rohaggggyon meg zsoti.

2019.02.08. 23:03:26

Zsu nem szeretne ha hetero ferfi nyerne a jatekot...Ja es nem nerdalna el... En nagyon nem szeretem amikor hulyenek neznek. Ja mellesleg Greg elhiszi, hogy megnyeri...

Angora Cardi 2019.02.08. 23:03:59

riportban rolinak még hosszú a haja, a kanapén már rövidebb :D

2019.02.08. 23:04:04

@Spitzbauer: takacs milan alias gagastar

2019.02.08. 23:04:29

@Kostarika: ekg ekg ezerszer is ekg

Frunkp 2019.02.08. 23:04:48

ÁÁ elkezdtem felvenni a fonalat, erre belavaló már, és mivel kezdenek? Süsü arcán látszik, hogy elkezdtek forogni a fogaskerekek.. Tényleg látszik a homlokán, ahogy kikönyököl a fatengely... :)

Angora Cardi 2019.02.08. 23:05:08

felirat a bv-ben:

Renátó
Greg pasija

2019.02.08. 23:05:38

@Cleveland55: Nem mozgok ilyen körökben, halvány lila segédfogalmam sincs ki a fax az. De majd a gúgli...

javier2 2019.02.08. 23:05:45

@Cukorborsó88: játszik az idegrendszere
Buga jóskásan biccent (koltay sem tudott így)

@Kostarika: adri vörös volt gondolom beszorult a szoláriumba

belső info 70 -30 rolinak szigoruan közjegyző előtt

Angora Cardi 2019.02.08. 23:06:26

@Cleveland55: @Spitzbauer:
Gagastar Milán 8 éven át kurvaként kereste a kenyerét. A menetek közötti unalmat és magányt az interneten csillapította.

hirtelen ezt adta ki a google, elég is volt

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:06:55

@Cleveland55: @Angora Cardi: jó, szegény arról nem tehet csak nagyon feltűnő. (Attól még tenyérbemászó mmkk)

javier2 2019.02.08. 23:07:00

@Angora Cardi: van ugy hogy feszítünk és mindenünk megrövidül

Angora Cardi 2019.02.08. 23:07:04

@Cleveland55: aha röhögtem, ez a pasija nekem olyan semmilyen megfogalmazás

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:07:27

Greg: 3-3,5 hónap. Ő ezek szerint nem költözik ki a végén se?

Angora Cardi 2019.02.08. 23:07:27

szóval greg szerint renátó különleges
mitől?

2019.02.08. 23:07:33

@Spitzbauer: google....megeri, de csak azert, hogy kicsit megjobban megismerje az ember a tarsadalmat...

2019.02.08. 23:07:45

Voldemornak nem mondják ki a nevét és kész.

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:08:41

Nah, olajozottan ugrottam bv-ra. Greg-hogyishíjjákpasija feszkó

javier2 2019.02.08. 23:08:45

@Angora Cardi: azért különleges mert felvállalja g1gt

Kostarika 2019.02.08. 23:08:55

Renátónak annyira kiáll a foga. F@sz a fogszabályzója és túlhordta.

Angora Cardi 2019.02.08. 23:08:59

@javier2: meglátogatta lacika álmában és levágta a frizut
@Cukorborsó88: ja nem tehet persze, és ha van valami tourette neki, akkor elég jól kontrollálja (ismerek olyat aki nem tudja)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:09:04

@Frunkp: csal a tv, nincs ott semmilyen kerék. ;)

Angora Cardi 2019.02.08. 23:09:20

greg és fiúkája nem ették meg a sok finom fánkot

2019.02.08. 23:10:12

@Angora Cardi: melegprosti a mai napig. De aki ilyen korokben mozog rengeteg infot tud. Ez igaz Somaekra is szerintem... En megneztem TMnal a 444 interjut...mert mozogtam regen az ejszakaban es kivancsi voltam. Igazabol nem lepodtem meg...En igazabol sokkal realisabban/borusabban latom a (foleg magyar) ejszakai eletet...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:10:13

@Kostarika: két mérettel nagyobb fogsora kapott. Ez volt akciJós a fogbótban.

Angora Cardi 2019.02.08. 23:10:57

@javier2: azt nem értem de én ehhez nem értek, két feminine meleg egymáshoz vonzódik, nem inkább egy férfias meleghez?

javier2 2019.02.08. 23:11:06

jo8 bogyókáim !és hoppancs te ne nagyon bogyókázz...
námászte
nyulak mókusok(tegnap csak nyulak) puszi

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:11:48

@Angora Cardi: mikor először volt a bv-ben, azt írták, szerelme. :)

2019.02.08. 23:11:48

@Angora Cardi: Greg nem meleg hanem Pán...

Angora Cardi 2019.02.08. 23:13:16

@Cleveland55: ezt elolvasom, szerintem azt a 444 cikket dobta ki a google (mindennek utána olvasok) maga a karakter szerintem nekem sem ismerős, egy másik ilyen kenbabás fiúra tippeltem egy másik cikkből

2019.02.08. 23:14:18

Greg a dominans him szerepeben...

Angora Cardi 2019.02.08. 23:14:23

@javier2: jó8 javi namaszte
@Csakazértis én vagyok a királynő: tudod mitől ráz a hideg? "párja"
@Cleveland55: jó ezt tudjuk, hogy kamu :DDD

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:15:05

@Angora Cardi: lehet, hogy nem az van neki, csak gyanús egy enyhébb formára. Habár stresszre nem fokozódott, úgyhogy lehet, hogy csak egy rossz szokás.

Tökmás. Számoljunk. Greg 4 éve van együtt a fiújával ha jol értettem. Namármostan kérem szépen vivike pasija lepippantotta. Akkor vivinek 14 éves kora előtt volt már kapcsolata vagy greg mégsem teljesen patyolat.

Angora Cardi 2019.02.08. 23:15:58

@Cukorborsó88: szerintem sskk nem patyolat, de hogy vivike se tegnap óta fiúzik arra is lenne egy nyakam

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:16:41

@Cukorborsó88: ezt én is számolhattam anno. De nem jutottam dűlőre.

Angora Cardi 2019.02.08. 23:16:44

nekem ez a renátó túl sokat ehehehehehézik minden mondat végén

Frunkp 2019.02.08. 23:17:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: legalább a szemforgaáshoz kell, mert azt nem hiszem, hogy agysejtek irányítanák...
Ezt az öntéshibás kenbabát is annyira szórakoztató hallgatni, mint sajtreszelővel önkielégíteni, a pasijáról meg Walther Matthau ugrik be a Dennisz a komisz-ból, amikor a "javított"fogsorával vigyorog.

javier2 2019.02.08. 23:17:21

@Angora Cardi: hu áá nem vagyok meleg
nőként gondolkozol
a meleg meg nem tom hogy
pl steiner kristóf nálunk falun nem tudnád eladni boszorkány üldözőnek de simán elégetnénk száraz kóron
férfias meleget még nem láttam , szóval ha a meleg kigyúrja magát és azt mondja zámbő jimmy hangon "én vagyok a kemény meleg jössz táncolni?"

Angora Cardi 2019.02.08. 23:18:03

@Cleveland55: simán elhiszem, én még azt a pár kirívónak sem nevezhető esetet is leesett állal hallgattam amik körülöttem kiderültem pedig az sehol nem lehet attól amiket láttál

Cimili 2019.02.08. 23:18:07

testbeszéd- magad elött összekulcsolt kéz...

Frunkp 2019.02.08. 23:20:05

Ezeket váliummal itatják mostanság? Mintha a lövészárokból közvetítenének. (Vagy csak elfogyott a pia?)

Angora Cardi 2019.02.08. 23:20:15

@javier2: na igen, nem könnyű megérteni őket
Nekem pl sok hollywoodi férfiszépség akik férfias szerepben nyomják és a model fiúkájukkal nyomulnak aztán - de közben a filmekben ő a nőfaló don juan.. és nem mindről derül ki, hogy mi a preferencia.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:20:39

@Frunkp: olyan ez, mint a brazil szappanopera. Látod az első részeket, aztán pár hét múlva látsz belőle öt percet, és simán tudod, mi történt addig. :)

Angora Cardi 2019.02.08. 23:21:19

Éva furcsa. Ki van sírva a szeme. Legalábbis tiszta véreres.

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:21:21

@Cimili: ezt én is néztem, eddig a zsebében volt a keze, most meg még elutasítóbb a testbeszéde. Imádja greget. Biztosan.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:21:22

@Cukorborsó88: vagy egész egyszerűen a cumi nem megcsalás, csak nyelvbotlás.

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 23:21:58

@javier2:
javier2 2019.02.08. 22:36:48
@KólaMámor: rá fogsz kapni az eleje nagyon jó a hosszú soundtrackjeivel..

Ez jól hangzik, köszi! :)

javier2 2019.02.08. 22:45:32
adrika felszívta a porcukrot(kólamámortól kérdezzétek)

Na jól van már! XD

Angora Cardi 2019.02.08. 23:22:18

adri újra elnyomja a kigobózhatatlan viszonya van rolival nyelvújítást

javier2 2019.02.08. 23:22:23

@Cleveland55: nekem ez új
szóval ha meleg valahol nőies de kemény is
ilyennel nem találkoztam
de persze a hímeknél sem(heteroknál)
mégis én fakasztok a homokból vizet? :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:22:31

@Angora Cardi: lehet, másnapos. Vagy aznapos. A sarki csehóból hívták ki két kávéval, hogy Almafasz ma nem ér rá.

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:22:54

@Angora Cardi: olyan nekem is szok’ lenni, ha nem veszem fel a szemcsimet és erőlködik szegény szemem. Tiszta gáz tud lenni

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 23:23:34

Ez a Hunor-féle konfliktusba való beleállás jól hangzott. Legalább érdemes visszanézni az öfit.
És az Adri kamucunami is érdekesnek hangzott, ahogy itt írtátok. Ideje volt már lebuktatni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:23:42

@Angora Cardi: és közben teljesen nőiesen kiszedi a csipát a szeméből és lepöccinti a fotel mellé.

Angora Cardi 2019.02.08. 23:25:07

@Cukorborsó88: okok neked el is hiszem :D neki már nehezebben
@KólaMámor: igen, nézd meg, én meg folytatom a tegnapit kicsit időhurokba kerültem ezáltal de kigobózom

Lóbelt bácsi 2019.02.08. 23:25:51

@Angora Cardi: Az egy dolog, hogy cukkol, de ezzel rám küldi a zsarukat. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:26:04

@javier2: de van yan meleg is, aki tök férfias és meg nem mondod, hogy meleg. A párok egyik fele általában férfias, a másik nőiesebb. De ez sem általános.
Greg viszont lelkeket fug, szóval lehet ilyen is.
Lyuk lyuk, csak a keret más. :D

Frunkp 2019.02.08. 23:26:53

Egyszer érdekelne egy műsor, amiben a frissen kikerült öribariknak megmutatják, hogy ki mit mondott róluk, és magukkal milyen ellentmondásokba kerültek. Annak a nézésétől még a rúdlény ordibálása se tudna elijeszteni!

javier2 2019.02.08. 23:27:49

@Angora Cardi: nem cukkoltam

@KólaMámor: cukkoltam

cukorborsó , pufi nyuszi csak cukiskodni tud

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:27:54

@Frunkp: na, azt én is megnézném. Műsor utánkövetése. Abból nagyobb szarcunami lenne, mint volt bent bármikor.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:29:34

@Frunkp: ez is csupa véletlen, látod? Nincs ebben semmi szándékosság, csak a csúnya külvilág gondol bele mást. :D

javier2 2019.02.08. 23:29:50

srácok csajok jo8
puszi simi ahova jólesne (nah ez liberális volt pfuj)
csumi!

Angora Cardi 2019.02.08. 23:31:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: Luke Evans színész pl minden filmjében a nőfalót és férjet apár alakít közben pedig ő is meleg.

Angora Cardi 2019.02.08. 23:32:45

@Cimili: Halle Berry-vel egy elég jó thriller
de áthoztam a Démonok közt 2-re az az én altató zsánerem :D
@javier2: :DDDD

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:33:19

Na a mai VV kötött le leginkább. Hetek óta gondolkozom a zsarun, de most be is állok mögé :)

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:34:50

Totál off de kivi vagyok, hogy a csajok közül ki mit mond

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:36:02

Szefós mondata ült ugye? "Hetero férfi ne nyerje" ajjaj. Volt egy FB poszt ugye, hogy Zsu inkább a lányokat kedveli... :) Érdekes.

Frunkp 2019.02.08. 23:40:28

@Maximista vagyok: Én már inkább a kanapénak szurkolnék mint bármilyik agyhalottnak.

Egyre kevésbé bírom évről évre ezeket az összezárós trash realityket, az évad elején azt hittem piával jó lesz, de most örülök, hogy már nrm tart soká, így nem csúszok rá a vénás kedélyjavítókra. :)

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:41:10

@Cukorborsó88: nekem most amúgy van több verzióm ami lehetséges, a gond az hogy nem tudom lesz e még ezután párbaj vagy szavazás lesz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:41:34

@Maximista vagyok: vajon tudja, mit jelent a hetero? A férfit talán ismeri.

Frunkp 2019.02.08. 23:42:02

Tényleg, a végén nem lehetne valahogy a kanapét megszavazni nyertesnek? Egy évet röhögnék az arcokon! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:42:31

@Frunkp: fröccsel és hogyvolttal kibírható. :)

Kanapé ne nyerjen, folt van rajta. :)

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:44:06

@Frunkp: ekg, de engem meg most kezd el érdekelni (sörrel) :D igazán senkivel nem tudok azonosulni, de ha most hozzá kéne basznom valakihez 36 milliót akkor odaadnám az exsünnek. A többihez max a szekrényt (Rolinak adnék egy kéglit).

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:44:28

@Maximista vagyok: remélem, hogy párbaj lesz, abból még kisülhet vmi izgi. A szavazásra ott a fényes és mindent elsöprő finálé. Aztán ki tudja mivel akarnak untatni minket.

Frunkp 2019.02.08. 23:44:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: a homo is max onnan ismerős neki, hogy reggel bambán bámulja a homogénezett tejjel teli dobozt... Lehet arra meg azt hiszi, hogy az a fehérre szőkített hajú! :)

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:46:29

@Maximista vagyok: na ja, a másik 3 teljesen lejáratta magát

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.08. 23:47:49

@Maximista vagyok: én még mindig Rolinak adnám, sztem megbeszélték, hogy osztoznak. Roli biztos megtenné, Hunorban nem vagyok ennyire biztos.

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:48:05

Szerintem ha lesz még párbaj akkor bármelyik is megy vissza mehet megint. Ha Roli megy vissza akkor zölddel viszi Greget (bár hülye lesz és Zsu ellen utca ajtó lesz). Ha Adri megy vissza akkor Hunor zöldben viszi Adrit és ez lesz az utolsó szereplése a hazug teleszart zokninak. Amit kb tutira lehet sejteni hogy Zsu és Hunor háromban lesz. De leginkább a kettőben.

2019.02.08. 23:49:33

Adri ebben a részben teljesen leírta magát számomra. Visszatért a széria elején lévő szarkavaró hazug énje. Össze is omlott az egész, mint ahogyan Greg is szétesett és lebukott a szarkavarásaival. Zsu meg egyre fölényesebb és lekezelőbb. Elszállt vele a ló a párbaj után. Innen még van idő nagyot esni, remélem egy hét alatt ő is lejáratja magát. Amúgy rengeteg a rosszindulat a Szívcsapatban, még egymás ellene is. Hajrá Roli, már csak amiatt is hogy elviselte ezt a sok barmot dühkitörés és agresszió nélkül.

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:50:49

@Maximista vagyok: ekg, azért rollerért szurkolok még

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:51:42

Ha szavazás lesz. A párbajról Roli megy vissza, akkor kiesik Greg, ez tuti. Ha Adri megy vissza akkor szoros lehet a kiesés Adri és Greg között.

Maximista vagyok 2019.02.08. 23:53:06

@Cukorborsó88: én Zsu, Roli, Hunor hármast szeretnék, a kérdés az hogy Zsótiék mit akarnak.

Frunkp 2019.02.08. 23:54:28

@Maximista vagyok: Nem úgy értettem a kemény drogok felé kacsintást, hogy romlott a szinvonal, csak olyan ez, mint a vízcseppes kínzás, mostanra már nem kellemetlen érzés, hanem határozottan "fájdalmas"! :) Egyébként engem is a sün-roller páros idegesítene legkevésbé ha nyerne.

2019.02.08. 23:54:54

Zsuval kapcsolatban tényleg egy olyan embernek kell adni 36 milliót aki nem képes egyetlen értelmes tőmondatot se összerakni. Mit is adott a játéknak azon túl, hogy egy ügyefogyott nem is meg merem kockáztatni értelmi fogyatékos. Tényleg mire menne el a pénz? Mert karrier nem fog tudni építeni. Vagy Anyunak adja azok meg elköltik? Remélem nem lesz olyan pasi aki el tudja őt viselni és nem fog szaporodni mert a gyerek még csökevényesebb lesz. Amúgy a nő élete tragédia lesz, rengeteg bántást fog kapni, ki fogják mindig használni és boldogtalan lesz. Bár ilyet senki se érdemel de ennyire lesz képes az életben

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:55:07

@Maximista vagyok: én melletted vagyok és nem azért mert zsut annyira csípem de adri es greg még rosszabbak nála, így kizárásos alapon marad süsü.

Kostarika 2019.02.08. 23:55:59

@Cukorborsó88:
A nyulat meg be kell terelni a málnásba. :D

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:58:58

@Kostarika: áh, esélytelen.... visítva menekülne az a szegény állat

Cukorborsó88 2019.02.08. 23:59:48

2 tyúknak is negy lába van, mégis megbotlik na

Maximista vagyok 2019.02.09. 00:01:28

Hunor mai "megérkezése" nekem nagyon tetszett. Tulajdonképpen keresztre feszítette a PUA-t. Epic win volt. Ezzel sokat segített Rolinak is.

Maximista vagyok 2019.02.09. 00:06:32

@Frunkp: ó, hát nekem is hasonló érzéseim vannak, lehetne ezt sokáig elemezni de felesleges. jobbat már nem fogunk kapni sajonos. ebből kell gazdálkodni.

Maximista vagyok 2019.02.09. 00:09:36

Ja, hogy hű maradjak magamhoz. Ismét köszönöm hogy a VV-ben cigányzenét nyomtatok :) üdítő volt ismét.

2019.02.09. 00:16:48

Greg a kinti párkapcsolatban is ugyanolyan lekezelő kihasználó mint itt a villában

Maximista vagyok 2019.02.09. 00:21:06

@Paic Róbert: jó hát azt majd oldják meg egymás között a buzik, én már annak is örülök hogy a tegnapiban nem dugtak.

Maximista vagyok 2019.02.09. 00:25:28

Én is elrakom magam, hétvégére. Addig is hajrá Roli vasárnap, vissza kell menni, tőlünk ment egy "pár" szavazat ;)

MacákékIcukája 2019.02.09. 00:28:11

Na! Jo volt a mai ofi?

Itt egy Rolis vallomas (nem a faszveresrol szol)
rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/hunor-mar-szivesen-rarantana

Kostarika 2019.02.09. 00:41:09

@Paic Róbert:
ekg. Félő, hogy úgy járna, mint BB Évi. Kihasználnák, többek között "legjobb barátja" Greg is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:19:29

Na megnéztem a tegnapit, kivéve a szappanoperát. Szerintem ez a ki kinek mit mondott ebben a villa szériában egy tipikus vihar a biliben eset. Mindenki mondott itt már mindenkiről mindenkinek mindent. Zsu meg mindig annak hisz, aki utoljára mondja neki, de ő is csak abból a szempontból, hogy magára nézve, hogy érzi az éppen kapott információt pillanatnyilag. Ha valaki egyéni játékra van utalva az elejétől kezdve, az kb. úgy játszik, ahogy Adri. Nem mondom, hogy ez a tegnapi vita hiányzott neki, de a lényeget tekintve semmit nem változtat. Mondjuk én Adri helyében azzal védekeztem volna Roli felé a Zsu sztoriban, hogy igen azért ajánlottam neked Zsut, mert azt szerettem volna, hogy Te essél ki, mivel a lelkem mélyén Zsut tartottam a legerősebbnek közülünk egy párbajon. Ez egy újabb füllentés lett volna, de ha így játszik, akkor ezt kellett volna válaszolnia. Megjegyzem be sem mentem volna Rolinak párbajtanácsokat adni a nyugiban, mint ahogy Zsu, meg Greg helyében sem mentem volna be. Ez nem volt egy szerkik által kiadott feladat.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:21:46

"Tiszta vagyok, mint a hó" mondja a mi kis Adrienünk a riportszobában nekünk, nézőknek.
Semmi gond, ha valaki hülyének nézi a játékostársait, de minket, nézőket soha nem szabad!
Megérdemli, ha már otthon tölti a vasárnap estét.

Tökös... 2019.02.09. 08:31:35

Sziasztok

Tegnap sikerűlt lefordulnom a székről....
A mangalica szavai után : NEKEM, TISZTA A LELKIISMERETEM ! ( itt estem le )
Mindenkiben más marad meg egy öfi után, bennem ez mély nyomott hagyott.....
na..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:32:59

@VV Erőlegény: Megjegyzem én úgy értelmeztem az öfiből, hogy ez a kihívás előtti nyugiszobás négyszemközti megbeszélés Roli és a potenciális kihívottak között Roli kérésére történt (persze lehet, hogy nem így volt, és mind a hárman saját kezdeményezésre mentek be Rolihoz a nyugiba "tanácsot" adni, ebben az esetben kevésbé érvényes az, amit most állítok ), de amennyiben Roli hívta őket be, akkor arra hivatkozni hogy ott benn négyszemközt mi hangzott el, ugyancsak eléggé etikátlan. Nem szabály ellenes, de etikailag erősen véleményes. De valójában persze a jelentőségét tekintve ez is mindegy, mint ahogy minden, amin ezek most ott benn rugóznak.

Tökös... 2019.02.09. 08:35:08

...egyébként tök ugyanezt csinálja meztelencsiga is...
Hazudtam reggel, délben, meg este.... néha éjszaka is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:38:58

@Sanda.Ipse: Nekem pl. tiszta. Ez a játék erről szól. Mindenki a saját eszköztárával játszik, és csak egy nyerhet. Valahogy meg kell próbálni a nálam erősebb játékosokat kipöckölnöm a játékból. Ez vagy bejön, vagy nem. Ha semmit nem csinálok, akkor nem tudom legyőzni a nálam objektíve erősebb (jobban kinéző), de ugyancsak semmit nem csináló játékosokat, és ez nem csak Adrira, de Rolira is értendő. A két játékos tényleg nagyon hasonlóan játszik, ezt jól látják benn a fiúk, a különbség, hogy Roli erős szövetségben gondolkozott eddig, Adri meg lazában (illetve arra is volt kényszerítva), de kérdésem pl hozzád Roli hogyan fogja legyőzni Hunort? Zsuzsu egy másik faktor, azt nem is kérdem...

0.5 bit 2019.02.09. 08:40:02

@VV Erőlegény: " ez a kihívás előtti nyugiszobás négyszemközti megbeszélés Roli és a potenciális kihívottak között Roli kérésére történt"

Ez 100%, hogy szerkesztői utasítás volt. Általában van minden kihívás előtt ilyen szegmens.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:42:02

@VV Erőlegény: ..."Roli hogyan fogja legyőzni Hunort? "
Ők nem fognak párbajozni, az biztos. Csupán a nézői szimpátia fog dönteni.

ficekence 2019.02.09. 08:42:22

Aki végig követte a játékot, az megállapíthatja, hogy itt senki nem vethet a másik szemére semmit. Roli legalább annyit hazudott mint Adri és nem mellesleg végig döglött a kanapén és vakargatta a tökeit, utána végigtapperolta a villát a pötyös kezeivel. Gusztustalan. A rekedt , unott beszéd is egy felvett póz, aki Corleonéhoz hasonlítja az számoljon azzal, hogy Brando forog a sírjában. Itt mindenki meg akarja nyerni a pénzt, aki teljesen vakon jatszik az tényleg a Szefós, ahogy esik úgy puffan, csak rajta tudok derülni, mert ilyen naív ember a földön nincs. Hunor maga a gusztustalanság, ahogy kinyílt a csipája eddig meg kussolt a hangját nem lehetett hallani azért ennyi pénzért az kevés, hogy valaki "jól" néz ki, bár kicsit hímringyó. Gregről nincs véleményem, remélem jövő héten kiesik, nagyon sokáig rombolt a látványával és a jellemével. Zsuzsu felcsapja a bakancsot, ha kijön és végig nézi a sok barát megnyilvánulásait.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:45:58

@Sanda.Ipse: A döntőben a nézők szimpátiája = párbaj, nem???? Hogy lesz Roli a döntőben szimpatikusabb Hunornál (és még egyszer mondom Zsuzsut nem is kérdem, mert az meg mejósolhatatlan, egy merő lutri). Roli a nagy taktikus úgy játszik, mintha neki csak a döntőbejutás lenne a célja, nem a győzelem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:49:56

@ficekence: Nagyon EKG. Hunorról tényleg csak annyit, hogy egy az egyben végigjátszotta a VV Robin féle VV7-es játékot egy -nem elhanyagolható- kivétellel (az utolsó két hetes feltámadással egy tetszhalott állapotból), hogy a nőkkel lekezelően viselkedik, kivétel nélkül.

Pamutbojt 2019.02.09. 08:51:00

@Sanda.Ipse: Adri teljesen céltalanul beszél és cselekszik össze-vissza. Nem értem, miért gondolhatja, hogy szimpatikus húzás ez a hazudozás. Vagy az, hogy Hunorral parittyázgat, majd szerelmet vall a parittyapartner egyik barátjának. Minek? Rollert gyengíteni a párbajon? Hisz a párbaj egy felesleges időtöltés, súlytalan. Nem ott dől el.

Amúgy ezek a lányok durva testképzavarral küzdenek. Renyhe tangás seggmutogatása is erős volt, de Adrienn is komoly... Reggel belegyömöszöli rövid vaskos lábait és egyre növekvő fenekét a testre cuppanós cuccba, kezeit raptor tartásba dobja, s így illegeti magát elégedetten a tükör előtt, nézegetve gusztustalanra hízott idomait.
Szemmel láthatóan elégedett. Nem kéne.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:52:22

@ficekence:
A rekedt hang gégebetegség. Amikor Roli azt túltolja , az szerepjáték. (boksz-kihívás, kisfilm)
Roli a kanapén döglött, sellőcsapat ugyanezt tette a hálóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:53:18

@0.5 bit: Hát az lehet, de máskor soha sem adták be, és erre nem is volt utalás azt hiszem a műsorban, hogy ezt feladatba kapták-e...

Pamutbojt 2019.02.09. 08:53:38

@ficekence: A különbség az, hogy Adrienn a nézőket is hülyének nézi. Roller legalább őket nem.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 08:55:04

@Pamutbojt:
Az előzetesben ahogy rámászik Rollerra és a női bájaival akar rá hatni, meglehetősen gusztustalan. Utolsó éjjel még meg is kefélteti magát vele vagy lecuppantja? Ismét érthetetlen számomra a motivációja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 08:56:57

@Sanda.Ipse: Minden párbaj nézői szimpátia szavazás két játékos között, a döntőben elsőször három között, majd kettő között.

Pamutbojt 2019.02.09. 08:57:37

@Sanda.Ipse: Érthetetlen számomra is. Ellenállhatatlan végzet asszonyának kepzelheti magát. De az is lehet, hogy ezzel Süsüt akarta idegesíteni, de az is értelmetlen már.

ficekence 2019.02.09. 08:58:12

@VV Erőlegény: A legelső bulitól kezdve, hogy minden lányt megcsókolt nem bírom a srácot, az mindent elmondott nemcsak a nőkről, hanem az emberekről alkotott véleményéről is. Utána ahogy Erával / aki a Radics párbaj után szintén nem volt a kedvencem/ viselkedet, ahogy Adritól egy fingással búcsúzott és képes lett volna Vivit is megpocsékolni ha lett volna több ideje. TRóla ennyit. Nálam abszolut vesztes.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 09:00:04

@ficekence:
És mindent elmondott a benti nőkről is...:)

Ms. Belcher 2019.02.09. 09:00:42

@ficekence: az elejétől követem a játékot... Adri mindenkinél bepróbálkozott, mindenki mögött keverte a szart, ami lehet jó taktika (részemről sokkal inkább a taktikus játék az értékelhető, bár ugye a "szívjáték" is egy taktikai lépés) de szegénykém buta, eCCerű. Ginuval karöltve pedig kifejezetten undorítóan viselkedett... Féltékenységében megzakkant. Túl sokat gondol magáról.

Roli valóban hazudott itt, hazudott ott, de végig egy vonalat követve és a saját körébe nem szart oda.

Remélem a nézőknek is leesik a Stantunsz...

ficekence 2019.02.09. 09:03:15

@Sanda.Ipse: Igen, gondoltam erre is, de amióta valaki megemlítette a Kersztapát azóta figyelem és leginkább a riportszobába használja ezt az elnyújtott rekedt beszédformát. Nem szívem csücske a sellőcsapat sem, de nem tudom ha ők nem lettek volna mi szórakoztatott volna bennünket. Roli tök unakmas, Hunor ostoba tekintetű, Zsuzsut lehet szidni hülyíézni, sőt még a családját is, Reni elviselhetetlen, de őt is lehet ekézni, várni, hogy pofára esik. Most G1G az akit már nagyon régóta kint szeretnénk látni és ez tartja jelenleg életben a hogyvoltozókat. Mi lenne a negatív karakterek nélkül? De ők is küzdenek a pénzért és mellette lehet őketutálni, hisz ez a lényeg Nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 09:03:39

@Sanda.Ipse: A motivációja az, hogy küzd és nyerni akar, valamint viszonylag széles eszköztáron taktikázik (vagy tattikázik, nézőpont kérdése), mellesleg viszont már régóta (mondjuk azt, hogy talán a második párbajgyőzelme óta) ő élvezi a legjobban a benntlétet (ezt többször el is mondta benn, de látszik is rajta), egyébként pedig a spoiler ellenére bolond lenne megkeféltetni magát Rollerrel, mint ahogy ez fordítva is igaz. A célja inkább az, hogy demonstrálja, hogy ugyan párbajra megyünk, de nem vagy az ellenségem, valamint, hogy azt demonstrálja, hogy Roli mi ketten játszhattuk volna másként is ezt a játékot.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 09:05:01

@VV Erőlegény:
Már megint Roller fejével akarsz gondolkodni:))))

ficekence 2019.02.09. 09:06:43

@Pamutbojt: Nem hiszen ,hogy hülyének néz bennünket, van ő olyan okos, tudja mindent látunk. Ez az ő játéka és felvállalja. Tudom, hogy kiesik, de én rá szavaztam és ezek után sem változtatom meg, hiszen kimutatott tény, hogy naponta több százszor hazudunk, még akkor is ha nem tudunk róla. :))))) Ezeknek az embereknem hazudni nem bűn, Roli is hazudott a szövetséggel kapcsolatban, persze az taktika. Hát ez is. JÁTÉK!

ficekence 2019.02.09. 09:09:33

@Ms. Belcher: Igazad van. Én továbbra is azokkal szimpatizálok, akik több történést, több szórakoztatást hoztak a műsorba, akiken a legtöbbet lehetett "dühöngeni". Nekem Roli nagyon unalmas. Nem szeretném, hogy ő nyerje a játékot, de ne kérdezd, hogy ki? :DD

ficekence 2019.02.09. 09:13:52

@Sanda.Ipse: Igen, az elején nagyon mérges voltam a csatornára, hogy ilyen söpredéket válogattak be a műsorba. Egy tisztességes nőnek igazi kín végignézni ezeket a teljes szégyenérzet nélküli nőket. Ha végiggondolod, a fiú felhozatalt, akkor elég nehéz az mérleg nyelvét egálba állítani, sőt, lehet, hogy elfogult vagyok de a fiúk az alpáriság igazi megtestesítői ebben a játékban. Valószínű, hogy ez volt a cél, így úgy gondolom, nem lehet elmarasztaló vélemyént mondani a női játékosokról sem.

ibsen 2019.02.09. 09:13:58

Jó reggelt!

Rolinak bassza a csőrét hogy van egy hasonló taktikus játékos a másik oldalon, Adrinak meg ugyanez. Roli kevesebb drámával csinálta végig ezt az egészet nem lehetett nagyon lebukáson kapni. Adrit igen. Szerintem izgalmasabb amikor két taktikus párbajozik. Roli használta az úgymond barátait Adri meg helyezkedett itt is ott is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 09:15:37

@ficekence: Magam sem tudtam volna jobban összefoglalni. :-) Egyébként még annyit. Szeretem a versenyt és a küzdelmet (amennyiben fair, és az előre lefektetett szabályok között zajlik). És ha nem vagyok elkötelezett valaki mellett (pl. magyarok, vagy a klubcsapatom, vagy a saját közvetlen környezetemből valaki), akkor általában semlegesként mindig az esélytelenebbnek szurkolok. Na nagyjából így vagyok ezzel most Adri és Roli között is.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 09:18:00

@ficekence:
Még Zsuzsu is megdugatta volna magát Hunorral a múltkor, ha Hunor nem áll le, pedig pontosan (és részletesen) tudott az Adri-féle aktusokról.

Ármándójózsi 2019.02.09. 09:26:34

@VV Erőlegény: Abban igazad van, hogy mindenki a saját eszköztárával játszik, de ha ezek az eszköztárak odabent is idekint is hányingert keltően gusztustalanok, akkor ne csodálkozzon az illető, ha utálják, illetve kiesik. És ugyebár kevesebb undorító szarkavaró, de főleg hazug játékos volt a VV-k történetében, mint Adri. Ki is hullik szépen, ahogy kell. Szerencsére a való életben is kevésbé díjazzák az ilyet. Mármint azok, akik felismerik.

Ármándójózsi 2019.02.09. 09:37:47

@ibsen: Nagyjából egyetértek, bár szerintem Adri, ha egyáltalán taktikának nevezzük a spontán összevissza hazudozást, akkor azt is szarul csinálta, mert kb. mindenki átlát rajta.
Amit nem értek, az, hogy miért mondod, hogy Roli "úgymond barátai"? Szerintem, soha egyetlen barátja ellen sem tett keresztbe, még Lacika ellen sem, mondhat bárki bármit. Hunornak pedig még, mivel a barátja el is néz dolgokat, látszik, hogy annyira nem akar csalódni benne.
A másik, hogy senki nem mondja itt ki, hogy Rolinak kurva nagy szíve van és aki figyel, az már régen láthatta is. Állítom, hogy nagyobb, mint bármelyiküknek, csak ugye a szívkérdést a másik csapat lefoglalta magának és azt pontosan látjuk, hogy náluk mit jelent. Egymás anyázását, ha az illető nincsen éppen ott... Ennyit a (kamu) szívről...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.09. 09:38:14

Boritékolom, hogy mihelyt kiesik már nem fogod sem Te, sem Sanda, sem Roli, sem Hunor, sem Zsuzsu stb. utálni. Lehet, hogy a barátjuk sem lesz, de nem fogják utálni, mint ahogy a legtöbben már Renit sem utáljuk mióta kiesett (én egyedül Ánusztól viszolygok, pedig a kiesése után itt már sokan mondták, hogy pedig, ha így játszott volna...). Sokan szeretni fogják Greget is egy idő után, ha majd megjelenik az RTL képernyőjén. Persze először még kapni fogja az íveket a pánsága, meg az őszintétlen játéka miatt, de később már azt fogod nézni, hogy milyen műsorvezető, és nem a nemi identitását, meg hogy mit mutatott a VV-ben (legalább is azért ez lenne a természetes). Persze, ha műsorvezetőként megbukik, akkor ez a tétel nem érvényes.

Ms. Belcher 2019.02.09. 09:40:35

@ficekence: Sajnos Zsu fogja megnyerni, ahogy írták mások is, a nyeremény e pedig belebukik, jönnek majd a Greg féle csupaszív barátok, akik ahelyett, hogy valami kezelésre irattatnák fel, befizettetok majd magukat olyan helyekre.

Ha választani kellene akkor nekem Roli, vakok között fél szemű a király alapon, aztán Hunor de csak azért mert a többiektől hidegrázás kapok.

Ha az rtl-nél van valakinek kis esze Zsuval és Renivel forgatnak valami tudományos szériát, mint Friderikusz gyerekes műsora.
Feldobni nekik szavakat, témákat aztán fejtsék ki. Szerintem sírnék

Ármándójózsi 2019.02.09. 09:43:08

@VV Erőlegény: Ne borítékold, mert én most is utálom ugyanúgy az összes olyan VV játékost, akiket akkor is utáltam, amikor bent voltak. A régiek és a maiak közül is. Renit is. Nem igazán felejtem el, hogy milyen volt az "igazi énjük" ami kijött belőlük a bezártság és az ingerszegény környezet hatására. Csak már eszembe sem jutnak, nem foglalkozom velük. Mondhatni, le sem szarom őket.

Gia 2019.02.09. 09:48:28

Kár,hogy az még nem derült ki,hogy Greg miket mondott Zsu háta mögött.De Adri sajnos nem fogja beárulni.

ficekence 2019.02.09. 10:04:49

@VV Erőlegény: Na, ezt most én nem tudom kiegészíteni, teljes EKG. Nálam is ez a helyzet, mivel egyiket sem kedvelem igazán és nagyon bosszant a kettős mérce, így Adrinak drukkolok, pedig tudom, hogy szinte esélytelen,

ficekence 2019.02.09. 10:10:19

@Sanda.Ipse: Ezt is mantrázzák itt egy páran. Sajnálom, de másként látom a dolgot. Zsu mindig hajlandó volt csókolózni Hunorral, de már a tapizásnál megállította, szerinte, most is csak csókolózni akart, egy kicsit ellazulni, szinte senkitől nem kapott szeretetet a 3 hónap alatt. Hunor azért állította le, mert tudta, hogy felhúzza a csaj és utána leállítja, ő meg mehet recskázni a klotyóba. Erről meg vagyok győződve, vaaaagy lehet, hogy ezt akarom hinni. :D :D Mindenesetre lett volna neki alkalma előtte is egy dugásra. Az persze mindenkinek elkerülte a figyelmét, amit Greg mesél, hogy Hunor felajánlotta a párbaj előtt a dugás lehetőségét, de visszautasitották, majd amikor győztesen visszajött, akkor az orra alá dörgölte, hogy nem kellett neki lefeküdni senkivel, mégis visszajött. Szóval itt egy hatalmas ellentmondás van. Szerintem nem feküdt volna le Honorral a baba héten sem, egy kis száraz baszás meg belefér.

Tökös... 2019.02.09. 10:10:40

Tájékoztatásul.....
Éppen erről szól a játék, a 36 milla....
Beteges hazudozásként akarod elérni ( gyurcsány óta tudjuk hová vezet ) vagy mint rolcsi és hunyor korrekt hzaverságban ?
A gomd most már nem az hogy előttünk leb ukott régóta a mangalica, hanem a benti játékosok is tudják... ( csigáról is )
Bár mindennek elmondtátok zsizsikest, de ő nem alattomos...

Vasárnapra már bevetettem a mangalica ágyát az otthonában...

ficekence 2019.02.09. 10:11:35

@Gia: Ez is azt mutatja, hogy valamilyen szinten sokkal gerincesebb, mint a többi.Méfg Zsuzsu az, aki tartja magát, ha megigéri, hogy nem mondja el.

ficekence 2019.02.09. 10:19:44

@Ms. Belcher: Soha nem filóztam azon, hogy ki érdemli meg a pénzt, vagy ki nyeri meg. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy Zsu lesz az. Nem tudjuk, hogy a döntőben hogy oszlanak meg a szavazatok. Az biztos, hogy Rolinak nem tesz jót, ha Hunor is ott lesz a döntőben. Éppen ezért, ha hunor nem Greget viszi, /pedig de szeretném/ hanem Zsuzsut, akkor Rolinak van esélye. Ellenkező esetben nem biztos, hogy ő lesz a befutó.

A műsorról , amit írtál a véleményem..... A Viasat 3 csatornán megy ez a szörnyűség, ahol teljesen kretén emberek okoskodnak. Az annyira szörnyű, hogy nem tudom élvezni, szégyenteljes, lealacsonyító, tragikus, nem kevésbé, ahogy a műveltebb közönség parádésan szórakozik az idiótákon. Ez nálam a nem szeretem műsor.

Pamutbojt 2019.02.09. 10:20:12

@ficekence: Igaz, hazudott Roller is, de nem ész nélkül össze-vissza. Ez egy szimpátiajáték. Kinek mi a szimpatikus. Nekem pl. sokkal nézhetőbb, ha van benne észjáték is. Sellő, Süsü mindig azt hangoztatja, hogy ők élni mentek oda, nem gondolkozni. Na most erre is biztos megvan a célközönség, aki arra kíváncsi, hogy ők hogy élnek ( értsd: esznek, isznak, bulikáznak, döglenek). De engem ez pont kurv@ra nem érdekel,mert mit nézzek én ezen? A srácok próbáltak ügyeskedni, de nem futkároztak Sellőékhez besúgni stb.
Plusz a riportban nekünk nem vetítettek hülyeségeket a patyolat lelkükről és tiszta szívű játékukról. Adri viszont mindent képvisel, ami számomra ellenszenves : kétszínű, ribi,és még hülyének is néz. Ezért hajrá Roller! :-)

ficekence 2019.02.09. 10:37:00

Vitathatatlan, hogy hálásabb és több sikerélménnyel kecsegtet egy úgymond normálisabb játékost preferálni, de maradok az esélytelen mellett, természetesen tiszteletben tartva a többség véleményét, senkit nem minősítve, mert úgy izgalmasabb. :)))

Sanda.Ipse 2019.02.09. 10:40:56

@Ms. Belcher:
Good idea:) Hacsak nem lesznek addigra "precedensei" 1-1 dilidokinak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:44:05

@VV Erőlegény: annyi kiegészítés, hogy a vita kis százaléka volt a nyugiszobás beszélgetés. A legnagyobb vita már a többeknek egyszerre mondott hazugság leleplezése volt, amibe Hunor beleállt, azt nem egy embernek mondta Adri, hanem több személy előtt, több alkalommal. Pl. Hunor, Roli egyszerre, vagy Greg Zsu egyszerre. Zsu a négyszemközti beszélgetést nem hozza fel Adrinak, Roli se, Roli inkább hallgatott tegnap és jól tette, meccseljék le nélküle.

ibsen 2019.02.09. 10:44:52

@Ármándójózsi: Roli főleg az elején Erát és Hunort is kijátszotta egymás ellen. Aztán Greget és Erát akik késöbb jöttek rá Era párbaja elött hogy Roli kavart be a szokásos ennek ezt mondom a másikról a másiknak azt mondom a másikról. Ez is geciség, hazudodozás és taktika. Van szíve ezt nem vitatom. Meg is mutatta. De írtam horábban az egyik 19 a másik egy híján 20.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 10:45:17

@VV Erőlegény:
Nincs szó utálatról. Egyszerűen azt szeretném, ha Adri hazamenne. A fajtáját nem kedvelem.
A kiesett játékosokkal már nem foglalkozom tovább. Éljék csak szépen a magánéletüket.

ibsen 2019.02.09. 10:47:27

Azért rendesen beleszól a kapcsolatukba az hogy Adri többet érez ami nem taktika bár nem is szerelem. Roli nem nagyon nyilatkozott.

Franky4finger 2019.02.09. 10:48:31

@VV Erőlegény: kicsit ellentétesnek érzem a véleményed. Egyik hsz- ben etikáról írsz, másikban megengedett eszközökről. Akkor most engedélyezett ami nem szabálytalan, vagy sem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:48:53

@VV Erőlegény: máskor is volt ilyen feladat, és adták is be adásba, de most nem tudom visszakeresni, melyik párbajoknál. Míg többen voltak, volt tábla előtti is, kit kéne kivinni.

ibsen 2019.02.09. 10:49:18

Adri kicsit túlpörgött több embert volt bele ebbe az egészbe vagy sokkal nyíltabban csinálta a dolgait. Roli legalább csak Hunorral egy ideje. Így sok húzása nem derült ki és ő lehet az aki jobban kerül ki ebből mert a többiek kevésbé tudják szembesíteni a dolgaival.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:54:59

@Gia: ebben ne legyél olyan biztos, lehet, hogy majd négyszemközt, mikor magyarázkodik és menti magát, elmond pár dolgot, hogy Greg hogy szúrta hátba többször kebekbarátnőjét. Vagy a búcsúlevélben.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 10:59:24

@ficekence: viszont az könnyen meglehet, hogy Hunor kimarad a párbajról. Ha Roli visszamegy, nem Hunort fogják megszórni, mert Zsu biztos Rolira rak, Greg is, a fiúk ha összedolgoznak, lehet Greg, de ezt nem hiszem, sztem Zsu lesz, és akkor dönt a villamester. Roli meg sanszos, hogy Zsut viszi és kint marad.
Hunor ezt jól el tudja kerülni, és így megtisztította maga előtt a döntőt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.09. 10:59:38

No, asszem a tegnapi adás után Adrinak annyi esélye van, mint hóembernek a sivatagban ...

Sanda.Ipse 2019.02.09. 11:01:17

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Mondjuk megírja, hogy G1G nem akarja villán kívül a kapcsolatot tartani Zsuzsuval.
Zsuzsu meg felhasználja az utolsó hazugságvizsgálatát:)

Sanda.Ipse 2019.02.09. 11:07:21

@Csakazértis én vagyok a királynő:
A napokban éppen Zsizsikesnek cseszte a csőrét, hogy Hunor az egyetlen, aki még mindig párbajszűz. Így egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy Rolit szórják meg.

ficekence 2019.02.09. 11:07:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ez is egy jó verzió, de remélem Greget viszik, eleget ármánykodott már. Itt a végjátékban nagyon nehéz már meg jósolni, hogyan alakulnak az esélyek és a tömegeket sem lehet kizárni. Roli ha nem ront el valamit itt a z utolsó pillanatban nagy eséllyel nyeri a játékot, de csak Greg ellenében szavaznék rá. :)

ficekence 2019.02.09. 11:09:47

@Sanda.Ipse: Haha, de szép is lenne. Sajnos Zsuzsu nem vágja a helyzetet és nem is akarja.

Gia 2019.02.09. 11:15:44

Az tetszett még a legjobban,hogy Greg elhitette a lányokkal,hogy Roliék keresték a társaságát,közben meg láttuk,hogy ő szaladgál hozzájuk.. :-))

Gia 2019.02.09. 11:16:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: Gondoltam a búcsúlevélre,de szerintem Adri még abban sem lesz genyó.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.09. 11:21:16

rohadtul nem erdekel a musor, ugyhogy innentol kezdve atvaltok read onlyba asszem

mobilos perpetuum 2019.02.09. 11:22:48

@VV Erőlegény: Amit szoktam idézni Adritól: ki a fene emlékszik rá, mit mondtál két héttel ezelőtt, (szilveszteri bulika), rámutat arra, hogy rossz memóriával egy hazudozós nagy bajba kerülhet. A népi bölcsesség a sánta kutyáról tipikus esete.
Ennél jobban szörnyülködtem, amikor műsírással bizonygatta a Lacika-bábunak, mennyire sajnálja, hogy párbajon legyőzte. Kit akart megtéveszteni? A bábut? Nem, engem, a nézőt. Elhiszi rólunk, hogy bevesszük a kamu szövegét. Greg is, ő is elfelejtkezik arról, hogy vissza tudjuk nézni, korábban mit mondtak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 11:24:05

@ficekence: csak nincs rá indok. Hunor jóban van vele, Zsu mondta, hogy Roli az, akivel nem akar együtt élni, Roli se biztos, hogy nem Zsura rak. Hacsak nem borítja vki a bulit Csillámfasz működéséről és össze nem ugrasztja Zsuval, hogy szívből megszórja Zsu Greget.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 11:25:50

@mobilos perpetuum: EKG.
Én ezen csodálkozom a legjobban. Folyton az öfikbe valóra gyúrnak, kamerának játszanak és nem esik le, hogy 1. ezt mi látjuk, 2. a többiek, ha kijöttek, szintén látni fogják.

Gia 2019.02.09. 11:27:49

Adri tényleg ott rontotta el,hogy megpróbált mind a két oldallal jóban lenni.Meg az a kijelentés,hogy ő hoz majd infókat és visz kamukat..Visszaütött.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 11:31:15

@Gia: mert már senki se tudja, melyik oldalra mit visz, mi a kamu, és már senki se bízik benne.

ibsen 2019.02.09. 11:33:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Gregre is lenne indok csak Roliék most Adrira készülnek meg nem nagyon akartak eddig a másik oldallal foglalkozni, viszont már végjáték van.

ibsen 2019.02.09. 11:37:58

@mobilos perpetuum: Lacikánál nem mű sírás volt, a pia is kihozta belőle azt amit gondolt. Lacika ellen jött volna vissza akkor és ha nem is utálta tudta hogy ő inkább benne volt a játék menetében mint az. Én a Renis bábunál történt műsorát tartom elég műnek.

mobilos perpetuum 2019.02.09. 11:40:17

Nem csak alacsony IQ-s emberektől lehet pénzt kicsalni. (Zsu-t mennyi jó szándékú ember félti.) Ismert polgármesterrel, ****-es vezérkarhoz tartozó, egy falusi középkorú nő elhiteti, hogy nagy összeghez fog jutni örökség révén. Szerencsétlen, ahogy ez kiderült, meglátott egy riportert, azóta a 100 méteres síkfutás világcsúcs-tartója. Ja nem, csak jót röhögtünk rajta.

ibsen 2019.02.09. 11:50:40

Adri ha kiesik szerintem Greg dolgairól is említést fog tenni a levelében Zsu miatt pláne.

Kostarika 2019.02.09. 12:03:31

Sziasztok. :)
Nekem furcsa, hogy ennyire nyilvánvalóan tolja a retek, vagyis a szerkik (Zsóti!!) az Adri elleni anyagokat. Pedig a céljuk mindig a váratlan. Mi lehet a háttérben? Mit mutatnak majd (és ki ellen) a következő 2 napban?
Mindentől függetlenül hajrá Roli!
Ja és csillámlófasz takarodjon mindenképp. Ha döntős lesz sem fog nyerni nyilván, de már látni sem bírom.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.09. 12:05:18

@ibsen: ekg, valamint amit Adri és Roli összehasonlításáról is írtál.

Roli szerintem sokkal kevésbé tett kérdéses döntéseket, hiába volt mellette Hunor és ő Hunor mellett, de alapvetően egyéni játékot vitt. Lehetett volna párszor bátrabb, pl Radiccsal szemben az elején, de az is igaz, hogy ő akkor is a döntőbe akart jutni, sokkal tovább nézett, mint az első párbaj. szerintem Erával is hosszabban tervezett, csak Era konfliktusra építő tajtékzása legalább annyira megviselte, mint Renikéé.
Ha valaki, akkor taktikusként Adri bukott meg. Hunor jól érezte, hogy most el lehet kapni és jól döntötte földbe érvekkel. Szép volt a legjobb ötbe kerülés úgy, hogy az elején pont Roli mentette meg Adri seggét. Viszont amit Adri akkor Rolinak ígért, abból keveset tartott be. Benyújtották a számlát.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.09. 12:08:06

@Kostarika: ha nem Zsolti állna a háttérben, G1G már rég kint lenne. engem a sátánista monológja óta zsigerileg taszít a lény, egy az egyben fideszes természet.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:08:46

@mobilos perpetuum:
nagyon csodálkozom, hogy Csisztu ennek bedőlt. Látom, hogy ez 2011-ben történt, de abban az időben már évek óta folytak ezek a csalássorozatok magánszemélyek, de főleg külker cégek kiszemelésével Nigériából.
A csalók mindig az emberi kapzsiságra építenek és ezzel ők a nyerők. Hülyének lenni pedig állampolgári alapjog:)

Gia 2019.02.09. 12:11:17

A tegnapi vita azért volt olyan megsemmisítő Adrinak,mert most először Hunor is kikelt magából és Zsu ad a szavára.No meg sok lúd mangalicát győz. :-)

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:17:23

@Gia:
Adri mondhatta volna simán, hogy igen, át akartam cseszni mindenkit, erről szól a játék. Azzal viszont, hogy beállt a "szív" csapatba és elkezdte nyomatni ugyanazt a geil dumát, veszített. Ráadásul még most is azt hangsúlyozza nekünk, nézőknek, akik tanúi voltunk a szarkavarásainak, hogy ő tiszta, mint a hó. Utálom, ha hülyének akarnak nézni.

ibsen 2019.02.09. 12:22:08

@adamskij: Igen így van, bár az hogy Adrit Roli tartotta bent már nem lényeges. Végül is Adri lett a legnagyobb "túlélő". Én nem adtam volna neki sok esélyt hogy Top5-ös lesz. Roli szerintem túl könnyen jutott idáig a többiek szinte mindent bevettek vagy nem vettek észre mert annyira hülyék voltak illetve nem fogtak komolyan össze a táblánál legalább. Ügyes volt ezt tény de mindvégig azon volt hogy ne párbajozzon. Era szervezkedése sem volt komoly ürügy hogy kivigye, mert csak ötlet szintjén merült fel el is halt. Nem hinném hogy Era csak úgy ok nélkül kezdett roli ellen szervezkedni de ezt nem mutatták.

MacákékIcukája 2019.02.09. 12:23:22

Megneztem utolag a tegnapit ("koszi" retek hogy megoltetek a stream-et, vannak am akik kulfoldrol is neznek gecc), nagyon jo volt. Rendesen szekunder szegyenerzetem lett, amikor mar voroslo fejjel ult Adri a szeken es valami olyasmit mondott a kameranak nevetve hogy "ezt most ne nezd, anyu".
Mindent egybeveve nem volt ez a casting annyira fos, mint amennyire hisszuk szerintem. Eleg jo ez az utolso 5 jatekos, Zsut kiveve mindegyik a taktikusabb vonalat kepviseli (az mas kerdes, hogy van amelyik belebukik es inkabb csak szarkavarasnak nevezhetjuk naluk a taktikat), rendesen jatszanak, ahogy kell. Azt a masik 7-8 ostoba baszos-ordibalost nem kellett volna bevalogatni es akkor szuper lett volna az egesz evad. Mindenesetre meg mindig boven jobb mint a 6-7-8-as szeriak voltak.

Azt viszont nem tudom hogyan fogok dontot nezni meg rendesen szavazni stream nelkul... ha valakinek van valami linkje privatban (!!!) kuldjetek legyszi. Koszi <3

nicu71 2019.02.09. 12:23:48

@adamskij: igy van. Zsolika tűzzel vassal védte a kis pondrót "á olyan kis cuki". Teljesen NER kompatibilis.

MacákékIcukája 2019.02.09. 12:26:42

@ibsen: en ugy erzem, hogy Roli nehezen jutott idaig. Mindenki ellene volt az elso perctol kezdve, szerintem ugyesnek kell ahhoz lenni, hogy az ember el tudja kerulni utolso pillanatban a parbajokat. Attila is megmondta anno (azt hiszem vv7-ben vendegkent), hogy mindent meg kell tenni azert, hogy az ember ne legyen kikuldve parbajozni.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:29:31

@ibsen:
Akkor csak arra emlékezz, hogy egy kivételével valamennyi villalakó Roli mögé állt támogatólag a párbaja előtt. Pedig akkor még szép számban voltak benn. Mind vakon volt? Hmm...
Mivel te az első perctől kezdve mással sem foglalkozol, mint Roli ellen írkálsz, nem zavar a véleményed és meg sem kívánlak győzni semmiről:)

ibsen 2019.02.09. 12:30:36

@MacákékIcukája: Szerintem Radics kieséséig volt ez az ellenszenv iránta. Nem volt mindenki ellen a Radics féle bagázs csak. Elég sokáig nem került rá a zöld kendő. Az hogy 2-3 ember volt mindig akik tudtak a dolgairól és akiket tudott befolyásolni az elég nagy dolog volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.09. 12:30:36

@Kostarika: ha Csillámfasz kiesik, visszanézi az öfiket, rájön, hogy minden geciségét leadták, mindenki látja, és rájön, nem tud annyi faszt leszopni a Reteknél, hogy töröljék a netről és világgá megy. :D

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:31:44

@nicu71:
Tegnap nem hittem a szememnek, mikor a pléden a műfűben törökülésben a rózsaszínű unikornisával játszott. OMG! Mint egy három éves gyerek egy megöregedett fejjel. Valahol rémisztő volt.

ibsen 2019.02.09. 12:33:07

@Sanda.Ipse: Elég nagy hülye vagy ha ezt el is hiszed. legalább vennéd a fáradtságot és el is olvasnád azt amit akár az utóbbi 1-2 hétben írtam róla. Másoknak sikerült neked valamiért nem:)
De azt gondolsz amit akarsz.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 12:36:32

@ibsen:
Számodra az érv, hogy lehülyézed a vitapartnered?
Akinek nincsenek érvei, átmegy bunkóba. Gratulálok! A villában lenne a helyed:))

MacákékIcukája 2019.02.09. 12:38:38

@ibsen: ja, de utana meg raszalltak a hajkefe meg Zsu kepenek eltunese miatt, aztan a virgacsosztasnal is kimondottan gonoszak voltak vele (emlekszem Greg, Zsu, Adri es Reni is milyen csunyan beszeltek vele). Minden egyes kivalasztasnal benne volt a pakliban. Szoval Roli mar az elso pillanattol kezdve arral szemben kepeszt..

ibsen 2019.02.09. 12:51:35

@Sanda.Ipse: Kösz, rohanok:) Az hogy nem olvasod el amit írok és a régi mantráid erölteted velem kapcsolatban ez nem az én hibám. Roliról is megírtam amit gondolok korábban több negatívat, ez tény. Az hogy Roli fan vagy drukker vagy nem baj, de ne légy kissé szemellenzős.

@MacákékIcukája: A napokban írtam épp, hogy Roli dugta el a kefét Zsu képeinél is bent volt a szobában és Zsu már csak emiatt is gondolta hogy ő lehetett az. Vivi is esélyes volt szerintem, de ő hárított.Mivel taktikázik és nem nagyon nyitott a többiek felé úgy ahogy azok eleve más volt a játéka ez nem tetszett nekik. Neki meg az nem jött be a mit csillámék csináltak.

Kostarika 2019.02.09. 12:53:19

@adamskij:ekg
És mindkettő undorító

Kostarika 2019.02.09. 12:59:02

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Az ő fajtája sosem. (Nem a homosexuálisokra gondolok)
Gátlástalanok, hazugok és még büszkék is magukra.

Sanda.Ipse 2019.02.09. 13:02:28

@adamskij: az ellenfél karaktergyilkolászása valóban olyan jól megy nekik, mint a birkamenetes fidiótáknak.

Kostarika 2019.02.09. 13:02:31

@Sanda.Ipse:
Vajon melyik párt tagja ibsen?

MacákékIcukája 2019.02.09. 13:08:38

@ibsen: az uj posztnal valaszolok :)

Közbeszéd 2019.02.11. 13:19:13

Szegény Greget egész megsajnáltam.
süti beállítások módosítása